Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 22. november 2017 kl :00

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 22. november 2017 kl :00"

Transkript

1 PHD SCHOOL KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 30. NOVEMBER 2017 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 22. november 2017 kl :00 KAREN BLIXENS PLADS 8, Sted: 13b KØBENHAVN S Referent: Mia Dabelsteen Til stede: Sune Auken, Ph.d.-skoleleder og formand for Ph.d.-udvalget, Mia Dabelsteen, specialkonsulent og sekretær for ph.d.-koordinatorkredsen, miad@hum.ku.dk REF: MD Sniff Andersen Nexø, SAXO, Frederik Tygstrup, IKK. (Gik ca. kl ). Laura Skouvig, IVA, Catharina Raudvere, TORS, Pia Schwarz Lausten, ENGEROM. Janus Spindler Møller, NORS, Afbud: Dan Zahavi, MEF. Mødet var indkaldt med følgende dagsorden: Dagsorden: 1) Godkendelse af dagsorden. 2) Meddelelser. 3) Har I nogen kursusforslag til foråret 2018? 4) Orienteringsrunde: Socialt og fagligt miljø for de ph.d.-studerende. Noget nyt?

2 5) Evt. SIDE 2 AF 5 Ad. 1) Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen blev godkendt. Ad 2) Meddelelser: Sune indledte mødet med at fortælle, at dette er hans sidste møde med ph.d.- koordinatorerne og takkede koordinatorerne for deres konstruktive indstilling og engagement. Han gav udtryk for, at det har været en stor fornøjelse at samarbejde med ph.d.-koordinatorerne og deres forgængere gennem årene som ph.d.-skoleleder gennem forskellige skiftende konstellationer. Frederik og de øvrige ph.d.-koordinatorer takkede også Sune for hans store entusiasme, virkelyst og ordenssans på ph.d.-området. Herefter meddelte Sune følgende: At direktionen har modificeret notatet om retningslinjer for de ph.d.- studerendes undervisningsforpligtelse ganske lidt. Udtrykket i videst muligt omfang er blevet fjernet og har dermed styrket dokumentet og så er det sidste punkt blevet fjernet om, at ph.d.- studerende ikke må sættes til at undervise tre væsens forskellige kurser i enighed om, at dette ikke sker. At direktionen har godkendt notatet om ph.d.-koordinatorernes arbejdsopgaver i sin fulde ordlyd, dog med en ændring: Fra kan have følgende opgaver til har som udgangspunkt følgende opgaver. Nogle af ph.d.-koordinatorerne udtrykte utilfredshed med dette, idet de mener, at det er endnu en skærpelse, der kommer oveni, at funktionen er blevet beskåret. Andre mente, at listen mere må opfattes som et oplæg til forhandling, hvor institutlederen må vælge hvad det er, der skal prioriteres. Sune sagde, at sådan ville han også opfatte det, hvis han sad i funktionen og håber, at det ikke vil få nogen stor betydning for det praktiske arbejde. At direktionen havde behandlet et notat, som prodekan Julie Sommerlund har udarbejdet med input fra Sune omkring fordelingen af fakultetsstipendierne. Dette blev dog afvist og på den baggrund har Julie Sommerlund udarbejdet et nyt notat, som direktionen er enedes om. Dette vil blive rundsendt når det er endeligt godkendt. Sune fremhævede, at det kort fortalt går ud på, at institutterne fremover selv kan disponere over, hvor mange stipendier de slår op, men de forpligter sig på at slå mindst 4 op hvert andet år til en fast frist.

3 Sniff spurgte til om det, at institutterne fremover selv disponerer over midlerne til ph.d.-stipendierne gør, at der fortsat er en binding på at rejsemidlerne skal bruges til internationaliseringsaktiviteter. Sune fremhævede, at dette ikke havde noget med hinanden at gøre og at der fortsat er den binding på rejsemidlerne. De er givet med det formål at understøtte internationalisering. Det ændrer institutstipendierne ikke på. SIDE 3 AF 5 At Sune vil se på at få udarbejdet et regelsæt omkring bedømmelse af praksisbaserede ph.d.-afhandlinger. Han har derfor bedt om at få to sådanne bedømmelser udleveret fra ph.d.-sektionen i HR City. Sune er bekymret for, at nogle udenlandske bedømmere måske slet ikke vil anerkende de praksisbaserede resultater og derfor ikke betragter dem som en del af afhandlingen. Han ønsker at fremhæve, at bedømmelsen skal være en sammenhængende vurdering af hele afhandlingen og snarere er mildt retningsanvisende snarere end håndfast og bestemt. Dette bakkede ph.d.-koordinatorerne op om. Frederik fremhævede, at det er en styrke, at arbejdet er akademisk akkreditérbart og at der skal være metodefrihed. Sniff nævnte, at det praktiske arbejde eksempelvis kan omfatte empiri-produktion, men at dette heller ikke må gribe om sig, idet afhandlingen jo også skal skrives færdig. --- Derefter informerede Sniff om, at hun mener, at der er behov for at oprette en mulighed for at give de ph.d.-studerende en form for kollegial censorsupport i forbindelse med vurdering og karaktergivning af skriftlige opgaver i og med, at det som led i besparelserne er indført, at der er bortfald af censur på eksterne opgaver. Ph.d.-koordinatorerne drøftede dette og det blev konkluderet, at det vil være fint, at ph.d.-koordinatorerne kontakter deres studieleder og beder dem tage det op i deres kreds. Det blev også påpeget, at karaktergivning uden kollegial sparring ligeledes vil være et problem for postdocs og eksterne lektorer, der ikke har adjunktpædagogikum. Sune nævnte, at ph.d.-udvalget også kunne være interesseret i at følge op på dette. --- Afslutningsvist meddelte Janus, at han har stillet op til valget som repræsentant for VIP erne på NORS til ph.d.-udvalget og er blevet valgt. Dette var Sune glad for at høre. Sune har ikke selv stillet op til valget, og havde egentlig planlagt at fortsætte hvis der ikke meldte sig andre, men er glad for, at Janus ønsker at tage over. Sune har siddet i ph.d.-udvalget siden 2007 og har formelt sidste møde i ph.d.-udvalget på næste møde den 28. november. Han

4 er ph.d.-udvalgsformand året ud. SIDE 4 AF 5 Ad 4) Kursusforslag til 2018 Sune spurgte til om der var nye kursusforslag til foråret Frederik nævnte, at, der er en liste med kurser på vej til ph.d.-skolens sekretariat. Det samme sagde Catharina. Sniff sagde også, at der ligesom de foregående år bliver et TORS-SAXO-seminar i efterårssemesteret. Janus nævnte, at de vil fortsætte med torsdagsseminarerne igen i år. Laura nævnte, at der kommer nye forskningsgrupper på IVA og at hun vil bede dem formulere forslag til kurser. Ad 5) Orienteringsrunde: Socialt og fagligt miljø for de ph.d.- studerende. Noget nyt? Ph.d.-koordinatorerne gav en kort status: Frederik Tygstrup, IKK, berettede, at stemningen blandt de ph.d.-studerende og postdocs er lidt bleg alt i alt. De er mindre entusiastiske og mindre intenst til stede end tidligere, men de arbejder og skriver og gør det de skal. Men besparelserne på fakultetet har forandret fakultetet til et fremtidsløst sted for juniorlaget. Som ph.d.-koordinator forsøger jeg at igangsætte ting, der kan få dem til at mødes, men det har de ikke så meget tid til. Men vi skal gøre hvad vi kan for at muntre dem op. Pia, ENGEROM, fulgte op på dette og sagde, at den måde hun forsøger at muntre de ph.d.-studerende op, er ved at få dem til at rette blikket ud af og italesætte, at der er en verden uden for universitetet. Flere af ph.d. erne går også den vej og finder job uden for universitetet. En af dem, der for nyligt har afsluttet, har netop fået job i Unicef. Det er nok en tendens vi kommer til at se mere til og derfor er det vigtigt at tale karriere med dem. Mia fortalte i forlængelse af dette, at ph.d.-skolen i samarbejde med KU PLUS vil udbyde tre branchespecifikke karriereworkshops til foråret og at hun håber, at følge dette op med tre andre i efteråret hvis der kommer tilmeldinger nok. Ph.d.-koordinatorerne synes alle godt om idéen og mente, at der ville være tilslutning til det. Laura, IVA: Hos os er der lige kommet ny institutleder og der har netop været en fyringsrunde, som er blevet afsluttet i dag. Det sætter sit præg på instituttet og stemningen og fremtidsudsigterne er nok endnu ringere hos os end generelt på fakultetet. Dog har vi en super god dynamisk gruppe af kvindelige ph.d.-studerende, der er rigtig gode socialt. De tager hånd om hinanden i nuet, men fremtiden hænger også lidt tungt hos dem.

5 Pia, ENGEROM: Der er en god gruppe på 7-8 stipendiater. Nogle er ved at skrive deres afhandling færdig og nogle er i udlandet. Vi afholder et ugentligt skriveseminar, hvor de sidder sammen hver onsdag formiddag og skriver i samme rum. Det er Sanne Larsen, CIP, der har stået for at sætte det i gang og det fungerer rigtig godt. Det har livet dem op og gør at der sker noget positivt. Endelig glæder vi os til at få de 4 nye stipendiater til september. SIDE 5 AF 5 Catharina, TORS: Hos os har det også i en lagt periode været lidt tungt, men det går lidt bedre nu. Vi afholder også skriveseminar hver onsdag formiddag. Det fungerer også godt. Frederik, IKK: Hos os har det været godt, at der i september stratede seks nye stipendiater. Det fungerer godt at sætte et nyt kuld i gang med lidt af et splash. Vi overvejer pt. kursusudbuddet på IKK og tænker at afholde noget af det hvert andet år. Mht. fælles frokost er der relativt få, der kommer og derfor har vi udvidet det til også at invitere postdoc erne til at deltage. Janus, NORS: Vi afholder onsdagsfrokoster hver 14. Dag. Det er få, der kommer til dette. Vi har pt. 25 indskrevne, hvoraf mange er i slutfasen. Det er få, der kommer dagligt og er på kurser. Vi er startet på at afvikle torsdagsseminarer igen Sanne Larsen fra CIP kommer over og præsenterer for dem. Det er en meget positiv oplevelse. Vores stipendiater oplever den samme frustration omkring fremtiden, som I beskriver, men dem, der bliver færdige, er hurtige til at tage jobs uden for universitetet. Jeg mener, at vi også må sørge for, at der er nogle, der gerne vil blive her. Sniff: Vi har også fået 5 nye her i efteråret + nogle på museumssamarbejder. Det har været en ørkenvandring at få de ph.d-studerende til at komme til noget som helst. Har prøvet en masse: gæster udefra, egne oplæg og ph.d.- cirklen med konstruktiv medtænker på et akademisk problem relateret til deres afhandling. Men med ganske lille fremmøde. Så nu går vi den anden vej rundt: I stedet for at arrangere for dem, så opfordrer vi til, at de selv arrangerer noget de har lyst til. Jeg afholder desuden uformel frokost og her er de nye meget engagerede. Blandt etnologerne er der mange, der afslutter pt. Ad 6) Eventuelt Der var ikke noget til dette punkt og Sune takkede for et godt møde og alle ph.d.-koordinatorerne takkede ham for indsatsen. Mødet sluttede ca. kl. 11:30.

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00 PHD SCHOOL KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 17. MAJ 2016 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 4. maj 2016 kl. 10.00-12:00 KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300 Sted: Referent: 13b.0.27 Mia

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 20. januar 2016 kl :30. 13b Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 20. januar 2016 kl :30. 13b Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. JANUAR 2016 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 20. januar 2016 kl. 10.00-11:30 KAREN BLIXENSVEJ

Læs mere

Møde i ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 28. november 2017 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 28. november 2017 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 4. DECEMBER 2017 Forum Møde i ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 28. november 2017 kl. 10.00-12:00. KAREN BLIXENS PLADS

Læs mere

Til stede: Sune Auken, Ph.d.-skoleleder og formand for Ph.d.-udvalget, Mia Dabelsteen, AC-fuldmægtig ved ph.d.-skolen og sekretær for udvalget,

Til stede: Sune Auken, Ph.d.-skoleleder og formand for Ph.d.-udvalget, Mia Dabelsteen, AC-fuldmægtig ved ph.d.-skolen og sekretær for udvalget, PHD SCHOOL KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 18. JUNI 2015 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 18. februar 2015 kl. 10.30-12.00 KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300 Sted: Referent: 15b.0.07

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 4. november 2015 kl :30. 15b Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 4. november 2015 kl :30. 15b Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 5. NOVEMBER 2015 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 4. november 2015 kl. 10.00-11:30 KAREN BLIXENSVEJ

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 14. december 2016 kl :00. 13b Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 14. december 2016 kl :00. 13b Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. DECEMBER 2016 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 14. december 2016 kl. 10.00-12:00 KAREN

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 20. september 2017 kl :00. 13b Sted: Mia Dabelsteen.

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 20. september 2017 kl :00. 13b Sted: Mia Dabelsteen. P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 8. OKTOBER 2017 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 20. september 2017 kl. 10.00-12:00 KAREN

Læs mere

P H D S C H O O L. Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 21. marts 2018 kl :00. 13b Sted: Mia Dabelsteen.

P H D S C H O O L. Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 21. marts 2018 kl :00. 13b Sted: Mia Dabelsteen. P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 27. MARTS 2019 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 21. marts 2018 kl. 10.00-12:00 KAREN BLIXENS

Læs mere

Konstituerende møde i ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 16. januar 2018 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen.

Konstituerende møde i ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 16. januar 2018 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. JANUAR 2018 Forum Konstituerende møde i ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 16. januar 2018 kl. 10.00-12:00. KAREN

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 28. september 2016 kl :00. 13b Sted: Mia Dabelsteen.

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 28. september 2016 kl :00. 13b Sted: Mia Dabelsteen. P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 3. OKTOBER 2016 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 28. september 2016 kl. 10.00-12:00 KAREN

Læs mere

Til stede: Sune Auken, Ph.d.-skoleleder og formand for Ph.d.-udvalget, Mia Dabelsteen, AC-fuldmægtig ved ph.d.-skolen og sekretær for udvalget,

Til stede: Sune Auken, Ph.d.-skoleleder og formand for Ph.d.-udvalget, Mia Dabelsteen, AC-fuldmægtig ved ph.d.-skolen og sekretær for udvalget, PHD SCHOOL KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 18. JUNI 2015 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 17. juni 2015 kl. 10.00-12.00 KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300 Sted: Referent: 15b.0.07

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 17. maj 2017 kl :00. 13b Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 17. maj 2017 kl :00. 13b Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. MAJ 2017 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 17. maj 2017 kl. 10.00-12:00 KAREN BLIXENSVEJ

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 9. oktober 2013 kl

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 9. oktober 2013 kl PHD SCHOOL KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 28. OKTOBER 2013 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 9. oktober 2013 kl. 10.00-12.00 KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300 Sted: Referent: 13B.0.27

Læs mere

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07.

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER 2018 Forum Ph.d.-udvalget på HUM Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00 Sted Referent Lokale 15B-0-07 Olivia Mortensen,

Læs mere

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 18. Maj 2016 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 18. Maj 2016 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. MAJ 2016 Forum Møde i Ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 18. Maj 2016 kl. 10.00-12:00. KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatormøde. Forum. Møde afholdt: 1. oktober 2014 kl B Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-koordinatormøde. Forum. Møde afholdt: 1. oktober 2014 kl B Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 10. OKTOBER 2014 Forum Møde i Ph.d.-koordinatormøde PHD SCHOOL Møde afholdt: 1. oktober 2014 kl. 10.00-12.00 KAREB BLIXENSVEJ

Læs mere

Møde i ph.d.-udvalget. Møde afholdt: 18. januar 2017 kl :00.

Møde i ph.d.-udvalget. Møde afholdt: 18. januar 2017 kl :00. PHD SCHOOL KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 2. FEBRUAR 2017 Forum Møde i ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 18. januar 2017 kl. 10.00-12:00. KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300 Sted: Referent: 15B.0.07 Mia

Læs mere

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 21. Oktober 2015 kl. 10.00-11:45 15B.0.07. Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 21. Oktober 2015 kl. 10.00-11:45 15B.0.07. Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 3. NOVEMBER 2015 Forum Møde i Ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 21. Oktober 2015 kl. 10.00-11:45 KAREN BLIXENSVEJ

Læs mere

Møde i ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 8. maj 2018 kl :00. Sted:

Møde i ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 8. maj 2018 kl :00. Sted: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 10. MAJ 2018 Forum Møde i ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 8. maj 2018 kl. 10.00-12:00. KAREN BLIXENS PLADS 8, Sted:

Læs mere

Møde i ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 14. marts 2018 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 14. marts 2018 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. MARTS 2018 Forum Møde i ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 14. marts 2018 kl. 10.00-12:00. KAREN BLIXENS PLADS

Læs mere

Møde i ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 12. september 2017 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 12. september 2017 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 14. SEPTEMBER 2017 Forum Møde i ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 12. september 2017 kl. 10.00-12:00. KAREN BLIXENS

Læs mere

Møde i ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 7. december 2016 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 7. december 2016 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 7. DECEMBER 2016 Forum Møde i ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 7. december 2016 kl. 10.00-12:00. KAREN BLIXENSVEJ

Læs mere

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 19. februar 2014 kl b Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 19. februar 2014 kl b Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 27. FEBRUAR 2014 Forum Møde i Ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 19. februar 2014 kl. 10.00-12.00 KAREN BLIXENSVEJ

Læs mere

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 7. september 2016 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 7. september 2016 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Møde i Ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 7. september 2016 kl. 10.00-12:00. KAREN BLIXENSVEJ

Læs mere

Forum. Møde afholdt 27. november 2018, kl. 10:00-12:00. Sted. Olivia Mortensen, HRSC. Referent

Forum. Møde afholdt 27. november 2018, kl. 10:00-12:00. Sted. Olivia Mortensen, HRSC. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 27. NOVEMBER 2018 Forum Ph.d.-udvalgsmøde på HUM Møde afholdt 27. november 2018, kl. 10:00-12:00

Læs mere

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 5. oktober 2016 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 5. oktober 2016 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 25. OKTOBER 2016 Forum Møde i Ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 5. oktober 2016 kl. 10.00-12:00. KAREN BLIXENSVEJ

Læs mere

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 4. juni 2014 kl b Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 4. juni 2014 kl b Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 12. JUNI 2014 Forum Møde i Ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 4. juni 2014 kl. 10.00-12.00 KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300

Læs mere

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 20. April 2016 kl :00. (Ændret fra den 6/4) Sted: Mia Dabelsteen.

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 20. April 2016 kl :00. (Ændret fra den 6/4) Sted: Mia Dabelsteen. P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 27. APRIL 2016 Forum Møde i Ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 20. April 2016 kl. 10.00-12:00. (Ændret fra den 6/4)

Læs mere

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 9. September 2015 kl Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 9. September 2015 kl Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 15. SEPTEMBER 2015 Forum Møde i Ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 9. September 2015 kl. 10.00-12.00 Sted: 27.0.09

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 5. marts 2014 kl. 10.00-12.00 13B.0.27. Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 5. marts 2014 kl. 10.00-12.00 13B.0.27. Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 7. MARTS 2014 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 5. marts 2014 kl. 10.00-12.00 KAREN BLIXENSVEJ

Læs mere

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 17. september 2014 kl b Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 17. september 2014 kl b Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2014 Forum Møde i Ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 17. september 2014 kl. 10.00-12.00 KAREN BLIXENSVEJ

Læs mere

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 22. oktober 2014 kl b Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 22. oktober 2014 kl b Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 24. OKTOBER 2014 Forum Møde i Ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 22. oktober 2014 kl. 10.00-12.00 KAREN BLIXENSVEJ

Læs mere

Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) Møde afholdt: Fredag den 13. juli Marianne W. Jørgensen (MWJ)

Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) Møde afholdt: Fredag den 13. juli Marianne W. Jørgensen (MWJ) D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T ( E N D E L I G T ) 19. JULI 2012 Forum: Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) PH.D.-ADMINISTRATIONEN

Læs mere

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 21. januar 2015kl b Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 21. januar 2015kl b Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 22. JANUAR 2015 Forum Møde i Ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 21. januar 2015kl. 10.00-12.00 KAREN BLIXENSVEJ 4,

Læs mere

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 19. september 2012 M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Aftagerpanelmøde den 13. februar Aftagerpanelmøde. Forum. Møde afholdt: Den 13. februar Institut for Psykologi. Sted:

Aftagerpanelmøde den 13. februar Aftagerpanelmøde. Forum. Møde afholdt: Den 13. februar Institut for Psykologi. Sted: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O GI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Aftagerpanelmøde den 13. februar 2014 M Ø D E R E F E R A T 25. MARTS 2014 Forum Aftagerpanelmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI

Læs mere

Akademisk Råd. Akademisk Råd. Forum. Mødedato Mandag den 31. oktober 2016 kl B Sted

Akademisk Råd. Akademisk Råd. Forum. Mødedato Mandag den 31. oktober 2016 kl B Sted K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Akademisk Råd M Ø D E I N D K A L D E L S E O P D A T E R E T V E R S I O N 25. OKTOBER 2016 Forum Akademisk Råd LEDELSE

Læs mere

FAMU. Forum FAMU andet møde i Møde afholdt: Onsdag den 18. april Sted: Peter Wedel Bay, sekretær for FAMU.

FAMU. Forum FAMU andet møde i Møde afholdt: Onsdag den 18. april Sted: Peter Wedel Bay, sekretær for FAMU. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FAMU M Ø D E R E F E R A T 23. APRIL 2012 Forum FAMU andet møde i 2012 Møde afholdt: Onsdag den 18. april 2012 Sted: 10.1.30 Referent: Peter Wedel Bay, sekretær

Læs mere

Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) Fællesmøde mellem FAMU og FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 20. maj 2016 fra til 11.

Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) Fællesmøde mellem FAMU og FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 20. maj 2016 fra til 11. KØB E N H A V N S U N I V E R S I T E T HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) M Ø D E R E F E R A T 27. MAJ 2016 Forum Fællesmøde mellem FAMU og FSU Møde afholdt

Læs mere

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede:

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Ekstraordinært møde i FSU M Ø D E R E F E R A T 5. JANUAR 2016 Forum FSU Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, 11.00

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 4. september Sted: Lokale

Møde afholdt: Tirsdag den 4. september Sted: Lokale DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 4. september 2007 Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Mette

Læs mere

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.:

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3 PH.D.-STUDIENÆVNET Referent: MWJ Endeligt referat Ph.d.-studienævnet holdt møde tirsdag den 20. marts 2007.

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 21. august 2007 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30

Møde afholdt: Tirsdag den 21. august 2007 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30 DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT 27. AUGUST 2007 Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 21. august 2007 kl. 10.00. Sted: Lokale

Læs mere

Fakultetssekretariatet, Palaver Hall Øster Voldgade 3, 1350 København K

Fakultetssekretariatet, Palaver Hall Øster Voldgade 3, 1350 København K D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Akademisk Råd MØDEREFERAT (GODKENDT) 27. MAJ 2008 Forum Akademisk Råd FAKULTETSSEKRETARIATET Møde afholdt:

Læs mere

Afbud Professor Margit Warburg og specialkonsulent Hans Emborg Bünemann (TAP-observatør, ingen stemmeret)

Afbud Professor Margit Warburg og specialkonsulent Hans Emborg Bünemann (TAP-observatør, ingen stemmeret) K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Akademisk Råd Ordinært møde M Ø D E R E F E R A T 12. MARTS 2018 Forum Akademisk Råd Møde afholdt Tirsdag den 6. marts

Læs mere

2. Godkendelse af mødets dagsorden samt referatet af mødet 23. maj 2008 Begge dele blev godkendt.

2. Godkendelse af mødets dagsorden samt referatet af mødet 23. maj 2008 Begge dele blev godkendt. AARHUS UNIVERSITET Ledelsessekretariatet Den 26-11-2008 J. nr. AUrsy/ Professor Mogens Nielsen (NAT) Dekan Svend Hylleberg (SAM) Prodekan Johnny Laursen (HUM) Prodekan Troels Nørager (TEO) Professor Michael

Læs mere

Medlemmer af FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 27. januar Sted: Peter Wedel Bay. Referent:

Medlemmer af FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 27. januar Sted: Peter Wedel Bay. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Medlemmer af FAMU M Ø D E R E F E R A T 9. FEBRUAR 2012 Forum FAMU Møde afholdt: Fredag den 27. januar 2012 Sted: 10.1.30 Referent: Peter Wedel Bay Til stede: Jens

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU ekstraordinært om institutjustering den 10. marts 2014 kl. 11.00-12.00 D120 og 2113-252 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen,

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) Møde afholdt: Fredag den 22. juni Marianne W. Jørgensen (MWJ)

Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) Møde afholdt: Fredag den 22. juni Marianne W. Jørgensen (MWJ) D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T ( E N D E L I G T ) 25. JUNI 2012 Forum: Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) PH.D.-ADMINISTRATIONEN

Læs mere

Kandidatuddannelsen i idrætsteknologi

Kandidatuddannelsen i idrætsteknologi Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Uddannelsessekretariatet Sebastian Bue Rakov Telefon: 99 40 96 81

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted:

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. APRIL 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde afholdt:

Læs mere

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref. Møde den: 4. marts 2011 REFERAT Dekanmøde med studerende Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.) Dato: 09. marts 2011 Sagsnr.: Ref: Side 1/5 Dagsorden 1.

Læs mere

(AC-vejleder, observatør), Jan Gustafsson (VIP germansk og romansk) og Laura Bech Hansen (studenterrepræsentant for germansk og romansk).

(AC-vejleder, observatør), Jan Gustafsson (VIP germansk og romansk) og Laura Bech Hansen (studenterrepræsentant for germansk og romansk). D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 22. OKTOBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. MAJ 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Studienævnsmedlemmerne på Sociologi. Studienævnsmøde på Sociologi. Forum: Mødedato: Tirsdag den 21. maj 2013 kl Sted: Mødelokale 16.2.

Studienævnsmedlemmerne på Sociologi. Studienævnsmøde på Sociologi. Forum: Mødedato: Tirsdag den 21. maj 2013 kl Sted: Mødelokale 16.2. S O C I O L O G I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmedlemmerne på Sociologi M Ø D E R E F E R A T 28.MAJ 2013 Forum: Studienævnsmøde på Sociologi SOCIOLOGISK INSTITUT

Læs mere

Udkast til fælles retningslinjer for adjunktpædagogikum på Københavns Universitet

Udkast til fælles retningslinjer for adjunktpædagogikum på Københavns Universitet KØBENHAVNS UNIVERSITET SAGSNOTAT 21. JANUAR 2010 Vedr.: Udkast til fælles retningslinjer for adjunktpædagogikum på Københavns Universitet UDDANNELSESSERVICE UDDANNELSESSTRATEGISK Sagsbehandler: Peder Andersen

Læs mere

Dagsorden Ad 1) Ændrede ledelsesformer på instituttet Ad 2) Hvordan går vi videre efter den praktiske fusion er gennemført

Dagsorden Ad 1) Ændrede ledelsesformer på instituttet Ad 2) Hvordan går vi videre efter den praktiske fusion er gennemført K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R N O R D I S K E S T U D I E R O G S P R O G V I D E N S K A B ( N O R S ) K-udvalget M Ø D E R E F E R A T 9. MARTS 2018 Forum K-udvalget

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen.

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen. Referat FSU TECH 2019 FSU-møde, 2. kvartal, 18. juni 2019 18-06-2019 13:00-18-06-2019 15:00 NOVI, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø Punkt 1: Godkendelse af dagsorden (5 min) Til stede ved mødet: Ole

Læs mere

Referat af SU -møde på Det samfundsvidenskabelige Fakultetet den

Referat af SU -møde på Det samfundsvidenskabelige Fakultetet den Det Samfundsvidenskabelige Fakultetssamarbejdsudvalg Ref.: awi Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Fredrik Bajers Vej 7F 9220 Aalborg Øst Tlf. 9635 9608 Fax 9815 8311 samf@adm.aau.dk Referat af SU -møde

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 21. januar 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Anne Morin, Malou Juelskjær, Kirstine Louise Mei Petersen, Bue Bohr, Lise Lefevre

Læs mere

Institut for Idræt og Ernæring Nørre Allé 53, 1. sal (Karnapsalen), 2200 København N

Institut for Idræt og Ernæring Nørre Allé 53, 1. sal (Karnapsalen), 2200 København N KØBENHAVNS UNIVERSITET Aftagerpanel for fødevarer, human ernæring og idræt MØDEREFERAT 8. OKTOBER 2014 Forum Aftagerpanel for fødevarer, human ernæring og idræt Mødedato: 8. oktober 2014, kl. 14.00-17.00

Læs mere

Referat af 3. Årsmøde i Industrigruppen bag Mejeriingeniøruddannelsen Den 3. september 2015 hos Arla Foods Branderup Mejeri

Referat af 3. Årsmøde i Industrigruppen bag Mejeriingeniøruddannelsen Den 3. september 2015 hos Arla Foods Branderup Mejeri Referat af 3. Årsmøde i Industrigruppen bag Mejeriingeniøruddannelsen Den 3. september 2015 hos Arla Foods Branderup Mejeri Referat den 15. september 2015 Formand Jens Termansen bød velkommen til dette

Læs mere

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013 kl Lokale 15B.0.07

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013 kl Lokale 15B.0.07 D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 24. november Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 24. november Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 28. NOVEMBER 2017 Forum Møde i FSU HRSC Møde afholdt Fredag den

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18 I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand),

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand), D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. NOVEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 6. maj 2008 kl Sted: Lokale

Møde afholdt: Tirsdag den 6. maj 2008 kl Sted: Lokale DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 6. maj 2008 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Mette

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Akademisk Råd. Akademisk Råd. Forum. Møde afholdt Tirsdag den 5. februar 2019 kl B Sted. Dorthe Vejen Hansen.

Akademisk Råd. Akademisk Råd. Forum. Møde afholdt Tirsdag den 5. februar 2019 kl B Sted. Dorthe Vejen Hansen. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Akademisk Råd M Ø D E R E F E R A T 5. FEBRUAR 2019 Forum Akademisk Råd LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt Tirsdag

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen I N S T I T U T F O R T V Æ R K U L T U R E L L E O G R E G I O N A L E S T U D I E R K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T G O D K E N D T 23. NOVEMBER 2011 Forum: Studienævnet

Læs mere

Nøgletal for Den Samfundsvidenskabelige Ph.d.-skole, Ph.d.-bestand

Nøgletal for Den Samfundsvidenskabelige Ph.d.-skole, Ph.d.-bestand Nøgletal for Den Samfundsvidenskabelige Ph.d.-skole, 212 1. Ph.d.-bestand 1.1 Nuværende bestand på Samf.-AAU Nedenstående er udtryk for den samlede ph.d.-bestand pr. 31.12 212. Program 1 : SOC STATS I

Læs mere

Til stede: A-siden: Kim Brinckmann (fakultetsdirektør), Hanne Møller (HR- og personalechef) og Stig Andersen (driftschef)

Til stede: A-siden: Kim Brinckmann (fakultetsdirektør), Hanne Møller (HR- og personalechef) og Stig Andersen (driftschef) KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU EKSTRAORDINÆRT MØDE I FSU/LSU-DRIFTSCENTRET GODKENDT MØDEREFERAT 5. DECEMBER 2008 Forum: Ekstraordinært møde i FSU FSU og LSU/Driftsafdelingen Møde

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 08.30-10.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

HSU. Vedr.: HSU konference den 11. oktober Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose

HSU. Vedr.: HSU konference den 11. oktober Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T HSU S A G S N O T A T NOVEMBER 2010 Vedr.: HSU konference den 11. oktober 2010 Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose HR OG ORGANISATION ARBEJDSMILJØ

Læs mere

S S K - S T U D I E L E D E R / S T U D I E N Æ V N S F O R M A N D S - K R E D S E N

S S K - S T U D I E L E D E R / S T U D I E N Æ V N S F O R M A N D S - K R E D S E N D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T S S K - S T U D I E L E D E R / S T U D I E N Æ V N S F O R M A N D S - K R E D S E N Resume af mødet fredag den

Læs mere

Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) Møde afholdt: Mandag den 23. april 2012. Marianne W. Jørgensen (MWJ)

Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) Møde afholdt: Mandag den 23. april 2012. Marianne W. Jørgensen (MWJ) D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T ( E N D E L I G T ) 25. APRIL 2012 Forum: Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) PH.D.-ADMINISTRATIONEN

Læs mere

FAMU på Det Humanistiske Fakultet. FAMU, Det Humanistiske Fakultet. Forum. Møde afholdt 12. september 2017 kl til

FAMU på Det Humanistiske Fakultet. FAMU, Det Humanistiske Fakultet. Forum. Møde afholdt 12. september 2017 kl til K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FAMU på Det Humanistiske Fakultet M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2017 Forum FAMU, Det Humanistiske Fakultet HR SØNDRE CITY, TEAM SØNDRE Møde afholdt 12. september

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. DECEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 1. april 2008 kl Sted: Lokale

Møde afholdt: Tirsdag den 1. april 2008 kl Sted: Lokale DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 1. april 2008 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30 Referent:

Læs mere

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen I N S T I T U T F O R T V Æ R K U L T U R E L L E O G R E G I O N A L E S T U D I E R K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T G O D K E N D T 20. MAJ 2016 Forum: Studienævnet for

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: fredag den 22. marts kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 27. april 2010 kl Sted: Lokale

Møde afholdt: Tirsdag den 27. april 2010 kl Sted: Lokale DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD K Ø BENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT 17. MAJ 2010 Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 27. april 2010 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30

Læs mere

Dagsorden. Seminar den: 25. april 2018, kl Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Dagsorden. Seminar den: 25. april 2018, kl Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL AARHUS UNIVERSITET Seminar den: 25. april 2018, kl 08.15-15.00 Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum Dagsorden Deltagere: Medlemmer Studienævnsformænd

Læs mere

Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) Møde afholdt: Tirsdag den 18. september Marianne W. Jørgensen (MWJ)

Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) Møde afholdt: Tirsdag den 18. september Marianne W. Jørgensen (MWJ) D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T ( E N D E L I G T ) 24. SEPTEMBER 2012 Forum: Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA)

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Tilstede: Betina Jacobsen, Lene Tølbøll, Anne Görlich (KBH), Marianne Kæraa Bülow (KBH), Chilie Strellner (Ref.)

Tilstede: Betina Jacobsen, Lene Tølbøll, Anne Görlich (KBH), Marianne Kæraa Bülow (KBH), Chilie Strellner (Ref.) Studienævnet for MBU Institut for Sociologi og Socialt Arbejde Fibigerstræde 13 9220 Aalborg Øst Sagsbehandler: Anne-Chilie M. Strellner Telefon: 9940 7033 Email: cms@socsci.aau.dk Referat af MBU studienævnsmøde

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: Mødested: Videolink Foulum Flakkebjerg Mødeemne: AGRO institutledelsesmøde

Referat AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: Mødested: Videolink Foulum Flakkebjerg Mødeemne: AGRO institutledelsesmøde Side 1/5 Mødedato: 22-01- Mødested: Videolink Foulum Flakkebjerg Mødeemne: AGRO institutledelsesmøde Deltagere: Mogens H. Greve; Erik Steen Kristensen; Per Kudsk; Jørgen Eriksen; Tommy Dalgaard (deltog

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 9. oktober, 2014, kl. 15.15-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Retningslinjer Ph.d.-studerendes lønnede institutarbejde (de 840 timer)

Retningslinjer Ph.d.-studerendes lønnede institutarbejde (de 840 timer) Retningslinjer Ph.d.-studerendes lønnede institutarbejde (de 840 timer) Indholdsfortegnelse 1. Regelgrundlag... 1 1.1. 5+3... 1 1.2. 4+4 del A... 1 2. Kompetencen til at indgå aftaler om institutarbejde

Læs mere

Til Fakultetsbiblioteksudvalget. Fakultetsbiblioteksudvalget. Forum. Møde afholdt 16. april kl B Sted. Marie Roloff Groth

Til Fakultetsbiblioteksudvalget. Fakultetsbiblioteksudvalget. Forum. Møde afholdt 16. april kl B Sted. Marie Roloff Groth K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Til Fakultetsbiblioteksudvalget M Ø D E R E F E R A T 4. MAJ 2018 Forum Fakultetsbiblioteksudvalget Møde afholdt 16.

Læs mere

Fakultetsledelsen FARMA. Forslag til oprettelse og organisering af en ph.d.-skole på FARMA

Fakultetsledelsen FARMA. Forslag til oprettelse og organisering af en ph.d.-skole på FARMA DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Fakultetsledelsen FARMA Forslag til oprettelse og organisering af en ph.d.-skole på FARMA 20. SEPTEMBER 2007 Baggrund: Den nye Universitetslov, som træder

Læs mere

Bilag: handleplan og rektors oversigt

Bilag: handleplan og rektors oversigt Møde den: 8. februar 2018 kl. 14.00-16.00, Bygning 1261, lokale 118 Deltagere: Niels Trolle Andersen, Annette Bachmann, Ole Bækgaard, Ask Vest Christiansen, Charlotte Delmar, Loni Ledderer, Claus Vinther

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere