Dagsorden og referat afd. 21

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden og referat afd. 21"

Transkript

1 Dagsorden og referat afd. 21 Emne: Bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: Tid: Sted: 286 Kig forbi: Mødedeltagere: Kristian, Christian, Gitte, Birthe, Inge og Camilla Samt Allan Overgaard i forbindelse med markvandring. Afbud: Fraværende: Referent: Camilla O: orientering B:beslutning D:drøftelse Dagsorden: 1. Markvandring med Allan Overgaard (D, 120min) Gulvenes tilstand. Søstykkerne/vådområdet. Til og fraflytnings syn ensretning i standarder for synsgennemgang. Retningslinjer ift. refundering af udlæg ift. forbedringer i boligen. Begrundelse for ophør af tilbud om tilbygninger (fx køkken, toilet og værelser på 1. sal) Terrasser; vedligehold og korrekt behandling Skiferplader algebehandling Hækplanter Dæksler på P areal og stier Skråning ved P plads ved blok 3 Pause 2. Godkendelse af dagsorden (D, 5min) 3. Meddelelser/orientering fra bestyrelsens medlemmer (O, 15min) a) Referat fra drøftelse med Kim Kjærgaard. b) Tilbagemelding fra årets 1. havedag 4. Økonomirapportering 5. Kommunikation, mails og div. henvendelser a) Indbakken gennemgås og der svares på div. henvendelser (20min) 6. Nyt fra udvalg 7. Div. tiltag og indkomne forslag a) Indkøb af plæneklipper 8. Evt. 9. Gennemgang og godkendelse af referat (B, 10min)

2 Referat: Underpunkter: Opfølgning/ Ansvarlig: 1. Markvandring Dæksler på P areal og sti: Nedsunkne dæksler og mange løse pullerter (små lamper) er gjort opmærksom på ved markvandring. Allan tjekker op på om de er om befattet af 5 års syn. Budget ved Allan: Afd. 21 hensætter kr om året. Det er det der kaldes rettidigt omhu ift. at lave vedligeholdelsesbudget til afdelingen. Umiddelbart vurderer Allan, at der er sat en god portion penge af til at køre afdelingen. Der er 5 fraflytninger i fraflytninger i Grunden til at Allan nævner disse, er at fraflytninger er dyre for afdelingen. Dispositionsfond: Afd. 21 betaler x antal kroner ind til en dispositionsfond. Denne fond er med til at dække misligholdt lejemål, så ikke afdelingen lider økonomisk last ved fraflytning/renovering. ØJBA kan varsle sundhedseftersyn (6 uger), hvis der er mistanke om misligholdt lejemål. Affaldssortering: Ny affaldssortering i Aarhus kommune pr. 1/10. Det vil ikke koste afd. 21 noget større beløb, da afdelingen har nedsat containere. Der vil blive skiftet mærkat på glascontainer, da denne også skal modtage hård plast og metal. Om yderligere 2 år, skal der justeres i affaldssortering igen. Der skal sorteres madaffald. Det betyder nye containere, og etablering af andet skraldestativ under køkkenvaske. Se Aarhus kommunes hjemmeside for yderlig info. ØJBA sørger for mærkater. Terrasser; vedligehold og korrekt behandling: Der er afsat i nuværende budget til behandling af terrasser. Dette vil blive varetaget i Dato herfor forelægger endnu ikke. Behandlingen omhandler rengøring af træet og gori olie behandling. Beboere skal ikke selv vedligeholde terrassen, da garantien i så fald kan risikere at frafalde, hvis forsøg på vedligehold anses for forkert udførsel og dermed mislighold (se referat fra ekstraordinær afdelingsmøde 2016).

3 På ekstraordinær afdelingsmøde i 2016 blev der efterspurgt løsning til glatte terrasser ved indgangsdøren. Allan forelægger tilbud fra Jysk Skridsikring. Punkter vedtaget på afdelingsmøde: På ekstraordinært afdelingsmøde i 2017 blev det vedtaget af opsætning af hundelegeplads, klatretræ og svævebane. OBS på at klatretræ skal sikkerhedsgodkendes. Retningslinjer ift. refundering af udlæg ift. forbedringer i boligen: Allan kontakter firmaet og laver aftale mhp møde, hvor mere info herom kan gives. Allan kontakter Noles (svævebane), så det kan sættes i værk. Inge kontakter Peder ift. klatretræ. Inge samler gruppe til at lave hundelegeplads. Allan orienterer; ift. refundering af udlæg i forbindelse med etablering af fx vægge i lejemålet, så er der fra 2012 lavet en forhåndsgodkendt byggetilladelse. Dvs. lejere som har boet her siden afdelingens opførelse har fået godkendelse til deres evt. tilbygninger i lejemålet. Nye lejere skal derimod ansøge om byggetilladelse. Fordelen ved at søge om godkendelse, er at evt. ændringer i boligen er godkendt før en evt. fraflytning lejer er dermed sikret, at ændringer er godkendt og ikke skal justeres/genopføres/rives ned. Til og fraflytnings syn ensretning i standarder for synsgennemgang: Afdelingen har en A ordning. Det betyder at lejere i afdeling 21 selv står for en del af vedligeholdelsen i boperioden. Lejere i afd. 21 hæfter for vægge og lofter. Lejere hæfter ikke for gulve, fodlister og gerigter, med mindre de er misvedligeholdt. På hjemmeside står der opført alt omkring A og B ordninger. Allan fastslår, at der ikke er to personer, som syner ens. Dertil kommer tidspunkt på dagen, lys/mørke osv. Der vil altid være forskel på en synsgennemgang. Men i ØJBA er der fx afsat to synsinspektører til at gennemgå familieboliger, så der kun er to slags vurderinger. Allan foreslår at man kontakter ham og får et forsyn i forbindelse med flytning. Her vil man

4 gennemgå bolig før det rigtige syn, få råd til rengøring, anvist mulige anmærkninger o.lign. Et bestyrelsesmedlem er velkommen til at deltage ved synsgennemgang. Vedkommende må ikke komme med kommentarer undervejs. Spørgsmål kan afklares bagefter. Det kan klæde bestyrelsen bedre på. Gulvenes tilstand: Bestyrelsen gør Allan opmærksom på, at der er mange spørgsmål omkring gulvenes tilstand og kvalitet. Bestyrelsen foreslår, at dette kan være et emne til formidling på afdelingsmøde. Begrundelse for ophør af tilbud om tilbygninger: Allan orienterer; i dag kan lejere i ØJBA få finansieret et køkken og et badeværelse på kr pr enhed på x antal kr. over x antal år. Allan vil gerne deltage på næst komne afdelingsmøde. Allan vil undersøge hvorfor aftalen omkring fx opførelse af vægge er ophørt. Skiferplader algebehandling: Cathrine Bach er ved at undersøge tilbud på algebehandling. Behandlingen vil bestå af overspuling af flader med algefjernemiddel, hvorefter regnvejr, vind og vejr søger for resten. Hækplanter: Cathrine Bach og Allan Overgaard undersøger på hæksituationen. Afdelingens beboere kan vedtage ny hækplantetype på et afdelingsmøde. Dæksler på P areal og stier: Det undersøges om, der er anmærkninger fra tidligere markvandringer. Skråning ved P plads ved blok 3: Anbefaling; dæk dækslet til med jord og så græs, for at stabilisere skråningen. Allan vil undersøge om, der stadig er garanti på ift.5 års syn. Bestyrelsen tager forslaget med til haveudvalget (arbejdsdage). Afsluttende bemærkning fra Allan Overgaard; Det er en rigtig pæn afdeling. Flot holdt, pæn at gå rundt i.

5 2. Godkendelse af dagsorden 3. Meddelelser/orientering fra bestyrelsens medlemmer Grundet overskredet mødetid med Allan Overgaard frafalder dagens dagsorden enkelte punkter drøftes kortvarigt. Referat fra drøftelse med Kim Kjærgaard: Se bilag. Tilbagemelding fra årets 1. havedag: Bestyrelsen synes det var dejligt at se så mange fremmødte til årets første arbejdsdag. Det er godt at vide, at afdelingens beboere stadig støtter op omkring de fælles tiltag herude. Mange efterspurgte afkrydsningslisten, og den var beklageligvis ikke blevet lavet til dagen. Den vil dog være at finde på de næste mange arbejdsdage, og er således stadig en fast procedure ift. opgørelse af beboerdeltagelse på arbejdsdage. Radoor laver afkrydsningsliste. 4. Økonomirapportering Ingen gennemgang. På arbejdsdagen meldte to beboere sig frivilligt til at sætte net på sandkassen hver aften kl.21. Tak for det! 5. Kommunikation, mails og div. henvendelser Mailhenvendelse angående nettet på sandkassen. Der stilles tvivl om nettets funktion, da der er katte efterladenskaber til trods for net over sandet. Tillige udtrykkes en bekymring for nettets kvalitet, da der er løse snore, som kan udgøre kvælningsfare. Bestyrelsen svarer, at de vil kontakte legepladsfirmaet og forhøre om bedre løsninger til afdækning af sandkasse. Bestyrelsen påpeger desuden, at nettet ikke fik anmærkning ved sidste legepladsinspektion. Grundet markvandring og efterfølgende møde med Allan Overgaard, har der desværre ikke været tid til gennemgang af alle resterende indkomne mails. Disse vil blive besvaret ved mødet i maj. 6. Nyt fra udvalg 7. Div. tiltag og indkomne forslag a) Indkøb af plæneklipper: Bestyrelsen vedtager at købe en STIGA plæneklipper og 2 græstrimmere alle tre maskiner på batteri. Dette er redskaber til brug for græsholdet Kristian Radoor indkøber materiel.

6 8. Eventuelt 9. Gennemgang og godkendelse af referat Referatet eftersendes til bestyrelsen, som korrektur/fejl læser det inden for en uge fra modtagelse. Camilla sender godkendt referat til ØJBA. Mødet den 15/5 holdes ved: Inge i 286 Husk du er velkommen til at kigge forbi bestyrelsen i tidsrummet fra :30, hvor spørgsmål mv. vil blive besvaret.

7 Dagsorden og referat for møde med Kim Kjærgaard Mødet afholdes i nr. 286 den 18/4 fra kl Møde med Kim Kjærgaard mhp. sparring til bestyrelsen omkring almen+ konceptet, samt genoptagelse af processen omkring af arbejde med et værdigrundlag for afdeling 21. Kim har taget Lars Overgaard med, for at præsentere ham og sikre, at der ikke sker overlapning i ansvarsområder mellem de to. Dagsordenpunkter: 1. Håndtering af beboernes kommentarer omkring manglende sanktioner vedr. arbejdsdage. 2. Procedure for opkrævning/sanktioner 3. Hvad er almenbolig+ konceptet 4. Fælles værdigrundlag 1. Drøftelse omkring arbejdsdage (Hvor stort er fraværet? Omfanget af kommentarer rettet mod AB? Hvordan håndteres det?) Bestyrelsen giver udtryk for, at der overvejende er et stort fremmøde til arbejdsdage. Folk er grundlæggende med på konceptet omkring selv at skulle sørge for området, bidrage til at holde det pænt og ordentligt. Det opleves forskelligt i bestyrelsen, hvor mange kommentarer der kommer omkring udeblivelse/manglende sanktioner. Det drøftes om, der er behov for 5-6 arbejdsdage, eller om de kan nedsættes, nu hvor det grønne område som udgangspunkt er anlagt. Det er en overvejelse bestyrelsen vil have med sig. De nuværende arbejdsdage er planlagt ud fra tidligere haveudvalgs planer for Bliver der aflyst nogle af disse, vil bestyrelsen stræbe imod at det meldes ud i god tid af respekt for beboernes planlægning. Kim spørger, om bestyrelsen har været i dialog med de beboere, som tilsyneladende aldrig dukker op, eller som har mange udeblivelser. Hertil svarer bestyrelsen nej. Der har været mere fokus på, at nedtrappe kommentarer heromkring. Fremmødet er trods alt stadig stort. Forslag til yderligere positiv ånd omkring arbejdsdagene: Sende dagsorden for arbejdsdagene ud ugen op til. Tydeliggøre deadline for framelding til arbejdsdag af hensyn til planlægning af arbejdsopgaver. Som udgangspunkt er alle beboere tilmeldt. Der er altså tale om en bekræftelse, når man dukker op og krydser sig af til arbejdsdagen. Kunne bekræftelsen komme på mail allerede før arbejdsdagen? Hvordan kunne man slutte arbejdsdagene i ord. Runde af med at høre til folks oplevelse af dagen. Hvad var godt ved dagen i dag? Bestyrelsen kunne være tydeligere i deres udmelding omkring tilfredshed med indsatsen på arbejdsdage. Vedhæfte fotos i referater, lave et lille skriv. 2. Drøftelse omkring overvejelserne ved sanktion/opkrævning. (Skal der være for at få folk til at deltage, eller for at få opgaver udført? Hvilken stemning vil man rette an? Hvordan opfattes advokatskrivelsen?) Bestyrelsen fremhæver, at arbejdsdagene fungerer godt. Der er arbejde til alle store, små, stærke og folk med skavanker. Det handler mere om at være med/bidrage og snakke med naboerne, end en egentlig produktion, hvor bestemte kvoter for dagen skal nås. Selvfølgelig er der opgaver som skal udrettes, men det skal være hyggeligt at deltage på arbejdsdage. Bestyrelsen fremhæver igen, at advokatskrivelsen fra 2105 blev udfærdiget uden den daværende bestyrelses viden herom. At der var enkelte reaktioner herpå, men at brevet som sådan ikke gjorde til eller fra. Desuden finder bestyrelsen det problematisk at skulle efterleve/håndhæve beskrivelsen af procedure for arbejdsdagene beskrevet i brevet, da bestyrelsen i så fald vil få en fremtrædende rolle ift. at sanktionere beboere. Dette ansvar tilfalder ØJBA. Det tydeliggøres af Kim at det også er problematisk/svært for ØJBA, at gøre yderligere ift udeblivelse på arbejdsdage.

8 Spørgsmål: Kan man tydeliggøre arbejdsdagene yderligere og præcisere forventningerne. Beskrive dem klart og tydeligt. Kan det præsenteres på et afdelingsmøde? Bestyrelsen henviser til udsendte retningslinjer for arbejdsdage i Drøftelse omkring tydeligheden af almen+ (Er jeres oplevelse at beboerne ikke kender konceptet? Hvilke kommunikationstiltag er der gjort? Status på velkomstfolder?) Bestyrelsen har en oplevelse af, at almenbolig+ konceptet er velkendt i afdelingen. Dem som har boet her fra starten, er blevet bekendtgjort hermed under byggeprocessen. Nytilflyttere er blevet gjort opmærksom herpå ved boligtildeling. Bestyrelsen byder stadig nye beboere velkommen. Der gives en blomst, en kalender og orienteres om bestyrelsen, samt forventningerne til at bo herude. Bestyrelsen erkender, at der godt kan arbejdes mere på, at være tydelige omkring konceptet og forventningerne herude. Velkomstfolderen er stadig på tegnebordet. Den er svær at få færdig. Men bestyrelsen er enig om, at det vil være en god ting at kunne udlevere ved velkomst. Den er god at kunne slå op i, når man som nytilflytter er kommet på plads og har tid til at forholde sig til evt. spørgsmål, tvivlssager mv. 4. Drøftelse omkring formålet med værdigrundlag (Hvad skal indholdet være? Hvordan skal processen omkring det være? Har i tænkt på inddragelse af beboerne?) Bestyrelsen er enig om, at et værdigrundlag udfærdiget af en bestyrelse, ikke giver meget fællesskab. En afdelings værdiggrundlag bør være på baggrund af beboernes tilbagemeldinger. Det kræver en proces, hvor så mange som muligt deltager. Hvordan gør man det? Processen omkring udfærdigelsen er lige så vigtig som det endelige resultat. Det er en overvejelse værd, hvor man vil have sit fokus. Vil vi være en afdeling, hvor alting skal gå lige op, eller vil vi være en afdeling som kan løfte i flok? Afslutning: Der skal findes en ny dato for møde med Kim, hvor der kan arbejdes videre med processen omkring udfærdigelse af værdigrundlag. Tænke flere tanker om, hvordan det kan trækkes med på kommende afdelingsmøde? Hvad skal der ske inden næste afdelingsmøde? Skal der ændres i nuværende opsætning af arbejdsdage? Bestyrelsen vil samle erfaringer fra kommende arbejdsdage, og efterfølgende overveje, hvordan det skal præsenteres i det nye år.

Dagsorden og referat afd. 21

Dagsorden og referat afd. 21 Dagsorden og referat afd. 21 Emne: Bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 15.05.2017 Tid: 17-20 Sted: 286 Kig forbi: Mødedeltagere: Allan + Birthe, Christian, Kristian, Inge, Gitte og Camilla Afbud: Fraværende:

Læs mere

Dagsorden og referat afd. 21

Dagsorden og referat afd. 21 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden og referat afd. 21 Data om mødet Dato: 14.03.2016 Tid: 20-22 Sted: 346 Kig forbi: 20-20.30 Mødedeltagere: Gitte, Peder, Camilla, Radoor, Jonas Afbud: Lisbeth, Vibeke Fraværende:

Læs mere

Bestyrelsesmail:

Bestyrelsesmail: Dagsorden og referat afd. 21 Emne: Bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 20/11 Tid: 19.30-22 Sted: 340 Kig forbi: 20-20.30 Mødedeltagere: Radoor, Helle, Gitte, Pernille, Christian og Camilla Afbud: Fraværende:

Læs mere

Dagsorden og referat afd. 21

Dagsorden og referat afd. 21 Dagsorden og referat afd. 21 Emne: Bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 19.10.2015 Tid: 20-22 Sted: 322 Mødedeltagere: Peder, Jonas, Lisbeth, Radoor, Gitte, Niklas, Camilla og Sofie Fraværende: Vibeke Referent:

Læs mere

Dagsorden og referat afd. 21

Dagsorden og referat afd. 21 Dagsorden og referat afd. 21 Emne: Bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 16.03.2015 Tid: 20-22 Sted: nr. 356 Mødedeltagere: Fraværende: Referent: Fortræde: 20-20.30 Dagsorden: 1. Godkendelse af referat og

Læs mere

Dagsorden og referat afd. 21

Dagsorden og referat afd. 21 Dagsorden og referat afd. 21 Emne: Bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 19.01.2015 Tid: 18-22 Sted: Kig forbi: 20.30-21 Mødedeltagere: Peder, Vibeke, Sofie, Lisbeth og Camilla Fraværende: Gitte, Jonas,

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde Almen Bolig+ Mårslet, 15/04 2014

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde Almen Bolig+ Mårslet, 15/04 2014 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde Almen Bolig+ Mårslet, 15/04 2014 Mødet starter kl. 19:00. Velkommen v/mikkel Planck. Information omkring Blok 7. Henstilling til, at beboerne ikke lader vedtagne

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 4 af 19/2-2013 = Administrationen Klokken 18:15 21:45 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Dagsorden for afdelingsmøde afd. 21 13.09.2016 1 Velkomst ved bestyrelsen Præsentation af bestyrelsens medlemmer. 24 fremmødt til aftenens møde. 2 Valg af dirigent Jonas har meldt sig til at være dirigent

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 30

AAB Silkeborg Afdeling 30 AAB Silkeborg Afdeling 30 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2016 kl. 18.30 i Beboerhuset. Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 16 beboere

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande

Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande Hovedbestyrelsen Lene Hansen (LH) Administrationen Allan Søstrøm (AS) Morten Kraft (MK) Kristian

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød.

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. 25. juni 2015 Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Lau Ostenfeldt, Frank Polauke (først fra punkt. 9), Olaf Wacherhausen, Brian Willandsen, Anni Rasmussen

Læs mere

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen mandag den 13. februar 2017, kl. 17.00, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Siri, Allan, Martin, Claus, Claes, Mikkel, Jette Afbud/Fraværende: Susan, Erik Dirigent: Siri

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 11.04.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.04.04 kl. 18.30-22.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 11.04.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.04.04 kl. 18.30-22. DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, Pia H. David, Torben, Arne, Pia K. Aase, René. Afbud, Esbern Ott, Per Nielsen, Klaus. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 4. Rettelse til referat fra

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 21-05-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 21-05-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 21. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 4

AAB Silkeborg Afdeling 4 AAB Silkeborg Afdeling 4 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt mandag d. 29/8 2016, kl. 18.00, i gildesalen, Læssøgade 33 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration:

Læs mere

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2015

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2015 Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2015 Dato: 13. december 2016 Lokale: Tidspunkt: Sorø Rådhus, lokale 272, Sorø Kl. 1000 1230

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 6. december 2010

Referat fra bestyrelsesmøde d. 6. december 2010 Referat fra bestyrelsesmøde d. 6. december 2010 Tilstede : Carsten A, Kristian, Michael, Rieke, Niels, Knud og Hamid (fra. Kl. ca. 19). Afbud : Ingen. Referent : Knud. 1. Referat [Opfølgning og godkendelse

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 20. marts 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl. 13.30 15.00 Tilstede: Allan, Mia, Michael K., Nikolai, Daniel, Thomas, Lars A Fraværende: Per F, Bjarne Referent: Thomas Ordstyrer (Vælges

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet.

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 20.10.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat no. 1. BESTYRELSEMØDE: Tirsdag d. 14.10 14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

Referat fra afd 36 s beboermøde. 3/9-14.

Referat fra afd 36 s beboermøde. 3/9-14. Referat fra afd 36 s beboermøde. 3/9-14. 1. Valg af dirigent og referent Lise Pollmann, blev foreslået af best., som dirigent og valgt. Christine Alguacil blev valgt som referent 2. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Fremmødt var: 36 beboere Paul Erik Holmgaard fra organisationsbestyrelsen Silas Haargaard, Mikkel Jensen

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Referat af beboermøde torsdag den 10. september 2015 kl. 19.00 11. september 2015 Deltagere: 31 husstande, 62 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da Astrid

Læs mere

2 Valg af dirigent. Morten blev klappet ind, som ordstyrer for aftenens møde.

2 Valg af dirigent. Morten blev klappet ind, som ordstyrer for aftenens møde. Dagsorden 1 Velkomst ved afdelingsbestyrelsen. Kristian Radoor byder velkommen. Der er mange fremmødt, hvilket er glædeligt. Der er fremmødt 40 husstande. Der er derfor 80 stemmemuligheder. 2 Valg af dirigent.

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen Valhøjparken. REFERAT Kl. 18.00 28. maj 2015 i Bestyrelseslokalet

Afdelingsbestyrelsen Valhøjparken. REFERAT Kl. 18.00 28. maj 2015 i Bestyrelseslokalet Afdelingsbestyrelsen Valhøjparken REFERAT Kl. 18.00 28. maj 2015 i Bestyrelseslokalet Åbning: Der blev indkaldt til møde d. 25.05.2015 af Nanna Nielsen i henhold til tidligere aftalt dato Sendt til: Ilse

Læs mere

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders Dagsorden og referat Emne: Skolebestyrelsesmøde Formål med mødet: Bestyrelsesmøde Dato: 04.10.2018 Tid: 16-18 Sted: Personalerummet Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte,

Læs mere

Der afholdes et ekstraordinært møde med fokus på økonomi og renovering af fase 1 (3. og 4. sal).

Der afholdes et ekstraordinært møde med fokus på økonomi og renovering af fase 1 (3. og 4. sal). Referat ekstraordinært bestyrelsesmøde den 20. marts 2014 kl. 16 Til stede: Jane Brøndum (JB), Lisa Vogel (LV), Dan Olvhøj (DO), Mette Overgaard (MO), Henrik Hougaard (Hou), Anders Gadkjær (AG), Michael

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI).

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI). Side 1/8 Afdeling 21. Referat fra afdelingsmøde den 8. september 2016, kl. 18,30. I mødet deltog: Beboere: 22 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Dorthe Kirch Michael Jensen Niels Nielsen

Læs mere

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014

Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014 Fremmødt: 42 husstande, 47 personer. Sted: Aulaen på Virup Skolen Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014 1. Valg af dirigent og referent Søren Høgsberg fra hovedbestyrelsen er valgt som

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Afbud fra Esbern Ott, Christian Hansen og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 5, samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Esbern Ott, Christian Hansen og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 5, samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 10.03.14. Referat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.03.14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: KLAUS JUELKERT AD. 1 Fremmødte / Fraværende.

Læs mere

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1 Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2016 Dato: 1. december 2017 Lokale: Tidspunkt: Fraværende: Tinghuset, Torvet 2, Dianalundstuen,

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 21

AAB Silkeborg Afdeling 21 AAB Silkeborg Afdeling 21 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt 8. september 2016 kl. 19.00 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 21 beboere fremmødt Joan

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde afd. 26, Egå I

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde afd. 26, Egå I Referat af ekstraordinært afdelingsmøde afd. 26, Egå I Mandag d. 28. november 2018 kl. 17.00 Sted: AAB, Langelandsgade 50, 8000 Aarhus. Referent: Cecilia Møberg Kastrup, Stud. Jur. 16 husstande ud af 32

Læs mere

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 med følgende dagsorden: Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I

Læs mere

Årsberetning for 2016/17

Årsberetning for 2016/17 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 19. april 2017 Deltagere: 24 beboere fra 20 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Susanne

Læs mere

Referat. Referent Susanne Frantzen

Referat. Referent Susanne Frantzen Referat Referent Susanne Frantzen 06-03-2017 Deltagere fra bestyrelsen:, Flemming, Ove,, Susanne, Henrik, Carsten Tjekliste: Afbud: Andre deltagere: Godkendelse af referat fra sidste møde: Vegeberg Ingen

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Afbud fra Bianca Balslev og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 1.,samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Bianca Balslev og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 1.,samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken Afd. 3. Brøndbyøster d. 16.11.13 Beslutningsreferat af: Referat nr. 2. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.11.13 kl. 18.30 21.30 November 2013 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen tirsdag den 6. september 2016, kl. 16.30, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 12.04.09. Referat af: Bestyrelsesmøde tirsdag d. 07.04.09 kl. 18.30 22.00 marts 2009. referat nr. 5.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 12.04.09. Referat af: Bestyrelsesmøde tirsdag d. 07.04.09 kl. 18.30 22.00 marts 2009. referat nr. 5. DIRIGENT: Marianne Larsen AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy Rasmussen, Tina Laursen, Mads Greve, Knud Petersen, Peter Nielsen, David Oszlak, Marianne Larsen og Aase B. Stisen.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 25. august 2007 Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmøde Mødet blev afholdt: 14. august 2007 Deltagere:, Lone, Anne Lise, Gitte, Per Referent: Per Fraværende: Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Månedsbalancen blev godkendt.

Månedsbalancen blev godkendt. Mødested/-dato: Fællesrummet den 27-10-2012 Referent: Mødedeltagere: Distribution: Kenneth Bente, Kenneth og Ulla Ab hjemmeside samt i gangen ved vaskeri Dagsorden 1. Nyt fra AB (orienteringsbreve og månedsbalance

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i AKB afdeling , Bellahøj Onsdag den 17. maj 2017 kl i Grøndals Multicenter

Referat af afdelingsmøde i AKB afdeling , Bellahøj Onsdag den 17. maj 2017 kl i Grøndals Multicenter med følgende dagsorden: Referat af afdelingsmøde i AKB afdeling 1030-5, Bellahøj Onsdag den 17. maj 2017 kl. 19.00 i Grøndals Multicenter 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger.

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. Sådan vil vi bo her! - husorden og leveregler for dig, der bor i Røde Kro Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. I Røde Kro ønsker vi at have et godt naboskab,

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22.

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Fra administrationen var der Åge Kristoffersen, Steen Johansen, Flemming

Læs mere

Ladegårdsparken Bestyrelsen Ladegårdsparken 107 st Holbæk

Ladegårdsparken Bestyrelsen Ladegårdsparken 107 st Holbæk Ladegårdsparken Bestyrelsen Ladegårdsparken 107 st. 4300 Holbæk Bestyrelsesmøde den 8 maj 2019 Kl. 17.30 Ladegårdsparken 107 Dagsorden: Ladegårdsparken... 1 Bestyrelsen... 1 1. Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Referat af afdelingsmøde afd. 88 21.09.2016 Referent: Karina Deltager: nr. 24, 26, 30, 11, 29, 35, 39, 43, 23 og 25 1) Katja byder velkommen 2) Katja vælges som dirigent 3) Charlotte, Susanne og Mette

Læs mere

Grundejerforeningen Mosen

Grundejerforeningen Mosen Grundejerforeningen Mosen Fremmødte husstande: 4, 9, 10, 13, 14, 15, 17, 22, 27, 29, 37, 41, 45 Referat af generalforsamling 23. feb. 2016 i h.t. den udsendte dagsorden: 1. Valg af dirigent. Peter (nr.

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Tirsdag d. 29.8 2017 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Jørgen Krøigaard, Gitta Catalina, Søren Kronvang, Lise Jacobsen, Lene Bro, Jesper

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken 9.2.2015 1 Der var 59 lejemål repræsenteret på mødet. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 32 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde - kladde

Referat af bestyrelsesmøde - kladde Referat af bestyrelsesmøde - kladde Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag 21. januar 2014, kl. 19 Sted Frede Kjær, Møllestykket 16 Deltagere: Jan Magleby (Formand) Frede Kjær Hanne Gleitze, (Kasserer) Torben Toldam-Andersen

Læs mere

DAMMS TEGLGÅRD AFDELING 17 - Aabenraa Andels Boligforening.

DAMMS TEGLGÅRD AFDELING 17 - Aabenraa Andels Boligforening. DAMMS TEGLGÅRD AFDELING 17 - Aabenraa Andels Boligforening. AFDELINGSBESTYRELSEN Afdelingsbestyrelsens mail: afd.17@outlook.dk Referat fra Afdelingsbestyrelsesmøde Fredag, den 5. oktober kl. 19.00 I mødelokalet

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Saltværkshuse 19.3.2015 1 Der var 48 boliger repræsenteret på mødet. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 22

AAB Silkeborg Afdeling 22 AAB Silkeborg Afdeling 22 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 23. august 2018 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Steen Johansen Britta Michelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato Deltagere: Anders Andersen (formand) Dorte Rievers Bindslev (næstformand) Henriette Dam Hjelmsø (bestyrelsesmedlem) Niels Essemann (bestyrelsesmedlem) Per Plougmand Bærtelsen (kasserer) Til stede: Jens

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 1. juni 2009 Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmøde Mødet blev afholdt: 25. maj 2009 Deltagere: Lone, Per, Charlotte, Ellen, Gitte Referent: Per Fraværende: Dagsorden 1. Gulv i køkken og stue besøg

Læs mere

Meddelelser fra administrationen v / Klaus J. og varmemesteren v / Mehmet B.

Meddelelser fra administrationen v / Klaus J. og varmemesteren v / Mehmet B. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 14.09.2015. Referat af: BeslutningsReferat nr. 11. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.09.15 kl. 18.30 22.00 September DIRIGENT: BIANCA BALSLEV

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden.

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden. Til stede: Susanne, Jette, Najha, Jytte, Anna. Afbud: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 2.september 2013. Godkendt. 2. Godkendelse af bestyrelsens referat årsgennemgang den 24. september

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 7 af 16/5-2013 = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen - Alexander

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 09/04 2015

Referat af bestyrelsesmøde d. 09/04 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 09/04 2015 Tilstede: Anders, Rasmus, Petur, Thomas, Annika, Mattias, Lykke, Hanne, Fønss, Carsten, (Niels). Referent: Annika Munch Kristensen 1. Valg af referent Annika blev

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde nr. 9 den i mødelokalet ejendomskontoret Kl

Referat. Bestyrelsesmøde nr. 9 den i mødelokalet ejendomskontoret Kl Bestyrelsesmøde nr. 9 den 21.06.2018 i mødelokalet ejendomskontoret Kl.19.00 22.00 Til stede Anne-Marie Bøttger (AMB), Birthe Y Nielsen (BYN), Thomas Rasmussen (TR)(indtil pkt. 5), Lasse Wilson (LW), Lars

Læs mere

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HELLIGÅNDSHUSET TIRSDAG DEN 25. JUNI 2013 KL. 19:00

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HELLIGÅNDSHUSET TIRSDAG DEN 25. JUNI 2013 KL. 19:00 REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HELLIGÅNDSHUSET TIRSDAG DEN 25. JUNI 2013 KL. 19:00 Fremmødte: 10 + 1 fuldmagt Afmeldinger: 2 Ad 1) Valgt til dirigent formand Helene Olsen (HO), valgt til referent

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 2. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. februar 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde På Odder Park Hotel Torsdag d. 11. april 2019

Velkommen. Informationsmøde På Odder Park Hotel Torsdag d. 11. april 2019 Velkommen Informationsmøde På Odder Park Hotel Torsdag d. 11. april 2019 Dagsorden: Pause kl. ca. 20.00 - Oplæg og velkomst ved formand Herdis Larsen - Principper og forudsætninger for afdelingsbudgetter

Læs mere

AFDELING 7 SØPARKEN HUSORDEN & TILLADTE FORANDRINGSARBEJDE BOLIGSELSKABET DANBO. Svanestien 1 47 Lærkevej 2 40 Søvej d

AFDELING 7 SØPARKEN HUSORDEN & TILLADTE FORANDRINGSARBEJDE BOLIGSELSKABET DANBO. Svanestien 1 47 Lærkevej 2 40 Søvej d AFDELING 7 SØPARKEN HUSORDEN & TILLADTE FORANDRINGSARBEJDE BOLIGSELSKABET DANBO Svanestien 1 47 Lærkevej 2 40 Søvej 13 19 d. 01.10.16 INDHOLD INDLEDNING... 2 HUSORDEN... 2 ANSVAR OG FORSIKRING... 2 BAD,

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde Referat af ekstraordinært afdelingsmøde Tirsdag den 8. April 2014 kl. 19.30 Kristian Nors Skov byder velkommen på vegne af bestyrelsen og fortæller, at det ekstraordinære afdelingsmøde er varslet korrekt.

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45. DIRIGENT: MADS AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Klaus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., Karin, Sussie, Knud og Aase. Afbud fra Ejendomsinspektør Per Nielsen, David og Pia K. AD. 2. Godkendelse af

Læs mere

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7 REFERAT AFDELINGSMØDET 06.09.2018 AFDELING 7 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 05.12.09. Referat af: Referat nr. 1. BESTYRELSESMØDE tirsdag d. 01.12.09 kl. 19.00 22.15.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 05.12.09. Referat af: Referat nr. 1. BESTYRELSESMØDE tirsdag d. 01.12.09 kl. 19.00 22.15. DIRIGENT: MADS GREVE AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy Rasmussen (FR) Mads Greve (MG) Tina Laursen (TL) Peter Nielsen (PN) Marianne Larsen (ML) Aase Birthe Stisen (AAS) Afbud fra varmemester Hans P.

Læs mere

www.vestbyen-afd-44.dk

www.vestbyen-afd-44.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag 2.sept. 2013 kl. 17.00 Mødested bestyrelseslokalet Tilstede: Bestyrelsesmedlemmer: Preben, Jacobine, Iver, Rasmus og Inspektør: Henrik Suplleanter: Marianne. Fraværende:

Læs mere

Vedligeholdelse af din bolig

Vedligeholdelse af din bolig Vedligeholdelse af din bolig Vedligeholdelsesreglement A med NI-beløb for afdeling 1-3074 Signalgården Din afdeling har valgt at vedligeholde Almen Bolig+ familieboligerne efter A-ordning med normalistandsættelsesbeløb

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 3. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl

Beslutningsreferat af: Referat nr. 3. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl DIRIGENT: Pia K. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H., Karin, Pia K., Klaus, Mads, Aase. Afbud fra David, Per Chr. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 2. Rettelse til pkt.

Læs mere

REFERAT TERRASSERNE. Dato: 12. oktober kl Referent: Louise nr Møde nr Godkendelse af referat nr.

REFERAT TERRASSERNE. Dato: 12. oktober kl Referent: Louise nr Møde nr Godkendelse af referat nr. REFERAT TERRASSERNE Dato: 12. oktober kl. 19.00 21.00 Afbud: Rasmus Referent: Louise nr. 158 Møde nr. 391 1. Godkendelse af referat nr. 390 Vedtaget 2. Valg af referent Louise nr. 158 3. Mødedatoer: Forslag:

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat. 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg. Højebo. Møde indkaldt af: Rikke Mønster

Bestyrelsesmøde. Referat. 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg. Højebo. Møde indkaldt af: Rikke Mønster Bestyrelsesmøde Højebo 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg Møde indkaldt af: Mødetype: Bestyrelsesmøde Referent: Deltagere: Ditte Hansen, Laila Lystoft Referat 1. Punkt på Underskrivning

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/6 Afdeling 16 Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Leif Erik Nielsen Eva Jensen Jørgen Mortensen

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 10. januar 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 10. januar 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Birkerød d. 16. januar 2019 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 10. januar 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen

Læs mere

Bruger- og Pårørenderåd møde den 23. august 2018 kl Blåt mødelokale

Bruger- og Pårørenderåd møde den 23. august 2018 kl Blåt mødelokale Bruger- og Pårørenderåd møde den 23. august 2018 kl.13.30-15.00 Blåt mødelokale Medlemmer: Fraværende: Referent: Dagsorden: Ingrid Christensen (beboer bolig 165), Ellen Christensen (beboer bolig 148),

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra sidste møde Ingen referat at godkende. Første møde i ny bestyrelse. Der foreligger ikke referat fra afgående bestyrelse.

1. Godkendelse af referat fra sidste møde Ingen referat at godkende. Første møde i ny bestyrelse. Der foreligger ikke referat fra afgående bestyrelse. Sted: Grøndalsparken 16 Dato og tid: Den 11. juni 2019 kl. 18.00 Afdeling: Grøndalsparken 1133-0 Deltagere: Afbud: Referent: Steen Pedersen, Driftschef Morten Pedersen, Lokalinspektør Merete Bugge, GP

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vejlby Hus. Den 6. oktober 2015.

Referat af bestyrelsesmøde i Vejlby Hus. Den 6. oktober 2015. Side 1 Mødedeltagere: Lise, Lone og Johnny. Pkt. 1. Valg af ordstyrer: Lone Pkt. 2. Valg af referent: Johnny Lykke Referat af bestyrelsesmøde i Vejlby Hus Pkt. 3. Godkendelse af dagsorden: Godkendt Den

Læs mere

NOVEMBER 2010. RØNNEBÆRPARKEN AFDELING 21/22. ET GODT STED AT BO.

NOVEMBER 2010. RØNNEBÆRPARKEN AFDELING 21/22. ET GODT STED AT BO. NOVEMBER 2010. RØNNEBÆRPARKEN AFDELING 21/22. ET GODT STED AT BO. 1 Referat af Afd.bst.møde den 2. november 2010. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og referat. 2. Siden sidst. 3. Haverundgang fremover.

Læs mere