2007 et tilbageblik på året der gik.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2007 et tilbageblik på året der gik."

Transkript

1 2007 et tilbageblik på året der gik. Web adresse: Af Karin Astrup, formand for trans-danmark.dk I Danmark er det en tradition at vi alle hører eller ser dronningens og statsministerens nytårstale, hvor man gør status på året der gik og hvad der ligger foran os i det kommende år. Som formand for Trans-Danmark har jeg også gjort det til en tradition at beskrive det forgangne år set fra min stol. På vores general forsamling i den 31.marts 2006 fik vi en bestyrelse med følgende sammensætning: Formand: Karin Astrup. Næstformand: Tina Schuldt Vyum Kasserer: Pia Nielsen Sekretær: Jane Johansen Bestyrelsesmedlem: Ulla Rørvig 1. suppleant: Pernille Knudsen 2. suppleant: Signe Kruse Generalforsamlingen vedtog også følgende vedtægtsændring, samt en forhøjelse af kontingentet til 300,00 dkk om året. 23 i vedtægterne ændret: Ved foreningens ophævelse bestemmer generalforsamlingen under hvilken beslutningen vedtages til hvilket formål foreningens evt. formue og aktiver i øvrigt skal anvendes. " er således ikke tilstrækkelig. Ved foreningens ophævelse skal det almennyttige formål således tilgodeses og en eventuel formue må således eksempelvis ikke blive tilbagebetalt til medlemmerne, hvilket er en mulighed med den nuværende formulering. Den nye formulering ser derfor således ud:

2 "Ved foreningens ophævelse skal foreningens formue tilgodese foreningens formål jvf. 2. Generalforsamlingen, under hvilken beslutningen om foreningens ophævelse vedtages, bestemmer, hvorledes dette gøres." Jane Johansen trådte ud af bestyrelsen. I oktober måned besluttede foreningens sekretær Jane at forlade bestyrelsen, da hun vil koncentrere sig om hendes civile job. Jeg vil gerne takke Jane for hendes mangeårige engagement i foreningen, og jeg håber vi ser hende tilbage igen, når tiden tillader det. B 142: Forslag til folketingsbeslutning om transseksuelles/transkønnedes rettigheder. Trans-Danmark fremsendte den 14.maj 2007 en henvendelse til Sundhedsudvalget(SUU), hvor vi udbad os foretræde og samtidig fremsendte vore kommentarer til forslaget. Vores skrivelse skulle danne grundlag for det indlæg vi kom med under høringen i SUU, således at vi ikke skulle bruge tid på at henvise til lovgivningen under foretrædet for SUU; men at vi kunne henvise til det materiale, vi havde fremsendt på forhånd. 15 min er kort tid til at komme igennem et forslag som Enhedslistens. Den 7.juni 2007 havde vores næstformand Tina Vyum så foretræde for SUU, hvor hun i hendes gennemgang, kunne henvise til det dokument som vi havde fremsendt på forhånd. Kl blev Tina så kaldt ind til udvalget, og efter at formanden for Sundhedsudvalget havde budt velkommen og da Tina havde bekræftet sin identitet og tilhørsforhold, blev hun bedt om at fremlægge vores synspunkter. Dette gjorde Tina så, og hun er rimelig sikker på, at der var mindst et punkt, hvor udvalget blev temmelig rystet. Da Tina fortalte udvalget om proceduren på SK, hvor patienterne bliver bedt om at medbringe deres forældre til samtale (vi taler om personer på over de 40 år), ja så blev der megen uro omkring bordet. Det mente de ikke kunne være rigtigt, hvad hvis ens forældre var gået bort? Skulle man så stille med en værge, var der en der ville vide? Hvad angår ændring af kønsbestemt cpr.nr, så var det Tinas fornemmelse, at der stod udvalget meget stejlt og der er næppe udsigt til en ændring af dette. Der blev fremsat en mulig åbning i form af fjernelse af kønsbetegnelse, således at den ikke længere ville fremgå. Eller at man kunne gøre brug af en anden mulighed, nemlig et X som skulle betyde "Unspecified gender" den løsning er jeg helt

3 sikker på, at der ikke er nogen der ønsker indført. Vi har ingen vanskeligheder nu, men blev den ordning indført, så er jeg 100% sikker på at vi vil opleve en hel del vanskeligheder. Det kønsbestemte fornavn, kunne nogle af udvalgets medlemmer ikke forstå vores problemer med. Vi kunne jo da bare vælge et navn fra listen over kønsneutrale navne. Tina tillod sig så, at spørge medlemmet af SUU, om hun synes det er i orden at være tvunget til at hedde Søren, når man faktisk havde det bedst med at hede Sofie? Tina prøvede på at forklare, at de fleste af os ikke bare vælger det første og bedste navn, vi kan komme i tanke om; men derimod faktisk gør os en hel del overvejelser, når vi vælger det navn, der svarer til det køn, vi ønsker at leve som. Der kom ikke noget entydigt svar retur, men Tina tror nu nok medlemmet forstod meningen. Tina tillod sig ligeledes at slå ned på den der med, at Navnet ikke må være til ulempe for bæreren. Hvem kan mon bedst vurdere, om navnet er til ulempe? Det må da være den person der har dette navn Hvis ikke, så er vi ude i noget formynderi fra den lovgivende forsamlings side. Tina gjorde ligeledes udvalget opmærksom på den meget lange behandlingstid på SK, og at Trans- Danmark fandt det temmelig problematisk, at man kan risikere at skulle gå til behandling i årevis, uden udsigt til en afgørelse. I denne forbindelse ønskede Trans-Danmark at gøre udvalget opmærksom på EU Traktatens Artikel 60 som handler om varernes fri bevægelighed over grænserne inden for EU. Når vi så ser på antallet af kønsmodificerende operationer, der årligt gennemføres her i landet, så er vi af den opfattelse, at der ikke eksistere den fornødne ekspertise i Danmark til at foretage disse operationer, og at der derfor bør være mulighed for at såvel diagnostik, behandling og rehabilitering kan gennemføres i et andet EU-land og at udgifterne som er forbundet hermed betales i henhold til Sundhedslovens 243. Tina refererede herunder til Smith/Peersbom mod diverse Nederlandske Sygekasser. Udvalget takkede herefter for Tinas redegørelse, og bekræftede at de videregav relevante oplysninger til de øvrige udvalg. Efter høringsrunden blev der sendt spørgsmål fra Sundhedsudvalget til sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen. Den 25. september fremsendte Trans-Danmark så vore kommentarer til de svar der på dette tidspunkt forelå; men samme dag som SUU modtog disse kommentarer(kan læses på hjemmesiden), ja så kom der yderligere svar fra Lars Løkke Rasmussen, og endnu engang fremsendte vi vore kommentarer til disse svar den 4. oktober 2007.

4 I denne forbindelse opdagede vi at forslaget var taget af bordet, da man ikke havde fået det færdigbehandlet i Folketingssamlingen 2006/2007. Trans-Danmark henvendte sig derfor til forslagsstilleren Per Clausen fra Enhedslisten, for at høre om forslaget ville blive genfremsat i denne Folketingssamling. Her er hans svar: Kære Karin Astrup Vi fremsætter et forslag i stil med B 142 i denne samling. Jeg skal først have gennemgået alle spørgsmål, svar og henvendelser samt indlæggene fra første behandling grundigt for at se, om det giver anledning til ændringer/forbedringer eller en eventuel opdeling. MVH Per Clausen Vi forventer at komme med nogle forslag til Per Clausen senest medio januar Den nye hjemmeside Som I sikkert har opdaget har Trans-Danmark fået en ny hjemmeside, som Tina Vyum har lavet sammen med undertegnede. Vi har forsøgt at gøre den så nem som mulig at navigere rundt på; men vi er selvfølgelig ikke færdige med at udvikle på den endnu. Vi håber, at vore medlemmer har forståelse herfor, da vi også har en masse andre aktiviteter i gang for tiden. Hjemmesiden er delt op i flere sektioner, hvor der blandt andet er mulighed for at f.eks. booke et foredrag eller se hvilke aktiviteter der er i TS-Kontakt.

5 Med tiden vil den blive udbygget således, at hjemmesiden vil være at finde på tysk og engelsk i løbet af 2008, samt eventuelt yderligere sprog med tiden. Her kunne vi godt bruge nogle medlemmer, der er villige til at hjælpe med oversættelsen, ligesom vi har brug for oversættere den anden vej. Såfremt I måtte have ønsker eller materiale som I mener, bør komme på hjemmesiden bedes I sende dem til Tina naestformand@trans-danmark.dk Kjole Ole sagen. Trans-Danmark, der meldte B&O-forhandleren i Viborg på vegne af Kjole-Ole, er tilfreds med bødeforlæg i diskriminationssag Mens Kjole-Ole er dybt skuffet over, at det "kun" koster B&O-forhandleren i Viborg en bøde på 3000 kroner at diskriminere mænd i dametøj, så er Trans-Danmark tilfreds. Det var Trans-Danmark, der i sin tid anmeldte B&O-forhandleren til politiet på vegne af Kjole-Ole, og selv om man i foreningen havde håbet på en retssag, så er et bødeforlæg fuldt tilstrækkeligt. - Bødeforlægget viser jo, at myndighederne rent faktisk reagerer på diskrimination. Bøden er et signal om, at man ikke kan diskriminere andre mennesker ustraffet. Man kan så altid diskutere, om bøden er stor nok, men det er jo en anden diskussion. Spring ud dag den 30. maj maj var det den første internationale Spring ud dag for transvestitter og transseksuelle. Ideen til denne dag kommer fra Katja Tordrup, formanden for TiD, og et par af vore medlemmer brugte denne dag til at dele blomster ud på gågaden i Århus.

6 Katja håber at denne event kan gentages i Conference on LGBT Human Rights, København juli 2009, World Out Games Formanden fra LBL havde spurgt om Trans-Danmark ville deltage i planlægningen af denne konference, hvilket vi har indvilliget i. Det første møde var den kl. 17:00 i København, hvor Tina deltog på foreningens vegne. Her blev det besluttet at Trans-Danmark fremover skal stå for den transgender del af konferencen, hvor der skal arrangeres workshops og key-note speakers. Trans-Danmark deltager nu i de månedlige møder i København. Interne opgaver i foreningen. Bestyrelsen har arbejdet meget på at få løftet foreningen videre, fra vort nuværende leje og op på et organisatorisk mere modent niveau. Vision 2012 På det sidste bestyrelsesmøde i oktober blev der nedsat en arbejdsgruppe bestående af Tina Vyum, Pia Nielsen og Karin Astrup, som skal arbejde med visionerne for foreningens virke frem til Trans-Danmark har nu eksisteret siden juni 2002, og i de forgangne 5½ år er foreningen vokset fra fødselsstadiet til at være nået til det tidspunkt hvor Trans-Danmark skal træde ind i de voksnes rækker. Vi mener selv at de første spæde skridt er lagt; men nu skal vi have formuleret visionerne for de næste 4-5 år, således at bestyrelsen kan lægge en strategi for, hvorledes vi kan nå vore mål, og få

7 lavet handlingsplaner til at få dem ført ud i livet. Dette er et forsøg fra bestyrelsens side at få organisationen professionaliseret yderligere. Denne gruppe holdte deres første møde den 24. november 2007, og udkastet til vision 2012 kan læses på hjemmesiden. Bestyrelsen har ligeledes defineret arbejdsopgaverne internt i bestyrelsen, hvilket er beskrevet i vores Newsletter nr. 7. Vi har arbejdet med at få automatiseret vores kontingent procedurer, således at vi får alle vore kontingentkroner i kassen. Bogprojektet Håndbog om kønsidentitet Trans-Danmark er i øjeblikket ved at udfærdige en bog med arbejdstitlen Håndbog om kønsidentitet. Formålet er at komme hele vejen rundt om alle forhold med betydning for transvestitter og transseksuelle.. Bogen vil bl.a. behandle følgende områder: Definitioner af de relevante ord og begreber. Sociale forhold (forhold til familie, venner, arbejde, råd og tips m.v.). Juridiske forhold (Straffelov, Navnelov og diskriminationslove). Medicinske forhold (kønshormonbehandling, kønsmodificerende operationer og feminiseringskirurgi). Den vil desuden indeholde en historisk gennemgang af transvestismen og transseksualismen gennem årene. Endelig vil bogen indeholde artikler fra en række fagfolk og fra forskellige typer af transpersoner.

8 2007 har vist os at arbejdet med denne bog er mere tidskrævende end vi har været klar over på forhånd. På trods af at redaktionsudvalget mødes hver anden weekend, så har vi ikke nået at få bogen færdig til det tidspunkt, vi oprindeligt havde forventet. Dette er beklageligt; men vi vil hellere have et godt gennemarbejdet produkt end noget der er hastet igennem. Det internationale arbejde i TransGender Europe (TGEU) Trans-Danmark har deltaget i de tre Steering Committee(SC) møder i Amsterdam, Berlin og Torino, som har været afholdt. Tina og Karin er begge medlemmer af SC. På mødet i Torino deltog Pia også, da hun er den ene af to revisorer i TGEU. TGEU er efter Trans-Danmarks opfattelse en once in a life time mulighed for at få et europæisk samarbejde og netværk op at stå. Hvis ikke vi lykkedes er jeg bange for at der vil gå mange år endnu inden man vil forsøge igen. Hvorfor skal vi så have et sådant samarbejde på europæisk plan? Fordi at mere og mere lovgivning vil ske i en europæisk kontekst Fordi et europæisk netværk vil bidrage med udveksling af erfaringer på tværs af lande grænser Fordi vi gennem et europæisk samarbejde vil få større indflydelse på vores egen dagligdag Fordi ved at løfte i flok, så får vi også de økonomiske ressourcer til at kunne foretage det fornødne politiske lobby arbejde Som en europæisk paraply organisation vil vi få lettere adgang til de politiske gremier som vi ønsker at påvirke. Vi kan få igangsat mere forskning på det transgender område

9 Når man står på sidelinien og ser på TGEU så vil de fleste mene at det går alt for langsomt; men man må forstå, at når man skal bygge en organisation hvor medlemmernes baggrund er vidt forskellige og det samme gælder deres organisatoriske niveau, så tager tingene tid. Bare de kulturelle forskelle mellem de sydeuropæiske deltagere og den germanske kultur gør at mange ting bliver vendt flere gange inden man opnår en fælles forståelse. De enkelte medlemmer af SC egen baggrund er også forskellige, hvilket igen giver forskellig tilgang til f.eks. økonomi og organisationsformer. Når dette er sagt så er TGEU nået meget langt, og Trans-Danmarks indflydelse på organisationen er meget stor, dels p.g.a. vores store engagement, men også på grund af vores mere forretningsorienterede tilgang til arbejdet. Med 2 ud af nu 11 medlemmer i SC, samt det faktum at vi sidder på nogle vigtige udvalgsposter gør, at vi i løbet af de sidste næsten 2 år, er ved at have en organisationsform, som vi har advokeret siden starten, men som mange græsrodsorganisationer har haft svært ved at forholde sig til, blandt andet fordi deres egen organisationsgrad ikke har været særlig stor. På det seneste møde i Torino, fik vi så endelig ændret bestyrelsesopbygningen og stemmeproceduren således, at Steering Committee får 9 medlemmer imod 24 i det oprindelige forslag, og man vælger formand, næstformand og kassereren direkte, og derefter de resterende medlemmer. Foreningerne har 6 stemmer som forening, men man kan godt have flere hvis de delegerede samtidig er individuelle medlemmer. Dette kræver en formel godkendelse af medlemmerne, derfor indkaldes der til en ekstraordinær generalforsamling i februar 2008, hvor ændringerne formelt vedtages. Dette sker af hensyn til Østrigsk lov, hvorunder foreningen virker. Desværre blev council 2007 udskudt til 2008, men som plaster på såret så afholdes det i Berlin i stedet for Torino. Mødet med MEP Intergroup i Europa Parlamentet Den 3. juli havde TGEU en delegation bestående af Jane Thomas fra Tyskland, Justus Eisfeld fra Holland og professor Dr. Jur. Stephen Whittle fra UK i Europa Parlamentet for at holde møde med en af de såkaldte Intergroup.

10 En Intergroup er officielle komiteer under Europa-parlamentet, hvor medlemmerne er tværpolitisk sammensat, og hvor disse fokuserer på forskellige emner, f.eks. findes der en gruppe som har freedom of speech på programmet. Den intergroup vi havde møde med var den såkaldte LGBT, som har en relativ pæn indflydelse i parlamentet, og som fik gennemført resolutionen om Homophobia. Mødet var et touch base møde, hvor Lissy Gröner der er formand for Womens Rights and Gender Equality, Eminie Bozkurt og Michael Cashman fra Petions Committee deltog. Resultatet af dette møde var meget positivt: LGBT intergroup aftalte at ville afholde et årligt møde der udelukkende beskæftiger sig med transgender emner En diskussion af transgender rettigheder vil være et fast punkt på dagsordnen i fremtiden på alle møder Emine Bozkurt har inviteret hele SC til Bruxelles som besøgsgruppe Michael Cashman vil bære en Petion (EU fagteknisk udtryk for anmodning/appel) igennem komiteen, så SC skal nu udforme en sådan. Emine Bozkurt og Lissy Gröner har lovet at lave lobby arbejde i WRGE for forskning i transgender rettigheder, hvor resultatet gerne skulle være en hvidbog der kan forelægges WRGE og derefter Kommissionen. Nogle af de punkter vi vil tage op med LGBT intergroup er: Lovgivning menneskerettigheder Adgang til sundhedsvæsenet Diskrimination af transgender på arbejdsmarkedet Antidiskrimination gadevold og hate crimes Transgender asyl rettigheder Internationalt forskningsprojekt om transgender finansieret af EU:

11 EU kommissionen gav sit ok til gennemførelsen at et trans-europæisk forskningsprojekt, hvor der vil blive lavet en spørgeskema analyse omkring transgender forhold i Europa. Budgettet er 60,258.- som finansieres af EU. Undersøgelsen foretages af Manchester Metropolitan University af professor i jura Stephen Whittle og professor i sociologi Lewis Turner. Sidste frist for at svare på undersøgelsens spørgeskema var den 30. november. Så derfor kan vi ikke oplyse hvor mange respondenter der har været på undersøgelsen; men ultimo oktober var der 2,377 der havde udfyldt spørgeskemaet, hvoraf 143 havde benyttet den danske version, hertil kommer at 47 danskere havde svaret på den engelske udgave og 26 havde svaret på den tyske version. Årsagen hertil formodes at være den, at den danske version først kom op den 10. oktober, hvor undersøgelsen allerede havde været i gang i 10 dage. Har vi ellers lavet noget? Tina, Pia og Karin har holdt foredrag på uddannelsesinstitutioner, for LO og DA, samt loger. Tina sidder i et udvalg Det rummelige arbejdsmarked som er nedsat af Region Syddanmark Deltaget i IBM s ligestillingskonference i København Deltaget i SiD s ligestillingskonference Ulla og Signe har arrangeret sociale arrangementer, 10 cafemøder, forårsfest i Vejle, sommerfest i Skader og julefrokost i Randers Opfordring Jeg vil gerne her i slutningen af året opfordre til at I bruger foreningen mere. Det kræver at man betaler sit kontingent og at man er aktiv. Mød op på generalforsamlingen som afholdes den 15.marts 2008 i Skader og giv jeres mening til kende. Hvis man ikke er aktiv, så er det bestyrelsen alene der bestemmer, hvilke områder man skal bruge tid på og ikke medlemmerne. Vær ikke bange for at give os jeres mening.

12 Må alle få et godt og lykkebringende 2008 Kærlig hilsen Karin Astrup Formand for trans-danmark.dk

NEWSLETTER NO. 6. TransGender Network Europe (TGEU) Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle. Web adresse:

NEWSLETTER NO. 6. TransGender Network Europe (TGEU) Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle. Web adresse: NEWSLETTER NO. 6 19. september 2007 Kære medlemmer, Dette er newsletter nummer 6 TransGender Network Europe (TGEU) Visse personer som har valgt at stå udenfor foreningerne, har efter min opfattelse viet

Læs mere

1. november 2007. Trans-Danmark har for tiden et meget højt aktivitets niveau, som afspejler sig i vores daglige

1. november 2007. Trans-Danmark har for tiden et meget højt aktivitets niveau, som afspejler sig i vores daglige NEWSLETTER NO. 7 1. november 2007 Kære medlemmer, Dette er newsletter nummer 7 Trans-Danmark har for tiden et meget højt aktivitets niveau, som afspejler sig i vores daglige virke. Jeg ved at vi ofte får

Læs mere

2006 et tilbageblik på året der gik.

2006 et tilbageblik på året der gik. 2006 et tilbageblik på året der gik. Af Karin Astrup, formand for trans-danmark.dk I Danmark er det en tradition at vi alle hører eller ser dronningens og statsministerens nytårstale, hvor man gør status

Læs mere

Den 7. marts 2009 afholdte vi vores generalforsamling i Bygningen i Vejle.

Den 7. marts 2009 afholdte vi vores generalforsamling i Bygningen i Vejle. NEWSLETTER NO. 15 21. maj 2009 Kære medlemmer, Jeg beklager, at dette nyhedsbrev er blevet forsinket en smule. 1. Generalforsamlingen 2009 Den 7. marts 2009 afholdte vi vores generalforsamling i Bygningen

Læs mere

Generalforsamling afholdt den 15. marts 2008 i Skader hos Signe Kruse.

Generalforsamling afholdt den 15. marts 2008 i Skader hos Signe Kruse. Generalforsamling afholdt den 15. marts 2008 i Skader hos Signe Kruse. Dagsorden 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsen aflægger beretning for det forløbne år. 3) Bestyrelsen forelægger det reviderede regnskab.

Læs mere

2004 et tilbageblik på året der gik.

2004 et tilbageblik på året der gik. 2004 et tilbageblik på året der gik. Af Karin Astrup, formand for trans-danmark.dk I Danmark er det en tradition at vi alle hører eller ser dronningens og statsministerens nytårstale, hvor man gør status

Læs mere

NEWSLETTER NO. 8 Karup, 20. januar 2008

NEWSLETTER NO. 8 Karup, 20. januar 2008 NEWSLETTER NO. 8 Karup, 20. januar 2008 Kære medlemmer, 1. Generalforsamlingen 2008 Datoen for generalforsamlingen 2008 er nu blevet fastlagt til den 15. marts 2008 kl.13.00 og vil blive afholdt i Skader.

Læs mere

NEWSLETTER NO. 12 Karup, 4. september 2008

NEWSLETTER NO. 12 Karup, 4. september 2008 NEWSLETTER NO. 12 Karup, 4. september 2008 Kære medlemmer, Sommerferien er så småt ved at være overstået for de fleste danskere og arbejdstøjet skal findes frem igen. Dette gælder også for Trans-Danmark,

Læs mere

trans-danmark.dk takker for at få mulighed for at møde navnelovsudvalget, så vi kan redegøre for de ønsker, foreningen har til en ny navnelov.

trans-danmark.dk takker for at få mulighed for at møde navnelovsudvalget, så vi kan redegøre for de ønsker, foreningen har til en ny navnelov. Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Web adresse: www.trans-danmark.dk Navnelovsudvalget Lørdag den 1. november 2003 trans-danmark.dk takker for at få mulighed for at møde navnelovsudvalget,

Læs mere

NEWSLETTER NO. 10 Karup, 16. april 2008

NEWSLETTER NO. 10 Karup, 16. april 2008 NEWSLETTER NO. 10 Karup, 16. april 2008 Kære medlemmer, Generalforsamlingen den 15. marts 2008 Til denne generalforsamling var 18 stemmeberettigede medlemmer mødt frem og vi fik valgt en ny bestyrelse,

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Referat af generalforsamling 19. marts 2011

Referat af generalforsamling 19. marts 2011 Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Hjemmeside: www.transdanmark.dk 22. marts 2011 Referat af generalforsamling 19. marts 2011 Deltagere:Lisbeth Merete, Izabella, Tina Thranesen, Michelle,

Læs mere

Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle

Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Web adresse: www.trans-danmark.dk Lørdag den 26. april 2003 I Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Navn

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

På vores bestyrelsesmøde den 16. januar 2010 blev stedet og tidspunktet for årets generalforsamling

På vores bestyrelsesmøde den 16. januar 2010 blev stedet og tidspunktet for årets generalforsamling Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Hjemmeside: www.trans-danmark.dk Kære medlemmer, NEWSLETTER NO. 18 Jeg håber at I alle er kommet godt ind i det nye årti. 31. januar 2010 På vores bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010

Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010 Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010 Burkinagruppen blev stiftet lørdag den 8. maj 2010 i Stavtrup ved Århus. 19 voksne og 8 børn deltog i stiftelsen af foreningen. Efter velkomst

Læs mere

Vision 2012 et arbejdspapir.

Vision 2012 et arbejdspapir. Vision 2012 et arbejdspapir. Karup, den 25. november 2007 På det sidste bestyrelsesmøde blev der nedsat en arbejdsgruppe bestående af Tina Vyum, Pia Nielsen og Karin Astrup, som skal arbejde med visionerne

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Til stede: Hanne, Patricia, Michael, Bente Fraværende: Allan og Pia skulle have været med på Skype, men internettet fungerede ikke. Linda blev i København,

Læs mere

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER. Forslag til RÅDETS FORORDNING

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER. Forslag til RÅDETS FORORDNING KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER Bruxelles, den 18.05.2001 KOM(2001) 266 endelig Forslag til RÅDETS FORORDNING om supplering af bilaget til Kommisssionens forordning (EF) nr. 1107/96 om registrering

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 26. maj 2016 (OR. en)

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 26. maj 2016 (OR. en) Conseil UE Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 26. maj 2016 (OR. en) 8974/16 LIMITE PUBLIC PV/CONS 23 RELEX 402 UDKAST TIL PROTOKOL 1 Vedr.: 3463. samling i Rådet for Den Europæiske Union (UDENRIGSANLIGGENDER/HANDEL)

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C.

Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C. DM Seniorklub København/Sjælland November 2011-11-08 Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C. Der var 35 medlemmer til stede. Til stede fra

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Arbejdsudvalg sek. I & II

Arbejdsudvalg sek. I & II Arbejdsudvalg sek. I & II REFERAT 5 NOVEMBER 2011 KL. 10:00 NÆSTVED, HOS JENS CHR. NIELSEN MØDE INDKALDT AF Formand for AU sek. 2, MØDETYPE Arbejdsudvalgs møde (AU) sek. 1 & 2 ARRANGØR REFERENT Dansk politihundeforening

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

2008 et tilbageblik på året der gik.

2008 et tilbageblik på året der gik. 2008 et tilbageblik på året der gik. Som formand for Trans-Danmark har jeg også gjort det til en tradition at beskrive det forgangne år set fra min stol, og nu er tiden nået hertil igen. Trans-Danmark

Læs mere

GRØNDALSVÆNGE NYT. Andelsboligforeningen Grøndalsvænge Vindruevej 2 A 2400 København NV Uge 5/2015

GRØNDALSVÆNGE NYT. Andelsboligforeningen Grøndalsvænge Vindruevej 2 A 2400 København NV Uge 5/2015 GRØNDALSVÆNGE NYT Andelsboligforeningen Grøndalsvænge Vindruevej 2 A 2400 København NV Uge 5/2015 Ekstraordinær generalforsamling onsdag den 4. februar 2015 Sammen med dette Grøndalsvænge nyt modtager

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Bestyrelsen i Slangerup Børne- og Ungdomsfilmklub Holger indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling lørdag den 11. februar 2017 kl. 10.00 i Slangerup

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Referat fra Trans-Danmarks ordinære generalforsamling lørdag, den 17. marts 2012 kl. 1500 i Dalbyneder Forsamlingshus, Stenhøjvej 5, 8970 Havndal

Referat fra Trans-Danmarks ordinære generalforsamling lørdag, den 17. marts 2012 kl. 1500 i Dalbyneder Forsamlingshus, Stenhøjvej 5, 8970 Havndal Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Hjemmeside: www.transdanmark. dk Den 22. marts 2012 Referat fra Trans-Danmarks ordinære generalforsamling lørdag, den 17. marts 2012 kl. 1500 i Dalbyneder

Læs mere

DJ Kommunikation inviterer til ekstraordinær generalforsamling 5. marts kl. 16.30.

DJ Kommunikation inviterer til ekstraordinær generalforsamling 5. marts kl. 16.30. DJ Kommunikation inviterer til ekstraordinær generalforsamling 5. marts kl. 16.30. Årsagen er, at bestyrelsen ved sidste ordinære generalforsamling ikke kunne fremlægge et regnskab for 2012, der var korrekt.

Læs mere

Grundejerforeningen Tornerosebugten

Grundejerforeningen Tornerosebugten Grundejerforeningen Tornerosebugten Ordinær generalforsamling søndag den 10-06-2012 i Odden Forsamlingshus Antal deltagere: ca. 20 (19 stemmeberettigede var repræsenteret, heraf 4 ved fuldmagt) Dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS

Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS Mandag den 14. maj kl. 19.00 i festsalen, Det Jødiske Hus. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent, ordstyrer og referent. 2. Behandling og godkendelse af vedtægter.

Læs mere

Her er mit bidrag til de centrale spørgsmål i høringen:

Her er mit bidrag til de centrale spørgsmål i høringen: Til Europa-Kommissionen Generalsekretariatet Direktorat E "Bedre regulering og institutionelle anliggender " Kontor E.1 "Institutionelle anliggender" 1049 Bruxelles Belgien Her er mit bidrag til de centrale

Læs mere

Oprettelse af en forening sådan!

Oprettelse af en forening sådan! Vejledning: Frivillig Folkeoplysende Forening 1 Oprettelse af en forening sådan! Kravene til en frivillig folkeoplysende forening handler primært om hvilke aktiviteter, der er i foreningen, og hvordan

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Love og vedtægter. Selskabets navn er Dansk Selskab for Intensiv Terapi (The Danish Society of Intensive Care Medicine).

Love og vedtægter. Selskabets navn er Dansk Selskab for Intensiv Terapi (The Danish Society of Intensive Care Medicine). Love og vedtægter for Dansk Selskab for Intensiv Terapi 1. Navn Selskabets navn er Dansk Selskab for Intensiv Terapi (The Danish Society of Intensive Care Medicine). Stk. 2. Sekretariatets adresse angiver

Læs mere

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN:

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I DANSK TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL)

vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL) Life Science Law DK vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL) Life Science Law DK 2 / 7 INDHOLD 1 Navn, hjemsted og formål... 2 2 Medlemskab og kontingent... 3 3 Bestyrelse... 3 4 Generalforsamling...

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 3. februar 2015

Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 3. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 3. februar 2015 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Sekretariatet orienterer 3. Bestyrelsens arbejde i 2015 4. Årsrapport 5. Symposium 2015 6. Kendskab

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

herning motorflyveklub

herning motorflyveklub herning Referat af ordinær generalforsamling i Herning Motorflyveklub Afholdt den 23. februar 2013 kl. 10:00 Skinderhoimvej 25, 7400 Herning. 1) VALG AF DIRIGENT Dagsorden ifølge vedtægter 1, Valg af dirigent

Læs mere

Europaudvalget EUU Alm.del EU Note 29 Offentligt

Europaudvalget EUU Alm.del EU Note 29 Offentligt Europaudvalget 2014-15 EUU Alm.del EU Note 29 Offentligt Europaudvalget EU-konsulenten EU-note Til: Dato: Udvalgets medlemmer 9. juni 2015 Forslag om bedre lovgivning i EU Europa-Kommissionen fremlagde

Læs mere

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/3-2009 Referat Generalforsamlingen blev afholdt på restaurant Lanterna og grundejerforeningen bød på kaffe/te med hjemmebag samt øl og vand. Fremmødet var større

Læs mere

VEDTÆGTER. for DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD)

VEDTÆGTER. for DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD) VEDTÆGTER for DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD) Vedtaget på generalforsamlingen den 05.10.2009. Seneste ændring vedtaget på generalforsamlingen den 21.11.2013 VERSION 1.3 SIDE 1 AF 5 1. Navn Foreningens

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Tisvildelejeforeningen

Tisvildelejeforeningen Dagsorden Generalforsamling Tisvildelejeforeningen 22 juni kl. 10.00 Tisvildeleje 1. Valg af dirigent og referent. Tisvildelejeforeningen 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Forslag til EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS FORORDNING

Forslag til EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS FORORDNING EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 14.12.2016 COM(2016) 798 final 2016/0399 (COD) Forslag til EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS FORORDNING om tilpasning af en række retsakter inden for retlige anliggender,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i trans-danmark.dk, som fandt sted lørdag den 13. marts 2004 kl. 1300 i hovedstadsområdet

Referat fra generalforsamlingen i trans-danmark.dk, som fandt sted lørdag den 13. marts 2004 kl. 1300 i hovedstadsområdet Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Web adresse: www.trans-danmark.dk Torsdag den 14. april 2004. Referat fra generalforsamlingen i trans-danmark.dk, som fandt sted lørdag den 13. marts

Læs mere

1. Valg af dirigent: 2. Bestyrelsens beretning:

1. Valg af dirigent: 2. Bestyrelsens beretning: Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2007 3. Regnskab for 2007 til godkendelse 4. Forslag til beslutning: a) Bump og lege/opholdsareal i Hornemansgade nord b) Det er ulovligt at

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter $1 Foreningens navn: Foreningens navn er Styregruppens Støtter (SGS) $2 Formål og pligter: Foreningens formål er at bistå Styregruppen, der arbejder for en sydlig linjeføring af en kommende Rute A26, som

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent

Læs mere

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU)

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) 17.6.2016 L 160/23 KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) 2016/959 af 17. maj 2016 om gennemførelsesmæssige tekniske standarder for markedssonderinger for så vidt angår de systemer og indberetningsmodeller,

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling afholdt fredag den 19. april, 2013 kl. 18.00. i Cafe Fortegården Ellebjergvej 14 K, 8240 Risskov

Referat af ordinær generalforsamling afholdt fredag den 19. april, 2013 kl. 18.00. i Cafe Fortegården Ellebjergvej 14 K, 8240 Risskov Referat af ordinær generalforsamling afholdt fredag den 19. april, 2013 kl. 18.00. i Cafe Fortegården Ellebjergvej 14 K, 8240 Risskov Hans Egedes Vej: 34,36,38,42,50,52,54,56,60,62,64,66,68 Fridtjof Nansens

Læs mere

Forberedelse. Forberedelse. Forberedelse

Forberedelse. Forberedelse. Forberedelse Formidlingsopgave AT er i høj grad en formidlingsopgave. I mange tilfælde vil du vide mere om emnet end din lærer og din censor. Det betyder at du skal formidle den viden som du er kommet i besiddelse

Læs mere

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU)

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) 30.6.2016 L 173/47 KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) 2016/1055 af 29. juni 2016 om gennemførelsesmæssige tekniske standarder for så vidt angår de tekniske metoder til passende offentliggørelse

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Vedtægter for multiatleterne

Vedtægter for multiatleterne 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 Vedtægter for multiatleterne 1. Navn og hjemsted. Stk. 1 Foreningens navn er multiatleterne. Stk. Foreningen er stiftet den 1. november 00. Stk. Foreningen har hjemsted i Esbjerg

Læs mere

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 3.2.2017 C(2017) 477 final KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af 3.2.2017 om ændring af delegeret forordning (EU) nr. 1062/2014 af 4. august 2014 om det arbejdsprogram

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 18.2.2016 C(2016) 901 final KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af 18.2.2016 om berigtigelse af delegeret forordning (EU) nr. 528/2014 om supplerende regler til

Læs mere

Referat generalforsamling 2018

Referat generalforsamling 2018 1 Referat generalforsamling 2018 Formanden bød velkommen og bad om et minuts stilhed for at mindes de medlemmer der er gået bort i årets løb Ole Kragh Ulf Lytzen Tonny Henriksen Egon Møller Jensen 1. Valg

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN Til medlemmerne November 2012

GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN Til medlemmerne November 2012 phermed fremsendes referat fra generalforsamlingen den 27. november 2012. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA

Læs mere

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss Referat af Generalforsamlingen 31. Maj 2015 Formanden Birgit Lintrup bød velkommen og foreslog advokat Birgitte Schack som dirigent under Generalforsamlingen. Der var ikke andre forslag og Birgitte Schack

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Grundejerforeningen Garvergården.

Grundejerforeningen Garvergården. Generalforsamling mandag den 14.marts.2016 kl. 19:30 Kulturhus Trommen Spiessalen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2015 3. Fremlæggelse og godkendelse af regnskab for 2015 4.

Læs mere

Fyns Militærhistoriske Samling Kragsbjerggård Kragsbjergvej Odense M

Fyns Militærhistoriske Samling Kragsbjerggård Kragsbjergvej Odense M Februar 2013 Fyns Militærhistoriske Samlings generalforsamling d. 19. februar 2013 på Dannevirke Formanden Johannes Lollesgaard bød velkommen til årets ordinære generalforsamling. Formanden fortsatte med

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Foreningen er hjemmehørende i den kommune her i landet, hvor den til enhver tid siddende formand har sin folkeregisteradresse.

Foreningen er hjemmehørende i den kommune her i landet, hvor den til enhver tid siddende formand har sin folkeregisteradresse. Vedtægter for foreningen Danske Naturister 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danske Naturister i daglig tale forkortet til DN. Foreningen er hjemmehørende i den kommune her i landet, hvor den til

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS

VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS.1. Foreningens navn og hjemme sted: Køge Tyrkisk Kulturforening Ølbycenter 71 4600 Køge CVR nr:35152377 1. Denne forening er blevet stiftet d. 28.06.1985 2. Foreningens

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 23.6.2017 C(2017) 4250 final KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af 23.6.2017 om supplerende regler til Europa-Parlamentets og Rådets direktiv (EU) 2015/2366

Læs mere

Forslag til RÅDETS AFGØRELSE

Forslag til RÅDETS AFGØRELSE EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 23.5.2014 COM(2014) 290 final 2014/0151 (NLE) Forslag til RÅDETS AFGØRELSE om indgåelse på Den Europæiske Unions vegne af aftalen mellem Den Europæiske Union og dens

Læs mere

5126/15 sr/lv/bh 1 DGB 3A LIMITE DA

5126/15 sr/lv/bh 1 DGB 3A LIMITE DA Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 12. januar 2015 (OR. en) 5126/15 LIMITE SOC 7 EMPL 5 ECOFIN 16 SAN 3 NOTE fra: formandskabet til: Socialgruppen Dato: 23. januar 2015 Vedr.: Forslag til Rådets

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

Europaudvalget 2012-13 EUU Alm.del EU Note 26 Offentligt

Europaudvalget 2012-13 EUU Alm.del EU Note 26 Offentligt Europaudvalget 2012-13 EUU Alm.del EU Note 26 Offentligt Europaudvalget og Finansudvalget EU-konsulenten EU-note Til: Dato: Udvalgets medlemmer og stedfortrædere 8. februar 2015 Styrket koordination i

Læs mere

BILAG. til FORSLAG TIL RÅDETS AFGØRELSE

BILAG. til FORSLAG TIL RÅDETS AFGØRELSE EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 23.5.2016 COM(2016) 280 final ANNEX 1 BILAG til FORSLAG TIL RÅDETS AFGØRELSE om den holdning, der skal indtages på vegne af Den Europæiske Union i det stabiliserings-

Læs mere

Velkommen til årets generalforsamling her på Fangel Kro, hvor det efterhånden er blevet en tradition at vi afholder vores generalforsamling/årsmøde.

Velkommen til årets generalforsamling her på Fangel Kro, hvor det efterhånden er blevet en tradition at vi afholder vores generalforsamling/årsmøde. Referat af Generalforsamling i Politiets Blå Baretter. På Fangel kro, torsdag den 27. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt i Foredragssalen på Fangel kro, Fangelvej 55, 5260 Odense S. Formanden

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30)

Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30) Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30) Mette Leth, Sonja Vinkler, Eva Ejlersen Wæhrens, Lisa Østergård, Helle Dreier, Kirsten Petersen,

Læs mere

Transvestitforeningen i Danmark TiD

Transvestitforeningen i Danmark TiD Vedtægt for Transvestitforeningen i Danmark TiD I. Navn 1. Foreningens navn er Transvestitforeningen i Danmark forkortet TiD. Stk. 2. Foreningen skal være registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Læs mere

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) / af

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) / af EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 19.3.2018 C(2018) 1558 final KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) / af 19.3.2018 om de proceduremæssige skridt for høringsprocessen med henblik på fastlæggelse

Læs mere

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 24.11.2016 C(2016) 7495 final KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af 24.11.2016 om ændring af Kommissionens delegerede forordning (EU) 2016/1675 om supplering

Læs mere

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening En guide til etablering af nye lokalforeninger Indholdsfortegnelse 1.1 Etablering af ny lokalforening... 1 1.2 Roller i lokalforeninger... 3 1.3 Ansvarsområder i lokalforeninger... 4 1.4 Eksempel på en

Læs mere