Hermed referat af bestyrelsesmødet mandag d. 8. oktober 2018 kl. 16:00 på Stenhus Gymnasium. Mødet blev afholdt i konferencesalen i Stenhushallen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hermed referat af bestyrelsesmødet mandag d. 8. oktober 2018 kl. 16:00 på Stenhus Gymnasium. Mødet blev afholdt i konferencesalen i Stenhushallen."

Transkript

1 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium Hermed referat af bestyrelsesmødet mandag d. 8. oktober 2018 kl. 16:00 på Stenhus Gymnasium. Mødet blev afholdt i konferencesalen i Stenhushallen. Deltagere: Bo Pedersen, Per Farbøl, Maria Volf Lindhardt, Nicholas Falck Lund, Knud Erik Schack Madsen, John Harpøth, Jeppe Jensen, Karoline Kornmaaler, Lisbeth Weise, Niels Ebdrup og Peter Fink. Mette Millard deltog ikke under punkt 1, men deltog på det ordinære bestyrelsesmøde. Referent: Hanne Søbæk Christiansen. Dagsorden: 1. Drøftelse af skolens strategi 2. Beslutning om godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde 3. Drøftelse af budgetopfølgning pr. 31. august Drøftelse og evaluering af rektors resultatlønskontrakt for 2017/ Orientering om ny cheflønsaftale 6. Beslutning om indholdet i rektors resultatlønskontrakt for 2018/ Orientering fra rektor Per Farbøl 8. Eventuelt

2 2 STENHUS GYMNASIUM Dato: Pkt.: 1 Drøftelse af skolens strategi Som besluttet på bestyrelsesmødet 28. maj 2018, indledes dette bestyrelsesmøde med at drøfte skolens strategi fremover. Bestyrelsen bedes på forhånd have læst det vedhæftede bilag Oplæg til bestyrelsen september 2018 samt have overvejet følgende spørgsmål; Hvad kunne jeg ønske mig, at dem jeg repræsenterer i bestyrelsen, siger om Stenhus Gymnasium ude i byen? Hvorfor ønsker jeg det? Og hvad skal skolen gøre for, at det bliver det, som man siger om os? Det blev aftalt, at skolens ledelse, medarbejderrepræsentanterne og elevrepræsentanterne ville samle op på drøftelserne og vende tilbage med et samlet udspil på næste bestyrelsesmøde. Bestyrelsens medlemmer fremlagde hver især deres tanker om, hvad skolens elever skal kunne og hvad man ønsker, der bliver sagt om Stenhus Gymnasium ude i byen. Der blev drøftet alt fra globalisering/internationalt udsyn til IT og Virtual Reality.

3 3 STENHUS GYMNASIUM Dato: Pkt.: 2 Beslutning om godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde Referatet fra bestyrelsens møde den 28. maj 2018 blev sendt til bestyrelsen den 1. juni Ifølge forretningsordenens punkt 2.6 skal referatet godkendes og underskrives på det næstfølgende møde. På mødet foreligger et eksemplar af referatet til underskrift. Referatet blev godkendt og underskrevet.

4 STENHUS GYMNASIUM 4 Dato: Pkt.: 3 Drøftelse af budgetopfølgning pr. 31. august 2018 Budgetopfølgningen pr. 31. august 2018 er vedhæftet. Budgetopfølgningen blev godkendt. Økonomichef Mette Millard forklarede, at vi har fået ca. en million mere i tilskud, end vi havde budgetteret med de skal vi dog dokumentere brugen af (til efteruddannelse), før vi kan beholde dem. Hun fortalte også, at der i budgettet var afsat 1,7 mio. til undervisningsmaterialer, men at vi muligvis ikke når at bruge hele det afsatte beløb. Nicholas Falck Lund spurgte ind til, hvorfor skolens forbrug af gas var steget så meget? Mette bekræftede, at vi bruger mere eksempelvis til opvarmning af Stenhushallen, og da gasregningerne ikke er kommet jævnt, kan der ligge regninger vedrørende 2016 i 2017-regnskabet. Samtidig kommer forbruget selvfølgelig an på, hvor koldt det rent faktisk er. Nicholas anførte samtidig, at skolen ville kunne spare mange penge hvert år hvis lysstofrør og almindelige pærer blev udskiftet med led og sparepærer. Mette svarede, at Henning (skolens pedel) har gang i en plan for udskiftning af lysstofrør, han er ved at indhente tilbud på priser. Nicholas roste økonomiafdelingen for at have inkluderet en balance i budgetopfølgningen men påpegede, at der oprindeligt var budgetteret med et underskud, og det nu ser ud til at det bliver et overskud alligevel. Han anførte, at når man lægger budget, skal det være så neutralt som muligt, da vi planlægger efter budgettet. Mette forklarede, at der er ting vi ikke kan vide, når budgettet lægges (som eksempelvis en højere sats på bygningstaksameter på hf erne, der først meldes ud efter budgetlægningen) det giver ekstraordinære indtægter. Samtidig kan det ske, at nogle udgifter ikke bliver til noget, men vi sigter jo altid efter at budgettere så nøjagtigt som muligt. Når budgettet lægges, ved vi ikke, hvor mange elever vi får og en enkelt klasse mere end budgetteret giver mange penge i plus. Per Farbøl fortalte, at vi formodentlig skal finde 3-4 mio. i besparelser næste år. Ministeriet har også lavet investeringslofter, hvilket betyder, at man 5 år før skal kunne fortælle, hvad man vil investere i og hvor meget! Det kan også gøre det svært at ramme helt præcist på budget og regnskab. Maria Volf Lindhardt spurgte ind til, hvorfor posten for skriftlig censur var meget lav? Mette Millard forklarede, at udgiften til skriftlig censur er delt op i løn og øvrige (hovedsagelig porto), lønudgiften er på 600 t.kr. Per forklarede, at vi er del af en udligningsordning, hvor man regner på, hvor meget censur vi har fået lavet, og hvor mange lærere vi selv har haft ude. Mette anførte, at nogle år har skolen haft en udgift på til censorbanken.

5 5 Niels Ebdrup sagde, at han kunne frygte, at ministeriet vil komme efter os, hvis skolen budgetterer med underskud flere år i træk. Nicholas sagde, at han havde det modsatte synspunkt; at nogen kommer og tager vores penge, hvis vi har overskud hele tiden, og at vi kan risikere, at pengene blot omfordeles til mindre gymnasier. Han anførte samtidig, at det jo er meningen, at pengene skal bruges på undervisning. Per pointerede, at vi bruger 80 % på undervisning, hvor de fleste andre gymnasier kun bruger 75 %. Han forklarede også, at vi som en stor skole har fordele, som små skoler ikke har; eksempelvis har vi stadig én rektor, vi har samme antal kontoransatte vi er i det hele taget relativt veldrevne på det punkt, hvilket jo er en fordel, der ikke kun handler om størrelse. Per sagde, at der er nogle skoler, der er så små, at det ikke er bæredygtigt at drive dem, og sagde, at han kunne frygte, at man vil forsøge at holde liv i dem alligevel. Han mente, at hvis man bliver ved med at skulle spare, vil der være forældre i de økonomisk bedre stillede områder, der vil begynde at betale eksempelvis kunne man forestille sig, at der vil komme private skoler nord for København. Lisbeth Weise sagde, at det lå meget godt i tråd med, at lærerne ikke føler, at de kan rumme flere elever, og nå flere opgaver, når der også skal ydes god undervisning. Bo Pedersen fastslog, at der jo heller ikke er budgetteret med overskud, og han fortalte, at han i folkeskolen har prøvet at skulle spare, uden der var noget at tage af, og det er helt umuligt. Det betyder flere elever, mere undervisning, mindre løn og det behøver man ikke at skulle igennem, hvis man har penge at tage af. Har man ikke penge på kistebunden, kommer det til at gå ud over de ansatte big time. Derfor mente Bo, at det er meget fornuftigt at køre økonomien på den her måde; på den måde er der også råd til langtidssygemeldinger med videre. Nicholas spurgte ind til, hvorfor der er budgetteret med til lektiehjælpere men estimatet for regnskab 2018 ligger nu på over 1 mio. Mette forklarede, at lektiehjælperne tidligere var ansat på timeløn, men efterhånden bliver de brugt så meget, at vi ifølge overenskomsten skal fastansætte dem så det har vi selvfølgelig gjort, hvilket også betyder indbetaling til pension mv.

6 STENHUS GYMNASIUM 6 Dato: Pkt.: 4 Drøftelse og evaluering af rektors resultatlønskontrakt for 2017/2018 Undervisningsministeriet kræver, at bestyrelser på statslige uddannelsesinstitutioner skal indgå resultatlønskontrakt med institutionens øverste leder. Bestyrelsen for Stenhus Gymnasium besluttede i efteråret 2017 indholdet i rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2017/2018. Rektors evaluering af kontrakten (vedhæftet) fremlægges hermed til bestyrelsens drøftelse. Efterfølgende besluttes, i hvilken udstrækning kontraktens mål er opfyldt og hermed den procentdel af den økonomiske ramme, der skal udbetales. Opfyldelsen af resultatlønskontrakten blev drøftet, og en enig bestyrelse besluttede en udmøntningsprocent på 96 %. Per Farbøl indledte med at fortælle, at han faktisk var rigtig træt af resultatløn, men det nu engang var sådan reglerne var; at en ret stor del af lønnen bliver udbetalt som resultatløn, da man ikke kan give lederløn på anden måde. Per gennemgik herefter evalueringen. Niels Ebdrup kommenterede, at man kan diskutere, om gennemførslen af alle fokuspunkterne i resultatlønskontrakten egentlig bør hvile på rektors skuldre? Han mente, at det kunne lige så godt være en del af skolens årsberetning (som revisorerne udarbejder). Nicholas Falck Lund tilsluttede sig Pers indledende bemærkninger; han mente også, at det er en underlig situation, at han og Lisbeth som medarbejdere skal evaluere egen chef, men han accepterede også, at det er vilkårene. Samtidig anførte han det synspunkt, at medarbejderrepræsentanterne er de medlemmer af bestyrelsen, der ved mest om, hvordan det i virkeligheden går på gymnasiet og så syntes han også, at evalueringen giver et godt overblik og mulighed for opfølgning. John Harpøth tilsluttede sig; han pointerede, at resultatlønskontraktens evaluering er informativt og giver en god indsigt i, hvad der sker på skolen især når man kommer som nyt bestyrelsesmedlem. Bo Pedersen var enig; han forklarede, at man i skolerne laver en kvalitetsrapport, som er god til at skabe overblikket. Han syntes faktisk, at resultatlønsdelen er en dårlig måde at håndtere det på, da

7 han mener, at Pers opgave er at få butikken til at glide og Bo mente faktisk ikke, det burde være en del af lønnen. Maria Volf Lindhardt sagde, at resultatlønskontraktens evaluering er en god opgørelse, men at hun mente, at det på en måde er fjollet med en resultatlønskontrakt, da én mand ikke kan gøre det selv. Samtidig anførte hun det synspunkt, at det er en god måde for Stenhus Gymnasium som institution at håndtere det på; på denne måde er det kun Per det går ud over og ikke institutionen som sådan. I det system, som Maria er en del af, er det institutionen, der straffes økonomisk, hvis målene ikke nås. 7 Per Farbøl, Peter Fink og Mette Millard forlod herefter lokalet, så bestyrelsen kunne tage en beslutning om resultatlønskontraktens udmøntningsprocent. En enig bestyrelse vedtog en udmøntningsprocent på 96 %.

8 8 STENHUS GYMNASIUM Dato: Pkt.: 5 Orientering om ny cheflønsaftale Med virkning fra 1. april 2018 er der indgået ny aftale mellem ministeren for offentlig innovation og Akademikerne; bilag D fra forliget, som vedrører chefløn, er vedhæftet ( Bilag D_Aftale om ansættelse af chefer ). Økonomichef Mette Millard vil redegøre for, hvad den nye aftale betyder for Stenhus Gymnasium. Det fulde skriv fra Moderniseringsstyrelsen, Resultatet af Forhandlingerne mellem ministeren for offentlig innovation og Akademikerne, kan læses her: Bestyrelsen besluttede, at man ikke ønskede at gøre noget nu, men at det kunne tages op på et kommende bestyrelsesmøde. Mette Millard fremlagde en PowerPoint om den nye cheflønsaftale. PowerPointen er vedlagt referatet som bilag. Mette fortalte, at som reglerne er lige nu, skal alt godkendes i Undervisningsministeriet. Ønsker man tillæg til det maksimale løntrin for chefer, kan der søges i ministeriet om tillæg fra cheflønspuljen. Det har dog ikke været nemt at få bevilliget, hvilket har gjort det svært at ansætte rektorer. Nu kommer der så ny cheflønsaftale pr. 1/1 2019, og i den nye aftale er der frit spil; bestyrelsen kan fastsætte lønnen, og man kan nu fastsætte et beløb, som ikke længere er afhængig af skolestørrelse mv. Der kan fremover vælges to forskellige ansættelsesmåder ved nyansættelser; varig ansættelse og åremålsansættelser. Resten af staten arbejder stort set kun med åremålsansættelser. Man har med den nye aftalte stadig mulighed for resultatløn eller en bonusordning (en bonusordning har ikke været muligt før). Man kan som chef vælge, om man ønsker at gå over på den nye ordning. Med den nye aftale ophæves cheflønspuljen, og der er samtidig lavet en hensigtserklæring om rammerne for aflønningen, da man ikke ønsker voldsomme lønstigninger i forhold til det nuværende niveau. Undervisningsministeriet har været meget stille, men man kan forestille sig, at der kommer noget ud om, hvordan man skal forholde sig i overgangsperioden for de gamle rektorer. Den nye cheflønsaftale betyder, at bestyrelsen og Per skal finde ud af, hvad vi gør fremover - hvad gør man med resultatlønskontrakten (i hele eller dele af sin form) og resultatlønskontrakten som styringsværktøj. Det betyder, at vi næste år (eller i princippet pr 1/1) kan aftale ikke længere at

9 bruge resultatlønskontrakten. Man har som chef ret til at overgå til den nye aftale pr 1/1 2019, hvis man ønsker det. 9 Per Farbøl pointerede, at han er tjenestemandsansat, og at han endnu ikke har fået klarhed omkring, om det kan betale sig at overgå til den nye aftale. Han forklarede, at han godt kunne forstå, at man har ønsket en anden måde at gøre det på, da det på nogle skoler ikke er rektor, der er højest lønnet - og det er jo en lidt mærkelig situation. Nicholas Falck Lund spurgte, om ledelsen havde vendt, hvad det betyder for resten af ledelsen? Per fortalte, at den øvrige ledelse hellere vil have en fast løn - og ikke resultatløn. Der var enighed om, at det, der beskrives i resultatlønskontrakten, kan der evalueres på alligevel - selvom det ikke er bundet op på lønnen.

10 STENHUS GYMNASIUM 10 Dato: Pkt.: 6 Beslutning om indholdet i rektors resultatlønskontrakt for 2018/2019 Efter drøftelse mellem bestyrelsesformand og rektor fremsættes forslag til resultatlønskontrakt for 2018/2019. Forslaget til resultatlønskontrakt 2018/2019 samt Bemyndigelse til at indgå resultatkontrakter med institutionens øverste leder og øvrige ledere, samt retningslinjer herfor (brev fra Ministeriet for Børn og Undervisning af 27. juni 2013) er vedhæftet. Det blev besluttet, at resultatlønskontrakten tages op igen på næste bestyrelsesmøde (i december), da der skal skrives noget ind om medarbejdertrivsel. Per Farbøl gennemgik forslaget til resultatlønskontrakt for 2018/2019. Nicholas Falck Lund anførte, at han også sidste år havde bragt op, at medarbejdertrivsel skal med i resultatlønskontrakten, da det er en vigtig ressource på et sted som Stenhus Gymnasium. Han mente derfor, at det igen i år skal ind som et mål på en eller anden måde. Lisbeth Weise gjorde bestyrelsen opmærksom på, at vi har tal for frafald på hf og stx men at der er nogle Sports Colleges, der ikke har ret mange elever. Det mente hun, at bestyrelsen godt kunne tale om; hvad det er rimeligt at vedligeholde. Per svarede, at han godt kunne lave en opgørelse over Sports College, hvis bestyrelsen ønskede det.

11 STENHUS GYMNASIUM 11 Dato: Pkt.: 7 Orientering fra rektor Per Farbøl Rektor Per Farbøl orienterer om øvrige forhold på og omkring Stenhus Gymnasium. Bestyrelsen tog rektors orientering til efterretning. Per Farbøl fortalte, at skolestart altid er en hektisk periode, men det var det i særdeleshed også i år med nyt grundforløb. Eleverne, der startede i 1.g. i august, har nu valgt studieretning. Lige nu kører vi sideløbende to forskellige reformer på gymnasiet; den gamle og den nye men til næste år er det slut med den gamle. Det bliver godt, da vi har brug for at få en rytme. Gallafest har været et varmt emne den seneste tid; ledelsen synes ikke, der var så meget galla over den eksisterende gallafest. Årsagen lå til dels i, at 3.g erne de seneste år havde mobbet 1.g erne væk. Derfor fandt ledelsen på et nyt koncept; Premiere, hvor eleverne skulle møde op i fint tøj og få serveret drinks og pindemadder, og der skulle være god musik. Det skabte dog en modbølge hos 3.g erne, fordi de mistede galla, og der blev derfor holdt et stort møde med 2 fra hver klasse, hvorefter det blev besluttet at lave en ekstra fest for afgangsklasserne på betingelse af, at de bakker op om Premiere, så alle kan komme og for det andet skal afgangsfesten ikke tage overhånd i dyre biler mm. C-området skal renoveres, og det er tanken, det skal være et stilleområde, hvor eleverne kan lave lektier uden at blive forstyrret. Elevrådet har indflydelse på indretningen, da skolens ledelse meget gerne vil synliggøre, at elevrådet har indflydelse. Ledelsen er trætte af rende rundt og lede efter rygere, så man har udtænkt et nyt projekt; hvis man på OD-dagen lader rygerne bygge et skur på et stykke grund, der ikke er vores, så kan de være der og ingen andre steder. Når de har været med til at bygge skuret, er håbet, at de også vil bruge det. Det er oplevelsen, at vi nu har p-pladser nok efter udvidelsen af p-pladsen foran Stenhushallen. Vores personalefrokost har fået et nøk opad, og der er nu to kødløse dage om ugen det var dog ikke helt populært, da der blev serveret kødløse tarteletter.

12 STENHUS GYMNASIUM 12 Dato: Pkt.: 8 Eventuelt Maria Volf Lindhardt spurgte ind til de problemer, der blev talt om på sidste bestyrelsesmøde omkring Lectio og GDPR. Mette Millard fortalte, at det ikke går så godt, da der ikke er den store dialog med Lectio. Datatilsynet er dog gået ind i sagen, da der i dagspressen kom fokus på, at man kan se elever og medarbejderes skemaer. Nicholas nævnte, at der havde været en sag med lærer, der blev stalket og vedkommendes tilstedeværelse på gymnasiet kan ses af udenforstående uden login. Peter Fink påpegede, at det ikke virker som om, Lectio er interesseret i at produktudvikle, og Mette uddybede, at det ingen ved hvorfor. Hun fortalte, at det kun er Lectio og Ludus, der er godkendt til gymnasieområdet, men Ludus er ikke særlig godt, og vi ser det derfor ikke som en reel mulighed at bruge Ludus. KMD er i færd med at udvikle et nyt system; Studica, som vi afventer information om, og vi håber, det bliver et reelt alternativ til Lectio. Maria spurgte, om det i samarbejdet med Lectio er gymnasiet, der er dataansvarlig? Mette svarede, at det ER gymnasiet og fortalte, at det har været svært at få en ordentlig databehandleraftale med Lectio, eksempelvis er nogle ting ikke ordentligt beskrevet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 13. december 2018 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 13. december 2018 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet. 13 12 2018 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 13. december 2018 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet. Deltagere: Bo Pedersen, Per Farbøl, Nicholas

Læs mere

Hermed referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 23. maj 2016 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 23. maj 2016 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 23 05 2016 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 23. maj 2016 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Deltagere: Knud Erik Schack Madsen,

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 17. september 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 17. september 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 10. september 2015 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 17. september 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Tilstede: Knud Erik

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet mandag d. 28. maj 2018 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet mandag d. 28. maj 2018 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet. 28 05 2018 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium Hermed referat af bestyrelsesmødet mandag d. 28. maj 2018 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet. Deltagere: Per Farbøl, Niels Ebdrup, Peter Fink,

Læs mere

16. september 2014. Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium og HF. Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag d. 16. september 2014.

16. september 2014. Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium og HF. Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag d. 16. september 2014. 16. september 2014 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium og HF Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag d. 16. september 2014. Deltagere: Knud Erik Schack Madsen, Jesper T. Troelsen, Bo Pedersen, Per Farbøl,

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 7. december 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 7. december 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet. 07 12 2017 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 7. december 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet. Deltagere: Bo Pedersen, Per Farbøl, Niels

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Hermed referat fra bestyrelsesmødet torsdag d. 8. december 2016 kl. 17:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat fra bestyrelsesmødet torsdag d. 8. december 2016 kl. 17:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 7 08 12 2016 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat fra bestyrelsesmødet torsdag d. 8. december 2016 kl. 17:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Deltagere: Bo Pedersen, Per

Læs mere

1. Beslutning om godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde

1. Beslutning om godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde 21 03 2019 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium Hermed referat af bestyrelsesmødet onsdag d. 20. marts 2019 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet. Deltagere: Per Farbøl, Niels Ebdrup, Peter

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 21. marts 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 21. marts 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 21 03 2017 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 21. marts 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Deltagere: Bo Pedersen, Per Farbøl,

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet onsdag d. 7. september 2016 kl. 17:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet onsdag d. 7. september 2016 kl. 17:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 07 09 2016 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat af bestyrelsesmødet onsdag d. 7. september 2016 kl. 17:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Deltagere: Bo Pedersen, Per Farbøl,

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 23. maj 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 23. maj 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 23 05 2017 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 23. maj 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Deltagere: Bo Pedersen, Per Farbøl,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

1. Beslutning om godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde

1. Beslutning om godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde 13 09 2017 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium Hermed referat af bestyrelsesmødet onsdag d. 13. september 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet. Deltagere: Knud Erik Schack Madsen, Bo

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Josefine Bastrup Jensen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 21. marts 2012 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 26. marts 2014 kl. 16.30 18.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Erik B. Hansen, Britta Magnussen,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 7.september 2016 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær Jakobsen

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 9.december 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 31. maj 2016 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 31. maj 2016 kl 2. juni 2016 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 31. maj 2016 kl. 16.00 I forbindelse med mødet serveres sandwich, vand og kaffe/te Eventuelle afbud til pr@nakskov-gym.dk

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 13. december 2013 Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Bo Hilsted, Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Isabella

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Mødedato: 10. september 2018 Mødested: Århus Katedralskole Mødetidspunkt: kl. 16:15 Sluttidspunkt: kl. 19.00 Til stede: Per Krogh Hansen (formand), Niels Erikstrup

Læs mere

Hermed referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde tirsdag d. 17. marts 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium

Hermed referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde tirsdag d. 17. marts 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium 17 03 2015 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde tirsdag d. 17. marts 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF. Deltagere: Knud Erik Schach-Madsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sct. Jørgens Gade 5 DK-9100 Aalborg Telefon 96 31 37 70 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 13.9. 2018 kl. 16.30 19.00 Til stede:

Læs mere

Det er rektors pligt at orientere bestyrelsen om dispositioner af væsentlig betydning for institutionens økonomiske eller driftsmæssige forhold.

Det er rektors pligt at orientere bestyrelsen om dispositioner af væsentlig betydning for institutionens økonomiske eller driftsmæssige forhold. Forretningsorden for bestyrelsen på Forretningsordenen er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. Juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse, mv. og 14 i vedtægterne

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage:

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage: Rektor Odense, den 11. september 2014 Referat af møde i bestyrelsen ved Sct. Knuds Gymnasium onsdag. d 18. september 2013 kl. 16.00-18.00 Afbud fra: Kurt Houlberg, Jørgen Povlsen, Hjalte Hansen Dagsorden

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 11. december 2014 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

Hermed referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 14. marts 2016 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 14. marts 2016 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 14 03 2016 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 14. marts 2016 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Deltagere: Knud Erik Schack Madsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl. 15.00 17.00. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, Direktør

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 24.08.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 14. juni 2017 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Carsten Riskjær Jakobsen Katja Holm

Læs mere

15. december 2014. Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF. Referat fra bestyrelsesmødet torsdag d. 11. december 2014.

15. december 2014. Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF. Referat fra bestyrelsesmødet torsdag d. 11. december 2014. 15. december 2014 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Referat fra bestyrelsesmødet torsdag d. 11. december 2014. Deltagere: Knud Erik Schack Madsen, Bo Pedersen, Per Farbøl, Jakob Bech Andersen,

Læs mere

MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 1

MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 1 MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 1 Godkendelse af dagsorden 1 MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 2 Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem Ulla Agerskov og præsentationsrunde 2 MØDEGRUNDLAG Dato:

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 15. december 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft,

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskab fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskab fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Ref. af bestyrelsesmøde Mandag 3.10.2011 Kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Tine Clausen, Theis Jensen, Erik Carter, Ellen Sørensen, Leise Buhl Jensen, Henrik Andreasen, Vibeke Grave,

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted I A R U N G S T E D G Y M N A S I U M Referat marts 2014 Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted Til stede Fraværende Referent Bo Hilsted, Svend

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 16. december 2010

Referat af bestyrelsesmøde den 16. december 2010 Referat af bestyrelsesmøde den 16. december 2010 Til stede: Niels Chr. Sidenius, Poul Holst Jensen, Stefan Møller Christiansen, Hanne Seyer-Hansen, Jørgen Lang, Lis Vivi Fonnesbæk Hansen, Peder Filskov,

Læs mere

Dagsorden for mødet den 04/ Kl i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium (mødelokalet under administrationen)

Dagsorden for mødet den 04/ Kl i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium (mødelokalet under administrationen) Dagsorden for mødet den 04/9 2011 Kl. 16.00 18.00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium (mødelokalet under administrationen) 1) Underskrivelse af referat fra sidste møde 2) Godkendelse af dagsorden 3)

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 14. september 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, onsdag d. 15. december 2010

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, onsdag d. 15. december 2010 Jyllandsgade 2 DK-7600 Struer Tlf: 9785 4300 Fax: 9785 4133 struer-statsgym@stgym.dk www.struer-statsgym.dk Sagsbehandler: S: Dato 20.12.2010 Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, onsdag

Læs mere

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 9. december 2014 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Klaus Markussen, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Hüdaverdi

Læs mere

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 21. marts 2013.

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 21. marts 2013. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol 1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 21. marts 2013. Referatet blev godkendt. Ingen Referat af bestyrelsesmødet 21/3 2013. Pkt. nr. 2. Overskrift:

Læs mere

Bestyrelsesmøde 2.oktober 2012 Kl : Møde på rektors kontor Kl : Spisning i Bangs Have

Bestyrelsesmøde 2.oktober 2012 Kl : Møde på rektors kontor Kl : Spisning i Bangs Have MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 2.oktober 2012 Kl. 1618.30: Møde på rektors kontor Kl. 1920.30: Spisning i Bangs Have Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, HansOle Sørensen, Henrik Andreasen, Leise

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september 2016 Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Efter bestyrelsen havde besigtiget forbedringer af inde og udearealer

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Bestyrelsesmøde 29.maj 2012 Kl Bemærk starttidspunkt der serveres en sandwich undervejs

Bestyrelsesmøde 29.maj 2012 Kl Bemærk starttidspunkt der serveres en sandwich undervejs MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 29.maj 2012 Kl. 15.0018.00 Bemærk starttidspunkt der serveres en sandwich undervejs 1 Godkendelse af referat fra 15.3.2012 1: bestref 120315 Beslutning: godkendt Opfølgning

Læs mere

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17.

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17. Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 26.05.2014 kl. 17.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i Bestyrelsen tirsdag den 24. september 2019 Til stede var: Hans

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00) 8. september 2016 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, ph.d. Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelsesleder,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30 Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Helle Vestergaard, Emil Martin Vork Heunecke, Fredrik Allentoft- Andersen Administrativ leder Hans-Henrik

Læs mere

Referat. 9. december Bestyrelsesmøde nr. 46, torsdag den 8. december 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted.

Referat. 9. december Bestyrelsesmøde nr. 46, torsdag den 8. december 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted. Referat 9. december 2016 Bestyrelsesmøde nr. 46, torsdag den 8. december 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian

Læs mere

Referat. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 27-5-2013 kl. 17.00

Referat. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 27-5-2013 kl. 17.00 Referat for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 27-5-2013 kl. 17.00 Medlemmer: Johannes Balsby Krøyer Birger Hansen Astrid Kær Rishøj Torben Iversen Thomas Frost Andersen Jonna Lynge Vagn

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Mødedato: 4. juni 2018 Mødetidspunkt: kl. 16:15 Sluttidspunkt: kl. 18.00 Økonomichef Hans Hollensen deltog i punkt 1, 2, 3 og 4. Til stede: Per Krogh Hansen (formand),

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Tilstede: biskop Elisabeth Dons Christensen (EDC), direktør Jørn Henriksen (JH), direktør Keld Vestergaard (KV), centerleder

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet onsdag d. 21. marts 2018 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet onsdag d. 21. marts 2018 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet. 21 03 2018 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium Hermed referat af bestyrelsesmødet onsdag d. 21. marts 2018 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet. Deltagere: Per Farbøl, Niels Ebdrup, Peter

Læs mere

Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 8. oktober 2015 Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 1) Underskrivelse af referat fra sidste møde 2) Godkendelse af dagsorden 3) Meddelelser 4) Opfølgning

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Århus Akademi

Bestyrelsesmøde på Århus Akademi Bestyrelsesmøde på Århus Akademi Torsdag den 4. oktober2018, kl. 16.15-18.15 Mødelokale 318 (på 2. sal) Dagsorden Punkt 0. Underskrift på referat fra bestyrelsesmøde den 19.6.2018 Bilag 1. Referat fra

Læs mere

Kjeld Møller Pedersen, Peter Christensen-Dalsgaard, Michael Jepsen, Birgitte Nielsen, Jytte Thomassen, Jes Johansen, Chagana Tharmakulasingam

Kjeld Møller Pedersen, Peter Christensen-Dalsgaard, Michael Jepsen, Birgitte Nielsen, Jytte Thomassen, Jes Johansen, Chagana Tharmakulasingam Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 12. december 2012. Til stede: Afbud: Øvr. deltagere: Kjeld Møller Pedersen, Peter Christensen-Dalsgaard, Michael Jepsen, Birgitte Nielsen, Jytte Thomassen, Jes Johansen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl i lokale Referat. Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler

Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl i lokale Referat. Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl. 17-19 i lokale 13.28 Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler Referat Orientering fra formanden Lectio er systemrevideret og godkendt. UU giver i sit hæfte Fremtidsparat,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 Til stede: Palle Broman, Huno K. Jensen, Erik Olesen, Laurits Lykkeskov Gran, Thea Karoline Marx, Helle Risvig Nielsen. Afbud: Steffen Lange, Britta

Læs mere

21. marts 2014. Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium og HF. Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 18. marts 2014.

21. marts 2014. Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium og HF. Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 18. marts 2014. 21. marts 2014 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium og HF Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 18. marts 2014. Deltagere: Niels Ebdrup, Leif Østerholt, Marianne Bech Hansen, Knud Erik Schack Madsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. december 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. december 2018 kl 14. december 2018 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. december 2018 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Torben Petersen, Morten Pape

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde torsdag d Aalborg Katedralskole

Referat af Bestyrelsesmøde torsdag d Aalborg Katedralskole A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sct. Jørgens Gade 5 DK-9100 Aalborg Telefon 96 31 37 70 E-mail: adm@aalkat-gym.dk Referat af Bestyrelsesmøde torsdag d. 14.12.17 Aalborg Katedralskole Til stede:

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017.

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 19. september 2017 Fraværende: Anders Gadegaard og Ingrid McLeanNyegaard. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen at Bestyrelsen

Læs mere

Uddannelsesleder Anna Amby Frejbæk deltog i mødet under behandlingen af punkt 8. Der har desværre været to dødsfald blandt eleverne.

Uddannelsesleder Anna Amby Frejbæk deltog i mødet under behandlingen af punkt 8. Der har desværre været to dødsfald blandt eleverne. Bestyrelsesmøde mandag den 20. juni 2016 kl. 16-18 Til stede: Birthe Friis Mortensen, Jan Peter Jensen, Andreas P. Cornett, Karin Holdt, Leif Høgh Jensen, Gunnar Eggert Jørgensen, Poul Jørgensen, Mads

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.juni 2012 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Niels Erik Parbst Charlotte Broen Christensen Birgitte Lind Andreas

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet mandag d. 7. december 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet mandag d. 7. december 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 10. december 2015 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat af bestyrelsesmødet mandag d. 7. december 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Deltagere: Knud Erik Schack

Læs mere

Referat 13. marts 2013

Referat 13. marts 2013 Referat 13. marts 2013 Bestyrelsesmøde nr. 30, onsdag den 13. marts 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Jens Jakob Jakobsen, Isabella

Læs mere

Mødedato: Torsdag d kl Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby

Mødedato: Torsdag d kl Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby Mølleåværket A/S Referat Dato: 26-06-2018 Ref.: msv Mødenr.: 2/2018 Mødedato: Torsdag d. 21.6.2018 kl. 14-16 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 12. december 2012 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30) Sønderborg d. 10. dec. 2018 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (selvsupplerende) Claus Christensen, Broager skole Thomas Worm Larsen, Sønderborg Kommune Ib Christensen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 14. december 2010 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 14. december 2010 kl 17. december 2010 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 14. december 2010 kl. 16.00 Fra bestyrelsen deltog Gert Fosgerau, Liselotte Hansen, Jørn Jepsen, Gert Meyer

Læs mere

Dagsorden: 1) Godkendelse og underskrivelse af referatet fra bestyrelsemødet den 27. maj 2010

Dagsorden: 1) Godkendelse og underskrivelse af referatet fra bestyrelsemødet den 27. maj 2010 Referat af bestyrelsens møde onsdag den 13. oktober 2010 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Nils Henrik Pedersen (NH), Niels Behrendt Jørgensen (NJ), Tue

Læs mere

Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl

Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl. 8.00-10.00 Til stede: Thøger Johnsen, formand Vagn Bech, næstformand udpeget af Dansk Industri Andreas Kvist Bacher, medlem udpeget af Danske

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl 22. september 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen, Gertrud

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8. Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken 17.00 19.00. Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8. Vi serverer lidt smørrebrød ca. 18.30. Holstebro den 22. maj 2014 1. Valg

Læs mere

REFERAT. Bestyrelsesmøde VUC Hvidovre-Amager. Afholdt over to datoer: 30APR13 - fortsat 15MAJ13 i Hvidovre

REFERAT. Bestyrelsesmøde VUC Hvidovre-Amager. Afholdt over to datoer: 30APR13 - fortsat 15MAJ13 i Hvidovre REFERAT Bestyrelsesmøde VUC Hvidovre-Amager Afholdt over to datoer: 30APR13 - fortsat 15MAJ13 i Hvidovre Til stede: Bestyrelsen: Henning Thomsen, formand, (HT) Eva Lund Bertelsen, næstformand, (ELB) (Kun

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 24.september 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl på lærerværelset

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 12-6-2007 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 10. december 2012

Referat af bestyrelsesmøde den 10. december 2012 Referat af bestyrelsesmøde den 10. december 2012 Til stede: Niels Chr. Sidenius, Stefan Møller Christiansen, Hanne Seyer-Hansen, Jørgen Lang, Lis Vivi Fonnesbæk Hansen (fra punkt 4), Peder Filskov, Casper

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 25.08.2014 kl. 16.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 17. september 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Helle Lundgreen,

Læs mere

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Onsdag d. 8 juni kl. 16.00 ca. 17.30 Deltagere: Susan Vonsild, Kirsten Bundgaard, Leon Sebbelin, Adam Dam, Lærke 2a, Steen Madsen, Peter Hansen,

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 19. juni 2013

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 19. juni 2013 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 19. juni 2013 Dagsorden: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsens møde den 21. marts 2013 2. Opfølgning på beslutninger fra sidste bestyrelsesmøde 3. Nyt

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 07. december 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen (Deltog fra kl. 15.00) Steen Colberg Jensen Michael

Læs mere

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017.

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017. Referat bestyrelsesmøde den 13. september 2017. Tilstede: Jørgen Lang, Anne Lund, Peter Munk Christiansen, Jonna Frølich, Jette Bjørn Hansen, Kristine Contaoi Nielsen, Kristine Rasmussen, Marie Rosenkrantz,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 9. december 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 9. december 2014 kl 17. december 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 9. december 2014 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl. 15.00 Medlemmer af bestyrelsen: Afbud: Fra skolen: Jørn Vejgaard, Tage Hjortkjær, Karin Østerby, Michael Nederby, Erik Damborg, Kurt K. Nielsen, Steen Hartmann

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.12. 2018 kl. 16.30

Læs mere

Lars Tonø, Roskilde kommune Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon

Lars Tonø, Roskilde kommune Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon REFERAT Bestyrelsesmøde 19. september 2018 19. september 2018 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Steffen Lund, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune Peter Friis, medarbejderrepræsentant,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september 2010.

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september 2010. Jyllandsgade 2 DK-7600 Struer Tlf: 9785 4300 Fax: 9785 4133 struer-statsgym@stgym.dk www.struer-statsgym.dk Sagsbehandler: S: Dato 15.09.10 Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 20. marts 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere