Oktober Henning Smiths Vej/Poul Buås Vej. Renovering af afd. 3 Urafstemning beslutningsgrundlag

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Oktober 2015. Henning Smiths Vej/Poul Buås Vej. Renovering af afd. 3 Urafstemning beslutningsgrundlag"

Transkript

1 Oktober 2015 Henning Smiths Vej/Poul Buås Vej Renovering af afd. 3 Urafstemning beslutningsgrundlag

2 Procedure for urafstemning Afstemningstema Projekt som beskrevet i beslutningsforslag. Der stemmes enten JA eller NEJ. Afstemningsperiode 12. oktober 26. oktober 2015 Afgivelse af stemme Stemmesedlerne udfyldes og returneres til Himmerland Boligforening. Medsendte svarkuvert skal benyttes. Hver husstand har 2 stemmer og må benytte begge uanset husstandens størrelse. Sidste frist for modtagelse af stemmesedler Mandag den 26. oktober 2015 med morgenposten. Stemmesedler modtaget herefter betragtes som ugyldige. Optælling af stemmer Afgørelsen træffes ved simpel flertal. Hvis der stemmer flest imod, er forslaget forkastet. Hvis der er stemmelighed er forslaget bortfaldet. Stemmeoptællingen vil blive foretaget hos Himmerland, med deltagelse af kontorets medarbejdere, samt en repræsentant fra organisationsbestyrelsen. Optællingen vil blive foretaget den 26. oktober Resultatet vil straks herefter blive meddelt afdelingsbestyrelsen og beboere.

3 Beslutningsforslag Beslutningsforslaget, som indstilles sendt til urafstemning frem til den 26. oktober 2015, omfatter: - at følgende arbejder udføres på og i blokkene Reparation af fuger i facader Efterisolering af gavle afsluttet med ny opmuring Udskiftning af alle vinduer og udvendige døre Eksisterende tagbeklædning (eternitplader) udskiftes med teglsten Udskiftning af installationer i fornødent omfang (vand, varme, afløb og el) Etablering af portgennemgange - at følgende arbejder udføres i opgangene Udskiftning af entredøre Etablering af standard-elevator i flg. opgange Henning Smiths Vej nr. 12, 14, 16, 22, 24, 26, 32, 34 og 36 med stop fra kælder til 4. sal Etablering af mini-elevator/lift i flg. opgange Henning Smiths Vej nr. 8, 10, 18, 20, 28, 30, 38 og 40 med stop fra stue til 4. sal - at følgende arbejder gennemføres i boligerne Alle badeværelser renoveres med ny sanitet, fliser samt udvides i fornødent omfang Der udskiftes køkkener i samtlige boliger (bortset fra de boliger i blok 1, som fik udskiftet køkkener i forbindelse med renovering efter branden) Etablering af mekanisk ventilation Alle boliger får tilknyttet depotrum i kælder (depotrum i tagrum nedlægges) Samtlige boliger i stueplan får adgang til egen terrasse mod syd eller øst Der etableres altaner mod syd eller vest i alle lejligheder på 1., 2., 3. og 4. sal Målere etableres for betaling af eget vand forbrug

4 - at følgende ændringer af boliger gennemføres Følgende boliger udvides med tilbygning hen over slip mellem blokkene: Henning Smiths Vej 12, 22 og 32 alle 4. sal th. Øvrige boliger på 4. sal udvides med værelser og/eller opholdstue ved udnyttelse af tagrum som 2 plans boliger Følgende boliger udvides med mindre tilbygning mod syd: Henning Smiths Vej 14, 16, 24, 26, 34 og 36 Beliggende i stuen, 1. sal, 2. sal, 3. sal og 4. sal th. eller tv. Følgende boliger sammenlægges med nabolejlighed Henning Smiths Vej 12, 22 og 32 alle st. tv. og st. th. Henning Smiths Vej 8, 18 og 28 stue, 1. sal, 2. sal og 3. sal alle tv. Henning Smiths Vej 10, 20 og 30 stue, 1. sal, 2. sal og 3. sal alle th. I øvrige boliger sker der reguleringer af areal i fornødent omfang - som følge af etablering af elevatorer, nye lejlighedsskel m.v. - at følgende arbejder udføres på fælles og friarealer Etablering af overdækket cykelparkering i gårdrummene Opretholdelse af fællesvaskeri i fælleshuset. Øvrige vaskerier sløjfes Etablering af opholds- og legeområder i gårdrummene 2 - at det byggeudvalg, som blev nedsat på ekstraordinær beboermøde 29. september bemyndiges til i samarbejde med Himmerland, at træffe beslutninger om projektets nærmere udformning indenfor rammerne af beslutningsforslaget og økonomien for projektet. 2 Det har været drøftet i byggeudvalget om der burde etableres parkeringspladser i gårdene. Indtil videre forsøges dialog med Aalborg Kommune om etablering af flere pladser på selve Henning Smiths Vej. Hvis denne dialog giver anledning til ændringer af projektet fsv. angår parkeringspladser, vil det blive forelagt et nyt beboermøde til beslutning.

5 Fakta om renoveringen Derfor er det nødvendigt at renovere! Bygningerne er mere end 70 år gamle og er nedslidte Badeværelser, køkkener og adgangsforhold til boligerne er ikke tidssvarende Fortsat god udlejning i mange år frem kræver større variation i typer og størrelser af lejligheder Derfor skal beslutningen træffes nu? Efter at have stået på venteliste i flere år, har Landsbyggefonden meldt ud, at afdelingen kan forvente tilsagn om støtte inden udgangen af Det er en enestående chance for at kunne gennemføre en nødvendig og omfattende renovering af afdelingen med en massiv støtte fra Landsbyggefonden. Uden Landsbyggefondens støtte vil blot udbedring af de mest nødvendige mangler i boliger og bygninger betyde massive huslejestigninger.

6 Boligtyper før og efter Den nuværende fordeling af boliger ser således ud: Antal Antal rum Areal m m2 Total 210 Efter renoveringens gennemførelse forventes sammensætningen af boligtyper at se således ud: Antal Antal rum Areal m m m2 2 plans bolig I alt m m m2 2 plans bolig I alt m2 2 plans bolig I alt 14 Total 195 Hvad vil renoveringen koste beboerne? Landsbyggefonden støtter projektet, så huslejen ikke overstiger det niveau, som er almindeligt for bydelens øvrige almene boliger, der er blevet renoveret. Landsbyggefonden har meldt en fremtidig gennemsnitlig husleje på 744 kr. pr. m2 om året, inkl. B-ordning, excl. vand (2015-niveau). Den nuværende gennemsnitlige leje i afdelingen er 674 kr. pr. m2 om året incl. de indviduelle forbedringslejer (køkkener). VIGTIGT. Huslejen for den enkelte bolig vil variere, afhængig af størrelse, beliggenhed og om der er altan. Når forslaget sendes ud til urafstemning vil der i hæftet, som omdeles, være oplysninger om huslejen for de nye boligtyper. Det forventes, at alle beboere skal genhuses i et antal måneder under byggeriet. I forbindelse med renoveringen vil et væsentligt antal boliger blive ledige, fordi en del vælger at fraflytte. Der vil derfor være mange muligheder for at vælge en boligtype, størrelse og prisniveau, man ønsker at komme tilbage til, og som svarer til ens behov.

7 Genhusning - hvordan er man stillet som beboer? Det må forventes, at alle beboere skal genhuses i en periode fra 6 til ca. 9 måneder afhængigt af renoveringsarbejdets omfang i den enkelte bygningstype. Vigtigt princip: Alle genhusede beboere har ret til at flytte tilbage til samme bolig efter renoveringen! I genhusningsperioden låner man en bolig - uden ekstraudgifter til husleje. Også udgifter til flytning dækkes. Man kan vælge, om man ønsker at flytte tilbage til den samme bolig - eller om Himmerland skal tilbyde en anden bolig. Hvis man ønsker at finde en ny bolig selv, så er der mulighed for en kontant erstatning til dækning af flytteudgifter. Kontanterstatning for flytteudgifter mv. træder i kraft, såfremt der er tale om en bolig, som beboeren selv skaffer udenfor afdelingen, at beboeren skal have modtaget en varsling om genhusning, og at der er indgået en skriftlig aftale med Himmerland. I god tid inden genhusningen afklares alle disse muligheder i dialog mellem Himmerland og den enkelte husstand. Hvor omfattende vil en renovering blive? De foreløbige budgetter for renoveringen er på ca. 210 mio. kr. Det er ambitionen, at renoveringen skal sikre gode boliger til fornuftige priser de næste mange år frem tiden. Ved renoveringen er det også målet at sikre flere forskellige valgmuligheder for beboerne flere typer og størrelser af boliger, boliger med elevatorer, som er velegnede for ældre og handicappede. Hvordan ser tidsplanen ud? Byggeperioden forventes at tage ca. 2-2 ½ år med start i slutningen af 2016 eller starten af Når afdelingen skal renoveres, sker det hele naturligvis ikke på én gang. Byggeriet vil starte i etaper, som er forskudt af hinanden. Hvordan etaperne og byggepladsen organiseres, ved ingen endnu, men der er flere hensyn: Den bedste byggerytme og den bedste byggeøkonomi altså mest kvalitet for den lavest mulige husleje. Nærmere planlægning (projektering) af byggeriet vil efter tidsplanen foregå i I løbet af projekteringen vil det blive fastlagt, hvor det er bedst at starte byggeriet. Informering af beboerne vil ske hurtigst muligt herefter.

8 Oversigtstegning Afdeling 3 Henning Smiths Vej OVERSIGT ELEVATORER Poul Buås Vej Elevator Minielevator 40 BLOK BLOK 2 Henning Smiths Vej BLOK BLOK 4 Det er vigtigt at understrege, at de opgivne arealer og huslejer på de viste boliger er foreløbige. Der tages forbehold overfor ændringer.

9 Type 1A 2 rums bolig med elevator og altan/terrasse mod syd Ca. 30 stk. Blok 2, 3 og 4 Henning Smiths Vej 14, 16, 24, 26, 34 og 36 stuen, 1. sal, 2. sal og 3. sal th. eller tv. Henning Smiths Vej 12, 22, sal, 2. sal og 3. sal alle tv. Ca. 65 m2 Ca kr. pr. måned LEJLIGHEDSTYPE 1A Kammer Eksisterende forhold Ny lejlighed

10 Type 1B 3 rums bolig med elevator og altan/terrasse mod syd Ca. 24 stk. Blok 2, 3 og 4 Henning Smiths Vej 14, 16, 24, 26, 34 og 36 stuen, 1. sal, 2. sal og 3. sal th. eller tv. Ca m2 Ca kr. pr. måned LEJLIGHEDSTYPE 1B Kammer Eksisterende forhold Ny lejlighed Bemærk. I stueplan etableres terrasse i stedet for altan.

11 Type 2A 3 rums bolig med elevator og terrasse mod syd Ca. 3 stk. Blok 2, 3 og 4 Henning Smiths Vej 12, 22 og 32 alle stuen th. Ca m2 Ca kr. pr. måned JLIGHEDSTYPE 2A Eksisterende forhold Ny lejlighed

12 Type 2B 2 rums bolig med elevator og altan mod vest Ca. 9 stk. Blok 2, 3 og 4 Henning Smiths Vej 12, 22 og sal, 2. sal og 3. sal alle th. Ca. 65 m2 Ca kr. pr. måned LIGHEDSTYPE 2B Eksisterende forhold Ny lejlighed

13 Type 3A 2 rums bolig med minielevator og altan mod vest eller terrasse mod øst Ca. 40 stk. Blok 1 Henning Smiths Vej 38 og 40 stuen, 1. sal, 2. sal og 3. sal alle th. og tv. Blok 2 og 3 Henning Smiths Vej 18 og 28 stuen, 1. sal, 2. sal og 3. sal alle th. Henning Smiths Vej 20 og 30 stuen, 1. sal, 2. sal og 3. sal alle tv. Blok 4 Henning Smiths Vej 10 stuen, 1. sal, 2. sal og 3. sal alle th. Ca m2 LEJLIGHEDSTYPE 3A Ca kr. pr. måned Entré Eksisterende forhold Ny lejlighed

14 Type 3B 3 rums bolig med minielevator og altan mod vest eller terrasse mod øst Ca. 4 stk. Blok 4 Henning Smiths Vej 8 stuen, 1. sal, 2. sal og 3. sal alle th. Ca. 78 m2 Ca kr. pr. måned

15 Type 4 3 rums bolig med elevator og stor altan mod vest Ca. 3 stk. Blok 2, 3 og 4 Henning Smiths Vej 12, 22, 32 alle 4. sal th. Ca. 110 m2 Ca kr. pr. måned IGHEDSTYPE 4 Eksisterende forhold Ny Eksisterende forhold Ny lejlighed

16 Type 5A 3 rums bolig i 2 plan med elevator og stor altan mod syd Ca. 9 stk. Blok 2, 3 og 4 Henning Smiths Vej 14, 16, 24, 26, 34 og 36 alle 4. sal th. eller tv. Henning Smiths Vej 12, 22, 32 alle 4. sal tv. Ca m2 Ca kr. pr. måned Ny lejlighed - Anden plan Disponibel Disponibel Gang Disponibel Disponibel Disponibel Ny lejlighed - Første plan Ny lejlighed - Anden plan Kammer

17 Type 5B 4 rums bolig i 2 plan med elevator og altan mod syd Ca. 6 stk. Blok 2, 3 og 4 Henning Smiths Vej 14, 16, 24, 26, 34 og 36 alle 4. sal th. eller tv. Ca m2 Ca kr. pr. måned Ny lejlighed - Anden plan 5B Disponibel Disponibel Gang Disponibel Disponibel Disponibel Ny lejlighed - Første plan Ny lejlighed - Anden plan Kammer Disponibel Disponibel

18 Type 6 3 rums bolig med minielevator og altan mod vest eller terrasse mod øst Ca. 12. stk. Blok 2 og 3 Henning Smiths Vej 18 og 28 stuen, 1. sal, 2. sal og 3. sal alle tv. Blok 4 Henning Smiths Vej 8 stuen, 1. sal, 2. sal og 3. sal alle th. Ca m2 Ca kr. pr. måned IGHEDSTYPE 6B pe LEJLIGHEDSTYPE 6B Kammer Kammer pe Eksisterende forhold Eksisterende forhold Ny lejlighed Ny lejlighed

19 Type 7A 2 rums bolig uden elevator og med altan/terrasse mod syd Ca. 24 stk. Blok 1 Poul Buås Vej 11 og 13 stuen, 1. sal, 2. sal og 3. sal alle th. og tv. Poul Buås Vej 15 stuen, 1. sal, 2. sal og 3. sal alle tv. Ca m2 Ca kr. pr. måned LEJLIGHEDSTYPE 7A Eksisterende forhold Ny lejlighed - med altan Ny lejlighed - ud

20 Type 7B 2 rums bolig uden elevator og med altan mod vest eller terrasse mod syd Ca. 4 stk. Blok 1 Henning Smiths Vej 17 stuen, 1. sal. 2. sal og 3. sal alle th. Ca. 64 m2 Ca kr. pr. måned

21 Type 7C 3 rums bolig uden elevator og med altan/terrasse mod syd Ca. 4. stk. Blok 1 Poul Buås Vej 15 stuen, 1. sal, 2. sal og 3. sal alle th. Ca. 69 m2 Ca kr. pr. måned LEJLIGHEDSTYPE 7D Kammer Eksisterende forhold Ny lejlighed - med altan Ny lejligh

22 Type 8A 3 rums bolig i 2 plan uden elevator og med altan mod syd eller vest Ca. 10 stk. Blok 1 Poul Buås Vej 11, 13 og 15 alle 4. sal tv. eller th. Ca m2 Ca kr. pr. måned

23 Type 8B 4 rums bolig i 2 plan uden elevator og med altan mod syd Ca. 2 stk. Blok 1 Poul Buås Vej 11, 13 og 15 alle 4. sal tv. eller th. Ca m2 Ca kr. pr. måned

24 Type 9A 3 rums bolig i 2 plan med mini-elevator og med altan mod vest Ca. 7 stk. Blok 1 Henning Smiths Vej 38 og 40 alle 4. sal tv. Blok 2, 3 og 4 Henning Smiths Vej 10, 18, 20, 28 og 30 alle 4. sal th. Ca m2 Ca kr. pr. måned Ny lejlighed - Anden plan Ny lejlighed - Anden plan Kammer Ny lejlighed Ny lejlighed - Anden - Anden plan plan Kammer erende forhold - Første plan Ny lejlighed - Første plan

25 Type 9B 4 rums bolig i 2 plan med mini-elevator og med altan mod vest Ca. 8 stk. Blok 1 Henning Smiths Vej 38 og 40 alle 4. sal th. Blok 2, 3 og 4 Henning Smiths Vej 8 4. sal th. og tv. Henning Smiths Vej 10, 18, 20, 28 og 30 alle 4. sal tv. Ca m2 Ca kr. pr. måned Ny lejlighed - Anden plan Ny lejlighed - Anden plan Kammer Ny lejlighed - Anden plan Ny lejlighed - Anden plan Kammer rappe terende forhold - Første plan Ny lejlighed - Første plan

26 Spørgsmål og svar fra orienteringsmøder og beboermøde Kan der gøres noget ved lydgener i lejlighederne? Hvad sker der med de forbedringslån til fx. køkkener, som beboerne betaler til? Emhætter kobles de på ventilationsanlæg? Hvornår kommer der en tidsplan for byggeriet herunder med angivelse hvor man starter? Hvordan er situationen, hvis man har anskaffet sig et gaskomfur? Hvad følger med af hvidevarer i projektet? Bliver der mulighed for at installere opvaskemaskine? Hvad sker der hvis ens gulvtæppe ikke kan genbruges i lejligheden efter en ombygning? Vi er opmærksomme på problemet og det indgår i den videre projektering, hvad der kan gøres for at mindske dette problem. Vi kan dog ikke opnå den samme lydisolering, som man kan i et nybyggeri. Hvis der er gennemført forbedringer i lejligheden, som må fjernes i forbindelse med renoveringen, indfries forbedringslånet uden udgift for beboeren. Ja. Projektet indeholder etablering af mekanisk ventilation i alle boliger det giver et helt nyt indeklima. Emhætte kobles naturligvis til dette anlæg. En plan vil blive udsendt senest i midten af Spørgsmålet om gasforsyning af ejendommen er ikke afklaret. Hvis der ikke er gas i den lejlighed, som man flytter tilbage til, vil der blive lavet en ordning, hvor Himmerland tilbyder at købe gaskomfuret af beboeren. Det er ikke endeligt afklaret. Dog forventes det, at der med et nyt køkken leveres en indbygningsplade med ovn samt evt. køle/ frys. Det spørgsmål skal dog endeligt afklares af byggeudvalget. Er ikke afklaret endnu, men ønsket er noteret og skal behandles af byggeudvalget. Gulvtæpper der ikke kan genbruges vil blive erstattet, hvis man kan vise kvittering. Afskrivningen af værdien er på 10 % af nyprisen om året.

27 Vil gulve blive udskiftet i forbindelse med renoveringen? Laves der syn ved genhusning? Himmerland siger, at man tager kontakt til den enkelte ift. genhusning. Hvornår starter dette forløb? Hvornår får beboerne et varsel inden genhusningen? På hvilket tidspunkt i processen kan man få udbetalt erstatning i forbindelse med, at man selv finder en ny bolig. B-ordning hvad sker der med pengene på boligens vedligeholdelseskonto? Hvor der sker omfattende ombygninger af lejligheder følger en udskiftning af gulve. I øvrige lejligheder vil det ske i fornødent omfang og efter nærmere vurdering. Ved permanent genhusning (fraflytning) gennemføres flyttesyn hvor der tages højde for at mange arbejder alligevel udføres i forbindelse med renoveringen. Beboerne vil blive tilbudt individuelle møder om genhusning ca. 6-9 mdr. før genhusningen påbegyndes. Genhusningsvarsel udsendes senest 3 måneder før. I praksis vil man blive kontaktet tidligere (se ovenfor). Det vil tidligst kunne ske, når man har modtaget et skriftligt varsel. Hovedreglen er, at vedligeholdelseskontoen følger boligen. Afhængigt af hvor omfattende renoveringen bliver, vil de indestående midler blive anvendt til malerbehandling af overfladen. Herefter bliver konti nulstillet, og afdelingen kan tage stilling til, om man vil overgå til A-ordning.

28 Spørgemøder Har du spørgsmål om renoveringsprojektet og din egen situation, så kom til et af spørgemøderne. Spørgemøderne afholdes i Fælleshuset i de nævnte tidsrum. Man kan komme når som helst i tidsrummet. onsdag den 14. oktober kl tirsdag den 20. oktober kl torsdag den 22. oktober kl Yderligere information om renoveringen kan findes her: Rendsburggade Aalborg Tlf info@abhim.dk

Henning Smithsvej/Poul Buås Vej Beboermøde 5. Oktober 2015

Henning Smithsvej/Poul Buås Vej Beboermøde 5. Oktober 2015 Henning Smithsvej/Poul Buås Vej Beboermøde 5. Oktober 2015 Dagsorden 1. Velkomst og indledning 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beslutningsforslag 4. Spørgsmål og diskussion 5. Beslutning om urafstemning.

Læs mere

EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE AFD. 50, 51 OG 52

EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE AFD. 50, 51 OG 52 EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE AFD. 50, 51 OG 52 RENOVERING Til beboerne! Hermed indkaldes der til ekstraordinært afdelingsmøde. Mandag den 8. oktober 2012 kl. 19.00 i Sundheds- og Kvartershuset, Fyrkildevej

Læs mere

Himmerland Boligforening. Beslutningsforslag vedr. urafstemning om renovering af afd. 50, Ravnkildevej

Himmerland Boligforening. Beslutningsforslag vedr. urafstemning om renovering af afd. 50, Ravnkildevej Himmerland Boligforening Beslutningsforslag vedr. urafstemning om renovering af afd. 50, Ravnkildevej Procedure for urafstemning Afstemningstema Projekt som beskrevet i beslutningsforslag. Der kan stemmes

Læs mere

afdelingsmøde Ekstraordinært Afd. 31 Sankelmarksgade 2-4-4A Onsdag den 19. april 2017 kl i Rendsburggade 22, Larsen Waterfront Til beboerne!

afdelingsmøde Ekstraordinært Afd. 31 Sankelmarksgade 2-4-4A Onsdag den 19. april 2017 kl i Rendsburggade 22, Larsen Waterfront Til beboerne! Ekstraordinært afdelingsmøde Afd. 31 Sankelmarksgade 2-4-4A Til beboerne! Hermed indkaldes der til ekstraordinært afdelingsmøde. Onsdag den 19. april 2017 kl. 16.30 i Rendsburggade 22, Larsen Waterfront

Læs mere

Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Revision B Den 02. oktober Henning Smiths Vej / Poul Buås Vej Himmerland afd.

Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Revision B Den 02. oktober Henning Smiths Vej / Poul Buås Vej Himmerland afd. Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Revision B Den 02. oktober / Himmerland afd. 03 2 Adresser og lejligheder 3 Rækkefølgeplan Der tages forbehold for ændringer B A C E D F I H G K

Læs mere

Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Revision A Den 1. september Henning Smiths Vej / Poul Buås Vej Himmerland afd.

Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Revision A Den 1. september Henning Smiths Vej / Poul Buås Vej Himmerland afd. Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Revision A Den 1. september 17 / Himmerland afd. 03 2 Adresser og lejligheder 3 Rækkefølgeplan Der tages forbehold for ændringer B A C E D F I H

Læs mere

Himmerland Boligforening Beslutningsforslag vedr. urafstemning om renovering af afd. 19, Sallingsundvej

Himmerland Boligforening Beslutningsforslag vedr. urafstemning om renovering af afd. 19, Sallingsundvej Himmerland Boligforening Beslutningsforslag vedr. urafstemning om renovering af afd. 19, Sallingsundvej Procedure for urafstemning Afstemningstema Projekt som beskrevet i beslutningsforslag JA eller NEJ

Læs mere

Himmerland Boligforening Beslutningsforslag vedr. urafstemning om renovering af afd. 22, Tambosundvej

Himmerland Boligforening Beslutningsforslag vedr. urafstemning om renovering af afd. 22, Tambosundvej Himmerland Boligforening Beslutningsforslag vedr. urafstemning om renovering af afd. 22, Tambosundvej Procedure for urafstemning Afstemningstema Projekt som beskrevet i beslutningsforslag JA eller NEJ

Læs mere

Himmerland Boligforening Beslutningsforslag til urafstemning om Renovering af afd. 16, Magisterparken

Himmerland Boligforening Beslutningsforslag til urafstemning om Renovering af afd. 16, Magisterparken Himmerland Boligforening Beslutningsforslag til urafstemning om Renovering af afd. 16, Magisterparken 1 Procedure for urafstemning Afstemningstema Projekt som beskrevet i beslutningsforslag. Der stemmes

Læs mere

Beboermøde 10. marts 2014

Beboermøde 10. marts 2014 Beboermøde 10. marts 2014 Dagsorden 1. Velkomst og indledning 2. Valg af dirigent 3. Orientering fra administrationen om lokalplan, boligtyper og tidsplan for den kommende renovering 4. Valg af medlem

Læs mere

Ravnkildevej. Himmerland afd. 50. Revision D Den 23. maj 2017

Ravnkildevej. Himmerland afd. 50. Revision D Den 23. maj 2017 Ravnkildevej Himmerland afd. 50 Revision D Den 23. maj 2017 2 Index Ravnkildevej Rækkefølgeplan...04 Ravnkildevej Tidsplan...05 Ravnkildevej Huslejer...06 Ravnkildevej Gårdhavehuse Placering... 07 Ravnkildevej

Læs mere

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015 Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møllevangen 7. & 8. November 2015 Invitation Kære beboer i Møllevangen, Som tidligere oplyst, er du inviteret til Åbent hus og informationsmøde

Læs mere

Orienteringsmøde folder LEJERBO ATTRUPGÅRDSVEJ VODSKOV. Lejerbo, afd 169-0, Revideret

Orienteringsmøde folder LEJERBO ATTRUPGÅRDSVEJ VODSKOV. Lejerbo, afd 169-0, Revideret Orienteringsmøde folder LEJERBO ATTRUPGÅRDSVEJ VODSKOV C D A B Lejerbo, afd 169-0, 10.11.2016 Revideret 18.05.2018 Renoveringmuligheder Renovering: A Facaderenovering, omfattende Efterisolering af gavle

Læs mere

AFSTEMNINGSRUNDLAG - FORSLAG TIL HELHEDSPLAN PLUS BOLIG, AFD C. P. HOLBØLLS PLADS / PETER BRUUNS VEJ / CARL ROTHES VEJ.

AFSTEMNINGSRUNDLAG - FORSLAG TIL HELHEDSPLAN PLUS BOLIG, AFD C. P. HOLBØLLS PLADS / PETER BRUUNS VEJ / CARL ROTHES VEJ. AFSTEMNINGSRUNDLAG - FORSLAG TIL HELHEDSPLAN PLUS BOLIG, AFD. 47 - C. P. HOLBØLLS PLADS / PETER BRUUNS VEJ / CARL ROTHES VEJ. 07.06.2018 Efter at der blev stemt nej til projektet i november 2017 samt input

Læs mere

Ombygning af Hækkevold og Helleborg

Ombygning af Hækkevold og Helleborg Ombygning af Hækkevold og Helleborg - beslutningsoplæg til det fælles afdelingsmøde onsdag den 27. januar 2010 En helt nødvendig ombygning Boligerne i Hækkevold 9 15 (fsb) og Helleborg 9 15 (SAB) er små

Læs mere

Ringparkens Helhedsplan

Ringparkens Helhedsplan Ringparkens Helhedsplan Siden 2011 er der blevet arbejdet på en helhedsplan i Ringparken. En helhedsplan tager normalt mange år at få gennemført og ændrer sig normalt gennem tiden. Da I sidst så projektet

Læs mere

til blokmøde Fjældevænget

til blokmøde Fjældevænget Velkommen til blokmøde Fjældevænget Tirsdag den 31. oktober 2017 Dagsorden Landsbyggefonden Renoveringsprojektet Din situation under renoveringen Hvad med huslejen Hvornår Spørgsmål Landsbyggefonden? Fordele

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR. til renovering af afdeling 1

SPØRGSMÅL OG SVAR. til renovering af afdeling 1 ? SPØRGSMÅL OG SVAR til renovering af afdeling 1 ? GENHUSNING! Kan man blive boende i sin lejlighed under renoveringen? Nej, det er på ingen måder muligt. Hvornår kan man blive genhuset? Genhusning vil

Læs mere

til blokmøde Rydevænget

til blokmøde Rydevænget Velkommen til blokmøde Rydevænget Mandag den 30. oktober 2017 Dagsorden Landsbyggefonden Renoveringsprojektet Din situation under renoveringen Hvad med huslejen Hvornår Spørgsmål Landsbyggefonden? Fordele

Læs mere

Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Den 25. juni Søheltekvarteret Himmerland afd

Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Den 25. juni Søheltekvarteret Himmerland afd Se spørgsmål og svar vedr. genhning bagerst i hæftet. Den 5. juni 0 Søheltekvarteret Himmerland afd. - 1 - Indhold Rækkefølgeplan... Tidsplan - genhning... 5 Hlejer... Adresser - Lejligheder afdeling...

Læs mere

Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning!

Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning! December 2015 Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning! Igennem næsten to år har vi arbejdet på at udvikle en fysisk helhedsplan for Lundevænget. Nu er planen klar til afstemning ved ekstraordinært afdelingsmøde

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Tryghed & Trivsel 1 Indledning Forslag om helhedsplan i Saltværkshuse, som blev vedtaget igangsat i 2007, var første gang til afstemning 13. december 2013, hvor forslaget

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse 1 Bagrund Heldigvis synes de fleste beboere, at Saltværkshuse er et dejligt sted at bo. Det skal det også være i fremtiden. Derfor er der siden

Læs mere

INFORMATION OM HELHEDSPLANEN

INFORMATION OM HELHEDSPLANEN INFORMATION OM HELHEDSPLANEN TRANEMOSEGÅRD AFD. 12 GILLESAGER/LINDAGER Kære beboer Der er blevet udarbejdet en helhedsplan for afdelingen. Helhedsplanen er udarbejdet i samarbejde med beboerne, byggeudvalget

Læs mere

ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 6. marts kl

ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 6. marts kl ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 6. marts kl. 19-22 Til beboere Diget 1-27 Hegnet 1-27 Gærdet 1-7 Mødet afholdes Glostrup Hallen, Glostrup Idrætspark, Hal 1, Stadionvej 80, 2600 Glostrup Lokalet

Læs mere

November 2015. Renoveringens ABC. Ravnkildevej

November 2015. Renoveringens ABC. Ravnkildevej November 2015 Renoveringens ABC Ravnkildevej Din afdeling skal Afdelingsmødet, der er den øverste myndighed i den afdeling af Himmerland Boligforening, som du bor i, har besluttet at din afdeling skal

Læs mere

SUNDBY-HVORUP BOLIGSELSKAB, AFD. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE Sundby-Hvorup Boligselskab, afd. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE. Afd.

SUNDBY-HVORUP BOLIGSELSKAB, AFD. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE Sundby-Hvorup Boligselskab, afd. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE. Afd. 04.09.2017 SUNDBY-HVORUP BOLIGSELSKAB, AFD. 23 Afd. 23 Sundby-Hvorup Boligselskab Afd. 23 9 boliger, Fredensvej 9-25 4 boliger, Fredensvej 1-7 8 Boliger, Viktoriagade 14-28 8 boliger, Viktoriagade 17-19

Læs mere

ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 21. august kl

ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 21. august kl ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 21. august kl. 19-22 Til beboere Stubben 2-18 Brinken 1-17 Skellet 1-11 Mødet afholdes i fritidscentrets fællessal, Christiansvej2, 2600 Glostrup Lokalet vil være

Læs mere

naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj

naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj Renoveringen rykker nærmere Snart er der gået et halvt år, siden beboerne i afdeling 107-108-109 stemte ja til de omfattende planer for et helt nyt Skanseparken.

Læs mere

kvarteret under f orandring

kvarteret under f orandring 1235 boliger Bygget fra 1955-1966 Lisa Christiansen Glostrup Boligselskab Dagens punkter: Introduktion til Stadionkvarteret De 6 etaper De 3 boligtyper Tidsplan Udvendige arbejder Indvendige arbejder 6

Læs mere

Stemmegrundlag. Ekstraordinært afdelingsmøde. JA eller NEJ? Onsdag den 29. Januar 2014 kl. 19.00 i Petersmindes Fælleshus, Åbyhøjgård 40

Stemmegrundlag. Ekstraordinært afdelingsmøde. JA eller NEJ? Onsdag den 29. Januar 2014 kl. 19.00 i Petersmindes Fælleshus, Åbyhøjgård 40 Stemmegrundlag afstemning om Helhedsplan Åbyhøjgård afdeling 110 Ekstraordinært afdelingsmøde Onsdag den 29. Januar 2014 kl. 19.00 i Petersmindes Fælleshus, Åbyhøjgård 40 JA eller NEJ? Skal Åbyhøjgård,

Læs mere

Himmerland Beslutningsforslag vedr. urafstemning om gennemførelse af renovering af afd. 15, Charlottehøj

Himmerland Beslutningsforslag vedr. urafstemning om gennemførelse af renovering af afd. 15, Charlottehøj Himmerland Beslutningsforslag vedr. urafstemning om gennemførelse af renovering af afd. 15, Charlottehøj Procedure for urafstemning Afstemningstema: Projektforslag og husleje Afstemningsperiode: 11. -

Læs mere

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN HILLERØD SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød AFTENENS PROGRAM : Velkommen Siden sidst Overblik - helhedsplan

Læs mere

Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd

Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd FYNS ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB Afdeling Fyrreparken (01 15) Til beboerne i Fyrreparken Den 20. september 2017 Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd. 01 15. Som oplyst i det tidligere omdelte

Læs mere

STEMMEGRUNDLAG AFSTEMNING OM HELHEDSPLAN ÅBYHØJGÅRD AFDELING 310. Ekstraordinært afdelingsmøde

STEMMEGRUNDLAG AFSTEMNING OM HELHEDSPLAN ÅBYHØJGÅRD AFDELING 310. Ekstraordinært afdelingsmøde STEMMEGRUNDLAG AFSTEMNING OM HELHEDSPLAN ÅBYHØJGÅRD AFDELING 310 Ekstraordinært afdelingsmøde Onsdag den 30. oktober 2013 kl. 19.00 i Petersmindes Fælleshus, Åbyhøjgård 40 JA eller NEJ? Skal Åbyhøjgård,

Læs mere

Beboermøde Fyrkildevej 4. juni 2015

Beboermøde Fyrkildevej 4. juni 2015 Beboermøde Fyrkildevej 4. juni 2015 Dagsorden: 1. Velkomst og indledning 2. Valg af dirigent 3. Orientering fra administrationen om den kommende renovering 4. Valg af medlemmer og suppleanter til byggeudvalg

Læs mere

Referat. EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE i Toften

Referat. EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE i Toften B o l i g samarbejdet på Vestegnen 21. december 2016 Referat EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE i Toften Dato og tid: 8. december 2016 kl. 17:30-20:30 Sted: Beboerhuset, Egelundsvej 2 Kl. 17:30: Ankomst, registrering

Læs mere

Informationsfolder om GENHUSNING. Afd. 7: Solsortevej/Rylevej

Informationsfolder om GENHUSNING. Afd. 7: Solsortevej/Rylevej Informationsfolder om GENHUSNING Afd. 7: Solsortevej/Rylevej December 2013 Genhusning Midlertidig eller permanent flytning ifm. renovering Hvis I stemmer ja på det afstemmende beboermøde den 12. december

Læs mere

Afd. 7 Højstruphave Velkommen til orienterende møde vedrørende helhedsplan.

Afd. 7 Højstruphave Velkommen til orienterende møde vedrørende helhedsplan. Afd. 7 Højstruphave Velkommen til orienterende møde vedrørende helhedsplan. Dagsorden: Præsentation. Opfølgning på sidste møde Genhusning Spørgsmål Opfølgning. Opfølgning på sidste møde. Siden sidste møde

Læs mere

Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om

Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning 1 2 Indholdsfortegnelse Tryghedspakken og spørgeskemaet 4 Hvor skal du bo, når din lejlighed skal... 5 Hvis din bolig

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Tryghed & Trivsel Hvor og hvornår får jeg yderligere information som beboer. Tidsplan I prøvelejligheden Soldugvej 31 st.th., vil der blive afholdt åbent hus arrangement

Læs mere

Invitation til ekstraordinært beboermøde I henhold til Boligselskabet Sjællands vedtægter 15, stk. 7, indkaldes hermed til ekstraordinært beboermøde:

Invitation til ekstraordinært beboermøde I henhold til Boligselskabet Sjællands vedtægter 15, stk. 7, indkaldes hermed til ekstraordinært beboermøde: Ringsted, den 16. oktober 2014 Til alle beboere i Margrethegården Invitation til ekstraordinært beboermøde I henhold til Boligselskabet Sjællands vedtægter 15, stk. 7, indkaldes hermed til ekstraordinært

Læs mere

INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER

INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER Rev. Dato: 16.05.2018 1 KÆRE BEBOER Denne folder handler om Helhedsplanen for Moldeparken. Den fortæller om det renoveringsprojekt, som blev vedtaget

Læs mere

PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL I rækkehusene er der tegnet en trappe ned til det nederste niveau i baghaven er det muligt for kørestolsbrugere at få adgang til haven på en anden måde Nej, det er ikke

Læs mere

Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Brorsonsvej 55 63 og Fruehøjvej 34-38

Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Brorsonsvej 55 63 og Fruehøjvej 34-38 REFERAT Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Brorsonsvej 55 63 og Fruehøjvej 34-38 Torsdag den Klokken 19.00 21.15 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning Deltagere: 30

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse 1. Prøvelejlighed Efter boligorganisationen har afholdt en række åben hus arrangementer, hvor det var muligt for beboerne i Saltværkshuse at besigtige, hvordan et lejemål kunne komme til at se ud, efter

Læs mere

GLOSTRUP BOLIGSELSKAB Bryggergårdsvej 2B, 2600 Glostrup Telefon: , CVR nr.:

GLOSTRUP BOLIGSELSKAB Bryggergårdsvej 2B, 2600 Glostrup Telefon: ,   CVR nr.: GLOSTRUP BOLIGSELSKAB Bryggergårdsvej 2B, 2600 Glostrup Telefon: 43 96 28 86, www.gb.dk, CVR nr.: 65 12 32 15 Til beboerne i Stadionkvarteret 7-83 5. maj 2015 Indkaldelse til 3. områdemøde der afholdes

Læs mere

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 DAGSORDEN DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for mødet 3. Orientering om helhedsplan - herunder orientering

Læs mere

Beboermøde Ryesgade 25

Beboermøde Ryesgade 25 Beboermøde Ryesgade 25 Beboermødet afholdes på tirsdag den 27. november kl. 19-21 i baghuset Ryesgade 30 (indgang gennem porten i passagen) Oplæg på mødet: 1. Kommunens ønsker til byfornyelsen og til projektet

Læs mere

Præsentation Helhedsplan

Præsentation Helhedsplan Afdelingsmøde den 08. november 2018 Præsentation Helhedsplan Dagsorden: Præsentation Helhedsplan Velkomst v/ formand Niels Karl Grønlund Indledning v/ Jørgen Pommerencke Helhedsplanen v/ Torben Krogh,

Læs mere

HELHEDSPLAN. M ø l l e p a r k e n

HELHEDSPLAN. M ø l l e p a r k e n HELHEDSPLAN M ø l l e p a r k e n Dagsorden AFDELINGSMØDE 23.10.2018 1. Velkomst ved formanden 2. Nedsættelse af stemmeudvalg 3. Gennemgang af projekt v. Jess Sørensen 4. Gennemgang af Økonomi v. projektleder

Læs mere

Genhusning Afdeling 35 Hammelodden/Teglværksgade

Genhusning Afdeling 35 Hammelodden/Teglværksgade Genhusning Afdeling 35 Hammelodden/Teglværksgade Dagsorden Hvem skal genhuses? Hvornår skal du genhuses? Hvor længe skal du være genhuset? Hvem hjælper dig med din genhusning? Permanent eller midlertidig

Læs mere

Godkendelse af skema A for helhedsplanen for Himmerland Boligforening afd. 10,12 og 13 i Søheltekvarteret, Vestbyen

Godkendelse af skema A for helhedsplanen for Himmerland Boligforening afd. 10,12 og 13 i Søheltekvarteret, Vestbyen Punkt 17. Godkendelse af skema A for helhedsplanen for Himmerland Boligforening afd. 10,12 og 13 i Søheltekvarteret, Vestbyen 2012-14676 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender, renoveringsprojektet

Læs mere

November Blåkildevej. Himmerland afd rækkehuse, gårdhuse og lejligheder

November Blåkildevej. Himmerland afd rækkehuse, gårdhuse og lejligheder November 2016 Blåkildevej Himmerland afd. 51 336 rækkehuse, gårdhuse og lejligheder Kildeparken 2020 - Blåkildevej Himmerland Boligforening afd. 51 Adresse: Blåkildevej 1-115 og 2-158 9220 Aalborg Øst

Læs mere

Maj Blåkildevej. Himmerland afd rækkehuse, gårdhuse og lejligheder

Maj Blåkildevej. Himmerland afd rækkehuse, gårdhuse og lejligheder Maj 2017 Blåkildevej Himmerland afd. 51 336 rækkehuse, gårdhuse og lejligheder Kildeparken 2020 - Blåkildevej Himmerland Boligforening afd. 51 Adresse: Blåkildevej 1-115 og 2-158 9220 Aalborg Øst 336 familieboliger

Læs mere

Indhold. Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget

Indhold. Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget I forbindelse med informationsmødet den 29. september 2015 og genhusningsmødet den 7. oktober 2015, er der blevet stillet en række spørgsmål som er blevet

Læs mere

Korsgårdens Helhedsplan

Korsgårdens Helhedsplan Korsgårdens Helhedsplan Hvad er afdelingens udfordringer? Udvendige døre og vinduer Udtjente plastikvinduer, dårligt isolerende og utætheder. Plastikvinduer er svære at vedligeholde og reparere - kuldebroer

Læs mere

FÆLLEDGÅRDENE HELHEDSPLAN PRÆSENTATION APRIL 2018

FÆLLEDGÅRDENE HELHEDSPLAN PRÆSENTATION APRIL 2018 FÆLLEDGÅRDENE HELHEDSPLAN PRÆSENTATION APRIL 2018 DAGSORDEN 1. Velkomst v/ afdelingsformand 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Afdelingens tilstand 5. Helhedsplan generelt 6. Helhedsplan Fælledgårdene

Læs mere

Beboermøde Ravnkildevej 9. april 2014

Beboermøde Ravnkildevej 9. april 2014 Beboermøde Ravnkildevej 9. april 2014 Dagsorden: 1. Velkomst og indledning 2. Valg af dirigent 3. Orientering fra administrationen om den kommende renovering 4. Valg af medlemmer og suppleanter til byggeudvalg

Læs mere

ORIENTERENDE BEBOERMØDE

ORIENTERENDE BEBOERMØDE ORIENTERENDE BEBOERMØDE DAGSORDEN 1. Velkomst og orientering om projektets stade 2. Præsentation af hovedentreprenøren 3. Orientering om den endelige indretning af de renoverede 4. Orientering omkring

Læs mere

GLOSTRUP BOLIGSELSKAB Bryggergårdsvej 2B, 2600 Glostrup Telefon: , CVR nr.:

GLOSTRUP BOLIGSELSKAB Bryggergårdsvej 2B, 2600 Glostrup Telefon: ,  CVR nr.: GLOSTRUP BOLIGSELSKAB Bryggergårdsvej 2B, 2600 Glostrup Telefon: 43 96 28 86, www.gb.dk, CVR nr.: 65 12 32 15 Til beboerne i Stadionkvarterets område 9 Diget 1-27 Hegnet 1-27 Gærdet 1-7 23. april 2014

Læs mere

Gem denne information! Hvor skal du bo?

Gem denne information! Hvor skal du bo? Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning 1 Indholdsfortegnelse Hvor skal du bo, når din bolig skal.... 3 Tryghedspakken og spørgeskemaet 3 Boligstøtte og

Læs mere

Post af betydning -rigtigt meget om HP4

Post af betydning -rigtigt meget om HP4 Post af betydning -rigtigt meget om HP4 Sommeren er over os, og vi vil lige minde om husordenen, der siger, at der skal være ro i gården kl. 21 og i sommer ferien kl. 22. Og husk, at selv om du har ferie,

Læs mere

Gem denne information! Hvor skal du hen? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning

Gem denne information! Hvor skal du hen? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Gem denne information! Hvor skal du hen? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Korskærparken 2 Indholdsfortegnelse Tryghedspakken og spørgeskemaet 4 Hvis din lejlighed skal renoveres Du får betalt

Læs mere

Hvor stor en bolig kan jeg få? Du vil som udgangspunkt blive tilbudt en bolig i ca. samme størrelse som din nuværende bolig.

Hvor stor en bolig kan jeg få? Du vil som udgangspunkt blive tilbudt en bolig i ca. samme størrelse som din nuværende bolig. Spørgsmål og svar vedr. genhusning Genhusning generelt Hvad er genhusning? Genhusning, midlertidig eller permanent, sker i forbindelse med store og gennemgribende renoveringer i en boligafdeling. Ved midlertidig

Læs mere

Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej

Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej Dagsorden: 1 A Valg af dirigent 1 B Valg af referent 2 Behandling af forslag 1 Stemmeudvalg: Forslag 1. Det

Læs mere

Afdeling 4 Midtbyen 4

Afdeling 4 Midtbyen 4 Opdateret pr. 6. oktober Afdeling 4 Midtbyen 4 Notat omkring helhedsplanen: 1. et 2. lejemål 3. ny husleje for alle beboere ANDELSBOLIGFORENINGEN BERINGSGAARD HORSENS ANDELSBOLIGFORENING AF 1954 GL. JERNBANEGADE

Læs mere

VELKOMMEN TIL 3. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE.

VELKOMMEN TIL 3. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE. VELKOMMEN TIL 3. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE. Dagsorden: Præsentation - hvem er vi. Kort gennemgang af projektet herunder hvad er der sket siden sidste møde?

Læs mere

Der er cirka 135 deltagere til møder, inklusive medarbejdere fra administrationen og nogle medlemmer fra boligselskabets organisationsbestyrelse.

Der er cirka 135 deltagere til møder, inklusive medarbejdere fra administrationen og nogle medlemmer fra boligselskabets organisationsbestyrelse. Mandag den 22. juni 2015 Klokken 18:30 19:40 Auditoriet, MCH Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning REFERAT Der er cirka 135 deltagere til møder, inklusive medarbejdere fra administrationen og nogle

Læs mere

Toftemarken / Klintemarken / Frilandsvej Afdeling EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE 1. juni 2015 kl HELHEDSPLAN 22.

Toftemarken / Klintemarken / Frilandsvej Afdeling EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE 1. juni 2015 kl HELHEDSPLAN 22. Toftemarken / Klintemarken / Frilandsvej Afdeling 7502 EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE 1. juni 2015 kl. 19.00 HELHEDSPLAN 22. maj 2015 Side 1 EKSTRA INFO inden ekstraordinært afd.møde den 1. juni 2015. Baggrund

Læs mere

Beboerinformation. Spørgsmål & Svar. Helhedsplanen for Møllevangen

Beboerinformation. Spørgsmål & Svar. Helhedsplanen for Møllevangen Beboerinformation Spørgsmål & Svar Helhedsplanen for Møllevangen Kære beboer Kære beboer i Møllevangen, Først vil vi sige tusind tak for det flotte fremmøde og store deltagelse i Informationsmøde/åbent

Læs mere

KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970

KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970 Eksempel Energirenovering etageboliger KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970 UDGIVET DECEMBER 2014 UDGIVET DECEMBER 2014 Renovering skal tiltrække nye beboere Ghettoblokken Korskærparken under Boligkontoret

Læs mere

Fælledgårdenes Helhedsplan

Fælledgårdenes Helhedsplan Fælledgårdenes Helhedsplan Hvad er afdelingens udfordringer? Udvendige døre og vinduer Udtjente plastikvinduer, dårligt isolerende og utætheder. Plastikvinduer er svære at vedligeholde og reparere - kuldebroer

Læs mere

ENGPARKEN. om renoveringen. Spørgsmål og svar. Nr. 3. Læs inde i bladet. Information om renoveringsprojektet til alle beboere i Afdeling 7.

ENGPARKEN. om renoveringen. Spørgsmål og svar. Nr. 3. Læs inde i bladet. Information om renoveringsprojektet til alle beboere i Afdeling 7. ENGPARKEN Information om renoveringsprojektet til alle beboere i Afdeling 7 December 2014 Nr. 3 Spørgsmål og svar om renoveringen Spørgelysten har været stor hos de beboere, der har deltaget i de fælles

Læs mere

HØJSTRUPPARKEN BEBOERMØDE 3

HØJSTRUPPARKEN BEBOERMØDE 3 HØJSTRUPPARKEN BEBOERMØDE 3 HØJSTRUPPARKEN BEBOERMØDE 3 19.00 Velkomst Hvad er en helhedsplan? Tidsplan Miljøundersøgelse Siden sidst 19.20 Projektgennemgang: Afsnit 1 Afsnit 2 Spørgsmål fra salen Lejlighedskataloget

Læs mere

9313 MORELHAVEN, SLANGERUP Helhedsplan til godkendelse AFDELINGSMØDE

9313 MORELHAVEN, SLANGERUP Helhedsplan til godkendelse AFDELINGSMØDE 9313 MORELHAVEN, SLANGERUP Helhedsplan til godkendelse AFDELINGSMØDE Historik 2009 Arbejdet med helhedsplanen begynder Fremtidssikringsanalyse og diverse forundersøgelser 2011 Foreløbig helhedsplan godkendes

Læs mere

VELKOMMEN TIL 1. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE.

VELKOMMEN TIL 1. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE. VELKOMMEN TIL 1. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE. Dagsorden: Præsentation - hvem er vi. Hvad er der sket siden 2012? for de der har været med fra starten. Hvad

Læs mere

Velkommen til infomøde 02 04 2013 BLOKKENE & RÆKKEHUSENE AFD.41

Velkommen til infomøde 02 04 2013 BLOKKENE & RÆKKEHUSENE AFD.41 Velkommen til infomøde Velkommen til infomøde Program Velkomst ved formand for afdelingsbestyrelsen Ove Hansen Generel information om renoveringen af Løget By; hvad og hvor Forventede tidsplaner Generel

Læs mere

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning Klosteret i Næstved 33 Moderne boliger i historisk bygning OM Klosteret I Næstved ombygger vi det tidligere nonnekloster og vandrehjem til 33 attraktive boliger. Det bliver vores første boliger i Næstved

Læs mere

Beslutningsprocessen. - set med beboernes øjne

Beslutningsprocessen. - set med beboernes øjne Beslutningsprocessen - set med beboernes øjne 1 Udgivelsesår: 2017 Udarbejdet for AlmenNet: Anita Damkjær Eriksen, projektleder, KAB, Trine Trampe, KAB, Maida Kasumovic, KAB, Lone Skriver, KAB, Anders

Læs mere

By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender renoveringsprojektet og den tilhørende helhedsplan og

By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender renoveringsprojektet og den tilhørende helhedsplan og Punkt 9. Vivabolig, afd. 15, Store Tingbakke, 9310 Vodskov 217 almene boliger renoveringsog driftsstøttesag med kapitaltilførsel ansøgning om støtte inden renovering (skema B) 2015-011733 By- og Landskabsforvaltningen

Læs mere

Modernisering af Wilkenbo

Modernisering af Wilkenbo Modernisering af Wilkenbo Dalgas Boulevard, Finsensvej, Lauritz Sørensens Vej, Wilkensvej Beboermøde, Lauritz Sørensens Vej 10 & 12 Dagsorden Dagsorden for opgangsmøderne: Velkomst v/ Maj Britt Søballe

Læs mere

GLOSTRUP BOLIGSELSKAB Bryggergårdsvej 2B, 2600 Glostrup Telefon: , CVR nr.:

GLOSTRUP BOLIGSELSKAB Bryggergårdsvej 2B, 2600 Glostrup Telefon: ,   CVR nr.: GLOSTRUP BOLIGSELSKAB Bryggergårdsvej 2B, 2600 Glostrup Telefon: 43 96 28 86, www.gb.dk, CVR nr.: 65 12 32 15 Til beboerne i Stadionkvarteret Stubben 2-18 Skellet 1-11 Brinken 1-17 5. november 2014 Indkaldelse

Læs mere

Jægermarken Afdeling 7504

Jægermarken Afdeling 7504 Jægermarken Afdeling 7504 EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE 17. juni 2015 kl. 19.00 HELHEDSPLAN 3. juni 2015 IMPORTANT NOTE: This folder explains the process of the upcoming and major renovation of Jægermarken

Læs mere

Bygherre: Vivabolig, afdeling 4 (tidligere Boligselskabet Østparken, afdeling 6)

Bygherre: Vivabolig, afdeling 4 (tidligere Boligselskabet Østparken, afdeling 6) Punkt 7. Vivabolig - Rughaven og Hørhaven m.fl. - 380 almene familieboliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Ansøgning om støtte (skema A). 2013-9584. By- og Landskabsudvalget indstiller,

Læs mere

RENOVERING AF AFD. 1 HELHEDSPLAN

RENOVERING AF AFD. 1 HELHEDSPLAN RENOVERING AF AFD. 1 HELHEDSPLAN 11.02.2019 33 31 OVERSIGT, BOLIGTYPER Bakkebo afd. 1 består af rækkehuse beliggende langs Bejsebakkevej & Vestre Alle. Bebyggelsen består overordnet af 5 typer boliger.

Læs mere

Åhaven. Velkommen til orienterende møde, vedr. helhedsplan. Dagsorden: 1.a. Valg af dirigent b. Valg af referent

Åhaven. Velkommen til orienterende møde, vedr. helhedsplan. Dagsorden: 1.a. Valg af dirigent b. Valg af referent Velkommen til orienterende møde, vedr. helhedsplan. Dagsorden: 1.a. Valg af dirigent b. Valg af referent 2. Orientering om i gangsætning af helhedsplan for afdelingen, hvad kommer der til at ske. Skønnet

Læs mere

RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2013 BILAG 1

RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2013 BILAG 1 RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2013 BILAG 1 Indhold PLACERING OG PROJEKTINDHOLD S. 2 AAB: FØLFODVEJ (AFD. 111) S. 3-4 3B: STUBMØLLEVEJ (AFD. 6066) S. 5-6 VIBO: HJØRNEVÆNGET (AFD. 111) S. 7-8 RØGERITOFTEN

Læs mere

Genhusning. Vejledning om genhusning i Skoleparken

Genhusning. Vejledning om genhusning i Skoleparken Genhusning Vejledning om genhusning i Skoleparken 11-12-2013 Indhold Genhusning hvad betyder det... 2 De fleste skal ikke genhuses... 2 Varig genhusning... 2 Skal jeg genhuses varigt?... 2 Bliver jeg hørt?...

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Saltværkshuse 23.2.2016 1 2 Der var 64 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 37,9 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Afdeling 3 Midtbyen 3

Afdeling 3 Midtbyen 3 Opdateret pr. 6. oktober Afdeling 3 Midtbyen 3 Notat omkring helhedsplanen: 1. et 2. lejemål 3. ny husleje for alle beboere ANDELSBOLIGFORENINGEN BERINGSGAARD HORSENS ANDELSBOLIGFORENING AF 1954 GL. JERNBANEGADE

Læs mere

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen Haraldsvej Boliger i helt ny bydel i Vejen Afdeling 1229-0 Lejerbo Kolding Regionskontor Kolding 71 boliger - både etageboliger og rækkehuse - med altaner og/eller privat have. Pakhustorvet 4 6000 Kolding

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 57

TIL BEBOERNE I AFDELING 57 TIL BEBOERNE I AFDELING 57 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2014 BILAG 1

RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2014 BILAG 1 RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2014 BILAG 1 Indhold PLACERING OG PROJEKTINDHOLD S. 2 DOMEA: TINGVEJ (AFD. 3512) S. 3-4 AAB: VOGNMANDSMARKEN (AFD. 103) S. 5-6 LEJERBO: LÆRKEVEJ (AFD. 107-0) S. 7-8 1 RENOVERING

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 38

TIL BEBOERNE I AFDELING 38 TIL BEBOERNE I AFDELING 38 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Årsregnskab Indkomne forslag

Læs mere

Vivabolig - Afd Store Tingbakke almene boliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Ansøgning om støtte (skema A)

Vivabolig - Afd Store Tingbakke almene boliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Ansøgning om støtte (skema A) Punkt 5. Vivabolig - Afd. 15 - Store Tingbakke - 217 almene boliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Ansøgning om støtte (skema A) 2012-52587 By- og Landskabsudvalget indstiller,

Læs mere

Domea Rødekro. afdeling 38-19

Domea Rødekro. afdeling 38-19 C r b im n e k r a P ia 102 attraktive og klimavenlige familieboliger med egen altan opføres i Aabenraa med unik placering tæt på havn og bymidte Domea Rødekro l afdeling 38-19 Cimbria Parken - dit nye

Læs mere

Himmerland Boligforening Beslutningsforslag vedr. urafstemning om renovering/genopførelse af afd. 6, Liselund/Filstedvej

Himmerland Boligforening Beslutningsforslag vedr. urafstemning om renovering/genopførelse af afd. 6, Liselund/Filstedvej Himmerland Boligforening Beslutningsforslag vedr. urafstemning om renovering/genopførelse af afd. 6, Liselund/Filstedvej Beslutningsforslag Dette hæfte indeholder beslutningsforslag for renovering hhv.

Læs mere

ORIENTERENDE BEBOERMØDE

ORIENTERENDE BEBOERMØDE ORIENTERENDE BEBOERMØDE DAGSORDEN 1. Velkomst og orientering om projektets stade 2. Præsentation af hovedentreprenøren 3. Orientering om den endelige indretning af de renoverede 4. Orientering omkring

Læs mere

RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2. halvår 2018 BILAG 1

RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2. halvår 2018 BILAG 1 RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2. halvår 2018 BILAG 1 Indhold PLACERING OG PROJEKTINDHOLD S. 2 S. 3-5 1 PLACERING OG PROJEKTINDHOLD ANLÆGSSUM TILGÆNGELIGHED (fx elevatorer, niveaufri adgang, belægninger

Læs mere