Ejerforeningen Vestervang 4,5,6,9 og 10 Referat fra Generalforsamlingen Torsdag d. 30. april 2009.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ejerforeningen Vestervang 4,5,6,9 og 10 Referat fra Generalforsamlingen Torsdag d. 30. april 2009."

Transkript

1 Ejerforeningen Vestervang 4,5,6,9 og 10 Referat fra Generalforsamlingen Torsdag d. 30. april Generalforsamlingen, der fandt sted på Lokalcenter Vestervang, havde følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent, stemmetællere og referent Bestyrelsen foreslår advokat Carsten Henriksen fra advokatfirmaet Lett 2. Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år 3. Intern kritisk revisors beretning 4. Forelæggelse af årsregnskab med revisors påtegning til godkendelse 5. Forelæggelse af vedligeholdelsesplan for ejendommen til godkendelse 6. Indkomne forslag a. Individuel afregning af el, forslag fra Henning Møberg, lejl b. Undersøgelse af muligheder og omkostninger ved etablering af dørtelefoner. Resultatet af undersøgelsen forelægges ved næste ordinære generalforsamling. Forslag fra Else Marie Damsgaard og Anders Frøland, lejl Forelæggelse af budget til godkendelse Forslag til budget 2009 og overslagsbudget for budgetåret 2010 er udsendt i forbindelse med fastsættelsen af fællesbidragssatsen for 2009, udsendt den 30. november Valg af formand til bestyrelsen i lige år Formanden vælges i lige år for en 2-årig periode. 9. Valg af to medlemmer til bestyrelsen På valg er Finn Riiskjær og Birgit Fredriksen for en 2-årig periode. 10. Valg af to suppleanter til bestyrelsen På valg er Claus Bjerre-Christensen lejlighed 972 som 1. suppleant og Donna Benjamin lejlighed 1034 som 2. suppleant for en 1-årig periode. Bestyrelsen indstiller til genvalg 11. Valg af revisor På valg er statsautoriseret revisor Karl Svendsen, BDO ScanRevision AS. Bestyrelsen indstiller til genvalg 12. Valg af intern kritisk revisor Hvis foreningen ønsker en intern kritisk revisor, er Steen Ewald-Larsen, lejlighed 974 på valg. Bestyrelsen indstiller til genvalg 13. Eventuelt Ad. 1. Valg af dirigent, stemmetællere og referent. Ejerforeningens formand Aage Holst Petersen bød velkommen. Herefter valgte generalforsamlingen advokat Carsten Henriksen til dirigent. Carsten Petersen lejl og Poul Iversen lejl blev valgt til stemmetællere, og Birgit S. Frederiksen lejl. 411 blev valgt til referent. Formanden skulle hilse fra bestyrelsens sekretær og foreningens mangeårige referent Søren Baumgarten, som var bortrejst i arbejdsmæssig sammenhæng, og derfor desværre ikke kunne være til stede. Dirigenten konstaterede generalforsamlingens lovlige indvarsling. Af et samlet antal stemmer på 1927, var de 926 repræsenteret.

2 Ejerforeningen Vestervang 4,5,6,9 og side 2 Dirigenten gjorde opmærksom på, at der krævedes, at 2/3 at stemmerne skulle være repræsenteret, hvis en eventuel afstemning forårsagede en vedtægtsændring. Så mange var ikke til stede. 2/3 af de tilstedeværende kunne imidlertid kræve ny generalforsamling. Ad. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Formanden henviste til de udsendte referater og til den udsendte beretning, men supplerede med følgende oplysninger: Det har været et forholdsvis roligt år. Der har været afholdt 5 bestyrelsesmøder. De 4 er holdt som åbne bestyrelsesmøder, hvor ejerforeningens medlemmer kan møde frem og fremkomme med forslag og synspunkter. Der har været afholdt 4 kontaktudvalgsmøder med naboforeningen samt adskillige møder i forbindelse med den snarlige etablering af postkasseanlægget. Endelig har der været afholdt 3 møder med ejerforeningen i afsnit 1 og de to ejerforeninger her i afsnit 5. Formanden takkede bestyrelsen for godt samarbejde og for det store arbejde, der er udført i forbindelse med postkasseanlægget og undersøgelsen om individuel afregning af el. Formanden takkede ligeledes naboejerforeningerne for godt samarbejde. Endelig takkede formanden vores vicevært Søren Rasmussen for den fortrinlige måde, han udfører sit arbejde på. Ejendommens drift. Det kan være vanskeligt at ramme det nøjagtige forbrug af el, vand og varme. (Se bestyrelsens kommentarer til regnskab 2008 for yderligere kommentarer.) Forbruget af el og varme er forudsigeligt, men priserne, som bestyrelsen ikke har indflydelse på, varierer meget. Renoveringen af støttemurene på nordsiden af altangangshuset og vestmuren er forløbet fortrinligt. Til efteråret vil der blive gennemført en renovering af betonelementerne på altangangshusets nordfacade. Ejerforeningen kan ikke søge statens puljemidler, som reglerne er skruet sammen, men hver enkelt ejer kan søge. Postkasser. Opsætningen af fælles postkasseanlæg er lovbestemt og kan ikke diskuteres. Til gengæld har der været mange specielle forhold at skulle tage stilling til f.eks. størrelse, pris, støjdæmpende ophængning, lydløse brevklapper og lign. Der er en dispensationsbestemmelse om, at man, hvis man er over 65 år, individuelt kan søge postmesteren om at få bragt sin post til døren. Det er ikke noget, ejerforeningen tager sig af, og der skal alligevel sættes postkasse op i fællesanlægget. Postkasseanlægget kommer til at koste ca. kr og betales over fællesomkostningerne. Hundefolket og petanquefolket har det ikke så godt sammen for tiden. Det henstilles, at man sørger for, at hundene ikke graver i petanquebanen.

3 Ejerforeningen Vestervang 4,5,6,9 og side 3 En ejer ønskede oplyst, hvad der mentes med, at ejerforeningen ville betale for meromkostninger, der vil være forbundet med isolering af nord- og sydfacader. Formanden forklarede, at ydersiderne er beklædt med asbestholdige plader, og udbedring af isolering derfor skal ske indefra, når lejligheden alligevel renoveres. Ejerforeningen vil betale for at afmontere de indvendige træplader og bringe isoleringen ajour. Nedtagning og opsætning af radiatorer og efterfølgende malerarbejde er ikke en del af de omkostninger, ejerforeningen betaler. Til spørgsmålet om, hvorfor bestyrelsen havde bestemt, at postkasserne skulle betales over fællesomkostningerne og ikke individuelt, svarede dirigenten, at bestyrelsen var beslutningsdygtig vedr. postkasser, og at alt, hvad der er fælles, fordeles efter fordelingstal. Det gælder elevatorer, trappevask, garageporte etc. Formanden supplerede med, at man kunne finde massevis af eksempler på ting, som betales af fælleskassen, og som kan synes mere eller mindre retfærdigt. Da der ikke var flere spørgsmål til beretningen, konstaterede dirigenten, at beretningen var taget til efterretning af generalforsamlingen. Ad. 3. Den interne kritiske revisor, Steen Ewald-Larsen, indledte med at præsentere sig selv og den opgave, han havde med at foretage en gennemgang af regnskabet - ikke for at se om det stemte - det havde ejerforeningen den statsautoriserede revisor til, men for at se om der var afholdt udgifter, der ikke var budgetlagt. Intern kritisk revisor fremhævede følgende punkter i sin beretning: Der var i år 215 bilag, hvilket var mindre end sædvanligt. Det var imponerende, at man med en omsætning på 3 millioner kunne have et overskud på 1 million. Ejerforeningen havde tabt kr på en fraflyttet lejer, selvom alt var gjort. Det var flot, at man kun havde tabt kr på sin aktiepost på oprindelig kr i Danske Bank. Vedrørende udgifter til el var der opnået en besparelse på kr ved de aftaler om pulje-el og spotpriser, som foreningen har. Disse ville bortfalde ved overgang til individuel måling. Foreningen har et bankindestående på kr. 1,9 mill., hvilket kunne tale for, at man underbudgetterede. Det eneste, han ikke kunne finde ud af, var en kreditnota på slangeklip, hvor vi har fået kr tilbage. Revisor havde ikke afleveret skattemæssige oplysninger til tiden. Endelig havde han noteret sig, at revisionsfirmaet havde godkendt årsregnskabet. Den interne kritiske revisor sluttede af med at foreslå, at man kunne springe et månedsbidrag på kr over, da overskuddet er på 1 million, og vi har overbudgetteret på det meste. Den dag, vi har brug for det, kunne vi belåne vores lejlighed, foreslog han.

4 Ejerforeningen Vestervang 4,5,6,9 og side 4 Den interne kritiske revisor afsluttede med at anbefale ejerforeningens medlemmer at godkende regnskabet for Formanden fremkom med følgende oplysninger for at belyse de bemærkninger, som den interne kritiske revisor havde fremført: Det er ikke bestyrelsens hensigt at lave støttepakker og bidrage til merforbrug ved at eftergive et månedsbidrag. Postkasserne skal betales, og der er mange risici ved en gammel bygning. Der skal bruges mange penge til vedligehold, og vi har ikke nogen fond til uforudsete udgifter som f.eks. kloakrenovering og lign. Det er rigtigt, at vi har afskrevet kr på en tidligere lejer. Men i princippet har vi ikke opgivet dem. Formanden var glad for, at den interne kritiske revisor ikke skosede bestyrelsen for vores tab på Danske Bank aktier. Han var enig i, at revisoren skulle aflevere skattemæssige oplysninger til tiden. Ad. 4. Forelæggelse af årsregnskab 2008 til godkendelse. Formanden fremlagde regnskabet, der var udsendt og kommenteret med indkaldelsen til generalforsamlingen. Hovedtrækkene blev gennemgået. Årets resultat er et overskud på kr mod et budgetteret overskud på kr Formanden henviste indledningsvis til, at revisionens konklusion på årsregnskabet var, at det var et anmærkningsfrit regnskab. Overskuddet skyldes en række faktorer, som er nærmere beskrevet i bestyrelsens kommentarer til regnskab 2008, udsendt sammen med indkaldelsen. Der spares op til større vedligeholdelsesopgaver, og der er som tidligere nævnt risiko for større uforudsete udgifter på grund af bygningernes alder. På den lille reparationskonto er der i år udskiftet en varmepumpe, og der har været to vandrørsskader, der dog delvis dækkes af vores ejendomsforsikring. Regnskabet gav anledning til nogle spørgsmål: Var det værd at overveje en anden kontoform for at opnå en højere forrentning af foreningens indestående? Bør man budgettere med kr i rente i det mindste som mål? Hvad kan være årsag til den store difference mellem 2007 og 2008, hvad angår posteringen bidrag til el og varme, alm. udlejning i ejerlejlighederne 915 og 923. Sidstnævnte kunne formanden ikke umiddelbart give nogen forklaring på, men det vil blive undersøgt. Der vil også blive set nærmere på bedre forrentede kontoformer, men formuen ville falde betydeligt i 2009 og 2010 på grund af store vedligeholdelsesarbejder. Da der ikke var flere spørgsmål til punktet konkluderede dirigenten, at regnskabet var godkendt uden afstemning af generalforsamlingen.

5 Ejerforeningen Vestervang 4,5,6,9 og side 5 Ad 5. Forelæggelse af vedligeholdelsesplan for ejendommen til godkendelse. Udgangspunkt for vedligeholdelsesplanen er nedenstående principper, der har været gældende i de seneste år, og været fremlagt for generalforsamlingen i bestyrelsens beretning, jf. tidligere. Der budgetteres ud fra de langsigtede omkostninger, de løbende tilstandsrapporter udviser behov for. Dette behov svarer til, at der årligt anvendes ca kr. til større vedligeholdelser. Der budgetteres med ca kr. til reparationer i øvrigt. Der har tidligere været budgetteret med ca , men ud fra erfaringerne fra de sidste års forbrug er beløbet nedsat. Det forudsættes, at vedligeholdelsesarbejderne tilrettelægges, så bestyrelsen kan udarbejde en tidsplan og en økonomisk prioritering i forhold til tilstandsrapporten under hensyn til de givne økonomiske rammer. Udgangspunktet vil fortsat være den politik, der har været praktiseret i de senere år, hvor der hyppigere end tidligere foretages mindre arbejder (f.eks. afrensninger mv.). Dette har til formål: o at vedligeholde og sikre bygningens udseende, og o forlænge perioderne mellem de meget store vedligeholdelsesarbejder så meget, som det er forsvarligt. Der henvises til bemærkningerne til den udsendte vedligeholdelsesplan. Forslag til vedligeholdelsesplan 2009 og senere er udsendt i forbindelse med fastsættelsen af fællesbidragssatsen for 2009, udsendt den 30. november Formanden tilføjede, at når man talte om større fremtidige vedligeholdsplaner, kunne man forvente, at taget på altangangshuset skulle udskiftes. Kloakkerne skal renoveres, og hvad angår indvendige rør er kun halvdelen af faldstammerne udskiftet. Endelig venter der os en omkostningskrævende udgift, når træværket på sydfacaderne engang skal renoveres. Da der ikke var flere bemærkninger, konkluderede dirigenten, at vedligeholdelsesplanen for 2009 var godkendt uden afstemning af generalforsamlingen. Ad. 6. Indkomne forslag 6.a. Forslag om individuel afregning af el, stillet af Henning Møberg, lejl Henning Møberg angav to årsager til forslaget: a) Ingen incitament til at købe strømbesparende husholdningsmaskiner b) Højst uretfærdigt system, når der betales el efter fordelingstallene Han begrundede yderligere sit forslag ved at forklare, at Forbrugerrådet havde lavet en undersøgelse, der viste, dels at de fleste danskere ikke ved, hvor meget el de bruger, dels at de ikke ved, hvad et normalforbrug er (2024 kwh i 2007). Han mente i øvrigt, at det ikke var lejlighedens størrelse, men antallet af beboere, der bestemte forbruget. Han hævdede ud fra sine beregninger, at man brugte 40 % over normalforbruget. Der blev gjort opmærksom på, at en tændt computer brugte 117 kwh pr år, og et tændt TV brugte 180 kwh pr år, så der kunne spares en del ved at slukke for apparaterne.

6 Ejerforeningen Vestervang 4,5,6,9 og side 6 Formanden svarede, at han bestemt ikke havde noget imod individuelle elmålere, og at det ville være mere retfærdigt. Naboforeningens forbrug ligger 10 % lavere end vores. Men der skal være en økonomisk gevinst, og det er der ikke. Det vil blive dyrere for de fleste på grund af de meromkostninger der er, bl.a. fordi afregningsprisen er højere ved individuel måling og på grund af omkostningerne ved etablering og drift af målere. (Se i øvrigt Bestyrelsens bemærkninger og indstilling til forslaget om individuel afregning af elforbruget, som er udsendt sammen med indkaldelsen til generalforsamling.) Der udspandt sig herefter en livlig og langvarig debat for og imod forslaget, som vil blive forsøgt sammendraget i det efterfølgende: Argumenter og kommentarer for forslaget: Det ville være mere retfærdigt og samfunds- og miljømæssigt bedre. Alle skal spare, og ingen må påføre fællesskabet unødige udgifter f.eks. til elektriske terrassevarmere, gamle frysere og lignende Installér bimålere, så har vi stadig samme afregning. Bestyrelsens ansvar, at det nu bliver dyrere. Vi skulle have gjort det samtidig med naboejerforeningen. Hvorfor har vi fået dispensation? Bestyrelsen var også imod tidligere efter et langt indlæg. Opfordring til forsamlingen om at tænke selv. Masser af muligheder for at spare på strøm, hvis incitamentet er der. Forslag om at bede bestyrelsen om at arbejde aktivt for at indføre individuelle målere. Formanden svarede: Hvis nogen anskaffer elektriske terrassevarmere, vil det blive påtalt. Frysere eller værksted i kælderen kan vi ikke kontrollere. Bimålere vil komme til at koste omtrent det samme som almindelige målere og har væsentlige ulemper. Det er generalforsamlingens ansvar at træffe beslutningen, ikke bestyrelsens. Naboejerforeningen besluttede med 2/3 flertal på en generalforsamling at indføre individuelle elmålere. Sagen er ikke afsluttet, den ligger hos kommunen, så vi er ikke pålagt at lave individuelle målere. Formanden oplyste, at et medlem af ejerforeningen havde rettet direkte henvendelse til kommunen med anmodning om at pålægge foreningen at indføre individuel elmåling. Bestyrelsen havde svaret kommunen i henhold til tidligere generalforsamlingsbeslutninger og meddelt, at sagen var genrejst på årets generalforsamling. Kommunen var villig til at holde møde om sagen efter denne generalforsamling. Argumenter og kommentarer imod forslaget: Enig med bestyrelsen i, at der ikke nødvendigvis er frås, fordi vi ikke har individuelle målere. Mange er miljøbevidste. Dårligt samfundssind at beholde sit gamle strømforbrugende køleskab, fordi man har fællesmåler. De fleste nyanskaffelser er lavenergikøleskabe, og man bruger sparepærer. Vi har faciliteter, vi gerne vil benytte os af, og de bruger strøm. Måske skulle man indføre bonus ved skifte til elbesparende ting. Der skal være økonomi i det. Forslaget vil medføre meromkostninger for stort set alle. Store 2-dækkere betaler uden vrøvl. Når man har valgt at bo dette sted, må man betale, hvad det koster. Det ved man, før man flytter ind. En beboer i naboforeningen har udtalt: Der er en besparelse, den er lille, og jeg skal blive mere end 100 år, før mine penge er tjent hjem.

7 Ejerforeningen Vestervang 4,5,6,9 og side 7 Da der ikke var flere kommentarer, satte dirigenten forslaget til skriftlig afstemning med følgende resultat: Forslaget er hermed bortfaldet. Forslag om at etablere individuel afregning for elforbruget Afgivne stemmer For forslaget 114 Imod forslaget 702 Blanke stemmer 90 I alt b. Undersøgelse af muligheder og omkostninger ved etablering af dørtelefoner. Resultatet af undersøgelsen forelægges ved næste ordinære generalforsamling. Forslag fra Else Marie Damsgaard og Anders Frøland, lejl Anders Frøland lejl begrundede sit forslag med følgende: Antallet af indbrud i private boliger er stigende, og også hjemmerøverier er i stigning. Der har lige været indbrud i garagen gennem dør 10. Forskellige former for sikring af private boliger vinder udbredelse, og man går ind, hvor adgangen er lettest. Han opfordrede til, at man tog dette forslag op til seriøs overvejelse. Formanden meddelte, at hele bestyrelsens redegørelse og indstilling til forslaget var udsendt sammen med dagsordenen. Vores naboejerforening foretog i foråret 2007 en sådan undersøgelse, og bestyrelsen har fået dette materiale stillet til rådighed. Det er bestyrelsens opfattelse, at dørtelefoner vil besværliggøre dagligdagen. Der er stor synlighed til indgangspartierne og de kommende postkasseanlæg. Personer kan ikke overnatte på altangangene som mange andre steder, og indbrud i garagerne er det mest interessante, idet man der kan arbejde uforstyrret. Det ville dørtelefoner ikke forhindre. Da der er tale om en betragtelig investering, mener bestyrelsen således ikke, at der er grundlag for at etablere dørtelefoner. Hvis et flertal på generalforsamlingen ønsker yderligere undersøgelse af sagen, vil bestyrelsen naturligvis foretage en sådan. Dirigenten meddelte, at en afstemning kunne sætte en undersøgelse i gang. Der krævedes ikke 2/3 flertal. Der blev foretaget en afstemning ved håndsoprækning, som viste, at kun 7 personer var for forslaget og stort set resten af deltagerne imod. Dirigenten konkluderede, at der ikke var flertal til at gå videre med forslaget. Ad. 7. Forelæggelse af budget til godkendelse. Ejerforeningens økonomi fremgår af det budget for 2009 og budgetoverslag for 2010, der blev udsendt i forbindelse med meddelelsen om fastsættelse af betaling pr. fordelingstal for Betaling til fællesudgifter blev fastsat til 152 kr. pr. fordelingstal. Formanden meddelte, at det fremsendte budget er fremskrevet med 4 %. Budgettet for 2010 bliver stående, men der vil blive foretaget en grundig revurdering i efteråret, når vi kender

8 Ejerforeningen Vestervang 4,5,6,9 og side 8 tallene for el, vand og varme. Muligvis vil den budgetterede fællesbidragssats på kr.155 pr fordelingstal blive sat ned. Der vil også blive taget stilling til, hvad der skal ske, hvis der bliver betalt varmepenge tilbage. En ejer fra terrassehuset spurgte, hvorfor terrassehusets sydfacade skulle renoveres allerede næste år, da der kun var gået 9 år siden sidste renovering, og der tidligere var gået 13 år imellem renoveringerne. Hun mente, at kun trærammerne trængte til maling. Formanden svarede, at vi gerne vil have et ensartet ydre, men at vi vil tale med naboejerforeningen. Måske kan vi skyde det et par år. Da der ikke var stemmer imod forslag til budget 2009 konstaterede dirigenten, at det var vedtaget. Ad. 8. Valg af formand til bestyrelsen i lige år. Der er ikke valg af formand i år. Ad. 9. Valg af to medlemmer til bestyrelsen for en toårig periode: På valg er Birgit S. Frederiksen, (411) og Finn Riiskjær (963). Bestyrelsen indstiller til genvalg af Birgit S. Frederiksen og Finn Riiskjær. Da der ikke var andre kandidater, konstaterede dirigenten, at Finn Riiskjær og Birgit S. Frederiksen var genvalgt. Ad. 10. Valg af to suppleanter for en 1-årig periode: Bestyrelsen indstiller til genvalg Claus Bjerre-Christensen (972) som 1. suppleant og Donna Benjamin (1034) som 2. suppleant. Dirigenten konstaterede, at de to suppleanter blev genvalgt, idet der ikke blev foreslået andre kandidater. Ad. 11. Valg af revisor. Dirigenten konstaterede, at statsautoriseret revisor Karl Svendsen, BDO ScanRevision blev genvalgt, idet der ikke blev foreslået andre kandidater. Ad. 12. Valg af intern kritisk revisor. Dirigenten konstaterede, at Steen Ewald-Larsen blev genvalgt, idet der ikke blev foreslået andre kandidater. Ad. 13. Eventuelt Det blev meddelt, at petanquebanen åbnes lørdag den 16. maj Se opslag i indgangspartierne. Sommerfesten afholdes den 3. fredag i august. Der kommer oplag senere.

9 Ejerforeningen Vestervang 4,5,6,9 og side 9 Herefter afsluttede dirigenten generalforsamlingen og takkede for god ro og orden. Formanden takkede dirigenten for god ledelse af generalforsamlingen. Derefter takkede han forsamlingen for en god debat. Carsten Henriksen Dirigent Aage Holst Petersen Formand Birgit S. Frederiksen Referent

fra Generalforsamlingen Onsdag d. 2. april 2008.

fra Generalforsamlingen Onsdag d. 2. april 2008. Ejerforeningen Vestervang 4,5,6,9 og 10 Referat fra Generalforsamlingen Onsdag d. 2. april 2008. Generalforsamlingen, der fandt sted på Lokalcenter Vestervang, havde følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent,

Læs mere

Tirsdag d. 8. april 2003.

Tirsdag d. 8. april 2003. Ejerforeningen Vestervang 4,5,6,9 og 10 Referat fra Generalforsamlingen Tirsdag d. 8. april 2003. Generalforsamlingen, der fandt sted på Lokalcenter Vestervang, havde følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

fra Generalforsamlingen Torsdag d. 31. marts 2011.

fra Generalforsamlingen Torsdag d. 31. marts 2011. Ejerforeningen Vestervang 4,5,6,9 og 10 Referat fra Generalforsamlingen Torsdag d. 31. marts 2011. Generalforsamlingen, der fandt sted på Lokalcenter Vestervang, havde følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent,

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN Ejerne i E/F Bremergården REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN År 2013, den 29. april, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bremergården på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, 2300 København

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamlingen. Tirsdag d. 26. april 2005.

Generalforsamlingen. Tirsdag d. 26. april 2005. Ejerforeningen Vestervang 4,5,6,9 og 10 Referat fra Generalforsamlingen Tirsdag d. 26. april 2005. Generalforsamlingen, der fandt sted på Lokalcenter Vestervang, havde følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

fra Tirsdag d. 27. april 2004.

fra Tirsdag d. 27. april 2004. Ejerforeningen Vestervang 4,5,6,9 og 10 Referat fra Generalforsamlingen Tirsdag d. 27. april 2004. Generalforsamlingen, der fandt sted på Lokalcenter Vestervang, havde følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Ejerforeningen Skodsborg Solgård. Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel

Ejerforeningen Skodsborg Solgård. Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel Ejerforeningen Skodsborg Solgård Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel Repræsenteret på generalforsamlingen var i alt 2.527 stemmeberettigede fordelingstal

Læs mere

Generalforsamlingen. Tirsdag d. 13. april 1999.

Generalforsamlingen. Tirsdag d. 13. april 1999. Ejerforeningen Vestervang 4,5,6,9 og 10 Referat fra Generalforsamlingen Tirsdag d. 13. april 1999. Generalforsamlingen, der fandt sted på Lokalcenter Vestervang, havde følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

fra Generalforsamlingen Torsdag d. 16. april 2015.

fra Generalforsamlingen Torsdag d. 16. april 2015. Referat fra Generalforsamlingen Torsdag d. 16. april 2015. Generalforsamlingen, der fandt sted på Lokalcenter Vestervang, havde følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent, stemmetællere og referent Bestyrelsen

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/tv REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT.

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT. J.nr. 025145-0018 sli/idj REFERAT 3. juli 2006 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT. Andelsboligforeningen Østbanehus År 2006, den 26. april kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Hans Egede Kirke D

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSNvj REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 i Lindevangkir- Ar 2011, torsdag den 28. april klokken 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling ken, Meninghedssalen, Hattensens

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

fra Generalforsamlingen Torsdag d. 11. april 2013.

fra Generalforsamlingen Torsdag d. 11. april 2013. Referat fra Generalforsamlingen Torsdag d. 11. april 2013. Generalforsamlingen, der fandt sted på Lokalcenter Vestervang, havde følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent, stemmetællere og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl på Sejlflod Hotel

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl på Sejlflod Hotel Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl. 18.00 på Sejlflod Hotel Referent: Jørn Kjær Nielsen Til stede: 27 andele var repræsenteret. Generalforsamlingen

Læs mere

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet.

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab for 2014, herunder

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

RIALTO ADVOKATER REFERAT. E/F Bakkegården ordinær generalforsamling

RIALTO ADVOKATER REFERAT. E/F Bakkegården ordinær generalforsamling RIALTO ADVOKATER FALKONER ALLÉ 1 DK-2000 FREDERIKSBERG TELEFON +45 38 38 08 30 CVR 74 70 53 16 600215 HO/CL HENRIK OEHLENSCHLÆGER (H) JENS LARSEN (L) i kontorfællesskab med BJØRN NIELSEN 600215 HO EMB

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/vj REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE mandag den 19. august 2013 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 30 huse var repræsenteret. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 Carsten Zornig bød velkommen og fortalte, at Kasper, som var bestyrelsens

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN År 2013, mandag den 18. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 24. april 2013 kl. 19.15 i børnehaven, Beatesmindevej 175. Fremmødte (navn og lejlighedsnummer): Bjarne (107), Elin (129), Ingvild (135), Henrik (137), Kaj

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1.

Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1. Ref. gen.fors. 2011. Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1. Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag, den 24. marts 2011. kl. 18.30 i Fælleshuset. Formanden bød velkommen til generalforsamlingen.

Læs mere

Formanden takkede bestyrelsen for godt og konstruktivt samarbejde i den forløbne periode.

Formanden takkede bestyrelsen for godt og konstruktivt samarbejde i den forløbne periode. ab TOMSVÆNGET v/formand John Nielsen Tomsvej 5, 3400 Hillerød www.tomsvaenget.dk mail: ab@tomsvaenget.dk Referat af ordinær generalforsamling mandag den 4. april 2018. 21 boliger ud af 25 var repræsenteret.

Læs mere

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34.

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. Til stede var: Morten Kryger, Tartinisvej 30, st.tv., Katja Mynster

Læs mere

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år.

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA 185 43 61 17 67 Kasserer Tania Vingum DA 181 43 40 49 28 Sekretær Mogens

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV.

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: A/B Borup i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

REFERAT. E/F Applebys Gaard ordinær generalforsamling

REFERAT. E/F Applebys Gaard ordinær generalforsamling REFERAT København, 30. marts 2017 Ejendomsnummer 8-339 E/F Applebys Gaard ordinær generalforsamling Mødested: Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, St. Bjørn Mødedato: 27. marts 2017, kl. 19.00

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F SVENSKELEJREN 2-6/DEGNEMOSE ALLÉ 9-11

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F SVENSKELEJREN 2-6/DEGNEMOSE ALLÉ 9-11 Advokatfirmaet Fabritius Tengnagel og Heine Anette Kirkeskov HD EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlejningsejendomme Erhvervsejendomme REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Strandbo I Ejd.nr.: 1-450 Dato: 11. juni 2014 Referat af ordinær generalforsamling År 2014, onsdag den 11. juni, kl.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Nordlyset hos Danske Regioner, Dampfærgevej 22, 2100 København Ø. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012 27. April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012 Bestyrelsen takker for en god og ordentlig generalforsamling, og ser frem til at holde

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 19. april 2018-129 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr. 13737584 Torsdag den 19. april 2018 Torsdag den 19. april 2018 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K E/F Andebakkegaarden Ejd.nr.: 380 Dato: 2. maj 2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden År 2017,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. 000800-0018 E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2017, mandag den 2. oktober kl. 18.00 Sted/Adresse Medborgerhuset, Herlevgårdsvej, lokale 4 Til stede 22 medlemmer, heraf 2 med fuldmagt

Læs mere

REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d. 27. april 2016, kl

REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d. 27. april 2016, kl REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d., kl. 19.00 Repræsenteret på generalforsamlingen var 2001 stemmeberettigede fordelingstal eller 23 lejligheder, heraf 168 i fordelingstal som fuldmagter,

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

EF ungarnsgade 3541 m.fl.

EF ungarnsgade 3541 m.fl. BOLIGEXPERTEN ADMIN ISTRATION A/S VESTERBROGADE 12 1620 KøBENHAVN V cvr-nr. 21397245 rlf.33 2299 4L TLF. TID : 10.00-14.00 FAX 33 22 66 93 ADM@BOLIGEXPERTEN.DK WWW.BOLIGEXPERTEN.DK BANK: Nordea Eank reg.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling A/B Sadolinparken 2 Ejd.nr.: 1-598 Dato: 21. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling År 2013, den 21. marts kl. 17.20, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Sadolinparken 2 i Kvarterhuset,

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl Referat Jersie Strands Grundejerforening Deltagere: 13 stemmeberettigede grundejere, heraf 3 personer med fuldmagt fra hver 1 grundejer - i alt 16 stemmeberettigede. 0. Velkommen Formanden, Søren Kunst,

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Paul Bjergfelt

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009.

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21. Referat af generalforsamling

A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21. Referat af generalforsamling Advokatfirmaet Fabritius Tengnagel og Heine EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Anette Kirkeskov HD A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21 Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlejningsejendomme Erhvervsejendomme

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården

Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården Andelsboligforeningen Schneeklothsgården afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 19. april 2012 kl. 19.00

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN PRÆSTEMOSEN

GRUNDEJERFORENINGEN PRÆSTEMOSEN BESLUTNINGSREFERAT Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Præstemosen tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 på Risbjerggård, Hvidovrevej 241. Dagsordenen var: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere.

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus

Foreningen Søby Forsamlingshus Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Vedtægter 1 Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse som aktivt eller passivt medlem 05: Hæftelse, forpligtigelser.

Læs mere

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B.

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B. EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B ADR. FORMAND ALLAN RASMUSSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 B, ST.TV., 2500 VALBY - TLF. & FAX 36 17 51 12 Valby, fredag den 28. maj 2004 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN

Læs mere

E/F Farumhus - Referat af ordinær generalforsamling

E/F Farumhus - Referat af ordinær generalforsamling Vesterbrogade 12 1620 København V. E/F Farumhus - Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 22. marts 2018 kl. 19.00. På generalforsamlingen var der mødt 49 ejere heraf 21 ved fuldmagt. Der var

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/ns REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE tirsdag den 21. april 2015 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling Ejerforeningen Tvillingegård 1 tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 19, hotel Lautruppark, Ballerup.

Referat af ekstraordinær generalforsamling Ejerforeningen Tvillingegård 1 tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 19, hotel Lautruppark, Ballerup. Referat af ekstraordinær generalforsamling Ejerforeningen Tvillingegård 1 tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 19, hotel Lautruppark, Ballerup. Der var 29 lejligheder repræsenteret, heraf en ved skriftlig fuldmagt

Læs mere

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34 Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T Bremensgade 30-34 År 2007, den 13. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Søbyen 16-20 Afholdt den 4. april 2017 kl. 19.00 i Medborgerhuset i Skanderborg, Vestergade 14A, 8660 Skanderborg Der var følgende DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Vejlesøparken 1dt

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Vejlesøparken 1dt Referat af ordinær generalforsamling i E/F Vejlesøparken 1dt År 2018, den 30. januar kl. 18.30, afholdtes ordinær generalforsamling i G/F Vejlesøparken i ejendommens selskabslokale Vejlesøparken 1. Der

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling i E/F Rentemestergården afholdt den 20. marts 2012 kl. 19:00 i Kulturhuset, Tomsgårdsvej 35, 2400 København NV. Der var fremmødt repræsentanter eller afgivet fuldmagt

Læs mere

Birgit Nielsen og Niels Ove Pedersen blev foreslået som dirigent. Birgit blev ved håndsoprækning valgt med 14 stemmer mod 12 til Niels Ove.

Birgit Nielsen og Niels Ove Pedersen blev foreslået som dirigent. Birgit blev ved håndsoprækning valgt med 14 stemmer mod 12 til Niels Ove. Referat af ekstraordinær generalforsamling i Højelse Landsbylaug afholdt 11. april 2007, kl. 19.00-22.30 i Højelse SFO Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Behandling af indkomne forslag

Læs mere

3. Aflæggelse af bestyrelsens skriftlige årsberetning for det seneste år.

3. Aflæggelse af bestyrelsens skriftlige årsberetning for det seneste år. GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2011, tirsdag den 22. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr.nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester.

Læs mere

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø År 2004, den 20. april afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø. Til stede var 21 ud af 28 ejerlejlighedsejere,

Læs mere

Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt. tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé

Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt. tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi.

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi. Generalforsamling 2013 referat Generalforsamling i Foreningen Hus Forbi, 2013 Referat 1) Formand Ole Skou bød velkommen og foreslog daglig leder Rasmus Wexøe Kristensen som dirigent. Rasmus blev valgt.

Læs mere

Vedtægter for. Fakse Ladeplads Sejlklub. Side 1 af 6

Vedtægter for. Fakse Ladeplads Sejlklub. Side 1 af 6 Vedtægter for Fakse Ladeplads Sejlklub Side 1 af 6 1 Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er "Fakse Ladeplads Sejlklub". 2 Klubbens formål. Klubbens formål er at samle alle, der har interesse for sejlsport

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Onsdag den 12. juni 2013 kl. 19:00 Elsted-Lystrup Beboerhus, Elsted Skolevej 4, Lystrup Deltagere: 58 Andelshavere 4 Medarbejdere Mod

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN 523-18602 JST/pkc 21.04.2016 UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for SKAGEN BRYGHUS A/S CVR-NR. 29 22 28 86 Advokatfirma Den 16. april 2015 kl. 15.00 afholdtes i Skagen Kultur- og Fritidscenter ordinær

Læs mere