Tid onsdag den 17. november 2010 kl. 15:00 Sted Jobcentret - Lokale 1 i nr. 44 Afbud Karsten Edal, Pia Tørving; Leif Rasmussen, Kirsten Hedegaard.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tid onsdag den 17. november 2010 kl. 15:00 Sted Jobcentret - Lokale 1 i nr. 44 Afbud Karsten Edal, Pia Tørving; Leif Rasmussen, Kirsten Hedegaard."

Transkript

1 Referat LBR - Det Lokale Beskæftigelsesråd Tid onsdag den 17. november 2010 kl. 15:00 Sted Jobcentret - Lokale 1 i nr. 44 Afbud Karsten Edal, Pia Tørving; Leif Rasmussen, Kirsten Hedegaard. Indholdsfortegnelse: 51. Godkendelse af dagsorden 52. Opfølgning af referat 53. Valg af repræsentant til LBR 54. Ansøgning til mentorordning ( kr. til unge indsatsen) 55. Ansøgning fra UUO til Ekstraordinær vejledningsindsats overfor de årige i Assens kommune. 56. Ansøgning fra Jobkonsulenterne.dk og Tommerup Erhvervspark - U-holdet 57. Ansøgning fra MENTOR company - Indsatsområde 2011: Mentornetværk og mentorkurser 58. Ansøgning om midler til Microting Terminaler 59. Ansøgning om markedsføring af EGU uddannelsen 60. Ansøgning om støtte til fleksjobskampagne 61. Ansøgning til et 2-årigt projekt: UngIgang.nu 62. Ansøgning om tre storskærme til jobinfo 63. Forslag til mødeplan Den virksomhedsrettede indsats i 2011 (Beskæftigelsesplan 2011) 65. Beskæftigelsesplan 2011 endelig udgave 66. Straksindsats til årige og En ny chance til unge (18-19 årige)(udsat fra sidste møde) 67. Evalueringsrapport vedr. samarbejdet med de privat praktiserende læger 68. Ungekompasset (A2B) - afslutning (udsat fra sidste møde) 69. Opfølgningsrapport beskæftigelsesregionen 3. kvartal 70. Årsredegørelse - Arbejdsmarkedsområdet 2009 (udsat fra sidste møde) 71. Statistik 72. Budgetopfølgning 73. Sager til orientering/efterretning 74. Evt. 75. Underskrifter

2 51. Godkendelse af dagsorden Godkendt 52. Opfølgning af referat Ingen bemærkninger 53. Valg af repræsentant til LBR På sidste møde besluttede udvalget at udvide rådet med 2 medlemmer. Rådet pegede på Karsten Edal som repræsentant fra en uddannelsesinstitution i Assens kommune og at den anden skulle være en repræsentant fra enten Erhvervsskolerne eller AMU. Rådet peger på uddannelsesleder Lise Lotte Gotmark, fra Syddansk Erhvervsskole. 54. Ansøgning til mentorordning ( kr. til unge indsatsen) På baggrund af beslutningen den 19. februar 2010, punkt 2 (bevilling kr til indsatsen overfor unge), er der indkommet en ansøgning fra Fugleviglund Produktionshøjskole og UUO omkring etablering af mentorordning, hvis formål er at støtte og fastholde de unge i den indledende del af uddannelsen. Der søges om hjælp til, at støtte ansættelse af mentor til unge for at fastholde disse i en uddannelse. Der er tale om en mentor hvis opgave er en tæt kontakt med den unge, som ligger ud over det som den unge kan få hos en sagsbehandler eller en UU vejleder. Mentoren skal ikke erstatte indsatser over for unge, som har behov for en særlig støtte eks. via børn og unge eller SKP (støtte kontakt person). Produktionshøjskolen er ansvarlig for etablering af mentorer, de vil inddrage de unges forældre såfremt de unge er over 18. år vil det alene ske, såfremt den unge har givet accept hertil. Økonomi: Der søges om i alt kr til dækning af løn til mentorer, kørsel og administration. Der indstilles til bevilling. Projektet kan være med til at understøtte målet om at flere unge påbegynder og gennemfører en uddannelse. Endvidere vurderes projektet, at kunne understøtte målene i projektet vedr. ekstraordinær vejledningsindsats til unge årige. Projektet vurderes, at ligge inden for rammerne af hvad rådets pulje kan anvendes til.

3 Mentorordning.pdf Et flertal i rådet beslutter, at give afslag med begrundelse i, at det er en opgave kommunen bør varetage. 55. Ansøgning fra UUO til Ekstraordinær vejledningsindsats overfor de årige i Assens kommune. Ungdommens uddannelsesvejleding i Odense (UUO) har fremsendt en revideret ansøgning, der blev på sidste møde i LBR den 18. august punkt. 34 behandlet en ansøgning, det er denne som er revideret. Beslutningen på sidste møde var at afvente et møde mellem UUO, Den Nationale Ungeenhed, skolechefen og arbejdsmarkedschefen. Målet er, at flere unge årige i gang med en ungdomsuddannelse, samt fastholde og støtte de unge i at gennemføre en uddannelse, og medvirke til de efterfølgende får en praktikplads. Disse mål nås ved udvikling af samarbejdet mellem UUO, Børn- og unge samt Jobcentret, og der vil være et tæt samarbejde mellem UU vejlederen og medarbejderne i Jobcentret. Den ekstraordinære indsats kan være: Hjælp til at finde praktikplads. Mere udstrakt brug af virksomhedspraktik Mentorstøtte før og under grundforløbet på ungdomsuddannelsen indtil den unge har bidt sig fast i uddannelsen Hjælp i forhold til praktiske problemer. UUO har opstillet følgende succeskriterier: Flere årige påbegynder og gennemfører en uddannelse. At 75 % af de ca. 95 unge, der ydes en ekstraordinær indsats over for, starter op og fastholdes i ungdomsuddannelsen.

4 At samarbejdet mellem Assens kommune og virksomheder i området udbygges, så 50 unge kommer i virksomhedspraktik i kortere eller længere perioder. Økonomi: Der søges om økonomiske midler til en ½ vejleder i perioden på i alt kr placering i Jobcentret. Der indstilles til bevilling. Kr i 2010 til etablering af arbejdsplads og kr i 2011 og kr i Herudover anbefales, at der bevilges midler til ekstern evaluator med kr Projektet er i tråd med regeringens ungepakke og vurderes at ligge inden for rammerne af hvad rådets pulje kan anvendes til. Indsatsen for unge årige er præget af, at mange aktører skal samarbejde, hvis flere unge skal i uddannelse og job, det er derfor afgørende, at der sker en koordinering mellem UUO og jobcenteret. Det anses for en styrke, at UUO-vejlederen placeres fysisk på jobcenteret, da der herved sikres tilstrækkelig koordinering og udvikling af nye samarbejdsmetoder. Revideret ansøgning - Ekstraordinær vejledningsindsats overfor de årige.pdf Et flertal i rådet beslutter at give afslag med begrundelse, at opgaven bør varetages af UUO. Der er dele af rådet som mener, den ikke er fremsendt til det rigtig sted, samt at der som minimum bør fremgå klare succeskriterier (resultatmål) i antal unge. 56. Ansøgning fra Jobkonsulenterne.dk og Tommerup Erhvervspark - U-holdet Det Lokale Beskæftigelsesråd har modtaget en ansøgning fra Tommerup Erhvervspark og Jobkonsulenterne.dk På sidste møde den 18. august indsendte Tommerup Erhvervspark og Jobkonsulenterne.dk en projektide til LBR i Assens, Nordfyn og Middelfart under navnet Timeout. Tilbagemeldingerne var, at Rådet var positive overfor at støtte projektet, under forudsætning af, at LBR på Nordfyn og Middelfart gav positive tilsagn, hvilket de ikke gjorde.

5 Jobkonsulenterne.dk og Tommerup Erhvervspark har derfor valgt kun at sende denne ansøgning til Det Lokale Beskæftigelsesråd i Assens kaldet projekt U-holdet for unge med potentiale til uddannelse. Formålet med projektet er, at hjælpe en gruppe unge ind i en fremtidsorienteret beskæftigelse ved hjælp af virksomhedsambassadører. - Vi laver først en afklarende undervisning, en personlig coaching og en udvikling af personlige værktøjer i forhold til selve processen mod uddannelse og beskæftigelse. - Vi finder - sammen med virksomhedsambassadøren - praktikpladsen. - Vi starter dem op i virksomheden. - Vi er med til sammen med virksomheden at sparre mod relevant uddannelse. Målgruppen: - Unge ufaglærte fra 18 til ca. 30 år. - De skal endvidere have et potentiale til uddannelse eller job indenfor en kort tidshorisont. - De unge skal kunne og ville engagere sig i deres jobfremtid. Det har ikke betydning i oplægget, om den unge er på kontanthjælp eller er på dagpenge fra A- kasse. Det er vores vurdering at netop denne målgruppe vil kunne profiterer af et projekt som U-holdet. Det vil heller ikke i vores oplæg være nogen hindring med hensyn til plet på straffeattesten. Der vil dog, naturligt nok, være pletter som vi ikke her og i vores netværk kan arbejde med, uden at det risikerer at tage hele fokus. Unge med fysiske eller lettere psykiske handicap vil der også være muligheder for i udviklingsprojektet. Projektperiode: Den samlede projektperiode er på 26 uger. Økonomi: Det samlede budget for projektet løber op i kr. hvilket der ansøges om. Der indstilles til, at ansøgningen ikke imødekommes i sin nuværende form. Jobcentret vurderer at der er væsentlige områder i ansøgningen som er uklare og at der ikke har været den fornødne tid til at afklare forholdene forud for udsendelse af dagsordenen. Jobcentret vil tage kontakt til ansøger for en nærmere drøftelse af ansøgningen. Ansøgning ungeprojekt _2_.pdf U-Holdet- for unge der har.pdf Budgetskema for projekt U-holdet _2_.pdf Rådet giver afslag, begrundet i, at et forløb på 26 ugers varighed til jobklare unge ledige er for lang periode.

6 57. Ansøgning fra MENTOR company - Indsatsområde 2011: Mentornetværk og mentorkurser Det Lokale Beskæftigelsesråd har modtaget en ansøgning fra MENTOR company. Projektet hedder Indsatsområde 2011: Mentornetværk og mentorkurser og forløber over 12 måneder. Målet er, at projektet skal medvirke til at imødegå langtidsledigheden og styrke de lediges vej tilbage til beskæftigelse. Midlet er virksomhedsmentorer i henhold til indsatsområdet og dette skal ske igennem: Udarbejdelse af handlingsplan med mål og rammer for anvendelsen, koordinationen og opfølgningen i forhold til virksomhedsmentorer, mentornetværk herunder evt. virksomhedscentre. Udarbejdelse af plan for støtten til virksomhedsmentorer, herunder kursusforløb og netværksmøder for mentorer. Udmøntning af handlingsplan i 12 måneder med gennemførelse af kursusforløb, netværksmøder og koordinering. Projektet kan således målrettes den generelle virksomhedsrettede indsats via aktivering og/eller virksomhedscentre. Økonomi. Der søges om i alt kr ,- eks. moms. Hvis der er alternative muligheder for kursusafholdelse og forplejning eksempelvis på jobcentret eller en lokal virksomhed, kan omkostningen reduceres væsentligt, svarende til at det ansøgte beløb bliver på kr ,- eks. moms. Der indstilles til afslag, da arbejdet med virksomhedsmentorer vil blive varetaget af den kommende jobcenterkoordinator. Ansøgning til LBR Assens - Indsatsområde 2011, mentornetværk.pdf Rådet giver afslag jfr. indstillingen. 58. Ansøgning om midler til Microting Terminaler

7 En Microting terminal er lille håndholdt PDA, som gør det muligt at lave elektroniske tilfredshedsundersøgelser. Jobcentret vil gerne involvere borgere og samarbejdspartnere gennem elektroniske tilfredshedsundersøgelser med henblik på, at indgå i en dialog omkring den leverede ydelse. Det kunne eks. være virksomheder og eksterne leverandører/aktører samt borgere som kommer i kontakt med jobcentret. Der har i gennem lang tid været mange historier i pressen om utilfredse borgere, derfor vil Jobcentret gerne have mulighed for løbende at lave tilfredshedsundersøgelser, så vi får mulighed for løbende at få tilbagemeldinger på vores arbejdsmetoder og aktiveringstilbud og evt. kunne lave justeringer. Elektroniske tilfredshedsundersøgelser medvirer til svar her og nu, og kan hurtig udskrive resultaterne elektronisk. Derfor ansøges om midler til indkøb af Microting terminaler, med indlagte spørgeskemaer som hurtigt og nemt sikrer besvarelser, der er ikke tale om stationære spørgeskemaerne, men det er muligt løbende at ændre disse, efter behov. Økonomi: Jobcentret søger om midler til indkøb af 2 eller 3 terminaler inklusiv et års abonnement til i alt ,- eller ,-. Der indstilles til bevilling, da det giver mulighed for at udarbejde tilfredshedsundersøgelser ved minimal anvendelse af medarbejderressourcer. Microting terminaler.pdf Rådet bevilger 3 terminaler og et års abonnement med kr Ansøgning om markedsføring af EGU uddannelsen Målet er 95 % af de unge skal have en uddannelse, en del af disse unge har ikke mulighed for at tage en uddannelse i det ordinære uddannelsessystem på grund af forskellige problemstillinger, men det er vigtigt at de får en uddannelse. Det drejer sig om unge, der har læringsproblemer af forskellige slags, og som ikke er parate til at tage en ungdomsuddannelse, men hvor vejen til uddannelse kunne være en EGU, derfor er der behov for bedre information om EGU uddannelsen. En måde at skabe bedre og mere fokus på EGU udannelsen er udarbejdelse af et nyt moderne kommunikationsdesign som henvender sig til de unge. EGU uddannelsen varetages i Assens kommune af Fugleviglund produktionshøjskole, derfor vil det være vigtigt med et nyt image, som medvirker til et kvalitetsløft, så målgruppen de unge - føler, at uddannelsen appellerer til dem. Det vil betyde udarbejdelse af en ny folder og et nyt website, som klæder de unge og deres forældre bedre på til at vælge en skræddersyet, praktisk uddannelse. Målet er at undgå, at de svageste unge tabes ved at skabe større fokus på EGU-uddannelsen.

8 Økonomi: Der ansøges om kr til markedsføring af EGU uddannelsen og en styrkelse af Produktionshøjskolens profil. Beløbet vil kunne udmøntes i Der indstilles til bevilling, da det understøtter bevilling fra KL Sæt skub i EGU 2.0, som er et 2 årigt projekt m.h.p. at få flere i gang med en EGU, som startede den NOTAT-Fugleviglund doc Rådet bevilger det ansøgte med kr Ansøgning om støtte til fleksjobskampagne Der ansøges om midler til afholdelse af til fleksjobkampagne, med igangsættelse hurtigst muligt. Siden finanskrisen startede sidste år er antallet af fleksjobsgodkendte mere end fordoblet i Assens kommune hvor antallet nu er på knap 180. Jobcentret finder, at der er behov for at afprøve en ny måde at få fat i virksomhederne på og foreslå derfor en kampagne i pressen, som henvender sig virksomhederne. Formål Jobcentret ønsker at få kontakte de lokale virksomheder via en kampagne, der fortæller om fordelene ved at oprette fleksjobs i virksomheden. Kampagnen skal køres over en periode på ca. 5 uger i de lokale aviser. Kampagnen bakkes op af en pressemeddelelse, der fortæller om fordelene for virksomhederne ved at benytte sig af fleksjobansættelser i krisetider. Mål Formålet er at få flere i et fleksjob, antal personer på ledighedsydelse har over året været konstant. Flere af disse har en langvarig ledighed bag sig, hvilket gør det vanskeligt for dem at få genetableret tilknytning til arbejdsmarkedet. Med kampganen er det hensigten at få dem tilbage på arbejdsmarkedet trods finanskrisen, da de ellers risikerer at miste fodfæste på arbejdsmarkedet. Økonomi: 3 x halvsides annonceindrykning i 2 lokale medier Design og opsætning af Ansøgt beløb i kr annonce Fotografering Projektledelse 4.000

9 Total Der indstilles til bevilling, da gruppen af fleksjobsgodkendte på nuværende tidspunkt er meget udsat p.g.a. finanskrisen. Bevillingen vil kunne udmøntes i Rådet bevilger kr jfr. indstillingen. 61. Ansøgning til et 2-årigt projekt: UngIgang.nu UngIgang.nu er en virtuel portal for ledige unge mellem 16 og 29 år. En portal, der skal skabe kontakt de unge imellem og til alle de aktører, der skal hjælpe videre til job, uddannelse eller praktik. Formen vil være som Facebook og skal opleves som de unges egen side. Her kan de skrive om oplevelser med job, uddannelse og praktik og hermed give andre unge inspiration og mod til at komme i gang. UngIgang.nu er et nyskabende projekt, som især henvender sig til den gruppe af unge, som skal nås virtuelt. Det vil blive med film om relevante uddannelser og jobmuligheder med de unge som hovedpersoner. En appetitvækker fortalt med glimt i øjet i de unges eget sprog. Filmene vil bygge på research hos de aktører, som kender behovene for uddannelse og de åbninger, der aktuelt er på arbejdsmarkedet. Det vil sige de faglige organisationer indenfor LO og DA, de fynske jobcentre og uddannelsesinstitutioner. Derudover vil UngIgang.nu illustrere tilbuddene i regeringens ungepakke med film og artikler om succes- og solstrålehistorier. For de faglige aktører vil det være en platform til oplysning og direkte kontakt med de unge med kampagner, jobmuligheder og nye tiltag indenfor uddannelses- og beskæftigelsesområdet. Et projekt, der har til formål at få ledige unge i gang med uddannelse, job, læreplads eller praktik, må selvfølgelig selv aktivere unge. Derfor vil unge gennem de to år få tilbuddet om, at de aktivt kan indgå i teamet bag projektet. Og teamet tager meget gerne imod invitationer fra UU-vejledere og fynske ungeprojekter til at komme ud, inspirere og fortælle de gode historier. Økonomi: Der ansøges Det Lokale Beskæftigelsesråd i Assens Kommune om kr. Budgettet på 2,5 million bygger på medvirken af alle fynske LBR. Alle LBR vil modtage en ansøgning på kr. Odense dog kr. Ansøgningen er for et 2-årigt projekt. Der indstilles til bevilling. Jobcentret vurderer, at projektet er innovativt og at den virtuelle portal vil kunne indgå som et relevant redskab i forhold til indsatsen overfor ledige unge. Bevillingen fordeles med kr. 150.oo i budget 2011 og kr i budget Ansøgning UngIgang.nu.pdf

10 Rådet bevilger det ansøgte under forudsætning af, at der foreligger tilsagn til budgettet på kr. 2.5 mill., ellers ønskes der fremsendt et revideret budget. 62. Ansøgning om tre storskærme til jobinfo Der ansøges om midler til 3 storskærme til Jobcentret og Job- og Kompetencecentret. På nuværende tidspunkt er der en skærm i receptionen, der foreslås der opsættes storskærm i ventefaciliteterne i Jobcentret og i NR 44 ( den tidligere Sprogskole), samt på Job- og kompetencecentret. Formål At borgerne via skærmene kan følge med i hvilke tilbud og muligheder der for job, uddannelse og aktivering med henblik på at komme tættere på job. Job- og kompetencecentret vil også anvende skærmen til at informere om deres undervisning og angive i hvilke lokaler. Til skærmene indkøbes software, der gør det muligt at vise film, slideshows og internetspots. Der vil bl.a. vises job fra jobnet.dk. Mål Bedre information overfor de ledige omkring deres job og uddannelsesmuligheder. Økonomi: Ansøgt beløb i kr. 3 styk 50 LCD skærme styk montering Programlicens til 3 kontrolpc er Undervisning og kørsel Total Der indstilles til bevilling, da det vil medfører bedre information overfor de ledige. Vil kunne udmøntes i budget Rådet giver afslag, da de finder det er en kommunal udgift. 63. Forslag til mødeplan 2011 Der forslås følgende mødedatoer for 2011, med mødetidspunkt kl Onsdag den 9. februar Fællesmøde med JAU onsdag den 13. april hele dagen Onsdag den 4. maj

11 Onsdag den 17. august Onsdag den 16. november Der indstilles til drøftelse af de foreslåede mødedatoer. Rådet ønsker 6 møder om året og 1 fællesmøde: Møderne afholdes mandag formiddag kl. 8.00, varighed max. 2 timer. Der indlægges 1 ekstra møde forår, marts måned og et om efteråret. Der reseveres tid til afholdelse af møde mandag den 20 december kl til et ekstra møde. 64. Den virksomhedsrettede indsats i 2011 (Beskæftigelsesplan 2011) I beskæftigelsesplanen skal indgå Det Lokale beskæftigelsesråds plan for særlige virksomhedsrettede lokale initiativer, jf. 47 stk. 4 i Loven om ansvaret og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats. LBRs virksomhedsplan vedlægges beskæftigelsesplanen senest ved offentliggørelsen d. 10. januar På baggrund af konjunkturudviklingen i 2010, forslås det at LBR i 2011 støtter: Etablering af virksomhedscentre i Assens Kommune. Virksomhedsindsatsen som middel til at nå målet om flere i uddannelse. Job- og/eller uddannelsesmesse. Udvikling og anvendelse af kommunikationskanaler. Tidlig og forebyggende indsats på sygedagpengeområdet. Tiltag iværksat af den kommende jobcenterkoordinator Der indstilles til, at udkastet til den virksomhedsrettede indsats i 2011 drøftes og tages til efterretning. Tillæg Besk plan 2011 (2).doc Rådet godkender udkastet til Den virksomhedsrettede indsats i Beskæftigelsesplan 2011 endelig udgave Sagsfremstilling. Den endelige udgave af Beskæftigelsesplan 2011 fremlægges til orientering. Beskæftigelsesplanen er godkendt den 27. oktober i Byrådet.

12 Der indstilles at planen tages til efterretning. Beskæftigelsesplan godkendt pdf Rådet tager Beskæftigelsesplan 2011 til efterretning. 66. Straksindsats til årige og En ny chance til unge (18-19 årige)(udsat fra sidste møde) Arbejdsmarkedsstyrelsen har i maj måned 2010 informeret Jobcentrene om, at der er en ekstrabevilling på knap 100 millioner ved at der rettes fokus mod de unge. For at få del i millionerne skal jobcentrene sikre, at de unge får hjælp med det samme via initiativet Strakstilbud til årige, og unge, der har været ledige i lang tid, skal sikres en ny chance på en rigtig arbejdsplads via initiativet Ny chance til unge. Straksindsats til årige. Der er på landsplan afsat 21 millioner kr. som fordeles på de enkelte jobcentre, afhængigt af den forholdsmæssige andel af unge. Eks. vil en kommune med 10 % af landets unge få tildelt 10 % af midlerne. Fordelingen afhænger også af, om kommunen lever op til de 3 mål som Arbejdsmarkedsstyrelsen har fastsat, der måles i perioden 1. maj december De 3 mål: Mål 1: 85 % af de unge får en individuel jobsamtale efter senest en uge (efter gældende lov skal de unge til jobsamtale senest efter en måned). Mål 2: 85 % af de unge får en individuel jobsamtale mindst hver måned (efter gældende lov skal de unge til jobsamtale hver tredje måned). Mål 3: 70 % af de unge får et aktivt forløb senest efter to ugers ledighed (efter gældende lov skal de unge have første tilbud senest efter 4 uger). Den politiske intention med mål 3 er, at der er tale om et kort afklaringstilbud til dem, der ikke har en uddannelse. Alle erfaringer viser, at unge ikke skal gå passive på offentlig forsørgelse. De skal mødes fra første dag med vejledning og støtte til, at komme i gang med en uddannelse. Ny Chance til alle unge mellem år. På landsplan er der afsat 70 millioner kroner som jobcentrene har mulighed for at få del i. Det forudsættes, at der sættes ekstra fokus på at få de unge langvarigt forsørgede ud på rigtige arbejdspladser, da betingelsen for at få del i millionerne er, at jobcentret skal få flere unge end normalt til at deltage i et aktivt forløb på en rigtig arbejdsplads, eksempelvis i en virksomhedspraktik eller et løntilskudsjob i en privat eller offentlig virksomhed.

13 Unge har stor gavn af at blive mødt med arbejdspladsens krav, muligheder og forventninger, og de får kolleger, der kan optræde som rollemodeller og som kan blive en del af de unges netværk. Tilskudsprincippet er, at jo flere af de langvarige ledige unge, jobcentret kan få i gang, desto flere penge udløses der. Indsatsen over for unge må samtidig ikke ske på bekostning af andre målgrupper. Målgruppen er årige, der modtager arbejdsløshedsdagpenge, kontanthjælp og starthjælp og er match 1 og 2, og som har været på offentlig forsørgelse i mere end 12 sammenhængende måneder. Perioden løber fra den 1. juli december Tilskudsmodellen Jobcentret får kr for hver ekstra fuldtidsperson, der er i et aktivt forløb på en rigtig virksomhed i løbet af indsatsperioden. Ordet ekstra skal forstås som antallet af fuldtidspersoner i målgruppen, der er i aktivitet ud over det antal, man normalt har i jobcentret. En normal periode er fastsat som fjerde kvartal Der er to forudsætninger for tilskuddet, den ene er, at indsatsen ikke må gå ud over jobcentrets øvrige målgrupper og den anden at tilskuddet ikke overstiger det loft, der er fastsat for den enkelte kommune. Der indstilles at orienteringen tages til efterretning. Rådet tager orienteringen til efterretning. 67. Evalueringsrapport vedr. samarbejdet med de privat praktiserende læger Rådet bevilgede den 12. december 2008, i alt kr til: Forebyggelse, fastholdelse, arbejdsmarkedstilknytning som var et 1 årig projekt til et udvidet samarbejde med lægerne i Assens kommune i forhold til den oprindelige tidsplan blev projektet knap ½ år forsinket, det blev opstartet skulle være opstartet den Konklusionen på de fire opstillede succeskriterium:

14 1) Der er efter projekts ophør etableret en permanent samarbejdsordning med månedlige møder mellem sagsbehandlerne i jobcentret og de privat praktiserende læger i Assens kommune. 2) Det er lidt usikkert om dette succeskriterium er opfyldt, det afhænger af fortolkningen og målingen. Vælges tilgangen at den etablerede kontakt til ikke-sygemeldte borgere i sig selv udgør en forebyggende indsats, er opfyldelsen 100 %, vælges en anden tilgang - at den tidlige indsats skal have andre elementer end rådgivning og vejleding er scoren 32 % og vælges en tredje tilgang at der skal være iværksat en foranstaltning der munder ud i en økonomisk ydelse er scoren 15 %. 3) Kriterium om at der skal være udviklet tre projekter er opfyldt, der er følgende projekter iværksat: Åben og anonym rådgivning, udvikling af rundbordssamtaler, daglig kommunikation mellem Jobcentret og lægerne og samarbejdsaftale mellem Jobcentret og de praktiserende læger. 4) Alle relevante rundbordssamtaler er afviklet i lægepraksis. Det etablerede samarbejde mellem Jobcentret og de privat praktiserende læger må konkluderes at være en succes. Der er skabt en ny samarbejdskultur hvor åbenhed og dialog er kodeordene. Det indstilles til at evalueringsrapporten tages til efterretning. Evaluering lægesamarbejdet.pdf Rådet tager rapporten til efterretning. 68. Ungekompasset (A2B) - afslutning (udsat fra sidste møde) I juni 2009 bevilligede rådet kr til A2Bs forløb Ungekompasset. Forløbet var et fællesforløb med Nordfyn, hvor LBR Nordfyn havde bevilget midler. Rådet besluttede, at forudsætningen for en bevilling var at succeskriterierne blev skærpet, så betalingen blev resultatafhængig, samt at der alene betales for effektive uger. Projektet er afsluttet, og A2B har udarbejdet en rapport, hvor forløbet beskrives. Projektet omfatter perioden fra 26. oktober 2009 til 30. juni Der har været visiteret 20 deltagere, men en del er blevet tilbagevisiteret pga. manglende fremmøde eller sygdom. Baggrunden for det høje antal visiterede skyldes at målgruppen match 4, ikke kunne profitere af tilbuddet, så til sidst blev der visiteret match 3. Da først begyndervanskelighederne blev overstået, har der efterfølgende været et godt og konstruktivt samarbejdet mellem A2B og Jobcenter Assens.

15 A2B har opnået resultatkravene for at få udbetalt det fulde beløb. Der indstilles til, at status tages til efterretning. A2B status.pdf Rådet tager rapporten til efterretning 69. Opfølgningsrapport beskæftigelsesregionen 3. kvartal På sidste møde i rådet den 18. august var Opfølgningsrapport fra Beskæftigelsesregionen 2 kvartal sat på dagsordenen, punktet blev udsat. Der er i mellemtiden kommet en ny rapport fra Beskæftigelsesregionen vedr. 3. kvartal, Der henvises til punkt 43 på sidste møde vedr. opsummering af 2 kvartals rapport og nedenstående er opsummering af 3. kvartal. Af opfølgningsrapporten for 3. kvartal 2010 for Jobcenter Assens fremgår at: Arbejdskraftreserven er steget fra juli 2009 til juli 2010 med 137 personer til et niveau på 580 personer i alt, svarende til en stigning på 30,9 %. Stigningen skyldes både en stigning i antallet af dagpengemodtagere (27,5 %) og en stigning i antallet af kontanthjælpsmodtagere (38,8 %). I Assens indgår 43 % af de ledighedsberørte i arbejdskraftsreserven, hvilket er lidt over gennemsnittet i Syddanmark og klyngen. Andelen er stigende, hvilket risikerer at føre over i langtidsledighed. Fra maj 2009 til maj 2010 har der været et fald i på 10,7 % i antallet af sygedagpengeforløb med en varighed på over 26 uger. Udviklingen skyldes især en reduktion i antallet af sygedagpengeforløb over 52 uger og forløb på uger. Siden maj 2009 er antallet faldet med 32 forløb til et niveau på 266 sygedagpengeforløb med en varighed over 26 uger, dermed er Assens tæt på målopfyldelse af mål 2 ( 238 sygedagpengeforløb) i Beskæftigelsesplan Antallet af unge fuldtidspersoner på dagpenge og kontanthjælp er steget med 8 %.

16 De unge er fordelt på 35,9 % dagpenge, 28,6 % jobklare kontanthjælpsmodtagere og 35,5 % indsatsklare kontanthjælpsmodtagere. Antallet af unge dagpengemodtagere er steget med 26 fuldtidspersoner, svarende til en stigning på 19,3 %. Antallet af unge jobklare kontanthjælpsmodtagere er steget med 24 fuldtidspersoner svarende til 23,1 %. Antallet af jobklare kontanthjælpsmodtagere er faldet med 9,7 % svarende til 17 fuldtidspersoner. Syddanmark havde i samme periode en stigning på 20 %. Personer på kanten af arbejdsmarkedet udgør i Assens 1,9 % af arbejdsstyrken. Antallet er reduceret med 2,8 % på et år. I Syddanmark har der været et fald på 4,1 %. Antallet af personer på ledighedsydelse er steget med 6 %, mens antallet af fleksjob er steget med 2,3 %. Samlet er ledighedsprocenten steget fra 22,7 % til 23,3 %. Antallet af førtidspensionister er på et år steget med 0,2 %. Rettidigheden for dagpengemodtagerne var i perioden april til juni 2010: 53,6 % for jobsamtaler, 50,5 % for første aktiveringstilbud og 71,6 % for gentagne aktiveringstilbud. Aktiveringsgrad: 24,4 % Rettidigheden for de jobklare kontanthjælpsmodtagere var i perioden april til juni 2010 på 85,6 % for jobsamtaler, 87,1 % for første aktiveringstilbud og 81,7 % for gentagne aktiveringstilbud Aktiveringsgrad: 54,1 % Rettidigheden for de indsatsklare kontanthjælpsmodtagere var i perioden april til juni 2010 på 90,9 % for jobsamtaler, 65,6% for det første aktiveringstilbud og 70 % for de gentagne aktiveringstilbud. Aktiveringsgrad: 31,9 % Rettidigheden for de midlertidige passive kontanthjælpsmodtagere var i perioden april til juni måned på 89,6 % Der indstilles til at opfølgningsrapporterne tages til efterretning. Opfølgningsrapport Assens 3. kvt..pdf Rådet tager rapporten til efterretning.

17 70. Årsredegørelse - Arbejdsmarkedsområdet 2009 (udsat fra sidste møde) Jobcenter Assens udarbejder hvert år en redegørelse for, hvordan den aktive beskæftigelsesindsats er blevet forvaltet igennem det forgangne år. Redegørelsen er blevet forelagt Job- og arbejdsmarkedsudvalget og Byrådet. Jobcentret fremlægger i denne redegørelse sine resultater for Det er vigtigt at understrege, at lavkonjunkturen har betydet at der ikke er et naturligt forhold mellem Jobcentrets målsætninger, som er formuleret i Beskæftigelsesplanen 2009, og de faktiske resultater. Jobcentret har arbejdet målrettet på at løfte opgaven, imødegå udfordringerne og sikre en aktiv beskæftigelsesindsats. Rettidigheden har været et stort fokusområde igennem hele året, så de ledige fik deres lovpligtige samtaler og tilbud sikret til tiden. Der indstilles til, at Årsredegørelsen for 2009 tages til efterretning. Årsredegørelse 2009.pdf Rådet tager Årsredegørelsen til efterretning. 71. Statistik Forsikrede ledige og kontanthjælpsmodtagere. Der har i september måned været et lille fald i antallet af forsikrede ledige og kontanthjælpsmodtagere. Antallet af forsikrede ledige er netto faldet med 17 personer, og antallet af kontanthjælpsmodtagere er netto faldet med 14 personer. Ca. en tredjedel af de afsluttede kontanthjælpsmodtagere er kommet i arbejde eller uddannelse. Aktivering af kontanthjælpsmodtagerne er faldet fra 48 % til 47 %, primært ved et fald i aktiverede.

18 Sygedagpenge. Der er en stigning i antallet af sygedagpengemodtagere, hvilket var forventelig, stigningen har været på sager under 27 uger. Der er et meget lille fald på sager over 52 uger. Rettidighed: Det har heller ikke i denne måned været mulig at trække tallene vedrørende rettidighed fra august måned. Unge: Antallet af unge er fortsat faldende hos de forsikrede ledige, for kontanthjælpsmodtagerne er det uændret. Der er et lille fald i aktiveringsgraden for de unge kontanthjælpsmodtagere, fra 60 % i august til 59 % i september. Virksomhedsrettet aktivering. Arbejdsmarkedsstyrelsen har fastsat et resultatkrav for Assens på 62 virksomhedsrettede aktiveringer. Vi er nu lige under måltallet, det forventes at være stigende i de kommende måneder på grund af den særlige indsats overfor langtidsledige. Ledighedsydelse. Der er fortsat et fald i antallet af borgere med kort tid på ledighedsydelse, desværre er de langvarige sager stigende. Der indstilles til at orientering tages til efterretning. Statistik september 2010.pdf Rådet tager statistikken til efterretning. 72. Budgetopfølgning Der indstilles til, at budgetopfølgningen tages til efterretning.

19 _v1_Budgetopfølgning pr XLS Rådet har drøftet budgetopfølgningen og denne tages til efterretning. 73. Sager til orientering/efterretning Job- og arbejdsmarkedsudvalget har på deres møde den 4. oktober 2010 besluttet at medfinansiere kr til ansættelse af jobcenterkoordinator jfr. punkt 36 på LBR s sidste møde. Foreløbig bevillingsudmelding LBR 2011 Ændringer på beskæftigelsesområdet fra Foreløbig bevillingsudmelding LBR 2011.pdf Foreløbig LBRfordeling 2011.pdf Nye ramme sygefraværsindsatsen.pdf Aftale aktiv besk indsats.pdf 74. Evt. Intet 75. Underskrifter Lone Akselsen Niels Erik Olsen Bodil M. Boesgaard

20 Bjarne Dideriksen Egon Nielsen Leif Rasmussen Pia Tørving Kirsten Hedegaard Vivi Bjørnmose Lars Elfvengren Christian Hansen Karsten Edal

Referat. LBR - Det Lokale Beskæftigelsesråd. 26. Godkendelse af dagsorden

Referat. LBR - Det Lokale Beskæftigelsesråd. 26. Godkendelse af dagsorden Assens Kommune, 1 af 17 Referat LBR - Det Lokale Beskæftigelsesråd Tid onsdag den 18. august 2010 kl. 15:00 Sted Mødelokalet bag kantinen Christian Hansen, Niels Erik Olsen, Kirsten Hedegaard. Pia Tørving

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 21 ONSDAG DEN 14. JANUAR 2009, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 14. januar 2009 Side: 2 Fraværende: Ingen.

Læs mere

Resultatrevision for Varde

Resultatrevision for Varde Resultatrevision for Varde 2012 Område: Sammenligningsgrundlag: Varde Jobcentre med samme rammevilkår: Faxe, Køge, Lemvig, Thisted, Vejen Periode: 2012 Indhold Resultatrevision 2012 Jobcenter Varde har

Læs mere

OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER SVENDBORG BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK

OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER SVENDBORG BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER SVENDBORG BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK Opfølgningsrapport 3. kvartal 1 Indhold 1. Indledning...2 2. Opsummering...3 3. Resultater af beskæftigelsesindsatsen i jobcenter...5

Læs mere

Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3. Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4

Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3. Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4 Skabelon for udarbejdelse af beskæftigelsesplanen for 2010 Indholdsfortegnelse: Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3 Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4 2.1. Beskæftigelsesministerens

Læs mere

Resultatrevision Svendborg og Langeland kommune. Resultatrevisionen viser indsatsen og resultater for Jobcenter Svendborgs område i 2012.

Resultatrevision Svendborg og Langeland kommune. Resultatrevisionen viser indsatsen og resultater for Jobcenter Svendborgs område i 2012. Svendborg og Langeland kommune Resultatrevisionen viser indsatsen og resultater for Jobcenter Svendborgs område i 2012. ejcacj 01-04-2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Ministermål Scorecard...

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I SVENDBORG KOMMUNE Til arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I SVENDBORG KOMMUNE Til arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I SVENDBORG KOMMUNE Til arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK Opfølgning Marts Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kommune Denne rapport

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 25 ONSDAG DEN 12. AUGUST 2009, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 12. august 2009 Side: 2 Fraværende: Jørgen

Læs mere

Resultatrevision 2013

Resultatrevision 2013 Område: Jobcenter Brøndby Sammenligningsgrundlag: Jobcentre med samme rammevilkår: Albertslund, Fredericia, København, Odense, Svendborg, Aalborg, Århus Periode: 2013 indeholder: En resultatoversigt der

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I FREDERICIA KOMMUNE Til arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I FREDERICIA KOMMUNE Til arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I FREDERICIA KOMMUNE Til arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK Opfølgning Marts 11 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kommune Denne rapport

Læs mere

Referat. Referat. 1. Godkendelse af dagsordenen. --- Godkendt

Referat. Referat. 1. Godkendelse af dagsordenen. --- Godkendt N o r d f y n Referat Vesterled 8 5471 Søndersø Tel +45 64 82 82 30 Fax +45 64 82 82 40 Møde i Det lokale Beskæftigelsesråd Journal nr. 20110314 www.nordfynskommune.dk Ref. bak Dato 31. marts 2011 Mødedato:

Læs mere

Notat. Job og Arbejdsmarked. Til: Sagsnr.: 2010/03452 Dato: Sag: Kommentarer til resultatrevision Sagsbehandler:

Notat. Job og Arbejdsmarked. Til: Sagsnr.: 2010/03452 Dato: Sag: Kommentarer til resultatrevision Sagsbehandler: Job og Arbejdsmarked Notat Til: Sagsnr.: 2010/03452 Dato: 19-03-2010 Sag: Kommentarer til resultatrevision 2009 Sagsbehandler: Martin Kristensen Arbejdsmarkedskonsulent Resultatrevision 2009 for Halsnæs

Læs mere

Det lokale beskæftigelsesråd

Det lokale beskæftigelsesråd Dagsorden Dato: Torsdag den 22. august 2013 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Særlige forhold: Mødelokale: Medlemmer: Bemærk at mødet er flyttet fra den 20. august til den 22. august 2013 og begynder allerede kl.

Læs mere

Bytorvet 25 2620 Albertslund. Resultatrevision 2013 Albertslund kommune

Bytorvet 25 2620 Albertslund. Resultatrevision 2013 Albertslund kommune Bytorvet 25 2620 Albertslund Resultatrevision 2013 Albertslund kommune Resultatrevision 2013 Det fremgår af Lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats, at jobcentrene årligt skal

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 3 ONSDAG DEN 21. MARTS 2007, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 21. marts 2007 Side: 16 Fraværende: Mogens

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I HADERSLEV KOMMUNE Til arbejdsmarkeds- og erhvervsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I HADERSLEV KOMMUNE Til arbejdsmarkeds- og erhvervsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I HADERSLEV KOMMUNE Til arbejdsmarkeds- og erhvervsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK Opfølgning Marts 11 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kommune

Læs mere

2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2013

2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2013 Skabelon for udarbejdelse af beskæftigelsesplanen for 2013 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2013 Kommunen skal i 2012 udarbejde en beskæftigelsesplan for 2013 1. Beskæftigelsesplanen er kommunens

Læs mere

Resultatrevision 2013. Svendborg Kommune

Resultatrevision 2013. Svendborg Kommune Svendborg Kommune Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Resultatoversigten... 4 2.1. Ministermål... 4 2.1.1. Flere unge skal have en uddannelse.... 4 2.1.2. Bedre og mere helhedsorienteret hjælp til

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Mødelokale D2 Torsdag 06.12.2012 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Dialogmøde mellem det Regionale Beskæftigelsesråd og det Lokale Beskæftigelsesråd.

Læs mere

Resultatrevision for Helsingør 2011

Resultatrevision for Helsingør 2011 Resultatrevision for Helsingør 2011 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Resultatoversigt... 4 Beskæftigelsesministerens mål...4 Arbejdskraftreserven...4 Permanente forsørgelsesordninger...5 Unge under

Læs mere

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 28. oktober

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 28. oktober Til LBR Syddjurs Bugtrupvej 31 8560 Kolind Tel +8753 5440 jobcenter@syddjurs.dk www.jobnet.dk Dato: 4.11.2008 Sagsbeh.: Helle Dueholm Direkte nr.: 8753 5131 E-mail: hd@syddjurs.dk Referat af møde i LBR

Læs mere

Referat. LBR - Det Lokale Beskæftigelsesråd

Referat. LBR - Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat LBR - Det Lokale Beskæftigelsesråd Tid mandag den 20. august 2012 kl. 8:30 Sted Jobcentret - Mødelokalet bag kantinen Afbud Niels Erik Olsen, Karsten Edal, Bjarne Dideriksen, Lars Elfvengren Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Kvartalsrapport Jobcenter Odense 3. kvartal 2007

Kvartalsrapport Jobcenter Odense 3. kvartal 2007 Kvartalsrapport 3. kvartal 7 Side 1 af 17 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning...3 2. Generelt om situationen på arbejdsmarkedet...4 3. Hovedkonklusioner for...5 4. Resultater af beskæftigelsesindsatsen

Læs mere

Resultatrevision. Jobcenter Skive

Resultatrevision. Jobcenter Skive Resultatrevision Jobcenter Skive 2010 1 Indhold 1.0 Indledning...3 2.0 Ministermål 2010...4 2.1 Scorecard...5 3.0 Resultatoversigt...6 3.1 Resultater (ministerens mål)...6 3.1.1 Arbejdskraftreserven...6

Læs mere

Kvalitetskontrakt 2012: Arbejdsmarkedsudvalget Opfølgningsredegørelse og ændringer af mål

Kvalitetskontrakt 2012: Arbejdsmarkedsudvalget Opfølgningsredegørelse og ændringer af mål Kvalitetskontrakt 2012: Arbejdsmarkedsudvalget Opfølgningsredegørelse og ændringer af mål Mål i? ikke tidsmæssige del tidsmæssige En udfordring i er at begrænse antallet af ledige med mere end 3 måneders

Læs mere

Bilag 1 Opfølgning for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget mål fastsat i kommunens kvalitetskontrakt

Bilag 1 Opfølgning for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget mål fastsat i kommunens kvalitetskontrakt Bilag 1 Opfølgning for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget mål fastsat i kommunens kvalitetskontrakt På Beskæftigelses- og Integrationsudvalgets område er der i alt opstillet tre kvantificerbare mål

Læs mere

Referat. Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)

Referat. Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Referat Møde nr. : 04/2010 Sted : Mødelokale 3. Rådhuset i Grenaa Dato : 24. august 2010 Start kl. : 12:00 Slut kl. : 15:00 Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Torben Nielsen,

Læs mere

Kvartalsrapport Jobcenter Nordfyn 3. kvartal 2007

Kvartalsrapport Jobcenter Nordfyn 3. kvartal 2007 Kvartalsrapport 3. kvartal 27 Side 1 af 18 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning...3 2. Generelt om situationen på arbejdsmarkedet...4 3. Hovedkonklusioner for...5 4. Resultater af beskæftigelsesindsatsen

Læs mere

OPFØLGNINGSRAPPORT Mariagerfjord. Marts 2011

OPFØLGNINGSRAPPORT Mariagerfjord. Marts 2011 OPFØLGNINGSRAPPORT Mariagerfjord Marts 2011 Indledning Beskæftigelsesregion Nordjylland følger løbende op på resultaterne af jobcentrenes indsats. Dette gøres som udgangspunkt kvartalsvis. I denne rapport

Læs mere

Referat fra LBR møde den 7. november 2011 kl

Referat fra LBR møde den 7. november 2011 kl Referat fra LBR møde den 7. november 2011 kl. 14.00 Afbud: Niels W. Petersen (Karsten G. Hansen deltager som suppleant), Henrik Jensen, Mona Rask og Bo Ravn 1. Meddelelser 2. Orientering a. Ledelsesrapport

Læs mere

Resultatrevision. Jobcenter Skive

Resultatrevision. Jobcenter Skive Resultatrevision Jobcenter Skive 2012 1 Indhold 1.0 Indledning...3 1.1 Resumé...3 2.0 Scorecard...4 3.0 Resultatoversigt...5 3.1 Ministerens mål...5 3.1.1 Arbejdskraftreserven...5 3.1.2 Permanente forsørgelsesordninger...6

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 ONSDAG DEN 23. APRIL 2008, KL. 16.00 Arbejdsmarkedsudvalget 23. april 2008 Side: 2 PÅ AKTIVERINGSCENTRET, INDUSTRIVEJ 2, SØN- DERSØ Arbejdsmarkedsudvalget

Læs mere

Resultatrevision 2013 Jobcenter Vejen ver.final

Resultatrevision 2013 Jobcenter Vejen ver.final Resultatrevision 2013 Jobcenter Vejen ver.final 1: Resultatoversigt 1 Resultater: Unge 2 Antal fuldtidspersoner under 30 år på offentlige forsørgelsesydelser i Vejen Kommune var i 2013 701 personer mod

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Møde den 9. februar Torsdag 09.02.2012 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Status over igangværende LBR-indsatsområder, -projekter og

Læs mere

OPFØLGNINGSRAPPORT Jobcenter Aalborg. Marts 2011

OPFØLGNINGSRAPPORT Jobcenter Aalborg. Marts 2011 OPFØLGNINGSRAPPORT Jobcenter Aalborg Marts 2011 Indledning Beskæftigelsesregion Nordjylland følger løbende op på resultaterne af jobcentrenes indsats. Dette gøres som udgangspunkt kvartalsvis. I denne

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat Brønderslev Kommune Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Dato: 25. oktober 2007 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 15.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/61 Godkendelse af referat...

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I ESBJERG KOMMUNE

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I ESBJERG KOMMUNE OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I ESBJERG KOMMUNE Til Job- og arbejdsmarkedsudvalget og LBR OPFØLGNING 3. kvartal 1 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Esbjerg Kommune 1 I denne rapport sættes

Læs mere

OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER ODENSE BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK

OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER ODENSE BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER ODENSE BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK Opfølgningsrapport 2. kvartal 9 Indhold 1. Indledning... 2 2. Opsummering... 3 3. Resultater af beskæftigelsesindsatsen i jobcenter...

Læs mere

OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER NORDFYNS

OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER NORDFYNS OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER NORDFYNS BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK Opfølgningsrapport 1. kvartal 9 Indhold 1. Indledning...2 2. Opsummering...3 3. Resultater af beskæftigelsesindsatsen i jobcenter

Læs mere

OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER VARDE BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK

OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER VARDE BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER VARDE BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK Opfølgningsrapport 2. kvartal 9 Indhold 1. Indledning... 2 2. Opsummering... 3 3. Resultater af beskæftigelsesindsatsen i jobcenter...

Læs mere

Ansøgning - Sæt skub i egu 2.0

Ansøgning - Sæt skub i egu 2.0 Ansøgning - Sæt skub i egu 2.0 1. Titel EGU springbrættet til job eller uddannelse. 2. Kommune og Samarbejdspartnere Assens Kommune Willemoesgade 15 5610 Assens Tlf.nr. 64 74 74 74 Email: assens@assens.dk

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I ASSENS KOMMUNE Til job- og arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I ASSENS KOMMUNE Til job- og arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I ASSENS KOMMUNE Til job- og arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK Opfølgning Marts 11 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kommune Denne

Læs mere

Resultatrevision. Jobcenter Skive

Resultatrevision. Jobcenter Skive Resultatrevision Jobcenter Skive 2013 1 Indhold 1.0 Indledning... 3 1.1 Resumé... 3 2.0 Resultatoversigt... 5 2.1 Ministerens mål... 5 2.1.1 Unge i uddannelse... 5 2.1.2 Tilgang til førtidspension... 5

Læs mere

Vers. 2 maj Resultatrevision. Jobcenter Skive

Vers. 2 maj Resultatrevision. Jobcenter Skive Vers. 2 maj 2012 Resultatrevision Jobcenter Skive 2011 1 Indhold 1.0 Resume... 3 2.0 Beskæftigelsespolitiske mål... 5 2.1 Ministermål... 5 2.2 Lokale beskæftigelsespolitiske mål... 6 2.3 Scorecard... 8

Læs mere

Resultatrevision 2012 for Guldborgsund Kommune

Resultatrevision 2012 for Guldborgsund Kommune Unge under 30 år Dec 2011 1.327 2 0-12 1 Guldborgsund Resultatrevision 2012 for Guldborgsund Kommune Ifølge Lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats skal de ansvarlige for beskæftigelsesindsatsen

Læs mere

1.OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER NORDFYN BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK

1.OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER NORDFYN BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK 1.OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER NORDFYN BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK Opfølgningsrapport 4. kvartal 8 Indhold 1. Indledning...2 2. Opsummering...3 3. Resultater af beskæftigelsesindsatsen i jobcenter...5

Læs mere

Opfølgningsrapport Juni 2008 Jobcenter Nordfyn. Opfølgningsrapport. Jobcenter Nordfyn. Udarbejdet i juni 2008 med de nyeste tilgængelige data

Opfølgningsrapport Juni 2008 Jobcenter Nordfyn. Opfølgningsrapport. Jobcenter Nordfyn. Udarbejdet i juni 2008 med de nyeste tilgængelige data Opfølgningsrapport Udarbejdet i juni 2008 med de nyeste tilgængelige data Side 1 af 20 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning...3 2. Generelt om situationen på arbejdsmarkedet...4 3. Hovedkonklusioner for...6

Læs mere

1. Jobcentrene skal sikre, at flere unge uden uddannelse starter på en erhvervskompetencegivende

1. Jobcentrene skal sikre, at flere unge uden uddannelse starter på en erhvervskompetencegivende Resultatrevision 2013 Indhold 1. Beskæftigelsesministerens mål... 3 1.1. Flere unge skal have en uddannelse... 3 1.2. Bedre og mere helhedsorienteret hjælp til ledige på kanten af arbejdsmarkedet... 4

Læs mere

Strategi for bekæmpelse af ungdomsarbejdsløsheden i Rudersdal Kommune

Strategi for bekæmpelse af ungdomsarbejdsløsheden i Rudersdal Kommune Strategi for bekæmpelse af ungdomsarbejdsløsheden i Rudersdal Kommune 21. december 2011 Beskæftigelse Projekt og udvikling 1. Indledning Den økonomiske krise rammer også de unge, der oplever at blive afskediget

Læs mere

Indstilling. Resultatrevision 2009 for Jobcenter Århus. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten Sociale Forhold og Beskæftigelse. Den 19.

Indstilling. Resultatrevision 2009 for Jobcenter Århus. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten Sociale Forhold og Beskæftigelse. Den 19. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Sociale Forhold og Beskæftigelse Den 19. maj 2010 Århus Kommune Beskæftigelsesforvaltningen Sociale Forhold og Beskæftigelse 1. Resume Resultatrevision 2009

Læs mere

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd JAMMERBUGT KOMMUNE Dagsorden Det lokale beskæftigelsesråd 23.08.2012 kl. 16.30 Brovst Rådhus, mødelokale 1 1/10 Det lokale beskæftigelsesråd Dagsordenspunkter til mødet den 23. august 2012 1. Godkendelse

Læs mere

Referat. 102. Godkendelse af dagsorden. Indholdsfortegnelse:

Referat. 102. Godkendelse af dagsorden. Indholdsfortegnelse: Referat LBR - Det Lokale Beskæftigelsesråd Tid mandag den 21. marts 2011 kl. 8:00 Sted Jobcentret - Mødelokalet bag kantinen Afbud Pia Tørving, Karsten Edal Indholdsfortegnelse: 102. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Notat vedrørende indgåelse af partnerskabsaftaler mellem Jobcenter Nordfyn og private og offentlige virksomheder

Notat vedrørende indgåelse af partnerskabsaftaler mellem Jobcenter Nordfyn og private og offentlige virksomheder Notat vedrørende indgåelse af partnerskabsaftaler mellem Jobcenter Nordfyn og private og offentlige virksomheder Ledigheden har været faldende og er i øjeblikket rekordlav. Ledigheden pr. den 1.10. 2008

Læs mere

291. Ansøgning om midler til undersøgelse af virksomheders kendskab og forventninger til Jobcenter Assens

291. Ansøgning om midler til undersøgelse af virksomheders kendskab og forventninger til Jobcenter Assens Assens Kommune, 1 af 9 Referat LBR - Det Lokale Beskæftigelsesråd Tid mandag den 13. maj 2013 kl. 08:30 Sted Mødelokale 1, Nr 44 Afbud Vivi Bjørnamose, Bodil Boesgaard, Niels Erik Olsen, Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Opfølgningsrapport Marts 2008 Jobcenter Nordfyn. Opfølgningsrapport. Jobcenter Nordfyn. Udarbejdet i marts 2008 med de nyeste tilgængelige data

Opfølgningsrapport Marts 2008 Jobcenter Nordfyn. Opfølgningsrapport. Jobcenter Nordfyn. Udarbejdet i marts 2008 med de nyeste tilgængelige data Opfølgningsrapport Udarbejdet i marts 28 med de nyeste tilgængelige data Side 1 af 19 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning...3 2. Generelt om situationen på arbejdsmarkedet...4 3. Hovedkonklusioner for...6

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I HADERSLEV KOMMUNE

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I HADERSLEV KOMMUNE OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I HADERSLEV KOMMUNE Til Job- og arbejdsmarkedsudvalget og LBR OPFØLGNING 1. kvt. 212 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kommune I denne rapport sættes hvert kvartal

Læs mere

Jobcentrets resultater er vurderet ud fra Ministerens fastsatte mål for beskæftigelsesindsatsen

Jobcentrets resultater er vurderet ud fra Ministerens fastsatte mål for beskæftigelsesindsatsen Resultatrevision 2011 NOTAT Jobcenter Introduktion til resultatrevisionen 2011 Formålet med resultatrevisionen er at understøtte beskæftigelsesindsatsen i jobcentret. Resultatrevisionen viser udvalgte

Læs mere

OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER NORDFYNS BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK

OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER NORDFYNS BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER NORDFYNS BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK Opfølgningsrapport 2. kvartal 9 Indhold 1. Indledning... 2 2. Opsummering... 3 3. Resultater af beskæftigelsesindsatsen i jobcenter...

Læs mere

Resultatrevision 2012

Resultatrevision 2012 NOTAT JC - Fællesadministrationen 22-03-2013 Resultatrevision 2012 Sagsbehandler Doknr. Sagsnr. LouiseRas 77006/13 13/329 1. Resultatrevisionens formål og indhold Følgende indeholder resultatrevisionen

Læs mere

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråds. Møde nr. 27. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråds. Møde nr. 27. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af Det Lokale Beskæftigelsesråds Møde nr. 27 Tirsdag den 4.10 2011 kl.

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I ÆRØ KOMMUNE Til arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I ÆRØ KOMMUNE Til arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I ÆRØ KOMMUNE Til arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK Opfølgning juni 11 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kommune Denne rapport indeholder

Læs mere

Resultatrevision 2012 for Jobcenter Hørsholm.

Resultatrevision 2012 for Jobcenter Hørsholm. Resultatrevision 2012 for Jobcenter Hørsholm. Formålet med resultatrevisionen er at understøtte beskæftigelsesindsatsen i jobcentrene. Resultatrevisionen samler en række væsentlige oplysninger om udviklingen

Læs mere

Referat. Referat. 1. Godkendelse af dagsordenen. --- Godkendt. 2. Godkendelse af referatet fra mødet den. --- Godkendt

Referat. Referat. 1. Godkendelse af dagsordenen. --- Godkendt. 2. Godkendelse af referatet fra mødet den. --- Godkendt N o r d f y n Referat Mødedato: Mandag den 20. juni 2011 Vesterled 8 5471 Søndersø Tel +45 64 82 82 30 Fax +45 64 82 82 40 Møde i Det lokale Beskæftigelsesråd Journal nr. 20110620 www.nordfynskommune.dk

Læs mere

Resultatrevision for 2008

Resultatrevision for 2008 Resultatrevision for 2008 Notatet redegør for Resultatrevisionen for 2008. Resultatrevisionen består af fire dele, resultatoversigten, besparelsespotentiale, scorecard på ministermål og scorecard på rettidighed.

Læs mere

Erhverv, Beskæftigelse og Turismeudvalget. Evaluering af Udviklingsmål 2018

Erhverv, Beskæftigelse og Turismeudvalget. Evaluering af Udviklingsmål 2018 Erhverv, Beskæftigelse og Turismeudvalget Evaluering af Udviklingsmål 2018 januar 2019 Indhold Arbejdsmarkedsudvalget...3 AMU 1 Jobcentret har en tættere kontakt og en styrket dialog med virksomhederne...3

Læs mere

side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 Mødelokale 1, Munkebo Rådhus Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 Mødelokale 1, Munkebo Rådhus Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 10.12.2012 kl. 14:00 Mødelokale 1, Munkebo Rådhus Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 270. Bordet rundt... 3 271. Budget/regnskab

Læs mere

169. 11/16830 Ansøgning om midler til forlængelse af central tovholder

169. 11/16830 Ansøgning om midler til forlængelse af central tovholder Referat LBR - Det Lokale Beskæftigelsesråd Tid mandag den 21. november 2011 kl. 8:30 Sted Jobcentret - Mødelokalet bag kantinen Afbud Bodil M. Boesgaard, Niels Erik Olsen, Karsten Edal Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Referat fra LBR mødet den 28. september 2009

Referat fra LBR mødet den 28. september 2009 Referat fra LBR mødet den 28. september 2009 kl. 14.00 i Jobcenter Struer Afbud: Grethe Riksted, Anders Holm og Mona Rask 1) Meddelelser 2) Orientering a. Nyt medlem af LBR indstillet LO har overfor Byrådet

Læs mere

Brønderslev Kommune. Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. juni 2008 Lokale: Jobcentret Tidspunkt: kl. 15.30-17.55 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/131 Jobsøgningskursus for

Læs mere

Lokalt Beskæftigelses Råd

Lokalt Beskæftigelses Råd Lokalt Beskæftigelses Råd Referat fra møde Tirsdag den 25. februar 2014 kl. 16.00 i F 7, Frederikssund Mødet slut kl. 18.00 MØDEDELTAGERE Ole Søbæk (C) Anja Hansen Annette Kobberup Stougaard Erik Jørgensen

Læs mere

Resultatrevision for 2010

Resultatrevision for 2010 Resultatrevision for 2010 7. april 2011 Notatet redegør for Resultatrevisionen for 2010. Resultatrevisionen består af tre dele, resultatoversigten, besparelsespotentiale og scorecard på ministermål. Resultaterne

Læs mere

Resultatrevision 2013

Resultatrevision 2013 Resultatrevision Sagsbehandler Doknr. Sagsnr. LouiseRas 67093/14 14/7224 Indhold 1. RESULTATREVISIONENS FORMÅL OG INDHOLD... 3 2. RESULTATOVERSIGTEN... 4 2.1. MINISTERENS MÅL... 4 2.2 FORSØRGELSESGRUPPER...

Læs mere

Resultatrevision 2011

Resultatrevision 2011 Resultatrevision 2011 NOTAT Jobcenter Introduktion til resultatrevisionen 2011 Formålet med resultatrevisionen er at understøtte beskæftigelsesindsatsen i jobcentret. Resultatrevisionen viser udvalgte

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I HADERSLEV KOMMUNE Til Udvalget for Arbejdsmarked og Erhverv og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I HADERSLEV KOMMUNE Til Udvalget for Arbejdsmarked og Erhverv og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I HADERSLEV KOMMUNE Til Udvalget for Arbejdsmarked og Erhverv og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK Opfølgning september 11 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen

Læs mere

NOTATARK HVIDOVRE KOMMUNE

NOTATARK HVIDOVRE KOMMUNE ARU 3. december 29 NOTATARK HVIDOVRE KOMMUNE Arbejdsmarkedsforvaltningen Jobcenter Sagsbehandler: Anne-Mette Thordal-Christensen Afrapportering på 1-dagesplanen På Arbejdsmarkedsudvalgets møde d. 1. august

Læs mere

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr. 41 Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00 på

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 12. maj 2011, kl. 12.00 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden...1 2. Driftssituationen i Jobcentret...2 3. Konference psykisk arbejdsmiljø...3 4. Evaluering af Unge-projekt...4

Læs mere

Høringssvar fra Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland vedrørende Halsnæs Kommunes Beskæftigelsesplan for 2011

Høringssvar fra Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland vedrørende Halsnæs Kommunes Beskæftigelsesplan for 2011 Halsnæs Kommune Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Universitetsvej 2 4000 Roskilde Tlf.: 72 22 34 00 E-mail: brhs@ams.dk CVR: 29626162 EAN: 5798000400535 Den

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE Til Beskæftigelses og arbejdsmarkedsudvalget og LBR OPFØLGNING 3. KVT. 2014 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Faaborg- Midtfyn Kommune

Læs mere

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd JAMMERBUGT KOMMUNE Dagsorden Det lokale beskæftigelsesråd 11. november 2010 kl. 16:30 Mødelokale 1, Brovst Rådhus 1/8 Det lokale beskæftigelsesråd Dagsordenspunkter til mødet den 11. november 2010 1. Fællesmøde

Læs mere

Resultatrevision. Jobcenter Skive

Resultatrevision. Jobcenter Skive Resultatrevision Jobcenter Skive 2012 1 Indhold 1.0 Indledning... 3 1.1 Resumé... 3 2.0 Scorecard... 4 3.0 Resultatoversigt... 5 3.1 Ministerens mål... 5 3.1.1 Arbejdskraftreserven... 5 3.1.2 Permanente

Læs mere

Resultatrevision 2011. Ishøj Kommune

Resultatrevision 2011. Ishøj Kommune Resultatrevision 2011 Ishøj Kommune April 2012 Resultatrevision for Jobcenter Vallensbæk Ishøj kommune 2011 Indholdsfortegnelse 1. Opsummering om resultatrevision 2011... 3 2. Scorecard - ministermål...

Læs mere

Dagsorden. Det Lokale Beskæftigelsesråd

Dagsorden. Det Lokale Beskæftigelsesråd Dagsorden Mødedato: Mødetidspunkt: 12:00 Sted: Scandic Hotel Aalborg Møde slut: Fraværende: 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 17 Resultatrevision 2013 3 18 Tilbud på virksomhedsanalyse 2014 5

Læs mere

OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER BILLUND BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK

OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER BILLUND BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER BILLUND BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK Opfølgningsrapport 2. kvartal 9 Indhold 1. Indledning... 2 2. Opsummering... 3 3. Resultater af beskæftigelsesindsatsen i jobcenter

Læs mere

OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER NORDFYNS BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK

OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER NORDFYNS BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK OPFØLGNINGSRAPPORT FOR JOBCENTER NORDFYNS BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK Opfølgningsrapport 3. kvartal Indhold 1. Indledning... 2 2. Opsummering... 3 3. Resultater af beskæftigelsesindsatsen i jobcenter

Læs mere

Referat fra LBR mødet den 23. november 2009

Referat fra LBR mødet den 23. november 2009 Referat fra LBR mødet den 23. november 2009 kl. 14.00 i Jobcenter Struer afbud: Grethe Riksted 1) Meddelelser 2) Orientering a) Ledighedstal september 2009 Ledigheden i Struer kommune ligger fortsat på

Læs mere

Resultatrevision 2011

Resultatrevision 2011 1 Sammenligningsgrundlag: Jobcentre med samme rammevilkår: Bornholm, Frederikshavn/Læsø, Guldborgsund, Kalundborg, Lolland, Norddjurs, Nyborg, Randers, Slagelse, Sv.borg/Langel./Ærø, Vordingborg Resultatrevision

Læs mere

Ishøj og Vallensbæk Kommuners Beskæftigelsesplan 2011

Ishøj og Vallensbæk Kommuners Beskæftigelsesplan 2011 Vallensbæk Kommune Vallensbæk Stationstorv 100 2665 Vallensbæk Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Universitetsvej 2 4000 Roskilde Tlf.: 72 22 34 00 E-mail: brhs@ams.dk CVR: 29626162 EAN: 5798000400535

Læs mere

Resultatrevision for året Jobcenter Allerød

Resultatrevision for året Jobcenter Allerød Resultatrevision for året 2011 Jobcenter Allerød Marts 2012 Resultatrevision 2011 for jobcenter Allerød Formålet med resultatrevisionen er at understøtte beskæftigelsesindsatsen i jobcenter Allerød. Resultatrevisionen

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 11 ONSDAG DEN 19. DECEMBER 2007, KL. 16.00 Arbejdsmarkedsudvalget 19. december 2007 Side: 2 PÅ AKTIVERINGSCENTRET, INDUSTRIVEJ 2, SØN- DERSØ

Læs mere

OPFØLGNINGSRAPPORT Jobcenter Thisted. november 2010

OPFØLGNINGSRAPPORT Jobcenter Thisted. november 2010 OPFØLGNINGSRAPPORT Jobcenter Thisted november Indledning Beskæftigelsesregion Nordjylland følger løbende op på resultaterne af jobcentrenes indsats. Dette gøres som udgangspunkt kvartalsvis. I denne rapport

Læs mere

Beskæftigelsesplan 2016

Beskæftigelsesplan 2016 BESKÆFTIGELSE OG BORGERSERVICE Dato: Oktober 2015 Kontakt: C-BB Sagsnr.: 15.20.00-P15-1-15 Beskæftigelsesplan 2016 I denne beskæftigelsesplan sammenfattes fokus og prioriteringer for Ballerup Kommunes

Læs mere

Referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 17. august 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP

Referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 17. august 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP Referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 17. august 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP Indholdsfortegnelse 041. Godkendelse af dagsorden 58 042. Godkendelse af referat 59 043. Opfølgning på brugen af

Læs mere

DAGSORDEN. G:\Dagsordener\Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)\2008\Møde nr. 04 den 16. april 2008\45687-08_v1_Dagsorden til LBR møde den 16 04 2008(3).

DAGSORDEN. G:\Dagsordener\Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)\2008\Møde nr. 04 den 16. april 2008\45687-08_v1_Dagsorden til LBR møde den 16 04 2008(3). Lokalt Beskæftigelsesråd (LBR) DAGSORDEN Møde nr. : 04/2008 Sted : Mødelokale 2 Dato : 16. april 2008 Start kl. : 12.00 Slut kl. : 14.00 Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Torben Nielsen, DA Tom Levi Larsen,

Læs mere

Bjarne Dideriksen forlød mødet klokken 9.40 under behandling af punkt 84. Christian Hansen forlød mødet klokken 10.25 under behandling af punkt 95.

Bjarne Dideriksen forlød mødet klokken 9.40 under behandling af punkt 84. Christian Hansen forlød mødet klokken 10.25 under behandling af punkt 95. Assens Kommune, 1 af 11 Referat LBR - Det Lokale Beskæftigelsesråd Tid mandag den 14. februar 2011 kl. 8:00 Sted Assens Rådhus - Mødelokale 1 Afbud Ingen fraværende Bjarne Dideriksen forlød mødet klokken

Læs mere

Møde i Det lokale Beskæftigelsesråd

Møde i Det lokale Beskæftigelsesråd Møde i Det lokale Beskæftigelsesråd Journal nr. 20130318 Ref. bbhj Dato 16. april 2013 Mødedato: Mandag den 18. marts 2013 Mødested: Storsalen, Søndersø Rådhus Starttidspunkt: Kl. 15.00 Sluttidspunkt:

Læs mere

Resultatrevision Ishøj Kommune

Resultatrevision Ishøj Kommune Resultatrevision 2010 Ishøj Kommune April 2011 Resultatrevision for Jobcenter Vallensbæk Ishøj kommune 2010 Indholdsfortegnelse 1. Opsummering om resultatrevision 2010... 3 2. Scorecard ministermål...

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 7 ONSDAG DEN 22. AUGUST 2007, KL. 16.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 22. august 2007 Side: 2 Fraværende: Ingen.

Læs mere

Resultatrevision 2012 Horsens Kommune

Resultatrevision 2012 Horsens Kommune Resultatrevision 2012 Horsens Kommune 1 Resultatrevision 2012 for Jobcenter Horsens. Jobcentrene laver hvert år en resultatrevision. I resultatrevisionen gør jobcentrene status over deres resultater for

Læs mere

OPFØLGNINGSRAPPORT Aalborg. November 2009

OPFØLGNINGSRAPPORT Aalborg. November 2009 OPFØLGNINGSRAPPORT Aalborg November Indledning Beskæftigelsesregion Nordjylland følger løbende op på resultaterne af jobcentrenes indsats. Dette gøres som udgangspunkt kvartalsvis. I denne rapport følges

Læs mere