Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 31. marts 2016 kl.17 B3

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 31. marts 2016 kl.17 B3"

Transkript

1 Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 31. marts 2016 kl.17 Storebjerg B3 PJ Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt, Vibeke, Mette-Maje, Camilla (suppleant for Mette-Maje), Sanne, Tanja, Lene & Frank + elever Ledelse: Klaus og Malene (referent Rikke Schneider) Inviteret: Tommy, samt Sussie inviteres til at komme og give en status på pkt. 1. Fraværende: Kim og Maj-Britt Kode til Halsnæs Internet:Halsnaes2015 Dagsorden: Overskrift: Status på læsetilbud 30 min Uddybning: Sussie giver status på læsetilbuddet. Herunder bl.a: Hvad er gennemført det første halve år? Tilfredshed (forældre, elever, lærere) Faglige fremskridt Referat: Punktet er udsat til næste møde, da Sussie ikke har fået alle tilbagemeldinger endnu Overskrift: Arbejdet i skolebestyrelsen Referat Mulighed for at føre tilsyn Vikardækning. Opsamling fra lørdagsmødet materialet mangler Kommunikation generelt mellem skole og forældre. Referat: Der er utilfredshed med kadencen for udsending af referater. Det besluttes derfor, at referatet skrives på mødet og at hvert enkelt punkt godkendes efter hver gennemgang. SB ønsker, at muligheden for at føre tilsyn forbedres. Det betyder, at opfølgninger (fx på læsetilbud), som er på dagsordenen til SB-møder, ikke udskydes for mange gange og at bilag sendes med rettidigt. Generelt fungerer vikardækningen godt, også selvom der ind imellem er timer med videofilm. Malene og Tommy holder som vanligt fat i kvaliteten via en fast mødekadence om vikarsituationen hvor status og kvalitet løbende følges. SB ønsker, at materialet fra arbejdslørdagen bliver gjort tilgængeligt. Kommunikationen mellem skole og hjem punktet blev ikke nået.

2 Overskrift: Elevrådet Uddybning: En orientering fra elevrådet Referat: Elevrådsmødet blev afholdt 30/3. Vi kigger på tegningerne fra arkitekterne og vi synes, at det ser rigtigt godt ud. Især læringstrapperne. Ønsker til valgfag: Livredderkursus, førstehjælp, Takt & Tone, Noget med dyr (dyrelæge, Zoo), et udvidet hjemkundskabskursus, en god historie -valgfaget skal sikres fremadrettet, fodbold, flere sproglige fag, flere fag med fysisk udfoldelse og erhvervsvalgfag. Nogle ønsker kunne fx bruges som emner til faglig fordybelse. Virksomhedsfortælling. Elevrådet synes at den er god og kommer med forskellige forslag til tilføjelser i fremtiden: Flere kompetencesamtaler, mere kreativ undervisning fra lærere, vigtigt at lærere kommer til tiden, vigtigt at lærere ikke sætter flere ting i søen end der kan løftes, dejligt med godmorgen-runde fra Malene. Fællessamling (Malene og en gruppe af 8/9. klasses elever): Der blev samlet op på skaterbane, toiletter og vand Overskrift: Opsamling fra sidste møde Uddybning: Bl.a. Status fra Hashgruppen Profillinjer Krydstogt Referat: Der var første møde i går med Malene, Martin Bannow, Rasmus Rosenkrantz, Tina Olsen og Vibeke. Der var forskellige synspunkter på omfanget af hashproblemet og de havde en god debat om emnet. SB kunne godt tænke sig, at lave differentierede rusmiddelforløb for de forskellige årgange. På den måde er vi sikre på, at eleverne har fået den viden, der er nødvendig for at kunne forholde sig kvalificeret til rusmiddelproblematikken. Camilla spørger til hvad SB s holdning er til rygning? Vil vi tillade det? Malene spørger til, hvordan vi skal opretholde et forbud på daglig basis? Som det er i dag, ryger eleverne allerede udenfor matriklen. Punktet udskydes til næste møde, som et selvstændigt punkt. Opsamling på profillinjer: Peter spørger til status. Malene orienterer om, at udskolingslærerne tager en hel dag ud af kalenderen, hvor der skal arbejdes intensivt med profillinjerne. Claus-Uno fra Rådhuset deltager og den viden vi har fra Frederiksværks skole og Arresø skoles arbejde med profillinjer + resultater fra EVA-rapporterne skal bruges til at lave et gennemarbejdet udkast til vores profillinjer. Derfor går vi ikke i gang med klassedannelserne til 7. kl. før efter, at dette arbejde er færdigt. Vi skal også have lavet en evaluering af de profillinjeklasser, vi har haft her på skolen til dags dato, for at kunne bruge de data til at forbedre det nye tilbud. Malene ønsker input fra SB til dette arbejde. Send gerne jeres feedback til Malene på mail. I forbindelse med krydstogtskibets ankomst dekorerer elever fra Hundested by og havn. Håndværk- og designholdet har også sagt ja til at dekorere stængerne nede i Nørregade.

3 Overskrift: Hundested skole under et tag/v/sanne Formål: Sanne orienterer bestyrelsen om arbejdet i byggeudvalget, samt andet relevant i forbindelse med byggeriet. Bilag: Referat: Vi får ikke dagsordener eller referater fra byggemøderne pt. I stedet har vi fået et dispositionsforslag til hvordan den nye Hundested skole kan komme til at se ud. Arkitektfirmaet har gjort det godt og det er et godt forslag, der er udarbejdet. På sidste byggemøde den 18/3 fik vi gennemgået forslaget, som alle medarbejdere havde haft mulighed for at komme med input til. Der var nogle enkelte rettelser fra byggeudvalget. Bl.a. ønsker SFOklubben ikke at dele lokaler med undervisningen. I stedet ønsker de at gøre brug af pavillonen, som ellers var tiltænkt Musikundervisningen. Musik flytter så over i Regnbuen. SFO-klubben behøver ikke selvstændige køkkenfaciliteter, så der sparer vi lidt penge, som kan bruges til Musiklokalet. Personalerummet flytter til 1. sal, da personalerummet i stuen inddrages til kantine. Efter byggemødet den 18/3, har der yderligere været afholdt møder med faglærerne, således vi sikrer den, for nærværende, bedste løsning i faglokalerne. Når det endelige projektforslag foreligger, lægges det på hjemmesiden. Malene orienterer om, at KANT har lovet, at der den 5. april vil komme et revideret forslag ud. Og inden den 19. april vil der komme en sidste runde med mulighed for at kommentere på tegningerne og herefter er processen slut. SB forventer, at få det reviderede forslag, så snart det er klart. Ros til byggeudvalgsgruppen for det omhyggelige arbejde Overskrift: Time/Fagfordeling 16/17 v/klaus 20 min Formål: Skolebestyrelsen skal godkende den forestående Time/fagfordeling. Bilag: Referat: Til orientering: Vi tager udgangspunkt i skemaet (bilaget), når vi skal have de pædagogiske samtaler i fagfordelingen i foråret. Skemaet viser vores årsnorm og vi bruger det som arbejdsredskab i fagfordelingen. SB godkender skemaet Overskrift: Fraværsstatistikker Formål: Fraværsstatistikker udsendes før hvert møde. Vi diskuterer udviklingen. Referat: Sygefraværet er faldende, hvilket er positivt. Derfor er der også et mindre forbrug på vikarbudgettet. Målet er, at sygefraværet ved udgangen af 2016 skal være på max 6 %.

4 Overskrift: Meddelelser 1. Formanden: 2. Skolelederen: Maja Jensen, SFO-leder er stoppet med virkning efter påske. Maja har fået nyt job på Magleblik og det er en permanent ansættelse. Sanne Svankilde blev medlem af ansættelsesudvalget i forbindelse med ansættelse af ny SFO-leder. Klaus bruger pt. primært min tid på Heldagsskolen pga. omorganiseringen. Klaus har afholdt 42 forventningssamtaler med medarbejderne ude på skolen før påske og det store puslespil med at sætte det nye hold er i fuld gang. Processen forventes endelig færdig indenfor ganske kort tid. Virksomhedsfortællingen er nu lagt ud på kommunens hjemmeside og den har fået stor ros. Halsnæsløbet er startet op og der er åbnet for tilmelding: se Sportstiming.dk. Løbet foregår den 21. maj MED-udvalg: 4. Andre: Vibeke og Sanne har været på Viden- og Erfaringsseminar i Skole- og forældre regi den 5/3-16. Indholdet på seminaret var at anskueliggøre Skolebestyrelsens muligheder i arbejdet med principper og tilsyn. Formiddagen gik med bl.a. oplæg fra Carsten Lé Madsen, direktør for Næstved Sprog- og Integrationscenter, med følgende indhold: hvordan principper og tilsyn hænger sammen og hvorfor hvad gør principper vigtige for skolen og hvad er et godt princip hvordan bruges tilsynet som opfølgning på principper og skolens udvikling mere generelt. Eftermiddagen gik med erfaringsudveksling. HUSK at tilmelde jer Konferencen: Hvad skal vi med skolen, som foregår den 13/4-16 kl Tilmelding foretages via link i Forældreintra. Malene orienterer om, at der kommer en lærer fra Erasmusprojektet ud på skolen. Han skal være med i en del af undervisningen og vil bidrage med sin faglighed, ligesom han også vil lade sig inspirere af vores måde at tilrettelægge undervisningen på. Der er bevilliget ekstra midler til 9. årgang og de penge er brugt til at få True North til at komme og give eleverne træning i at gå til afgangsprøverne. Forløbet med True North forventes at løbe af stablen i uge 15 eller 16. Vedrørende sammenlægningen af 6.årgang sender Malene en mail ud om status til forældrene inden længe. Matematikindsatsen kører som den skal og Matematikfessor er glade for at komme ud i klasserne. Det er nogle søde unger, synes de.

5 Overskrift: Forberedelse af dagsorden til møde med kontaktforældre. 15 Min Uddybning: Mødet m/kontaktforældrene er den 18/ kl kl på Hundested skole, Lerbjerg matrikel på Skoletorvet. Referat: Peter ønsker input til dagsordenen til dette møde. Forslag: Hovedpunkter Byggeprocessen og status på byggeriet. Halsnæsløbet input til projektet. Valg til skolebestyrelsen. En orientering. Herefter 3 forslag Forældremøderne fremmøde Rygning Takt og tone Ekstra forslag til indhold Skole/hjem-samarbejdet hvordan skal det være. Orientering om skolens eksisterende principper. Rygning på skolen input til holdning. Elevrådet efterspørger et valgfag der hedder Takt & Tone. Så hvordan skaber vi en skole, hvor vi taler ordentligt til hinanden. Referater fra SB sendes direkte ud til kontaktforældre. Evt. Malene laver derudover en aftale med en eller to kandidater fra Elevrådet. De skal komme på mødet og fortælle om elevernes holdning til Rygning på skolen og Takt & Tone Overskrift: Status PCB blok 1. Uddybning: Er PCB målingerne i blok 1 kommet under den tilladte værdi. Hvad sker der med rengøringen. Referat: Der er ikke kommet nye målinger siden sidst. Klaus har skrevet til Kommunale Ejendomme og har bedt om rapport vedr. målingerne og en plan for rengøring. Kommunale Ejendomme har lovet at følge op og derudover er rengøringspersonalet blevet yderligere instrueret i PCB-rengøring. De nye målinger sker til april og SB afventer disse målinger. Både SB og skoleledelsen understreger, at det er et kardinalpunktfor skolen, at der til enhver tid er fuld åbenhed om renoveringen Overskrift: Fastsættelse af møderække med heldagsskolen. (Husk kalender) Formål: Da vi skal sammenlægges med Heldagsskolen pr. 1/8-16 er det vigtigt, at vi får taget hul på sammenarbejdet de to skolebestyrelser i mellem. Referat: Mia afstemmer med Peter og Susan afstemmer med Thomas og begge skolesekretærer får opgaven med, at koordinere et første fælles SB-møde mellem HS og HH gerne i sidste uge af april.

6 Overskrift: Punkter til kommende møder bobler (emner, som i løbet af mødet bliver relevant som fremtidige punkter). Formål: Referat: Hvordan forholder SB sig til rygning? v/mette-maje Status på byggeprojektet v/sanne Status på læsetilbud v/sussie Elevernes trivselsundersøgelse v/malene Overskrift: Lukket punkt 20 min Overskrift: Evt. Vibeke efterlyser materialer til skolebestyrelsen fra Skole & Forældre. Sanne spørger til hvordan ledelsesstrukturen ser ud pr. 1/8. Klaus giver en udmelding, når den endelige ledelsesstruktur er på plads.

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl Storebjerg B3

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl Storebjerg B3 Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl. 17.00-18.30. Storebjerg B3 PJ Kl. 18.30 mødes den nye bestyrelse og konstituerer sig. Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt,

Læs mere

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 25. april 2016 kl.17 B3

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 25. april 2016 kl.17 B3 Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 25. april 2016 kl.17 Storebjerg B3 PJ Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt, Vibeke, Mette-Maje, Sanne, Tommy, Sussie og Frank. Ledelse: Klaus,

Læs mere

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 2. marts 2016 B3

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 2. marts 2016 B3 Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 2. marts 2016 Storebjerg B3 PJ Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt, Vibeke, Mette-Maje, Sanne, Lene & Frank + elever Ledelse: Klaus og Malene

Læs mere

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 21. oktober 2015 kl. 17

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 21. oktober 2015 kl. 17 Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 21. oktober 2015 kl. 17 Referat Lerbjerg PJ Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt, Vibeke, Mette-Maje, Sanne, Lene & Tanja + elever Ledelse:

Læs mere

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 6. oktober 2014 kl. 17-19.30 Storebjerg B3

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 6. oktober 2014 kl. 17-19.30 Storebjerg B3 Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 6. oktober 2014 kl. 17-19.30 Storebjerg B3 PJ Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt, Vibeke, Dorte, Sanne, Lene & Malene Ledelse: Klaus og

Læs mere

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 23. november 2015 kl. 17 Lerbjerg PJ

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 23. november 2015 kl. 17 Lerbjerg PJ Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 23. november 2015 kl. 17 Lerbjerg PJ Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt, Vibeke, Mette-Maje, Sanne, Mette, Lene & Tanja + elever Ledelse:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Frederiksværk skole

Skolebestyrelsesmøde Frederiksværk skole Skolebestyrelsen for Frederiksværk skole Skolebestyrelsesmøde Frederiksværk skole Mødedato 04. december 2014 kl. 18.30 21.30. Mødested Enghave Deltagere Forældre Anni van Hauen (AH), Flemming Schertiger

Læs mere

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde Dagsorden for skolebestyrelsens møde Afbud fra Lars Thestrup og Ditte L. Buchwald 1. suppleant Susanne H. Hansen og 2. suppleant Zania K. Pedersen er indkaldt Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30 84-14

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 27. august 2015 Møde nr. 81 Vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 27. august 2015 Møde nr. 81 Vedtagelser MØDETIDSPUNKT Torsdag den 27. august 2015 kl. 18.30 STED: MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: I skolens mødelokale på kontoret. Fotografen kommer og tager et fællesbillede kl. 18.30!!

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl 1 Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Afbud: Bemærk: Jacob, Thomas, Maria, Jytte og Michael (H)øring eslutning rientering (D)røftelse Ordstyrer: Simon

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 17.08.2017 Referent: Kirsten Hattens Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 17.08.2017 Personalerummet 19:00/21.30 Deltagere

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Tid: Kl. 17.00 18.00: Møde med skoleudvalgsformandskabet Kl. 18.00 18.30: Formøde forældre / spisning (tilmelding senest mandag kl. 12) Kl.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 08.06.2017 Referent: Henrik Jørgensen Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat af Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 08.06.2017 Personalerummet 19:00/21.30

Læs mere

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 12. juni 2012, kl. 17.00-20.00

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 12. juni 2012, kl. 17.00-20.00 Hareskov Skole Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. juni 2012, kl. 17.00-20.00 Referat Møde nr. 20 Tilstede: Lars Jeppesen ved pkt. 1 Fraværende: Mødeleder: Jan-Christian Haxthausen Thomas Grønlund ORIENTERING

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Den 23. august 2017 Møde nr. 98 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Den 23. august 2017 Møde nr. 98 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Onsdag den 23. august 2017 kl. 18.30 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Sanne Lønskov (SL), Jens Darket (JD), Nikolai

Læs mere

Skolereform din og min skole

Skolereform din og min skole Skolereform din og min skole Information til forældre April 2014 Natur og Udvikling Folkeskolereform i trygge rammer Når elever landet over i august 2014 tager hul på et nyt skoleår, siger de goddag til

Læs mere

Skoleåret 2017/18 Bestyrelsesmøde SUNDskolen Møde 3 Lokale A Dato 8/ Dagsorden / referat

Skoleåret 2017/18 Bestyrelsesmøde SUNDskolen Møde 3 Lokale A Dato 8/ Dagsorden / referat Dagsorden / referat Ordinære medlemmer: Bo Rasmussen (formand), Merete Pedersen (forældrerepræsentant), Rikke Pyndt (forældrerepræsentant), Lonny Naja Rømer (forældrerepræsentant), Jette Knudsen (forældrerepræsentant),

Læs mere

Hundested Skole August 2016

Hundested Skole August 2016 Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 15. august 2016 kl. 17.00 Storebjerg lærerværelset PJ Deltagere: Peter, Sanne, Lars, Thomas, Vibeke, Zuzanne, Emilie, Lene & Tanja Ledelse:

Læs mere

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? Proces Tid Beslutning og hvem gør hvad? 1. Godkendelse af

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? Proces Tid Beslutning og hvem gør hvad? 1. Godkendelse af Mødetype: SKB Deltagere: Forældrevalgte Elevrepræsentanter Medarbejdere Skolens ledelse Dato og sted: 6. oktober 2016 19-21 i Personalerummet Facilitator: Gitte Referent: Inge-Marie Afbud fra: Knud Gleerup,

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 23. februar 2010 kl. 17.30 i mødelokalet Der vil blive serveret let mad. 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen

Læs mere

Hundested Skole Mødested Formandens Blad initialer Skolebestyrelsesmøde REFERAT

Hundested Skole Mødested Formandens Blad initialer Skolebestyrelsesmøde REFERAT Hundested Skole Mødested Formandens Blad initialer Skolebestyrelsesmøde REFERAT Lerbjerg CB 9-2012 Torsdag den 13. september 2012 kl. 19-21.30 Deltagere: Christina, Peter, Tora, Lotte, Bent, Kim, Maj-Britt,

Læs mere

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde Tilstede: Afbud/fraværende: Forældre: Keld Hjortshøj, Rikke Hamberg Hesselø, John Robert Gjørup Kristensen, Ida Holmer, Jeanette Lundgren Jensen, Merete Aasbjerg Petersen, Lotte Bruhn Lokalt erhvervsliv:

Læs mere

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur 1 Balleskolen Skolebestyrelsesmøde torsdag den 24. september 2015 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: (vælges på mødet) Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde

Referat skolebestyrelsesmøde Referat skolebestyrelsesmøde Dato og tid: onsdag 7. marts 2018 17.30-19.45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5. Deltagere: Forældre: Jan, Ditte, Tine, Thorbjørn, Lone, Susanne, Sidsel Elever: Astrid Medarbejdere:

Læs mere

a) Der er kommet en ordning med USB-stik, b) formanden som fungerer indtil sommer. Der kommer c) ledelsen

a) Der er kommet en ordning med USB-stik, b) formanden som fungerer indtil sommer. Der kommer c) ledelsen Skolebestyrelsesmøde mandag den 13.06.16 på Kirkebjerg Skole, Kl. 16.30-19.00 (efterfulgt af afslutningsmiddag fra kl. 19) Deltagere: Skolebestyrelsesmedlemmer: Kenneth Wolstrup, Mette Borgaard Bang, Christina

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde den 8. februar 2018

Referat skolebestyrelsesmøde den 8. februar 2018 Tune skole Højen, Skolegade 10. -Lunden, Lundegårdshegnet 9 -SFO, Lundegårdshegnet 11 4030 Tune Tlf. 43 97 32 50 og 43 97 35 60 og SFO 43 97 35 75 tuneskole@greve.dk www.tuneskole.dk. Skolenummer 253006

Læs mere

Skolebestyrelsesreferat Dato 18. september 2014 Møde nr. 74 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesreferat Dato 18. september 2014 Møde nr. 74 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Torsdag den 18. september 2014 kl. 19.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai

Læs mere

2. Kommentar til referat Referat er godkendt

2. Kommentar til referat Referat er godkendt Møde: Skolebestyrelsesmøde på Kattegatskolen Dato: 27. august 2013. Alle indkaldte personer: Jesper Karlsen, Claus Mathiesen, Tim Revsbeck, Kristian Hoberg, Guylene Bønløkke, Bent Andersen, Lone Degn,

Læs mere

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline. Tid. Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline. Tid. Skolebestyrelsesmøde Tid Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne Formål & ønsket resultat Referat (tekst) Aktion Deadline Dato: 2014-01-13 Ordstyrer: Claus Til stede: Lars,, Kasper, Pernille, Jytte, Mick(8A), Tanja, Birgitte,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 18. august 2016 kl. 18.00-20.30 Afdeling Falkenborg MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Camilla Cordius Charlotte Drue Claus Hauritz

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af skolebestyrelsesmøde d. 15.06.2017 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Møde nr.:8/16-17 Gæster: - Dato: Tid: 18.00 21.00 Dagsordenpunkt 1. God sommer Mødedeltagere: Forældrevalgte:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00 Den 8. marts 2011 Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00 Til stede: Lars Autrup, Joan Bang Sudergaard, Karin Dahl Hansen, Kitt Gertin Pedersen, Steen Abramowitz, Julie Vinther

Læs mere

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline. Tid. Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline. Tid. Skolebestyrelsesmøde Tid Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne Formål & ønsket resultat Referat (tekst) Aktion Deadline Dato: 2013-12-11 Ordstyrer: Birgitte Til stede:, Bo, Helene, Kasper, Pernille, Jytte, Mick(8A), Tanja,

Læs mere

Hareskov Skole. Dagsorden. Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 4. december 2013, kl ORIENTERING OM AKTUELLE SAGER: 1. GENEREL ORIENTERING

Hareskov Skole. Dagsorden. Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 4. december 2013, kl ORIENTERING OM AKTUELLE SAGER: 1. GENEREL ORIENTERING Hareskov Skole Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 4. december 2013, kl. 17.00-20.00 Dagsorden Møde nr. 37 Fraværende: Claus Goldberg, Hanne Hedeman fra pkt. 3 Mødeleder: Susanne Pihl Hansen ORIENTERING OM

Læs mere

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset ALHOLM SKOLEN 10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset Til stede: Mona,, Lise, Susanne C., Flemming, Kim, Pernille, Kasper, Viktor, Vagn, Lena, Vibeke og Sheila

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag den kl på Tune skole, Højen.

Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag den kl på Tune skole, Højen. Tune skole Højen, Skolegade 10. -Lunden, Lundegårdshegnet 9 -SFO, Lundegårdshegnet 11 4030 Tune Tlf. 43 97 32 50 og 43 97 35 60 og SFO 43 97 35 75 tuneskole@greve.dk www.tuneskole.dk. Skolenummer 253006

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmødet

Referat af skolebestyrelsesmødet Referat af skolebestyrelsesmødet Tid: d. 6. februar 2018, 19.00-21.00 Sted: Mødelokale 3 Mødeleder: næstformand Jakob Pagter Deltagere: Andreas Bach Aaen Formand/forældrevalgt Jakob Pagter næstformand/forældrevalgt

Læs mere

Espergærdeskolen. Referat af Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 9. januar 2008 Kl

Espergærdeskolen. Referat af Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 9. januar 2008 Kl Referat af Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 9. januar 2008 Kl. 19.00. 21.30. Espergærdeskolen Stokholmsvej 10 3060 Espergærde Tlf. 49 28 12 20 uha37@helsingør.dk Indkaldte Funktion Tilstede Underskrift

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Fremmødte: Ole, Abia, Anders, Jacob, Thomas, Mette, Merete, Ulla, Hanne, Tine, Camilla og Diana Afbud: Bettina og Karl

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 30/8 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Thomas, Kim, John, Pia, Louise, Tine, Ali, Cecilie, Stine, Jens, Anders, Charlotte, Troels (lidt forsinket) Fraværende:

Læs mere

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 3. maj 2011 kl FFO 3 KLUB 7,8,9

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 3. maj 2011 kl FFO 3 KLUB 7,8,9 Hareskov Skole Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 3. maj 2011 kl. 17.00-20.00 Referat Møde nr. 10 Tilstede: Lars Nørgaard Jeppesen (Gasværket), Thomas Zeeberg (Overordnet leder FFO), Carsten Thomsen (FFO,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSE DAGSORDEN. Fokus på kerneydelsen Tydelighed. Dato: Tidspunkt: Spisning fra Sted: Urban C BEMÆRK

SKOLEBESTYRELSE DAGSORDEN. Fokus på kerneydelsen Tydelighed. Dato: Tidspunkt: Spisning fra Sted: Urban C BEMÆRK SKOLEBESTYRELSE Fokus på kerneydelsen Tydelighed DAGSORDEN Dato: 28-08-2017 Tidspunkt: 16.30 19.00 Spisning fra 16.15 Sted: Urban C BEMÆRK Ref.: THABR Punkt Overskrift Beslutning Drøftelse Orientring Noter

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Afbud: Kenneth, Mogens. Pernille deltog fra kl. 17.15 Dato 1. juni 2017 Kl. 17-20 Ansvarlig Tid Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle (B) Bilag til punkt 4 har ikke været

Læs mere

Peder syv skolen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D KL Lotte Pedersen

Peder syv skolen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D KL Lotte Pedersen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D. 30.10. 2018 KL. 19.00 21.00. Indkaldt Forældre: Repræsentanter: Mia Graae, Nikolaj H Trap, Malene B Sørensen, Allan L Jensen, Mikkel Ulrik Mortensen, Lone Wendt,

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 27-03-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Jack Mødeleder: Mads Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Kornmarkskolen årshjul 2013/2014

Kornmarkskolen årshjul 2013/2014 Kornmarkskolen årshjul 2013/2014 Juli August September Oktober November December Orientering om SAFEteam Opfølgning på Høringssvar Høringssvar skolereform inviteres med på indskolingscase/fælles Kvalitetsrapport

Læs mere

Afd. Nørup, Personalerummet

Afd. Nørup, Personalerummet Firehøjeskolen Emne: Referat Mødedato Mødested/lokale Afd. Nørup, Personalerummet Mødet påbegyndt kl. 18:30 Mødet afsluttet kl. 21:30 7.3.2017 Deltagere Martin Fogh Skovlyst, Helen Bruun, Lene Klindt Antonsen,

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. februar 2009 kl. 17.30 i mødelokalet 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen Peter

Læs mere

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr.

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé Torsdag d. 14. marts 2016 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth SFO- forældrerådet og elevrådet

Læs mere

Referat 17. juni 2015

Referat 17. juni 2015 Referat 17. juni 2015 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen

Læs mere

Dagsorden og referat til skolebestyrelsesmøde. Dato og tid: Onsdag 11. januar :45-19:45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5

Dagsorden og referat til skolebestyrelsesmøde. Dato og tid: Onsdag 11. januar :45-19:45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5 Dagsorden og referat til skolebestyrelsesmøde Dato og tid: Onsdag 11. januar 2017 17:45-19:45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5 Deltagere: Jan, Thorbjørn, Dorthe, Ditte, Tine, Sidsel, Ida, Amalie, Line, Jane,

Læs mere

Ellekildeskolen. Skolebestyrelsesmøde kl.: 19:00

Ellekildeskolen. Skolebestyrelsesmøde kl.: 19:00 REFERAT Skolebestyrelsesmøde 25-05-2009 kl.: 2 Fraværende: Med afbud: Uden afbud: 1. Godkendelse af referat fra 05-05-2009 Beslutning: Godkendt 3 2. Alkoholpolitik På sidste møde rejstes spørgsmål om skolen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer:Tina Brød: Kokken Referent: Kristine Dato: 21/8 2017 Tid: 18.30-21 Sted: mødelokalet Højvangskolen Mødedeltagere: Morten, Christian M, Peter,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30 Tilstede var Skole: Bestyrelse: Suppleanter: Fraværende: Referent: Mikael, Jane, Helle, Poul Martin Benita, Thomas, Lene, Finn, Heine, Karina Karin, Jens, Leo Erik Finn Pkt. Tid O/B Emne Beskrivelse Referat

Læs mere

Til stede: Michael, Suh, Pelle, Annabel, Claus, Vibeke, Arne, Cita, Benedikte, Martin, Lasse, Torben

Til stede: Michael, Suh, Pelle, Annabel, Claus, Vibeke, Arne, Cita, Benedikte, Martin, Lasse, Torben Tune skole Højen, Skolegade 10. -Lunden, Lundegårdshegnet 9 -SFO, Lundegårdshegnet 11 4030 Tune Tlf. 43 97 32 50 og 43 97 35 60 og SFO 43 97 35 75 tuneskole@greve.dk Skolenummer 253006 Referat af skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat

Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat Tid og sted Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat 07.03.2013 kl. 18.30-21.00 afdeling Aunslev Til stede Lene Jørgensen, Morten Søgaard, Simon B. Carlsen, Line Laugesen, Helle Lorenzen, Randi Sicko, Michael

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 28/ Kl. 19:00-21:30 i personalerummet på Skovlunde Skole afd. Nord

Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 28/ Kl. 19:00-21:30 i personalerummet på Skovlunde Skole afd. Nord SKOVLUNDE SKOLE Skolebestyrelse Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Tlf. 4477 3960 www.skovlundeskole.dk 28. september 2017 Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 28/9-2017 Kl. 19:00-21:30 i personalerummet på

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 23. september 2015 Tid: 18.30-20.30, sandwich serveres fra kl. 18.00 Deltagere: Skolebestyrelsen samt Kirsten Lundager Afbud: Gertrud og Stine Fraværende: Eleverne Mødeleder:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Dagsorden 20. juni 2017

Dagsorden 20. juni 2017 Dagsorden 20. juni 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:3019:00 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde Referat af SKB-møde d. 15. maj 2017 kl. 17:00-19:30 Afd. Engholm Mødeleder: Mette Thrane. Deltagere: Michael,, Sanne, Mette Thrane, Merethe, Maibritt, Michael, Mette,

Læs mere

Dato: Tirsdag den 24/ kl

Dato: Tirsdag den 24/ kl Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole Dato: Tirsdag den 24/11-2015 kl. 19.00-21.30 Sted: Nørholm Skoles personalerum Der vil blive serveret Kaffe/The og Kage Fraværende: Søren Hald, Afbud: Esben Sørensen,

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde BORGMESTER SCHNEIDERSVEJ 40, 2840 HOLTE SKOVLYSKOLEN TELEFON 45 42 37 22 EMAIL SKOVLYSKOLEN@RUDERSDAL.DK Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Mødetidspunkt Den. 13. september kl 18.00 til 20.30 Sted Medlemmer

Læs mere

Dagsorden skolebestyrelsesmøde Torsdag den 25. april, kl ca Personalerummet på Borupgårdskolen. Birgit Mørup (BO)

Dagsorden skolebestyrelsesmøde Torsdag den 25. april, kl ca Personalerummet på Borupgårdskolen. Birgit Mørup (BO) Dagsorden skolebestyrelsesmøde Torsdag den 25. april, kl. 18.00 ca. 20.30 Personalerummet på Borupgårdskolen Deltagere Formand Birgit Mørup (BO) Næstformand Jesper Hersbro (RØ) Forældrerepræsentanter Nikolaj

Læs mere

Til orientering. Bakkevej: Danske Skolelever Schooll Yard Rock Skolevænget: Intet nyt siden sidst.

Til orientering. Bakkevej: Danske Skolelever Schooll Yard Rock Skolevænget: Intet nyt siden sidst. DAGSORDEN SB-møde Det hvide Hus 23. maj 2016 kl. 17.30-20.00 Til stede: Forældre Medarbejdere Elever Ledelse Kenneth N. Benfeldt, Torben R. Nielsen, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix,

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

Præsentation af alle.

Præsentation af alle. Tilstede: Annette, Laila, Elisabeth, Louise, Peter, Rikke, Helle, Karina, Sussane, Tania, Solvor, Liv Afbud: Jean Referent: PB Dagsorden E696: Orientering: Velkommen til Liv og Rikke Meddelelser fra: Elevråd:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 16

Skolebestyrelsesmøde nr. 16 . Skolebestyrelsesmøde nr. 16 Onsdag d. 28. februar på afd. Jernløse 18.30-20.30 De næste møder Mandag d. 19/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag d. 12/6 Jyderup DELTAGERE

Læs mere

Hundested Skole Mødested Formandens initialer. Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt, Vibeke, Mette-Maje, Sanne, Camilla, Lene & Tanja

Hundested Skole Mødested Formandens initialer. Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt, Vibeke, Mette-Maje, Sanne, Camilla, Lene & Tanja Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 20. april 2015 kl. 17 21.30 Lerbjerg PJ Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt, Vibeke, Mette-Maje, Sanne, Camilla, Lene & Tanja Ledelse: Klaus

Læs mere

Børne- & Ungdomsforvaltningen. Islands Brygge. Skolen på. Referat af møde i skolebestyrelsen 27. august 2015

Børne- & Ungdomsforvaltningen. Islands Brygge. Skolen på. Referat af møde i skolebestyrelsen 27. august 2015 Børne- & Ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat af møde i skolebestyrelsen 27. august 2015 Deltagere: Susanne Frelsvig Lene Høyer Tina Baungaard Linda Olsson Carsten Sæby Michael Lerche-Thomsen

Læs mere

Dagsorden: Delmål/formål/uddybende forklaring: Ansvar: Varighed: Cirka tider

Dagsorden: Delmål/formål/uddybende forklaring: Ansvar: Varighed: Cirka tider SKB Sortedamskolen/ referat m kursiv Emne: SKOLEBESTYRELSESMØDE Nummer: 130 Data om mødet Dato: 15.05.2018 Tid: 17.00 20.00 Sted: Ryesgade 120, 1.sal, personalerummet/møderummet på administrationsgangen

Læs mere

Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015

Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015 Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015 1. Sang og velkomst 2. Orientering fra skolen v. Palle Fogh 3. Orientering fra bestyrelsen v. Marie N. 4. Præsentation af Marietta,

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole. Skolebestyrelse. Dato 12. december Mødestart Møde slut Afdelingen i Mern

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole. Skolebestyrelse. Dato 12. december Mødestart Møde slut Afdelingen i Mern Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Dato 12. december 2012 Tidspunkt Sted 18.00 Spisning 18.15 Mødestart 21.00 Møde slut Afdelingen i Mern Mødeleder/klummeskribent Carsten Nøhr Larsen Fraværende

Læs mere

Svenstrup Skole. Skolebestyrelsesmøde d. 13.1.2015, kl. 17.00-19.00 9.1.2015

Svenstrup Skole. Skolebestyrelsesmøde d. 13.1.2015, kl. 17.00-19.00 9.1.2015 Skolebestyrelsesmøde d. 13.1.2015, kl. 17.00-19.00 9.1.2015 Fremmødte: Birgit Niss, Frank Rosager, Carsten Mølgaard, Charles Lydersen, Jan Madsen, Jakob Thøgersen, Lene Klitgaard, Jacob (elevrådet), Tina

Læs mere

Beslutning. indvirkning på budgettet (Bente/SRJ) Der arbejdes videre med dette og på næste møde ser vi på det i forhold til et revideret budget.

Beslutning. indvirkning på budgettet (Bente/SRJ) Der arbejdes videre med dette og på næste møde ser vi på det i forhold til et revideret budget. Dagsorden og referat for bestyrelsesmøde Dato og tid 20. marts 2018 kl. 19.00 Indkaldte Søren S, Pernille, Bente, Gert, Malene, Birgitte, Rune, Kristian, Helle, DO, SRJ, Afbud fra Helle. Fraværende: Rune

Læs mere

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt Mødeleder: Mette Thrane Nielsen (formand) Forældrerepræsentanter: Mette Thrane Nielsen (formand) (fra

Læs mere

SKOLEBESTYRELSE DAGSORDEN. Fokus på kerneydelsen Tydelighed. Dato: 25/10. Tidspunkt: Sted: Urban P(afbud Mohammad, Sanne) Ref.

SKOLEBESTYRELSE DAGSORDEN. Fokus på kerneydelsen Tydelighed. Dato: 25/10. Tidspunkt: Sted: Urban P(afbud Mohammad, Sanne) Ref. SKOLEBESTYRELSE Fokus på kerneydelsen Tydelighed DAGSORDEN Dato: 25/10 Tidspunkt: 16.30 19.00 Sted: Urban P(afbud Mohammad, Sanne) Ref.: THABR Punkt Overskrift Beslutning Drøftelse Orientring Noter / beslutningsreferat

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Tina Stadlmayer, Michael Brandt, Vanessa Futtrup, Mette Asgaard Suppleanter: Casper Larsen, Anette R. Poulsen, Malene Langkilde

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 7/ kl

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 7/ kl Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 7/3 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Charlotte, Mulle, Pia, Kim, Frank, Tine, Troels, Anders Fraværende: Annette, Helle, Ida, Allan Elevråd: Ali, Dagsorden:

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. september 2007 kl. 19.00-21.00 i mødelokalet 1/11 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 17. januar 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag den kl på Tune skole, Højen.

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag den kl på Tune skole, Højen. Tune skole Højen, Skolegade 10. -Lunden, Lundegårdshegnet 9 -SFO, Lundegårdshegnet 11 4030 Tune Tlf. 43 97 32 50 og 43 97 35 60 og SFO 43 97 35 75 tuneskole@greve.dk www.tuneskole.dk. Skolenummer 253006

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 1. marts 2016 Møde nr. 87

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 1. marts 2016 Møde nr. 87 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 1. marts 2016 kl. 18.30 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Mødedato Mødested Mødetidspunkt Gl. Kongevej 3, 6070 Christiansfeld

Mødedato Mødested Mødetidspunkt Gl. Kongevej 3, 6070 Christiansfeld Christiansfeld Skole Dato 05.03.18 Udsendt af Poul Fremmelev Dagsorden Afbud til Poul Fremmelev Direkte telefon 2917 0240 E-mail poufr@kolding.dk Møde om Skolebestyrelsen 5 Møde nr. Mødedato Mødested Mødetidspunkt

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 22. november 2012 kl. 19.00 21.30 Mødested: Lærerværelset, M2 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 2. februar 2016 Møde nr. 86 Vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 2. februar 2016 Møde nr. 86 Vedtagelser MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 2. februar 2016 kl. 18.30 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af Skolebestyrelsesmøde d. 21.4.2015 Dagsorden D. 21.04.2015 på Afd. Søagerskolen Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Søagerskolen Møde nr.:4/2015 Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 5. januar 2017 kl. 17.00-19.00 på Kalvøen MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Claus Hauritz Camilla Cordius Brian Jakobsen Charlotte

Læs mere

REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL i skolens mødelokale Solbjerg

REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL i skolens mødelokale Solbjerg ORDSTYRER: Viggo W. Schmidt REFERENT: Flemming Nielsen FRAVÆRENDE: Christina Lorenz REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL. 17.00-19.00 i skolens mødelokale Solbjerg Pkt. 21 Godkendelse

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 13. januar 2016 kl. 17.15 på skolens lærerværelse Forældrerepræsentanter: Peter Brastholt, Rasmus Edelberg, Helle Sørensen, Regin, Martine Midjord, Michael Andersen,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Dagsorden 25. oktober 2017

Dagsorden 25. oktober 2017 Dagsorden 25. oktober 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 17:00-19:30 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Skolebestyrelsen indkaldes herved til ordinært møde, tirsdag den 30, maj :00 21:00 på Skoletorvet afd. Karrebækvej.

Skolebestyrelsen indkaldes herved til ordinært møde, tirsdag den 30, maj :00 21:00 på Skoletorvet afd. Karrebækvej. Skolebestyrelsen indkaldes herved til ordinært møde, tirsdag den 30, maj 2017 18:00 21:00 på Skoletorvet afd. Karrebækvej. Deltagere: Trine Egeberg, Mette Christiansen, Hans Andersen, Peter Johansen, Ida

Læs mere