Foreningen af Danske Lægestuderende

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Foreningen af Danske Lægestuderende"

Transkript

1 Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 16.maj 2017, kl. 16:30,, Til stede: Maria, Louise, Sebastian, Mikkel, Julie, Emil, Frederik, Mia, Bjarke, Line, Jonas, Bettina (sekretariat) og Rune (gæst) Ikke til stede: Kim (lovligt) Side 1 af 6 Formalia Valg af dirigent Maria indstilles Valg af referent - Jonas Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Louise Godkendelse af dagsorden. Tilføjelse: Nyt punkt 10; Budget. Godkendelse af referat se bilag Godkendes uden indvendinger. Information fra formandsskabet Jobopslag omkring direktørstillingen er offentliggjort. Tilbud fra en jobportal om opslaget, mod betaling. Ingen beslutning taget endnu. Opstillet ansættelsesudvalg, som skal holde jobsamtaler i juni. Bjarke spørger efter Klaus fremtidige funktion. Sebastian mener ikke at der er optakt til ændringer, og Bettina fortæller at medarbejderne er klar til at lægge episoden bag sig, og se fremad. Information fra sekretariatet Der er ansat en ny rengøringsdame. Lønnen ligger på 1200,-/mnd. Fremfor de forrige 3000,-/mnd. Fremsendt mail ang. Udgiftsbilag. Mikkel spørger om det foregår som i HF, Bettina fortæller at man blot skal have udfyldt et udlægsbilag. Når det sendes fra en reppers mail er det en gyldig underskrift. Udlægsbilaget lægges på repræsentantskabets Facebook-side. Bettina gør det klart at ikke har et Dankort, skal man lægge større beløb ud, får man fremadrettet et acontobeløb. Vikar d. 1/6 og 6/6. Louise og Kim melder sig. Frederik spørger til maj-kampagnens impact på medlemstal. Vi er oppe på 731 medlemmer.

2 Side 2 af 6 Aflysning af CVR-nummer Revisoren påpegede på sidste møde, at vi har to CVR-numre, hvoraf det ene skal aflyses. Det drejer sig om det, som ejendommen ikke er registreret på. Bank-venligt referat skal tages. Vi kan ikke uden videre opsige et CVR-nummer. Der skal dannes et overblik over hvor det, som skal slettes, er brugt, og formentligt er det noget der kan ske efter sommer. Afstemning: Enstemmigt vedtaget at det ene CVR-nummer lukkes. 5. Photoshoot på plænen Samarbejde med FNKS Ved Louise. På mødet den 7/3 snakkede vi om, at vi skal have fundet en løsning mht. biomekkere, som gerne vil deltage i vores kurser. Et løsningsforslag var en form for abonnement, som de kunne købe og så få adgang til de eksamensforberedende kurser. Kursusgruppen foreslår at vi sænker den generelle pris på kurser for ikkemedlemmer. Derved kan flere FNKS-medlemmer bedre berretiges en plads. Mikkel mener ikke at vi skal åbne for kiropraktorstuderende, når kurserne er fulde. Vi skal ikke risikere at -medlemmer ikke kan få plads. Louise forsikrer at -medlemmer altid er sikret førsteprioritet. Det er for at styrke samarbejdet med FNKS. Julie mener at vores medlemmer har betalt meget for deres medlemskab i mange år, og derfor kan vi gøre denne type service for vores medlemmer. Prisen for et eksamensforberende kursus (en weekend) koster 1500,-, og det er primært biomekkere der betaler. Maria mener at dette er en repræsentantskabsbeslutning, og ikke noget der kan træffes i et udvalg, da beslutningen simpelthen er for stor. Hun støtter ikke en prissænkning, da økonomien ikke er til det. Emil gør opmærksom på at timeprisen er en ny ting, som er opstået indenfor de sidste par år (125,-/time). Bjarke ser situationen som et pladsproblem. Julie gør opmærksom på, at kurserne er opstået som en medlemsfordel, og at man jo skulle bestå pensum ud fra universitetets undervisning. Hun synes dog det er fint at kursusgruppen har gjort sig tanker om sagen, og bragt den til øre for rep. Mikkel mener at diskussionen er irrelevant så længe at kurserne er fyldte. Mikkel foreslår at egenbetalingen af kurser lyder på 125,-/time, med maks. 1000,-.

3 Louise kalder til afstemning om hvorvidt vi skal gå videre med den nuværende model, eller hvorvidt vi skal finde en løsning på at fylde tomme pladser med biomekkere, evt. Til lavere pris end nu. Maria mener at man mister grund til at melde sig ind i foreningen, hvis kun man skal betale 250,- ekstra for et kursus, frem for et medlemskab. Det skal være en fordel, og skal kunne betale sig, at være medlem. Afstemning - Skal vi generelt sætte prisen ned for ikke-medlemmer til vores kurser? Dette lægges under punkt 10 BUDGET. Side 3 af 6 7. Opfølgning på: SWOT -Hus 2.0: OUH virker ikke positivt stemt for at overtager den gamle boghandel. Umiddelbart ingen administrativ opbakning fra direktoratet på OUH. Vores leje ophører fra 1. juni, og skal således ikke hæfte for den fulde opsigelse af lejemålet. Skal vi, måske sammen med MR, presse på for at bevare noget af det studiemiljø som boghandlen bibragte? En tovholder fra SDU ser på muligheden for at vi kan få et lokale på Winsløwparken. Følges op på ved nyt. Bettina foreslår at såfremt vi kan få del af et dele-lokale, så skal vi arbejde ud fra at være derude i hvert fald én dag om ugen. SoMe: Hvem har koden til Instagram? Louise kan ikke komme videre uden denne. - HF-dage: Forslag fra medlem: Et arrangement der klargøre hvad overenskomsten dækker over, så der ikke er tvivl om ens rettigheder. - Kontakt til vagtbureau: Flere kurser? Genopfriskningskursus? Emil mener at vi skal gøre mere opmærksomme på at vagtbureauet ligger på OUH (gælder både for medlemmer og afdelinger). Løsvagter kører som det skal, hold er et kaos. Torben og Klaus er på sagen. - Billeder fra pubcrawl: Sebastian og Bettina kigger på det. - Foreningsmødet med MR: Kort møde. Det var lidt for overfladisk, for alle foreningers vedkommen. Der afholdes nyt møde næste år. Frederik: Vi kan evt. Meldes ind i Studentlife på SDU.

4 Side 4 af 6 8. Status på året indtil nu Tanken er, at vi taler sammen om, hvordan vi synes det er gået i rep indtil videre, om vi har fået nået noget af det vi gerne ville, hvor vi skal blive bedre og ikke mindst, hvad vi skal nå resten af tiden inden sommer samt inden næste generalforsamling. Vi mangler en rep-weekend. Sebastian og Maria kigger på det, men det kan ikke nås i dette rep-år. Til gengæld foreslås det at vi lørdag d. 2/9, laver en rep-råhygge-dag. Det planlægges. Deadlines skal vi blive bedre til at overholde. Vi er ikke synlige nok. Bedre, men ikke gode nok. Mere ren hygge i rep. Giver et bedre privat bånd, hvilket giver bedre diskussioner. Gennemsigtighed ift. udvalgene kunne godt være bedre. Julie synes at det virker godt, at Sebastian har stået for det nationale, og Maria for det lokale. Det letter arbejdsbyrden for formandsskabet. 9. Medicinerkalenderen Ved Emil. 10. Budget Der er nogle software-problemer. Steffen er kontaktet af Emil ang. Ændring i hjemmesiden. Emil finder ud af hvordan det fixes. Vi skal se på de eksamensforberedende kurser, da de er meget tunge i budgettet. Maria henstiller til at overveje om vi bør indføre egenbetaling på disse kurser. Det er dog vigtigt at melde klart ud til medlemmerne hvordan landet ligger. Fredrik: Eks. B5 får folk til at melde sig ind, fordi dumpeprocenten er så høj. Derfor er det lidt farligt at sætte egenbetaling på, da vi risikerer at miste nogle af disse tilmeldinger. Bettina: Vi skal stramme op, hvis vi skal gå ud af dette regnskabsår med et nogenlunde resultat. Måske et lille gebyr på eks. 100,- kunne gøre det. Det redder ikke nødvendigvis budgettet, men det kan give et bidrag. Skal vi sætte prisen efter kursets længde? Louise synes det er en skam at der skal bespares, når nu det er en af vores største medlemsfordele.

5 Mikkel advarer mod at bruge forplejning som et argument. Skal vi have en budget-dag, hvor vi sætter os og kigger på hvor der kan spares? Dette kan evt. Tages op efter sommer. Der stemmes ikke om noget før der er set på budgettet. Strategi for indtægtsvirksomhed. Side 5 af Studiemiljø Ole Skjøtt er genvalgt som dekan på SUND. Der er MR-møde d. 18/5. Der er godkendt ny kandidat-studieordning. 12. Information fra udvalgene Hovedbestyrelsen Der er HB-møde 19/5. HF s aktier i s Forlag er godkendt til salg til Lægeforeningen. HB har sagt ja til at indgår forhandlinger med Tryg. Formandskabet skal kigge på besparelser for HF. Uddannelsespolitisk udvalg Sociale medier: Like alt. Tag alle. Studieundersøgelsen: Ca. 21% besvarelse i Odense. KBU-fordeling og 6 års regel diskuteredes. Medicinsk Uddannelseskonference var en succes. Medlemsfordelsudvalget Kittelkort går nationalt efter sommer. Planlægning af National-Dag. Overenskomstudvalget Planlægning af s Ønskeuge - national håndtering af promovering og overenskomsten. Lægevikargruppen Arbejdsmarkedspolitisk Udvalg Universitetsansattes Udvalg Kursusgruppen Afvikling af de sidste semestres kurser. Opsamlende møde i juni. Arbejde på næste års kursuskalender. Der håbes på bedre tilmelding til lægevikarkurser. Der er stillet forslag til nyt formandskab.

6 Skal repperne hjælpe til ved eks. Et kursus hvert semester? Fest- og Arrangementsudvalget Billetsalg i døren? Medlemsudvalget Medlemsfordele Under bachelor-intro; Studieteknikkursus slås sammen med vores intro-forelæsning. Bachelor-opstart er omkring 25/8 (fagligt 29/8). Merchandise; Sebastian har snakket med sin far om et tilbud. Der er arbejdes videre med /FNKS T-shirts. Side 6 af Eventuelt Uddelt 81 kittelkort i maj. Det vil sige at vi i alt har delt 247 ud. Mange specialehæfter uddelt. Folk har været gode til at snakke med os til maj-kampagne, vi har måske fået medlemmer. Der skal undersøges hvor vi køber bolcher. 14. Spisning

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Formalia 16.30 16.40 Valg af dirigent Maria indstilles Valg af referent Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Godkendelse

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Mandag den 13. November 2017, kl. 16:30,, 5230 Odense M 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 14. februar 2017, kl. 16:30,, Deltagere: Maria, Bjarke, Mia, Emil, Mikkel, Julie, Bettina og Jonas Fraværende: Sebastian, Kim, Frederik og Line (Louise kommer)

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 25. oktober 2016, kl. 16:30,, Til stede: Kim, Jonas, Mia, Frederik, Bjarke, Noa (fra punkt 6), Maria, Sebastian, Line, Emil, Julie, Mikkel (fra nyt punkt 7), Louise

Læs mere

2. Udvikling af FADLs kurser i Odense

2. Udvikling af FADLs kurser i Odense Formalia 16.30 16.45 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Johanne indstilles 4. Godkendelse af dagsorden. Nyt pkt. 6: Maj-kampagne

Læs mere

FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017

FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017 FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017 Deltagere: Maria, Bjarke, Emil, Mikkel, Jonas, Julie, Frederik & Louise (repræsentantskab). Gitte & Pernilla (Kritiske revisorer). Bettina og Revisor Beierholm.

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 27. November 2018, kl. 16:30,, 5230 Odense M Ikke til stede: Sebastian og Ann-Christine 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg

Læs mere

Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia

Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia 16.30 16.45 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 5. Februar 2019, kl. 16:30,, Tilstede: Rune, Lars, Michaela, Bettina, Sabine, Malene, Sebastian, Signe og Kris På konference: Katrine og Johanne. Side 1 af 6

Læs mere

Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina. Formalia

Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina. Formalia Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina 1. Gennemgang og Godkendelse af årsrapport 16.30 17.00 Revisor gennemgår årsrapporten for 2017, vi skal godkende

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 29. November 2016, kl. 18:00,, Indbudte: Sebastian, Maria, Emil, Louise, Jonas, Mikkel, Line, Kim, Emma, Frederik (Ankommet under information fra sekretariatet),

Læs mere

Samtaler med Erik om styrkelse af det interne demokrati i Fadl. Buddy-ordning hvor gamle medlemmer tager nye under deres vinge.

Samtaler med Erik om styrkelse af det interne demokrati i Fadl. Buddy-ordning hvor gamle medlemmer tager nye under deres vinge. 1. Formalia 1. Valg af dirigent - Johanne 2. Valg af referent - Rasmus 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Katrine 4. Godkendelse af dagsorden Godkendt 5. Godkendelse af referat se bilag Ændring,

Læs mere

1. Formalia 1. Valg af dirigent Michaela vælges 2. Valg af referent Johanne vælges 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Katrine vælges 4. Godkendelse af dagsorden Nyt punkt 4, 5, 6, 12 og 13.

Læs mere

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg.

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg. Referat for repræsentantsmøde d. 19. april 2012 kl. 17 i forhuset Nørre Allé 32, 8000 Aarhus C. Tilstæde: Hanne, Linn, Jonas, Mette, Lærke, Sara, Charlotte, Sofie, Claes, Ronni, Annika, Anne. Dagsorden:

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag d. 13 december 2016, kl. 16:30,, Tilstede: Kim, Julie, Jonas, Bjarke, Mia, Mikkel, Emil, Line, Maria, Sebastian og Bettina. Ikke til stede: Frederik, Emma og Louise

Læs mere

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig.

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig. Referat KKR4 Repræsentantskabsmødet afholdes: Onsdag den 6. januar 2016 kl. 16.15-ca. 2100 i kantinen Dato 29. april 2016 Afbud fra: Erika Nodin, Maria Hilscher, Urd, Niels-Frederik, Forslag til dagsorden:

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016 * = Bilagsmateriale. Til stede: Mads Helsted, Thomas, Maria Hilscher, Emma, Tue, Katrine Iversen, Jonathan, Andreas, Niels Frederik, Annarita,

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 10.november 2015, kl. 16:30,, 1. Formalia 1. Valg af dirigent Signe valgt 2. Valg af referent Thomas valgt 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Emil T

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017

Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017 Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017 Dato 24. oktober 2017 Til stede: Malthe, Kristian, Sofie K, Maria V, Josefine, Linnea, Niels Emil, Pattrick (TR),, Andrea, Maria

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016 Til stede: Ossian, Mads Helsted, Sebastian, Claas, Maria Hilscher, Emma, Maria Vestager, Thomas, Annarita, Katrine Iversen, Niels Bjørn, Tue,

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende Odense Kredsforening. Godkendelse af referat fra repræsentantskabsmøde den 14. marts 2011

Foreningen af Danske Lægestuderende Odense Kredsforening. Godkendelse af referat fra repræsentantskabsmøde den 14. marts 2011 Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde (7) Mandag d. 14.April 2011. Kl. 16.30,, 16.30-16.40 1. Formalia Valg af dirigent Mathias Valg af referent Marie-Louise Godkendelse af

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde (3) Fredag d. 9. December 2011. Kl. 12.00,, 12.00-12.10 1. Formalia 1.1. Valg af dirigent Mads Liisberg valgt 1.2. Valg af referent Marie-Louise

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde (2) Mandag d. 14. November 2011. Kl. 16.15,, Side 1 af 8 Tilstede: Mathias, Marie-Louise, Lui, Sara, Line, Marianne, Rikke, Mikkel, Mads, Charlotte og Stine. 16.15-16.25 1.

Læs mere

Referat KKR8. Foreningen af Danske Lægestuderende Københavns Kredsforening. Afbud: Josefine, Katrine T

Referat KKR8. Foreningen af Danske Lægestuderende Københavns Kredsforening. Afbud: Josefine, Katrine T Referat KKR8 Afbud: Josefine, Katrine T Tilstede: Krisitan, Anne, Marie, Claas, Ossian, Thomas, Beno, Katrine I, Erika, Emma, Sebastian, Annarita, Maria, Mads K, Linnea, Urd, Jonas, Nicolai (menigt medlem),

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017 Dato 13. juni 2017 Tilstedeværende: Josefine, Andrea, KF, KI, KT, Kaare, Sebastian, Emma, Andreas, Mads K, Mads H, Niels Frederik, Niels B, Malthe,

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende. 1. Valg af en eller to dirigenter Ossian valg som dirigent og erklærer generalforsamlingen som lovlig

Foreningen af Danske Lægestuderende. 1. Valg af en eller to dirigenter Ossian valg som dirigent og erklærer generalforsamlingen som lovlig Referat Generalforsamling 2017 Torsdag den 5. oktober 2017, kl. 17. Rosenbæk Huset, Rosenbæk Torv 30. 1. Valg af en eller to dirigenter Ossian valg som dirigent og erklærer generalforsamlingen som lovlig

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Generalforsamling 2016 Fredag den 7. oktober, kl. 17. Rosenbæk Huset, Rosenbæk Torv 30. 1. Valg af en eller to dirigenter Ossian og Claes valgt. 2. Valg af en eller to referenter og stemmetællere

Læs mere

Dagsorden. Josephine mangler at gennemgå om hjemmesiden kan låses op.

Dagsorden. Josephine mangler at gennemgå om hjemmesiden kan låses op. Referat 29. april 2015 kl. 16.00 I Mødelokalet Afbud eller senere ankomst til Pernille: 40 91 97 64 Dagsorden Fremmødte til bestyrelsesmøde: Maria, Sofie, Christiane, Asger, Rasmus, Thomas, Josephine,

Læs mere

Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes til møde tirsdag d. 25 oktober 2011, kl. 16 i forhuset på Nørre Allé 32

Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes til møde tirsdag d. 25 oktober 2011, kl. 16 i forhuset på Nørre Allé 32 Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, 24. 10.2011 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018 Afbud: Clara, Annarita, Benjamin, Tue, Andreas og Urd, Mads H Forsinket: Andrea, Claas, Josefine Gæst: Anton 1. Formalia a. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: Tirsdag den 3. November 2015 Mødested: Klublokale Tidspunkt: Kl. 18:15 22:00 (mødes kl. 18:00) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 06 Fortæring: DV Tegnstyrer: KLC

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Landsforeningen Natur & Ungdom, forkortet N&U. Foreningen er hjemmehørende i den kommune hvor foreningens sekretariat

Læs mere

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013 SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013 Leder af mødet: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Cathrine Nørgaard, Pernille Libach Hansen, Pernille Nikolajsen, Tessa Dahl-Jensen og Helene Hørløck. 1. Underskrift

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d kl i A

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d kl i A Tilstede: 35 Referent: Cecilie Meldgaard Poulsen RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d. 14.02.2018 kl. 17.15 i A2-83.01 1. Formalia 17.15 Godkendelse af dagsorden: Godkendt Godkendelse

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Thomas) b. Valg af referent (Forslag: Kristian) Linnea er valgt c. Valg af facebookansvarlig Claas

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

1. Formalia 2. Information fra formandsskabet 3. Information fra sekretariatet

1. Formalia 2. Information fra formandsskabet 3. Information fra sekretariatet 1. Formalia 1. Valg af dirigent Sabine 2. Valg af referent AC 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Rune 4. Godkendelse af dagsorden tilføjelse af FADL forlag under information fra udvalg 5. Godkendelse

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Referat for kollegierådsmøde Den kl15.00

Referat for kollegierådsmøde Den kl15.00 Referat for kollegierådsmøde Den 11-03-2018 kl15.00 1. Fremmødte Thomas 1131, Christina 3128, Peter 1340, Martin og Amanda 2011 2. Gæster. Anders Christoffersen 3130 3. Afstemning om lukkede punkter (lukket

Læs mere

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor/frokoststuen) Tilstedeværende: Kenneth Primdal-Bengtson(formand), Taitsiannguaq Tróndheim, Jonas Elgaard (næstformand),

Læs mere

Beboermøde på Lauritz

Beboermøde på Lauritz Frederiksberg, den 2. oktober 2012 Beboermøde på Lauritz Der indkaldes til ordinært beboermøde tirsdag den 26. september 2012 kl. 19.30 i festlokalet på 6. sal i opgang 5 og 9. Alle beboere forventes at

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Dansk Ornitologisk Forening - i forkortelse DOF. Foreningen virker også under navnet BirdLife Denmark. Stk. 2 Foreningen

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017 Referat af Generalforsamling 2017 Tirsdag d. 30. maj 2017 Ad 1 dirigent: Annemarie fra nummer 58. Ad 2 regnskab: Konto 2920 bankkonti Nordea kontostand pr.31.12.16 Konto 6110 indtægter ved 34 medlemmer

Læs mere

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes til møde torsdag den 29. oktober 2009, kl. 17.00. på Nørre Allé 32, 2.

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes til møde torsdag den 29. oktober 2009, kl. 17.00. på Nørre Allé 32, 2. Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Århus, den 22. okt. 2009 Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014

Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014 Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014 Punkt 1: Godkendelse af sidste referat - Ingen indvendinger Punkt 2: Nyt fra de forskellige udvalg Politisk udvalg ved Merete: - Opdatering på overenskomstforhandlinger

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsrden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 9.Januar 2018, kl. 16:30,, Til stede: Jnathan, Jhanne, Katrine, Rune, Signe, Sebastian, Maria, Emil, Jnas, Bettina 1. Frmalia 16.30 16.40 Valg af dirigent Maria

Læs mere

SOFAS GENERALFORSAMLING 2014

SOFAS GENERALFORSAMLING 2014 SOFAS GENERALFORSAMLING 2014 d. 12/4-2014 Tid Program: 15.00 - Velkomst snacks og velkomstdrinks 15.15 15.45 Oplæg ved Jakob (læge i uddannelse som akutmediciner i Herning) - livet som akutlæge 15.45-16.00

Læs mere

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL. 15.00 AFBUD: Bedes sendes til linnea.gerdes@fadl.dk hurtigst muligt. * = Skriftligt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

REFERAT TIL FAPIA-MØDE 11/

REFERAT TIL FAPIA-MØDE 11/ REFERAT TIL FAPIA-MØDE 11/10 2017 1) Valg af dirigent: Katrine 2) Valg af referent: Michael 3) Trivselsrunde: Alle har det fint mange har været/er syge Tilstedeværende: Cecilie, Lennart, Katrine, Olivia,

Læs mere

Dagsorden Repræsentantskabsmøde 4. april, kl. 16:30, Hunderupvej 67, 5230 Odense M

Dagsorden Repræsentantskabsmøde 4. april, kl. 16:30, Hunderupvej 67, 5230 Odense M Dagsorden Repræsentantskabsmøde 4. april, kl. 16:30, Hunderupvej 67, 5230 Odense M 1. Formalia 1. Valg af dirigent Rasmus 2. Valg af referent Ann Christine 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 23. januar 2017 kl ) Valg af dirigent Frederick. 2) Valg af referent Josephine.

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 23. januar 2017 kl ) Valg af dirigent Frederick. 2) Valg af referent Josephine. Mødeindkaldelse 23. januar 2017 kl. 16.00 Hos Katrine. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent Frederick 2) Valg af referent Josephine 3) Trivselsrunde 4) Opsamling af

Læs mere

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation 1 Organisationens navn er Danske Kliniske Onkologers Organisation 2 Organisationens formål er at varetage medlemmernes faglige, organisatoriske, økonomiske og kollegiale interesser 3 Medlemskab 3.1 Organisationen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale

Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale Statsrådsmøde Torsdag den 9/9 2010 klokken 16:15 i lokale 1330-126 Fremmødte: Anna, Maria, Jesper, Oluf, Rasmus, Troels, Jonas. Desuden er der mødt en masse nye ansigter op, referenten ikke kender navnene

Læs mere

Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.11.14.

Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.11.14. Tilstede: Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.11.14. N-J Bärtel, Agna Skriver, Ole Jensen, Per N. Jensen, Kjeld Larsen, Flemming Nørgaard, Jacob Toft og Palle Laugesen.

Læs mere

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Nynne Ordstyrer: Frederikke Deltagere: Sabina, Helena, Julie, Frederikke, Nynne, Sofus, Tilde og Theis Ikke tilstede: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmødet nr. 9 (KKR9) Tirsdag d. 5. september 2017

Referat af repræsentantskabsmødet nr. 9 (KKR9) Tirsdag d. 5. september 2017 Referat af repræsentantskabsmødet nr. 9 (KKR9) Tirsdag d. 5. september 2017 Dato 5. september 2017 Andrea og Annarita ankommer kl 17. Afbud: Tøttrup og Emma FADLs direktør, Erik, deltager indtil kl 18.

Læs mere

Vedtægter for DTU Dancing

Vedtægter for DTU Dancing Vedtægter for DTU Dancing 1.Foreningens navn og hjemsted Klubbens navn er DTU Dancing Dens hjemsted er Danmarks Tekniske Universitet, 2800 Kongens Lyngby, Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Foreningens formål

Læs mere

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT Dagsorden 1. Velkomst og åbning (Kenn Andreasen) Kenn Andreasen bød de fremmødte velkommen. Valg af dirigent (Kenn Andreasen) Bestyrelsen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Tilstede: 5 medlemmer tilstede. 1. Valg af dirigent: Henrik Simonsen 2. Valg af referent: Davy Eskildsen 3. Valg af

Læs mere

Administrationens beretning november 2015

Administrationens beretning november 2015 Administrationens beretning november 2015 På administrationens område har vi haft gang i nogle lidt tungere sager det sidste godt halve år. Det er for eksempel Indførelse af ny tidsregistrering og opstart

Læs mere

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL I KANTINEN

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL I KANTINEN REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL. 16.15 I KANTINEN AFBUD: Katrine Thomsen, Mads Helsted, Mads Koch, Johanne la Cour, Viktoria Sigsgaard TIL STEDE: Linnea, Claas,

Læs mere

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE Referat Tobias Hansen tobiashansen@hotmail.com Tilstedeværende* Jonas Hoff (Amager/udvalgsmedlem), Tobias Hansen (Amager), Jonas Funch (Amager), William Siefert (Køge), Henrik

Læs mere

Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, den 16.Marts 2010 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk.

Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, den 16.Marts 2010 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, den 16.Marts 2010 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Referat af repræsentantskabsmøde nr. 6 Tirsdag den 16.

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 25/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 25/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 25/3 2015 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 65 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var 1 fuldmagt.

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Den ekstraordinære generalforsamling afholdtes i andelsboligforeningens fælles lokale Guldbergsgade 4, mandag den 25. maj

Læs mere

Referat OF møde 24-4-2012

Referat OF møde 24-4-2012 1. Valg af dirigent o Formand 2. Valg af referent o Shené 3. Godkendelse af referat o Vi godkender næste gang, da folk ikke har haft tid til at læse den 4. Nyt fra udvalgene o Helle vil gerne bestille

Læs mere

Referat af MØF-generalforsamling

Referat af MØF-generalforsamling Referat af MØF-generalforsamling Helene Damgaard Nielsen 13-12-2008 kl. 15.15 i aud. D1 Indhold Indhold i 1 Valg af dirigent 1 2 Valg af referent 1 3 Bestyrelsen aflægger beretning 1 4 Regnskabet fremlægges

Læs mere

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden)

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Dagsorden til Ungdomsudvalgsmøde Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Forberedelse: Emne Formål Hvad skal vi udrette? Behandling Hvad er processen? Tid

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde

Referat fra konstitueringsmøde Referat fra konstitueringsmøde Mødedato: Tirsdag den 7. april 2015 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 (mødes kl. 18:15) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: Tegnstyrer: KUP Kvaje

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017 Deltagere: Christian B, Katrine T, Tue, Niels Emil, Sebastian, Mads H, Kristian, Ossian, Linnea, Tobias B, Urd, Josefine, Kåre, Maria

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 15/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 15/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed: M e d i c i n e r R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å L æ g e v i d e n s k a b Dagsorden til MR-møde d. 15/12 2011 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Henrik

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2 Bestyrelsesmøde Dagsorden og bilag 20-05-2009 18:00 21:30 RUC Studenterrådet v. Roskilde Universitet Indhold Dagsorden... 2 Bilag 1: Ranking hot or not!... 4 Bilag 2: DSF... 5 Bilag 3: Mødeplan... 6 Bilag

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) Onsdag d. 7. februar 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) Onsdag d. 7. februar 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) Onsdag d. 7. februar 2018 Dato 16. oktober 2017 1. Formalia a. Valg af dirigent Mads H b. Valg af referent Niels Bjørn c. Valg af SoMe ansvarlig Linnea d. Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 5. december 2016 kl ) Valg af dirigent: (Natascha) 2) Valg af referent: (Katrine) 3) Trivselsrunde Ö

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 5. december 2016 kl ) Valg af dirigent: (Natascha) 2) Valg af referent: (Katrine) 3) Trivselsrunde Ö Mødeindkaldelse 5. december 2016 kl. 17.00 Hos Line. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent: (Natascha) 2) Valg af referent: (Katrine) 3) Trivselsrunde Ö 4) Opsamling

Læs mere

Referat af generalforsamling i SLM-Aarhus

Referat af generalforsamling i SLM-Aarhus Referat af generalforsamling i SLM-Aarhus Lørdag d. 25. marts 2017 kl. 19.00 i SLMs lokaler, Østbanetorvet 8, 8000 Aarhus C Dagsorden og referat 1. Velkomst ved præsidenten 2. Valg af dirigent Marc blev

Læs mere

Generalforsamling SAND Fyn 27/

Generalforsamling SAND Fyn 27/ Generalforsamling SAND Fyn 27/2 2018. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Formandens beretning 5. Vedtagelse af foreningens vedtægter (kan ændres ved 2/3 flertal) 6. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl. 10-16 Deltagere: Eva, Kristian, Birte (11-16),, Anja, Maria (med på skype). Afbud: Birgitte, Hanne. Ordstyrer: Referent: Kristian De angivede tider er sluttidspunkt

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Referat af møde i Kampagneudvalget

Referat af møde i Kampagneudvalget Referat af møde i Kampagneudvalget Dato: 1. december 2014 Tid: Kl. 17.00 Sted: Sekretariatet i Vanløse Til stede: Bent Nielsen, Malene Madsen, Justin Corfitzen, Maria Helene Olesen og Karina Ertmann Krammer

Læs mere

1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune.

1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Vedtægter for Spejderne Stiftelse De fem internationalt anerkendte spejderkorps i Danmark og Sydslesvig: Det Danske Spejderkorps, KFUM-Spejderne i Danmark, De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps

Læs mere

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Tænketanken Cevea. 1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Foreningens virke er af landsdækkende karakter. 2 Formål

Læs mere

Referat: Generalforsamlingen 2016, 4. Februar 2017

Referat: Generalforsamlingen 2016, 4. Februar 2017 Referat: Generalforsamlingen 2016, 4. Februar 2017 Antal fremmødte: 17 heraf 15 medlemmer som er stemmeberettigede. Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning. 3. Fremlæggelse og godkendelse af årsregnskab.

Læs mere

Fredericia Billardklub

Fredericia Billardklub Fredericia Billardklub Møde referat Ekstraordinær General forsamling Referat nummer: 2015-03 Mødedato: 08-02-2014 Fredericia den 10-02-2014 0. Fremmødte - 30 i alt, hvor de 5 er fra bestyrelsen 1. Valg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat, Oeconra dsmøde, den 19. marts 2014

Referat, Oeconra dsmøde, den 19. marts 2014 Referat, Oeconra dsmøde, den 19. marts 2014 Deltagende til mødet: Peter, Mette S, Marie, Mikkel, Mads, Heidi, Louise, Rasmus, Morten, Mette M, Kirsten, Adam, Nina og Oskar. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Dagsorden.: 1. Konstatering af stemmetal 2. Valg af dirigent 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab v/michael Ankersen 5. Meddelelser

Læs mere