Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ""

Transkript

1 1. Formalia 1. Valg af dirigent Michaela vælges 2. Valg af referent Johanne vælges 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Katrine vælges 4. Godkendelse af dagsorden Nyt punkt 4, 5, 6, 12 og 13. Dagsordenen godkendes. 5. Godkendelse af referat se bilag Referatet godkendes 2. Information fra formandsskabet - Stole fra renoveringen i Fadl huset i København går til Århus i første omgange. Hvis Århus ikke kan bruge stolene, så får vi dem. - L-rep: Vi skal have et kort rep-møde søndag inden frokost, grundet ønske om hurtig evt. godkendelse af samdriftsaftaler - Podcasten Efter lægeløftet søger frivillige medicinstuderende. Man kan kontakte dem ved interesse. 3. Information fra sekretariatet - Bowlingarrangement: Udgift Indtægt 1500 fra ikke-medlemmer. - Hvis der er nogen der har mulighed for det, så mangler der dækning af kontoret 17/4 (onsdag inden påske). Århus dækker telefonen. - Feltkontor på campus og wp i denne uge. Stor succes. På campus var mindst 30 besøgende. På wp mindst 50 besøgende. Især interesse for de nye kittelkort. - Server i kælderen bliver ryddet og d. 22/3 kigges de gamle papirarkiver igennem. - Umiddelbart ingen klager over de nye regler for udlejning af kælder. - Kursusoversigt er på plads og godt fyldt ud på alle kurser. - Sundhedsmekka i næste uge. Rune og Bettina stiller op. - Beierholm-revisoren meget utilfreds med at der er skiftet revisor udenom en generalforsamling. Resulteret i et skriv, som skal skrives under af tidligere rep. Skrivet går ud på, at der skal orienteres om revisorskift på næstkommende generalforsamling kr i udgift for skrivet. 4. Folkemøde Ansvarlig for punktet: Rune Orientering om FADL på folkemøde juni. - Fadl giver transport, boplads og fællesmiddag med én drink til de repræsentanter der gerne vil med. - Nicolai fortæller om folkemødet. - Claas og William deltager og forsøger at komme med i et par debatter.

2 5. Valg af ny næstformand for perioden april-maj + valg af ny 2. suppleant til HB Valg af næstformand Johanne er fungerende formand, mens Rune er fraværende i april-maj. Valg af ny næstformand for perioden Rasmus stiller op. Rasmus vælges. Valg af HB-suppleant Jonas er stoppet som HB-suppleant og vi har derved kun én. Rune er fraværende, derved har vi reelt ikke nogen suppleant til HB. Jeg er blevet bedt om at have dette punkt på dagsordenen af HB. Indstilling fra HB s side af: Valg af ny 2. suppleant til HB Rasmus stiller op. Rasmus vælges. 6. Fremtidens Læger og møde med Studienævnet Ansvarlig for punktet: Rasmus Orientering om Rasmus møde med studienævnet vedr Fremtidens Læger. Rasmus har fremlagt Fremtidens Læger for studienævnet. Studienævnet var generelt positivt stemt overfor vores udspil. Ved den anvendelsesorienterede del af udspillet var det lidt uenigheder. Ingen konkrete løfter om hvad der vil ske fremover mht. klinikophold. Rune orienterer: Hvis man er interesseret i at være med i følgegruppen tilhørende udspillet, så kan man kontakte Claas. 7. Opsigelse fra lejer af kontor Ansvarlig for punktet: Bettina Bettina modtog 26/1 opsigelse af det lille kontor i stueetagen. De har 6 måneders opsigelse, dvs. 1/9. mail fra Bettina i Bilagsdokument På nuværende tidspunkt har lejerne hver deres lejekontrakt, men de vil nu deles om det store. Det lille kontor er for småt til at leje ud selvstændigt, ifølge Colliers. På nuværende tidspunkt giver de 8000 kr. om måneden. To muligheder som situationen er ud nu: 1) Opsige dem og prøve at leje det hele ud samlet til nogle andre.

3 2) Sætte lejen på det resterende op, så vi ikke mister for mange penge. I dette tilfælde skal der laves ny lejekontrakt. Diskussion: Bekymringer omkring at opsige helt, da det sidste gang tog et år at finde lejere til kontorerne. Bettina foreslår 6500 kr i leje for det reducerede kontorareal. Repræsentantskabet enig i denne prissætning. Bettina går i dialog med lejerne om den nye leje. 8. Samarbejde med Studenterboghandlen Ansvarlig for punktet: Bettina Vi har mulighed for at holde feltkontor på campus hos Studenterboghandlen som bidrager med gratis kaffe. De vil tilgengæld gerne med til Studieteknikkursus og holde et oplæg. mail fra Bettina i Bilagsdokument Studenterboghandelen vil gerne give samme rabat som Academic Books. Bekymringer om at rykke feltkontoret fra U1 til studenterboghandelen, da der er mange der går forbi ved U1. 1) Der er stemning for at blive ved U1, og evt. invitere dem til at få noget reklame og bøger op ved feltkontoret - det vil være god reklame for vores nye rabataftale. 2) Hvis de kommer til studieteknik, så skal oplægget fra dem være forskelligt fra det de holder til 1. dag for de nye studerende. 9. Samdriftsaftalerne og L-REP Claas har været rundt og indhentet kredsenes behov til samdriftsaftaler. Der er punkter som går igen, og er noteret under Fælles behov, og ting som enten kun er lokale behov eller kun behov som har været oppe og vende i den enkelte kreds. Afklare om nogen Lokale behov fra de enkelte kredse også gælder for Odense, samt ajourføre vores indsendte lokale behov. Bilag vedr samdriftsaftalerne i Bilagsdokument Gennemgang af punkter på slides. angiver at vi mener det skal indgå i samdriftsaftalen for OKF. Ikke behov angiver det modsatte. 3A - Fælles behov 3B : 1, 3 og 5 (5. mulighed for at facilitere ) Ikke behov: 2 og 4 3C - Fælles behov 3D Ikke behov.

4 3E - Fælles behov : 2-6 Ændring af punkt 1: ikke realistisk med nuværende ressourcer at besvare indenfor et døgn hele året rundt. På nuværende tidspunkt svares forsikringsmails 2 gange om ugen. Forslag: formuleringen ændres, for Odenses vedkommende, til hurtigst muligt. 3F : 1 og 5 (Ønske om ensartede skabeloner til powerpoints m.m.) Ikke behov: 2, 3, 4 og 6 (ikke behov for OKF, men fint hvis det bliver lavet) 3G - Fælles behov 3H : 2, 5 (ønske om at dette indgår i punktet juridisk bistand på tidligere slide), Ikke behov: 1, 3, 4 og 6 3I - Fælles behov 3J : 1 (i forbindelse med kursusgruppen), 5 Ikke behov: 2, 3, 4, 6 og 7 3K - Fælles behov : 5, sammenkobling af 2, 3, 9 (så det kun er formandskabet (formand+næstformand), samt kassér for punktet vedr økonomi og budget, der får denne ekstrauddannelse), 7, 11 Ikke behov: 4, 6, 8, 10 3L : 1 (halvårlige MUS i stedet for jævnlige), 3, Ikke behov: 2 (indgår allerede i ønsker om styrkelse af sekretariatets rolle kurser), 4, 5, 6, 7, 8 3M Ikke behov Afstemningen af behov sendes til Claas og genoptages på L-rep i Århus. 10. Transportsagen og demonstration FADL arrangerer en national demonstration d 29/3 i København fra 13-15, der kører busser fra de tre andre byer på dagen. Der er noget logistik som skal planlægges i den forbindelse Planlægning af logistik bag afholdelse af demonstration med morgenmad samt afgang af bus fra Odense Bilag om PR-strategi (excelark) - Opfordring til at alle i repræsentanter trykker deltager på begivenheden, inviterer venner og deler i egen årgangsgruppe. - Alle basisgrupper i Odense er blevet inviteret. Indtil videre er det kun IMCC der har meldt tilbage, og de vil ikke støtte op. - Vi skal have valgt en tovholder til om morgenen d. 29. Signe og Katrine bliver tovholdere. - Deltager fra Odense: Katrine, Signe Deltager i København: Rune, Michaela, Johanne

5 11. Orientering om FADL-relevante arrangementer Orienteringspunkt: IMCC Sundhedsmekka d 14/3 fra Pubcrawl for F19 d 14/3 fra kl L-REP d 15/3 fra kl (kl for HB s vedkommende) - 17/3 efter frokost - Vi er lige nu 8 tilmeldte. 12. Oprettelse af studenterhold Mailkorrespondance eftersendt på mail. Diskussion: - Vi skal ikke gå på kompromis med lønnen. 500 kr i døgnet er dårligt betalt for at stå til rådighed 24 i døgnet. - Vi kan ikke reklamere for et arbejde, som ikke følger vores overenskomst. - Klaus bør tage kontakt til de andre regioner, og finde ud af hvad det er for nogle hold der arbejder udenom overenskomsten. Rune kontakter Klaus. Afslag 13. Aflønning af studenterundervisere Eftersendt på mail 1) At repræsentantskabet tager stilling til hvorvidt vi vil bruge overenskomsten for universititetsansatte eller ej, og hvis ja, skal det være satsen for undervisningsassistent eller instruktor. 2) At repræsentantskabet tager stilling til, om vi skal sænke de nuværende underviseres sats. Diskussion: - De der allerede er undervisere på eksamensforberedende kurser vil gå 183 kr. ned på 2. dagen, ved at reducere forberedelsen ved gentagen undervisning. - Der er stor fordel i at være underviser på vores eksamensforberende kurser. Her kan nævnes jobsikring hvis Forslag: 1) Fuld forberedelsesløn første gang de underviser på kurset, men derefter reduktion på 2. dagen ved efterfølgende kursus. 2) Samme forberedelsesløn uanset om man er ny eller gammel. Hvad gør vi med aflønning af nyansatte undervisere? Vi følger overenskomsten til aflønning: Ja (enstemmigt) Aflønning som undervisningsassistent: 3 Aflønning som Instruktor: 5 Blankt: 1 Hvad gør vi med aflønning af de nuværende undervisere?

6 Fortsætte med aflønning præcis som det er nu: 0 Fortsætte med samme timeløn, men reducere forberedelsen på 2. dagen: 9 Blankt: 0 Besluttede satser skal først gøre sig gældende fra næste semester. Vigtigt at kursusgruppen får formuleret klart og tydeligt hvorfor satsen fremover ændres. 14. Information fra udvalgene 1. Hovedbestyrelsen (HB) Indstilling fra Bettina til at markedsføringsmidler der skal ud nationalt skal betales af HF, mens midler til lokalt behov betales lokalt. Instillingen til Slack implementering i diverse følgegrupper. God erfaring i bl.a. Aarhus. 2. Uddannelsespolitisk udvalg (UPU) Ingen repræsentanter tilstede 3. Medlemsfordelsudvalg (MFU) Intet nyt 4. Overenskomstudvalg SPV 5. Lægevikargruppen (LVG) Arbejder på implementering af simulationsoverenskomsten. Fremskridt her. 6. Universitetsansattes udvalg (UAU) Møde på fredag i forbindelse med L-rep 7. Arbejdsmarkedspolitisk udvalg (APU) PLO blevet mere positiv for at lave en overenskomt for medicinstuderende i almen praksis. Den lille orange bliver delt ud til praktiserende læger snarest. 8. Kursusgruppen Intet nyt 9. Eventudvalget Pubcrawl torsdag d. 14/3. Alle der har en T-shirt hjemme skal medbringe. Katrine laver en afstemning hvor man kan klikke af om man deltager. Bowlingarrangement gik godt. Dog lidt problemer med antallet af tilmeldte, når der både er åbent på mobilepay og mit.fadl.dk 10. Medlemsudvalget Ny formand? Michaela bliver formand/kontaktperson :-) Pubcrawl d. 9/4 for ny kandidatårgang. 11. PR-udvalget FADL-myter videoerne er udskudt indtil at videoer om Fremtidens Læger er ovre. 15. FADLs Forlag Michaela orienterer om status i forlaget. - Stort underskud i det forgangne år. Det har resulteret i fyring af medarbejdere og flere nye tiltag for at få en større omsætning. - Fremover vil der være nedskrivninger på medicinbøger fordelt som: 1 år 10%, 2 år 20%, 3 år 30%. - Forlaget har opsagt lejemålet og nu ved at finde ud af et lejemål i Roskilde, hvor det er markant billigere. - Forslag om at lave et minilager af bøger i FADL huset, så der kan laves en click and collect - ordning for medicinstuderende.

7 16. Eventuelt 17. Mødeevaluering

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 5. Februar 2019, kl. 16:30,, Tilstede: Rune, Lars, Michaela, Bettina, Sabine, Malene, Sebastian, Signe og Kris På konference: Katrine og Johanne. Side 1 af 6

Læs mere

Samtaler med Erik om styrkelse af det interne demokrati i Fadl. Buddy-ordning hvor gamle medlemmer tager nye under deres vinge.

Samtaler med Erik om styrkelse af det interne demokrati i Fadl. Buddy-ordning hvor gamle medlemmer tager nye under deres vinge. 1. Formalia 1. Valg af dirigent - Johanne 2. Valg af referent - Rasmus 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Katrine 4. Godkendelse af dagsorden Godkendt 5. Godkendelse af referat se bilag Ændring,

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 27. November 2018, kl. 16:30,, 5230 Odense M Ikke til stede: Sebastian og Ann-Christine 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Mandag den 13. November 2017, kl. 16:30,, 5230 Odense M 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig

Læs mere

Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia

Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia 16.30 16.45 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 25. oktober 2016, kl. 16:30,, Til stede: Kim, Jonas, Mia, Frederik, Bjarke, Noa (fra punkt 6), Maria, Sebastian, Line, Emil, Julie, Mikkel (fra nyt punkt 7), Louise

Læs mere

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Formalia 16.30 16.40 Valg af dirigent Maria indstilles Valg af referent Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Godkendelse

Læs mere

2. Udvikling af FADLs kurser i Odense

2. Udvikling af FADLs kurser i Odense Formalia 16.30 16.45 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Johanne indstilles 4. Godkendelse af dagsorden. Nyt pkt. 6: Maj-kampagne

Læs mere

FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017

FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017 FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017 Deltagere: Maria, Bjarke, Emil, Mikkel, Jonas, Julie, Frederik & Louise (repræsentantskab). Gitte & Pernilla (Kritiske revisorer). Bettina og Revisor Beierholm.

Læs mere

Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina. Formalia

Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina. Formalia Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina 1. Gennemgang og Godkendelse af årsrapport 16.30 17.00 Revisor gennemgår årsrapporten for 2017, vi skal godkende

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016 Til stede: Ossian, Mads Helsted, Sebastian, Claas, Maria Hilscher, Emma, Maria Vestager, Thomas, Annarita, Katrine Iversen, Niels Bjørn, Tue,

Læs mere

1. Formalia 2. Information fra formandsskabet 3. Information fra sekretariatet

1. Formalia 2. Information fra formandsskabet 3. Information fra sekretariatet 1. Formalia 1. Valg af dirigent Sabine 2. Valg af referent AC 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Rune 4. Godkendelse af dagsorden tilføjelse af FADL forlag under information fra udvalg 5. Godkendelse

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 16.maj 2017, kl. 16:30,, Til stede: Maria, Louise, Sebastian, Mikkel, Julie, Emil, Frederik, Mia, Bjarke, Line, Jonas, Bettina (sekretariat) og Rune (gæst) Ikke

Læs mere

Referat KKR8. Foreningen af Danske Lægestuderende Københavns Kredsforening. Afbud: Josefine, Katrine T

Referat KKR8. Foreningen af Danske Lægestuderende Københavns Kredsforening. Afbud: Josefine, Katrine T Referat KKR8 Afbud: Josefine, Katrine T Tilstede: Krisitan, Anne, Marie, Claas, Ossian, Thomas, Beno, Katrine I, Erika, Emma, Sebastian, Annarita, Maria, Mads K, Linnea, Urd, Jonas, Nicolai (menigt medlem),

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 14. februar 2017, kl. 16:30,, Deltagere: Maria, Bjarke, Mia, Emil, Mikkel, Julie, Bettina og Jonas Fraværende: Sebastian, Kim, Frederik og Line (Louise kommer)

Læs mere

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig.

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig. Referat KKR4 Repræsentantskabsmødet afholdes: Onsdag den 6. januar 2016 kl. 16.15-ca. 2100 i kantinen Dato 29. april 2016 Afbud fra: Erika Nodin, Maria Hilscher, Urd, Niels-Frederik, Forslag til dagsorden:

Læs mere

Dagsorden Repræsentantskabsmøde 4. april, kl. 16:30, Hunderupvej 67, 5230 Odense M

Dagsorden Repræsentantskabsmøde 4. april, kl. 16:30, Hunderupvej 67, 5230 Odense M Dagsorden Repræsentantskabsmøde 4. april, kl. 16:30, Hunderupvej 67, 5230 Odense M 1. Formalia 1. Valg af dirigent Rasmus 2. Valg af referent Ann Christine 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet

Læs mere

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL I KANTINEN

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL I KANTINEN REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL. 16.15 I KANTINEN AFBUD: Katrine Thomsen, Mads Helsted, Mads Koch, Johanne la Cour, Viktoria Sigsgaard TIL STEDE: Linnea, Claas,

Læs mere

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg.

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg. Referat for repræsentantsmøde d. 19. april 2012 kl. 17 i forhuset Nørre Allé 32, 8000 Aarhus C. Tilstæde: Hanne, Linn, Jonas, Mette, Lærke, Sara, Charlotte, Sofie, Claes, Ronni, Annika, Anne. Dagsorden:

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016 * = Bilagsmateriale. Til stede: Mads Helsted, Thomas, Maria Hilscher, Emma, Tue, Katrine Iversen, Jonathan, Andreas, Niels Frederik, Annarita,

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018 Afbud: Clara, Annarita, Benjamin, Tue, Andreas og Urd, Mads H Forsinket: Andrea, Claas, Josefine Gæst: Anton 1. Formalia a. Valg af dirigent

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende. 1. Valg af en eller to dirigenter Ossian valg som dirigent og erklærer generalforsamlingen som lovlig

Foreningen af Danske Lægestuderende. 1. Valg af en eller to dirigenter Ossian valg som dirigent og erklærer generalforsamlingen som lovlig Referat Generalforsamling 2017 Torsdag den 5. oktober 2017, kl. 17. Rosenbæk Huset, Rosenbæk Torv 30. 1. Valg af en eller to dirigenter Ossian valg som dirigent og erklærer generalforsamlingen som lovlig

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017

Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017 Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017 Dato 24. oktober 2017 Til stede: Malthe, Kristian, Sofie K, Maria V, Josefine, Linnea, Niels Emil, Pattrick (TR),, Andrea, Maria

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Generalforsamling 2016 Fredag den 7. oktober, kl. 17. Rosenbæk Huset, Rosenbæk Torv 30. 1. Valg af en eller to dirigenter Ossian og Claes valgt. 2. Valg af en eller to referenter og stemmetællere

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Thomas) b. Valg af referent (Forslag: Kristian) Linnea er valgt c. Valg af facebookansvarlig Claas

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 29. November 2016, kl. 18:00,, Indbudte: Sebastian, Maria, Emil, Louise, Jonas, Mikkel, Line, Kim, Emma, Frederik (Ankommet under information fra sekretariatet),

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) Onsdag d. 7. februar 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) Onsdag d. 7. februar 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) Onsdag d. 7. februar 2018 Dato 16. oktober 2017 1. Formalia a. Valg af dirigent Mads H b. Valg af referent Niels Bjørn c. Valg af SoMe ansvarlig Linnea d. Godkendelse

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL. 15.00 AFBUD: Bedes sendes til linnea.gerdes@fadl.dk hurtigst muligt. * = Skriftligt

Læs mere

Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes til møde tirsdag d. 25 oktober 2011, kl. 16 i forhuset på Nørre Allé 32

Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes til møde tirsdag d. 25 oktober 2011, kl. 16 i forhuset på Nørre Allé 32 Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, 24. 10.2011 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde d. 22.02.2015

Referat repræsentantskabsmøde d. 22.02.2015 Til medlemmer og suppleanter af repræsentantskabet og til opslag på FADLs kontor og på www.fadl.dk Referat repræsentantskabsmøde d. 22.02.2015 Repræsentantskabsmøde nr. 5 kl. 11-15.00, hytteturslokaler

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 10.november 2015, kl. 16:30,, 1. Formalia 1. Valg af dirigent Signe valgt 2. Valg af referent Thomas valgt 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Emil T

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag d. 13 december 2016, kl. 16:30,, Tilstede: Kim, Julie, Jonas, Bjarke, Mia, Mikkel, Emil, Line, Maria, Sebastian og Bettina. Ikke til stede: Frederik, Emma og Louise

Læs mere

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 1 (KKR1) FREDAG D. 19. OKTOBER 2018 KL

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 1 (KKR1) FREDAG D. 19. OKTOBER 2018 KL REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 1 (KKR1) FREDAG D. 19. OKTOBER 2018 KL. 16.15 1. Formalia a. Valg af dirigent: Mads H vælges. Navnerunde. b. Valg af referent: Andrea vælges. c. Valg af SoMe ansvarlig:

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende Odense Kredsforening. Godkendelse af referat fra repræsentantskabsmøde den 14. marts 2011

Foreningen af Danske Lægestuderende Odense Kredsforening. Godkendelse af referat fra repræsentantskabsmøde den 14. marts 2011 Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde (7) Mandag d. 14.April 2011. Kl. 16.30,, 16.30-16.40 1. Formalia Valg af dirigent Mathias Valg af referent Marie-Louise Godkendelse af

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) Tirsdag d. 19. december 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) Tirsdag d. 19. december 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) Tirsdag d. 19. december 2017 Dato 16. oktober 2017 Afbud: Maria H, Katrine Thomsen Møder senere: Tobias, Andreas, Malthe Mødet starter med en lille opsang fra

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2 Bestyrelsesmøde Dagsorden og bilag 20-05-2009 18:00 21:30 RUC Studenterrådet v. Roskilde Universitet Indhold Dagsorden... 2 Bilag 1: Ranking hot or not!... 4 Bilag 2: DSF... 5 Bilag 3: Mødeplan... 6 Bilag

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 10. april kl. 17.00

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 10. april kl. 17.00 Mødeindkaldelse 10. april kl. 17.00 Hos: Kristian, Ingersvej 5, 3. sal tv, 8220 Brabrand Afbud/senere ankomst: Anne, tlf. 42 70 98 23 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Meimei 2) Valg af referent: Anne 3)

Læs mere

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 4 Der indkaldes til møde torsdag den 12. februar 2009, kl. 17.00 på Nørre Allé 32

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 4 Der indkaldes til møde torsdag den 12. februar 2009, kl. 17.00 på Nørre Allé 32 Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Århus, den 5. feb. 2009 Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 4 Der indkaldes

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017 Deltagere: Christian B, Katrine T, Tue, Niels Emil, Sebastian, Mads H, Kristian, Ossian, Linnea, Tobias B, Urd, Josefine, Kåre, Maria

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017 Dato 13. juni 2017 Tilstedeværende: Josefine, Andrea, KF, KI, KT, Kaare, Sebastian, Emma, Andreas, Mads K, Mads H, Niels Frederik, Niels B, Malthe,

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde (3) Fredag d. 9. December 2011. Kl. 12.00,, 12.00-12.10 1. Formalia 1.1. Valg af dirigent Mads Liisberg valgt 1.2. Valg af referent Marie-Louise

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Sigrún er ordstyrer Sanne er referent 2. Godkendelse af referat og dagsorden Referat er godkendt

Læs mere

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes til møde torsdag den 29. oktober 2009, kl. 17.00. på Nørre Allé 32, 2.

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes til møde torsdag den 29. oktober 2009, kl. 17.00. på Nørre Allé 32, 2. Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Århus, den 22. okt. 2009 Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes

Læs mere

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 5 (KKR5) TORSDAG D. 14. MARTS KL I KANTINEN

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 5 (KKR5) TORSDAG D. 14. MARTS KL I KANTINEN REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 5 (KKR5) TORSDAG D. 14. MARTS KL. 16.15 I KANTINEN AFBUD: Andrea, Katrine I, Katrine T, Anders B Til stede: Linnea, Ossian, Claas, Nasra, Clara, Moises, Eva, Kaare, Johanne,

Læs mere

Rammer for de studerende fra Den frie Lærerskole vedtaget af HB juni 2017.

Rammer for de studerende fra Den frie Lærerskole vedtaget af HB juni 2017. Rammer for de studerende fra Den frie Lærerskole vedtaget af HB juni 2017. Studerende fra DfL i Ollerup optages i FSL som særlige medlemmer og udgør tilsammen gruppen af lærestuderende fra DfL. Formålet

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor/frokoststuen) Tilstedeværende: Kenneth Primdal-Bengtson(formand), Taitsiannguaq Tróndheim, Jonas Elgaard (næstformand),

Læs mere

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer)

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer) Referat af Kredsbestyrelsesmøde, FSL, kreds 5. Sted: Det Kongelige Vajsenhus Dato: Onsdag d. 4/5 kl. 15.00 19.30 Kredsbestyrelsen: Jens Bjørklund (JB), Torben Falkenberg (TF), Annika Larsen (AL), Kristine

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende Århus Kredsforening. Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening. Aarhus, Kære Medlemmer,

Foreningen af Danske Lægestuderende Århus Kredsforening. Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening. Aarhus, Kære Medlemmer, Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening Kære Medlemmer, Aarhus, Det er en fornøjelse at kunne sætte jer ind i foreningsåret 2013/2014 set fra et økonomisk perspektiv. Som altid præsenteres her

Læs mere

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm.

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE FREDAG DEN 24. maj 2013 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, den 16.Marts 2010 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk.

Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, den 16.Marts 2010 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, den 16.Marts 2010 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Referat af repræsentantskabsmøde nr. 6 Tirsdag den 16.

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde (2) Mandag d. 14. November 2011. Kl. 16.15,, Side 1 af 8 Tilstede: Mathias, Marie-Louise, Lui, Sara, Line, Marianne, Rikke, Mikkel, Mads, Charlotte og Stine. 16.15-16.25 1.

Læs mere

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 6 (KKR6) TORSDAG D. 11. APRIL KL I KANTINEN

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 6 (KKR6) TORSDAG D. 11. APRIL KL I KANTINEN REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 6 (KKR6) TORSDAG D. 11. APRIL KL. 16.15 I KANTINEN AFBUD: Johanne de La Cour, Katrine Feldballe, Katrine Thomsen, Niels Emil Hillerup, Kristian Jeppesen, Mads Koch

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmødet nr. 9 (KKR9) Tirsdag d. 5. september 2017

Referat af repræsentantskabsmødet nr. 9 (KKR9) Tirsdag d. 5. september 2017 Referat af repræsentantskabsmødet nr. 9 (KKR9) Tirsdag d. 5. september 2017 Dato 5. september 2017 Andrea og Annarita ankommer kl 17. Afbud: Tøttrup og Emma FADLs direktør, Erik, deltager indtil kl 18.

Læs mere

Referat af MRs konstituerende møde

Referat af MRs konstituerende møde Referat af MRs konstituerende møde Dato og tid: 08/09/2015 kl. 17-19 Sted: Loungen, Medicinerhuset Referent: Silje Ordstyrer: Peter Tilstede: Peter, Vibeke, Kasper (studenterrådet), Sara, Mai-Britt, Tharsika,

Læs mere

Til d. 16. juni 2010 20. november 2013 Formalier:

Til d. 16. juni 2010 20. november 2013 Formalier: Formalier: 1. Valg af dirigent & referent Dirigent: Michael Referent: Dennis 2. Tilstede Michael, Richard, Halvor, Christian, Lasse V. (V for Vendetta), Sven, Bro, Camilla, Shum, Fisker, Thomas 68, Jens

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsrden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 9.Januar 2018, kl. 16:30,, Til stede: Jnathan, Jhanne, Katrine, Rune, Signe, Sebastian, Maria, Emil, Jnas, Bettina 1. Frmalia 16.30 16.40 Valg af dirigent Maria

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl. 10-16 Deltagere: Eva, Kristian, Birte (11-16),, Anja, Maria (med på skype). Afbud: Birgitte, Hanne. Ordstyrer: Referent: Kristian De angivede tider er sluttidspunkt

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) 19. april 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) 19. april 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) 19. april 2017 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Tobias) Tobias er valgt. b. Valg af referent (Forslag: Niels B) Niels B er valgt. c. Valg af facebookansvarlig

Læs mere

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Tilde Deltagere: Julie, Theis,,, Nynne, Sabina, Sofus og Tilde. Ikke tilstede: Ingen fraværende 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 20-11-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 20-11-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 20. november 2014 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 30. maj klokken 17.00, Kantinens lokale, Fibigerstræde 15.

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 30. maj klokken 17.00, Kantinens lokale, Fibigerstræde 15. Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 30. maj klokken 17.00, Kantinens lokale,. Ordinære medlemmer: Milan Vestetergaard, Erik Lander, næstformand Kasper Gram, kasserer Anne Kathrine Krushave, bestyrelsesmedlem

Læs mere

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Indkaldelse repræsentantskabsmøde (KKR4) Repræsentantskabsmødet afholdes: Onsdag den 10. februar 2016 kl. 16.15-ca. 20.00 i kantinen Dato 29. april

Læs mere

FU-appendiks til BM 11-13/01 [Skriv undertitlen på dokumentet]

FU-appendiks til BM 11-13/01 [Skriv undertitlen på dokumentet] FU-appendiks til BM 11-13/01 [Skriv undertitlen på dokumentet] Indhold Dagsorden for FU-møde... 2 Dagsorden Januar BM 11. - 13 Januar... 3 Økonomi... 3 ES... 6 Referat af FU-møde d. 22. december 2012...

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d kl i A

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d kl i A Tilstede: 35 Referent: Cecilie Meldgaard Poulsen RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d. 14.02.2018 kl. 17.15 i A2-83.01 1. Formalia 17.15 Godkendelse af dagsorden: Godkendt Godkendelse

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 9. december 2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 9. december 2014 Referat - godkendt RB-møde 141209 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 9. december 2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Århus Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde Indhold FU-bilag fra d. 21. juni 2013... 1 FU-referat fra d. 21. juni 2013... 8 FU-bilag fra d. 26. juni 2013... 9 FU-referat fra d. 26. juni 2013... 18

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Dagsorden. 4) Opsamling af to-do-liste: Ser fint ud alle har styr på, hvad de mangler.

Dagsorden. 4) Opsamling af to-do-liste: Ser fint ud alle har styr på, hvad de mangler. Mødeindkaldelse 7. juni 2017 kl. 14.00 Hos Cecilie og Michael Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Michael F 2) Valg af referent: Cecilie 3) Trivselsrunde: Jubii,

Læs mere

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl. 13.30 15.00 Tilstede: Allan, Mia, Michael K., Nikolai, Daniel, Thomas, Lars A Fraværende: Per F, Bjarne Referent: Thomas Ordstyrer (Vælges

Læs mere

Vedtægter for DTU Dancing

Vedtægter for DTU Dancing Vedtægter for DTU Dancing 1.Foreningens navn og hjemsted Klubbens navn er DTU Dancing Dens hjemsted er Danmarks Tekniske Universitet, 2800 Kongens Lyngby, Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Foreningens formål

Læs mere

Dagsorden: Søndag den 18 01 2015 KL 13.00 Tilstede: Saria, Dennis, Mikkel, Teddy & Birgit. 1. Input fra borgerne : Lidt bøvl med klub 16 juleaften

Dagsorden: Søndag den 18 01 2015 KL 13.00 Tilstede: Saria, Dennis, Mikkel, Teddy & Birgit. 1. Input fra borgerne : Lidt bøvl med klub 16 juleaften Dagsorden: Søndag den 18 01 2015 KL 13.00 Tilstede: Saria, Dennis, Mikkel, Teddy & Birgit. 1. Input fra borgerne : Lidt bøvl med klub 16 juleaften med kanonslag. Osama tog en snak med de unge og det hjalp

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) 20. december 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) 20. december 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) 20. december 2016 Afbud: Jonas, Maria V, Maria H, Katrine T, Katrine F, Annarita 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Kristian) Kristian valgt. b. Valg af

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-03-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-03-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. marts 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 23. januar 2017 kl ) Valg af dirigent Frederick. 2) Valg af referent Josephine.

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 23. januar 2017 kl ) Valg af dirigent Frederick. 2) Valg af referent Josephine. Mødeindkaldelse 23. januar 2017 kl. 16.00 Hos Katrine. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent Frederick 2) Valg af referent Josephine 3) Trivselsrunde 4) Opsamling af

Læs mere

Generalforsamling SAND Fyn 27/

Generalforsamling SAND Fyn 27/ Generalforsamling SAND Fyn 27/2 2018. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Formandens beretning 5. Vedtagelse af foreningens vedtægter (kan ændres ved 2/3 flertal) 6. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent VIA-DSR møde Sted: Studenthouse Ammunitionsvej 1 Viborg, Denmark Mødedato: 12. november 2016 Kl. 9-11 Deltagere, Næstformand Christopher Ammentorp, Sarah Kamstrup, Anders Andersen, Thai Fuglsang, Cristian

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsrden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 18. December 2018, kl. 16:30,, 5230 Odense M Ikke tilstede: Kris, Sebastian kmmer klkken 18 1. Frmalia 1. Valg af dirigent Katrine vælges 2. Valg af referent

Læs mere

Åbent bestyrelsesmøde d. 10 oktober H. C. Ørstedsvej tv. 9:30-14:30 *14:45-15:45*

Åbent bestyrelsesmøde d. 10 oktober H. C. Ørstedsvej tv. 9:30-14:30 *14:45-15:45* 1. Tilstedeværende O Åbent bestyrelsesmøde d. 10 oktober 2016 H. C. Ørstedsvej 70. 2 tv. 9:30-14:30 *14:45-15:45* O= orientering; D= debat; B= beslutning Stina, Jørgen, Rasmus, Katrine og Charlotte Fraværende

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016 Referat RB-møde 161206 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Århus Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00 Mødet begynder

Læs mere

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 10. maj kl. 17, Ridderlokalet Fibigerstræde 15.

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 10. maj kl. 17, Ridderlokalet Fibigerstræde 15. Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 10. maj kl. 17, Ridderlokalet. Ordinære medlemmer: Lasse Rørbæk, formand (LR) Rasmus Lundgaard Christensen, næstformand (RL) Paw Leon Andersen, kasserer (PA) Andreas

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 1. december 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 2016

Referat fra generalforsamlingen 2016 Referat fra generalforsamlingen 2016 Dato: 16. april 2016 Tid: Kl. 13.00-17.00 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Generalforsamlingen blev indledt med uddeling af

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b Referat af StatsRådsmødet 12. møde, 7. april 2010 Dato: 07-04-2010 Sekretariatet Ref.: Referat møde 07-04-2010 Tilstede: Politologisk Studenterforum: Sarah Kjærgård Pedersen, Kathrine Salomonsen, Troels

Læs mere

Møde i studentersamfundets bestyrelse

Møde i studentersamfundets bestyrelse Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 17. februar 2014 klokken 17:00, Ridderlokalet/Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Daniel Mose Thiilborg, Anne Kathrine Krushave, næstformand Kasper Gram, kasserer

Læs mere