Danmark er et af de 28 europæiske lande LR er repræsenteret i.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Danmark er et af de 28 europæiske lande LR er repræsenteret i."

Transkript

1 Produkterne Der findes ca produkter som man kan købe gennem LR. Produkterne er af en høj kvalitet, men til en pris som er attraktiv og som alle har råd til. Dette er p.g.a. LR ser sekundært på flakoner / emballage Ingen reklameomkostninger Ikke nødvendig at opbygge eget lager Ingen fordyrende mellemled Ingen personaleomkostninger Varerne sælges direkte fra fabrik til forbruger Man slipper for butik og lagerleje Danmark er et af de 28 europæiske lande LR er repræsenteret i. Alle LR s produkter er allergitestet så meget det lader sig gøre. Produkterne er dermatologisk testet, dvs. ikke testet på dyr, men på mennesker. Produkterne indeholder mange naturlige tilsætningsstoffer, så som Vitaminer (A, B6, E og F) Aloe Vera betændelseshæmmende, fugtighedsbevarende og plejende. Azulen anti-allergisk virkning. Ginseng-ekstrakt forbedrer hudens spændstighed, forebygger rynker. Collagen medicinsk brugt til udglatning af rynker / operationer. Liposomer små kugler som virker i dybden af huden. Ferskenolie har en glattende virkning. Hvedekimekstrakt modvirker UV-stråling, luftforurening. Emballagen er miljøvenlig. Den kan brændes uden at det afgiver skadelige gasser. Der bliver også brugt 30% genbrugsglas i flakoner / glasemballage. Fabrikken som ligger i Ahlen i Tyskland er totalt på m2, og har over 700 ansatte. Blandt dem arbejder flere af Europas førende biokemikere og dermatologer. LR s Eau de Parfum fås i 25 dufte til hende og 15 til ham, indeholder 12-17% parfumeolie, og fås med samme duft i parfume, bodylotion, deospray, badeolie, deocreme, sæbe og shower/bathing gel, og for mænd også i deostick, after-shave, after-shave balm, pre-shave og barberskum.

2 Den bedste reklame er anbefaling Lad os tage et eksempel: Når du køber en flaske shampoo fra LR, og denne shampoo tilfredsstiller alle dine krav til produktet, samtidig med at den er billig i indkøb, ville du da have betænkeligheder ved at anbefale den Shampoo videre til dine nærmeste venner og bekendte? Ikke det? Så siger LR: For en anbefaling som medfører køb, skal DU have en belønning. Hvis denne person igen anbefaler produktet videre til andre, og dette medfører køb, så skal du også have en belønning. For havde du ikke anbefalet produktet til person A, så kunne denne ikke have anbefalet produktet videre til person B. Dette er LR Marketing i en nøddeskal. Når du køber et produkt af LR, køber du disse til engrospris + moms. Du spekulerer måske på hvordan det er mulig at fordele al den bonus, som skal fordeles over et stort antal forhandlere? I engrosprisen (uden moms) er der altid inkluderet 47% som går til LR, og 53% som bliver udbetalt i forskellige typer bonus. Det er altså indenfor disse 53% at du får din del af kagen. Nedenfor ser du hvordan et produkt er bygget op prismæssigt. 36,5% Bonusser (se bonustabel og eksempler) 19,5% Biler, Rejser, etc. 47% Altid til LR Fordelene ved at drive dit eget MLM-firma er: Du kan starte dit firma op, på deltid, uden at opgive dit almindelige arbejde Minimal investering Du tjener penge med det samme ved at sælge produkterne videre Du kan arbejde fra hjemmet med minimale omkostninger Du opnår skattefordele, får fradrag for rejser, transport, materialer osv. Mand og kone kan arbejde sammen Ubegrænset vækst og indtjeningspotentiale Der er selvfølgelig ingen 100% garanti for at blive rig med MLM, men hvis du lærer nogen få grundprincipper om MLM og derefter praktiserer dem, vil du blive overrasket over at du er blevet endnu et af det voksende antal mennesker, som har opnået økonomisk uafhængighed gennem Multi Level Marketing.

3 Tænk hvis Du ejede dit eget liv. Havde egen virksomhed hvor du selv bestemte hvornår og hvordan du ville arbejde. Hvor virksomheden klarede sig godt mens du var på ferie eller lavede de ting du lige nøjagtig ønskede. Tænk hvis Du havde tjent penge hver gang du anbefalede noget videre. Tænk hvis Du havde en forretning hvor kunden købte igen og igen -hele livet igennem. Tænk hvis Du havde muligheden for at købe forbrugsvarer direkte fra fabrikken, og slippe for fordyrende mellemled som importør, grossist og butik. Tænk hvis Dine produkter var lige så gode, eller måske bedre end alle konkurrenternes varer Disse tanker er essentielle i det du vil læse på de følgende sider. Det er nemlig tankerne bag konceptet som hedder: LR Marketing ( MLM ) Multi Level Marketing eller LR-Marketing er et koncept i 28 lande, som flytter produkterne fra fabrikken direkte til forbrugeren. Dette er et unikt system som gør det muligt for den almindelige forbruger selv at blive forhandler og dermed købe produkter til en lavere pris til eget forbrug, og have muligheden for at sælge produkterne videre til andre, med fortjeneste. Forhandleren tilbyder andre forbrugere muligheden for at blive forhandlere, så de også kan købe ind til en lavere pris. For at sige det helt enkelt; Du tjener penge ved at hjælpe andre med at spare penge. Til slut bliver det et stort netværk af forhandlere som bruger produkterne, sælger videre til andre og introducerer forretningsmuligheden til andre. Nøglen til at tjene penge er at man modtager bonus af de produkter som bliver solgt af enhver ny forhandler som man bringer ind i indkøbsorganisationen, samt de personer som disse bringer ind osv. Kan det betale sig at blive involveret i LR-Marketing? Hvis du nogensinde har haft et ønske om at blive økonomisk uafhængig, er svaret helt klart JA. Vore bedste forhandlere tjener penge, de tjener vældig mange penge. Hvor meget der kan blive ud af det hele, kan du få vide ved at læse de følgende sider med eksempler og udregninger. For at du ikke skal tro at dette er useriøst, bliver vi nødt til at gå igennem hele konceptet. Opskrift Lad os sige at du har en god kageopskrift. Denne giver du videre til 5 personer. Ved at disse også kender 5 personer osv., vil der om nogle få måneder være ganske mange som kendte til din kageopskrift. Måske sker der noget i retning af dette: Totalt ville 780 (udover dig selv) personer kende til din kageopskrift. Af disse ville du selv kende 8-10 personer. Resten ville være venner af venners venner. Hvor stor sandsynlighed er der for at du snakker med 5 personer i løbet af de næste to måneder?

4 Gennemsnitsindkøbet til en person over 18 år af LR s produkter er i overkanten af 250,- kr. pr. måned. Lad os sige at det ikke var en kageopskrift du anbefalede, men at det var LR s varer, og at gennemsnittet ikke var 250,- men bare 200,- kroner. Du ville da være en indirekte årsag til en omsætning for LR på 780 x kr. 200 = kroner Fra før ved vi at 36,5% går direkte ud i bonus til LR s forhandlere som har anbefalet produkterne videre til andre. Altså skal kroner fordeles til LR s forhandlernet. Siden alle disse køb kan tilbageføres til dig, er det klart at du skal have størstedelen af bonuspengene. I dette tilfælde skal du have 10850,- kroner, men før vi går nærmere ind på beregningen af dette tal, skal vi se lidt på, hvordan du kommer i gang. Når du tegner dig som forhandler, skal du være klar over at du ikke binder dig til noget som helst. Der er ikke noget krav om at du skal formidle muligheden videre til andre, Der er heller ingen krav om at du skal sælge eller at du skal sidde inde med et varelager. Du har ganske enkelt fået muligheden for at købe kvalitetsvarer til grossistpris, altså uden fordyrende mellemled. Nogen er tilfredse med det, og stopper der. Hvis du derimod vælger at give muligheden videre til nogen af dine venner, naboer, familie eller arbejdskammerater, så kan du samtidig med at spare penge, også begynde at tjene penge. Til at begynde med er det ikke meget, men bare giv det lidt tid, så kan det blive til mere en hvad du på forhånd turde drømme om. Dette skal jeg forsøge at vise gennem en del eksempler, og komme med en sammenfatning af bonussystemet i LR. Sammenfatning af bonussystemet i LR Der er i hovedtræk 6 forskellige måder at tjene penge på som LR-forhandler: 1. Ca % avance ved salg % mængderabat % differencebonus % specialbonus ,5% årsbonus % dybdebonus af 21% linier i down-lines BONUSTABEL FOR MÆNGDERABAT OG DIFFERENCEBONUS DKR. PV % = 21% = 16% = 14% = 11%

5 = 9% = 6% = 3% PV er en international betegnelse som angiver produktets værdi uafhængig af valuta og kurser. For at blive berettiget til mængderabat og differencebonus, må du have sådan som tabellen viser, eller flere PV. Eks.: Du køber varer ind for 1.750,- kroner (ca. 437,5 PV), af tabellen herover ser du at du er berettiget til 3% mængderabat. 1. Du har en fortjeneste på 30-50% af indkøbsværdien på eget salg. 2. Du får 3-21% bonus af indkøbsprisen på eget salg (se tabellen ovenfor). 3. Differencebonus er bonus af forskellen mellem den samlede indkøbsværdi (dvs. dig selv + alle konsulenterne i din struktur) og indkøbsværdien i den enkelte gruppe. Dette bliver vist i eksemplerne på de næste sider. 4. 7% af din første 21% gruppe (kræver en restomsætning fra alle dine andre grupper på PV, altså at du havde holdt dig selv på 21% uden 21% gruppen) Er restomsætningen mellem og opnås 7% af det aktuelle beløb. Er restomsætningen under , har du ikke krav på specialbonus. 5. 7,5% ved to - tre 21% grupper (kræver en restomsætning fra alle dine andre grupper på PV, altså at du havde holdt dig selv på 21% selv uden 21% grupperne) Hvis restomsætningen er under opnås ved de to 21% grupper 7,5% af 50% af disse to gruppers indkøb, og ved tre 21% grupper 7,5% af 70% af disse tre gruppers indkøb. 6. 8% fra og med fire 21% grupper (ingen krav til restomsætning). 7. 8,5% fra og med syv 21% grupper (ingen krav til restomsætning). 8. 9% fra og med ti 21% grupper (ingen krav til restomsætning). 9. 9,5% fra og med femten 21% grupper (ingen krav til restomsætning) % fra og med tyve 21% grupper (ingen krav til restomsætning) % årsbonus fra og med en årsomsætning på 4 millioner kroner, derefter +0,5% for hver 4 millioner i årsomsætning til du har nået 2,5%. Årsbonussen bliver fratrukket omsætning der allerede er udbetalt bonus for. 12. Biler Se eksempler i teksten. 13. Rejser fra niveauet hvor du begynder at få 21% grupper under dig.

6 LR-MARKETING FRITID MED VÆRDI

7

8

9 Det første du bør gøre er, at lave en liste over alle som du kender, arbejdskolleger, slægt og venner. Derefter kan du give den fordel du selv har fået videre; nemlig at købe direkte fra fabrikken uden fordyrende mellemled. Disse personer vil selvfølgelig også give den samme fordel videre, noget som igen kan føres tilbage til dig. Alt dette skal du belønnes for, ifølge LR-marketing systemet. Yderligere er det vigtigt at sætte sig et mål. Dette mål bør være konkret og målbart. Eks.: inden to måneder skal du have 5 nye forhandlere, og lært disse hvordan de skal gøre, når de anbefaler LR s produkter videre. Inden fire måneder skal du ha hjulpet dine 5 oprindelige forhandlere i din 1. linje med at finde 5 forhandlere hver. Efter disse fire måneder vil, som regel, dine oprindelige 5 klare sig på egen hånd, og du kan da koncentrere dig om at finde nye forhandlere til din 1.linje. Det er altid vigtigt at tage sig af nye forhandlere, sådan at de bliver i stand til at anbefale produkterne videre på egen hånd. Uden at tage sig lidt af dem i starten, kan de nemt stoppe op. Det er derfor vigtigt bl.a. at gennemgå bonussystemet flere gange. Bed altid nye forhandlere ringe til dig hvis der er noget de spekulerer over. Tilbyd også at tage med den nye forhandler ud, for at lægge ideen om LR-Marketing frem for andre, hvis forhandleren føler sig usikker. Som LR-forhandler vil du også blive inviteret på kursus og seminar som omhandler både produkterne og bonussystemet. Alle kan ikke lære alt med det samme. Giv det lidt tid til at falde på plads. Succes kommer ikke på en nat Husk altid på, at skal du lykkes virkelig godt med LR, er det ikke bare at knipse med fingrene og vips så er du millionær. Det er fuldt muligt at blive millionær indenfor to år med LR, men så kræver det også en indsats udover det sædvanlige. Du kan imidlertid tjene en månedsløn på kroner om et par år, selv med en indsats på bare 5-10 timer ekstra om ugen. I Danmark hvor LR har eksisteret i 16 år, og der er mange konsulenter som tjener over hundrede tusinde kroner om måneden. Indenfor MLM kommer belønningen altid for de som holder ud. Du vil tjene lidt i begyndelsen, og mere senere. Brug produkterne selv For at kunne anbefale produkterne til andre, er det vigtig at du bruger dem selv. Det er vanskeligt at anbefale et produkt uden selv at have prøvet det. Når du bliver LR-forhandler, binder du dig ikke til noget som helst mindste køb om måneden, men for at få udbetalt bonus skal du købe for minimum 100 PV. Du vil imidlertid hurtigt finde ud af at LR s varer, er af en utrolig høj kvalitet i forhold til sammenlignelige produkter, og til en så fordelagtig pris at du vil købe dem til privat brug (husk at du køber alle produkterne til engrospris). Hvis du er en af dem som har en drøm du ønsker at virkeliggøre, og du kan lide idéen om MLM, er du hjertelig velkommen som LR-forhandler.

10 Biler, rejser, seminarer etc.. Når du har bygget dig selv op til at være 21%, bør dit næste mål være, at holde 6 af grupperne under dig, bonusberettiget 6 måneder i træk, samtidig med at du selv er 21%. Det har ingen betydning hvor høj en bonus disse grupper har. Det kan være hvad som helst fra 3% og derover. Det gælder om at holde det stabilt i 6 måneder i træk ( Det er klart du har lov at øge din omsætning ). Klarer du dette har du opnået en bil fra bil konceptet. Det er fuldt ud muligt at bygge en struktur op, til at have bil inden et år. Husk, at blive 21%, kræver kun en gruppeomsætning på kroner pr. måned. Har du 300 mand i din organisation, fordelt på 6 grupper, er dette bare et gennemsnit på 200 kroner pr. forhandler. Ikke mere end det som går til privat forbrug i gennemsnit. Når du har 4 personer under dig som også er 21% og du selv har totalt 12 bonusberettigede linjer (eller mere) og dette holdes stabilt gennem 6 måneder kan du bytte din bil til en større bil. Lyder dette for fantastisk Selvfølgelig lyder det fantastisk, men det er normalt hårdt arbejde som ligger bag. For at nå så langt kan du bare tænke tilbage på den omsætning du har genereret til LR. Du holder 4 grupper á 21%, altså en minimumsomsætning på i måneden pr. gruppe, samt du selv har en restomsætning på minimum kroner fordelt på dine andre grupper. Du har bevist overfor LR at du klarer at holde dette stabilt, altså er der ingen grund til at tro at du pludselig skulle falde i omsætning på dine grupper. Har du denne organisation vil din årsindtægt ligge et sted mellem ,- og ,- kroner. Karrierestige : Hvad kan du tjene med LR?

11 Guld-Orgaleder 6 måneder i træk 7 x 21% linier med PV restgruppeomsætning Årlig bonus ca: kr Ekstra** GOL-nål, GOL-diplom, Edb-opkobling, GOL-bil Platin-Orgaleder 6 måneder i træk 10 x 21% linier med PV restgruppeomsætning Årlig bonus ca: kr Ekstra** POL-nål, POL-diplom, Edb-opkobling, Vice-Præsident 6 måneder i træk 15 x 21% linier med PV restgruppeomsætning Årlig bonus ca: kr Ekstra** VP-nål, VP-diplom, Edb-opkobling, Præsident 6 måneder i træk, 20 x 21% linier Årlig bonus ca: kr ubegrænset Ekstra** P- nål, P-diplom, Edb-opkobling, Præsidentbonus 0,5% Senior-Præsident 6 måneder i træk 25 x 21% linier Årlig bonus ca: kr ubegrænset Ekstra** SP-nål, SP-diplom, Edb-opkobling, Præsidentbonus 0,5% + Præsident-Top-bonus 0,5% Som min. OL har du muligheden for at kvalificere dig til eksklusive rejseseminarer. ** frivillige ekstraydelser fra LR. Spørg Alt det du har læst i denne skrivelse er skrevet af en helt almindelig forhandler sådan som du nu har fået tilbud om at blive. Hvis du skriver til info@aloeverapower.dk kan du stille spørgsmål om hvad det måtte være, enten om der snart skal arrangeres kursus om LR-Marketing i dit område, eller hvis der er noget du ikke forstår i bonusordningen. Får du ikke fat i nogen med din opringning, vil din sponsor altid stå klar til at besvare spørgsmål. Kan han/hun ikke svare, så får du vedkommende til at spørge sin sponsor osv. HELD OG LYKKE MED DIN LR-FORRETNING LR s slogan: Feel good. Look great

Velkommen til en introduktion af:

Velkommen til en introduktion af: Velkommen til en introduktion af: LR LR Health & Beauty systems - din fremtidige forretningspartner Hvad kan du læse om på de næste sider: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Indtjening eks.

Læs mere

"Jeg har ikke tid." "Jeg har ikke pengene."

Jeg har ikke tid. Jeg har ikke pengene. Lad ikke indvendinger skræmme dig. Se dem som en anmodning om hjælp til at se tingene i et nyt lys og din mulighed for at bringe dem ind i dette nye lys. En formel, der passer til alle indvendinger er

Læs mere

KOMPENSATIONS PLAN. Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn

KOMPENSATIONS PLAN. Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn KOMPENSATIONS PLAN Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn KOMPENSATIONS PLAN TRUENORDIC SUCCESS POTENTIAL Introduktion Sådan starter du. 7 slags bonusser Kunde

Læs mere

Vegas-partner Ofte stillede spørgsmål

Vegas-partner Ofte stillede spørgsmål Vegas-partner Ofte stillede spørgsmål Ofte stillede spørgsmål Her er en række spørgsmål, som vi gennem vores arbejde som Vegas-partner ofte støder på. Hvad er Vegas Cosmetics? Vegas Cosmetics er en international

Læs mere

Interview med butikschef i Companys Original

Interview med butikschef i Companys Original Interview med butikschef i Companys Original Interviewer 1: Amanda Interviewer 2: Regitze Butikschef: Lene Interviewer 1: Ja, det er bare, som sagt, til os selv, så vi selv kan analysere på det, men vi

Læs mere

Velkommen til en Introduktion af Vegas Cosmetics og mulighederne

Velkommen til en Introduktion af Vegas Cosmetics og mulighederne Velkommen til en Introduktion af Vegas Cosmetics og mulighederne Vegas Cosmetics Tyskland Vegas Cosmetics Portugal Vegas historie: Start 2003 - Tyskland (+ Portugal) Start 2014 - Danmark Total omsætning

Læs mere

FULDKOMMEN KOMPENSATIONS- PLAN

FULDKOMMEN KOMPENSATIONS- PLAN FULDKOMMEN KOMPENSATIONS- PLAN 2 LifeWaves mest værdifulde aktiv som virksomhed er vores talentfulde gruppe af flittige medlemmer, som deler vores produkter med hele verden. Derfor tilbyder vi nogle af

Læs mere

3.1. Pris- og PV-/ BV-lister, Produkter (inkl. forklaring og definition)

3.1. Pris- og PV-/ BV-lister, Produkter (inkl. forklaring og definition) 3. Tjen penge med WellStar Opdater plan fra 1. marts 2008 3.1. Pris- og PV-/ BV-lister, Produkter (inkl. forklaring og definition) Begrebsforklaring: 1. Bruttoavance (BA): Avance fra indkøb til salg af

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

Ubegrænset indtægtspotentiale i dybden

Ubegrænset indtægtspotentiale i dybden KOMPENSATIONS- PLAN LifeWaves vigtigste aktiv er alle de talentfulde og hårdtarbejdende Distributors, der deler vores produkter med resten af verden. Det er grunden til, at vi gerne vil belønne dem med

Læs mere

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN?

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? Har du en god idé? Og har du lyst til at tage springet og starte selvstændig virksomhed? Eller er du allerede i gang og

Læs mere

TIGER * En idé var født IVÆRKSÆTTEREN 23

TIGER * En idé var født IVÆRKSÆTTEREN 23 tiger En på spring TIGER * Som en rigtig købmand startede Lennart Lajboschitz med at sælge paraplyer på et kræmmermarked. Siden blev det til en rigtig butik og så til flere. I dag står han bag den ekspanderende

Læs mere

Klædt på til Network Marketing

Klædt på til Network Marketing Klædt på til Network Marketing Overvejer du at starte i Network Marketing eller er du netop blevet en del af denne spændende branche? Her finder du et par værktøjer til rygsækken - baseret på mine erfaringer

Læs mere

10 tips til at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft

10 tips til at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft 10 tips til at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft af Hans Ussing Tip nr. 1 Få overblik over din arbejdskraft lige nu Gennemgå aldrene på dine medarbejdere og gruppér dem i følgende grupper:

Læs mere

INSPIRATION TIL INVITATION

INSPIRATION TIL INVITATION INSPIRATION TIL INVITATION Når vi inviterer andre til at se på produkter / forretningsmulighed, er det afgørende, at de mærker du blot ønsker at VISE dem, hvad du personligt brænder for. Vores opgave er

Læs mere

Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100%

Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100% Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100% Velkommen til miniforløbet Sådan skaber du dit gennembrud nu! Det er så dejligt at se så mange fantastiske kvinder tage

Læs mere

Velkommen. til forretningsmuligheden igennem. www. EliteGreenTec.com

Velkommen. til forretningsmuligheden igennem. www. EliteGreenTec.com Velkommen til forretningsmuligheden igennem Firmaet EliteGreenTechnologies kan tilbyde dig en unik forretningsmulighed igennem vores kundeportal www.elitegreentec.com samt vores partnerportal www.my-egt.com

Læs mere

Indvendingskatalog Opsamling fra salgskurserne Boost din virksomhed gennem et effektivt salg med Jesper Christensen.

Indvendingskatalog Opsamling fra salgskurserne Boost din virksomhed gennem et effektivt salg med Jesper Christensen. Indvendingskatalog Opsamling fra salgskurserne Boost din virksomhed gennem et effektivt salg med Jesper Christensen. November/december 2016 Hvordan kan du håndtere indvendinger fra potentielle kunder,

Læs mere

2-4 års plan. Traditionel 45 års plan. Arbejdsindsats. Indtægt. Indtægt 50% Pension

2-4 års plan. Traditionel 45 års plan. Arbejdsindsats. Indtægt. Indtægt 50% Pension FIRST LOOK Kunne du tænke dig Ekstra indtægt At arbejde deltid eller fuldtid Mere tid sammen med familie og venner Produkter med høj kvalitet At arbejde i team sammen med positive, energiske mennesker

Læs mere

UDSKRIFT AF FILMEN HJEMME IGEN! - SNEDKER-FAMILIEN SEJDIC

UDSKRIFT AF FILMEN HJEMME IGEN! - SNEDKER-FAMILIEN SEJDIC UDSKRIFT AF FILMEN HJEMME IGEN! - SNEDKER-FAMILIEN SEJDIC 01:00:08 SNEDKER MUHAREM SEJDIC Jeg har mine venner, jeg har mine bekendte. Vi er sammen, og derfor føler jeg at jeg har det rigtig, rigtig godt.

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Den store tyv og nogle andre

Den store tyv og nogle andre Den store tyv og nogle andre Kamilla vidste godt, hvordan tyve så ud. De var snavsede og havde skæg og var uhyggelige og mystiske, det sagde alle, der havde forstand på sådan noget. Kamilla havde hørt,

Læs mere

FOREVERS LILLE GRØNNE

FOREVERS LILLE GRØNNE FOREVERS LILLE GRØNNE 1 Vores egen aloe vera-parlør Som FBO kan det være svært at vide, hvad man må sige, og hvad man ikke må sige om vores Aloe vera-produkter. I denne brochure vil vi give dig argumenter,

Læs mere

Regnetest B: Praktisk regning. Træn og Test. Niveau: 9. klasse. Med brug af lommeregner

Regnetest B: Praktisk regning. Træn og Test. Niveau: 9. klasse. Med brug af lommeregner Regnetest B: Praktisk regning Træn og Test Niveau: 9. klasse Med brug af lommeregner 1 INFA-Matematik: Informatik i matematikundervisningen Et delprojekt under INFA: Informatik i skolens fag Et forskningsprogram

Læs mere

VELKOMMEN TIL NU SKIN. Tillykke med din beslutning om at gøre os selskab.

VELKOMMEN TIL NU SKIN. Tillykke med din beslutning om at gøre os selskab. KOM I GANG VELKOMMEN TIL NU SKIN Nu Skin skiller sig ud ved at demonstrere, at vi har de bedste folk, de bedste produkter, den bedste kultur og den bedste mulighed inden for direkte salg, hudpleje samt

Læs mere

Historien om en håndværksvirksomhed

Historien om en håndværksvirksomhed Velkommen til historien om Solvang VVS At det blev Solvang VVS som skulle blive omdrejningspunktet i denne historie var på ingen måde planlagt, idet den ligesågodt kunne være skrevet med udgangspunkt i

Læs mere

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Det er også din boligforening Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Vi bor i forening Vidste du, at de almene boliger tilhører dem, der bor der? Der sidder ingen ejere, aktionærer

Læs mere

Få succes som hjertearbejder. Markedsføring- & Omsætningsguide

Få succes som hjertearbejder. Markedsføring- & Omsætningsguide Få succes som hjertearbejder Markedsføring- & Omsætningsguide Indledning Få en god og enkel struktur Guiden er til dig, der ønsker at kunne forudsige nogenlunde hvordan din måned kommer til at se ud og

Læs mere

2-4 års plan. Traditionel 45 års plan. Arbejdsindsats. Indtægt. Indtægt 50% Pension

2-4 års plan. Traditionel 45 års plan. Arbejdsindsats. Indtægt. Indtægt 50% Pension FIRST LOOK Kunne du tænke dig Ekstra indtægt At arbejde deltid eller fuldtid Mere tid sammen med familie og venner Produkter med høj kvalitet At arbejde i team sammen med positive, energiske mennesker

Læs mere

MARKETINGSPLAN. Company of the year 2015

MARKETINGSPLAN. Company of the year 2015 MARKETINGSPLAN Company of the year 2015 The European Direct Selling Association Seldia honours LR with the Astra Award Company of the Year 2015 Hjerteligt tillykke kære forretningspartner! Med din beslutning

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

DEN SÆLGENDE KUNDESERVICE SÆT FART PÅ SALGET I KUNDESERVICE UDEN AT DEN GODE SERVICE RYGER I SVINGET

DEN SÆLGENDE KUNDESERVICE SÆT FART PÅ SALGET I KUNDESERVICE UDEN AT DEN GODE SERVICE RYGER I SVINGET DEN SÆLGENDE KUNDESERVICE SÆT FART PÅ SALGET I KUNDESERVICE UDEN AT DEN GODE SERVICE RYGER I SVINGET KRAV OPPEFRA: SÆLG SÆLG SÆLG! Detailhandlen er under pres i Danmark. Det betyder, at vi som virksomhed

Læs mere

DEN STORE FEST. Tales of Glory

DEN STORE FEST. Tales of Glory Jesus indbyder til fest i Himlen. De, der siger ja tak til indbydelsen; får lov til at være med 1 DEN STORE FEST Tales of Glory Til brug i dit hjem Målgruppe: 2 9 år Bibeltekst: Lukas 14, 15-24 Rekvisitter:

Læs mere

Økonomi. ECCO Sko A/S 2. Store tal i koncernregnskabet 3. Butiksregnskabet 4. Butiksdriften 5. Ejerforhold i detailledet 6.

Økonomi. ECCO Sko A/S 2. Store tal i koncernregnskabet 3. Butiksregnskabet 4. Butiksdriften 5. Ejerforhold i detailledet 6. Økonomi ECCO Sko A/S 2 Store tal i koncernregnskabet 3 Butiksregnskabet 4 Butiksdriften 5 Ejerforhold i detailledet 6 Fra ko til sko 7 damkjær & vesterager 1 ECCO Sko A/S ECCO er en familieejet virksomhed

Læs mere

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Hvilke værdier står Bakken Bears for? Jeg tror vi står for at være de professionelle amatører. I det store billede. Vi er økonomiske

Læs mere

Hvordan kommer du videre? 5 Hvordan kommer du videre?

Hvordan kommer du videre? 5 Hvordan kommer du videre? 5 Hvordan kommer du videre? 101 5 Hvordan kommer du videre? Nogle gange må man konfrontere det, man ikke ønsker at høre. Det er nødvendigt, hvis udfaldet skal blive anderledes næste gang, udtaler Rasmus

Læs mere

Sådan finder du din virksomheds vækstpotentiale

Sådan finder du din virksomheds vækstpotentiale 3 sikre steps til din virksomheds vækst Hvis du er iværksætter, selvstændig eller virksomhedsejer har du sandsynligvis stiftet bekendtskab med en forretningsplan. En del interessenter som banken, potentielle

Læs mere

DONG og Goldman Sachs: Det ligner en dårlig forretning

DONG og Goldman Sachs: Det ligner en dårlig forretning DONG og Goldman Sachs: Det ligner en dårlig forretning Statens salg af DONG til Goldman Sachs vil indirekte staten koste 6,86 mia. kr., hvis DONG børsnoteres med 50 procent værdistigning. Kun hvis DONGs

Læs mere

Dilemmaløbet. Start dilemma:

Dilemmaløbet. Start dilemma: Dilemmaløbet Du står nu overfor et dilemma løb som tager sig udgangspunkt i Zambia. Hver gang du træffer et valg, har det betydning for, hvordan dit liv udvikler sig, så overvej det grundigt inden du går

Læs mere

Et sundt SAMFUND. En sund KROP. Et sundt SIND. En sund ØKONOMI. En sund FAMILIE. Hvorfor Nikken?

Et sundt SAMFUND. En sund KROP. Et sundt SIND. En sund ØKONOMI. En sund FAMILIE. Hvorfor Nikken? Et sundt SIND En sund KROP En sund FAMILIE Et sundt SAMFUND En sund ØKONOMI Hvorfor Nikken? ØKONOMI SAMFUND FAMILIE KROP SIND Vores filosofi Her hos Nikken bygger vi vores forretningsmodel på det grundlæggende

Læs mere

FORANDRING FRYD FREMGANG

FORANDRING FRYD FREMGANG FORANDRING FRYD FREMGANG Øvelse gør mester. Meget øvelse gør dig fri FORRETNINGEN JO MERE TID DU BRUGER, DESTO STÆRKERE BLIVER DIN FORRETNING: 5-12 timer om ugen: Du er igang med at bygge din forretning.

Læs mere

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow version 1.0 maj 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Definer budskabet

Læs mere

2017 blev nemlig et dyrt år for Sygefonden, så vi er i bestyrelsen begyndt at kigge lidt nærmere på, hvor vi mon kan kradse penge ind.

2017 blev nemlig et dyrt år for Sygefonden, så vi er i bestyrelsen begyndt at kigge lidt nærmere på, hvor vi mon kan kradse penge ind. Mundtlig beretning for FAS Sygefond 2017/2018 Jeg nævnte sidste år Kattens Værn i min beretning. Måske kan I ikke huske hvorfor, så derfor bringer jeg det på banen igen. Ligesom man kan testamentere sit

Læs mere

Onlinerekruttering. Kom nemt i gang på FrivilligJob.dk. FrivilligJob.dk Hvor frivillige og foreninger mødes

Onlinerekruttering. Kom nemt i gang på FrivilligJob.dk. FrivilligJob.dk Hvor frivillige og foreninger mødes Onlinerekruttering Kom nemt i gang på FrivilligJob.dk FrivilligJob.dk Hvor frivillige og foreninger mødes FrivilligJob.dk dit værktøj til online-rekruttering Hvor går man hen, hvis man vil være frivillig,

Læs mere

MARKEDSFØRINGS- PLAN

MARKEDSFØRINGS- PLAN MARKEDSFØRINGS- PLAN Karatbars Program for Affiliate Partnere Det er dig, der bestemmer hvilken type indkomst, du ønsker at få. Der er 7 muligheder at tjene penge på. 7 Indkomstmuligheder 1. Direkte Provision

Læs mere

Om undersøgelsen... 3. Respondenter... 4. 1. Konferencer for medarbejderne... 5. 2. 94 pct. planlægger konferencer i år... 6

Om undersøgelsen... 3. Respondenter... 4. 1. Konferencer for medarbejderne... 5. 2. 94 pct. planlægger konferencer i år... 6 - Medierapport 2010 Indhold Om undersøgelsen... 3 Respondenter... 4 1. Konferencer for medarbejderne... 5 2. 94 pct. planlægger konferencer i år... 6 3. Typiske konferencedeltagere... 7 4. Vil have alt

Læs mere

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson.

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson. Interview 0 0 0 0 Interviewet indledes. I: For det første, prøv at beskrive hvad en god, ung instruktør er ifølge dig? A: Jamen, for mig er en god instruktør én, der tør tage ansvar, og én, der især melder

Læs mere

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver?

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver? Spørgsmål familie www.5emner.dk Sæt kryds Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. 7 Hvad laver hun Hvad hun laver Hvor John kommer fra Hvor kommer John fra Er hun færdig med gymnasiet Hun er færdig med gymnasiet

Læs mere

Syv veje til kærligheden

Syv veje til kærligheden Syv veje til kærligheden Pouline Middleton 1. udgave, 1. oplag 2014 Fiction Works Aps Omslagsfoto: Fotograf Steen Larsen ISBN 9788799662999 Alle rettigheder forbeholdes. Enhver form for kommerciel gengivelse

Læs mere

Hvilke ord 'trigger' dine kunder?

Hvilke ord 'trigger' dine kunder? Hvilke ord 'trigger' dine kunder? Af Rikke Moos, Webskribenten Du kender talemåden: vælg dine ord med omhu. Et fornuftigt råd, der er værd at følge, hvis du vil undgå at blive misforstået af andre. Men

Læs mere

Bliv medlem af DANA DANA. for dig og. Det bedste valg for selvstændige DANA.DK

Bliv medlem af DANA DANA. for dig og. Det bedste valg for selvstændige DANA.DK DANA for dig og din virksomhed Det bedste valg for selvstændige DANA.DK 02 03 Når som helst, hvor som helst og med hvad som helst Det er svært at være noget for alle. Vi har valgt de selvstændige. DIG

Læs mere

ÅRS VEJHJÆLP ÅRS GARANTI ÅRLIGE SUNDHEDSTJEK

ÅRS VEJHJÆLP ÅRS GARANTI ÅRLIGE SUNDHEDSTJEK 5 Års Triple Garanti er et resultat af vores fremragende produktkvalitet kombineret med enestående service. Konceptet indeholder en 5-årig garanti og en lang række supplerende tillægsydelser, som alle

Læs mere

Tale ved Teknologirådets konference om Balancen mellem arbejdsliv og andet liv. Fællessalen, Christiansborg d. 5.4.2005

Tale ved Teknologirådets konference om Balancen mellem arbejdsliv og andet liv. Fællessalen, Christiansborg d. 5.4.2005 Tale ved Teknologirådets konference om Balancen mellem arbejdsliv og andet liv. Fællessalen, Christiansborg d. 5.4.2005 Hvordan der kan skabes bedre balance mellem arbejdsliv og andet liv er og bør altid

Læs mere

gang om måneden ca. og indberetter til Told og Skat og sender noget til revisoren, når det er tid til det og sådan noget. Det er sådan set dagen.

gang om måneden ca. og indberetter til Told og Skat og sender noget til revisoren, når det er tid til det og sådan noget. Det er sådan set dagen. Bilag E - Lisbeth 0000 Benjamin: Yes, men det første jeg godt kunne tænke mig at høre dig fortælle mig lidt om, det er en almindelig hverdag hvor arbejde indgår. Så hvad laver du i løbet af en almindelig

Læs mere

Virksomhedsprofil Variable omkostninger: Vælger løsningsforslag 2 Målgruppe:

Virksomhedsprofil Variable omkostninger: Vælger løsningsforslag 2 Målgruppe: Virksomhedsprofil Fur Bryghus ApS er et dansk mikrobryggeri som blev grundlagt d. 30. september 2004. Virksomheden er ejet af familien Fog og blev også grundlagt af denne. Virksomheden startede i 2004

Læs mere

"50+ i Europa" Undersøgelsen af helbred, aldring og tilbagetrækning i Europa

50+ i Europa Undersøgelsen af helbred, aldring og tilbagetrækning i Europa 1 8 Husstands-ID Person-ID Interviewdato: Interviewer-ID: Respondentens fornavn: "50+ i Europa" Undersøgelsen af helbred, aldring og tilbagetrækning i Europa Spørgeskema som De selv skal udfylde Respondenter

Læs mere

Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv. Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole

Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv. Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole Undersøgelse af elevernes forventninger og selvopfattelse forud for deres rejse. Hvor gammel

Læs mere

7 ud af 10 af FOAs medlemmer fik ikke hjælp af deres tillidsrepræsentant eller lokale FOAafdeling

7 ud af 10 af FOAs medlemmer fik ikke hjælp af deres tillidsrepræsentant eller lokale FOAafdeling 6. oktober 2016 Lokalløn 7 ud af 10 af FOAs medlemmer fik ikke hjælp af deres tillidsrepræsentant eller lokale FOA-afdeling til at aftale løn ved deres nuværende ansættelse, og 36 procent af medlemmerne

Læs mere

Transskriberet interview med ejeren af Indenta Clinic

Transskriberet interview med ejeren af Indenta Clinic Transskriberet interview med ejeren af Indenta Clinic Interviewlængde: 40 min. Interviewer: Shillan Saifouri Interviewperson: Helen Torkashvand ejer af Indenta Clinic Interviewet er foretaget d. 18 maj,

Læs mere

Forord...1. 4. Konkurrencegenet vågner... 29. 5. Iværksætteri er også et fag...41. 6. Forretningen eksploderer...53

Forord...1. 4. Konkurrencegenet vågner... 29. 5. Iværksætteri er også et fag...41. 6. Forretningen eksploderer...53 Bog 1 af 3 Forfattere : Casper Blom og journalist Carsten Lorenzen Udgiver, salg og distribution: Casperblom.dk Forlag: Video2web.dk Korrekturlæsning: Maria Jensen Sat med The Serif 10/14 pt Trykt hos:

Læs mere

Danny & Victor GHO 27-01 / 2015. Kok. Opgaven er udarbejdet af: Danny Møller Victor Mortensen. Vejleder/underviser: Jytte Niels

Danny & Victor GHO 27-01 / 2015. Kok. Opgaven er udarbejdet af: Danny Møller Victor Mortensen. Vejleder/underviser: Jytte Niels Kok Opgaven er udarbejdet af: Danny Møller Victor Mortensen Vejleder/underviser: Jytte Niels Afleveringsdato: 27. Januar 2015 Klokkeslæt: 14:10 Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse Emne/problemformulering...?

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

Boligsalg med BoligOne

Boligsalg med BoligOne Boligsalg med BoligOne Vælg BoligOne Hvad enten du ønsker at sælge din bolig selv eller inddrage en mægler i salgsforløbet, kan BoligOne hjælpe dig. Du starter nemlig fra en gratis salgsrådgivning. Hos

Læs mere

- At skabe overblik over familie og venners hjælp og støtte

- At skabe overblik over familie og venners hjælp og støtte 1 Øvelse 4 Min nære verden - At skabe overblik over familie og venners hjælp og støtte Formål med øvelsen At give indsigt i betydningen af sociale netværk i livet med kronisk sygdom. At skabe overblik

Læs mere

Er det vi stræber efter! Vi ved vores vision er ambitiøs, men vi er overbeviste om, at vores store kundefokus i fremtiden vil blive en afgørende fakto

Er det vi stræber efter! Vi ved vores vision er ambitiøs, men vi er overbeviste om, at vores store kundefokus i fremtiden vil blive en afgørende fakto 1 Er det vi stræber efter! Vi ved vores vision er ambitiøs, men vi er overbeviste om, at vores store kundefokus i fremtiden vil blive en afgørende faktor. Vi skal sammen sikre, at det netop er Elgiganten

Læs mere

Lager & indkøb. Henrik Kraup Leth

Lager & indkøb. Henrik Kraup Leth Lager & indkøb Henrik Kraup Leth Lager & indkøb Når man starter sin første webshop, er det for næsten alles vedkommende en drøm, der går i opfyldelse. I den første tid styres udviklingen af webshoppen

Læs mere

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil.

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil. Post 1 Velkommen til... I skal nu på et dilemmaløb, hvor I vil opleve, hvordan det er at være dreng i Afrika. I får her starten på en historie. Læs den højt for hinanden og beslut derefter i fællesskab,

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Kom i gang med Adwords

Kom i gang med Adwords Kom i gang med Adwords Guide fra AdwordsForum skrevet af Jan P. Olsen Er du parat til at få del i alle de fordele Google Adwords kan give? Googles søgemaskine er i dag en af de mest besøgte websites overhovedet

Læs mere

Table of Contents. Om Popupmore. Hvad er en pop up Butik. Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning?

Table of Contents. Om Popupmore. Hvad er en pop up Butik. Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning? Table of Contents Om Popupmore Hvad er en pop up Butik Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning? Effektiv marketing Kontakt os 3 4 5 7 8 10 2 Om Popupmore

Læs mere

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt Konkurrencer NONSTOP Nye konkurrencer Hver dag Motivation & problemfelt Dette er et oplæg til den mundtlige eksamen i Innovation & Markedsføring. I det følgende vil jeg beskrive forretningsplanen for Konkurrencer

Læs mere

FACILITY SOLUTIONS FOR AND BY PEOPLE WHO CARE. More than a job

FACILITY SOLUTIONS FOR AND BY PEOPLE WHO CARE. More than a job FACILITY SOLUTIONS FOR AND BY PEOPLE WHO CARE More than a job 3 "ENHVER KAN FEJE ET GULV ELLER SKRÆLLE EN KARTOFFEL." Du har måske oplevet lignende fordomme om rengøring, catering og andre servicefunktioner.

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier Marketing Manager er certificeret FRANCHISE Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder..... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier 1www.marketing-manager.dk

Læs mere

Du har arbejdet for dine penge. Nu skal de arbejde for dig. - Drop opsparingen og investér i stedet pengene.

Du har arbejdet for dine penge. Nu skal de arbejde for dig. - Drop opsparingen og investér i stedet pengene. Du har arbejdet for dine penge. Nu skal de arbejde for dig. - Drop opsparingen og investér i stedet pengene. Side 2 Indhold Side 3...Drop opsparingen og investér i stedet pengene Side 4...Hyppigst stillede

Læs mere

Analyse af boligjobordningens effekter på aktivitet, beskæftigelse og sort arbejde i malerfaget

Analyse af boligjobordningens effekter på aktivitet, beskæftigelse og sort arbejde i malerfaget Analyse af boligjobordningens effekter på aktivitet, beskæftigelse og sort arbejde i malerfaget Danske Malermestre har i perioden 24.-26. oktober 2012 gennemført en analyse blandt medlemmerne vedrørende

Læs mere

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig?

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Sådan finder du ud af om din nye kæreste er den rigtige for dig. Mon han synes jeg er dejlig? Ringer han ikke snart? Hvad vil familien synes om ham? 5. november

Læs mere

Kunne du tænke dig. Ekstra indtægt. At arbejde deltid eller fuldtid. Mere tid sammen med familie og venner. Produkter med høj kvalitet

Kunne du tænke dig. Ekstra indtægt. At arbejde deltid eller fuldtid. Mere tid sammen med familie og venner. Produkter med høj kvalitet Business Overview Kunne du tænke dig Ekstra indtægt At arbejde deltid eller fuldtid Mere tid sammen med familie og venner Produkter med høj kvalitet At arbejde i team sammen med positive, energiske mennesker

Læs mere

Verdens største sædbank

Verdens største sædbank Verdens største sædbank En drøm gik i opfyldelse Det hele begyndte med en underlig drøm om frossen sæd. I dag er Cryos International - Denmark verdens største sædbank. Ole Schou, stifter, fortæller historien.

Læs mere

Spilleregler for. Bingo

Spilleregler for. Bingo Spilleregler for Bingo gældende fra 15. maj 2014 Generelt 1. Bingo er betegnelsen på et talspil bestående af 75-90 numre, hvoraf der i hvert spil udtrækkes et givent antal numre. 2. Bingo kan spilles via

Læs mere

Sektion H/i. Version B

Sektion H/i. Version B Sektion H/i Version B 1 Filter: Hvis IP er en mand... 1 Gå til spm. HF1 Hvis IP er en kvinde... 2 Gå til spm. HF2 HF1 KORT A. Nu vil jeg kort beskrive nogle forskellige personer. Lyt til hver beskrivelse

Læs mere

STYRK BUNDLINJEN - 6 gode spørgsmål til din revisor

STYRK BUNDLINJEN - 6 gode spørgsmål til din revisor STYRK BUNDLINJEN - 6 gode spørgsmål til din revisor Din revisor er en mulighed for at få råd og vejledning om, hvordan du optimerer din virksomhed. Det betaler sig. Din revisor er meget mere end revision

Læs mere

Mersalg til eksisterende kunder. Flemming Dufke Mercuri International

Mersalg til eksisterende kunder. Flemming Dufke Mercuri International 1 Mersalg til eksisterende kunder Flemming Dufke Mercuri International En kort introduktion Ansat i Mercuri International siden 1993 Administrerende Direktør/Partner Sælger, Konsulent, Træner, Salgsleder

Læs mere

Transskribering af samtale 1

Transskribering af samtale 1 Transskribering af samtale 1 Nå Arne det her det er optrapningsskemaet for Metformin. Nu kan du se her hvordan man sædvanligvis optrapper med ca. 500 mg om ugen. Det du får nu er... Jeg får to gange om

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsophold Mit navn er Ásthildur Eygló Ástudóttir, jeg har taget på udveksling til Island, Vík í Mýrdal, på et lille plejehjem der hedder Hjallatún. Min email adresse er: eygloo@gmail.com

Læs mere

"50+ i Europa" Undersøgelsen af helbred, aldring og tilbagetrækning i Europa

50+ i Europa Undersøgelsen af helbred, aldring og tilbagetrækning i Europa 1 8 Husstands-ID Person-ID Interviewdato: Interviewer-ID: Respondentens fornavn: "50+ i Europa" Undersøgelsen af helbred, aldring og tilbagetrækning i Europa Spørgeskema som De selv skal udfylde Respondenter

Læs mere

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed!

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset lederuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

FASTHOLD TILHØRERNES OPMÆRKSOMHED. 1 Fasthold tilhørernes opmærksomhed

FASTHOLD TILHØRERNES OPMÆRKSOMHED. 1 Fasthold tilhørernes opmærksomhed FASTHOLD TILHØRERNES OPMÆRKSOMHED 1 Fasthold tilhørernes opmærksomhed 9 F ASTHOLD TILHØRERNES OPMÆRKSOMHED 1.1 Opmærksomhedskurven "Vi lægger hårdt ud, og så øger vi undervejs." Sådan svarede den mangedobbelte

Læs mere

TJEN PENGE PÅ NETTET

TJEN PENGE PÅ NETTET TJEN PENGE PÅ NETTET [Skriv tekst] Side 0 Indholdsfortegnelse Indledning... 1 Hvilke fordele er der ved at tjene penge på nettet?... 1 Måder du kan tjene penge på nettet... 2 Din egen blog... 2 Produktanmeldelser...

Læs mere

Ringkøbing Fjord Turisme - Oplevelsesøkonomi. med fokus på økonomi

Ringkøbing Fjord Turisme - Oplevelsesøkonomi. med fokus på økonomi Ringkøbing Fjord Turisme - Oplevelsesøkonomi med fokus på økonomi ORANGE elevator Lille konsulentvirksomhed 4 faste medarbejdere i Kbh 1 medarbejder i Jylland Undervisning - værksteder og workshops Praktisk

Læs mere

LYCONET INDTJENINGSPLAN

LYCONET INDTJENINGSPLAN YOUR SHOPPING NETWORK LYCONET INDTJENINGLAN Bilag 1 til Lyconet aftalen til Uafhængige Lyconet Marketers Medie Indehaver og Publisher: Lyoness Europe AG Bahnhofstrasse 22 9470 Buchs, Schweiz www.lyoness.com

Læs mere

Investpleje Frie Midler

Investpleje Frie Midler Investering Investpleje Frie Midler Investpleje Frie Midler 1 Investpleje Frie Midler En aftale om Investpleje Frie Midler er Andelskassens tilbud til dig om pleje af dine investeringer ud fra en strategi

Læs mere

Bliv franchisetager. Køb din egen food truck og bliv en del af en kæde i vækst FOOD TRUCK

Bliv franchisetager. Køb din egen food truck og bliv en del af en kæde i vækst FOOD TRUCK Bliv franchisetager Køb din egen food truck og bliv en del af en kæde i vækst FOOD TRUCK Salg af spydstegte BBQ kyllinger, sandwich og tilbehør Salg af frisksmurte sandwich, friskbrygget kaffe og kage

Læs mere

I den bedste mening. Sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende

I den bedste mening. Sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende I den bedste mening Sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende I den bedste mening sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende De fleste mennesker oplever det en eller flere gange i løbet

Læs mere

Bilag 1 Informationsmøde med Poul Bendixen

Bilag 1 Informationsmøde med Poul Bendixen Bilag 1 Informationsmøde med Poul Bendixen Første møde med Poul Bendixen d.16-11-09 uge 47 Kaufman ideen: Kaufmann har været i tankerne De er lidt mere lokal, men mere den frække hund! Nerve vil gerne

Læs mere

Cykelhandler projekt KOM / IT

Cykelhandler projekt KOM / IT 2015 Cykelhandler projekt KOM / IT Indhold Indledning... 2 Tidsplan... 2 Fase 1 - Problemanalyse... 3 Informations problem... 3 Markedsundersøgelse... 3 Analyse af deres eksisterende medieprodukter...

Læs mere

Sagsnummer: 25 Navn: Varga Vilma Alder: 83 Ansøgt om: Medicin/lægebesøg. Bevilget beløb Sep. 2013

Sagsnummer: 25 Navn: Varga Vilma Alder: 83 Ansøgt om: Medicin/lægebesøg. Bevilget beløb Sep. 2013 Sagsnummer: 25 Navn: Varga Vilma Alder: 83 Ansøgt om: Medicin/lægebesøg Ansøgt om beløb 0 Lei pr. måned Bevilget beløb 2012 400 Lei i alt Bevilget beløb Apr. 2013 500 Lei Bevilget beløb Sep. 2013 500 Lei

Læs mere

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER 17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER Indholdsfortegnelse INTRODUKTION...3 ONLINE MARKEDSFØRING MED GAVEARTIKLER...4 Promovér din virksomheds hjemmeside...4 Konkurrencer...4

Læs mere

ØKONOMI. Økonomiafdelingen - kasseopgørelse 2. Resultatopgørelse i en produktionsvirksomhed Årsregskabet 2012 - omsætningsfordeling 4

ØKONOMI. Økonomiafdelingen - kasseopgørelse 2. Resultatopgørelse i en produktionsvirksomhed Årsregskabet 2012 - omsætningsfordeling 4 ØKONOMI Økonomiafdelingen - kasseopgørelse 2 Resultatopgørelse i en produktionsvirksomhed Årsregskabet 2012 - omsætningsfordeling 4 3 Oms 3,9b Årsregnskabet 2012 balancens aktivside 5 Årsregnskabet 2012

Læs mere