0. Godkendelse af referat fra 9. maj Udskydes til næste møde.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "0. Godkendelse af referat fra 9. maj Udskydes til næste møde."

Transkript

1 Mødedato: Sted Søagergaard, Flødstrupvej 4, 5540 Ullerslev Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 79/2017 Emne: Bestyrelsesmøde 0. Godkendelse af referat fra sidste møde 1. Siden sidst 2. Bestyrelsens sammensætning 3. Vision, mål og handleplan 4. Fremtidig arbejdsform 5. Medlemsrekruttering og kommunikation 6. Nyt fra Projektstyregruppen 7. Eventuelt Deltagere: Lars Norring (LN) Klaus Rask Petersen (KRP) Torben Andersen (TMA) Henrik Due (suppleant) Kenneth Laursen (suppleant) Afbud: Carsten Larsen (CLA)) Kristian Christensen (KC) Henry K. Andersen (HKA) Anette Larsen Liselotte Jakobsen (suppleant) Sekretariatet: Karin Rye Riddermann Indledningsvist kan det konstateres, at bestyrelsen grundet det store frafald ikke på dette møde er beslutningsdygtig, og dermed betragtes mødet som et statusmøde med interne drøftelser. 0. Godkendelse af referat fra 9. maj Udskydes til næste møde. 1. Siden sidst: a. Ind- og udmeldelser 1 indmeldelse siden sidst (Water & Wellness Flintholm) se i øvrigt bilag 1 Foreningen har pt. 339 medlemmer. b. AquaPunkt Gigtforeningen har flyttet AquaPunkt over i deres Forebyggelse og behandlings-afdeling frem for Markedsføring, hvor projektet hidtil har været forankret. Dermed har vi fået ny projektleder, Eva Bredal Toft, der er uddannet fysioterapeut med en overbygning i Sundhedsfremme. Eva virker kompetent og engageret, og arbejder allerede nu på to overordnede opgaver: dels at skaffe flere midler fra TrygFonden (hun og CL har været til møde, hvor de ikke var afvisende), dels at få liv i projektet igen ved bl.a. at promovere Store Vanddag. Karin og Leila har været til opstartsmøde med Eva omkring Store Vanddag, og foreslår at DSF bidrager med tre indsatser:

2 i. Opdatering af oplysninger om tovholdere i de enkelte svømmehaller vi mangler en ejerskabsfornemmelse ude i hallerne ii. En spørgeskemaundersøgelse hen over sommeren blandt de nuværende AquaPunkt-haller, hvor vi spørger hallerne om deres engagement/tilfredshed med konceptet, hvor mange brugere de har, om de laver hold o.lign. iii. En mere målrettet kampagne (evt. besøg i AP-hallerne), hvor vi gennem dialog og sammenhold sikrer engagement og opmærksomhed på projektet ude i svømmehallerne. Gode inputs til at genoplive projektet. Vigtigt at sikre kvalitet, vedligeholdelse mv. Kunne man i stedet for roadshow m. Leila oprette Ambassadør-korps, som tager sig af at besøge svømmehallerne i eget nærområde? c. Erhvervslivredderprøven Orientering ved Kristian afventer næste møde d. Svømmebadsassistentuddannelsen Arbejdsgruppen arbejder stadig på at færdiggøre 10.punktsplan, og ønsker efter sidste møde endnu mere kvalificeret data omkring behov, antal svømmehaller mv. DSF bidrager med analyse af behovet for uddannelsen, der gennemføres via 3 fokusgruppeinterviews i uge 27, så data forhåbentligt ligger klar inden sommerferien. DSF arbejder ydermere på at fremskaffe liste over samtlige svømmebade med offentlig adgang i DK kommunerne oplyser beredvilligt, hvem de fører tilsyn med, og vi arbejder på at listen er komplet inden udgangen af uge 28. Vi skal overveje tiltag til at sikre deltagere på hold 8. Hold 7 har positive tilbagemeldinger. DSF har forpligtet sig til at kvalificere data omkring antallet af svømmebade og behovet for uddannelsen i fremtiden. Der ligger en stor opgave i at markedsføre den positive udvikling. e. Aqua Akademiet Stadig større interesse for interne kurser. Torben har sammen med René Agerholm (Energispecialist) udarbejdet fælles kursus indeholdende gennemgang af svømmehallen mv. Næste kursus er vores Aqua Boot Camp, der som sædvanligt er lidt sløv på tilmeldingssiden på trods af rigtigt gode tilbud på tidlig tilmelding Derefter kører efterårets kurser som planlagt. Økonomien er fornuftig, men ikke voldsomt overskudsgivende. f. Andet: SportsFair

3 CL og KR har været til evalueringsmøde med MESSE C og Sportsfaciliteter.dk. Generelt har der været positive tilbagemeldinger fra både besøgende og udstillere omkring årets messe. Mange gode nyheder/tiltag og den sædvanlige oplevelse af, at torsdag eftermiddag var mennesketom. Udstillerne har en oplevelse af at der var mange flere besøgende end i 2015 og 2016, selv om besøgstallet ligger stabilt det kunne tyde på, at den enkelte besøgende har brugt mere tid på messen. Der er enighed om, at vi arbejder hen i mod en endnu større messe i 2019, hvor vi dels vil forsøge at skabe samarbejder med andre organisationer, der kan have interesse i at samarbejde omkring messen (IDAN, LOA-fonden, DSI, Dansk Legepladsselskab o.lign.). Derudover vil vi arbejde endnu mere på at brande SportsFair som videnscentrum for idrætsfaciliteter. Pt. arbejder vi på den marts For at projektet skal lykkes, skal vi forberede konferenceprogram allerede i foråret Sportsfaciliteter.dk afholder deres generalforsamling i 2018 under IDAN-konferencen i Vejen, og inviterer DSF til at gøre det samme. Vi har imidlertid reserveret Hotel Legoland i dagene: april Vi holder fast i vores plan om at afholde årsmøde på Hotel Legoland i Billund, og overlader til gruppen at sætte gang i planlægningen. SportsFair 2019: Vi kan kun støtte op om at inddrage flere organisationer i udviklingen af SportsFair. Rådet for større Badesikkerhed: Har tilsyneladende genoplivet deres idé med at genopfinde ulykkesrapporteringen i svømmehallen, så den digitale indberetning foregår nemmere og i en bedre form. Liselotte sidder med i arbejdsgruppen, der har været til møde med Rådet. 2. Bestyrelsens sammensætning De tilstedeværende drøftede mulige emner til at overtage formandsposten fra generalforsamlingen Forslag til ny konstituering sættes på dagsordenen til næste bestyrelsesmøde. 3. Vision, mål og handleplan Udskydes. Der indkaldes til ekstraordinært bestyrelsesmøde den 18. august, hvor kun dette punkt er på dagsordenen.

4 4. Fremtidig arbejdsform AquaShare kan anvendes til bestyrelsens interne arbejde. Karin udarbejder enkel manual og demonstrerer på næste møde, hvor alle er samlet. Det vil være en fordel, hvis alle får sig oprettet og logger ind på systemet inden mødet. 5. Kommunikation Oplæg gennemgås og debatteres. Vi skal brande os bedre evt. nyt navn (dette sættes på næste bestyrelsesmøde) vi har behov for et navn, der i højere grad signalerer foreningens bredde. Medlemsrekruttering: kampagne for campingpladser, hoteller mv. 6. Projektstyregruppen Projektstyregruppen har afholdt møde den 9. maj 2017, og arbejder pt med følgende projekter: 1. Groupcare: Groupcare er tilrettet i hht. Projektstyregruppens ønsker, men det er et relativt komplekst system, og vi er gået i tænkeboks mht. hvordan vi får det implementeret ved medlemmerne, så vi sikrer succesen. Vi har kørt en konkurrence omkring navnet, og valget er faldet på AquaShare der er foreslået af Liselotte Jacobsen. Bedste forslag er pt at vi inviterer medlemmerne til en række netværksmøder, hvor vi dels kan opfordre til opstart af regionale netværksgrupper, og så samtidig kan introducere medlemmerne til systemet. Dette vil umiddelbart være den bedste løsning såfremt vi kan få folk til at møde op, men vil også være ressourcekrævende og koste sekretariatstimer. 2. Fækale Uheld: CL har været til møde med Miljøstyrelsen, der nu sætter gang i projekt omkring afklaring af risikoen ved fækale uheld. CL har foreslået at de benytter Niras og Rambøll som rådgivere, og vi har derfor indsat Kristian som repræsentant for svømmebade og Carsten Heuck Jørgensen fra Sweco som rådgiver i styregruppen begge også repræsenterende Dansk Svømmebadsteknisk Forening. 3. Åbent Vand: En projektgruppe arbejder på at udvikle et koncept/idékatalog, som svømmebadene kan bruge til at invitere offentligheden ind i svømmehallen. Målgrupper kan både være den brede offentlighed, skolebørn, elitesvømmere, pensionister eller politikere og formålet vil være at oplyse om mekanismerne i svømmehallen: hvorfor ER det vigtigt at vaske sig, hvordan fungerer vandbehandlingen, hvilke udfordringer har livredderne, hvad vil det sige at arbejde i en svømmehal osv. osv. Idékataloget forventes færdiggjort i løbet af august måned.

5 4. Rengøringsanvisning: Jan Nicolaisen og Jette Michaelsen er i gang med at gennemgå foreningens hidtidige anvisninger/publikationer omkring rengøring for at se, om de evt. kan opdateres. 5. Vandprøver: En projektgruppe arbejder på at udforme en anvisning i at tage vandprøver hvordan tages en prøve korrekt, hvilke faktorer spiller ind mv. Formålet med projektet er at sætte svømmehalslederne i stand til at stille bedre og mere specifikke krav til prøvetagningen (både laboratorie og kommune) og evt. indgå i en mere konstruktiv dialog omkring valg af leverandør og resultatet af vandprøverne. 6. Ventilation og indeklima: Klaus og Torben har igangsat udarbejdelsen af et Best Practice for ventilation i svømmehaller styringsparametre mv. Resultat: 1-2 A4 sider med gode råd/værdier for ventilation i svømmehaller. (har bl.a. allerede udmøntet sig i kursus omtalt under Aqua Akademiet). 7. Specialisterne kommer Klaus inviterer de videnstunge og forskningsbaserede specialister (Ole Grønborg m.fl.) til et fælles møde, hvor de har mulighed for at diskutere udfordringer med vandbehandling eller andet i fred her kan de også drøfte, hvad de evt. kunne tænke sig at forske i o.lign. Ingen kommentarer Projektstyregruppen mødes den 28. juni for at tage status og arbejde videre med projekterne. Gruppen skal have valgt en formand. 7. Eventuelt Bladet: Næste nummer af bladet er stort set disponeret med fokus på OPP/OPS (inspireret af Flintholm), Vand Virker-projektet, AquaPunkt Store Vanddag og Hygiejne hvorfor det er så vigtigt at vaske sig mv. Vi mangler dog ret mange annonce-indtægter for at få bladet til at løbe rundt. Det vil være en stor hjælp, hvis I alle kan tænke om I anvender leverandører, der ikke annoncerer for at pege os i den rigtige retning. Næste nummer af bladet (der udkommer primo december) er nummer 50, og redaktionsgruppen påtænker at fejre dette med fokus på bladet gennem tiden og lignende. Temaet for dette nummer bliver café- og kiosk-drift: udfordringer, alternativer mv., da vi vurderer, at der her vil være stort potentiale for mange nye annoncører. Alle input til både historier og annoncører modtages gerne. OPP/OPS artiklen må godt være kritisk omkring ulemperne ved projekterne får man et godt produkt ved at indgå OPS-samarbejder. Den politiske vinkel?

6 Medlemsarrangementer: 18. maj 2017: 82 Deltagere på temadag om sikkerhed i Fredericia evaluering vedhæftet. Planlægningsgruppen arbejder videre med den feed-back, der er kommet. 24. august: ERFA-møde i Herning Svømmehal Jette Michaelsen har godt styr på programmet mv. 18. september: Temadag i samarbejde med Miljøstyrelsen omkring Vejledning til Godkendelse af svømmebade. Indhold: Oplæg til diskussion om Bedste Anvendelige Teknologi hvem bestemmer hvad det er? Går kommunerne for vidt i deres procedure? Der henvises til DS477, men kommunerne bruger vejledningen til normen, som er mere forsigtig. Skal vi have Processing på banen med input? Evt. introduktion til teknikkælderen skal vi lave dagen 2-sporet for at tilgodese begge målgrupper? Bør den afholdes både øst og vest? Hvor kan vi være med en god kælder? Målgruppe: Kommunens godkendere Rådgivere og Svømmehalsledere Hammerich og Thimsen har været til møde med Miljøstyrelsen hvad var udbyttet? Mangler indhold hvordan laver vi et interessant møde, der er bygget op omkring Vejledningen til godkendelse af svømmebade. Karin ringer til Rikke og hører hvordan det går. 21. september: Netværksdag for svømmebadsteknikere Svømmebadstekniker-dag temadagen kunne evt. afholdes ved Michael i DGI Herning. Evt. case omkring ventilation el.andet. Torben kontakter Michael. Membranteknologi på vandbehandlingen delstrømsmembraner. Spidstanke til genvindingsanlæg november: Studietur til Köln-messen. Fleksibel tur hvor deltagerne kan vælge flyafgang, hotel og deltagelse på ekskursion over for mere messe. Bliver interessant at se, om der er et mønster. Tidligere HI-tur skal også afsted (men lægger op til at alle selv står for deres rejsearrangement og man så bare mødes dernede).

7 Connectsport annoncerer også tur til messen på samme dage, som vi har. 29. november: ERFA-møde med fokus på rengøring i svømmehallen: Kenneth fra Cabola. Best Practice. Afkalker klinker mv. Omvendt osmose april 2018: Årsmøde på Hotel Legoland i Billund: planlægningsgruppen påbegynder umiddelbart efter sommerferien planlægningen. Input til oplæg el.lign. modtages derfor meget gerne. Andet: Der indkaldes til ekstra bestyrelsesmøde den 18. august med konstituering og handleplan (vision og mål) som eneste punkter på dagsordenen.

0. Referaterne fra den 13. og 14. april godkendes uden yderligere kommentarer.

0. Referaterne fra den 13. og 14. april godkendes uden yderligere kommentarer. Mødedato: 06.05.2015 Sted: Alectia, Kolding Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 63/2015 Emne: Bestyrelsesmøde 0. Godkendelse af referater fra den 13. og den 14. april 2015 1. Siden sidst a. Ind- og

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Mødedato: 12.06.2018 Sted Niras, Jupitervej 1, 6000 Kolding Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 88/2018 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Karin Rye Riddermann. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 78/2017

Karin Rye Riddermann. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 78/2017 Mødedato: 09.05.2017 Sted Niras, Jupitervej 1, 6000 Kolding Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 78/2017 Emne: Bestyrelsesmøde 0. Godkendelse af referater fra sidste møde 1. Siden sidst 2. Regnskab

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Mødedato: 06.12.2017 Sted FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, 3400 Hillerød Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 83/2017 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden:

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Mødedato: 30.10.2017 Sted Systemair Expo, Bøgekildevej 6, 8341 Hasselager Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 82/2017 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden:

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Mødedato: 29.01.19 Ref. nr. 92/2019 Dagsorden: Emne: Sted Niras, Jupitervej 1 Bestyrelsesmøde Referent: Karin Rye Riddermann 1. Godkendelse af referat fra

Læs mere

0. Godkendelse af referater Begge referater godkendes uden bemærkninger. 1. Siden sidst Karin Rye Riddermann. Ref. nr.

0. Godkendelse af referater Begge referater godkendes uden bemærkninger. 1. Siden sidst Karin Rye Riddermann. Ref. nr. Mødedato: 12.09.2017 Sted Niras, Jupitervej 1, 6000 Kolding Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 81/2017 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 0. Godkendelse af referat fra 20. juni samt 18. august 1. Siden

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Mødedato: 13.03.2018 Sted Hotel Legoland, Åstvej 10, 7190 Billund Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 85/2018 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Mødedato: 30.10.18 Ref. nr. 90/2018 Dagsorden: Emne: Sted Niras, Jupitervej 1, 6000 Kolding Bestyrelsesmøde Referent: Karin Rye Riddermann 1. Godkendelse

Læs mere

0. Godkendelse af referat Referatet godkendes uden bemærkninger

0. Godkendelse af referat Referatet godkendes uden bemærkninger Mødedato: 10.06.2016 Sted Alectia, Jupitervej 1, 6000 Kolding Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 72/2016 Emne: Bestyrelsesmøde 0. Godkendelse af referat fra den 3. maj 1. Kort orientering siden sidst

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Mødedato: 23.01.2018 Sted Niras, Jupitervej 1, 6000 Kolding Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 84/2018 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Hvordan forholder vi os til beslutningerne på Generalforsamlingen vedr. projekter.

Hvordan forholder vi os til beslutningerne på Generalforsamlingen vedr. projekter. Mødedato: 03.05.2016 Sted Hotel Comwell Middelfart Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 71/2016 Emne: Bestyrelsesmøde 0. Godkendelse af referater fra den 14. og 15. marts 2016 1. Siden sidst a. Ind-

Læs mere

04.09.2014. Sekretariatet, Grimhøjvej 4a, 8220 Brabrand. Karin Rye Caspersen. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 58/2014

04.09.2014. Sekretariatet, Grimhøjvej 4a, 8220 Brabrand. Karin Rye Caspersen. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 58/2014 Mødedato: 04.09.2014 Sted: Sekretariatet, Grimhøjvej 4a, 8220 Brabrand Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 58/2014 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Siden sidst a. Ind- og udmeldelser b. AquaPunkt

Læs mere

26.11.2014. Hotel Sauntehus, Hornbæk. Karin Rye Caspersen. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 59/2014

26.11.2014. Hotel Sauntehus, Hornbæk. Karin Rye Caspersen. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 59/2014 Mødedato: 26.11.2014 Sted: Hotel Sauntehus, Hornbæk Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 59/2014 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Siden sidst a. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde 4. september

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Mødedato: 24.04.2018 Sted Sekretariatet, Toldboden 3, 8800 Viborg Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 87/2018 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Præsentation

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Svømmebadsteknisk Forening Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Svømmebadsteknisk Forening Onsdag den 10. april 2013 på MESSE C, Fredericia Dagsorden A. Valg af dirigent. B. Fremlæggelse og godkendelse af bestyrelsens beretning.

Læs mere

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Referat. Bestyrelsesmøde 27. april Holgers kontor Gladsaxevej Søborg. Kl

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Referat. Bestyrelsesmøde 27. april Holgers kontor Gladsaxevej Søborg. Kl Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Referat Bestyrelsesmøde 27. april 2016 Holgers kontor Gladsaxevej 200 2860 Søborg Kl. 15.00 18.00 Karin Rye Riddermann 03-05-2016 Mødedato: 27.01.2016 Sted: Gladsaxe

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde 26. januar Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Toldboden 3, 2. sal, D Viborg. Kl

Referat. Bestyrelsesmøde 26. januar Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Toldboden 3, 2. sal, D Viborg. Kl Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Referat Bestyrelsesmøde 26. januar 2016 Toldboden 3, 2. sal, D18 8800 Viborg Kl. 9.00 13.00 Mødet afholdes i Mødelokalet i stueetagen Karin Rye Riddermann 02-02-2016

Læs mere

20.05.2014. Alectia, Jupitervej 1, 6000 Kolding. Karin Rye Caspersen. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 57/2014

20.05.2014. Alectia, Jupitervej 1, 6000 Kolding. Karin Rye Caspersen. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 57/2014 Mødedato: 20.05.2014 Sted: Alectia, Jupitervej 1, 6000 Kolding Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 57/2014 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Siden sidst a. Ind- og udmeldelser b. AquaPunkt c. Erhvervslivredderprøven

Læs mere

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Referat. Bestyrelsesmøde 1. juni Slotssøbadet Hospitalsgade Kolding. Kl

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Referat. Bestyrelsesmøde 1. juni Slotssøbadet Hospitalsgade Kolding. Kl Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Referat Bestyrelsesmøde 1. juni 2016 Slotssøbadet Hospitalsgade 15 6000 Kolding Kl. 11.30 15.00 Karin Rye Riddermann 06-06-2016 Mødedato: 01.06.2016 Sted: Slotssøbadet,

Læs mere

Toldboden 3, 2. sal 8800 Viborg Tlf CVR nr Dansk Svømmebadsteknisk Forening CVR nr.

Toldboden 3, 2. sal 8800 Viborg Tlf CVR nr Dansk Svømmebadsteknisk Forening CVR nr. Toldboden 3, 2. sal 8800 Viborg Tlf. 51276144 www.midtrevision.dk CVR nr. 39065797 Dansk Svømmebadsteknisk Forening CVR nr. 16 78 47 88 Årsregnskab for 2017 Dansk Svømmebadsteknisk Forening INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Svømmebadsteknisk Forening Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Svømmebadsteknisk Forening Onsdag den 9. april 2014 på Hotel Trinity, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia Dagsorden A. Valg af dirigent. B. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

Toldboden 3, 2. sal 8800 Viborg Tlf CVR nr Dansk Svømmebadsteknisk Forening CVR nr.

Toldboden 3, 2. sal 8800 Viborg Tlf CVR nr Dansk Svømmebadsteknisk Forening CVR nr. Toldboden 3, 2. sal 8800 Viborg Tlf. 51276144 www.midtrevision.dk CVR nr. 39065797 Dansk Svømmebadsteknisk Forening CVR nr. 16 78 47 88 Årsregnskab for 2018 Dansk Svømmebadsteknisk Forening INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Danmarks nye, faglige netværk for ansatte og ledere i svømmebade

Danmarks nye, faglige netværk for ansatte og ledere i svømmebade Danmarks nye, faglige netværk for ansatte og ledere i svømmebade Baggrund Ønske om mere erfaringsudveksling Ønske om opsamling af viden fra erfarne rotter Ønske om at kunne finde frem til kollegaer med

Læs mere

Referent: 2. Forretningsorden, Årets gang, Strategi og Handleplan, organisering, bestyrelsens opgaver og fordeling af disse

Referent: 2. Forretningsorden, Årets gang, Strategi og Handleplan, organisering, bestyrelsens opgaver og fordeling af disse Mødedato: 19.05.2014 Sted: Vejen Idrætscenter Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 01/2014 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Præsentation og konstituering 2. Forretningsorden, Årets gang, Strategi

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat

Bestyrelsesmøde - referat Bestyrelsesmøde - referat Mødedato: 05.11.2014 Sted: Fredericia Idrætscenter Vestre Ringvej 100 7000 Fredericia Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 03/2014 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 0. Godkendelse

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Godkendt referat RB-møde 190306 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Bestyrelsesmødet afholdes i Randers Laksetorvet 1 C.3.10, 8900 Randers Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Danske Risikorådgivere. Bestyrelsesmøde

Danske Risikorådgivere. Bestyrelsesmøde Referat Danske Risikorådgivere Bestyrelsesmøde Dato: Onsdag den 11. september 2013 Sted: Cafe Hack, Aarhus (Aarhus Teater) Tidspunkt: Kl. 10.00 Til stede: Steen Nedergaard Jensen / formand Torben Jacobsen

Læs mere

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4138898 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 04-03-2018 Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde

Læs mere

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Referat. Bestyrelsesmøde 31. august Midtfyns Fritidscenter Søvej Ringe. Kl

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Referat. Bestyrelsesmøde 31. august Midtfyns Fritidscenter Søvej Ringe. Kl Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Referat Bestyrelsesmøde 31. august 2016 Midtfyns Fritidscenter Søvej 34 5750 Ringe Kl. 10.00 13.00 Karin Rye Riddermann 05-09-2016 Mødedato: 31.08.2016 Sted: Midtfyns

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat

Bestyrelsesmøde - referat Mødedato: 06 09.2015 Sted: Vejen Idrætscenter Petersmindevej 1 6600 Vejen Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 08/2015 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra 30. april 2015 2.

Læs mere

Afbud: Marianne Roth Sørensen, Silja Junker Jørgensen, Helle Svendsen, Marie Kaas, Karin Horsted, Anette Bisgaard

Afbud: Marianne Roth Sørensen, Silja Junker Jørgensen, Helle Svendsen, Marie Kaas, Karin Horsted, Anette Bisgaard Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde tirsdag 3. maj 2016 Deltagere: Jørgen Peschardt, Anne

Læs mere

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer)

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer) Referat af Kredsbestyrelsesmøde, FSL, kreds 5. Sted: Det Kongelige Vajsenhus Dato: Onsdag d. 4/5 kl. 15.00 19.30 Kredsbestyrelsen: Jens Bjørklund (JB), Torben Falkenberg (TF), Annika Larsen (AL), Kristine

Læs mere

Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl

Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl. 09.30-10.30 Sted Nordsøen Oceanarium, Willemoesvej 2, 9850 Hirtshals - mødelokale: Stornoway Deltagere: Anne-Dorte Krog, Aalborg Kommune Arnold

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl på DGI Midtjyllands kontor i Silkeborg

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl på DGI Midtjyllands kontor i Silkeborg DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 10. januar 2019 Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl. 17.30-21.00 på DGI Midtjyllands

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup DAGSORDEN Bestyrelsesmøde Dato: 10. oktober 2017 Tidspunkt: Kl. 17.00 20.00 Sted: Administrationsbygningen, Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl. 10-16 Deltagere: Eva, Kristian, Birte (11-16),, Anja, Maria (med på skype). Afbud: Birgitte, Hanne. Ordstyrer: Referent: Kristian De angivede tider er sluttidspunkt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 9. december 2013 Tid: Kl. 17:30 22:00 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhuset Kenneth Bøggild, Henrik Mütze, Peter Jensen, Christina Rasmussen,

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Det Frivillige Samråd

Det Frivillige Samråd Det Frivillige Samråd Referat Dato 24. februar 2015 Mødetidspunkt 17:30-19:30 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 4, Præstø (Glasburet) Østerbro 2, Præstø Pia Westergaard (formand), Kim Errebo (næstformand),

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl 1 Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Afbud: Bemærk: Jacob, Thomas, Maria, Jytte og Michael (H)øring eslutning rientering (D)røftelse Ordstyrer: Simon

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat

Bestyrelsesmøde - referat Mødedato: 20.08.2015 Sted: Gladsaxe Sportscenter Vandtårnsvej 57 2860 Søborg Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 09/2015 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra 9. juni 2015 2.

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Referat af FU-møde den 19. august 2009 på Selandia CEU, Bredahlsgade 1, 4200 Slagelse bestyrelseslokalet

Referat af FU-møde den 19. august 2009 på Selandia CEU, Bredahlsgade 1, 4200 Slagelse bestyrelseslokalet Deltagere: ESB-netværkets forretningsudvalg o Anette Halvgaard (AH) o Michael Kaas-Andersen (MKA) o Mogens Schlüter (MS) ESB-sekretariatet o Lajla Pedersen (LAP) Afbud: o Kent W. Kristensen (KWK) August

Læs mere

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet.

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet. REFERAT Bestyrelsesmøde 10. januar 2012 kl. 17.15 på kontoret i Brøndby Deltagere: Afbud: Niels Staun (), Nis Blaxekjær (), Peter Chapman (), Povl Lund Nielsen (PLN), Jesper Laustsen (JL), Lise Usinger

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014

Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014 Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014 Til stede: Jane Brøndum (JB), Jeppe Vestenaa (JV), Lisa Vogel (LV), Jannick Jakobsen (JJ), Dan Olvhøj (DO), Anders Gadkjær (AG), Coilin Jeritslev (CJ),

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

Referat netværksmøde for kliniske undervisere d

Referat netværksmøde for kliniske undervisere d Referat netværksmøde for kliniske undervisere d. 18.09.17 Referent: Stine Ordstyrer: Esra 1. Uddannelsesleder Ane kruse holder oplæg fra 9-10 Ane beretter om skolens tanker omkring opbygningen af dokument

Læs mere

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013 BESTYRELSESMØDE Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013 Deltagere: Ikke mødt: Afbud: Referent: Mikkel Gundersen, Niels Kyhn, Steen Slot-Nielsen, Anette Svendsen, Lindis Mikkelsen Ingen Uffe Witt,

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi.

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi. Spejdernes bestyrelse 6. december 2018 kl. 20.30-22 Skype for business REFERAT Deltagere: Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak, Lisbeth Trinskjær,

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent VIA-DSR møde Sted: Studenthouse Ammunitionsvej 1 Viborg, Denmark Mødedato: 12. november 2016 Kl. 9-11 Deltagere, Næstformand Christopher Ammentorp, Sarah Kamstrup, Anders Andersen, Thai Fuglsang, Cristian

Læs mere

5. Fremlæggelse og godkendelse af estimat 2016 og budget 2017, herunder fastsættelse af kontingenter for næste år

5. Fremlæggelse og godkendelse af estimat 2016 og budget 2017, herunder fastsættelse af kontingenter for næste år Referat fra Generalforsamlingen 2016 Den 12. april 2016, kl. 16.00 Afholdt ved Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19)

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) d. 15.01 16 REFERAT Deltagere: Casper, Tommy og Thore (fodbold), Anne Marie, Majbrit og Susan (håndbold), Marcus (badminton), Ib F. N. Ann Referat ifølge dagsorden: Velkommen

Læs mere

Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. Referatet fra mødet i forretningsudvalget d. 9. december 2016 blev godkendt.

Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. Referatet fra mødet i forretningsudvalget d. 9. december 2016 blev godkendt. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 13. februar 2017 kl. 19.00 i mødelokalet i hallen i Vig. Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Lone Nielsen.

Læs mere

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde Mandag den 12. september 2016 kl. 17.00 19.00 på lærerværelset Referat Beslutningsprotokol Tilstede: Kennet, Kristian, Kia, Michael H., Michael

Læs mere

Referat af ESB-styregruppemøde den 13. december 2010 kl. 10.00 15.00 på Syddansk Erhvervsskoles Kursuscenter, Munkerisvej 161, 5220 Odense SØ

Referat af ESB-styregruppemøde den 13. december 2010 kl. 10.00 15.00 på Syddansk Erhvervsskoles Kursuscenter, Munkerisvej 161, 5220 Odense SØ Deltagere: ESB-netværkets styregruppe o Karin Rosenmejer o Kirsten Habekost o Mia Rasmussen o Mogens Schlüter o Yvonne Andersen o Anne Birthe Mortensen (suppleant) ESB-sekretariatet: o Anette Halvgaard

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Godkendt referat RB-møde 190430 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Bestyrelsesmødet afholdes på Cafe Utopia, Danmarksgade 3, 7500 Holstebro Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Referat fra temagruppemøde den 8. februar 2012, kl på Uddanelsescentret, Mosegaardsvej 2, Fredericia

Referat fra temagruppemøde den 8. februar 2012, kl på Uddanelsescentret, Mosegaardsvej 2, Fredericia Temagruppen Sundhed på arbejdspladsen Gitte Pedersen - cn19175@rk.dk - 3637 7656 Kurt Æbelø - kurt.abelo@fredericia.dk - 7210 7236 9. februar 2012 Referat fra temagruppemøde den 8. februar 2012, kl. 10-16

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-12.-2014 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. december 2014 Tidsrum 10.00 12.00 (med efterfølgende spisning

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat

Bestyrelsesmøde - referat Mødedato: 30.04.2015 Sted: Vejen Idrætscenter Petersmindevej 1 6600 Vejen Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 07/2015 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Godkendelse af referater fra 15. april 2015

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Kommissorium. Udarbejdet august Projektnavn. LP i skolerne. Projektperiode. August 2012 Juni StyregruppeformandProjektleder.

Kommissorium. Udarbejdet august Projektnavn. LP i skolerne. Projektperiode. August 2012 Juni StyregruppeformandProjektleder. Kommissorium Udarbejdet august 2012 Projektnavn LP i skolerne Projektperiode August 2012 Juni 2015 StyregruppeformandProjektleder Peder Hanghøj 1. Formål Formålet er at fastholde og styrke en gennemgående

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 3 på 5.

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 3 på 5. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl. 10.30-15.00 Sted: Lokale 3 på 5. sal REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Kim Herforth Nielsen (pkt.1-12),

Læs mere

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 21. juni 2010 Nr. 4/2010

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 21. juni 2010 Nr. 4/2010 Mødedeltagere: Lennart Damsbo-Andersen, Gert Møller, Jens Kronborg, Martin Taarup, Oluf Brandt, André Gremaud og Verner Ljung. Afbud: Anne Knudsen, Fritze Tillisch og Stig Samson Naur Referat 1. Godkendelse

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

Store Merløse Centralskole Referat fra Skolebestyrelsesmøde

Store Merløse Centralskole Referat fra Skolebestyrelsesmøde Store Merløse Centralskole Referat fra Skolebestyrelsesmøde Referat fra Skolebestyrelsesmøde den 17. august 2011 Tid: Klokken 19.00-21.30 Sted: Store Merløse Centralskole - på læreværelset Forplejning:

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Torsdag den 3. maj 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 20:30 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

Referat. Koordinationsgruppen for DDB. Møde den 4. maj 2015, kl. 10.30-15.30 i Kulturstyrelsen.

Referat. Koordinationsgruppen for DDB. Møde den 4. maj 2015, kl. 10.30-15.30 i Kulturstyrelsen. Referat 18. maj 2015 DDB sekretariatet Koordinationsgruppen for DDB Møde den 4. maj 2015, kl. 10.30-15.30 i Kulturstyrelsen. Deltagere: Erik Barfoed, Helle Kolind Mikkelsen, Jakob Heide Petersen, Jytte

Læs mere

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring R E F E R A T Tid: Lørdag, den 26. januar 2019 kl. 9:30-11:50 Sted: Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring Deltagere: Henrik Møller Andersen Dronninglund HC Hartmann-Nielsen Hjørring

Læs mere

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun, Ulla Muldbjerg, Margrethe

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 05.-04.-2017 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 05. april 2017 Tidsrum 10.00 ca. 12.30 Deltagere Connie Jensen,

Læs mere

Dagsorden for 7. DSP styregruppemøde, kl , 2. september 2015, Danske Regioner, damfærgevej 22, 2100 København Ø

Dagsorden for 7. DSP styregruppemøde, kl , 2. september 2015, Danske Regioner, damfærgevej 22, 2100 København Ø WWW.DANISHSOIL.ORG Dagsorden for 7. DSP styregruppemøde, kl. 10.00 12.00, 2. september 2015, Danske Regioner, damfærgevej 22, 2100 København Ø 21-08-2015 Sag.nr.: 14/170 Dokumentnr. 41580/15 Sagsbehandler

Læs mere

Godkendelse af svømmebade og håndtering af fækale uheld

Godkendelse af svømmebade og håndtering af fækale uheld 8.30 8.30-10.00 Ankomst og indskrivning 9.30 9.30-9.40 Velkomst til Forenings konference v. Carsten Larsen 9.40 9.40-10.00 Godkendelse af svømmebade og håndtering af fækale uheld v. Rasmus Moes, Styrelsen

Læs mere

1. Godkendelse af referat og dagsorden Dagsordenens oprindelige punkt 3 rykkes op som nyt punkt 2

1. Godkendelse af referat og dagsorden Dagsordenens oprindelige punkt 3 rykkes op som nyt punkt 2 DB s Digitaliseringsudvalg Mandag den 6. december 2010 kl. 10.30 12.30 Hovedbiblioteket, Århus, Møllegade 1, 8000 Århus C lokale B på 2. sal Mødet startede ca. en time senere end planlagt pga. forsinket

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Indkaldelse til Seniorsektionen

Indkaldelse til Seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4918234 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17135 26-03-2019 Indkaldelse til Seniorsektionen Dato: 1. april 2019 Tid: Kl. 9 12.00 Sted: Indkaldte: Afbud: Socialpædagogerne Nordjylland, mødelokalet

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

REFERAT FOR MØDE 02-15 I SCHWEISSUDVALGET

REFERAT FOR MØDE 02-15 I SCHWEISSUDVALGET REFERAT FOR MØDE 02-15 I SCHWEISSUDVALGET Tid: Tirsdag den 7. april 2015 kl. 12.30 16.00 Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. Deltagere: Claus Lind Christensen Danmarks Jægerforbund

Læs mere

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre.

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre. Spejdernes bestyrelse Fredag d. 3. november kl. 18.00 lørdag d. 4. november kl. 15.00 REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro.

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland den 30. september 2016 Godkendt referat af bestyrelsesmøde fredag den 16. september 2016 kl. 10-12 i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Afbud: Palle

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I BCF

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I BCF REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I BCF 18. JUNI 2018 // KL. 10.00-15.00 // KULTURØEN I MIDDELFART Til stede: Pia Henriette Friis, Erik Thorlund, May-Britt Diechmann og Henrik Zacho, Jakob Heide Petersen Afbud:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00 Børnehusene Nivå Jane Sys Toftesgaard Telefon 72 56 53 44 JSTO@fredensborg.dk I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå 1.

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Tirsdag d. 29.8 2017 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Jørgen Krøigaard, Gitta Catalina, Søren Kronvang, Lise Jacobsen, Lene Bro, Jesper

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2005 Comwell Roskilde Lørdag den 09. april 2005 kl. 9.30 11. maj 2005 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 03-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

Naturkommuner. Oplæg v. Samrådsinspirationsdag 27. januar Af Ann Berit Frostholm, Projektleder. Kontakt: 3119

Naturkommuner. Oplæg v. Samrådsinspirationsdag 27. januar Af Ann Berit Frostholm, Projektleder. Kontakt: 3119 Naturkommuner Oplæg v. Samrådsinspirationsdag 27. januar 2018 Af Ann Berit Frostholm, Projektleder Kontakt: 3119 3228/abf@dn.dk Naturkommuner Dagens oplæg Motivation for projektet Formål Erfaringer Timing

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 1. Godkendelse af dagsorden

Bestyrelsesmøde. 1. Godkendelse af dagsorden Deltagere Bestyrelsesmøde Carsten L, S, Niels R, Kim K, Ellen S Lahnsgade 35 D, 5000 Odense C 7. marts 2011 Kl. 19.00 Afbud Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Evt. tilføjelse af nye punkter 3. Opsummering

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 7. september Sted: Lokale

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 7. september Sted: Lokale I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T 14. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-15.00 Mødedato: Onsdag

Læs mere

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl Dagsorden og referat Dato og tid: 5. marts kl. 19.00-22.00 Sted: Nødebo Kro Emne: Bestyrelsens arbejdsområder Formål med mødet: Drøfte og beslutte fremtidige aktiviteter Anvendelse af mødets resultat:

Læs mere

Danske Risikorådgivere. Bestyrelsesmøde

Danske Risikorådgivere. Bestyrelsesmøde Referat Danske Risikorådgivere Bestyrelsesmøde Dato: Torsdag den 27. august 2015 Sted: Bygningsstyrelsen, Lyseng Alle 1, 8270 Højbjerg Tidspunkt: Kl. 10.30 Bestyrelsen Suppleant Øvrig deltagere: Torben

Læs mere