2.Efterretninger/siden sidst: a) medlemstal, MK: 56 (65)JK:194(177)UK:223(222)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2.Efterretninger/siden sidst: a) medlemstal, MK: 56 (65)JK:194(177)UK:223(222)"

Transkript

1 Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 15. AUGUST 2011 KL. 19,00 I GJUK Afbud: Rikke Stræde Frandsen 1.Godkendelse af referatet fra mødet den Efterretninger/siden sidst: a) medlemstal, MK: 56 (65)JK:194(177)UK:223(222) Referatet godkendt. Dog således, at det tilføjes at Lasse Ilsø indgår i temadagsudvalget fra bestyrelsen sammen med Daniel Overballe og at Henriette Væhrens er vært for fællesmødet med Støttefonden den 8. december. Bilag vedr. medlemstal omdelt. Det udviser et forventet gennemsnitligt medlemstal miniklubben i 2011 på 65, mod budgetteret 59, (et + på 6), i juniorklubben er det forventede gennemsnitlige medlemstal 177, mod budgetteret 137 (et + på 40). Ungdomsklubben ligger i forhold til antal elever på Gyvelhøjskolen, i klasserne Der er altså også i år tale om et betydeligt større antal indmeldt end budgetteret, som vil udløse en klækkelig budgetregulering til klubben, i størrelsesorden kr. b) økonomi, institution(medsendt) c) økonomi, bar(medsendt) d) økonomi, Støttefond(medsendt) e) orientering om analyse af klubområdet i Skanderborg Kommune Balance for institutionen omdelt. Den udviser i mindre merforbrug i forhold til det opstillede budget på knap 3 %, svarende til omkring kr Men da vi på grund af en betydelig merindskrivning af børn oppebærer en merindtægt på omkring , mere end opvejes dette merforbrug. Desuden må vi sige, at den dyreste del af året nu er gået, bl.a. de mange ture og udflugter, der er afviklet i løbet af sommeren. Balance for Baren omdelt, og udviser et overskud kr. godt kr og en omsætning på knap kr. Balance for Støttefonden omdelt og gennemgået. Støttefondens regnskab ser yderst flot ud, med et overskud allerede nu på knap kr. Det skal dog tilføjes, at der endnu ikke er afholdt udgifter til forsikring, der kommer senere, når udgiften er opkrævet fra Skanderborg Kommune. Der orienteredes om den af kommunen gennemførte analyse af klubområdet, der blev afsluttet kort før sommerferien. Formålet med analysen har været at bidrage til at belyse de opgaver klubberne i kommunen løser med udgangspunkt i de socioøkonomiske udfordringer. Desuden var formålet med analysen, at den skulle

2 beskrive de faktiske service- og opgaveforskelle der er og at undersøge, om der er behov for differentieret opgaveløsning m.h.p. eventuelle ændringer af tildelingsmodellerne. Analysen har ikke ligefrem bidraget til at afdække, hvad der oprindeligt var beskrevet. Den afdækker lidt om, hvilken social baggrund børn der er indmeldt i klubberne har og at dagstilbudslovsklubberne formår at løse flere socialt udfordrende opgaver end skoleklubberne. Dette kan også hænge sammen med, at i de områder, hvor klubberne under dagtilbudsloven ligger, er kendetegnet ved socioøkonomiske ringere forudsætninger end hvor de fleste skoleklubber er beliggende. Analysen afdækker også, hvor mange børn der går i klub og at klubberne under dagtilbudsloven har en højere dækningsgrad end skoleklubberne, altså at der er procentvis flere fra de enkelte klasser, der går i klub. Endelig foretager analysen også en sammenligning med andre kommuner, både hvad angår takster og udgifter. Her udviser analysen, at Skanderborg Kommune bruger langt mere på klubvirksomhed, end nabokommunerne og at taksterne er lavere i Skanderborg end hos nabokommunerne. Det er ikke en nyhed for os, da det alt sammen er kendt stof. Og det er klart, at Skanderborgs udgifter til klubberne er langt højere end nabokommunernes, når 65 % af alle børn er indmeldt i klubberne, mod under 20% i nabokommunerne. Alt i alt er konklusionen, at den analyse ikke har givet os ret mange oplysninger som vi ikke kendte til i forvejen. f) sommeren i GJUK g) Ture i efteråret Det har været meget stille i klubben især i ugerne 29,30 og 31, hvor vi samarbejdede med SFO en på Gyvelhøjskolen om pasningen. Der har heller ikke på nogen måde været et højt fremmøde de øvrige uger i sommerferien. Men de arrangerede ture er gennemført med høj deltagelse, bortset fra kanotur med overnatning. Det bør overvejes om klubben helt skal holde lukke 2-3 uger i juli, når der kan samarbejdes med SFO en om pasningen af 3. klasse. Der er planlagt tur til Heide park med Ungdomsklubben i weekenden den september, en hyttetur for juniorklubben den september, hav fisketur i efterårsferien den 20. oktober. Desuden drager vi til det årlige indefodboldstævne i Lemvig den 5. november.

3 h) Ture i sommerferien i)klubprofilering foldere m.v. j) Klublivet i øvrigt Klubben har afviklet 2 vellykkede sommer ture for henholdsvis juniorklubben til Sverige og ungdomsklubben til Tyskland og Holland. Sveriges turen med 65 børn forløb fint og blev afviklet til alles tilfredshed. Desværre var der nogle episoder med lokale unge i Sverige, der dels generede os om natten med at løbe rundt på taget og hælde affald ind ad vinduerne og dels smadrede forruderne på bussen. Det var nogle meget trælse oplevelser, som ingen forstår, ej heller de svenske fritidsledere. Hvad vi så selv er noget forundret over også er, at Centrum Turist (hvor bussen var lejet) har varslet, at vi komme til at betale erstatning for noget af udgiften til ruderne, da bussen dels stod i længere tid og ikke kunne benyttes og dels, at der er en selvrisiko ved forsikringsskader. Fra klubbens side er i noget forundret over, hvordan vi kan pådrage os erstatningsansvar for en sådan skade, der er simpelt hærværk. Vi mener ikke vi på nogen måde har handlet uansvarligt eller ansvarspådragende. Nu afventer vi evt. yderligere henvendelse fra Centrum Turist i sagen. Også ungdomsklubbens tur til Tyskland og Holland var meget vellykket. Her deltog 24 unge og 2 medarbejdere. Turen blev gennemført i klubbens egen bus og det forløb fint. Klubben er om kort tid klar med de 3 nye klubfoldere, der dels uddeles til miniklubben og forældrene og dels omdeles på skolen i klasse. Folderen beskriver som sædvanligt kort og godt om klubben og derudover nogle af de større arrangementer, der finder sted i løbet af året. Ellers er der nu ved at være godt gang i klubben igen. Der er mange børn og der er liv og megen aktivitet. Vi håber også det lykkes os at få den nye generation af 7. og 8. klasser til at komme i klubben om aften!! Det skal der nok gøres en stor indsats for, men vi arbejder hårdt på sagen. Der er jo en stor 7. årgang, der har været fast inventar I klubben om eftermiddagen og torsdag aften. Nu håber vi, vi kan få dem til at bruge ungdomsklubben om aftenen. k) Udgående/opsøgende arbejde Klubben driver nu den sidste fredag i måneden fast udgående virksomhed, når der holdes ungdoms diskotek på Galten Midtpunkt. Vi forsøger af få flere klubfolk fra området inddraget, så det ikke kun er GJUK s medarbejdere, der står med opgaven.

4 l) Klubbernes dag i Skanderborg den 8. september m) offentligt møde om planstrategi n) evt. andet? 3.Personale: Tilgang 1.8. Studerende Johan Eskildsen Tilgang Reng. Vikar Lise-Lotte Harder Afgang: : Inger Christensen Trivselsmåling 4. Budget 2012 Drøftelse af budget for 2012, herunder vilkår, lovgrundlag m.v. Fritids- og juniorklubberne i hele Skanderborg Kommune afvikler Klubbernes dag i Byparken i Skanderborg torsdag den 8. september. Det bliver med forskellige aktiviteter for børnene og samtidig et udstillingsvindue for klubarbejdet i kommunen. Indbydelse til deltagelse i det offentlige møde om planstrategien i Skanderborg Kommune omdelt. Byrådet vil gerne motivere til, at også andre af de forældre- og folkevalgte i bestyrelser m.v. deltager og bidrager med ideer og holdninger til, hvordan kommunen skal udvikle sig. Tage orienterede om det såkaldte ESCO-projekt, som kommunen har sat i gang. Det har til formål mindske energiforbrug i alle kommunale bygninger. Også klubbens bygning bliver analyseret og det skal vurderes hvad der kan gøres for at optimere bygningen rent klimamæssigt. Der er et ingeniørfirma, der forestår dette arbejde og efterfølgende udarbejder rapport og kommer med forslag til handleplan. Personalesagerne blev taget til efterretning. Der blev overbragt en varm hilsen fra Inger, der takkede for 11 gode år i klubben og for den flotte have hun fik, da hun stoppede i klubben. Hun kvitterede i øvrigt ved at give hjemmebagt roulade og kransekage til bestyrelsesmødet, UHM!! Alle ansatte i Skanderborg kommune deltager fra den september i en webbaseret trivselsmåling. På den måde bliver temperaturen på trivslen på alle arbejdsplader taget. Det er et led i et KTO-forlig blandt arbejdsmarkedets parter fra 2008, og nu skal denne trivselsmåling så gennemføres i Skanderborg Kommune. Resultatet af målingen bliver efterfølgende tilgængelig og samtidig gjort til genstand for analyse og evt. handleplaner, hvis der viser sig behov for det på de enkelte arbejdspladser. Skanderborg Kommune har et behov for at forbedre økonomien med omkring mio. kroner i det skyldes hovedsageligt merudgifter på bl.a.

5 Forventede besparelseskrav, fagsekretariatets handlekatalog forældrebetaling m.v. arbejdsmarkedsområdet og en stigning i sundheds- og handicapudgifterne. Kommunen er derfor kort før sommerferien gået i gang med at finde kompenserende besparelser herfor. Øjnene er bl.a. igen faldet på klubområdet. Det er det bl.a. fordi det er udgifter, som kommunens selv bestemmer over og samtidig selv beslutter serviceniveauet. Ihukommende debatten sidste år om budgettet finder bestyrelsen uacceptabelt at klubberne nu igen skal holde for. I forhold til klubberne under dagtilbudsloven, så er det nu i en aftale mellem regeringen og Kommunernes landsforening bestemt, at klubber og fritidshjem ikke længere skal kunne drives efter reglerne i dagtilbudsloven, men derimod alene i Folkeskole- eller ungdomsskoleloven. Dette vil samtidig indebære, at forældrebetalingen heller ikke er undergivet særlige regler og det derfor er muligt for kommunen selv at fastsætte taksten, uden hensyn til udgifterne på klubområdet. Lovgivningen for dette er endnu ikke på plads, men kommunens kan uagtet dette, selv bestemme at flytte klubområdet til anden lovgivning. Det var jo det, diskussionen bl.a. gik på ved sidste års budgetdebat, herunder den debat, der udspillede sig på det store offentlige møde i Galten Hallen i august sidste år. En række forslag(se omdelte) sætter forskellige scenarier op især omkring ledelsesstruktur, lovgrundlag og ikke mindst forældrebetaling, herunder bl.a. en gradueret forældrebetaling i de forskellige årgange, højst takst for de yngste og billigt for de ældste. For bestyrelsen er det vigtigt, at vi kan fastholde samlede klubtilbud fra 3. klasse til og med ungdomsklub, forankret lokalt. Det er ikke mindst vigtigt, at forældrebetalingen bliver holdt på et tåleligt og socialt afbalanceret niveau, der stadig muliggør at drive klubber efter de samme intentioner, der er gældende i dagstilbudsloven således at klubberne kan fortsætte de vigtige forbyggende og kriminalpræventive arbejde. Hvis det bliver for dyrt og hvis besparelserne blive for store, undergraves disse muligheder og dermed mister klubberne sin lokale og samfundsmæssige betydning. Bestyrelsen vil derfor gøre alt, hvad der er muligt for at sikre dette og også at sikre at GJUK kan fortsætte, som vi kender det i dag. Bestyrelsen vil forsøge at aktivere forældrekredsen i forhold til at øve politisk indflydelse på de beslutninger byrådet skal træffe omkring budgettet for Derfor vil bestyrelsen indrykke en side i det kommende klubblad, hvor der opfordres til at benytte de kontakter man har for at påvirke og samtidig opfordre til at møde op til det

6 4. Eventuelt. Intet fremført. offentlige møde om budgetforslaget i Sølunds festsal i Skanderborg den 14. september kl. 19,00. I samme indlæg i klubbladet skal der henvises til GJUK s hjemmeside, hvor de konkrete forslag til ændringer på klubområdet, som kommunen arbejder med, skal kunne ses. De skal være tilgængelige, når byrådet har offentliggjort det efter budgetseminaret sidst i august. Henriette afleverer til senest søndag den 21. august siden, der skal med i klubbladet. Henriette kontakter desuden bestyrelsesformanden på Skovby Mosegård (Ketty)med henblik på iværksættelsen af fælles initiativer. Lasse Ilsø kontakter Bent Kristensen(der var meget aktiv i forbindelse med sidste års overlevelses-kampagne ) med henblik på fælles initiativer. Endelig besluttede bestyrelsen at afholde et ekstraordinært møde den 5. september kl. 17,00 for at drøfte og udfærdige høringssvar til kommunens budgetforslag på klubområdet. Mødet hævet: Referent: Kl. 22,00 Tage Nielsen

2. Efterretninger/siden sidst: a) Økonomi og medlemstal, institution. Referaterne godkendt uden bemærkninger.

2. Efterretninger/siden sidst: a) Økonomi og medlemstal, institution. Referaterne godkendt uden bemærkninger. Referat fra bestyrelsesmøde i GJUK Mandag den 24. oktober 2011 kl. 19,00 Afbud: Susanne Hvass, Rikke Blank, Lasse Ilsø Jensen 1. Godkendelse af referat fra: a) bestyrelsesmødet den 15. 8.2 011 b) Bestyrelsesmødet

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK*s bestyrelse mandag den 20. Oktober kl. 19,00

Referat fra mødet i GJUK*s bestyrelse mandag den 20. Oktober kl. 19,00 Referat fra mødet i GJUK*s bestyrelse mandag den 20. Oktober kl. 19,00 Afbud Sanne Engkjær Mads O. Petersen deltog i mødet indtil kl. 20,15 En revideret dagsorden, med flere punkter, blev omdelt og godkendt

Læs mere

Referat fra konstituerende og ordinært bestyrelsesmøde i GJUK mandag den 31. maj 2010 kl. 19,00

Referat fra konstituerende og ordinært bestyrelsesmøde i GJUK mandag den 31. maj 2010 kl. 19,00 1 Referat fra konstituerende og ordinært bestyrelsesmøde i GJUK mandag den 31. maj 2010 kl. 19,00 Afbud: Dennis H. Larsen 1. Konstituering: a) valg af formand b) valg af næstformand c) valg af rep. til

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK.

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Afbud: Kristian Amdisen og Christina Sekkelund 1.Godkendelse af referatet fra mødet den 23.5.2018 og den 4.10.2018 2.Efterretninger/siden

Læs mere

Referat fra møde i GJUK s bestyrelse torsdag den 29. august 2013 kl. 19,00 Afbud: Dennis Larsen og Sonny Behrendt 1.Godkendelse af referatet fra

Referat fra møde i GJUK s bestyrelse torsdag den 29. august 2013 kl. 19,00 Afbud: Dennis Larsen og Sonny Behrendt 1.Godkendelse af referatet fra Referat fra møde i GJUK s bestyrelse torsdag den 29. august 2013 kl. 19,00 Afbud: Dennis Larsen og Sonny Behrendt 1.Godkendelse af referatet fra Referatet godkendt uden bemærkninger. mødet den 30.5.2013

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 16. JANUAR 2012 KL. 19,00

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 16. JANUAR 2012 KL. 19,00 Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 16. JANUAR 2012 KL. 19,00 1.Referat fra møderne: a) Fællesmødet den 8.12.2011 b)bestyrelsesmødet den 24. oktober 2011 2.Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal,

Læs mere

2.Efterretninger/siden sidst:

2.Efterretninger/siden sidst: Referat fra bestyrelsesmødet i GJUK ONSDAG DEN 13. AUGUST 2014 KL. 19,00 I GJUK Afbud: Peter Munk-Pedersen. Fraværende Christina Sekkelund 1.Godkendelse af referatet fra mødet den 26.5.2014 Referatet godkendt

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 17. JANUAR 2011 KL. 19,00

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 17. JANUAR 2011 KL. 19,00 Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 17. JANUAR 2011 KL. 19,00 1.Referat fra møderne: a) Fællesmødet den 25. november 2010 b)bestyrelsesmødet den 25. oktober 2010 2.Efterretninger/siden sidst:

Læs mere

orientering) b) økonomi, institution(se bilag til orientering)

orientering) b) økonomi, institution(se bilag til orientering) Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse ONSDAG DEN 23. AUGUST 2017 KL. 19,00 I GJUK Afbud: Rasmus Wagner, Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic 1.Godkendelse af referatet fra mødet den 9.5.2017 Referatet

Læs mere

Afbud til mødet: Mads O. Petersen, Dennis Larsen, Henriette Wæhrens og Sanne Engkjær

Afbud til mødet: Mads O. Petersen, Dennis Larsen, Henriette Wæhrens og Sanne Engkjær Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 30. MARTS 2009 KL. 19,00 Afbud til mødet: Mads O. Petersen, Dennis Larsen, Henriette Wæhrens og Sanne Engkjær Dagsorden: Referat: 1.Referat fra mødet Referatet

Læs mere

b) Økonomi, institution 2011(Medsendt) c) Økonomi, bar 2011 (medsendt) d) Økonomi, Støttefond 2011(udleveres på mødet) e) Udlicitering af rengøring?

b) Økonomi, institution 2011(Medsendt) c) Økonomi, bar 2011 (medsendt) d) Økonomi, Støttefond 2011(udleveres på mødet) e) Udlicitering af rengøring? Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TORSDAG DEN 4. APRIL 2011 KL. 19,00 Afbud: Rikke Stræde Frandsen og Dennis H. Larsen 1.Referat fra Bestyrelsesmødet den 17. januar Referatet godkendt uden bemærkninger.

Læs mere

GENERELLE OPLYSNINGER

GENERELLE OPLYSNINGER Årsregnskab GENERELLE OPLYSNINGER Institutionsnavn: Galten Junior- og Ungdomsklub Syvtallet 8 8464 Galten Regnskabsår: 1/1-31/12 Bestyrelse: Charlotte Højlund Jensen, formand Rikke Stræde Frandsen, næstformand

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TORSDAG DEN 25. MARTS 2010 KL. 19,00 Afbud: Henriette Wæhrens

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TORSDAG DEN 25. MARTS 2010 KL. 19,00 Afbud: Henriette Wæhrens Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TORSDAG DEN 25. MARTS 2010 KL. 19,00 Afbud: Henriette Wæhrens 1.Referat fra møderne: a) Fællesmødet den 23. november 2009 b)bestyrelsesmødet den 29. oktober 2009 2.Efterretninger/siden

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic 1.Referat fra møderne: a) Fællesmødet den 25.11.2014 b)bestyrelsesmødet den 20.10.2014

Læs mere

2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag)

2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag) Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse mandag den 23. marts 2015 Afbud: Irvin Beckovic 1. Referat fra: a) Bestyrelsesmødet den 26. januar 2015 Referatet blev godkendt uden bemærkninger 2. Efterretninger/siden

Læs mere

Generelle oplysninger

Generelle oplysninger Årsregnskab 2010 1 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger 3 Ledelsespåtegning 4 Den uafhængige revisors erklæring 5 Anvendt regnskabspraksis 6 Resultatopgørelsen 2010 8 Balancen 2010 10 Særlig specifikation

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet i GJUK mandag den 20. oktober 2014 kl. 19,00

Referat fra bestyrelsesmødet i GJUK mandag den 20. oktober 2014 kl. 19,00 Referat fra bestyrelsesmødet i GJUK mandag den 20. oktober 2014 kl. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Begovic. 1. Godkendelse af referat fra: a) bestyrelsesmødet den 13. august 2014 Referatet godkendt

Læs mere

Beretning for året 2009/10. at såfremt medlemstallet ikke holder kan vi få problemer med at overholde budgettet.

Beretning for året 2009/10. at såfremt medlemstallet ikke holder kan vi få problemer med at overholde budgettet. Beretning for året 2009/10 at såfremt medlemstallet ikke holder kan vi få problemer med at overholde budgettet. Kontraktmålene mellem Gjuk og Skanderborg Kommune er opsøgende arbejde, arbejdet med rummelighed,

Læs mere

Forslag om ændringer i skolernes miniklub- og juniorklubtilbud.

Forslag om ændringer i skolernes miniklub- og juniorklubtilbud. Sagsbehandler: 03092014 / toje/cabu/sirk Forslag om ændringer i skolernes miniklub- og juniorklubtilbud. På grund af det faldende antal børn i kommunens skoleklubber, har administrationen udarbejdet oplæg

Læs mere

GENERELLE OPLYSNINGER

GENERELLE OPLYSNINGER 1 Årsregnskab GENERELLE OPLYSNINGER Institutionsnavn: Galten Junior- og Ungdomsklub Syvtallet 8 8464 Galten Regnskabsår: 1.1.-31.12. Bestyrelse: Charlotte Højlund Jensen, formand Rikke Stræde Frandsen,

Læs mere

Ændrede åbningstider og lukkedage i SFO

Ændrede åbningstider og lukkedage i SFO Ændrede åbningstider og lukkedage i SFO Dagtilbudsloven 1 stk. 2, 4 23 Formålet med loven er at 1 stk. at fremme børns og unges trivsel, udvikling og læring gennem dag-, fritids- og klubtilbud samt andre

Læs mere

Forslag til ressourcetildeling pr. 1. august 2019 Stevns Dagskole

Forslag til ressourcetildeling pr. 1. august 2019 Stevns Dagskole Forslag til ressourcetildeling pr. 1. august 2019 Stevns Dagskole S. 1/10 Indhold Indledning... 3 Model 1 Oprindelig tildeling...4 Model 2 30 ugentlige timer til undervisning/behandling SFO i Krudthuset...5

Læs mere

Forslag om ændringer i skolernes miniklub- og juniorklubtilbud.

Forslag om ændringer i skolernes miniklub- og juniorklubtilbud. Sagsbehandler: 01102014 / toje/cabu/sirk Forslag om ændringer i skolernes miniklub- og juniorklubtilbud. På grund af det faldende antal børn i kommunens skoleklubber, har administrationen udarbejdet oplæg

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 29-04-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 49. Velkommen til et nyt skoleår. Trafik. www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 4. september 2013

Nyhedsbrev nr. 49. Velkommen til et nyt skoleår. Trafik. www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 4. september 2013 www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 4. september 2013 Nyhedsbrev nr. 49 Velkommen til et nyt skoleår Hvor vi skal forberede den nye skolereform med mange flere timer til eleverne Hvor vi skal

Læs mere

Hjemmesiden vil fremadrettet blive anvendt til information om JUNIORKLUBBEN.

Hjemmesiden   vil fremadrettet blive anvendt til information om JUNIORKLUBBEN. Orientering JUNIORKLUBBEN Juniorklubben er Middelfart Kommunes tilbud til børn på 4., 5. og 6. klassetrin. Juniorklubben er etableret under Ungdomsskolen, der i forvejen har ungdomsklubber for unge fra

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 21. november kl i Lærkereden.

Bestyrelsesmøde den 21. november kl i Lærkereden. Bestyrelsesmøde den 21. november kl. 17.30 20.00 i Lærkereden. Nivå området V/ områdeleder Jane Sys Toftesgaard Lærkereden Nivåhøj 80 2990 Nivå Tlf 72 56 53 44 jsto@fredensborg.dk Dato: 07.12.16 Afbud

Læs mere

Notat. Evaluering af den samlede økonomi bag folkeskolereformen i Favrskov Kommune.

Notat. Evaluering af den samlede økonomi bag folkeskolereformen i Favrskov Kommune. Notat Evaluering af den samlede økonomi bag folkeskolereformen i Favrskov Kommune. Byrådet godkendte 25. februar 2014 Læring, trivsel og samarbejde - folkeskolereformen i Favrskov Kommune som grundlag

Læs mere

Bestyrelsens og ledelsens beretning for arbejdet 2013/2014

Bestyrelsens og ledelsens beretning for arbejdet 2013/2014 Bestyrelsens og ledelsens beretning for arbejdet 2013/2014 I sidste års beretning kunne vi fortælle, at der endelig var blevet en aftale om harmoniseringen af klubvirksomheden i kommunen. Der var blevet

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 19. september 2018 Tid: 18.30 21.30 Sted: Personalerummet Forbered: Orienter dig i de vedlagte bilag Mødedeltagere: Forældrevalgte:

Læs mere

Organisering af fritidsdelen. Tværfaglig arbejdsgruppe Oktober 2014 nr. VIII

Organisering af fritidsdelen. Tværfaglig arbejdsgruppe Oktober 2014 nr. VIII Organisering af fritidsdelen Tværfaglig arbejdsgruppe Oktober 2014 nr. VIII Organisering af fritidsdelen Gennem fælles værdier i Børne- og Ungepolitikken og ved skolechefens overordnede ledelse skabes

Læs mere

Stærk fritid Stærke unge - på tværs af alder og sammen med andre

Stærk fritid Stærke unge - på tværs af alder og sammen med andre Omlægning af klubområdet Lovgivning Jf. dagtilbudsloven skal byrådet sikre, at dag-, fritids- og klubtilbud m.v. medvirker til udmøntningen af kommunens sammenhængende børnepolitik. Klubtilbud m.v. indgår

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 29. september 2011 kl. 18:30 på lærerværelset.

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 29. september 2011 kl. 18:30 på lærerværelset. Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 29. september 2011 kl. 18:30 på lærerværelset. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsordenen 2. Nyt fra formanden (BB) 3. Nyt fra ledelsen (OH) 4. Nyt fra TR (KN) 5. Nyt fra

Læs mere

DEMOGRAFIKATALOG BUDGET

DEMOGRAFIKATALOG BUDGET Indledning Formålet med at udarbejde et demografikatalog er at give Byråd og udvalg mulighed for at forudse og indarbejde de økonomiske konsekvenser af befolkningsudviklingen og alderssammensætningen i

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Juni 2011 Siden sidst Skoleåret 2010/2011 er ved at være slut. På fredag samles vi alle sammen i gymnastiksalen til en fælles sommerferieafslutning med musik og fællessang.

Læs mere

Rebild Kommunale Ungdomsskole, Ungdomshuset, Sveriggårdsvej 4A, 9520 Skørping Tlf. 99 88 83 60

Rebild Kommunale Ungdomsskole, Ungdomshuset, Sveriggårdsvej 4A, 9520 Skørping Tlf. 99 88 83 60 Redegørelse vedrørende Ungdomsskolen. Hvad er der sket? Bestyrelsen har behandlet budget 2011 på bestyrelsesmøde d. 7. oktober. 2010. Her orienterede undertegnede bestyrelsen om besparelsesforslaget for

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2013-2014 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

DEMOGRAFIKATALOG BUDGET

DEMOGRAFIKATALOG BUDGET Antal indbyggere DEMOGRAFIKATALOG BUDGET 2017-2020 Befolkningen i Greve nu og i de kommende år Greve Kommune udarbejder hvert år et demografikatalog. I demografikataloget kan man se, om der kommer flere

Læs mere

Tved Skole. Hhv. d. 5. marts og d. 12. marts 2014

Tved Skole. Hhv. d. 5. marts og d. 12. marts 2014 Tved Skole Dagsorden til SKOLEBESTYRELSESMØDE TVED SKOLE Hhv. d. 5. marts og d. 12. marts 2014 Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Pernille Hjorslev, Elisabeth Rokkjær Hammer, Puk Skovgaard Hansen,

Læs mere

Bilag til Børne- og Skoleudvalget driftsbudget for 2018

Bilag til Børne- og Skoleudvalget driftsbudget for 2018 Økonomi og Administration Sagsnr. 00.30.00-Ø00-24-16 Dato:27.4.2017 Bilag til Børne- og Skoleudvalget driftsbudget for 2018 Folkeskolereformen og SFO Målet for skolerne i Horsens Kommune er, at alle elever

Læs mere

1 Undervisnings- og Børneudvalget

1 Undervisnings- og Børneudvalget 1 Undervisnings- og Børneudvalget Politikområde 12: Dagtilbud 0 6 årige 1.1 Ændret forældrebetaling vedr. børn i specialtilbuddene Æsken og Galaksen Der er lovgivningsmæssigt grundlag for at opkræve forældrebetaling

Læs mere

1 Undervisnings- og Børneudvalget

1 Undervisnings- og Børneudvalget 1 Undervisnings- og Børneudvalget Politikområde 12: Dagtilbud 0 6 årige 1.1 Ændret forældrebetaling vedr. børn i specialtilbuddene Æsken og Galaksen Der er lovgivningsmæssigt grundlag for at opkræve forældrebetaling

Læs mere

Kommentar til klubstruktur i Hørning fra MED udvalget.

Kommentar til klubstruktur i Hørning fra MED udvalget. Kommentar til klubstruktur i Hørning fra MED udvalget. Kultur og arbejdsmiljø Da man i 1995 startede klubben op, var det fra starten af vigtigt at den kom til at ligge i forbindelse med Hørning hallen,

Læs mere

Referat fra informationsmøde for forældre den 27/1-14.

Referat fra informationsmøde for forældre den 27/1-14. Efter velkomst og en kort præsentation af bestyrelsens medlemmer, orienterede Steen om skolens økonomi. Steen forklarede søjlediagrammet, hvor hele søjlen viser udgiften pr. elev i folkeskolen. 120 100

Læs mere

Analyse af KLUB området i Skanderborg kommune

Analyse af KLUB området i Skanderborg kommune Analyse af KLUB området i Skanderborg kommune Juni 2011 1 Analyse af KLUB området i Skanderborg kommune Indholdsfortegnelse 1. Formål... 3 2. Beskrivelse af klubområdet... 3 2.1 Dagtilbudsklubber... 3

Læs mere

Referat. UngSlagelses bestyrelse

Referat. UngSlagelses bestyrelse Referat UngSlagelses bestyrelse Mødedato 17. juni 2015 kl. 19.00-21.00 Mødelokale Personaleloungen, UngSlagelse, Willemoesvej 2B, Slagelse Fraværende Unnie B. Hansen, Michael Dyrhave, Peter Jensen, Line

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013.

Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013. Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013. Til stede: Henning Nygaard, Verner K. Andersen, Carsten Petersen, John Christiansen, Michael Magnussen, Knud Erik Laursen,

Læs mere

Præsentation Økonomi

Præsentation Økonomi Præsentation Økonomi Driftsbevillinger 1. Budgetopfølgning 2018 Undervisnings- og Børneudvalget Bevillingsniveauer Politikområder Undervisnings- og Børneudvalget Dagtilbud 0-6 årige Undervisning og pædagogiske

Læs mere

Oversigt over spareforslag på KLUBOMRÅDET. Besparelse i mio. kr. 2013 2014 2015 2016. Temaer: I alt

Oversigt over spareforslag på KLUBOMRÅDET. Besparelse i mio. kr. 2013 2014 2015 2016. Temaer: I alt Oversigt over spareforslag på KLUBOMRÅDET Temaer: I alt Besparelse i mio. kr. 2013 2014 2015 2016 Supplerende forslag: 40.39.S1. Fremtidens klubtilbud scenarie 1a 1,2 1,8 1,8 1,8 40.39.S1. Fremtidens klubtilbud

Læs mere

Bestyrelsens og ledelsens beretning for 2012/2013

Bestyrelsens og ledelsens beretning for 2012/2013 Bestyrelsens og ledelsens beretning for 2012/2013 25 De seneste år har der været en vis usikkerhed om klubbernes eksistens og grundlag, herunder lovgrundlag. Det har vi i bestyrelsen og blandt personalet

Læs mere

DEMOGRAFIKATALOG BUDGET

DEMOGRAFIKATALOG BUDGET Antal borgere DEMOGRAFIKATALOG BUDGET 2018-2021 Befolkningen i Greve nu og i de kommende år Greve Kommune udarbejder hvert år et demografikatalog. I demografikataloget kan man se, om der kommer flere ældre

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 14. oktober 2010

Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 14. oktober 2010 - vi vil være verdens bedste skole for børn Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 14. oktober 2010 Skoleleder Lisbeth Qvortrup bød alle velkommen til N. Kochs Skoles årsmøde torsdag den 14. oktober 2010

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Oddense Børneunivers. den 27. august 2018

Referat fra bestyrelsesmøde Oddense Børneunivers. den 27. august 2018 Ordstyrer: Anders Afbud: Elevrådet deltog ikke i bestyrelsesmødet 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2. Godkendelse af referat fra sidste møde: Godkendt 3. Konstituering: Jakob Sølyst blev valgt som

Læs mere

Til stede: var bestyrelsen + forretningsføreren der var afbud fra Jørgen Winther og Dorte

Til stede: var bestyrelsen + forretningsføreren der var afbud fra Jørgen Winther og Dorte MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 12. februar 2008 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 12. FEBRUAR 2008 i klubbens lokaler Mollerupuvej 7 Risskov. Til stede: var

Læs mere

Bestyrelsesmøde Afbud fra Svend (sygemeldt) og Joan. Derforuden ingen deltagelse fra elevrådet.

Bestyrelsesmøde Afbud fra Svend (sygemeldt) og Joan. Derforuden ingen deltagelse fra elevrådet. Bestyrelsesmøde 12.1.2017 Afbud fra Svend (sygemeldt) og Joan. Derforuden ingen deltagelse fra elevrådet. Godkendelse af dagsorden: Dagsordnen blev godkendt. Godkendelse af referat: Referat godkendt. Budget

Læs mere

DEMOGRAFIKATALOG BUDGET

DEMOGRAFIKATALOG BUDGET Antal borgere DEMOGRAFIKATALOG BUDGET 2019-2022 Befolkningen i Greve nu og i de kommende år Greve Kommune udarbejder hvert år et demografikatalog. I demografikataloget kan man se, om der kommer flere ældre

Læs mere

Økonomivurdering 1. kvartal 2018 for Børne- og Familieudvalget

Økonomivurdering 1. kvartal 2018 for Børne- og Familieudvalget Økonomivurdering 1. kvartal 2018 for Børne- og Familieudvalget Resume Sektor Område Bemærkning Børn og unge med Specialiseret børne- og Vurderingen er lige nu et lille merforbrug særlige behov ungeområde

Læs mere

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da Nyhedsbrevet Årgang 16 - Nr. 5 - September 2010 Sommeren I dette nummer af Nyhedsbrevet vil vi forsøge at samle op på sommerens mange gode og glade oplevelser. Vi bliver nødt til at spole filmen helt tilbage

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde 29. november 2018 kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde 29. november 2018 kl Dagsorden til skolebestyrelsesmøde 29. november 2018 kl. 17.00 20.00 Punkt 1 Tid Ansvarlig Overskrift Godkendelse af dagsorden 17.00 Majbritt Afbud fra Jens, Camille, Tenna, Karen Marie, Mette, Dorthe

Læs mere

Velkomstfolder til nye børn og forældre i KUK s Juniorklub

Velkomstfolder til nye børn og forældre i KUK s Juniorklub Velkomstfolder til nye børn og forældre i KUK s Juniorklub Vi tror på, at et godt forhold til forældrene er grundlæggende for at opnå et trygt forhold til de unge VI FORVENTER: At unge og forældre medvirker

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 26. januar 2016, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 26. januar 2016, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 1/2016 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-16-24-01 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 26. januar 2016, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax BREDAGERSKOLEN Bredager 26 7300 Jelling Tlf. 76 81 41 00 Fax 76 81 41 09 E-mail: bredagerskolen@vejle.dk www.bredagerskolen.dk REFERAT Mødedato Mandag 19/2-2018 Mødested/lokale Urds Brønd (ved siden af

Læs mere

Bilag 10. Sociale Forhold og Beskæftigelses bemærkninger til indkomne høringssvar

Bilag 10. Sociale Forhold og Beskæftigelses bemærkninger til indkomne høringssvar Bilag 10 Sociale Forhold og Beskæftigelses bemærkninger til indkomne høringssvar Side 1 af 5 Processen Besparelsesforslag til Budget 2016 2019 har været sendt i høring i perioden 11. december til 8. januar.

Læs mere

Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre

Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre onsdag d. 07. marts 2012-02-28 Årsberetning: Jeg vil gerne starte med at byde jer alle sammen velkommen til vores årlige møde med jer forældre. En aften

Læs mere

Til Kommunalbestyrelsen og forvaltningen i Dragør Kommune

Til Kommunalbestyrelsen og forvaltningen i Dragør Kommune 1 Til Kommunalbestyrelsen og forvaltningen i Dragør Kommune Kommentarer vedrørende budgetforslag for året 2012 og overslags årene 2013-2015 (høringssvar) Høringssvar afgivet af børn, personale (kun SFO)

Læs mere

Velkommen i forældrerådet på Sorø Borgerskole

Velkommen i forældrerådet på Sorø Borgerskole Velkommen i forældrerådet på Sorø Borgerskole Hvad er et Forældreråd? Forældrerådet består af 3-4 personer, der vælges i begyndelsen af skoleåret blandt forældrene til klassens elever. Forældrerådet sidder

Læs mere

Helhedsløsning på fritids- og klubområdet - efter høring Dok.nr.: 6027 Sagsid.: 13/15802 Initialer: Åben sag

Helhedsløsning på fritids- og klubområdet - efter høring Dok.nr.: 6027 Sagsid.: 13/15802 Initialer: Åben sag Helhedsløsning på fritids- og klubområdet - efter høring Dok.nr.: 6027 Sagsid.: 13/15802 Initialer: 47821 Åben sag Sagsfremstilling Udvalget for Børn og Undervisning vedtog den 3. juni 2014 at sende 2

Læs mere

Referat. UngSlagelses bestyrelse. Willemoesvej 2B, Slagelse, 1. sal, personaleloungen

Referat. UngSlagelses bestyrelse. Willemoesvej 2B, Slagelse, 1. sal, personaleloungen Referat UngSlagelses bestyrelse Mødedato 23. april 2015 kl. 19.00-21.00 Mødelokale Willemoesvej 2B, Slagelse, 1. sal, personaleloungen Fraværende Jannick J. Johansen, Alexander Boisen, Unnie B. Hansen,

Læs mere

Økonomivurdering 1. kvartal 2017 for børne- og ungdomsudvalget

Økonomivurdering 1. kvartal 2017 for børne- og ungdomsudvalget Økonomivurdering 1. kvartal 2017 for børne- og ungdomsudvalget Resume Børne- og ungdomsudvalget har i alt fået overført et overskud på 6,6 mio. kr. fra regnskab 2016. På nuværende tidspunkt forventer vi

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00 Børnehusene Nivå Jane Sys Toftesgaard Telefon 72 56 53 44 JSTO@fredensborg.dk I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå 1.

Læs mere

DAGPLEJE, DAGINSTITUTIONER OG KLUBBER FOR BØRN OG UNGE

DAGPLEJE, DAGINSTITUTIONER OG KLUBBER FOR BØRN OG UNGE Budget- og regnskabssystem 4.5.2 - side 1 Dato: 1. januar 2004 Ikrafttrædelsesår: Regnskab 2002 DAGPLEJE, DAGINSTITUTIONER OG KLUBBER FOR BØRN OG UNGE Denne hovedfunktion omfatter udgifter og indtægter

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde SOSU B Brøndby, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby Dato 25.10.2010 kl. 16.00-19.00 Glasburet

Referat. Bestyrelsesmøde SOSU B Brøndby, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby Dato 25.10.2010 kl. 16.00-19.00 Glasburet Referat Bestyrelsesmøde SOSU B Brøndby, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby Dato 25.10.2010 kl. 16.00-19.00 Glasburet 26.10.2010 Deltagere: Kurt Pedersen Allan Nielsen Karen Schur Alis Jensen, Lise Rask Elsebeth

Læs mere

BØRNE- OG SKOLEUDVALGET BEVILLINGSRAMME Bevillingsramme Dagtilbud til 0-5 årige viser følgende for regnskabsåret 2016:

BØRNE- OG SKOLEUDVALGET BEVILLINGSRAMME Bevillingsramme Dagtilbud til 0-5 årige viser følgende for regnskabsåret 2016: Bevillingsramme 30.50 Dagtilbud til 0-5 årige Ansvarligt udvalg Børne- og Skoleudvalget Sammendrag Bevillingsramme 30.50 Dagtilbud til 0-5 årige viser følgende for regnskabsåret : Det vedtagne var 226,5

Læs mere

FURESØ KOMMUNE REFERAT

FURESØ KOMMUNE REFERAT FURESØ KOMMUNE Skoleudvalg 7. februar 2007, Kl. 17.00 Møde nr. 3 Mødelokale 14F (mødelokalet ved det tidligere borgmesterkontor) Administrationsbygningen 2, Rådhustorvet 2, Farum Medlemmerne mødte. Ulla

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

Vejledning om afholdelse af lukkedage

Vejledning om afholdelse af lukkedage Vejledning om afholdelse af lukkedage Børne- og Ungdomsudvalget vedtog den 17. december 2008 politikken for lukkedage i dagtilbud. Børne- og Ungdomsudvalget vedtog den 12. januar 2011 en revision af politikken,

Læs mere

Stjærskolen Stjærvej 100, 8464 Galten, 19. maj 2017

Stjærskolen Stjærvej 100, 8464 Galten, 19. maj 2017 Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 17.8. 2016 kl. 19.00-22.00. Indtryk: Grethe Afbud: Anders A (Lise deltog som suppleant) Dagsorden: 1. Underskrivning af referat fra sidste møde. 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Budgetudfordringer på genoptræningsområdet

Budgetudfordringer på genoptræningsområdet Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Sundhed og Omsorg Dato 30. april 2014 Budgetudfordringer på genoptræningsområdet 1. Resume Udgifterne til genoptræning er steget, og der mangler penge til

Læs mere

Mødet blev holdt mandag den 22. oktober 2012 på Rådhuset i Lokale nr. 87. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:30.

Mødet blev holdt mandag den 22. oktober 2012 på Rådhuset i Lokale nr. 87. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:30. ALLERØD KOMMUNE Skoleudvalget Møde nr. 32 Mødet blev holdt mandag den 22. oktober 2012 på Rådhuset i Lokale nr. 87. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:30. Medlemmer: Nikolaj Bührmann (F), Birgitte

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 14. september 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

Møde i Ungdomsskolebestyrelsen Tirsdag, den 21. maj 2013 kl. 16.00 18.30 på Ungdomsskolen

Møde i Ungdomsskolebestyrelsen Tirsdag, den 21. maj 2013 kl. 16.00 18.30 på Ungdomsskolen Middelfart Ungdomsskole Blindebomsvej 11, 5500 Middelfart www.middelfart-ungdomsskole.dk ungdomsskolen@middelfart.dk Telefon +45 8888 5690 Møde i Ungdomsskolebestyrelsen Tirsdag, den 21. maj 2013 kl. 16.00

Læs mere

September & oktober no. 09 & 10

September & oktober no. 09 & 10 September & oktober no. 09 & 10 Indholdsfortegnelse 1 Forsiden Julebasar 15 Fondens sponsorer 2 Indhold m.v. 16 Skitur 3 Indleder 17 Klubbernes Dag 4 Indleder 18 Livet i ungdomsklubben 5 Indleder 19 Livet

Læs mere

Dagsorden og Referat. Afbud: Tina, Torben, Mogens. BBO Lene. Referent: Mødeleder: Kopi til: Sags Id Afd.

Dagsorden og Referat. Afbud: Tina, Torben, Mogens. BBO Lene. Referent: Mødeleder: Kopi til: Sags Id Afd. Dagsorden og Referat Vedrørende: Referat skolebestyrelse Mødedato: 25092017 Kl. 17-20 Deltagere: Tina, Mikkel, Emil, Mette J, Mette W, Rikke, Stinne, Lars, Charlotte, Torben, Birgitte, Erik, Lene, Henrik,

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 18. maj 2017, afholdt i Rødding Centret.

Referat fra generalforsamling den 18. maj 2017, afholdt i Rødding Centret. Referat fra generalforsamling den 18. maj 2017, afholdt i Rødding Centret. Tilstede: Der deltog 55 personer fra 48 husstande. Som gæst deltog endvidere advokat Jens Chr. Krabbe, og statsaut. revisor Henrik

Læs mere

Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Beslutning : Relevant nyt: Teater, afslutning ved sommerfest, derefter oprydning. Elevskemaer ligger på hjemmesiden.

Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Beslutning : Relevant nyt: Teater, afslutning ved sommerfest, derefter oprydning. Elevskemaer ligger på hjemmesiden. Referat Emne: Ordinært bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 15. Juni -2016 Tid: ca. kl.19.00-21.00 Sted: Kassebølle Mødedeltagere:, Jeanne, Anders, Rikke, Lone, Susanne, Carsten, Catrine Afbud: Bitten,

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 22. november 2012 kl. 19.00 21.30 Mødested: Lærerværelset, M2 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Økonomiudvalget den 23-12-2011, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Økonomiudvalget Protokol Fredag den 23. december 2011 kl. 08:45 afholdt Økonomiudvalget møde i Udvalgsværelse 1/Rådhus. Medlemmerne var til stede

Læs mere

Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset

Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset Frivillighedsudvalg Referat Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset Afbud: Kaj Bundgaard Pkt. Tekst Side 36 Budget / Regnskab 1 37 Store Gå Dag 1 38 Struer Fjerkræklub 2 39 Lokalforeningen

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl. 16.0019.00. Afbud: Arne Kjær Lektor Anne Toftild og lektor John Pedersen deltager under punkt 2 1. Underskrivelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde Elverhøjen

Bestyrelsesmøde Elverhøjen Placering: Græsted Børnehuse» Forældrebestyrelsen - Græsted Børnehuse» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 12-10-2016 kl.:

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage Møde i skolebestyrelsen den 29.10 2018 kl. 18.30-21.00 Skolen er værter ved kage 1. Godkendelse af referater Udsendt pr. mail. Referater godkendt fællesmøde med Bjerregrav den 25.09.18 samt mødet den 22.08.18

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Tirsdag d. 29.8 2017 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Jørgen Krøigaard, Gitta Catalina, Søren Kronvang, Lise Jacobsen, Lene Bro, Jesper

Læs mere

Referat. Forældrerådsmøde. Tirsdag d. 11. marts 2014, kl. 18:30 til 20:30

Referat. Forældrerådsmøde. Tirsdag d. 11. marts 2014, kl. 18:30 til 20:30 Referat Forældrerådsmøde Tirsdag d. 11. marts 2014, kl. 18:30 til 20:30 Fremmødte: Heidi (Rådsforman og næstformand i områdebestyrelsen), Helle (Medarbejderrepræsentant) og Tommy (Daglig Leder) Afbud:

Læs mere

Referat af Skolebestyrelsesmøde mandag den 11. april 2016

Referat af Skolebestyrelsesmøde mandag den 11. april 2016 Referat af Skolebestyrelsesmøde mandag den 11. april 2016 INFORMATIONSPUNKTER VED SKOLENS LEDELSE: 1. Dispensationsansøgning Skolen har (sammen med Risskov skole og Fjordsgade Skole) på initiativ fra skolelederforeningens

Læs mere

Referataf af skolebestyrelsesmødet den kl i. Skolens arbejde med børnefællesskaber i skoleåret 2012/2013.

Referataf af skolebestyrelsesmødet den kl i. Skolens arbejde med børnefællesskaber i skoleåret 2012/2013. Til skolebestyrelsen Nyløkke 4 DK-6200 Aabenraa Tlf. 7376 8300 Fax 7462 6673 Dato: 16.10.2012 hojekolstrupskole@aabenraa.dk www.hkolstrupskole.dk Referataf af skolebestyrelsesmødet den 8.10.2012 kl. 19.00

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

Andst Børne- og Skolecenter. Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 16. marts 2017

Andst Børne- og Skolecenter. Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 16. marts 2017 BESTYRELSEN Andst Børne- og Skolecenter Fraværende: Mette, Anker, Helle, Casper Referent: Henriette Ø. Thomsen Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 16. marts 2017 1 Godkendelse af referat Referatet godkendt

Læs mere