Notat vedr, høring for Marielyst Helhedsplan. Samlede høringssvar: Vedrørende P-pladser i og ved Marielyst Torv.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Notat vedr, høring for Marielyst Helhedsplan. Samlede høringssvar: Vedrørende P-pladser i og ved Marielyst Torv."

Transkript

1 Notat vedr, høring for Marielyst Helhedsplan. Samlede høringssvar: Vedrørende P-pladser i og ved Marielyst Torv. Jeg vil blot tillade mig, at henlede opmærksomheden på at det fortsat er muligt for Guldborgsund Kommune at erhverve Storkevej 3 til P-pladser. Denne matrikel, er jeg tinglyst ejer af og med grundens beliggenhed netop bag Perlen vil den være unik som Marielyst Torvs nærmeste, i bogstaveligste forstand, P-plads og velegnet i forhold til strand og torv samtidig. Med venlig hilsen Jesper Henriksen Svar fra Svend Dreist Undertegnede var tilstede ved det flot besøgte borgermøde om ovennævnte helhedsplan, der jo også fik en flot modtagelse. Det var et meget flot arbejde der var udført af arkitektfirmaet Hasløv & Kjærgaard. Underligt nok var der stort set ingen der kom ind på økonomi, selvom det står helt klart, at der skal investeres masser af penge i projektet. Rygtevis har jeg hørt om beløb i størrelsen orden på mellem kr mil. Kroner, et voldsomt beløb, som kan være svært at skaffe. Byrådet har lige vedtaget en plan for en multihal i Gedser, hvor man taler om beløb på omkring 25 mil. Kroner, hvoraf man p.t. har 6.5 mil. Kroner. Ved mødet på Marielyst blev der givet tydeligt udtryk for at vi skulle satse på turismen i området, og så burde man naturligvis overveje om det ikke var meget bedre at investere penge i den flotte helhedsplan, frem for at lægge de mange millioner i Gedser. Formanden for TMU Arne Graae Jensen har fremsat et forslag om at skære ned på multihallen i Gedser til omkring 11 mil. Kroner, og så bruge resten af pengene på Marielyst. Det er blevet sagt at man vil søge diverse fonde til hjælp i Gedser, men det vil ikke være muligt at få hjælp fra private fonde, når kommunen er involveret. I visionsplanen var der vist forslag om anlæg af nogle tennisbaner på Marielyst, men til efteråret 2011 går Nyk. F. Tennisklub i gang med at indrette 7 nye tennisbaner lige ved siden af Svømmecenter Falster, og der arbejdes derfor kraftigt på markedsføring overfor de mange turister på Marielyst, hvor man vil tilbyde pakker med tennis svømning og strandvolley. Derfor foreslås at undlade tennisbaner på Marielyst og i steder at bibeholde et antal p pladser i dette område, tæt ved stranden. Det er jo ikke alle vi får til at spadsere fra runddelen til stranden. Med venlig hilsen Svend Dreist formand Facaderådet Nykøbing F. + Folkeoplysningsudvalget Guldborgsund Kommune.

2 Angående trafikken på torvet Ang. adgang til Marielyst Strandvej 67 og parkering. m.m. Vi har med stor interesse læst om visionsplanen for Marielyst og kan i det store hele ud fra hvad vi har læst i Folketidende kun mene at det var på tide at der skete noget, men vi har et stort problem vores sommerhusadresse er Marielyst Strandvej 67 dvs. vi skal over parkeringspladsen efter torvet og så ad brandvejen til vores sommerhus (vi har tinglysning på dette), det er normalt ikke noget problem, men på varme sommerdage hvor der ikke er parkeringspladser nok sætter folk deres bil hvor det passer dem og vi har faktisk været ude for flere gange at vi ikke kunne komme frem til vores grund desuden hvis der er specielle ting på stranden som beatch volly m.m er det også store lastbiler som holder ulovligt og det er jo en

3 brandvej. Vi kan da også være lidt bekymret for støjen fra stranden, men der kommer vel nogle ordensregler. mvh Esther G.Mortensen Esther Gammelgaard Mortensen Principal Tecnician Insulin Pharmacology Novo Nordisk A/S Novo Nordisk Park DK-2760 Måløv Denmark (direct) (mobile) Vedr. Privat. Lokalplan vedrørende udsigtsbakke på Marielyst Srandvej 22, 4873 Væggerløse. Protest. Hermed klages og protesteres mod gennemførsel af den påtænkte lokalplan for grundstykket, beliggende på ovennævnte adresse. Samtidig udtrykkes undren over, at en sådan plan kan fremføres uden at ejeren bliver orienteret. Og vi vil gøre alt, hvad der muligt for at gennemføre planen. Med venlig hilsen / Best regards Hans Olsen Askevang Ringsted Medejer af gården beliggende på adressen: Marielyst Strandvej Væggerløse - Højskolens adgangsforhold. NMU d Det blev ved borgermødet på Marielyst Højskole pointeret af forstanderparret, at højskolen ser positivt på planen - men ønsker at bemærke at deres gæster kommer fra hele landet i store turistbusser.indkørselsforholdene omkring højskolen skal derfor tage højde herfor. Efter aftale er dette punkt tilføjet høringssvarene.

4 Vedr. Spahuset og bakketerrænets sammenhæng med m.m

5 -Bager Larsens varetilkørsel og kunde parkering Ved møde på rådhuset pointerede Lillian Uhrenfeldt Larsen, Larsens bageri, at bageren har behov for at der skabes adgang til deres varetilkørsel med lange lastbiler. Adgangen til deres bagindgang jf.markering på kort Der bringes varer ud 2-3 gange ugentligt af ca 45 min. Oftest om formiddagen. Der køres med en lang hænger på lastbilen. Bageren ønsker desuden at deres bag-areal hegnes ind og skaber en lukket varegård der giver plads til parkering af personalets biler om natten når de er på arbejde. Og sidst er bageren bekymret for sin omsætning, hvis gennemkørslen og mulighed for parkering umiddelbart foran butikken hindres. Der er på kortet indtegnet mulighed for at bageren på ejet areal kan skabe plads til parkering. Bager butikken har med sin indretning orienteret sig mod nuværende vej og ikke mod syd på torvet.

6 Høringssvar fra Kai Dreier

7

8

9

10

11

12 Opsamling fra Borgermødet_ Marielyst Helhedsplan Borgermøde den 31. maj 2011 Debat spørgsmål Troels Jørgensen (Panda Park) Kaj Dreier Erik Nielsen Bjerget - god idé. Forslag indarbejd flere muligheder for attraktioner i området f.eks. amfiteater eller en scene. Marielyst torv det skal være den bilfrie løsning. Indsæt sporvogn fra velkomstcenteret til torvet. Vedr. identiteten og historien det første sommerhus fra 1936 tidligere kahyt, bliver nu flyttet til museum. Stranden. Stævner og aktiviteter på stranden giver støjproblemer. Mht. en pier, så passer det ikke til Marielyst, det er ikke interessant. Den store udfordring på Marielyst er trafik og P-pladser. I må ikke fjerne P-pladser ved diget. Folk vil helt ned tæt på vandet. Hvis der ikke er parkeringsmuligheder holder bilerne på de små veje. Der er ikke behov for endnu et discountvarehus på Marielyst Strandvej. Trafikken bør føres bag om torvet man kunne evt. lave en ensretning. Den gennemkørende trafik skal hurtigst muligt ledes til ringvejen. Flemming (svar) Vedr. Rema 1000 så er beslutningen taget i byrådet det er ikke en del af helhedsplanen. Men det handler også om at turister kan serviceres hele året. Vedr. trafik og parkering på det ikke forringes, det vil vi være meget opmærksomme på, men der skal i løsningen tages større hensyn til gående og cykellister.

13 Leif Petersen (tilflytter) Vi har verdens bedste badestrand der er så mange muligheder, Marielyst er et helt unikt sted og der skal tænkes nyt. Badebro (pier) helt rigtig og det skal være den store model det vil være et unikt tiltag og en helt ny ide. Visions planen er meget spændende. Stor ros til forslaget gælder sig til fase 2. Lillian Larsen (Larsens Bageri) Der skal arbejdes med at finde den rigtige løsning mht. trafik - der skal være mulighed for varelevering og kunderne skal kunne parkere ved vores forretning. Vejen er i dag meget smal. Mht. p-pladser må der ikke blive færre der er i dag ikke nok p-pladser. Flemming (svar) Vi er opmærksomme på parkeringsmulighederne og trafikken, men vi skal også signalere velkommen til Marielyst der skal åbnes mere op frem for afspærringer med store sten. Mette Grønnegård (højskolen) Det er et rigtig flot forslag. En pier er rigtig spændende og konceptet omkring nye samlingssteder, vinterbadere kurbad mv. er helt rigtig. Trafik. Husk at højskolens gæster ankommer typisk med bus. Højskolen er et kulturcenter med musik og mange forskellige arrangementer. Højskolen vil meget gerne tænkes ind i visionsplanen. Isabelle Andersen Bussen den skal fortsætte som nu rundt om torvet. Flemming (svar) Busruten er ikke en del af helhedsplanen men vi vil se på det og indtænke det i et løsningsforslag. Hensynet til handicappede vil selvfølgelig blive prioriteret også i den forbindelse.

14 Peter (fastboer) Torvet det bør være uden trafik hverken biler eller cykler det skal være et område fredet til de gående. Stien ned til stranden med sand her skal der tages hensyn så også handicappede har adgang. Dan (svar) Jens Erik Boesen Der er gode muligheder for at lave løsninger der sikre handicappedes adgang helt ned til vandet. Det er et rigtig spændende projekt. Der skal være fokus på trafik og parkering, der skal arbejdes på at finde den rigtige løsning, som også er med til at fremtidssikre området. Realisering af Helhedsplanen vil give øget vækst og flere turister. Der er også planer for Perlen og Tanhäuser som vil give øget trafik og behov for parkering. Bjerget strider det ikke mod identiteten med det flade landskab og at det ikke er skabt naturligt? Dan (svar) Det er i vores natur at lave om og ændre landskabet vi skal ikke emittere et naturlandskab det skal kunne ses at det er menneskeskabt. Stig Jensen Diget er jo også et menneskeskabt landskab. Parkering tæt på vandet er afgørende. I det jyske hvor jeg kommer fra kørte vi helt ned på stranden det er da til at forstå. Parkering så tæt på vandet som muligt. Ebbe Edvardsen (Marielyst Grundejerforening) Torvet skal det være en løsning uden biler eller skal der fortsat være trafik rundt om torvet? hvad mener I? Grundejerforeningen har søgt om at få lukket torvet af i 6 uger - så vi kan se hvad det vil betyde dog er det ikke en løsning med trafik bag om torvet her i prøveperioden.

15 Preben Jelsmark Identiteten. Der er sket meget på Marielyst: cykelstien ved ringvejen den er rigtig god Genbrugspladsen er fin og fungere godt det er en god måde at byde sommerhusejere velkommen. Larsens plads og bageren er rigtig hyggelige Den nye legeplads er rigtig god og bruges af mange Her er dejligt og det er især naturen, fred og ro og frisk luft det er de væsentligste værdier som gør Marielyst til noget helt særligt det skal vi passe på. Og selvfølgelig skal og kan der videreudvikles på de mange gode kvaliteter. Flere små butikker mere liv på stranden og ved torvet, flere events og begivenheder. Almar Møller (Marielyst grundejerforeningen) Flot forslag, nu skal der ske noget og der skal findes økonomi til en realisering. Torvet/Marielyst Strandvej. Det kunne overvejes at flytte busstoppestedet. Fin ide at arbejde med forskellige belægninger, det fungere fint i flere af de tyske kurbyer Tanker om at arbejde med lys for at skabe stemning lyder rigtig interessant, der var også tanker om at bruge belysning ved bakken det er en rigtig god ide det glæder jeg mig til at hører mere om. Kurhuset på stranden det er meget interessant. Sporvogn ja det er da en rigtig god ide, hvis det så også er gratis vil det passe fint med en kurafgift - noget for noget gratis transport og rene toiletter. Peter Bussen til torvet er vigtig også vigtigere end parkeringspladser Lukning af torvet for biler er en god ide mange byer har da et torv og en gågade med butikker, det fungere fint til gavn for de handlende og handelslivet. Vi må ikke tabe tid nu der er brug for handling. Erik (Sildestrup)

16 Der skal være fokus på trafikken. Hvis torvet lukkes for biltrafik skal vi vide hvad der så sker. Flytter trafikken ud på de små veje. Bliver Holmegårdsvej hovedtrafikvej til området ved torvet det vil ikke være en god løsning. Nattelivet er der jo også og turen hjem fra nattelivet er et stort problem hvis der kommer endnu mere af det skal der også sættes ind for at skabe ro også om natten. Snerydningen har været elendig de sidste to år. Der er brug for at få gjort Marielyst mere attraktiv der er stadig mange steder hvor der er brug for at få ryddet op.? Olsen (rutebilstation) I skal være forsigtig med belysning. Der bør ikke være belysning ved stranden det vil ødelægge nattehimlen og stjernekik se blot på tysk side hvor der i dag er et lysbånd det skal vi undgå på Marielyst. God plan meget spændende. Også gode tanker omkring torvet, men at lukke torvet af hele sommeren med så kort varsel det er meget ærgerligt det kan jeg ikke bakke op. Opsamling fra Flemming.

Som beboere på Heeringvej, tilkendegiver vi hermed vores fulde opbakning, angående høringen omkring lukning af Heeringvejen for gennemkørende trafik.

Som beboere på Heeringvej, tilkendegiver vi hermed vores fulde opbakning, angående høringen omkring lukning af Heeringvejen for gennemkørende trafik. Tilkendegivelse omkring lukning af Heeringvej Att.: Hr. Vendel Larsen, Som beboere på Heeringvej, tilkendegiver vi hermed vores fulde opbakning, angående høringen omkring lukning af Heeringvejen for gennemkørende

Læs mere

INDSIGELSER OG KOMMENTARER TIL LOKALPLAN 148,MARIELYST STRANDVEJ, detailhandelsbutik og sommerhuse

INDSIGELSER OG KOMMENTARER TIL LOKALPLAN 148,MARIELYST STRANDVEJ, detailhandelsbutik og sommerhuse INDSIGELSER OG KOMMENTARER TIL LOKALPLAN 148,MARIELYST STRANDVEJ, detailhandelsbutik og sommerhuse EMNE Blandet Muligheden for at opsætte antenner og paraboler tages ud af lokalplanen, i lighed med andre

Læs mere

Og da der - som i alle andre kommuner - formentlig er begrænsede ressourcer, bør man opstille en prioriteringsliste.

Og da der - som i alle andre kommuner - formentlig er begrænsede ressourcer, bør man opstille en prioriteringsliste. Notat: Samlede høringssvar 2. Høringsrunde for Marielyst Helhedsplan. Hej Nina Efter at have studeret den nye visionsplan ryster jeg en del på hovedet. Der er helt klart en række tiltag, der trænger sig

Læs mere

Noter fra borgermøde den 30. oktober 2014

Noter fra borgermøde den 30. oktober 2014 Noter fra borgermøde den 30. oktober 2014 Cafe nr. 1: Fjerritslevs udvikling Slagterigrunden : Området bør anvendes til grønt område. Et alternativ kunne være ungdomsboliger der bygges uden at fjerne alle

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

Søborg Grundejerforening - I front for grundejerne i mere end 100 år

Søborg Grundejerforening - I front for grundejerne i mere end 100 år Dato 28. juli 2009 Til Byrådet Britt Vorgod Pedersen, By- og miljøforvaltningen Ivan Christensen, By- og miljøforvaltningen Maj Green, By- og miljøforvaltningen Emne Søborg Hovedgade projektet Indrømmet,

Læs mere

Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune

Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune V / formanden Hans Jørgen Jensen Sletten 3 9270 Klarup Tlf. : 9813 7075 Mail: hhjj@it.dk Energistyrelsen Mail ens@ens.dk Klarup den 22.

Læs mere

1. Marielyst. Tegnforklaring til kortene ovenfor: Blå markering: Offentlig ejet parkeringsplads. Sort markering: Privat ejet parkeringsplads.

1. Marielyst. Tegnforklaring til kortene ovenfor: Blå markering: Offentlig ejet parkeringsplads. Sort markering: Privat ejet parkeringsplads. Side 1 1. Marielyst. Figur 1 Parkeringspladser i nordlig del af Marielyst, Sillestrup og Elkenøre. Tegnforklaring til kortene ovenfor: Blå markering: Offentlig ejet parkeringsplads. Sort markering: Privat

Læs mere

Blomstrende landsby, Bøjden gruppen

Blomstrende landsby, Bøjden gruppen Blomstrende landsby, Bøjden gruppen Rapport/konklusion fra gruppemøder, sommeren 2012. Førstehåndsindtryk Fra Siversbjerg : Flot udsigt! En fin og fartdæmpende chikane af den lange, lige, landevej. Derefter

Læs mere

Spørgeskemaopsamling. Antal registrerede besvarelser: 281

Spørgeskemaopsamling. Antal registrerede besvarelser: 281 18.12.2012 Spørgeskemaopsamling Antal registrerede besvarelser: 281 Spørgsmål Antal svar Svar % Køn? 269 96 Alder? 266 95 Hvor bor du? 265 94 Nævn 3 gode ting ved Hedensted bymidte og beskriv hvorfor 231

Læs mere

Øvrige input vedr. udviklingen af Rungsted Kyst stationsområde. Sendt til administrationen i juni 2018

Øvrige input vedr. udviklingen af Rungsted Kyst stationsområde. Sendt til administrationen i juni 2018 Øvrige input vedr. udviklingen af Rungsted Kyst stationsområde Sendt til administrationen i juni 2018 1 # 1 Afsender: Anne-Grethe Brings, Ulvemosen 18, st., 2960 Rungsted Modtaget d. 9. juni 2018 pr. mail

Læs mere

VISION FOR SKANDERBORG MIDTBY

VISION FOR SKANDERBORG MIDTBY VISION FOR SKANDERBORG MIDTBY VISION FOR - SKANDERBORG MIDTBY - En by vil ikke vil hjem fra - Indbydende gennem iscenesættelse af gaden - Fælles vi - Attraktiv for børnefamilier - Byens skal samles for

Læs mere

Filnavn: Plan-4-juni.pdf Side 1 af 20. Holbæk Havn. Visionsplan

Filnavn: Plan-4-juni.pdf Side 1 af 20. Holbæk Havn. Visionsplan Filnavn: Plan-4-juni.pdf Side 1 af 20 Holbæk Havn Visionsplan Kontaktgruppen for havnens beboere Visioner, idéer og forslag. Juni 2013 Filnavn: Plan-4-juni.pdf Side 2 af 20 Krags Brygge bør føres igennem.

Læs mere

Til Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt og medlemmer af folketingets Miljø- og Fødevareudvalg.

Til Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt og medlemmer af folketingets Miljø- og Fødevareudvalg. Miljø- og Fødevareudvalget 2016-17 MOF Alm.del Bilag 383 Offentligt Ferring, den 11.04.2017 Til Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt og medlemmer af folketingets Miljø- og Fødevareudvalg.

Læs mere

Afdelingsmødet den 02. november Dagsordenens punkt 5. A. 1 forslag stillet af Bjarne og Lise-Lott Stanley Pedersen, M 417

Afdelingsmødet den 02. november Dagsordenens punkt 5. A. 1 forslag stillet af Bjarne og Lise-Lott Stanley Pedersen, M 417 Afdelingsmødet den 02. november 2017 Dagsordenens punkt 5. A 1 forslag stillet af Bjarne og Lise-Lott Stanley Pedersen, M 417 Dagsordenens punkt 5. B 1 forslag stillet af Gunvor Helleberg Kopi af indlæg

Læs mere

Page 1 of 1. Lone Nielsen - Teknisk sek. Jesper Vestergaard Sendt: 1. juni :46

Page 1 of 1. Lone Nielsen - Teknisk sek. Jesper Vestergaard Sendt: 1. juni :46 Page 1 of 1 Lone Nielsen - Teknisk sek. Fra: Sendt: 1. juni 2009 21:46 Til: Emne: Jesper Vestergaard [jesper.vestergaard@mail.dk] planogbyg Vedrørende butik i Bygaden 26-28, Kirke Værløse Vedhæftede filer:

Læs mere

Forslag til lokalplan 148, Produktionshus og Eventhal Priorparken

Forslag til lokalplan 148, Produktionshus og Eventhal Priorparken Forslag til lokalplan 148, Produktionshus og Eventhal Priorparken Bilag 4 Oversigt over høringssvar og forvaltningens bemærkninger I det følgende er de forskellige indsigelser og kommentarer samlet under

Læs mere

Notat af 28. september 2016, Lokalplan , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole fra Plan, Teknik & Miljø.

Notat af 28. september 2016, Lokalplan , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole fra Plan, Teknik & Miljø. Sags nr. 15/16590 Forslag til Lokalplan nr. 40-010-0006, Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole. Notat af 28. september 2016, Lokalplan 40-010-0006, Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole fra Plan, Teknik & Miljø.

Læs mere

Stevns ½ Jernmand d Side 1/12

Stevns ½ Jernmand d Side 1/12 Stevns ½ Jernmand d. 29.06.2014 Side 1/12 Tilskuer guide Det er med stor glæde at Køge Tri Team 2000, byder velkommen til Stevns ½ Jernmand. I denne tilskuerguide har vi samlet lidt info, som kan være

Læs mere

Stouby Ringvej matriklerne 39-aæ, 39-az m.fl. Indsigelse til kommuneplanramme

Stouby Ringvej matriklerne 39-aæ, 39-az m.fl. Indsigelse til kommuneplanramme Stouby Ringvej matriklerne 39-aæ, 39-az m.fl. Indsigelse til kommuneplanramme Vedr. område til detailhandels lokalcenter, matr.nr. 39-aæ, 39-az m.fl. Bøtø Nor, Væggerløse, beliggende Stouby Ringvej 5B,

Læs mere

SYDFALSTER TURIST- & ERHVERVSFORENING. Fra foreningen. Vi byder velkommen

SYDFALSTER TURIST- & ERHVERVSFORENING. Fra foreningen. Vi byder velkommen Fra foreningen Vi byder velkommen Hvert år besøger rigtig mange turister Marielyst på ferier, vennebesøg eller via konferencer. Din virksomhed har mulighed for at komme i kontakt med de besøgende gennem

Læs mere

DE RØDE LØBERE. Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by?

DE RØDE LØBERE. Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by? DE RØDE LØBERE Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by? VINDERBYEN VORDINGBORG Vordingborg er nu en vinderby. Sådan

Læs mere

Fra: Til: Med venlig hilsen Måløv

Fra: Til: Med venlig hilsen Måløv Fra: Til: By, Erhverv og Miljø - Byplan (byplan) [byplan@balk.dk] Sendt dato: 17-04-2017 12:59 Modtaget Dato: 17-04-2017 12:59 Vedrørende: Høringssvar Vedr. Korsvejgård i Måløv. Som genbo til Korsvejgård

Læs mere

Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om forholdene i Indre By

Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om forholdene i Indre By Borgerpanelundersøgelse Forholdene i Indre By Gennemført 24-27. februar 2017 Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om forholdene i Indre By Sammenfatning: Indre By som helhed Prioriteringer med hensyn

Læs mere

PIER PROJEKT MARIELYST

PIER PROJEKT MARIELYST PIER PROJEKT MARIELYST 1 2 MARIELYST HELHEDSPLAN ER BAGGRUNDEN FOR ARBEJDET MED AT REALISERE EN PIER ANLÆG AF EN PIER ET AF DE SIDSTE OG MEST VIGTIGE, FYSISKE, ELEMENTER I HELHEDSPLANEN GULDBORGSUND BYRÅD

Læs mere

Høringsnotat - Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 90 og kommuneplantillæg nr. 57

Høringsnotat - Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 90 og kommuneplantillæg nr. 57 Plan og Gis Dato: 18-11-2016 Sagsnr.: 15/33939 Sagsbehandler: Kim Lyster Hansen Direkte tlf.: 7376 7277 E-mail: klh@aabenraa.dk Høringsnotat - Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 90 og kommuneplantillæg

Læs mere

Høring af skitseforslag for Værnedamsvej fandt sted i perioden den 3. august 2015 til den 11. september 2015.

Høring af skitseforslag for Værnedamsvej fandt sted i perioden den 3. august 2015 til den 11. september 2015. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Anlæg NOTAT Bilag 5 Høringssvar, opsamling Høring af skitseforslag for Værnedamsvej fandt sted i perioden den 3. august 2015 til den 11. september

Læs mere

Helhedsplan for Marielyst fornyet oplæg til videre proces.

Helhedsplan for Marielyst fornyet oplæg til videre proces. Helhedsplan for Marielyst fornyet oplæg til videre proces. Baggrund for fornyet projektgrundlag: I August 2010 godkendte Teknik og Miljøudvalget og Erhverv og Turismeudvalget det overordnede 1. forslag

Læs mere

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar.

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. Høringssvar Høringsnotat vedrørende lokalplan 095 og kommuneplantillæg nr. 10. I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. 1. Til Næstved Kommune Miljøstyrelsen

Læs mere

FREMTIDSPLAN FOR SNAPTUN 2018

FREMTIDSPLAN FOR SNAPTUN 2018 FREMTIDSPLAN FOR SNAPTUN 2018 2 Snaptuns fremtid 3 Vision for Snaptun Vi vil udvikle vores lokalområde under hensyntagen til bevaring af områdets mange kvaliteter. Vi vil bo her - det er et dejligt sted

Læs mere

HELHEDSPLAN Stationsvej_Kulturtorv i Måløv

HELHEDSPLAN Stationsvej_Kulturtorv i Måløv HELHEDSPLAN Stationsvej_Kulturtorv i Måløv Helhedsplan Stationsvej/Kulturtorv Måløvringen fra udviklingplanen af Tredie Natur fra 2016 HELHEDSPLAN - REGISTRERING & ANALYSE HELHEDEN & SKALAEN MÅLØV HOVEDGADE

Læs mere

Til Borgerne i Nr. Kollund og omegn

Til Borgerne i Nr. Kollund og omegn Til Borgerne i Nr. Kollund og omegn Det er nu blevet en tradition i borgerforeningen, at bestyrelsen en gang om året ca. Midt mellem to generalforsamlinger omdeler folderen Midtvejsnyt. Midtvejsnyt orientere

Læs mere

Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk

Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk Holbæk Kommune By og Landskab, Plan Rikke Welan Kamper J.nr. 14/59791 2. december 2014 Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsfase

Læs mere

Fra foreningen. Vi byder velkommen til sæson 2014

Fra foreningen. Vi byder velkommen til sæson 2014 Fra foreningen Vi byder velkommen til sæson Hvert år besøger rigtig mange turister Marielyst på ferier, vennebesøg eller via konferencer. Din virksomhed har mulighed for at komme i kontakt med de besøgende

Læs mere

Kommentar fra: Resumé af kommentarerne Svar på kommentarerne Lars Tvedskov konstaterer, at det ikke er muligt at Lars Tvedskov

Kommentar fra: Resumé af kommentarerne Svar på kommentarerne Lars Tvedskov konstaterer, at det ikke er muligt at Lars Tvedskov Kommentarer til Prioriteringskatalog for Greve Kyst 1. Kommentar fra: Resumé af kommentarerne Svar på kommentarerne Lars Tvedskov konstaterer, at det ikke er muligt at Lars Tvedskov forholde sig til de

Læs mere

Lokalplanforslag Indkomne indsigelser Bilag 2

Lokalplanforslag Indkomne indsigelser Bilag 2 Lokalplanforslag 19.04. Indkomne indsigelser Bilag 2 Holbæk Kommune Planafdelingen J.nr. 11 / 83563 Den 6. maj 2013 Forslag til Lokalplan 19.04 Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsperioden

Læs mere

Notat. Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178

Notat. Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178 Notat Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178 Forslag til lokalplan 178 for en erhvervsbebyggelse til kontor- og serviceerhverv i Flintholm har været sendt

Læs mere

Indsigelser. til forslag til. Lokalplan nr , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole.

Indsigelser. til forslag til. Lokalplan nr , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole. Indsigelser til forslag til Lokalplan nr. 40-010-0006, Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole. Indsigelserne og bemærkningerne kommer fra følgende: I offentlighedsperioden: 1. Jessie og Preben Wandall, Hundegade

Læs mere

Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl.

Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl. Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet 2 3600 Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl. Tak for dialogmødet d. 15. august 2016 vedrørende byggeriet på Bruhnsvej 22, 3600 (deres sagsnr.

Læs mere

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset Århus C

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset Århus C ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C INDSTILLING Til Århus Byråd 4. maj 2005 via Magistraten Den J.nr. 01.02.05.P25.011.03/JTK/04/00185 Ref.: Tlf.nr.

Læs mere

Referat borgermøde Vipperød Bakker

Referat borgermøde Vipperød Bakker Referat borgermøde Vipperød Bakker John Harpøth byder velkommen - gennemgår dagsorden og aftenens program - understreger, at alle er velkomne til at byde ind, og at vi vil forsøge at besvare alle spørgsmål.

Læs mere

UDKAST v Det skal være nemt og sikkert at komme frem. Mobilitets- og Infrastrukturpolitik

UDKAST v Det skal være nemt og sikkert at komme frem. Mobilitets- og Infrastrukturpolitik UDKAST v. 04.04.2019 Det skal være nemt og sikkert at komme frem Mobilitets- og Infrastrukturpolitik 2018 2021 Godkendt af Byrådet den xx august 2019 En ny politik for Mobilitet og Infrastruktur Vi er

Læs mere

Bemærkninger til Naboorientering (udvidelse af Rema 1000 på Rosenørns Alle 27-29, J.nr.: P )

Bemærkninger til Naboorientering (udvidelse af Rema 1000 på Rosenørns Alle 27-29, J.nr.: P ) Den 4. august 2017 Bemærkninger til Naboorientering (udvidelse af Rema 1000 på Rosenørns Alle 27-29, J.nr.: 02.34.00-P19-1213-15) Vi forudser at udvidelsen af Rema 1000, som præsenteret i materialet sendt

Læs mere

Ringsted, Til: Ringsted Kommune, Teknik og Miljøcenter. Bilag: 1. Billede af parkering 2. Velkomst til Haraldsted Sø

Ringsted, Til: Ringsted Kommune, Teknik og Miljøcenter. Bilag: 1. Billede af parkering 2. Velkomst til Haraldsted Sø Ringsted, 17-07-2014 Til: Ringsted Kommune, Teknik og Miljøcenter Bilag: 1. Billede af parkering 2. Velkomst til Haraldsted Sø Emne: Indsigelse i forbindelse med nabo-orientering omkring RIKA s ønske om

Læs mere

Sivegadeforsøg Fredensborg bymidte - Jernbanegade. Forslag - Januar 2015

Sivegadeforsøg Fredensborg bymidte - Jernbanegade. Forslag - Januar 2015 Sivegadeforsøg Fredensborg bymidte - Jernbanegade Forslag - Januar 2015 Wiedeveltsvej Fredensborg Bymidte - Jernbanegade Slotsgade Jernbanegade Rådhushaven Kronprinsessevej Østrupvej Jernbanegade Rosingsvej

Læs mere

Denne mail er blevet scanner for vira af AVG-antivirussoftware.

Denne mail er blevet scanner for vira af AVG-antivirussoftware. Fra: Lars Bendixen Til: planogby Emne: Vedr. ideer og forslag til minigolf i Ho Dato: 22. april 2018 17:19:57 Til rette vedkommende. Vi er nærmeste nabo til fiskesøen og planlagte minigolfbane ( 7x ) Nørballevej

Læs mere

Hermed sendes vores ansøgning om udstykning af sommerhusgrunde i forbindelse med Møllegaardens Strand Camping.

Hermed sendes vores ansøgning om udstykning af sommerhusgrunde i forbindelse med Møllegaardens Strand Camping. Øgavl Hermed sendes vores ansøgning om udstykning af sommerhusgrunde i forbindelse med Møllegaardens Strand Camping. Vi ansøger ialt om udstykning af 22 grunde fordelt med 20 på en del af matr. nr. 21-ap

Læs mere

EKSISTERENDE FORHOLD OG POTENTIALE

EKSISTERENDE FORHOLD OG POTENTIALE VESTER VOLDGADE UDKAST TIL HELHEDSPLAN NOTAT 05.05.2009 EKSISTERENDE FORHOLD OG POTENTIALE Vester Voldgade som tidligere var middelalderbyens kant mod det grønne voldterræn opleves i dag som en ren trafikgade,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 11/8 2018

Referat fra Generalforsamling 11/8 2018 1) Valg af dirigent, referent og stemmetællere Ad 1) Dirigent: Pernille Heegaard Referent: Henriette Mikkelsen Stemmetællere: Flemming Mikkelsen Flemming Knudsen Torsten Johansen 2) Bestyrelsens beretning

Læs mere

BORGERPANELET VORES ODENSE

BORGERPANELET VORES ODENSE BORGERPANELET VORES ODENSE 2. kvartal: Bylivsundersøgelse Samlede resultater Juli 2018 KORT OM UNDERSØGELSEN OG PANELET Der gennemføres årligt tre undersøgelser i Odense Kommunes borgerpanel Vores Odense.

Læs mere

Helhedsplan Præstø. 19. januar Oversigt over høringssvar og planafdelingens bemærkninger og indstillinger

Helhedsplan Præstø. 19. januar Oversigt over høringssvar og planafdelingens bemærkninger og indstillinger 19. januar 2017 Helhedsplan Præstø Oversigt over høringssvar og planafdelingens bemærkninger og indstillinger Høringssvar fra beboerne, Fasanvej 6, 4720 Præstø: I Forslag til helhedsplan Præstø ses på

Læs mere

Forslag til etablering af en mountainbike bane. -på og omkring Struer Stadion i forbindelse med etableringen af Fritidscenter Struer.

Forslag til etablering af en mountainbike bane. -på og omkring Struer Stadion i forbindelse med etableringen af Fritidscenter Struer. Forslag til etablering af en mountainbike bane -på og omkring Struer Stadion i forbindelse med etableringen af Fritidscenter Struer. Først lidt information om hvem vi er: Struer Cykelklub er en motions

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR OG KOMMUNEPLANFORSLAG NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR OG KOMMUNEPLANFORSLAG NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR. 0-852 OG KOMMUNEPLANFORSLAG NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte kommuneplantillæg nr. 36 Rugårdsvej

Læs mere

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Gældende fra 01 12 2012 Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Foruden efterfølgende regler gældende

Læs mere

Borgerpanelundersøgelse maj 2018

Borgerpanelundersøgelse maj 2018 Bilag 4: Udeservering og byliv - tendenser og holdninger By- og Kulturforvaltningen har via spørgeskemaundersøgelser spurgt byens borgere, berørte beboere og erhvervsliv i bymidten om, hvordan de oplever

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

VÆRD AT VIDE - om musik i lejet 2017

VÆRD AT VIDE - om musik i lejet 2017 VÆRD AT VIDE - om musik i lejet 2017 INDHOLD VELKOMMEN TIL MUSIK I LEJET 2017 VIGTIGE DATOER TRAFIK I LEJET BILFRI HOVEDGADE PARKERING OFFENTLIG TRANSPORT CYKELVENLIG FESTIVAL RENHOLD AF TISVILDE CAMPING

Læs mere

Nyt liv ved Fjellerup Strand

Nyt liv ved Fjellerup Strand Nyt liv ved Fjellerup Strand Bygning fra fiskeriets storhedstid Norddjurs Kommune ansøger om deltagelse i Realdania-kampagnen Stedet tæller med projektet Nyt liv ved Fjellerup Strand. Projektet tager ud

Læs mere

Vi oplever desuden, at parkeringsforholdene er maksimalt pressede i forbindelse med begivenheder i kirken, hvilket vi mener der skal være plads til.

Vi oplever desuden, at parkeringsforholdene er maksimalt pressede i forbindelse med begivenheder i kirken, hvilket vi mener der skal være plads til. Dato: 18. januar 2019 Børne- og arbejdsmarkedsforvaltningen Aars Skole 9600 Aars Høringssvar vedr. parkering ved Aars C Søren Toft Mølgaard Telefon: 99668800 Mobil: 2982987 Mail: stom@vesthimmerland.dk

Læs mere

I udkastet bruger forvaltningen udtrykket "afspilles musik". Det kan forstås som musik, der ikke spilles live - og dermed vil

I udkastet bruger forvaltningen udtrykket afspilles musik. Det kan forstås som musik, der ikke spilles live - og dermed vil Teknik- og Miljøforvaltningen Det er med behersket glæde, at Indre By Lokaludvalg har læst udkastet til revision af "Forskrift for udendørs musikarrangementer i Københavns Kommune". Vi læser udkastet som

Læs mere

HELHEDSPLAN FOR PLADSEN BAG FREDERIKSBERG RÅDHUS INDHOLD. 1 Om dialogmødet. 1 Om mødet 1. 2 Flow og forbindelser 2. 3 Trafik 3. 4 Byrum og byliv 4

HELHEDSPLAN FOR PLADSEN BAG FREDERIKSBERG RÅDHUS INDHOLD. 1 Om dialogmødet. 1 Om mødet 1. 2 Flow og forbindelser 2. 3 Trafik 3. 4 Byrum og byliv 4 FREDERIKSBERG KOMMUNE HELHEDSPLAN FOR PLADSEN BAG FREDERIKSBERG RÅDHUS ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk OPSAMLING AF DIALOGMØDE D.

Læs mere

Bemærkninger fra orienteringsmøde med lodsejere og borgerne

Bemærkninger fra orienteringsmøde med lodsejere og borgerne Bemærkninger fra orienteringsmøde med lodsejere og borgerne Projekt Den nye bane København-Ringsted Fagområde: Orienteringsmøde vedr. skærende veje Mødedato/tid 5. sep 2013 Næste mødedato/tid: - Referent

Læs mere

Danmarks dejligste naturhavn!

Danmarks dejligste naturhavn! Velkommen til Egensedybet Danmarks dejligste naturhavn! 55º 31,7 N - 10º 28,5 E Indhold: 1. Lidt historie 2. Praktiske oplysninger 3. Indkøbsmuligheder mv. 4. Værd at se/ opleve i nærmiljøet 1. Lidt historie

Læs mere

Trafikken i Randers Midtby set fra et kundesynspunkt. Iagttagelser og muligheder. Borgermøde 7. september Torsten Bo Jørgensen, COWI

Trafikken i Randers Midtby set fra et kundesynspunkt. Iagttagelser og muligheder. Borgermøde 7. september Torsten Bo Jørgensen, COWI Trafikken i Randers Midtby set fra et kundesynspunkt Iagttagelser og muligheder Borgermøde 7. september 2016 Torsten Bo Jørgensen, COWI 1 Om COWI og mig selv COWI, Plan og Trafik Detailhandelsanalyser

Læs mere

125. Forslag til Lokalplan for dagligvarebutik ved Tibirke Sand - igangsættelse

125. Forslag til Lokalplan for dagligvarebutik ved Tibirke Sand - igangsættelse 125. Forslag til Lokalplan for dagligvarebutik ved Tibirke Sand - igangsættelse 01.00G00-2016/14287 Sagsfremstilling Plan- og Miljøudvalget behandler sagen for at træffe beslutning om igangsættelse af

Læs mere

Til Herning Kommune. Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1

Til Herning Kommune. Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1 1 Til Herning Kommune Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1 Som ejere af Vildbjergvej 7 fremsendes hermed vores indsigelse imod den påtænkte opførelse af en solcellepark jf.

Læs mere

RAPPORT. Observation ved Løberen Skovmarathon. Rapporten er udarbejdet til arrangørforeningen af observatør fra MotionDANMARK / Dansk Atletik Forbund

RAPPORT. Observation ved Løberen Skovmarathon. Rapporten er udarbejdet til arrangørforeningen af observatør fra MotionDANMARK / Dansk Atletik Forbund RAPPORT Observation ved Løberen Skovmarathon Rapporten er udarbejdet til arrangørforeningen af observatør fra MotionDANMARK / Dansk Atletik Forbund 1 Baggrund I dag står som foreninger bag de fleste motionsarrangementer

Læs mere

Dagsorden. Godkendelse af referat fra sidste møde (opsamling) Sammenlignelige uheldsstatistikker og gennemkørende trafik

Dagsorden. Godkendelse af referat fra sidste møde (opsamling) Sammenlignelige uheldsstatistikker og gennemkørende trafik Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde (opsamling) Sammenlignelige uheldsstatistikker og gennemkørende trafik Orientering om omverdensindragelsen Evt. Ca. 25 uheld Nordre Frihavnsgade Ca. 17

Læs mere

Et lille udpluk af de mange gode begrundelser for at genåbne stoppestedet ved Den Permanente:

Et lille udpluk af de mange gode begrundelser for at genåbne stoppestedet ved Den Permanente: Et lille udpluk af de mange gode begrundelser for at genåbne stoppestedet ved Den Permanente: elinor.fraeer@gmail.com henrikloft@gmail.com krentoft@gmail.com skovhuslene@gmail.com smillaj124@hotmail.com

Læs mere

Projektplan for Marielyst Helhedsplan

Projektplan for Marielyst Helhedsplan Projektplan for Marielyst Helhedsplan Formål med helhedsplanen for Marielyst Marielyst er et mere end 100 år gammelt ferieområde med afgørende betydning for turismeudviklingen i hele Guldborgsund kommune.

Læs mere

Svar til høring Forslag til Lokalplan 135

Svar til høring Forslag til Lokalplan 135 til høring Forslag til Lokalplan 135 Eksport ved høringsperiodens ophør 2019.01.08 12:47. Denne PDF indeholder ikke mail-adresser Samlede høringssvar til Offentlig høring af Forslag til Lokalplan 135 Dagligvarebutik

Læs mere

Projektbeskrivelse 2017

Projektbeskrivelse 2017 Projektbeskrivelse 2017 Lohals Havn flere målgrupper, øget indtjening og beskæftigelse 1 Lohals Havn har det sidste år investeret massivt i ændringer og udbygninger. Tiltagene er til glæde for vore gæster,

Læs mere

TEKNISK GYMNASIUM SØNDERBORG. Byen. At handle i byen

TEKNISK GYMNASIUM SØNDERBORG. Byen. At handle i byen TEKNISK GYMNASIUM SØNDERBORG Byen At handle i byen Mads, Jacob H. og Mette 1a 11-10-2013 Titelblad Teknisk Gymnasium Sønderjylland Byen At handle i byen Sider i alt: Af Mads Knapp, Jacob Hjorth og Mette

Læs mere

Fra færgeleje til havneleg

Fra færgeleje til havneleg VELKOMMEN TIL HALSSKOV bylivsprojektet Et projekt, der omfatter idéer til at få skabt liv i det ingenmandsland, der ligger mellem den gamle station og bibliotekstorvet / Halsskovvej. Fra færgeleje til

Læs mere

NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelse til forslag til lokalplan 645 for centerområde ved Trekroner syd

NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelse til forslag til lokalplan 645 for centerområde ved Trekroner syd Kommunaldirektøren Erhvervsafdelingen Sagsnr. 279681 Brevid. 2510331 Ref. LAHN Dir. tlf. larshn@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelse til forslag til lokalplan 645 for centerområde

Læs mere

Virum Bymidte. Input til en Helhedsplan

Virum Bymidte. Input til en Helhedsplan Virum Bymidte. Input til en Helhedsplan Helhedsplanens indhold Med etableringen af de nye butikker på Posthusgrunden er det en oplagt mulighed at der samtidig ses på Virum Bymidte som helhed. Nedenstående

Læs mere

Referat fra Borgermøde i Blokhus den 4. december 2008.

Referat fra Borgermøde i Blokhus den 4. december 2008. Referat fra Borgermøde i Blokhus den 4. december 2008. Jens Saabo, Blokhus & Omegns Grundejerforening byder velkommen og fortæller kort om formålet med mødet, og at mødet afholdes i et samarbejde mellem

Læs mere

Placeringsmuligheder til vandkulturhus

Placeringsmuligheder til vandkulturhus Placeringsmuligheder til vandkulturhus Sammenligningsgrundlag: Svømmebadet Water and Wellness i Randers Fakta: Grundareal på bygningen er 6.000m 2 Anders Høgstrup, Randers Kommune har leveret følgende

Læs mere

Udvidelse af Skagen bymidte

Udvidelse af Skagen bymidte Debatoplæg Udvidelse af Skagen bymidte Foroffentlighedsfase Indkaldelse af idéer og synspunkter 09.09.2016-23.09.2016 Baggrund Ét af Frederikshavn Kommunes fire vækstspor er Oplevelser & Turisme. Hvert

Læs mere

Hvordan skal vi udvikle Selling?

Hvordan skal vi udvikle Selling? LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i SELLING Indledning: Landbyrådsrepræsentant Jesper Dissing Henckel fra Selling inviterede

Læs mere

Helhedsplan for Ærøskøbing by. Vores Ærøskøbing. - Inspirationskatalog. Vores. Ærøskøbing Værdier Velfærd Vækst

Helhedsplan for Ærøskøbing by. Vores Ærøskøbing. - Inspirationskatalog. Vores. Ærøskøbing Værdier Velfærd Vækst Helhedsplan for Ærøskøbing by Vores Ærøskøbing - Inspirationskatalog 2017 Vores Ærøskøbing Værdier Velfærd Vækst 1 Forord I forbindelse med Budgettet for 2017 besluttede Kommunalbestyrelsen at få udarbejdet

Læs mere

FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016

FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016 FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016 KUNSTNERE FRA HELE VERDEN VISER LAND ART FOR BØRN & VOKSNE + MASSER AF WORKSHOPS + OMFATTENEDE SYMPOSIUMPROGRAM + MASSER AF FERNISERINGER + STORT FOLKEKØKKEN

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

ODENSE KOMMUNES BORGERPANEL

ODENSE KOMMUNES BORGERPANEL ODENSE KOMMUNES BORGERPANEL Borgerpanelet i Odense Kommune "Vores Odense" giver alle borgere, som er fyldt 18 år og bor i Odense Kommune, en mulighed for at komme med deres input til kommunens arbejde.

Læs mere

Borgermøde 6.juni 2017

Borgermøde 6.juni 2017 Borgermøde 6.juni 2017 Program 6.juni kl. 19-21 19.00 - Velkommen - ved rådmand Hans Henrik Henriksen 19.10 - Afsløring af vinder Instachallenge - ved Hans Henrik Henriksen 19.15 - Oplæg fra Midtbyens

Læs mere

Deklaration fremgår ved 1.c, at Forstærkningsarbejderne må ikke forringe offentlighedens adgangsmuligheder.

Deklaration fremgår ved 1.c, at Forstærkningsarbejderne må ikke forringe offentlighedens adgangsmuligheder. Sagsnr. 01.05.15-K08-1-08 Cpr. Nr. Dato 11-12-2014 Navn Sagsbehandler Dorthe Brinck Lillelund Oversigt over forløb År 1987 Deklaration fremgår ved 1.c, at Forstærkningsarbejderne må ikke forringe offentlighedens

Læs mere

Ansøgning om midler til markedsføring for 2. halvår 2015

Ansøgning om midler til markedsføring for 2. halvår 2015 Tønder Kommune Kongevej 57 Att.: Økonomiudvalget Tønder d. 11/8 2015 nder, den 10. august 2015 Ansøgning om midler til markedsføring for 2. halvår 2015 Tønder Handelsstandsforening ansøger om økonomiske

Læs mere

Cafedrøftelserne på borgermødet på Horsens Kunstmuseum den 29. september 2011 om udviklingen i Horsens

Cafedrøftelserne på borgermødet på Horsens Kunstmuseum den 29. september 2011 om udviklingen i Horsens Cafedrøftelserne på borgermødet på Horsens Kunstmuseum den 29. september 2011 om udviklingen i Horsens Debattemaer i 1. runde Byvækst og byomdannelse i Horsens - hvilke bymæssige kvaliteter skal vi satse

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

VISION ØSTERSTRAND VISION INDLEDNING ØSTERSTRAND

VISION ØSTERSTRAND VISION INDLEDNING ØSTERSTRAND FREDERICIA Fredericias bynære strande, Østerstrand og Hyby Lund Strand, giver byens borgere og gæster helt unikke udfoldelses- og oplevelsesmuligheder. Strandene har derfor rigtig mange besøgende året

Læs mere

NOTAT. Dato 2011-03-30. Rambøll. Olof Palmes Allé 22 DK-8200 Aarhus N. T +45 8944 7700 F +45 8944 7625 www.ramboll.dk

NOTAT. Dato 2011-03-30. Rambøll. Olof Palmes Allé 22 DK-8200 Aarhus N. T +45 8944 7700 F +45 8944 7625 www.ramboll.dk NOTAT Projekt Skolevejsundersøgelser i Aarhus Kommune Kunde Aarhus Kommune Notat nr. 33. Møllevangskolen Dato 2011.03.23 Deltagere Majbritt Jensen Møllevangskolen Anne Vinter Trafik & Veje, Aarhus Kommune

Læs mere

Under sidste års valgkamp var der stor interesse for udviklingen i Fanø s turisme.

Under sidste års valgkamp var der stor interesse for udviklingen i Fanø s turisme. 1 Nytårskur FET 2014 den 22. januar kl. 17-19.00 Kære Alle. Velkommen til nytårskuren, velkommen til et nyt år. På øen kan vi ligeledes byde velkommen til et nyt byråd. Nye udvalgsformænd og ikke mindst

Læs mere

Marielyst Kro ligger i den lille ferieby, Marielyst, på Falster. Her danner et bindingsværkhus rammerne om en autentisk dansk krooplevelse.

Marielyst Kro ligger i den lille ferieby, Marielyst, på Falster. Her danner et bindingsværkhus rammerne om en autentisk dansk krooplevelse. Marielyst Kro Marielyst Kro ligger i den lille ferieby, Marielyst, på Falster. Her danner et bindingsværkhus rammerne om en autentisk dansk krooplevelse. Velkommen til Marielyst Kro, hvor I kan opleve

Læs mere

Renovering af Gammelbro færdig til tiden. Shuttlebussen kører fra i morgen de første dage med lidt ændret rute

Renovering af Gammelbro færdig til tiden. Shuttlebussen kører fra i morgen de første dage med lidt ændret rute Renovering af Gammelbro færdig til tiden Gammelbro er igen åbnet for trafik og entreprenørerne holdt den tidsplan der var lavet på forhånd. Tilbage er nu kun en reparation/udskiftning af fortovet forbi

Læs mere

Ændringsforslag: Fugletårnet må maksimalt være 6,5 m høje og må ikke placeres tættere på et boligområde end 50 meter.

Ændringsforslag: Fugletårnet må maksimalt være 6,5 m høje og må ikke placeres tættere på et boligområde end 50 meter. (Funktionspostkasse) Sendt:. maj 202 0:46 Emne: VS: Bemærkninger til -Forslag til Lokalplan 045 m.v. http://esdh/sj07/dok278273 SJ: - Kongensgade 8, 3550 Slangerup 47 35 24 3 Benny Juul Neis [mailto:benny@juul-neis.dk]

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

aarhus' nye havnefront - ændringer i trafikken KYSTVEJSSTRÆKNINGEN EUROPAHUSET AARHUS Å Å-UDLØB MULTIMEDIEHUSET PAKHUS OPHOLDSNIVEAUER OPHOLDSNIVEAUER

aarhus' nye havnefront - ændringer i trafikken KYSTVEJSSTRÆKNINGEN EUROPAHUSET AARHUS Å Å-UDLØB MULTIMEDIEHUSET PAKHUS OPHOLDSNIVEAUER OPHOLDSNIVEAUER Å-UDLØB MULTIMEDIEHUSET EUROPAHUSET AARHUS Å PAKHUS OPHOLDSNIVEAUER TOLDBODEN KYSTVEJSSTRÆKNINGEN AARHUS DOMKIRKE OPHOLDSNIVEAUER OPHOLDSNIVEAUER aarhus' nye havnefront - ændringer i trafikken kystvejsstrækningen

Læs mere

Detailhandel - Levende bymidter eller butiksdød? Handelsbyernes konkurrence og roller

Detailhandel - Levende bymidter eller butiksdød? Handelsbyernes konkurrence og roller Detailhandel - Levende bymidter eller butiksdød? Handelsbyernes konkurrence og roller Kristian Bransager, 8. januar 2013 Levende bymidter eller butiksdød! Eksempler fra Hjørring bymidte Dagligvarer på

Læs mere

AARHUS' NYE HAVNEFRONT - ÆNDRINGER I TRAFIKKEN KYSTVEJSSTRÆKNINGEN EUROPAHUSET AARHUS Å Å-UDLØB MULTIMEDIEHUSET AARHUS DOMKIRKE

AARHUS' NYE HAVNEFRONT - ÆNDRINGER I TRAFIKKEN KYSTVEJSSTRÆKNINGEN EUROPAHUSET AARHUS Å Å-UDLØB MULTIMEDIEHUSET AARHUS DOMKIRKE Å-UDLØB MULTIMEDIEHUSET EUROPAHUSET AARHUS Å OPHOLDSNIVEAUER TOLDBODEN KYSTVEJSSTRÆKNINGEN AARHUS DOMKIRKE OPHOLDSNIVEAUER OPHOLDSNIVEAUER AARHUS' NYE HAVNEFRONT - ÆNDRINGER I TRAFIKKEN KYSTVEJSSTRÆKNINGEN

Læs mere