Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ""

Transkript

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16 Dagsorden for afdelingsmøde afd Velkomst ved bestyrelsen Præsentation af bestyrelsens medlemmer. 24 fremmødt til aftenens møde. 2 Valg af dirigent Jonas har meldt sig til at være dirigent til aftenens møde. 3 Valg af stemmeudvalg Formand Kristian Radoor forklarer, at der ved aftenens møde ikke er noget at stemme om. Alle indkomne forslag er formuleret på en måde, så der ikke kan afgives stemmer. Indsendte formuleringer kan drøftes. 4 Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. -herunder årsberetning fra haveudvalg -årsberetning og valg til aktivitetsudvalg. Afdelingens årsberetningen læses højt af formanden Kristian Radoor. Teknisk udvalgs arbejde præsenteres kort herunder. (se bilag) Camilla (346) og Ole (318) fortæller om aktivitetsudvalget. Max (380) og Dan (316) melder sig til aktivitetsudvalget. Kristine fortæller om haveudvalgets arbejde det indeværende år. 5 Behandling af indkomne forslag: Forslag nr.1 lås på brændeskur Bestyrelsen informerer om, at bestyrelsen har bestilt ny lås. Forslag nr. 2 rengøring af solfangere Bestyrelsen orienterer om, at solfangerne er selvrensende. Solfangerne har en hældning, der gør at regnvand skulle rense tilstrækkeligt. Øjba anbefaler desuden ikke at rengøre solfangerne. Forslag nr. 3 Havereglementet Forslaget er trukket retur. Forslag nr. 4 kommunikationsplatform Kristian Radoor fortæller om halvårsmøde med øjba ift. opfølgning fra afdelingsmøde Her var en af punkterne en videre drøftelse omkring et kommunikationsforum. Efter flere overvejelser er det blevet besluttet i fællesskab med øjba, at der ikke kan stilles et kommunikationsforum til rådighed. Det pointeres at bestyrelsen bør orientere om den opfølgning der er på afdelingsmødet. Flere kommentarer går på, at et kommunikationsforum ikke er ønsket. Tillige er det et svært stykke arbejde at stille til rådighed.

17 Referatet fra mødet er skrevet af Kim Kjærsgaard, bestyrelsen vil udsende referatet til afdelingens beboere snarest. Forslag nr. 5 udeblivelse ved fælles havedag Bestyrelsen har ikke kompetence til at håndhæve fremmøde på arbejdsdage. Sanktionsmuligheder ligger ved øjba, de underrettes efter hver arbejdsweekend. Men hvad der sker derefter er ikke en del af bestyrelsens arbejde. Det pointeres, at arbejdsdagene er opgaver vi løser for os selv. Afdeling 21 er vores alle sammen afdeling, så når vi er ude og arbejde, så er det for egen vinding. En kommentar omkring, at det ikke er i orden at kritisere den indsats der ligger i planlægningen af havedagene. Dagen er planlagt efter bedste overbevisning, og ønsker man tingene anderledes, står det en frit for at melde sig til haveudvalget. Forslag nr. 6 hensættelse af storskrald og brug af tørrestativer Storskrald er drøftet under årsberetning, så det frafalder. Der er en kommentar omkring tørrestativer, med en opfordring til at fjerne stativerne fra tid til anden, når der ikke hænger tøj til tørre. 6 Godkendelse af afdelingens driftsbudget for det kommende år Kristian Radoor gennemgår afdelingens driftsbudget. Der er en fejl i budgettet, som Kristian har gjort øjba opmærksom på. Beløbet afsat til kursus til bestyrelsen var konnoteret fejlagtigt. Fejlen er rettet og det betyder et fald i den varslede huslejestigning. Der er afsat kr til vedligehold af terrasser. (Drøftelse omkring hvordan vedligehold skal angribes. Anbefalingen går på at det skal skrubbes med varmt vand.) Fremover er der afsat kr til haveudvalget til vedligehold. Kristian afsøger om fremmødet kan godkende budgettet for stemmer for 13 stemmer imod Hvis de budgetterede penge ikke bliver brugt i afdelingen i Så vil det betyde et fald i husleje de efterfølgende 3 år. En kommentar med opfordring til bestyrelsen om, at øjba skal have en begrundelse for, hvorfor der er flest der stemmer imod budgettet.

18 7 Valg til bestyrelsen Bestyrelsens vigtigste opgave er at være med til at gøre afdelingen et rart sted at bo. Med til at støtte op omkring det gode fællesskab. Valg af formand (Kristian Radoor genopstiller ikke) - Camilla klappes ind som formand for de næste to år. - Stor tak til Kristian Radoor for hans indsats. Valg af 2 medlemmer for to år (Camilla K. B. Hansson genopstiller, Vibeke Horup genopstiller ikke) - Christian Robinson stiller op og klappes ind. - Kristian Radoor stiller op, og klappes ind. Tilbyder at varetage kassérposten. Valg af 2 medlemmer til 1 år (Jonas Christensen og Sofie Sadolin genopstiller ikke. Niklas Hansen og Lisbeth Lund Jensen trækker sig) - Gitte (282) - Birthe (400) De opstillede klappes ind. Valg af to suppleanter for 1 år. - Peder (323) - Inge (282) Tak til de valgte bestyrelsesmedlemmer. Og stor tak til de afgående bestyrelsesmedlemmer. 8 Eventuelt Ønske om retningslinjer for behandling af terrasser. Thomas Rotten vil gerne lave en kalender for afdelingen for år Forslag om at få uvildig byggesagkyndig på besøg og se vores afdeling igennem (byggeriet især), som led i forarbejdet inden 5års syn. Forespørgsel på snerydning. Om der i bestyrelsen vil ses på, hvordan opgaven kan løses af flere end blot en enkelt mand. Bestyrelsen forklarer, at der er lavet en plan for græsslåning og at denne oprindeligt var tænkt som også at kunne bruges til snerydning. Om det kommer til at forholde sig sådan, kan ikke siges med sikkerhed pt. Forslag om at der på næste afdelingsmøde bliver afsat et punkt til en ansvarlig fra øjba fraflytning, istandsættelse, mv. (OBS; når man som beboer oplever problemer, så skal der skrive både til bestyrelse og til øjba. Så vil der være emner at drøfte til halvårsmøde). Forespørgsel på hvordan ovenlysvinduet skal rengøres. Samt på hvordan man vasker alger af skifer stenene.

19 Spørgsmål om hvor mange nøgler man må kopiere til egen bolig. Svaret lyder at ved fraflytning skal der afleveres 3 nøgler til øjba.

20 Bilag: ÅRSBERETNING AFD /16 De første år i afdeling 21 har været præget af arbejdstunge opgaver med planlægning og anlægning af fællesområder. I år har der endelig været plads til at nyde frugten af vores alles arbejde, men der har også været nye udfordringer og arbejde med at vedligeholde de anlagte ting. Bestyrelsen Omtrent halvdelen af bestyrelsen var ny efter sidste afdelingsmøde, så det har derfor været nødvendigt at bruge tid på at sætte de nye medlemmer ind i bestyrelsens opgaver og rammerne for bestyrelsesarbejdet. Vi besluttede i løbet af året at vælge en næstformand for at undgå stemmelighed ved afstemninger, når formanden ikke var til stede og Camilla Bach Hanson blev enstemmigt valgt. I årets løb har vi sagt farvel til Niklas, som trådte ud af bestyrelsen og Gitte Skovfoged trådte som 1. suppleant til i stedet. Storskraldsplads Afdelingen har haft en udfordring med håndtering af storskrald, som overvejende har været placeret ved affaldsøerne, hvilket til tider har skadet de tilgrænsende buske og skabt problemer for færdslen samt hindret tømning af affaldscontainerne. Vi besluttede derfor at tildele et markeret område på P-pladsen foran bygning hvor man kunne stille storskrald i henhold kommunens regler. Desværre har det af flere omgange været nødvendigt at indskærpe disse regler bl.a. på Facebook, men med begrænset held fordi storskrald har været stillet ud dage og nogle gange uger før afhentning, hvis denne overhovedet var bestilt. Vi har alle sammen har et ansvar for at området ser pænt og indbydende ud og vi henstiller hermed på ny til at storskrald ikke stilles ud før tidligst aftenen før bestilt afhentning. MgO plader Vi blev i årets løb orienteret om at afdeling 21 desværre er bygget med de skandaleramte MgO-plader. Fugtmålinger på byggeriet i afdelingen foretages stadig, men der har på nuværende tidspunkt ikke været målt for højt fugtniveau. Pladerne skal dog med sikkerhed skiftes på et tidspunkt, omend vores afdeling næppe bliver den første. Pt. er 2 pilotprojekter gået i gang for at se hvordan man mest hensigtsmæssigt får skriftet pladerne. Antenneaftale Nye nationale regler betyder at husstande i andels-, ejer- og almennyttige foreninger ikke længere er bundet til at betale for en fælles TV-aftale via foreningen. Problemet er at flere afdelingers aftaler, herunder under vores afdeling, indeholder internet, som ikke er omfattet af de nye regler. Østjysk Bolig arbejder pt. med at få dannet et overblik over hvornår og hvilke aftaler der kan opsiges, og de vil i samarbejde med bestyrelsen vurdere, hvilke ordninger der skal præsenteres for afdelingens beboere. Det skal nævnes at bestyrelsen i indeværende år har haft en dialog med AURA, hvor det har stået klart at de ikke på nuværende tidspunkt kan levere en billigere aftale end den vi allerede har.

21 Solceller En anden af årets udfordringer har været omlægning af afregningen af overskudsstrøm fra vores solcelleanlæg, så vi ikke længere får rabat på den el vi bruger om aftenen som det hidtil har været tilfældet. Det giver derfor nu god mening at bruge mest el når solen skinner. Teknisk udvalg Efter afdelingsmødet sep blev der oprettet et teknisk udvalg bestående af Leif Johnsen, Gitte Skovfoged og Sofie Sadolin. Udvalget arbejder bl.a. med at få afklaret om der forligger garanti på vores udgåede hækplanter, forberedelse af 5 års eftersyn og er tovholder mht. skiftning af MgO-pladerne. Desværre har det vist sig meget vanskeligt at komme i kontakt med de ansvarlige i Østjysk Bolig. Forhåbentlig lykkes dette i løbet af det kommende år. Fællesarealer: Som nævnt har 2015/16 primært stået i vedligeholdelsens tegn. Derfor er antallet af arbejdsdage også blevet skåret ned fra 6 dage i 2015 til 5 i Udgåede planter har skullet erstattes og ukrudt og græs holdes nede. Til det sidste er der blevet oprettet et solidt hold af energiske frivillige, der passer græsarealerne på skift, så området fremstår pænt og velplejet. Som noget nyt har vi det sidste år også fået en professionel til at hjælpe med at holde de genstridig græstotter på P-arealerne relativt effektivt nede på en miljøvenlig og med en for os beboere begrænset arbejdsindsats. Der har således været rig lejlighed til at nyde vores dejlige fællesarealer. Legepladsen er et stort tilløbsstykke både i det daglige og til børnefødselsdage, og de indkøbte legeredskaber har vist sig at være både solide og holdbare. Boldbaner og bålplads bliver også flittigt brugt og jordbærbuskene bliver ribbet næsten før bærrene er modne. Helt efter planen. Det er dog fortsat vigtigt at vi husker at fællesskabet kun er det værd vi bringer ind i det. Vi har alle ansvar for at tingene fungerer og at Afdeling 21 er et rart sted at bo. Der skal være plads til forskellighed, men uanset uenighed er det vigtigt at vi alle husker at tale pænt til hinanden. Både over hækken, til arbejdsdagene og på de sociale medier. Vi oplever heldigvis også at tonen på afdelingens Facebook og i afdelingen generelt i stort omfang er præget af positiv dialog. Til slut vil vi gerne takke beboerne for at støtte op omkring det arbejde der bliver gjort, både på fælles arbejdsdagene, når aktivitetsudvalget indkalder til fest og i forhold til det arbejde som bestyrelsen udfører. En særlig tak skal også lyde til Peder Van, der år efter år gør en kæmpe praktisk indsats som ikke kan gøres op i timer. En stor del af bestyrelsen træder ud ved dette afdelingsmøde og ønsker ikke genvalg og vi skal derfor sige tak til Kristian Radoor, Vibeke Horup, Sofie Sadolin, Jonas Christensen, Lisbeth Lund Jensen og Gitte Skovfoged. Mvh Bestyrelsen

2 Valg af dirigent. Morten blev klappet ind, som ordstyrer for aftenens møde.

2 Valg af dirigent. Morten blev klappet ind, som ordstyrer for aftenens møde. Dagsorden 1 Velkomst ved afdelingsbestyrelsen. Kristian Radoor byder velkommen. Der er mange fremmødt, hvilket er glædeligt. Der er fremmødt 40 husstande. Der er derfor 80 stemmemuligheder. 2 Valg af dirigent.

Læs mere

Dagsorden og referat afd. 21

Dagsorden og referat afd. 21 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden og referat afd. 21 Data om mødet Dato: 14.03.2016 Tid: 20-22 Sted: 346 Kig forbi: 20-20.30 Mødedeltagere: Gitte, Peder, Camilla, Radoor, Jonas Afbud: Lisbeth, Vibeke Fraværende:

Læs mere

Dagsorden og referat afd. 21

Dagsorden og referat afd. 21 Dagsorden og referat afd. 21 Emne: Bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 19.10.2015 Tid: 20-22 Sted: 322 Mødedeltagere: Peder, Jonas, Lisbeth, Radoor, Gitte, Niklas, Camilla og Sofie Fraværende: Vibeke Referent:

Læs mere

Dagsorden og referat afd. 21

Dagsorden og referat afd. 21 Dagsorden og referat afd. 21 Emne: Bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 15.05.2017 Tid: 17-20 Sted: 286 Kig forbi: Mødedeltagere: Allan + Birthe, Christian, Kristian, Inge, Gitte og Camilla Afbud: Fraværende:

Læs mere

Dagsorden og referat afd. 21

Dagsorden og referat afd. 21 Dagsorden og referat afd. 21 Emne: Bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 19.01.2015 Tid: 18-22 Sted: Kig forbi: 20.30-21 Mødedeltagere: Peder, Vibeke, Sofie, Lisbeth og Camilla Fraværende: Gitte, Jonas,

Læs mere

Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande

Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande Hovedbestyrelsen Lene Hansen (LH) Administrationen Allan Søstrøm (AS) Morten Kraft (MK) Kristian

Læs mere

Bestyrelsesmail:

Bestyrelsesmail: Dagsorden og referat afd. 21 Emne: Bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 20/11 Tid: 19.30-22 Sted: 340 Kig forbi: 20-20.30 Mødedeltagere: Radoor, Helle, Gitte, Pernille, Christian og Camilla Afbud: Fraværende:

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia

Boligselskabet Futura Fredericia Boligselskabet Futura Fredericia Referat af afdelingsmøde afd. 4506 den 24. april 2013 i fælleshuset, Thygesmindevej 81 Tilstede 14 beboer, Driftschef fra Domea Carsten Nielsen, Næstformand i afd. 4501

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde

Ordinært afdelingsmøde Ordinært afdelingsmøde Praksis gode ideer - eksempler På det årlige ordinære afdelingsmøde (beboermøde) vedtager beboerne budgettet og dermed huslejen for det kommende år. Gennemførelse af afdelingens

Læs mere

Referat af afdelingsmøde Afdeling 19 Skødstrup onsdag, den 11. september 2013

Referat af afdelingsmøde Afdeling 19 Skødstrup onsdag, den 11. september 2013 Referat af afdelingsmøde Afdeling 19 Skødstrup onsdag, den 11. september 2013 Tilstede: 20 husstande Afdelingsbestyrelsen: Thomas Bruun Hansen (TH) Simon Dagø (SD) Klaus Langberg (KL) Bo Danielsen (BD)

Læs mere

Dagsorden og referat afd. 21

Dagsorden og referat afd. 21 Dagsorden og referat afd. 21 Emne: Bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 16.03.2015 Tid: 20-22 Sted: nr. 356 Mødedeltagere: Fraværende: Referent: Fortræde: 20-20.30 Dagsorden: 1. Godkendelse af referat og

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i Afdeling Dalgasparken

Referat af det ordinære afdelingsmøde i Afdeling Dalgasparken Referat af det ordinære afdelingsmøde i Afdeling Dalgasparken Dato: Tirsdag den 12. september 2006 Klokken: 19.30 Mødested: Gildesalen, Dalgas Allé 2 E, 5.sal, Herning Mødedeltagere: 72 beboere, der repræsenterer

Læs mere

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens budget 2013 samt forelæggelse af afdelingens

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Referat af afdelingsmøde afd. 88 21.09.2016 Referent: Karina Deltager: nr. 24, 26, 30, 11, 29, 35, 39, 43, 23 og 25 1) Katja byder velkommen 2) Katja vælges som dirigent 3) Charlotte, Susanne og Mette

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Tilstede: Fra KAB Thomas Blaabjerg Lund TBL Henning Jacobsen HJ Fra Roskilde Nord Boligselskab Leif Tingvad LT Fra afdelingsbestyrelse Grete Andersen GA Connie

Læs mere

Boligselskabet Sct. Sct. Jørgen. Afdelingsmødet. Praktisk information. DIN mulighed for indflydelse i DIN afdeling

Boligselskabet Sct. Sct. Jørgen. Afdelingsmødet. Praktisk information. DIN mulighed for indflydelse i DIN afdeling Boligselskabet Sct. Sct. Jørgen Afdelingsmødet Praktisk information DIN mulighed for indflydelse i DIN afdeling Afdelingsmødet Hvad er afdelingsmødet: Afdelingsmødet er DIN mulighed for indflydelse i DIN

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/6 Afdeling 16 Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Leif Erik Nielsen Eva Jensen Jørgen Mortensen

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

SKABELON TIL AFDELINGSMØDE-REFERAT. Afdelingsmøde for afdeling 65. Så mange beboere deltog: 30. Antal udleverede stemmesedler: 46

SKABELON TIL AFDELINGSMØDE-REFERAT. Afdelingsmøde for afdeling 65. Så mange beboere deltog: 30. Antal udleverede stemmesedler: 46 Side 1 af 5 SKABELON TIL AFDELINGSMØDE-REFERAT Afdelingsmøde for afdeling 65 MØDEDATO:20.4.2017 TIDSPUNKT: 19:00 MØDESTED: Hjortshøj Lokalcenter Så mange beboere deltog: 30 Antal udleverede stemmesedler:

Læs mere

Afdelingsmøde mandag den 31 august for afdeling 17

Afdelingsmøde mandag den 31 august for afdeling 17 Afdelingsmøde mandag den 31 august for afdeling 17 Fremmødte: 33 husstande (38 beboere). Til stede fra Østjysk bolig Morten Kraft, økonomi chef. Lars Bertelsen, teknisk inspektør. Thomas Engberg, varmemester.

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i afd. 58, Roukær, 17. maj 2017

Referat fra afdelingsmøde i afd. 58, Roukær, 17. maj 2017 Referat fra afdelingsmøde i afd. 58, Roukær, 17. maj 2017 38 husstande var repræsenteret Der blev uddelt 76 stemmesedler Fra AAB s administration deltog Kristian Konradsen, økonomi. Desuden deltog serviceleder

Læs mere

REFERAT AFDELINGSMØDET AUGUST 2014

REFERAT AFDELINGSMØDET AUGUST 2014 Tilstede: 15 husstande REFERAT AFDELINGSMØDET AUGUST 2014 Velkomst ved afdelingsbestyrelsen Thomas Hansen, formand bød velkommen. 15 ud af 33 lejemål var til stede ved mødet. Valg af dirigent Thomas Hansen

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver REFERAT Emne: Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. Onsdag den 14 Maj 2014 Rorberthus, mødelokal 1 19:00 20:15 Deltager:

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 4. maj 2015 40 husstande var mødt op - svarende til 80 stemmer. 1. Velkomst

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16, 6200 Aabenraa Tlf Fax

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16, 6200 Aabenraa Tlf Fax Beboere i afdeling 42, Hærtoften Referat fra ordinært afdelingsmøde tirsdag den 25. september 2012, kl. 16.30. Mødet blev afholdt på Rødekro Kro. Deltagere: Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017 Referat af Generalforsamling 2017 Tirsdag d. 30. maj 2017 Ad 1 dirigent: Annemarie fra nummer 58. Ad 2 regnskab: Konto 2920 bankkonti Nordea kontostand pr.31.12.16 Konto 6110 indtægter ved 34 medlemmer

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 13AB

AAB Silkeborg Afdeling 13AB AAB Silkeborg Afdeling 13AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 16. september 2019 kl. 19.00 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: 19 stemmeberettiget 38 stemmer 21 deltagere Joan

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Tirsdag den 10. april 2018 kl. 19:00 i fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Tirsdag den 10. april 2018 kl. 19:00 i fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Tirsdag den 10. april 2018 kl. 19:00 i fælleshuset 15. april 2018 Der var mødt 12 lejemål op svarende til 24 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017

Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017 Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017 Tilstede: 20 husstande Afdelingsbestyrelsen: Lennart Gustafsen Steen B. Jensen Heidi Lindhardt Søren Enghoff Administrationen m.v.:

Læs mere

BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE

BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE Vær med til at bestemme i din afdeling Alle beboere har noget at sige, og du kan være med til at træffe de gode beslutninger, så din afdeling bliver et endnu

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Referat af afdelingsmøde Afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 11. september 2013

Referat af afdelingsmøde Afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 11. september 2013 Referat af afdelingsmøde Afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 11. september 2013 Tilstede: 23 husstande Afdelingsbestyrelsen: Selskabsbestyrelsen: Else Christensen (formand) Lene Hansen (bestyrelsesm.) Administrationen

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 9. maj 2016 Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Der var fremmødt 20 husstande svarende til 40 stemmer. Ad 1 Velkomst

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Referat afdelingsmøde afholdt, tirsdag den 31. august 2010, kl i Aulum Fritidscenter

Referat afdelingsmøde afholdt, tirsdag den 31. august 2010, kl i Aulum Fritidscenter Til beboerne Afd. 136 Anemonevej Aulum Aulum, den 6. september 2010 Referat afdelingsmøde afholdt, tirsdag den 31. august 2010, kl. 19.00 i Aulum Fritidscenter Der var mødt 12 beboere repræsenterende 10

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Afdeling 3. Referat fra afdelingsmødet den 10. september 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: 38 inkl. afd. bestyrelsen.

Afdeling 3. Referat fra afdelingsmødet den 10. september 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: 38 inkl. afd. bestyrelsen. Side 1/6 Afdeling 3. Referat fra afdelingsmødet den 10. september 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 38 inkl. afd. bestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Arne Olesen Henry Kjær Jensen Frank Hansen

Læs mere

Årsberetning for 2016/17

Årsberetning for 2016/17 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 19. april 2017 Deltagere: 24 beboere fra 20 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Susanne

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S.

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S. Afdeling 13 Referat fra afdelingsmødet den 12. september 2016, kl. 19:00. I mødet deltog: Beboere: 29 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul Erik Christensen

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af afdelingsmøde for afd. 56 den 19. maj 2017

Referat af afdelingsmøde for afd. 56 den 19. maj 2017 Referat af afdelingsmøde for afd. 56 den 19. maj 2017 1. Valg af dirigent: Tom Sørensen Stemmeudvalg: Robert Bøndorf, Maybritt Mikkelsen og Hanne Berg Stemmer: 46 husstande = 92 stemmer. 2a. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014. Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus

Referat af Generalforsamling 2014. Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus Referat af Generalforsamling 2014 Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus Lystrup den 27. marts 2014 Fremmødte husstande: 14, 20, 24, 26, 29, 32, 33, 34, 38, 39, 37, 47,52, 56, 58,

Læs mere

Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013

Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013 Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013 Tilstede: 26 husstande Afdelingsbestyrelsen: Else Christensen Flemming Hansen Lene Hansen Lars Christensen Jytte Secher Anders

Læs mere

Referat af beboermøde den 9. december 2014 Åpark Kollegiet

Referat af beboermøde den 9. december 2014 Åpark Kollegiet Referat af beboermøde den 9. december 2014 Åpark Kollegiet 1. Valg af dirigent Tanja 2. Valg af referent Helene 7, 3, 13 3. Godkendelse af tidspunkt for mødeindkaldelse 4. Godkendelse af dagsorden 5. Bestyrelsens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt mandag den 16. april 2018, kl. 20-22, Hareskov Bibliotek. Referent: Peter Viuf Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 24. april 2007, kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. 17. marts 2015 kl afholdt i selskabslokalet, Dahliahaven 134

Ordinært afdelingsmøde. 17. marts 2015 kl afholdt i selskabslokalet, Dahliahaven 134 Til beboerne Side 1 af 5 1712 BIG 1712 / Lejer 18-03-2014 19:00 18-03-2014 22:00 Hermed fremsendes beslutningsreferat : Ordinært afdelingsmøde 17. marts 2015 kl. 19.00 afholdt i selskabslokalet, Dahliahaven

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2017 Referat udsendt den 10. april 2017 BMR

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2017 Referat udsendt den 10. april 2017 BMR Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2017 Referat udsendt den 10. april 2017 BMR Referat fra repræsentantskabsmødet Torsdag den 28. marts 2017 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ

Læs mere

Sydkystens Boligselskab Afdelingsbestyrelsen Snebærhegnet

Sydkystens Boligselskab Afdelingsbestyrelsen Snebærhegnet Sydkystens Boligselskab Afdelingsbestyrelsen Snebærhegnet Referat af Afdelingsmøde d. 26. september 2016 i Snebærhegnet. Deltager: Driftschef Michael Christensen, økonomimedarbejder Anne Brønnum KAB. Henrik

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 29. september 2015 Referat af Afdeling III s, Kronprinsessegade, ordinære afdelingsmøde onsdag den 10. september 2015 kl. 17.00 i selskabslokalerne

Læs mere

Referat af afdelingsmøde for afd. 56 den 6. april 2018

Referat af afdelingsmøde for afd. 56 den 6. april 2018 1. Valg af dirigent: Dan Christensen AAB Stemmeudvalg: Referat af afdelingsmøde for afd. 56 den 6. april 2018 Robert Bøndorff og Søren Brogner Stemmer: 53 husstande = 106 stemmer. 2a. Fremlæggelse af beretning

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen.

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen. Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen. 1. Valg af dirigent, referent og godkendelse af dagsordenen. 2.

Læs mere

Boligforeningen Hvidovrebo 30 August 2011. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset.

Boligforeningen Hvidovrebo 30 August 2011. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset. Referat Afdelingsmøde August 2011 Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset. Til stede var: 27 lejemål + Johnny Ford Christel Halberg Frans Sarauw Jack Karoliussen

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget

Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget Der var indkaldt til generalforsamling i grundejerforeningen Koglevænget tirsdag den 16. maj 2006 kl. 20:00 hos Helle og Ib i nr. 17 Dagsorden:

Læs mere

Afdeling Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: 15 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: 15 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 0213. Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: Beboere 15 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen:

Læs mere

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/9 Afdeling 16 Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Lis Andersen Eva Jensen Bjarne Hajbert Mette

Læs mere

Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00.

Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00. Til beboerne i afdeling 0205 Stenhøjgårdsvej 1-81 og 2-48 7. september 2014 Vedr.: referat af ordinært afdelingsmøde. Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg og referent 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab for 1. august 2016 til 31. juli 2017 5. Aflæggelse

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde 27. maj 2010 Afdeling Kirkebjerg

Referat af ordinært afdelingsmøde 27. maj 2010 Afdeling Kirkebjerg Maj 2010 Referat af ordinært afdelingsmøde 27. maj 2010 Afdeling 601 - Kirkebjerg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Aflæggelse af formandens beretning 2009/2010 4. Fremlæggelse

Læs mere

Formanden bød velkommen til mødet. Herefter blev Kurt Jeppesen fra LLO valgt som dirigent.

Formanden bød velkommen til mødet. Herefter blev Kurt Jeppesen fra LLO valgt som dirigent. Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 19. juni 2012 kl. 19.00, der afholdtes i telt på boldbanen ved gavlen af Murskeen 28 Til stede fra bebyggelsen: 131 husstande Endvidere

Læs mere

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 12. september 2013 kl. 19.00

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 12. september 2013 kl. 19.00 Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 12. september 2013 kl. 19.00 Deltagere: ca. 90 beboere (82 husstande) incl. bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Erik Karstensen, Lilli Jensen, Christian Pedersen,

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 11. marts 2015 kl. 13.00 i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 11. marts 2015 kl. 13.00 i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 11. marts 2015 kl. 13.00 i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning...

Læs mere

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Afd. 33 Hedelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag den 18. september 2018 kl. 19.00 i Beboerhuset i nr. 61. Referat: 1. Valg af dirigent, stemmetællere

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014

Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014 Fremmødt: 42 husstande, 47 personer. Sted: Aulaen på Virup Skolen Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014 1. Valg af dirigent og referent Søren Høgsberg fra hovedbestyrelsen er valgt som

Læs mere

Fællesadministrationen af 2009 Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail fa2009@fa2009.

Fællesadministrationen af 2009 Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail fa2009@fa2009. Fællesadministrationen af 2009 Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail fa2009@fa2009.dk Den 3. november 2011 Til beboerne i Den selvejende almene

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 54, AFHOLDT DEN 20. SEPTEMBER 2016 I FÆLLEHUSET, SOLSIKKEHAVEN 24, KOLDING

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 54, AFHOLDT DEN 20. SEPTEMBER 2016 I FÆLLEHUSET, SOLSIKKEHAVEN 24, KOLDING REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 54, AFHOLDT DEN 20. SEPTEMBER 2016 I FÆLLEHUSET, SOLSIKKEHAVEN 24, KOLDING Der var mødt 33 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Mogens Hinrichsen Fra administrationen:

Læs mere

Afdelingsmøde tirsdag den 30. august 2016 kl.1830, mødestart kl.1900. Fælleshuset, Hjelmagerparken 410, 8541 Løgten (Almenbo, afd. 31.). Dagsorden: 1. velkomst ved afdelingsbestyrelsen. 2. valg af dirigent.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET 1 Introduktion Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet på afdelingsmødet på Birkerød Kollegiet. Forretningsordenen er underordnet DUAB s vedtægter og

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 25. april 2006, kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

Klostervangen, maj 2018.Referat fra afdelingsmøde, afd. 25, Klostervangen, onssdag 30. maj 2018 på Scandic City Hotel.

Klostervangen, maj 2018.Referat fra afdelingsmøde, afd. 25, Klostervangen, onssdag 30. maj 2018 på Scandic City Hotel. Hermed A25 referat fra afdelingsmødet 30/5-2018: ================================================================================ ==== Klostervangen, maj 2018.Referat fra afdelingsmøde, afd. 25, Klostervangen,

Læs mere

Boligforeningen Give Afdeling 13652

Boligforeningen Give Afdeling 13652 Boligforeningen Give Afdeling 13652 Referat af afdelingsmøde afholdt den 12. september 2017 Så mange beboere deltog: Der deltog 46 beboere fordelt på 40 husstande Fra administrationen deltog: Kundechef

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling

Referat Ordinær generalforsamling Referat Ordinær generalforsamling 10. marts 2004 Andelsboligforeningen Til stede nr. 91, 93, 95, 97, 99, 101, 105, 107, 109, 111, 117, 119, 121, 127, 129, 131, 133, 135, 137, 141, 145, 147, 151, 153, 159,

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 4

AAB Silkeborg Afdeling 4 AAB Silkeborg Afdeling 4 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt mandag d. 29/8 2016, kl. 18.00, i gildesalen, Læssøgade 33 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration:

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 Onsdag d. 16. marts kl Med følgende dagsorden:

Referat af generalforsamling 2016 Onsdag d. 16. marts kl Med følgende dagsorden: Referat af generalforsamling 2016 Onsdag d. 16. marts kl. 19.30 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Bestyrelsens beretning for 2015 4. Rotter. Beslutningsforslag om løsning.

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade Tirsdag den 19. september 2017, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse af

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Afdeling 1-6064 + 1-6066 Damagervej/stubmøllevej Mødedato/kl.: Torsdag den 8. september 2011 klokken 19.00 Sted: Hammelstrupshus beboerlokale, Damagervej

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Referat af beboermøde torsdag den 10. september 2015 kl. 19.00 11. september 2015 Deltagere: 31 husstande, 62 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da Astrid

Læs mere

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde Afd. 1-14 Nordhavnsgården Beboerlokalet, Herninggade 2 2100 København Ø Onsdag den 14. september 2011 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at

Læs mere

Referat af afdelingsmøde Afdeling 15 Stavnsvej Torsdag, den 15. september 2011

Referat af afdelingsmøde Afdeling 15 Stavnsvej Torsdag, den 15. september 2011 Referat af afdelingsmøde Afdeling 15 Stavnsvej Torsdag, den 15. september 2011 Til stede: 16 husstande Afdelingsbestyrelsen William Pham (WP) Tina Slot Schmidt (TS) Bestyrelsen Klaus Djernes (KD) Administration

Læs mere

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bering-Bryld blev valg som dirigent.

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere