Referat fra klubmøde d på Næsbylund Kro, Odense. Referenter: Jens Szabo, Jytte Brejnholt og Birgitte Schmidt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra klubmøde d. 30.10.2011 på Næsbylund Kro, Odense. Referenter: Jens Szabo, Jytte Brejnholt og Birgitte Schmidt"

Transkript

1 Referat fra klubmøde d på Næsbylund Kro, Odense Referenter: Jens Szabo, Jytte Brejnholt og Birgitte Schmidt Velkomst og information om dagens ændrede program ved formand for Klubkomiteen Rose Henriksen. Opråb af alle de fremmødte, ca 58, ved Inger Frederiksen. 21 DI-klubber var repræsenteret. Det var rigtig flot. Jens Szabo er dirigent Oplæg fra Torben Søndergård, formand: Fundamentalt for foreningsarbejde er at kende til Værdigrundlaget sammenhæng til spørgeskemaundersøgelsen DRF-samarbejde: vejen er banet for et tættere samarbejde VM 2015: et kæmpeprojekt, derfor glæde over, at der er underskrevet et fælles nordisk samarbejde mellem de nordiske foreningers formænd. Fremtid: vi har været i vækst i en menneskealder og skal nu vænne os til nedgangstider: svigtende annonce- og sponsorindtægter, stagnerende medlemstal. Modsvarer ønsket om at lave mange arrangementer, hvor det er svært at få medlemmerne til at betale. Sammendrag af kommentarer til Torben: Der sættes spørgsmålstegn ved, hvad vi får for kontingentet i DI. Der er en stor gruppe, der ikke bruger DI. Ingen nye medlemmer, hvis dem, der er her, ikke er tilfredse. Udtrykker ærgrelse over afbud fra sportskomiteen og juniorudvalget. Ønsker åbenhed om spørgeskemaundersøgelsen. Oplæg fra Inge Navarset, Sportskomiteen. Slut med Rankingstævne på indendørs stævner på baner under 200 m. Ingen dispensationer. Hestevelfærd kommer forud for alt andet. DI skal overholde FEIF s regler. Opfordring: brug de nyuddannede dommere, også aspiranter, ude i klubberne. Forslag fra Karsten: sæt dem ind som føl hos de erfarne dommere. Inge Navarsete udtrykker forundring over, hvorfor Årets klub ikke skal udnævnes i år. Inger Frederiksen og Rose Henriksen forklarer og begrunder det: det er en HB-beslutning, fordi generalforsamlingen er for langvarig, så alle hædersbevisninger henlægges til andre steder. Da der ikke er et oplagt forum hvor Årets klub kan hædres, havde klubkomiteen besluttet ikke at uddele prisen i Mange deltagere kommenterer det og udtrykker deres utilfredshed. Torben: vi vil genoverveje beslutningen! Og det gjorde de tilstedeværende HB-medlemmer så.

2 Efter en kort pause kunne Torben meddele, at beslutningen var omstøbt: Vi kan udnævne Årets klub på generalforsamlingen. Stor applaus. Derfor indsend hurtigst muligt forslag med begrundelse til Klubkomiteen vi skal have indstillinger senest 14. november. Oplæg fra Jørgen Dalby, Alridudvalget Fortæller generelt om Alrid: en dansk opfindelse, 5-kamp, en alsidig konkurrence, der giver meget ridetid. Vigtigt: lær reglerne. For at arrangere et Alridstævne kan hentes hjælp i udvalget under DI og på hjemmesiden. Der er brug for flere stævner rundt omkring i landet, så der kan opbygges erfaring og nok heste og ryttere til at gennemføre DM i Alrid (i år blev det aflyst, fordi ingen klubber kunne løfte opgaven). Oplægget løftede stemningen og mange kommenterede og stillede spørgsmål. Jørgens afslutning: der er ikke de samme regler/krav som ved andre stævner alt kan diskuteres. En fantastisk konkurrence, hvor skovtursryttere kan komme ind i varmen. Den islandske hests forcer kommer til sin ret: den er modig/villig, udholdende, lydig. At deltage og arrangere et Alrid-stævne giver stor fornøjelse, det er hyggeligt, man kommer tæt sammen og får god feedback. Oplæg fra Lone Høgholt, Naturudvalget Fortæller om samarbejdet med Dansk Rideforbund (DRF). Vi kan ikke adskille os fra dem. Der er en åben dialog mellem DI og DRF. DRF opsætter krav om, hvordan vi opfører os i naturen. Kig på hjemmesiden om gratis kursus. Der er et stærkt arbejde med uddannelse og klubarbejde, som vi godt kan udnytte. Der er ligeledes samarbejde med Friluftsrådet og har været det de sidste 3 år. Der stilles spørgsmål i forhold til kredsrepræsentanter fra Friluftsrådet. Lone opfordrer til at der tages kontakt ude i klubberne til den lokale kredsrepræsentant (se Friluftsrådets hjemmeside). Oplæg fra Inger Frederiksen, Strukturudvalget Inger fortæller om arbejdet, som har været i gang næsten et år. Udvalget består af Lone Høgholt, Birgitte Jensen og Inger Frederiksen. Spørgeskemaundersøgelsen, som ligner DRF s meget, skal afsluttes d. 15. nov.2011, hvor der meget gerne skal komme svar både fra enkeltindivider og fra klubber og ridesteder, både fra medlemmer og ikke medlemmer af DI. Oplæg fra Morten, internetshop Freka Morten fortæller om tilbud fra hans forretning, som han og hans kone viser frem udenfor på gangen. Der er masser af produkter med DI

3 logoet på. De laver også individuelle navn/logo syninger på T-shirt, sweat-shirt, softshell jakker, kasketter, mapper. Vi får lidt tid til at kigge, inden vi går ind til en lækker frokost. Efter frokost var der mulighed for at gå i 2 af 3 forskellige temagrupper: 1. Nye Dommere/stævner/baner ledet af Inge Navarsete (1. hold fra og 2. hold fra kl 14-15) 2. Alrid ledet af Jørgen Dalby (1. hold fra kl og 2. hold fra kl 14-15) 3. Hvad er jeres holdning/mening om DI? 4. Juniorarbejdet blev diskuteret og 3 klubber udvekslede ideer i en lille 4- mands gruppe Referat fra ALRID grupperne: Jørgen Dalby fortæller i korte træk om hele ALRID disciplinens opbygning med de 4 niveauer og de 5 opgavedele. Han uddyber de 5 discipliner, og om pointsystemet. Det kan alt sammen læses på hjemmesiden. Til terrænbane er der mulighed for at låne afmærkningsskilte m.v. fra DI. Til arrangører af et stævne: det kan afvikles over enten 2 dage: fuldt program, de hårde først eller på 1 dag med kortere distance og ingen lydighed. Stævnemanual lægges på DI s hj.side. Husk, at der skal bruges en dyrlæge til diverse tjek. Desuden pulsmåler, stopure og et stort synligt ur, så alle kan se tiden. Udvalget må kontaktes for yderlig information ligeledes til pointudregning, hvor det program, der findes, er lidt svært at bruge. Det er en god ide, at gå flere sammen for at træne et forløb. Rigtig godt at huske lydighed og springkurser Flere klubber kunne med fordel gå sammen om at arrangere et stævne. Der skal bruges mange hænder. Der var en rigtig livlig spørgelyst og Jørgen var positiv og opmuntrende: det er bare om at komme i gang det er ikke så svært eller farligt alle kan være med der kan også rides på hold! Jørgens dalby-jakobsen@get2net.dk Referat fra Gruppen: Dommere/stævner/baner. Inge Naversete Der er generelt uklarhed og forvirring om krav til mål på banerne. Dette gælder både inde og ude. Og det gælder nu og vedtagne fremtidige krav til mål. Der er også lidt usikkerhed om, hvordan man søger om at en bane kan godkendes til rangliste-status. Hvordan gør man, og hvad kræves der af en landmåler?

4 Argumentet for større baner var hestevelfærd dette blev dog senere ændret til lige vilkår for alle. Ideen om a-b-c-baner fra sidste år er der arbejdet videre med denne ide? Tilbagemelding mangler! SK/DI opfordres på det kraftigste til at finde en brugbar løsning, så klubberne m.fl. kan tilbyde indendørs ranking-stævner i vinterhalvåret. SK/DI må om nødvendigt rejse sagen i FEIF og evt. alliere sig med de øvrige nordiske lande. Der snakkes meget om hestevelfærd: Hvad med regler vedr. rytterens vægt? Dommerne er generelt for dårligt uddannede til at foretage udstyrskontrol fx vedr. hovlængde flere meget uheldige episoder. Konklusion: SK/DI er ikke lykkedes særligt godt med kommunikationen på flere områder. Generel opfordring til at sende synspunkter og spørgsmål til administrationen. Administrationen sørger for svar ved rette forum samt for svar til spørgeren. Referat fra Gruppen: Hvad er jeres holdning til/mening om DI? Input til DI fra eftermiddagens grupper: Præmisser for arbejdet i de to grupper: Arbejdet med DIs struktur Oplæg til generalforsamlingen som nævnt i Tölt Spørgeskemaundersøgelsen I forbindelse med afholdelsen af Klubmøder, er det så ikke muligt at finde substitutter ved afbud. Klubmøder, klubkomiteen: klubmøde over 2 dage, klubmøde sammen m generalforsamling. Husk: Klubkomiteen er klubbernes/medlemmernes talerør i HB Er der bare en der ved noget om noget, er det fordi man ikke vil dele sin viden, er der ikke andre der kan tage over eller er den enkelte for hårdt spændt for? En del af bestyrelsens arbejde er at kunne overskue sådanne situationer, - og finde tid og overskud til at forhindre dette Den samlede HB burde tage muligheden for at komme til Klubmøde som en gave, en mulighed for at møde medlemmerne og se hvad der rør sig i klubberne. Formanden og næstformanden var savnede til eftermiddagens program. Hvordan kan det lade sig gøre, at der er 6 medlemmer i HBdemokratiet på spil? Uroen i HB skal stoppe, for at der kan blive bedre forhold i hele DI, for medlemmerne Har DI brug for professionel hjælp for at få løst ledelsesmæssige problemer?

5 Markedsføringen af den islandske hest kunne evt markedsføres af en ulønnet ved hjælp af en nøje beskrevet jobprofil og kontakt til Job-net (er set anvendt ved Røde Kors) Evt. en der er ved at lave et speciale i ledelse eller lign DI bør lave en erfaringssamling, hvordan gjorde vi---- Tölt: Hvorfor dækker det ikke bredere, opsøger bredere. Der ønskes større åbenhed og opmærksomhed overfor forskellige begivenheder og tiltag i klubberne. Der er for mange billeder af det perfekte, både heste og præstationer, husk der er mange knap så fantastiske. Medlemmerne og klubberne skal også selv sørge for at fordre Tölt. Anvende hjemmeside, Tölt og Facebook meget mere strategisk og informativt til medlemmer. Der ønskes mere end blot referater som punkter. Husk: der shoppes på nettet efter behov, ikke nødvendigvis af trofasthed, lav ting mere tilgængelige og nemme for klubberne. (Eks.: OK kontokort guide, der er lige til at lægge ud på klubbernes hjemmesider) Sende private mails målrettet det enkelte medlem. Som det ses af ovennævnte var deltagerne meget ivrige og engagerede i at fortælle og kommentere på deres forhold til DI. Der var en stor lyst til at tale om foreningen og klubbernes behov og ønsker, ligesom det kom frem at der er et ønske om åbenhed og kommunikation. Efter kaffe og kage var der en kort opfordring fra Jens Szabo om at komme med gode ideer til et heste-træf i 2012 i lighed med Jellingevent. Vil du være med i en planlægningsgruppe, så send en mail til Jens Szabo: js@islandshest.dk Fra klubberne: Hávemál er et super godt blad. Lad det udkomme igen! Kan vi ikke have nogle for sjov baner uden FEIF regler? Er hesten et kåringsemne der laves et TOPPUR arrangement Fokus på Større bevidsthed omkring kommunikation f.eks. Nyhedsbreve Brug dommer-føl til hyggestævner Nyt fra Klubkomiteen: Rose Henriksen opfordrede til at Klubstafetten holdes i gang i Tölt og at der indsendes forslag til Årets klub med gode begrundelser for, hvorfor I mener, netop den klub har gjort sig fortjent til at blive hædret på generalforsamlingen d. 19. nov

6 Ved evalueringsrunden blev der udtrykt glæde og tilfredshed med udbyttet af dagens oplæg og alle snakkene på trods af det ændrede program. Flere udtrykte, at det var rart med dialogen omkring DI og at Sporten skuffer. Baner og stævner fik vi ikke, men meget andet godt. Vi kan altid lære noget af hinanden og rart at få luft og give udtryk for sine frustrationer. Det bliver bedre og bedre og Vi kom vi så og vi sejrede. De fleste synes, det er godt med temaer en enkelt ville gerne høre det hele. TAK for god forplejning/dejlig mad. Hvis nogen ønsker at få spørgsmål med til Ice-test møde i Tyskland nov kan man maile til Bente Nordbjerg, Thor (bnn@dandiag.dk) Jens Szabo siger om Kommunikation : send til mig og du får svar tilbage. Rose Henriksen takker for en god dag med ønske om at komme godt hjem. Det var et godt og konstruktivt møde På gensyn til generalforsamlingen d. 19. november 2011 i Korsør og NÆSTE KLUBMØDE: 25 MARTS 2012

Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen.

Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen. Referat for SK møde d. 06.04.2011 Tidspunkt: Kl 20.00 Sted: Skype Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen. Valg af ordstyrer ( Ingeborg Pedersen) Valg

Læs mere

Deltagere: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Anne Engsig (AE), Søren Erik Pedersen (SEP), Ingeborg Pedersen (IP).

Deltagere: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Anne Engsig (AE), Søren Erik Pedersen (SEP), Ingeborg Pedersen (IP). Referat fra bestyrelsesmøde søndag den 9. januar 2011 Deltagere: Fra bestyrelsen: Fra administrationen: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Anne Engsig (AE), Søren Erik

Læs mere

Referat fra Klubmødet i Vissenbjerg d. 15. marts 2014

Referat fra Klubmødet i Vissenbjerg d. 15. marts 2014 Referat fra Klubmødet i Vissenbjerg d. 15. marts 2014 Første del Velkomst og præsentation af klubkomiteen v. formand for klubkomiteen Leif Esager Formand for klubkomiteen Leif Esager, bød velkommen og

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat 8. februar Kl.17:00 Hindsgavl - Middelfart

Springudvalgsmøde Referat 8. februar Kl.17:00 Hindsgavl - Middelfart Springudvalgsmøde Referat 8. februar Kl.17:00 Hindsgavl - Middelfart Til stede: Jakob Leth (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Birgitte Tribler (TD ansvarlig)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning

Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning Til stede: Torben Haugaard (THa), Jan Thye (JT), Bo Hansen (BH), Jens Tølbøll Mortensen (JTM), John V. Hansen (JVH) og referent Birgitte Jensen (BJ)

Læs mere

Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011

Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011 Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011 Deltagere: Fra bestyrelsen: Fra administrationen: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Anne Engsig (AE), Torben Haugaard (TH),

Læs mere

Hovedbestyrelsesmødet d. 31. januar 2003 klokken 17.00-01.00 i Faldsled

Hovedbestyrelsesmødet d. 31. januar 2003 klokken 17.00-01.00 i Faldsled Referat af Hovedbestyrelsesmødet d. 31. januar 2003 klokken 17.00-01.00 i Faldsled Til stede: Susie Mielby (SM), Torben Søndergaard (TS), Torben Haugård (TH), Jan Thye (JT), Sigrún Erlingsdóttir (SE),

Læs mere

Referat af Heklas Generalforsamling kl. 18.30 d. 13. marts 2012

Referat af Heklas Generalforsamling kl. 18.30 d. 13. marts 2012 Referat af Heklas Generalforsamling kl. 18.30 d. 13. marts 2012 Formanden byder velkommen til de fremmødte. Punkt 1: Valg af dirigent Leif Gråhede Han byder også velkommen til de mange fremmødte. Dirigent

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 9. april 2006 klokken 10.30 16.00 på Hotel Postgården i Fredericia

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 9. april 2006 klokken 10.30 16.00 på Hotel Postgården i Fredericia Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 9. april 2006 klokken 10.30 16.00 på Hotel Postgården i Fredericia Tilstede: Susie Mielby (SM), Astrid Jonsson (AJ), Kirsten Junker (KJ), Ivar Søeborg, (IS) og Birgitte

Læs mere

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk.

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. TRACTION AVANT DANMARK Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Klubbens regnskab 4. Fastsættelse

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. marts 2008 18.30 til 23.30, Kalø

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. marts 2008 18.30 til 23.30, Kalø Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. marts 2008 18.30 til 23.30, Kalø Tilstede: Susie Mielby (SM), Birgitte Jensen (BJ) Kirsten Junker (KJ), Rose Henriksen (RH), Jens K. Nielsen (JKN), Ole Rasbech (OR)

Læs mere

DI Klubmøde. Slagelse 24/10 2015

DI Klubmøde. Slagelse 24/10 2015 DI Klubmøde Slagelse 24/10 2015 Program 10.00 Velkomst og præsentation 10.30 Den nye vedtægter hvordan påvirker de lokalklubberne? Hvilke fordele har en lokalklub af at være medlem af DI? Debat 12.00 Frokost

Læs mere

Punkt A Valg af dirigent og referent DI s formand Torben Søndergaard bød velkommen til medlemmer, æresmedlemmer og FEIFpræsidenten.

Punkt A Valg af dirigent og referent DI s formand Torben Søndergaard bød velkommen til medlemmer, æresmedlemmer og FEIFpræsidenten. Generalforsamling i Grand Park, Korsør d. 19. november 2011 kl. 10.00 Dagsorden: A Valg af dirigent og referent B Bestyrelsen aflægger beretning C Fremlæggelse af det reviderede regnskab samt forslag til

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses

Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses Til stede: Jakob Leth (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for

Læs mere

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til MX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest.

TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest. TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest. Hvad er TREC? TREC eller Technique De Randonneé Equestre De Competition (TREC) startede i Frankrig

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT - KREDSRÅDSMØDE Marianne Lind Sekretær Horserødvej 2B 3000 Helsingør Tlf. 4975 1730 DATO 18.september 2007 STED DELTAGERE AFBUD FRAVÆRENDE Osted Kro Kredsbestyrelsen:,

Læs mere

Referat af DI Klubmøde 24.10.2015

Referat af DI Klubmøde 24.10.2015 Referat af DI Klubmøde 24.10.2015 Deltagere: Anne Sofie, Mie, John, Max, Helle Brendstrup fra bestyrelse sekretariat. Signe fra sportskomiteen. Fra klubber: Helle Frami, Jannicke- Frami, Birgitte Frami,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d Referat fra generalforsamlingen i TNKR d. 220218. Flot fremmøde tak for det. Velkomst ved formanden Leif Sørensen. Valg af dirigent Helle Ravn er valgt. Tina er referent. Helle og Anja er valgt som stemmetællere.

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 3. juni 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 3. juni 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde Referat af DI s bestyrelsesmøde den 3. juni 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Bo K. Sørensen (BKS), Birgitte Jensen (BJ), Kirsten Junker (KJ), Rosa Henriksen

Læs mere

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010 Mødet blev afholdt hos Christa Islin Tilstede var: Christa Islin Claus Ole Jørgensen Stefan Garvig Michael Munch-Olsen Inger Lise Kaurin Jens Christensen Fraværende var: Susanne Brown Thomsen Frank le

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde Mødeleder: Ole Referent: Ann Donark-Jensen Dato: 18/02-2019 Varighed: Start kl. 19.00 Slut kl. Tilstedeværende: Ejnar, Asmus, Alex, Ole, John og Ann Fraværende: Louise Dagsordenspunkt:

Læs mere

Generalforsamling d

Generalforsamling d Generalforsamling d. 13. 2. 2016 Søren Solgård byder velkommen. 1 minuts stilhed for de afgående. Ad 1. Valg af dirigent. Peter Lund valgt som dirigent. Peter Lund konstaterer, at generalforsamlingen er

Læs mere

Referat fra klubmøde 25. oktober 2014 Ejby-hallerne på Fyn

Referat fra klubmøde 25. oktober 2014 Ejby-hallerne på Fyn Referat fra klubmøde 25. oktober 2014 Ejby-hallerne på Fyn Velkomst ved Leif Esager, formand klubkomiteen I DI Der var oprindelige tilmeldt repræsentanter fra 21 klubber, men to har meldt afbud. Klubkomiteen

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

Referent: Referat. Godkendelse af referat: Forrige referat blev godkendt. Fremover skal referatet godkendes inden for en uge, efter det er sendt ud.

Referent: Referat. Godkendelse af referat: Forrige referat blev godkendt. Fremover skal referatet godkendes inden for en uge, efter det er sendt ud. Bestyrelsesmøde Dansk PRE Avlsforening Dato: 12. juli 2015 Tid: Kl. 12.00 Sted: Maybritt Rønn Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Referent: Nanna Lyholm

Læs mere

teknikker til mødeformen

teknikker til mødeformen teknikker til mødeformen input får først værdi når det sættes ift. dit eget univers Learning Lab Denmarks forskning i mere lærende møder har vist at når man giver deltagerne mulighed for at fordøje oplæg,

Læs mere

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på Generalforsamling 2016 - B1960 Badminton NØRREBROHALLEN - 0804-2016 1) Generalforsamlingen vælger følgende referent og ordstyrer Ordstyrer: Henning Jensen Referent: Morten Thygesen Endvidere godkendes

Læs mere

Nytænkning af vagtbegrebet II 3. møde. Gentofte Hovedbibliotek Den 11. september 2013

Nytænkning af vagtbegrebet II 3. møde. Gentofte Hovedbibliotek Den 11. september 2013 Nytænkning af vagtbegrebet II 3. møde Gentofte Hovedbibliotek Den 11. september 2013 Program formiddag: 08.45-09.00: Kaffe & rundstykker 09:00-09:15: Velkomst, genetablering af scrumboard & introduktion

Læs mere

Distanceweekenden februar 2016 Referat Comwell - Korsør

Distanceweekenden februar 2016 Referat Comwell - Korsør Distanceweekenden 27-28. februar 2016 Referat Comwell - Korsør Til stede: Deltagerliste (se bilag 1) Fra DRF: Michelle Kjær Petersen / Sportskoordinator (referent) Jens Erik Majlund / Generalsekretær Mette

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C.

Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C. DM Seniorklub København/Sjælland November 2011-11-08 Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C. Der var 35 medlemmer til stede. Til stede fra

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014 HYOR Bestyrelsens beretning 2014 Generalforsamlingen den 9. april 2015 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 09.04.2015: Økonomi og medlemstal: I 2014 har HYOR endnu en gang

Læs mere

Godkendelse af DU-referat fra 6. januar 2017

Godkendelse af DU-referat fra 6. januar 2017 Brøndby den 11. april 2017 Journalnummer 1103-17-mcn Referat af DU-møde Tirsdag den 4. april 2017 kl. 17.00 i Langeskov Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ), Jørgen Svane Sørensen

Læs mere

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 27.april 2008 10.30 til 16.00 på DTC i Vejle.

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 27.april 2008 10.30 til 16.00 på DTC i Vejle. Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 27.april 2008 10.30 til 16.00 på DTC i Vejle. Tilstede: Susie Mielby (SM), Birgitte Jensen (BJ), Kirsten Junker (KJ), Rose Henriksen (RH), Jens K. Nielsen (JKN), Maria

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 Til: Lokalforeningerne, 06-06-2016 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 1. Orientering fra kredsformanden v. Susanne Kjær Vi har pt. ikke en kredseftersøger,

Læs mere

4 KONTINGENT OG ØKONOMISK STRUKTUR

4 KONTINGENT OG ØKONOMISK STRUKTUR VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1 DANSK ISLANDSHESTEFORENING (DI) er en landsorganisation. Stk. 2 Foreningens sekretariat/kontor udgør DI s hjemsted. 2 FORMÅL Stk. 1 Det fælles overordnede formål er

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Vi har i distrikt 4 afholdt følgende: Internationalt stævner springning (Riders Cup) og military team CEP samt voltigering MBRK 3 landsstævner spring

Vi har i distrikt 4 afholdt følgende: Internationalt stævner springning (Riders Cup) og military team CEP samt voltigering MBRK 3 landsstævner spring Beretning for distrikt 4 for 2016 Traditionen tro vil bestyrelsen i distrikt 4 gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår. Alle jer klubber som arbejder ihærdigt på at lave aktiviteter for medlemmerne bør

Læs mere

Spm. 1. Er du medlem af DI? Ja Nej Nej, ikke mere Ubesvaret

Spm. 1. Er du medlem af DI? Ja Nej Nej, ikke mere Ubesvaret Spm. 1. Er du medlem af DI? Ja Nej Nej, ikke mere Spm. 28 Hvad er dit køn og alder? Kvinde, 0 15 år Kvinde, 16 17 år Kvinde, 18 24 år Kvinde, 25 66 år Kvinde, 67 100 år Mand, 0 15 år Mand, 16 17 år Mand,

Læs mere

Referat af Generalforsamling SDS d. 22/ i Tved Forsamlingshus.

Referat af Generalforsamling SDS d. 22/ i Tved Forsamlingshus. Referat af Generalforsamling SDS d. 22/1 2015 i Tved Forsamlingshus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden s beretning 3. Årsrapport 4. Budget 5. Kommende års kontingent 6. Indkomne forslag 7. Valg

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Kredsrådsmøde Onsdag d. 18. sep. 2019 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Referat Kredsformanden DM - fanen er pakket og bliver ikke glemt denne gang - 47 deltager fra kreds 1

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat 30 nov. Kl.17:00 DALUM

Springudvalgsmøde Referat 30 nov. Kl.17:00 DALUM Springudvalgsmøde Referat 30 nov. Kl.17:00 DALUM Til stede: Jakob (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Birgitte Tribler (TD ansvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012 Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Det er nu tid til igen at gøre status over året som er gået. Jeg vil i denne beretning

Læs mere

Mødereferat. Referat af møde for kontaktpersoner for Selvstændige Fysioterapeuter Uden OK 22. Juni 2010 i KBH. Dato for udarbejdelse: 06-07-2010

Mødereferat. Referat af møde for kontaktpersoner for Selvstændige Fysioterapeuter Uden OK 22. Juni 2010 i KBH. Dato for udarbejdelse: 06-07-2010 Mødereferat Referat af møde for kontaktpersoner for Selvstændige Fysioterapeuter Uden OK 22. Juni 2010 i KBH Dato for udarbejdelse: 06-07-2010 Deltagere: Jørn Mortensen, Anne Marie Jensen, Jane Kiss, Stefan

Læs mere

Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl Punkt-indhold Referat Ansvarlig

Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl Punkt-indhold Referat Ansvarlig Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl 19.00 Deltagende klubber: Ølgod, Grindsted, Vesterhede, Bøvl, Fanø, Næsbjerg, Skovlund, Tistrup, Sig/Thorstrup, Oksbøl, Esbjerg, Janderup, Tjæreborg, Årre,

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013 Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014. Igen tid til at gøre status. Jeg vil i denne beretning, som tidligere år, tegne et

Læs mere

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 19. august 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 19. august 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 19. august 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Bo K. Sørensen (BKS), Birgitte Jensen (BJ) Kirsten Junker (KJ), Rose Henriksen

Læs mere

U7-fodbold AAIF forår 2011. Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00

U7-fodbold AAIF forår 2011. Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00 U7-fodbold AAIF forår 2011 Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00 Agenda Træner team Spillere Træning Kampe Projekt nye spilletrøjer Forældre www.aabybrofodbold.dk Praktiske informationer Støt klubben Evt.

Læs mere

Referat: Vandpolo sektionens områdemøde

Referat: Vandpolo sektionens områdemøde Referat: Vandpolo sektionens områdemøde Dato: Den 26. april 2015 Mødetidspunkt: 09.00-12.30 Mødested: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Viggo Rasmussen (OSLF) (VR), Torben Baltzer

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

Referat af generalforsamling i Islandshesteklubben Thor d. 6. februar 2016

Referat af generalforsamling i Islandshesteklubben Thor d. 6. februar 2016 Referat af generalforsamling i Islandshesteklubben Thor d. 6. februar 2016 Finn Nejstgaard er valgt som dirigent. Lisbeth Larsen er valgt som stemmetæller. Lotte Thøgersen referent. Dirigent fastslår at

Læs mere

Appaloosa horse club Danmark

Appaloosa horse club Danmark I det følgende dokument vil du til alle tider kunne finder Appaloosa Horse Club Danmarks referater fra. Hhv. Generalforsamlingerne, samt bestyrelsens møder i de respektive år. 2014 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Forening. Skovridervej 1 8410 Rønde REFERAT. Dagsorden. 4) Den. Ad 1

Forening. Skovridervej 1 8410 Rønde REFERAT. Dagsorden. 4) Den. Ad 1 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 7. FEBRUAR 2011 Dansk Ride Instruktør Forening c/o Helle Eriksen Skovridervej 1 8410 Rønde E mail: drif@drif.dk Tlf. : 20 95 72 88 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens

Læs mere

Der er desværre ikke så meget læsestof denne gang, så jeg beder Jer se på hjemmesiden www.nihekla.dk, hvor der vil stå en masse om arrangementer.

Der er desværre ikke så meget læsestof denne gang, så jeg beder Jer se på hjemmesiden www.nihekla.dk, hvor der vil stå en masse om arrangementer. Hekla Nyt Så blev det tid til næste Hekla Nyt. Jeg beklager, det er kommet så sent, men der har været problemer med elektronikken og været ramt af sygdom, så har først kunne færdiggøre bladet nu. Der er

Læs mere

Dagsorden Afdeling Sport Dato

Dagsorden Afdeling Sport Dato Dagsorden Afdeling Sport Dato 12-09-2016 Deltagere: Jakob Leth (SU), Jannick Holm (DU), Lise Berg (VU), Tina Foldager (TS), Helene Bech (HU), Torben Hinrichsen (DIU), Christian Struck (MU), Jan Stampe

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Generalforsamling i SDS d. 16. januar 2014. Dagsorden:

Generalforsamling i SDS d. 16. januar 2014. Dagsorden: Generalforsamling i SDS d. 16. januar 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelses- og godkendelse af årsregnskab 4. Fremlæggelses- og godkendelse af budget 5. Valg til

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

Pytla s general forsamling den 14. marts 2017

Pytla s general forsamling den 14. marts 2017 Pytla s general forsamling den 14. marts 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Kasseren fremlægger regnskab herunder fastlæggelse af kontingent for efterfølgende år

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015

Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015 Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015 Referent: Hon. Sekretær Stig Borg William Grahn, formand for Asserbo Golf Club, bød forsamlingen velkommen og mindedes sammen med de

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

VELKOMMEN TIL FC BELLA

VELKOMMEN TIL FC BELLA VELKOMMEN TIL FC BELLA PIGE/SENIOR FODBOLD I MØRKHØJ, GLADSAXE KOMMUNE FC Bella, c/o Jimmy Magelund, Nissumvej 41, 2860 Søborg Telefon 3031 7315 E-mail: info@fcbella.dk CVR-nr.: 29670374 Bankkonto: 1551-4485012109

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Mailboks: Line Bluhme Kjøller, og ansvarlig for afslutning og svar tilbage. Facebook: Fælles opgave

Mailboks: Line Bluhme Kjøller, og ansvarlig for afslutning og svar tilbage. Facebook: Fælles opgave MØDEREFERAT Møde: Bestyrelsesmøde MGA-DK Dato: 29. marts 2016 Referat nummer: 2-2016 Referat dato: 29. marts 2016 Referent: MKR Sider: 5 Deltagere: Charlotte Jenvall (CJ) Tina Peters (TP) Jørgen Paarup

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Møde mellem Dansk Frieser Forbund & Lokalforeninger

Møde mellem Dansk Frieser Forbund & Lokalforeninger Møde mellem Dansk Frieser Forbund & Lokalforeninger Deltagere; Frieser Nord Kasper Bendix Poulsen Formand Frieser Nord Eline W Larsen Suppleant Frieser Syd Line Detlefsen Formand Frieser Sjælland Lone

Læs mere

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul.

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul. Der er mødt 29 stemmeberettigede medlemmer op. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Lars Nielsen Referent: Rikke Grossmann 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Kim Øgle Ottosen fremlægger

Læs mere

STÆVNEANLÆG for islandske heste

STÆVNEANLÆG for islandske heste DANSK ISLANDSHESTEFORENING STÆVNEANLÆG for islandske heste HESTEBYEN Oplysning om ansøger Formålet med projektet Baggrund for projektet og målgruppe Beskrivelse af projektets aktiviteter Hvordan formidles

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl. 17.00 Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Afbud: Guller 1. Godkendelse af dagsordenen for møde Godkendt 2. Godkendelse af referat af

Læs mere

Indhold. Alrid er. Alrid er... De fem decipliner. Regler - 6. ALRID 6.1 GENERELT DEFINITION IDÉGRUNDLAG FORMÅL OPGAVE GENNEMFØRELSE GENERELLE REGLER

Indhold. Alrid er. Alrid er... De fem decipliner. Regler - 6. ALRID 6.1 GENERELT DEFINITION IDÉGRUNDLAG FORMÅL OPGAVE GENNEMFØRELSE GENERELLE REGLER Alrid er... Alrid - Indhold Alrid er... Indhold Alrid er De fem decipliner Alrid er Det absolut mest specielle ved den islandske hest, er de 5 gangarter. Den alsidige islænder skal derfor vise, at den

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat af generalforsamling AK Viking, den

Referat af generalforsamling AK Viking, den Referat af generalforsamling AK Viking, den 19.5. 2016. 12 Fremmødte. 1. 2.. 3 Valg af dirigent Her blev Kaj Helmer Madsen valgt. Formandens beretning. Beretningen indsat som bilag 1, efter referatet.

Læs mere

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl. 12.00 i Glamsbjerg Tilstede: Birgitte, Heidi, Belinda,, Hanne og Tine. Ninette pr telefon og Anna dele af mødet pr. telefon. Ikke til

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Generalforsamling hos de grønne quiltere afholdt i Fuglevad mølle tirsdag d. 6. oktober 2015, kl. 18.00.

Generalforsamling hos de grønne quiltere afholdt i Fuglevad mølle tirsdag d. 6. oktober 2015, kl. 18.00. REFERAT Generalforsamling hos de grønne quiltere afholdt i Fuglevad mølle tirsdag d. 6. oktober 2015, kl. 18.00. Der var 41 fremmødte. 1. Dirigent : Hanne Johansen blev valgt 2. Referant : Ulla Ljørring

Læs mere

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet.

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet. Referat af bestyrelsesmøde i Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Afholdt fredag d. 26.oktober 2018 fra kl. 9 15 på Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C Afbud: Tommy Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt)

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Referat, 3F Ungdomsudvalg d. 15.-17. Maj 2015

Referat, 3F Ungdomsudvalg d. 15.-17. Maj 2015 Referat, 3F Ungdomsudvalg d. 15.-17. Maj 2015 Deltagere: Toke, Daniel, Dennis O., Simona, Rasmus, Rikke, Dennis G., Amanda, Louise, Nikolaj, Kim, Bjørn, Tobias, Morten F., Morten E., Pernille, Lars og

Læs mere

Generalforsamling på Dalum Landbrugsskole, Odense d. 17. november 2012 kl. 10.00

Generalforsamling på Dalum Landbrugsskole, Odense d. 17. november 2012 kl. 10.00 Generalforsamling på Dalum Landbrugsskole, Odense d. 17. november 2012 kl. 10.00 Dagsorden: A Valg af dirigent og referent B Bestyrelsen aflægger beretning C Fremlæggelse af det reviderede regnskab samt

Læs mere

Referat juniormødet 2015. 18. januar 2015, kl. 14.00. Idrættens hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Referat juniormødet 2015. 18. januar 2015, kl. 14.00. Idrættens hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Referat juniormødet 2015 18. januar 2015, kl. 14.00 Idrættens hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Velkommen Sæson 2014 Hvad har været godt? - Stor opbakning til stævner/kampe. Alle stævner har været

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HSDK

Ordinær generalforsamling i HSDK Ordinær generalforsamling i HSDK Afholdes i år d. 22. marts 2015 kl. 14.00 i Tune Menighedscenter, Tune center 17, 4030 Tune. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning

Læs mere

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G MG- U D V I K L I N G - C e n t e r f o r s a m t a l e r, d e r v i r k e r E - m a i l : v r. m g u @ v i r k e r. d k w w w. v i r k e r. d k Nyhedsbrev N u m m e r 1 2 J u l i 2 0 1 4 Velkommen I d

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 2. Godkendelse af sidste mødereferat og ekstraordinær generalforsamlings referatet. a) Opfølgning på rengøring ved udflytning

Bestyrelsesmøde. 2. Godkendelse af sidste mødereferat og ekstraordinær generalforsamlings referatet. a) Opfølgning på rengøring ved udflytning Bestyrelsesmøde REFERAT 13 03 2014 19:00 21:15 FÆLLESRUMMET DAMAGER MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Tais Sandal Nissen Bestyrelsesmøde Tais Sandal Nissen Henrik Bendtsen TIDTAGER DELTAGERE

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere