Vi tager naturligvis dine betragtninger med i vores overvejelser, men du bliver nød til at væbne dig med tålmodighed lidt tid endnu.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi tager naturligvis dine betragtninger med i vores overvejelser, men du bliver nød til at væbne dig med tålmodighed lidt tid endnu."

Transkript

1 Side 1 af 5 Fra: [hclol@naestved.dk] Sendt: 26. marts :27 Til: Emne: SV: Ang. Fejl og Mangler ved Ring Øst Vedhæftede filer: image001.jpg Kære Jan Tak for din reminder. Jeg er nu ikke vidende om din korrespondance med Natur og Miljøklagenævnet. Jeg må gå ud fra, at Nævnet retter henvendelse til kommunen, hvis/når de har brug for oplysninger. Jeg kan oplyse, at senere i 2015 vil se på mulighederne for at forbedre stiadgangen mellem Kalby Ris/Skytteskov og Næstved/Rønnebæksholm/Rønnebæk. I sidste ende bliver det naturligvis Teknisk Udvalg som tager stilling til om/hvad der skal udføres. Jeg har i dag ikke mulighed for at give dig en præcis tidsplan for hvornår der kommer en sag for udvalget, i øjeblikket arbejder vi andre projekter, bl.a. vejadgangen som du nævner. Endvidere er vi netop ved at færdiggøre opsætningen af cykelskilte langs Ring Øst. Grunden til, at vi ikke bare igangsætter en simpel, hurtig løsning er, at vi dels vil se på konsekvenserne for et lidt større område og dels at vi ønsker de trafiksikkerhedsmæssige konsekvenser godt belyst, inden der træffes en beslutning. Vi tager naturligvis dine betragtninger med i vores overvejelser, men du bliver nød til at væbne dig med tålmodighed lidt tid endnu. Rådmandshaven Næstved Telefon: Projektleder Direkte: hclol@naestved.dk Denne og eventuelle vedhæftede dokumenter kan indeholde fortroligt materiale, som kun er beregnet for den angivne modtager. Har du ved en fejltagelse modtaget denne , bedes du venligst omgående underrette samt slette en. Fra: [mailto:radich@post4.tele.dk] Sendt: 15. marts :09 Til:

2 Side 2 af 5 Kære Som du muligvis ved - har jeg stadigvæk korrespondance kørende med Natur- og Miljøklagenævnet (NMK), fortrinsvis fordi NMK tilsyneladende egenhændigt er ved at omskrive lovgrundlaget for deres arbejde. Men nok om det. Idet jeg gennem Poul Otto Hansen har set, at der ligger en køreplan for en genåbning af Kalbyrisvej, vil jeg med denne mail høre, hvordan det ser ud med de 2 mindre veje mellem Skyttemarksvej (nu Skovkilden) og Kalby Ris. Du skriver i din mail den ultimo februar eller primo marts - vi er i medio, snart ultimo marts, hvorfor jeg vil høre om der er nyt i sagen? Det ville jo være dejligt, for brugerne af området, Ridemarken - Skytteskoven, hvis de kunne få lov til at nyde skoven i det tidlige forår, uden at komme i karambolage med køretøjer på Skyttemarksvej, som der jo er kommet en hel del flere af. Man må jo sige, at det med at kunne nyde naturen uforstyrret ligger både borgerne på øst og vest siden af Kalby Ris meget på sinde, når man læser debatindlæggene i Sjællandske imod en genåbning af Kalbyrisvej. Det vil derfor være paradoksalt, hvis Kalbyrisvej ikke bliver genåbnet pga. hensynet til borgernes brug af naturen og her på vest siden af skoven, holder man skovvejene lukket for at forhindre borgerne i at bruge naturen. For at finde ud af om det er forsvarligt at opsætte smæklåger ved Ring Øst - ved den gule pegepind - kunne Næstved kommunen jo foretage trafikmåling på Skyttemarksvej og på Ring Øst. Min påstand er, at trafikmængden ved den røde pegepind er større end ved den gule pegepind. Hastigheden for bilerne ved henholdsvis den røde og den gule pegepind er ca. den samme, især for dem kommer fra Ring øst. Tunnelløsningen er jo kun et spørgsmål om vilje hos.

3 Side 3 af 5 Fra: [mailto:hclol@naestved.dk] Sendt: 19. februar :55 Til: Kære Siden vi skrev sammen i januar, så har Natur og Miljøklagenævnet afvist din sag. Jeg har set på dine forslag, om låger og om at bruge vandløbstunnelen. Jeg vil nu gerne se muligheder, frem for umuligheder, men jeg har brug for lidt mere tid. Jeg vender tilbage, ultimo februar eller primo marts. Jeg kan allerede nu oplyse, at vandløbstunnellen altid har været tænkt som en vandløbstunnel, med den bredde den er udført med. Jeg forstår din undren i forbindelse med vandløbstunnelen. Jeg skal være den første til at indrømme, at udførelsesrækkefølgen, placeringen og udførelsen var og er underlig. Det har bestemt været utilfreds med, og kommunens samarbejdspartnere kender til vores utilfredshed. Sluttelig kan jeg gøre opmærksom på, at vi nu har fået bedre mulighed for, at give aktindsigt i et stort antal dokumenter. Meget store mængder dokumenter kan vi lægge på en såkaldt ftp server, så du kan hente dokumenterne fra serveren, direkte til din egen pc. Er der tale om et mindre antal dokumenter, så kan vi brænde en CD med dokumenterne og sende den til dig. Dette sparer jo kopieringsudgifter. Har du spørgsmål, så er du som altid velkommen til at kontakte mig, pr. mail eller telefon. Rådmandshaven Næstved Telefon: Projektleder Direkte: hclol@naestved.dk

4 Side 4 af 5 Denne og eventuelle vedhæftede dokumenter kan indeholde fortroligt materiale, som kun er beregnet for den angivne modtager. Har du ved en fejltagelse modtaget denne , bedes du venligst omgående underrette samt slette en. Fra: [mailto:radich@post4.tele.dk] Sendt: 13. januar :15 Til: Kære Jeg regner med, at (NK) får besked, når min betaling er registreret af Natur- og Miljøklagenævnet (NMK). Det er ikke rigtigt, når du skriver, at NK ikke kan gøre noget før NK har hørt noget fra NMK. NK kan begynde at efterleve de ting NK har lovet borgerne i forbindelse med opstarten på Fordelingsvejen og som var skrottet da Ring Øst stod færdig. Fra: [mailto:hclol@naestved.dk] Sendt: 12. januar :17 Til: radich@post4.tele.dk Cc: Carsten Rasmussen; Tomas Horsholm Therkildsen; Bettina Høst Poulsen; Hanne Stensen Christensen; Tyge Wanstrup; Jørgen Gerner Hansen Kære har modtaget din mail dateret d. 8. januar 2015 om Ring Øst og adgangen til Kalby Ris. I din mail skriver du, at citat "Klagen til, Natur- og Miljøklagenævnet NMK angående de "3 mindre veje mellem Skyttemarksvej (nu Skovkilden) og Kalby Ris", er genoptaget". Jeg forstår din henvendelse på den måde, at du har foranlediget, at Natur- og Miljøklagenævnet har genoptaget sagen. Jeg kan oplyse, at Natur- og Miljøklagenævnet endnu ikke har oplyst om, at sagen er genoptaget. Derfor venter nu på, at vi hører fra Natur- og Miljøklagenævnet. Jeg forstår din henvendelse på den måde, at du ikke beder om at videresende din mail dateret d. 8. januar 2015 til Natur- og Miljøklagenævnet. Derfor har jeg ikke gjort det. Da du oplyser, at der er en igangværende klagesag i Natur- og Miljøklagenævnet, så kan ikke gøre noget ved sagen og din henvendelse, før vi har hørt fra Natur- og Miljøklagenævnet. Jeg har herover beskrevet hvordan jeg forstår din henvendelse, og hvorfor ikke gør noget ved din henvendelse nu. Jeg beder dig kontakte mig hvis du mener, at jeg har misforstet din mail.

5 Side 5 af 5 Fra: [radich@post4.tele.dk] Sendt: :27 Til: caras@naestved.dk; Tomas Therkildsen; bepou@naestved.dk; hschr@naestved.dk; tywan@naestved.dk; johan@naestved.dk Cc: Emne: Ang. Fejl og Mangler ved Ring Øst Att: Borgmester: Carsten Rasmussen Kommunaldirektør: Tomas Therkelsen Direktør: Bettina Høst Poulsen Centerchef for Miljø og Natur: Hanne Stensen Christensen Centerchef for Trafik og Ejendomme: Tyge Wanstrup Tidligere Centerchef for Natur og Vand: Jørgen Gerner Hansen (JGH) Projektleder, : I anledning af, at Klagen til, Natur- og Miljøklagenævnet NMK angående de "3 mindre veje mellem Skyttemarksvej (nu Skovkilden) og Kalby Ris", er genoptaget, har jeg samlet en lille buket dokumenter. Denne buket dokumenter er også samlet på baggrund af den mail jeg modtog den fra JGH, som jeg ikke mener skal stå uimodsagt. De vedhæftede dokumenter er: Til Per R. Et dokument der i følge vores opfattelse er fyldt med fejl, beviste eller ubevidste fejl, men som sagt - ikke skal stå uimodsagt. Bilag 1 Et dokument der indeholder citater fra, hvad Storstrøms Amt og Næstved Byråd har vedtaget gennem tiden, som understøtter vores ønsker for det gamle Mark kvarter og Kalby Ris. Hvad der blev lovet på diverse borgermøder op til projektstart på; først omfartsvejen, siden fordelingsvej, til slut den almindelige vej Ring Øst, er af gode grunde ikke medtaget, men flere husker argumenterne for at Ring Øst ikke skulle blive en barriere mellem Næstved By og Kalby Ris. Bilag 2 Et dokument der ved hjælp af tekst og billeder meget præcist viser, hvilket område og forbindelser der er tale om. Bilag 3 Et dokument der ved hjælp af to konkrete eksempel viser, at, efter vores mening bruger "skøn under regel" idet der ikke er samme standard for sammenlignelige eksempler. Bilag 4 Et dokument der ved hjælp af tekst og billeder beskriver og viser, hvordan Mark kvarteret og Kalby Ris kan bringes i overensstemmelse med, hvad vi var blevet stillet i udsigt (bilag 1) - inden Ring Øst blev etableret. Version: / Virusdatabase: 4257/ Udgivelsesdato: Version: / Virusdatabase: 4284/ Udgivelsesdato: Version: / Virusdatabase: 4315/ Udgivelsesdato:

Næstved Kommune kvitterer hermed for modtagelsen af din nedenstående henvendelse af d. 5. november 2012.

Næstved Kommune kvitterer hermed for modtagelsen af din nedenstående henvendelse af d. 5. november 2012. Side 1 af 5 Fra: Jan Radich Johansen [radich@post4.tele.dk] Sendt: 19. november 2012 21:47 Til: 'Hans Christian Lollike' Emne: SV: Østlige Fordelingsvej og stiforbindelser. Til Hans Christian Lollike For

Læs mere

Side 1 af billede

Side 1 af billede Til Næstved kommune (NK) Att.: Carsten Rasmussen Søren Revsbæk Tomas Therkelsen Sven Koefoed-Hansen I sagen angående de 3 mindre veje mellem Skyttemarksvej (nu Skovkilden) og Kalby Ris udtaler NK til Statsforvaltningen

Læs mere

Jan R. Johansen

Jan R. Johansen Side 1 af 5 Fra: Dorthe Brinck Lillelund [dolil@naestved.dk] Sendt: 11. september 2012 15:11 Hej jan Vi er stadig i gang med at kigge på sagen og jeg lover at vende tilbage så snart at vi er nået til en

Læs mere

Klage til NATUR OG MILJØKLAGENÆVNET. De rekreative forbindelser fra Skyttemarksvej til Kalby Ris.

Klage til NATUR OG MILJØKLAGENÆVNET. De rekreative forbindelser fra Skyttemarksvej til Kalby Ris. Næstved den 26 11 2012 Klage til NATUR OG MILJØKLAGENÆVNET. Næstved Kommune har i forbindelse med etableringen af en vej, nedlagt tre rekreative forbindelser i et område, der er udlagt som særligt friluftsområde,

Læs mere

Side 2 af 6 kender værdien af en VVM-redegørelse. For det ser ud til at man har fået den brede del af befolkningen til at tro, at der er en retsvirkni

Side 2 af 6 kender værdien af en VVM-redegørelse. For det ser ud til at man har fået den brede del af befolkningen til at tro, at der er en retsvirkni Side 1 af 6 Jan R. Johansen Fra: Jan R. Johansen [radich@post4.tele.dk] Sendt: 28. oktober 2013 14:01 Til: Emne: 'Nina Larsen Saarnak' SV: Ang. VVM-redegørelse Vedhæftede filer: billeder_til_dn.pdf Kære

Læs mere

På vegne af Torben Kelm Danielsen fremsendes hermed en opfølgning på din henvendelse fra d. 9. november 2017

På vegne af Torben Kelm Danielsen fremsendes hermed en opfølgning på din henvendelse fra d. 9. november 2017 Fra: John Axelsen Dato: 29. november 2017 kl. 18.17.22 CET Til: Søren Revsbæk Cc: Morten Hansen , Kirstine Witthøft Arndal Kristensen ,

Læs mere

Advokatfirmaet Sølgaard & Knudsen Tingvej Hornslet Tlf.: Cvr.nr

Advokatfirmaet Sølgaard & Knudsen Tingvej Hornslet Tlf.: Cvr.nr From: Marie Davidsen Sent: Wed, 12 Jun 2019 09:31:47 +0200 To: Sejer Bjarke Bretlau Jensen Subject: VS: Parkeringspladser - Tingvej 15 A, 8543 Hornslet Attachments: Diverse dokumenter - Bilag 1 - Tingbogsattest

Læs mere

Til Teknisk Udvalg. 1. udvalgte citater: Side 1 af 6

Til Teknisk Udvalg. 1. udvalgte citater: Side 1 af 6 I forbindelse med den forhåbentlige snarlige løsning på Kalbyrisvej sagen vil jeg tillade mig at gøre opmærksom på den barriere effekt som Ring Øst har skabt mellem Næstved By og Kalby Ris. En barriere

Læs mere

Ligesom Center for Trafik beklager, at kommunen ikke har levet op til dine forventninger om kommunikation.

Ligesom Center for Trafik beklager, at kommunen ikke har levet op til dine forventninger om kommunikation. Det væsentlige i hele sagen er, at man nedlægger en vej, som er en del af et projekt der har været i offentlige høringer 2 gange, der er udarbejdet VVM-redegørelse og hele projektet er vedtaget i byrådet.

Læs mere

Vores ABA anlæg er nyt (under 2 år) og er serviceret fuldstændigt efter de krav og påbud fra Vordingborg Brandvæsen, som er os pålagt.

Vores ABA anlæg er nyt (under 2 år) og er serviceret fuldstændigt efter de krav og påbud fra Vordingborg Brandvæsen, som er os pålagt. Fra: Danhostel Møns Klint [moen@danhostel.dk] Til: Flemming Nygaard-Jørgensen [flnyg@naestved.dk] Sendt dato: 08-05-2015 09:56 Modtaget Dato: 08-05-2015 09:56 Vedrørende: Re: Aktindsigts begæring sende

Læs mere

Lokalrådsmøde. Dagsorden: Dagsorden Referat. Dato 26/ Kl.: Sted: Nørremarkshallens Cafeteria

Lokalrådsmøde. Dagsorden: Dagsorden Referat. Dato 26/ Kl.: Sted: Nørremarkshallens Cafeteria Dagsorden Referat x Lokalrådsmøde Dato 26/6 2019 Kl.: 19.30 Sted: Nørremarkshallens Cafeteria Deltagere: Fraværende Afbud Birger Kristoffersen Henrik Stjernholm - Birgit Pedersen Inger Nørregaard Andersen

Læs mere

file://c:\adlib Express\Work\ T \ T \c549a495-ed

file://c:\adlib Express\Work\ T \ T \c549a495-ed Page 1 of 51 of 5 From: Morten Byrial Sent: 19-01-2016 09:51:48 To: Henrik Elstrup; Jørgen Borregaard Sørensen Cc: 'Tina Toft'; 'Ida Thøgersen'; syddjurs Subject: SV: Angående akt indsigt Hermed mine kommentarer

Læs mere

Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur. Jørgen Geert-Jørgensen Lov Sønderskov Næstved. Kære Jørgen Geert-Jørgensen

Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur. Jørgen Geert-Jørgensen Lov Sønderskov Næstved. Kære Jørgen Geert-Jørgensen Jørgen Geert-Jørgensen Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur Næstved Kommune Rådmandshaven 20 Næstved 4700 5588 5588 www.naestved.dk Dato 07-08-2017 Sagsnr. 06.02.03-P19-4-15 Kære Jørgen Geert-Jørgensen

Læs mere

Referat af Entreprenørudvalgsmøde afholdt

Referat af Entreprenørudvalgsmøde afholdt Referat af Entreprenørudvalgsmøde afholdt. 2.9.13 Deltagere: Allan Mørup - Elin Davidsen Lars Kjeldtoft Jørgen Nielsen - Kaj Bach Jensen Jens Otto Størup - Lars C Larsen - Jesper Jul Nielsen - Nicolai

Læs mere

Næstved Kommune. Job- og personprofil for teamleder for Team Ejendom i Center for Trafik og Ejendomme

Næstved Kommune. Job- og personprofil for teamleder for Team Ejendom i Center for Trafik og Ejendomme Næstved Kommune Job- og personprofil for teamleder for Team Ejendom i Center for Trafik og Ejendomme Indledning I forbindelse med den nye organisering i Næstved Kommune pr. 1.1.2017 er det besluttet, at

Læs mere

Side 1 af 5. Kære Medlem, Jeg skal hermed svare på din fremsendte mail. DCU er helt afklaret i denne sag.

Side 1 af 5. Kære Medlem, Jeg skal hermed svare på din fremsendte mail. DCU er helt afklaret i denne sag. Kære Medlem, Jeg skal hermed svare på din fremsendte mail. DCU er helt afklaret i denne sag. DCU har ikke fremsat krav om nedtagelse af SB telte. Tværtimod. Jeg har indsat de faser som SB sagen generelt

Læs mere

Ejgil Haurum - Thisted Kommune

Ejgil Haurum - Thisted Kommune Ejgil Haurum - Thisted Kommune Fra: Ejgil Haurum - Thisted Kommune Sendt: 3. juli 2018 10:08 Til: 'info@hanstholm-camping.dk' Cc: Ulla Vestergaard - Thisted Kommune; Ulrik Andersen - Thisted Kommune; Mogens

Læs mere

Klager modtog den 12. januar en ordrebekræftelse, hvorpå der blot stod de 4 deals.

Klager modtog den 12. januar en ordrebekræftelse, hvorpå der blot stod de 4 deals. Ankenævnets journal nr.: 2017-0575 Betaling for overnatning Sagsfremstilling: Klager bestilte i december 2016 et ophold med sin familie hos indklagede fra den 27.5.2017 (lørdag) til den 28.5.2017 (søndag).

Læs mere

22. Tilslutning af Kalbyrisvej til Ring Øst

22. Tilslutning af Kalbyrisvej til Ring Øst 22. Tilslutning af Kalbyrisvej til Ring Øst Sagsbehandler: Sagsnr.: 05.00.00-G00-8-12 Resume Kompetenceudvalg: Teknisk Udvalg Administrationen fremlægger forslag til, hvordan Kalbyrisvej øst kan tilsluttes

Læs mere

Jeg ved godt det ikke er dig jeg egentlig skal skrive til, men du er den jeg har en mail adresse på hos Det Faglige Hus.

Jeg ved godt det ikke er dig jeg egentlig skal skrive til, men du er den jeg har en mail adresse på hos Det Faglige Hus. Retsudvalget 2017-18 REU Alm.del Bilag 312 Offentligt Hej Thomas Da jeg slet ikke er inde i lovgivningen, så er din mail videresendt, og du vil enten høre fra Søren igen, eller vores kommunikationschef.

Læs mere

Viborg kommune. Att.: Teknisk Udvalg. Direktør Kåre Jørgensen. Frederiks den 28.marts 2012

Viborg kommune. Att.: Teknisk Udvalg. Direktør Kåre Jørgensen. Frederiks den 28.marts 2012 Viborg kommune. Att.: Teknisk Udvalg. Direktør Kåre Jørgensen. Frederiks den 28.marts 2012 BEMÆRKNINGER TIL DET REVIDEREDE LOKALPLAN FORSLAG NR. 370. VEDR. BOLIGOMRÅDET MELLEM BYG/RISVÆNGET OG JERNBANEGADE

Læs mere

Tillæg nr. 5 til Næstved Kommunes spildevandsplan Afskærende ledninger fra Kalbyrisvej til Rådmandshaven & Ydernæs til Odensevej

Tillæg nr. 5 til Næstved Kommunes spildevandsplan Afskærende ledninger fra Kalbyrisvej til Rådmandshaven & Ydernæs til Odensevej Tillæg nr. 5 til Næstved Kommunes spildevandsplan 2012-2022 Afskærende ledninger fra Kalbyrisvej til Rådmandshaven & Ydernæs til Odensevej Vedtaget af Næstved Byråd????? Indholdsfortegnelse 1. Baggrund

Læs mere

Skatteankestyrelsens underretninger om sagsbehandlingstid mv.

Skatteankestyrelsens underretninger om sagsbehandlingstid mv. Skatteankestyrelsens underretninger om sagsbehandlingstid mv. En borger klagede til ombudsmanden over Skatteankestyrelsens sagsbehandlingstid i en konkret sag om værdiansættelse af et motorkøretøj. 9.

Læs mere

Center for Strategi og Innovation Borger og Udvikling. SkillsDenmark Ny Kongensgade 15, 1. sal 1472 København K

Center for Strategi og Innovation Borger og Udvikling. SkillsDenmark Ny Kongensgade 15, 1. sal 1472 København K SkillsDenmark Ny Kongensgade 15, 1. sal 1472 København K Center for Strategi og Innovation Borger og Udvikling Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved www.naestved.dk Ansøgning om værtsskab for DM

Læs mere

Tillægsgodkendelse til miljøgodkendelsen af husdyrbruget Lyngskovvej 1, 6200 Aabenraa

Tillægsgodkendelse til miljøgodkendelsen af husdyrbruget Lyngskovvej 1, 6200 Aabenraa Kultur, Miljø & Erhverv Team Miljø Skelbækvej 2 DK-6200 Aabenraa Tlf.: 73 76 76 76 Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Dato: 20-11-2013 Sagsnr.: 13/37837 Dok.nr.: 12 Kontakt: Tina Ketelsen Direkte

Læs mere

Kommunens vurdering: Rute 26/Brovej strækningen mellem Nautrup og Harre: IKKE TRAFIKFARLIG

Kommunens vurdering: Rute 26/Brovej strækningen mellem Nautrup og Harre: IKKE TRAFIKFARLIG Kommunens vurdering: Rute 26/Brovej strækningen mellem Nautrup og Harre: IKKE TRAFIKFARLIG Kære Alle Jeg bor på Brovej 5/Rute 26. Måske har I allerede læst flere af mine indlæg i debatten om trafiksikkerheden

Læs mere

Tak for dine refleksioner. Jeg foreslår at stormødet holdes onsdag d. 11 eller torsdag d. 12.

Tak for dine refleksioner. Jeg foreslår at stormødet holdes onsdag d. 11 eller torsdag d. 12. Tove Have Fra: Morten Modin Sendt: 12. december 2016 10:03 Til: Helle Andersen Cc: Jacob Michael Coln Emne: Re: stormøde og tidsplan - lidt tanker! Opfølgningsflag: Flagstatus:

Læs mere

Referat for Havnebestyrelsen

Referat for Havnebestyrelsen Referat for Havnebestyrelsen Mødedato 15. august 2016 Tid Kl. 16.00 18.00 Sted Havnekontoret Medlemmer Bjarne Eggert Rasmussen Hanne Sørensen (A) Henrik Bonné Otto Vølund Poulsen (V) Per Sørensen (A) Tilforordnede

Læs mere

Udtalelse. Skatteministeriets afslag på aktindsigt i materiale om ophævelse af formueskattekursen

Udtalelse. Skatteministeriets afslag på aktindsigt i materiale om ophævelse af formueskattekursen Udtalelse Skatteministeriets afslag på aktindsigt i materiale om ophævelse af formueskattekursen Resumé 22. oktober 2018 Skatteministeriet havde ad flere omgange givet delvist afslag på aktindsigt til

Læs mere

NOTAT: Referat af møde ml. Svogerslev Lokalråd og Roskilde Kommune 2. marts 2012

NOTAT: Referat af møde ml. Svogerslev Lokalråd og Roskilde Kommune 2. marts 2012 Svogerslev Lokalråd Teknik og Miljø Veje og Grønne Områder Sagsnr. 66043 Brevid. 1430885 Ref. AUM Dir. tlf. 46 31 37 25 anitaum@roskilde.dk NOTAT: Referat af møde ml. Svogerslev Lokalråd og Roskilde Kommune

Læs mere

Status på igangværende projekt

Status på igangværende projekt Status på igangværende projekt Dette skema er til brug for status på igangværende projekter, som har modtaget en bevilling fra en af de 6 praksisfonde. Projekt i skemaet dækker også uddannelse. Hvis den

Læs mere

Dagsorden for Havnebestyrelsen

Dagsorden for Havnebestyrelsen Dagsorden for Havnebestyrelsen Mødedato 6. november 2017 Tid Kl. 15.00 Sted Havnekontoret Medlemmer Bjarne Eggert Rasmussen Hanne Sørensen (A) Henrik Bonné Otto Vølund Poulsen (V) Per Sørensen (A) Tilforordnede

Læs mere

Efter jeg i dag modtog orientering omkring byrådsmødet den, 25. juni står det det imidlertid sole klart for mig hvorfor.

Efter jeg i dag modtog orientering omkring byrådsmødet den, 25. juni står det det imidlertid sole klart for mig hvorfor. 1 Påstand Her ligger hunden begravet. Mail fra Palle Flebo-Hansen, den 20. juni 2012. Til Fra Slagelse kommune / Borgerrådgiveren Palle Flebo-Hansen Dato 20 juni 2012 Emne Politik Hej Lone! Jeg skriver

Læs mere

Fanø Kommune Skolevej Fanø. Att.: Borgmester Erik Nørreby Henvendelse fra Kjeld Nielsen og Christian Lorenzen

Fanø Kommune Skolevej Fanø. Att.: Borgmester Erik Nørreby Henvendelse fra Kjeld Nielsen og Christian Lorenzen Fanø Kommune Skolevej 5-7 6720 Fanø Att.: Borgmester Erik Nørreby Gammeltorv 22 DK-1457 København K Tlf. +45 33 13 25 12 Fax +45 33 13 07 17 www.ombudsmanden.dk post@ombudsmanden.dk Personlig henvendelse:

Læs mere

file://c:\adlib Express\Work\20160121T060127.843\20160121T060129.014\8fd5ee35-7bb4-4f...

file://c:\adlib Express\Work\20160121T060127.843\20160121T060129.014\8fd5ee35-7bb4-4f... Page 1 of 91 of 9 From: syddjurs Sent: 19-01-2016 11:03:56 To: Team Byggeri Subject: VS: Angående akt indsigt Denne mail er videresendt fra hovedpostkassen syddjurs@syddjurs.dk - BEMÆRK - er din afdeling

Læs mere

Mailen vedr. en juridisk vurdering af KL s notat er vedhæftet neden for

Mailen vedr. en juridisk vurdering af KL s notat er vedhæftet neden for Fra: Kåre Jørgensen Sendt: 27. maj 2014 12:17 Til: Byrådet - Teknisk Udvalg Cc: Søren Pape Poulsen; Lasse Jacobsen Emne: Lukket dagsorden på TU s møde i morgen: Nyt materiale fra Jafi A/S Til Medlemmerne

Læs mere

Referat fra Havnebestyrelsen

Referat fra Havnebestyrelsen Referat fra Havnebestyrelsen Mødedato 24.juni 2013 Tid 10.00 Sted Havnekontoret, Vestre Kaj 16 Medlemmer Karsten Nonbo (V) Michael Rex (A) Niels D. Kelberg (O) Otto V. Poulsen (V) Per Sørensen (A) Tilforordnede

Læs mere

DLK Pro Download key. Avancerede digitale tachograf løsninger

DLK Pro Download key. Avancerede digitale tachograf løsninger DLK PRO DOWNLOAD KEY Avancerede digitale tachograf løsninger DLK Pro Download Key Download tools PC program Med Download Tools programmet, der ligger på din DLK Pro, kan du; Se de generelle data for hver

Læs mere

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen.

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen. April 2017 Log in Hvis der i journalprogrammet er indtastet login-oplysninger til EDI Portalen, kan du fra dit journalprogram komme direkte ind i EDI Portalen. Ellers skal du logge ind i øverste højre

Læs mere

For det første Jørgen - jeg fører bestemt ikke nogen lukket dialog. Tværtimod er den helt åben.

For det første Jørgen - jeg fører bestemt ikke nogen lukket dialog. Tværtimod er den helt åben. Side 1 af 5 Poul Otto Seidel Fra: "Poul Otto Seidel" Til: "Jørgen Andersen" Cc: "Inge-Lis Seidel" ; "Willy Søren Beck" ;

Læs mere

Besked indhold. Afsender Modtager Birgitte J.T.K. Nielsen Dato Tir 15:19

Besked indhold. Afsender Modtager Birgitte J.T.K. Nielsen Dato Tir 15:19 Emne:Re: SV: SV: Re: SV: Fællesmøde med Materielgården mandag den 1. april kl. 19.00 i kantinen på Store Heddinge Rådhus Afsender brangstrup@info.dk Modtager Birgitte J.T.K. Nielsen Dato Tir 15:19 Besked

Læs mere

Team Plan, Geodata og Klima. Knud Torben Jacobsen Skovvej Holmegaard

Team Plan, Geodata og Klima. Knud Torben Jacobsen Skovvej Holmegaard Knud Torben Jacobsen Skovvej 15 4684 Holmegaard Landzonetilladelse til opførsel af halmfyr på Skovvej 15, 4684 Holmegaard. Du får hermed landzonetilladelse til opførsel af et 300 kw halmfyr til miniballer

Læs mere

Parkeret kæresag. Jeg vil bede klageretten om at kigge på den parkerede kæresag i Østre Landsret.

Parkeret kæresag. Jeg vil bede klageretten om at kigge på den parkerede kæresag i Østre Landsret. Parkeret kæresag Jeg vil bede klageretten om at kigge på den parkerede kæresag i Østre Landsret. Der er tale om grove tilsynssvigt fra Sorø kommune, som er en del af sagen imod udlejere af den skimmelramte

Læs mere

Anna Hedegaard Meyer. Hej Anna. Ansøger har allerede sendt hendes bemærkninger til indsigelserne, se nedenstående. Vh. Kim

Anna Hedegaard Meyer. Hej Anna. Ansøger har allerede sendt hendes bemærkninger til indsigelserne, se nedenstående. Vh. Kim Anna Hedegaard Meyer Fra: Sendt: 6. maj 201911:03 Til: Anna Hedegaard Meyer Emne: VS: Bemærkninger til byggeprojekt Hej Anna Ansøger har allerede sendt hendes bemærkninger til indsigelserne, se nedenstående.

Læs mere

Henvendelser til Helsingør Kommune angående busomlægning 2015

Henvendelser til Helsingør Kommune angående busomlægning 2015 Henvendelser til Helsingør Kommune angående busomlægning 2015 Dato: 08.12.2015 Borger: Gitta Kristensen fra Bistrup 340 er pr. 13. december 2015 omlagt. Der vil derfor ikke fremover være busforbindelse

Læs mere

Referat for Havnebestyrelsen

Referat for Havnebestyrelsen Referat for Havnebestyrelsen Mødedato 22. oktober 2018 Tid 15.00 18.00 Sted Havnekontoret, Vestre Kaj 16 Medlemmer: Kristian Skov- Andersen, formand Henrik Bonné, næstformand Henrik Green Klaus Eusebius

Læs mere

Hermed indsigelse til lokalplan 548

Hermed indsigelse til lokalplan 548 Fra: CN=Nina Lindbjerg/OU=TPLNLI/OU=T/O=Svendborg-Kom Sendt: 16-02-2012 09:29:40 Til: Jesper Sørensen CC: Emne: Vs: Indsigelse vedr Lokalplan 548 Svendborg Kommune har modtaget jeres indsigelse

Læs mere

Emne: SV: Ansøg om tilladelse til udstykning og bebyggelse af min grund Nordre Kinkelgade 50

Emne: SV: Ansøg om tilladelse til udstykning og bebyggelse af min grund Nordre Kinkelgade 50 From: Barbara Fromberg Møller Sent: 17 Aug 2015 12:35:23 +0200 To: Barbara Fromberg Møller Subject: VS: Ansøg om tilladelse til udstykning og bebyggelse af min grund Nordre Kinkelgade 50 Fra: Asger Larsen

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2016-0186 Klageren: XX 6650 Brørup Indklagede: Sydtrafik CVRnummer: 29 94 28 97 Klagen vedrører: Parternes krav: Kontrolafgift på 750 kr. da

Læs mere

Alt for lang sagsbehandlingstid i klageinstansen i sag om aktindsigt i miljøoplysninger

Alt for lang sagsbehandlingstid i klageinstansen i sag om aktindsigt i miljøoplysninger 2017-21 Alt for lang sagsbehandlingstid i klageinstansen i sag om aktindsigt i miljøoplysninger En journalist klagede til ombudsmanden over, at han efter et år endnu ikke havde fået en afgørelse på sin

Læs mere

Re: Re: Afslag på ønsket om vejsyn Journal nr. 2012/ meddelelse

Re: Re: Afslag på ønsket om vejsyn Journal nr. 2012/ meddelelse Gribskov Grundejerforbund Øst Re: Re: Afslag på ønsket om vejsyn Journal nr. 2012/61665 1 meddelelse for Grundejerforeningen 9. november 2016 kl. 16.30 Til:

Læs mere

Ny motorvej Give- Billund-E20-Haderslev

Ny motorvej Give- Billund-E20-Haderslev Ny motorvej Give- Billund-E20-Haderslev VVM-undersøgelse Borgermøde d. 14. juni 2017 Lunderskov Dagsorden for borgermødet Velkomst Poul Erik Jensen, Udvalgsformand for Plan- og Boligudvalget, Kolding Kommune

Læs mere

VS: SV: Ansøgning om tilladelse til udendørs musik. Hej Tove, Denne mail skal med på førstkommende møde i ENT-udvalget under pkt. orientering.

VS: SV: Ansøgning om tilladelse til udendørs musik. Hej Tove, Denne mail skal med på førstkommende møde i ENT-udvalget under pkt. orientering. Tove Have Fra: Joan Pofler Sendt: 8. juli 2016 10:18 Til: Tove Have Emne: VS: SV: Ansøgning om tilladelse til udendørs musik Kategorier: Rød kategori Hej Tove, Denne mail skal med på førstkommende møde

Læs mere

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder. Privatlivspolitik Kunder og potentielle kunder hos El-Net Øst A/S Version 2.0 juni 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi

Læs mere

Energiklagenævnet har modtaget vedhæftede bemærkninger og oplysninger til sagen.

Energiklagenævnet har modtaget vedhæftede bemærkninger og oplysninger til sagen. Bech-Bruun Advokatfirma Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Att.: Agnete Nordentoft J.nr.: 011286-0027 21. november 2018 18/00403-39 Partshøring Energiklagenævnet har modtaget vedhæftede bemærkninger og oplysninger

Læs mere

Miljø- og Teknikudvalget. Beslutningsprotokol

Miljø- og Teknikudvalget. Beslutningsprotokol Miljø- og Teknikudvalget Beslutningsprotokol Dato: 05. maj 2011 Lokale: Dronninglund Rådhus Tidspunkt: Kl. 7:00-7:15 Mikael Klitgaard, Formand (V) Hans Chr. Holst (V) Ole Bruun (A) Hildo Rasmussen (A)

Læs mere

Det kommunale tilsyns sagsbehandlingstid. Krav til udformning af underretninger. 26. februar 2018

Det kommunale tilsyns sagsbehandlingstid. Krav til udformning af underretninger. 26. februar 2018 2018-11 Det kommunale tilsyns sagsbehandlingstid. Krav til udformning af underretninger En borger klagede til ombudsmanden over det kommunale tilsyns sagsbehandlingstid. Ombudsmanden udtalte, at en sagsbehandlingstid

Læs mere

AFGØRELSE i klagesag om Høje-Taastrup Kommunes afgørelse om ikke at trække byggetilladelse om ombygning af erhvervslejemål til bolig tilbage

AFGØRELSE i klagesag om Høje-Taastrup Kommunes afgørelse om ikke at trække byggetilladelse om ombygning af erhvervslejemål til bolig tilbage 13. december 2017 Sagsnr. NMK-33-03858 KlageID: 118097 CLARI-NMKN AFGØRELSE i klagesag om Høje-Taastrup Kommunes afgørelse om ikke at trække byggetilladelse om ombygning af erhvervslejemål til bolig tilbage

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 140/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 140/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 140/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Rom, 15.04. 18.04.2004. PRIS: KLAGEN ANGÅR: I alt 8.790 kr. Forsinket afhentning på hotellet på hjemrejsedagen,

Læs mere

Afgørelsen er truffet af formanden på nævnets vegne, jf. 8 i lov om Miljø- og Fødevareklagenævnet.

Afgørelsen er truffet af formanden på nævnets vegne, jf. 8 i lov om Miljø- og Fødevareklagenævnet. 29. september 2017 Sagsnr. NMK-512-00152 KlageID: 110542 LINMA-NMKN AFGØRELSE i sag om Assens Kommunes afslag på nedlæggelse af vej igennem skov Miljø- og Fødevareklagenævnet har truffet afgørelse efter

Læs mere

edoc: Byggesag [ ].[Skovvej 13, Forespørgsel om udstykning] Side 1 af 1 2 Anden Id Byggesag Principsag Sagsbehandllngstid Eksterne systemer

edoc: Byggesag [ ].[Skovvej 13, Forespørgsel om udstykning] Side 1 af 1 2 Anden Id Byggesag Principsag Sagsbehandllngstid Eksterne systemer edoc: Byggesag [ ].[Skovvej 13, 4160 - Forespørgsel om udstykning] Side 1 af 1 Generelt Rediger Post Vis Dokument Nyt standarddokument Hjælp SAG S Emneord Udstykning/bebyggelse I landzone Sagsnr 2007-33076

Læs mere

IT-sikkerhed i Køge Kommune. IT med omtanke

IT-sikkerhed i Køge Kommune. IT med omtanke IT-sikkerhed i Køge Kommune Indhold Din pc 4 Adgangskode 5 Virus 6 Sikkerhedskopiering 7 Medarbejder signatur 7 E-mail og sikkerhed 8 Internettet 9 Dine bærbare enheder 10 Mere om følsomme data 11 Denne

Læs mere

Justitsministeriets sagsbehandlingstid i sager om meldepligt

Justitsministeriets sagsbehandlingstid i sager om meldepligt 2015-5 Justitsministeriets sagsbehandlingstid i sager om meldepligt Ved dom af 1. juni 2012 kendte Højesteret udlændingemyndighedernes afgørelser om opholds- og meldepligt i forhold til en konkret udlænding

Læs mere

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejerlejlighed og kontaktede derfor indklagede, som de havde købt ejerlejligheden gennem ca. 1 år tidligere.

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejerlejlighed og kontaktede derfor indklagede, som de havde købt ejerlejligheden gennem ca. 1 år tidligere. 1 København, den 18. november 2008 KENDELSE Klager ctr. Bengtson & Frydendall A/S Nordre Frihavnsgade 71 2100 København Ø Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på betaling af arbejdsvederlag

Læs mere

Dagsorden for Havnebestyrelsen

Dagsorden for Havnebestyrelsen Dagsorden for Havnebestyrelsen Mødedato 22. oktober 2018 Tid 15.00 18.00 Sted Havnekontoret, Vestre Kaj 16 Medlemmer: Kristian Skov- Andersen, formand Henrik Bonné, næstformand Henrik Green Klaus Eusebius

Læs mere

Udover før-sendte klage, har jeg også følgende punkt, som for mig fortsat står som et stort, åbent spørgsmål:

Udover før-sendte klage, har jeg også følgende punkt, som for mig fortsat står som et stort, åbent spørgsmål: Fra: Sendt: 26. oktober 2014 20:52 Til: 'ask@ask.dk' Emne: Tilføjelse til klage - 14-641-0043 Udover før-sendte klage, har jeg også følgende punkt, som for mig fortsat står som et stort, åbent

Læs mere

Efter etableringen vil vandhullet blive registreret som et 3 område i henhold til naturbeskyttelsesloven.

Efter etableringen vil vandhullet blive registreret som et 3 område i henhold til naturbeskyttelsesloven. Fritz Busch Hansen Sct Jørgens Park 132,1 th 4700 Næstved Byggemyndighed Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 15.1.2016 Sagsnr. 01.03.03-P19-163-15 Landzonetilladelse

Læs mere

THISTED DRIKKEVAND A/S

THISTED DRIKKEVAND A/S THISTED DRIKKEVAND A/S Referat fra bestyrelsesmødet den kl. 13.00 i mødelokale 1, Kirkevej 9, Hurup Medlemmer: Annita Pedersen, Jens Vestergaard Jensen, Jørgen Andersen, Ole Westergaard, Søren Bo Pedersen,

Læs mere

AFGØRELSE i klagesag om terrænregulering af et landbrugsareal i Frederikssund Kommune

AFGØRELSE i klagesag om terrænregulering af et landbrugsareal i Frederikssund Kommune 26. oktober 2017 Sagsnr. NMK-31-02064 KlageID: 114692 MVT-NH AFGØRELSE i klagesag om terrænregulering af et landbrugsareal i Frederikssund Kommune Frederikssund Kommune har den 25. august 2016 meddelt

Læs mere

Referat fra Havnebestyrelsen

Referat fra Havnebestyrelsen Referat fra Havnebestyrelsen Mødedato 08. april 2013 Tid 12.00 Sted Poul s Vig Havneanlæg (start) Havnekontoret, Vestre Kaj 16 Medlemmer Karsten Nonbo (V) Michael Rex (A) Niels D. Kelberg (O) Otto V. Poulsen

Læs mere

Ankestyrelsen Tilsynet. Udkast til redegørelse til Ankestyrelsen ang. behandling af aktindsigtsanmodning. Ankestyrelsens j.nr.

Ankestyrelsen Tilsynet. Udkast til redegørelse til Ankestyrelsen ang. behandling af aktindsigtsanmodning. Ankestyrelsens j.nr. Ankestyrelsen Tilsynet Udkast til redegørelse til Ankestyrelsen ang. behandling af aktindsigtsanmodning. Ankestyrelsens j.nr. 18-45274 Ankestyrelsen, Tilsynet har i brev af 27. august 2018 bedt Regionsrådet

Læs mere

Tak for din mail og jo jeg er (desværre) færdig med ferien for denne omgang

Tak for din mail og jo jeg er (desværre) færdig med ferien for denne omgang From: Claus Rank Jensen Sent: 9 Aug 2017 08:46:29 +0200 To: Søren Trangbæk Cc: Jens Mikkelsen Subject: SV: SV: VS: Kulturafdelingen - Ansøgning til Idrætspuljen og Facilitetspuljen Attachments: Tilbud_1487.pdf

Læs mere

Du skal have nyt køkken og bad

Du skal have nyt køkken og bad beboerinfo Du skal have nyt køkken og bad Hvad skal der ske? Som bekendt har beboerne i afdelingen besluttet, at der skal nyt bad og nyt køkken i alle boliger. Vi starter med at renovere badeværelset i

Læs mere

Til: \f0den er til dig. Sendt fra min iphone. \f0start på videresendt besked: \f0. \intbl\qr

Til: \f0den er til dig. Sendt fra min iphone. \f0start på videresendt besked: \f0. \intbl\qr Fra: 1 - Frederiksberg Susanne Friskole Viuf - indsigelse [suvi01@frederiksberg.dk] ifm høring om Til: Sia Normann Pedersen [sipe04@frederiksberg.dk] Kopi: Vej&Park@frederiksberg.dk [vejogpark@frederiksberg.dk]

Læs mere

Vi ønsker som grundejerforening ikke at deltage i høringen om evt dispensation

Vi ønsker som grundejerforening ikke at deltage i høringen om evt dispensation Fra: Jane Kollerup Sendt: 11. september 2016 19:48 Til: [SPAM] Re: VS: Høring vedr. ansøgning om dispensation fra lokalplan nr. S-1.2 om facadehøjde på Strandvænget 24 Hej Dorit Vi

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 8

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 8 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 8 Indhold: Redegørelse Rammebestemmelser Ændring af afgrænsning og rammebestemmelser VVM (Vurdering af Virkninger på Miljøet) Lov om miljøvurdering af planer og programmer Sagsnr.:

Læs mere

Klima og Planlægning. TP-design Steen Blichersvej 1b 4700 Næstved Att.: Tommy Poulsen.

Klima og Planlægning. TP-design Steen Blichersvej 1b 4700 Næstved Att.: Tommy Poulsen. TP-design Steen Blichersvej 1b 4700 Næstved Att.: Tommy Poulsen din-arkitekt@hotmail.dk Klima og Planlægning Næstved Kommune Center for Plan & Erhverv www.næstved.dk Dato 11.7.2014 Sagsnr. 01.03.03-P19-42-14

Læs mere

HISTORIEN OM HVAD DER KAN SKE NÅR MAN ÅBNER SIN HOVEDDØR

HISTORIEN OM HVAD DER KAN SKE NÅR MAN ÅBNER SIN HOVEDDØR HISTORIEN OM HVAD DER KAN SKE NÅR MAN ÅBNER SIN HOVEDDØR AF KIT KJØLHEDE LAURSEN AUGUST 2006 DER VAR ENGANG TRE GODE VENNER: BETTEMAND, LANGØRE OG GRØNSKOLLING. EN DAG MØDTES DE FOR AT HYGGE SIG. SE HER

Læs mere

Administrationen i Region Hovedstaden modtog den endelige rapport fra LOOP CITY til de involverede kommuner og regionen d. 16. januar 2018.

Administrationen i Region Hovedstaden modtog den endelige rapport fra LOOP CITY til de involverede kommuner og regionen d. 16. januar 2018. Center for Regional Udvikling POLITIKERSPØRGSMÅL Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Telefon +45 38 66 50 00 Direkte 38605545 Web www.regionh.dk Dato: 15. maj 2018 Spørgsmål nr.: 052-18 Dato: 9. april 2018 Stillet

Læs mere

HAR DIT BARN BRUG FOR HJÆLP

HAR DIT BARN BRUG FOR HJÆLP Borgercenter Børn og Unge har modtaget en henvendelse om bekymring for dit barn. HAR DIT BARN BRUG FOR HJÆLP? INFORMATION TIL FORÆLDREMYNDIGHEDSINDEHAVERE 1 Du er kommet i kontakt med Borgercenter Børn

Læs mere

Servicestandard for højttalerudkald i tog. for togpersonalet

Servicestandard for højttalerudkald i tog. for togpersonalet Servicestandard for højttalerudkald i tog for togpersonalet Formålet er god trafikinformation til kunderne Forord Alle vores kunder har en plan, når de stiger på toget. De skal på arbejde, på ferie, mødes

Læs mere

Den 5. juli 1996 traf styrelsen den påklagede afgørelse, der er adresseret til de enkelte medlemmer af selskabets ledelse. Afgørelsen lyder således:

Den 5. juli 1996 traf styrelsen den påklagede afgørelse, der er adresseret til de enkelte medlemmer af selskabets ledelse. Afgørelsen lyder således: Kendelse af 5. maj 1997. 96-126.184. Afgift ved for sen indsendelse af årsregnskab ikke eftergivet.afgift eftergivet for tidligere bestyrelsesmedlem.(suzanne Helsteen, Morten Iversen og Niels Larsen) K

Læs mere

Følgende spørgsmål ønskes besvaret i spørgetiden på kommunalbestyrelsesmødet den 20. oktober 2015

Følgende spørgsmål ønskes besvaret i spørgetiden på kommunalbestyrelsesmødet den 20. oktober 2015 Følgende spørgsmål ønskes besvaret i spørgetiden på kommunalbestyrelsesmødet den 20. oktober 2015 Sorvad den 10. oktober 2015 Med venlig hilsen Spørgsmål 1 Er borgmester Jan Petersen (S), de øvrige medlemmer

Læs mere

Administrationen vil i den forbindelse gerne beklage overfor ejer, at ovenstående har givet anledning til en misforståelse.

Administrationen vil i den forbindelse gerne beklage overfor ejer, at ovenstående har givet anledning til en misforståelse. From: Anders Kjærved Sent: 11 Jun 2015 11:49:38 +0000 To: Erhvervs- Beskæftigelses- og Kulturudvalget Cc: Marianne Wedderkopp;Torben Præstegaard Jørgensen;Morten Refskou Subject: VS: VIGTIGT - vedr. udvalgsmøde

Læs mere

Syddjurs figurerer i dagens medier i bunden som nummer 89 på den Sociale Rangliste over dårlige kommuner.

Syddjurs figurerer i dagens medier i bunden som nummer 89 på den Sociale Rangliste over dårlige kommuner. From: Hans Nyberg Subject: Vedr. Busloven og Taxiloven - Svar på mail af 7. november 2014. Date: December 8, 2014 12:03:59 PM GMT+01:00 To: Cc: jhj@syddjurs.dk, clwis@syddjurs.dk,

Læs mere

Referat for Havnebestyrelsen

Referat for Havnebestyrelsen Referat for Havnebestyrelsen Mødedato 20. april 2015 Tid Kl. 16.00 Sted Næstved Havn, Vestre Kaj 16 Medlemmer Bjarne Eggert Rasmussen Hanne Sørensen (A) Henrik Bonné Otto Vølund Poulsen (V) Per Sørensen

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Jan Referent: Henrik Dato: 04. November 2015 kl. 19:00 Tilstedeværende: Henrik, Jan, Stig, Kirsten og Peshko Punkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Til alle medlemmer af kommunalbestyrelsen for Langeland Kommune samt direktionen.

Til alle medlemmer af kommunalbestyrelsen for Langeland Kommune samt direktionen. Til alle medlemmer af kommunalbestyrelsen for Langeland Kommune samt direktionen. Vi var tilhørere til kommunalbestyrelsesmødet den 14.10.2013, hvor sagen om højvandssikring ved Hou Nordstrand (pkt 193)

Læs mere

Videresend til egen . Vejledning til Digital Post for virksomheder

Videresend til egen  . Vejledning til Digital Post for virksomheder Videresend til egen e-mail Vejledning til Digital Post for virksomheder Videresend til egen e-mail Virksomheden kan automatisk få videresendt post fra den digitale postkasse til sit eget sikre e-mailsystem.

Læs mere

Info til Kerteminde Sommerbys ejere og lejere. Efterår 2012

Info til Kerteminde Sommerbys ejere og lejere. Efterår 2012 Info til Kerteminde Sommerbys ejere og lejere Kære sommerhusejere og lejere Efterår 2012 Vi vil igen informere om det arbejde der er foregået i 2012 og prøve at se lidt frem mod 2013. Dette skrift vil

Læs mere

Kommentarer til mail fra praktiserende læge Henrik Rømer

Kommentarer til mail fra praktiserende læge Henrik Rømer Kommentarer til mail fra praktiserende læge Henrik Rømer INTERNT NOTAT Center for Ældre og Handicap Fra: Hans Bækvang 23. august 2019 Kommentarer til Økonomiudvalget vedr. mail fra Henrik Rømer den 21.

Læs mere

Til: Kære Sia. Vi ser frem til at høre resultatet af høringen. Venlig hilsen Marianne Bjerre-Jepsen Bestyrelsessekretær EFD57

Til: Kære Sia. Vi ser frem til at høre resultatet af høringen. Venlig hilsen Marianne Bjerre-Jepsen Bestyrelsessekretær EFD57 Fra: 1 - EF Drosselvej Marianne 57 - Bemærkninger Bjerre-Jepsen [mariannebjerrejepsen@gmail.com] Til: privatefaellesveje@frederiksberg.dk [privatefaellesveje@frederiksberg.dk] Sendt dato: 10-01-2016 15:43

Læs mere

Oversigt: Klager/utilfredshed med Pleje Plus fra 1. juni 2016 til 31. jan. 2017

Oversigt: Klager/utilfredshed med Pleje Plus fra 1. juni 2016 til 31. jan. 2017 Oversigt juni 2016: UGE 23 1. X Uoverensstemmelse mellem visiteret og leveret hjælp (mangler i den leverende hjælp) 2. X Uoverensstemmelse mellem visiteret og leveret hjælp (mangler i den leverende hjælp)

Læs mere

FURESØ l(ommune. Alle høringssvar i forbindelse med ny høring af forslag til Lokalplan Dato: Sags nr.

FURESØ l(ommune. Alle høringssvar i forbindelse med ny høring af forslag til Lokalplan Dato: Sags nr. FURESØ l(ommune Alle høringssvar i forbindelse med ny høring af forslag til Lokalplan 16.2.1. Dato: 16-04-2019 Sags nr.: 17 /26484 Furesø Kommune Center for By og Miljø Tlf.: 723 5 4000 Furesø Byråd vedtog

Læs mere

AFGØRELSE i sag om Varde Kommunes afgørelse om vedligehold af grundvandssænkningen i Guldvangen

AFGØRELSE i sag om Varde Kommunes afgørelse om vedligehold af grundvandssænkningen i Guldvangen Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 16. december 2014 J.nr.: NMK-43-00448 Ref.: CATGK/KENKN AFGØRELSE i sag om Varde Kommunes afgørelse om vedligehold af grundvandssænkningen

Læs mere

Servicemål for. borgerkontakt

Servicemål for. borgerkontakt Servicemål for borgerkontakt 2 Servicemål for borgerkontakt Det kan du forvente, når du henvender dig til Høje-Taastrup Kommune. Høje-Taastrup Kommune er en moderne servicevirksomhed. Det betyder, at vi

Læs mere

Fra: Skolebestyrelsen [mailto:sb.orestadskole@gmail.com] Sendt: 2. marts 2016 08:27 Til: Borgmesteren for BUF; Karina Vestergård Madsen; Tommy Petersen; Rune Dybvad; Nishandan Ganesalingam; Klaus Mygind;

Læs mere

Jurgita Versiackaite-Pedersen

Jurgita Versiackaite-Pedersen Jurgita Versiackaite-Pedersen Fra: Anders Schou [schou_anders@hotmail.com] Sendt: 28. maj 2015 08:35 Til: Borgmesteren for BUF; BUFKP Center for Policy Cc: Anders Ertmann Emne: Vedr. Forslag til mulig

Læs mere