Vi ejer Hørdumsgade nr 9 og har netop kigget på planen for omstruktureringen af Hørdumsgade.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi ejer Hørdumsgade nr 9 og har netop kigget på planen for omstruktureringen af Hørdumsgade."

Transkript

1 BILAG 5: Kommentarer fra beboere på Hørdumsgade/Piosgade og Baumgartensvej Hørdumsgade/Piosgade 1. henvendelse: Hej Vi ejer Hørdumsgade nr 9 og har netop kigget på planen for omstruktureringen af Hørdumsgade. Det ser umiddelbart rigtigt fint ud, men vi er dog noget bekymrede for parkeringsmulighederne fremadrettet. Indkørslerne i den øverste del af gaden er delt mellem to huse, hvilket vil sige, at man kun kan holde en enkelt bil i sin evt carport, da selve indkørslen er for smal til at der både kan være biler parkeret i den ene side, langs det ene hus, samtidig med at der er nogen der kører ind og ud i den anden side, ved der andet hus. Sådan har der altid været for disse huse, og problemet er, at alle carportene ligger lidt forskudt for husene, indad i haverne, for at de er brede nok til at man kan komme ind og ud af sin bil. Det medfører, at man er nødt til at køre lidt skævt ind og ud af carportene, for at det kan lade sig gøre at parkere, og dermed fylder man hele indkørslen når man skal manøvrere bilen ind og ud af den skæve carport. Så - i hverdagen kan det give en del problematik for de af os, der bor her og som fx har to biler, hvis ikke vi har andet end vores ene plads i carporten til bilerne. Dette skyldes bla. at der er et stort parkeringspres øverst i gaden, fordi Hørdumsgade i stor stil bruges til parkering for handlende på skibhusvej. Hvis parkeringsmulighederne i gaden halveres jf. den nye plan, bliver det svært for os der bor her, at få vores behov for parkering til at gå op. Både ift os selv og/eller når vi får gæster. Jeg forudser en del "kampe" om de få pladser der bliver tilbage... for hvem har førsteret til dem??? Er dette noget, I har forholdt jer til i planlægningen? Venlig hilsen Mette Frederiksen SVAR: Parkering på offentlig vej er et tilbud, når forholdene på vejen er til det, men det er ikke en ret man har. Der vil også fremover være parkeringsmulighed på offentlig vej, men ikke nødvendigvis foran ens ejendom, og som sådan har vi forholdt os til det i planlægningen af projektet. 2. henvendelse: Hej Vi er meget glade i Hørdumsgade 19 for at se at vi får et vejbed og et træ foran vores hus. Vi har i dag ofte gener af at biler bliver parkeret foran vores indkørsel. Det glæder os derfor at parkerede bilerne i fremtiden bliver spredt bedre ud på hele gaden - man dør jo ikke af at gå 20 m fra sin bil til sin opgang, tværtimod! Stor opbakning herfra til projektet, vi glæder os! med venlig hilsen Familen Hoeg Hørdumsgade 19 SVAR: Dejligt med positiv tilbagemelding.

2 3. henvendelse: Vi har her i weekenden modtaget brevet med information omkring byggearbejdet på Hørdumsgade i forhold til fremtidig klimatilpasning af vejarealet. Undertegnet er bosat Hørdumsgade 54 og har følgende kommentar til plantegningen som ses af klimaklar.nu/skibhus Vores ejendom samt vores nabos i nr 58 har ingen indkørsel eller plads her til på vores grund, hvorfor vi er nødsaget til at parkere vores biler på vejen. Vores anden nabo i nr 52 har en caport, men i skrivende stund 3 biler. i alt holder der dagligt 5 biler på vejen ud for nr 52, 54 og 58. Som vi kan se på udkastet af tegningerne indsnævres vej arealet væsentligt i vores/den blinde ende af Hørdumsgade, så kun en bil kan køre og skal bakke ud. Dette til stor gene da vi i nogle tilfælde ikke vil kunne tilgå vores bolig i bil, men et lille barn ect, såfremt eksempelvis en nabo eller andre personer holder på vej arealet, da der kun vil være en bane at køre ud og ind af. Vi mener desuden at evt mangel på mulighed for parkering foran vores ejendom vil påvirke salgsprisen af vores ejendom i nedadgående retning væsentlig og vi dermed skal sælge med tab inden for nær fremtid. Med venlig hilsen Christina Vittrup Lund Peter Hassø Andersen Hørdumsgade Odense C Tlf I forlængelse af min mail i går, bekymre det mig i øvrigt at mere regnvand skal sive ned i arealet på vejen, da dette med stor sandsynlighed vil medføre endnu mere vand i kældre mv. her på vejen. Ser heller en løsning hvor regnvandet ledes bort i rør/kloakker og ned i havnebassinet der ligger lige i nabolaget. Med venlig hilsen/kind regards Peter H. Andersen Hørdumsgade Odense C SVAR: Projektet i bunden af Hørdumsgade er ændret en smule i forhold til det projekt beboerne har haft til kommentering, så der med det endelige projekt er skabt mere plads til at manøvrere en bil. Men generelt er parkering på offentlig vej er et tilbud, når forholdene på vejen er til det, men det er ikke en ret man har. Der vil også fremover være parkeringsmulighed på offentlig vej, men ikke nødvendigvis foran ens ejendom. I forhold til nedsivning, så vurderes det, at der alene vil ske nedsivning i begrænset omfang. Vand fra ledningen under bede og permeabel belægning afledes til eksisterende fællesledning, men vil på sigt blive omkoblet med direkte udledning til Odense Havn.

3 4. henvendelse: Hej Gitte Jeg har en kommentar vedr. plantegning. Som jeg vurdere tegningen, markere de grå områder indkørsel gul og grøn er ny belægning og løsning. Det er derfor et meget stort ønske at belægning/løsning placeres ud for hele min matrikel. Se gerne nedenstående billede. Den runde cirkel markere området jeg skriver om, her er der ikke indkørsel. Den røde streg markere skel mod indkørsel. Det ville desuden klar værre at fortrække at der placeres 2 træer i vejbedet foran min matrikel, jeg betaler gerne selv God dag Med venlig hilsen Kenneth Nørregaard Hansen IT teknisk projektleder EWII A/S SVAR: Der er etableret to træer i stedet for et foran ejendommen. Den permeable belægning er videreført. 5. henvendelse: Hej De mange gode intentioner og overvejelser, bliver desværre ødelagt, af de meget få antal parkeringspladser. Den ene side af Piosgade består mest af udlejningsejendomme, og alene Skt Hans Gade nr. 45, der ligger på hjørnet af Piosgade, bruger det antal pladser I har afsat, så det vil absolut give problemer Mvh Lilian og Claus Skt Hans Gade 43 SVAR: Parkering på offentlig vej er et tilbud, når forholdene på vejen er til det, men det er ikke en ret man har. Der vil også fremover være parkeringsmulighed på offentlig vej, men ikke nødvendigvis foran ens ejendom. I Piosgade er projektet udført med med permeabel belægning fremfor vejbed, hvilket har bibeholdt de parkeringsmuligheder, der var i gaden før projektets gennemførelse.

4 6. henvendelse: Hej Jeg har bemærkninger til det kommende vejprojekt på Hørdumsgade. Det drejer sig om regnvandet på Hørdumsgade, når vejene i 2017 bliver afkoblet fra kloaksystemet. Jeg er meget imod nedsivning - det er ikke godt for husene. Den bedste løsning her er at det transporteres til Odense Havn. Jeg ved der er flere, der deler samme holdning som jeg. Jeg håber, at løsningen bliver at vandet ledes til Odense Havn. Ser frem til en tilbagemelding. Mvh. Lene Hansen Hørdumsgade 46 Mobil: SVAR: I forhold til nedsivning, så vurderes det, at der alene vil ske nedsivning i begrænset omfang. Vand fra ledningen under bede og permeabel belægning afledes til eksisterende fællesledning, men vil på sigt blive omkoblet med direkte udledning til Odense Havn. 7. henvendelse: Hej Klimaklar. Efter at have gennemset tegningerne over Hørdumsgede savner jeg se en indkørsel til mit hus på Hørdumsgade 43A som jeg ser det er der "kun" græs. I det udsendte brev skriver i om hastighedsdæmpende løsninger i form af vejbede. Det er efter min mening IKKE nok, hastigheden på vejen er ALT for høj! der mangler trafikbump som mange veje i nabolaget har. Hvis der ikke laves trafikbump vil vejen som i dag blive valgt som gennemfartsvej fra havnen mod skibhusvej og det er der ingen af beboerne på Hørdumgade der ønsker. Jeg vil ligeledes komme med indvendinger imod nedsivning af regnvand fra vejen så vi ikke får mere fugt til vores kælder end vi har i dag. Jeg helt enig med at regnvandet og kloakvandet skal separeres, men der er ingen af vores huse der bygget til den øget mængde vand der i fremtiden vil komme ned i jorden (med mindre der er lavet dræn rundt om huset) så jeg stemmer for at overfladevandet ledes ud i havnen Venlig hilsen Morten Frydenlund Hørdumsgade 43A 5000 Odense C Tlf SVAR: Den manglende overkørsel på tegningen var en fejl, så den er medtaget i det endelige projekt. Hastigheden vil blive undersøgt, så det eftervises, at vejbedene/chikanerne har den ønskede effekt. Hvis de ikke har det, vil der blive etableret vejbump. I forhold til nedsivning, så vurderes det, at der alene vil ske nedsivning i begrænset omfang. Vand fra ledningen under bede og permeabel belægning afledes til eksisterende fællesledning, men vil på sigt blive omkoblet med direkte udledning til Odense Havn.

5 8. henvendelse (erhvervsdrivende): Jeg er nervøs for om den store reducering af parkeringspladser bliver for meget. Ellers er jeg positiv over for ombygningen af vejen. SVAR: Parkering på offentlig vej er et tilbud, når forholdene på vejen er til det, men det er ikke en ret man har. Der vil også fremover være parkeringsmulighed på offentlig vej, men ikke nødvendigvis foran ens ejendom. 9. henvendelse: Hej, For det første. melder fejl - det virker som om at der ved ændring af header, er der sket en fejl i wordpress. Så det er ikke muligt for os at se plantegningen. Klimaklar i Skibhus - KLIMAKLAR BY - KLIMAKLAR BY Klimaklar i Skibhus. Skibhuskvarteret i det nordlige Odense C er ofte ramt af kælderoversvømmelser, fordi kloakkerne ikke kan rumme alt det regnvand, vi får og... Vi bor i ejerlejlighed på Hørdumsgade nr. 26 og har denne kommentar - sidst vi fik info om dette ville der laves vejbede og heller som ser ud til at gøre parkeringen på Hørdumsgade til det absolut minimale. Vi har meget svært ved at se hvorfor det skal gøres endnu mere besværligt at parkere ude foran vores bolig end det er i forvejen. Selv folk som har mulighed for at parkere i indkørsel eller garage gør det ikke, så os der ikke har andre muligheder end at holde på gaden kan simpelthen snart ikke være her. Hørdumsgade er en gennemkørselsvej ja, men der er på ingen måde problemer med biler der kører for stærkt gennem gaden. For at være helt ærlig, så sørger de parkerede biler for at folk sætter farten ned. TÆNK venligst på parkeringen! Vi er flere som bor i lejlighed på vejen som ikke har andre muligheder end gaden, sådan har det altid været og det at der kommer heller som reducerer muligheder for parkering gør ikke at der kommer til at være færre biler. Vi vil stadig være her! Her er så proppet i forvejen, vi vil gerne kunne parkere foran vores bolig samt kunne komme til og fra arbejde med bil uden problemer. Det er i forvejen presset, så lad venligst være med at presse det yderligere! Mvh Louise og Emil, Hørdumsgade 26, 1. sal Svar: Parkering på offentlig vej er et tilbud, når forholdene på vejen er til det, men det er ikke en ret man har. Der vil også fremover være parkeringsmulighed på offentlig vej, men ikke nødvendigvis foran ens ejendom.

6 10. henvendelse: Hej Gitte Hermed de endelige kommentarer til planerne for Piosgade og Hørdumsgade, med særlig fokus på Piosgade. Jeg vedhæfter dokumentet med indskannede underskrifter fra de af gadens beboere, jeg har kunnet nå at tale med i løbet af nogle få timer i dag. Alle har ikke kunnet nå at skrive på det samme papir. Derfor er der flere side 3'er med underskrifter på. Hvis det ønskes, kan jeg aflevere de originale underskrifter. Vi glæder os til nærmere aftaler om projektet og til gennemførelse af det. Venlig hilsen Gerda Nielsen Følgende kommentarer og underskrifter var vedhæftet mail fra Gerda Nielsen: Kommentarer til vejplanerne for Piosgade og Hørdumsgade med særlig fokus på Piosgade Overordnet set finder vi planerne for håndtering af regnvand på vej- og fortovsarealer gode. Vi vil dog kommentere på nogle af de områder, der omfattes af de udsendte planer. Generelt for hele Piosgade Planerne bør omfatte hele gaden. Dette er ikke helt klart jfr. de to planer, der er udsendt, da de sidste meter af Piosgade mod Skt. Hans Gade ikke er tegnet med på den ene af planerne. Afgrænsning mellem offentlige og private arealer bør præciseres, og der bør laves konkrete aftaler med de enkelte grundejere om mulighed for en helhedsløsning for den offentlige renovering af fortov og evt. medrenovering af de private grundstykker, der støder op til fortovet. Afledning af regnvand fra tag mod gaden Hvornår og hvordan indgår planer for afledning af tagvand mod gaden i de samlede planer? Tilbud fra entreprenørerne til grundejerne. Vi finder det hensigtsmæssigt, hvis de entreprenører, der skal udføre arbejdet i gaden, får som opgave at give tilbud til de grundejere, der har behov for at aflede regnvand fra tag mod gaden. Tilbud skal omfatte afpropning af kloak og arbejder på privat grund ind til fortov. Vi forventer, at en sådan fremgangsmåde kan mindske udgifterne for de berørte grundejere. Vi foreslår, at ejeren af Skt. Hans Gade 45 får tilbudt at aflede tagvand fra den del af ejendommen, der ligger i Piosgade. Vejbede/regnbede/permeable borter Niveau for vejbed i relation til vejhældning og niveau. Den nuværende prøvebelægning ligger desværre for højt i forhold til vejen og fortovet. Derfor opfylder det ikke sit formål, idet vandet løber ved siden af. Vi formoder, der tages højde for dette i det kommende projekt, således at vejbede ligger en smule lavere end omgivende veje og fortove. Anden beplantning end træer? I den udsendte plan er der kun vist træer. Det ville være rart, hvis også anden beplantning var nævnt, evt. blot til orientering. Afledning af vand i/fra regnbede/permeable borter. I planen er der intet angivet om sikkerhedsforanstaltninger som fx afskærmning mod de huse, der er placeret direkte ud til fortovet. Der er heller ikke oplyst, at en del af vandet vil blive ledt væk fra regnbedene, således at kun en del af det nedsives i selve bedene. På forespørgsel har vi fået informationer om dette, og der er nu også lagt en udmærket video op på nettet om principperne for nedsivning og afledning. For de huse, der ligger meget tæt på gaden, fx Piosgade 4, der ligger ca. 2,5 m fra den planlagte permeable

7 bort og lidt af bedet, vil vi for en ordens skyld gøre opmærksom på vigtigheden af en effektiv afskærmning ind mod huset. Vejtræer Art: Amelanchier aborea - Robin Hill. Vi har fået mulighed for at vælge mellem fire træarter. Denne valgmulighed sætter vi pris på og vælger Amelanchier aborea - Robin Hill. Størrelse og placering også i relation til gadelamper. Det er vigtigt, at alle valgte træer bliver ret små også på længere sigt. Og det er vigtigt, at de ikke som på Skt. Hans Gade placeres direkte under gadelamperne, så de stjæler lyset. Vi har ikke som beboere mulighed for at kommentere på den præcise placering af vejtræer, da de er tegnet forskelligt ind i de to offentliggjorte skitser. Gadelamper bør tegnes ind på kortmaterialet. Af hensyn til ovenstående bør gadelamperne tegnes ind i kortmaterialet. Vedligeholdelse/beskæring. Det bør være kommunen, der er ansvarlig for vedligeholdelse af vejbedene, herunder evt. beskæring af vejtræerne. Permeabel bort Type af belægning. Vi har på forespørgsel fået oplyst den valgte belægning. I øvrigt har vi ingen kommentarer til det. Alle de typer, der har været anvendt som prøvebelægning i Piosgade, ser udmærkede ud. Vi ved, at nogle cyklister har klaget over dem, og vil derfor foreslå, at I har kontakt med cyklistforbundet om dette. Mulighed for parkering på permeabel bort, jfr. permeabel forsøgsbelægning i Piosgade. Vi må gå ud fra, at vi i lighed med nuværende forhold vil kunne parkere på de permeable borter. Parkering Gadeparkering i Piosgade. Vi har ikke forhaver som i mange af de øvrige gader, og derfor har vi kun mulighed for gadeparkering. Beboerne i Skt. Hans Gade 43 og 45, der har grunde i Piosgade, parkerer også i Piosgade, da pladserne i Skt. Hans Gade er halveret Kun ved 1 af husene er der mulighed for parkering på egen grund Behov for flere parkeringspladser. Der er 3 parkeringspladser til ca. 20 husstande ifølge planen. Som nævnt har næsten ingen i gaden mulighed for parkering på egen grund. Der er derfor brug for flere pladser end de tre, som forslaget indeholder, fx: o Skråparkering i Piosgade. Det var forslag på en af de første workshops. o Parkering i begge sider af Piosgade ud for nr. 4 og frem mod Skt. Hans Gade. o Parkering i begge sider af Piosgade ud for nr. 8 og ned mod Hørdumsgade, dog med respekt for indkørsel til nr. 7. o Overkørsel mellem Skt. Hans Gade 45 og Piosgade 4 eksisterer ikke. Der vil derfor uden problemer kunne parkeres her. Indkørslen er nedlagt, og der er kun adgang til Skt. Hans Gade 45 gennem en dør. o Eventuelt kan vejbedet flyttes lidt tættere på Hørdumsgade. Det vil give flere parkeringspladser i siden med de lige vejnumre. Vi er ikke interesseret i optegning af parkeringsbåse. Vi har ikke problemer med at få respekteret de få overkørsler, der er. En optegning af båse vil derfor ikke være en hjælp for nogen, men vil give unødvendige begrænsninger. Kun få aktive beboere i Piosgade Det kan ikke forventes, at der kommer mange kommentarer fra beboerne, da de fleste er lejere. Vi mener derfor, at der bør tages hensyn til os, der tager aktivt del i projektet, selv om vi måske er ret få. Planerne for Piosgade har i modsætning til de øvrige gader, der har haft foreløbige planer i flere måneder, kun været kendt i meget kort tid, offentliggjort første gang ved husstandsomdelt brev den 3. december. Det har derfor ikke været muligt at indkalde til beboermøde og i fællesskab

8 diskutere planerne. Vi har kontaktet de beboere, vi har kunnet træffe på en enkelt dag, og har derfor nogle underskrifter, da specielt parkeringsforholdene er meget vigtige for de fleste beboere. Vi håber at få medinddraget vores synspunkter i de endelige planer for gaden. SVAR: Parkering på offentlig vej er et tilbud, når forholdene på vejen er til det, men det er ikke en ret man har. Der vil også fremover være parkeringsmulighed på offentlig vej, men ikke nødvendigvis foran ens ejendom. I Piosgade er projektet udført med med permeabel belægning fremfor vejbed, hvilket har bibeholdt de parkeringsmuligheder, der var i gaden før projektets gennemførelse. 11. henvendelse: Indsigelse vedr. Klimatilpasning Hørdumsgade. Som ejer af Hørdumsgade 41, der er en erhvervsejendom med beboelse,er jeg meget imod forringede tilkørselsforhold til ejendommen. Der er allerede nu fragtbiler der nægter at levere varer, grundet dårlige tilkørselsforhold, så der skal ske omlæsning til mindre biler, med meromkostninger til følge. Der er i dag en grundvandspumpe der holder kælderen tør. Hvis der nedsives vand vil der skulle pumpes mere vand op i kloakken med øgede El-omkostninger til følge. Væggene i kælderen vil også blive fugtige - dermed øget mulighed for skimmelsvampe angreb. Jeg vil forbeholde mig ret til at kræve Odense Kommune erstatning for forringede adgangsforhold til en erhvervsejendom, øgede pumpeomkostninger og afhjælpning af fugtproblemer i kælderen. Alt i alt en dårlig plan. Der skal etableres en ny rørledning ned til fjorden, hvor regnvandet i sidste ende skal havne. Venlig hilsen Jørgen Olesen Gammelbyvej Jelling Tlf

9 SVAR: Hørdumsgade er en villavej og vil som sådan blive indrettet, så den kan håndtere den trafik, der kan forefindes på en villavej. I forhold til nedsivning, så vurderes det, at der alene vil ske nedsivning i begrænset omfang. Det er derfor ikke vores vurdering, at der vil være behov for yderligere bortpumpning af vand fra omfangsdræn, ligesom det heller ikke er forventningen, at kælderen blive mere fugtig. Baumgartensvej 1. henvendelse: Kære Martin Westerboe Sørensen Tak for mødet i tirsdags, som der straks efter blev lavet opslag om på Facebook i Klimaklar Skibhus-gruppen. Jeg forventer imidlertid, at der også kommer et officielt referat fra mødet, som efterlod mig som deltager konklusionsløs men derimod med yderligere spørgsmål for eksempel: Hvad kommer der ud af den kraftige kritik, projektet på Baumgartensvej blev mødt med omkring halvering af parkeringspladser? Hvor alvorligt tog I idéen op med at ensrette Baumgartensvej og Hørdumsgade for at få trafikken til at glide lettere? Kommer I på et tidspunkt ud og tager beskik af vejen og fordelingen af parkeringspladser, eller er det slet ikke idéen med klimaklar-projektet? Hvorfor er der ingen høringsproces, som der ellers altid er i anlægsprojekter? Jeg bor i Baumgartensvej 26 og regner med at høre fra jer snart. Med venlig hilsen Malene Birkelund Journalist Odense-redaktionen Banegårdspladsen Odense C Direkte telefon: Mobil: Mail: mal@fyens.dk Facebook: SVAR: Henvendelsen er fremsendt efter orienteringsmødet og før skitseprojektet blev fremsendt til beboerne. Henvendelsen er besvaret særskilt og er ikke opsummeret her, da det er vurderet, at den er af mere generel karakter. 2. henvendelse: Kære Lærke, Gitte og andre dette måtte vedrøre Efter at have været til informationsmødet tirsdag d om klimatilpasning på Baumgartensvej, erfarede vi jo at det er planen at sætte to træer ud foran vores bolig, nr.29. Dette er vi rigtig rigtigt kede af, da lysindfaldet til vores bolig KUN kommer fra denne side af (huset er sydvendt) og vi derfor tænker at disse 2 træer vil tage rigtigt meget af det gode sollys vi får ind i huset.

10 Både ind og udsynet til gaden og genboerne er også tryghedsskabende i forhold til nabohjælp i forhold til ubudne gæster, dette vil træerne også begrænse. På egen grund til venstre for huset (når man ser fra huset ud mod gaden) er der allerede et stort træ, som vi er glade for og mener beriger kvarteret med smukke lyserøde blomster, grønt og senere rødt løv og i den mørke tid med lyskæder. Der er i øvrigt i forvejen træer mellem nr.29-27, 27-25, Til højre for huset på egen grund er der en hasselbusk, foran denne ud mod gaden kunne man evt. sætte et træ, hvis flere træer er en nødvendighed til forskønnelsen af gaden. (friholdelse til overkørsel mellem nr.31 og 29 ville i øvrigt kræve en flytning af 2 store elbokse der står i hækken ud mod gaden, mellem disse to boliger, der er smalt mellem husene, og da vores ejendom allerede har en indkørsel og garage ville dette ikke være et ønske og burde derfor ikke være en hindring for at flytte et træ dertil, men der står en lygtepæl tæt derved derfor kunne muligheden være på vores grund.) Vi vil intet have imod buske i bedene. Vi tænker også at træerne vil sluge en del af gadelyset og at vores husfacade får mindre sollys og derved mindre mulighed for optørring efter regnvand, og derved skaber mere fugt i husets murværk. Vi ved at en borger på Hørdumsgade nr.34 har fået annulleret placeringen af det planlagte træ, vi appellerer på det kraftigste til at dette også må kunne gælde for os, og som minimum må kunne gå i dialog om andre løsningsmuligheder for forskønnelsen af vores gade. Venlig Hilsen Palle Ploug Andersen og Malene Bruhn Baumgartensvej 29 PS : SKAL der træer til kunne dette være et noget mindre træ som: Prydkirsebær, dværgmagnolia, opstammet dværgsyren, eller noget podet på en 1-1½m. stamme SVAR: I det oprindelige projekt var det ene af træer fjernet, da det blev vurderet, at det stod uhensigtsmæssigt i forhold til gadebelysningen, mens det andet træ var bibeholdt. I det nuværende projekt er der fire træer, men ingen foran pågældende ejendom. 3. henvendelse: Hej Lærke og Gitte Da vi ikke kunne deltage i mødet den anden dag, men har set planerne for Baumgartensvej kommer lige lidt kommentarer her. Vi er store fortalere for projektet, og har selv, på trods af vi ligger højt, derfor fået lavet LAR i vores baghave. Vi ser solidarisk på dette og tænker vi har gjort en del ved dette tiltag. Vi bor i nummer 13 og kan se på tegningerne vi skal chikaneres, for ar blive i genren, med en chikane og et træ lige uden for vores grund. Det er vi meget lidt glade for af flere grunde. Solen står ind på husets forside og det vil et træ lige foran forhindre i et eller andet omfang. Hvilket træ snakker vi om og i hvilken højde? Vi har ingen garage.

11 Vi har er nært familiemedlem med handicapskilt til bilen og en nært familiemedlem, der sidder i rulestol. Summasummarum synes vi nok at vi bliver chikaneret pænt meget i denne planlægning. Med venlig hilsen en ellers stor fortaler for projektet, Steffen. SVAR: I det oprindelige projekt var det valgt at bibeholde både vejbed og træ, jf. afsnittene om hhv. Parkeringsmuligheder og Lysindfalfd i brevet fra Odense Kommune af 22. marts 2018 (jf. bilag 6 til dagsordenspunktet). I det reviderede projekt er der i alt fire træer, og vejbedene er flyttet, så nu er der hverken træ eller bed foran denne ejendom. 4. henvendelse: Til Landskabsarkitekt Lærke Kit Nielsen. Vedr. mødet den 23. januar om klimatilpasning på Baumgartensvej. Vi har med stor interesse og positiv forventning set frem til klimatilpasningen i vores gade. Vi synes, at planen vi blev forelagt på sidste møde ser rigtig godt ud, og vi glæder os til, at gaden får et mere grønt look med regnvandsbede og blomster. Ligeledes vil vi også på egen grund medvirke til at løse problemet. Men på sidste møde, blev vi opmærksom på noget, som vi slet ikke havde forudset. Vi bor i et af de huse, som skal have et træ placeret udenfor, hvilket i sig selv jo kunne være positivt. Der er bare det ved det, at vi har købt et hus med nordvendt have, og derfor er vi meget glade for vores sydvendte stue mod gaden. Der er kun et vindue, og vi ser med bekymring, at et træ kunne forhindre os i at få det solindfald, som betyder rigtig meget for vores livskvalitet. Vi håber, at der kan findes en anden placering af træet, som ikke generer os eller andre i gaden. Vi er så heldige, at både vi og vores naboer har indkørsler til garager, og derfor kan træet ikke bare rykkes til siderne, ellers ville det være et oplagt forslag. Vi kan forstå, at der under vejen er mange forhindringer i forhold til beplantningen, men mon dog ikke, at der kan findes en løsning med en anden placering eller evt. lavere buske i stedet for træer. Med venlig hilsen Bodil Juel Nielsen og Henrik Steen Pedersen Baumgartensvej Odense C SVAR: I det oprindelige projekt var det valgt at bibeholde træet foran ejendommen, jf. af snittet om Lysindfald i brevet fra Odense Kommune af 22. marts 2018 (bilag 6). I det reviderede projekt indgår i alt fire træer, men ingen af dem er placeret foran denne ejendom. 5. henvendelse: Hej Gitte, Lærkeklit og Martin, I tillæg til min mail fra før er her et par forslag og ønsker til konkrete ændringer til jeres skitser for gaderenoveringen. Vi bor Baumgartensvej 27. Ud for vort hus er skitseret et vedtræ. Da vor grund vender mod nord, vil et ganske stort træ tage en stor del af det eneste naturlige lysindfald til huset. Derfor beder vi om, at træet rykkes lidt i østlig retning, mod Skibhusvej, så det placeres nærmest i skel mellem nr. 25 og 27. Trods afstemningen blandt tre mulige træsorter på det afholdte infomøde, kunne en løsning generelt være, at vælge nogle mindre omfangsrige og fortættede træer, eller vælge nogle høje åbne buske, der stadig kan give gaden karakter. Min plantekunnen tillader mig ikke at foreslå bestemte sorter.

12 Den anden store knast i den præsenterede skitse er antallet af p-pladser. Selv om det er uden for normal arbejdstid, vil I ved selvsyn kunne konstatere, at der tidlig morgen og aften er parkeret biler i gadens villadel efter etageblokkene og frem mod nr 23. Herefter tynder det ud i antal biler. Dels fordi der nederst i gaden er bedre pcmuæigheder på egen grund, og dels fordi presset af parkerede biler fra Skibhusvej der er aftaget. Oven i de nævnte biler skal lægges 8 stk i p-båse ved etageblokke først i gaden og så ca 10 biler fra nr 25 og indtil svinget på Baumgartensvej. Derfor er de skitserede p-pladser ikke tilstrækkelige. Ej heller hvis folk udnytter mulighederne for parkering på egne grunde. Som sagt på infomøde, er der en del grunde, hvor parkering ganske enkelt ikke pladsmæssigt er muligt. Der er skitseret ganske mange bed i gaden. Hvis nogle af bedene bliver erstattet med permeabel belægning, kan antallet af p-pladser ganske let forøges Ud for vort eget hus foreslår vi konkret, at hvis det skitserede træ flyttes som nævnt ovenfor, så kan en del af bed nr. 10, mod overkørslen, erstattes med permeabel belægning, og en p-plads mere vil være etableret. Det samme kan gøres bl.a. for bed nr. 12. Som nævnt i vor tidligere mail, støtter vi formålet med gaderenoveringen, men en forudsætning for projektets succesfulde gennemførsel, og en grundsten for jeres ønske om også at få etableret langt flere regnvandsbede i gadens haver er, at vi som gade kommer positive ud af projektet med gaderenoveringen. Som jeg høre det i gaden, vil skitsen for renoveringen i dens nuværende form, skabe splid, Øvlisen og kævl beboerne imellem, specielt med bund i de manglende p-pladser, som skitsen lægger op til. Med håbet om, at I er lydhøre for vore forslag og ønsker som glade beboere i gaden. Mvh Ole Munk Jacobsen Baumgartensvej Odense C T Olemjacobsen@gmail.com SVAR: (Den mail, der henvises til i ovenstående, er en mail sendt direkte til Jane Jegind m.fl.) I det oprindelige projekt var det valgt at bibeholde træet foran ejendommen, ligesom det var valgt at bibeholde antallet af parkeringsmuligheder, jf. hhv. afsnittet om Lysindfald og afsnittet om Parkeringsmuligheder i brevet fra Odense Kommune af 22. marts 2018 (bilag 6). I det reviderede projekt indgår fire træer, men ingen af den er placeret foran denne ejendom. Der er i der reviderede projekt tilvejebragt flere parkeringsmuligheder for at imødekomme parkeringsproblematikken. 6. henvendelse: Hej Gitte, Tak for din mail. OK jeg er da ked af at det ikke var muligt at komme ind for at aflevere invitationerne. Min kommentar er rettet mod den nedskæring af mulige parkeringspladser som vil være til rådighed efter omdannelsen af vejen. I den ende af Baumgartensvej ud mod Skibhusvej er der en del boliger med mange lejligheder (etage bygninger samt villaer med mere end et boligmål), og her er der forståelige nok, en del biler som ønsker at parkere. Der er blevet lavet privat parkeringer i områderne bag etagebygningerne, som begrænsede mulighederne for parkering for et års tid siden og dette har tvunget folk til at finde andre steder at parkere og i takt med at der ydermere kommet nye beboere med en eller flere biler, gør det at folk parkere på uhensigtige eller ulovlige steder. Foran bygningen på Baumgartensvej 2 er vi nogle der har parkeret i de seneste 5 år uden gene for hverken gående eller andre, men området er offentligt og derved er det en ulovlig parkering. Dem der bor på Skibhusvej overfor vejen, benytter sig også af Baumgartensvej til parkering, da der er tidsbegrænsning på pladserne på Skibhusvej., I jeres analysearbejde af trafik og parkeringsforhold i området, også må have foretaget en vurdering af, hvor beboere skal parkere deres biler efterfølgende? Det er ikke rimeligt at fjerne 28 parkeringspladser fra et i forvejen belastet området, set ud fra antallet af biler på veje og fortove, og så forvente og de biler bare

13 forsvinder, eller parkerer i den anden ende af byen. Den store parkeringsplads ved Rema er altid fyldt, og længere nede af Baumgartensvej er der jo private villaer, og de vil nok heller ikke bryde sig om en væsentligt øget mængde biler ude foran deres boliger. Hvis man ser på antallet af parkerede biler om aften, er det tydeligt at der er stort pres på de nuværende antal af pladser. Antallet af parkeringsmuligheder bør revurderes. Med venlig Hilsen Danny Lindemose Baumgartensvej nr. 2, 3th. SVAR: I det oprindelige projekt var det valgt at bibeholde antallet af parkeringsmuligheder, jf. afsnittet om Parkeringsmuligheder i brevet fra Odense Kommune af 22. marts 2018 (bilag 6). I det reviderede projekt er der tilvejebragt flere parkeringsmuligheder for at imødekomme parkeringsproblematikken.

BILAG 5: Kommentarer fra beboere på Hørdumsgade/Piosgade og Baumgartensvej

BILAG 5: Kommentarer fra beboere på Hørdumsgade/Piosgade og Baumgartensvej BILAG 5: Kommentarer fra beboere på Hørdumsgade/Piosgade og Baumgartensvej Hørdumsgade/Piosgade 1. henvendelse: Hej Vi ejer Hørdumsgade nr 9 og har netop kigget på planen for omstruktureringen af Hørdumsgade.

Læs mere

Orientering af BKU vedr. status for pilotprojekt Klimaklar Skibhus

Orientering af BKU vedr. status for pilotprojekt Klimaklar Skibhus Orientering af BKU vedr. status for pilotprojekt Klimaklar Skibhus By og Kulturforvaltningen og VandCenter Syd gennemfører i øjeblikket pilotprojektet Klimaklar Skibhus for et mindre område i Skibhus Kvarteret.

Læs mere

Vi tester ideer til klimatilpasning i Søgade! For at finde ud af, om ideerne til klimatilpasning kan fungere i praksis.

Vi tester ideer til klimatilpasning i Søgade! For at finde ud af, om ideerne til klimatilpasning kan fungere i praksis. Vi tester ideer til klimatilpasning i Søgade! For at finde ud af, om ideerne til klimatilpasning kan fungere i praksis. Kære beboer i Søgade For snart et år siden inviterede vi alle jer i gaden til et

Læs mere

Hjertelig velkommen til workshop 26. februar 2015

Hjertelig velkommen til workshop 26. februar 2015 K L I M A K L A R I S K I B H U S F R A R E G N V A N D T I L N Y E R E K R E AT I V E M U L I G H E D E R Hjertelig velkommen til workshop 26. februar 2015 1 AFTENENS PROGRAM 18.30 Velkomst og status

Læs mere

KLIMASIKRING AF GEDVAD I GLADSAXE Hørmarken Oldmarken Kornmarken

KLIMASIKRING AF GEDVAD I GLADSAXE Hørmarken Oldmarken Kornmarken KLIMASIKRING AF GEDVAD I GLADSAXE Hørmarken Oldmarken Kornmarken Gedvad, LAR-projekt, Luftfoto af området Arbejdernes Boligselskab Gladsaxe Gedvad, LAR-projekt Velordnet rækkehusbebyggelse med stort grønt

Læs mere

Høringssvar: Center for Miljø og Teknik September Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14

Høringssvar: Center for Miljø og Teknik September Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 Høringssvar: Center for Miljø og Teknik September 2017 - Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 Susanne Nørgaard Fra: Anlæg Sendt: 28. juni 2017 10:00 Til: Susanne Nørgaard Emne: VS: Ang.:

Læs mere

Klimavej. Vejene. Projektet i overblik. Hvad satte det hele igang. - gennemgang af projektet

Klimavej. Vejene. Projektet i overblik. Hvad satte det hele igang. - gennemgang af projektet Hvad satte det hele igang Klimavej Oversvømmelse og vand i kælder 2004 2007 2011 - gennemgang af projektet Vejene Projektet i overblik. HOFORS del af projektet vedrører håndtering af overfladevand (regnvand)

Læs mere

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar.

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. Høringssvar Høringsnotat vedrørende lokalplan 095 og kommuneplantillæg nr. 10. I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. 1. Til Næstved Kommune Miljøstyrelsen

Læs mere

Vil du have en grøn klimavej? Deltag i konkurrencen om kr. til at skabe din drømmevej og få styr på regnvandet i samme ombæring.

Vil du have en grøn klimavej? Deltag i konkurrencen om kr. til at skabe din drømmevej og få styr på regnvandet i samme ombæring. Vil du have en grøn klimavej? Deltag i konkurrencen om 40.000 kr. til at skabe din drømmevej og få styr på regnvandet i samme ombæring. Vil du have en grøn klimavej? En vej er ikke bare en vej. Den kan

Læs mere

RENOVERING AF GÅGADERNE I VARDE MIDTBY 2018

RENOVERING AF GÅGADERNE I VARDE MIDTBY 2018 Vesterbækvej 31, Sig 6800 Varde RENOVERING AF GÅGADERNE I VARDE MIDTBY 2018 OPSAMLING PÅ MØDET I VARDE BIO TIRSDAG DEN 04. SEPTEMBER 2018 Kære alle, der deltog i mødet i Varde Bio den 04. september. Marlene

Læs mere

Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl.

Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl. Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet 2 3600 Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl. Tak for dialogmødet d. 15. august 2016 vedrørende byggeriet på Bruhnsvej 22, 3600 (deres sagsnr.

Læs mere

Høringssvar til lokalplan Boligområde ved Skovrevlgyden, Nr. Lyndelse

Høringssvar til lokalplan Boligområde ved Skovrevlgyden, Nr. Lyndelse Høringssvar til lokalplan 2016-10 Boligområde ved Skovrevlgyden, Nr. Lyndelse N r. Lyndelse 27.12.20\6 Indsigelse til lokalplan 2O16-LO boligområde Skovrevlgrden, Nr. Lyndelse. Efter at have læst udkast

Læs mere

ANG: PARTSHØRING EFTER FORVALTNINGSLOVENS 19 - EJENDOMMEN NØRRE ALLE 29

ANG: PARTSHØRING EFTER FORVALTNINGSLOVENS 19 - EJENDOMMEN NØRRE ALLE 29 Herning Kommune Byggeri, Grundvand og Jord Att.: Carsten Laursen og Hans Eghøj Rådhuset, Torvet 7400 Herning Herning, 31. maj 2015 ANG: PARTSHØRING EFTER FORVALTNINGSLOVENS 19 - EJENDOMMEN NØRRE ALLE 29

Læs mere

Information fra afdelingsbestyrelsen

Information fra afdelingsbestyrelsen Information fra afdelingsbestyrelsen 19. marts 2018 Kære naboer Hermed marts måneds infobrev og referat af afdelingsbestyrelsesmøde 7. marts 2018. Parkering Nu er helhedsplanen for alvor gået i gang, og

Læs mere

Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d Sag: Dalegade Fredericia

Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d Sag: Dalegade Fredericia Fredericia kommune Gothersgade 7000 Fredericia Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d. 03.12.18 Sag: Dalegade 34 7000 Fredericia Generelt til indsigelserne: Min eneste interesse er at skabe et

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017 Referat af Generalforsamling 2017 Tirsdag d. 30. maj 2017 Ad 1 dirigent: Annemarie fra nummer 58. Ad 2 regnskab: Konto 2920 bankkonti Nordea kontostand pr.31.12.16 Konto 6110 indtægter ved 34 medlemmer

Læs mere

NB. Grøn skrift er tilføjelser efterfølgende gåtur med følgegruppen i projektområdet.

NB. Grøn skrift er tilføjelser efterfølgende gåtur med følgegruppen i projektområdet. Referat dialogmøde 1 - Rugtoften, og Rådgiver EnviDan Mødedato: 28/8 Deltagere: Kristian Kilsgaard Østertoft (EnviDan), Simon Toft Ingvertsen (EnviDan), samt beboere fra de fire veje i delområdet,, Lupinmarken,

Læs mere

Med venlig hilsen John Rasmussen Sct Peders Gade Randers.

Med venlig hilsen John Rasmussen Sct Peders Gade Randers. Hej Jeg har lige et par spørgsmål ang. det mulige elevhus man har tænkt sig at bygge på tradium / vester alle/sct Peders gade, for det første har jeg svært ved at se hvor man har tænkt sig det skal bygges,

Læs mere

Vedr. Naboorientering for matr. Nr. 20hu, Hvidovre By, Risbjerg, Strøbyvej 37

Vedr. Naboorientering for matr. Nr. 20hu, Hvidovre By, Risbjerg, Strøbyvej 37 Multihuset Kultur, Miljø & Vækst Høvedstensvej 45 2650 Hvidovre Att. Anne Mette Lassen Hvidovre den 14 juli 2016 Vedr. Naboorientering for matr. Nr. 20hu, Hvidovre By, Risbjerg, Strøbyvej 37 Vi har modtaget

Læs mere

til ha ndtering af regnvand i haven

til ha ndtering af regnvand i haven Regnvand i haveninspiration til ha ndtering af regnvand i haven Regnvand på overfladen Klimaforandringer og de øgede nedbørsmængder gør det attraktivt at håndtere regnvand lokalt, således det ikke ender

Læs mere

Skema til indsigelser og ændringer af Lokalplanforslag nr. C-17.13.02 Valdemarsgades forlængelse, Vordingborg

Skema til indsigelser og ændringer af Lokalplanforslag nr. C-17.13.02 Valdemarsgades forlængelse, Vordingborg Skema til indsigelser og ændringer af Lokalplanforslag nr. C-17.13.02 Valdemarsgades forlængelse, Vordingborg Lokalplanens redegørelse og 1 Lokalplanens formål Keidamsvej 56 Indsiger anfægter formålet

Læs mere

Høringssvar: Fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3

Høringssvar: Fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Høringssvar: Fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Juli 2018 Indsigelse mod ændring af lokalplanen vedrørende ændring af boligområde for Østbrovej 14. Vi er som

Læs mere

Landsbylauget for Slagslunde-Buresø

Landsbylauget for Slagslunde-Buresø , d. 10. marts 2012 Til Egedal Forsyning A/S Att. Kasper Heinicke TV-inspektion af kloakkerne i Forsyningen oplyser i mail af 27/2-2012, at der foretages undersøgelse af kloaknettet i og beder i den anledning

Læs mere

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn»

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» 1 - Partshøring #2 TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf. 9628 8034 Sagsbehandler:

Læs mere

Beskæring af vejens træer. - en vejledning

Beskæring af vejens træer. - en vejledning Beskæring af vejens træer - en vejledning FORORD I 2009 besluttede Vejlauget, at gøre en ekstra indsats for, at vi kan få en endnu flottere og harmonisk Håbets Allé og Karlstads Allé med fine nauer vejtræer.

Læs mere

Klage over påbud om fjernelse af træ ud for Bindeleddet 7, Knebel Afgørelse i genoptagelsessag

Klage over påbud om fjernelse af træ ud for Bindeleddet 7, Knebel Afgørelse i genoptagelsessag Dato 11. marts 2015 Sagsbehandler Julie Egholm Mail jue@vd.dk Telefon 7244 3135 Dokument 14/03405-40 Side 1/7 Klage over påbud om fjernelse af træ ud for Bindeleddet 7, Knebel Afgørelse i genoptagelsessag

Læs mere

Indsigelser mod lokalplanen på Søvej.

Indsigelser mod lokalplanen på Søvej. Indsigelser mod lokalplanen på Søvej. Da vi købte huset Søvej 11, og fik læst papirerne igennem, var det bla. uddybet, at på de 2 facader som vender mod Søvej, må der ikke opføres ny bebyggelse. Vi troede

Læs mere

Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om bil- og cykelparkering i Indre By

Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om bil- og cykelparkering i Indre By Borgerpanelundersøgelse om bil- og cykelparkering i Indre By Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om bil- og cykelparkering i Indre By Antal besvarelser i alt: 1964. Borgerpanelundersøgelsen har været

Læs mere

Vi oplever desuden, at parkeringsforholdene er maksimalt pressede i forbindelse med begivenheder i kirken, hvilket vi mener der skal være plads til.

Vi oplever desuden, at parkeringsforholdene er maksimalt pressede i forbindelse med begivenheder i kirken, hvilket vi mener der skal være plads til. Dato: 18. januar 2019 Børne- og arbejdsmarkedsforvaltningen Aars Skole 9600 Aars Høringssvar vedr. parkering ved Aars C Søren Toft Mølgaard Telefon: 99668800 Mobil: 2982987 Mail: stom@vesthimmerland.dk

Læs mere

NB. Grøn skrift er tilføjelser efterfølgende gåtur med følgegruppen i projektområdet.

NB. Grøn skrift er tilføjelser efterfølgende gåtur med følgegruppen i projektområdet. Referat dialogmøde 1 Oldmarken, Hørmarken og Kornmarken Rådgiver Alectia Mødedato: 28/8 2014 Deltagere: Rådgiver Alectia: Torben Jul og Ole Ekstrand Sag-202998 NordNet-136904 27. august 2014 Referat til:

Læs mere

BILAG 1 BYP 4. december Indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag 21.B1.1 for et boligområde ved Nørrevang i Sunds INDHOLD

BILAG 1 BYP 4. december Indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag 21.B1.1 for et boligområde ved Nørrevang i Sunds INDHOLD INDHOLD Indsigelsesnotat med behandling af indsigelser Indsigelse fra Nørrevang 35 Indsigelse fra Nørrevang 37 Indsigelse fra Præstegårdvej 14 Indsigelse fra Præstegårdvej 16 Indsigelse fra Præstegårdvej

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Furesø Kommune. Oktober 2016 BORGERMØDE KLIMASIKRING AF SØNDERGÅRDSKVARTERET

Furesø Kommune. Oktober 2016 BORGERMØDE KLIMASIKRING AF SØNDERGÅRDSKVARTERET Furesø Kommune Oktober 2016 BORGERMØDE KLIMASIKRING AF SØNDERGÅRDSKVARTERET PROJEKT Borgermøde klimasikring af Søndergårdskvarteret Furesø Kommune Projekt nr. 224200 Dokument nr. 1221269309 Version 1 Udarbejdet

Læs mere

Center for Bygninger, Byggetilladelser Nord Njalsgade 13 Postboks København V Att. Kirsten Søie

Center for Bygninger, Byggetilladelser Nord Njalsgade 13 Postboks København V Att. Kirsten Søie Center for Bygninger, Byggetilladelser Nord Njalsgade 13 Postboks 416 1504 København V Att. Kirsten Søie Indsendt via http://www.blivhoert.kk.dk/node/12734/svar Med henvisning til det modtagne materiale

Læs mere

ti :57 Aksel Blaabjerg Staldgårdsgade 5, 8900 Randers Tlf

ti :57 Aksel Blaabjerg Staldgårdsgade 5, 8900 Randers Tlf Aksel Blaabjerg akselblaabjerg@msn.com ti 10-11-2015 14:57 Nabohøring omkring Matr. nr. 500c, 515, 488b og del af 7000ø Randers Bygrunde Randers Kommune Plan, miljø og teknik Laksetorvet Maria Issakainen

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Anette (1.), Karsten (2.), Niels Jørgen(3.), Kurt (4.). Sted: Kurt Henriksen, Sundby Parkvej 18, 2.tv. Bestyrelsens fordeling

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 HVIDBOG LOKALPLAN NR. 1182 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner,

Læs mere

Byggesag -2013-0228 på ejendommen Gartnervænget 22, 8680 Ry

Byggesag -2013-0228 på ejendommen Gartnervænget 22, 8680 Ry 04-08-2013 Skanderborg Kommune Byggesagsafdelingen Knudsvej 34 8680 Ry Mail: byggesag@skanderborg.dk HØRINGSSVAR: Byggesag -2013-0228 på ejendommen Gartnervænget 22, 8680 Ry 1. Indledning: På vegne af

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl. 19.30 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 100 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Regnvandshåndtering på Amager VAND I KÆLDEREN NEJ TAK!

Regnvandshåndtering på Amager VAND I KÆLDEREN NEJ TAK! Regnvandshåndtering på Amager VAND I KÆLDEREN NEJ TAK! VAND I KÆLDEREN NEJ TAK! VIL DU VIDE MERE? Miljøministeriet Læs om mulighederne for et gratis klimatilpasningstjek af din bolig. www.klimatilpas.nu

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bredeparkens Grundejerforening den 8. marts 2018

Referat af generalforsamling i Bredeparkens Grundejerforening den 8. marts 2018 Referat af generalforsamling i Bredeparkens Grundejerforening den 8. marts 2018 Tilstede: Bygtoften: 10, 14x2, 18, 3, 27, 5 Havretoften: 10, 18, 20x2, 28, 9x2, 21, 23, 33 Lyngtoften: 14x2, 16, 20, 28x2,

Læs mere

Din klage Du klager over, at Kommunen den 27. februar 2014 har meddelt dig et påbud om at fjerne et træ placeret i vejareal ud for din ejendom, B 7.

Din klage Du klager over, at Kommunen den 27. februar 2014 har meddelt dig et påbud om at fjerne et træ placeret i vejareal ud for din ejendom, B 7. Dato 9. oktober 2014 Dokument 14/03405 Side Påbud om fjernelse af træ ud for B 7 Vejdirektoratet har behandlet din klage af 4. marts 2014, hvor du klager over Kommunens påbud af 27. februar 2014 om fjernelse

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Sagsnr.: Dato: 27. Nov 2016

KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Sagsnr.: Dato: 27. Nov 2016 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Sagsnr.: 2016-0326608 Dato: 27. Nov 2016 Høringssvar til forslag til lokalplan Kristineberg II I forbindelse med udsendelse af brev af 28.09.2016

Læs mere

Som beboere på Heeringvej, tilkendegiver vi hermed vores fulde opbakning, angående høringen omkring lukning af Heeringvejen for gennemkørende trafik.

Som beboere på Heeringvej, tilkendegiver vi hermed vores fulde opbakning, angående høringen omkring lukning af Heeringvejen for gennemkørende trafik. Tilkendegivelse omkring lukning af Heeringvej Att.: Hr. Vendel Larsen, Som beboere på Heeringvej, tilkendegiver vi hermed vores fulde opbakning, angående høringen omkring lukning af Heeringvejen for gennemkørende

Læs mere

Regnvand som en ressource

Regnvand som en ressource Regnvand som en ressource Få inspiration til din egen regnvandshave Faskiner Regnbede Græsplænen Opsamling af regnvand Permeable belægninger Grønne tage LAR Lokal Håndtering af Regnvand Hvad er lokal nedsivning

Læs mere

Nu skal kloakken på din grund deles i regnvand og spildevand

Nu skal kloakken på din grund deles i regnvand og spildevand Nu skal kloakken på din grund deles i regnvand og spildevand Derfor skal din kloak laves om Lolland Forsyning er i samarbejde med Lolland Kommune i fuld gang med at forbedre miljøet i vandløb, søer og

Læs mere

Som jeg lige har skrevet til Taus var min idé med skråparkering foran Kirkebjerg skole ikke helt gennemtænkt.

Som jeg lige har skrevet til Taus var min idé med skråparkering foran Kirkebjerg skole ikke helt gennemtænkt. #5 #4 #3 #1 Fra: Karina Emilie Revsbæk Lauesen Til: Taus Bøytler Cc: Julie Wolfsberg Oscilowski; Karen Lund Emne: Re: Hvad med os - og hvad med sikkerheden? Dato: 26. september 2016 17:22:23 Vedhæftede

Læs mere

Den 4. januar 2017 udsatte forvaltningen lokaludvalgets svarfrist til efter lokaludvalgets møde de 12. januar Det takker vi for!!.

Den 4. januar 2017 udsatte forvaltningen lokaludvalgets svarfrist til efter lokaludvalgets møde de 12. januar Det takker vi for!!. Indre By Lokaludvalg Rådhusstræde 13 1466 København K indrebylokaludvalg@okf.kk.dk Tlf. 60 37 80 58 EAN nr. 5798009800077 Teknik- og Miljøforvaltningen Teknik- og Miljøforvaltningen har den 20. december

Læs mere

Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk

Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk Til Vejen Kommune Teknik og Miljø Højmarksvej 20 6670 Holsted Bemærkninger til Lokalplan 271, Boligformål

Læs mere

Bilag - Høringssvar Center for Miljø og Teknik - September 2017

Bilag - Høringssvar Center for Miljø og Teknik - September 2017 Bilag - Høringssvar Center for Miljø og Teknik - September 2017 Forslag til - Lokalplan HL21 - Ældrecenter Dalvangen - Kommuneplantillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013-2025 Glostrup, den 12. august 2017 Forslag

Læs mere

HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING. Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00.

HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING. Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00. HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00. Tilstedeværende bestyrelse: Formand: Dirigent: Kasser: Bestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Separatkloakering i Selling

Separatkloakering i Selling Separatkloakering i Selling Informationsmøde 6. juni 2018 Program Præsentation og indledning Baggrund for kloakeringen - Spildevandsplan 2013 Separatkloakering i Selling Hvor langt er vi nået med planlægning

Læs mere

SAMMENFATNING OG BEHANDLING AF HØRINGSSVAR

SAMMENFATNING OG BEHANDLING AF HØRINGSSVAR BEFÆSTIGELSE OG AFLEDNING AF REGNVAND DOK. NR. : 29153-11 AF 16. FEBRUAR 2011 SAGS NR.: 11/5483 SAMMENFATNING OG BEHANDLING AF HØRINGSSVAR til Lokalplan 3.1-4 og Kommuneplantillæg nr. 3 Møllebakken, Tommerup

Læs mere

Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015

Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015 Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

Soldaterparken og Søkærparken Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere

Soldaterparken og Søkærparken Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Soldaterparken og Søkærparken Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen, Ejendom og Bolig Soldaterparken og Søkærparken Tips, gode råd og vejledning til

Læs mere

Slide 2: Præsentation af hhv. belysningsmedarbejdere og Digitaliseringssekretariat. Dagsorden: Vi forventer at bruge 1 time på belysningen og 1 time

Slide 2: Præsentation af hhv. belysningsmedarbejdere og Digitaliseringssekretariat. Dagsorden: Vi forventer at bruge 1 time på belysningen og 1 time 1 Slide 2: Præsentation af hhv. belysningsmedarbejdere og Digitaliseringssekretariat. Dagsorden: Vi forventer at bruge 1 time på belysningen og 1 time på fiberprojektet (internet). 2 Tilbagekøb af vejbelysningen

Læs mere

Sikavej GRØNT KLIMATILPASSET BOLIGOMRÅDE ATTRAKTIVE BYGGEGRUNDE I HEDENSTED

Sikavej GRØNT KLIMATILPASSET BOLIGOMRÅDE ATTRAKTIVE BYGGEGRUNDE I HEDENSTED Sikavej GRØNT KLIMATILPASSET BOLIGOMRÅDE ATTRAKTIVE BYGGEGRUNDE I HEDENSTED ATTRAKTIVE BYGGEGRUNDE Sikavej er et nyt attraktivt boligområde i Hedensted, bestående af i alt 11 byggegrunde. Alt regnvand,

Læs mere

Notat - Vurdering af indsigelser

Notat - Vurdering af indsigelser Notat - Vurdering af indsigelser Laulundgade 3, 7400 - Opførelse af etageboliger Adresse: Laulundgade 3, 7400 Herning Dato: 16-05-2018 Sagsnr: 02.34.02-P19-107-18 Sagsbehandler: Sussi Munch Jensen Projektet

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014. Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus

Referat af Generalforsamling 2014. Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus Referat af Generalforsamling 2014 Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus Lystrup den 27. marts 2014 Fremmødte husstande: 14, 20, 24, 26, 29, 32, 33, 34, 38, 39, 37, 47,52, 56, 58,

Læs mere

Regnvand som en ressource

Regnvand som en ressource Regnvand som en ressource Få inspiration til din egen regnvandshave Indhold LAR Lokal Håndtering af Regnvand................................... 4 i græsplæne.............................................6

Læs mere

HØRINGSSVAR PÅ FORSLAG OM ÆNDRET ANVENDELSE FOR IDRÆTSGRUNDEN I ØRESTAD NORD

HØRINGSSVAR PÅ FORSLAG OM ÆNDRET ANVENDELSE FOR IDRÆTSGRUNDEN I ØRESTAD NORD Teknik- og Miljøforvaltningen, Center for Bydesign Islands Brygge 35 2300 København S Njalsgade 106, 2. sal, lok. 17.3.242 2300 København S www.avlu.dk HØRINGSSVAR PÅ FORSLAG OM ÆNDRET ANVENDELSE FOR IDRÆTSGRUNDEN

Læs mere

Sara Studsgaard. Til Teknik og miljøcenter, Høje Taastrup kommune. Indsigelse. Vedr. Udhus ved Bygade 36

Sara Studsgaard. Til Teknik og miljøcenter, Høje Taastrup kommune. Indsigelse. Vedr. Udhus ved Bygade 36 Robin de Nijs Sendt: 28. oktober 2017 20:31 Cc: Maria Vedel Emne: Indsigelse Vedr. Udhus ved Bygade 36 Til Teknik og miljøcenter, Høje Taastrup kommune Indsigelse Vedr. Udhus ved

Læs mere

Nu skal du snart separatkloakere på din grund

Nu skal du snart separatkloakere på din grund Nu skal du snart separatkloakere på din grund KLAR PARAT KLOAKERING Hvorfor denne pjece? Esbjerg Kommune og Esbjerg Forsyning A/S er i fuld gang med at forbedre miljøet i vandløb, søer og havet. Det gør

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts 2018. Bestyrelsens beretning. Endnu engang vil jeg benytte lejligheden til fra bestyrelsens side at byde alle rigtig hjertelig velkommen

Læs mere

Syv veje til kærligheden

Syv veje til kærligheden Syv veje til kærligheden Pouline Middleton 1. udgave, 1. oplag 2014 Fiction Works Aps Omslagsfoto: Fotograf Steen Larsen ISBN 9788799662999 Alle rettigheder forbeholdes. Enhver form for kommerciel gengivelse

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR BOLIGER VED STATIONSVEJ I HJALLESE

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR BOLIGER VED STATIONSVEJ I HJALLESE HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR. 5-784 BOLIGER VED STATIONSVEJ I HJALLESE Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte lokalplanforslag nr. 5-784 Boliger ved Stationsvej

Læs mere

Gasværksvej 10A, 5.th. DK-1556 København V (+45) 33 24 23 08 Mobil 20 49 25 23 mail@nelsson.net

Gasværksvej 10A, 5.th. DK-1556 København V (+45) 33 24 23 08 Mobil 20 49 25 23 mail@nelsson.net ALLAN NELSSON Gasværksvej 10A, 5.th. DK-1556 København V (+45) 33 24 23 08 Mobil 20 49 25 23 mail@nelsson.net Naturklagenævnet Rentemestervej 8 2400 København NV København, den 8. november 2010 Klage over

Læs mere

ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 133 17 årgang, 30-06-2007

ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 133 17 årgang, 30-06-2007 ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 133 17 årgang, 30-06-2007 Indhold : Forsikring Side 1 Korrektion af indlæg Problemer med antennesignal i Ørenlyd nr. 132 Side 2 Arbejdsweekend

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

Svendborg, d. 11. juni Høringssvar vedr. Mølmarksvej 198. Sagsid 18/1063

Svendborg, d. 11. juni Høringssvar vedr. Mølmarksvej 198. Sagsid 18/1063 Svendborg Kommune Plan og Erhverv Ramsherred 5 5700 Svendborg Svendborg, d. 11. juni 2018 Høringssvar vedr. Mølmarksvej 198. Sagsid 18/1063 Vi har modtaget en skrivelse vedrørende opførelse af et 4 etagers

Læs mere

RENOVERING AF AFDELING 3 - RYHAVEN

RENOVERING AF AFDELING 3 - RYHAVEN RENOVERING AF AFDELING 3 - RYHAVEN 1 INDLEDNING Som bekendt skal I snart igennem en større renovering af jeres afdeling. Denne lille folder er lavet til jer, Ryhavens beboere, i forbindelse med informationsmødet,

Læs mere

Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3

Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3 , Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3 Debatoplægget har været i høring fra den 15. maj 2018 til den 29. maj 2018 Ved høringsfristens

Læs mere

Forslag til tillæg 28 og lokalplan , Bolig og erhverv, Blumersgade 3-5, Horsens.

Forslag til tillæg 28 og lokalplan , Bolig og erhverv, Blumersgade 3-5, Horsens. Plan og By Sagsbehandler: Sanne Wenzel Jespersen Sagsnr. 01.02.05-P16-16-15 Dato:23.5.2016 Notat om høringssvar Forslag til tillæg 28 og lokalplan 2015-24, Bolig og erhverv, Blumersgade 3-5, Horsens. Ved

Læs mere

Bilag 5 Referat af borgermøde - Lindgreens Allé januar 2017

Bilag 5 Referat af borgermøde - Lindgreens Allé januar 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling BILAG 5 Til Teknik- og Miljøudvalget Bilag 5 Referat af borgermøde - Lindgreens Allé - 16. januar 2017 07-03-2017 Sagsnr. 2017-0116928 Dokumentnr.

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Resumé. Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal Trekroner Syd

Resumé. Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal Trekroner Syd Teknik og Miljø Plan og Byggesag Planafsnittet Sagsnr. 86665 Brevid. 1072876 Ref. LED Dir. tlf. 46 31 35 06 gunillasr@roskilde.dk Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal

Læs mere

Regnvand i haven. Inspirationspjece til borgere i Rudersdal Kommune. Regnbede - side 4. Faskiner - side 3. Nedsivning på græs - side 5

Regnvand i haven. Inspirationspjece til borgere i Rudersdal Kommune. Regnbede - side 4. Faskiner - side 3. Nedsivning på græs - side 5 Regnvand i haven Faskiner - side 3 Regnbede - side 4 Nedsivning på græs - side 5 Andre løsninger- side 6 Inspirationspjece til borgere i Rudersdal Kommune Nedsivning af regnvand Hvad er lokal nedsivning

Læs mere

Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens kommentarer Ændringsforslag 1 John Kristensen, Grundejerforeningen

Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens kommentarer Ændringsforslag 1 John Kristensen, Grundejerforeningen Notatark Sagsnr. 01.02.00-P16-4-17 Sagsbehandler By & Landskab 4.7.2018 Notat over bemærkninger lokalplan 1117 for boligområde ved Thyras Vænge i Lindved. Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens

Læs mere

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link: Referat Generalforsamling 2014

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link:   Referat Generalforsamling 2014 Referat Generalforsamling 2014 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Agenda for Generalforsamlingen... 4 2.1. Valg af dirigent... 4 3. Bestyrelsens beretning over det forgangne år 2013... 4 4. Årsregnskabet

Læs mere

Kloakfornyelse i Voldum

Kloakfornyelse i Voldum Kloakfornyelse i Voldum Informationsmøde 23. januar 2017 Program Præsentation og indledning Baggrund for kloakeringen - Spildevandsplan 2013 Kloakfornyelse i Voldum Hvor langt er vi nået med undersøgelser

Læs mere

Regnvand i haven. Regnbede - side 4. Faskiner - side 3. Nedsivning på græs - side 5. Andre løsninger- side 6 NATUR OG MILJØ

Regnvand i haven. Regnbede - side 4. Faskiner - side 3. Nedsivning på græs - side 5. Andre løsninger- side 6 NATUR OG MILJØ Faskiner - side 3 Regnbede - side 4 Nedsivning på græs - side 5 Andre løsninger- side 6 NATUR OG MILJØ Rørcentret. Maj 2012 Nedsivning af regnvand Hvad er lokal nedsivning af regnvand? Regnvand, der falder

Læs mere

Høringssvar til Lokalplan fuld ordlyd/anonymiseret. Høringssvar nr. 1. Indsigelse mod parkeringsplacering i Lokalplan 134 1

Høringssvar til Lokalplan fuld ordlyd/anonymiseret. Høringssvar nr. 1. Indsigelse mod parkeringsplacering i Lokalplan 134 1 Høringssvar nr. 1 Indsigelse mod parkeringsplacering i Lokalplan 134 1 Vi (..) vil gerne gøre indsigelse mod parkeringsplaceringen ud for vores grund. Vi har herunder vedhæftet billede af billaget fra

Læs mere

Der fremkom 39 bemærkninger i høringsperioden, herunder et skyggestudie i form af en animation/filmklip i mp4-format.

Der fremkom 39 bemærkninger i høringsperioden, herunder et skyggestudie i form af en animation/filmklip i mp4-format. Bilag 5 Forslag til besvarelse af indkomne bemærkninger og idéer i den forudgående offentlig høring, vedr. ny boligbebyggelse på Trøjborgvej 72-74 I perioden fra den 19. februar til den 11. marts 2016

Læs mere

Regnvand i Boligforeninger. Inspiration til håndtering af regnvand på fællesarealer

Regnvand i Boligforeninger. Inspiration til håndtering af regnvand på fællesarealer Regnvand i Boligforeninger Inspiration til håndtering af regnvand på fællesarealer Kan regnvand være en ressource - for boligforeninger Klimaforandringer og de øgede nedbørsmængder gør det attraktivt at

Læs mere

Indsigelsesnotat lokalplan 11.C33.1

Indsigelsesnotat lokalplan 11.C33.1 Indsigelsesnotat lokalplan 11.C33.1 Indsigelser/bemærkninger til: Lokalplan 11.C33.1 Centerområde på hjørnet af Nygade og skolegade. Lokalplanforslaget har været offentligt fremlagt i perioden 8. februar

Læs mere

Generelt var spørgsmålene meget konstruktive og kritiske, og folk havde overordnet positiv interesse for forslaget.

Generelt var spørgsmålene meget konstruktive og kritiske, og folk havde overordnet positiv interesse for forslaget. Evaluering af Workshop i Højstrupparken 29..14 Dato: 3..14 Der var ca (Anslået) 1 fremmødte bestående af en bred variation i beboersammensætningen. Forud for Workshoppen var en gennemgang af omhandlende

Læs mere

Indsigelser. til forslag til. Lokalplan nr , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole.

Indsigelser. til forslag til. Lokalplan nr , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole. Indsigelser til forslag til Lokalplan nr. 40-010-0006, Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole. Indsigelserne og bemærkningerne kommer fra følgende: I offentlighedsperioden: 1. Jessie og Preben Wandall, Hundegade

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Forslag til forbedring af trafiksikkerheden pa Lille Næstved Skoles afdelinger

Forslag til forbedring af trafiksikkerheden pa Lille Næstved Skoles afdelinger Forslag til forbedring af trafiksikkerheden pa Lille Næstved Skoles afdelinger Indhold Sandved - 2 forslag (samme sted)... 2 Sandved 1 - Forslag om fodgængerovergang og bump eller anden form for chikaner

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63 Referat: 1. Formandens velkomst Formanden bød velkommen 2. Valg af dirigent Dan Jønsson have 71, blev valgt til dirigent. Det blev konstateret at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 3. Protokol og

Læs mere

Opsummering af kommunikation mellem J89 og Furesø kommune og politikere

Opsummering af kommunikation mellem J89 og Furesø kommune og politikere Ny bebyggelse i Jonstrup Opsummering af kommunikation mellem J89 og Furesø kommune og politikere Indholdsfortegnelse: 7. april 2014. J89 skriver til kommunen... 1 Svar fra kommunen 14. april 2014... 2

Læs mere

Gruppe 1 Skrevet i den rækkefølge de er udtalt

Gruppe 1 Skrevet i den rækkefølge de er udtalt Borgermøde den 20. januar 2014 om Fremtidens Sølund Input fra grupperne Gruppe 1 Skrevet i den rækkefølge de er udtalt (Denne gruppe valgte ikke at udarbejde en prioriteringspils-planche) Kan Læssøegade

Læs mere

Oversigt over indsigere Offentlig høring LP 986

Oversigt over indsigere Offentlig høring LP 986 Oversigt over indsigere Offentlig høring LP 986 Bilag 3 - Kim Pedersen, advokat, på vegne af: Anna Marie Mikkelsen, Norsmindevej 201, 8340 Malling Entreprenørfirmaet Ole Mikkelsen A/S, Tofteledet 16, 8330

Læs mere

SEPARATKLOAKERING HVORFOR OG HVORDAN HVORFOR SEPARATKLOAKERE? HVORNÅR SKAL DU I GANG? HVAD ER DINE MULIGHEDER? HVAD MED ØKONOMI OG DOKUMENTATION?

SEPARATKLOAKERING HVORFOR OG HVORDAN HVORFOR SEPARATKLOAKERE? HVORNÅR SKAL DU I GANG? HVAD ER DINE MULIGHEDER? HVAD MED ØKONOMI OG DOKUMENTATION? SEPARATKLOAKERING HVORFOR OG HVORDAN HVORFOR SEPARATKLOAKERE? HVORNÅR SKAL DU I GANG? HVAD ER DINE MULIGHEDER? HVAD MED ØKONOMI OG DOKUMENTATION? HVORFOR SEPARATKLOAKERE? GODT FOR MILJØET Provas og Haderslev

Læs mere

Charlottenlund bydelscenter

Charlottenlund bydelscenter Borgermøde i rådhushallen om forskønnelse af Charlottenlund bydelscenter Dato: 26. marts 2014 Mødet var det andet offentlige borgermøde om forskønnelsesprojektet. Ca. 60 borgere deltog i mødet. Borgmester

Læs mere

Hvidbog over høringssvar til lokalplanforslag nr Parkeringsplads ved Filosofhaven

Hvidbog over høringssvar til lokalplanforslag nr Parkeringsplads ved Filosofhaven Hvidbog over høringssvar til lokalplanforslag nr. 0-793 Parkeringsplads ved Filosofhaven Afsender Uddrag af høringssvar Forslag til besvarelse 1 Jacob Frank Hansen Kræmmermarken 139 5000 Odense C 1. Mener,

Læs mere

VELKOMMEN. Separering i Faxe Ladeplads - Etape 4. Torsdag d. 23. maj 2019 På Hylleholt skole i fællesrum, blok B på Dannebrogsvej 1, Faxe Ladeplads,

VELKOMMEN. Separering i Faxe Ladeplads - Etape 4. Torsdag d. 23. maj 2019 På Hylleholt skole i fællesrum, blok B på Dannebrogsvej 1, Faxe Ladeplads, VELKOMMEN Separering i Faxe Ladeplads - Etape 4 Torsdag d. 23. maj 2019 På Hylleholt skole i fællesrum, blok B på Dannebrogsvej 1, Faxe Ladeplads, Præsentation af deltagerne Faxe Forsyning Kaj Eichler

Læs mere

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Høringssvar fra: Indsigelser: Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer i lokalplan 1. Susanne Pedersen

Læs mere

Til Herning Kommune. Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1

Til Herning Kommune. Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1 1 Til Herning Kommune Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1 Som ejere af Vildbjergvej 7 fremsendes hermed vores indsigelse imod den påtænkte opførelse af en solcellepark jf.

Læs mere