Referat fra bestyrelsesmøde den kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde den kl"

Transkript

1 fra bestyrelsesmøde den kl Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Søren Asp Mikkelsen (SA) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Jacob Nielsen (JN) Torben Bugge (TB) Susanne Markussen (SM) Mette Jespersen (MJ) tilforordnet Lena Søllingvraa Walters (LW) Kent Gregersen (KG) - referent Fraværende: Torben Bugge (TB) og Niclas Bach Christensen (NB) Dagsorden: Punkt 1 Underskrivelse af referat fra mødet d Bilag 1 fra mødet et blev underskrevet. Punkt 2 Opgørelse af resultatkontrakt Sagsfremstilling Resultatkontrakten for skolen året har haft følgende indsatsområder: Basisramme: 1. Prøveresultater 2. Strategiproces og strategiimplementering 3. Udvikling af HF og VUC tilbud Ekstraramme:

2 4. Prioritering af planlægning af lærernes arbejdstid, så lærerne anvender en større del af deres arbejdstid med eleverne ved undervisning og andre læringsaktiviteter 5. Fastholdelse a. Fravær b. Gennemførelse c. Prøvedeltagelse 6. Sikker økonomisk drift Opgørelsen af resultatkontrakten indstilles til godkendelse. Opfyldelse: 99% på basisrammen 71,9% på ekstrarammen Bilag 2. Opgørelse af resultatkontrakt for skoleåret Der henvises derudover til nyt bestyrelsessite på skolens intra for alle uddybende dokumentationsbilag. Sitet præsenteres på mødet. Såfremt der er ønske om at tilgå bilagene inden mødet, rettes henvendelse til Marianne Lose Schulz LB indledte med at sige at resultatkontrakten er bestyrelsens redskab til at medvirke til at styre, hvad ledelsen skal have fokus på. Den er opdelt i en basisramme og en ekstra ramme som vi gennemgår og drøftet, hvorefter bestyrelsen uden ledelsens deltagelse tager stilling til målopfyldelsen. MJ gennemgik ledelsens oplæg. Indsatsområde 1 er faglighed udmøntet i karakterer sammenlignet med landsgennemsnit og udvikling i egne tal samt løfteevne målt i den socioøkonomiske reference. Der har været udfordringer som egentlig er forudsat ift nogle af spørgsmålene. Generelt er målopfyldelsen dog rigtig god. I forbindelse med indsatsområde 2 omkring strategi er der også en rigtig god målopfyldelse med mange projekter, et vellykket EUD-forberedende forløb og en gennemført KTU. På indsatsområde 3 har der været en rigtig positiv udvikling i fjernundervisningstilbuddet.

3 På ekstrarammen indeholder indsatsområde 1 en lærer/kursistratio som er tilfredsstillende og en udvikling i den andel af lærernes arbejdstid, som anvendes med kursisterne som kunne være lidt bedre. Indsatsområde 2 omkring fastholdelse ser til gengæld skidt ud med negativ udvikling i stort set alle parametre inden for fravær, frafald og prøvedeltagelse. Udviklingen har medført at der er meget stort fokus på opfølgningen på kursisternes fravær m.m. med indførelse af nye procedurer. En af de ærgerlige konstateringer er at frafaldet i 2.HF steg markant i seneste skoleår. Det drøftedes om tallene er unikke eller samme udfordringer vil kunne ses på andre skoler. Der var enighed om at skolen ikke adskiller sig markant fra andre skoler i landet om end vi ikke har konkrete tal på området. Der kan være udfordringer i forskellige opgørelsesmetoder omkring fravær. Endvidere var der et ønske om at sætte mere fokus på arbejdet med data på området herunder tidsserier som sammenligner egne tal over tid og analyser af sammenhænge mellem eksempelvis fravær og gennemførelse og sammenligning med sektoren i øvrigt, hvor det er muligt. MJ understregede at det er en del af skolens strategi at arbejde mere systematisk med data. Generelt konstateredes det at der er stort fokus på støtte kursisterne som kommer på skolen og deres ønske om at gennemføre en uddannelse. Endelig var der en drøftelse af muligheden for at spørge de frafaldne om grundene til frafaldet. Det gøres ikke systematisk for nærværende, men der søges hele tiden viden om emnet i gennem deltagelse i konferencer, forskning m.m. Det blev understreget at et frafald fra en uddannelse sagtens kan føre til start på en anden uddannelse. Indsatsområde 3 omkring sikker økonomisk drift er generelt gået godt med nogle udsving hen over året. Efter en kort drøftelse godkendte bestyrelsen den indstillede opfyldelse af resultatlønskontrakten for skoleåret 2015/16. Punkt 3 Resultatkontrakt Sagsfremstilling Der er udarbejdet et udkast til resultatkontrakt. Indsatsområderne er: Basisramme:

4 1. Styrkelse af faglighed - prøveresultater 2. Strategiproces og strategiimplementering 3. Udvikling af HF og VUC fagtilbud Ekstraramme: 4. Prioritering og planlægning af lærernes arbejdstid 5. Fastholdelse 6. Sikker økonomisk drift Der ønskes en drøftelse af, hvorvidt disse resultatmål er i overensstemmelse med og dækkende for bestyrelsens ønsker til resultatmål for det kommende år. Det indstilles, at Lars Bang bemyndiges til, på baggrund af denne drøftelse, at indgå resultatlønsaftale for det kommende skoleår. Bilag 3 Udkast til resultatkontrakt MJ gennemgik udkastet til resultatlønskontrakt for skoleåret 2016/17. Der kom følgende bemærkninger: Ad punkt 1.2 omkring eksamensgennemsnit i forskellige ønskes en sammenligning af udviklingen over 4 år. (13/14 16/17) Ad punkt 2.3 omkring et strategiprojekt i psykologi-faggruppen drøftedes det om der kan fastsættes et måltal for opfyldelsen. Ad punkt 1.1 i ekstrarammen drøftedes det hvor langt ned lærer/kursistratio kan komme og dermed hvorledes et måltal kan formuleres. Ad punkt 3.1 i ekstrarammen omkring sikker økonomisk drift blev det fastsat at der i forlængelse af halvårsopfølgningen i september ikke bør ske væsentlige afvigelser. I forlængelse af de faldne bemærkninger bemyndiges LB til at indgå en resultatlønsaftale for det kommende skoleår. Punkt 4 Økonomiopfølgning halvårsregnskab Sagsfremstilling I opfølgningen for første halvår er der skrevet kommentarer ud for de steder, hvor der er større afvigelser fra budgettet. Indtægtsbeløbene er uddybet på en side for sig.

5 Den realiserede aktivitet i foråret og indtægt i foråret viser ca. 9 årskursister under budget på HF2 og ca. 11 årskursister over budget på AVU. En anden væsentlig afvigelse er et geografisk tilskud på ca. 1 mio. kr., som ikke var besluttet under budgetlægningen. Til gengæld blev undervisningstaxameter reduceret lidt, men det gav for os en nettogevinst på ca kr. Afvigelser på løn i første halvår er forholdsvis begrænsede og øvrige afvigelser skyldes periodeforskydninger. Siden sidste opfølgning er de væsentligste ændringer at der er kommet en ekstra HF2-klasse i efteråret og der er en fortsat stigning i aktiviteten på AVU i efteråret. Af bilaget vedrørende økonomivurderingen (estimat) for hele 2016 fremgår de større afvigelser i forhold til budgettet. Det er som nævnt ændringer i aktivitet og geografisk tilskud samt justeringer for laboratoriekurser, lokalløn og interiørområdet. Det skal understreges, at det er en foreløbig vurdering, og at der fortsat er mange usikkerhedsfaktorer i denne forbindelse. Bilag 4 Budgetopfølgning efter 1. halvår 2016 Økonomivurdering august 2016 Budgetopfølgningen og dermed halvårsregnskabet tages til efterretning. KG udleverede en oversigt, som viser de væsentligste tal i forbindelse med halvårsregnskabet og økonomivurderingen for hele I første halvår er aktiviteten i alt ca. 4 årskursister over budget (-9 på HF2, +2 på HFe og +11 på AVU) og indtægterne er samlet ca. 0,3 mio. kr. over budgettet. Hvis der ses på forbrug ift budget er overskuddet i første halvår på ca. 1,5 mio kr., hvor løn giver et overskud på ca. 0,1 mio. kr., mens øvrig drift viser et mindre forbrug på i alt ca. 1,4 mio. kr. Vurderingen af hele 2016 er et samlet overskud på 1,75 mio. kr. som dermed er en del større end det budgetterede overskud på 1,0 mio. kr. (Sammensætningen af ovenstående fremgår af den nævnte oversigt, som kan ses samme sted som referatet.) HN gav udtryk for en generel bekymring ift at skolen igen kommer ud med et overskud som er større end det budgetterede. Forklaringerne herpå er blandt andet en god planlægning, som

6 også rækker ind i 2017 (hvor vores taxameterindtægter reduceres) og det held at skolen ikke har haft udgifter til skader (hvor vi er selvforsikrede). Endelig konstaterede LB at et overskud sagtens kan bruges i forbindelse med kommende investeringer, som vil blive redegjort for under orientering. Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning. Punkt 5 Opfølgning på Nøgleområder (kvalitetspolitik) Sagsfremstilling Nøgleområder for skoleåret 2015/2016 har været: Fagflex To-sprogede kursister Der er for disse to områder lavet evalueringer. Disse er vedlagt som bilag. For det kommende år sætter kvalitetsstyringen på skolen fokus på nedenstående nøgleområder: Strategiimplementering Fjernundervisning EUD-forberedende forløb Det indstilles at bestyrelsen tager evalueringen af nøgleområderne til efterretning, samt støtter op om valgte nøgleområder. Bilag 5 Bilag 6 Notat vedr. dette års nøgleområder. Nøgleområder for 2016/17 LW gennemgik den udsendte evaluering af nøgleområderne i 2015/16. I forhold til fjernundervisning oplever langt de fleste kursister, at forløbet har levet op til deres forventninger, mens det kan bemærkes at en større andel af kursisterne end tidligere hellere ville have fulgt et daghold. I forhold til EUD forberedende forløb opleves det at forløbene som har været afviklet på Tradium har været en stor succes, og der er indgået en aftale om et fast samarbejde med Tradium om Upgrade forløb.

7 I forhold til 2016/17 foreslår skolen at fortsætte med fjernundervisning og EUD forberedende forløb som nøgleområder. Disse suppleres af skolens strategiimplementering som foregår via en projektmodel, som kørte første gang i 2015/16. Bestyrelsen tog evalueringen til efterretning og støtter op om de valgte nøgleområder for 2016/17. Punkt 6 HF-reform Sagsfremstilling Den blev der udsendt forslag til lov om de gymnasiale uddannelser. Dette lovforslag betyder ganske væsentlige ændringer i HF-uddannelsen. Disse ændringer betyder blandt andet at uddannelsen skal være målrettet primært de mellemlange og korte videregående uddannelse. Uddannelse vil dog også stadig kunne give adgang til lange videregående uddannelser. Dette kan ske enten via en udvidet fagpakke undervejs i uddannelsen eller via et ekstraforløb taget via HF-enkeltfag. Skolen skal udbyde at antal fagpakker rettet tydeligt mod en gruppe uddannelser. Disse fagpakker skal meldes ind på optagelse.dk i starten af november. Som noget nyt skal vi kunne optage direkte fra 9. klasse allerede fra sommeren På mødet vil ledelsen give en orientering og en status på arbejdet med HF-reformen og de tiltag herunder tidsplan som ledelsen arbejder med aktuelt. Ledelsen vil desuden præsentere et første udkast til fagpakker. Der ønskes en drøftelse af 1. udkast til fremtidigt fagpakketilbud på Randers HF & VUC. Det indstilles at bestyrelsen tager orienteringen til efterretning. MJ udleverede en række slides og en opgørelse af hvilke uddannelser som skolens HF-kursister efterfølgende starter på. Oplægget er blevet færdigt i denne uge og kunne derfor ikke udsendes på forhånd. (For uddybning af oplægget er slides og opgørelse tilgængelige samme sted som referatet). Slides viser en status på processen med HF-reformen med særlig fokus på de fagpakker, som skolen foreslår at udbyde i forlængelse af reformen. Fagpakkerne sammensætning skal

8 afklares inden for kort tid om end de først i praksis starter i efteråret 2018 på tredje semester for de kursister som optages i sommeren Skolen har forsøgt at skræddersy fagpakker som peger ind i efterfølgende uddannelser på sundhedsområdet, det tekniske område, merkantile område, det pædagogiske område m.fl. Baggrunden herfor er drøftelser med de aftagende uddannelsesinstitutioner (disse drøftelser vil fortsætte i den kommende tid) og opgørelsen af hvilke uddannelser skolens kursister oftest fortsætter på. Oplægget blev drøftet bl.a. med fokus på betydningen af at 9. klasses elever kan starte på uddannelsen allerede i sommeren 2017 og om nogle af pakkerne skal justeres bl.a. i forhold til at matche behovene på sygeplejerskeuddannelsen. Endvidere konstateres det, at skolen i princippet har vide rammer for tilrettelæggelsen af fagpakkerne, men der er et behov for at være fokuseret og realistisk, så skolen skaber sin egen profil. Bestyrelsen besluttede at tage orienteringen til efterretning og ønskede at blive orienteret om de endelige fagpakker i forbindelse med at de indberettes på optagelse.dk. Punkt 7 Revideret regnskabsinstruks Sagsfremstilling Der er udarbejdet en revision af den gældende regnskabsinstruks. Baggrunden herfor er at få indføjet de organisatoriske ændringer i ledelsen, som er foretaget i sommeren 2016 og endvidere få ændret i beskrivelsen som konsekvens af de ændrede arbejdsgange, som anskaffelsen af faktura-systemet Aqoola har medført. Endvidere er der ændringer i bankaktiviteter som følge af ophør af investering i værdipapirer og deraf lukning af konti i Nykredit. Bilag Ledelsen indstiller, at den reviderede regnskabsinstruks godkendes. Den reviderede regnskabsinstruks eftersendes pr. mail og placeres på det nye bestyrelses site på skolens intra. Ændringer er markeret med rødt. Bestyrelsen besluttede at godkende og efterfølgende underskrive den reviderede regnskabsinstruks.

9 Punkt 8 Kapacitetsfastsættelse på HF2 Sagsfremstilling Vi skal hvert år tage stilling til skolens kapacitet i forhold til HF2. Dette meddeles efterfølgende til regionen. Ledelsen indstiller, at skolens kapacitet fastholdes på 9 HF2 klasser. Bestyrelsen godkendte den foreslåede kapacitetsfastsættelse. Punkt 9 Orienteringspunkter Sagsfremstilling Møde med Danske Bank Finanslovsforslaget Talentspor/Team Danmark Bestyrelsen tager orientering til efterretning. De fastsatte punkter blev ikke nået. I stedet orienterede MJ om at skolens ledelse er i gang med at afklare behovet for opgradering af det eksisterende ventilationssystem. Et rådgivende ingeniørfirma har vurderet investeringen heri til at være på mere end 12 mio. kr. Endvidere har skolen i den seneste uge fået foretaget en måling af indeklimaet i udvalgte klasselokaler, og rapport herom forventes inden for kort tid. Den umiddelbare vurdering er at der vil være behov for at igangsætte et projekt omkring opgradering af ventilationssystemet. Opgaven hermed vil være krævende i forhold til økonomi og planlægning af skolens daglige drift og samtidig vil det betyde at det planlagte projekt omkring kontorrenovering må udskydes indtil videre. I forhold til økonomi er banken orienteret om et eventuelt behov for finansiering, og den stiller sig positivt i forhold hertil. JN støttede på kursistrådets vegne op om behovet for forbedring af indeklimaet. JN forespurgte omkring hvornår kursisterne kan få studiekort/betalingskort til kantine udleveret. Det vil ske hurtigst muligt og vil blive igangsat inden for de kommende uger. Endelig gjorde JN opmærksom på at der i forbindelse med Schools on the Run havde været en uheldig episode med en kursist som var kommet til skade og der var ikke adgang til samaritter. Emnet skal tages op i forbindelse med evalueringen af arrangementet.

10 LW gennemgik et nyt site, hvor til bestyrelsen har adgang og hvor alt materiale omkring bestyrelsesmøder og bestyrelsens øvrige arbejde uploades. I forlængelse heraf besluttes det at dagsordenen ikke længere udsendes med post. Bestyrelsen tog de øvrige orienteringer til efterretning. Punkt 10 Punkter på næste bestyrelsesmøde: - Strategiopfølgning - Økonomiopfølgning - Reform og Fagudbud skoleåret Budgetforudsætninger - Personalepolitikker - Fastholdelsestema Underskrifter: Knud Vestergaard Nielsen Lars Bang Susanne Markussen Søren Asp Mikkelsen Henrik Nygaard Henrik Mikkelsen Torben Bugge Niclas Bach Christensen Mette Jespersen Jacob Nielsen

Referat fra. Bestyrelsesmøde 17.09.15

Referat fra. Bestyrelsesmøde 17.09.15 fra Bestyrelsesmøde 17.09.15 Deltagere: Lars Bang (LB) Dan Skovgaard Larsen (DS) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Susanne Markussen (SM) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Louise Bak (LO) Jacob Nielsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde kl

Referat fra bestyrelsesmøde kl fra bestyrelsesmøde 2.10.2017 kl. 18.00 20.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Torben Bugge (TB) Susanne Markussen (SM) Mette Jespersen

Læs mere

LB bød velkommen til Søren Asp Mikkelsen og Kent Gregersen.

LB bød velkommen til Søren Asp Mikkelsen og Kent Gregersen. Referat fra bestyrelsesmøde 14.06.2016 Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Søren Asp Mikkelsen (SA) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Louise Bak (LO) Susanne Markussen (SM)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 10.6.2015

Referat fra bestyrelsesmøde 10.6.2015 fra bestyrelsesmøde 10.6.2015 Deltagere: Lars Bang (LB) Dan Skovgaard Larsen (DS) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Susanne Markussen (SM) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Louise Bak (LO) Torben Bugge

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde kl

Referat fra bestyrelsesmøde kl fra bestyrelsesmøde 25.09.2018 kl. 16.00 18.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Henrik Johansen (HJ) Nana Højlund Skjødt (NHS) Pia Moldt

Læs mere

Referat fra. Bestyrelsesmøde kl

Referat fra. Bestyrelsesmøde kl fra Bestyrelsesmøde 10.09.2014 kl. 16.00-18.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Dan Skovgaard Larsen (DS) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Torben Bugge (TB) indtil kl. 17.30 Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den kl

Referat fra bestyrelsesmøde den kl Referat fra bestyrelsesmøde den 19.12.2016 kl. 17.00 20.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Søren Asp Mikkelsen (SA) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Niclas Bach Christensen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 5.11.2014 kl. 16.00 18.00

Referat fra bestyrelsesmøde 5.11.2014 kl. 16.00 18.00 fra bestyrelsesmøde 5.11.2014 kl. 16.00 18.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Dan Skovgaard Larsen (DS) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Susanne Markussen (SM) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Louise Bak

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 9.12.2014

Referat fra bestyrelsesmøde 9.12.2014 fra bestyrelsesmøde 9.12.2014 Deltagere: Lars Bang (LB) Dan Skovgaard Larsen (DS) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Susanne Markussen (SM) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Louise Bak (LO) Stefanie

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den kl

Referat fra bestyrelsesmøde den kl Referat fra bestyrelsesmøde den 16.03.2017 kl. 18.00 20.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Søren Asp Mikkelsen (SA) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Torben Bugge (TB) Susanne

Læs mere

Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug til 31. juli 2014

Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug til 31. juli 2014 Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug. 13 til 31. juli 14 FORMÅL Kontrakten er udformet i overensstemmelse med Undervisningsministeriets Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Århus Akademi

Bestyrelsesmøde på Århus Akademi Bestyrelsesmøde på Århus Akademi Torsdag den 4. oktober2018, kl. 16.15-18.15 Mødelokale 318 (på 2. sal) Dagsorden Punkt 0. Underskrift på referat fra bestyrelsesmøde den 19.6.2018 Bilag 1. Referat fra

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 26. september 2017 kl. 16.00 i lokale A229 - det nye konferencelokale Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den kl

Referat fra bestyrelsesmøde den kl fra bestyrelsesmøde den 28.01.2015 kl. 18.00 20.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Stefanie Ohlsson (SO) Mette Jespersen (MJ) tilforordnet

Læs mere

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage:

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage: Rektor Odense, den 11. september 2014 Referat af møde i bestyrelsen ved Sct. Knuds Gymnasium onsdag. d 18. september 2013 kl. 16.00-18.00 Afbud fra: Kurt Houlberg, Jørgen Povlsen, Hjalte Hansen Dagsorden

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 11.06.2014 kl. 18.00 20.00

Referat fra bestyrelsesmøde 11.06.2014 kl. 18.00 20.00 fra bestyrelsesmøde 11.06.2014 kl. 18.00 20.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Dan Skovgaard Larsen (DS) Knud Vestergaard Nielsen (KV) Susanne Markussen (SM) Sebastian Torst Iversen (SI) Henrik Mikkelsen (HM)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland 16. sept. 2015 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 9. september 2015 kl. 15-17 Forud for bestyrelsesmødet rundvisning af netop indviede lokaler og hal på Fem Høje,

Læs mere

Bestyrelsesmøde kl

Bestyrelsesmøde kl fra Bestyrelsesmøde 14.12.2015 kl. 18.00 20.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Louise Bak (LO) Jakob Nielsen (JN) Torben Bugge (TB) Mette

Læs mere

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Referat Skanderborg den 28. september 2017 Mødeforum: Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Dato/tid: Den 20. september 2017 kl. 16.45-18.15 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Hotel Ry

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde, mandag den 3. februar 2014, kl. 15-18 i konferencelokalet

Referat Bestyrelsesmøde, mandag den 3. februar 2014, kl. 15-18 i konferencelokalet Referat Bestyrelsesmøde, mandag den 3. februar 2014, kl. 15-18 i konferencelokalet Deltagere: David Møller (DM) form. Lars Bang (LB) Susanne Markussen (SM) Dan Skovgaard Larsen (DS) Torben Bugge (TB) Kim

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor på VUC Lyngby 1/ /7 2019

Resultatlønskontrakt for rektor på VUC Lyngby 1/ /7 2019 Resultatkontrakten bygger på gældende retningslinjer, rammer og vilkår for anvendelse af resultatløn, som de fremgår af Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens øverste leder og

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland. Den 20. januar Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde

Bestyrelsesmøde. Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland. Den 20. januar Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 20. januar 2015 Bestyrelsesmøde Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde tirsdag den 27. januar 2015, kl. 15-17 På Sporet 8b, Aalborg. Dagsorden

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken 15.00 17.00 Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. 1. Godkendelse af referat 2. Bestyrelsesvederlag Bestyrelsen

Læs mere

Basisrammen ( kr.) Inden for basisrammen er indgået aftale om mål i forhold til skolens strategiske indsatsområder.

Basisrammen ( kr.) Inden for basisrammen er indgået aftale om mål i forhold til skolens strategiske indsatsområder. Horsens, 14. juni 2018 Hermed opgørelse af resultatkontrakt indgået mellem Bestyrelsen for Horsens HF & VUC og rektor Dinna Balling 19. september 2017 for perioden 1.8.2017 til 31.7.2018. Skolens vægtede

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sct. Jørgens Gade 5 DK-9100 Aalborg Telefon 96 31 37 70 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 13.9. 2018 kl. 16.30 19.00 Til stede:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde, tirsdag den 25. marts 2014

Referat fra bestyrelsesmøde, tirsdag den 25. marts 2014 Referat fra bestyrelsesmøde, tirsdag den 25. marts 2014 Deltagere: David Møller (DM) form. Lars Bang (LB) Dan Skovgaard Larsen (DS) Lene Schütter (LS) Sebastian Torst Iversen (SI) Mette Jespersen (MJ)

Læs mere

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2016 til den 31. juli 2017

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2016 til den 31. juli 2017 Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2016 til den 31. juli 2017 Kontraktens parter og gyldighedsperiode Resultatlønskontrakten er udarbejdet med baggrund i bemyndigelse fra Ministeriet for Børn

Læs mere

Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug til 31. juli 2014 Vurdering af målopfyldelse pr. 26. aug.

Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug til 31. juli 2014 Vurdering af målopfyldelse pr. 26. aug. Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug. 13 til 31. juli 14 Vurdering af målopfyldelse pr. 26. aug. 14 Nedenfor er realiseringen af de angivne mål beskrevet med grønt. Dokumentation

Læs mere

Det samlede resultat for 2018 forventes at medføre et overskud på kr svarende til en overskudsgrad på 4,2%.

Det samlede resultat for 2018 forventes at medføre et overskud på kr svarende til en overskudsgrad på 4,2%. VUC Storstrøms bestyrelse Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1709 Referat af møde den 19. december 2018 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 20. december 2018 Deltagere: Per Skovgaard Andersen,

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september 2015 Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen Formanden indledte med at byde Helle Enkelund velkommen i bestyrelsen.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 07. september 2015, lokale 4202

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 07. september 2015, lokale 4202 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 07. september 2015, lokale 4202 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Klaus Markussen, kursistrådsrepræsentant med stemmeret:

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september 2016 Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Efter bestyrelsen havde besigtiget forbedringer af inde og udearealer

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde nr september 2016 kl Sted: lokale 14 - Ringkøbing Handelsskole & Gymnasiet HHX Ringkøbing

REFERAT af bestyrelsesmøde nr september 2016 kl Sted: lokale 14 - Ringkøbing Handelsskole & Gymnasiet HHX Ringkøbing REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 015 15. september 2016 kl. 16.00 Sted: lokale 14 - Ringkøbing Handelsskole & Gymnasiet HHX Ringkøbing Til stede: Bestyrelsen (med stemmeret): Helge Albertsen (HA) Peter Lambæk

Læs mere

Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017.

Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017. Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip 1.1.2017 31.12.2017 - godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017. Denne resultatlønskontrakt er indgået mellem Erhvervsskolens bestyrelse og direktør

Læs mere

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 9. december 2014 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Klaus Markussen, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Hüdaverdi

Læs mere

AFTALE OM RESULTATLØN 2014/2015 MELLEM BESTYRELSEN PETER AMSTRUP

AFTALE OM RESULTATLØN 2014/2015 MELLEM BESTYRELSEN PETER AMSTRUP AFTALE OM RESULTATLØN 2014/2015 MELLEM BESTYRELSEN OG PETER AMSTRUP Indsatsområder 2014/2015: Basisramme Indsatsområde Det økonomiske indsatsområde Strategiproces At bidrage til fælles kultur og værdier

Læs mere

1. Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem: Inger-Margrethe Jensen, VIA University College samt godkendelse af dagsorden

1. Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem: Inger-Margrethe Jensen, VIA University College samt godkendelse af dagsorden Møde i VUC Aarhus bestyrelse tirsdag den 23. september 2014 Referat Deltagelse: Til stede: Hans Halvorsen (formand), Inger-Margrethe Jensen, Marianne Ping Huang, Sanne Bjørn, Mogens Birkebæk, Maria Simonsen

Læs mere

Referat fra ekstraordinært bestyrelsesmøde kl

Referat fra ekstraordinært bestyrelsesmøde kl fra ekstraordinært bestyrelsesmøde 8.11.2017 kl.17.00 19.00 Deltagere: Lars Bang Knud Vestergaard Nielsen Søren Asp Mikkelsen Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Torben Bugge (TB) Susanne Markussen

Læs mere

AFTALE OM RESULTATLØN 2014/2015 MELLEM BESTYRELSEN PETER AMSTRUP

AFTALE OM RESULTATLØN 2014/2015 MELLEM BESTYRELSEN PETER AMSTRUP AFTALE OM RESULTATLØN 2014/2015 MELLEM BESTYRELSEN OG PETER AMSTRUP Indsatsområder 2014/2015: Basisramme: Indsatsområde Det økonomiske indsatsområde Strategiproces Fusion At bidrage til fælles kultur og

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen ved Randers HF & VUC

Forretningsorden for bestyrelsen ved Randers HF & VUC Forretningsorden for bestyrelsen ved Randers HF & VUC Fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse mv. og 14 i vedtægterne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde. den

Referat fra bestyrelsesmøde. den fra bestyrelsesmøde den 16.03.2016 Deltagere: Lars Bang (LB) Dan Skovgaard Larsen (DS) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Louise Bak (LO) Susanne Markussen (SM) Mette

Læs mere

Skive-Viborg HF & VUC

Skive-Viborg HF & VUC Skive-Viborg HF & VUC Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. september 2018 Tilstede: Peter Møller Pedersen, Mads Holm Christensen, Grethe Kirkeby Poulsen, Henning Poulsen, Cirsten Justesen, Kaj O.

Læs mere

Aftale om resultatkontrakt

Aftale om resultatkontrakt Aftale om resultatkontrakt Efterfølgende aftale om resultatkontrakt er indgået mellem bestyrelsen for EUC Lillebælt og skolens direktør, Lars Middelboe (LMH), for perioden 1. januar 2016 til 31. december

Læs mere

Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde

Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Vesterbro 14, st. th. 9000 Aalborg Tlf. 99 300 100 vuc@vucnordjylland.dk www.vucnordjylland.dk Den 15. december 2015 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2018 til den 31. juli 2019

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2018 til den 31. juli 2019 Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2018 til den 31. juli 2019 Kontraktens parter og gyldighedsperiode Resultatlønskontrakten er udarbejdet med baggrund i bemyndigelse fra Ministeriet for Børn

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 22. september 2014 kl. 16.00 i lokale A121, samme lokale som tidligere men med nyt nummer. Dagsorden: Pkt.

Læs mere

Lars Tonø, Roskilde kommune Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon

Lars Tonø, Roskilde kommune Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon REFERAT Bestyrelsesmøde 19. september 2018 19. september 2018 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Steffen Lund, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune Peter Friis, medarbejderrepræsentant,

Læs mere

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen på EUC Sjælland og direktør John Norman for finansåret 2018

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen på EUC Sjælland og direktør John Norman for finansåret 2018 Næstved den 23. november 2017 Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen på EUC Sjælland og direktør John Norman for finansåret 2018 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2013 klokken

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2013 klokken Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2013 klokken 15.00 17.00 Mødelokalet på VUC i Holstebro 1. Godkendelse af referat Der er ikke indkommet kommentarer til referatet. 2. Budgetopfølgning

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 4. april 2017 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: D 010 Deltagere: Mødesekretær: Bestyrelsen Nanna

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 5. oktober klokken på Jernbanegade 8, 7600 Struer

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 5. oktober klokken på Jernbanegade 8, 7600 Struer Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 5. oktober klokken 15 17 på Jernbanegade 8, 7600 Struer Holstebro den 28. september 2015 1. Velkomst til 2 kursistrepræsentanter i bestyrelsen. Kursistrådet i Holstebro

Læs mere

Referat ÅBENT til bestyrelsesmøde 43 for VUC Djursland den 141215 kl. 15.00 18.00 på Nytorv 9, Grenaa. Indholdsfortegnelse

Referat ÅBENT til bestyrelsesmøde 43 for VUC Djursland den 141215 kl. 15.00 18.00 på Nytorv 9, Grenaa. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Referat... 2 2 Økonomi... 2 2.1 BR2015... 2 2.2 Formueplejevurdering... 2 2.3 FL2016... 2 2.4 B2016... 4 3 Fagudbud... 4 3.1 Fagudbud i januar 2016... 4 3.2 Godkendelse af fagudbud...

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland. Den 20. januar Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde

Bestyrelsesmøde. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland. Den 20. januar Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Vesterbro 14, st. th. 9000 Aalborg Tlf. 99 300 100 vuc@vucnordjylland.dk www.vucnordjylland.dk Den 20. januar 2016 Bestyrelsesmøde Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken på VUC i Holstebro,

Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken på VUC i Holstebro, Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken 15.30 18.30 på VUC i Holstebro, Der serveres lidt mad ca. 17.30 Holstebro den 26. november 2014 1. Underskrivelse af referat fra sidste møde. 2. Drøftelse

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 11. december 2014 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde kl

Referat fra bestyrelsesmøde kl Referat fra bestyrelsesmøde 12.03.2018 kl. 18.00 20.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Søren Asp Mikkelsen (SA) Henrik Mikkelsen (HM) - fraværende Henrik Nygaard (NY) Torben Bugge

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 13. december 2013 Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Bo Hilsted, Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Isabella

Læs mere

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 29. maj 2013. tirsdag den 4. juni 2013 kl. 16.00 i konferencelokalet.

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 29. maj 2013. tirsdag den 4. juni 2013 kl. 16.00 i konferencelokalet. Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 29. maj 2013 Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 4. juni 2013 kl. 16.00 i konferencelokalet. 1. Godkendelse af referat fra seneste

Læs mere

Resultatlønskontrakt for perioden 1/ / for rektor Nanna Skulvad, TH. LANGS HF&VUC

Resultatlønskontrakt for perioden 1/ / for rektor Nanna Skulvad, TH. LANGS HF&VUC Resultatlønskontrakt for perioden 1/8 2017-31/7 2018 for rektor Nanna Skulvad, TH. LANGS HF&VUC Parterne og gyldighedsperioden Kontrakten er indgået mellem bestyrelsen for TH. LANGS HF & VUC ved formand

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 3 Referat 2.10.2014 Kl. 16:00-19:00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Afbud: Deltagere: Carlsbergvej 34, Hillerød, Mødelokale,

Læs mere

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 1 Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 2016-17 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens øverste

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl

Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl. 8.00-10.00 Til stede: Thøger Johnsen, formand Vagn Bech, næstformand udpeget af Dansk Industri Andreas Kvist Bacher, medlem udpeget af Danske

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2015 kl. 16.00 ca. 18.00. 1. Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat fra møde 8.juni 2016. Referat vedlagt som bilag 1.

Læs mere

Brev af 12. februar 2018 orienteret om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen for 2017 og 2018

Brev af 12. februar 2018 orienteret om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen for 2017 og 2018 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 21. marts 2018 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet med orientering om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Den 25. november kl. 16.00-18.00. Dagsorden. Dagsorden. 1 Opfølgning på beslutninger fra sidste bestyrelsesmøde 2 Orientering

Bestyrelsesmøde Den 25. november kl. 16.00-18.00. Dagsorden. Dagsorden. 1 Opfølgning på beslutninger fra sidste bestyrelsesmøde 2 Orientering Dagsorden Bestyrelsesmøde Den 25. november kl. 16.00-18.00 Tilstede Patricia afbud Dagsorden 1 Opfølgning på beslutninger fra sidste bestyrelsesmøde 2 Orientering Formanden 1. Orientering om møde i bestyrelsesforeningen

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

Resultatkontrakt for rektor Anne Vandsø Madsen Herning HF og VUC for perioden 1.august 2014 til 31. juli 2015

Resultatkontrakt for rektor Anne Vandsø Madsen Herning HF og VUC for perioden 1.august 2014 til 31. juli 2015 Resultatkontrakt for rektor Anne Vandsø Madsen Herning HF og VUC for perioden 1.august 2014 til 31. juli 2015 Formål Kontrakten er udformet i overensstemmelse med Undervisningsministeriets Bemyndigelse

Læs mere

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3. juni tirsdag den 12. juni 2012 kl I konferencelokalet.

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3. juni tirsdag den 12. juni 2012 kl I konferencelokalet. Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3. juni 2012 Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 12. juni 2012 kl. 16.00 I konferencelokalet. 1. Godkendelse af referat fra seneste

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30) Sønderborg d. 10. dec. 2018 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (selvsupplerende) Claus Christensen, Broager skole Thomas Worm Larsen, Sønderborg Kommune Ib Christensen,

Læs mere

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017.

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 19. september 2017 Fraværende: Anders Gadegaard og Ingrid McLeanNyegaard. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen at Bestyrelsen

Læs mere

Ministeriet for Børn og Undervisning bemyndiger desuden bestyrelsen til at udbetale engangsvederlag for merarbejde og en særlig indsats.

Ministeriet for Børn og Undervisning bemyndiger desuden bestyrelsen til at udbetale engangsvederlag for merarbejde og en særlig indsats. Bestyrelser for Institutioner for erhvervsrettet uddannelse Almene gymnasier Private gymnasier, studenterkurser m.v. Voksenuddannelsescentre Lov- og Kommunikationsafdelingen Frederiksholms Kanal 21 1220

Læs mere

[Skolens logo] Resultatlønskontrakt for [titel] [navn] for perioden [dato] [år] til [dato] [år] Side 1 af 8

[Skolens logo] Resultatlønskontrakt for [titel] [navn] for perioden [dato] [år] til [dato] [år] Side 1 af 8 [Skolens logo] Resultatlønskontrakt for [titel] [navn] for perioden [dato] [år] til [dato] [år] Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 20. september 2016 kl. 16.00 i lokale A121, Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Godkendelse af referat fra seneste

Læs mere

Resultatløn, rektor, Sct. Knuds Gymnasium 2014-2015

Resultatløn, rektor, Sct. Knuds Gymnasium 2014-2015 Resultatløn, rektor, Sct. Knuds Gymnasium 2014-2015 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august juli 2018

Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august juli 2018 Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august 2017-31. juli 2018 Formål med kontrakten Følgende resultatlønskontrakt skal medvirke til at tjene følgende overordnede formål

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00) 8. september 2016 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 22. september klokken på Valdemar Poulsens Vej 8, 7500 Holstebro.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 22. september klokken på Valdemar Poulsens Vej 8, 7500 Holstebro. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 22. september klokken 16 18 på Valdemar Poulsens Vej 8, 7500 Holstebro. Holstebro den 9. september 2014 1. Velkomst af 2 nye kursistrepræsentanter i bestyrelsen.

Læs mere

Basisrammen: kr. = 56,25 % af kontraktsummen

Basisrammen: kr. = 56,25 % af kontraktsummen Resultatkontrakt 2017 2018 for rektor Erik Ernø-Kjølhede Kontrakten dækker perioden 1/8 2017 31/7 2018. Udmålingen af kontraktsummen skal senest være indberettet til Styrelsen for Uddannelse og Kvalitet

Læs mere

Basisrammen: kr. = 56,25 % af kontraktsummen

Basisrammen: kr. = 56,25 % af kontraktsummen Resultatlønskontrakt 2016 2017 for rektor Erik Ernø-Kjølhede Kontrakten dækker perioden 1/8 2016 31/7 2017. Udmålingen af kontraktsummen skal senest være indberettet til Styrelsen for Uddannelse og Kvalitet

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden til

Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden til Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden 01.01.17 til 31.12.17 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af

Læs mere

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro.

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland den 30. september 2016 Godkendt referat af bestyrelsesmøde fredag den 16. september 2016 kl. 10-12 i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Afbud: Palle

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017.

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017. Referat bestyrelsesmøde den 13. september 2017. Tilstede: Jørgen Lang, Anne Lund, Peter Munk Christiansen, Jonna Frølich, Jette Bjørn Hansen, Kristine Contaoi Nielsen, Kristine Rasmussen, Marie Rosenkrantz,

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

Resultatlønskontrakt Aalborg Katedralskole 2017

Resultatlønskontrakt Aalborg Katedralskole 2017 Resultatlønskontrakt Aalborg Katedralskole 2017 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten er udformet på baggrund af retningslinier for anvendelse af resultatløn for ledere ved selvejende uddannelsesinstitutioner

Læs mere

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Nedenstående er et resumé af målopfyldelsen af den resultatlønskontrakt, der er indgået mellem bestyrelsen og rektor for skoleåret -2016. Indsatsområder A.

Læs mere

Evaluering af resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2015 til den 31. juli 2016

Evaluering af resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2015 til den 31. juli 2016 Evaluering af resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2015 til den 31. juli 2016 Kontraktens parter og gyldighedsperiode Resultatlønskontrakten er udarbejdet med baggrund i bemyndigelse fra Ministeriet

Læs mere

Referat af møde i VUFs bestyrelse

Referat af møde i VUFs bestyrelse Referat af møde i VUFs bestyrelse Torsdag den 15. september 2016 kl. 14.00-16.00 i lokale 101 Deltagere: Thøger Johnsen, Michael Meiling, Anette Hestbæk Jørgensen, Susanne Mortensen, Søren Knudsen, Marianne

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde nr december 2015 kl Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole

REFERAT af bestyrelsesmøde nr december 2015 kl Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 012 03. december 2015 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole Til stede: Bestyrelsen (med stemmeret): Helge Albertsen (HA) Tine Korsholm (TK) Peter Lambæk

Læs mere

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret 2014-2015 Ministeriet for Børn og Undervisning har i brev af 27. juni 2013 bemyndiget bestyrelsen til at indgå resultatlønkontrakt

Læs mere

D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30

D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30 D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30 16. maj 2012 en GODKENDELSER: 1. Godkendelse af dagsordenen Indstilling Bestyrelsen godkender dagsordenen. 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 13. september 2017

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 13. september 2017 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 13. september 2017 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Christian Holm Donatzky, kursistrådsrepræsentant med stemmeret:

Læs mere

Resultatlønskontrakt for skoleåret

Resultatlønskontrakt for skoleåret Resultatlønskontrakt for skoleåret 2013 2014 Formål med resultatlønskontrakten (ifølge Ministeriet for Børn og Undervisning) De primære formål med resultatlønskontrakten for øverste leder er: Den skal

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 27. november 2018

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 27. november 2018 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 27. november 8 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Torben Hedelund, Annegrethe Juul, Kursistrådsrepræsentant uden stemmeret: Natascha Hilligsøe

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.12. 2018 kl. 16.30

Læs mere

Aftale om resultatkontrakt

Aftale om resultatkontrakt Aftale om resultatkontrakt Efterfølgende aftale om resultatkontrakt er indgået mellem bestyrelsen for EUC Lillebælt og skolens direktør, Lars Middelboe (LMH), for perioden 1. januar 2017 til 31. december

Læs mere

Det samlede resultat for 2016 forventes at medføre et overskud på kr ,- svarende til en overskudsgrad på 3,8%.

Det samlede resultat for 2016 forventes at medføre et overskud på kr ,- svarende til en overskudsgrad på 3,8%. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 14. december 2016 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1700 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 22. december Deltagere: Per Skovgaard Andersen, Stina

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl 22. september 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen, Gertrud

Læs mere