Udbud af attraktivt areal. tæt på vand og strand til opførelse af boliger. ved Karlslunde Station i Greve

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udbud af attraktivt areal. tæt på vand og strand til opførelse af boliger. ved Karlslunde Station i Greve"

Transkript

1 1 Udbud af attraktivt areal tæt på vand og strand til opførelse af boliger ved Karlslunde Station i Greve

2 2 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Den udbudte ejendom 3 Side 3. Planmæssige rammer Kommuneplanramme Lokalplan 3 4. Om grunden Byggemodning, vejforhold og stier Parkering Støj Miljø- og jordbundsforhold Forsyning og energikrav Ledninger Klimasikring og grundvand Arkæologi Grundejerforening 7 5. Salgsvilkår Købsaftale Overtagelsesdag Betaling af købesum Byggepligt Berigtigelse 8 6. Udbudsproceduren Formelle krav for udbuddet Formelle krav til købstilbud Pris og vedståelsesfrist Afgivelse af købstilbud, kontakt og spørgsmål Valg af Købstilbud Udbudsmaterialet Bilag 11

3 3 1. Indledning Greve Kommune udbyder hermed til salg et meget velbeliggende og spændende areal på m2 tæt på vand, strand, Mosede Fort og Langagergård. Langagergård er en grøn kile på ha fra motorvejen og ned til Karlslunde Parkvej, hvor der i det grønne område for nuværende er placeret 3 bolig-øer (yderligere 3 bolig-øer skal placeres). Projektområdet udbydes med henblik på etablering af boliger på i alt etagemeter. Greve Kommune forestiller sig, at arealet er velegnet til etagebyggeri med lejligheder af varierende størrelse. Arealet ligger et par minutters gang fra Karlslunde S-togsstation med S-togsforbindelse mellem København og Køge. Der er desuden busforbindelser til Høje Taastrup og Køge station (linje 120), til Tune (linje 224) og til Hundige og Greve Station (linje 225). Arealet er nabo til Karlslunde Stationscenter på den ene side og Langagergård Plejecenter på den anden side. 2. Den udbudte ejendom Ejendommen omfatter matrikelnummer 3a Mosede By, Karlslunde. Matrikelkort er vedlagt som bilag 1. Ejendommen ligger på adressen Karlslunde Parkvej 25 i Karlslunde, den sydlige del af Greve, som støder op mod Solrød. Matrikelkort og oversigtskort vedlægges som bilag 1 og 2. Ejendommen er på m2 og er ubebygget. Ejendommen er befæstet i dag og anvendes som midlertidig parkeringsplads med grusbelægning. Billeder af ejendommen vedlægges som bilag 3. BBR-meddelelse vedlægges som bilag Planmæssige rammer 3.1. Kommuneplanramme Ejendommen ligger i byzone. Arealet er omfattet af Greve Kommuneplan Arealet ligger i kommunens rammeområde 3BE2, der giver mulighed for blandet bolig og erhverv samt offentlige formål som institutioner og tekniske anlæg. Den maksimale bebyggelsesprocent er 90 % af den enkelte ejendom. Der kan bygges op til 15 meters højde i 4 etager. Det er kommunens mål, at der udvikles mere blandede byområder omkring S-stationer og dele af Strandvejen, hvor forskellige sociale, kulturelle og erhvervsmæssige aktiviteter finder sted, og hvor borgere i forskellige aldre og livssituationer kan bo og mødes i arkitektonisk og byplanmæssigt gode byrum Lokalplan Ejendommen er omfattet af lokalplan 13.33, se bilag 5.

4 4 Lokalplan fastsætter alene de overordnede rammer for byggeri i lokalplanens delområde 2. Disse overordnede rammer skal sikre, at hele stationsområdet kommer til at fremstå som en helhed, herunder i forhold til facadeudtryk, sammenhæng med nabobebyggelse samt grønne områder, vej- og stiforløb. Lokalplan blev vedtaget i forbindelse med bebyggelse af Karlslunde centret og Langagergård Plejecenter, hvor delområde 2 som nu udbydes stod tomt. Kvarteret omkring Karlslunde Station skal kunne opleves som en helhed. Det nye boligbyggeri bliver meget synligt fra S-togslinjen og derfor identitetsskabende for området. Boligbyggeriet skal relatere sig til Karlslunde Plejecenter, Karlslunde Kysthave og landskabskilen med bolig-øerne ved Langagergård. Det er endvidere vigtigt, at boligbyggeriet forholder sig til naboskabet med Karlslunde Stationscenter. Boligbebyggelsen skal fremstå med et samlet arkitektonisk udtryk i facader, materialer, farver og beplantning. Bebyggelsen skal fremstå i et klart formsprog med et gennemgående og bæredygtigt materialevalg og løsninger. Boligerne skal have adgang til udendørs opholdsarealer og så vidt muligt altan eller terrasse i direkte tilknytning. Udformning og placering af de udendørs opholdsarealer skal ske på en innovativ måde for at tilpasse byggeriet til begrænsede pladsforhold og S-togsstøj. Indretning af kvarterets eller bebyggelsens opholds- og fællesarealer skal invitere beboere og borgere til at bruge området, fx ved grønne elementer, belysning, aktivitetspladser m.v. I forhold til byggeriets arkitektoniske udtryk gælder følgende i forhold til lokalplanen s krav: 7.8 og 8.2 i lokalplan om flade tage og irregulære bygningskroppe med afrundede hjørner fraviges. 8.3 i lokalplan om hvidpudsede ydervægge ændres til, at bebyggelsens facader skal indgå i en sammenhæng med naboen Karlslunde Plejecenter, for eksempel med hvidpudsede facader. Øvrige bestemmelser i lokalplan vedrørende byggeriets arkitektoniske udtryk, herunder byggefelter er kun retningsgivende. Der skal udarbejdes en detaljeret lokalplan for arealet i forbindelse med det konkrete byggeprojekt. Denne nye lokalplan må ikke være i strid med regler og bestemmelser i kommuneplanens ramme. Det betyder, at der maksimalt kan bygges op til 15 meters højde i 4 etager. Arealet udbydes med henblik på byggeri af boliger. Der henvises i øvrigt til bestemmelserne i lokalplan 13.33, som er vedlagt (bilag 5). 4. Om grunden 4.1. Byggemodning, vej- og stiforhold Kommunen har forestået byggemodning frem til skel. Køber bekoster byggemodning på egen grund.

5 5 Køber betaler tilslutningsafgifterne. Der er i dag to vejadgange til matrikel 3a, ca. midtfor til det eksisterende grusareal, der midlertidigt har været benyttet som parkeringsplads, og ad den vejadgang, som Karlslunde Centeret bruger som vareindlevering. Det følger af lokalplan 13.33, at den permanente vejadgang til boligområdet skal etableres som vist i lokalplanens bilag 3. Det vil sige, at den fremtidige vejadgang bliver den vej, som Karlslunde Centeret bruger til vareindlevering. Det indebærer, at denne vejadgang bliver fælles og deklareres som privat fællesvej, mens den nuværende vejadgang til grusarealet lukkes af. Karlslunde Centeret har vejret til den vejadgang, som de i dag bruger til vareindlevering. Der skal etableres en hovedsti Den grønne rute som trafiksikker gangsti tværs over ejendommen, der forbinder plejecentrets øst-vestgående vej med bagsiden af Karlslunde Stationscenter, jf. lokalplan Der skal være adgang for fodgængere fra Karlslunde Parkvej gennem området og ud til cykel-gangstien langs jernbanen. Der stilles ikke krav om cykelsti gennem området, da der allerede er etableret cykelsti fra Langagergård via Karlslunde Stationscenter og under S-banen Parkering Parkeringsnormen er 1½ parkeringsplads pr. bolig. Lokalplanens krav i 5.8 om etablering af parkering i konstruktion fraviges. Parkeringspladserne kan derfor etableres som på terræn. Der skal desuden anlægges gæsteparkering i et antal svarerende til ½ pr. bolig Støj Ejendommen ligger op til Karlslunde station på S-banen mellem Køge og København, der betjenes af linje A og E. I dagtimerne kører der tog i hvert 10. minut, om aftenen hvert 20. minut og hver halve time natten efter fredag og lørdag. Den sydøstligste del af ejendommen ligger i en støjzone, hvor støjen i 4 meters højde kan nå db. Der bør ikke opføres boliger eller udlægges rekreative arealer i området med mere end 55 db støj. Det skal sikres, at Miljøstyrelsens vejledende grænseværdier for støj og vibrationer fra jernbaner overholdes. Se støjkort, bilag Miljø- og jordbundsforhold Kommunen påtager sig intet ansvar for jordbundsforholdene hverken for så vidt angår bæredygtighed eller forurening. Kommunen har i juni 2017 fået foretaget en geoteknisk undersøgelse af arealet:

6 6 Der findes bæredygtige lag i en dybde på mellem 1,2 m 3,9 m under terræn. Over bæredygtige lag findes fyld. Bæredygtige lag består af moræneler. Der er målt vandspejl ca. 1,0 m 2,75 m under terræn. Vandspejlet kan forventes at variere over tid. Der henvises i øvrigt til geoteknisk rapport, se bilag 7. Kommunen har ligeledes fået foretaget en miljøteknisk undersøgelse af arealet: Ejendommen er beliggende i byzonen og er omfattet af områdeklassificeringen. Det vil sige, at der kan forventes mindre eller lettere forureninger. Der er foretaget miljømæssig screening forud for salg. Der foreligger ingen historiske oplysninger, som giver anledning til bemærkninger. Området har dog i flere omgange siden slutningen af 1970 erne været nabo til bygge og anlægsaktiviteter, og det kan ikke afvises, at dette kan have givet mindre påvirkninger af jorden. Der udført en sondering med 10 boringer i området. En af jordprøverne viser en mindre overskridelse af jordkvalitetskvalitetskriterierne for nikkel og cadmium i overfladejorden. Greve Kommune har ingen forventning om kraftig eller udbredt jordforurening. Se i øvrigt miljøteknisk notat, bilag Forsyning og energikrav Der er varmetilslutningspligt til naturgas (HMN). Der er tilslutningspligt til vand fra Karlslunde Vandværk. DONG Energy forsyner Langagergård området med el. Spildevand fra området skal tilsluttes det eksisterende spildevandssystem og føres til et kommunalt rensningsanlæg. Eventuelle spørgsmål kan rettes til KLARforsyning. Byggeriet skal opføres i henhold til det til enhver tid gældende bygningsreglement på opførelsestidspunktet Ledninger Sælger påtager sig intet ansvar med hensyn til ledninger, hvorom der henvises til de på ejendommen tinglyste dokumenter, se bilag 9. Sælger gør dog opmærksom på, at der er tinglyst en kloakledning, som løber igennem ejendommen. Ledningens fortsatte funktion skal sikres, f.eks. ved at bygge udenom eller ved at forstærke den. Bygherre må påregne udgifter til dette. Det løber en regnvandsledning gennem den sydlige del af ejendommen med underjordisk forsinkelsesbassin fra plejecentret til stationscentret. Der henvises også til servitut om transformerstation på arealet.

7 7 Der henvises i øvrigt til forsyningsselskabet, KLARforsyning og til Ledningsregistret (ler.dk) for nærmere oplysninger om ledninger på arealet Klimasikring og grundvand Vand skal integreres som et urbant element og bidrage til at skabe en grøn og blå sammenhæng mellem Langagergård og Plejecentret. Arealets grønne karakter skal som udgangspunkt fastholdes. Det vil sige, at arealets nuværende andel af grønne overflader så vist muligt skal videreføres som eksempelvis grønne tage, grønne gavle, beplantning, grøfter m.v. Regnvand skal i videst muligt omfang håndteres på egen grund, så det ikke ledes i regnvandssystemet. De befæstede arealer skal minimeres og ubebyggede arealer skal som udgangspunkt være gennemtrængelige. I henhold til Spildevandsplanen må befæstelsesgraden ikke overstige 42 %. Regnvand på ejendommen skal forsinkes svarende til Greve Kommunes serviceniveau for regnvand (10 års regnhændelse og en klimafaktor på 1,3). Regnvandsbassin skal placeres på egen grund og kan etableres som underjordiske bassiner eller med åbent vandspejl. Grundejerforeningen skal vedligeholde et evt. anlæg. Ejendommen ligger ikke i et område med særlige drikkevandsinteresser. Grundvandstruende aktiviteter og anlæg kan ikke tilladelse Arkæologi Der er ikke foretaget en samlet arkæologisk undersøgelse af udbudsområdet. Der må påregnes udgifter til arkæologisk forundersøgelse, da areaiet har topografisk sammenhæng med Karlslunde Parkvej 10-30, hvor Museum Sydøstdanmark i 2014 fandt væsentlige skjulte fortidsminder fra jernalderen. Som kommende ejer eller bygherre anbefales det, at der altid indhentes en udtalelse hos Museum Sydøstdanmark forud for jordarbejder, jf. museumsloven 25, for at imødegå unødige udgifter til arkæologiske undersøgelser og standsninger af jordarbejderne, jf. museumsloven 27. Hvis der under udgravning på ejendommen træffes på fortidsminder, skal Køge Museum straks kontaktes, jf i museumsloven (lovbekendtgørelse nr. 358 af 8. april 2014) Grundejerforening Der skal oprettes en fælles grundejerforening for projektarealet med medlemspligt, som varetager drift og vedligehold af de fælles veje, stier og fælles friarealer. For de enkelte boligområder kan der oprettes separate grundejerforeninger, der varetager drift og vedligehold af interne veje, stier og friarealer.

8 8 Se i øvrigt bilag Salgsvilkår Købstilbud skal udarbejdes under hensyntagen til følgende salgsvilkår: 5.1. Købsaftale Købsaftalen vedrørende ejendommen udgøres af nærværende udbudsbeskrivelse med bilag tillige med den som bilag 11 vedlagte købsaftale, som udfyldes af Greve Kommune på grundlag af købstilbuddet og underskrives af begge parter Overtagelsesdag Overtagelsesdagen fastsættes til den 1. i måneden efter endelig vedtaget lokalplan for arealet Betaling af købesum Køber deponerer købesummen i to tempi eller stiller bankgaranti for købesummen i et pengeinstitut senest samtidig med underskrift af købsaftalen og på de vilkår, som er angivet i købsaftalen (bilag 11). Købesummen frigives til sælger, når endeligt skøde er tinglyst uden præjudicerende anmærkninger, jf. købsaftalen Byggepligt Køber er forpligtet til at opføre et byggeri på ejendommen, der opfylder bestemmelserne i dette udbudsmateriale. Salget af ejendommen er betinget af, at at køber senest 12 måneder efter udstedelse af byggetilladelse har påbegyndt byggeriet, hvorved menes støbning af fundamenter, og byggeriet står færdigopført og indflytningsklart senest 3 år fra byggeriets start. Såfremt køber ikke overholder disse forpligtelser, har Greve Kommune ret til at få grunden tilbageskødet i henhold til betingelserne herom i købsaftalen (bilag 11). Det er endvidere en betingelse for salget, at køber selv forestår realisering af byggeriet. Aftalen kan derfor ikke overdrages til tredjemand uden Greve Kommunes samtykke. Sker overdragelse på trods heraf, har Greve Kommune krav på at få tilbageskødet grunden i henhold til betingelserne i købsaftalen (bilag 11). Bestemmelsen om byggepligt vil blive begæret tinglyst servitutstiftende forud for al pantegæld, men vil på begæring blive kvitteret til aflysning, når endelig servitutmæssig bebyggelse er opført Berigtigelse

9 9 Køber sørger for berigtigelsen af handlen og betaler alle omkostninger forbundet hermed, herunder udgifter til udarbejdelse af skøde, tinglysning og refusionsopgørelse. 6. Udbudsproceduren Formelle regler for udbuddet Udbuddet og salget gennemføres i overensstemmelse med bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme (herefter udbudsbekendtgørelsen ) og vejledning nr. 60 af 28. juni 2004 om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme (herefter vejledningen ). Den forventede tidsplan for udbuddet er som følger: Udbudsperiode 16. oktober 16. december 2017 Frist for købstilbud Kl , den 16. december 2017 Byrådet behandler indkomne udbud februar/marts Formelle krav til købstilbud Købstilbud skal være skriftlige og indeholde følgende dokumenter: 1) Tilbudsblanket, (bilag 12) 2) Samlet skitseforslag til bebyggelsen afleveres i pdf format. Den skal indeholde: Samlet bebyggelsesplan, inklusive veje, stier og grønne områder Længdesnit af bebyggelsen Eksempler på facadeopstalter Eksempler på planløsninger til den ønskede bebyggelse Rumlige illustrationer af bebyggelsen Beskrivelse af bebyggelsens materialer og farver Beskrivelse af de fælles friarealer/grønne arealer og stiforbindelse Samlet redegørelse for antal boliger, boligstørrelser, bebyggelsesprocent og etagehøjder Skitsering af hvordan støj fra jernbanen håndteres Beskrivelse af vejadgang Skitseforslag skal afleveres i samlet pdf fil til udprint i A3 format og med målestok på alle tegningerne. 3) Attest vedrørende gæld til det offentlige (bilag 13) i udfyldt og underskrevet stand 4) Letter of comfort fra anerkendt pengeinstitut, der viser at budgiveren vil være i stand til at gennemføre købet og byggeprojektet

10 10 5) Legitimation: købstilbud skal vedlægges bekræftet fotokopi af billedlegitimation, hvis budgiver er privatperson, og bekræftet tegningsudskrift fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, hvis budgiver er et selskab. Tegningsudskriften må ikke være mere end 3 måneder gammel. 6.2.Pris og vedståelsesfrist Greve Kommune udbyder arealet ved Karlslunde Station med henblik på boligbyggeri til en vejledende pris på kr./byggeretsmeter ex moms og ex tilslutningsafgifter. En privat bygherre har forkøbsret til arealet. Det vil sige, at indehaver af forkøbsretten er berettiget til at købe ejendommen til den højest budte pris efter gennemførelse af dette udbud, dog under forudsætning, at denne pris kan konstateres at være markedsprisen. Hvis den højest budte pris vurderes at ligge under markedsprisen, kan indehaver af forkøbsretten købe arealet til det, som en mægler vurderer, er markedsprisen. Markedsprisen er den højeste pris, der kan opnås i handel og vandel. Kommunen kan i forbindelse med at sikre sig et salg til markedsprisen optage forhandling med alle bydere for at sikre sig, at forkøbsretten ikke har påvirket prisen. Der vil tillige blive indhentet en mæglervurdering af det udbudte areal til sikkerhed for at der ikke indgås aftale til en købesum lavere end markedsprisen. Der kan kun bydes på det samlede udbudte areal. Tilbuddet skal vedstås i 6 måneder fra afgivelse af buddet. Herefter bortfalder tilbuddet i sin helhed. 6.3.Afgivelse af købstilbud, kontakt og spørgsmål Købstilbud skal fremsendes hertil Købstilbud skal være Greve Kommune i hænde senest kl den 16. december Købstilbud vil ikke blive åbnet i overværelse af de bydende. Indkomne købstilbud er fortrolige, indtil salg har fundet sted, ifølge 4 i udbudsbekendtgørelsen. Herefter finder offentlighedslovens og forvaltningslovens almindelige regler om aktindsigt anvendelse. Der udbetales ikke vederlag til de bydende. Alle svar på spørgsmål fra potentielle budgivere, som kan have en generel interesse for alle potentielle budgivere, vil i anonymiseret form blive offentliggjort løbende på Greve Kommunes hjemmeside under Valg af Købstilbud Greve Kommune forbeholder sig ret til at forkaste alle indkomne købstilbud eller til at optage forhandlinger med budgiverne under de betingelser, der er nævnt i punkt 7.4 i vejledningen til bekendtgørelse om udbud af kommunens faste ejendom.

11 11 Tilbud vil ikke blive taget i betragtning, hvis de indeholder forbehold, som efter Greve Kommunes vurdering vil tilsidesætte væsentligt krav i udbudsmaterialet. I tvivlstilfælde opfordres budgiverne derfor til at stille spørgsmål til udbudsmaterialet inden tilbudsfristens udløb, jf. afsnit 6.4. her. Greve Kommune vil vurdere de indkomne bud i forhold til følgende kriterier: 1. Tilbudspris (50 %) 2. Det arkitektoniske projekt (50 %) De to kriterier vil blive vurderet med de ovenfor angivne % er. Greve Kommune kan oplyse følgende i forhold til kriterie 2: Greve Kommune udbyder projektområdet med henblik på - etablering af etagemeter boligbyggeri, - et maksimalt etageantal på 4 (15 meter) og alle bygninger kan være på op til 4 etager. Der vil i bedømmelsen af buddene blive lagt vægt på følgende 3 punkter: - Byggeriets selvstændige arkitektoniske fremtræden - Byggeriets samspil med helheden, herunder facadeudtryk og sammenhæng med nabobebyggelse i stationsområdet - Integration af grønne bæredygtige løsninger i forhold til energi, klimasikring, grønne arealer og stiforbindelser. 7. Udbudsmaterialet Udbudsmaterialet omfatter denne udbudsbeskrivelse med nedennævnte bilag Udbudsmaterialet er offentliggjort på Greve Kommunes hjemmeside: Bilag 1. Matrikelkort 2. Illustrativt kort 3. Fotos af ejendommen 4. BBR Meddelelse 5. Lokalplan Støjkort 7. Geoteknisk Undersøgelse 8. Miljøteknisk notat 9. Tingbogsattest 10. Standardvedtægter for grundejerforeninger 11. Greve Kommunes standardkontrakt 12. Tilbudsblanket 13. Attest vedrørende gæld til det offentlige

Udbud af Vejhuset Lillegade 2A, Greve landsby, 2670 Greve

Udbud af Vejhuset Lillegade 2A, Greve landsby, 2670 Greve Udbud af Vejhuset Lillegade 2A, Greve landsby, 2670 Greve Greve Kommune, juli 2019 Indhold 1. Indledning... 3 2. Den udbudte ejendom... 3 3. Planmæssige rammer... 3 3.1 Kommuneplanramme... 3 3.2 Lokalplan...

Læs mere

Udbud af areal til opførelse af boligbebyggelse med 25 rækkehuse og 26 parcelhuse i det attraktive Tune Nordøst (Etape 3)

Udbud af areal til opførelse af boligbebyggelse med 25 rækkehuse og 26 parcelhuse i det attraktive Tune Nordøst (Etape 3) Udbud af areal til opførelse af boligbebyggelse med 25 rækkehuse og 26 parcelhuse i det attraktive Tune Nordøst (Etape 3) Greve Kommune, oktober 2018 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Den udbudte

Læs mere

ved Karlslunde Parkvej/Langagergård

ved Karlslunde Parkvej/Langagergård Greve Kommune udbyder ca. 11.700 m 2 -grund til 10 rækkehuse ved Karlslunde Parkvej/Langagergård Greve Kommune Juli 2014 Side 1 af 6 1. Grundarealet og bebyggelsens omfang, placering og ydre fremtræden

Læs mere

Grunden har et areal på m 2.

Grunden har et areal på m 2. Salgsvilkår Udbudsgrundlag Ejendommen 1. Indledning Lejre Kommunes salg af grunde sker i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens

Læs mere

Slettebjerggård. Sorø Kommune udbyder nu storparcel til opførelse af tæt-lav bebyggelse i det nye boligområde ved

Slettebjerggård. Sorø Kommune udbyder nu storparcel til opførelse af tæt-lav bebyggelse i det nye boligområde ved Sorø Kommune udbyder nu storparcel til opførelse af tæt-lav bebyggelse i det nye boligområde ved Slettebjerggård Overordnet planlægning Den udbudte storparcel indgår i et nyt planlagt boligområde med både

Læs mere

Det vil også være muligt at etablere parkeringsarealer til brug for enten private virksomheder eller offentlige funktioner i området.

Det vil også være muligt at etablere parkeringsarealer til brug for enten private virksomheder eller offentlige funktioner i området. Indhold Grunde på Strømmen 11, 15 og 17... 2 Plangrundlag... 2 Grundenes størrelse... 2 Randers Kommunes krav til byggeriet... 2 Forudsætning for ibrugtagen af ny bebyggelse:... 3 Supplerende bestemmelser

Læs mere

SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde ved Fælledvej i Hundelev

SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde ved Fælledvej i Hundelev SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde ved Fælledvej i Hundelev Indhold 1. Udbud 2. Overtagelse 3. Betalingsbetingelser 4. Afmærkning af skel 5. Byggetilladelse 6. Kulturarv 7. Skader i

Læs mere

Boligjord ved Overmarksvej / Ringvej Syd, Horsens

Boligjord ved Overmarksvej / Ringvej Syd, Horsens Boligjord ved Overmarksvej / Ringvej Syd, Horsens Udbudsmateriale Tilbudsfrist fredag d. 3. maj 2019, kl. 12 Indledning Horsens Kommune udbyder hermed som et samlet udbud, en del af matrikel 16a, 20a og

Læs mere

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget)

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) 1. Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori denne forefindes, og som beset af køberen med de på grunden evt. værende

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Dalgårdsvej 35, Thorsager 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

TILBUD. Den tilbudte pris (angivet DKK, ekskl. moms):

TILBUD. Den tilbudte pris (angivet DKK, ekskl. moms): TEKNIK OG MILJØ Den 02.08.2019 BILAG 3 - Tilbudsblanket TILBUD Vedrørende køb af Ejendommen Cordoza-grunden TIL: FRA: Solrød Kommune CVR-nr. 68534917 Solrød Center 1 2680 Solrød Strand [Navn, CVR-nr./CPR-nr.,

Læs mere

SALGSVILKÅR Salg af storparceller ved Godthåbsdalen i Faxe

SALGSVILKÅR Salg af storparceller ved Godthåbsdalen i Faxe SALGSVILKÅR Salg af storparceller ved Godthåbsdalen i Faxe Attraktivt område i den vestlige del af Faxe by, smukt beliggende ned mod Faxe Å. Afstanden til Faxe Bymidte er ca. 1,5 km og til Faxe Syd Station

Læs mere

Betinget købsaftale Del af Brofæstet.

Betinget købsaftale Del af Brofæstet. Betinget købsaftale Del af Brofæstet. Viborg Kommune [Dato] Indholdsfortegnelse 1. Parterne... 3 2. Baggrund... 3 3. Projektet... 3 4. Grunden... 3 5. Bebyggelsesmuligheder og planbestemmelser... 3 6.

Læs mere

UDBUD AF HJØRNEGRUNDEN I GREVE MIDTBY CENTRET

UDBUD AF HJØRNEGRUNDEN I GREVE MIDTBY CENTRET UDBUD AF HJØRNEGRUNDEN I GREVE MIDTBY CENTRET Greve Kommune November 2011 Indholdsfortegnelse 1. Hjørnegrunden og anvendelsesmuligheder 3 2. Udbudsform og rammebetingelser 3 3. Bedømmelse af tilbuddet

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde ved Brogårdsvej i Tarm Gældende fra 1. januar 2016.

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde ved Brogårdsvej i Tarm Gældende fra 1. januar 2016. Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde ved Brogårdsvej i Tarm Gældende fra 1. januar 2016. 1. Beskrivelse af ejendommen/området Grundene Brogårdsvej 45-59 ligger i et ældre boligområde. Grundene er

Læs mere

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Kristrup By, Kristrup 5a Toftagervej 1, 8960 Randers SØ KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 - Parterne...1 2 Det solgte...2 3 Købesummen...2 4 Byggemodningsomkostninger

Læs mere

SALGSVILKÅR. Udbyder. Udbudsgrundlag

SALGSVILKÅR. Udbyder. Udbudsgrundlag SALGSVILKÅR Udbyder Udbudsgrundlag Beliggenhed Grundareal 1. Indledning Frederikssund Kommune udbyder del af matr. nr. 20 d Oppe Sundby By, Oppe Sundby beliggende ved Strandvangen, 3600 Frederikssund i

Læs mere

Udbudsbetingelser. for. Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen. Matr.nr. 60bz, 60ea og 60bt

Udbudsbetingelser. for. Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen. Matr.nr. 60bz, 60ea og 60bt Udbudsbetingelser for Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen Matr.nr. 60bz, 60ea og 60bt INDHOLDSFORTEGNELSE 1 INDLEDNING OG OVERORDNET EJENDOMSBESKRIVELSE... 3 2 BYGGEMODNING... 3 3 AREALER,

Læs mere

UDBUDSVILKÅR TIL BRUG FOR SALG AF CHRISTIANSHUSVEJ 179

UDBUDSVILKÅR TIL BRUG FOR SALG AF CHRISTIANSHUSVEJ 179 UDBUDSVILKÅR TIL BRUG FOR SALG AF CHRISTIANSHUSVEJ 179 1. INDLEDNING Hørsholm Kommune udbyder i offentligt udbud ejendommen, der udgøres af matr.nr. 11f, Usserød By, Hørsholm, som er en grund beliggende

Læs mere

Salg af grund Langkildevej 1, Hvidovre til boligformål

Salg af grund Langkildevej 1, Hvidovre til boligformål Salg af grund Langkildevej 1, Hvidovre til boligformål Hvidovre Kommune udbyder grunden beliggende Langkildevej 1, 2650 Hvidovre (herefter kaldet Ejendommen ) til salg på følgende vilkår: Ejendommen udbydes

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Kirkeager, Lønborg

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Kirkeager, Lønborg Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Kirkeager, Lønborg Gældende fra 1. januar 2015. 1. Beskrivelse af ejendommen/området Lønborg er en mindre landsby med knap 300 indbyggere. Kirkeager er et

Læs mere

Storparcel etape 3 i Havdrup Vest

Storparcel etape 3 i Havdrup Vest SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ Storparcel etape 3 i Havdrup Vest 1. Generelle salgsvilkår Indledning Solrød Kommune udbyder storparcel 3 i Havdrup Vest til opførelse af ca. 35 almene familieboliger i tæt/lav

Læs mere

Salgsvilkår. Parcelhusgrundene, som Lejre Kommune udbyder, er beliggende Salviehaven 1, 3 og 5, 4330 Hvalsø

Salgsvilkår. Parcelhusgrundene, som Lejre Kommune udbyder, er beliggende Salviehaven 1, 3 og 5, 4330 Hvalsø Salgsvilkår Udbudsgrundlag Ejendommene Mindste pris 1. Indledning Lejre Kommunes salg af grunde sker i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for udstykningen Martin Madsens Vej og J.C. Danielsens Vej i Hornslet. 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) Grunden: Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori den forefindes, og som beset af køberen med de

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde i Velling

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde i Velling Gældende fra. 1. januar 2016. Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde i Velling 1. Beskrivelse af ejendommen/området Grundene er beliggende i et nyt boligområde i Velling. Velling er beliggende lige

Læs mere

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej Ejendomme 27. august 2013/AB Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD Storparceller på Halmstadvej Storparcellerne Parcel A (ca. 13.788 m2) Parcel B (ca. 10.755 m2) Begge parceller er beliggende på Halmstadvej

Læs mere

Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder

Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder Kollegie 20.635 m2 Vordingborg Uddannelsescenter TV2 Øst Ca. 7.400 m2 Arealets nærmere beliggenhed

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Kirkegade 12 i Ebeltoft 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af parcelhusgrunde. Syddjurs Kommune benævnes

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde ved Feddet i Troldhede

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde ved Feddet i Troldhede Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde ved Feddet i Troldhede Gældende fra 1. januar 2016. 1. Beskrivelse af ejendommen/området Grundene er beliggende i den nordlige del af Troldhede tæt ved skole

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde 03-04-2017 J.nr. 17/7050 Gældende for Vendehøj 20, Hornslet 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799

Læs mere

E J E N D O M S B E S K R I V E L S E Storparcel 96 Matrikelnummer Matrikel 40ay Stenløse By, Stenløse.

E J E N D O M S B E S K R I V E L S E Storparcel 96 Matrikelnummer Matrikel 40ay Stenløse By, Stenløse. EGEDAL KOMMUNE Udbyder ejendommene, matrikelnummer 40ay Stenløse Syd, Stenløse, til salg U D B U D S V I L K Å R Ejendommen udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

Købsaftale. for. Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen

Købsaftale. for. Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen Købsaftale for Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen Matr.nr. 60bz, 60ea og 60bt INDHOLDSFORTEGNELSE 1 PARTERNE... 3 2 EJENDOMMEN... 3 3 SERVITUTTER OG DEKLARATIONER... 3 4 OVERTAGELSE OG

Læs mere

Salg af erhvervsareal del af matr.nr. 1 br Nysø Hgd., Præstø Jorder beliggende Ny Esbjergvej, 4720 Præstø

Salg af erhvervsareal del af matr.nr. 1 br Nysø Hgd., Præstø Jorder beliggende Ny Esbjergvej, 4720 Præstø Salg af erhvervsareal del af matr.nr. 1 br Nysø Hgd., Præstø Jorder beliggende Ny Esbjergvej, 4720 Præstø an Sp n ge ve j Ca. 14.250 m2 rgv ej st ve d Ny Es bje vej Møn Næ Industrivej Humlevej Rosagervej

Læs mere

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund Godthåbsdalen, Storparcel 3 og 4 4640 Faxe 12.180.000 kr. Offentligt udbud for Faxe Kommune BESKRIVELSE OG BILLEDER Udbud af storpacel ved Godthåbsdalen i naturskønt område

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE:

BETINGET KØBSAFTALE: BETINGET KØBSAFTALE: Mellem Odder Kommune Rådhusgade 3 8300 Odder (Herefter benævnt Sælger ) og [ ] [ ] Cvr.nr: [ ] (Herefter benævnt Køber ) er nærværende betingede købsaftale indgået, efter Køber er

Læs mere

Vilkår for salg af Knudsvej 10-12, 7400 Herning Salgsmappe

Vilkår for salg af Knudsvej 10-12, 7400 Herning Salgsmappe Vilkår for salg af Knudsvej 10-12, 7400 Herning Salgsmappe Udarbejdet af Herning Kommune i forbindelse med offentligt udbud af arealer med annoncering i Herning Folkeblad den 14. januar 2015. H e r n i

Læs mere

Udbudsbetingelser - Erhvervsområde i Skullebjerg ved Gevninge

Udbudsbetingelser - Erhvervsområde i Skullebjerg ved Gevninge Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Peter Due Østerbye Center for Teknik & Miljø D 4646 4910 E peos@lejre.dk Dato: 19. december 2018 J.nr.: 18/5318 Udbudsbetingelser

Læs mere

Attraktive erhvervsgrunde

Attraktive erhvervsgrunde Udbudsmateriale Maj 2015 Attraktive erhvervsgrunde - for enden af Det nordlige hængsel Sag 13.06.02-G10-3-14 Assentoft/Virkevangen, 8960 Randers SØ 4 min. til E45 (afkørsel 43, Sdr. Borup) God eksponering

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Søndertoften, Ådum

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Søndertoften, Ådum Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Søndertoften, Ådum Gældende fra 1. januar 2015. 1. Beskrivelse af ejendommen/området Ådum er en mindre landsby, og Søndertoften er et børnevenligt boligkvarter,

Læs mere

GENERELLE SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde i 2014

GENERELLE SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde i 2014 Hjørring Kommune GENERELLE SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde i 2014 Indhold 1. Udbud 2. Reservation af grunde 3. Betalingsbetingelser 4. Tilslutningsbidrag 5. Salgsomkostninger 6. Afmærkning

Læs mere

Storparcel 23 i Trylleskov Strand

Storparcel 23 i Trylleskov Strand SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ Storparcel 23 i Trylleskov Strand 1. Generelle salgsvilkår Indledning Solrød Kommune udbyder storparcel 23 til opførelse af almene familieboliger i etagebyggeri i max. 3

Læs mere

Salg af erhvervsarealer

Salg af erhvervsarealer Salg af erhvervsarealer matr.nr. 69 d Stege Markjorder beliggende Kobbelvej 52 matr.nr. 74 b Stege Markjorder beliggende Kobbelvej 53 matr.nr. 74 d Stege Markjorder beliggende Kobbelvej 55 4780 Stege 73

Læs mere

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund Godthåbsdalen, Storparcel 2 4640 Faxe 7.950.000 kr. Offentligt udbud for Faxe Kommune BESKRIVELSE OG BILLEDER Udbud af storpacel ved Godthåbsdalen i naturskønt område af Faxe

Læs mere

Udbudsbetingelser. for. Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen. Matr.nr. 60bz, 60ea og 60bt

Udbudsbetingelser. for. Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen. Matr.nr. 60bz, 60ea og 60bt Udbudsbetingelser for Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen Matr.nr. 60bz, 60ea og 60bt INDHOLDSFORTEGNELSE 1 INDLEDNING OG OVERORDNET EJENDOMSBESKRIVELSE... 3 2 BYGGEMODNING... 3 3 AREALER,

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE. Udkast AARHUS KOMMUNE

BETINGET KØBSAFTALE. Udkast AARHUS KOMMUNE BETINGET KØBSAFTALE Udkast AARHUS KOMMUNE [ ] BILAGSOVERSIGT Bilag 1: Udbudsbetingelser af 11. april 2018 Bilag 2: Købers tilbud af [ ] Bilag 3: Udbudsskort fra Bøgh & Krabbe landinspektør af 20. februar

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) Købers navn. Købers bopæl. Postnr.

K Ø B S A F T A L E. CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) Købers navn. Købers bopæl. Postnr. Sag.nr. 14/2036 Dok.nr. 111266/14 K Ø B S A F T A L E Underskrevne Vordingborg Kommune CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) sælger til medunderskrevne Købers

Læs mere

UDBUD. Silkeborg Kommune Sælger ejendommen beliggende Borgergade 66, 8600 Silkeborg

UDBUD. Silkeborg Kommune Sælger ejendommen beliggende Borgergade 66, 8600 Silkeborg UDBUD 2 byggefelter med etage areal på i alt ca. 1.600 m 2, heraf ca. 250 m 2 erhvervsareal Grundareal 1.742 m 2 Sælges til blandet bolig og erhverv Tilbudsfrist mandag den 16. december 2013 kl. 12.00

Læs mere

Sørbymagle. Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) Grunden er beliggende Håndværkervænget i Sørbymagle, jf. vedlagte oversigtskort, bilag 1.

Sørbymagle. Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) Grunden er beliggende Håndværkervænget i Sørbymagle, jf. vedlagte oversigtskort, bilag 1. Sørbymagle Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 95 33 CVR nr.: Tlf. nr.:

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Guldborgsund Kommune udbyder et ubebygget bolig-/erhvervsareal ved Egevænget, 4880 Nysted til salg.

SALGSPROSPEKT. Guldborgsund Kommune udbyder et ubebygget bolig-/erhvervsareal ved Egevænget, 4880 Nysted til salg. SALGSPROSPEKT Guldborgsund Kommune udbyder et ubebygget bolig-/erhvervsareal ved Egevænget, 4880 Nysted til salg. Guldborgsund Kommune udbyder en del af matr. nr. 23-a, Nysted Markjorder beliggende Rosenvænget

Læs mere

U D B U D S V I L K Å R

U D B U D S V I L K Å R Juni 2015 EGEDAL KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 22ch Stenløse By, Stenløse, beliggende Sikaleddet 8, 3660 Stenløse, til salg Henvendelse herom og spørgsmål i øvrigt kan rettes til Stine Elken, på

Læs mere

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Over Hornbæk By, Hornbæk 9i, 10m, 10r, 10q og 11h Overvænget 25, 25a, 25c og 31, 8920 Randers NV KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 - Parterne...

Læs mere

Rettelsesblad til Glostrup Kommunes udbudsmateriale for salg af villagrunde i Dysseaasen i Hvissinge Øst fra januar 2018

Rettelsesblad til Glostrup Kommunes udbudsmateriale for salg af villagrunde i Dysseaasen i Hvissinge Øst fra januar 2018 Rettelsesblad til Glostrup Kommunes udbudsmateriale for salg af villagrunde i Dysseaasen i Hvissinge Øst fra januar 2018 Rådhusparken 2 2600 Glostrup www.glostrup.dk I marts 2018 blev 21 af de i alt 25

Læs mere

Salgsbetingelser. for. ejendommen Ejstrupholmvej 7330 Brande

Salgsbetingelser. for. ejendommen Ejstrupholmvej 7330 Brande Salgsbetingelser for ejendommen Ejstrupholmvej 7330 Brande 1 25-04-2016 1 S A L G S B E T I N G E L S E R for ejendommen Ejstrupholmvej 1, 7330 Brande i Ikast-Brande Kommune I budrunde: Ejendommen udbydes

Læs mere

Vedlagt følger udbudsmateriale for salg af del af Brofæstet i Viborg Baneby, Viborg.

Vedlagt følger udbudsmateriale for salg af del af Brofæstet i Viborg Baneby, Viborg. Til Tilbudsgiver Den 25. marts 2019 Offentligt udbud for del af Brofæstet i Viborg Vedlagt følger udbudsmateriale for salg af del af Brofæstet i Viborg Baneby, Viborg. 1. Udbudsmaterialet Udbudsmaterialet

Læs mere

UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til privat tæt-lav boligbebyggelse (delområde 2 og delområde 3) på Kløvkærgrunden i Seest, 6000 Kolding

UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til privat tæt-lav boligbebyggelse (delområde 2 og delområde 3) på Kløvkærgrunden i Seest, 6000 Kolding UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til privat tæt-lav boligbebyggelse (delområde 2 og delområde 3) på Kløvkærgrunden i Seest, 6000 Kolding De 2 storparceller som er under udstykning udbydes til salg i henhold

Læs mere

Silkeborg Kommune udbyder et landbrugsareal beliggende ved Viborgvej/Hestehavevej til salg

Silkeborg Kommune udbyder et landbrugsareal beliggende ved Viborgvej/Hestehavevej til salg MINDSTEPRIS: 1,9 mio. kr. + moms GRUNDAREAL: 57.625 m 2 KOMMUNEPLANRAMME: delvist omfattet af 12-B-12 ZONESTATUS : landbrugsareal. Silkeborg Kommune udbyder et landbrugsareal beliggende ved Viborgvej/Hestehavevej

Læs mere

Erhvervsareal matr. nr. 2377 Skærbæk ejerlav. sælges i offentligt udbud

Erhvervsareal matr. nr. 2377 Skærbæk ejerlav. sælges i offentligt udbud Erhvervsareal matr. nr. 2377 Skærbæk ejerlav sælges i offentligt udbud SALGSVILKÅR Udbyder Udbudsgrundlag Beliggenhed Grundareal 1. Indledning Tønder Kommune udbyder 48.138 m² erhvervsjord på matr. nr.

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde 26.06.2017 Sagsid 14/38190 Gældende for Dalgårdsvej, Thorsager 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799

Læs mere

GARTNERLUNDEN Udbud af storparcel

GARTNERLUNDEN Udbud af storparcel GARTNERLUNDEN Udbud af storparcel INDLEDNING Struer Kommune udbyder et areal, som er beliggende i Bremdal, som ligger i tæt forbindelse med Struer. Området ligger i et kuperet landskab med udsigt over

Læs mere

Grund til opførelse af seniorboliger i tilknytning til plejecenter og lægehus

Grund til opførelse af seniorboliger i tilknytning til plejecenter og lægehus Og i- LASSEN ERHVERV OFFENTLIGT UDBUD Sag nr. 388 Hjørnet af Gjesing Ringvej / Grønlandsparken, 6715 Esbjerg N Grund til opførelse af seniorboliger i tilknytning til plejecenter og lægehus Grundareal ca.

Læs mere

Skælskør. Erhvervsgrunde ved Fabriksvej, Håndværkervej mv. (Lokalplan 71)

Skælskør. Erhvervsgrunde ved Fabriksvej, Håndværkervej mv. (Lokalplan 71) Skælskør Erhvervsgrunde ved Fabriksvej, Håndværkervej mv. (Lokalplan 71) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 95

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af storparceller til punkthuse (grund nr. 16) ved Sofielund)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af storparceller til punkthuse (grund nr. 16) ved Sofielund) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af storparceller til punkthuse (grund nr. 16) ved Sofielund) Grunden: Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori den forefindes, og som beset

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller 21-09-2017 Sagsid 16/25701 Gældende for storparcel ved Marienhoffvej 21F, 8550 Ryomgård, matr.nr. 3kh, Ryomgård Hgd., Marie Magdalene 1. Udbud af storparceller De

Læs mere

der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden:

der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden: KØBSTILBUD Tilbud skal afgives skriftligt, angive et fast beløb og være uden forbehold. Tilbuddet skal fremsendes med en udskrift af dette dokument som købstilbud i sin helhed. Dokumentet skal være underskrevet

Læs mere

GRUND TIL BOLIGFORMÅL I BALLERUP BY- MIDTE

GRUND TIL BOLIGFORMÅL I BALLERUP BY- MIDTE GRUND TIL BOLIGFORMÅL I BALLERUP BY- MIDTE Ballerup Kommune tilbyder en attraktiv grund til boligformål i Ballerup Bymidte, med adressen Linde Alle 9, 2750 Ballerup. Ballerup Bymidte er under stærk forandring

Læs mere

UDBUDSVILKÅR. Areal til etageboligprojekt ved cirkuspladsen Tvedvej 77, 6000 Kolding

UDBUDSVILKÅR. Areal til etageboligprojekt ved cirkuspladsen Tvedvej 77, 6000 Kolding 02-11-2018 UDBUDSVILKÅR Areal til etageboligprojekt ved cirkuspladsen Tvedvej 77, 6000 Kolding Arealet udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg

Læs mere

Frederiksdalvej 4 etape Erhverv og Udvikling

Frederiksdalvej 4 etape Erhverv og Udvikling Frederiksdalvej 4. etape er på ca.120.000 m 2 Plan Området er omfattet af lokalplan nr. 501, Frederiksdalvej 3-4 etape. Anvendelse og bebyggelse Området er udlagt til erhvervsformål, såsom industri og

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller Gældende for storparcel ved Ole Geislers Vej i Hornslet 1. Udbud af storparceller De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

Attraktiv grund til erhverv eller oplevelsescenter.

Attraktiv grund til erhverv eller oplevelsescenter. Udbudsmateriale Maj 2019 Attraktiv grund til erhverv eller oplevelsescenter. - Velbeliggende tæt på E45, Sdr. Borup Sag 13.06.02-G10-1-19 Sdr. Borup v. Karlsbergvej/Metervej, 8940 Randers SV Arealet ligger

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER ALEXANDRA PLADS

UDBUDSBETINGELSER ALEXANDRA PLADS UDBUDSBETINGELSER ALEXANDRA PLADS 1. INDLEDNING Odder Kommune udbyder i offentligt udbud ejendommen matr.nr. 22bk, Halling By, Halling, som er beliggende i Hou ("Ejendommen"). Ejendommen fremgår af kortbilag,

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Carl Th. Dreyers Vej i Ebeltoft. 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af parcelhusgrunde. Syddjurs Kommune

Læs mere

UDKAST BETINGET KØBSAFTALE

UDKAST BETINGET KØBSAFTALE 1 UDKAST BETINGET KØBSAFTALE Vedrørende et areal i Trongårdens byområde 2800 KGS. LYNGBY 2 BETINGET KØBSAFTALE Undertegnede sælger Lyngby-Taarbæk Kommune Torvet 17 2800 Kgs. Lyngby CVR-nr. 11 71 53 11

Læs mere

SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten

SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten maj 2012 sag 07/17066 SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten Salgsvilkår 1. Oplysninger om grundene Parcellerne er beliggende i Erhvervsparken Klank ved Århusvej/

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde 19-04-2018 Sagsid 07/36451 Gældende for Ladegårdsparken 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24.

Læs mere

Slagelse Erhvervsarealer på Asienvej (lokalplan 1185) K Ø B S A F T A L E

Slagelse Erhvervsarealer på Asienvej (lokalplan 1185) K Ø B S A F T A L E Slagelse Erhvervsarealer på Asienvej (lokalplan 1185) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: CVR nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 95 33 ejendomme@slagelse.dk

Læs mere

Udbud af parcelhusgrund. 1 grund i Trekroner Øst Bækken 12

Udbud af parcelhusgrund. 1 grund i Trekroner Øst Bækken 12 Udbud af parcelhusgrund 1 grund i Trekroner Øst Bækken 12 Jyllinge Gundsømagle Ågerup/Store Valby Herringløse Veddelev Roskilde Trekroner Placering af grunde på Bækken. Svogerslev Vindinge Vor Frue Gadstrup

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Elkærbakke, Vrinners. 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af parcelhusgrunde. Syddjurs Kommune benævnes

Læs mere

UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til boligbebyggelse (delområde 1 og 2 i lokalplan ) Beliggende ved Dollerup Sø i Lunderskov

UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til boligbebyggelse (delområde 1 og 2 i lokalplan ) Beliggende ved Dollerup Sø i Lunderskov UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til boligbebyggelse (delområde 1 og 2 i lokalplan 1115-11) Beliggende ved Dollerup Sø i Lunderskov Storparcel 1 Storparcel 2 De 2 storparceller udbydes til salg samtidig, idet

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER - STENSLUND

UDBUDSBETINGELSER - STENSLUND UDBUDSBETINGELSER - STENSLUND 1. INDLEDNING OG GENERELLE VILKÅR 1.1 I henhold til 68 i lov om kommunernes styrelse med tilhørende bekendtgørelse nr. 799 af den 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg

Læs mere

UDKAST TIL KØBSAFTALE

UDKAST TIL KØBSAFTALE UDKAST TIL KØBSAFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. EJENDOMMEN 2. KØBESUM OG BETALINGSBETINGELSER 3. OVERTAGELSE 4. SKÆRINGSDAG 5. INKLUDERET I KØBESUMMEN 6. FORPLIGTELSER UDENFOR KØBESUMMEN 7. SERVITUTTER 8.

Læs mere

Udbud af parcelhusgrunde. 22 grunde på Krogkær, Hyrdehøj

Udbud af parcelhusgrunde. 22 grunde på Krogkær, Hyrdehøj Udbud af parcelhusgrunde 22 grunde på Krogkær, Hyrdehøj Jyllinge Gundsømagle Ågerup/Store Valby Herringløse Veddelev Roskilde Trekroner Svogerslev Placering Vindinge af grunde på Krogkær. Vor Frue Gadstrup

Læs mere

Charlotte Amalievej i Ålum 2. etape. Salgsvilkår

Charlotte Amalievej i Ålum 2. etape. Salgsvilkår Charlotte Amalievej i Ålum 2. etape Salgsvilkår De 9 grunde ligger i Ålum, vest for Randers og er placeret i den vestlige udkant af Ålum by. Udstykningen ligger tæt ved skoven og med udsigt ud over marker.

Læs mere

Koglevej i Uggelhuse. Salgsvilkår

Koglevej i Uggelhuse. Salgsvilkår Koglevej i Uggelhuse Salgsvilkår Udstykningen omfatter 12 parceller i Uggelhuse. De udbudte parceller er alle beliggende i den sydøstlige del af Uggelhuse, på et nordligt skrånende terræn, der giver særdeles

Læs mere

Slagelse. Erhvervsareal ved Nykobbelvej (Lokalplan 1018) K Ø B S A F T A L E

Slagelse. Erhvervsareal ved Nykobbelvej (Lokalplan 1018) K Ø B S A F T A L E Slagelse Erhvervsareal ved Nykobbelvej (Lokalplan 1018) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: CVR nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 95 33 teknik@slagelse.dk

Læs mere

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Boeslunde Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Tlf. nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 90 91 teknik@slagelse.dk

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af grund beliggende Sandtoften 10)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af grund beliggende Sandtoften 10) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af grund beliggende Sandtoften 10) 1. Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori denne forefindes, og som beset af køberen med de på grunden

Læs mere

Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af en byggegrund på m 2 til opførelse af ejerboliger som tæt-lav byggeri på Krogdalen 32 i Ballerup.

Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af en byggegrund på m 2 til opførelse af ejerboliger som tæt-lav byggeri på Krogdalen 32 i Ballerup. UDBUDSMATERIALE Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af en byggegrund på 2.020 m 2 til opførelse af ejerboliger som tæt-lav byggeri på Krogdalen 32 i Ballerup. December 2017 Boc Ballerup Kommune

Læs mere

Parcelhusgrunden, som Lejre Kommune udbyder, er beliggende Nordager 1, 4070 Kirke Hyllinge.

Parcelhusgrunden, som Lejre Kommune udbyder, er beliggende Nordager 1, 4070 Kirke Hyllinge. Salgsvilkår Udbudsgrundlag Ejendommen 1. Indledning Lejre Kommunes salg af grunde sker i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens

Læs mere

EJENDOMSMÆGLER OPGAVE MED AT SÆLGE PARCELHUS- GRUNDE I

EJENDOMSMÆGLER OPGAVE MED AT SÆLGE PARCELHUS- GRUNDE I UDBUD AF EJENDOMSMÆGLER OPGAVE MED AT SÆLGE PARCELHUS- GRUNDE I TUNE NORDØST Greve Kommune August 2015 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion 3. 2. Udbudsform og rammebetingelser 4. 3. Udvælgelseskriterier

Læs mere

KØBSAFTALE. (Vilkår for salg af grund ved Kastanievej 2, 5884 Gudme)

KØBSAFTALE. (Vilkår for salg af grund ved Kastanievej 2, 5884 Gudme) KØBSAFTALE. (Vilkår for salg af grund ved Kastanievej 2, 5884 Gudme) 1. Ejendommen er en ubebygget grund, matr.nr. 70, Gudme By, Gudme af tinglyst areal 1.309 m2, som sælges i den stand, hvori denne forefindes,

Læs mere

Udbudsmateriale. Oktobervej Søborg

Udbudsmateriale. Oktobervej Søborg Udbudsmateriale Oktobervej 119 2860 Søborg Udbudsmaterialet indeholder følgende: 01. Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommen 02. Annonce 03. Ejendomsdatarapport 04. Ejendomsdatarapport resumé 05.

Læs mere

Vilkår for salg af Bethaniagade 11, 7400 Herning

Vilkår for salg af Bethaniagade 11, 7400 Herning Salgsmappe Vilkår for salg af Bethaniagade 11, 7400 Herning Udarbejdet af Herning kommune i forbindelse med offentligt udbud af arealer med annoncering i Herning Folkeblad den 12. marts 2014. Herning Kommune.

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende.

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende. KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende. Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: _ Telefon nr.: E-mail: CPR nr.: og Navn: Adresse: Postnr. og by:_ Telefon nr.: E-mail: CPR

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum 2/10-14 K Ø B S A F T A L E Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe matr.nr. 8g Bælum By, Bælum, beliggende Solbjergvej

Læs mere

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger)

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Drastrup By, Essenbæk 4dd Dybdalvej KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 - Parterne...1 2 Det solgte...2 3 Købesummen...2 4 Overtagelsesdag...3 5

Læs mere

BILAG 2 BETINGET KØBSAFTALE. Vedrørende et areal ved Dyrehavegårds Jorder 2800 KGS. LYNGBY

BILAG 2 BETINGET KØBSAFTALE. Vedrørende et areal ved Dyrehavegårds Jorder 2800 KGS. LYNGBY 1 BILAG 2 BETINGET KØBSAFTALE Vedrørende et areal ved Dyrehavegårds Jorder 2800 KGS. LYNGBY 2 BETINGET KØBSAFTALE Undertegnede sælger Lyngby-Taarbæk Kommune Torvet 17 2800 Kgs. Lyngby CVR-nr. 11 71 53

Læs mere

Korsør Erhvervspark Lokalplan 1205 K Ø B S A F T A L E

Korsør Erhvervspark Lokalplan 1205 K Ø B S A F T A L E Korsør Erhvervspark Lokalplan 1205 K Ø B S A F T A L E Undertegnede: Navn: Adresse: CVR nr.: Tlf. nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 95 33 ejendomme@slagelse.dk

Læs mere

Bavne Ager Nord-Øst - Gilleleje. Udbudsprospekt

Bavne Ager Nord-Øst - Gilleleje. Udbudsprospekt Bavne Ager Nord-Øst - Gilleleje Udbudsprospekt Juni 2016 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 1. Vilkår for at afgive bud...2 Samlet oversigt over krav til tilbud...3 2. Ejendommen...4 3. Salgsvilkår...5

Læs mere

SALGSSVILKÅR FOR HVIDKLØVER I GØDVAD

SALGSSVILKÅR FOR HVIDKLØVER I GØDVAD Ejendomme Februar 2016/HA Overdragelsen sker i øvrigt på følgende vilkår: SALGSSVILKÅR FOR HVIDKLØVER I GØDVAD 1 GRUNDEN Den solgte grund overdrages, som den er og forefindes og med de samme rettigheder,

Læs mere