SGIF Sengeløse Gymnastik- og Idrætsforening Spangåvej 9-11 Sengeløse 2630 Taastrup -SGIF

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SGIF Sengeløse Gymnastik- og Idrætsforening Spangåvej 9-11 Sengeløse 2630 Taastrup -SGIF"

Transkript

1 Gymnastik- og Idrætsforening På SGIF s generalforsamling d. 14. marts 2002 blev følgende nye vedtægter for SGIF enstemmigt vedtaget: På ordinær generalforsamling blev Forretningsorden for hovedbestyrelsen ændret. Ny 3, nuv. 3 ændret til 4 På ordinær generalforsamling blev følgende paragraffer i vedtægterne ændret: 1, 5, 12, 13, 17 og 18; 2 i forretningsorden for hovedbestyrelsen og 1 og 6 i forretningsorden for afdelingerne under SGIF På ordinær generalforsamling blev vedtægternes 8 og 18 samt 8 i forretningsorden for hallens Cafeteria og 6 i forretningsorden for Fællesidræt ændret Ændringer i vedtægternes 5, 6, 8, samt tilføjelserne i 2 og 4 i Forretningsorden for afdelinger under SGIF, tillige med ny forretningsorden for afdelingen Idræt blev vedtaget på generalforsamlingen d. 31. marts 2016 Foreningens formål og hjemsted m.m. 1 Foreningens navn er Gymnastik- & Idrætsforening, der er stiftet den 6. november 1904, under navnet Gymnastikforening. Dens hjemsted er i Høje- Taastrup Kommune. Foreningen er p.t. tilsluttet følgende organisationer: DIF, DGI, SBU, SHF, ØBTU. 2 Foreningens formål er: at udbrede kendskabet til og fremme interessen indenfor de af SGIF nedsatte aktiviteter, således at flest mulige uanset evner, alder og erfaringer dyrker idræt i SGIF at fremme et godt kammeratskab, sammenhold og engagement, og give det enkelte medlem en god social forståelse, personlig udvikling, større ansvarsfølelse og øget selvtillid, at uddanne dygtige idrætsudøvere, instruktører, trænere og ledere, og at tilvejebringe det økonomiske grundlag herfor. Foreningens medlemmer 3 Som aktivt medlem af de enkelte afdelinger kan optages enhver, som ikke har noget økonomisk mellemværende med andre afdelinger, idrætsforeninger eller er udelukket i henhold til hovedbestyrelsens eller afdelingernes forretningsorden. Medlemskabet er først gyldigt, når medlemskontingentet er betalt. Udmeldelse kan kun ske med mindst én måneds varsel til ophør ved en betalingsperiodes udløb. Anmodning om udmeldelse gives til den respektive afdelingskasserer. 4 Hovedforeningen og afdelingerne kan optage "interessemedlemmer", som ikke på dette medlemskab har ret til at deltage i aktiviteten.

2 Gymnastik- og Idrætsforening Foreningens ledelse Generalforsamlingen 5 Generalforsamlingen er foreningens højeste myndighed og afholdes en gang årligt inden 15. april. Gyldigt medlemskab kan af hovedbestyrelsen forlanges dokumenteret ved indgangen. Generalforsamlingen indkaldes af hovedbestyrelsen med mindst 14 dages varsel ved offentlig annoncering. Forslag, der ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling indsendes til hovedformanden, senest 8 dage før generalforsamlingen. Generalforsamlingen er beslutningsdygtig uanset de fremmødtes antal. Sager, der ikke er optaget på dagsordenen kan ikke sættes under afstemning. Alle sager afgøres ved almindelig stemmeflerhed. Ved stemmelighed bortfalder et forslag. VEDTÆGTSÆNDRINGER KRÆVER DOG 2/3 MAJORITET BLANDT DE FREMMØDTE STEMMEBERETTIGEDE MEDLEMMER. Ekstraordinær generalforsamling kan afholdes med samme varsel som ordinær generalforsamling, når mindst to af hovedbestyrelsens medlemmer vedtager det, og skal afholdes inden 30 dage, når mindst 25 stemmeberettigede medlemmer skriftligt forlanger det med angivelse af den eller de sager, der ønskes behandlet. Ved en ekstraordinær generalforsamling gælder de samme afstemningsregler som ved en ordinær generalforsamling. 6 På den ordinære generalforsamling foretages følgende: 1: Valg af dirigent 2: Valg af 2 stemmetællere og 1 protokolfører 3: Formanden aflægger beretning til godkendelse. 4: Afdelingsformændene orienterer kort om afdelingernes arbejde. 5: Kassereren fremlægger det reviderede regnskab samt budget til godkendelse, samt fremlægger afdelingernes reviderede regnskaber til orientering. 6: Indkomne forslag. 7: Godkendelse af forretningsorden for hovedbestyrelsen. 8: Valg : Valg af hovedformand i ulige år. Valg af hovedkasserer i lige år. Valg af sekretær i lige år. Valg af 1 hovedbestyrelsesmedlem i lige år. Valg af festudvalgsformand i ulige år. Valg af 1 revisor i lige år. Valg af 1 revisor i ulige år. Valg af 1 revisorsuppleant. Disse valg gælder for en 2-årig periode. Valg af 1-2 suppleanter for en et-årig periode 9: Formændene for afdelingsbestyrelserne meddeler hvem, der er afdelingsrepræsentant i hovedbestyrelsen. 10: Eventuelt 7 Generalforsamlingen ledes af en dirigent, der er valgt af forsamlingen, og som ikke behøver at være medlem af foreningen. Dirigenten afgør alle spørgsmål angående behandlings- og

3 Gymnastik- og Idrætsforening afstemningsmåden. Dog skal alle personvalg afgøres ved skriftlig afstemning. Beslutning tages ved simpelt flertal, idet der dog ved beslutning om foreningens ophævelse henvises til 24. Alle aktive medlemmer, der er fyldt 14 år, er valgbare og har stemmeret. Dog skal formand og kasserer være mindst 18 år. Interessemedlemmer har stemmeret og er valgbare såvel til hoved- som til afdelingsgeneralforsamlingen og -bestyrelser. Ingen medlemmer har mere end én stemme og stemmeret kan kun foretages personligt. Dog kan medlemmer under 14 år afgive stemme- og taleret til en forælder, der ikke i forvejen oppebærer stemme- og taleret. Hovedbestyrelsen 8 Foreningen ledes af hovedbestyrelsen, som består af: Hovedformand Næstformand. Hovedkasserer Sekretær Generalforsamlingsvalgte medlemmer Festudvalgsformand En repræsentant fra hver afdeling. Dog er afdelinger med et medlemsantal over 250 betalende medlemmer berettiget til 2 repræsentanter i hovedbestyrelsen. Hovedbestyrelsen afholder mindst 3-4 møder om året, der indkaldes af hovedformanden eller hvis mindst tre af hovedbestyrelsens medlemmer ønsker det. Hovedbestyrelsen arbejder efter en forretningsorden, der godkendes af generalforsamlingen. På førstkommende hovedbestyrelsesmøde efter generalforsamlingen foretager hovedbestyrelsen følgende: 1: Valg af næstformand 2: Udnævnelse af daglig leder og regnskabsfører for Cafeteriet samt evt. 1-2 menige medlemmer til forretningsudvalget for Cafeteriet. 3: Udnævnelse af deltagere til andre aktiviteter, hvor foreningen har interesser. I tilfælde af, at hovedformanden eller hovedkassereren fratræder i utide, konstituerer hovedbestyrelsen sig selv indtil næste ordinære generalforsamling. Såfremt en afdelingsrepræsentant fratræder i utide, afgør den pågældende afdelingsbestyrelse, hvem der skal indtræde i stedet. En afdelingsrepræsentant kan lade sig repræsentere i hovedbestyrelsen ved et andet medlem af vedkommende afdelingsbestyrelse. 9 Foreningen tegnes overfor tredjemand af hovedformanden og et medlem af hovedbestyrelsen eller et flertal af medlemmer af hovedbestyrelsen. Regnskab 10 Regnskabsåret går fra den 1. januar til 31. december. Til dækning af foreningens udgifter kan hovedbestyrelsen iværksætte, at hver afdeling årligt betaler et bidrag (kontingentandel), der fastsættes af hovedbestyrelsen. 11 Revision af foreningens regnskab foretages af 2 på generalforsamlingen valgte revisorer, der også skal revidere afdelingernes regnskaber. Ekstern revisor kan tilknyttes, hvis dette findes hensigtsmæssigt. Nærmere fremgår af hovedbestyrelsens forretningsorden.

4 Gymnastik- og Idrætsforening Afdelingerne 12 Foreningen består af afdelinger for hver aktivitet, nemlig p.t.: Amatørteater Fodbold Idræt Volleyball Hovedbestyrelsen kan godkende forslag om oprettelse af nye afdelinger, hvis der er flertal herfor. Der indkaldes til stiftende generalforsamling i den nye afdeling med samme indkaldelsesvarsel som på ordinær generalforsamling. Med følgende punkter på dagsordenen: Valg af afdelingsbestyrelse, orientering om forretningsordenen samt eventuelt. Afdelingsbestyrelsen arbejder efter en forretningsorden. Hovedbestyrelsen kan tillige ved almindeligt flertal vedtage at nedlægge bestående afdelinger, såfremt der ikke kan vælges bestyrelse. I øvrigt henvises til 16. Foreningen kan optage afdelinger, der er organiseret efter andre retningslinier end de, der er foreskrevet i vedtægterne. Det kan ske, hvis følgende betingelser er opfyldt: Det skal i hvert enkelt tilfælde godkendes på en generalforsamling, at en anderledes organiseret afdeling optages i SGIF. Forretningsordenen for en anderledes organiseret afdeling skal i hvert enkelt tilfælde godkendes på en generalforsamling. Den godkendte forretningsorden for en anderledes organiseret afdeling skal vedlægges foreningens ordinære vedtægter som bilag. Foreningen kan indgå et samarbejde med andre foreninger angående opstilling af fælles hold, gennemførelse af projekter af fælles interesse o.lign. 13 Afdelingens højeste myndighed er den årlige generalforsamling, der skal holdes inden den 1. marts. Der kan afholdes ekstraordinære generalforsamlinger. Reglerne for indkaldelse og afstemninger er de samme som for hovedgeneralforsamlingen (se 5& 7). Der vælges en afdelingsbestyrelse på den årlige generalforsamling. Punkterne, der skal behandles på generalforsamlingen, samt afdelingsbestyrelsernes opgaver fremgår af en forretningsorden for afdelingerne. Ændringer deri skal godkendes af hovedbestyrelsen. En afdelingsbestyrelse kan ekskludere et medlem. Reglerne herfor fremgår af forretningsordenen. En eksklusion kan indankes overfor hovedbestyrelsen. 14 Hver afdeling varetager i det daglige afdelingens økonomi og administration. Afdelingens budget forelægges hovedbestyrelsen til godkendelse senest d 5. januar. Ikke budgetterede enkeltarrangementer, der forpligter foreningen med over kr ,00, skal godkendes af hovedbestyrelsen inden igangsætningen. 15 Afdelingen tegnes overfor tredjemand af afdelingsformanden sammen med et medlem af afdelingsbestyrelsen eller af et flertal af afdelingsbestyrelsen.

5 Gymnastik- og Idrætsforening 16 Hvis en afdeling ophæves, tilfalder dens aktiver hovedforeningen. Foreningen drager omsorg for, at afdelingens redskaber og udstyr mv. opbevares på betryggende måde og stilles til rådighed, hvis afdelingen genoprettes. Øvrige bestemmelser 17 Foreningens opløsning kan kun besluttes på en generalforsamling efter indstilling af hovedbestyrelsen. Til gyldig beslutning om opløsning kræves, at mindst 2/3 af de på generalforsamlingen fremmødte stemmeberettigede medlemmer skriftligt stemmer herfor. Såfremt foreningens opløsning sker på grund af sammenslutning med en anden forening med samme formål, overføres foreningens formue og øvrige aktiver til den ny forening. Ved anden opløsning overlades foreningens formue mv. til Høje-Taastrup Kommune til gavn for anden idrætsaktivitet i efter Byrådets eget skøn. Fanerne opbevares af den lokalafdeling af DGI, som foreningen tilhører, pt. Roskilde, og udleveres, hvis foreningen stiftes igen. 18 Lovene træder i kraft fra vedtagelsen på generalforsamlingen den 14. marts 2002, og efter at Høje-Taastrup Kommune har sanktioneret disse. Ændringerne i 1, 5, 12, 13, 17, og 18 blev vedtaget på generalforsamlingen d. 31. marts Ændringerne i vedtægternes 8 og 18 samt 8 i forretningsorden for hallens Cafeteria og 6 i forretningsorden for Fællesidræt og blev vedtaget på generalforsamlingen d. 25. marts Ændringer i vedtægternes 5, 6, 8, samt tilføjelserne i 2 og 4 i Forretningsorden for afdelinger under SGIF, tillige med ny forretningsorden for afdelingen Idræt blev vedtaget på generalforsamlingen d. 31. marts 2016

6 Gymnastik- og Idrætsforening Forretningsorden for Hovedbestyrelsen 1 Hovedbestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst halvdelen af dens medlemmer er til stede. Alle beslutninger træffes ved almindeligt flertal. Hver af hovedbestyrelsens medlemmer har én stemme, og stemmeretten skal udøves personligt, jf. dog retten til personlige stedfortrædere i vedtægternes 8. I tilfælde af stemmelighed gør formandens stemme udslaget. Vedtagelser i hovedbestyrelsen indføres i en beslutningsprotokol, der underskrives af samtlige mødedeltagere. Næstformanden træder i formandens sted, når denne er forhindret. 2 Til de opgaver, som det påhviler hovedbestyrelsen at varetage hører: at udforme foreningens overordnede politikker og strategier, at foreningens love overholdes af medlemmer og afdelinger, at søge foreningens formålsparagraf opfyldt, at godkende afdelingernes budgetter og forretningsorden, og at søge foreningen repræsenteret i kommunale udvalg og -nævn, samt hvor det i øvrigt måtte være ønskeligt at få foreningen repræsenteret. Endvidere: at søge samarbejde med andre idrætsklubber i kommunen om fælles anliggender, at varetage foreningens interesser i forhold til offentlige myndigheder, samt bistå afdelingerne i at varetage deres interesser overfor offentlige myndigheder at forestå større foreningsarrangementer, at tegne nødvendige forsikringer, at fastsætte regler for tildeling af pokaler o.lign. hvor særlig fundats ikke er udarbejdet at søge at hjælpe, såfremt en afdeling er kommet i ledelsesmæssige og økonomiske vanskeligheder. Sidstnævnte kan ske enten ved at yde tilskud eller bevilge lån fra hovedforeningen, og at behandle og afsige kendelser i sager herunder ankesager om idømmelse af karantæne eller udelukkelse for en tidsbestemt periode af medlemmer, som udviser provokerende og dårlig opførsel, forsætligt ødelægger foreningens værdier og materiel eller søger at skade foreningen Foreningens kontante beholdning må normalt ikke overstige kr Overskydende beløb skal til enhver tid være anbragt i et pengeinstitut eller anbragt i indenlandsk børsnoterede værdipapirer anbragt i depot lydende på foreningens navn. 3 Under hovedbestyrelsen arbejder et forretningsudvalg, der tager sig af hastesager og rutineprægede opgaver som f. eks. afgørelser af ansøgninger o.l. Ansøgninger over kr skal dog altid behandles i hovedbestyrelsen. Ved hvert møde i hovedbestyrelsen informerer formanden om forretningsudvalgets arbejde. Forretningsudvalgets afgørelser kan forelægges hovedbestyrelsen til fornyet vurdering. Forretningsudvalget består af 3 medlemmer. Hovedformanden og hovedkassereren er fødte medlemmer i udvalget. Hovedbestyrelsen vælger udvalgets 3. medlem for en etårig periode ved sit konstituerende møde.

7 Gymnastik- og Idrætsforening 4 Hovedkassereren fører regnskabet og skal senest en måned før generalforsamlingen have udarbejdet et regnskab, der klart og overskueligt viser foreningens indtægter og udgifter i regnskabsåret, samt på samme måde viser foreningens aktiver og passiver ved regnskabsårets slutning. Det påhviler hovedkassereren at give foreningens revisorer meddelelse, når regnskabet er klar til revision, og revisionen skal være afsluttet senest 14 dage før generalforsamlingen.

8 Gymnastik- og Idrætsforening Forretningsorden for afdelinger under SGIF 1 Den højeste myndighed indenfor hver afdeling er afdelingens generalforsamling. Den ordinære afdelingsgeneralforsamling afholdes én gang årligt i perioden fra regnskabsårets afslutning til 1. marts. Den indkaldes af afdelingsbestyrelsen med mindst 14 dages varsel ved offentlig annoncering eller ved direkte udsendelse til de enkelte medlemmer. Indkaldelsen skal indeholde dagsorden for generalforsamlingen samt oplysning om eventuelle forslag. Med samme indkaldelsesvarsel kan en ekstraordinær generalforsamling afholdes efter beslutning i afdelingsbestyrelsen, og skal afholdes inden 30 dage, når mindst 10 af afdelingens stemmeberettigede medlemmer skriftligt stiller krav herom overfor afdelingsbestyrelsen med anførelse af den eller de sager, der ønskes behandlet. Forslag, der ønskes behandlet på en ordinær generalforsamling indsendes til afdelingsbestyrelsens formand senest 8 dage før, og afdelingsbestyrelsen sørger for, at forslagene optages til behandling på generalforsamlingen. 2 På den ordinære generalforsamling foretages følgende: 1: Valg af dirigent 2: Valg af 2 stemmetællere og 1 protokolfører 3: Afdelingsformanden aflægger beretning til godkendelse. 4: Afdelingskassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse, samt budget for det kommende regnskabsår til godkendelse. 5: Indkomne forslag. 6: Valg: Valg af afdelingsformand i ulige år. Valg af afdelingskasserer i lige år. Valg af 1-5 afdelingsbestyrelsesmedlemmer, disse valg gælder for 2 år. Evt. valg af suppleanter. Disse valg gælder ligeledes for 2 år. 7: Valg af evt. udvalg, gældende for 1 år. 8: Eventuelt For afdelingen idræt gælder dog, at valg til bestyrelsen følger Forretningsorden for Idræt, 2. 3 Ledelse og afstemning mv. ved afdelingernes generalforsamlinger foregår efter samme retningslinier, som gælder for hovedgeneralforsamlingen. Medlemmer af hovedbestyrelsen har ret til at overvære generalforsamlingerne. 4 Den daglige ledelse af hver afdeling varetages af en afdelingsbestyrelse, der vælges på den ordinære generalforsamling. Afdelingsbestyrelsen konstituerer sig på førstkommende møde efter generalforsamlingen, således at der vælges repræsentanter til de faste opgaver i bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen består af 3, 5 eller 7 medlemmer, nemlig formanden, kasserer og 1, 3 eller 5 af afdelingens øvrige medlemmer. Undtaget herfra er Idræt, der vedr. bestyrelsessammensætning er underlagt Forretningsorden for Idræt 3.

9 Gymnastik- og Idrætsforening I tilfælde af, at et af afdelingens bestyrelsesmedlemmer fratræder i utide, konstituerer bestyrelsen sig selv indtil næste ordinære generalforsamling. 5 Afdelingsbestyrelsen afholder møde, så ofte formanden eller 2 af afdelingsbestyrelsens medlemmer ønsker det. Afdelingsbestyrelserne er beslutningsdygtige, når mindst halvdelen af dens medlemmer er til stede. Alle beslutninger træffes ved simpelt flertal. I tilfælde af stemmelighed gør formandens stemme udslaget. Hvert af afdelingsbestyrelsens medlemmer har én stemme, og stemmeretten skal udøves personligt. Vedtagelser i afdelingsbestyrelsen indføres i en beslutningsprotokol, der underskrives af samtlige mødedeltagere. 6 Afdelingsbestyrelsen skal varetage afdelingens interesser, ved bl.a. at: forestå tilrettelæggelse af aktiviteter for den pågældende afdeling drage omsorg for at foreningens love og anvisninger overholdes sørge for konkurrencemuligheder for afdelingens medlemmer i det omfang, der er behov herfor, samt i øvrigt søge kontakt med tilsvarende afdelinger indenfor andre foreninger varetage afdelingens interesser i hovedbestyrelsen ved valg af en repræsentant påse, at der ved de af afdelingen tilrettelagte arrangementer og træning er ansvarlige ledere/instruktører/trænere tilstede være ansvarlige for afdelingens offentlige arrangementer efter forudgående orientering i hovedbestyrelsen at aflevere en fuldstændig fortegnelse over samtlige medlemmer og bestyrelsesmedlemmer til hovedbestyrelsen forelægge afdelingens budget for det kommende regnskabsår for hovedbestyrelsen umiddelbart efter afdelingens generalforsamling at sende fuldstændig udskrift af det godkendte regnskab med revisionspåtegnelse, til hovedbestyrelsens orientering afsige kendelser eller afgive advarsler for forseelser el.lign. under idrætsudøvelse og ved ophold på anlæg og i lokaler. tage beslutning om udelukkelse af et medlem, der er i kontingentrestance eller i anden gæld til afdelingen. Et medlem, der ekskluderes af afdelingsbestyrelsen, kan indanke udelukkelsen overfor hovedbestyrelsen forelægge forslag til ændringer af afdelingens forretningsorden for hovedbestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen må ikke rette henvendelse til offentlig myndighed uden at orientere hovedbestyrelsen. 7 Kontingenterne for de enkelte afdelinger fastsættes af afdelingsbestyrelserne. Afdelingskassereren foranlediger kontingentet opkrævet. Afdelingskassereren fører regnskabet i afdelingen. Afdelingernes regnskabsår går fra den 1. januar december. Årsregnskabet afsluttes snarest muligt efter regnskabsårets slutning, og afdelingskassereren foranlediger herefter, at revision snarest foretages og afsluttes.

10 Gymnastik- og Idrætsforening Forretningsorden for Hallens Cafeteria 1 Hallens Cafeteria er en del af Idrætsanlæg. Ejeren er Høje-Taastrup Kommune. SGIF er forpagter og driver cafeteriet. SGIF har næringsbrev og bevilling til at servere stærke drikke. 2 SGIF skal følge regulativer udstedt af Høje-Taastrup Kommune, herunder den foreliggende kontrakt. 3 SGIF-s formål med at drive cafeteriet, er at tilbyde medlemmer og andre brugere en mulighed for klubliv under afslappede former. Endvidere at fungere som serviceorgan ved stævner, møder o.lign., for så vidt angår det cafeteriet kan tilbyde af drikke- og madvarer. 4 Cafeteriet drives på frivillig basis. 5 SGIF s Hovedbestyrelse udpeger en daglig leder. Lederen lægger retningslinierne for den daglige drift, og varetager i det hele taget SGIF s interesser ved cafeteriadrift. 6 SGIF s Hovedbestyrelse udpeger en regnskabsfører. Der føres regnskab i henhold til gældende regler samt almindelige regnskabsprincipper. Regnskabet følger kalenderåret. Regnskabet revideres af foreningens 2 revisorer. Ekstern revisor kan tilknyttes, hvis dette findes hensigtsmæssigt. Regnskabet aflægges og godkendes på det følgende Hovedbestyrelsesmøde. Regnskabet aflægges endvidere på den førstkommende Generalforsamling. 7 Et evt. økonomisk overskud skal anvendes til følgende i prioriteret rækkefølge: konsolidering af cafeteriets økonomi forbedringer af cafeteriet, hvor disse ikke finansieres af Høje-Taastrup Kommune økonomisk støtte til salgsfremmende aktiviteter i Idrætspark, herunder stævner, turneringer o.lign. støtte til andre sportslige aktiviteter i, hvor andre muligheder er udtømt. 8 Til varetagelse af cafeteriets almindelige anliggender samt disponeringer af et evt. overskud, nedsættes et forretningsudvalg, bestående af cafeterialeder, regnskabsfører, samt SGIF s hovedformand. Desuden kan hoedbestyrelsen udpege yderligere 1 eller evt. 2 medlemmer af forretnignsudvalget for et år ad gangen afhængigt af udvalgets arbejdsopgaver. Alle beslutninger afgøres ved simpelt flertal. Ved stemmelighed er hovedformandens stemme udslagsgivende. Udvalget udarbejder budget for cafeteriet, herunder forslag til disponering af midler til godkendelse af Hovedbestyrelsen. 9 Efter forudgående godkendelse af SGIF s Hovedbestyrelse kan forretningsudvalget igangsætte aktiviteter til fremme af det økonomiske grundlag for SGIF.

11 Gymnastik- og Idrætsforening 10 SGIF s Hovedbestyrelse er øverste ansvarlig og kan omgøre forretningsudvalgets beslutninger. 11 Forretningsordenen træder i kraft d. 14. marts 2002.

12 Gymnastik- og Idrætsforening Forretningsorden for Idræt 1 Baggrund og formål Afdelingen er pr en sammenlagt afdeling under SGIF, bestående af den tidligere Gymnastik-afdeling og den tidligere Fælles Idræt-afdeling. Mhp. at varetage begge de to tidligere afdelingers interesser og kulturelle forskelligheder er udarbejdet et bestyrelsesdokument med titlen Baggrund og formålsbeskrivelse for Idræt, der tjener som et internt arbejdsdokument for bestyrelsen. Idræt s formål er at tilbyde et bredt og varieret udbud af forskellige idrætsaktiviteter til børn, unge, voksne og familier i. Herved søges: - i gennem idræt og andet kulturelt virke at fremme den enkeltes og fællesskabets sundhed og trivsel, - at udbrede kendskabet til og fremme interessen for de af Idræt nedsatte aktiviteter, således at flest mulige uanset evner, alder og erfaringer har mulighed for at dyrke idræt i. - at uddanne kompetente instruktører, trænere og ledere, og at tilvejebringe det økonomiske grundlag herfor. 2 Afdelingssvilkår og generalforsamling Da Idræt er en afdeling under SGIF er afdelingen underlagt SGIF s "Forretningsorden for afdelinger under SGIF", dog med en tilføjelse til dennes 2, at valg til afdelingsbestyrelsen på generalforsamlingen skal foretages som følger: - Valg af formand i ulige år. - Valg af næstformand i lige år. - Valg af afdelingskasserer i ulige år. - Valg af 1-6 bestyrelsesmedlemmer, disse valg gælder for 2 år. - Valg af 3-4 institutions-udvalgsmedlemmer, der repræsenterer de forskellige børneinstitutioner i. Disse valg gælder for 2 år - Evt. valg af suppleanter. Disse valg gælder ligeledes for 2 år. Ovenstående har den naturlige konsekvens, at Forretningsorden for afdelinger under SGIF, 4 erstattes af nedenstående 3, der omhandler bestyrelsens sammensætning. 3 Bestyrelsens konstitution og daglige ledelse Afdelingens daglige ledelse varetages af bestyrelsen, der vælges på den ordinære generalforsamling. Bestyrelsen består af formand, næstformand, kasserer og 1-6 af afdelingens medlemmer samt 3-4 institutionsudvalgsmedlemmer. Bestyrelsen kan således samlet bestå af 7-13 medlemmer, jf 3. Udover den generalforsamlingsvalgte formand, næstformand, kasserer og de valgte institutions-udvalgsmedlemmer konstituerer bestyrelsen sig på førstkommende møde efter generalforsamlingen, således at der vælges repræsentanter til de faste opgaver i bestyrelsen. Ligeledes vælges

13 Gymnastik- og Idrætsforening bestyrelsesmedlem(mer), der skal repræsentere afdelingen i SGIF s hovedbestyrelse, ligesom der kan vælges repræsentanter til øvrige råd og udvalg. I tilfælde af, at et bestyrelsesmedlem fratræder i utide, konstituerer bestyrelsen sig selv indtil næste ordinære generalforsamling. Afdelingen tegnes over for tredjemand af formanden og et medlem af afdelingsbestyrelsen eller af et flertal af bestyrelsen. 4 Medlemmer Som medlemmer i afdelingen optages interesserede deltagere i aktiviteterne som hhv. enkelt- eller familiemedlemmer, samt institutioner og lignende, der er interesserede i samarbejdet omkring gymnastik- og andre idrætsaktiviteter og udviklingsprojekter i. 5 Kontingent Kontingentet fastsættes af bestyrelsen som hhv. enkelt- eller familiekontingent i forhold til afdelingens budget. Bestyrelsen bør tilstræbe, at kontingentsatserne ligger på et niveau, hvor alle kan være med. Bestyrelsen fastsætter de nærmere omstændigheder omkring opkrævning af deltagerbetaling og sørger for, at oplysningerne er på hjemmesiden. 6 I tilfælde af opløsning Hvis aktiviteterne indstilles og afdelingen opløses, tilfalder aktiverne SGIF s hovedbestyrelse, der skal tilse, at de benyttes til idrætsaktiviteter i til gavn for flest mulige børn, unge, voksne og familier i byen. 7 Ikrafttrædelse Indeværende forretningsorden træder i kraft pr

Vedtægter for. Søften Gymnastikforening 8382 Hinnerup

Vedtægter for. Søften Gymnastikforening 8382 Hinnerup Vedtægter for 8382 Hinnerup Side 1 af 6 sider Vedtægter for 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er, (SGF). Foreningen er stiftet i 1903 i Søften. Foreningen har hjemsted i Søften i Favrskov kommune. 2.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING

VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING Stiftet 25. oktober 1972 1. Foreningens navn Foreningens navn er: Skensved Idrætsforening. Dens hjemsted er Køge Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål

Læs mere

LOVE for Melby-Liseleje Idrætsforening Stiftet den. 27. april 1936

LOVE for Melby-Liseleje Idrætsforening Stiftet den. 27. april 1936 LOVE for Melby-Liseleje Idrætsforening Stiftet den. 27. april 1936 1. NAVN Foreningens navn er: Melby-Liseleje Idrætsforening (forkortet: MLI) med hjemsted i Halsnæs Kommune. 2. FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Vedtægter for Kokkedal Idræts Klub

Vedtægter for Kokkedal Idræts Klub Vedtægter for Kokkedal Idræts Klub NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. 1. Klubbens navn er Kokkedal Idræts Klub, i forkortelse kaldet K.I.K. Klubben er stiftet den 9. oktober 1978. 2. Klubbens hjemsted er Kokkedal

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VIRRING-VITVED UNGDOMS- OG IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR VIRRING-VITVED UNGDOMS- OG IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR VIRRING-VITVED UNGDOMS- OG IDRÆTSFORENING 1 Navn Hjemsted Foreningens navn er "Virring-Vitved Ungdoms- og Idrætsforening", hvilket navn fuldt ud skal benyttes i juridiske forhold, mens forkortelsen

Læs mere

FORSLAG TIL VEDTÆGTSÆNDRINGER GENERALFORSAMLING. FJORDAGER IDRÆTSFORENING STRANDVEJEN 39, 5240 ODENSE NØ. Tlf

FORSLAG TIL VEDTÆGTSÆNDRINGER GENERALFORSAMLING. FJORDAGER IDRÆTSFORENING STRANDVEJEN 39, 5240 ODENSE NØ. Tlf FORSLAG TIL VEDTÆGTSÆNDRINGER GENERALFORSAMLING FJORDAGER IDRÆTSFORENING STRANDVEJEN 39, 5240 ODENSE NØ. Tlf. 4010 8404 E-mail: fjordager@sport.dk Vedtægter for Fjordager Idrætsforening Stiftet 1. november

Læs mere

Vedtægter for Jels Idrætsforening

Vedtægter for Jels Idrætsforening Vedtægter for Jels Idrætsforening Stiftet den 18. juni 1965. Vedtægterne er revideret d. 12. december 1988, d. 31. januar 1991, d. 27. februar 1992, d. 24. marts 1994 og d. 13. marts 2012. 1 Navn og hjemsted

Læs mere

STAVTRUP IDRÆTSFORENING

STAVTRUP IDRÆTSFORENING STAVTRUP IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR STAVTRUP IDRÆTSFORENING APRIL 2017 Foreningens navn er Stavtrup Idrætsforening. 1 Foreningens navn, hjemsted og stiftelse Foreningens hjemsted er Stavtrup i Aarhus

Læs mere

Vedtægter for tst Håndbold

Vedtægter for tst Håndbold Vedtægter for tst Håndbold 1. Afdelingens navn og hjemsted 1. Afdelingens navn er tst Håndbold (herefter kaldet afdelingen). Afdelingen er etableret som en afdeling under idrætsforeningen tst (herefter

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Kolding Svømmeklub (forkortet KSK), stiftet den

Læs mere

1. Foreningens navn er Nr. Felding Gymnastik- og Idrætsforening, som forkortes Nr. Felding GIF.

1. Foreningens navn er Nr. Felding Gymnastik- og Idrætsforening, som forkortes Nr. Felding GIF. Vedtægter for Nr. Felding Gymnastik- og Idrætsforening. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Nr. Felding Gymnastik- og Idrætsforening, som forkortes Nr. Felding GIF. Stk. 2. Foreningens

Læs mere

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 1 Navn og hjemsted Foreningen Sejs-Svejbæk Idrætsforening (SSIF), der har hjemsted i Silkeborg Kommune, er stiftet

Læs mere

Vedtægter for HØRNING IDRÆTSFORENING - HIF

Vedtægter for HØRNING IDRÆTSFORENING - HIF Vedtægter for HØRNING IDRÆTSFORENING - HIF 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hørning Idrætsforening HIF, og dens hjemsted er 8362 Hørning by, Skanderborg Kommune. Foreningen er stiftet den 27. maj

Læs mere

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening.

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. 1 Navn Foreningens navn er Ulfborg Idrætsforening. Foreningen er stiftet den 4. marts 1937 og har hjemsted i Holstebro Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at danne

Læs mere

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse:

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse: Vedtægter for Christiansbjerg Idrætsforening Indholdsfortegnelse: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab 4 Indmeldelse 5 Udmeldelse 6 Kontingent 7 Restance 8 Udelukkelse og eksklusion 9 Ordinær generalforsamling

Læs mere

FC Grenaa, som er stiftet den , er hjemmehørende i Grenaa, Norddjurs Kommune.

FC Grenaa, som er stiftet den , er hjemmehørende i Grenaa, Norddjurs Kommune. VEDTÆGTER FOR FC GRENAA 1 FORENINGENS NAVN: FC Grenaa, som er stiftet den 5.11.1973, er hjemmehørende i Grenaa, Norddjurs Kommune. 2 FORMÅL: Stk. 1: FC Grenaa har som formål at fremme den almene interesse

Læs mere

KULLERUP REFSVINDINGE IDRÆTSFORENING

KULLERUP REFSVINDINGE IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR KULLERUP REFSVINDINGE IDRÆTSFORENING Stiftet i 1866 1 Kullerup-Refsvindinge idrætsforening (kaldet KRIF) er stiftet i 1866 under navnet Kullerup-Refsvindinge Skytteforening. Foreningens hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENING. Stk. 1.

VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENING. Stk. 1. VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENING HOVEDAFDELINGEN 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved Kommune. 2,

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

Vedtægter for Idrætsforeningen AIA-TRANBJERG

Vedtægter for Idrætsforeningen AIA-TRANBJERG 1. Navn Foreningens navn er Idrætsforeningen AIA-TRANBJERG eller AIA-Tranbjerg og har hjemsted i Århus Kommune. Foreningen er stiftet 10. juni 1974. Foreningens adresse er Grønløkke Alle 7A, 8310 Tranbjerg,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hjallerup Idrætsforening. Den er hjemmehørende i Hjallerup, i Brønderslev Kommune. 2 Formål Foreningens primære formål, er

Læs mere

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB.

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1.1 Foreningens navn er: Aarhus Døveforening 1.2 Tidligere navne: 1903-1904: Døvstummeforeningen,,Effata" Aarhus 1904-1950: Døvstummeforeningen,,Hephata"

Læs mere

Vedtægter for Multiatleterne

Vedtægter for Multiatleterne Vedtægter for Multiatleterne 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Multiatleterne. Foreningen er stiftet den 16. november 2008. Foreningen har hjemsted i Esbjerg Kommune, og foreningens adresse er formandens.

Læs mere

Foreningen Ulstrup IF er stiftet den og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune.

Foreningen Ulstrup IF er stiftet den og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune. Ulstrup IF 1: NAVN OG HJEMSTED. Foreningen Ulstrup IF er stiftet den 15.06.2010 og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune. 2: FORMÅL. Foreningens formål er, med udgangspunkt i afdelingerne, at skabe

Læs mere

VEDTÆGTER. Stk. 1. Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved 2, FORMÅL. Stk. 1.

VEDTÆGTER. Stk. 1. Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved 2, FORMÅL. Stk. 1. VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENING HOVEDAFDELINGEN 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved Kommune. 2,

Læs mere

Vedtægter i Jernløse Gymnastikforening

Vedtægter i Jernløse Gymnastikforening 1. Navn og Hjemsted. Foreningens navn er Jernløse Gymnastikforening og foreningen er hjemmehørende i Holbæk kommune. Jernløse Gymnastikforening er stiftet den 9. november 1892. 2. Formål. Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HØJVANGENS IDRÆTSFORENING HI SKANDERBORG

VEDTÆGTER FOR HØJVANGENS IDRÆTSFORENING HI SKANDERBORG VEDTÆGTER FOR HØJVANGENS IDRÆTSFORENING HI SKANDERBORG Kapitel 1. Navn og formål. 1. Foreningens navn er Højvangens Idrætsforening -HI Skanderborg. Foreningen er stiftet den 22. maj 1975 med hjemsted i

Læs mere

Vedtægterne for GIF giver muligheder

Vedtægterne for GIF giver muligheder Vedtægterne for GIF giver muligheder Eksisterende vedtægter GIFs HB foreslår flg. ændringer Baggrund for forslag Foreningens navn er Gislev Idrætsforening, og har hjemsted i Gislev Sogn i Faaborg-Midtfyn

Læs mere

1 Foreningens navn er HORNBÆK SPORTSFORENING, almindeligvis omtalt Hornbæk SF. Dens hjemsted er Randers Kommune.

1 Foreningens navn er HORNBÆK SPORTSFORENING, almindeligvis omtalt Hornbæk SF. Dens hjemsted er Randers Kommune. Hornbæk Sportsforening Randers Stiftet den 15. juli 1945 VEDTÆGTER FOR HORNBÆK SPORTSFORENING Overvænget 25 8900 Randers 1 Foreningens navn er HORNBÆK SPORTSFORENING, almindeligvis omtalt Hornbæk SF. Dens

Læs mere

Vedtægter for Rishøj Idrætsforening

Vedtægter for Rishøj Idrætsforening Vedtægter for Rishøj Idrætsforening 1. Foreningens navn Foreningens navn er: RISHØJ IDRÆTSFORENING med hjemsted i Køge Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at styrke og fremme interessen

Læs mere

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Forslag til vedtægtsændringer Understregede og kursiverede afsnit i gældende vedtægter foreslås erstattet af de kursiverede tekststykker under de enkelte paragraffer. PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

Læs mere

Fløng-Hedehusene Idræts Vedtægter

Fløng-Hedehusene Idræts Vedtægter 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Fløng-Hedehusene Idræt, forkortet FHI. FHI er hjemmehørende i Høje-Taastrup Kommune. FHI s lokalområde er Hedehusene og Fløng. 2. Formål. FHI vil styrke medlemmers

Læs mere

Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening.

Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening. Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening. 1 Foreningens navn er Ulfborg Bys gymnastikforening. Foreningens hjemsted er Holstebro Kommune. 2 Foreningens formål er at arbejde for åndeligt og legemligt

Læs mere

Vedtægter for idrætsforeningen IF FREM Bjæverskov

Vedtægter for idrætsforeningen IF FREM Bjæverskov Vedtægter for idrætsforeningen IF FREM Bjæverskov BJ ÆV V O ERSK Pr. 16. marts 2016 - Stiftet april 1901 1. Idrætsforeningen navn er IF FREM Bjæverskov Hjemstedet er Bjæverskov, Køge Kommune, Region Sjælland.

Læs mere

Love for. Af 20. oktober 1977 Med ændringer af 23. april 1981 BEDER - MALLING IDRÆTSFORENING

Love for. Af 20. oktober 1977 Med ændringer af 23. april 1981 BEDER - MALLING IDRÆTSFORENING Love for Af 20. oktober 1977 Med ændringer af 23. april 1981 BEDER - MALLING IDRÆTSFORENING Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Beder-Malling Idrætsforening, forkortet BMI, med hjemsted i Beder/Malling,

Læs mere

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Vedtægter for Pedersborg Gymnastik- og Idrætsforening 1: Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Pedersborg Gymnastik- og Idrætsforening. Dens hjemsted er Sorø Kommune, Region Sjælland. 2 Forenings

Læs mere

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969.

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. Klejtrup Boldklub Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Klejtrup Boldklub. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2. Klubbens formål. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening Vedtægter for Østsalling Idrætsforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østsalling Idrætsforening, stiftet den 17. november 1969. Dens hjemsted er i Skive Kommune. 2. Formål Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter. for. Vallekilde-Hørve Gymnastikforening. Stiftet den 11/

Vedtægter. for. Vallekilde-Hørve Gymnastikforening. Stiftet den 11/ Vedtægter for Vallekilde-Hørve Gymnastikforening Stiftet den 11/12 1929 Vedtægter revideret den 26. marts 2015 Denne side er blank 1 1 Navn og hjemsted Vallekilde-Hørve Gymnastikforening (VHG) med hjemsted

Læs mere

Vedtægter for. Sørbymagle Idrætsforening. Stiftet 1907

Vedtægter for. Sørbymagle Idrætsforening. Stiftet 1907 Vedtægter for Sørbymagle Idrætsforening Stiftet 1907 Revideret og vedtaget på generalforsamlingen 24. februar 2016 Foreningens navn er Sørbymagle Idrætsforening (SIF) og den er stiftet den 15. februar

Læs mere

Vedtægter for Team Haderslev KFUM

Vedtægter for Team Haderslev KFUM Vedtægter for Team Haderslev KFUM Foreningen er fremkommet ved en fusion pr. 1. juli 2003 af foreningerne Haderslev KFUM s Idræt og Haderslev Håndbold Klub. Disse foreninger er stiftet henholdsvis 7. april

Læs mere

VEDTÆGTER Raklev Gymnastik- og Idrætsforening

VEDTÆGTER Raklev Gymnastik- og Idrætsforening VEDTÆGTER Raklev Gymnastik- og Idrætsforening Vedtaget den 28.februar 2001 Revideret den 24. februar 2012 Hans Erik Melchiorsen Dirigent 1. FORENINGENS NAVN og HJEMSTED Foreningens navn: RAKLEV GYMNASTIK-

Læs mere

Vedtægter for BOLBRO GIF

Vedtægter for BOLBRO GIF Vedtægter for BOLBRO GIF 1 - FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Bolbro GIF. 2. Dens hjemsted er Odense kommune. 2 - FORENINGENS FORMÅL 1. at fremme forståelsen for foreningslivet 2. at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HØJVANGENS IDRÆTSFORENING HI SKANDERBORG

VEDTÆGTER FOR HØJVANGENS IDRÆTSFORENING HI SKANDERBORG VEDTÆGTER FOR HØJVANGENS IDRÆTSFORENING HI SKANDERBORG Kapitel 1. Navn og formål. 1. Foreningens navn er Højvangens Idrætsforening - HI Skanderborg. Foreningen er stiftet den 22. maj 1975 med hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HØJVANGENS IDRÆTSFORENING HI SKANDERBORG

VEDTÆGTER FOR HØJVANGENS IDRÆTSFORENING HI SKANDERBORG VEDTÆGTER FOR HØJVANGENS IDRÆTSFORENING HI SKANDERBORG Kapitel 1. Navn og formål. 1. Foreningens navn er Højvangens Idrætsforening -HI Skanderborg. Foreningen er stiftet den 22. maj 1975 med hjemsted i

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

VEDTÆGTER. Sammenslutningens navn er Horsens KFUM IDRÆT og er hjemmehørende i Horsens Kommune.

VEDTÆGTER. Sammenslutningens navn er Horsens KFUM IDRÆT og er hjemmehørende i Horsens Kommune. HORSENS KFUM IDRÆT VEDTÆGTER ' 1 Navn og hjemsted Sammenslutningens navn er Horsens KFUM IDRÆT og er hjemmehørende i Horsens Kommune. Horsens KFUM er stiftet den 17. september 1928 og sammenlagt med Birkeparken

Læs mere

Vedtægter for Ramløse Idræts Forening 26. Kreds

Vedtægter for Ramløse Idræts Forening 26. Kreds Vedtægter for Ramløse Idræts Forening 26. Kreds Gældende pr. december 2015 Navn, hjemsted og organisation 1.1. Foreningens navn er RAMLØSE IDRÆTS FORENING 26. Kreds (R.I.F). Hjemsted: Gribskov Kommune,

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforening

Torslunde-Ishøj Idrætsforening p Torslunde-Ishøj Idrætsforening Badminton Fodbold Gymnastik Petanque Støtteforening Torslunde Ishøj Idrætsforening 1. Navn og formål Foreningens navn er Torslunde Ishøj Idrætsforening (TIIF) og er hjemmehørende

Læs mere

Vedtægter for Tennisafdelingen i D.I.F.

Vedtægter for Tennisafdelingen i D.I.F. Vedtægter for Tennisafdelingen i D.I.F. 1 Foreningens navn er Dronninglund Idrætsforenings Tennisafdeling og har hjemsted i Dronninglund by og kommune. 2 Formål Tennisafdelingen driver og vedligeholder

Læs mere

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 VEDTÆGTER For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 1 1. NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED, MEDLEMSKAB. 1.1 NAVN: Aalborg Tegnsprogsforening (skiftet navn fra Aalborg Døveforening d. 18.

Læs mere

Klubbens Love & Vedtægter

Klubbens Love & Vedtægter Klubbens Love & Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Dart Odense. Dens hjemsted er Odense kommune. 2 Foreningens formål: Foreningens formål er at dyrke dartspil, samt at udbrede

Læs mere

Vedtægter for Stilling Idrætsforening.

Vedtægter for Stilling Idrætsforening. Vedtægter for Stilling Idrætsforening. 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er STILLING IDRÆTSFORENING. Aktiviteter i foreningen drives tillige under navnet SIF. Foreningens hjemsted er Skanderborg

Læs mere

SKALBORG SPORTSKLUB VEDTÆGTER

SKALBORG SPORTSKLUB VEDTÆGTER SKALBORG SPORTSKLUB VEDTÆGTER Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling 1983 Ændret på generalforsamling 1984 Ændret på ekstraordinær generalforsamling 1990 Ændret på ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for multiatleterne

Vedtægter for multiatleterne 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 Vedtægter for multiatleterne 1. Navn og hjemsted. Stk. 1 Foreningens navn er multiatleterne. Stk. Foreningen er stiftet den 1. november 00. Stk. Foreningen har hjemsted i Esbjerg

Læs mere

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 27. Februar 2018 Side 1 af 5 Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Gauerslund IF Fodbold dens hjemsted er Gauerslund, Vejle Kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted.

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Havndal -Udbyneder Idrætsforening, der er stiftet den 7-11-1962. Foreningen er hjemmehørende i Havndal, Randers

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Vedtægter For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Stiftet 1. januar 1962 1. Klubbens navn er Hørsholm-Usserød Idrætsklub med hjemsted i Hørsholm Kommune. Klubben anvender forkortelsen HUI og benytter som sit mærke

Læs mere

Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold:

Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold: Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold: 1 Navn: Stk 1: Afdelingens navn er Gødvad GIF Håndbold. Afdelingen er medlem af Gødvadd GIF - Hovedforening. Stk 3: Afdelingen er tilsluttet Danske Gymnastik & Idrætsforeninger

Læs mere

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter Gældende vedtægt 1 KLUBBENS NAVN Klubbens navn er TIK tennis med hjemsted i Høje- Taastrup kommune. 2 KLUBBENS FORMÅL Klubbens formål er at fremme interessen for tennissporten for alle aldersgrupper og

Læs mere

Vedtægter for Aarhus 1900 Volleyball

Vedtægter for Aarhus 1900 Volleyball Vedtægter for Aarhus 1900 Volleyball 1 Navn og hjemsted: Foreningens navn er Aarhus 1900 Volleyball, som er en underafdeling af Aarhus Idrætsforening af 1900. Foreningen har hjemsted i Århus Kommune. 2

Læs mere

Vedtægter for Borup Kino

Vedtægter for Borup Kino Vedtægter for Borup Kino INDHOLDSFORTEGNELSE Navn og hjemsted:... 3 Formål... 3 Medlemskab... 3 Hæftelse... 3 Foreningens ledelse:... 4 Bestyrelsen... 4 Arbejdsgrupper:... 5 Administration... 5 Regnskab

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for VSK Aarhus

Vedtægter for VSK Aarhus 1 FORHOLD TIL HOVEDFORENINGER Vejlby Skovbakken Aarhus, der er en fusion af Vejlby IK Fodbold og Skovbakken Herrefodbold er en selvstændig forening under hovedforeningen IDRÆTSKLUBBEN SKOVBAKKEN og er

Læs mere

M U L T I S A L I V O E R L A D E G Å R D

M U L T I S A L I V O E R L A D E G Å R D Vedtægter for foreningen Multisal i 1 Navn 1.1 Foreningens navn er Multisal i 1.2 Foreningen er stiftet den 19. august 2011 1.3 Foreningens hjemsted er, 1.4 Foreningen er ikke medlem af landsdækkende organisationer

Læs mere

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD Vedtægter for Svømmeklubben SYD Stiftet den 1. januar 2007 af Svømmeklubben Nykøbing F. Sakskøbing og Omegns Svømmeklub Svømmeklubben START Stubbekøbing og Nordfalster SVØM Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted

Læs mere

Roskilde Basketball Club

Roskilde Basketball Club Roskilde Basketball Club Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Roskilde Basketball Club. Dens hjemsted er Roskilde Kommune. Klubben er stiftet den 8. april 1968. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Vedtægter for Hovedforeningen Gødvad GIF 1. Navn, stiftelse og tilhørsforhold Foreningens navn er Gødvad Gymnastik og Idrætsforening kendes også under navnet Gødvad

Læs mere

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Navn og hjemsted: Hellerup Fægte-Klub er stiftet den 18. november 1944 og har hjemsted i Gentofte Kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Fægte-Forbund under Danmarks

Læs mere

Vedtægter for Tåstrup Gymnastik forening. Pr. Februar 2012

Vedtægter for Tåstrup Gymnastik forening. Pr. Februar 2012 for Tåstrup Gymnastik forening Pr. Februar 2012 Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er, og dens hjemsted er Høje Taastrup Kommune. 2 Formål. Foreningens formål er, at udbrede kendskabet og

Læs mere

Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion.

Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion. Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er TISVILDE HEGN OK. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion. Klubbens hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER VONSILD GYMNASTIKFORENING

VEDTÆGTER VONSILD GYMNASTIKFORENING VEDTÆGTER VONSILD GYMNASTIKFORENING 1 Foreningens navn er: VONSILD GYMNASTIKFORENING Hjemsted: Kolding Kommune Stiftet: 09.12.1986 2 Formål: Ved gymnastik og andet kulturelt virke at fremme den enkeltes

Læs mere

HGI Skabelon for afdelingsvedtægter Udkast

HGI Skabelon for afdelingsvedtægter Udkast 1 Navn og hjemsted. Afdelingens navn: HGI Old Boys herefter benævnt: HGI Old Boys er en selvstændig afdeling i Hillerød Gymnastik- og Idrætsforening, herefter benævnt HGI. Stiftetlsesdato: Hjemsted: XXXXXXXXX

Læs mere

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD Vedtægter for Svømmeklubben SYD Stiftet den 1. januar 2007 af Svømmeklubben Nykøbing F. Sakskøbing og Omegns Svømmeklub Svømmeklubben START Stubbekøbing og Nordfalster SVØM Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på repræsentantskabsmødet den 23. februar 2016.

Vedtægter. Vedtaget på repræsentantskabsmødet den 23. februar 2016. Vedtægter Vedtaget på repræsentantskabsmødet den 23. februar 2016. 0 1. Foreningens navn Foreningens navn: Middelfart Firma og Familie Idræt. Initialer: MFFI Stiftelsesår: 1965 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ØRESUND HÅNDBOLD

VEDTÆGTER FOR ØRESUND HÅNDBOLD VEDTÆGTER FOR ØRESUND HÅNDBOLD 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Øresund Håndbold, med registrerede binavne KVIK Humlebæk og NG-Håndbold. Den er stiftet den 1. juni 2010 ved sammenslutning

Læs mere

Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6. Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28.

Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6. Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6 Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Vedtaget på stiftende generalforsamling 29. juni 2006 Ændret på ordinær generalforsamling 28. marts 2007

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE 1 Foreningen navn er Støtteforeningen for Kellers Minde. Foreningens hjemsted er H.O.Wildenskovsvej 10,7080 Børkop. 2 Foreningens formål er.: 1. at udbrede

Læs mere

Vedtægter for NBC Frederikshavn

Vedtægter for NBC Frederikshavn Vedtægter for NBC Frederikshavn Stiftet 1956. 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn, Nordjysk Bicycle Club har hjemsted i Frederikshavn Kommune. Foreningen er medlem af Danmarks cykel union

Læs mere

VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening

VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening Badminton - Billard Bordtennis - Cykelmotion Gymnastik - Håndbold - Idræt om Dagen - Motionsløb Tennis Side 1 VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening VEDTÆGTER FOR NÆSBY IDRÆTS FORENING Side 2 Paragraf 1.

Læs mere

Vedtægter for DTU Dancing

Vedtægter for DTU Dancing Vedtægter for DTU Dancing 1.Foreningens navn og hjemsted Klubbens navn er DTU Dancing Dens hjemsted er Danmarks Tekniske Universitet, 2800 Kongens Lyngby, Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for FodboldHoldet Herning.

Vedtægter for FodboldHoldet Herning. Vedtægter for FodboldHoldet Herning. 1 Navn og hjemsted: Foreningen FodboldHoldet Herning er stiftet den 1-1-2015 og har hjemsted i Herning kommune. Foreningen er tilsluttet DBU/JBU under, Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

VEDTÆGTER For TMS Ringsted Håndbold

VEDTÆGTER For TMS Ringsted Håndbold 210-15966 VEDTÆGTER For TMS Ringsted Håndbold 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er TMS Ringsted Håndbold. Den er stiftet den 1. september 2000 og er hjemmehørende i Ringsted Kommune. Pr.

Læs mere

Vedtægter for Brønderslev familie og Firma Idræt

Vedtægter for Brønderslev familie og Firma Idræt Vedtægter for Brønderslev familie og Firma Idræt 1. Foreningens navn: Foreningens navn er Brønderslev Familie og Firma Idræt. Initialer: BFFI. Stiftelses år: 24. marts 1952 2. Foreningens hjemsted: Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Brede I.F

Vedtægter for Brede I.F Vedtægter for Brede I.F Revideret 18. januar 2017 1 Navn: stk. 1 Foreningens navn er Brede Idrætsforening (BIF) beliggende Bredebovej 2-4, 2800 Kongens Lyngby. 2 Formål: stk. 1 Foreningens formål er, at

Læs mere

De officielle farver er hvid og sort. Et skjold er afdelingens mærke.

De officielle farver er hvid og sort. Et skjold er afdelingens mærke. Vedtægter for VIKING Petanque 1. Afdelingens navn og hjemsted. Afdelingens navn er VIKING Petanque. Dens hjemsted er Rønne, Bornholm. VIKING er oprettet 3. maj 1907. De officielle farver er hvid og sort.

Læs mere

Vedtægter for Nørremarkens forenede Sportsklubber (NfS) Hovedbestyrelse kan også benævnes NfS fælles

Vedtægter for Nørremarkens forenede Sportsklubber (NfS) Hovedbestyrelse kan også benævnes NfS fælles Vedtægter for Nørremarkens forenede Sportsklubber (NfS) Hovedbestyrelse kan også benævnes NfS fælles 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Nørremarkens forenede Sportsklubber (NfS). Stiftet den 08.05.2013.

Læs mere

Vedtægter for Sørbymagle IF. 2 Foreningens formål er ved idræt, samt anden kulturel virke, at fremme den enkeltes og fællesskabets sundhed og trivsel.

Vedtægter for Sørbymagle IF. 2 Foreningens formål er ved idræt, samt anden kulturel virke, at fremme den enkeltes og fællesskabets sundhed og trivsel. Vedtægter for Sørbymagle IF 1 Foreningens navn er Sørbymagle Idrætsforening (SIF) og den er stiftet d. 15. februar 1907. Hjemsted Slagelse kommune i Region Sjælland. 2 Foreningens formål er ved idræt,

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

Vedtægter for støtteforeningen Selam Støtteforening. 1. Foreningens navn og hjemsted

Vedtægter for støtteforeningen Selam Støtteforening. 1. Foreningens navn og hjemsted Vedtægter for støtteforeningen Selam Støtteforening 1. Foreningens navn og hjemsted Selam støtteforening har hjemsted i Århus Kommune, Elmegårdsvej 1, 8361 Hasselager, C/O Selam Friskole. 2. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TINGSTED SKYTTEFORENING

VEDTÆGTER FOR TINGSTED SKYTTEFORENING VEDTÆGTER FOR TINGSTED SKYTTEFORENING 1 Foreningens navn er Tingsted Skytteforening. Stiftet d.9/4-1893. Hjemsted er Guldborgsund Kommune, region Sjælland. 2 Foreningens Formål er ved skydning som idræt

Læs mere

VEDTÆGTER. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemskab af organisationer. 4 Optagelse af medlemmer. 5 Kontingent

VEDTÆGTER. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemskab af organisationer. 4 Optagelse af medlemmer. 5 Kontingent VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er: Hjørring Svømmeklub 68 forkortet S68 Hjemsted er: Hjørring kommune Klubben er stiftet 18. marts 1968 2 Formål Klubbens formål er i nærområdet at fremme kendskab

Læs mere

Vedtægter for Holbæk klatreklub

Vedtægter for Holbæk klatreklub Vedtægter for Holbæk klatreklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Holbaek Klatreklub der har hjemsted i Holbæk kommune, er stiftet den 26.04.2008. Foreningen er tilsluttet Dansk Klatreforbund. 2 Formål Foreningens

Læs mere

Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening

Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening Indholdsfortegnelse Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening 1 Indholdsfortegnelse 2 Foreningens navn og hjemsted 1 3 Formål 2 3 Medlemskab af organisationer

Læs mere

Vedtægter for Idrætsforeningen "Skjold" Skævinge Tilsluttet DGI som 32. Kreds, samt medlem af DIF

Vedtægter for Idrætsforeningen Skjold Skævinge Tilsluttet DGI som 32. Kreds, samt medlem af DIF Vedtægter for Idrætsforeningen "Skjold" Skævinge Tilsluttet DGI som 32. Kreds, samt medlem af DIF Foreningens Navn 1 stk. 1 Foreningens navn er: Idrætsforeningen "SKJOLD" Skævinge. Foreningens hjemsted

Læs mere