Referent: 2. Forretningsorden, Årets gang, Strategi og Handleplan, organisering, bestyrelsens opgaver og fordeling af disse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referent: 2. Forretningsorden, Årets gang, Strategi og Handleplan, organisering, bestyrelsens opgaver og fordeling af disse"

Transkript

1 Mødedato: Sted: Vejen Idrætscenter Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 01/2014 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Præsentation og konstituering 2. Forretningsorden, Årets gang, Strategi og Handleplan, organisering, bestyrelsens opgaver og fordeling af disse 3. Etablering af foreningen, sekretariatsaftale, hjemmeside, markedsføring, information, PR, registrering, logo, revisor, bank mm 4. Økonomi 5. Medlemsrekruttering 6. Etablering af faggrupper 7. Samarbejdspartnere 8. Aktiviteter i indeværende år 9. Årsmøde/konference/udstilling i Møde- og informationsform. Mødedatoer. 11. Eventuelt Deltagere - bestyrelsen: Niels Bækgård Alf Christensen Gitte Nørgaard Morten Menné Ole Lindholdt Erik Hansen Jakob Sander Søren Damgaard (suppleant) Afbud: Axel Lindgren (tilforordnet) Tilforordnet: Carsten Larsen (Sekretariate)t: Hans Christian Vestergaard (HCV) Karin Rye Caspersen (KRC)

2 1. Konstituering Formand: Næstformand: Kasserer: Niels Bækgård Alf Christensen Gitte Nørgaard Ifølge vedtægterne vælges 3 bestyrelsesmedlemmer i ulige år, og 4 i lige år. Alf Christensen, Erik Hansen og Morten Menné er på valg i 2015, mens de øvrige bestyrelsesmedlemmer først er på valg i Forretningsorden mv. Bilag 1a Bestyrelsens ansvarsområder Opg Beskrivelse Ansvarlig Medvirker Sekretariatet deltager 1 Vision, værdier, mål, strategier og handlingsplaner NB AC + Vedtægter, organisering mv. 2 PR, informations- og kommunikationsaktivitet, kontakt til medlemmer, hjemmeside og sociale medier NB OL/CL + 3 Medlemsrekruttering OL MM (og alle) + 4 Kompetenceudvikling, uddannelse AC EH/CL + 5 Årsmøde, udstilling NB/CL OL + Evnt. Otto Skak 6 Konferencer, ERFA-møder, studieture, temamøder og netværk MB GN + Samt faggrupperne 7 Internationalt arbejde Udskydes 8 Kontakt til myndigheder, beslutningstagere og øvrige interessenter MM AC 9 Kontakt til samarbejdspartnere JS NB, GN, AL + 10 Kontakt til faggrupper EH OL, CL, AL +

3 11 Økonomi og budget herunder kontingentsammensætning GN NB + 12 Kontakt til og instruktion af sekretariatet, rådgivning, viden og innovation og øvrige stabsfunktioner NB (CL) Med mindre andet er aftalt, varetages udtalelser til pressen på foreningens vegne af formanden. Bilag 1b Forretningsorden for bestyrelsen De fremmødte har generelt en oplevelse af et højt ambitionsniveau og et godt forarbejde i de bilag, der er fremsendt. Forretningsordenen er et ekstremt flot stykke papir, men det er vigtigt at evaluere det, og forholde sig til de enkelte dele i det efter eksempelvis et års drift. På nuværende tidspunkt er det et godt udgangspunkt, som man må forvente skal tilpasses foreningens virkelighed med tiden. MM foreslår at det møde, der er skitseret i december i stedet afholdes i november, da december kan være problematisk som mødemåned. Det er dejligt at ambitionsniveauet i bestyrelsen er så højt det er vigtigt for en nystartet brancheorganisations gennemslagskraft og evne til at hverve medlemmer. Bilag 1c Strategi og handleplan Mission, vision, strategi og kultur er inspireret af vedtægterne, der blev vedtaget på stiftende generalforsamling. Handlingsplanerne er igen et udtryk for høje standarder og ambitioner for arbejdet i foreningen, hvilket vil være med til at gøre det interessant at deltage i arbejdet. 3. Etablering af foreningen Formand, næstformand og kasserer indleder forhandling med H.C.Vestergaard om sekretariatsbetjening. Kasserer finder bank og sender forslag rundt til den øvrige bestyrelse, der dermed får mulighed for at gøre indsigelse (3 dage). Forslag til logo er fremsendt og godkendes uden kommentarer. Revisor er valgt på generalforsamlingen der skal tages kontakt. Foreningen skal registreres (dette har advokaten, der var ordstyrer på GF sørget for) Information om foreningens stiftelse og virke skal ud inden HI s årsmøde (27. maj)

4 Der skal oprettes hjemmeside, laves markedsføringsmateriale mv. 4. Økonomi Initiativgruppen indbetalte i efteråret kr/anlæg, der dækker arbejdet hidtil samt den stiftende generalforsamling. Der er 35 medlemmer meldt ind i foreningen. DSF bidrager muligvis med ,- - dette skal dog først godkendes af deres bestyrelse. DSI bidrager muligvis med ,-. Hvis alt går vel råder man dermed over ca kroner i indeværende år. Der er budgetteret med ,-, så der skal hverves nogle medlemmer. Der gives ikke rabat på kontingentet i 2014 selv om en del af året er gået, da der allerede er taget højde for det i de specielle takster, der gælder i Definition af medlem: Hvordan definerer man et medlem (fx kommuner)? Et kommunemedlem er myndigheden (byrådet om man vil) Anlæggene er der hvor der er en serviceleder/halinspektør Dette skal beskrives nærmere og sendes rundt til den øvrige bestyrelse til kommentering. Der skal oprettes en beregner, som kan hjælpe potentielle medlemmer med at regne ud, hvad de fremover skal betale i kontingent. 5. Medlemsrekruttering Der skal sendes pressemeddelelse ud til presse, interessenter og KL hurtigst muligt (INDEN His årsmøde). Der skal laves materiale om foreningen, så man kan påbegynde arbejdet med at tage personligt kontakt til potentielle medlemmer. 6. Faggrupper Det diskuteres kort om faggrupper er det rigtige ord til foreningens undergrupper/specialfaciliteter/facilitetsgrupper uden at et andet blev vedtaget. MM foreslår at man i stedet for at lave mange faggrupper holder sig til de fire, der er repræsenteret i logo et, og så laver under-faggrupper inden for hver af disse. CL tror ikke det vil være en fordel at lave flere lag i organisationen, da man kan frygte at det vil sinke arbejdsgangen. Netværkene skal være så fagspecifikke som muligt. OL tænker det bliver problematisk at nå det hele, hvis der er for mange faggrupper. NB påpeger, at der bliver en budgetmæssig udfordring, hvis man vælger at lave færre faggrupper, da kontingentet bl.a. beregnes ud fra antallet af faggrupper, man ønsker at deltage i.

5 I første omgang skal der nedsættes rammer for arbejdet i faggrupperne, samt retningslinjer for arbejdet og ikke mindst for økonomi, og gruppernes egne mulighed for at disponere. Derefter skal der udpeges formænd her er det ekstremt vigtigt at finde de rigtige personer. Faggrupperne skal ikke være bundet op på brugen af faciliteten, men derimod på selve faciliteten. 7. Samarbejdspartnere Der stilles spørgsmål til status på et eventuelt samarbejde med HI, da et af de nyvalgte bestyrelsesmedlemmer er blevet kontaktet af et bestyrelsesmedlem fra HI, der udtrykker skuffelse over den manglende dialog fra sportsfaciliteters.dk s side. NB oplyser at initiativgruppen allerede inden den stiftende generalforsamling afholdt 3 møder med His bestyrelse, men ikke oplever at HI er reelt interesserede i et samarbejde. Initiativgruppen føler bestemt at man har rakt hånden ud mod HI, men at der ikke rigtigt kommer noget den anden vej. Derudover skal sportsfaciliteter.dk passe på ikke at blive forvekslet med en fagforening, da det vil være ødelæggende for foreningens mulighed for at indgå i ligeværdig dialog med diverse beslutningstagere. Det er dog stadig håbet, at man kan indgå i et frugtbart samarbejde med HI på de områder, hvor det vil være konstruktivt for begge parter. Ud over de nævnte på bilag 6 er der også diverse fonde samt TV- og Produktionsselskaber, der ofte har meget store krav til faciliteterne. JS skal, på baggrund af de møder, som initiativgruppen allerede har haft, finde en prioritering og lave oplæg til en strategi (fare frem med lempe). Derudover kunne det være interessant at tage kontakt til Foreningen af Fritidskonsulenter eller evnt. Børne-og Kulturchefforeningen. Der skal laves et formaliseret samarbejde med Dansk Svømmebadsteknisk Forening og Danske Samvirkende Idrætsanlæg i form af en kontrakt der kan skrives under (indeholde et stop n go). 8. Aktiviteter Det er vigtigt, at der laves mindst én aktivitet i alle de faggrupper, der etableres. Der skal afholdes en konference allerede i efteråret Her vil det evnt. være muligt at købe et spor på IDANs konference Idrættens udfordringer, der afholdes i Vejen november. I den forbindelse er spørgsmålet nok, om vi kan få både beslutningstagerne og anlæggene med til IDANs konference. Spørgsmålet er også, hvordan vi gør sportsfaciliteter.dk så interessante for kommunernes beslutningstagere, at de ikke bare er tilfredse med at deres idrætsinspektør (el.lign.) er ansat. GN og NB kører vider med udviklingen. 9. Årsmøde/konference/udstilling 2015 Sportsfaciliteter.dk bør have en årlig udstilling pga de mange nyheder i branchen.

6 CL har haft møde med MESSE C i Fredericia, der gerne vil lave en aftale om at lave messe for foreningen i de næste 3 år. MESSE C går ind i udvikling og markedsføring af messen, og vil derfor have en binding i en fornuftig periode. Forslaget er, at sportsfaciliteter.dk i 2015 kobler sig på Aqua Fair, der allerede er aftalt til den april Ved at lave en endnu større messe, kan vi få flere gæster og dermed gøre messen mere interessant for både udstillere og gæster. MESSE C står for al det praktiske, og foreningen får så et provenu af standlejen. Det er DSFs forslag at udstillere, der tidligere har udstillet på Aqua Fair samt rene vandfirmaer vil tilfalde DSF, mens nye, mere generelle udstillere går til sportsfaciliteter.dk. Der vil også være gode muligheder for at bruge messen aktivt i internationalt arbejde. Ved at lave et samarbejde i fremtiden, kan man sætte fokus på vand hvert andet år, så man ikke øger frekvensen af vand-messer. Det foreslås at DSF afholder konference samt generalforsamling allerede tirsdag den 14. april, og man kan så bruge 2. dagen på messen inden hjemrejse, mens sportsfaciliteter.dk så kan holde spredte konferencer, generalforsamling mv. om onsdagen. Så skal der bare være et fantastisk trækplaster til torsdag, så deltagerne ikke bare går hjem. CL tager forslaget med på bestyrelsesmødet i DSF tirsdag den 20. maj siger de ja, vil der gå pressemeddelelse ud inden weekenden (og dermed også inden His udstilling). Der skal i så fald nedsættes et messe-udvalg: NB, CL, OL og evnt. Otto Skak. 10. Møder mv. 24. september i Århus (demonstration af Skype og integration med Lync)??. november skal lægges samme med konferencen hvad enten det bliver IDAN eller egen konference. 28. januar 2015 i Grøndalcenteret (Bella) Det er vigtigt at der holdes tæt kontakt og at de ansvarlige for opgaverne melder tilbage til resten af bestyrelsen, så alle ved, hvad der foregår. 11. Eventuelt NB kan oplyse at han har fået mange henvendelser omkring foreningen. Henrik Brandt fra idrættens Analyseinstitut har sendt en forespørgsel omkring skøjehaller, som det umiddelbart kan være vanskeligt at besvare. NB videresender mailen, og svarer Henrik, at vi p ånuværende tidspunkt ikke er gearet til at besvare så fagspecifikke henvendelser endnu. EH kan fortælle at man i Københavns Kommune har man haft E&Y til at lave en undersøgelse af tidsforbruget. For at kunne besvare deres spørgsmål har han udviklet et regneark, der illustrerer på minuttet hvordan det går. Erik sender rundt.

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Referat. Bestyrelsesmøde 27. april Holgers kontor Gladsaxevej Søborg. Kl

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Referat. Bestyrelsesmøde 27. april Holgers kontor Gladsaxevej Søborg. Kl Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Referat Bestyrelsesmøde 27. april 2016 Holgers kontor Gladsaxevej 200 2860 Søborg Kl. 15.00 18.00 Karin Rye Riddermann 03-05-2016 Mødedato: 27.01.2016 Sted: Gladsaxe

Læs mere

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Referat. Bestyrelsesmøde 1. juni Slotssøbadet Hospitalsgade Kolding. Kl

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Referat. Bestyrelsesmøde 1. juni Slotssøbadet Hospitalsgade Kolding. Kl Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Referat Bestyrelsesmøde 1. juni 2016 Slotssøbadet Hospitalsgade 15 6000 Kolding Kl. 11.30 15.00 Karin Rye Riddermann 06-06-2016 Mødedato: 01.06.2016 Sted: Slotssøbadet,

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat

Bestyrelsesmøde - referat Mødedato: 06 09.2015 Sted: Vejen Idrætscenter Petersmindevej 1 6600 Vejen Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 08/2015 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra 30. april 2015 2.

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde 26. januar Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Toldboden 3, 2. sal, D Viborg. Kl

Referat. Bestyrelsesmøde 26. januar Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Toldboden 3, 2. sal, D Viborg. Kl Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Referat Bestyrelsesmøde 26. januar 2016 Toldboden 3, 2. sal, D18 8800 Viborg Kl. 9.00 13.00 Mødet afholdes i Mødelokalet i stueetagen Karin Rye Riddermann 02-02-2016

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat

Bestyrelsesmøde - referat Mødedato: 30.04.2015 Sted: Vejen Idrætscenter Petersmindevej 1 6600 Vejen Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 07/2015 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Godkendelse af referater fra 15. april 2015

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat

Bestyrelsesmøde - referat Bestyrelsesmøde - referat Mødedato: 05.11.2014 Sted: Fredericia Idrætscenter Vestre Ringvej 100 7000 Fredericia Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 03/2014 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 0. Godkendelse

Læs mere

0. Referaterne fra den 13. og 14. april godkendes uden yderligere kommentarer.

0. Referaterne fra den 13. og 14. april godkendes uden yderligere kommentarer. Mødedato: 06.05.2015 Sted: Alectia, Kolding Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 63/2015 Emne: Bestyrelsesmøde 0. Godkendelse af referater fra den 13. og den 14. april 2015 1. Siden sidst a. Ind- og

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat

Bestyrelsesmøde - referat Mødedato: 20.08.2015 Sted: Gladsaxe Sportscenter Vandtårnsvej 57 2860 Søborg Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 09/2015 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra 9. juni 2015 2.

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat

Bestyrelsesmøde - referat Bestyrelsesmøde - referat Mødedato: 28.01.2015 Sted: Grøndalcenteret Hvidkildevej 64 2400 København NV Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 04/2014 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 0. Godkendelse af

Læs mere

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Vedtægter 1. Navn Foreningens navn er Danske Sportsfaciliteters Brancheforening, i daglig tale Sportsfaciliteter.dk. Over for udlandet benævnes foreningen Danish

Læs mere

20.05.2014. Alectia, Jupitervej 1, 6000 Kolding. Karin Rye Caspersen. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 57/2014

20.05.2014. Alectia, Jupitervej 1, 6000 Kolding. Karin Rye Caspersen. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 57/2014 Mødedato: 20.05.2014 Sted: Alectia, Jupitervej 1, 6000 Kolding Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 57/2014 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Siden sidst a. Ind- og udmeldelser b. AquaPunkt c. Erhvervslivredderprøven

Læs mere

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S RENO-NORD BESTYRELSEN Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00 REFERAT Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S Reno-Nord Troensevej 2 9220 Aalborg Øst Telefon 98 15 65 66 Telefax 98 15 17 97 E-mail

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Mødedato: 29.01.19 Ref. nr. 92/2019 Dagsorden: Emne: Sted Niras, Jupitervej 1 Bestyrelsesmøde Referent: Karin Rye Riddermann 1. Godkendelse af referat fra

Læs mere

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Referat. Bestyrelsesmøde 31. august Midtfyns Fritidscenter Søvej Ringe. Kl

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening. Referat. Bestyrelsesmøde 31. august Midtfyns Fritidscenter Søvej Ringe. Kl Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Referat Bestyrelsesmøde 31. august 2016 Midtfyns Fritidscenter Søvej 34 5750 Ringe Kl. 10.00 13.00 Karin Rye Riddermann 05-09-2016 Mødedato: 31.08.2016 Sted: Midtfyns

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent (2 min) Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent (2 min) Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. VIA-DSR møde Sted: Lokale B338 Prinsens Allé 2 8800 Viborg Mødedato: 20. september 2016 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Forbered Læs dagsorden samt bilag. Gør jer overvejelser

Læs mere

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA)

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Vedtægter revideret ved DARMA s Ekstraordinære Generalforsamling d. 20. november 2018, på Copenhagen Business School (CBS) i København.

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

04.09.2014. Sekretariatet, Grimhøjvej 4a, 8220 Brabrand. Karin Rye Caspersen. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 58/2014

04.09.2014. Sekretariatet, Grimhøjvej 4a, 8220 Brabrand. Karin Rye Caspersen. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 58/2014 Mødedato: 04.09.2014 Sted: Sekretariatet, Grimhøjvej 4a, 8220 Brabrand Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 58/2014 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Siden sidst a. Ind- og udmeldelser b. AquaPunkt

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

Roskilde Basketball Club

Roskilde Basketball Club Roskilde Basketball Club Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Roskilde Basketball Club. Dens hjemsted er Roskilde Kommune. Klubben er stiftet den 8. april 1968. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet.

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. Vedtægter for Spejderne i Ringsted 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. 2: FORMÅL Samrådets formål er at varetage de tilsluttede enheders

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Mødedato: 12.06.2018 Sted Niras, Jupitervej 1, 6000 Kolding Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 88/2018 Emne: Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter

Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter Dagsorden: 1. Valg af dirigent (og referent) 2. Bestyrelsens beretning og forelæggelse af planer

Læs mere

DYKKEHISTORISK SELSKAB

DYKKEHISTORISK SELSKAB DYKKEHISTORISK SELSKAB Oplæg til strukturering af selskabet Selskabet har nu eksisteret i 14 år. Opgaver der løses af selskabet i relation til selskabets formål er primært: Afdækning af den danske dykkehistorie.

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 30. april klokken på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8, 7500 Holstebro.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 30. april klokken på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8, 7500 Holstebro. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 30. april klokken 16.00 17.00 på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8, 7500 Holstebro. Holstebro den 22. april 2014 1. Præsentation af deltagerne i bestyrelsen

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Foreningens navn er Oplysningsforbundet May Day. Foreningens hjemsted er Danmark. Foreningen er partipolitisk uafhængig.

Foreningens navn er Oplysningsforbundet May Day. Foreningens hjemsted er Danmark. Foreningen er partipolitisk uafhængig. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Oplysningsforbundet May Day. Foreningens hjemsted er Danmark. Foreningen er partipolitisk uafhængig. 2. VÆRDIGRUNDLAG En forståelse af mennesket som en helhed af

Læs mere

Karin Rye Riddermann. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 78/2017

Karin Rye Riddermann. Ref. nr. Bestyrelsesmøde 78/2017 Mødedato: 09.05.2017 Sted Niras, Jupitervej 1, 6000 Kolding Referent: Karin Rye Riddermann Ref. nr. 78/2017 Emne: Bestyrelsesmøde 0. Godkendelse af referater fra sidste møde 1. Siden sidst 2. Regnskab

Læs mere

GUIDE. Sådan starter I en ny forening

GUIDE. Sådan starter I en ny forening GUIDE Sådan starter I en ny forening Udskrevet: 2016 Sådan starter I en ny forening Et formål, en bestyrelse, et sæt vedtægter og et stiftende møde - det er alt, hvad I behøver for at starte en forening.

Læs mere

10. september 2015 VEDTÆGTER FOR HUMLEBÆK SKOLES FORÆLDREFORENING

10. september 2015 VEDTÆGTER FOR HUMLEBÆK SKOLES FORÆLDREFORENING 10. september 2015 VEDTÆGTER FOR HUMLEBÆK SKOLES FORÆLDREFORENING 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Humlebæk Skoles Forældreforening. Foreningens binavn er Vild med Bevægelse. 1.2 Foreningens

Læs mere

vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL)

vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL) Life Science Law DK vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL) Life Science Law DK 2 / 7 INDHOLD 1 Navn, hjemsted og formål... 2 2 Medlemskab og kontingent... 3 3 Bestyrelse... 3 4 Generalforsamling...

Læs mere

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. LO, AS, MRA ikke tilstede. - For alle studerende

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. LO, AS, MRA ikke tilstede. - For alle studerende Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 30 marts 2011 kl. 17:00, Ridderlokalet. Ordinære medlemmer: Lasse Rørbæk, formand (LR) Rasmus Lundgaard Christensen, Næstformand (RL) Paw Leon Andersen, kasserer

Læs mere

Referat af Generalforsamling

Referat af Generalforsamling Side 1 af 5 Referat af Generalforsamling SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRAÅ DGIVERE Odense Zoo d. 18.01.2018 Ordstyrer: Anne-Marie Wulf Referent: Rikke Ludvigsen Deltagere: 15 Formandens beretning for

Læs mere

Velkommen til Klubmøde. Onsdag den 11. marts 2009

Velkommen til Klubmøde. Onsdag den 11. marts 2009 Velkommen til Klubmøde Onsdag den 11. marts 2009 Dagsorden Kort status på actions fra sidste møde den 3. december 2008 Optagelse i HI (Carsten) Regnskab (Ulla) Orientering om Skvætskovløbet (Alf) Intervaltræning

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget den 17. januar 2018, kl. 16:00 - Solrød Bibliotek, Solrød Center 4

Referat Folkeoplysningsudvalget den 17. januar 2018, kl. 16:00 - Solrød Bibliotek, Solrød Center 4 Mødedato: 17. januar 2018 Side: 1 Referat den 17. januar 2018, kl. 16:00 - Solrød Bibliotek, Solrød Center 4 Åben dagsorden Medlemmer Finn Jensen (Formand) - 19428 Lotte Juhl - 14584 Henrik Sandberg -

Læs mere

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde Referat Danske Risikorådgivere Konstituerende Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 4. juni 2019 Sted: Helnan Marselis Hotel - Aarhus, Strandvejen 25, 8000 Aarhus C Tidspunkt: Kl. 10.00-16.00 Bestyrelsen Peter

Læs mere

Referater/dagsorden forening

Referater/dagsorden forening Referater/dagsorden forening Stiftende generalforsamling tirsdag d. 6. februar 2018 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Registrering af fremmødte 4. Valg af stemmetællere 5.

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig. 1. Godkendelse af referat af 7. april 2016, se pkt. 3 (forslag fra Ursula). Bilag

Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig. 1. Godkendelse af referat af 7. april 2016, se pkt. 3 (forslag fra Ursula). Bilag Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig Tid: Tirsdag, den 17. maj 2016 kl. 16.30 Sted: Brohusgade 2B, 9000 Aalborg Deltagere: Laila Thomsen (LT) Susan Jørgensen (SJ) Søren Thomsen (ST) John

Læs mere

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017 1 Valg af Dirigent Elisa Klejs Madsen Valg af referent Malene Allart Valg af bisidder Anni Lange Christensen Valg af 2 stemmetællere Kirsten Als og Ole S. Sørensen 2 Årsberetning af: Tegnsprogsforeningen

Læs mere

2 Formål 1. At virke for en styrkelse af medlemmernes faglige og kollegiale fællesskab.

2 Formål 1. At virke for en styrkelse af medlemmernes faglige og kollegiale fællesskab. Vedtægter Dato: 15/11-2012 Vedtægter for Børne- og Kulturchefforeningen 1 Navn Foreningens navn er: BØRNE- OG KULTURCHEFFORENINGEN Stk. 2: Foreningen er tilsluttet Paraplyorganisationen Kommunale Chefforeninger

Læs mere

Stiftende generalforsamling - Velkommen

Stiftende generalforsamling - Velkommen Stiftende generalforsamling - Velkommen Dagsorden 1. Registrering af fremmødte 2. Velkommen 3. Valg af ordstyrer 4. Valg af referent 5. Valg af stemmetællere 6. Gennemgang af vedtægter 7. Afstemning om

Læs mere

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD Kikhanebakken og Ørnebakken, 2840 Holte

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD Kikhanebakken og Ørnebakken, 2840 Holte 15.03.2018 Referat fra 2. bestyrelsesmøde 2018. Mødet blev afholdt tirsdag den 6. marts 2018 kl. 20.00 hos PPC, Ørnebakken 31 Deltagere: Gr. I: Martin Angelo (MRA) Martin Harding Lange (MHL) Tage Heering

Læs mere

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum.

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum. Seniorbofællesskab Tingbjerg-Husum Vedtægter for Seniorbofællesskabsforeningen xx forslag til GF 16.7.17 1 Foreningens navn er xx. 2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD)

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Foreningen af Vandværker i Danmark Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Solrød Center 20C, 2680 Solrød Strand Tlf.: 56 14 42 42 fvd@fvd.dk - www.fvd.dk CVR: 9513 9655 1 NAVN Foreningen

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 5. december 2012 kl. 16:00 18:00 Deltagere Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Erik Eriksen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Grundejerforeningen Marielyst Strandpark Ferieby

Grundejerforeningen Marielyst Strandpark Ferieby Dagsorden til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen 1. Valg af dirigent. 2. A. Årsberetning for 2015 B. Forelæggelse af revideret årsregnskab for 2015 til godkendelse C. Vedligeholdelsesplan

Læs mere

Ry, 01.10.2013. Kære pårørende

Ry, 01.10.2013. Kære pårørende Ry, 01.10.2013 Kære pårørende Siden 2007 har der eksisteret et pårørenderåd ved Bostederne i Skanderborg. Ved fusionen i 2012 blev flere bo enheder i kommunen samlet under Bostederne i Skanderborg og antallet

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Til stede: Lars Vermund (LV), Karsten Munkvad (KM), Bo Overgaard (BO), Gitte Melph (GM), Torben Dan Pedersen (TDP), Niels

Læs mere

Fællesrepræsentation af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune. Vedtægter Fællesrepræsentationen af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune

Fællesrepræsentation af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune. Vedtægter Fællesrepræsentationen af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune Fællesrepræsentation af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune Vedtægter Fællesrepræsentationen af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune 1. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Foreningens navn

Læs mere

Mariager Vedtægter for CittaSlowforeningen i Mariagerfjord Kommune

Mariager Vedtægter for CittaSlowforeningen i Mariagerfjord Kommune Vedtægter for CittaSlowforeningen i Mariagerfjord Kommune 1 Foreningens navn er: CittaSlowforeningen, Mariagerfjord. Foreningen er stiftet af: En kreds af borgere i Mariager i samarbejde med Mariagerfjord

Læs mere

Vedtægter for Foreningen KORSKÆR

Vedtægter for Foreningen KORSKÆR Vedtægter for Foreningen KORSKÆR 1. NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Foreningen KORSKÆR, i daglig tale KORSKÆR og har hjemsted i Fredericia Kommune. 2. FORMÅL. Foreningen KORSKÆR er en paraplyorganisation

Læs mere

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer)

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer) Referat af Kredsbestyrelsesmøde, FSL, kreds 5. Sted: Det Kongelige Vajsenhus Dato: Onsdag d. 4/5 kl. 15.00 19.30 Kredsbestyrelsen: Jens Bjørklund (JB), Torben Falkenberg (TF), Annika Larsen (AL), Kristine

Læs mere

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3.

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Forretningsorden for bestyrelsen i A/B Ingolf - Juni 2012 Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Formål Formålet med bestyrelsens arbejde er at varetage

Læs mere

VEDTÆGTER for foreningen 3PDK

VEDTÆGTER for foreningen 3PDK VEDTÆGTER for foreningen 3PDK (Binavn: De 3 principper i Danmark og 3p i Danmark) 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er 3PDK. Foreningen er en non-profit organisation. Foreningen bruger ligeledes binavnene

Læs mere

Vedtægter for Børne- og Kulturchefforeningen

Vedtægter for Børne- og Kulturchefforeningen Side 1 af 5 Vedtægter for Børne- og Kulturchefforeningen 1 Navn Foreningens navn er: BØRNE- OG KULTURCHEFFORENINGEN i REGION NORDJYLAND. 2 Formål Foreningens formål er at virke for en styrkelse af medlemmernes

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004 Side 1 Viborg den 25 SEP 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 18. juni 2009 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Mødekreds Bestyrelsen + Erik, Jeef, Kim (medarbejderrepræsentant) og Maiken (referent) Tid 16. maj 2017 kl. 13.15-18.00 Sted Indkaldere Mødetype Forplejning CISU, Klosterport

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Bestyrelsesmøde tirsdag den 13.01.2015, klokken 12.00 Mødedeltagere: Afbud: Referent: André Bjørn Nielsen, Janne Mosbak, Jakob Kruse Enemærke, Karl Zilmer,

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning: 3. Udvalgenes beretning

Læs mere

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering Vedtægter for: Dansk Selskab for NeuroRehabilitering 1. Selskabets navn. Selskabets navn er "Dansk Selskab for NeuroRehabilitering ". 2. Hjemsted. Selskabets hjemsted er formandens arbejdsadresse. 3. Formål.

Læs mere

GROUNDSMAN ASSOCIATION DENMARK STRATEGIPLAN

GROUNDSMAN ASSOCIATION DENMARK STRATEGIPLAN GROUNDSMAN ASSOCIATION DENMARK STRATEGIPLAN 2019-2021 Indhold 1. OM FORENINGEN... 2 2. BESTYRELSEN... 2 3. MÅLSÆTNING... 3 4. SAMARBEJDE MED ANDRE INTERESSENTER... 3 5. ARRANGEMENTER... 3 6. SPONSORER...

Læs mere

Vedtægter. 1. Navn og hjemsted

Vedtægter. 1. Navn og hjemsted Vedtægter 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Hundested By & Erhverv. 1.2 Foreningens hjemsted er 3390 Hundested, og foreningens adresse er formandens bopæl. 2.1 Foreningens formål er: 2. Formål

Læs mere

Velkommen til dansk softball! Sådan danner I en softball klub

Velkommen til dansk softball! Sådan danner I en softball klub Velkommen til dansk softball! Sådan danner I en softball klub Faser af klubopstart Fase 1 Fase 2 Fase 3 Initiativ Formål og organisering Udformning af vedtægter Godkendelse af klub hos kommunen Formel

Læs mere

Referat. Af bestyrelsesmøde i. NK-Spildevand A/S. Onsdag den kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat. Af bestyrelsesmøde i. NK-Spildevand A/S. Onsdag den kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat Af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S Onsdag den 17.01.2018 kl. 09.00 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True (formand), Tina Højlund Pedersen (næstformand), Helle Jessen, Per Sørensen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Til stede: Hanne, Patricia, Michael, Bente Fraværende: Allan og Pia skulle have været med på Skype, men internettet fungerede ikke. Linda blev i København,

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for grundejerforeningerne på Enø Side: 1 af 5. Dato: Navn og hjemsted.

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for grundejerforeningerne på Enø Side: 1 af 5. Dato: Navn og hjemsted. Fællesudvalget for grundejerforeningerne på Enø Side: 1 af 5 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Bestyrelse 5 Tegningsret 6 Bestyrelsesmøder 7 Regnskab / Kasserer 8 Generalforsamling 9 Forhandlingsprotokol

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Frivilligcenter Halsnæs. Stk. 2 Foreningens hjemsted følger sekretariatets adresse. 2 Formål Stk. 1. Foreningen har som

Læs mere

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter for foreningen "Gentofte vågetjeneste" 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Gentofte vågetjeneste". Stk. 2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Vejle kommune. 2.0 Formål.

Vejle kommune. 2.0 Formål. Gældende vedtægter for Jelling Lokalråd 1.0 Navn og hjemsted. 1.1 Rådets navn er JELLING LOKALRÅD med hjemsted i Vejle kommune. 1.2 Lokalrådets geografiske virkeområde er de dele af Jelling sogn, der er

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 24. maj 2018

Bestyrelsesmøde den 24. maj 2018 Bestyrelsesmøde den 24. maj 2018 Tidspunkt: 24/5 2018 kl. 12:00-14:00. Mødested: Skype Mødedeltagere: Bo, Jens, Leon, Henrik, Søren, Michel Afbud: Referent: Rasmus Dagsordenpunkt 1, Godkendelse af sidste

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl 5.december 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl. 15.00 17.00 Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem Damian Eis, elevrepræsentant 1. Godkendelse af

Læs mere

SOFAS GENERALFORSAMLING 2014

SOFAS GENERALFORSAMLING 2014 SOFAS GENERALFORSAMLING 2014 d. 12/4-2014 Tid Program: 15.00 - Velkomst snacks og velkomstdrinks 15.15 15.45 Oplæg ved Jakob (læge i uddannelse som akutmediciner i Herning) - livet som akutlæge 15.45-16.00

Læs mere

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015 HORNBÆK VINKLUB Indkalder medlemmerne til den: Ordinær Generalforsamling som afholdes på følgende adresse: SuperBrugsen, Sauntevej 1, 3100 Hornbæk Dagsorden: Onsdag den 22. April 2015 - kl. 20.00 1. Valg

Læs mere

Grundejerforeningen Salvig

Grundejerforeningen Salvig Grundejerforeningen Salvig v/formand Susanne Nielsen, Stenbjergvænget 3, Orø, 4300 Holbæk www.gf-salvig.nu - Telefon 3027 2520 - sus.oebo@live.dk Kære Grundejere Hermed inviteres til Grundejerforeningen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Bestyrelsesmøde Dansk Svømmebadsteknisk Forening Mødedato: 30.10.18 Ref. nr. 90/2018 Dagsorden: Emne: Sted Niras, Jupitervej 1, 6000 Kolding Bestyrelsesmøde Referent: Karin Rye Riddermann 1. Godkendelse

Læs mere

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Ishøj Idrætsforening Vedtægter for Ishøj Idrætsforening Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Vedtægter for foreningen Ishøj Idrætsforening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Ishøj Idrætsforening

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl. 10.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Bestyrelsesmøde i A/B Frederiksbo d. 11-9-2002

Bestyrelsesmøde i A/B Frederiksbo d. 11-9-2002 Bestyrelsesmøde i A/B Frederiksbo d. 11-9-2002 Til stede: Kåre Jakobsen, Henrik Jørgensen, Mille Frohn, Henrik Metzger og Lene Lykke Vestergaard Fraværende med afbud: Mette Mortensen Dagsorden: 1. Sidste

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund 19. maj 2012/IK Referat Bestyrelsesmøde 05-2012 Mandag den 14. maj 2012 Kl. 18.00 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 4-2012 3. Bestyrelsens

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6,

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6, Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6, Torsdag den 17. juni 2010 på Experimentarium kl. 15.00 18.00 Deltagere: Nils O. Andersen, Randi Brinckmann Wencke, Claus Hviid Christensen og Wenche Erlien, Gitte Bailey

Læs mere

Vedtægter for Mødrehjælpens lokalforening i Lyngby

Vedtægter for Mødrehjælpens lokalforening i Lyngby Standardvedtægt for Mødrehjælpens lokalforeninger Fonden Mødrehjælpens professionelle og frivillige arbejde er et tilbud til gravide, mødre og fædre, som har brug for rådgivning og støtte til at skabe

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ORØKONTOR. Stiftet 1997

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ORØKONTOR. Stiftet 1997 1 Navn, hjemsted og formål 1.1. Den selvejende institutions navn er Orøkontor. VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ORØKONTOR Stiftet 1997 1.2. Orøkontors hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. 1.3. Den

Læs mere

Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl

Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl. 19.00 Til stede var Gitte, Jacob, Jørgen, Carl, Carl Anker, Mogens, Nils Bo og Henrik. Afbud fra Aksel. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden

Læs mere

Vedtægter for Sammen om Lolland- Falster,

Vedtægter for Sammen om Lolland- Falster, Vedtægter for Sammen om Lolland- Falster, 19.12.2016 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Sammen om Lolland-Falster. Foreningens hjemsted er Lolland og Guldborgsund Kommuner. 2 Formål 2.1 Foreningen

Læs mere

Dagsorden Bestyrelsesmøde 20. maj 2018

Dagsorden Bestyrelsesmøde 20. maj 2018 Side 1 Dagsorden Bestyrelsesmøde Mødedato: Søndag Mødetidspunkt: Kl. 11:00 18:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud Svejgårdsvej 21, 2900 Hellerup Allan Hornstrup, Birthe Holm Sørensen, Carsten Møller, Jes Møller,

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. VIA-DSR møde Sted: Campus Holstebro Gl. Struervej 1 7500 Holstebro Lokale A367 Mødedato: 15. december 2016 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og

Læs mere

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K.

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K. Vedtægter for Interkulturelt Kvinderåd 1. Foreningens navn og adresse 1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt, Mark Thuun og Bo Christiansen Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted

Læs mere