Referat af medlemsmøde d

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af medlemsmøde d. 17.06.10"

Transkript

1 Referat af medlemsmøde d Formanden startede med at byde velkommen til de fremmødte samt Hans Bjerregaard, som er klubkonsulent for Dansk Ride Forbund. Lars Barnebjerg blev valgt til ordstyrer. Formanden fremlagde følgende dagsorden for aftenen: Certificering Staldrengøring Visioner og fremtidsønsker Ny underviser og daglig leder 1. Certificering: Formanden orienterede om, at SMIR, som den første klub på Fyn og den anden klub i Danmark, er blevet certificeret under Dansk Ride Forbund. Certificeringsordningen er en slags blåstempling af klubberne, og det betyder i bund og grund, at klubben lever op til en række krav og retningslinjer for en velfungerende rideklub. Klubben er blevet certificeret i to kategorier: Sikkerhed og Drift & Organisation. Ordningen har været et rigtig godt arbejdsværktøj, som bl.a. er mundet ud i, at klubben har fået ny hjemmeside, hvor man kan finde en hel masse om bestyrelsens arbejde og organisering. Endvidere betyder det, at alle skal bære hjelm, når de er til hest eller pony på klubbens område. Formanden opfordrede også alle medlemmer til at orientere sig om de nyophængte beredskabsplaner, som er placeret på opslagstavlen i stalden. Den officielle overrækkelse af klubbens certificeringsbevis finder sted søndag d i forbindelse med vort udvidede klubstævne. Klubben vil endvidere invitere pressen samt relevante personer fra Faaborg Midtfyn Kommune til at deltage i fejringen. 2. Staldrengøring: Stalden vil være lukket i uge 27, da det er tid til den årlige oprydning og rengøring af stalden. Alle er velkomne til at deltage, og der hænger en seddel i stalden, hvor de forskellige opgaver er pindet ud, og hvor man kan skrive sig på.

2 3. Visioner og fremtidsønsker: Det er ca. 1½ år siden, at klubben overtog driften af stalden. Det har siden dag 1 været en tung arbejdsopgave, og allerede ved overtagelsen kunne bestyrelsen se, at der ventede en lang række ufordringer forude. Bl.a. er Ny lov om hestehold en væsentlig faktor, som vi vil blive ramt af i 2019, hvor vores faciliteter ikke længere er godkendt til hold af heste. I forbindelse med beslutningen om at overtage stalddriften, var bestyrelsen også ude i lokalområdet og se sig omkring efter andre muligheder. Bestyrelsen har både kigget efter eksisterende bygninger, men også efter investorer, som ville bygge nyt. Ingen af delene har været mulig at finde. At stalddriften er blevet en ansvarsopgave for bestyrelsen har betydet, at der ikke længere er den samme energi og ressourcer til at gøre det vi allerhelst vil og er rigtig gode til, nemlig at drive en god rideklub i SMIR. Der er blevet for mange opgaver til for få hænder, og opgaver som primært har med stalddriften at gøre. Samtidig står vi overfor den vigtige opgave at finde en interesseret og kompetent underviser til at overtage stillingen efter Max. Det har ikke været nemt, da der kun har været to seriøse henvendelser netop pga., stalddriften, da den udgør en stor del af de faste arbejdsopgave. I løbet af årene har der også været uforudsete problemer i form af det utætte tag i stalden, der kun bliver i ringere stand med tiden. Det drypper ned på vores heste, og staldgangen er ofte oversvømmet. I februar måned besluttede bestyrelsen sig derfor for at indkalde Leif Hovmand, som er ejer af stedet, til et møde om forholdene. På mødet blev det desværre klart, at Leif ikke ønsker at udskifte taget. Bestyrelsen mener derfor ikke, at den længere kan stå inde for et sådan miljø for vores elevheste og daglige leder. De ovenstående punkter samt et brændende ønske om at udvikle sig som klub satte gang i en proces. En udviklingsproces som Hans Bjerregaard har været en stor del af i form af en god og idérig sparringspartner for bestyrelsen. Formanden gav herefter ordet videre til klubkonsulent Hans Bjerregaard Hans Bjerregaard forklarede, at hans job som klubkonsulent består i at rådgive klubber omkring økonomi, drift, certificeringsprojekter og klubudvikling. Hans lagde vægt på, at dette ikke var et beslutningsmøde, men et informationsmøde. Et informationsmøde, hvor bestyrelsen gerne vil informere om de 5 mål for SMIR, som bestyrelsen fremadrettet vil arbejde sig hen imod:

3 Skabe mulighed for ekspansion af klubben Fremtidssikre SMIR Øge serviceniveauet for medlemmer og pensionærer En udviklingsorienteret erhvervssamarbejdspartner Skabe en attraktiv arbejdsplads, der tiltrækker kompetente undervisere På grund af de problemer som klubben står i, og som formanden lige har orienteret jer om, mener bestyrelsen ikke, at disse mål kan opfyldes i de nuværende faciliteter i Millinge. Der er derfor indledt en drøftelse og forhandling med Dalum Landbrugsskole i Korinth om et fremtidigt samarbejde. Drøftelserne har stået på siden efteråret og består egentligt af tre parter: Landbrugsskolen, SMIR og den klub, som p.t. eksisterer i landbrugsskolens faciliteter, Faaborg Midtfyns Rideklub. Der lægges stor vægt på, at FMRK og klubbens bestyrelse på ingen måde har noget at gøre med den gamle Faaborg Rideklub. Vi har arbejdet med en tidsplan, og nu er tiden kommet til at inddrage medlemmerne. Planerne involverer en fysisk flytning af SMIR og hvad dertil hører, som fx springmateriel, støtteforening m.m. Vi vurderer, at der er grobund for et godt samarbejde mellem de to klubber medlemmerne i FMRK vil gerne optages i DRF, så de kan stille op til stævner og lign., og SMIR ønsker bedre klubforhold. Målet for bestyrelsens arbejde er at fremtidssikre SMIR som en attraktiv og velrenommeret rideklub. Det kræver bl.a. en generalforsamling i SMIR, hvor man bliver enige om at flytte klubben. Endvidere afholdes der samtidig generalforsamling i MFRK, som skal nedlægges som klub, og medlemmerne optages i SMIR. Rideforbundet er glade for ideen og ønsker at hjælpe, så meget som de nu kan med processen, da de hellere ser én stor og bæredygtig klub end to små. Og SMIR er i en ret god position i forhold til samarbejdet. Spørgsmål fra medlemmerne med svar fra formanden, medmindre andet er angivet: Hvad er tidsplanen?: Vi har haft problemer med at tiltrække en ny underviser/daglig leder, da der ikke er ret mange, som gider have stalddriften. Samtidigt er taget i dårlig stand, hvorfor vi ikke kan vente til 2019, hvor loven træder ind. Tidsplanen er dog ikke lagt fast endnu.

4 Da rideklubben for 10 år siden flyttede, havde de ikke taget højde for at: der stadig var tiltrækkende ridefaciliteter her i Millinge, og at mange medlemmer kom fra lokalområdet, hvorfor der ikke var forretningsgrundlag for en klub i Korinth Bestyrelsen har kigget på de nuværende medlemslister og vurderet, at der rent faktisk ikke længere er særlig mange medlemmer fra lokalområdet i SMIR, men flere fra oplandet. Så forrentningsgrundlaget er i dag et andet end for 10 år siden. Hvordan er stalden i Korinth? Der har i SMIR været problemer med, at hestene hoster: I Korinth er en kold, sund plankestald med fliser som gulvbelægning, altså en stald som giver et godt indeklima for hestene. Der er endvidere vinduer i alle bokse. I henhold til Ny lov om hestehold, så mangler der lysindfald i stalden, men det er Landbrugsskolen opmærksom på. Landbrugsskolen er en positiv samarbejdspartner. Landbrugsskolen vil stå for stalddriften i Korinth bestyrelsen vil altså kunne koncentrere sig om at lave klub. Pensionærer og rideklub hænger sammen, den ene kan ikke undvære den anden. Hvordan ser økonomien ud?: Landbrugsskolen har fået ny økonomichef, hvilket betyder, at det ikke er den samme person som under Faaborg Rideklubs tid. Landbrugsskolen er klar over, at de har forbygget sig. De skal have en drift, men ved også at prisniveauet har været for højt. Asger, den pædagogiske leder, er vores kontaktperson. Der vil givet vis være medlemmer, som ønsker at blive her i Millinge, men der står også 60 medlemmer i Korinth, som gerne vil være en del af SMIR. Økonomisk stilles klubben derfor ikke ringere. Der er begrænsede busforbindelser til Korinth, som vil gøre det svært for medlemmerne i Svanninge/Millinge at flytte med, da de p.t. cykler til rideklubben!

5 Som bestyrelsen ser det, er der ikke ret mange medlemmer som længere cykler til klubben. De fleste bliver kørt af deres forældre. Men bl.a. i forbindelse med handicapridning, vil der blive taget højde for tidspunkterne på holdene, så de kan hænge sammen med transport med bus osv. Er der plads til alle privatopstaldede? Ja, stalden i Korinth har bokse, og der er plads til dem, som p.t. er opstaldet hos SMIR. Er der lagt et budget? Jo, det er der det ligger p.t. til godkendelse hos Landbrugsskolen. Vi regner med, at det nuværende prisniveau holder. P.t. tilbyder Landbrugsskolen en luksuspakke for deres pensionærer med ind /udlukning, udmugning og fodring (inkl. hø og wrap) for ca for en hest og lidt mindre for en pony. Flytter underviseren med til Korinth? Vi har fundet en underviser, men hun har kun sagt ja på baggrund af, at vi arbejder mod at flytte til et sted uden stalddrift. Så underviseren vil følge med til Korinth. Undervisere med staldarbejde går som regel hurtigt døde. Hvis man ønsker en god berider/underviser er det uden staldarbejde. Faaborg Rideklub kørte ned pga. stalddriften, men rideskolen gik godt nok! Endnu lægges der vægt på, at vi kun skal tage os af det at drive en rideklub. Stalddriften er 100% Landbrugsskolens. Hvorfor flytter SMIR? SMIR kunne blive her, og så kunne de, som ønsker det, flytte til Korinth. Det er et svar, som du kun kan få på general forsamlingen. H.C (på vegne af udlejer Leif Hovmand) om fremtiden for faciliteterne her:

6 Ny lov om hestehold vil blive en faktor. Et nyt tag vil koste omkring kr , som min far (Leif Hovmand) ikke er villig til at investere i, da han ikke er garanteret nogen sikkerhed for sin investering. Lukker faciliteterne her? Det er helt op til Leif. Vi har budgetteret med 70 aktive medlemmer, som tager med til Korinth. Medlemstallene plejer som regel at stige i marts april maj, men vi har oplevet faldende medlemstal siden december Kommentarer fra Torben, formand for støtteforeningen: Problemet her er tag og bygninger. Fremtiden i SMIR er, som det ser ud nu, et utæt tag fyldt med svamp, fordi isoleringen er mættet med vand. Tømreren vil ikke gå på taget længere pga. risiko for at gå igennem. Bestyrelsen bruger mange ressourcer på ting som egentlig ikke burde vedrøre foreningens opgaver ressourcer som kunne bruges langt mere konstruktivt i klubben. Det er forhold, som selv en meget engageret bestyrelse kører sur i med tiden! Vi bliver ved med at støde på problemer, som udlejer ikke er villig til at løse, så selvom jeg personligt allerhelst vil blive her, kan jeg godt forstå bestyrelsens beslutning. Vi har heller ingen folde, men lever p.t. på goodwill fra naboer. Hvad med fremtiden her? Vil der være græs til vores heste? Kommentarer fra Ida, bestyrelsesmedlem: Udlejer vil ikke ligge nyt tag på, men det drejer sig også om større bokse og højere til loftet. Hvis boksene skal udvides, bliver der plads til færre bokse, hvilket giver plads til færre pensionærer og færre frivillige til at løfte byrden. Alle skriger på frivillige hjælpere, og Tordenskjolds soldater er blevet trætte, vi mangler de ekstra hænder. Og I Korinth er der mange ildsjæle, som brænder for at der skal være en rideklub. Der mangler p.t. mange frivillige, og de aktive skal findes blandt pensionærerne og andre ildsjæle. Afsluttende kommentar fra Vibeke, bestyrelsesformand: Det er vigtigt at huske på, at det her også har været en meget følelsesladet beslutning at tage for bestyrelsen. Vores første prioritet vil selvfølgelig være, at faciliteterne her var i orden, så vi kunne blive her. Men hvis vi ønsker at fremtidssikre klubben, så må vi tænke fremad.

7 Hans Bjerregaard rundede af: Bestyrelsen er lettet og kan nu arbejde videre med planlægningen. Frem til generalforsamlingen skal planerne konkretiseres og synliggøres, og med aftenens møde åbner vi op, at der skal arbejdes videre hen over sommeren inden en generalforsamling i august. Konkrete planer osv. vil blive fremlagt og bragt til afstemning på generalforsamlingen. Til orientering afholdes der også info møde for medlemmerne i FMRK i aften. 4. Ny underviser og daglig leder: Der har kun været få interesserede/henvendelser på stillingen som underviser pga. staldarbejde. Men klubben har ansat Birte Post: der er 41 år, har arbejdet i bl.a.: o Langsøegnens Rideklub o OL hestecenter o Anderup Rideklub og som har ry for at være en effektiv leder med egen hest, der underviser på niveau: o MB i dressur o Springning på distriktsplan som til dagligt bor i Ringe o HVIS medlemmerne har mulighed for at hjælpe til med en morgenfodring el.lign. vil vi meget gerne have det. og starter i SMIR d. 1. august hvor Max stopper De samme undervisningshold fortsætter efter sommerferien

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE BESTYRELSENS OPGAVER: FORMAND Kontakt til medlemmer Kontakt til DRF m.v. Ansvarlig for klubbens ansatte Presseansvarlig Opdatering af hjemmeside Sponsorater KASSERER Ajourføring

Læs mere

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Kl. 18.30, rytterstuen Tilstede: Katrine, Katrine, Kenneth, Lotte Fraværende: Stina, Natascha Næste møde: 4.11. kl.18.30 i rytterstuen 1. brug for

Læs mere

Velkommen. Praktiske oplysninger.

Velkommen. Praktiske oplysninger. Velkommen. Praktiske oplysninger. Vi byder dig hermed rigtig hjertelig velkommen som medlem af Thurø Rideklub. Vi håber, du må få mange gode timer i selskab med hestene og de øvrige medlemmer. Denne folder

Læs mere

De tidligere år har vi lavet en gennemgang af, hvilke stævner m.m., der er gennemført i det forgangne år og det vil vi også gøre i år.

De tidligere år har vi lavet en gennemgang af, hvilke stævner m.m., der er gennemført i det forgangne år og det vil vi også gøre i år. Beretning for distrikt 4 for 2015 Først og fremmest vil bestyrelsen i distrikt 4 gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår. Vi kan i distriktet være rigtig stolte af de mange aktiviteter som alle klubberne

Læs mere

MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN

MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN Formål med medlemsmøder Bedre kommunikation! Informations fora Info fra bestyrelsen Info fra daglige leder Feedback fra medlemmerne Ambitionen er 1x i kvartalet eller

Læs mere

Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus

Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus Referat fra bestyrelsesmøde d. 17. september 2014 Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus Afbud: Nina Jensen, Ulla Bjørn Poulsen,

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012 Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Det er nu tid til igen at gøre status over året som er gået. Jeg vil i denne beretning

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 14. april 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Årsberetning skolebestyrelsen 2015 - Engskovskolen

Årsberetning skolebestyrelsen 2015 - Engskovskolen Vi er nu i slutningen af skoleåret 14 15 og også inde i de sidste måneder af det 1. år for den nye skolebestyrelse, der tiltrådte i august 2014. Jeg vil give et kort rids over det sidste år og se lidt

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ )

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ ) Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/03-2018) Mødested: Rytterstuen Tid: 19.15 Referat Formand Inge-lise Lorenzen byder velkommen. Pkt. 1 Valg af dirigent Helle Bekmann vælges. Pkt. 2 Valg

Læs mere

Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F)

Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F) Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl. 19.00 i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F) Dagsorden 1. Uddeling af pokaler til de nye klubmestre og championatvindere i hhv. dressur og spring 2.

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7b, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30.

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. 1. Folde - Vi har på nuværende tidspunkt taget græsfolde i brug, da vinterfoldende er frosset til. Derfor går de i hold så de er ude hver anden dag. Kommer du

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015 HYOR Bestyrelsens beretning 2015 Generalforsamlingen den 7. april 2016 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 07.04.2016: Økonomi og medlemstal: I 2015 gik HYOR ud med et underskud.

Læs mere

Regler og gode råd på Darupgaard

Regler og gode råd på Darupgaard Regler og gode råd på Darupgaard Du og din hest bydes velkommen på Darupgaard. For at alle skal kunne føle sig tilpas her, er det nødvendigt, at du overholder følgende retningslinjer: 1 / 17 UDLEJNING/OPSIGELSE

Læs mere

Ballerup Rideklub - Kildesvinget Ballerup. Telefon:

Ballerup Rideklub - Kildesvinget Ballerup. Telefon: Indkaldelse og dagsorden til generalforsamling 2014 på Ballerup Rideklub Den årlige generalforsamling afholdes: Tid: Sted: Onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00 (dørene åbnes kl.18.00) Cafeteriet Dagsorden:

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

Referat generalforsamling EOR

Referat generalforsamling EOR Referat generalforsamling EOR 1. Valg af dirigent (ordstyrer samt referent) 2. Formandens beretning (året der gik) 3. Kassererens beretning (gennemgang og godkendelse af regnskab) Godkendelse af kontingentsats

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014 HYOR Bestyrelsens beretning 2014 Generalforsamlingen den 9. april 2015 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 09.04.2015: Økonomi og medlemstal: I 2014 har HYOR endnu en gang

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010. Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010. Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010 Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011. Bestyrelsens beretning er en status af året der er gået. Igen i år har klubben og

Læs mere

Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018

Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018 Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018 Hermed kommer nyhedsbrev fra HDR s bestyrelse med lidt nyt om, hvad der er sket i klubben. Dette bliver den nye form for referater. Bestyrelsen holder indtil sommerferien

Læs mere

Klubudviklingsprojekter

Klubudviklingsprojekter Klubudviklingsprojekter Alle klubber i Dansk Styrkeløft Forbund har mulighed for at lave et klubudviklingsprojekt med forbundets udviklingskonsulent. Formålet med aktiviteterne er at styrke klubben på

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 2765 Ledøje-Smørum Referat af: Bestyrelsesmøde Tid og sted: 07.11.1 kl. 19.0 hos Lis Referent: Susan Holmboe Deltagere: Torben, Lena, Hanne, Mai, Birthe, Claus, Ole,

Læs mere

UDVIKLINGSPLAN FOR HIRTSHALS RIDEKLUB

UDVIKLINGSPLAN FOR HIRTSHALS RIDEKLUB Kære Sponsor Hirtshals den 28. januar 2015 Hirtshals Rideklub har brug for en håndsrækning I Hirtshals Rideklub er vi 130 medlemmer, heraf 65 unge mennesker mellem x og y år. Klubben blev grundlagt i 1971,

Læs mere

500 kr /måned. 975 kr /måned. 1) Pensionsprisen i henhold til gældende prisliste betales månedsvis forud. Der udsendes faktura pr mail.

500 kr /måned. 975 kr /måned. 1) Pensionsprisen i henhold til gældende prisliste betales månedsvis forud. Der udsendes faktura pr mail. KONTRAKT VEDRØRENDE OPSTALDNING AF HESTE. Vilkår for opstaldning af heste på Holtegaard Ridecenter. Prisliste 3 er pony med halm/hø +fodring/udlukning på 1 er pony + 2 er pony med halm/hø +fodring/udlukning

Læs mere

Holmegårdens Rideklub Sted og tid: Mandag d. 21. november 2016 kl til spisning i Bub og Povls køkken - herefter ryttestuen. 5. Klub a.

Holmegårdens Rideklub Sted og tid: Mandag d. 21. november 2016 kl til spisning i Bub og Povls køkken - herefter ryttestuen. 5. Klub a. Referat for bestyrelsesmøde Deltagere: Tine, Signe, Pernille, Helle, Sille og Povl Fraværende: Lars, Cecilie 1. Valg af dirigent. TINE VALGT 2. Gennemgang og godkendelse af forrige referat. GODKENDT 3.

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde!

Referat GEK Bestyrelsesmøde! 21-09-2015 18.30 Susanne,Valdemarsvej Møde indkaldt af Referent Deltagere Susanne Biltoft Tina Jensen Susanne Biltoft (formand) Tina Jensen (næstformand) John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard Stender

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB Fuglsangvej 28 8500 Grenaa www.djurslands-rideklub.dk Medlemmerne er fundamentet i klubbens liv og klubbens aktiviteter. Derfor er det vigtigt for os, at du føler dig godt

Læs mere

Kontaktperson: Sportsvej Mobil: mobil: 6920 Videbæk. Mail: mail:

Kontaktperson: Sportsvej Mobil: mobil: 6920 Videbæk. Mail: mail: Prospektet for ØOR - sådan gør vi Videbæk Idrætsforening - klubhuset Adresse: Videbæk Idrætsforening Kontaktperson: HenningJens Tobiasen Adresse: Ølgod og Omegns Rideklub Kontaktperson: Erik Graes Sportsvej

Læs mere

Vedtægter for Blaabjerg Rideklub

Vedtægter for Blaabjerg Rideklub Vedtægter for Blaabjerg Rideklub Målsætning: Klubbens formål er at fremme interessen for ridesport ved afholdelse af ridekonkurrencer af forskellige art, samt at arbejde for kendskabet til hesten og oplære

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø,

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø, Partshåndbog Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest Oversigt i partshåndbogen: Forældrenes rolle Side 2 Staldvagter Side 2 Stævner og fold-/ arbejdsdage Side 2 Hiri s partsudvalg og tanter

Læs mere

Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR.

Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR. Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR. Deltagere: Erik Skov-Larsen, Henrik Møller, Louise Andersen, Michael Skov-Larsen, Pia Augustinus, Gitte Kliver, Casper Rasmussen fraværende: Hanne Jensen.

Læs mere

Fredericia Ridecenter og Fredericia Rideklub

Fredericia Ridecenter og Fredericia Rideklub Fredericia Ridecenter og Fredericia Rideklub Vision for Fredericia Ridecenter og Fredericia Rideklub at det skal være et samarbejdsforum, hvor man i et fælles samarbejde vil fremme ridesporten i Danmark

Læs mere

Ansøgning om tilskud til VM og EM udtagelses- Voltigestævne 27-29. maj 2016

Ansøgning om tilskud til VM og EM udtagelses- Voltigestævne 27-29. maj 2016 Ansøgning om tilskud til VM og EM udtagelses- Voltigestævne 27-29. maj 2016 Forenings information: Foreningens navn: Hvidovre- Avedøre Rideklub Formand Natasha Rosenskjold - n-rosenskjold@hotmail.com Mobil:

Læs mere

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9 SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9 Kære alle sammen Vi er allerede kommet godt i gang med det nye skoleår på Spjellerup Friskole. Mange elever kom friske og brune tilbage fra en veloverstået sommerferie og det

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

Velkommen. Inspirationsmøde for hestefolket

Velkommen. Inspirationsmøde for hestefolket Velkommen Inspirationsmøde for hestefolket Program: 1. Velkomst v/ borgmester Thomas Lykke Pedersen og viceborgmester og Ulla Hardy Hansen 2. Hvor bevæger Dansk Rideforbund sig hen? v/ formand Ulf Helgstrand

Læs mere

Referat af Generalforsamling

Referat af Generalforsamling Referat af Generalforsamling Fredag den 12. februar kl. 17.00 i rytterstuen på Nordjysk Ridecenter. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Velkomst Lars byder velkommen 2. Valg af dirigent Hans Hovmøller blev

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Referat af ryttermøde mandag d. 28/10-13

Referat af ryttermøde mandag d. 28/10-13 Referat af ryttermøde mandag d. 28/10-13 1: Orientering fra FU vedrørende den fremtidige sammensætning af FU. Både Helle Steffen og Lene Uldahl stopper deres arbejde i FU til generalforsamlingen i marts.

Læs mere

Hvordan dette fordeles er op til den enkelte stald, et forslag for eksempelvis stald 5, kan se uden som nedenstående:

Hvordan dette fordeles er op til den enkelte stald, et forslag for eksempelvis stald 5, kan se uden som nedenstående: Referat for bestyrelsesmøde den 10. september 2014 Til stede: Hanne, Monica, Peer og Kamilla Dagsorden: 1. Ordning vedr. tømning af balje i ridehuset Der er kommet ny bund i ridehuset, hvilket vi alle

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling

Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling 28 fremmødte. 1. Valg af dirigent Jørgen Rasmussen blev valgt og konkluderede at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af GEK bestyrelsesmøde den 31. maj 2017

Referat af GEK bestyrelsesmøde den 31. maj 2017 Referat af GEK bestyrelsesmøde den 31. maj 2017 Tilstede var Mulle (formand) Kirsten (næstformand) Hanne Charlotte (sekretær) Mixi Klaus Nina Agenda: 1. Godkendelse af referat 2. Procedure for referater

Læs mere

Submission #80 Roskilde Kommune

Submission #80 Roskilde Kommune Side 1 af 4 Formandens navn Mia Christensen Telefon 25417716 Email mia@hirk.dk Forening Himmelev Rideklub Foreningens CVR nummer 260368 Hvad søger du til? Fundament Beskrivelse Fundament til udebokse Det

Læs mere

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011 Generalforsamling AGR d. 28/2-2011 1. Valg af dirigent Susanne Eder blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig og rettidig indkaldt. 2. Formandens beretning for året 2010

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april Kl.18.00-21.00 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Der er ingen bemærkninger til sidste referat 2. Bemærkninger til dagsordenen Mortens punkt under eventuelt

Læs mere

2014/15. Græsted og Omegns Rideklub. Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15

2014/15. Græsted og Omegns Rideklub. Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15 2014/15 Græsted og Omegns Rideklub Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15 Græsted og Omegns Rideklub (GOO) Velkomstfolder Velkommen til Græsted og Omegns Rideklub (GOO). Rideklubben er stiftet i 2014

Læs mere

OPSTALDNINGSKONTRAKT og INDMELDELSE PR

OPSTALDNINGSKONTRAKT og INDMELDELSE PR OPSTALDNINGSKONTRAKT og INDMELDELSE PR. 1.8.2018 Mellem (ifht. opstaldning): Støtteforeningen Hesteskoen, Ålemarksgyden 36, 5270 Odense N. Mellem (ifht. indmeldelse): Rideklubben ODIN, Ålemarksgyden 36,

Læs mere

Hornbæk Golfklub Medlemsmøde om Lærkeager d. 26. februar 2012

Hornbæk Golfklub Medlemsmøde om Lærkeager d. 26. februar 2012 Referat fra medlemsmøde Søndag d. 26. februar var der mødt ca. 45 aktive klubmedlemmer op i klubhuset til medlemsmøde nr. 2 om Lærkeager. Jens Peter bød velkommen og gennemgik kort dagsorden og formål

Læs mere

Frivilligt, socialt arbejde - i arbejdstiden!

Frivilligt, socialt arbejde - i arbejdstiden! idéer for livet Frivilligt, socialt arbejde - i arbejdstiden! 38 Idéer for livet Ambassadører ved IFL jubilæumsarrangement i sept. 2008. Evaluering af Skandia Idéer for livet Ambassadører 2008 Denne rapport

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

E-mail: sikkerpost@hedensted.dk JULI 8722 Hedensted. E-mail formand@hedenstedrideklub.dk

E-mail: sikkerpost@hedensted.dk JULI 8722 Hedensted. E-mail formand@hedenstedrideklub.dk DOKut+ I? Kultur og Fritid Tlf: 79755000, 7 Niels Espes Vej 8 E-mail: sikkerpost@hedensted.dk JULI 8722 Hedensted Web: www.hedensted.dk 205 SCANNET Sendes til Kultur og Fritid Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted

Læs mere

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerbestyrelse for Vallensbæk Ridecenter

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerbestyrelse for Vallensbæk Ridecenter VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerbestyrelse for Vallensbæk Ridecenter Vedr. : Referat fra Bestyrelsesmøde i brugerbestyrelsen for Vallensbæk kommunale Ridecenter og Rideskole den 1. december 2014. Deltagere: Søren

Læs mere

Submission #79 Roskilde Kommune

Submission #79 Roskilde Kommune Side 1 af 3 Formandens navn Mia Christensen Telefon 25417716 Email mia@hirk.dk Forening Himmelev Rideklub Foreningens CVR nummer 260368 Hvad søger du til? Belysning Beskrivelse Ansøgning til etablering

Læs mere

Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Pernille K. Skude, Ann Mortensen, Hanne Tange, Jan Jacobsen (kasserer) og Jeanette Helmer (referent).

Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Pernille K. Skude, Ann Mortensen, Hanne Tange, Jan Jacobsen (kasserer) og Jeanette Helmer (referent). Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 27. januar 2016 Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Pernille K. Skude, Ann Mortensen, Hanne Tange, Jan Jacobsen (kasserer) og Jeanette Helmer (referent).

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde

Referat GEK Bestyrelsesmøde 15-09-2014 18.30 Tina, Toftekærvej Møde indkaldt af Susanne Biltoft Referent Camilla Lindegaard Deltagere Susanne Biltoft (formand) Anne With (næstformand) John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard

Læs mere

NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN

NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN Dansk Taekwondo Forbund Nr. 1 Juni 2013 Jeg har nu været ansat i Dansk Taekwondo Forbund i et år, og har haft mulighed for at lære mange af jer og jeres klubber at kende.

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte.

Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte. Ringsted Lilleskole Fordi vores børn er vigtige Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl. 17.15-21.00 Referat: Fremmødte: Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte. Skoleleder: Konrad.

Læs mere

Vores musical er et godt eksempel på en af de ting, som vi synes er rigtig vigtige, som er en del af os, og som vi nødig vil undvære.

Vores musical er et godt eksempel på en af de ting, som vi synes er rigtig vigtige, som er en del af os, og som vi nødig vil undvære. Generalforsamling 2014 Jeg har jo efterhånden skrevet en del beretningerne i min tid som skoleleder. Jeg husker ikke nøjagtigt, hvad der står i de forskellige, men jeg husker dog tydeligt den, jeg skrev

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat 30 nov. Kl.17:00 DALUM

Springudvalgsmøde Referat 30 nov. Kl.17:00 DALUM Springudvalgsmøde Referat 30 nov. Kl.17:00 DALUM Til stede: Jakob (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Birgitte Tribler (TD ansvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for

Læs mere

OPSTALDNINGSKONTRAKT

OPSTALDNINGSKONTRAKT Side 1 af 5 OPSTALDNINGSKONTRAKT 1. Denne aftale om opstaldning af hesten (hvor begrebet hesten omfatter såvel heste som ponyer) : Hestens navn er indgået mellem AFTALENS PARTER 1.1. Udlejers navn: Adresse:

Læs mere

KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS

KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS Alle Judo- og Ju-Jitsu klubber under DJU har mulighed for at lave et klubudviklingsprojekt i samarbejde med unionens udviklingskonsulent Karina Sørensen. Et klubudviklingsprojekt

Læs mere

Generalforsamling i Skive Rideklub Tirsdag 26. februar 2013

Generalforsamling i Skive Rideklub Tirsdag 26. februar 2013 Generalforsamling i Skive Rideklub Tirsdag 26. februar 2013 Dagsorden iflg. vedtægterne 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning 5. Indkomne forslag 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD Lørdag d. 14. februar 2015 Kallehavegaard Rideklub byder hjertlig velkommen til internt klubstævne og fastelavn. Da juniorudvalget har valgt at afholde

Læs mere

På den måde bevares mangfoldigheden i vores tilbud til de unge mennesker.

På den måde bevares mangfoldigheden i vores tilbud til de unge mennesker. Dagsordenpunkt Krav til de fysiske rammer for hestehold Beslutning Pia Skou og Lone Yalcinkaya, stillede følgende forslag: At der bevares et af de tre eksisterende hestehold i en skoleklub i Gladsaxe.

Læs mere

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner.

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Solstrålen Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Vi havde en fantastisk dag med alt, hvad der hører sig til. Go mad, dejlige drikke, fremragende musik

Læs mere

Sommergræs 2012. Vi har pt: en hoppeflok på 12 - og en vallakkeflok på 14.

Sommergræs 2012. Vi har pt: en hoppeflok på 12 - og en vallakkeflok på 14. Sommergræs 2012 Foråret er kommet og selvom det stadig er koldt og græsset kun nødig vil op, skal hestene ud af staldene og på græs. De kan simpel hen ikke vente længere. I lighed med sidste år ( - og

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hjerm Dagtilbud. Dato : Tid : Sted : Børnehaven

Bestyrelsesmøde i Hjerm Dagtilbud. Dato : Tid : Sted : Børnehaven Bestyrelsesmøde i Hjerm Dagtilbud Dato : 26.5 2015 Tid : 18.30 21.30 Sted : Børnehaven Forplejning : Kristina Afbud fra : Helle Ordstyrer : Kristina Referent : Lisbeth Udeblivelse: Anders, Nicklas Dagsorden

Læs mere

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter Vedr. : Brugerrådsmøde for Vallensbæk Ridecenter - Brugerundersøgelsen Tid : Torsdag den 20. juni 2019 kl. 17-19 Sted : Cafeen, Ridecenteret Deltagere: Katja Lindblad (Brugerrådsformand), Morten Schou

Læs mere

Ledelse af frivillige

Ledelse af frivillige Bog: Ledelse af frivillige. Særpris i dag: 239 kr. Ledelse af frivillige V/ Sociolog Foredragsholder, forfatter og konsulent Aktiv frivillig leder - grundlægger af RETRO Definition af frivilligt arbejde

Læs mere

HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med.

HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med. HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med.. HUSK: Præmiewhisten starter i Borups klubhus onsdag den 21. september. Vi spiller igen præmiewhist

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter Vedr. : Referat af brugerrådsmøde for Vallensbæk Ridecenter Tid : Tirsdag den 27. august 2019 kl. 16-19 Sted : Cafeen, Ridecenteret Deltagere: Katja Lindblad, Morten Schou Jørgensen, Gerda Nicolaisen,

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt mandag den 16. april 2018, kl. 20-22, Hareskov Bibliotek. Referent: Peter Viuf Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Submission #143 Roskilde Kommune

Submission #143 Roskilde Kommune Submission #143 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/17513 Side 1 af 2 03-05-2018 Forening Roskilde Rideklub Foreningens CVR nummer 68 23 54 13 Hvad søger du til? Udvidelse af Rideareal

Læs mere

Mødereferat. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008

Mødereferat. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008 ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af Referent 3. Bestyrelsen aflægger beretning 4. Det reviderede regnskab forlægges til godkendelse 5. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

VELKOMMEN TIL KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR)

VELKOMMEN TIL KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR) VELKOMMEN TIL KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR) KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR) Kokkedal Allé 3, 2970 Hørsholm Tlf. 45 76 40 42 Hjemmeside: www.kokkedal-rideklub.dk E-mail: (fremgår af hjemmesiden) INDHOLDSFORTEGNELSE OM

Læs mere

BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE

BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE Vær med til at bestemme i din afdeling Alle beboere har noget at sige, og du kan være med til at træffe de gode beslutninger, så din afdeling bliver et endnu

Læs mere

Ledøje-Smørum Rideklub

Ledøje-Smørum Rideklub Byder velkommen til Udvidet klubstævne i dressur for hest og pony d. 23. og 24. marts 2013 Information: Ledøje-Smørum rideklub byder hermed velkommen til vores udvidede klubstævne i dressur d. 23. og 24.

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Vedtægter. Rideklubben St. Restrup

Vedtægter. Rideklubben St. Restrup Vedtægter Rideklubben St. Restrup 1. Klubbens navn er Rideklubben st. Restrup (RSR), og dens hjemsted er Aalborg Kommune og blev stiftet ved generatforsamtingen 07.11.1973. 2. Klubbens formål er at fremme

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 30. august 2016

Referat af bestyrelsesmøde 30. august 2016 Referat af bestyrelsesmøde 30. august 2016 Deltagere: Joachim, Karen, Sara, John, Jesper, Anne, Mette, Ulrik, Lea og Suzette (ref.) Afbud: Kristine Ikke mødt: Christian Emne Aftalt Ansvarlig Godkendelse

Læs mere