Foreningen af Danske Lægestuderende. 1. Valg af en eller to dirigenter Ossian valg som dirigent og erklærer generalforsamlingen som lovlig

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Foreningen af Danske Lægestuderende. 1. Valg af en eller to dirigenter Ossian valg som dirigent og erklærer generalforsamlingen som lovlig"

Transkript

1 Referat Generalforsamling 2017 Torsdag den 5. oktober 2017, kl. 17. Rosenbæk Huset, Rosenbæk Torv Valg af en eller to dirigenter Ossian valg som dirigent og erklærer generalforsamlingen som lovlig Side 1 af 8 2. Valg af en eller to referenter og stemmetællere Bettina valgt som referent Søren Helsø og Linnea Thye Gerdes valgt som stemmetællere 3. Godkendelse af dagsorden Dagsorden er godkendt 4. Godkendelse af årsrapport Fremlæggelse af årsrapport, revisor Henrik Welinder fra Beierholm fremlægger årsrapporten. Repræsentantskabet og sekretariatet har handlet og skåret ind til benet. Generelt har vi for få medlemmer. Hvis ikke der sker noget, så lever vi 4 år mere. Egenkapitalen er på 1,8 millioner. Resultatopgørelsen udviser et resultat på DKK og DKK året før. Balancen viser en egenkapital på DKK Jesper stiller spørgsmål til samdriftsaftalen. Mikkel forklarede hvordan den hænger sammen. Årsrapporten godkendt. 5. Repræsentantskabets beretninger Lokale udvalg Medlemsudvalget: Jonas fortæller om Medlemsudvalget. Vi har gennemgået vores medlemsaftaler og lavet nye aftaler. Vinens verden blev den første. Der har været afholdt bachelor- og kandidatintro samt pubcrawl, begge meget populære og med fin deltagelse. Eventudvalget: Rune fortæller om Eventudvalget. Rune forklarer at udvalget har skriftet navn fra Fest og arrangement udvalget. I maj havde vi 150 medicinstuderende til Beach fest. Bowling aften var

2 en succes. Der kommer mange flere arrangementer. Vi vil meget gerne have flere medlemmer i udvalget. Der er kun 6 personer i udvalget nu. Side 2 af 8 Kursusgruppen: Bjarke fortæller om kursusgruppen. Vi har haft nogle udfordringer pga. vi ikke er så mange, vi er gået fra 10 til 5 deltager. Derfor er der ikke blevet udviklet så mange nye kurser. Vi har rigtig godt fat i de nye studerende med studieteknikkurset. Vi starter kurset med ½ times indlæg om hvad er og hvad vi laver, derefter kurset og så slutter vi af med pizza og øl. Kurset er for alle medicinstuderende. Vores kandidatkurser fungerer også godt men igen, vi mangler hænder. Nationale udvalg Hovedforeningen: Claas fortæller om Hovedforeningen stoppede danske vagtbureauer (DLVV). Den historie kender vi, men hvor står vi nu i forhold til vagter. Vi sluttede med dårlige vagttal. I Region Midt og Region Nord står det dårligt til. I Region Syd går det lidt bedre. Vi har lavet et Task Force som kigger på dette. I hovedforeningen har vi også taget et skridt. I 2016 havde vi 4653 medlemmer, vi har i dag 5017 medlemmer. Vores hovedindtægt er kontingenter, s forlag, huslejeindtægter, efteruddannelsesmidler. Vores kontingentindtægter er er faldende og hovedforeningen har haft et underskud på ¼ million. Samdriftsaftalerne har forbedret økonomien, vi sparer penge på at centralisere vores opgaver. Vi er blevet meget mere effektive. Vi har haft nogle startvanskeligheder. Det går den rigtige vej. Flere medarbejdere er rejst. Vores direktør er stoppet. Vores dårlige økonomi gjorde, at vi måtte opsige 2 medarbejdere. Det efterlader os et sted hvor vi ikke er så slagkraftige. Vi har nu muligheden for at sætte det hele op efter de behov vi har nu. Vi har ansat ny sekretariatsleder i Århus og en studentermedhjælper til den juridiske afdeling. Aktiviteter i hovedforeningen: Overenskomstudvalget er hjertet i vores forening. I 2016 var overenskomsten fra OK-15 det der fyldte mest. Det helt centrale emne var transporten. De studerende, der læser i Odense, men bor i København kunne ikke længere få transport dækket. Det har overenskomstudvalget løst, så nu er der lavet en aftale om det. Kurser og uddannelser for os der er aktive i. I november holdte vi et weekendkursus for os der arbejder politisk. Morten Sodemann havde et indlæg. Det var meget populært Vi har lige holdt Landsrepræsentantskabsmøde, Claas blev valgt som formand.

3 Det kommende år bliver spændende, det skal i glæde jer til. Vi har nu muligheden for at sætte et aftryk. OK18 kommer lige om lidt. Side 3 af 8 Medlemsfordelsudvalg: Emil Boe fortæller om det forgangne år. Vi har afholdt bachelorintro som vi plejer og vi har været ude og hilse på alle de nye studerende. I dag har vi deltaget i Sundhedsmekka, som er velbesøgt og en succes. I år har vi haft stor fokus på, at få en god og struktureret kandidatintro op at køre. Det har endt ud i en introdag, hvor vi i samarbejde med nogle af de studerende, fra den nye kandidat overgang, strikker et hyggeligt arrangement sammen, så de har mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Det blev til en pubcrawl for de nye kandidatstuderende, som så en smule anderledes ud, end den vi kender fra bachelorintroen. Intro forløb godt og vi er tilfredse, selvom at der selvfølgelig er plads til forbedringer. Dette vil også være et fokus punkt i løbet af det næste år. Så er der også blevet arbejde på at få nye medlemsaftaler, hvilket vi også vil arbejde videre på næste år. Overenskomstudvalget (OU): Årsberetning , Overenskomstudvalget (SPV/VT) OK18 Jonas fortæller, politikeråret har primært haft fokus på de forestående forhandlinger ved OK18. Dette har været med særligt henblik på indskrivelsen af en hepatitisvaccine i overenskomsten, som skal være frit tilgængelig for alle der tager SPV-uddannelsen. Der skal gås i sømmene med overenskomstdækning af medicinstuderende der arbejder med forskningsarbejde, der kan klassificeres som laboratoriearbejde, som det er set på Herlev- Østerbro.

4 Overenskomstbrud Der har været lagt megen energi i vurdering, og behandling, af sagerne AMA-Herlev, og Herlev-Østerbro, hvor medicinstuderende har været ansat under ringe vilkår, til en anden overenskomst end, og meget lav løn. og OU overvejer mulighederne for at gå rettens gang med disse sager. Side 4 af 8 Vagtmarkedet i Vest Efter DLVVs (Danske Lægestuderende Vagtbureau Vest, ref.) lukning pr. 1/1-2017, har der været en overgangsfase, hvor de nye vagtformidlinger i Nord, Midt og Syd, har skullet tilpasse sig deres nye arbejdsgang. Dette har forvoldt nogle uoverensstemmelser omkring hvordan SPV/VT-uddannelserne udbydes. I Region Syd har der været tilmeldinger til SPV-kurset så tidligt at nye studerende ikke har mulighed for at tilmelde sig. Desuden har samme vagtformidler indført motiverede ansøgninger til SPV-uddannelsen. Dette er selvfølgelig ikke hvordan det skal gøres, og der afholdes møde mellem og alle vagtordningerne i Vest, d. 13/10 i Vejle, for at tilrettelægge retningslinjer, samt forventningsafstemme hvad de forskellige parter ønsker at skal være en del af samarbejdet. Fravigelser omkring hviletid og fridøgn OU har diskuteret fravigelser, og godkendt dem i Region Midt, således at der kun er 8 timer mellem 2 hovedarbejder, og ikke 11. Efteruddannelsesmidler OU har to gange vurderet ansøgninger fra de forskellige kredses kursusgrupper, og fordelt beløbet efter den nye solidariske fordeling, som lyder at hver kreds får udbetalt 20% af beløbet, hvor de sidste 40% så fordeles på baggrund af denne kreds samlede antal ATP-timer. Der er blevet oprettet mere specifikke retningslinjer for indholdet af de efteruddannende kurser, således at det kan retfærdiggøres overfor RLTN (Regionernes Lønnings- og Takstnævn, ref.) at kurserne er til videreuddannelse af SPV og VT. Universitetsansattes udvalg: Mads Koch (video) fortæller om Universitetsudvalget. Han fortæller om deres overenskomst som forhandles med SUL. Udfordringerne i de kommende år bliver; vi skal forhandle overenskomsten. Det er spændende, kom og vær en del af os. Det bliver en hård og lang proces. En mediciner har meget at se til. Vi bruger meget FaceTime og Skype. Jeg anbefaler at I bliver medlem af.

5 Lægevikargruppen: Søren Helsø fortæller. Vi har brugt rigtig meget tid på OK18 Landets simulationscentre har vi forhandlet en overenskomst for, vi er så tæt på, at den underskrives på mandag. Det er sjovt at forhandle overenskomst. Vi hygger os. Det kan anbefales at I deltager i udvalget. Side 5 af 8 Arbejdsmarkedspolitisk: Kristian (video) fortæller om overenskomst for de medicinstuderende der arbejder i almen praksis. Det har været tungt, de er ikke glade for at lave overenskomst med os. Vi har lavet en lille pjece som kan ligge i lægepraksis. Vi har lavet tolken som er testet i Aarhus, vi arbejder på lignede i Aalborg og Odense. Vurderingen bilen, her skulle studerende kunne være behjælpelig med at visitere de opkalde der kommer til Uddannelsespolitisk udvalg: Claas fortæller. Uddannelsespolitik er mere et altmuligt udvalg. Vi har lavet Studieundersøgelsen. Det er en national undersøgelse besvarelser. Det var meget flot. Studieundersøgelsen er et kæmpe aktiv for os. Vi kan bruge den til konstruktivt at lave forandringer på universiteterne. Psykiske problemer og trivsel er det vigtigste og det vil vi gøre noget ved. Den er god til at åbne dørene på Christiansborg med. Vi tager afsæt i undersøgelsen i. Vi har været med til at stoppe nedskæringen i SU. Vi har været med til at udvikle en ny algoritme som giver bedre KUB lodtrækning Mandag holder vi konference på Christiansborg om mistrivsel. 6. Formandskabets beretning Som formand er jeg taknemmelig for, at I har lyst til at deltage i generalforsamlingen. Uden jer er der ingen forening og ikke brug for os i repræsentantskabet. Det er jer, der holder liv i Odense. Odense har gennemgået en stor ændring i år. DLVV lukket og vi er gået over til ny vagtordning. Vi vil fremover stadig sikre, at der bliver holdt SPV-kurser til alle medicinstuderende og at jeres overenskomst bliver overholdt.

6 Med lukningen af DLVV er de ikke længere lejere af kontoret i -huset på Hunderupvej. Det har betydet færre indtægter til Odense. Det har haft større betydning, end vi havde regnet med. I det kommende år, vil vi sætte alt ind på at finde en ny lejer. Vi flytter på 1. salen og stueetagen bliver lejet ud. Side 6 af 8 Vores mantra har det seneste år været vi vil tættere på de studerende. Vi er i løbende kontakt med Det nye SUND sådan at vi kan rykke med de studerende ud på campus. Inden da vil vi tættere på de studerende gennem et feltkontor hvor vi stiller op med Bettina og en fra repræsentantskabet ude hvor de studerende er. Det bliver på WP. Hovedforeningen har undergået en større omstrukturering i år. Pga. besparelser i foreningen blev vi nødt til at opsige 3 stillinger i sommer. Det har været udfordrende, men vi har vendt det til vores fordel. Sammen med vores nye direktør Erik Harr er vi i gang med at sammenstykke et sekretariat med medarbejdere, der kan varetage det der virkelig betyder noget for de studerende. Det kommende år i bliver spændende! Vi skal forhandle overenskomster. I vores ønskeuge har vi samlet flere hundrede krav ind. Det ruster os til at sikre de studerendes ønsker i den nye overenskomst og forsvare jeres krav. Til sidst skal der lyde en kæmpestor tak til repræsentantskabet for et fantastisk stykke arbejde. Jeg kunne ikke have klaret året og posten som formand uden jer. Jeg håber, der er mange der har lyst til at stille op til repræsentantskabet igen i år. For det er megasjovt og lærerigt at være med. Jeg håber, I tager følgende 3 budskaber med jer ind i det nye forenings år: 1) Repræsentantskabet arbejder hårdt for at varetage jeres interesser 2) Økonomien BLIVER bedre 3) Vi vil igen i år arbejde for at komme tættere på de studerende Tak for i år. 7. Behandling af indkomne forslag: 2 uger efter generalforsamling skal ændringerne til urafstemning pr. mail til alle medlemmerne. 2/3 del stemte for dette forslag Forslag om ændring af repræsentantskabets størrelse Maria Elise Lindhardt og Sebastian Wærnskjold foreslår: Det forgange år har igen vist os, at vi skal løfte et enormt arbejde i Odenses repræsentantskab, for at kunne tilgodese vores medlemmers interesser.

7 Det kan til tider være svært at besætte pladser i alle udvalg, både nationalt såvel som lokalt, derfor vil vi foreslå en ændring af størrelsen. Vi foreslår, at man øger antallet af pladser i repræsentantskabet fra 11 ordinære og 2 suppleanter til 13 ordinære pladser og 2 suppleanter. Vi håber, at denne ændring vil være med til at hjælpe repræsentantskabet, til at levere et endnu bedre arbejde for vores medlemmer. Sebastian redegør for punktet. Godkendt og sendes til urafstemning. Side 7 af 8 Ændring af vedtægterne Kim F. Lauritsen forslår: paragraf 4, stk. 3, slettes fra vedtægterne. Kim redegør for punktet, stk. 3 er ikke anvendt det seneste år, der er givet dispensation herfor. Derfor foreslås det at stk. 3 slettes eller ændres til Marias kommende forslag. Ændring af vedtægter Maria Elise Lindhardt foreslår: Se bilag vedtægtsforslag2017.doc her Maria og Kim redegør for punktet. Det gav anledning til diskussion, vi stemmer for rettelserne/tilføjelser paragraf for paragraf. 4 kontingent godkendt og til urafstemning 7 repræsentantskabet Godkendt og sendes til urafstemning. 9 Vagtbureauet Godkendt og sendes til urafstemning. 10 Økonomi Godkendt og sendes til urafstemning. 12 vedtægtsændringer Godkendt og sendes til urafstemning. Nyt pkt imod og 17 for, 3 blankt 8. Valg af repræsentantskab Følgende er opstillet: Sebastian Wærnskjold Maria Lindhardt

8 Jonas Pedersen Emil Boe Sørensen Rune Fuglø Mortensen, Side 8 af 8 Sebastian Blok Høgsgaard Signe Riisgaard-Jensen Katrine Aamand Lund Johanne Lauridsen Kühl Jonathan Harbak 9. Valg af tillidsmænd Opstillet: Gitte Fuusager Leander Gaarde Valg af kritiske revisorer Troels Hvelplund troelshvelplund@hotmail.com Kim Frost Lauritsen 10. Eventuelt Dirigenten takker for en god generalforsamling. Der er skridt mod mere samarbejde kredsene imellem. Claas siger velkommen til de nyvalgte.

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Mandag den 13. November 2017, kl. 16:30,, 5230 Odense M 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig

Læs mere

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Formalia 16.30 16.40 Valg af dirigent Maria indstilles Valg af referent Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Godkendelse

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Generalforsamling 2016 Fredag den 7. oktober, kl. 17. Rosenbæk Huset, Rosenbæk Torv 30. 1. Valg af en eller to dirigenter Ossian og Claes valgt. 2. Valg af en eller to referenter og stemmetællere

Læs mere

Samtaler med Erik om styrkelse af det interne demokrati i Fadl. Buddy-ordning hvor gamle medlemmer tager nye under deres vinge.

Samtaler med Erik om styrkelse af det interne demokrati i Fadl. Buddy-ordning hvor gamle medlemmer tager nye under deres vinge. 1. Formalia 1. Valg af dirigent - Johanne 2. Valg af referent - Rasmus 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Katrine 4. Godkendelse af dagsorden Godkendt 5. Godkendelse af referat se bilag Ændring,

Læs mere

Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia

Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia 16.30 16.45 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles

Læs mere

2. Udvikling af FADLs kurser i Odense

2. Udvikling af FADLs kurser i Odense Formalia 16.30 16.45 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Johanne indstilles 4. Godkendelse af dagsorden. Nyt pkt. 6: Maj-kampagne

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 27. November 2018, kl. 16:30,, 5230 Odense M Ikke til stede: Sebastian og Ann-Christine 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 25. oktober 2016, kl. 16:30,, Til stede: Kim, Jonas, Mia, Frederik, Bjarke, Noa (fra punkt 6), Maria, Sebastian, Line, Emil, Julie, Mikkel (fra nyt punkt 7), Louise

Læs mere

Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina. Formalia

Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina. Formalia Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina 1. Gennemgang og Godkendelse af årsrapport 16.30 17.00 Revisor gennemgår årsrapporten for 2017, vi skal godkende

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 5. Februar 2019, kl. 16:30,, Tilstede: Rune, Lars, Michaela, Bettina, Sabine, Malene, Sebastian, Signe og Kris På konference: Katrine og Johanne. Side 1 af 6

Læs mere

1. Formalia 1. Valg af dirigent Michaela vælges 2. Valg af referent Johanne vælges 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Katrine vælges 4. Godkendelse af dagsorden Nyt punkt 4, 5, 6, 12 og 13.

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016 Til stede: Ossian, Mads Helsted, Sebastian, Claas, Maria Hilscher, Emma, Maria Vestager, Thomas, Annarita, Katrine Iversen, Niels Bjørn, Tue,

Læs mere

FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017

FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017 FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017 Deltagere: Maria, Bjarke, Emil, Mikkel, Jonas, Julie, Frederik & Louise (repræsentantskab). Gitte & Pernilla (Kritiske revisorer). Bettina og Revisor Beierholm.

Læs mere

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig.

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig. Referat KKR4 Repræsentantskabsmødet afholdes: Onsdag den 6. januar 2016 kl. 16.15-ca. 2100 i kantinen Dato 29. april 2016 Afbud fra: Erika Nodin, Maria Hilscher, Urd, Niels-Frederik, Forslag til dagsorden:

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 14. februar 2017, kl. 16:30,, Deltagere: Maria, Bjarke, Mia, Emil, Mikkel, Julie, Bettina og Jonas Fraværende: Sebastian, Kim, Frederik og Line (Louise kommer)

Læs mere

Referat KKR8. Foreningen af Danske Lægestuderende Københavns Kredsforening. Afbud: Josefine, Katrine T

Referat KKR8. Foreningen af Danske Lægestuderende Københavns Kredsforening. Afbud: Josefine, Katrine T Referat KKR8 Afbud: Josefine, Katrine T Tilstede: Krisitan, Anne, Marie, Claas, Ossian, Thomas, Beno, Katrine I, Erika, Emma, Sebastian, Annarita, Maria, Mads K, Linnea, Urd, Jonas, Nicolai (menigt medlem),

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 16.maj 2017, kl. 16:30,, Til stede: Maria, Louise, Sebastian, Mikkel, Julie, Emil, Frederik, Mia, Bjarke, Line, Jonas, Bettina (sekretariat) og Rune (gæst) Ikke

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 29. November 2016, kl. 18:00,, Indbudte: Sebastian, Maria, Emil, Louise, Jonas, Mikkel, Line, Kim, Emma, Frederik (Ankommet under information fra sekretariatet),

Læs mere

Vedtægtsændringsforslag - FADL s Generalforsamling 2013

Vedtægtsændringsforslag - FADL s Generalforsamling 2013 Del 1 Godkendelse af vedtægtsændringer i forbindelse med omdannelsen af FADLs vagtbureau A/S til Danske Lægestuderendes Vagtbureau Vest Vedtægt: 2 stk. 1 Følgende sætning: Herudover driver Århus Kredsforening,

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017

Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017 Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017 Dato 24. oktober 2017 Til stede: Malthe, Kristian, Sofie K, Maria V, Josefine, Linnea, Niels Emil, Pattrick (TR),, Andrea, Maria

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Danske Lægestuderendes Vagtbureau Vest (DLVV) Referat af møde nr. 12, onsdag den 23. november 2016

Bestyrelsesmøde i Danske Lægestuderendes Vagtbureau Vest (DLVV) Referat af møde nr. 12, onsdag den 23. november 2016 Bestyrelsesmøde i Danske Lægestuderendes Vagtbureau Vest (DLVV) Referat af møde nr. 12, onsdag den 23. november 2016 Til stede på mødet Thomas Svare Ehlers, Aarhus Kredsforening, formand Sandra Langsted,

Læs mere

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL I KANTINEN

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL I KANTINEN REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL. 16.15 I KANTINEN AFBUD: Katrine Thomsen, Mads Helsted, Mads Koch, Johanne la Cour, Viktoria Sigsgaard TIL STEDE: Linnea, Claas,

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018 Afbud: Clara, Annarita, Benjamin, Tue, Andreas og Urd, Mads H Forsinket: Andrea, Claas, Josefine Gæst: Anton 1. Formalia a. Valg af dirigent

Læs mere

Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes til møde tirsdag d. 25 oktober 2011, kl. 16 i forhuset på Nørre Allé 32

Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes til møde tirsdag d. 25 oktober 2011, kl. 16 i forhuset på Nørre Allé 32 Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, 24. 10.2011 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016 * = Bilagsmateriale. Til stede: Mads Helsted, Thomas, Maria Hilscher, Emma, Tue, Katrine Iversen, Jonathan, Andreas, Niels Frederik, Annarita,

Læs mere

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Den 9. februar 2017 kl. 19:00, Dragegården (Lystoftegaard), Gl. Skovlundevej 1, 2740 Skovlunde Tilstede: 15 stemmeberettigede,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Thomas) b. Valg af referent (Forslag: Kristian) Linnea er valgt c. Valg af facebookansvarlig Claas

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Referat af MØF-generalforsamling

Referat af MØF-generalforsamling Referat af MØF-generalforsamling Helene Damgaard Nielsen 13-12-2008 kl. 15.15 i aud. D1 Indhold Indhold i 1 Valg af dirigent 1 2 Valg af referent 1 3 Bestyrelsen aflægger beretning 1 4 Regnskabet fremlægges

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017 Dato 13. juni 2017 Tilstedeværende: Josefine, Andrea, KF, KI, KT, Kaare, Sebastian, Emma, Andreas, Mads K, Mads H, Niels Frederik, Niels B, Malthe,

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag d. 13 december 2016, kl. 16:30,, Tilstede: Kim, Julie, Jonas, Bjarke, Mia, Mikkel, Emil, Line, Maria, Sebastian og Bettina. Ikke til stede: Frederik, Emma og Louise

Læs mere

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet.

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet. Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 27/2 2019 Antal stemmeberettigede: 25 Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård.

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Dagsorden: 1) Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Valgt: Dirigent: Jens Jørgen

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

PROGRAM DAGSORDEN OG BILAG. Lørdag 9. maj 2015 kl. 14.00 i Herning Kongrescenter Østergade 37, 7400 Herning

PROGRAM DAGSORDEN OG BILAG. Lørdag 9. maj 2015 kl. 14.00 i Herning Kongrescenter Østergade 37, 7400 Herning 2015 PROGRAM DAGSORDEN OG BILAG til Dansk Transport og Logistiks arbejdsgiverforenings generalforsamling 2015 Lørdag 9. maj 2015 kl. 14.00 i Herning Kongrescenter Østergade 37, 7400 Herning PROGRAM GENERALFORSAMLING

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende Århus Kredsforening. Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening. Aarhus, Kære Medlemmer,

Foreningen af Danske Lægestuderende Århus Kredsforening. Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening. Aarhus, Kære Medlemmer, Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening Kære Medlemmer, Aarhus, Det er en fornøjelse at kunne sætte jer ind i foreningsåret 2013/2014 set fra et økonomisk perspektiv. Som altid præsenteres her

Læs mere

2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen. 4. Bestyrelsens beretning om Danske Kreds virke i det forløbne år

2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen. 4. Bestyrelsens beretning om Danske Kreds virke i det forløbne år Punkt 0 Dagsorden for Danske Kreds Generalforsamling Torsdag den 21. maj 2015 kl. 10.00 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen 3. Valg af stemmetællerudvalg 4. Bestyrelsens

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt,

Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt, Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt, Onsdag d.10.4,2013 Mødested: Patienthotellet, Kl.9-15 Mødelokalet på 7. Lille Mikkelsgade 2 8800 Viborg. Referent: Ann-.Birgitte Ordstyrer: Liselotte Tilstede:

Læs mere

Vedtægter for Landsforening Team Succes

Vedtægter for Landsforening Team Succes Vedtægter for Landsforening Team Succes 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND 1.1 Foreningens navn er Foreningen Team Succes. 1.2 Foreningen har hjemsted i Vejle Kommune. 1.3 Foreningen er en landsdækkende, almennyttig

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

Referat af SANDs generalforsamling 2013

Referat af SANDs generalforsamling 2013 Referat af SANDs generalforsamling 2013 Odense. D. 26.3.13. Dagsorden iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af regnskab og fremlæggelse

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017 Deltagere: Christian B, Katrine T, Tue, Niels Emil, Sebastian, Mads H, Kristian, Ossian, Linnea, Tobias B, Urd, Josefine, Kåre, Maria

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017 1 Valg af Dirigent Elisa Klejs Madsen Valg af referent Malene Allart Valg af bisidder Anni Lange Christensen Valg af 2 stemmetællere Kirsten Als og Ole S. Sørensen 2 Årsberetning af: Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 10.november 2015, kl. 16:30,, 1. Formalia 1. Valg af dirigent Signe valgt 2. Valg af referent Thomas valgt 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Emil T

Læs mere

FADL Københavns Kredsforenings Generalforsamlingen 2017

FADL Københavns Kredsforenings Generalforsamlingen 2017 FADL Københavns Kredsforenings Generalforsamlingen 2017 10. oktober 2017 Indholdsfortegnelse Dagsorden FADL Københavns generalforsamling 2017 3 Beretning fra Bestyrelsen 4 Beretning fra Kredsforeningsudvalg

Læs mere

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL. 15.00 AFBUD: Bedes sendes til linnea.gerdes@fadl.dk hurtigst muligt. * = Skriftligt

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl. 16-17 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Præsentation af styregruppen

Læs mere

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018 Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice 3.Maj 2018 Formanden Annie Frederiksen bød velkommen Hans Dal: Dirigent Ida Rasmussen: Referent Valg af stemmetællere blev udsat, Formandens

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2018 Den 10. april 2018, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg.

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg. Referat for repræsentantsmøde d. 19. april 2012 kl. 17 i forhuset Nørre Allé 32, 8000 Aarhus C. Tilstæde: Hanne, Linn, Jonas, Mette, Lærke, Sara, Charlotte, Sofie, Claes, Ronni, Annika, Anne. Dagsorden:

Læs mere

Under mødet vil der blive serveret kaffe og the samt frugt og lidt salg af øl og sodavand, så husk kontanter eller mobilepay.

Under mødet vil der blive serveret kaffe og the samt frugt og lidt salg af øl og sodavand, så husk kontanter eller mobilepay. Kære deltager til divisionsrådsmødet Torsdag d. 22. marts 2018 kl. 19.00-21.00 Mødet afholdes på Spejdercenter CPH Wagnersvej 33 2450 København SV Under mødet vil der blive serveret kaffe og the samt frugt

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Torsdag, den 15. marts 2018, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent Harald valgt som

Læs mere

Vedtægtsændringsforslag - FADL s Generalforsamling 2013

Vedtægtsændringsforslag - FADL s Generalforsamling 2013 Indstilles af FADLs repræsentanrskab Forslag 1 2 stk. 1 Århus Kredsforenings primære formål er at varetage medlemmernes økonomiske og faglige interesser, yde rådgivning til medlemmerne og drive Medicinerladen

Læs mere

Generalforsamling Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 24. oktober 2014, kl. 15.00 På Hotel Maribo Søpark

Generalforsamling Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 24. oktober 2014, kl. 15.00 På Hotel Maribo Søpark Generalforsamling Dansk Byggeri Lolland-Falster Fredag den 24. oktober 2014, kl. 15.00 På Hotel Maribo Søpark Invitation til den årlige generalforsamling På vegne af bestyrelsen for Dansk Byggeri Lolland-Falster

Læs mere

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 43 stemmeberettede medlemmer og 0 gæster. Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 Bestyrelsen 2018/2019: Formand: Sekretær: Kasserer: Repræsentanter: Samt 2 suppl.: Inger Nørgaard

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende Odense Kredsforening. Godkendelse af referat fra repræsentantskabsmøde den 14. marts 2011

Foreningen af Danske Lægestuderende Odense Kredsforening. Godkendelse af referat fra repræsentantskabsmøde den 14. marts 2011 Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde (7) Mandag d. 14.April 2011. Kl. 16.30,, 16.30-16.40 1. Formalia Valg af dirigent Mathias Valg af referent Marie-Louise Godkendelse af

Læs mere

Referat: Generalforsamlingen 2016, 4. Februar 2017

Referat: Generalforsamlingen 2016, 4. Februar 2017 Referat: Generalforsamlingen 2016, 4. Februar 2017 Antal fremmødte: 17 heraf 15 medlemmer som er stemmeberettigede. Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning. 3. Fremlæggelse og godkendelse af årsregnskab.

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsrden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 9.Januar 2018, kl. 16:30,, Til stede: Jnathan, Jhanne, Katrine, Rune, Signe, Sebastian, Maria, Emil, Jnas, Bettina 1. Frmalia 16.30 16.40 Valg af dirigent Maria

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

Grundejerforeningen Karmstengård

Grundejerforeningen Karmstengård Grundejerforeningen Karmstengård www.karmstengaard.dk Referat af ordinær generalforsamling Torsdag 14. april 2016 Sted: Toftehøjskolen, kantinen Referent: Mikkel Horslund Elvej Generalforsamlingen begyndte

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00. 2. maj 2014

Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00. 2. maj 2014 Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00 2. maj 2014 Bestyrelsen Vivaboligs bestyrelse består, frem til repræsentantskabsmødet i 2014, jf. fusionsaftalen af

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

2. Godkendelse af forretningsorden for repræsentantskabsmødet

2. Godkendelse af forretningsorden for repræsentantskabsmødet Punkt 0 Dagsorden for Danske Kreds repræsentantskabsmøde Torsdag den 6. september 2018 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for repræsentantskabsmødet 3. Valg af stemmetællerudvalg 4.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 19. april 2012 kl i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 19. april 2012 kl i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 19. april 2012 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 I år har vi inviteret Karl Erik fra Grøn gruppe under Svenstrup Samråd til bl.a. at fortælle

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

INDKALDELSE TIL 3B S EKSTRAORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2016 TORSDAG DEN 13. OKTOBER 2016 KL

INDKALDELSE TIL 3B S EKSTRAORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2016 TORSDAG DEN 13. OKTOBER 2016 KL INDKALDELSE TIL 3B S EKSTRAORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2016 TORSDAG DEN 13. OKTOBER 2016 KL. 17.00 BOLIGFORENINGEN 3B I HAVNEHOLMEN 21 I 1561 KØBENHAVN V DAGSORDEN - PUNKT 3 Fastsættelse af forretningsorden

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

Kunstforeningen Fjordkunst.dk

Kunstforeningen Fjordkunst.dk Kunstforeningen Fjordkunst.dk Generalforsamling Rejsestalden Jægerspris d. 14. marts 2010. kl. 10.00 12.00 Formand Helle Borg byder velkommen. Helle fortælle, at der efter generalforsamlingen, vil være

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 1 (KKR1) FREDAG D. 19. OKTOBER 2018 KL

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 1 (KKR1) FREDAG D. 19. OKTOBER 2018 KL REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 1 (KKR1) FREDAG D. 19. OKTOBER 2018 KL. 16.15 1. Formalia a. Valg af dirigent: Mads H vælges. Navnerunde. b. Valg af referent: Andrea vælges. c. Valg af SoMe ansvarlig:

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Antal fremmødte: 8 fremmødte; heraf 7 medlemmer, som er stemmeberettigede. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og minimum 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

KOMMISSORIUM OVERENSKOMSTUDVAL- GET (OU) 2014-2015 FADL-VAGTER

KOMMISSORIUM OVERENSKOMSTUDVAL- GET (OU) 2014-2015 FADL-VAGTER KOMMISSORIUM OVERENSKOMSTUDVAL- GET (OU) 2014-2015 FADL-VAGTER OU er rådgivende og forhandlende i overenskomstspørgsmål, og fra OU udpeges en forhandlingsdelegation, der vælger forhandlingsdelegationens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

GENERALFORSAMLING Med følgende dagsorden:

GENERALFORSAMLING Med følgende dagsorden: GENERALFORSAMLING Der indkaldes til ordinær generalforsamling tirsdag den 19. juni 2018 kl. 19.00 i stueetagen i 4. Maj Kollegiets Festsal, Østerbæksvej 91, 5230 Odense M. Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012 Årsmøde Region Midtjylland 19.01.2012 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 39 tilstedeværende, heraf 38 medlemmer. 1. Valg af dirigent a. Hans Jørgen Lundgaard vælges 2. Valg af referent a. Ane Gleerup

Læs mere

Hermed fremsendes referat af generalforsamlingen d. 20 maj 2017, samt regnskab. Af referatet fremgår den nye bestyrelse.

Hermed fremsendes referat af generalforsamlingen d. 20 maj 2017, samt regnskab. Af referatet fremgår den nye bestyrelse. 23. maj 2017 Til medlemmer af Det grønlandske Selskab Kære Medlem Hermed fremsendes referat af generalforsamlingen d. 20 maj 2017, samt regnskab. Af referatet fremgår den nye bestyrelse. Beretning for

Læs mere

TANDLÆGERNES TRYGHEDSORDNINGER

TANDLÆGERNES TRYGHEDSORDNINGER Tandlægernes Tryghedsordningers forslag til vedtægtsændringer: TANDLÆGERNES TRYGHEDSORDNINGER Nuværende vedtægter Forslag til vedtægter Motivering: Der foretages konsekvensrettelser som følge af at der

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i KMK Københavns MotorbådsKlub KRAFTVÆRKSVEJ KØBENHAVN S, 26. marts 2017

Referat af ordinær generalforsamling i KMK Københavns MotorbådsKlub KRAFTVÆRKSVEJ KØBENHAVN S, 26. marts 2017 Referat af ordinær generalforsamling i KMK Københavns MotorbådsKlub KRAFTVÆRKSVEJ 20 2300 KØBENHAVN S, 26. marts 2017 Generalforsamlingen startede kl. 10:20. Der var 53 medlemmer repræsenteret 1. Valg

Læs mere

1 Navn og hjemsted. 2 Formål

1 Navn og hjemsted. 2 Formål Vedtægter for Foreningen Samsø Energiakademi 28.marts 2014 Indhold 1 Navn og hjemsted... 3 2 Formål... 3 3 Medlemskab... 3 4 Bestyrelsen... 3 5 Den ordinære generalforsamling... 4 6 Ekstraordinære generalforsamlinger...

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl på Sejlflod Hotel

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl på Sejlflod Hotel Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl. 18.00 på Sejlflod Hotel Referent: Jørn Kjær Nielsen Til stede: 27 andele var repræsenteret. Generalforsamlingen

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2019 Den 10. april 2019, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere