Forpagtningsaftale. Rødhus Klit Camping

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forpagtningsaftale. Rødhus Klit Camping"

Transkript

1 Naturstyrelsen Vendsyssel, Sankt Laurentii Vej 148, 9990 Skagen Forpagtningsaftale Rødhus Klit Camping Mellem Naturstyrelsen Vendsyssel Sankt Laurentii Vej Skagen som ejer og bortforpagter, og Navn Adresse cpr.nr./cvr telefonnummer som forpagter indgås hermed forpagtningsaftale om Rødhus Klit Camping.

2 1 Forpagtningens omfang Rødhus Klit Camping er beliggende på adressen Rødhusmindevej 25, 9490 Pandrup../. Areal og bygninger omfattet af forpagtningen er vist på vedlagt kortbilag. Hvis der i forpagtningsperioden skal afstås mindre arealer og anlæg til andet offentligt formål uden væsentlig betydning for campingpladsens drift, kan dette ske, uden at forpagteren i den anledning har krav på erstatning. Forpagter har ingen rådighed over de på arealet stående træer og buske, men skal drage omsorg for, at beplantningen ikke beskadiges. 2 Forpagtningsperiode og opsigelse Forpagtningsperioden begynder den 1. april 2017 og udløber uden opsigelse den 31. december Aftalen kan forlænges én gang med 1 år. Senest den 1. juni 2018 optages forhandlinger mellem forpagter og bortforpagter om en eventuel forlængelse af aftalen i 1 år. Forhandlingerne skal være afsluttede senest den 1. august I forpagtningsperioden er aftalen, bortset fra misligholdelse, jf. 7, uopsigelig fra bortforpagters side, medmindre de bortforpagtede bygninger forgår ved brand eller på anden måde ødelægges helt eller delvist eller i deres nuværende form ikke må benyttes til campingdrift eller til det formål, hvortil de er indrettet. I sådanne tilfælde er bortforpagter berettiget til at hæve forpagtningsaftalen uden varsel mod refusion af forud betalt forpagtningsafgift for tiden efter ophørstidspunktet. Forpagter har ikke krav på erstatning for driftstab eller andre indirekte tab i anledning af aftalens ophør. Bortforpagter holder ikke bygninger og anlæg forsikrede og kan derfor ikke garantere for, at disse vil blive repareret eller genopført efter brand eller anden ulykkelig hændelse. Forpagter henvises derfor til for egen regning at sikre sig ved tegning af forsikring mod driftstab mv. Forpagtningsaftalen kan i forpagtningsperioden opsiges af forpagter med 6 måneders varsel til ophør en 31. december. Hvis forpagter afgår ved døden, ophører aftalen til den 31. december, som først indtræder 3 måneder efter dødsfaldet, medmindre aftalen er udløbet forinden. Forpagtningsaftalen omfatter kun forpagter personligt og kan hverken helt eller delvist overdrages til eller udnyttes af andre. I forbindelse med et eventuelt salg eller nyt udbud af forpagtningsaftale om campingpladsen skal forpagter udlevere alle relevante oplysninger om økonomi og drift til brug for bortforpagters salgs- eller udbudsmateriale. I forpagtningsaftalens sidste år skal forpagteren acceptere mulige efterfølgende aktørers tilstedeværelse på pladsen af hensyn til besigtigelse og tilrettelæggelse af pladsens fortsatte drift og/eller salg.

3 3 Forpagtningsafgiften Forpagtningsafgiften beregnes i forhold til bruttoomsætningen på og fra det lejede. Forpagtningsafgiften betales som en årlig minimumsafgift på kr. der erlægges forud med kr. den 1. juli, kr. den 1. august og kr. den 1. september. Derudover betales en tillægsafgift, som udgøres af den beregnede afgift med fradrag af den indbetalte minimumsafgift. Forpagtningsafgiften for forpagtningsåret, der følger kalenderåret, udgør følgende: % af bruttoomsætningen ved overnatning og dagophold, hytteudlejning, eltilslutningsafgift, vaskemaskiner, vinteropbevaring af campingvogne o. lign. 50 % af avancen på campingpas, e-pas og ID-numre. 3,5 % af bruttoomsætningen ved kiosk-/butikssalg. Såfremt der kan dokumenteres et salg af frimærker fra kiosken, kan dette salg fratrækkes før den endelige beregning af bruttoomsætningen. Ved bruttoomsætning forstås enhver omsætning, der finder sted på eller fra det lejede areal og de derpå anbragte bygninger og indretninger alene med fradrag af den for virksomheden beregnede udgående moms. Der er således ikke fradragsret for ikke afløftbare olie- og elafgifter m.v. Forpagter må ikke uden bortforpagters skriftlige og forudgående tilladelse drive nogen anden form for virksomhed på eller fra pladsen Den samlede afgift i henhold til foranstående beregnes bagud for det enkelte forpagtningsår../. Af hensyn til kontrollen med bruttoomsætningens størrelse skal forpagter anvende en hensigtsmæssig kassefunktion, jf. vedlagte retningslinjer herfor samt anlægge og føre regnskab for virksomheden efter de regler, der anvises af bortforpagter. Forpagter skal senest den 5. i hver måned aflevere en underskrevet månedsrapport over omsætningen i den forudgående måned. Senest den 1. november hvert år skal der tilsendes bortforpagter en slutrapport med beregning af tillægsafgiften. Denne slutrapport skal være underskrevet af såvel forpagter som af dennes revisor, der skal være statsautoriseret eller registreret, og som ved sin påtegning af rapporten skal attestere dennes rigtighed efter stedfunden revision. Den herefter beregnede afgift med fradrag af den indbetalte minimumsafgift, kaldet tillægsafgiften, skal være betalt senest hvert år den 1. december for det netop udløbne forpagtningsår, første gang den 1. december 2017 og sidste gang den 1. december Senest hvert års 1. juli, første gang 1. juli 2018 og sidste gang 1. juli 2019, skal der tilstilles bortforpagter en kopi af et af såvel forpagter som dennes revisor underskrevet skatte- eller driftsregnskab for det foregående år. Senest 1. april skal kopi af forpagters indberetning om overnatningstal for det foregående år til Danmarks Statistik tilstilles bortforpagter.

4 Såfremt den samlede afgift antages væsentligt at ville overstige minimumsafgiften, kan bortforpagter i øvrigt med 14 dages varsel kræve indbetalt acontobeløb på tillægsafgiften. Såvel minimumsafgiften som tillægsafgiften skal indbetales på det af bortforpagter anviste sted. Udover forpagtningsafgiften betaler forpagter samtlige de på det forpagtede areal og bygninger hvilende afgifter og bidrag. Såfremt disse betales af bortforpagter via ejendomsskatten opkræves de særskilt hos forpagter en gang årligt. De egentlige ejendomsskatter betales dog af bortforpagter. 4 Vedligeholdelse mv. Ved forpagtningens begyndelse og afslutning foretages fælles besigtigelse af alle bygninger og anlæg og deres tilstand beskrives, eventuelt af en bygningskyndig. Forpagter overtager herefter bygninger og anlæg i den stand, hvori de forefindes ved forpagtningsforholdets start til almindelig vedligeholdelse. Følgende påhviler forpagter: 1. Fuldstændig renholdelse af campingpladsen samt indvendig vedligeholdelse og renholdelse af samtlige de under forpagtningen hørende bygninger med fast inventar, installationer og anlæg af enhver art, herunder oliefyr, ventilations- og køleanlæg, møntvaskemaskiner og lignende. Vedligeholdelsespligten omfatter også reparation af skader forårsaget ved uheld, hærværk og lignende, så vel på bygningernes ydre, som på inventar, herunder møbler, sanitet mv. 2. Slåning af græsarealer, renholdelse af pladsen og oprydning mv. Der må ikke anvendes pesticider eller gødning i forbindelse med driften. 3. Tømning af kloakanlæggets samletank og tilse og vedligeholde alle pumper i tilknytning til kloaksystemet 4. Almindelig vedligeholdelse af kloak, kloakafløb, pumpebrønde og nedsivningsanlæg 5. Vedligeholdelse af vandledninger i bygninger fra bygningernes ydre stophane 6. Opstilling af det nødvendige antal affaldscontainere og sørge for og bekoste tømning af disse efter de herom gældende regulativer. 7. Betaling for elforbrug, herunder faste afgifter og ikke-afløftbare energiafgifter 8. Betaling for vandforbrug, herunder faste afgifter og skatter 9. Betaling for olie- og gasforbrug, herunder ikke-afløftbare energiafgifter 10. Betaling for vandafledningsafgift og andre afgifter på spildevand 11. Genanskaffelse af løst inventer til brug i opholdsrum, køkken, baderum, hytter mv., fx hårde hvidevarer, hynder, køkkengrej, bestik og badepoletter 12. Bygningerne skal, i det omfang de kan opvarmes, holdes opvarmede, så frost og fugtskader ikke opstår 13. Der må ikke, uden forudgående skriftlig godkendelse fra bortforpagter, etableres nyanlæg eller forandringer af nogen art i de bestående bygninger, indretninger, anlæg eller ændring af campingpladsens terræn

5 14. På bygninger og arealer må ikke opstilles reklamer af nogen art ud over de af bortforpagter godkendte 15. Opsætning og vedligeholdelse af lovbestemt brandslukningsmateriel og andet nødudstyr Forpagters vedligeholdelsespligt indebærer løbende at sikre, at alt omfattet af denne pligt holdes i forsvarlig og lovlig stand. Udgifter til egentlige fornyelsesarbejder, som skyldes mangelfuld vedligeholdelse på områder omfattet af forpagters vedligeholdelsespligt, afholdes af forpagter. Det af forpagtningen omfattede inventar er specificeret på vedlagte fortegnelse, som gennemgås og underskrives af begge parter ved forpagtningsaftalens ikrafttræden. Inventaret skal af forpagter efter behov udskiftes med tilsvarende nyt inventar, således at det ved aftalens ophør kan afleveres i samme stand som ved overtagelsen. Følgende påhviler bortforpagter: 1. Den fuldstændige udvendige vedligeholdelse af bygninger, inklusive vinduer og yderdøre, men eksklusive skader forårsaget ved hærværk og lignende 2. Vedligeholdelse af campingpladsens terræn, legeplads, veje, stier og hegn 3. Beskæring af træer og buske 4. Egentlige fornyelsesarbejder i det omfang det vil være muligt at opnå bevillingsmæssig dækning for de dermed forbundne afgifter 5. Betaling af egentlige ejendomsskatter Pladsens telefon- og internetinstallationer og tilhørende numre tilhører bortforpagter. Forpagter afholder alle udgifter, såvel faste afgifter som udgifter ved forbrug og udgifter som skyldes hærværk og lignende. Der må ikke uden bortforpagters skriftlige og forudgående tilladelse etableres udvendig belysning. Forpagter skal inden indkøb af materialer, igangsættelse af arbejder mv. indhente bortforpagters godkendelse, hvis de hermed forbundne udgifter ønskes afholdt af bortforpagter. Forpagter må dog hverken iværksætte større renoveringer eller nybyggeri uden bortforpagters forudgående godkendelse. Der afholdes hvert år to bygningssyn, nemlig et før og et efter henholdsvis sæsonstart og sæsonafslutning. Konstaterede mangler skal afhjælpes inden en ved hvert syn aftalt frist og senest inden næste års sæsonstart. Mangler, der kan medføre følgeskader, skal udbedres omgående.

6 5 Drift Campingpladsens drives på forpagters ansvar og under bortforpagters tilsyn. Campingpladsen skal være åben i perioden fra lørdag før Palmesøndag til 15. september, begge dage inklusive. Campingpladsen er trestjernet jf. Campingrådets kravsspecifikationer. Det tilstræbes at denne status opretholdes og forpagter forventes at bidrage hertil. For pladser med tre stjerner gælder blandt andet retningslinjer for tilsyn med pladsen, der henvises til Campingrådets hjemmeside for fuldstændig beskrivelse. Hvis forpagter ønsker at holde åbent udover dette tidsrum eller at bebo boligen hele året, kræves bortforpagters forudgående og skriftlige tilladelse, som kan gøres betinget af en tilføjelse til aftalen. Forpagteren skal drive campingpladsen på en i enhver henseende respektabel måde, og er forpligtet til at acceptere bortforpagters bestemmelser om driftsform, herunder om opretholdelse af ro og orden. I 2017 fastsættes campingafgiften til samme niveau som i Eventuel ændring af afgifter for efterfølgende forpagtningsår skal godkendes af bortforpagter../. Forpagter skal overholde alle offentlige forskrifter for drift af campingpladser. Det påhviler herunder forpagter at indhente en udlejningstilladelse fra kommunen. Om virksomhedens drift henvises i øvrigt til Instruks til forpagter. Ændringer i driften, der ikke er i overensstemmelse med instrukserne, skal godkendes af bortforpagter. Medarbejdere ansat hos forpagter skal have gyldig arbejdstilladelse i Danmark og en ansættelseskontrakt, som sikrer, at ansatte hos forpagter, som medvirker til at opfylde kontrakten, har løn, herunder særlige ydelser, arbejdstid og andre arbejdsvilkår, som ikke er mindre gunstige end dem, der gælder for arbejde af samme art i henhold til en kollektiv overenskomst indgået af de inden for det pågældende faglige område mest repræsentative arbejdsmarkedsparter i Danmark, og som gælder på hele det danske område, jf. Beskæftigelsesministeriets cirkulære om arbejdsklausuler i offentlige kontrakter. Forpagter har bevisbyrden for, at forpligtelserne i henhold til denne bestemmelse er overholdt, og bortforpagter kan til enhver tid kræve at modtage dokumentation herfor. Dokumentation skal være bortforpagter i hænde senest 5 arbejdsdage efter afsendelsen af et påkrav herom. Gentagne eller grove overtrædelser af denne bestemmelse betragtes som væsentlig misligholdelse af kontrakten. Ansættelsespapirer skal være underskrevet af begge parter, før den ansatte påbegynder arbejdet og skal være tilgængelige for bortforpagters kontrol på ethvert tidspunkt. Forpagterens drift af campingpladsen skal ske i overensstemmelse med og ved overholdelse af de til enhver tid gældende lovkrav, herunder nationale og/eller internationale standarder. Det påhviler forpagter at forestå markedsføring af pladsen. Udgifter til markedsføring, fx via annoncering og hjemmeside, betales af forpagter. Al markedsføring af campingpladsen skal ske efter aftale med bortforpagter. Forpagteren skal markedsføre pladsen under navnet Rødhus Klit Camping. Navnet tilhører bortforpagter, og forpagter har ikke ret til at disponere over navnet til andre formål heller ikke efter aftalens ophør.

7 6 Ansvar for skader Bortforpagter har ikke ansvar for skader uanset af hvilken art, der opstår på personer og ting, der befinder sig på eller i det af aftalen omfattede areal og bygninger. Udgifter til udbedring af skader opstået ved hærværk eller lignende på det af aftalen omfattede areal, bygninger, anlæg, installationer, hegn mv. afholdes af forpagter. Udbedring af skader på klitarealer forårsaget af gæsters gravning, udlægning af fliser, opstilling af konstruktioner til hindring af sandskred mv. foretages af bortforpagter for forpagters regning. Forpagter skal opretholde en ansvarsforsikring på mindst kr., heraf kr. for tingskader, i hele forpagtningsperioden. Bortforpagter kan på et hvilket som helst tidspunkt forlange dokumentation herfor. 7 Misligholdelse Fra bortforpagters side kan forpagtningsaftalen uanset den i 2 aftalte uopsigelighed ophæves med 1 måneds varsel til den 1. i en måned i følgende tilfælde: 1. hvis forpagtningsafgifter eller andre forpagteren påhvilende afgifter trods påkrav ikke er betalt senest 14 dage efter forfaldsdato, 2. hvis det forpagtede benyttes til anden brug end aftalt, eller hvis det forpagtede ikke vedligeholdes på tilfredsstillende vis og forpagter trods påkrav ikke bringer det utilladte til ophør, 3. hvis forpagter uden bortforpagters godkendelse overlader brugen af det forpagtede til andre, 4. hvis forpagter trods påkrav ikke rettidigt indsender overnatningstal for det foregående år til Danmarks Statistik som nævnt i 3, 5. hvis forpagter ikke inden den fastsatte frist har gennemført de vedligeholdelsesarbejder, der påpeges ved de årlige bygningssyn, 6. hvis forpagter gør sig skyldig i grov eller gentagen tilsidesættelse af de betingelser, der er fastsat for driften, eller 7. hvis forpagter ikke opnår eller mister en eller flere af de tilladelser, der er nødvendige for at holde virksomheden åben. Hvis aftalen ophæves på grund af misligholdelse, er forpagter forpligtet til at refundere bortforpagter samtlige udgifter forbundet med ophøret i utide, og holde bortforpagter skadesløs for ethvert tab i den forbindelse. 8 Forpagtningsforholdets ophør Ved forpagtningsforholdets ophør afholder bortforpagter et afleveringssyn, og forpagter skal ved fratrædelse afhjælpe samtlige de mangler, der konstateres på såvel bygninger og anlæg som de tilhørende arealer inden en af bortforpagter fastsat frist.

8 Er manglerne ikke udbedrede ved fristens udløb foretages udbedringen ved bortforpagters foranstaltning for forpagters regning. Udbedringsomkostningerne kan modregnes i forpagters sikkerhedsstillelse, jf. 9. Forpagter har ikke ved sin udtrædelse af aftalen, uanset på hvilken måde det sker, krav på noget beløb for goodwill, hverken af bortforpagter eller sin eventuelle efterfølger. 9 Sikkerhedsstillelse Til sikkerhed for aftalens opfyldelse i alle dens ord og punkter stiller forpagter en af bortforpagter godkendt sikkerhed ved anfordringsgaranti i pengeinstitut på kr. Sikkerheden skal være stillet ved aftalens underskrivelse og skal være gældende i indtil 6 måneder efter aftalens ophør. 10 Kontaktoplysninger og underskrifter Alle henvendelser til bortforpagter skal ske til Naturstyrelsen Vendsyssel, Sankt Laurentii Vej 148, 9990 Skagen, vsy@nst.dk. tlf: Skagen, den / 2017, den / 2017 Bortforpagter: Forpagter: Bilag Kortbilag Retningslinjer for hensigtsmæssig kassefunktion Inventarliste (inventargennemgang foretages og liste udarbejdes i fællesskab inden kontraktindgåelse) Instruks for forpagter

9

10 Retningslinier for en hensigtsmæssig kassefunktion til Forpagteren af Rødhus Klit Camping Bilag til forpagtningskontrakten Forpagterne bør anvende et salgsregistreringssystem, f.eks. et kasseapparat, der registrerer al omsætning på campingpladsen fordelt på de ydelser, hvoraf der skal svares afgift. Hvis salgsregistreringssystemet ikke har en revisionsrulle, skal det have elektronisk journal. Kasseapparatet skal kunne udskrive en Z-nøgleudskrift eller tilsvarende udskrift, dvs. en fortsat nummereret bon med angivelse af registreret omsætning siden sidste udskrift. Ved opgørelse af kassebeholdningen afstemmes den registrerede omsætning ifølge Z- nøgleudskriftet med den optalte kassebeholdning minus beholdning ved dagens begyndelse. Ved bogføring af den daglige omsætning anvendes Z-nøgleudskriftet som dokumentation. Det forudsættes at nøglen eller adgangskoden, som anvendes ved udskrivning af Z- nøgleudskriftet, kun er tilgængelig for forpagter og dennes stedfortræder. Omsætningen bogføres dagligt på baggrund af Z-nøgleudskriftet, der kan anvendes som bilag. Z-nøgleudskrift skal opbevares let tilgængeligt og må først makuleres efter 5 år. Bortforpagter kontrollerer mindst 1 gang i sæsonen om kassefunktionen fungerer som beskrevet og konstaterer, om Z-nøgleudskrifterne findes for en af bortforpagter ønsket periode. De endelige retningslinier vil blive fastsat i samråd med forpagter og dennes revisor. Skagen, den 24. februar 2017

11 INSTRUKS for Forpagteren af Rødhus Klit Camping Bilag til forpagtningskontrakt 1. Campingpladsen skal holde åben i perioden fra lørdag før Palmesøndag til og med 15. september begge dage inklusive. Bommen skal være åben for ind-/udkørsel i tiden fra kl I tidsrummet er bilkørsel ikke tilladt på pladsen, og bommen skal holdes lukket. Information og butik skal være åben dagligt i hele sæsonen. I perioden fra 20. juni til 20. august (begge dage inkl.) skal information og butik være åben fra , bortset fra maksimalt 2 timers middagslukning. Sent indkomne gæster skal dog lukkes ind frem til kl I for- og eftersæsonen skal butikken være åben mindst 2 timer hver formiddag og 2 timer hver eftermiddag. Naturstyrelsen er berettiget til at fastsætte de daglige åbnings- og lukketider, såfremt det skønnes fornødent. I åbningstiden skal forpagteren eller dennes stedfortræder personligt være til stede for at forestå pladsens drift, og forpagter skal bo og overnatte i boligen på campingpladsen. Uden for sæsonen holdes pladsen kun åben for vinteropbevaring af campingvogne jf. pkt. 10. Det skal påses at: gæsterne straks ved ankomsten afleverer eller får udstedt gyldigt lejrpas, og at ingen har adgang til pladsen uden lejrpas eller gæstebillet campingpladsens belægning holdes indenfor de af myndighederne fastsatte rammer der ikke gives adgang for uregistrerede campingvogne, dvs. at campingvogne enten skal indregistreret efter færdselsloven eller forsynet med et af Campingrådet fremstillet ID-nr. mindst halvdelen af campingpladsen reserveres for camping af ikke over 4 ugers varighed Campingreglementets bestemmelser vedr. brandværnsforanstaltninger iagttages Der skal føres tilsyn med, at der hersker ro og orden på pladsen. Gæster, der ikke holder sig reglementet efterretteligt, bortvises af forpagter.

12 4. Forpagter og dennes medhjælpere skal udvise en venlig og imødekommende optræden overfor gæsterne og vise dem tilrette. 5. Renholdelse af pladsen og oprydning m.v. påhviler forpagter. Pladsen skal stedse holdes ryddelig og præsentabel. Skilte må kun opsættes efter aftale med Naturstyrelsen. 6. Toiletter og vaskerum skal i pladsens åbningsperiode rengøres efter behov, dog mindst én gang om dagen. Tømning af affaldscontainere skal ske tilstrækkeligt hyppigt til, at sundhedsmæssige ulemper eller gener i øvrigt undgås. 7. I det omfang udvendige reparationer af pladsens bygninger, som efter kontraktens bestemmelser påhviler ejer, er nødvendige, skal indberetning herom snarest muligt ske til Naturstyrelsen../. 8 Forpagteren sørger for indkassering af afgifter for overnatning, dagophold, eltilslutning m.v. Ved enhver indkassering skal der udstedes kvittering ved et af SKAT godkendt salgsregistreringssystem jf. vedlagte retningslinjer for en hensigtsmæssig kassefunktion. Campingpas og ID-numre afregnes på grundlag af forpagterens afregning med Campingrådet. 9. Naturstyrelsens anvisninger med hensyn til campingpladsens drift skal i enhver henseende efterkommes af forpagter og dennes medhjælpere. 10. Campingvogne må tidligst anbringes på pladsen den sidste weekend før pladsens åbning og skal være fjernet fra pladsen senest 1. oktober. Såfremt der endnu efter 1. oktober henstår campingvogne på pladsen, skal forpagter foranledige sådanne vogne fjernet. Campingvogne, der ønskes vinteropbevaret skal anbringes i henhold til gældende tilladelse. 11. Der må ikke i vinterperioden opmagasineres nogen form for campinggrej eller lign. på pladsen eller dens omgivelser.

13 12. Forpagter er pligtig at føre den af Danmarks Statistik krævede statistik vedrørende antal overnatninger. Han er ligeledes pligtig at levere Naturstyrelsen eller offentlige myndigheder alle ønskede oplysninger. 13. Boligen er til forpagters rådighed som bolig for forpagter og dennes husstand indenfor den periode hvor campingpladsen er åben. Forpagter skal fraflytte boligen senest 15. oktober efter at have klargjort pladsen, bygningerne og samtlige installationer til vinteren, herunder draget omsorg for, at alle vandfyldte installationer er tømte og stophaner lukket. Skagen, den 24. februar 2017

Svinkløv Camping Under forbehold af Naturstyrelsens approbation indgås herved følgende kontrakt vedrørende driften af Svinkløv Camping.

Svinkløv Camping Under forbehold af Naturstyrelsens approbation indgås herved følgende kontrakt vedrørende driften af Svinkløv Camping. Miljøministeriet Naturstyrelsen Thy Søholt, Søholtvej 6, 7700 Thisted Telf. 9797 7088 Original til bortforpagter Genpart til forpagter Genpart til den arealansvarlige Udkast til FORPAGTNINGSKONTRAKT Svinkløv

Læs mere

Forpagtningsaftale. Mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren)

Forpagtningsaftale. Mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren) Forpagtningsaftale Mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren) Og SBV 09 SBK 75/VSK Bymuren 151 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som

Læs mere

Udkast til Forpagtningskontrakt

Udkast til Forpagtningskontrakt Teknik og Miljø Veje og Grønne Områder Sagsnr. 205709 Brevid. 1514393 Ref. JPP Dir. tlf. 46 31 37 20 jornp@roskilde.dk NOTAT: Udkast til forpagtningskontrakt Udkast til Forpagtningskontrakt Roskilde Camping

Læs mere

Forpagtningskontrakt

Forpagtningskontrakt Forpagtningskontrakt Ejer: Sønderborg Kommune bortforpagter herved til: Forpagter: Xxx xxxx Sønderborg Camping, Ringgade 7, 6400 Sønderborg Arealet består af: Matr. Nr. 5538 og 5530, Sønderborg samt del

Læs mere

Forpagtningskontrakt

Forpagtningskontrakt Forpagtningskontrakt Mellem Naturstyrelsen Vestsjælland (bortpagter) og.. (forpagter), indgås herved følgende aftale om forpagtning af et areal i Høve Skov til campingplads. 1../. Det lejede areal udgør

Læs mere

Lejeaftale. Aftalens Parter

Lejeaftale. Aftalens Parter j.nr. 1.2.16 / hfs Lejeaftale 1 Aftalens Parter Mellem Museum Sønderjylland, Aastrupvej 48 A, 6100 Haderslev som udlejer og Højeregnens Lokalhistoriske Arkiv, Møllegade 12, 6280 Højer som lejer indgås

Læs mere

Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T

Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T Lejemålet omfatter stuehus, samt garage /staldbygning og have som vist på det vedhæftede

Læs mere

24. februar Udbud af forpagtning af Rødhus Klit Camping - udbudsbetingelser

24. februar Udbud af forpagtning af Rødhus Klit Camping - udbudsbetingelser 24. februar 2017 Udbud af forpagtning af Rødhus Klit Camping - udbudsbetingelser Indledning Alle interesserede opfordres hermed til at afgive tilbud på forpagtning af Rødhus Klit Camping for perioden 1.

Læs mere

Udkast til FORPAGTNINGSKONTRAKT

Udkast til FORPAGTNINGSKONTRAKT Udkast til FORPAGTNINGSKONTRAKT Kiosken ved Den tilsandede Kirke m.v. Under forbehold af Naturstyrelsens approbation indgås herved følgende kontrakt vedrørende drift af kiosk og toiletter ved Den tilsandede

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT. (Jordforpagtning) Mellem. XX som forpagter

FORPAGTNINGSKONTRAKT. (Jordforpagtning) Mellem. XX som forpagter FORPAGTNINGSKONTRAKT (Jordforpagtning) Mellem XX som forpagter Og Femern A/S, Vester Søgade 10, 1601 København V, Cvr.nr. 28 98 65 64 som bortforpagter Er det aftalt, at førstnævnte forpagter dele af matr.

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT MED HENBLIK PÅ NATURPLEJE (2015/001837)

FORPAGTNINGSKONTRAKT MED HENBLIK PÅ NATURPLEJE (2015/001837) FORPAGTNINGSKONTRAKT MED HENBLIK PÅ NATURPLEJE (2015/001837) 1. KONTRAKTENS PARTER Mellem bortforpagter Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) Driftsområde Karup (DOKAR) Adresse: Herningvej 30, Kølvrå,

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT

FORPAGTNINGSKONTRAKT 323-164960 EMO/usk 01.08.2013 FORPAGTNINGSKONTRAKT 1. Parterne 1.1 Undertegnede * bortforpagter herved til medunderskrevne Læsø-Natura 2000 Lodsejerforening A.m.b.a. 9940 Læsø *den/en del af/landbrugsdelen

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T MILJØMINISTERIET Naturstyrelsen Midtjylland Mellem xxxx som lejer og Naturstyrelsen Midtjylland, Bjørnkærvej 18, 7540 Haderup som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T 1. Lejemålet Hastruphus

Læs mere

Forpagtningsaftale. Mellem. Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring. (herefter benævnt Bortforpagter) Navn Adresse By

Forpagtningsaftale. Mellem. Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring. (herefter benævnt Bortforpagter) Navn Adresse By Forpagtningsaftale Mellem Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring (herefter benævnt Bortforpagter) Og Navn Adresse By (herefter benævnt Forpagter) er der indgået følgende forpagtningsaftale

Læs mere

FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER. Mellem ovenstående parter indgås følgende forpagtningsaftale for det areal, der er beskrevet i 3

FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER. Mellem ovenstående parter indgås følgende forpagtningsaftale for det areal, der er beskrevet i 3 Matr. nr. 42 og 983 Arrild ejerlav, Arrild Tønder Kommune J.nr. NST-52451-01993 FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER Bortforpagter Miljøministeriet Naturstyrelsen, Vadehavet Skovridervej 3, 6510 Gram Tlf.:

Læs mere

Lejekontrakt. Hobro den Lilleringvej Harlev J. Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard

Lejekontrakt. Hobro den Lilleringvej Harlev J. Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard Hobro den 20.06.2010 Lejekontrakt Udlejre: Team Hyldahl A/S Lilleringvej 6 8462 Harlev J. Lejre: Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard Indholdsfortegnelse. 1. Parterne 2. Det lejede 3. Det lejedes

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD

FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD Ejeren, Kolding Kommune, Nytorv 11, 6000 Kolding tlf.nr. 79 79 79 79, (herefter kaldet bortforpagter) bortforpagter til XXX Navn, adresse, kontakt (herefter

Læs mere

Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter

Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter Aftalens parter: Mellem Vallensbæk Kommune, Vallensbæk Stionstorv 100, 2665 Vallensbæk Strand (herefter kaldet kommunen) og NN (herefter kaldet

Læs mere

FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER 2 AFTALEPERIODEN 3 FORPAGTNINGENS GENSTAND

FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER 2 AFTALEPERIODEN 3 FORPAGTNINGENS GENSTAND FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER Mellem Naturstyrelsen, Midtjylland, Bjørnkærvej 18, 7540 Haderup, tlf. 72543690 som bortforpagter og Navn,adresse og cvr.nr./cpr.nr. som forpagter. indgås følgende

Læs mere

Udkast til Forpagtningsaftale

Udkast til Forpagtningsaftale Udkast til Forpagtningsaftale Side1/5 Sagsnr. 1440-33757 Dokument-id 2010-7733 Mellem Kerteminde Kommune (ejer), Miljø- og Kulturforvaltingen, Hans Schacksvej 4, 5300 Kerteminde og Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Læs mere

FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER. Mellem ovenstående parter indgås følgende forpagtningsaftale for det areal, der er beskrevet i 3

FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER. Mellem ovenstående parter indgås følgende forpagtningsaftale for det areal, der er beskrevet i 3 Matr. nr. 42-46 Margrethe-Kog, Højer J.nr. NST-52451-02664 FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER Bortforpagter Miljø- og Fødevareministeriet Naturstyrelsen, Vadehavet Skovridervej 3, 6510 Gram Tlf.: 72

Læs mere

Bilag 1 FORPAGTNINGSKONTRAKT FOR TANKANLÆG BELIGGENDE BOGENSE HAVN OG MARINA. Nordfyns Kommune v/bogense Havn og Marina Sejlerkajen 13 5400 Bogense

Bilag 1 FORPAGTNINGSKONTRAKT FOR TANKANLÆG BELIGGENDE BOGENSE HAVN OG MARINA. Nordfyns Kommune v/bogense Havn og Marina Sejlerkajen 13 5400 Bogense Bogense Havn og Marina Bilag 1 FORPAGTNINGSKONTRAKT FOR TANKANLÆG 8. juni 2015 Sagsnummer 480-2015-73954 Dokument nr. 480-2015-222021 BELIGGENDE BOGENSE HAVN OG MARINA Mellem Nordfyns Kommune v/bogense

Læs mere

Forpagtningsaftale mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det følgende benævnt bortforpagteren)

Forpagtningsaftale mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det følgende benævnt bortforpagteren) Forpagtningsaftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det følgende benævnt bortforpagteren) & Martin Bruun Bibliotekvej 62 2560 Hvidovre (i det følgende benævnt forpagteren) Forpagtningsaftale

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT

FORPAGTNINGSKONTRAKT FORPAGTNINGSKONTRAKT Underskrevne (herefter benævnt bortforpagter) NN (CPR-nr) (adresse) bortforpagter herved til medunderskrevne (herefter benævnt forpagter): Pilelauget (CVR-nr) (adresse) en del af jorden

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT (2015/)

FORPAGTNINGSKONTRAKT (2015/) FORPAGTNINGSKONTRAKT (2015/) Mellem bortforpagter Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Driftsområde Skrydstrup (DO SKP) Adresse: Lilholtvej 2, 6500 Vojens CVR: 16 28 71 80 Kontaktperson: Morten Tving

Læs mere

Udkast til kontrakt om leje og administration af fiskeret i Gjødelsøerne ved Nymindegab

Udkast til kontrakt om leje og administration af fiskeret i Gjødelsøerne ved Nymindegab Udkast til kontrakt om leje og administration af fiskeret i Gjødelsøerne ved Nymindegab 1 AFTALENS PARTER Herved indgås følgende aftale om leje og administration af fiskeri i Gjødelsøerne ved Nymindegab

Læs mere

FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER 2 AFTALEPERIODEN 3 FORPAGTNINGENS GENSTAND

FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER 2 AFTALEPERIODEN 3 FORPAGTNINGENS GENSTAND FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER Mellem Naturstyrelsen Midtjylland, Bjørnkærvej 18, 7540 Haderup, tlf. 7254390 som bortforpagter og Nnnnnnnnnnn som forpagter. indgås følgende forpagtningsaftale for

Læs mere

Forpagtningskontrakt vedr. Rytterknægtskiosken

Forpagtningskontrakt vedr. Rytterknægtskiosken Forpagtningskontrakt Bornholm J.nr. NST-523-00602 Ref. jigno Forpagtningskontrakt vedr. Rytterknægtskiosken 1 Aftalens parter Bortforpagter, Naturstyrelsen Bornholm, indgår, under forbehold af Naturstyrelsens

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT PARTERNE Mellem og medundertegnede Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 (i det følgende kaldet udlejer) Udlændingestyrelsen Ryesgade 53 2100 København Cvr. 77940413

Læs mere

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen TEKNIK & MILJØ Team Administration Dato: 13-07-2014 Sagsnr.: 14/24150 Kontaktperson: Birgith M. Hansen Dir. tlf.: 7996 6203 E-mail: teknik@vejen.dk Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej

Læs mere

Det forpagtede. Det forpagtede omfatter cafekøkken, 2 lagerrum på hhv. 8m2 og 20m2 og serveringsområde.

Det forpagtede. Det forpagtede omfatter cafekøkken, 2 lagerrum på hhv. 8m2 og 20m2 og serveringsområde. Forpagtningskontrakt mellem Rudersdal Kommune og Keyvon Vakhsh, Hyrdevangen 67, 2400 København NV om drift af cafe, beliggende på Rundforbi Idrætsanlæg, Egebækvej 118, 2850 Nærum. Kultur Birkerød Idrætscenter

Læs mere

Indgåelse af en aftale om ansættelse af en lejrchef er en vigtig disposition for såvel ejeren af campingpladsen som lejrchefen.

Indgåelse af en aftale om ansættelse af en lejrchef er en vigtig disposition for såvel ejeren af campingpladsen som lejrchefen. Indgåelse af en aftale om ansættelse af en lejrchef er en vigtig disposition for såvel ejeren af campingpladsen som lejrchefen. For at undgå efterfølgende tvivl om ansættelsesvilkårene bør der altid oprettes

Læs mere

Lejekontrakt for Birkehavehus

Lejekontrakt for Birkehavehus Dato: 5. februar 2014 Journal nr. NST-5232-00454 Lejekontrakt for Birkehavehus mellem Naturstyrelsen, Nordsjælland Gillelejevej 2B, 3230 Græsted, tlf. 72543000 (herefter Udlejer) og NAVN ADRESSE TLF CPR

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: [ ] Ledelsesnr.: [ ] Standard lejekontrakt Storemosevej 7, 9510 Arden mellem Naturstyrelsen Møldrupvej 26 9520 Skørping (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT For ejendommen: Matr.nr. [INDSÆT] Bygning [INDSÆT] Udlejer: [INDSÆT] Lejer: [INDSÆT] 1. Det lejede 1.1 Lejemålet omfatter til lejers særskilte brug kontorlokaler, hvis bruttoareal

Læs mere

3. Kort beskrivelse af Bogense Havn og Marina:

3. Kort beskrivelse af Bogense Havn og Marina: Bogense Havn og Marina Bortforpagtning Tankanlæg Bogense Havn og Marina Vestre Havnevej 26, Bogense 8. juni 2015 Sagsnummer 480-2015-73954 Dokument nr. 480-2015-222017 1. Indledning Nordfyns Kommune ønsker

Læs mere

Forpagtningsaftale Heaterhill Kiosken

Forpagtningsaftale Heaterhill Kiosken Forpagtningsaftale Heaterhill Kiosken Underskrevne Gribskov Kommune Rådhusvej 3 3200 Helsinge CVR-nr. 29188440 ( bortforpagter ) bortforpagter herved til medunderskrevne xx xx CVR-nr. XX (forpagter) kiosken

Læs mere

Tidsbegrænset lejekontrakt

Tidsbegrænset lejekontrakt Dato: XXXX J.nr. NST-523-00729 Tidsbegrænset lejekontrakt (Beboelse) mellem Naturstyrelsen Hovedstaden, Dyrehaven 6 2930 Klampenborg (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse

Læs mere

FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER 2 AFTALEPERIODEN

FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER 2 AFTALEPERIODEN Miljøministeriet Naturstyrelsen Trekantsområdet NST-52451-00564 FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER Mellem Miljøministeriet, Naturstyrelsen Trekantsområdet, Førstballevej 2, 7183 Randbøl, tlf. 72543588

Læs mere

Forpagtningsaftale Strandcaféen/Kiosken

Forpagtningsaftale Strandcaféen/Kiosken Forpagtningsaftale Strandcaféen/Kiosken Underskrevne Gribskov Kommune Rådhusvej 3 3200 Helsinge CVR-nr. 29188440 ( bortforpagter ) bortforpagter herved til medunderskrevne xx CVR-nr. XX (forpagter) Caféen/kiosken

Læs mere

NOTAT Forslag til lejeaftale om sæsonplads

NOTAT Forslag til lejeaftale om sæsonplads Campingpladsen: udlejer herved sæsonplads nr. til navn: adresse: postnr. og by: tlf.nr.: med følgende hjemmeboende børn under 18 år Børn over 18 år er ikke omfattet af lejeaftalen. Aftalen er indgået for

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: [ ] Ledelsesnr.: [ ] Standard lejekontrakt (Beboelse) mellem Naturstyrelsen [ ] [ ] (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET LEJEDE... 3 2. DET LEJEDES STAND...

Læs mere

Mellem Københavns Kommune, Københavns Ejendomme, Gyldenløvesgade 15, 1502 København K, i det følgende kaldet ejer

Mellem Københavns Kommune, Københavns Ejendomme, Gyldenløvesgade 15, 1502 København K, i det følgende kaldet ejer Bilag 6 - Ejendomme Aftale om anvendelse af bygninger og/eller ejendomsareal til opsætning af reklame og reklamebærende udstyr Nærværende aftale er ikke omfattet af lejelovgivningen. PARTERNE OG DET LEJEDE:

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 OPP Kalvebod Brygge Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden, opsigelse og købsret 4 6 Lejemålets

Læs mere

Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn

Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn 1. Generelt Disse regler er vedtaget af bestyrelsen for fonden Marselisborg Havn S/I ( i det følgende kaldet Havnen) og godkendt

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: Ledelsesnr.: Standard lejekontrakt (Beboelse) mellem Naturstyrelsen (herefter Udlejer) og (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET LEJEDE... 3 2. DET LEJEDES STAND... 3 3. DET LEJEDES BENYTTELSE...

Læs mere

AREALLEJEKONTRAKT. Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer

AREALLEJEKONTRAKT. Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer AREALLEJEKONTRAKT Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer og Økonomiforvaltningen Center for Sikker By, Vanløse Lokaludvalg Københavns Rådhus Rådhuspladsen

Læs mere

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre Udkast Lejeaftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (I det følgende udlejer ) og Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre (I det følgende lejer ) vedrørende Sprøjtehuset,

Læs mere

F O R P A G T N I N G S K O N T R A K T. for. arealer uden bygninger

F O R P A G T N I N G S K O N T R A K T. for. arealer uden bygninger F O R P A G T N I N G S K O N T R A K T for arealer uden bygninger Under forbehold af provstiudvalgets godkendelse bortforpagter præsteembede/kirke ved menighedsråd til navn: adresse: hele/en del af embedets/kirkens

Læs mere

Forpagterne kan lave udendørs servering, såfremt dette er foreneligt med eventuelle myndighedskrav eller andet.

Forpagterne kan lave udendørs servering, såfremt dette er foreneligt med eventuelle myndighedskrav eller andet. UDKAST Forpagtningskontrakt vedrørende caféen i Kulturhuset Galaksen. 1 Parterne Med henblik på at betjene publikum i Kulturhuset Galaksen bortforpagter Furesø Kommune repræsenteret ved Kulturhuset Galaksen

Læs mere

Dette Bilag udgør Bilag H til Aftale om virksomhedsoverdragelse. BILAG H APRIL 2019 SOCIALE KLAUSULER. Side 1

Dette Bilag udgør Bilag H til Aftale om virksomhedsoverdragelse. BILAG H APRIL 2019 SOCIALE KLAUSULER. Side 1 Dette Bilag udgør Bilag H til Aftale om virksomhedsoverdragelse. BILAG H SOCIALE KLAUSULER APRIL 2019 Side 1 1. Grundlæggende principper i ILO-konventionen er gældende. Som en del af koncernen Aalborg

Læs mere

/ FORPAGTNINGSKONTRAKT

/ FORPAGTNINGSKONTRAKT / FORPAGTNINGSKONTRAKT KARA/NOVEREN I/S (herefter betegnet bortforpagter), Håndværkervej 70, 4000 Roskilde, cvr nr. 13507406 bortforpagter hermed til Xxx (herefter betegnet forpagter), adresse, cvr nr.

Læs mere

Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan. Postnr.: By: Tlf.nr.: Mobil:

Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan. Postnr.: By: Tlf.nr.: Mobil: Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan Kolonihaveforeningen fremlejer have nr. til: Navn: Adresse: Postnr.: By: Mail: Tlf.nr.: Mobil: Havens areal udgør: For lejemålet

Læs mere

Lejekontrakt for Rungstedhus

Lejekontrakt for Rungstedhus Dato: xx. xx 2016 Journal nr. NST-xxx Lejekontrakt for Rungstedhus mellem Naturstyrelsen, Hovedstaden Dyrehavehus 6, 2930 Klampenborg, tlf. xx (herefter Udlejer) og NAVN ADRESSE TLF CPR (herefter Lejer)

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT (Jordforpagtning) 2014

FORPAGTNINGSKONTRAKT (Jordforpagtning) 2014 FORPAGTNINGSKONTRAKT (Jordforpagtning) 2014 Underskrevne (bortforpagter) Nyborg Kommune Torvet 1 5800 Nyborg CVR.nr. 29 18 97 22 bortforpagter herved til medunderskrevne (forpagter) CVR.nr. en del af landbrugsejendommen

Læs mere

Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn

Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn 1 Formål Nedenstående bestemmelser har til formål at sikre en kendt og smidig administration af Brejning Lystbådehavn. 2 Retningslinier Enhver pladshaver/bruger

Læs mere

Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus

Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus Indholdsfortegnelse Nr. Emne Side 0. Parterne 2 1. Brugsgenstanden 3 2. Anvendelse 3 3. Ikrafttræden/overtagelse 4 4. Opsigelse/ophør 5 5. Fremleje

Læs mere

Udkast til. Butik og café

Udkast til. Butik og café J.nr. NST 821 00xxx Bilag 2 Udkast til Forpagtningskontrakt Vedrørende Butik og café Skagen Grå Fyr Naturstyrelsen Sct. Laurentiivej 148 Byfogedgården 9990 Skagen Tlf. 72 54 30 00 Fax 98 44 24 18 CVR 33157274

Læs mere

Fremlejekontrakt. Mellem. Syddansk Universitet Campusvej Odense M CVR.nr (i det følgende kaldet fremlejegiver)

Fremlejekontrakt. Mellem. Syddansk Universitet Campusvej Odense M CVR.nr (i det følgende kaldet fremlejegiver) Fremlejekontrakt Mellem Syddansk Universitet Campusvej 55 5230 Odense M CVR.nr. 2928 3958 (i det følgende kaldet fremlejegiver) og [Leverandørens navn] [Adresse] [CVR-nummer] (i det følgende kaldet fremlejetager)

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T L E J E K O N T R A K T 1. Parterne 1.1. Mellem Halsnæs Kommune Cvr.nr 29188416 Rådhuset 3300 Frederiksværk (i det følgende kaldet udlejer) og Frivillighedscenteret Cvr.nr xxxxx xxx (i det følgende kaldet

Læs mere

HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK

HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK Mitdepotrum.dk Handelsbetingelser Lejekontrakt 1 DET LEJEDE Lejer får ret til at opbevare gods i et angivet opbevaringsrum. Leje og opbevaring sker på følgende vilkår:

Læs mere

Forretningsbetingelser for oplagring og håndtering

Forretningsbetingelser for oplagring og håndtering Forretningsbetingelser for oplagring og håndtering 1. Opbevaring og håndtering K. Hansen Transport AS opbevarer og håndterer indleverede varer for kunden i henhold til almindelig god opbevaringsskik, samt

Læs mere

Hammerum Vand A.m.b.a

Hammerum Vand A.m.b.a VEDTÆGTER for Andelsselskabet Hammerum Vand A.m.b.a 10. april 2018 Vedtægter for Andelsselskabet Hammerum Vand A.m.b.a 10. april 2018 1. NAVN OG HJEMSTED Selskabets navn er Andelsselskabet Hammerum Vandværk,

Læs mere

Brugsaftale. indgås hermed brugsaftale for ejendommen Ryetvej 17, 3500 Værløse, som ejes af Furesø Kommune. Formål. Omfang

Brugsaftale. indgås hermed brugsaftale for ejendommen Ryetvej 17, 3500 Værløse, som ejes af Furesø Kommune. Formål. Omfang Brugsaftale Version 18.02.2016 Mellem Furesø Kommune Stiager 2 3500 Værløse og Alugod Gruppe, Det Danske Spejderkorps c/o Bjarne van Reeuwijk Toftegårdsvej 20 3500 Værløse indgås hermed brugsaftale for

Læs mere

Nærværende opremsningen skal alene ses som en inspiration i forbindelse med udarbejdelse af en forpagtningsaftale.

Nærværende opremsningen skal alene ses som en inspiration i forbindelse med udarbejdelse af en forpagtningsaftale. Inspirationsliste Nærværende opremsningen skal alene ses som en inspiration i forbindelse med udarbejdelse af en forpagtningsaftale. Det forhold, at der på listen står henholdsvis forpagter eller bortforpagter

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. Mellem. Udlejer A/S CVR-nr.: Bygade København Ø (Udlejer)

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. Mellem. Udlejer A/S CVR-nr.: Bygade København Ø (Udlejer) ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem Udlejer A/S CVR-nr.: 87654321 Bygade 27 2100 København Ø (Udlejer) og Lejer A/S CVR-nr.: 12345678 Lokalevejen 27 2100 København Ø (Lejer) vedrørende lejemålet Industrivej 47,

Læs mere

Almindelige Bestemmelser

Almindelige Bestemmelser Almindelige Bestemmelser 1.Lejeaftalen 1.1. Ved nærværende aftale får kunden ret til i lejeperioden at opbevare gods i særskilt angivet depotrum. 1.2. Leje af depotrummet og opbevaringen sker på de vilkår,

Læs mere

FORPAGTNINGSAFTALE. Vedrørende. Ishus ved Oxbjerget

FORPAGTNINGSAFTALE. Vedrørende. Ishus ved Oxbjerget J.nr. NST-52450-00037 Lejemålsnr.: 78-3702 FORPAGTNINGSAFTALE Vedrørende Ishus ved Oxbjerget 1 AFTALENS PARTER Mellem Naturstyrelsen, Østsjælland, Fægyden 1, 3500 Værløse, tlf. 7254 3000, osj@nst.dk som

Læs mere

Lejekontrakt. Lejekontrakt

Lejekontrakt. Lejekontrakt Lejekontrakt Mellem undertegnede i det følgende kaldet udlejer Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 og medundertegnede XX Xx XX Cvr. i det følgende kaldet lejer er der d.d. indgået følgende

Læs mere

Forpagtningskontrakt vedrørende Farum Svømmehals Cafe Mette Jacobsen

Forpagtningskontrakt vedrørende Farum Svømmehals Cafe Mette Jacobsen Forpagtningskontrakt vedrørende Farum Svømmehals Cafe Mette Jacobsen 1 Parterne Med henblik på at betjene publikum og forenignsbrugere i Farum Svømmehal bortforpagter Furesø Kommune (i det følgende kaldt

Læs mere

Koncessionskontrakt vedr. ekspeditionen af pas, kørekort og øvrige borgerserviceopgaver. Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen.

Koncessionskontrakt vedr. ekspeditionen af pas, kørekort og øvrige borgerserviceopgaver. Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen. KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Koncessionskontrakt Koncessionskontrakt vedr. ekspeditionen af pas, kørekort og øvrige borgerserviceopgaver. Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Læs mere

F O R P A G T N I N G S K O N T R A K T. for. arealer uden bygninger

F O R P A G T N I N G S K O N T R A K T. for. arealer uden bygninger F O R P A G T N I N G S K O N T R A K T for arealer uden bygninger Under forbehold af provstiudvalgets godkendelse bortforpagter præsteembede/kirke ved menighedsråd til navn: adresse: hele/en del af embedets/kirkens

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: 2. november 2015 Ledelsesnr.: [ ] Standard lejekontrakt Hedekrogen mellem Naturstyrelse, Himmerland Møldrupvej 26 9520 Skørping (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse

Læs mere

Forpagtningsaftale. Gesagervej 87, Matr.nr. 1g og 4h, Årup, Hedensted. Tjørnevej Uldum T:

Forpagtningsaftale. Gesagervej 87, Matr.nr. 1g og 4h, Årup, Hedensted. Tjørnevej Uldum T: Forpagtningsaftale Gesagervej 87, Matr.nr. 1g og 4h, Årup, Hedensted Tjørnevej 6-10 7171 Uldum T: 7975 5000 www.hedensted.dk FORPAGTNINGSAFTALE Hedensted Kommune (udlejer/bortforpagter) Kontaktperson Mette

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T Advokat Ole Kildeby Danmarksgade 81.2.th. 9900 Frederikshavn Tlf.nr. 98 42 91 11 L E J E K O N T R A K T 1. Parterne 1.1. Mellem Fonden Tordenskiold, Frederikshavn som udlejer, og Tordenskiolds Soldater

Læs mere

L E J E K O N T R A K T HAVEFORENINGEN ERMELUND

L E J E K O N T R A K T HAVEFORENINGEN ERMELUND Lyngby-Taarbæk Kommune L E J E K O N T R A K T HAVEFORENINGEN ERMELUND Mellem Lyngby-Taarbæk Kommune (nedenfor kaldet ejeren) og Kolonihaveforbundet for Danmark (nedenfor kaldet lejeren) er der dags dato

Læs mere

Bilag B, Arbejdstagerrettigheder

Bilag B, Arbejdstagerrettigheder om Udbudt af HOFOR A/S CVR-nr. 1007 3022 Ørestads Boulevard 35 2300 København S herefter betegnet HOFOR Version 0.1.0 / januar 2016 Indholdsfortegnelse 1 Forpligtelsen... 3 2 Dokumentation for overholdelse

Læs mere

UDREDNINGSPROJEKT VEDRØRENDE DEN FREMTIDIGE OFFENTLIGE STØTTE TIL MEDIER

UDREDNINGSPROJEKT VEDRØRENDE DEN FREMTIDIGE OFFENTLIGE STØTTE TIL MEDIER KONTRAKT UDREDNINGSPROJEKT VEDRØRENDE DEN FREMTIDIGE OFFENTLIGE STØTTE TIL MEDIER Mellem (Institutionens navn) og... (herefter kaldet tjenesteyderen) er dags dato indgået aftale om (tjenesteyderens) udførelse

Læs mere

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.:

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.: Abonnementsaftale om håndtering af data i ClinicCare 1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.: 1. Lagring og opbevaring af

Læs mere

Lejekontrakt. Kolding Kommune. Kolding Modeljernbaneklub. mellem

Lejekontrakt. Kolding Kommune. Kolding Modeljernbaneklub. mellem Lejekontrakt mellem Kolding Kommune og Kolding Modeljernbaneklub Mellem Kolding Kommune Senior-, Sundhed- og Fritidsforvaltningen Fritid og Idræt 6000 Kolding (i det følgende kaldet udlejer) og Kolding

Læs mere

Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej Horsens CVR-nr (i det følgende benævnt "Udlejer")

Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej Horsens CVR-nr (i det følgende benævnt Udlejer) 14. januar 2009 Mellem og Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej 30 8700 Horsens CVR-nr. 29 19 09 25 (i det følgende benævnt "Udlejer") Odder Kommune Rådhusgade 3 8300 Odder CVR-nr.: 32

Læs mere

Kontrakt. Ejendomsadministration. Ringsted Kommune

Kontrakt. Ejendomsadministration. Ringsted Kommune Kontrakt Ejendomsadministration Ringsted Kommune Indholdsfortegnelse 1. Aftaleparter 3 2. Bilag 3 3. Baggrund, formål og generelle vilkår 3 4. Ejendomme 4 5. Kontraktperiode 4 6. Forhold vedrørende ikrafttræden

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT NR. 43.2.

FORPAGTNINGSKONTRAKT NR. 43.2. FORPAGTNINGSKONTRAKT NR. 43.2. Odder Kommune, Byggeri, (herefter benævnt udlejer) udlejer herved til: (Herefter benævnt lejer) det på vedhæftede oversigtskort med gul indramning viste areal, beliggende

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: 25. juni 2014 J.nr. NST-5232-00485 Standard lejekontrakt (Rebild Hedehus) mellem Naturstyrelsen Himmerland Møldrupvej 26, 9520 Skørping (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse

Læs mere

BESTEMMELSER om regler og betaling for brugsret til bådplads i Havneforeningen under Nibe Lystbådehavn S/I

BESTEMMELSER om regler og betaling for brugsret til bådplads i Havneforeningen under Nibe Lystbådehavn S/I BESTEMMELSER om regler og betaling for brugsret til bådplads i Havneforeningen under Nibe Lystbådehavn S/I Priser for brugsret og leje af bådpladser i Nibe Lystbådehavn: Plads Mål (bredde x længde) [m]*

Læs mere

Kontrakt. vedrørende levering af personalefrokost. indgået mellem (XXX) Københavns Kommune. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N

Kontrakt. vedrørende levering af personalefrokost. indgået mellem (XXX) Københavns Kommune. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N Kontrakt vedrørende levering af personalefrokost indgået mellem (XXX) og Københavns Kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N Bilagsfortegnelse Bilag 1: Udbudsmateriale (kravspecifikation).

Læs mere

Bilag 5 til kontrakt om Drift, vedligehold og modernisering af udelysanlægget i Sorø Kommune

Bilag 5 til kontrakt om Drift, vedligehold og modernisering af udelysanlægget i Sorø Kommune Arbejdsklausul Beskæftigelsesministeriets Cirkulære nr. 9471 af 30/06/2014 og tilhørende vejledning om arbejdsklausuler i offentlige kontrakter er gældende for kontrakten. Leverandøren skal sikre, at ansatte

Læs mere

Vedtægter for DST s Garantiordning. 1. Formål. 2. Garantiordningens ledelse og administration. 3. Medlemskab og medlemsforpligtelser

Vedtægter for DST s Garantiordning. 1. Formål. 2. Garantiordningens ledelse og administration. 3. Medlemskab og medlemsforpligtelser Vedtægter for DST s Garantiordning 1. Formål Garantiordningens formål er at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og snedker- og tømrervirksomheder, der er medlem af Danske Snedker-

Læs mere

FORPAGTNINGSAFTALE Aftale om forpagtning af Græsareal vest for Ravnebjerggyden. 1 AFTALENS PARTER

FORPAGTNINGSAFTALE Aftale om forpagtning af Græsareal vest for Ravnebjerggyden. 1 AFTALENS PARTER NOTAT Miljøministeriet Naturstyrelsen, Fyn Sollerupvej 24 5600 Faaborg Tlf: 72 54 30 00 www.naturstyrelsen.dk/fyn Journalnummer: NST-52451- Opkrævningsnummer.: 54- FORPAGTNINGSAFTALE Aftale om forpagtning

Læs mere

Bortforpagtning af en campingplads er en betydningsfuld disposition for såvel bortforpagter som forpagter.

Bortforpagtning af en campingplads er en betydningsfuld disposition for såvel bortforpagter som forpagter. Bortforpagtning af en campingplads er en betydningsfuld disposition for såvel bortforpagter som forpagter. Udarbejdelsen af selve forpagtningskontrakten er på tilsvarende måde et kompliceret anliggende,

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: 29. april 2015 J.nr. NST-5232-00508 Standard lejekontrakt (Halkær Mølle stuehus) mellem Naturstyrelsen Himmerland Møldrupvej 26, 9520 Skørping (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse

Læs mere

LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3)

LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3) LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3) Marts 2014 1 NAVN OG HJEMSTED Selskabet, der er stiftet den 1. maj 1985, er et andelsselskab med begrænset

Læs mere

Brugsaftale for Pumpehuset

Brugsaftale for Pumpehuset KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Brugsaftale for Pumpehuset 1 Parterne 1.1 Denne brugsaftale indgås mellem Københavns Kommune EAN-nr. 5798009780515 v. Kultur- og Fritidsforvaltningen Rådhuspladsen 1 1599 København

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36 Side 1 1.1 Foreningens medlemmer er de til enhver

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT PARTERNE Mellem Køber Cvr.: (i det følgende kaldet udlejer) og medundertegnede Vej & Park Skovvej 2a 6400 Sønderborg er indgået følgende lejekontrakt: Cvr.: 29189773 (i det følgende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KRUSÅGADE 13-27

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KRUSÅGADE 13-27 VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KRUSÅGADE 13-27 1. Navn Foreningens navn er andelsboligforeningen "Krusågade 13-27". 2. Formål Foreningens formål er at erhverve, eje og administrere ejendommen matrikel

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Søgården". Dens hjemsted er Sjællands Odde. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT. Ejendomsafdelingen (herefter benævnt bortforpagter)

FORPAGTNINGSKONTRAKT. Ejendomsafdelingen (herefter benævnt bortforpagter) Udkast af 28. marts 2014. FORPAGTNINGSKONTRAKT Mellem undertegnede Fredericia Kommune, Gothersgade 20, 7000 Fredericia Ejendomsafdelingen (herefter benævnt bortforpagter) og medundertegnede Fuglsanghallerne

Læs mere