Referat af Ordinær Generalforsamling i DSF november 2016 kl på Skolen v/søerne.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Ordinær Generalforsamling i DSF november 2016 kl på Skolen v/søerne."

Transkript

1 Referat af Ordinær Generalforsamling i DSF november 2016 kl på Skolen v/søerne. 1: Valg af dirigent Anne Dorte Laub er valgt. 2. Valg af referent Louise Beck er valgt. 3. Bemærkninger til og godkendelse af referat fra sidste generalforsamling Bilag: referater fra sidste års ordinære og ekstraordinære generalforsamling Godkendt. Årstal tilføjes. 4. Beretninger fra årets virksomhed Formand Inger Due: National workshop 2015 Tak til tidligere formand Jan Matthiesen Inger blev formand i marts 2016 Opdatering af medlemslisten Nyhedsmails, 3 stk. er sendt ud. Tove Detreköy er blevet tildelt ridderkors To nye suzukitrumpetlærere Claus Kanneworff er udnævnt som instructor Dorte Rolff-Petersen er udnævnt som teacher trainer på cello Viborg Suzuki sommerlejr afholdt for 10. År i træk Anne Birthe Andersen lavede klaverworkshop i Ollerup Inspirationsdage med Michiko Yurko i Albertslund og Århus i efteråret Flere inspirationsdage i fremtiden Opfordring til medlemmer om at tage kontakt til bestyrelsen, hvis man har noget på hjerte. National Workshop 2016 er godt igang. Desværre er flere instrumenter ikke repræsenteret, men forhåbentligt kan det udvides til næste workshop i Skanderborg November Ny hjemmeside: dansksuzuki.dk Tak til bestyrelsen Der er pt 66 medlemmer i DSF Tak til Jens Peter Juul for arbejdet som kasserer Vi skal arbejde videre på en elevforening Den fulde beretning kan læses til sidst i dokumentet. Beretning for ESA v/anne Dorte Laub Give a child a teacher Lærerkonventer m.v.

2 TT Trainers retningslinier Færre møder, besparelser Læreruddannelse Beretning fra uddannelsen v/marianne Rygner Kunstrådet har givet kr til efteruddannelsen Tillykke til kursister der har bestået eksamen Kunstrådet har besluttet at nedlægge puljen til støtte fra Derfor hæves kursusprisen og eksamensgebyret i fremtiden. 5. Fremlæggelse af regnskab for bestyrelsen v/kasserer Jens Peter Juul Regnskabet er underskrevet af kasserer og revisor. Gennemgang af regnskabet. Regulering af medlemsantal ved ESA. Regnskabet blev godkendt. 6. Bemærkninger til og godkendelse af beretning og regnskab Udgifter til møder i bestyrelsen er i år gået i 0, da kørselsudgifterne til møder i Odense er holdt nede ved samkørsel. ESA medlemsskabsinddrivelse kom i august. 7. Fastsættelse af kontingenter Kontingentet er de seneste år steget. Vi holder derfor fast i kontingentet på 450 kr for lærermedlemmer. Interessemedlemsskabet 200 kr. Institutionsmedlemsskab 400 kr. Elevmedlemsskab 25 kr. 8. Valg af bestyrelse Nyvalgt forældrerepræsentant: Sharizad Shamsuddin. Anne Dorte Laub og Inger Due er genvalgt. Blivende i bestyrelsen er: Dorte Nørgaard, Dorthe Rolff-Petersen, Roberto Sarno, Marianne Rygner og Louise Svane Beck. Suppleanter til bestyrelsen er Jan Matthiesen, Sune Agger, Arthur Vetvik og Maria Camitz 9. Valg af revisor og revisorsuppleant Ebbe Stender fratræder som revisor. Jens Peter Juul foreslået og valgt som revisor samt foreslået og valgt Erik Matthiesen som revisorsupplant. Nicolai Dragsted valgt som revisor for læreruddannelsen. 10. Indkomne forslag Intet at behandle. 11. Dato for næste ordinære generalforsamling 11. november 2017 i Skanderborg.

3 Forventet workshop i Albertslund 2018 og Aalborg i Skiftevis Sjælland og Jylland. 12. Evt. Ingen ønskede ordet. Opfølgning på ESA beretning v. Dorte Laub lidt punkter/overskifter fra den mundligt beretning: Formandsberetning for Dansk Suzuki Forbund, 15/16 v. formand Inger Due Kære Kolleger og medlemmer Sidste ordinære generalforsamling, der fandt sted i Horsens, d. 14. nov., 2015, var med Jan Matthiesen som formand. Jan, der er en af de folk, der her i landet har Suzuki-metoden helt inde under huden og bestemt helt inde i hjertet. Generalforsamlingen sluttede med, at vi vedtog en del vedtægtsændringer, der yderligere skulle vedtages på en ekstraordinær generalforsamling, der blev afholdt på Kolding Musikskole lørdag d. 12. marts, Vi havde en dejlig national workshop i Horsens i november sidste år. Fyldt med god stemning hos lærere, elever og forældre. I perioden frem til den ekstraordinære generalforsamling fungerede Jan stadig som formand. Jeg vil gerne takke Jan for hans store engagement og altid lyttende og positive holdning til at sprede Suzuki-metoden og for at have stået i spidsen for bestyrelsesarbejdet i DSF. Du har gjort en kæmpe, kæmpe stor indsats. Efter den ekstraordinære generalforsamling, 12. marts, 2016 tog jeg over som formand og Jan ønskede at blive suppleant i bestyrelsen. Det har været en arbejdsom og lærerig periode for mig at komme igennem. Vi tog i bestyrelsen fat på at opdatere vores medlemsliste. Grunden til dette var, at generalforsamlingen 2015 satte spørgsmålstegn ved, hvorfor ESA s og vores egen medlemsliste ikke stemmer overens. Grunden har været, at en del af vores medlemmer har haft kontingent-restancer, hvilket vi arbejder med at rette op på. Siden i foråret har vi været i kontakt med rigtig mange af jer medlemmer og nu skulle arbejdet være afsluttet, så vi kan fremlægge en medlemsliste, der er fuldt up to date. De medlemmer, der stadig har kontingentrestancer, har, efter at de er blevet rykket adskillige gange, fået meddelelse om, at de vil blive slettet af vores medlemsliste. Og vi kan have helt rent mel i posen over for ESA.

4 Jeg har som formand udsendt 3 nyhedsmails til alle medlemmer med informationer om, hvad der sker i ind- og udlandet. Af nyheder og udnævnelser vil jeg her nævne nogle af dem, vi er særlig stolte af: D. 11. oktober i år blev Tove Detrekoy tildelt Ridderkorset af Dannebrogordenen. Hjertelig tillykke! Vi er glade og stolte på dine vegne. Sidste år blev de to første Suzuki-trompet lærere uddannet på det første Suzuki-trompetkursus i Sverige. Det er super flot, at vi nu har to trompet-lærere her i landet og vi glæder os til at se trompet være med på vores nationale workshops. Også tillykke til Claus Kanneworff, der er blevet udnævnt som Instructor på violin. Og så har vi fået en ny TT. Stort tillykke til Dorte Rolff-Petersen, der i sensommeren blev udnævnt som TT på cello! Af indenlandske workshops og stævner havde vi i slut-juni-start-juli for 10. år i træk Viborg Suzuki Sommerlejr for elever på violin, bratsch, cello og som første gang også klaver med Roberto Sarno som hovedarrangør og i starten af efterårsferien arrangerede Anne Birte Andersen og hendes hjælpere atter en vellykket klaver workshop i Ollerup. Noget af det, vi gerne vil arbejde for i bestyrelsen er jo at sprede ny inspiration til lærer medlemmerne. Og derfor er vi rigtig glade for, at det kunne lade sig gøre at vi i DSF sammen med henholdsvis Albertslund og Århus Musikskoler kunne lave to inspirationsdage med Michiko Yurko i ugen op til efterårsferien. Både i Albertslund og Århus var kurserne fyldte. Sidste år på generalforsamlingen opfordrede Jan i hans beretning til, at vi inspirerer og åbner op for samarbejde lærere imellem. Vi, der arbejder i musikskoler rundt om i landet, har med vores nye arbejdstidsaftale måske fået nye muligheder til at et sådant samarbejde i endnu større omfang kan skabe nye muligheder og vi vil fra bestyrelsens side arbejde på at arrangere endnu flere inspirationsdage, så vi kommer tættere på hinanden i vores lille forening. Vi har brug for at mange nye lærere tager uddannelsen og vi må gennem vores daglige undervisning gøre alt for at sprede kendskabet om metoden til kolleger inden for den danske musikskoleverden. Jeg vil gerne opfordre til at I som medlemmer sender os i bestyrelsen en mail eller tager telefonen og ringer til mig eller en af de andre i bestyrelsen, hvis I har noget på hjerte. Vi er en lille forening, der gerne skal have et tæt sammenhold. Vi har talt om, at vi gerne vil lave inspirationsdage, hvor vi alle bidrager med måske vores nyeste fællestime hit, nye ideer til øve-motivation osv....men kom gerne med ideer :-)

5 Nu er den nationale workshop, 2017 godt i gang med rigtig mange deltagere. Dejligt!! Desværre er der ikke et undervisningstilbud for kontrabasser, tværfløjte, trompet og klaver. Men forhåbentlig kan det lade sig gøre fremover. Det er så vigtigt for vores elever på alle instrumenter at komme til og mærke det fællesskab vi alle er en del af. Jeg kan i hvert fald mærke det sus, mine elever får, når de har deltaget sammen med alle strygerne og guitarer. Næste års workshop afholdes i Skanderborg og vi glæder os allerede nu til endnu en stor oplevelse. Den vil finde sted d nov., I den forbindelse afholdes den årlige generalforsamling. På den digitale front har vi i DSF fået ny hjemmeside. Den er stadig under opbygning, men det er vores ønske at lave en lidt smartere og mere nutidig hjemmeside. derfor har vi også ændret vores navn i den digitale verden til Jeg vil opfordre jer alle til at gå ind og se og læse om foreningen der. Jeg vil gerne takke resten af bestyrelsen for dette år. En særlig tak til Louise Beck og Dorte Laub, der virkelig har knoklet med medlemsliste og hjemmeside. Vi har haft et godt team. Og en rigtig stor tak til vores kasserer, Jens Peter Juul, der altid har svaret og hjulpet med at gennemskue indbetalinger og holde styr på et broget regnskab. Vi er nu 66 aktive medlemmer. Vi har fået opkrævet kontingent-restancer og afholdt to inspirationsdage. Det næste år skal vi arbejde på at få styr på den elevforening, vi har talt om i så mange år, så fællesskabet og sammenholdet inden for vores danske Suzuki-verden kan blive endnu stærkere, sjovere og inspirerende for elever såvel som forældre og lærere. Beretning fra ESA 2016 v/anne Dorte Laub I december 2015 iværksatte ESA et fundraising program give a child a teacher i et forsøg på at puste liv i de udviklingsprojekter som havde været midliertidigt afskåret fra støtte p.gr.af omkostninger til retssangen DSG vs ESA. Det er dog løbende muligt at donere pengebeløb til ESA s udviklingsfond (ESTDT) således vi igen kan hjælpe med at sprede metoden geografisk og så vi kan tilbyde Suzuki baseret undervisning på nye spændende instrumenter. Nogle programmer jeg kan nævne er opstart af teacher training programmer i Rusland, Letland og Litauen. Metoden begynder også så småt at få fodfæste I Australien og på det afrikanske kontinent. Der arbejdes på at udvikle metoden for messingblæsere med afsæt i den relativt nye trompet skole og udnævnelsen af Anne Maria Sundberg som TT på trompet. Harpebøgerne er under opbygning nu og der er fortsat udviklingsprojekter på Accordeon og Klarinet. ESA er med til at samle lærerpaneler der skal hjælpe pionerernde gennem faser i opbygninge af retningslinier, metode og tidsplaner, således metoden kan få et bredest mulig opbakning fra lærere og musikliv. Nogle af de sager ESA arbejder på fremadrettet er;

6 - Arbejde for at arrangere lærerkonventer i forskellige land hvert 2. år - TT konventer hvert 4. år og elevkonventer ligeledes hvert 4. år. - Udnævnelse af nye instructors og TT. - Arbejde med de instrumentale krav til level 1 studerende på alle instrumenter. - Give mulighed for at gøre det mere fleksiblet at sammensætte eksamenspanel for sjældne instrumenter (eksempelvis sang). - Retningslinier for TT og instructor ansøgninger - Retningslinier for anerkendelse af SSA kvalificerede lærere i ESA. Udarbejdelse af et kort træningsprogram udi kommunikationsfærdigheder, undervisnings strategier og observation. Samt at ansøgere om at blive anerkendt skal indsende en DVD af egen undervisning. - Gennem Country Director at kommunikere til TT. Eksamens certifikater komme hurtigere ud til eksaminander hvis TT er omhyggelige med at tjekke at trainees er medlem af nationalt suzukiforbund, har bestået tidligere niveauer, at eksamenspanelet møder betingelserne herfor, at de udfylder eksamentspapirer korrekt og respekterer at eksamen i to niveauer på samme tid ikke er muligt. - At oprette en central database hvor I fremtiden alle medlemmer af de nationale Suzuki forbund er registreret sådan at det bliver mindre tidskrævende for NSF at gøre status hvert år. - Revidering af TT manual UDNÆVNELSER: Af udnævnelser i år kan nævnes: udnævnt til Instructors er.: Nuria Cervantes, guitar, fra Spanien Eulalia Subira, Cello, fra Spanien Claus Kanneworff, violin, fra Danmark Der er udnævnt 5 nye TT: Francesca Galvagno, guitar, fra Italien Anne Maria Sundberg, trompet, fra Sverige Samal Petersen, violin, fra Færøerne Tessa Oakley, cello, fra UK Dorte Rolff-Petersen, cello, fra Danmark ESA s bestyrelse har undergået en forandring. Med et ønske om at skære ned på omkostninger for bestyrelsesmøder har man nedlagt instrumental repræsentanterne i bestyrelsen og i stedet oprattet instrumental kommiteer. (Disse har i højere grad mulighed for at arbejde/mødes når de sidder som censorer ved eksamniner.) Instrumentale kommiteerne rapporterer til bestyrlesen gennem forretningsudvalget, og kan komme med deres anbefalinger herigennem.

7 Læreruddannelsen har også fået ny struktur. I ESA er de uafhængige læreruddannelseskurser som har været et forsøg i 2 år nu en permanenet mulighed. Det er en udfordring at undgå konkurrenceforvridning, men ESA indskærper over for TT der arrangerer uafhængige lærerkurser at de skal koste tilnærmelsesvis det samme som, og strækker sig over samme tidsramme, som lærerkurser der er arangeret af de nationale susukiforbund. Aktiviteterne i ESA i 2015 var i højeste grad præget af retsagen som det tidligere tyske suzukiforbund (DSG) har ført mod ESA hvor de hævder at terminering af DSG s medlemsskab af ESA var ulovlig. DSG og Kerstin Wartberg krævede en erstatning på ca dækning af sagsomkostninger. Sagen endte med et forlig (uden dom) i slutningen af august ESA skulle betale og sagen er nu lukket. På grund af høje sagsomkostninger og betaling af advokatbistand så ESA sig nødsaget til at revidere deres budget drastisk. Følgerne af budgetændringerne kunne mærkes på aktivitetsniveauet. Det planlagte årlige bestyrelsesmøde og generalforsamling i Madrid blev aflyst og erstattet af et møde hvor et yderst beskedent antal CD deltog og var fysisk tilstede, mens en del deltog via skype forbindelse til mødet. (undertegnede deltog tillige via skype). Desuden blev et lån til ESA udviklingsfond trykket tilbage. Dette havde desværre følger for de udviklings projekter der er med til at sprede Suzuki metoden ud på flere instrumenter og geografisk især i Afrika og Asien. Desuden blev det besluttet at ESA s nyhedsbrev ikke blev trykt, men udelukkende kunne læses via hjemmesiden. Det har også haft den betydning at ESA har brugt deres kræfter på retssagen i stedet for at bruge deres kræfter på daglig drift. Det betyder for eksempel er der endnu ikke et referat af bestyrelsesmødet og AGM (generalforsamlingen) Dette besværliggør mit arbejde som CD. Det var ikke uden problemer at deltage via skype til bestyrelsesmødet. Jævnligt faldt forbindelsen ud og kostbar tid brugtes til at genoprette forbindelser til alle de delegerede der sad i deres hjemlande. Oplevelsen blev meget fragmentarisk og svær at referere fra. Beretning for DSFs Læreruddannelse 2016 v/marianne Rygner, kursuskoordinator Kunstrådet har i 2016 givet Efteruddannelsen kr. i tilskud. I alt er der 4 kurser med i alt 9 deltagere. Kurserne fordeler sig som følger: Violin med Tove Detreköy og Marianne Rygner: 2 deltagere på niv. 2. Bratsch med Ilona Telmányi: 2 deltagere på niv. 1 og 3. Cello med Anders Grøn: 4 deltagere på niv. 1, 2, 3 og 5. Eksamen er d. 26. november. Klaver med Anne Birthe Andersen: 1 deltager på niv. 3. To kursister har bestået deres eksamener i niv. 2 og 3 i forbindelse med klaverworkshoppen i Ollerup i oktober.

8 DSF sender et hjerteligt tillykke til alle de kursister, der har bestået eksamen siden sidste års ordinære generalforsamling. En speciel lykønskning til 2 lærerstuderende, der har taget eksamen i det sidste og afsluttende niveau 5: Jelena Djurovic, cello Gabriel Szamosi, cello, Sverige Kunstrådets økonomiske støtte til DSFs læreruddannelseskurser har igennem mere end 20 år haft meget stor betydning for, at kurserne har kunnet gennemføres, og til orientering har Kunstrådets tilskud blot gennem de sidste 10 år kommet over 300 kursister til gode. Vigtigt er det også at nævne, at mange kursister ved kursusstart har været arbejdsløse, men efter kursusafslutning (eksamen) har fået job som følge af deres nye kvalifikationer. Derfor var det en meget trist nyhed at få i august måned, at Statens Kunstråds Projektstøtteudvalg for Musik, som er det organ under Kunstrådet, som uddeler midler, fra 2017 har besluttet at nedlægge puljen for tilskud til efteruddannelse. Dette betyder, at DSFs Læreruddannelse ikke har kunnet søge tilskud fra Kunstrådet til vore kurser i At søge private fonde vil højst sandsynligt ikke lykkes, da de normalt ikke giver tilskud til det, de kalder driftsstøtte. Som følge af den nye situation har Teacher Trainerne besluttet at hæve kursusprisen fra de nuværende kr. til kr. for På grund af honorarforhøjelse fra ESAs side er eksamensgebyret også hævet: Niv. 1, 2 og 3 koster fremover hver kr. og niv. 4 og 5 hver 1700 kr.

Referat af generalforsamling den 11. november 2017, Nils Ebbesen Skole, Skanderborg

Referat af generalforsamling den 11. november 2017, Nils Ebbesen Skole, Skanderborg Referat af generalforsamling den 11. november 2017, Nils Ebbesen Skole, Skanderborg Til stede: Dorte Rolff-Petersen, Sune Agger, Anne Dorte Busk, Inger Due, Roberto Sarno, Jan Matthiesen, Louise Beck Dagsorden:

Læs mere

Ved årsmødet, var emnet angst ved Karin Dyhr, gode ideer til at behandle patienter med omsorgssvigtede patienter.

Ved årsmødet, var emnet angst ved Karin Dyhr, gode ideer til at behandle patienter med omsorgssvigtede patienter. Referat Generalforsamling i DSO lørdag d. 8. oktober 2016 Dagsorden: 1. Dirigent Rikka Poulsen. Referent Dorte Kocemba. 2. Formandsberetning oktober 2016 ved Tom Lykke Gregersen. Ved årsmødet, var emnet

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Vedtægter for foreningen Danske Solcelleejere 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Solcelleejere herefter kaldet DSE Foreningens hjemsted er Viborg

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Vedtægter for S.A.S. Entertainment

Vedtægter for S.A.S. Entertainment 1 NAVN Foreningens navn er Stige Amatør Scene, Stige, Odense N, i daglig tale kaldet S.A.S Entertainment. Foreningen er stiftet den 12/10 1982 2 FORMÅL Foreningens formål er at samle teaterinteresserede

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

Vedtægter for EUD læsevejlederforeningen

Vedtægter for EUD læsevejlederforeningen Vedtægter for EUD læsevejlederforeningen Etableret i 2011 1 Indhold: 1 Navn og hjemsted side 3 2 Foreningens formål side 3 3 Foreningens mål side 3 4 Medlemskab side 4 5 Kontingent side 4 6 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Hasle Fællesråd. Navn og hjemsted:

Vedtægter for Hasle Fællesråd. Navn og hjemsted: Vedtægter for Hasle Fællesråd Navn og hjemsted: 1 Foreningens navn er Hasle Fællesråd og har hjemsted i Århus Kommune. Hasle Fællesråd ledes til dagligt af en bestyrelse, der er valgt på en generalforsamling.

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Vedtægter for Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet

Vedtægter for Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet 1. Navn og Hjemsted Foreningen er stiftet 6. maj 2014. Foreningens navn er Akademiet for Moderne dans og Klassisk ballet v. Det Kongelige Teater Balletskolen Odense, forkortet Akademiet for Moderne dans

Læs mere

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/3 2017 Afholdt i klubhuset 26-27 fremmødte. 1. Som dirigent valgtes Martin Jensen Som referent valgtes Michael Sand 2. Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

Alpha 29 Klubben s Generalforsamling i ÅSK s lokaler i Århus d. 9. marts 2008:

Alpha 29 Klubben s Generalforsamling i ÅSK s lokaler i Århus d. 9. marts 2008: Nr. 2 april - 2008 Alpha 29 Klubben s Generalforsamling i ÅSK s lokaler i Århus d. 9. marts 2008: Kl 14:00 bød formanden de fremmødte deltagere (vi var 4 ialt) velkommen. Pkt.1 Valg af dirigent: Der fandtes

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Søgården". Dens hjemsted er Sjællands Odde. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål.

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål. Fællesforeningen blev stiftet den 7. december 1974 1 Navn og formål: Fællesforeningens navn er KALÂDLIT PEK ATIGÎGFÎSA KÁTUVFIAT Inuit. Fællesforeningen er upolitisk og har adresse hos den til enhver tid

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl på Gurredam

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl på Gurredam Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl. 11-12 på Gurredam Tilstede: ca. 20-25 forældre, unge og ledere. Formand for bestyrelsen Bente Rasmussen åbnede mødet og

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

1. Foreningens navn er personaleforeningen i FTF/A. Foreningens hjemsted er København.

1. Foreningens navn er personaleforeningen i FTF/A. Foreningens hjemsted er København. VEDTÆGTER FOR PERSONALEFORENINGEN I FTF/A 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er personaleforeningen i FTF/A. Foreningens hjemsted er København. 2. Personaleforeningen er en sektion

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Vedtægter for Skanderborg Rideklub

Vedtægter for Skanderborg Rideklub Vedtægter for Skanderborg Rideklub 1 Navn og Hjemsted Skanderborg Rideklub er stiftet den. 15. november 1966, og har hjemsted i Skanderborg kommune, på adressen Christiansmindevej 3, 8660 Skanderborg.

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 Referent: Rasmus A. Valg af dirigent. A: dirigent: Christian valgt B. Godkendelse af referat fra ordinær generalforsamling maj 2012. B: referatet blev

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00 Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/10 2016 på KUA kl. 14:30-16:00 Antal deltagere: 13 1. Valg af dirigent Mette Thomsen 2. Valg af referent og stemmetæller Referent: Inge-Line Olesen, stemmetæller:

Læs mere

18.11.13 Side 1. Ekstra ordinær generalforsamling d. 5. december 2013 FFI 2013 VEDTÆGTERNE. Fremsat af: bestyrelsen. Gældende vedtægter 1

18.11.13 Side 1. Ekstra ordinær generalforsamling d. 5. december 2013 FFI 2013 VEDTÆGTERNE. Fremsat af: bestyrelsen. Gældende vedtægter 1 AD DAGSORDENENS PUNKT 1 Gældende vedtægter 1 FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF VEDTÆGTERNE Navn på foreningen ) 1 Navn: Danske Fysioterapeuters Fagforum for Idrætsfysioterapi. I internationale sammenhænge er navnet:

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Vedtægt for IDA Arbejdsmiljø

Vedtægt for IDA Arbejdsmiljø INGENIØRFORENINGEN I DANMARK 1. Navn og område Vedtægt for IDA Arbejdsmiljø Stk. 1. Stk. 2. Stk. 3. Selskabets navn er IDA Arbejdsmiljø. IDA Arbejdsmiljø er et landsdækkende, fagteknisk selskab oprettet

Læs mere

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe:

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe: Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

Vedtægter for Svendborg Broderlaug

Vedtægter for Svendborg Broderlaug 1. Navn og hjemsted 2018. Foreningens navn er Svendborg Broderlaug. Foreningen er stiftet den 18. januar Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningen er ikke en del af en anden organisation. 2.

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Fagligt selskab for Ortopædkirurgiske Sygeplejersker (FSOS)

Fagligt selskab for Ortopædkirurgiske Sygeplejersker (FSOS) Vedtægter Fagligt selskab for Ortopædkirurgiske Sygeplejersker (FSOS) 1 Navn Selskabets navn er Fagligt Selskab for Ortopædkirurgiske Sygeplejersker (FSOS). 2 Formål Selskabets formål er: At støtte og

Læs mere

Love. for Nr. Felding Borgerforening Revideret: Marts Side 1 af 9

Love. for Nr. Felding Borgerforening Revideret: Marts Side 1 af 9 Love for Nr. Felding Borgerforening 2016 Revideret: Marts 2016 Side 1 af 9 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Nr. Felding Borgerforening. Foreningens hjemsted er Nr. Felding. Formål. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse:

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse: Vedtægter for Christiansbjerg Idrætsforening Indholdsfortegnelse: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab 4 Indmeldelse 5 Udmeldelse 6 Kontingent 7 Restance 8 Udelukkelse og eksklusion 9 Ordinær generalforsamling

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Hillerød hundevenner, der har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den 4. april 2002.

Hillerød hundevenner, der har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den 4. april 2002. Hillerød Hundevenners vedtægter, 2014 version 1 Navn og hjemsted Hillerød hundevenner, der har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den 4. april 2002. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen

Læs mere

Vedtægter for SmerteDanmark

Vedtægter for SmerteDanmark Vedtægter for SmerteDanmark Indhold Vedtægter for... 1 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 Medlemskab... 2 4 Organisation... 3 5 Bestyrelsens kompetence... 3 6 Generalforsamlingen... 3 7 Regnskab og

Læs mere

Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark Februar 2016 pbr

Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark Februar 2016 pbr Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark 1. Navn, hjemsted, baggrund og formål Stk. 1: Foreningens navn er Fortællere i Danmark. Foreningens hjemsted er Odense. Fortællere i Danmark er en forening

Læs mere

B 52/ Aalborg Fodbold Club

B 52/ Aalborg Fodbold Club B 52/ Aalborg Fodbold Club VEDTÆGTER: 1. Foreningens navn er B 52/Aalborg Fodbold Club. Foreningen er medlem af Jysk Boldspil Union under Dansk Boldspil Union under Dansk Idræts Forbund. 2. Foreningens

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Vedtægter for Assens Sejlklub.

Vedtægter for Assens Sejlklub. 1 Vedtægter for Assens Sejlklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesse i forbindelse med

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne på foreningen hjemmeside til gennemsyn. Vedtægter for

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Bestyrelsen i Slangerup Børne- og Ungdomsfilmklub Holger indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling lørdag den 11. februar 2017 kl. 10.00 i Slangerup

Læs mere

FOTOKLUBBEN KRONBORG

FOTOKLUBBEN KRONBORG FOTOKLUBBEN KRONBORG Vedtægter 1 Navn Klubbens navn er: FOTOKLUBBEN KRONBORG. 2 Formål Klubbens formål er at fremme interessen for fotografering. Klubben favner bredt - så alle kan være med - og udøver

Læs mere

VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening

VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening Badminton - Billard Bordtennis - Cykelmotion Gymnastik - Håndbold - Idræt om Dagen - Motionsløb Tennis Side 1 VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening VEDTÆGTER FOR NÆSBY IDRÆTS FORENING Side 2 Paragraf 1.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ORGANISATIONEN GAME

VEDTÆGTER FOR ORGANISATIONEN GAME VEDTÆGTER FOR ORGANISATIONEN GAME 1. Navn og Formål 1.1 Organisationen er en forening 1.2 Organisationens navn er GAME stiftet 26. oktober 2002. 1.3 Organisationen er hjemmehørende i Københavns Kommune.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED BICYCLE CLUB

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED BICYCLE CLUB VEDTÆGTER FOR NÆSTVED BICYCLE CLUB STIFTET 1934 1 Klubbens navn er NÆSTVED BICYCLE CLUB for bane, MTB og landevej, og den har hjemsted i Næstved. 2 Klubbens formål er at udvikle alle medlemmer med udgangspunkt

Læs mere

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens/klubbens navn er KABE Club Danmark. Klubben blev stiftet den 17. januar 1985 Klubbens adresse er formandens adresse. FORMÅL 2 Klubbens formål er at samle KABE-ejere

Læs mere

Vedtægter for. EDR Hillerød afdeling 2013

Vedtægter for. EDR Hillerød afdeling 2013 Vedtægter for EDR Hillerød afdeling 2013 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er EDR Hillerød afdeling. Foreningen er en lokalafdeling af Eksperimenterende Danske Radioamatører (EDR). 2 Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Borgerforening vedtægter

Borgerforening vedtægter Borgerforening vedtægter Vedtægter for Idom-Råsted Borgerforening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Idom-Råsted Borgerforening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Idom-Råsted. 2. Formål Stk.

Læs mere

Foreningens navn er Oplysningsforbundet May Day. Foreningens hjemsted er Danmark. Foreningen er partipolitisk uafhængig.

Foreningens navn er Oplysningsforbundet May Day. Foreningens hjemsted er Danmark. Foreningen er partipolitisk uafhængig. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Oplysningsforbundet May Day. Foreningens hjemsted er Danmark. Foreningen er partipolitisk uafhængig. 2. VÆRDIGRUNDLAG En forståelse af mennesket som en helhed af

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019

Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019 Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019 01 Navn og hjemsted Foreningens navn er Glad Dans Viborg (Stiftet 23. januar 1945 som Folkedanserforeningen Gamle Danses Værn,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkelund:

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkelund: Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkelund: Foreningens navn, hjemsted og medlemskreds 1. Foreningen hedder Grundejerforeningen Bakkelund og har hjemme i Havdrup, Solrød Kommune. 2. Foreningens geografiske

Læs mere

Klubbens Love & Vedtægter

Klubbens Love & Vedtægter Klubbens Love & Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Dart Odense. Dens hjemsted er Odense kommune. 2 Foreningens formål: Foreningens formål er at dyrke dartspil, samt at udbrede

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen BIRKHØJEN

Vedtægter for Grundejerforeningen BIRKHØJEN Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningen hedder Grundejerforeningen BIRKHØJEN. 2. Foreningen har hjemme i Favrskov Kommune under Retten i Århus. Kap. 2. Foreningens område og medlemskreds. 3.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB.

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1.1 Foreningens navn er: Aarhus Døveforening 1.2 Tidligere navne: 1903-1904: Døvstummeforeningen,,Effata" Aarhus 1904-1950: Døvstummeforeningen,,Hephata"

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Download the original attachment

Download the original attachment Download the original attachment Vedtægter: Odder svømmeklub 1 Navn og Hjemsted Afdelingens navn er Odder Idræts- og Gymnastikforening Frem s Svømme- og Vandpoloafdeling. Klubbens hjemsted er Odder Kommune.

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010 PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010 Indholdsfortegnelse Vedtægter:... 3 1 Navn:... 3 Hjemsted:...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE 1 Foreningen navn er Støtteforeningen for Kellers Minde. Foreningens hjemsted er H.O.Wildenskovsvej 10,7080 Børkop. 2 Foreningens formål er.: 1. at udbrede

Læs mere

Foreningens navn er "HAVEBYEN PRÆSTEVANGEN". Dens hjemsted er Københavns Kommune.

Foreningens navn er HAVEBYEN PRÆSTEVANGEN. Dens hjemsted er Københavns Kommune. LOVE FOR HAVEBYEN PRÆSTEVANGEN Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "HAVEBYEN PRÆSTEVANGEN". Dens hjemsted er Københavns Kommune. Formål 2 Foreningens formål er, at virke som grundejerforening i det

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 5. udgave 14. december 2013 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Aabenraa Krisecenter

Vedtægter for Aabenraa Krisecenter Vedtægter for Aabenraa Krisecenter 1 Aabenraa Krisecenter er en selvejende forening, uafhængig af partipolitiske interesser og drives i henhold til nuværende Servicelovens 109. Aabenraa Krisecenter har

Læs mere

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 1 Navn & Hjemsted Foreningens navn er Kvindehusforeningen i Silkeborg (benævnes i det følgende som KHF). Foreningens hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER. for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING. Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den Dirigent Mads F. Petersen

VEDTÆGTER. for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING. Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den Dirigent Mads F. Petersen VEDTÆGTER for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den 28.02.2018. Dirigent Mads F. Petersen Indledning: Foreningen blev under navn af Ebeltoft Handelsforening stiftet

Læs mere

Vedtægter for. Søften Gymnastikforening 8382 Hinnerup

Vedtægter for. Søften Gymnastikforening 8382 Hinnerup Vedtægter for 8382 Hinnerup Side 1 af 6 sider Vedtægter for 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er, (SGF). Foreningen er stiftet i 1903 i Søften. Foreningen har hjemsted i Søften i Favrskov kommune. 2.

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Helsinge Fodbold. Vedtægter

Helsinge Fodbold. Vedtægter Helsinge Fodbold Vedtægter 1: Klubbens navn Klubbens navn er Helsinge Fodbold, stiftet den 23. maj 1919. 2: Organisering Klubben er organiseret under Helsinge Skytte- og Idrætsforening, HSI, der er paraplyorganisation

Læs mere

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul!

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul! Vedtægter for Rejseforeningen Tur På Hjul Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Rejseforeningen Tur På Hjul. 2. Foreningens hjemsted er Jylland. 3. Foreningens formål er, at indsamle

Læs mere

Stk. 3. Klubbens formål er: a) At udbrede kendskab til modeljernbane og dertil knyttede aktiviteter.

Stk. 3. Klubbens formål er: a) At udbrede kendskab til modeljernbane og dertil knyttede aktiviteter. Vedtægter for Modeljernbane klubben Limfjorden, stiftet den 13.maj 2006 1. Navn og formål. Stk. 1. Klubbens navn er Modeljernbane klubben Limfjorden. Stk. 2. Klubbens hjemsted er Aalborg kommune Stk. 3.

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling for Albertslund GamerZ afholdt 16. april 2017

Ekstraordinær generalforsamling for Albertslund GamerZ afholdt 16. april 2017 Ekstraordinær generalforsamling for Albertslund GamerZ afholdt 16. april 2017 Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af to stemmeoptællere 4. Valg af bestyrelse 5. Afholdelse

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum 1 Navn, formål og hjemsted: Foreningens navn er Støtteforeningen for Hornbæk Kunstmuseum og dens hjemsted er Hornbæk. Foreningens adresse er hos den til

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen Skovbrynet af 2008

Vedtægt for Grundejerforeningen Skovbrynet af 2008 Vedtægt for Grundejerforeningen Skovbrynet af 2008 Med ændringer vedtaget af generalforsamlingen 28. november 2012. Indholdsfortegnel se Side Kapitel 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Kapitel 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Dansk Selskab for Skulder og Albuekirurgi

Dansk Selskab for Skulder og Albuekirurgi Vedtægter for Dansk Selskab for Skulder og Albuekirurgi Danish Society for Shoulder and Elbow Surgery 1 NAVN Selskabets navn er: Dansk Selskab for Skulder- og Albuekirurgi (DSSAK). Selskabet er medlem

Læs mere

Vedtægter. For. Brydeklubben. THOR Vejgaard. Vedtaget på generalforsamlingen den 26 januar 2005

Vedtægter. For. Brydeklubben. THOR Vejgaard. Vedtaget på generalforsamlingen den 26 januar 2005 Vedtægter For Brydeklubben THOR Vejgaard Vedtaget på generalforsamlingen den 26 januar 2005 side 10/10 15. Foreningens opløsning. Til foreningens opløsning kræves mindst 2/3 majoritet at samtlige foreningens

Læs mere

Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015

Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015 Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015 Kolding Dame Roklub Gl. Strandvej 3, 6000 Kolding Vedtægter: 1 Navn og formål Klubbens navn er Kolding Dame- Roklub med hjemsted i Kolding Kommune. Klubbens stander

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen for Intern Kommunikation. Dens hjemsted er formandens adresse. 2: Formål : Foreningen, som er upolitisk,

Læs mere

Vedtægter for Brandteknisk Selskab

Vedtægter for Brandteknisk Selskab Vedtægter for Brandteknisk Selskab 1. Navn og område Stk. 1. Selskabets navn er Brandteknisk Selskab. Stk. 2. Brandteknisk Selskab er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter for IDA.

Læs mere

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850,

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850, Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 1 Navn og hjemsted Foreningen Sejs-Svejbæk Idrætsforening (SSIF), der har hjemsted i Silkeborg Kommune, er stiftet

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Engbakken Lading

Vedtægter for grundejerforeningen Engbakken Lading Vedtægter for grundejerforeningen Engbakken Lading Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn er: Grundejerforeningen Engbakken Lading 2. Grundejerforeningen har hjemme i Favrskov

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt.

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt. REFERAT FRA DFU REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 15. MARTS 2014 i Horsens Bestyrelsesformand Flemming Olsson bød velkommen. 1. Valg af dirigent På bestyrelsens forslag blev Kim Friisgaard, FDK, valgt som dirigent.

Læs mere

Vedtægt for IDA E. 1. Medlemmer og juniormedlemmer af IDA, der har udtrykt ønske herom.

Vedtægt for IDA E. 1. Medlemmer og juniormedlemmer af IDA, der har udtrykt ønske herom. INGENIØRFORENINGEN I DANMARK Vedtægt for IDA E 1. Navn og område Stk. 1. Stk. 2. Stk. 3. Selskabets navn er IDA E IDA E er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter for IDA. Selskabets

Læs mere