Kursus hæfte Efterårets fitnesskurser. Læs mere om vores kurser i DGI Storkøbenhavn FItness

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kursus hæfte Efterårets fitnesskurser. Læs mere om vores kurser i DGI Storkøbenhavn FItness"

Transkript

1 Kursus hæfte 2019 Efterårets fitnesskurser Læs mere om vores kurser i DGI Storkøbenhavn FItness STORKØBENHAVN

2 2 Outdoor træning uden udstyr På dette kursus vil vi som udgangspunkt arbejde uden udstyr med træning med egen og andres kropsvægt. Det er udendørstræning med fokus på sved på panden og smil på læben. Som udgangspunkt vil workouts være sammensat som fuldkropstræning, men I vil også prøve at lave cirkeltræning, som rammer en mere specifik muskelgruppe. Da mange har adgang til lidt udstyr vil dette også komme på banen. På kurset får du: Idéer til sammensætning af optimal udendørstræning Fokus på træning af hele kroppen Inspiration til variation Udover forskellige måder at bygge timen op på, bruger vi tid på at snakke øvelser både med redskaber og kropsvægt så du ved kursets afslutning har et større øvelses-kartotek. Kurset vil være bygget op, så det både består af teori, samtale og fysisk aktivitet, hvor du kommer til at prøve de forskellige træningsformer. Instruktør: Joy Olivarius Dato: kl Sted: Atlas Motion og Fitness Center, Vandtårnsvej 55-57, 2860 Søborg Pris: kr. 350 (medlem af DGI eller GymDanmark) Kr. 450 (ikke medlem) Tilmelding:

3 Fodtræning 3 Fødderne er kroppens fundament. De bærer os gennem hele livet. Dog er de stadig en af de mest oversete dele af vores træning. Vidste du, at en fod består af 26 knogler, 33 led og 24 muskler? Og ligesom alle andre muskler i din krop skal også fodens muskler bevæges og styrkes, for at de holdes sunde. På dette kursus vil du få: Større kendskab til føddernes betydning for træning, teknik og skader Forståelse for baggrunden for træningen og selv blive i stand til at vejlede og undervise andre Konkrete øvelser i hæfte til at arbejde videre med selv. På fodtræningskurset styrker vi fodens muskler og fodens bevægelsesudslag, så den får mulighed for at lave den nødvendige fodafvikling, idet du har frihed til at rulle hen over hele foden, når du har bare fødder. Den gode nyhed er, at det aldrig er for sent at arbejde med dine fødder. Instruktør: Esther Baltzer Dato: kl Sted: BLOX - Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, 1220 Kbh. K. Pris: Kr. 260 (medlem af DGI eller GymDanmark) Kr. 350 (ikke medlem) Tilmelding:

4 4 Funktionel Outdoor Funktionel Outdoor træning bygger på den enkle, rå og benhårde funktionelle træning af hele kroppen, men er trukket udenfor til et væld af muligheder for variation og udfordring. Funktionel Outdoor gør dig klar til at sammensætte en træning med udgangspunkt i intervalløb, pulsøvelser og styrketræning med egen kropsvægt. Udnyt de redskaber, der findes i naturen, fx træstammer, sten, bænke eller bakker til at variere og udbygge øvelser. Det giver træningen et ekstra løft og motivation til hele tiden at udfordre de vante øvelser. Funktionel Outdoor kombinerer styrke-, udholdenheds- og coretræning. På kurset får du konkret inspiration til at lave sjov, progressiv træning hjemme i din forening. Krav: Kurset henvender sig til instruktører, der har gennemgået CrossGym uddannelse, eller instruktører der har en tilsvarende uddannelse eller kvalifikationer via erfaring. Instruktør: Morten Vinther Dato: kl Sted: BLOX - Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, 1220 Kbh. K. Pris: kr. 650 (medlem af DGI eller GymDanmark) Kr. 750 (ikke medlem) Tilmelding:

5 Kettlebell teknik 5 Et kursus for instruktører og træningsentusiaster. Udvid din træningshorisont og optimér din undervisning eller egen træning. På kurset bliver du introduceret til Kettlebell og du lærer at instruere, spotte og rette andre i deres træning. Du lærer om instruktionsteknik og du får masser af inspiration til opvarmningsøvelser og opbygning af effektive og udfordrende træningsforløb. Dette kursus vil give en basis forståelse for hvordan og hvorfor man træner med Kettlebell. Du vil få: Teknisk træning i basis øvelser Viden om hvordan du fortsætter din udvikling med Kettlebell træning Hvordan kan du bruge Kettlebell til at optimere og supplere din styrketræning Hvordan kan du bruge Kettlebell i din personlige træning eller på hold. Instruktør: Rasmus Sichelkow Dato: kl Sted: Hi Fitness Nord, Skinderskovvej 29, 2730 Herlev Pris: Kr. 325 (medlem af DGI eller GymDanmark) Kr. 400 (ikke medlem) Tilmelding:

6

7 Instruktørrollen 7 Denne workshop er for dig der gerne vil udvikle dig som holdunderviser. Her går vi ud over det praktiske indhold på timen og kigger på din rolle som coach, motivator og inspirator for dem, der kommer til din time. Vi går i dybden med din coaching, deltager-kontakt, udstråling, kort sagt hvordan du kommer ud over rampen, hver gang. Naja Klærke er en fantastisk underviser, men det er ikke bare held der gør forskellen. Bag hver undervisning ligger mange overvejelser og mere planlægning, end blot hvad timen skal indeholde af øvelser og musik. På dette kursus går vi tæt på at udvikle dit potentiale som underviser. Du vil få tips og tricks til: Hvordan du fylder holdsalen Hvordan du læser rummet og ser alle deltagere i løbet af din time Sådan skaber du fitness oplevelser, der gør en forskel for den enkelte Instruktør: Naja Klærke Dato: kl Sted: Ørestad Streethal, Ørestads Blvd. 53, 2300 Kbh. S. Pris: Kr. 320 (medlem af DGI eller GymDanmark) Kr. 400 (ikke medlem) Tilmelding:

8 8 Teknik træning Få endnu større viden omkring de principper, som er afgørende for øvelsesteknik samt en række regler og eksempler på god teknik i forskellige typer øvelser. Du lærer også at rette teknik, så dem du underviser, får en endnu mere sikker og effektiv træning. Kursus kan bruges til genopfriskning efter at have taget den 40 timers lange fitnessinstruktør grunduddannelse. Kurset henvender sig til instruktører, der har gennemgået fitnessinstruktør uddannelsen og f.eks. fungerer som instruktør i et foreningsbaseret fitnesscenter. Instruktør: Lisbeth Møller Dato: kl Sted: Hi Fitness Nord, Skinderskovvej 29, 2730 Herlev Pris: kr. 425 (medlem af DGI eller GymDanmark) Kr. 500 (ikke medlem) Tilmelding:

9 Bodytoning 9 Med Bodytoning får du en god allround træning og du får mulighed for at træne bl.a. mave, baller og lår på en sjov måde. Måske du allerede er i gang med at køre Bodytoning, eller måske dette kan være springbrættet til at starte det op. Uanset hvad, så er dette inspirationskursus for dig, der gerne vil have idéer til, hvordan du bygger din undervisning op, så dine deltagere får ny og anderledes træning fra gang til gang. Udover forskellige måder at bygge timen op på, bruger vi tid på at snakke øvelser både med redskaber og kropsvægt så du ved kursets afslutning har et større øvelses-kartotek. Kurset vil være bygget op, så det både består af teori, samtale og fysisk aktivitet, hvor du kommer til at prøve de forskellige træningsformer. Instruktør: Bibi Da Silva Dato: kl Sted: Atlas Motion & Fitness Center, Vandtårnsvej 55-57, 2860 Søborg Pris: Kr. 250 (medlem af DGI eller GymDanmark) Kr. 295 (ikke medlem) Tilmelding:

10 10 HIIT - Høj Intens Interval Træning. HIIT er på alles læber og med god grund. Træningstiden kan reduceres til 30 minutters effektiv træning, og træningseffekten øges trods kortere træning. Måske du allerede er i gang med at køre HIIT, eller måske dette kan være springbrættet til at starte det op. Uanset hvad, så er dette inspirationskursus for dig, der gerne vil have idéer til, hvordan du bygger din undervisning op, så dine deltagere får en ny og anderledes træning fra gang til gang. Du vil blive introduceret for bl.a. klassisk cirkeltræning i nye rammer; AMRAP (as many rounds as possible), EMOMS (every minut on the minut) og tabata. Du behøver ikke at have kendskab til disse begreber før kursets start, du skal blot komme og lade dig inspirere. Kurset vil være bygget op, så det både består af teori, samtale og fysisk aktivitet, hvor du kommer til at prøve de forskellige træningsformer og går derfra med et større øvelseskartotek. Instruktør: Bibi Da Silva Dato: kl Sted: Atlas Motion & Fitness Center, Vandtårnsvej 55-57, 2860 Søborg Pris: Kr. 250 (medlem af DGI eller GymDanmark) Kr. 295 (ikke medlem) Tilmelding:

11

12 12 Slyngetræning - bliv certificeret træner Dette kursus er et 7 timers kursus som afsluttes med en certificering inden for slyngetræning. På dette kursus vil du blive præsenteret for grundteknikkerne til slyngetræning, så du har noget at bygge videre på derhjemme. Derudover skal vi lege med de lidt vildere og sjove øvelser, der kan udfordre de fleste. Slyngetræning kan laves i kombination med anden træning, fx CrossGym, cirkeltræning, fodbold, gymnastik, løbetræning eller som selvstændig træning. Hele kroppen kan trænes med en slynge. Træningen kan tilpasses alle niveauer. Alt helt fra nybegyndere og folk med skader til sportsatleter. Dette kursus er primært rettet mod personlig trænere, fitness- og holdtrænere, samt fysioterapeuter og andre behandlere med interesse i træning. Kurset vil indeholde en teoretisk del samt en praktisk del. I den teoretiske del vil der være fokus på vigtigheden i at nå de dybe muskler, frem for de overfladiske muskler. Under den praktiske del vil der blive gennemgået en del øvelser og hvordan man sætter de forskellige øvelser sammen til en træningstime. Deltagerne vil afslutningsvis opbygge og udføre en workout for hinanden. Instruktør: Jens Dahl Petersen Dato: kl Sted: Hi Fitness Nord, Skinderskovvej 29, 2730 Herlev Pris: kr (medlem af DGI eller GymDanmark) Kr (ikke medlem) Tilmelding:

13 Freestyle Dance 13 På denne workshop samler vi det bedste fra afrobeats, dancehall, salsa/samba og mixer det med pop. Det er dansestile fra de varme himmelstrøg (Jamaica og Brasilien) og som har masser af energi og attitude. Der vil blive arbejdet med bryst, hofter, ryg og core. Vi kigger på de mest populære trin og ellers skal der danses igennem. Efter workshoppen vil du ha lært 2-3 nye koregrafier. Du vil få koregrafien med hjem således, at du nemt kan huske den eller undervise den til andre, hvis du er instruktør. En workshop for dig der bare elsker at danse, gerne vil udfordres og prøve noget nyt. Du har danset længe nok til at være tryg ved at bevæge dig, men du behøver absolut ikke at være i nærheden af en professionel danser. Der vil være lette danse man fanger hurtigt og danse vi kigger på trin for trin. Så har du lyst til en svedende, energisk danse workshop, så er denne noget for dig. Det gør intet, at du ikke har prøvet det før. Instruktør: Bibi Da Silva Dato: kl Sted: Ørestad Streethal, Ørestads Blvd. 53, 2300 Kbh. S. Pris: Kr. 275 (medlem af DGI eller GymDanmark) Kr. 350 (ikke medlem) Tilmelding:

14 14 Yoga (60 timer) Giv roen og fordelene ved yoga videre Yoga handler om harmoni og om at få kroppen tilbage til sin naturlige tilstand. De forskellige øvelser, også kaldet asanas, udfordrer balance, smidighed og koncentration og du arbejder med svage sider i din krop. Yogauddannelsen bygger på traditioner inden for Hatha Yoga, og på uddannelsen lærer du at sammensætte et program og styre rytmen i en time. Du lærer en lang række basis- og videregående øvelser at kende, og du lærer at rette på andres teknik. Derudover får du viden om åndedrættets betydning, meditation, afspænding og meget mere. Tag Bevæg dig for livet Fitness yogauddannelse og få et solidt fundament til en kompetent undervisning. Instruktører: Kirstine Marie Fabricius og Line Fricke Dato: 3 moduler: kl kl kl Sted: Danhostel Copenhagen Amager, Vejlands Allé 200, 2300 Kbh S Pris: Kr ,- (medlem af DGI eller GymDanmark) Kr ,- (ikke medlem) Tilmelding:

15

16 Kontakt info Har du spørgsmål til tilmelding af vores kurser kan du kontakte: Julie Kristina Doctor Administrativ koordinator Tlf.: Mail: Har du yderligere spørgsmål, så kontakt DGI Storkøbenhavn på: Tlf.: S T O R K Ø B E N H A V N

FITNESS FOR ALLE. Hold foreningen i form med uddannelser og kurser

FITNESS FOR ALLE. Hold foreningen i form med uddannelser og kurser FITNESS FOR ALLE Hold foreningen i form med uddannelser og kurser 2 SAMMEN ER VI ENDNU BEDRE! DGI og GymDanmark har samlet kræfterne i en fælles fitnessafdeling, Bevæg dig for livet Fitness, til gavn for

Læs mere

FITNESS FOR ALLE. Hold foreningen i form med uddannelser og kurser

FITNESS FOR ALLE. Hold foreningen i form med uddannelser og kurser FITNESS FOR ALLE Hold foreningen i form med uddannelser og kurser 2 SAMMEN ER VI ENDNU BEDRE! DGI og GymDanmark har samlet kræfterne i en fælles fitnessafdeling, Bevæg dig for livet Fitness, til gavn for

Læs mere

FITNESS FOR ALLE. Hold foreningen i form med uddannelser og kurser

FITNESS FOR ALLE. Hold foreningen i form med uddannelser og kurser FITNESS FOR ALLE Hold foreningen i form med uddannelser og kurser DGI og GymDanmark har samlet kræfterne i en fælles fitnessafdeling, Bevæg dig for livet Fitness, til gavn for dig og din forening Nu er

Læs mere

FITNESS FOR ALLE. Hold foreningen i form med uddannelser og kurser

FITNESS FOR ALLE. Hold foreningen i form med uddannelser og kurser FITNESS FOR ALLE Hold foreningen i form med uddannelser og kurser SAMMEN ER VI ENDNU BEDRE! Bevæg dig for livet Fitness Bevæg dig for livet Fitness er en fælles fitnessafdeling for DGI og GymDanmark, som

Læs mere

28. februar Aqua Fitness Workshop Inspiration, ideer og ny viden. Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub

28. februar Aqua Fitness Workshop Inspiration, ideer og ny viden. Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub 28. februar 2015 Aqua Fitness Workshop 2015 Inspiration, ideer og ny viden Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub Kom og få indspark til din undervisning Deltag i Aqua Fitness Workshop 2015 og få inspiration,

Læs mere

Holdbeskrivelser. Styrketræning Kondtionstræning Sundhed & Velvære Vægttab

Holdbeskrivelser. Styrketræning Kondtionstræning Sundhed & Velvære Vægttab Holdbeskrivelser Styrketræning Kondtionstræning Sundhed & Velvære Vægttab Holdbeskrivelser Hos Dansk Fitness kan du gå til mange forskellige hold. Det er ikke alle centre som tilbyder alle hold, men alle

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

Åbent Vand Inspirationsdag DGI Svømning. Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand

Åbent Vand Inspirationsdag DGI Svømning. Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand DGI Svømning Åbent Vand Inspirationsdag 2018 Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand Lørdag d. 18. august kl. 10-16 ved Marselisborg Lystbådehavn 2 Vær med, når DGI åbner dørene til den første

Læs mere

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Hvor foregår det? I Drengesalen i Aktivitetscenter Struer, Skolegade 5. 7600 Struer

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Hvor foregår det? I Drengesalen i Aktivitetscenter Struer, Skolegade 5. 7600 Struer AKTIVITET PENSIONIST IDRÆT 2015/2016 HVORFOR DYRKE IDRÆT? FORDI REGELMÆSSIG FYSISK AKTIVITET OG IDRÆTSUDØVELSE FORBEDRER DIN KONDITION, MUSKELSTYRKE, LEDBEVÆGELIGHED, KOORDINATION OG PSYKISKE VELVÆRE,

Læs mere

Hashøj IF Gymnastik * Skælskør Landevej 28 * 4200 Slagelse * Tlf.:

Hashøj IF Gymnastik * Skælskør Landevej 28 * 4200 Slagelse * Tlf.: Puls og styrke Dag: Mandag Kl.: 18.30-20.00 i bevægelseshuset. Holdet er både for mænd og kvinder. Her er drøn på. Vi giver den gas, laver aerobicserier, går på steppen med høj puls, hopper og laver effektive

Læs mere

Idræts- og motionskurser. Efterår 2012

Idræts- og motionskurser. Efterår 2012 Idræts- og motionskurser Efterår 2012 Redaktion Jane Have Andersen (ansvarshavende) Layout Michael ELkjær Iversen Foto Colourbox, John Thrane, Johnny Wichmann, Michelle Schubert med flere. 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Bodyshape: MBL: Hit Fit Dance:

Bodyshape: MBL: Hit Fit Dance: Bodyshape: Hvad er bodyshape? Bodyshape er muskeludholdenhedstræning hvor vi primært benytter os af vægtstænger med selvvalgte antal kilo på siderne. Når du er til Bodyshape går vi igennem hele kroppen

Læs mere

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk. FutureFitness

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk. FutureFitness Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk FutureFitness Inspirationsseminar i Vejen d. 26.-27. oktober 2019 DELTAG I EN INSPIRERENDE WEEKEND FYLDT MED FITNESS FutureFitness, Inspirationsseminar i

Læs mere

Intro til CrossGymLøb

Intro til CrossGymLøb Intro til CrossGymLøb CrossGym er funktionel træning der bl.a. er bygget på olympiske vægtløft, redskabsgymnastik, styrketræning, frie kropsøvelser øvelser og kredsløbstræning. Træningsformen er bl.a.

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Betaling

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Betaling AKTIVITET PENSIONIST IDRÆT 2018/2019 HVORFOR DYRKE IDRÆT? FORDI REGELMÆSSIG FYSISK AKTIVITET OG IDRÆTSUDØVELSE FORBEDRER DIN KONDITION, MUSKELSTYRKE, LEDBEVÆGELIGHED, KOORDINATION OG PSYKISKE VELVÆRE,

Læs mere

HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS

HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS Begynder-Biking For nybegyndere & let øvede. Der køres i intervaller med indlagte pauser og plads til smil. Instruktøren vil gennemgå følgende: indstilling af cyklen belastningssystemet

Læs mere

HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS

HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS Begynder-Biking For nybegyndere & let øvede. Der køres i intervaller med indlagte pauser og plads til smil. Instruktøren vil gennemgå følgende: indstilling af cyklen belastningssystemet

Læs mere

Voksen i Vand Workshop 6. januar DGI Midtjylland Svømning

Voksen i Vand Workshop 6. januar DGI Midtjylland Svømning DGI Midtjylland Svømning Voksen i Vand Workshop 6. januar 2019 Kom til Herning og bliv inspireret i alt fra Aqua Fitness til crawltræning og svømning for voksne. www.dgi.dk/201906753003 2 Voksen i vand

Læs mere

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Hvad er pensionistidræt? Er du pensionist eller efterlønsmodtager i Struer Kommune kan du deltage i vores træningstilbud.

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Hvad er pensionistidræt? Er du pensionist eller efterlønsmodtager i Struer Kommune kan du deltage i vores træningstilbud. AKTIVITET PENSIONIST IDRÆT 2014/2015 HVORFOR DYRKE IDRÆT? FORDI REGELMÆSSIG FYSISK AKTIVITET OG IDRÆTSUDØVELSE FORBEDRER DIN KONDITION, MUSKELSTYRKE, LEDBEVÆGELIGHED, KOORDINATION OG PSYKISKE VELVÆRE,

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

LILLERØD GYMNASTIK august juni 2018

LILLERØD GYMNASTIK august juni 2018 OG LILLEVANG SKOLE afd. SKOVVANG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG 16:30 16:45 17:00 17.00-18.00 17.00-18.10 17:15 SMART training (804) Dans 10-12 (302) 17:30 FyraftensGYM Dans til lækker musik! 17:45 for

Læs mere

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse Minispring 0. 2. klasse Hallen kl. 17:00-18:15 Kitt og Henriette Sacha Laila Tlf. 22874776 På dette hold skal vi lære at springe de mest grundlæggende ting indenfor springgymnastik. Vi skal bl.a. lære

Læs mere

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi:

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi: Fælles start - fem muligheder! Kan du lide at bruge din krop? Ved du, at det kan være udviklende,udfordrende men fremfor alt sjovt at bevæge sig? Ved du, at bevægelse giver energi og overskud og fremmer

Læs mere

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi:

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi: Fælles start - fem muligheder! Kan du lide at bruge din krop? Ved du, at det kan være udviklende,udfordrende men fremfor alt sjovt at bevæge sig? Ved du, at bevægelse giver energi og overskud og fremmer

Læs mere

stærk holdning Guide Guide: Træn dig til en sider Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

stærk holdning Guide Guide: Træn dig til en sider Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider Guide: Træn dig til en stærk holdning Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Få en god holdning INDHOLD: Få en stærk

Læs mere

LILLERØD GYMNASTIK august juni 2018

LILLERØD GYMNASTIK august juni 2018 OG LILLEVANG SKOLE afd. SKOVVANG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG 16:30 16:45 17:00 17.00-18.00 17.00-18.10 17:15 SMART training (804) Dans 10-12 (302) 17.15-18.30 17:30 Hjernegymnastik Dans til lækker musik!

Læs mere

Dit lokale fitness-center

Dit lokale fitness-center 2018/2019 Holdstart uge 33 Se de mange tilbud fra dit lokale fitnesscenter langhoj-fitness.dk Dit lokale fitness-center FITNESS NØGLECENTER Indoor cycling TRX Vægttab Yoga Cirkeltræning TIL OPSLAGSTAVLEN

Læs mere

HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS

HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS Begynder-Biking For nybegyndere & let øvede. Der køres i intervaller med indlagte pauser og plads til smil. Instruktøren vil gennemgå følgende: indstilling af cyklen belastningssystemet

Læs mere

DGI Midtjylland Svømning. Aqua Baby Workshop. Lørdag, den 6. januar 2018 kl i Skals Idræts- og svømmehal.

DGI Midtjylland Svømning. Aqua Baby Workshop. Lørdag, den 6. januar 2018 kl i Skals Idræts- og svømmehal. DGI Midtjylland Svømning Aqua Baby Workshop Lørdag, den 6. januar 2018 kl. 9.00-14.00 i Skals Idræts- og svømmehal. www.dgi.dk/svoemning 2 Aqua Baby Workshop Start året med at få ny viden og inspiration

Læs mere

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if.

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if. OVERSIGT OVER GYMNSTIKHOLDENE Mandag: Haffenlafferne Stjernerne Boksetræning (Motion) Tirsdag: Glad motion for damer Forældre/barn Junior Mix: -Teen Girls/junior mix Voksen motion Onsdag: Familiegymnastik

Læs mere

Dit lokale fitness-center

Dit lokale fitness-center 2019/2020 Holdstart uge 33 Se tilbuddene fra dit lokale fitnesscenter langhoj-fitness.dk Dit lokale fitness-center FITNESS NØGLECENTER Indoor cycling Cirkeltræning TIL OPSLAGSTAVLEN HOLDTRÆNING HOLD/DAG

Læs mere

HOLDBESKRIVELSER NOVO GRUPPENS FITNESS. - Gældende fra september Barre Træning

HOLDBESKRIVELSER NOVO GRUPPENS FITNESS. - Gældende fra september Barre Træning HOLDBESKRIVELSER NOVO GRUPPENS FITNESS - Gældende fra september 2018 Barre Træning I denne halve times træning, arbejdes der med træning inspireret fra ballettens verden. Der arbejdes både på gulv og ved

Læs mere

Velkommen til Kalundborg Kommunes aktivitetsdag En dag med idræt, mad, sjov og hygge

Velkommen til Kalundborg Kommunes aktivitetsdag En dag med idræt, mad, sjov og hygge En dag med idræt, mad, sjov og hygge Velkommen til Kalundborg Kommunes aktivitetsdag 2019 Den 24. maj fra kl. 15 i Kultur- og Idrætshallerne, J. Hagemann-Petersens Alle 11, 4400 Kalundborg www.dgi.dk/201917997001

Læs mere

AEROBIC FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN. Du kan også gå til aktiviteter, som minder lidt om aerobic f.eks. zumba, som er motion med rytme og dans.

AEROBIC FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN. Du kan også gå til aktiviteter, som minder lidt om aerobic f.eks. zumba, som er motion med rytme og dans. AEROBIC AEROBIC Aerobic er en træningsform, som handler om at få pulsen op og sved på panden. Du laver små bevægelsesserier til musik, som gentages flere gange, så du kan mærke, at hele kroppen arbejder.

Læs mere

Velkommen til Sommermotion i parkerne 2010

Velkommen til Sommermotion i parkerne 2010 Velkommen til Sommermotion i parkerne 2010 Her kan du læse om alle de aktiviteter som bliver udbudt i forbindelse med sommermotion i parkerne 2010. Det er gratis at deltage. Mød blot op i tidsrummet kl.

Læs mere

FODBOLD FITNESS DIN SUNDE OG FLEKSIBLE MULIGHED MINDRE BANER OG ALTID MED BOLD SPIL NÅR DU HAR TID OG LYST SUNDT, SJOVT OG SOCIALT DBU.

FODBOLD FITNESS DIN SUNDE OG FLEKSIBLE MULIGHED MINDRE BANER OG ALTID MED BOLD SPIL NÅR DU HAR TID OG LYST SUNDT, SJOVT OG SOCIALT DBU. DIN SUNDE OG FLEKSIBLE MULIGHED MINDRE BANER OG ALTID MED BOLD SPIL NÅR DU HAR TID OG LYST SUNDT, SJOVT OG SOCIALT DBU.DK/ KOLOFON: Udgiver: Dansk Boldspil-Union DBU Allé 1, 2605 Brøndby Tekst: DBU Kommunkation

Læs mere

UNDERVISNING I VAND. Babysvømning hold 1-5. Leg & Plask hold 1-4. Tryg ved Vand. Lone U. Elmstrøm. Mandag kl ,-

UNDERVISNING I VAND. Babysvømning hold 1-5. Leg & Plask hold 1-4. Tryg ved Vand. Lone U. Elmstrøm. Mandag kl ,- Babysvømning hold 1-5 Mandag kl. 10.15-13.00 Underviseren arbejder ud fra det enkelte barns behov, og tilstræber at give barnet, og dets forældre en god og tryg oplevelse hver gang. Babysvømning har mange

Læs mere

Powerfull Running. Program:

Powerfull Running. Program: Powerfull Running Program: Dato: Mødested kl. 18:00 15. aug Dagnæs stadion 22. aug Caroline Lunden v/kunstmuseet. 29. aug Husodde Strand v/campingpladsen 5. sept Bygholm sø. v/campingpladsen Lovbyvej 19.

Læs mere

BGIF Gymnastik - holdoversigt for sæsonen 2012/2013.

BGIF Gymnastik - holdoversigt for sæsonen 2012/2013. Tilmelding på hjemmesiden www.bgif.dk - Sæsonstart uge 36 Mandag 9.00-9.55 Powerhoop Workout Den gamle hula hop ring, som vi kender fra vores barndom, har nu fået indbygget vægt og er dermed blevet til

Læs mere

Varierer du din træning?

Varierer du din træning? Varierer du din træning? Af Fitnews.dk - onsdag 19. december, 2012 http://www.fitnews.dk/artikler/varierer-du-din-traening/ Når du ved, at du træner de muskler, du ønsker, og samtidig kan få en øget effekt

Læs mere

MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ

MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ LÆR UNGE AT FINDE DEN INDRE RO KURSUSCENTER BROGAARDEN APRIL/MAJ 2014 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ Lær

Læs mere

Rytme hæfte - Valsgaard Gymnastikforening

Rytme hæfte - Valsgaard Gymnastikforening Rytme hæfte - Valsgaard Gymnastikforening Under udvikling af GymLab 1 ud af 13 Indhold Spring over gulv... 3 Sving... 4 Hop... 5 Løb... 6 Gang... 7 Gulvarbejde - bevægelse på gulv... 8 Fodled... 9 Håndredskaber...

Læs mere

14/ kl i Rosendal idrætsforum. Gymnastikkens inspirationsdag. For instruktører og hjælpere på hold fra 6 år og opefter.

14/ kl i Rosendal idrætsforum. Gymnastikkens inspirationsdag. For instruktører og hjælpere på hold fra 6 år og opefter. 14/9 2019 kl. 9-19 i Rosendal idrætsforum Gymnastikkens inspirationsdag For instruktører og hjælpere på hold fra 6 år og opefter. 2 Kom og bliv klædt på til sæsonstart med en hel dag fuld af inspiration

Læs mere

TRILLIUMS CIRKELTRÆNING

TRILLIUMS CIRKELTRÆNING TRILLIUMS CIRKELTRÆNING Med Cirkeltræning kan du inden for en begrænset tid opnå effekt på både styrke, kondition og sundhed. Her får du alle redskaber, der skal til for at dit første cirkelprogram kan

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

PEDERSKER IF. Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg

PEDERSKER IF. Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg PEDERSKER IF Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg 28 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand???? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 mobil nr. 22222358

Læs mere

Aerial Sådan slynger du dig smidig

Aerial Sådan slynger du dig smidig F AONTEI B M OLNA D Aerial Sådan slynger du dig smidig Din krøllede krop folder sig ud efter en lang dag på kontoret, hvor stillesiddende arbejde skaber spændinger i muskulaturen og en sammenfalden rygsøjle.

Læs mere

Guide. Få MEST ud af din træning i fitnesscenteret. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

Guide. Få MEST ud af din træning i fitnesscenteret. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Få MEST ud af din træning i fitnesscenteret Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Kom i form med Krisztina Maria INDHOLD I

Læs mere

Fitnessinspiration på Club La Santa

Fitnessinspiration på Club La Santa Fitnessinspiration på Club La Santa Den 25.09 02.10.2015 TA MED FORENINGSFITNESS TIL CLUB LA SANTA Foreningsfitness inviterer instruktører og bestyrelsesmedlemmer i foreningsbaserede fitnesscentre til

Læs mere

2009 MTB & LØB. Tilmelding online via www.dgi.dk Der er åben for online tilmelding på alle kurserne. Betaling med Dankort.

2009 MTB & LØB. Tilmelding online via www.dgi.dk Der er åben for online tilmelding på alle kurserne. Betaling med Dankort. Tilmelding online via www.dgi.dk Der er åben for online tilmelding på alle kurserne. Betaling med Dankort. Tilmelding online via DGI foreningsservice DGIs medlemsforeninger kan tilmelde kursister via DGI

Læs mere

Velkommen. www.aqua-academy.dk

Velkommen. www.aqua-academy.dk Velkommen Rikke Hjorth 15 års erfaring med at undervise aquafitness Raske og syge / varmt og koldt vand 2012 grundlagde AquAcademy Udanner Aquafitness instruktører og afholder inspirationskurser for instruktører

Læs mere

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk Aktiviteterne er tiltænkt hele familien og vi håber på stor deltagelse, også fra folk som ikke tidligere har været aktive. Man behøver ikke at deltage i samme aktivitet hver gang - her er mulighed for

Læs mere

Planken Knæbøjninger

Planken Knæbøjninger Du behøver faktisk hverken fitnesscenter eller redskaber for at træne. Ikke engang styrketræning kræver et fitnesskort. Ved kun at bruge kroppen og din egen kropsvægt kan du udføre en lang række øvelser,

Læs mere

Kom i form med sjov motion

Kom i form med sjov motion Kom i form med sjov motion Flere træningsformer lover dig vægttab og en flot krop, uden at det er hårdt eller kedeligt. BT tester fire af slagsen Af Stine Kjærside, 23. september 2012 03 Guide: Kom i form

Læs mere

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Marts 2017

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Marts 2017 Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Marts 2017 Velkommen Skrevet af: Anja Hauge Velkommen til Roskilde Gymnastikforenings nyhedsbrev. Her kan du læse om, hvad der sker i foreningen, og samtidig få

Læs mere

YOGALÆRERUDDANNELSE BASIS UDDANNELSE 1. WEEKEND: D. 12. - 14. JUNI 2. WEEKEND: D. 26. - 28. JUNI INTENSIV UGE: D. 6. - 12. JULI PRIS 12.000 KR.

YOGALÆRERUDDANNELSE BASIS UDDANNELSE 1. WEEKEND: D. 12. - 14. JUNI 2. WEEKEND: D. 26. - 28. JUNI INTENSIV UGE: D. 6. - 12. JULI PRIS 12.000 KR. YOGALÆRERUDDANNELSE BASIS UDDANNELSE 1. WEEKEND: D. 12. - 14. JUNI 2. WEEKEND: D. 26. - 28. JUNI INTENSIV UGE: D. 6. - 12. JULI PRIS 12.000 KR. 100 TIMERS BASIS YOGALÆRERUDDANNELSE SOMMER 2015 HOS HAMSA

Læs mere

Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C

Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Ønsker du et forløb med udvikling af egen yogapraksis. Blive i stand til at undervise i yoga

Læs mere

Undervisning i vand. lubker.com. Bevægelse i varmt vand v/merete Stoltze. Babysvømning - 3 v/lone Ussing Elmstrøm

Undervisning i vand. lubker.com. Bevægelse i varmt vand v/merete Stoltze. Babysvømning - 3 v/lone Ussing Elmstrøm Bevægelse i varmt vand v/merete Stoltze Mandag kl. 9.15-10.00 I det varme vand bliver alle kroppens muskler rørt. Vi starter op med opvarmende øvelser, hvor kredsløbet stimuleres og pulsen kommer op. Undervisningen

Læs mere

FODBOLD FITNESS. Din sunde og fleksible mulighed

FODBOLD FITNESS. Din sunde og fleksible mulighed FODBOLD FITNESS Din sunde og fleksible mulighed FORORD 2 Dette hæfte er til dig, der er på udkig efter en motionsform, som er både sund, sjov og social og som kan tilpasses din travle hverdag. Dansk Boldspil-Union

Læs mere

Styret af legen. Stafet, som varieres ved at udøverne løber, hopper, hopper på ét ben, løber baglæns osv.

Styret af legen. Stafet, som varieres ved at udøverne løber, hopper, hopper på ét ben, løber baglæns osv. Udholdenhedstræning UDHOLDENHEDSTRÆNING 6-13 ÅR Trin / alder Træningstype Arbejde Pause Intensitet Gentagelser FUNdamentals Lære at træne 6-13 år Lege Simple stafetter Gå, løbe, cykle, ski Styret af legen

Læs mere

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk. Foreningsturen Club La Santa den september

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk. Foreningsturen Club La Santa den september Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk Foreningsturen 2019 Club La Santa den 20.-27. september EN UGE MED INSPIRATION, SOL OG SOCIALT SAMVÆR Tag med Bevæg dig for livet Fitness til Club La Santa

Læs mere

Uddannelse vejen til den gode træning

Uddannelse vejen til den gode træning Hold kurset i klubben Alle DGI Fodbolds kurser kan arrangeres i klubben Der behøves kun 8 deltagere for at gennemføre et trænerkursus, inspirationsdag eller klubkursusaktivitet. DGI idræt & fællesskab

Læs mere

Inspirationsseminar i Foreningsfitness

Inspirationsseminar i Foreningsfitness Inspirationsseminar i Foreningsfitness d. 24-25 oktober 2015 Nye Nye fitnesstrends og praktiske workshops er på programmet, når Foreningsfitness indbyder fitnessinstruktører og bestyrelsesmedlemmer til

Læs mere

Hvad er Ta chancen. Se mere om de konkrete tilbud på de følgende sider.

Hvad er Ta chancen. Se mere om de konkrete tilbud på de følgende sider. Hvad er Ta chancen Det kan være rigtigt svært at forene det at have autisme/ en ADHD diagnose med en fritidsinteresse som giver succes. Projektet Ta Chancen er et forsøg på at imødekomme denne udfordring.

Læs mere

FutureFitness. Inspirationsseminar oktober 2017 i Vejen

FutureFitness. Inspirationsseminar oktober 2017 i Vejen FutureFitness Inspirationsseminar 28.-29. oktober 2017 i Vejen KOM OG BLIV INSPIRERET FutureFitness løber af stablen lørdag den 28. til søndag den 29. oktober i Vejen Idrætscenter, og er målrettet instruktører

Læs mere

Hardcore - få den fulde effekt, når du træner! Du har fortjent det bedste også når du træner

Hardcore - få den fulde effekt, når du træner! Du har fortjent det bedste også når du træner Hardcore - få den fulde effekt, når du træner! Du har fortjent det bedste også når du træner Af: Bettina Borg, foto: Peter Nørby Den nye træningsform HardCORE løfter styrketræning op på næste niveau. Der

Læs mere

Fitnessinspiration på Club La Santa

Fitnessinspiration på Club La Santa Fitnessinspiration på Club La Santa Den 23.09 30.09.2016 TA MED FORENINGSFITNESS TIL CLUB LA SANTA Foreningsfitness inviterer instruktører og bestyrelsesmedlemmer i foreningsbaserede fitnesscentre til

Læs mere

Velkommen til Sommermotion i parkerne 2011

Velkommen til Sommermotion i parkerne 2011 Velkommen til Sommermotion i parkerne 2011 Her kan du læse om alle de aktiviteter som bliver udbudt i forbindelse med sommermotion i parkerne 2011. Det er helt gratis at deltage. Mød blot op i tidsrummet

Læs mere

Ønsker du at undervise i yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum.

Ønsker du at undervise i yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Ønsker du at undervise i yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Ønsker du et forløb med udvikling af egen yogapraksis. Blive i stand til at undervise i yoga Udvikle

Læs mere

UKLASSIFICERET FAGPLAN

UKLASSIFICERET FAGPLAN UKLASSIFICERET FAGPLAN 1. FAG Idræt, LPU 1, 1006 Lovpligtig uddannelse, modul 1, 1000 Udgivelse Marts 2014 Kort navn IDRÆT LPU 1. 2. FAGETS MÅL Faget introducerer og optimerer kursistens viden, færdigheder

Læs mere

Kun for Kvinder! Rytme K Ryg- og grundtræning m/k Begynder konkurrence Konkurrence 1 og 2 Voksensjip Børn 4-5 år Dans 11-14 år

Kun for Kvinder! Rytme K Ryg- og grundtræning m/k Begynder konkurrence Konkurrence 1 og 2 Voksensjip Børn 4-5 år Dans 11-14 år Kun for Kvinder! Holdet er for dig, der kan lide alsidig træning for hele kroppen krydret med lidt overraskelser og udfordringer! Vi vil i løbet af timen komme rundt omkring hele kroppen Vi vil træne styrke,

Læs mere

914 Basis for Bevægelse 906 Bevægelse, Nærvær og Afspænding 902 Damemotion, senior 907 Dance Fitness

914 Basis for Bevægelse 906 Bevægelse, Nærvær og Afspænding 902 Damemotion, senior 907 Dance Fitness 914 Basis for Bevægelse Basis for bevægelse er grundtræning med og uden småredskaber. Træningen har særligt fokus på ryggen og bevægelighed, styrke og balance omkring kroppens store led; skulderbælte,

Læs mere

Velkommen til Nøbbet Gymnastikforenings nye sæson som starter i uge 39 i Hallen og gymnastiksalen, Ravnsborghallen, Pederstrupvej 30, Horslunde.

Velkommen til Nøbbet Gymnastikforenings nye sæson som starter i uge 39 i Hallen og gymnastiksalen, Ravnsborghallen, Pederstrupvej 30, Horslunde. Velkommen til Nøbbet Gymnastikforenings nye sæson som starter i uge 39 i Hallen og gymnastiksalen, Ravnsborghallen, Pederstrupvej 30, Horslunde. Igen i år byder vi nye og gamle medlemmer velkommen. Vi

Læs mere

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN Esrum Gymnastik TINGBAKKESKOLEN Mandag start den 20.9.10. TINGBAKKEHALLEN 2010-2011. 16.30 17.30 i SALEN Drenge far 5 til 8 år Ved Stig serup Bevægelse og motion i leg med redskaber, der giver sved på

Læs mere

Fleksibel håndbold til voksne

Fleksibel håndbold til voksne S S E N T I F D L O B D N HÅ B U L K stilbud g n N i I n æ r D t I nt et suveræ l i t g n i n Vejled Fleksibel håndbold til voksne Håndboldfitness er suveræn motion, der kombinerer det bedste fra en håndboldtræning.

Læs mere

Kursusfolder. De Danske Skytteforeninger

Kursusfolder. De Danske Skytteforeninger Kursusfolder De Danske Skytteforeninger 1 KURSUSOVERSIGT 2012 DDS landsplan Side 3 Lederuddannelse (i samarbejde med DGI) Side 5 Undervisning/formidling Side 6 Mentaltræning Side 7 Coaching Side 8 Våbenkonsulenter

Læs mere

Dit lokale fitness-center

Dit lokale fitness-center 2016/2017 Se de mange tilbud fra dit lokale fitness center langhoj-fitness.dk Dit lokale fitness-center FITNESS NØGLECENTER Cirkeltræning Indoor Cycling Yoga TRX TIL OPSLAGSTAVLEN HOLDTRÆNING HOLD/DAG

Læs mere

UDDANNELSENS INDHOLD:

UDDANNELSENS INDHOLD: UDDANNELSENS INDHOLD: På Hamsas 100-timers basisuddannelse ønsker vi at give deltagerne de fundamentale redskaber til at undervise sikre og effektfulde yogaklasser på niveau 1. Selvom uddannelsen selvfølgelig

Læs mere

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 Velkommen til en ny sæson vi glæder os til at se jer, og håber I møder talstærkt frem, så vi også i fremtiden kan tilbyde gymnastik for alle aldre og være

Læs mere

Til opslagstavlen. Tirsdag: Yoga kl Jumping Fitness kl (til og med uge 41) Hockey for voksne kl

Til opslagstavlen. Tirsdag: Yoga kl Jumping Fitness kl (til og med uge 41) Hockey for voksne kl 2018 EFTERÅRS- PROGRAM Til opslagstavlen Mandag: Gymnastik Rødderne kl.17.00 18.00 Gymnastik Lynmyrerne kl.18.00-19.00 Gymnastik Voksen mix kl.19.00-20.00 Voksendans/Pardans kl.20.00-21.00 Tirsdag: Yoga

Læs mere

FIT FOR BIKE-FIGHT! TRÆNING FOR MOTIONISTER TIL

FIT FOR BIKE-FIGHT! TRÆNING FOR MOTIONISTER TIL FIT FOR BIKE-FIGHT! 10 x effektiv FysioCore træning inkl. drikkeflaske til cyklen Bikefit introduktion og Team Sky oplevelser ved cykelmekaniker Thomas KousgaaRD Tirsdag den 16. januar fra kl. 17.30 18.30.

Læs mere

Sæson 2016-2017. Præsentation af de enkelte fag. Begynderkursus i IPAD. Linedance. Maleri

Sæson 2016-2017. Præsentation af de enkelte fag. Begynderkursus i IPAD. Linedance. Maleri Sæson 2016-2017 Præsentation af de enkelte fag Begynderkursus i IPAD Har du en IPAD, som du gerne vil lære (bedre) at kende? Så har du chancen for at deltage på begynderkursus på lokalcentret. Her lærer

Læs mere

Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Næste hold start 3.

Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Næste hold start 3. Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Næste hold start 3. marts 2016 Ønsker du et forløb med udvikling af egen yogapraksis. Blive

Læs mere

KOM I GANG MED AT LØBE EN GUIDE, DER KAN HJÆLPE DIG TIL AT LØBE MED FORNØJELSE.

KOM I GANG MED AT LØBE EN GUIDE, DER KAN HJÆLPE DIG TIL AT LØBE MED FORNØJELSE. KOM I GANG MED AT LØBE EN GUIDE, DER KAN HJÆLPE DIG TIL AT LØBE MED FORNØJELSE. KOM GODT I GANG MED AT LØBE Formålet med denne guide er at hjælpe dig til at løbe med fornøjelse, forbedre din form og undgå

Læs mere

AKTIVITETSOVERSIGT SUNDHEDSUGERNE 2019

AKTIVITETSOVERSIGT SUNDHEDSUGERNE 2019 Aktiviteter uge 36 Dato og tid AKTIVITET INFORAMTION TILMELDING uge 36 Kampagne: "Alle børn cykler" for 0.-6. klasse 02/09 KL. 08.00- "Ro på, Fredericia" - en 08.45 02.09 Yoga i kroppen - Iyengar Yoga

Læs mere

WEBINAR 5 TRIN I PILATES, der styrker dit helbred

WEBINAR 5 TRIN I PILATES, der styrker dit helbred WEBINAR 5 TRIN I PILATES, der styrker dit helbred ARBEJDSHÆFTE BENTE TROMBORG Side 1 Mange accepterer at have ondt i ryggen, som om det er en naturlig ting at have. Det BØR det ikke være. Vores krop er

Læs mere

FLYT DIG LIDT og træn din krop og dit Hverdagsmod med. Anja Vintov. under sydens sol på Playitas Fuerteventura, uge 47 2012

FLYT DIG LIDT og træn din krop og dit Hverdagsmod med. Anja Vintov. under sydens sol på Playitas Fuerteventura, uge 47 2012 FLYT DIG LIDT og træn din krop og dit Hverdagsmod med Anja Vintov under sydens sol på Playitas Fuerteventura, uge 47 2012 En uge du aldrig vil glemme Vil du træne, genoplades og inspireres med havet og

Læs mere

Styrketræning Talentcenter Vest

Styrketræning Talentcenter Vest Styrketræning Talentcenter Vest Opvarmning på niveauer Natascha Winther Olsen Indholdsfortegnelse Indledning Hvad er et talent? Aldersrelateret træning Præpuberteten (Piger - 11 år, drenge - 12 år) Puberteten

Læs mere

Moduler på DGFs ungekonvent 2011

Moduler på DGFs ungekonvent 2011 Moduler på DGFs ungekonvent 2011 Fælles opvarmning lørdag Lasse Sønnichsen og Mathias Ried Larsen Den gode opvisning Parkour 1 Lasse Sønnichsen og Mathias Ried Larsen Tema i opvisningen Parkour 2 Lasse

Læs mere

Mindjuice Speakeruddannelse

Mindjuice Speakeruddannelse Mindjuice Speakeruddannelse Vi har længe haft en drøm om at skabe en helt særlig uddannelse i gennemslagskraft. Efter mange års erfaringer med og viden om det menneskelige potentiale er det nu endelig

Læs mere

BOOTCAMP BODYBIKE GYMNASTIK KROLF FODBOLD FITNESS HÅNDBOLD E-SPORT BORDTENNIS BADMINTON BUNGEE FLY. ØRSLEV IDRÆTSFORENING Sæson 2019/2020

BOOTCAMP BODYBIKE GYMNASTIK KROLF FODBOLD FITNESS HÅNDBOLD E-SPORT BORDTENNIS BADMINTON BUNGEE FLY. ØRSLEV IDRÆTSFORENING Sæson 2019/2020 ØRSLEV IDRÆTSFORENING Sæson 2019/2020 BOOTCAMP GYMNASTIK BODYBIKE FODBOLD KROLF E-SPORT BORDTENNIS BADMINTON BUNGEE FLY FITNESS HÅNDBOLD BOOTCAMP Med fokus på vægttab Bootcamp med fokus på vægttab er et

Læs mere

BIKEFITNESS HOLDBESKRIVELSER BIKEFITNESS

BIKEFITNESS HOLDBESKRIVELSER BIKEFITNESS BIKEFITNESS På BikeFitness bliver du udfordret fra start til slut. Timen er præget af højintense intervaller, med indlagte sprintelementer hvor vi kører i takt til inspirerende og motiverende musik. Timen

Læs mere

BRAVE defy expectations

BRAVE defy expectations be BRAVE defy expectations WE BELIEVE, WE CAN, WE DO. WE HAVE A RELENTLESS DRIVE TO IMPROVE. GO HARD, BE LOUD, STAY REAL. be one of our new Heroes be world class CHANGE THE WOR LD Har du evnen til at

Læs mere

CROSS TRAINING FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN

CROSS TRAINING FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN CROSS TRAINING CROSS TRAINING I cross training laver du styrkeog pulsøvelser, der øger din kondition, og som gør dig stærkere. Nogle af øvelserne i cross training minder om øvelser fra gymnastik, mens

Læs mere

FutureFitness. Inspirationsseminar i Vejen d november 2018

FutureFitness. Inspirationsseminar i Vejen d november 2018 FutureFitness Inspirationsseminar i Vejen d. 3.-4. november 2018 OPLEV NYE TRENDS OG SPÆNDENDE WORKSHOPS Kom med til en weekend fuld af fitness! FutureFitness holdes i Vejen Idrætscenter i weekenden den

Læs mere

HOLDBESKRIVELSER NOVO GRUPPENS FITNESS. - Gældende fra august Bodytoning

HOLDBESKRIVELSER NOVO GRUPPENS FITNESS. - Gældende fra august Bodytoning HOLDBESKRIVELSER NOVO GRUPPENS FITNESS - Gældende fra august 2017 Bodytoning I denne time arbejdes der, efter en grundig opvarmning, med muskelopstrammende øvelser for hele kroppen - skuldre, ryg, mave,

Læs mere

Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for

Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for Basketball Beachvolly Bevægelse Fitness Fodbold Gymnastik Hockey Håndbold Leg Løb Parkour Paddle tennis Seniormotion Skoleidræt

Læs mere

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk Horse in Harmony Uddannelse Hvorfor denne uddannelse? Denne uddannelse er blevet udviklet i harmoni med min vision om at gøre verden til et bedre sted at være for heste og deres mennesker. Jeg ønsker at

Læs mere