I gennem flere år har der været arbejdet for at finde en løsning på de konstaterede indeklimaproblemer på Vordingborg Rådhus.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I gennem flere år har der været arbejdet for at finde en løsning på de konstaterede indeklimaproblemer på Vordingborg Rådhus."

Transkript

1 Ideskitseoplæg for administrationen i Vordingborg Baggrund: KB beslutning af 09 oktober 2014, vedtagelse af budget Indeklima på Vordingborg Rådhus I gennem flere år har der været arbejdet for at finde en løsning på de konstaterede indeklimaproblemer på Vordingborg Rådhus. Der er enighed om, at løsningen her og nu ikke er at bygge et nyt stort Rådhus. I stedet er der afsat 20 mio. kr. på anlægsbudgettet til finansiering af en alternativ løsning. Som led i en alternativ løsning undersøges muligheden for at flytte medarbejderne fra rådhuset i nye lejede (eller købte) lokaler centralt i byen og udbyde rådhuset og parkeringspladser til salg for et byudviklingsprojekt med fx byggemarked og dagligvarebutik på arealet. Jf. ovenstående skal det samtidig undersøges, om Borgerservice med fordel vil kunne flyttes til lokaler centralt i Vordingborg. Oplæg til tiltag for at kunne opfylde beslutning: Udbud af rådhus med tilhørende parkeringspladser: Formålet med udbud af rådhus med tilhørende parkeringspladser er at skabe mulighed for i stedet at etablere dagligvarebutik og byggemarked på arealet. Samtidig får kommunen realiseret værdierne i grunden frem for at renovere på det gamle rådhus, som aldrig med mindre der bruges rigtig mange penge - kommer til at understøtte en moderne drevet administration. Endvidere vil det, at få yderligere aktivitet ind i byen, være med til at understøtte handlen og omsætningen i Algade. I forbindelse med evt. salg af rådhuset med tilhørende parkeringspladser, har Nybolig erhverv udarbejdet oplæg til udbudsmateriale. (bilag) Det anbefales at kommunen fortsat har et offentligt P-areal til rådighed, på 15 m. parallelt med Coop`s østfacade, således at der kan etableres 24 kommunale / offentlige P-pladser, med indkørsel fra Vævergangen. Dette såfremt Coop`s ønske, om indretning af butikker i tidligere Kvickly, på et senere tidspunkt skulle blive aktuelt igen. Tidsplan for udbud afhænger af hvornår kommunen forventer, at der er reelle købere/budgivere til stede på markedet, således at kommunen undgår at få bud ind der ligger langt under markedsprisen og med risiko for at købers projekt ide så ikke bliver gennemført.

2 En eventuel overtagelsesdag skal tilpasses den øvrige valgte proces for flytning af borgerservice og tidsplan for gennemførelse af et genhusningsprojekt til rådhusets medarbejdere. Borgerservice flyttes til central placering i midtby: Borgerservice (18-20 medarbejdere) flyttes til bymidten med et formål at skabe yderligere aktivitet i bymidten, ved at trække de borgere til gaden, som har ærinde i Borgerservice. Endvidere vil det være muligt at give borgerne bedre forhold, idet de nuværende venteforhold ikke er tilfredsstillende. Der er fra Borgerservice modtaget en beskrivelse af hvad en nutidig indretning af en Borgerservice kræver af lokaliteter for at kunne leve op til en fremtidig og optimal borgerservicering. (bilag) Det vil i samme øvelse give god mening at overveje en flytning af Vordingborg Erhverv (5-6 medarbejdere), p.t. placeret på Marienbergvej, til sammen lokalitet, dog i egne lokaler men med den fordel der ligger i at kunne benytte samme personalefaciliteter og mødelokaler. Det er ved en gennemgang af ledige erhvervslejemål i bymidten konstateret at der alene p.t. er to ledige lejemål der egner sig til formålet. I begge tilfælde vil det kræve større eller mindre renoveringer/ombygninger som ved indgåelse af lejeaftale vil kunne gennemføres ved forlængelse af evt. uopsigelighedsperiode. Der peges på to adresser i Vordingborg centrum. (bilag) Det mindste lejemål kan alene rumme Borgerservicefunktion og det noget større lejemål kan rumme både Borgerservice og evt. Vordingborg Erhverv. Vordingborg Erhverv lejer p.t. 270 m2. og har 18 måneders opsigelse på nuværende lejemål. Det større lejemål har gode adgangs og P-forhold. Der skal påregnes udgifter til depositum, lejeudgifter, etableringsomkostninger og afledt drift i forbindelse med evt. beslutning om overtagelse af lejemål. Der må forventes lejeaftale med en uopsigelighedsperiode. Der udestår realitetsforhandlinger med udlejere. Inden indgåelse af lejeaftale skal det, i samarbejde med Borgerservice og evt. Vordingborg erhverv, planlægges nærmere hvornår en indflytning skal ske. Endvidere skal der tilvejebringes driftsøkonomi. En tidsramme fra beslutning er mellem 5 6 mdr.

3 Ved salg af rådhus er genhusning nødvendig: Afledte konsekvenser ved salg af rådhus medfører nødvendig genhusning af ca. 110 medarbejdere til andre lokaliteter. (forudsat at Borgerservice flytter til andre lokaler) Genhusning kan ske ved at leje sig ind i eksisterende ledige private kontorlokaliteter på flere adresser eller ved at genhuse i letbyggeri på et egnet grundareal som p.t. ejes af kommunen. Behovet for genhusning er ca m2. ó 22 m2. / medarbejder. Genhusning i private lejemål viser sig at blive problematisk, da der p.t. ikke findes egnede ledige lokaliteter i Vordingborg by, der ikke uden store investeringer i ombygninger/renovering, egner sig til administration for 110 medarbejdere. Det ses ej heller som en løsning at administrationen spredes over flere mindre lejemål. Der peges i stedet på en genhusning i lejet letbyggeri på egen grund, hvor letbyggeriet opføres efter nugældende krav i bygningsreglement Umiddelbart er der to mulige placeringer der kan komme på tale, hvor kommunen selv ejer arealet. Der skal regnes med en lejeperiode, på max. 3 år. Projektet skal udbydes efter gældende udbudsregler. 1. Panteren (kortbilag) 2. Langebæk i tilknytning til eksisterende administration (kortbilag) Forslag 1: Panteren har en central placering med god infrastruktur og stationsnærhed. Flere arealer kan efter forudgående godkendelse anvendes til bebyggelse. Der peges på arealer hvor der er foretaget nedrivning og hvor byggegrube efterfølgende er opfyldt, med komprimeret nedknust rent materiale, til en styrke der kan anvendes til bebyggelse. Endvidere er tilslutningsforhold til forsyninger og mulighed for etablering af optimale tilkørsels-, P-forhold og opholdsarealer i sammenhæng med den fremtidige anvendelse til stede. Forslag 2: Det er også muligt at placere på kommunale arealer i Langebæk ved nuværende administrationsbygning, hvilket dog efter nærmere granskning af forholdene, vil skabe problemer med etablering af yderligere P-arealer og inddragelse af en meget stor del af udearealerne til placering af letbyggeriet. Endvidere vil etableringsomkostningerne overstige forslaget ved en placering på Panteren, idet der skal tilvejebringes yderligere opgradering af el-installationen (AMP-tilslutningsafgifter), kloakforhold og P- og adgangsforhold. Mindre god infrastruktur, uden stationsnærhed, dårlig IT dækning og ingen indkøbsmuligheder er også et parameter der bør tages hensyn til. Genhusning af medarbejdere og valg af placering for genhusning afhænger af beslutning om udbudsforløb for salg af rådhus med parkeringspladser. Efter endelig indgåelse af salgsaftale og deponering af købesum, skal der forventes en måneders udbuds- og byggeperiode inden genhusningsbyggeri kan tages i brug.

4 Marienbergvej: Jobcenteret på Marienbergvej holder til i et rimeligt dyrt lejemål, der tidligst kan opsiges 15. dec med et års varsel, til udflytning 15 dec Det nuværende lejemål vil kunne opsiges med den nævnte varsel og evt. fraflyttes for dermed at komme ud af et dyrt lejemål. Samtidig frigøres deponeringsmidler på 16,1 mio. kr. Muligheden for at projektere et erstatningsbyggeri kan tænkes på flere adresser i kommunen, og ved valg af placering bør målgruppens behov og tilgængelighed indtænkes. En mulig egnet placering kunne være på Panteren. Et erstatningsbyggeri vil, med brug af huslejeudgifter, driftsomkostninger og frigivelse af deponeringsmidler umiddelbart give en god business-case. Ud over en positiv businesscase, vil denne løsning kunne understøtte Panteren ved at, bringe aktiviteter ind på området dels i form af medarbejdere, dels i form af besøgende i jobcentret, dels i form af jobcentrets brug af faciliteter på Panteren i deres aktiverings- og afklaringsarbejde. Endelig kan byggerierne optimeres, da der vil kunne anlægges fælles konferencefaciliteter, fælles cafe, fælles parkering, fælles teknikanlæg mv. i byggeriet sammen med et kommende vandhus. Ved projektering af et nyt Jobcenter på Panteren vil det samtidig være muligt at indtænke mulighed for en yderligere udbygning, når eller hvis der ikke findes en varig løsning til Rådhusets personale. Denne vil dog først kunne gennemføres, når der er tilvejebragt økonomi til det. Det er der ikke i det nuværende budget, som det er besluttet for årene frem til Det skal undersøges i hvilken form et sådant projekt kan gennemføres i. Eksempelvis hvilke perspektiver der ligger i et OPP eller OPS samarbejde. Dette forhold undersøges sammen med igangværende Panterprojekt. Tidsplan afhænger af Panterprojektets fremdrift og beslutninger om det videre forløb.

5 Arbejdsmiljøet på rådhuset status: Arbejdstilsynet var på aftalt besøg på rådhuset d. 09 oktober 2014, for gennemgang af arbejdsmiljøet på Rådhuset. Efter Arbejdstilsynets besøg har kommunen efterfølgende d. 20. oktober modtaget høringsbrev fra Arbejdstilsynet hvor det tilkendegives at man overvejer at give virksomheden påbud om: At træffe foranstaltninger til nedbringelse af temperaturen i køkkenet hos Intern service. At sikre, at der foretages undersøgelser af indeklimaet på rådhuset At sikre, at der foretages effektiv rengøring i IT-afdeling Der er taget hånd om første og sidste dot. Køleflade til luftskifte i køkkenet er bestilt og der er lavet aftale med IT og rengøring om oprydnings- og rengøringsprocedure således at en effektiv rengøring af lokalerne kan foretages. Hvad angår andet dot, undersøgelse af indeklima på rådhuset, er Arbejdsmiljøcenteret blevet kontaktet for igangsætning af indeklimaundersøgelse på baggrund af teksten i Arbejdstilsynets forventede undersøgelsespåbud. For at modvirke kulde og trækgener, i den kommende vinter, er der efter aftale igangsat følgende tiltag på Rådhuset. Der er udført trimning og regulering af varmeinstallationsanlægget. For yderligere at modvirke kulde og træk fra kold forbindelsesgang, ved hovedindgang, ved indgang fra Valdemarsgade og ved adgang til de enkelte fingre, opsættes varmlufttæpper. Disse tiltag finansieres af APV puljen og arbejdet er igangsat.

Tidligere fortroligt aktstykke F (2014-15). Fortroligheden er ophævet ved ministerens skrivelse af 17. november

Tidligere fortroligt aktstykke F (2014-15). Fortroligheden er ophævet ved ministerens skrivelse af 17. november Aktstykke nr. 35 Folketinget 2014-15 Tidligere fortroligt aktstykke F (2014-15). Fortroligheden er ophævet ved ministerens skrivelse af 17. november 2014. 35 Uddannelses- og Forskningsministeriet. København,

Læs mere

Møde nr.: 19 Mødedato: 16. december 2013

Møde nr.: 19 Mødedato: 16. december 2013 REFERAT Økonomiudvalg Møde nr.: 19 Mødedato: 16. december 2013 Fraværende: Mødetid: 14.00 Mødested: Mødelokale 1 Hans Bang-Hansen deltog ikke i mødet. Øvrige bemærkninger: Anders Samuelsen deltog ikke

Læs mere

Meldahlsgade 1-5, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk

Meldahlsgade 1-5, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk Kontorer fra 264 m² 10.095 m² fordelt på 10 gode lejemål Information Ejendommen er centralt placeret og meget nemt tilgængelig med 2 min gåafstand til Vesterport station og 5 min gåafstand til Hovedbanegården,

Læs mere

Bymidten 90, 3500 Værløse. Udlejningschef. Direkte:

Bymidten 90, 3500 Værløse. Udlejningschef. Direkte: Bo med de store butikskæder Bliv nabo til en af de størst voksene kæder i Danmark, Normal. Lejemålet er centralt beliggende på hovedstrøget i Bymidten lige ud til alle de nye lejligheder. Bymidten afholder

Læs mere

Lejeopstilling: Nytorv 10, 1. sal - Slagelse

Lejeopstilling: Nytorv 10, 1. sal - Slagelse Lejeopstilling: Nytorv 10, 1. sal - Slagelse 453 m2 usædvanligt lækkert kontormiljø med byens bedste beliggende! Skal din virksomhed have en topklasse placering? Lejemålet fungerer i dag som velkendt mediecenter

Læs mere

Byrådet besluttede den 12. august 2014 at iværksætte projekt: Muligheder for ændring af rådhus. Projektet blev opdelt i 3 undersøgelsesscenarier:

Byrådet besluttede den 12. august 2014 at iværksætte projekt: Muligheder for ændring af rådhus. Projektet blev opdelt i 3 undersøgelsesscenarier: Notat vedr. Rådhusprojekt Vejen Kommune Dato: 08.06.2015 Byrådet besluttede den 12. august 2014 at iværksætte projekt: Muligheder for ændring af rådhus. Projektet blev opdelt i 3 undersøgelsesscenarier:

Læs mere

Indstilling. Flytning af Center For Misbrugsbehandling fra Valdemarsgade 18 til Sumatravej 3, 8000 Aarhus C. 1. Resume

Indstilling. Flytning af Center For Misbrugsbehandling fra Valdemarsgade 18 til Sumatravej 3, 8000 Aarhus C. 1. Resume Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Den 6. september 2011 Aarhus Kommune Sociale Forhold og Beskæftigelse Flytning af Center For Misbrugsbehandling fra Valdemarsgade 18 til Sumatravej 3, 8000

Læs mere

Butikslejemål. Greve Midtby Center 2670 Greve. 72 m 2 butikslejemål med god beliggenhed

Butikslejemål. Greve Midtby Center 2670 Greve. 72 m 2 butikslejemål med god beliggenhed Greve Midtby Center 2670 Greve Butikslejemål 72 m 2 butikslejemål med god beliggenhed Greve Midtby Center er et flot center der rummer både små, søde og sjove butikker, samt nogle af de største supermarkedskæder,

Læs mere

Anlægsbevilling på 20,3 mio. til et nyt "Skytternes Hus"

Anlægsbevilling på 20,3 mio. til et nyt Skytternes Hus Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Kultur og Borgerservice Dato 6. januar 2015 Anlægsbevilling på 20,3 mio. til et nyt "Skytternes Hus" Denne indstilling handler om, at der skal opføres et

Læs mere

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet. København, den 5. december Aktstykke nr. 65 Folketinget

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet. København, den 5. december Aktstykke nr. 65 Folketinget Finansudvalget 2018-19 Aktstk. 65 Offentligt Aktstykke nr. 65 Folketinget 2018-19 65 Transport-, Bygnings- og Boligministeriet. København, den 5. december 2018. a. Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

Læs mere

Strandboulevarden 89, 2100 København Ø. Udlejningschef. Direkte:

Strandboulevarden 89, 2100 København Ø. Udlejningschef. Direkte: 334 m² butik med 189 m² kælder Information Stort butikslokale med gode store vinduer ud til Strandboulevarden, som giver lejemålet et godt udsyn og indkig. Ejendommen er beliggende på indre Østerbro, ikke

Læs mere

Lejeprospekt. Kontorlokaler med udsigt. Merkurvej 302, 7400 Herning

Lejeprospekt. Kontorlokaler med udsigt. Merkurvej 302, 7400 Herning Lejeprospekt Kontorlokaler med udsigt. Merkurvej 302, 7400 Herning Kontorlokaler med udsigt, gratis parkering og stor synlighed tæt på indkøbsmuligheder Samlet areal inkl. andel af fællesareal: 250 m 2

Læs mere

Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 127 Offentligt

Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 127 Offentligt Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 127 Offentligt Kulturministeriet 06.02.2007 Notat vedr. økonomien omkring DR Byen I det følgende redegøres for påvirkningen af DRs økonomi som følge af en endelig slutprognose

Læs mere

Tagensvej 70, 2200 København N. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 05 henriette.pagh-schou@nordeaejendomme.dk

Tagensvej 70, 2200 København N. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 05 henriette.pagh-schou@nordeaejendomme.dk Kontorlejemål på 468 m² i København N Information Lejemålet har kontorer af forskellig størrelse, mødelokale, tekøkkenfaciliteter og toilet. Placeret på 2. sal med indgang fra Kontorer i forskellige størrelser

Læs mere

Skimmelsvamp på Leos Plejecenter. Løsningsmodeller.

Skimmelsvamp på Leos Plejecenter. Løsningsmodeller. NOTAT Skimmelsvamp på Leos Plejecenter. Løsningsmodeller. I 2012 besluttede Kommunalbestyrelsen, at hovedbygningen på Leos Plejecenter skal ombygges til korttidscenter. Ombygningen er i fuld gang, og i

Læs mere

Meldahlsgade 1-5, 3. sal, København K. Udlejningschef. Direkte:

Meldahlsgade 1-5, 3. sal, København K. Udlejningschef. Direkte: Markant kontorhus i hjertet af København City Information Midt i det pulserende centrum af København finder man denne ejendom, der i daglig tale er kendt som Ved Vesterport. Den markante kontorbygning

Læs mere

Parallelvej 14, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby. Udlejningschef. Direkte:

Parallelvej 14, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby. Udlejningschef. Direkte: Information 764 m2 kontorer i Kgs. Lyngby Hvis jeres virksomhed ønsker at etablere kontor i det attraktive Kgs. Lyngby sammen med mange andre store firmaer er der en god mulighed for det med lejemål på

Læs mere

Meldahlsgade 1-5, sal, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte:

Meldahlsgade 1-5, sal, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte: Meldahlsgade 1-5, 1.- 4. sal, 1613 København K Meldahlsgade 1-5, 1.- 4. sal, 1613 København K Markant kontorhus i hjertet af City Information Midt i det pulserende centrum af København finder man denne

Læs mere

Anlægsbevilling til dagtilbud og beboerhus i Sølystgade 30 samt etablering af ITinfrastruktur

Anlægsbevilling til dagtilbud og beboerhus i Sølystgade 30 samt etablering af ITinfrastruktur Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra MBU og MKB Dato 1. september 2014 Anlægsbevilling til dagtilbud og beboerhus i Sølystgade 30 samt etablering af ITinfrastruktur Med denne indstilling foreslås

Læs mere

BILAG A OPP-redegørelse

BILAG A OPP-redegørelse BILAG A OPP-redegørelse Offentligt-privat partnerskab (OPP) Offentligt-privat samarbejde (OPS) Offentligt-privat samarbejde (OPS) Traditionelt udbud KRITERIER OPP SKRÆDDERSYET BYGGERI PARTNERING UDLICITERING

Læs mere

Kontor. Lejeopstilling. Nyindrettede kontorlokaler på Frederiksøen Sag 7541-8

Kontor. Lejeopstilling. Nyindrettede kontorlokaler på Frederiksøen Sag 7541-8 Lejeopstilling Kontor Nyindrettede kontorlokaler på Frederiksøen Sag 7541-8 Frederiksø 2, Administrationsbygningen, 5700 Svendborg Attraktiv beliggenhed på havnen Præsentable nyindrettede lokaler Etageareal

Læs mere

Status over økonomiske konsekvenser af en række omflytninger og bygningsmæssige ændringer grundet ny forvaltningsstruktur mv..

Status over økonomiske konsekvenser af en række omflytninger og bygningsmæssige ændringer grundet ny forvaltningsstruktur mv.. Punkt 4. Status over økonomiske konsekvenser af en række omflytninger og bygningsmæssige ændringer grundet ny forvaltningsstruktur mv.. 2012-35196. Borgmesterens Forvaltning fremsender i samarbejde med

Læs mere

Parallelvej 16, stue, 1. og 2. sal, 2800 Kgs. Lyngby. Udlejningschef. Direkte:

Parallelvej 16, stue, 1. og 2. sal, 2800 Kgs. Lyngby. Udlejningschef. Direkte: Parallelvej 16, stue, 1. og 2. sal, 2800 Kgs. Lyngby Parallelvej 16, stue, 1. og 2. sal, 2800 Kgs. Lyngby Information 2.257 m2 kontorer i Kgs. Lyngby Hvis jeres virksomhed ønsker at etablere kontor i det

Læs mere

Tillægsdagsorden. Dato: :00:00. Sted: Konferencesalen 1/6

Tillægsdagsorden. Dato: :00:00. Sted: Konferencesalen 1/6 Tillægsdagsorden Dato: 01-12-2015 15:00:00 Udvalg: Socialudvalget Sted: Konferencesalen 1/6 Indholdsbetegnelse Tillægsdagsorden Indholdsbetegnelse 145 Ombygning af Bjertrupvej 1 og Korsvejen 45 til midlertidige

Læs mere

Nordre Strandvej 119, 3150 Hellebæk. Udlejningschef. Direkte:

Nordre Strandvej 119, 3150 Hellebæk. Udlejningschef. Direkte: Kontorfællesskab i Hellebæk Klædefabrik Mulighed for leje fra 18 m² og opefter i eksklusivt kontorfællesskab Kontorfællesskab med udsigt over Øresund. Her findes løsningen for den lille og mellemstore

Læs mere

DEBATOPLÆG. Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning og miljøkonsekvensrapport for Herlev Bymidte

DEBATOPLÆG. Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning og miljøkonsekvensrapport for Herlev Bymidte DEBATOPLÆG Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning og miljøkonsekvensrapport for Herlev Bymidte Høringsperiode fra den 11. oktober 2018 til den 1. november 2018 Hjo rte spr ing Herlev Rin Herlev

Læs mere

Udvalget for Kultur og Planlægning udsatte på mødet den 5. januar 2010 dagordenspunkt vedr. driftsformen i Svendborg Ny Idrætscenter.

Udvalget for Kultur og Planlægning udsatte på mødet den 5. januar 2010 dagordenspunkt vedr. driftsformen i Svendborg Ny Idrætscenter. Notat Sag nr. 09/43815 Vedr. Sammenfatning af Scenarier for anlæg og drift af Svendborg Ny Idrætscenter med baggrund i Kultur og PLanlægningsudvalgets møder i januar og februar 2010. Udvalget for Kultur

Læs mere

Bilag 2: Midlertidigt campushus scenarie for et nyt mødested

Bilag 2: Midlertidigt campushus scenarie for et nyt mødested Notatark Bilag 2: Midlertidigt campushus scenarie for et nyt mødested 14. maj 2018 - Sagsnr. 17/19850 - Løbenr. 18/63695 Introduktion Budget 2018 omfattede en budgetnote om at afdække behov, ønsker og

Læs mere

Referat Økonomiudvalget tirsdag den 24. juni 2014

Referat Økonomiudvalget tirsdag den 24. juni 2014 Referat tirsdag den 24. juni 2014 Kl. 16:15 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ØU - Godkendelse af dagsorden...1 2. ØU - Udbud af kommunalt ejet jord...2 3. Person - ØU - Ansættelse af ny

Læs mere

Meldahlsgade 1-5, 1. sal, 1613 København V. Udlejningschef. Direkte:

Meldahlsgade 1-5, 1. sal, 1613 København V. Udlejningschef. Direkte: Meldahlsgade 1-5, 1. sal, 1613 København V Markant kontorhus i hjertet af City Midt i det pulserende centrum af København finder man denne ejendom, der i daglig tale er kendt som Ved Vesterport. Den markante

Læs mere

1a 467 Stueplan vest fløjen. 1b 798 1. sal syd og vest fløjen. 1c 302 Tagetage syd fløjen. 1d 118 Kælderrum. 1e 46 Kælderrum.

1a 467 Stueplan vest fløjen. 1b 798 1. sal syd og vest fløjen. 1c 302 Tagetage syd fløjen. 1d 118 Kælderrum. 1e 46 Kælderrum. Dato: 15..maj 2012 Mikael Fauerholm mfc@kubenman.dk Sagsnummer: 10837 Notat Boligselskabet Sydbo, Haderslev afd. 6, Rådmandsvej 22-24. 1. Historik, grundoplysninger mv. Rådmandsvej 22-24 er placeret på

Læs mere

2007-11-07. Furesø Kommune. Tilladelse til undladelse af offentligt udbud.

2007-11-07. Furesø Kommune. Tilladelse til undladelse af offentligt udbud. 2007-11-07. Furesø Kommune. Tilladelse til undladelse af offentligt udbud. Resumé: Statsforvaltningen Hovedstaden har givet Furesø Kommune tilladelse til undladelse af offentligt udbud ved salg af kommunens

Læs mere

Forslag 1 - Placering af CSV i lokalerne på den gamle Sociale Højskole, Storegade 182, Esbjerg Ø

Forslag 1 - Placering af CSV i lokalerne på den gamle Sociale Højskole, Storegade 182, Esbjerg Ø Forslag 1 - Placering af CSV i lokalerne på den gamle Sociale Højskole, Storegade 182, Esbjerg Ø Indledning Byrådet besluttede den 29. august 2011 at sælge Center for Specialundervisning for Voksnes bygninger

Læs mere

Greve Midtby Center 5, 2670 Greve. Udlejningschef. Direkte:

Greve Midtby Center 5, 2670 Greve. Udlejningschef. Direkte: Butiklejemål i Greve Midby Center Information Godt beliggende lejemål, lige ved indgang til Centret fra toget og busserne. Stor facade som kan åbnes helt, som giver butikken en god mulighed for at stille

Læs mere

Meldahlsgade 1-5, 4. sal, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte:

Meldahlsgade 1-5, 4. sal, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte: Markant kontorhus i hjertet af City Information Midt i det pulserende centrum af København finder man denne ejendom, der i daglig tale er kendt som Ved Vesterport. Den markante kobbergrønne kontorbygning

Læs mere

Lautruphøj 3, Stuen, 2750 Ballerup. Udlejningschef. Direkte:

Lautruphøj 3, Stuen, 2750 Ballerup. Udlejningschef. Direkte: Information 1.060 m² kontor Lejemålet ligger i Blok C i stuen i yderst attraktivt erhvervskompleks. Fra det flotte indgangsparti og indvendigt gadestrøg er der adgang til lejemålet. På gadestrøget i nederste

Læs mere

MUNKEBJERGPARKEN. Information vedrørende planen og genhusning: Hvad skal der ske nu og de næste måneder. Spørgsmål

MUNKEBJERGPARKEN. Information vedrørende planen og genhusning: Hvad skal der ske nu og de næste måneder. Spørgsmål Information vedrørende planen og genhusning: Hvad skal der ske nu og de næste måneder. Spørgsmål HVOR STARTER VI RENOVERINGEN: Vi er i gang med at analysere og tage stilling til hvor vi skal starte renoveringen.

Læs mere

Ejby Industrivej 36, 2600 Glostrup. Udlejningschef. Direkte:

Ejby Industrivej 36, 2600 Glostrup. Udlejningschef. Direkte: Ejby Industrivej 36, 2600 Glostrup 321 m² kontor og 221 m² lager Det ledige lejemål ligger i en velholdt ejendom i et dynamisk erhvervsområde med både detailhandel, liberalt erhverv og småindustri. Kontoret,

Læs mere

LEJEOPSTILLING Ramsherred Svendborg

LEJEOPSTILLING Ramsherred Svendborg LEJEOPSTILLING Ramsherred 10 5700 Svendborg Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og koncernen råder

Læs mere

Nr. Funktion Social- og sundhedsudvalget Udvalgets beslutning BF BO BO BO Igangværende/nye anlæg BF2015 2016 2017 2018. Nye anlæg 11.

Nr. Funktion Social- og sundhedsudvalget Udvalgets beslutning BF BO BO BO Igangværende/nye anlæg BF2015 2016 2017 2018. Nye anlæg 11. Nr. Funktion Social- og sundhedsudvalget Udvalgets beslutning BF BO BO BO Igangværende/nye anlæg BF Igangværende anlæg Bruttoanlægsudgifter Bruttoanlægsindtægter SSU 4.6.14: Nr. 200-202 anbefales. 11.211

Læs mere

Torvet 1H, 3400 Hillerød. Udlejningschef. Direkte:

Torvet 1H, 3400 Hillerød. Udlejningschef. Direkte: 140 m² kontor centralt beliggende i Hillerød Information Central beliggenhed Mange indretningsmuligheder Lyse og pæne lokaler I centrum af Hillerød ligger dette hyggelige kontorlejemål, med udsigt til

Læs mere

Meldahlsgade 1-5, mezzanin, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte:

Meldahlsgade 1-5, mezzanin, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte: Meldahlsgade 1-5, mezzanin, 1613 København K Meldahlsgade 1-5, mezzanin, 1613 København K Markant kontorhus i hjertet af City Midt i det pulserende centrum af København finder man denne ejendom, der i

Læs mere

Meldahlsgade 1-5, 4. sal,1613 København K. Udlejningschef. Direkte:

Meldahlsgade 1-5, 4. sal,1613 København K. Udlejningschef. Direkte: Kontor i hjertet af Købehavn Information Midt i det pulserende centrum af København finder man denne ejendom, der i daglig tale er kendt som Ved Vesterport. Den markante kobbergrønne kontorbygning rejser

Læs mere

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Ejendomsforvaltningen. H. H. Seedorffs Stræde 3-5. 8100 Århus C

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Ejendomsforvaltningen. H. H. Seedorffs Stræde 3-5. 8100 Århus C ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Ejendomsforvaltningen. H. H. Seedorffs Stræde 3-5. 8100 Århus C INDSTILLING Til Århus Byråd via Magistraten Den 10. september 2004 J.nr. Ref.: Tlf.nr. Hans Peder

Læs mere

Bilag 7.1. Notat omkring fysisk placering af fælles vand- og spildevandsselskab for Gladsaxe og Gentofte kommuner.

Bilag 7.1. Notat omkring fysisk placering af fælles vand- og spildevandsselskab for Gladsaxe og Gentofte kommuner. 7. december 2007 Bilag 7.1. Notat omkring fysisk placering af fælles vand- og spildevandsselskab for Gladsaxe og Gentofte kommuner. Resume: I forbindelse med de to kommuners undersøgelser omkring at danne

Læs mere

Meldahlsgade 1-5, Mezzanin og 1. sal, 1613 København V. Udlejningschef. Direkte:

Meldahlsgade 1-5, Mezzanin og 1. sal, 1613 København V. Udlejningschef. Direkte: Meldahlsgade 1-5, Mezzanin og 1. sal, 1613 København V Meldahlsgade 1-5, Mezzanin og 1. sal, 1613 København V Markant kontorhus i hjertet af København City Midt i det pulserende centrum af København finder

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset - 8100 Århus C Tlf. 8940 2384 - Epost mag4@aarhus.dk

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset - 8100 Århus C Tlf. 8940 2384 - Epost mag4@aarhus.dk ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset - 8100 Århus C Tlf. 8940 2384 - Epost mag4@aarhus.dk INDSTILLING Til Århus Byråd Den 3. september 2004 via Magistraten Tlf. nr.: 8940

Læs mere

Lyngby Hovedgade 96-98, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte:

Lyngby Hovedgade 96-98, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: Lyngby Hovedgade 96-98, 2800 Kongens Lyngby Lyngby Hovedgade 96-98, 2800 Kongens Lyngby Kontorfællesskab i Kongens Lyngby I vores kontorfællesskab får du dit eget kontor med ro til fordybelse og plads

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende eventuel etablering af et nyt Silkeborg Stadion

Spørgsmål og svar vedrørende eventuel etablering af et nyt Silkeborg Stadion 15. november 2012 Spørgsmål og svar vedrørende eventuel etablering af et nyt Silkeborg Stadion Silkeborg Kommune har i en periode drøftet muligheden for at etablere et nyt Silkeborg Stadion med Silkeborg

Læs mere

Del 6 Investeringsredegørelse - Udviklingsområder. Program -Områdefornyelse for Vordingborg by De Røde Løbere Plads til at mødes 6.

Del 6 Investeringsredegørelse - Udviklingsområder. Program -Områdefornyelse for Vordingborg by De Røde Løbere Plads til at mødes 6. Del 6 Investeringsredegørelse - Udviklingsområder Program -Områdefornyelse 2016 2018 for Vordingborg by De Røde Løbere Plads til at mødes 6.1 Kolofon Juni 2015 Vordingborg Kommune Valdemarsgade 43 Postboks

Læs mere

Meldahlsgade 1-5, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk

Meldahlsgade 1-5, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk Information 264 m² kontor i stuen Ejendommen er centralt placeret og meget nemt tilgængelig med 2 min gåafstand til Vesterport station og 5 min gåafstand til Hovedbanegården, Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget.

Læs mere

Udvikling af ny ungdomsbydel i Gellerup - nedrivning af blok A9 og A10 og igangsættelse af beboernes tryghedsgaranti

Udvikling af ny ungdomsbydel i Gellerup - nedrivning af blok A9 og A10 og igangsættelse af beboernes tryghedsgaranti Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Borgmesterens Afdeling Dato 15. maj 2014 Udvikling af ny ungdomsbydel i Gellerup - nedrivning af blok A9 og A10 og igangsættelse af beboernes tryghedsgaranti

Læs mere

Algade 78C, 4760 Vordingborg. Afdelingschef. Direkte:

Algade 78C, 4760 Vordingborg. Afdelingschef. Direkte: Butik med god stor kælder i Vordingborg Lejemålet er centralt placeret i Algade med facaden, direkte til Stentorvet, er trukket en smule tilbage, Information 167 m² butik/kontor 135 m² kælder Centralt

Læs mere

Meldahlsgade 1-5, 2. sal, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk

Meldahlsgade 1-5, 2. sal, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk Markant kontorhus i hjertet af City Information Midt i det pulserende centrum af København finder man denne ejendom, der i daglig tale er kendt som Ved Vesterport. Den markante kobbergrønne kontorbygning

Læs mere

Bilag. Region Midtjylland. Ansøgning om anlægsbevilling til etablering af en stråleterapienhed ved Regionshospitalet Herning

Bilag. Region Midtjylland. Ansøgning om anlægsbevilling til etablering af en stråleterapienhed ved Regionshospitalet Herning Region Midtjylland Ansøgning om anlægsbevilling til etablering af en stråleterapienhed ved Regionshospitalet Herning Bilag til Regionsrådets møde den 2. maj 2007 Punkt nr. 17 NOTAT 2. marts 2007 LH sag

Læs mere

Handleplan 2008 2012 for Energibesparende foranstaltninger i kommunale bygninger i Vordingborg Kommune.

Handleplan 2008 2012 for Energibesparende foranstaltninger i kommunale bygninger i Vordingborg Kommune. Handleplan 2008 2012 for Energibesparende foranstaltninger i kommunale bygninger i Vordingborg Kommune. Oplæg: Der er god økonomi og miljøfordele ved langsigtet at investere, beskæftige sig med og gennemføre

Læs mere

Nordre Strandvej 119, 3150 Hellebæk. Udlejningschef. Direkte:

Nordre Strandvej 119, 3150 Hellebæk. Udlejningschef. Direkte: Kontorfællesskab i Hellebæk Klædefabrik Mulighed for leje fra 18 m² og opefter i eksklusivt kontorfællesskab i Kontorfællesskab Nordsjælland med udsigt over Øresund. Her findes løsningen for den lille

Læs mere

Lejeprospekt. Kontorlokaler. Bredgade 45, 1. og 2. sal 7400 Herning. Fleksible kontorlejemål i Herning City.

Lejeprospekt. Kontorlokaler. Bredgade 45, 1. og 2. sal 7400 Herning. Fleksible kontorlejemål i Herning City. clausen-erhverv.dk, statsautoriseret. ejendomsmægler, valuar, MDE Lejeprospekt Kontorlokaler Bredgade 45, 1. og 2. sal 7400 Herning Fleksible kontorlejemål i Herning City. Lejemål mellem: 20-155 m 2 Årlig

Læs mere

Afd. 7 Højstruphave Velkommen til orienterende møde vedrørende helhedsplan.

Afd. 7 Højstruphave Velkommen til orienterende møde vedrørende helhedsplan. Afd. 7 Højstruphave Velkommen til orienterende møde vedrørende helhedsplan. Dagsorden: Præsentation. Opfølgning på sidste møde Genhusning Spørgsmål Opfølgning. Opfølgning på sidste møde. Siden sidste møde

Læs mere

Kontorfællesskabet Lyngby Port Lyngby Hovedgade 96-98 2800 Kgs. Lyngby

Kontorfællesskabet Lyngby Port Lyngby Hovedgade 96-98 2800 Kgs. Lyngby Kontorfællesskabet Lyngby Port Lyngby Hovedgade 96-98 2800 Kgs. Lyngby Kontorfællesskab i flot kontorejendom Kontorer fra 20 m² og opefter. Tæt på Lyngby centrum og med gode fra- og tilkørselsforhold.

Læs mere

Nybrovej 110, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte:

Nybrovej 110, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: 4.144 m² domicil lejemål i Kgs. Lyngby Denne ejendom på 4.144 m² er opført i 1997 og fremstår moderne og præsentabel. Ejendommen udlejes som domicil. Indenfor er lokalerne lyse, åbne og meget funktionelle.

Læs mere

Nybrovej 110, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte:

Nybrovej 110, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: 4.144 m² domicil lejemål i Kgs. Lyngby Denne ejendom på 4.144 m² er opført i 2002 og fremstår moderne og præsentabel. Ejendommen udlejes som domicil. Indenfor er lokalerne lyse, åbne og meget funktionelle.

Læs mere

Tilsvarende er det areal, som er tiltænkt anvendt til butikscenter mv. reduceret med ca etagemeter.

Tilsvarende er det areal, som er tiltænkt anvendt til butikscenter mv. reduceret med ca etagemeter. s Horsens Kommune Charlotte Lyrskov Rådhustorvet 4 8700 Horsens E-mail: cly@horsens.dk Aarhus 13. marts 2017 Torben Brøgger Partner T +45 72 27 34 66 tb@bechbruun.com Sagsnr. 060843-0002 tb/tb/kkp Hovedvilkår

Læs mere

Plan og Udvikling Sagsnr Brevid Ref. PKA Dir. tlf december 2015

Plan og Udvikling Sagsnr Brevid Ref. PKA Dir. tlf december 2015 ØKONOMIUDVALGET Plan og Udvikling Sagsnr. 246187 Brevid. 2229089 Ref. PKA Dir. tlf. 4631 3548 peterka@roskilde.dk NOTAT: Almene boligprojekter i Roskilde 3. december 2015 Indledning: Der er behov for flere

Læs mere

Udgiften i hele lejeperioden afholdes af AU.

Udgiften i hele lejeperioden afholdes af AU. Finansudvalget 2018-19 Aktstk. 105 Offentligt Aktstykke nr. 105 Folketinget 2018-19 105 Uddannelses- og Forskningsministeriet. København, den 19. marts 2019. a. Uddannelses- og Forskningsministeriet anmoder

Læs mere

Notat. for plejeboliggarantien

Notat. for plejeboliggarantien Notat Vedrørende: Løsningsscenarier for realisering af beredskabsplan for plejeboliggarantien Notatet redegør muligheder for at etablere midlertidige aflastningsboliger, frem til at kunne opretholde plejeboliggarantien,

Læs mere

Limfjordsvej 53, 9670 Løgstør

Limfjordsvej 53, 9670 Løgstør Limfjordsvej 53, 9670 Løgstør 1 Lejeprospekt Velbeliggende detailhandelsejendom med stor parkeringsplads i dagligvarebutiksområdet og få minutters gang fra gågaden og lystbådehavn i Løgstør. Husleje pr.

Læs mere

Nybrovej 110, Stuen, 2800 Kongens Lyngby. Afdelingschef. Direkte:

Nybrovej 110, Stuen, 2800 Kongens Lyngby. Afdelingschef. Direkte: 903 m² kontorlejemål i Kgs. Lyngby Denne ejendom på 4.144 m² er opført i 1997 og fremstår moderne og præsentabel. Ejendommen kan opdeles etagevis som en flerbrugerejendom afhængigt af hvilket behov, jeres

Læs mere

Anlægsbevilling til om- og tilbygning af Tingagergården i Tilst.

Anlægsbevilling til om- og tilbygning af Tingagergården i Tilst. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse Dato 10. april 2015 Anlægsbevilling til om- og tilbygning af Tingagergården i Tilst. Anlægsbevilling

Læs mere

Soldalen 8, 7100 Vejle. Afdelingschef. Direkte: 87 81 88 36 jakob.kristensen@nordeaejendomme.dk

Soldalen 8, 7100 Vejle. Afdelingschef. Direkte: 87 81 88 36 jakob.kristensen@nordeaejendomme.dk Særdeles markant domicilejendom udlejes Ejendommen har en attraktiv beliggenhed direkte ved motorvejsafkørsel syd til Vejle og dermed en optimal beliggenhed i Information Areal fra 1.000 til 7.176 m² Unik

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Aarhus Kommune Rådhuset, Rådhuspladsen 2, 8100 Aarhus C 12-02-2019 Side 1 af 5 Forespørgsel vedr. finansiering af letbane på Aarhus Ø Dansk Folkepartis byrådsgruppe har fremsendt forespørgsel vedr. finansiering af letbane

Læs mere

Bilag. Region Midtjylland. Udmøntning af rammebevilling til udvikling af tilbud på psykiatri og socialområdet

Bilag. Region Midtjylland. Udmøntning af rammebevilling til udvikling af tilbud på psykiatri og socialområdet Region Midtjylland Udmøntning af rammebevilling til udvikling af tilbud på psykiatri og socialområdet Bilag til Forretningsudvalgets møde 13. maj 2008 Punkt nr. 9 NOTAT Udmøntning af rammebevilling til

Læs mere

Udmøntning af grundkapital til almene Ungdomsboliger i Esbjerg Centrum

Udmøntning af grundkapital til almene Ungdomsboliger i Esbjerg Centrum Udmøntning af grundkapital til almene Ungdomsboliger i Esbjerg Centrum Telefon 76 16 16 16 Telefax 76 16 16 17 www.esbjergkommune.dk Indledning... - 3 - Baggrund for konkurrence... - 3 - Konkurrenceparametre...

Læs mere

Lejeprospekt. vedrørende butikslokalerne. Søndre Ringvej 10, 5610 Assens. Særdeles velbeliggende butikslokaler med Super Brugsen som nærmeste nabo.

Lejeprospekt. vedrørende butikslokalerne. Søndre Ringvej 10, 5610 Assens. Særdeles velbeliggende butikslokaler med Super Brugsen som nærmeste nabo. Lejeprospekt vedrørende butikslokalerne Søndre Ringvej 10, 5610 Assens Særdeles velbeliggende butikslokaler med Super Brugsen som nærmeste nabo. Samlet areal inkl. lager m.m.: 750 m 2 Årlig leje ekskl.

Læs mere

Optimering af dagtilbudsstrukturen i Langå og Harridslev

Optimering af dagtilbudsstrukturen i Langå og Harridslev Notat Vedrørende: Notat vedr optimering af dagtilbudsstrukturen i Langå og Harridslev Sagsnavn: Optimering af daginstitutionsstrukturen Sagsnummer: 28.03.04-A00-1-15 Skrevet af: Bitten Laursen E-mail:

Læs mere

Notat Ejendomsforvaltningen Optimering af tidspunkter for ejendomssalg. 1. Konklusion 2. Indhold

Notat Ejendomsforvaltningen Optimering af tidspunkter for ejendomssalg. 1. Konklusion 2. Indhold Notat Til Teknisk Udvalg Punkt 4 til Teknisk Udvalgs møde Mandag den 21 januar 2013 Ejendomsforvaltningen Teknik og Miljø Aarhus Kommune Den 17. januar 2013 Optimering af tidspunkter for ejendomssalg.

Læs mere

Parallelvej 16, 1. og 2. sal, 2800 Kgs. Lyngby. Udlejningschef. Direkte:

Parallelvej 16, 1. og 2. sal, 2800 Kgs. Lyngby. Udlejningschef. Direkte: 2.257 m2 kontorer i Kgs. Lyngby Information Det ledige areal på 2.257 m² er fordelt på stuen, 1. og 2. sal, hvoraf de 333 m² er kantine. Lejemålet er af høj kvalitet og med stor synlighed og profilering

Læs mere

MODERNE KONTORLOKALER I CHARMERENDE EJENDOM I CITY

MODERNE KONTORLOKALER I CHARMERENDE EJENDOM I CITY MODERNE KONTORLOKALER I CHARMERENDE EJENDOM I CITY TIL LEJE Nørre Voldgade 90, 1358 København K Smuk historisk bygning, beliggende i bymidten Kontorlejemål på helt central beliggenhed Nyistandsat BusinessCenter

Læs mere

Lautruphøj 1-3 2750 Ballerup

Lautruphøj 1-3 2750 Ballerup Lautruphøj 1-3 2750 Ballerup Æ Fælles Mødelokaler Æ Super Kantine ordning Æ Lækker Terrasse Æ Gode Parkeringsforhold Lejemål 1: Lejemål 2: Lejemål 3: Lejemål 4: Lejemål 5: Lejemål 6: Lejemål 7: 534 m²

Læs mere

Kontorlokaler udlejes 823m²

Kontorlokaler udlejes 823m² Sag 12.009 Huset Campen Viborgvej 161A, 8210 Aarhus V Kontorlokaler udlejes 823m² Byggeselskab Mogens de Linde Jens Baggesens Vej 88F, 2 8200 Århus N Tlf. 86 16 57 00 info@delinde.dk www.delinde.dk Oversigt

Læs mere

Nybrovej 110, 1. og 2. sal, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte:

Nybrovej 110, 1. og 2. sal, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: Nybrovej 110, 1. og 2. sal, 2800 Kongens Lyngby Nybrovej 110, 1. og 2. sal, 2800 Kongens Lyngby 1.115 m² kontorlejemål i Kgs. Lyngby Denne ejendom på 4.144 m² er opført i 1997 og fremstår moderne og præsentabel.

Læs mere

Lejeprospekt. Kontorlokaler. Rolighedsvej 32, 7400 Herning. Let tilgængelige lyse kontorlokaler med maksimal synlighed i Herning midtby.

Lejeprospekt. Kontorlokaler. Rolighedsvej 32, 7400 Herning. Let tilgængelige lyse kontorlokaler med maksimal synlighed i Herning midtby. Lejeprospekt Kontorlokaler Rolighedsvej 32, 7400 Herning Let tilgængelige lyse kontorlokaler med maksimal synlighed i Herning midtby. Samlet areal: 300 m 2 Årlig leje ekskl. drift: kr. 575 pr. m 2 Sags

Læs mere

Se yderligere beskrivelse under anlægsskemaet: Modernisering af lokale aktivitetscentre

Se yderligere beskrivelse under anlægsskemaet: Modernisering af lokale aktivitetscentre Anlæg Nummer 78 Projektnavn Ekstra midler til modernisering af lokale aktivitetscentre Fagudvalg Kultur- og Fritidsudvalget Funktion 03.22.18 Aftaleenhed Fagsekretariat Plan og Kultur Indsatsområde Bosætning

Læs mere

Indstilling. Jydsk Væddeløbsbane kommunegaranti i forbindelse med lån til genopbygningsudgifter. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten

Indstilling. Jydsk Væddeløbsbane kommunegaranti i forbindelse med lån til genopbygningsudgifter. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Kultur og Borgerservice Den 24. marts 2010n Jydsk Væddeløbsbane kommunegaranti i forbindelse med lån til genopbygningsudgifter 1. Resume Århus Kommune har siden

Læs mere

I forhold til anlægsoversigten, der blev fremlagt ved budgetseminaret i juni 2015, er der sket væsentlige ændringer i budgetlægningen:

I forhold til anlægsoversigten, der blev fremlagt ved budgetseminaret i juni 2015, er der sket væsentlige ændringer i budgetlægningen: Oplæg til anlægsbudget for 2016-2019 efter sommerens budgetopfølgning I dette notat fremlægges oplæg til anlægsbudget for 2016-2019 efter indarbejdelse af ændringer på baggrund af budgetopfølgningen på

Læs mere

Byggeselskab Mogens de Linde

Byggeselskab Mogens de Linde QR kode 5.101 bygning A Haslegaarden_731kvm Byggeselskab Mogens de Linde Sag 05.101 Haslegaarden Haslegaardsvej 8-10, Bygning A, 8210 Århus V lokaler udlejes 731 m 2 Byggeselskab Mogens de Linde - Ringgade

Læs mere

Aftale om rammerne for udvidelsen af Vedbæk Havn

Aftale om rammerne for udvidelsen af Vedbæk Havn Aftale om rammerne for udvidelsen af Vedbæk Havn Den 28. marts 2012 vedtog Kommunalbestyrelsen, at 13. august 2012 Sekretariatet 1) forslag til tillæg til Kommuneplan 2009 med VVM-redegørelse og miljøvurdering

Læs mere

Fremlejeprospekt. vedrørende kontorlokalerne. Merkurvej 910, 7400 Herning

Fremlejeprospekt. vedrørende kontorlokalerne. Merkurvej 910, 7400 Herning clausen-erhverv.dk, ejendomsmægler, valuar, MDE Fremlejeprospekt vedrørende kontorlokalerne Merkurvej 910, 7400 Herning Attraktive kontorlokaler på toppen af Herning nemt at finde, parkeringsforhold i

Læs mere

Erstatning for opgivelse af lejemål - SKM LSR

Erstatning for opgivelse af lejemål - SKM LSR - 1 Erstatning for opgivelse af lejemål - SKM2012.574.LSR Af advokat (L) og advokat (H), cand. merc. (R) Landsskatteretten fandt ved en kendelse af 29/8 2012, at en erstatning til lejere for opgivelse

Læs mere

Lejeopstilling for lejemålet Arkaden 12B, 9700 Brønderslev

Lejeopstilling for lejemålet Arkaden 12B, 9700 Brønderslev Lejeopstilling for lejemålet Arkaden 12B, 9700 Brønderslev Lejemålet Arkaden 12B 9700 Brønderslev Sagsnr. 103-120-108 Attraktiv beliggenhed med god facadeeksponering ud mod stort åbent areal Gode parkeringsforhold

Læs mere

GAULUMPARKEN INFORMATIONSMATERIALE #3 APRIL 2019 RENOVERING AF GAULUMPARKEN

GAULUMPARKEN INFORMATIONSMATERIALE #3 APRIL 2019 RENOVERING AF GAULUMPARKEN GAULUMPARKEN INFORMATIONSMATERIALE #3 APRIL 2019 1 KÆRE BEBOERE Renoveringsprojektet har været længe undervejs, men nu er det snart tid til, at I skal stemme om helhedsplanen for Gaulumparken. Du kan også

Læs mere

UDBUD. Silkeborg Kommune Sælger ejendommen beliggende Borgergade 66, 8600 Silkeborg

UDBUD. Silkeborg Kommune Sælger ejendommen beliggende Borgergade 66, 8600 Silkeborg UDBUD 2 byggefelter med etage areal på i alt ca. 1.600 m 2, heraf ca. 250 m 2 erhvervsareal Grundareal 1.742 m 2 Sælges til blandet bolig og erhverv Tilbudsfrist mandag den 16. december 2013 kl. 12.00

Læs mere

INDBYDENDE OG PRÆSENTABELT KONTOREJENDOM I KGS. LYNGBY

INDBYDENDE OG PRÆSENTABELT KONTOREJENDOM I KGS. LYNGBY INDBYDENDE OG PRÆSENTABELT KONTOREJENDOM I KGS. LYNGBY MARKANT EJENDOM I KGS. LYNGBY NYBROVEJ 110 2800 KGS. LYNGBY > > Ejendommen kan opdeles fra 903 1.151 2.054 3.134 m² > > Flot velkomstområde, kantine

Læs mere

Midlertidige lejeboliger til tilflyttere

Midlertidige lejeboliger til tilflyttere Ankestyrelsens brev til Bornholms Regionskommune Midlertidige lejeboliger til tilflyttere Bornholms Regionskommune har den 25. april 2018 skrevet til Ankestyrelsen, som i medfør af kommunestyrelseslovens

Læs mere

Østergade 29 stuen, 7600 Struer. Afdelingschef. Direkte:

Østergade 29 stuen, 7600 Struer. Afdelingschef. Direkte: Stort butikslejemål ved gågaden Stort og flot butikslejemål i gågaden Østergade beliggende i den ene ende af Struers gågade, ud til trafikeret vejkryds, tæt på lystbådehavnen og banegården. Lejemålet er

Læs mere

Kontorfællesskab Vermundsgade 38A, 2. sal 2100 København Ø

Kontorfællesskab Vermundsgade 38A, 2. sal 2100 København Ø Kontorfællesskab Vermundsgade 38A, 2. sal 2100 København Ø Kontorlejemål fra 10 m 2 og opefter i flot kontorfællesskab Kontorerne er beliggende i en markant ejendom i Vermundsgade med flot indgangsparti

Læs mere

Stationsparken 24, 2. sal, 2600 Glostrup. Udlejningschef. Direkte:

Stationsparken 24, 2. sal, 2600 Glostrup. Udlejningschef. Direkte: Nyt kontorfællesskab i Glostrup tæt på stationen Start med 6 måneders rabart for dit nye kontor. Information Ny opført kontorfællesskab Wifi Elektronisk mødebooking Hurtigt internet til lave priser Rengøring

Læs mere

LEJEOPSTILLING Korsgade 4, st. th Nyborg

LEJEOPSTILLING Korsgade 4, st. th Nyborg LEJEOPSTILLING Korsgade 4, st. th. 5800 Nyborg Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og koncernen råder

Læs mere

Indhold. Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget

Indhold. Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget I forbindelse med informationsmødet den 29. september 2015 og genhusningsmødet den 7. oktober 2015, er der blevet stillet en række spørgsmål som er blevet

Læs mere

vejledning til Ansøgningsskema

vejledning til Ansøgningsskema Side 1 af 2 Projektudvikling Beboergrupper og boligafdelinger kan søge om støtte til at udvikle et projektforslag, så det senere kan føres ud i livet. vejledning til Ansøgningsskema Realdania-kampagnen

Læs mere