LOKALPLAN NR. 300 MÆLKECENTRALEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALPLAN NR. 300 MÆLKECENTRALEN"

Transkript

1 LOKALPLAN NR. 300 MÆLKECENTRALEN EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Størrelse og anvendelse Lokalplanen omfatter Mælkecentralen, - det tidligere Randers og Viborg Mejeriselskab, med adressen Mariagervej 49. Lokalplanens område er på m², og bebygget med produktions- og lager haller, samt 4 villaer. Mælkecentralen benyttes i dag ikke til produktion. Planen går ud på Ungdomsboliger og lejligheder Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af et ønske fra ejeren om, at omdanne ejendommen til et boligområde, med ca. 36 ungdomsboliger, ca. 25 lejligheder og eventuelt et fitnesscenter. Projektet giver mulighed for at nedrive dele af ejendommens lagerog produktionsbygninger, for at omdanne Mejerihallen til ungdomsboliger, samt indrette en del af kælderetagen til erhverv. Der kan desuden opføres en ny boligbebyggelse med lejligheder i henholdsvis 3 etager mod Mariagervej, og i 2 etager mod Brynhildsvej. Det samlede bruttoetageareal for lokalplanområdet kan udgøre op til 7.300m².

2 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv pligt til at udføre de anlæg, der er indeholdt i planen. Byrådet kan give dispensation fra lokalplanen, hvis dispensationen ikke er i strid med principperne i planen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved en ny lokalplan.

3 3 LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING Kommuneplan Randers 1997 Bestemmelser for område B18 Boliger og kollektive anlæg Butikker Lokalplanområdet ligger i Kommuneplanens rammeområde B18, Bydel nr. 7 Nyvang. Området må kun anvendes til boliger og til kollektive anlæg, som ældreboliger, plejehjem, børneinstitutioner, varmecentral, og lignende samt til mindre butikker eller erhverv, der ikke generer omgivelserne. Der kan i en del af område B18 etableres butikker med et bruttoetageareal på indtil 500 m² for dagligvarer og 300 m² for udvalgsvarer. Butikkerne må udelukkende være til forsyning af lokalområdet. Der må ikke udlægges arealer, der kan rumme så mange mindre butikker, at de samlet vil kunne betjene et større område end det lokalområde, de er en del af. En del af område B18 indgår i bydelscenter Mariagervej. I bydelscenteret kan der indrettes butikker med et bruttoetageareal på indtil 1.500m2 for dagligvarer og indtil 750m2 for udvalgsvarer. Bebyggelseprocent Etageantal Støj Opholds- og parkeringsarealer Fjernvarme Bebyggelsesprocenten for området som helhed må ikke overstige 50. Bebyggelsen må ikke opføres i mere end 2 etager med udnyttelig tagetage og bygningshøjden må ikke overstige 12 m. Bebyggelsen langs nordsiden af Rådmands Boulevard og vestsiden af Mariagervej fastlægges som sluttet bebyggelse i en dybde på mellem 3,5 og 12 m. Ovennævnte bebyggelse skal udformes, så det ækvivalente, konstante støjniveau på døgnbasis fra Rådmands Boulevard og Mariagervej ikke overstiger 30dB(A) for opholds- og arbejdsrum og 55dB(A) for opholdsarealer. I forbindelse med bebyggelsen skal der tilvejebringes et opholdsareal på mindst 100% af boligetagearealet samt en p- plads pr.100 m² etageareal. Ved bebyggelse af ubebyggede grunde og ved større ombygninger skal ejendommen tilsluttes fjernvarmenettet. En lokalplan skal fastlægge regler for opsætning af udvendige antenner. Regler for antenner

4 4 Bebyggelsen Ungdomsboliger Der er i Randers få centrumsnære områder med ungdomsboliger, hvor der er mulighed for at etablere udendørs opholdsarealer i nær sammenhæng med boligerne, samt mulighed for at skabe samlingspunkt fx i form af fitnesscenter, eller lignende fritidsaktiviteter. Lokalplanen giver derfor mulighed for, at der må etableres ungdomsboliger i den oprindelige Mejeribygning, samt at der i kælderetagen kan etableres erhverv med et samlet bruttoetageareal på maksimalt 1.000m2. Lejligheder Lokalplanområdet ligger umiddelbart udenfor Randers bykerne, i overgangszonen mellem en tæt karré struktur mod Mariagervej, og mod nord og vest en mere åben villastruktur. I naboområderne mod Mariagervej er der butikker og erhverv i stueetagerne, samt boliger på de øvrige etager. For at fastholde bystrukturen åbner planen derfor mulighed for, at der kan etableres en randbebyggelse med lejligheder mod Mariagervej i 3 etager, og at der i stueetagen kan indrettes butikker, samt at der kan etableres en bebyggelse mod Brynhildsvej i 2 etager, der tilpasser sig villastrukturen. Bebyggelsesforhold Mejerihallen Bruttoetageareal Ejendommen Mariagervej 49, består af den oprindelige Mejerihal fra 1950`erne, som er til- og ombygget i flere omgange. Store dele af grundens areal mod nord og syd er udfyldt med bygninger, som primært består af teglfacader med fladt tag. Mejerihallen, som i planen foreslås ombygget, består af to bygningsdele, henholdsvis med ensidig taghældning og med fladt tag. Industrikarakteren understreges af den forhøjede kælderetage, som former en perron omkring bygningen samt af porte og højtsiddende vinduesbånd. Bruttoetagearealet vil efter nedrivning af tilbygningerne udgøre ca m², hvoraf ca m² er kælder, med nedkørselsrampe fra vestsiden. Deraf medregnes 25% til det samlede bruttoetageareal. Indenfor ejendommens matrikel er der desuden 4 villaer: Villaen Rådmands Boulevard nr.18 er fra 1914 og består af en 1,5 etagers bygning med saddeltag. Bruttoetagearealet udgør 150 m². Rådmands Boulevard 18 Villaen, Mariagervej nr. 53 er fra 1908, og består af en 1,5 etager pudset bygning med manzardtag. Bruttoetagearealet udgør 232 m². Villaen Brynhildsvej nr. 9 er fra 1951, og består af en 1,5 etagers

5 5 Mariagervej 53 teglklædt bygning med saddeltag. Bruttoetagearealet udgør 140 m². Villaen med adressen Mariagervej 49, består af en pudset 1,5 etagers facade med saddeltag. Bruttoetagearealet udgør 150 m². Brynhildsvej 9 Mariagervej 49 Lokalplanen giver mulighed for nedrivning af alle produktionsbygninger, foruden Mejerihallen, samt nedrivning af Ostejyden mod Mariagervej, (beliggende i lokalplanområdets syd- østlige del). Der åbnes desuden op for, at 3 villaer kan udstykkes fra ejendommen. Bruttoetagearealet i lokalplanområdet vil blive m². Dette vil give en bebyggelsesprocent for området som helhed på 54%. Bruttoetageareal Lokalplanforslaget kræver derfor, at der udarbejdes og vedtages et tillæg til Kommuneplan 97, Bydel 7, Nyvang, som giver mulighed for at hæve bebyggelsesprocenten for område B18 til 55%, og at etablere 3 etager mod Mariagervej. De øvrige bestemmelser i rammerne vil være uændrede og planen er derfor i overensstemmelse med principperne i kommuneplanen. Tekst og kort er vedlagt planen. Kommuneplantillæg nr. 38 Vejadgang Vejadgang via Brynhildsvej Vejadgang til ungdomsboligerne i Mejerihallen, erhvervsarealerne samt parkering i kælderetagen, samt til lejlighederne i boligblokkene, sker via Brynhildsvej. Villaerne har vejadgang via, henholdsvis Rådmands Boulevard og Brynhildsvej. Det foreslås at en del af Brynhildsvej, som er en privat fælles vej inddrages under matr.nr. 319c. Parkering Parkering for ungdomsboligerne i Mejerihallen og for lejlighederne mod Mariagervej og Brynhildsvej, skal foregå i Mælkecentralens kælder, samt i to lommer placeret henholdsvis nær indkørslen Mariagervej-Brynhildsvej, samt ved nedkørslen til parkeringskælderen. Der skal etableres 2 p-pladser pr. villa indenfor respektive ejendomsafgrænsning. Parkeringskrav Der skal etableres 1 p-plads pr. lejlighed. Der skal etableres 0,5 p-plads pr. ungdomsbolig i Mælkecentralen.

6 6 Der skal etableres 1 plads pr. 50 m² erhvervs bruttoetageareal. Stier Kystnærhedszonen Der skal etableres stiforbindelse til ungdomsboligerne, for gående fra Mariagervej, via en port i randbebyggelsen centralt placeret for Mejerihallens indgang. Lokalplanområdet ligger inden for kystnærhedszonen omkring Randers Fjord. I henhold til planloven skal der ved planlægning i kystnærhedszonen redegøres for den visuelle påvirkning af omgivelserne, og bygningshøjder på mere end 8,5 m skal begrundes. Lokalplanen tillader bebyggelse i op til 3 etager og 12 meters højde. Området er beliggende i den centrale del af Randers by, ca. 2 km fra fjorden. Mod fjorden er lokalplanområdet omgivet af bygninger i op til 3 1/2 etager. Der er ikke visuel kontakt med fjorden. Jordforurening I lokalplanområdet har der foregået aktiviteter der har forårsaget jordforurening. Grunden er i henhold til lov nr. 370 af 2. juni 1999 om forurenet jord kortlagt på vidensniveau 2. Flytning af jord Ændring af arealanvendelse Konstatering af jordforurening under anlægsarbejdet Trafikstøj Støjskærm eller sluse til opholdsarealerne For kortlagte grunde gælder, at enhver flytning af jord fra arealet skal anmeldes til kommunen. Skema til anmeldelse og nærmere oplysninger kan fås ved Teknisk Forvaltning Kortlægningen betyder også, at ændring af arealanvendelsen ikke må gennemføres før projektet er godkendt af Århus Amt. Endvidere skal ejer eller bruger af det kortlagte areal søge om amtets tilladelse før et bygge-/anlægsarbejde påbegyndes. Hvis der i forbindelse med bygge- og anlægsarbejder konstateres tegn på jordforurening, skal arbejdet standses og kommunens tekniske forvaltning underrettes. Amtet vurderer, om der skal fastsættes vilkår for det videre arbejde. Der henvises til miljøbeskyttelseslovens 21 og jordforureningslovens 71. Nyt byggeri skal udformes således at støjniveauet på friarealerne ikke overstiger 55 db(a). Ved at placere ny bebyggelse som randbebyggelse, dannes en naturlig støjskærm mod opholdsarealerne. Det vil være nødvendigt, at der etableres en støjsluse fx i form af port i forbindelse med gennemgangen til Mejerihallen.

7 7 Indendørs støjniveau Spildevandsplan Kloakering Genanvendelse af ledningsnet Maksimal afledning 115 l/s Renovation og genbrug Affaldsregulativer El, vand og varme Byzone Det indendørs støjniveau i boliger må ikke overstige 30 db(a). Det kan betyde at der skal anvendes lydisolerende ruder i facader ud mod trafikerede veje. Lokalplanområdet ligger i spildevandsplanens område E3. Området er i øjeblikket fælleskloakeret og har, med undtagelse af to mindre beboelsesejendomme, afløb til Brynhildsvej. I forbindelse med det planlagte byggeri, skal tilslutning til hovedkloakken ske ved genanvendelse af eksisterende tilslutning i Brynhildsvej, og det interne kloaksystem skal forberedes til separering. Stiktilslutning i Mariagervej nedlægges og afproppes ved hovedledningen. Ved eventuel genanvendelse af det eksisterende ledningsnet skal det kunne dokumenteres, at ledningerne er i forsvarlig stand. Fra hele lokalplanområdet må der maksimalt afledes 115 liter pr. sekund til det offentlige kloaksystem. Der skal, om nødvendigt, etableres forsinkelsesbassin og afløbsstyring for regnvandet, inden tilledning hertil. Lokalplanens område er omfattet af såvel Randers Kommunes "Regulativ for bortskaffelse af erhvervsaffald" som "Regulativ for bortskaffelse af husstandsaffald i Randers Kommune". Af regulativerne fremgår det blandt andet, hvilke krav, pligter og ansvar, der påhviler den enkelte affaldsproducent eller erhvervsvirksomhed samt hvilke krav, der skal være opfyldt i forbindelse med placering af renovations- og genbrugsstativer samt minicontainere. El- vand og varmeforsyning varetages af Energi Randers A/S. (Tidligere Randers Kommunale værker). Lokalplanens område ligger i byzone.

8 8 Tillæg nr. 38 til Kommuneplan 1997 for Randers Kommune I forbindelse med ønsket om at opføre en ny ejendom langs med Mariagervej, bestående af lejligheder, har det vist sig, at det indenfor de eksisterende kommuneplanrammer, ikke er muligt at opføre det ønskede areal og etageantal. Planen er derudover i oversensstemmelse med kommuneplanens principper. For at give mulighed for at opføre ejendommen, skal den maksimale bebyggelsesprocent for delområdet som helhed hæves fra 50% til 55%, og etageantallet for bebyggelsen mod Mariagervej hæves fra 2,5 etage til 3 etager. Der er derfor udarbejdet en ændring af lokalplanrammerne for bydelen. Kommuneplanrammerne for bydel nr. 7, Nyvang, får derved følgende ordlyd: For bydel nr. 7, Nyvang område B17 og B18 gælder følgende rammer for lokalplanlægningen: Området må kun anvendes til boliger og til kollektive anlæg, som ældreboliger, børneinstitutioner, varmecentral og lignende samt til mindre butikker eller erhverv, der ikke generer omgivelserne. Der kan i en del af område B18 etableres butikker med et bruttoetageareal på indtil 500 m² for dagligvarer og 300 m² for udvalgsvarer. Butikkerne må udelukkende være til forsyning af lokalområdet. Der må ikke udlægges arealer, der kan rumme så mange mindre butikker, at de samlet vil kunne betjene et større område end det lokalområde, de er en del af. En del af område B18 indgår i bydelscenter Mariagervej. I bydelscenteret kan der indrettes butikker med et bruttoetageareal på indtil 1.500m2 for dagligvarer og indtil 750m2 for udvalgsvarer. Rammen for samlet nybyggeri og omdannelse til butiksformål i hele bydelsgruppe midt-øst, der omfatter bydelscentrene Mariagervej, Nørre Boulevard, og Hermen Stillingsvej er m2 pr. april 2001.

9 9 Område B17 indgår i bydelscenter Langgade. I bydelscenteret kan der indrettes butikker med et bruttoetageareal på indtil 1.500m2 for dagligvarer og indtil 750m2 for udvalgsvarer. Rammen for samlet nybyggeri og omdannelse til butiksformål i hele bydelsgruppe midt-vest, der omfatter bydelscentrene Sjællandsgade og Langgade er 2.000m2 pr. april Bebyggelsesprocenten for området som helhed må ikke overstige : Område B17:50 Område B18:55 Bebyggelsen må ikke opføres med mere end 2 etager med udnyttelig tagetage, undtaget randbebyggelsen mod vestsiden af Mariagervej i delområde B18, som må opføres i 3 etager. Bygningshøjden må ikke overstige 12 m. Bebyggelsen langs med nordsiden af Rådmands Boulevard og vestsiden af Mariagervej fastlægges i en dybde på mellem 3,5 og 12 m. Ovennævnte bebyggelse skal udformes, så det ækvivalente, konstante støjniveau på døgnbasis fra Rådmands Boulevard og Mariagervej ikke overstiger 30dB(A) for opholds- og arbejdsrum, og 55 db(a) for opholdsarealer. I forbindelse med bebyggelsen skal der tilvejebringes et opholdsareal svarende til mindst 100% af boligetagearealet og 50% af erhvervsetagearealet samt én p-plads pr. 100 m² etageareal. Ved bebyggelse af ubebyggede grunde og ved større ombygninger skal ejendommen tilsluttes fjernvarmenettet En lokalplan for området skal fastsætte regler for opsætning af udvendige antenner. (kort er bilagt planen)

10 10

11 11 LOKALPLANENS BESTEMMELSER I henhold til planloven (lovbekendtgørelse nr. 551 af 28. juni 1999) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område: LOKALPLANENS FORMÅL 6 formål 1. Boligområde med erhverv. 2. Samlet plan. 3. Facadelinje mod Mariagervej. 4. Villastruktur mod Brynhildsvej. 5. Portforbindelse til ungdomsboligerne. 6. Opholdsarealer i nær forbindelse med boligerne. Lokalplanens formål er at sikre: at ejendommen kan anvendes til et boligområde. Herunder at den tidligere Mejerihal kan anvendes til ungdomsboliger, samt at del af kælderetagen kan anvendes til erhverv, under forudsætning af at erhvervet er af en sådan karakter, at det kan anvendes af beboere i området fx i form af fitness, at bebyggelse i lokalplanområdet opføres efter en samlet plan, så området, når det er udbygget, opleves som en helhed, at facadebygningerne mod Mariagervej respekterer facadelinjen mod vejen, at en eventuel nybygning af hjørnet Mariagervej-Brynhildsvej samt at bebyggelsen i byggefelterne mod Brynhildsvej, formidler overgang til villaområdet og derfor højst må opføres i 2 etager, at der er portforbindelse til ungdomsboligerne i Mejerihallen fra Mariagervej, at der findes hensigtsmæssige parkeringsforhold for områdets beboere og brugere, således at friarealerne sikres til fælles ophold i nær forbindelse med boligerne.

12 LOKALPLANENS OMRÅDE Matrikelnumre Byzone Stk. 1. Lokalplanen afgrænses som vist på kortbilag nr. 1 og omfatter matrikelnummer: 319l og del af 227a, Randers Markjorder samt alle parceller, der efter den 26. marts 2001 udstykkes fra den nævnte ejendom. Stk. 2. Lokalplanområdet ligger i byzone. 2 2 OMRÅDETS ANVENDELSE Boliger og erhverv Stk. 1. Mejerihallens stueetage og 1.etage må kun anvendes til ungdomsboliger. Kælderen under Mælkecentralen må anvendes til erhverv og parkering. Øvrig bebyggelse må kun anvendes til boliger. Stueetagen mod Mariagervej kan alternativt anvendes til butikker og indenfor områdets byggefelter kan der etableres fællesfaciliteter for områdets beboere. 3 3 UDSTYKNING Udstykning Stk. 1. Ejendommene kan udstykkes i overensstemmelse med den på kortbilag nr. 2 viste udstykningsplan. Yderligere udstykning må ikke finde sted. 4 4 VEJ-, STI- OG PARKERINGSFORHOLD Vejadgang Vej Sti fra Mariagervej Stk. 1. Vejadgang til lokalplanområdets byggefelter, ungdomsboliger og erhverv i Mejerihallen sker via Brynhildsvej. Vejadgang til villaer med adresserne Mariagervej nr.53 og Brynhildsvej nr. 9 sker via Brynhildsvej. Vejadgang til villa med adressen Rådmands Boulevard 18, sker via Rådmands Boulevard. Stk. 2. Der skal udlægges en vej i en bredde af 6 m i lokalplanområdets nord- vestlige del til parkeringskælderen. Der skal sikres en vendemulighed i tilknytning hertil. Stk. 3. Der skal etableres gående adgang til ungdomsboligerne i Mejerihallen, gennem en portåbning i randbebyggelsen mod Mariagervej. Porten skal placeres og dimensioneres således, at der fra Mariagervej er synlig forbindelse til Mejerihallens gavlfacade. Stk. 4. Parkering skal foregå i kælderetagen under Mejerihallen, og indenfor de anviste områder som vist på kortbilag nr. 2.

13 13 Parkering for lokalplanens villaer skal foregå indenfor respektive ejendomsafgrænsninger. Der skal etableres 0,5 p-plads pr. ungdomsbolig i Mejerihallen. Parkeringskrav Der skal etableres 1 p-plads pr. lejlighed. Der skal etableres 1 p-plads pr. 50 m2 erhvervsareal. Der skal etableres 2 p-pladser pr. villa. 5 5 LEDNINGSANLÆG Ledninger Stk. 1. El-ledninger, herunder ledninger til vejbelysning, skal fremføres nedgravet som jordkabler. 6 6 BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING Bruttoetageareal Antal boligenheder Nedrivning Byggefelt 1 Byggefelt 2 Stk. 1. Ejendommens samlede bruttoareal må ikke overstige m². Stk. 2. Der må maximalt indrettes 36 ungdomsboliger i Mejerihallen, samt 25 lejligheder indenfor byggefelterne 2 og 3, som vist på kortbilag nr. 2. Stk. 3. Bygninger, som vist på kortbilag nr.1 med kraftig signatur, kan nedrives. Stk. 4. Byggefelt nr. 1, Mejerihallen, som vist på kortbilag nr. 2, må etableres i 2 etager, i den del af bygningen, som har ensidig taghældning, på kortbilaget benævnt A, med en maksimal højde på 12m. Øvrig del af bygning, på kortbilag nr. 2 benævnt B, må der etableres 1 etage, med en maksimal højde på 8,5m.*. Der tillades dog udstik af mindre bygningsdele så som trapper, elevatorer eller lignende udenfor byggefeltet. Stk. 5. I byggefelt nr.2, som vist på kortbilag nr. 2, må der etableres 3 etager, med en maksimal højde på 12 m og en bygningsdybde på maksimalt 12 m.* Der tillades dog udstik af mindre bygningsdele så som trapper, elevatorer, overdækkede altangange, ramper, læmurer eller altaner udenfor byggefeltets vestside.

14 14 Byggefelt 3 Facade i byggefeltets afgrænsning 2 etager Tagformer Erhverv i kælderetagen under Mejerihallen Stk. 6. I byggefelt 3, som vist på kortbilag nr. 2, må der etableres 2 etager, med en maksimal højde på 8,5 m og en bygningsdybde på maksimalt 12 m.* Der tillades dog udstik af mindre bygningsdele så som trapper, elevatorer eller altaner udenfor byggefeltet. Stk. 7. Facaderne skal opføres i byggefeltets afgrænsning mod Mariagervej, og i byggefeltets fulde bredde. Maksimalt halvdelen af facaden kan dog rykkes tilbage fra facadelinjen fx omkring et indgangsparti. Stk. 8. Såfremt ejendommene Brynhildsvej nr. 9 og Mariagervej nr. 53 nedrives, må der etableres 2 etager, med en maksimal højde på 8,5 m, og en bygningsdybde på 12 m*. Facaden mod Mariagervej skal opføres i facadelinjen mod vejen, som vist på kortbilag nr. 2. Maksimalt halvdelen af facaden kan dog rykkes tilbage fra facadelinjen. Stk. 9. Tagene på Mejerihallen skal udføres som fladt tag i del B, og i del A med ensidig taghældning, med sit øverste punkt nærmest del B. Bebyggelsen mod Brynhildsvej og Mariagervej må udføres med ensidig taghældning, med sit laveste punkt mod vejene. Alternativt kan tage udføres som saddeltag. Stk. 10. Det maksimale samlede bruttoareal for erhverv i kælderen under Mejerihallen fastsættes til 1.000m2 og må indrettes under forudsætning af: at virksomheden er af en sådan karakter at det er et samlingspunkt for områdets beboere, fx fitnesscenter. at der samtidigt i kælderetagen kan etableres parkering iht. 4 stk. 4. at virksomheden overholder de gældende støjniveauer iht. Vejledningen fra Miljøstyrelsen af november 1984, at virksomheden ikke drives på en sådan måde, at områdets karakter som beboelsesejendom forandres, at virksomheden ikke medfører væsentlig større behov for parkering, end det som er fastsat i lokalplanen, *Højder måles fra fortovs niveau Mariagervej.

15 15 Butikker mod Mariagervej Stk. 11. Det maksimale samlede bruttoetageareal for butikker i randbebyggelsen mod Mariagervej fastsættes til 200 m² og kan indrettes under forudsætning af: at varelevering sker fra Mariagervej, at oplagring kun sker i de til formålet indrettede lokaler. Støj Stk. 11. Ovennævnte bebyggelse skal udformes, så det ækvivalente, konstante støjniveau på døgnbasis fra Rådmands Boulevard og Mariagervej ikke overstiger 30dB(A) for opholdsog arbejdsrum og 55dB(A) for opholdsarealer. 7 7 BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN Mejerihallen Bebyggelsen i byggefelterne Facader i randbebyggelsen Skiltning Antenner Stk. 1. Ombygning af Mejerihallen skal respektere bygningens historie, samtidigt med at der skal lægges vægt på, at der indenfor bygningsstrukturens ramme, bestående af dybe rum, kan skabes gode dagslysforhold til boligerne. Facaderne på ombygningen, skal derfor udformes således, at der er detaljer som henviser til bygningens oprindelige industrikarakter, i harmonisk samspil med nye vindues- og døråbninger til boligerne. Stk. 2. Der stilles ingen særlige krav om tilpasning til den omkringliggende bebyggelse, men den ny bebyggelse skal i arkitektur og proportioner udformes således, at området når det er fuldt udbygget, fremstår som en helhed. Stk. 3. Ubrudte facader i randbebyggelsen må maksimalt være 15 meter lange. Facadebrud kan fx etableres ved at tilbage trække eller fremrykke dele af bygningen, eller ved ændringer af facadens materialer. Stk. 4. Skiltning skal ske efter et samlet koncept, og konceptet skal godkendes af Randers Kommune. Skiltningen skal foregå så den indgår i ejendommenes arkitektur. Stk. 5. Antenner, herunder parabolantenner, må ikke opsættes på facade mod vej, eller på arealet mellem facade og vej. Parabolantenner må højst have en diameter på 1 m.

16 UBEBYGGEDE AREALER Fælles friarealer Opholdsarealets størrelse Ordentligt udseende Hæk Ingen udendørs oplagring Stk. 1. De på kortbilag nr. 2 viste friarealer skal være fælles for ungdomsboligerne, erhverv samt lejlighedernes beboere. På de fælles friarealer kan der opføres affaldsrum, cykelskure eller småbygninger, såfremt de ikke virker hindrende for områdets fælles udnyttelse, og udformes således at de indgår i områdets helhed hvad angår materialer og form. Småbygninger skal placeres således, at de også gives et ordentligt udseende mod villaerne i området. Stk. 2. De fælles opholdsarealer skal udgøre 100% af boligetagearealet, samt 50% af erhvervsetagearealet. Stk. 3. De fælles friarealer skal gives et ordentligt udseende. Beplantning, som er vist på kortbilag nr. 3, skal kun betragtes som principskitse, idet den nøjagtige placering bestemmes under detailprojekteringen. Stk. 4. Ved indkørslen fra Brynhildsvej skal der etableres hæk beplantning mod villa med adresse Brynhildsvej nr. 9, som afskærmning. Stk. 5. Der må ikke etableres udendørs oplagring eller henstilling på friarealerne. 9 FORUDSÆTNINGER FOR IBRUGTAGNING AF NY BEBYGGELSE Parkering og friarealer skal etableres inde ibrugtagning Fjernvarme Stk. 1. Ny bebyggelse må ikke tages i brug, før der er etableret parkerings- og friarealer i overensstemmelse med bestemmelserne i 4 stk. 1 og 4, og 8 stk.1 og 2. Stk. 2. Ny bebyggelse skal tilsluttes fjernvarmeforsyningen fra Energi Randers. Ny bebyggelse må ikke tages i brug før denne tilslutning har fundet sted.

17 VEDTAGELSESPÅTEGNING Lokalplanforslaget er vedtaget af Randers byråd den 19. marts 2001 og offentliggøres efter reglerne herom i planloven. Keld Hüttel Borgmester I henhold til planloven vedtages foranstående lokalplan endeligt. Randers byråd den 18. juni 2001 og offentliggøres efter reglerne herom i planloven. Keld Hüttel Borgmester

18

19

20

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Når lokalplanen er endeligt vedtaget og offentliggjort må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge

Læs mere

LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ

LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ 1 LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Tidligere Klædefabrik Lokalplanområdet omfatter ejendommen Hermann Stillingsvej 1, der har tilhørt Forsvarets Bygningstjeneste.

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 Forandringer skal følge planen LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

Lokalplan 328 LOKALPLAN NR. 328 BOLIGOMRÅDE PÅ ENERGIVEJ EN KORTFATTET BESKRIVELSE

Lokalplan 328 LOKALPLAN NR. 328 BOLIGOMRÅDE PÅ ENERGIVEJ EN KORTFATTET BESKRIVELSE LOKALPLAN NR. 328 BOLIGOMRÅDE PÅ ENERGIVEJ ULLERSVEJ NYVANGSVEJ VIDARSVEJ FRIGGSVEJ ENERGIVEJ Lokalplan 328 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Planen går ud på 42 nye boliger kan opføres på arealet

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 Forandringer skal følge planen LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLAN NR. 278 RANDERS REGNSKOV EKSPANSIV

LOKALPLAN NR. 278 RANDERS REGNSKOV EKSPANSIV 1 LOKALPLAN NR. 278 RANDERS REGNSKOV EKSPANSIV EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Planen går ud på Ny kuppel, nyt indgangsparti Udvidelse af forplads og ny indgang Naturområde Området er omfattet af

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 513 SPORTSCOLLEGE

LOKALPLAN NR. 513 SPORTSCOLLEGE LOKALPLAN NR. 513 SPORTSCOLLEGE EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Lokalplanområdet ligger ved Elro Arena, mellem annekshallen, Elro Arena og Vester Boulevard. Området ligger overfor Randers Stadion

Læs mere

LOKALPLAN NR. 297 DYTMÆRSKEN

LOKALPLAN NR. 297 DYTMÆRSKEN LOKALPLAN NR. 297 DYTMÆRSKEN Dytmærsken Østervold Burschesgade Dytmærsken B r ø d r e g a d e 3.00m 4.00m Lokalplan 297 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Størrelse og anvendelse Lokalplanområdet omfatter

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter Byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse).

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse). SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5-9405 Boligbebyggelse ved Damgade BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr. 5312 af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr. 5216 af Sønderborg

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 Planen går ud på Lokalplanen skal sikre, at der kan opføres nye bygninger, som under hensyntagen til omgivelserne kan rumme ovennævnte funktioner. Bygningernes omfang og placering fastlægges ved hjælp

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge planlovens

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 292 PLEJEBOLIGER VED BORUPVÆNGET

LOKALPLAN NR. 292 PLEJEBOLIGER VED BORUPVÆNGET LOKALPLAN NR. 292 PLEJEBOLIGER VED BORUPVÆNGET EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed Nuværende anvendelse Nye ældre-boliger Vejtilslutning Beplantningsbælte Eksisterende lokalplan ophæves Lokalplanen

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund s. 2 Lokalplanændring s. 2 Lokalplanens formål s. 3 Lokalplanens indhold s. 3 Lokalplanens forhold til s. 4 anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLAN 167. For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 167. For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 167 For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen..............................................................................................................................

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Lokalplan nr. 284 12. november 1999 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Ændringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommen ifølge Planlovens 18 kun

Læs mere

LOKALPLAN NR. 504 THORSGADE

LOKALPLAN NR. 504 THORSGADE LOKALPLAN NR. 504 THORSGADE 16 THORSGADE NORDREGRAVE SANDGADE EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Lokalplanens område udgøres af ejendommen Thorsgade 16 på hjørnet af Thorsgade og Sandgade i Randers

Læs mere

Lokalplan nr for et butiksområde vest for Klosterparkvej

Lokalplan nr for et butiksområde vest for Klosterparkvej Indhold Lokalplan nr. 1.4-4 for et butiksområde vest for Klosterparkvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål

Læs mere

Lokalplan 324 LOKALPLAN NR. 324, BOLIGER VED REBSLAGERVEJ, SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 46. EN KORTFATTET BESKRIVELSE

Lokalplan 324 LOKALPLAN NR. 324, BOLIGER VED REBSLAGERVEJ, SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 46. EN KORTFATTET BESKRIVELSE MARIAGERVEJ REBSLAGERVEJ TJØRNEVEJ LOKALPLAN NR. 324, BOLIGER VED REBSLAGERVEJ, SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 46. FUGLEBAKKEN REBERBANEVEJ FABERSVEJ Lokalplan 324 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Planen

Læs mere

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke.

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke. LOKALPLAN NR. 10 9903 PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE Lokalplan 10-9903 Brigadevej Stenløkke Dybbølsten SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk Forvaltning - Rådhuset - 6400 Sønderborg Tlf. 74 42 93 00

Læs mere

LOKALPLAN NR. 295 BRØDREGADE - RÅDHUSSTRÆDE

LOKALPLAN NR. 295 BRØDREGADE - RÅDHUSSTRÆDE LOKALPLAN NR. 295 BRØDREGADE - RÅDHUSSTRÆDE EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Størrelse og anvendelse Planen går ud på Butikker, servicelokaler og boliger Lokalplanen omfatter ejendommene Rådhusstræde

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligselskabet Limfjorden s aktuelle planer om at opføre ca. 50

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE. Lokalplan nr. 39. for et område ved Kinovej i Vamdrup

VAMDRUP KOMMUNE. Lokalplan nr. 39. for et område ved Kinovej i Vamdrup VAMDRUP KOMMUNE Lokalplan nr. 39 for et område ved Kinovej i Vamdrup R E D E G Ø R E L S E VAMDRUP KOMMUNE Del af centerområde ved Kinovej Beliggende: 2 Lokalplanen omfatter et område på 403 m, beliggende

Læs mere

LOKAL PLAN SEPTEMBER 1988

LOKAL PLAN SEPTEMBER 1988 LOKAL PLAN 09-016 SEPTEMBER 1988 REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Denne lokalplan er udarbejdet for at muliggøre en udvidelse af Aalborghallen med kongres- restaurations- og mødefaciliteter

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Stevns kommune. Lokalplan nr, 46, Magleby Alderdomshjem

Stevns kommune. Lokalplan nr, 46, Magleby Alderdomshjem Stevns kommune Lokalplan nr, 46, I I J Magleby Alderdomshjem STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NFt. 46. Lokalplan for ejendommen Magleby Alderdomshjem. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund Lokalplanens område

Læs mere

LOKALPLAN NR. 10-0201 BOLIGBEBYGGELSE PÅ DYBBØL LANGBRO SØNDERBORG KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 10-0201 BOLIGBEBYGGELSE PÅ DYBBØL LANGBRO SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-0201 BOLIGBEBYGGELSE PÅ DYBBØL LANGBRO SØNDERBORG KOMMUNE Plan- og Teknikforvaltningen Rådhuset 6400 Sønderborg Tlf. 74 12 64 00 Fax 74 12 64 02 E-mail raadhus@sonderborg.dk 1 SØNDERBORG

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 53 FOR ET OMRÅDE TIL OMBYGNING OG UDVIDELSE AF PLEJEHJEMMET ELIM

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 53 FOR ET OMRÅDE TIL OMBYGNING OG UDVIDELSE AF PLEJEHJEMMET ELIM VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 53 FOR ET OMRÅDE TIL OMBYGNING OG UDVIDELSE AF PLEJEHJEMMET ELIM Lokalplan 53 For et område til ombygning og udvidelse af plejehjemmet Elim Udarbejdet af Vamdrup kommune og Arkitekt

Læs mere

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Ærø Kommune Lokalplan 9-23 Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Hvad er en lokalplan En lokalplan er en detaljeret plan for et område i en kommune. Den fastlægger en række retningslinier for,

Læs mere

for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej

for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej Lokalplan GL 55 for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej Indholdsfortegnelse: PLANREDEGØRELSE Lokalplanens baggrund side 3 Lokalplanens område side 3 Lokalplanens formål side 4 Lokalplanens

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ

NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1987 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund l l Beskrivelse af lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997

LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997 LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997 LÖKÅLPL~NNR. 134 FOR ET OMRÅDE VED C.V.È. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ i GENTOFTE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-9705 for et boligområde ved Dybbølsten BESKRIVELSE AF FORSLAGET En privat andelsboligforening har søgt om opførelse af andelsboliger på en grund ved Dybbølsten på hjørnet

Læs mere

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING NOV 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE ------------------------------ Redegørelse Lokalplanens Lokalplanens baggrund og område indhold

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup Lokalplan nr. 3.23 Boligområde ved Bredgade, Gandrup Fremlagt fra den 08.01.2006 til den 05.04.2006 Endelig vedtaget den 26.04.2006 Side 1 af 1 Plannavn Lokalplan 3.23 Boligområde v. Bredgade, Gandrup

Læs mere

LOKALPLAN SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-0303 FOR PASSAGEN RÅDHUSTORVET - BJERGGADE

LOKALPLAN SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-0303 FOR PASSAGEN RÅDHUSTORVET - BJERGGADE LOKALPLAN SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-0303 FOR PASSAGEN RÅDHUSTORVET - BJERGGADE PLAN OG TEKNIK RÅDHUSET 6400 SØNDERBORG TLF 74126430 FAX 74126432 E-MAIL raadhus@sonderborg.dk I NDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

Lokalplan nr. 89. for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej

Lokalplan nr. 89. for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej Lokalplan nr. 89 for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej Januar 1995 1 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold. Lokalplanen går ud på at erstatte den gældende lokalplan nr. 52 med tillæg, som åbner

Læs mere

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole.

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999 Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk Kommune Tillæg nr. 4 til Videbæk Kommuneplan 1997 Lokalplan nr. 51.tillæg nr. 1

Læs mere

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge Lokalplan nr. 1.42.B Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge 28.11.2001 Lokalplan - Skævinge side 1 Skævinge Kommune lokalplan nr. 1.42.B Boligområde Føllegardsvej matr.nr. 16-+ 16 Skævinge By, Skævinge

Læs mere

Lokalplanen omfatter en del af ejendommen matr.nr med et areal på ca m².

Lokalplanen omfatter en del af ejendommen matr.nr med et areal på ca m². SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 3-9409 Bofællesskab, B.S. Ingemanns Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET Lokalplanen omfatter en del af ejendommen matr.nr. 3772 med et areal på ca. 3.600 m². Der kan opføres en

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11 Lokalplan nr. 128 for et område ved Lindevangs Allé 11 Januar 2003 INDLEDNING Lokalplanen for et område ved Lindevangs Allé 11 gør det muligt at opføre boliger fortrinsvis som ungdoms- og kollegieboliger.

Læs mere

Lokalplan 2.31 Klitmøller

Lokalplan 2.31 Klitmøller Lokalplan 2.31 Klitmøller Boligområde på Møllebakken Lokalplan endelig godkendt d. 7. juni 2001 Indhold: Redegørelse Baggrund for udarbejdelse af lokalplanen Lokalplanens formål Lokalplanområdet Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr D. Område til offentlige formål i Gørløse

Lokalplan nr D. Område til offentlige formål i Gørløse Lokalplan nr. 3.50.D Område til offentlige formål i Gørløse 24.09.2003 Skævinge Kommune LOKALPLAN NR. 03.50.D Område til offentlige formål i Gørløse Juni 2003 HVORFOR LOKALPLAN? l en kommune skal der normalt

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS Lokalplan 24 for et nyt boligområde i Ødis, Vamdrup kommune. INDHOLD Beskrivelse af lokalplanforslagets område Lokalplanforslag Kortbilag

Læs mere

Lokalplanområdet. Lokalplan 202. Lokalplan for et boligområde ved Fabrikvej 2

Lokalplanområdet. Lokalplan 202. Lokalplan for et boligområde ved Fabrikvej 2 Lokalplanområdet Lokalplan 202 Lokalplan for et boligområde ved Fabrikvej 2 TEKNISK FORVALTNING Marts 2006 Lokalplan 202 Indhold Indhold Redegørelse Baggrund for lokalplanen 4 Formål med lokalplanen 4

Læs mere

LOKALPLAN NR. 107 % _,- --- BELLEVUES 1. i^la^v DEGARDEN. ROSKILDE KOMMUNE ^VESTERGADE. pweysegangen \ * r -= «/ *r~ [ERNBANiGADE. SCHMELTZ 0 PLADS co

LOKALPLAN NR. 107 % _,- --- BELLEVUES 1. i^la^v DEGARDEN. ROSKILDE KOMMUNE ^VESTERGADE. pweysegangen \ * r -= «/ *r~ [ERNBANiGADE. SCHMELTZ 0 PLADS co CD DEGARDEN. ROSKILDE KOMMUNE % _,- --- BELLEVUES 1 ^VESTERGADE i^la^v pweysegangen \ * r -= «/ *r~ SCHMELTZ 0 PLADS co [ERNBANiGADE C/> LOKALPLAN NR. 107 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 1O7 for et område ved

Læs mere

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE Side REDEGØRELSE Lokalpianens område Lokalpianens formål Lokalpianens indhold Forholdet til Øvrig planlægning m.m Lokalpianforslagets retsvirkninger Lokalpianens retsvirkninger

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

1B2 Boligbebyggelse på Sværdagergård i Jyllinge. '

1B2 Boligbebyggelse på Sværdagergård i Jyllinge. ' LOKALPLAN 1.35 1B2 Boligbebyggelse på Sværdagergård i Jyllinge. ' Lokalplanens baggrund og formål. Gundsø byråd har vedtaget denne lokalplan for ejendommen Sværdagergård i det gamle Jyllinge for at give

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985 LOKALPLAN 07-014 BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING / / \ \ OKT 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE -- ---------------- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

LOKALPLAN Lokalplan Et institutionsområde ved Gildbroskolen

LOKALPLAN Lokalplan Et institutionsområde ved Gildbroskolen LOKALPLAN 1.28 Lokalplan 1.28 Et institutionsområde ved Gildbroskolen Ishøj Kommune 1999 2 Lokalplanens baggrund og formål I forbindelse med opførelsen af Gildbro Al-klub indgik etablering af periodevis

Læs mere

Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej. Lokalplan 81B. Ældrecentret i Hvalsø

Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej. Lokalplan 81B. Ældrecentret i Hvalsø I Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej Lokalplan 81B Ældrecentret i Hvalsø Orientering Regler for Lokalplaners Udarbejdelse Indhold En lokalplan er en fysisk plan, der fastlægger de

Læs mere

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Gråsten Kommune Lokalplan nr. 43 Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Vedtaget: 10.09.1995 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Redegørelse 2 Tillæggets formål 2 Lokalplanens formål

Læs mere

Lokalplan nr. 1.48.B. Boligområde ved Føllegården i Skævinge. Kommuneplantillæg nr. 9

Lokalplan nr. 1.48.B. Boligområde ved Føllegården i Skævinge. Kommuneplantillæg nr. 9 Lokalplan nr. 1.48.B Boligområde ved Føllegården i Skævinge Kommuneplantillæg nr. 9 28.05.2003 f Lokalplan - Skævinge side 1 Skævinge Kommune lokalplan nr. 1.48.B Boligområde ved Fødegården Delaf matr.

Læs mere

LOKALPLAN 116 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994

LOKALPLAN 116 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LOKALPLAN 116 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LOKALPLAN NR.116 FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ

Læs mere

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV. LOKALPLAN NR

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV. LOKALPLAN NR LANGESKOV KOMMUNE N LANGESKOV. LOKALPLAN NR. 27 1987 Lokalpian nr. 27 For dele af områderne 2.C.2 og 2.B.9. et center- og et boligområde i Langeskov. Dato: 5/8 1987 Rev. 7/12 1987 Rev. 28/1 1988 J.nr.

Læs mere

Videbæk i september 1997 J.nr. 27-11 -73

Videbæk i september 1997 J.nr. 27-11 -73 Videbæk i september 1997 J.nr. 27-11 -73 NR. 73 For et centerområde ved SuperBrugsen og Westergaards Hotel i Videbæk Videbæk Kommune Lokalplan nr. 73 for et centerområde ved SuperBrugsen og Westergaards

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

Lokalplan nr. 70. Bolig-, institutions- og centerområde ved Vinkelgade, Ikast. Ikast Kommune

Lokalplan nr. 70. Bolig-, institutions- og centerområde ved Vinkelgade, Ikast. Ikast Kommune Lokalplan nr. 70 Bolig-, institutions- og centerområde ved Vinkelgade, Ikast Ikast Kommune IKAST KOMMUNE LOKALPLAN NR. 70 for et bolig-, institutions- og centerområde ved Vinkelgade i Ikast i i Ikast kommune,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 513 SPORTSCOLLEGE

LOKALPLAN NR. 513 SPORTSCOLLEGE LOKALPLAN NR. 513 SPORTSCOLLEGE EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Lokalplanområdet ligger ved Elro Arena, mellem annekshalen, Elro Arena og Vester Boulevard. Området ligger overfor Randers Stadion

Læs mere

LOKALPLAN 41 BOLIGOMRÅDE C 1 BROAGER. Beliggende ved Østergade MAJ'KÆR

LOKALPLAN 41 BOLIGOMRÅDE C 1 BROAGER. Beliggende ved Østergade MAJ'KÆR LOKALPLAN 41 BOLIGOMRÅDE C 1 Beliggende ved Østergade MAJ'KÆR BROAGER 1 INDHOLD side Hvad er en lokalplan og hvorfor udarbejde en lokalplan 2 Hvilke virkninger har lokalplanen 2 Lokalplanens midlertidige

Læs mere

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger Indhold Lokalplan nr. 1.2-2 for et butiksområde ved Sct. Jørgensbjerg Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR BOSAGER-OMRÅDET

LOKALPLAN NR FOR BOSAGER-OMRÅDET Bosager Bakkesvinget Bakkedraget Bosager Udsigten Frederikparken Joachimparken LOKALPLAN NR. 2-9906 FOR BOSAGER-OMRÅDET Omfartsvejen Bosager Arnkilgade Nr. Havnegade Als Sund Aabenraavej Station Chr. X's

Læs mere

Gundsø byråd har d. 11.06.1997 vedtaget Lokalplan 1.38 endeligt.

Gundsø byråd har d. 11.06.1997 vedtaget Lokalplan 1.38 endeligt. LOKALPLAN NR. 1.38 l B2 Hotel Søfryd i Jyllinge. Gundsø byråd har d. 11.06.1997 vedtaget Lokalplan 1.38 endeligt. Lokalplanens baggrund og formål Baggrunden for at udarbejde denne lokalplan for området

Læs mere

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole Greve Kommune Forslag Lokalplan nr.15.17 Tune Skole Lægehus ved Tune Skole Forslag til lokalplan er udarbejdet af Center for Teknik & Miljø, Greve Kommune. Forslaget er vedtaget af Greve Byråd den 27.

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ)

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) LOKALPLAN NR. 3-0001 FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) Sdr. Landevej Ringridervej Skovvej Lokalplan 3-0001 B. S. Ingemanns Vej Grundtvigs Allé Borgm. Andersens Vej SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk

Læs mere

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter LOKALPLAN 108 Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1997 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE. Lokalplan nr. 40. for et område ved Søndergade i Vamdrup

VAMDRUP KOMMUNE. Lokalplan nr. 40. for et område ved Søndergade i Vamdrup VAMDRUP KOMMUNE Lokalplan nr. 40 for et område ved Søndergade i Vamdrup Redegørelse Vamdrup Kommune Del af centerområde Beliggende: Lokalplanen omfatter et område på 2300 m 2, beliggende ved Søndergade

Læs mere

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 LOKALPLAN NR. 6-06 Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6-06

Læs mere

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del af område

Læs mere

VEDTAGET. Tillæg 5. Silkeborg Kommuneplan 2013-2025

VEDTAGET. Tillæg 5. Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 VEDTAGET Tillæg 5 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Vedtaget af Silkeborg Byråd den 16. december 2013 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Tillæg 5 til Kommuneplan 2013-2025. Silkeborg Byråd har 16. august

Læs mere

LOKALPLAN 3-41 Hotel Niels Juel

LOKALPLAN 3-41 Hotel Niels Juel LOKALPLAN 3-41 Hotel Niels Juel KØGE KOMMUNE 2002 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-41, Hotel Niels Juel INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund, formål og indhold........... 3 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 346 BOLIGER PÅ HØJTOFTEGADE / TYV- DALEN

LOKALPLAN NR. 346 BOLIGER PÅ HØJTOFTEGADE / TYV- DALEN LOKALPLAN NR. 346 BOLIGER PÅ HØJTOFTEGADE / TYV- DALEN EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Bydelen Vorup To delområder Byzone Planen går ud på 13 boliger Bruttoetageareal pr. bolig Friareal og fælleshus

Læs mere

Tillæg 24. Til Silkeborg Kommuneplan

Tillæg 24. Til Silkeborg Kommuneplan Tillæg 24 Til Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Vedtaget af Silkeborg Byråd 24. august 2015 Endelig vedtagelse er offentligt bekendtgjort 10. september 2015 Tillæg 24 til Kommuneplan 2013-2025. Silkeborg

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN 81. Pileparken ll Mørkhøj kvarter

LOKALPLAN 81. Pileparken ll Mørkhøj kvarter LOKALPLAN 81 Pileparken ll Mørkhøj kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1992 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der gennemføres

Læs mere

Lokalplan Vildtbanegård III og Tranebærhaven

Lokalplan Vildtbanegård III og Tranebærhaven Lokalplan 1.21 Vildtbanegård III og Tranebærhaven Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.21 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanen omfatter bebyggelserne Vildtbanegård III og Tranebærhaven/ institutionerne

Læs mere