Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 6. september kl STED: Klokkerholm Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 6. september kl STED: Klokkerholm Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med."

Transkript

1 Side 1 Dagsorden Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 6. september kl STED: Klokkerholm Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael Christensen HJ Gitte Olsson FL Afbud Henrik H. Mikkelsen HJ Doris Nielsen FL Kirsten Højmose Schnabel HJ Susanne Jensen KL Mads U. H. Pedersen FL Jens Lindhardt HJ Berit Rosenkilde FL Ledere: Michael Brücher FL Lissi Bang Pedersen FL Maja Graven KL Fra/afb Lise Lybæk KL Flemming Wittenberg KL Anne Grethe Nielsen HJ Maj Britt Overgaard KL Elever: Carl Emil Gilbak Andersen FL Pia Bering Afbud Ronja Kjær Nielsen HJ Fra. Hans Jørgen Bæk Karen Poulstrup KL DAGSORDEN 1. Referat fra sidste møde. Er der spørgsmål/kommentarer til det udsendte referat

2 Side 2 2. Rundvisning på Klokkerholm Skole. Lise Lybæk viste rundt på skolen. Der var særlig opmærksomhed på de seneste års indkøb af møbler til eleverne, som er placeret på gangene. Nyeste investering er nyt køkken på lærerværelset. 3. Elever. Er der noget fra de enkelte skoler? KL: Eleverne ønsker sig, at overbygningselever kan få lov til kunne gå til købmanden i udvalgte frikvarterer, da der ikke er mulighed for madlevering eller etablering af skolebod. Der nævnes om MENY evt. kunne levere, da der er ny delikatesseafdeling. Dette undersøges. Der skal på sigt arbejdes på at finde en struktur på distriktsplan ift. inddragelse af elevrådene på de 3 skoler, så man sikrer, at de bliver hørt. Distriktsleder tager kontakt til lærerne med ansvar for elevrådene på skolerne. Intet fra FL. 4. Sager. Høringssvar i forhold til afdækningskataloget. Det endelige høringssvar besluttes. Det sammenskrevne høringssvar er omfattende og langt. En forkortet udgave er måske at foretrække for at sikre, at det bliver læst af modtagerne. De 2 punkter, som der ikke var enighed om på sidste møde, blev drøftet. Punkt 5 svømmeundervisning. Punktet har været behandlet i MEDudvalget, og der peges der på, at det er meget vigtigt, at eleverne kan svømme. Svømning er desuden nævnt i fælles forenklede mål. I byerne omkring Hjallerup er det ikke naturligt at komme i svømmehallen pga. afstanden, derfor er det ekstra vigtigt at give undervisningen i skolen. Udtalelser på punktet sløjfes i høringssvaret.

3 Side 3 Punkt 4 lejrskole på 6. årgang. Det er vigtigt at bibeholde lejrskolen, da det er en variation i en ellers lang skoledag med høj fokus på faglighed. Det er også meget vigtigt med trivsel for eleverne. Ifm. turen opbygges sociale relationer inden overbygningen påbegyndes, ligesom der et stort forarbejde med at tjene penge til turen, der også har høj kvalitet. Henrik og Mikael omskriver punktet inden høringssvaret skal afsendes. Forslaget om at skære i antallet af skolehjem samtaler blev drøftet. Et argument var helt at sløjfe den generelle aftale og i stedet afholde de samtaler, som er nødvendige for det enkelte barn. Andre argumenterede for at bibeholde samtalerne for alle, da det er vigtigt for børnenes trivsel og faglige udvikling. I øvrigt blev der nævnt, at der naturligt altid vil blive afholdt de samtaler, der er nødvendige uanset, hvilken aftale der er gældende. Udtalelser vedr. dette punkt bibeholdes i høringsssvaret. Vedr. punktet omkring specialundervisning stilles der spørgsmålstegn ved den væsentlig større økonomiske tildeling til Heldagsskolen i forhold til K-klasserne i Klokkerholm, eftersom begge tilbud har ca. samme elevantal. Denne forundring skrives til i høringssvaret. Høringsvar af budgetforslag til 1. behandling udarbejdet af borgmesteren. Udformning af høringssvar. Omfanget af budgetforslaget er meget stort. Det er ikke muligt at kommentere kvalificeret indenfor tidsfristen. Mikael skriver et svar. Skal vi sende en anmodning om at få afkortet skoledagen. (se bilag som Hjallerup Skole tidligere afsendte) På Hjallerup Skole er skoledagene lange pga. linjetimer til kl dage om ugen. Dette er nødvendigt for at have haltider nok til sportslinjen. Eleverne er ikke motiverede for at lave lektier på skolen. På Hjallerup skoles 4. årgang fortælles der til gengæld om tilfredshed med ordningen ud fra et forældreperspektiv. På både Klokkerholm og Flauenskjold skoler fortælles der om gode erfaringer med lektielæsning på skolen. Det er specielt godt for de svage elever. Man er også blevet god til at udnytte tiden. De store elever har på dis-

4 Side 4 se skoler undervisning til max. Kl. 15. Det nævnes, at det er et spørgsmål om tid og tilvænning. Man kunne overveje placeringen af lektielæsningen Hjallerup Skole. Punktet tages ikke videre på bestyrelsesniveau. MobilePay Hjallerup Skole har undersøgt muligheden for at skolen bruger det i skoleboden. (bilag) Man ønsker at afprøve ordningen på Hjallerup Skole, da det længe har været et ønske fra eleverne. Fra eleverne er 13 år er det muligt at tilmelde sig MobilePay enten med eget eller forældrenes kreditkort. Det koster 1% af skolebodens omsætning at være tilmeldt ordningen. Hjallerup Skole igangsætter snarest. De vil gerne mødes med den nye skolebestyrelser. Ønsket om de nævnte datoer er afsendt. Dialogmøde med børne- og skoleudvalget. Forslag til datoer. 7/2 og 13/6 Jeg har foreslået to tirsdage, da børne- og skoleudvalgte holder møder om tirsdagen. 5. Tema: Hvordan strukturer vi arbejdet fremadrettet? Hvilke områder skal vi tage fat på? Skal vi mødes en dag hvor dette er på programmet? - Politikkernes fokusområder. - Indsats i forhold til skilsmisse. - To-sprogsområdet. - M.m. Kirsten opretter en Doodle og sender link i e- mail til alle med datoer (hverdage fra 16-20). Alle repræsentanter markerer i Doodle, hvilke af de foreslåede dage, man har mulighed for at deltage. Den dag, flest har markeret vælges som arbejdseftermiddag. Der vil blive nedsat arbejdsgrupper på de forskellige områder på arbejdsdagen. Der informeres om, at den oprindelige plan omkring et kompetenceløft på tosprogsområdet af alle medarbejdere, PAkoordinatorer, vejledere og ledere på dagtilbuds- og Skoleområdet er aflyst. Dette er sket på baggrund af tilbagemeldingerne fra det første fyraftensmøde i Brønderslev Syd. Forløbet i samarbejde med UCN var ikke godt nok. Man er nu i gang med at gentænke kompe-

5 Side 5 tenceudviklingsstrategien, Det betyder i praksis at alle planlagte arrangementer i kompetenceløftet er aflyst, men d. 7. marts holdes åben for et mere gennemtænkt arrangement.. 6. Meddelelser: Fælles tiltag for distriktet. Der har været afholdt fælles pædagogisk opstartsdag. Der er talt om at samle eleverne fra alle skoler på KAN stævner. Der planlægges med en fælles pædagogisk dag i marts PLF (Professionele læringsfælle skab) En orientering. Projekt Varige Spor er igangsat i Flauenskjold. Varige Spor består af et konsultativt team, der er til stede på hver skole 1 gang om måneden. Socialrådgiverne har en hotline, som lærerne kan ringe til, når der er udfordringer og/bekymringer, så reagerer de på det med det samme. Efter besøg på Flauenskjold skole er ordningen allerede i gang. Der reageres meget hurtigt. Den store fordel er at der kan arbejdes forebyggende og reageres på bekymringer med det samme. Der er nogen, som kan følge op på tingene, så lærere og pædagoger ikke står alene. Der arbejdes på en udrulning i hele Brønderslev Kommune pr. 1/ Ledelsesteamet deltager på ledelsessporet i Professionelle Læringsfællesskaber i de kommende 2 år. Dette er en kommunal beslutning og skal give redskaber til at kunne lykkes med målene i skolereformen samt de skolepolitiske målsætninger. Der er tale om et kompetenceløft ift. at udgøre og arbejde som et professionelt læringsfællesskab samt at kunne lede på dette grundlag. Personalesituationen. Formanden. Hjallerup Skole har netop afholdt afsekdsreception med 2 lærere. Ny ansættelserne blev foretaget før sommerferien. Der skal ansættes en ny pædagog i SFO Hjallerup. Stillingen opslås snarest. Formanden har afholdt møde med byudviklingsudvalget i Hjallerup by om en ny sikrere skolevej. Håndboldafdelingen har overfor formanden udtrykt, at de ikke føler sig hørt ift. inddragelse i den varierede skoledag. Formanden har opfordret til et møde, hvor forventninger kan drøftes.. 7. Eventuelt.

6 Side 6 Udgivelsesdato: Referent: Anne-Grethe Nielsen

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 12. oktober kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 12. oktober kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Side 1 Referat Skolebestyrelsesmøde onsdag den 12. oktober kl. 18.00-20.00 STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 8. marts kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 8. marts kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Referat Skolebestyrelsesmøde onsdag den 8. marts kl. 18.00-20.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael Christensen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 13. juni kl

Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 13. juni kl Referat Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 13. juni kl. 18.00-20.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Der vil blive serveret en let anretning kl. 19.15.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 15. august kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset

Skolebestyrelsesmøde mandag den 15. august kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Side 1 Referat Skolebestyrelsesmøde mandag den 15. august kl. 18.00-20.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael Christensen HJ Gitte Olsson FL Henrik H. Mikkelsen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 10. oktober kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde mandag den 10. oktober kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Referat Skolebestyrelsesmøde mandag den 10. oktober kl. 18.00-20.00 STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 10. oktober kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde mandag den 10. oktober kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Referat Skolebestyrelsesmøde mandag den 10. oktober kl. 18.00-20.00 STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 7. marts 2018 kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 7. marts 2018 kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Referat Skolebestyrelsesmøde onsdag den 7. marts 2018 kl. 18.00-20.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. november kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. november kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Side 1 Referat Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. november kl. 18.00-20.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl Bemærk ændret mødedato.

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl Bemærk ændret mødedato. Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl. 18.00-20.00 Bemærk ændret mødedato. STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 8. maj kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde mandag den 8. maj kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Referat Skolebestyrelsesmøde mandag den 8. maj kl. 18.00-20.00 STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael Christensen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 20. august kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde mandag den 20. august kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Referat Skolebestyrelsesmøde mandag den 20. august kl. 18.30-21.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael Christensen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 10. oktober kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 10. oktober kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Referat Skolebestyrelsesmøde onsdag den 10. oktober kl. 18.30-21.00 STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 14. december kl Spisning kl STED: Lærerværelset

Skolebestyrelsesmøde mandag den 14. december kl Spisning kl STED: Lærerværelset Side 1 Referat Skolebestyrelsesmøde mandag den 14. december kl. 17.00-20.00 Spisning kl. 19.00 STED: Lærerværelset DELTAGERE Mikael Christensen Andreas Bak 9.b Henrik H. Mikkelsen Christoffer Juul Jensen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 26. oktober kl. 17.00-20.00. STED: Lærerværelset Kirsten har brød med.

Skolebestyrelsesmøde mandag den 26. oktober kl. 17.00-20.00. STED: Lærerværelset Kirsten har brød med. Side 1 Referat Skolebestyrelsesmøde mandag den 26. oktober kl. 17.00-20.00 STED: Lærerværelset Kirsten har brød med. DELTAGERE Mikael Christensen Andreas Bak 9.b Henrik H. Mikkelsen Christoffer Juul Jensen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 27. august kl Bemærk: Ændret mødetidspunkt. STED: Lærerværelset

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 27. august kl Bemærk: Ændret mødetidspunkt. STED: Lærerværelset Side 1 Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 27. august kl. 17.00-20.00 Bemærk: Ændret mødetidspunkt. STED: Lærerværelset DELTAGERE Mikael Christensen Christoffer Juul Jensen 9.A Henrik H. Mikkelsen

Læs mere

Distrikt Hjallerup. Klokkerholm Skole. Information til forældre Juni 2018

Distrikt Hjallerup. Klokkerholm Skole. Information til forældre Juni 2018 Klokkerholm Skole Information til forældre Juni 2018 Distrikt Hjallerup Klokkerholm udgør sammen med Hjallerup og Flauenskjold skoler distrikt Hjallerup. På ledelsessiden er der to niveauer distriktsleder

Læs mere

Onsdag d. 10. august 2016 kl 19:00-21:00 på Øster Brønderslev Centralskole. Afbud: alle mødt på nær elevrepræsentanter, som endnu ikke er valgt.

Onsdag d. 10. august 2016 kl 19:00-21:00 på Øster Brønderslev Centralskole. Afbud: alle mødt på nær elevrepræsentanter, som endnu ikke er valgt. Referat fra Skolebestyrelsesmøde nr. 2: Onsdag d. 10. august 2016 kl 19:00-21:00 på Øster Brønderslev Centralskole. Afbud: alle mødt på nær elevrepræsentanter, som endnu ikke er valgt. Referat fra 16.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 9. april kl. 17.00. Bemærk: Ændret mødetidspunkt. STED: SFO ens personalerum.

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 9. april kl. 17.00. Bemærk: Ændret mødetidspunkt. STED: SFO ens personalerum. Side 1 Dagsorden Skolebestyrelsesmøde torsdag den 9. april kl. 17.00. Bemærk: Ændret mødetidspunkt. STED: SFO ens personalerum. DELTAGERE Mikael Christensen Peter Møller 9.a Afbud Henrik H. Mikkelsen Christoffer

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

Hjallerup Skole. Information til forældre Juni 2018 HJALLERUP SKOLE 1

Hjallerup Skole. Information til forældre Juni 2018 HJALLERUP SKOLE 1 Hjallerup Skole Information til forældre Juni 2018 HJALLERUP SKOLE 1 Distrikt Hjallerup Hjallerup udgør sammen med Klokkerholm og Flauenskjold skoler distrikt Hjallerup. På ledelsessiden er der to niveauer

Læs mere

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen Skolebestyrelsesmøde d. 29/8 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin Nicolaisen, Lotte Skaarup,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1 SKOLEBESTYRELSEN skoleåret 2017-18/1 Tid: Tirsdag den 29. august 2017, kl. 19.00 21.30 Sted: Strøbyskolen 1. sal Fraværende: Jacob og Bjarne og Emil fra elevrådet Ordstyrer: Ulf og Ulla Referat Referatet

Læs mere

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset ALHOLM SKOLEN 10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset Til stede: Mona,, Lise, Susanne C., Flemming, Kim, Pernille, Kasper, Viktor, Vagn, Lena, Vibeke og Sheila

Læs mere

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde Dagsorden for skolebestyrelsens møde Afbud fra Lars Thestrup og Ditte L. Buchwald 1. suppleant Susanne H. Hansen og 2. suppleant Zania K. Pedersen er indkaldt Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30 84-14

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 29/ kl Ordstyrer: Tine

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 29/ kl Ordstyrer: Tine Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 29/3 2017 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Mulle, Helle, Anders, Bettina, Emma, Johanna, Monique, Pia, Troels, Ida, Kim, Tine. Afbud fra: Casper, Annette.

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer:Ulla Brød: Kokken Referent: Kristine Dato: 9/11 2017 Tid: 18.30-21 Sted: mødelokalet Højvangskolen Mødedeltagere: Morten, Christian M,, Tina,

Læs mere

Information til forældre Juni 2018

Information til forældre Juni 2018 Flauenskjold Skole Information til forældre Juni 2018 FLAUENSKJOLD SKOLE 1 Distrikt Hjallerup Flauenskjold udgør sammen med Klokkerholm og Hjallerup skoler distrikt Hjallerup. På ledelsessiden er der to

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

Peder syv skolen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D KL Michael Bondrup Holm; Dorte Hjøllund; Malene B Sørensen

Peder syv skolen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D KL Michael Bondrup Holm; Dorte Hjøllund; Malene B Sørensen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D. 18.9. 2018 KL. 19.00 21.00. Indkaldt Forældre: Repræsentanter: Mia Graae, Nikolaj H Trap, Malene B Sørensen, Allan L Jensen, Mikkel Ulrik Mortensen, Lone Wendt,

Læs mere

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE. Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/ kl

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE. Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/ kl Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/11 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Thorleif Frøkjær, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin

Læs mere

Fra-til Kl. 18 20.30 Indkalder Christina Nørgaard

Fra-til Kl. 18 20.30 Indkalder Christina Nørgaard Art. Tid Ved 5 Tel efon skole 88 88 56 00 Tel efon SFO 88 88 56 30 Røjl emose ve j 9, Strib / 550 0 Middelfar t Strib Skole Dato 1/11 Møde Skolebestyrelsesmøde Mødedato Onsdag den 4. november 2015 Fra-til

Læs mere

0.a Konstituering af bestyrelsen Der skal vælges en formand og næstformand blandt de forældrevalgte medlemmer.

0.a Konstituering af bestyrelsen Der skal vælges en formand og næstformand blandt de forældrevalgte medlemmer. Himmelev Skole HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. september 2016 kl. 19 21.30 i nr. 39 REFERAT Deltagere: Per Skovgaard Rosen - forældrevalgt Rikke Sejer - forældrevalgt Søren Døygaard

Læs mere

Himmelev Skole. HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 15. november 2018 kl i lokale 41

Himmelev Skole. HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 15. november 2018 kl i lokale 41 Himmelev Skole HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 15. november 2018 kl. 19 21.30 i lokale 41 Deltagere: Rikke Sejer forældrerepræsentant Søren Døygaard forældrerepræsentant Mette Kaas forældrerepræsentant

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde i Distrikt Øst

Referat Skolebestyrelsesmøde i Distrikt Øst Mødedato, sted og -tid: Deltagere: Mødeinformation Fraværende: Tirsdag den 12. december 2017, kl 17.30 19.30 på Rødbyafdelingen, Byskolevej 1, 4970 Rødby. Der serveres et let måltid samt vand, kaffe og

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: Niels, Gitte 44-2014/15:

Læs mere

Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat. Mad og afslutning for bestyrelsen efter mødet! Tid og sted Til stede

Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat. Mad og afslutning for bestyrelsen efter mødet! Tid og sted Til stede Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat Mad og afslutning for bestyrelsen efter mødet! Vibeskolen Afdeling Ullerslev Skolevej 2 5540 Ullerslev Tlf.: 6333 7200 Afdeling Aunslev Kertemindevej 46 5800 Nyborg

Læs mere

Referat fra Skolebestyrelsesmødet d. 3.10.2013

Referat fra Skolebestyrelsesmødet d. 3.10.2013 Referat fra Skolebestyrelsesmødet d. 3.10.2013 Mødt Afbud Fravær. Mødt Afbud Fravær. Anne Sejrskild x Rikke Munkholm x Anderson Christina Vestergard x Louise Mikkelsen x Themsen Mette Dietz x Agnes Bredberg

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2015

Nyhedsbrev juni 2015 Nyhedsbrev juni 2015 Skolebestyrelsens nyhedsbrev vil denne gang omhandle nyt fra bestyrelsesmøderne i april og maj. Sidst, men ikke mindst, vil I kunne læse skolebestyrelsens behandling af evalueringen

Læs mere

REFERAT. Personalerummet, Elkjær Gammelbyvej 41, Grønbjerg, 7323 Give. Preben Skov Christensen

REFERAT. Personalerummet, Elkjær Gammelbyvej 41, Grønbjerg, 7323 Give. Preben Skov Christensen REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 8. maj 2014 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Elkjær Gammelbyvej 41, Grønbjerg, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Susan Hauge Svend Aage Søholt - afbud

Læs mere

REFERAT. Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give. Preben Skov Christensen. Referat: Dagsordenen er godkendt

REFERAT. Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give. Preben Skov Christensen. Referat: Dagsordenen er godkendt REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 19. december 2016 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Pia Søndergaard Aagesen Merete Hviid Flensborg

Læs mere

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Mødetype: Dato og sted: 23/2 kl. 18.00 21.00 i mødelokalet ved administrationen (m. forplejning) Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Fraværende: Claus Hedegaard

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde i Distrikt Øst

Referat Skolebestyrelsesmøde i Distrikt Øst Mødedato, sted og -tid: Deltagere: Mødeinformation Fraværende: Onsdag den 24. januar 2018, kl 17.30 19.30 på Østofteafdelingen, Østofte Gade 42, 4951 Nørreballe. Der serveres et let måltid samt vand, kaffe

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde distriktsskole Stenløse

Skolebestyrelsesmøde distriktsskole Stenløse Skolebestyrelsesmøde distriktsskole Stenløse Tidspunkt: 08.2.2016 klokken 18.00 21.00 Sted: Bækkegårdsskolen Deltagere: Jannick Stærmose Mortensen JSM Distrikt Mikael Frederiksen MF Distrikt Benthe Penther

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde 14. januar 2015 kl. 17.30-19.00 Administrationsmødelokalet på 2. sal, fløj B via Paradisgården/Ny Carlsberg Vej

Referat fra skolebestyrelsesmøde 14. januar 2015 kl. 17.30-19.00 Administrationsmødelokalet på 2. sal, fløj B via Paradisgården/Ny Carlsberg Vej København V, den 14. januar 2015 Deltagere: Anette Dybdal Fenger formand (afbud) Henrik Mønsted Larsen næstformand Karen Grubbe forældrerepræsentant (afbud) Steffen Harpsøe forældrerepræsentant Catja Friis

Læs mere

REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL i skolens mødelokale Solbjerg

REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL i skolens mødelokale Solbjerg ORDSTYRER: Viggo W. Schmidt REFERENT: Flemming Nielsen FRAVÆRENDE: Christina Lorenz REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL. 17.00-19.00 i skolens mødelokale Solbjerg Pkt. 21 Godkendelse

Læs mere

Til stede: Michael, Suh, Pelle, Annabel, Claus, Vibeke, Arne, Cita, Benedikte, Martin, Lasse, Torben

Til stede: Michael, Suh, Pelle, Annabel, Claus, Vibeke, Arne, Cita, Benedikte, Martin, Lasse, Torben Tune skole Højen, Skolegade 10. -Lunden, Lundegårdshegnet 9 -SFO, Lundegårdshegnet 11 4030 Tune Tlf. 43 97 32 50 og 43 97 35 60 og SFO 43 97 35 75 tuneskole@greve.dk Skolenummer 253006 Referat af skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen består af: Forældrerepræsentanter: Vinni Hedegaard Frederiksen, Randi Mellergaard Baun, Jens Mogensen, Kristina Blom, Arne Hougaard, Jens Ole Futtrup

Læs mere

Skåde Skole Mantziusvej 5, 8270 Højbjerg

Skåde Skole Mantziusvej 5, 8270 Højbjerg Skolebestyrelsesmøde Skåde Skole Tirsdag den 26. august 2014 kl. 17-19:30 Sted: Personalerummet Tilstede: Lars Ole Dybdal, Morten Damgaard, Anette Juhl Winter, Jørgen Schou, Peter Have, Peter Tranders,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde Højvangskolen Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde Mødedato den 15-05-2013 kl. 17.30 til 20.00. Mødested: Personalerummet. 12-05-2013 B = Beslutningspunkt, O = Orienteringspunkt, D = Drøftelse Klokkeskovvej

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tid 15. januar 2019 kl Afd. Gistrup

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tid 15. januar 2019 kl Afd. Gistrup #BREVFLET# Click here to enter text. REF Referat Møde Skolebestyrelsesmøde Gistrup Skole Skoleforvaltningen Hadsundvej 406 9260 Gistrup Tid 15. januar 2019 kl. 17.00-19.30 Init.: DBJ Sted Deltagere Afd.

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Tina Stadlmayer, Michael Brandt, Vanessa Futtrup, Mette Asgaard Suppleanter: Casper Larsen, Anette R. Poulsen, Malene Langkilde

Læs mere

Mødet ml. skole og menighedsråd er udsat. Punktet drøftes således ikke i dag.

Mødet ml. skole og menighedsråd er udsat. Punktet drøftes således ikke i dag. REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 15.9.2014 Personalerummet 18.00 21.00 Deltagere Skolebestyrelsen Evt. afbud bedes meddelt til Direkte

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden til mødet d. 25.05.2016 Afd. Boesager Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Afdeling: Boesager Møde nr.:7/2016 Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,, Pia Markersen,

Læs mere

Børne- & Ungdomsforvaltningen. Islands Brygge. Skolen på. Referat af møde i skolebestyrelsen 27. august 2015

Børne- & Ungdomsforvaltningen. Islands Brygge. Skolen på. Referat af møde i skolebestyrelsen 27. august 2015 Børne- & Ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat af møde i skolebestyrelsen 27. august 2015 Deltagere: Susanne Frelsvig Lene Høyer Tina Baungaard Linda Olsson Carsten Sæby Michael Lerche-Thomsen

Læs mere

LANDSBYORDNING SYDFALSTER

LANDSBYORDNING SYDFALSTER Referat Bestyrelsen Blad nr. 5 Møde: Ordinært møde Afbud fra: Malene(syg), Simon, Lene Fraværende: Dato: mandag d. 30.01.2017 kl. 17.30-20.00 Skolebestyrelsen kl. 17.30-18.30 1. Velkommen/Godkendelse af

Læs mere

Egemarksvej 1, 9230 Svenstrup tlf fax Skolebestyrelsesmøde MI 9 10/11

Egemarksvej 1, 9230 Svenstrup tlf fax Skolebestyrelsesmøde MI 9 10/11 Til Skolebestyrelsen Svenstrup Skole Skolebestyrelsesmøde MI 9 10/11 tirsdag, 7. juni 2011, kl. 17.00 Ordstyrer: Charles Lydersen Fremmødte: Jan Madsen, Charles Lydersen, Claus Kjærsgaard, Lars Johansen,

Læs mere

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang.

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang. Nr. 8-2014 Skolebestyrelsesmøde Hærvejsskolen tirsdag den 23. september 2014 kl. 18.30 på Skovbrynet Forventet slut tidspunkt 21.15-21.30 Afbud: Susanne Holst Afbud næste møde: Fraværende: Sang: Lis Sang

Læs mere

Skolebestyrelsen. Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2

Skolebestyrelsen. Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2 Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2 Medlemmer: Afdeling Søndermark: Susanne, Jens-Ole, Kitt, Bo, Poul, Lærke. Afdeling Østre: Lene, Jon, Jørn (repr.

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 3/ kl

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 3/ kl Referat af skolebestyrelsesmøde Dato: 3/10 2017 kl. 19.00-21.00 Afbud fra: JM, Sidsel Deltagere: Flemming, Monica, Karina, Bo, Birgitte, JAA, JH, PBL, MS, Elevrepræsentanter: ingen Elevrådet 10 min Nyt

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 18. Maj 2016 kl.1900 Tilstede: Michael, Jesper, Kurt M., Laura, Anne, Leif, Lars, Karsten, Rie (sup. for Kirsten N.), Kurt N. Afbud: Kirsten R., Thea. Kirsten

Læs mere

Fraværende: Gro Kjær og Lone Pedersen, Trine Mette Petersen, Tobias Karlsen7D, Camilla Kansberg,

Fraværende: Gro Kjær og Lone Pedersen, Trine Mette Petersen, Tobias Karlsen7D, Camilla Kansberg, Skolebestyrelsesmøde mandag den 9.03.2015 kl. 19.00 21.30 Mødested: Ørstedskolen lokale 4.0.34 Referat: Deltagere: Solveig Stürup, Heidi Kaae Meyer, Jan Steendorph Petersen, John Petersen, Søren Sørensen,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 13. september 2017 kl. 18.00-20.30 Lærerværelset på afdeling Marienlyst Formøde for forældrevalgte medlemmer kl. 17.30 MØDEDELTAGERE Tanja Jakobsen Camilla Cordius

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af Skolebestyrelsesmøde d. 28.02.2019 på afd. Balsmoseskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Alaa Tomika, Ane Hag, Camilla Kunz, Dea Franck, Jens Frandsen, Johanne Littrup

Læs mere

Skolen med fokus på trivsel og udfordringer til alle

Skolen med fokus på trivsel og udfordringer til alle Nyløkke 4 DK-6200 Aabenraa Tlf. 7376 8300 Dato: 1.8.2017 hojekolstrupskole@aabenraa.dk www.hkolstrupskole.dk Referat fra skolebestyrelsesmøde den 13.6.2017 kl. 18.30 20.30 Mødested: Personalestuen Afbud

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt, Mark Thuun og Bo Christiansen Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 15. august 2018 kl. 17.00-19.30 Referent: Mødedeltagere: Afbud: Jesper Jens Peter, Dorte, Sanne, Sebastian, Flemming, Louise E, Gitte B, Simone, Jørgen, Jesper Niels, Rikke,

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d i personalerummet

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d i personalerummet Henrik Stenkil mødeleder Sigrit Bilsted Pedersen Helene Holm Filip Lauritzen Helene Persson Lizzette Gudmann Tina Brødsgaard Flemming Krogshave Peter Pedersen Mathias P. H. Andersen 9.a Jeppe S. Petersen

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere Forældrevalgte: Niels Christoffersen, Lars Pano Thørs, Anna Ilsøe, Anne Marie Helmuth Tuff, Lars Harder, Thomas Berlin Hovmand,

Læs mere

Mødeleder: Michael. Referent: Annika. Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger

Mødeleder: Michael. Referent: Annika. Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 19. 0kt. 2015 Kl: 18.30-21.00 Fraværende: Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger Rundtur

Læs mere

Skolebestyrelsen indkaldes herved til ordinært møde, tirsdag den 30, maj :00 21:00 på Skoletorvet afd. Karrebækvej.

Skolebestyrelsen indkaldes herved til ordinært møde, tirsdag den 30, maj :00 21:00 på Skoletorvet afd. Karrebækvej. Skolebestyrelsen indkaldes herved til ordinært møde, tirsdag den 30, maj 2017 18:00 21:00 på Skoletorvet afd. Karrebækvej. Deltagere: Trine Egeberg, Mette Christiansen, Hans Andersen, Peter Johansen, Ida

Læs mere

Hjallerup skole. En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2016 HJALLERUP SKOLE 1

Hjallerup skole. En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2016 HJALLERUP SKOLE 1 Hjallerup skole En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2016 HJALLERUP SKOLE 1 Distrikt Hjallerup I august 2016 træder de nye skoledistrikter i Brønderslev Kommune officielt

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden. Orienteres om bl.a. radon, +14 Sprogbroen, Skolen for alle og ny inklusionsstrategi m.m. 2. Ledelsens orienterer

1. Godkendelse af dagsorden. Orienteres om bl.a. radon, +14 Sprogbroen, Skolen for alle og ny inklusionsstrategi m.m. 2. Ledelsens orienterer Mødetype: SKB Deltagere: Forældrevalgte Elevrepræsentanter Medarbejdere Skolens ledelse Emne (og ansvarlig) 1. Godkendelse af dagsorden 2. Ledelsens orienterer Dato og sted: 5.december 2016 18.30-21 i

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 22. november 2012 kl. 19.00 21.30 Mødested: Lærerværelset, M2 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk

Læs mere

Hjallerup skole. En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2017 HJALLERUP SKOLE 1

Hjallerup skole. En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2017 HJALLERUP SKOLE 1 Hjallerup skole En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2017 HJALLERUP SKOLE 1 Distrikt Hjallerup Hjallerup udgør sammen med Klokkerholm og Flauenskjold skoler distrikt Hjallerup.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017 Referat - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 29. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Helle Wolder Christiansen (formand), Ulrik Leth (næstformand), Louise Højer

Læs mere

Afbud: Tanja Pejstrup, Kathrine Rækby, Peter Thygesen og Pia Barksdale Referat med kursiv

Afbud: Tanja Pejstrup, Kathrine Rækby, Peter Thygesen og Pia Barksdale Referat med kursiv Referat af skolebestyrelsesmødet torsdag d. 05.03.15 kl. 19.00 21.30 i mødelokalet, Nørre Nissum skole ******************************************************************************** Deltagere: Forældrerepræsentanter:

Læs mere

Referat af Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 5. oktober Kl

Referat af Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 5. oktober Kl Referat af Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 5. oktober 2016 Kl.18.00-20.00 Til stede: Michael, Kurt, Anne, Katja, Mette, Tina, Mads (sup. for Gitte), Leif, Kirsten, Siw, Karsten og Lars. Afbud: Gitte og

Læs mere

Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program

Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program Torsdag den 19. juni 2014 kl. 18.30-20.00 Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program Kort orientering om overskrifterne i skolereformen Hvordan implementeres skolereformen på Brovst Skole,

Læs mere

Dagsorden og Referat. Afbud: Tina, Torben, Mogens. BBO Lene. Referent: Mødeleder: Kopi til: Sags Id Afd.

Dagsorden og Referat. Afbud: Tina, Torben, Mogens. BBO Lene. Referent: Mødeleder: Kopi til: Sags Id Afd. Dagsorden og Referat Vedrørende: Referat skolebestyrelse Mødedato: 25092017 Kl. 17-20 Deltagere: Tina, Mikkel, Emil, Mette J, Mette W, Rikke, Stinne, Lars, Charlotte, Torben, Birgitte, Erik, Lene, Henrik,

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Onsdag d. 20. august 2008 kl. 19:00. (de forældrevalgte mødes kl. 18:30 på lærerværelset).

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Onsdag d. 20. august 2008 kl. 19:00. (de forældrevalgte mødes kl. 18:30 på lærerværelset). Bryndumvej 14-16. 6715 Esbjerg N Dato 20. august 2008 Login E-mail dva dva@esbjergkommune.dk Referat Skolebestyrelsesmøde Onsdag d. 20. august 2008 kl. 19:00 (de forældrevalgte mødes kl. 18:30 på lærerværelset).

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmødet onsdag d. 7. juni 2017 kl

Referat fra skolebestyrelsesmødet onsdag d. 7. juni 2017 kl Referat fra skolebestyrelsesmødet onsdag d. 7. juni 2017 kl. 18.00-21.30. Dato: D. 7. juni 2017. Sted: Christiansminde Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Puk Skovgaard Hansen,

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 5. maj 2015 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Ikær, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Susan Hauge- afbud Jacob G. Sand Merete Hviid Flensborg Pia Søndergaard

Læs mere

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Der vil komme et øget samarbejde mellem lærere og pædagoger og dele af den forøgede elevtid i skolen vi blive varetaget af pædagoger.

Der vil komme et øget samarbejde mellem lærere og pædagoger og dele af den forøgede elevtid i skolen vi blive varetaget af pædagoger. Januar 2014. Kære forældre og elever. Den 11. august starter det nye skoleår og Skolereformen træder i kraft (den er besluttet i folketinget i dec. 2013). Det vil indebære mange spændende og mærkbare forandringer.

Læs mere

Referat af Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 2. maj Kl

Referat af Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 2. maj Kl Referat af Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 2. maj 2017 Kl.19.00-21.00 Til stede: Michael, Katja, Mette, Gitte, Kurt, Mads (sup. for Anne) Kirsten, Leif, Karsten og Lars. Afbud : Anne, Siw og Kristine.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 6. marts KL bestyrelsesmøde referat

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 6. marts KL bestyrelsesmøde referat Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 6. marts KL. 18.00-20.00 bestyrelsesmøde referat Fremmødte: Elevrådet repr. ved Gerd, Christian, August, Søren. Torben, Jan, Flemming, Helle, Christian, Hans, Peter, Bertel,

Læs mere

Referat af det konstituerende skolebestyrelsesmøde tirsdag d kl i personalerummet, Nørre Nissum skole

Referat af det konstituerende skolebestyrelsesmøde tirsdag d kl i personalerummet, Nørre Nissum skole Referat af det konstituerende skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 21.03.17 kl. 17.30 18.30 i personalerummet, Nørre Nissum skole ********************************************************************************

Læs mere

Emne: Skolebestyrelsesmøde

Emne: Skolebestyrelsesmøde Referat Emne: Skolebestyrelsesmøde 25. september 2018 Møde dato 25. september 2018 Møde tidspunkt Kl. 17:15-19:00 Mødeleder Hans Henrik Kristensen Mødested Vester Nebel Skole Møde nr. 2 Afbud til mabr@kolding.dk

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 29-04-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat D. 4.11.2014 på Afd. Søagerskolen Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Søagerskolen Møde nr.:3/2014 Dato: 4.11.2014 Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere Forældrevalgte: Niels Christoffersen (Afbud), Lars Pano Thørs, Anna Ilsøe, Henriette Bernhoff Lungholt, Lotte Falck, Thomas Berlin

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE VIBESKOLEN

SKOLEBESTYRELSESMØDE VIBESKOLEN SKOLEBESTYRELSESMØDE VIBESKOLEN DAGSORDEN Onsdag den 26. september 2012 kl. 18.30 21.00 Afdeling Ullerslev Til stede: Lene Jørgensen, Helle Lorenzen, Michael Pedersen, Birgitte Bendt, Line Laugesen, Randi

Læs mere

DAGSORDEN/REFERATER DRØFTELSESPUNKTER

DAGSORDEN/REFERATER DRØFTELSESPUNKTER Skolebestyrelsesmøde 21. juni 2017 kl. 16.00 18.30 Tilstede: Charlotte Johansen, Morten Væver, Brian Matzon, Jeanette Brigsted Ruhe, Mette Schmidt, Mikkel Kälher Poulsen, Tine Steendorph, Michael Fogt,

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen Mandag den 5. oktober kl. 19.00 21.30 på Hedegårdsskolen

Møde i skolebestyrelsen Mandag den 5. oktober kl. 19.00 21.30 på Hedegårdsskolen Møde i skolebestyrelsen Mandag den 5. oktober kl. 19.00 21.30 på Hedegårdsskolen Indkaldte: Brian Lentz, Heidi H. Nielsen, Lone Hougesen, Helle Bønnelykke, Jan Mogensen, Michael Yde Nielsen, Bjarke Bjerg,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole 1 Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole Dato: Torsdag d. 26/1-2017 kl. 17.30-20.00 Sted: Nørholm Skoles personalerum Der vil blive serveret en let anretning Fraværende med afbud: Anders Efter hvert punkt

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017.

Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017. Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017. Afbud: Helene K. Pedersen, Michael Christensen (viceskoleleder), Jette Sørensen (DUS leder) og elevrådsrepræsentanter Deltagere: Birgitte

Læs mere