Bestyrelsens skriftlige beretning 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens skriftlige beretning 2018"

Transkript

1 Bestyrelsens skriftlige beretning 2018 Indledning 2018 blev på mange måder et skelsættende år for skolen. Efter 22 år på posten som skoleleder valgte Bent Gangelhof i foråret at sige sit job op for at gå på pension. Og i efteråret indløb så en opsigelse fra skolens mangeårige viceskoleleder, Marianne Rasmussen, der ligeledes ønskede at gå på pension har således været et år, hvor vi i bestyrelsen har været i arbejdstøjet ud over det sædvanlige, men det har været fantastisk at se, hvordan bestyrelsen har stået sammen og udnyttet hinandens kompetencer til det bedste for skolen. På bestyrelsesfronten har der også været udskiftninger i 2018, hvor vores tidligere formand, Tine Fallesen valgte at stoppe i bestyrelsen. Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsen har i 2018 haft følgende sammensætning: Dennis Hou Holck Rasmus Rovelt Andreasen Martin Storm van den Brekel Helena Koch Lone Palm Jørgensen Karsten Godiksen (næstformand) Christina Lyngbakke Larsen (formand) Ved bestyrelsesmøderne deltager også skolens ledelse, i form af skoleleder og viceskoleleder. Desuden deltager tillidsrepræsentant Mette Kaas og Ulla Stenstrøm som sekretær. Bestyrelsens opgaver Bestyrelsen har i år afholdt 6 ordinære bestyrelsesmøder og 2 ekstra møder, som udelukkende har handlet omkring ansættelsesprocessen i forhold til ny skoleleder. I den forbindelse har bestyrelsen i øvrigt indbudt og deltaget i et seminar med alle skolens ansatte, hvor de ansatte fik lejlighed til at komme med ønsker til den nye skoleleders egenskaber og kompetencer. Der har desuden været afholdt forskellige udvalgsmøder. I år var der desværre ingen bestyrelsesmedlemmer, der havde mulighed for at deltage i Privatskoleforeningens årsmøde, men skolens ledelse deltog som vanligt. Derudover har jeg som formand i år deltaget i Danmarks Privatskoleforenings bestyrelsesformandsseminar.

2 Kontaktpersoner Bestyrelsens kontaktpersoner i henholdsvis børne- og ungemiljø samt i udskoling og børnehave har i 2018 været følgende: Børnemiljø: Christina Lyngbakke Larsen og Martin Storm van den Brekel Ungemiljø: Dennis Hou Holck og Rasmus Rovelt Andreasen Overbygning: Karsten Godiksen og Lone Palm Jørgensen Børnehave: Helena Koch Udvalg Som foregående år har der også i 2018 været nedsat nogle udvalg under bestyrelsen. Vi besluttede i 2018, at det var mere operationelt at have nogle små ad hoc udvalg, der kunne udføre deres opgaver og derefter nedlægges igen. Der har i 2018 været nedsat et særligt ansættelsesudvalg i forbindelse med ansættelsen af skoleleder og viceskoleleder. Senest er der blevet nedsat et bygningsudvalg. Eneste stående udvalg, der har overlevet er trivselsudvalget. Trivselsudvalg: Der har været relativt stille i dette udvalg, men enkelte initiativer har været i spil. Vi har kigget generelt på trivsel og sat et arbejde i gang med at undersøge, om vores antimobbestrategi - som ligger tilgængelig på hjemmesiden - tager godt nok højde for indsatser omkring de digitale platforme. Et konkret initiativ i forhold til dette var, at vi i starten af skoleåret havde booket nogle foredrag til vores forældremøder med Anne Laustsen, som er ekspert i Digital Dannelse og selvforsvar på de digitale platforme og medier. Hun berigede os med værdifuld viden om, hvordan vi kan støtte, vejlede og skærpe vores opmærksomhed på vores børns/elevers adfærd på de sociale medier og i den digitale verden generelt. Dette er et område, der udvikler sig og forandres med eksplosiv hastighed, og derfor vil vi flere gange om året have blikket rettet mod dette. Ansættelsesudvalg: Der har været et generelt ansættelsesudvalg, der har taget sig af de almindelige ansættelser i årets løb. Udvalget har i år primært bestået af én kontaktperson fra bestyrelsen for den relevante afdeling samt skolens ledelse og en eller to medarbejderrepræsentanter. Det generelle udvalg har i 2018 bl.a. stået for ansættelse af ny leder til børnehaven.

3 Derudover har der været nedsat et særligt ansættelsesudvalg, der har taget sig af ansættelsesprocessen i forhold til ansættelsen af skoleleder og viceskoleleder. Ansættelsesudvalget har fra bestyrelsens side bestået af Rasmus Rovelt Andreasen, Karsten Godiksen og undertegnede. I ansættelsesprocessen har vi været bistået af 6 repræsentanter fra skolens ansatte, Mads Groth (kælderteamet), Ulla Stenstrøm (administration), Brian Klarskov Hansen (SFO/børnehave), Bodil Hattesen Balle (børnemiljøet), Mette Kaas (Udskoling), Mette Bjerre (AUT). Alle afdelinger af skolen var således repræsenteret under ansættelsesprocessen. Derudover havde bestyrelsen valgt at alliere sig med en psykolog, der ligeledes bistod under ansættelsesprocessen. Selve valget og ansættelsen var dog udelukkende en bestyrelsesbeslutning. Processen omkring ansættelse af ny skoleleder startede med, at alle ansatte på skolen blev indbudt til et seminar, hvor forventninger og ønsker til den nye skoleleder var på dagsordenen. Det var vigtigt for bestyrelsen, at personalet havde mulighed for at blive hørt i processen. Det blev et fantastisk givende møde med mange input til den videre proces, og et større indblik i hverdagen på skolen for bestyrelsen. Stillingsopslaget blev udarbejdet på baggrund af de input, der fremkom, og bestyrelsen modtog efterfølgende mange kvalificerede ansøgninger, inden der blev udvalgt og holdt samtaler med 5 yderst velkvalificerede ansøgerne. Til slut blev de 2 bedst kvalificerede indbudt til en 2. samtale. Det endelige valg faldt herefter som bekendt på Kenneth Bukhave, der viste stor indsigt i skolens dna, men som også kunne præsentere visioner for at videreudvikle skolen. Ved ansættelsen af ny viceskoleleder fortsatte udvalget, men blev naturligt udvidet med den nye skoleleder, Kenneth Bukhave. Også til denne stilling modtog vi flere spændende og kvalificerede ansøgninger. Det har i ansættelsesprocesserne stået klart, at skolen har et godt ry, og at mange har lyst til at arbejde med skolens værdier. Det ry vil vi i bestyrelsen værne om og arbejde for at bibeholde. Viceskolelederposten blev efter en samtalerunde besat af Søren Flensborg, der kommer med en masse nye ideer og input udefra, senest fra en stilling hos VUC Syd. Vi håber I vil tage godt imod det nye ledelsesteam, og vi i bestyrelsen ser frem til det fremtidige samarbejde med den nye ledelse. Bygningsudvalg: Bygningsudvalget er et nyt udvalg, der blev nedsat i efteråret Udvalget har til opgave at tilvejebringe et større overblik over vedligeholdelsesstanden på bygningsmassen. Udvalget har bedt OBH Gruppen om at foretage en gennemgang med henblik på udarbejdelse af en vedligeholdelsesplan.

4 Skole og elever Antallet af klasser har i år været 15. Der er ét spor fra klasse, to 7. klasser, tre 8. klasser, to 9. klasser, én 10. klasse, AUT-huset med 30 elever samt børnehaven med 23 børn. Det samlede elevtal har i det forgange år været på 373 elever. Børnehaven er ikke medregnet i dette antal. Til sammenligning var antallet i 2017 på 368. Altså i det store hele status quo for antallet af elever. Skolen har i skoleåret 2018/2019 haft en 10. klasse. Ønsket var at fortsætte med at tilbyde dette også i skoleåret 2019/2020. Desværre har det ikke været muligt at tiltrække tilstrækkeligt mange elever, og vi har derfor været nødt til at træffe beslutning om, at 10. klasse ikke udbydes i det kommende skoleår. Vi håber dog på at få muligheden igen i 2020/2021. Der er stadig stor søgning både til indskoling og 7. klasse, og der er som altid venteliste til indskolingen. I 2018 optog vi ikke mange nye elever i 7. klasse, da vi ekstraordinært havde taget eleverne ind i 6. klasse. Selvom vi har ventelister, arbejder vi løbende med at forbedre og gøre vores skole attraktiv også i fremtiden. Bestyrelsen har derfor også i samarbejde med den nye ledelse sat gang i en visionsproces. Det er fortsat i sin spæde start, men vi glæder os meget til det videre arbejde. AUT Vores specialafdeling - også kaldet AUT har i 2018 også fået ny leder. Viceskoleleder Marianne Rasmussen havde frem til sin fratræden også ansvaret for AUT. Den nye afdelingsleder for AUT er blevet Mette Bjerre, der kender afdelingen rigtig godt. AUT er blevet begunstiget af bedre pladsforhold i 2018, idet det tidligere 10. klasses hus blev overtaget, da 10. klasse flyttede ud. Det giver meget bedre muligheder for undervisning i mindre grupper til gavn for afdelingens elever. Vi blev i 2016 certificeret som profilskole for specialundervisning, og vi forsøger stedse at forbedre tilbuddet til de elever, der har særlige behov. Specialundervisningen er en stor del af Nyborg Friskoles dna. En dna, som vi er kendt for, og som vi er stolte af, og som vi fortsat vil værne om i fremtiden. Børnehaven Børnehaven har i 2018 fået ny leder i Heidi Theilgaard. Sigtet er fortsat det samme, nemlig at overgangen fra børnehave til skole bliver lettere, og at der er masser af mulighed for, at børnene kan skabe relationer inden de starter i 0. klasse. Børnehaven arbejder stadig meget struktureret og med masser af projekter, hvor der er tænkt over både indhold, formål og læring.

5 Økonomi Skolens samlede økonomiske resultat ligger for regnskabsåret 2018 på kr Resultatet ligger over det budgetterede, hvilket primært skyldes et større elevantal end budgetteret. Der er fra Undervisningsministeriet krav om en gennemsnitlig overskudsgrad på ca. 5%. I 2018 har vi ligget lavere, men ser vi over en femårig periode opfylder vi stadig kravet på 5%. Revisor har i revisionsprotokollatet anbefalet bestyrelsen, at bestyrelsen skriftligt dokumenterer udbetalinger af engangsvederlag til skolens ledere. Et engangsvederlag er et vederlag, som lederen kan få for en nærmere bestemt indsats. Bestyrelsen har ved udbetalinger hidtil fulgt de anbefalinger og vejledninger, som Danmarks Privatskoleforening er kommet med, men vil fremadrettet følge revisors anbefalinger. Bygninger og faciliteter De to lokaler i menighedshuset har i år fungeret som 10. klasseshus, mens det tidligere 10. klasseshus blev en kærkommen udvidelse af AUT s lokaler. Vi fik i sommeren facaderenoveret bygningen, der huser mellemtrinnet. Det er blevet rigtig flot. Derudover har der naturligvis været andre mindre renoveringsopgaver og en løbende udskiftning af inventar. Vi har bl.a. fået omlagt fliserne mellem AUT og hallen med henblik på at undgå flere vandskader på hallen i forbindelse med skybrud. Visioner I 2017 sendte vi ansøgninger ud til finansiering af de visioner for Nyborg Friskoles AUT-afdeling. Det lykkedes desværre ikke at opnå tilstrækkeligt tilsagn til at sætte visionerne i gang i fuldt omfang. Flere ting er dog forsøgt implementeret i de eksisterende rammer, så arbejdet er på ingen måde spildt. Vi har i slutningen af 2018 og 2019 sat gang i et visionsarbejde i lidt bredere forstand, hvor fokus er på skolens fremtid helt generelt. Bestyrelsen og ledelsen startede således ud i januar 2019 med et fælles visionsseminar, hvor grundlaget for de videre drøftelser blev grundlagt. Vi glæder os til arbejdet og håber at kunne berette meget mere til næste år. Afslutning I bestyrelsen glæder vi os stadig over at have en god og velfungerende skole, men vi er også meget bevidste om, at ingenting kommer af sig selv. Vi véd, at vi har et dygtigt og engageret personale og en stærk ledelse, som alle gør en uvurderlig indsats for skolen, og det er vi taknemmelig for. Til sidst vil jeg sige tak til hele bestyrelsen for jeres gode samarbejde og jeres indsats. Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med jer!

Bestyrelsens skriftlige beretning 2017

Bestyrelsens skriftlige beretning 2017 Bestyrelsens skriftlige beretning 2017 Indledning I bestyrelsen ser vi tilbage på 2017 som et godt år for Nyborg Friskole. Men 2017 er for bestyrelsen også kendetegnet ved, at vi har brugt lidt ekstra

Læs mere

Bestyrelsens skriftlige beretning 2016

Bestyrelsens skriftlige beretning 2016 Bestyrelsens skriftlige beretning 2016 Indledning Det er altid glædeligt at fejre fødselsdag og da særlig når det er en rund fødselsdag! Det er derfor også dejligt at se tilbage på 2016, hvor Nyborg Friskole

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsens beretning 2015 Indledning Når vi ser tilbage på året, der er gået, tillader vi os i bestyrelsen på alle måder at betegne 2015 som et godt år for Nyborg Friskole, og det er derfor med glæde,

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Indledning Når vi ser tilbage på året, der er gået, tillader vi os i bestyrelsen på alle måder at betegne 2014 som et godt år for Nyborg Friskole, og det er derfor med glæde,

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Indledning Nyborg Friskole blev etableret tilbage i 1996 og har derfor nu 18 år på bagen, og dermed nærmest voksen. - Dette føles også mere og mere i hverdagen hvor skolen nu

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2012

Bestyrelsens beretning 2012 Bestyrelsens beretning 2012 Indledning Når vi ser tilbage på året, der er gået, tillader vi os i bestyrelsen på alle måder at betegne 2011 som et godt år for Nyborg Friskole, og det er derfor med glæde,

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 Bestyrelsens beretning 2013 Det forgangne år, bragte som tidligere år, stor aktivitet med sig i dagligdagen. Det var alt i alt endnu et godt år for Nyborg Friskole, og det er derfor med glæde at jeg atter

Læs mere

Referat af bestyrelsens møde med kontaktforældre, onsdag d. 6. november 2014, kl. 19.00 21,00

Referat af bestyrelsens møde med kontaktforældre, onsdag d. 6. november 2014, kl. 19.00 21,00 Nyborg Friskole, Pilevej 3, 5800 Nyborg skolekode 449.009 tlf.65317671 Referat af bestyrelsens møde med kontaktforældre, onsdag d. 6. november 2014, kl. 19.00 21,00 1. Velkomst Formanden bød velkommen

Læs mere

Referat af bestyrelsens møde med kontaktforældre, torsdag d. 22. november 2012, kl. 19.00 20.30

Referat af bestyrelsens møde med kontaktforældre, torsdag d. 22. november 2012, kl. 19.00 20.30 Nyborg Friskole, Pilevej 3, 5800 Nyborg skolekode 449.009 tlf.65317671 Referat af bestyrelsens møde med kontaktforældre, torsdag d. 22. november 2012, kl. 19.00 20.30 1. Velkomst Formanden bød velkommen

Læs mere

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv.

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv. Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv 1) Stillingen 2) Ansættelsesvilkår 3) Skoleområdet i Ringsted 4) Søholmskolen Forventningerne

Læs mere

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Job- og Kravprofil Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense side 1 af 9 Indhold Indledning...2 Ansættelsesudvalg...2 Tidsplan...2 Nordfyns Kommune...3 Ledelsesstruktur...5

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning 2015/16 Christiansfeld Skole

Skolebestyrelsens årsberetning 2015/16 Christiansfeld Skole Skolebestyrelsens årsberetning 2015/16 Christiansfeld Skole 13. juni 2016 Skolebestyrelsen skal årligt jf. folkeskolelovens 44 aflægge beretning om sit arbejde. Den endelige beretning for skoleåret blev

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Mørkhøj skole Ilbjerg Allé 25 2860 Herlev 26. august 2015 Skolebestyrelsesmøde Referat nr. 7 onsdag den 26. august 2015 kl. 18.30-21.00 Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Forældre repræsentanter Kenneth

Læs mere

SFO-LEDER ENGELSBORGSKOLEN LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. København oktober Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

SFO-LEDER ENGELSBORGSKOLEN LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. København oktober Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København oktober 2018 Job- og personprofil SFO-LEDER ENGELSBORGSKOLEN LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 1. Indledning

Læs mere

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED Dagsorden og referat Dato: Tid: 18.30-20.30 Sted: Strandskolen 11.oktober 2017 Sandwich fra Kl.18.30-Grundet årsmødet med forældreråd Ordstyrer: Marie(Formand) Fraværende: Kofi Referent: Gitte Nielsen

Læs mere

Viceskoleleder distrikt Kystskole. Job- og Kravprofil

Viceskoleleder distrikt Kystskole. Job- og Kravprofil Viceskoleleder distrikt Kystskole Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Viceskoleleder

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kl Møderum/Ny adm.

Skolebestyrelsesmøde Kl Møderum/Ny adm. Skolebestyrelsesmøde 22.08.2017 Kl. 19-21 Møderum/Ny adm. Koltvej 17-19 Fremmødte: B. Hatting, Kaja M. Madsen, Dorthe S. Rasmussen, Lise Grønbæk, Lene M. Kruse, Kristian Balle, Ulla Korsgaard, Roed, Karin

Læs mere

Pædagogisk afdelingsleder Havrehedskolen. Job- og Kravprofil

Pædagogisk afdelingsleder Havrehedskolen. Job- og Kravprofil Pædagogisk afdelingsleder Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommunes skolevæsen... 3... 4 Ledelsesopgaven... 5 Arbejdsopgaver... 5 Lederprofil...

Læs mere

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Job- og Kravprofil Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense side 1 af 9 Indhold Indledning...2 Ansættelsesudvalg...2 Tidsplan...2 Nordfyns Kommune...3 Ledelsesstruktur...5

Læs mere

Beretning årsmøde 2016

Beretning årsmøde 2016 Beretning årsmøde 2016 Vores 150 års jubilæum var en særlig oplevelse. Det er stort at blive 150 år og det blev fejret på allerbedste Kochs maner, hvor alle børn og voksne arbejdede sammen i ugen op til

Læs mere

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9 SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9 Kære alle sammen Vi er allerede kommet godt i gang med det nye skoleår på Spjellerup Friskole. Mange elever kom friske og brune tilbage fra en veloverstået sommerferie og det

Læs mere

Michael Pram Rasmussen overdrager roret til Søren Thorup Sørensen

Michael Pram Rasmussen overdrager roret til Søren Thorup Sørensen Formandsskifte Michael Pram Rasmussen overdrager roret til Søren Thorup Sørensen Bestyrelsesformand Michael Pram Rasmussen genopstiller ikke til bestyrelsen ved Topdanmarks generalforsamling i april. Fra

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE

FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE 1. INDLEDNING. Ud over de i Svaneke Friskoles vedtægter paragraf 12-15 nævnte forhold omkring skolens bestyrelses opgaver og ansvar, fastsætter bestyrelsen

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNE AVEDØRE SKOLE SKOLELEDER. København, december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

HVIDOVRE KOMMUNE AVEDØRE SKOLE SKOLELEDER. København, december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København, december 2018 Job- og personprofil HVIDOVRE KOMMUNE AVEDØRE SKOLE SKOLELEDER GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 1. Indledning Hvidovre

Læs mere

Radisson Blu Fredensborg Hotel, Strandvejen 116, Rønne

Radisson Blu Fredensborg Hotel, Strandvejen 116, Rønne Til bestyrelsen for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Ullasvej 6 3700 Rønne TLF.36982900 Fax 36982909 bhsund@bhsund.dk www.bhsund.dk CVR 29547807 Dato 15. december

Læs mere

Fredag den 9. december 2016 kl (efterfølgende bestyrelsens julefrokost) Lokale 555, Sandemandsvej 11, 3700 Rønne

Fredag den 9. december 2016 kl (efterfølgende bestyrelsens julefrokost) Lokale 555, Sandemandsvej 11, 3700 Rønne Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) (deltog i mødet til og med punkt 05) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Bestyrelsens mundtlige beretning ved Sejergaardsskolens generalforsamling torsdag den 27. april 2017

Bestyrelsens mundtlige beretning ved Sejergaardsskolens generalforsamling torsdag den 27. april 2017 Bestyrelsens mundtlige beretning ved Sejergaardsskolens generalforsamling torsdag den 27. april 2017 Hermed bestyrelsens beretning for kalender- og regnskabsåret 2016. Det er en stor fornøjelse at aflægge

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 27-08-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Inviterede: Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning 2010/11

Skolebestyrelsens årsberetning 2010/11 Skolebestyrelsen Den 2. maj 2011 Skolebestyrelsens årsberetning 2010/11 Skolebestyrelsen aflægger hvert år en årsberetning. Beretningen beskriver, hvad vi har arbejdet med i løbet af det sidste år. På

Læs mere

Skoleleder Store Heddinge Skole Stevns Kommune

Skoleleder Store Heddinge Skole Stevns Kommune JOBPROFIL Skoleleder Store Heddinge Skole Stevns Kommune 1. Indledning Stevns Kommune ønsker at ansætte en skoleleder på Store Heddinge Skole. Stillingen ønskes besat per 1. februar 2016. Dette notat er

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Skoleleder distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil

Skoleleder distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil Skoleleder distrikt Kystskolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Skoleleder

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning for skoleåret 2014/2015

Skolebestyrelsens årsberetning for skoleåret 2014/2015 Skolebestyrelsens årsberetning for skoleåret 2014/2015 Skolebestyrelsen skal årligt jf. folkeskolelovens 44 aflægge beretning om sit arbejde. Den endelige beretning for skoleåret blev behandlet på skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Kære Alle Tilførsel af ressourcer i 2/3. klasse

Kære Alle Tilførsel af ressourcer i 2/3. klasse Kære Alle Det er nogle uger siden, at I sidst har modtaget et ugebrev fra Gregers Krabbe. Det har været en travl periode. Denne uges brev indeholder vigtige informationer vedr. skoleåret efter jul. Jeg

Læs mere

Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Rikke, Thomas, Hanne og Marika (suppleant). Fraværende Dennis (suppleant)

Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Rikke, Thomas, Hanne og Marika (suppleant). Fraværende Dennis (suppleant) Referat af bestyrelsesmøde 7. november 2012 Tilstede: Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Rikke, Thomas, Hanne og Marika (suppleant). Fraværende Dennis (suppleant) Herudover deltog nyvalgte

Læs mere

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN 2014-2015 Ledelsesskifte og ansættelser: Skoleåret startede med at bestyrelsen konstituerede sig, og bød velkommen til konstitueret skoleleder Dorthe Bønning Møller. I november

Læs mere

Formandens beretning ved Realskolens Generalforsamling den 26. april 2016

Formandens beretning ved Realskolens Generalforsamling den 26. april 2016 Formandens beretning ved Realskolens Generalforsamling den 26. april 2016 Kære forældre og medarbejdere på Realskolen. Jeg skal hermed på bestyrelsens vegne aflægge beretning for 2015. Jeg vil tillade

Læs mere

Synscenter Refsnæs. Skolebestyrelsens årsberetning 2013

Synscenter Refsnæs. Skolebestyrelsens årsberetning 2013 1 Synscenter Refsnæs Skolebestyrelsens årsberetning 2013 2 Skolebestyrelsens medlemmer: Tina Klarskov Olesen (formand) Gisselørevej 14 4400 Kalundborg Tlf. 5951 6069 Mail: tina.klarskov.olesengmail.com

Læs mere

Forretningsorden for Fællesbestyrelsen i Vivild Børneby

Forretningsorden for Fællesbestyrelsen i Vivild Børneby Forretningsorden for Fællesbestyrelsen i Vivild Børneby 1 Forretningsordenens område Denne forretningsorden er gældende for Vivild børnebys fællesbestyrelse. 2 Bestyrelsens sammensætning Fællesbestyrelsen

Læs mere

Formandens Årsberetning juni 2012

Formandens Årsberetning juni 2012 Formandens Årsberetning juni 2012 Har man spørgsmål til årsberetningen, er man velkommen til at sende en email til skolebestyrelsen eller til Keld Rask. Skolebestyrelsen skal i henhold til folkeskolelovens

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN

SKOLEBESTYRELSEN SKOLEBESTYRELSEN 2018-2022 Lidt information fra skolebestyrelsen At sidde med i en skolebestyrelse handler mest af alt, om at danne nogle principper for skolens virksomhed. Principperne handler blandt

Læs mere

Afdelingsleder Søndersøskolen. Job- og Kravprofil

Afdelingsleder Søndersøskolen. Job- og Kravprofil Afdelingsleder Søndersøskolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Søndersøskolen

Læs mere

Godkendelse af procesplan for fælles ledelse

Godkendelse af procesplan for fælles ledelse Punkt 3. Godkendelse af procesplan for fælles ledelse 2015-049805 Skoleforvaltningen indstiller, at Skoleudvalget godkender procesplan for Fælles ledelse. Beslutning: Drøftet. Skolevæsnet har de sidste

Læs mere

Nr. Asmindrup Friskole Asmindrupvej Nr. Asmindrup Tlf.:

Nr. Asmindrup Friskole Asmindrupvej Nr. Asmindrup Tlf.: Nr. Asmindrup Friskole Asmindrupvej 38 4572 Nr. Asmindrup Tlf.: 59328100 E-mail: Emne: Referat af generalforsamling 03. April 2017 Til stede: - Formand Jeanette H. Olsen - Næstformand/sekretær Maria B.

Læs mere

PRÆSTEMOSESKOLEN - SKOLELEDER

PRÆSTEMOSESKOLEN - SKOLELEDER København, september 2017 Jobprofil HVIDOVRE KOMMUNE PRÆSTEMOSESKOLEN - SKOLELEDER 1. Indledning Hvidovre Kommune har bedt Genitor om at bistå i forbindelse med ansættelse af en ny skoleleder til Præstemoseskolen.

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 21.03.2016 kl. 19.00 kl. 21.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Riskjær Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Ørsted Børneby

Forretningsorden for bestyrelsen i Ørsted Børneby Rougsøvej 168 Ørsted den 12. oktober 2011 8950 Ørsted Forretningsorden for bestyrelsen i Ørsted Børneby 1 Forretningsordenens område Denne forretningsorden er gældende for bestyrelsen ved Ørsted Børneby.

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 26-02-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Mødeleder: Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min. Godkendt,

Læs mere

Skolebestyrelse REFERAT. Mandag den 18. september 2017 kl Sted: Nivå Skole NORD, stort mødelokale

Skolebestyrelse REFERAT. Mandag den 18. september 2017 kl Sted: Nivå Skole NORD, stort mødelokale Mandag den 18. september 2017 kl. 18-21 Sted: Nivå Skole NORD, stort mødelokale Deltagere: Annemette Ottesen, Per Koch Jensen, Charlotte Schrøder, Anne Katrine von Staffeldt, Thomas Skou Hansen, Maria

Læs mere

Afdelingsleder Sletten Skole. Job- og Kravprofil

Afdelingsleder Sletten Skole. Job- og Kravprofil Afdelingsleder Sletten Skole Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Sletten

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. november 2015 På afd. Terslev

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. november 2015 På afd. Terslev Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. november 2015 På afd. Terslev 18.00 21.00 Deltagere: Claus Elleman, Frank Poll, Bent Zachariassen, John Olesen, Sigurd Brønnum, Nellie Bradsted, Juliane Rosendahl, Karin

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder for Heldagsskolen Munkgård en afdeling af Snejbjerg Skole

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder for Heldagsskolen Munkgård en afdeling af Snejbjerg Skole NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder for Heldagsskolen Munkgård en afdeling af Snejbjerg Skole 1. Indledning Da vores tidligere afdelingsleder har fået nyt job, er stillingen som afdelingsleder ledig

Læs mere

København, marts Job- og personprofil SKO LELE DE R

København, marts Job- og personprofil SKO LELE DE R København, marts 2018 Job- og personprofil HVIDO VRE KO MMUN E AVEDØ RE SKOLE SKO LELE DE R 1. Indledning Hvidovre Kommune har bedt Genitor om at bistå i forbindelse med ansættelse af en ny skoleleder

Læs mere

Afdelingsleder. Sletten Skole Job- og Kravprofil

Afdelingsleder. Sletten Skole Job- og Kravprofil Afdelingsleder Sletten Skole Job- og Kravprofil Indhold Indledning 2 Ansættelsesudvalg 2 Tidsplan 2 Nordfyns Kommunes skolevæsen 3 Sletten Skole 4 Ledelsesopgaven 4 Lederprofil 5 Ansættelsesvilkår 5 1

Læs mere

Virupskolen søger 2 pædagogiske ledere

Virupskolen søger 2 pædagogiske ledere Virupskolen søger 2 pædagogiske ledere På Virupskolen ændrer vi skolens ledelsesstruktur pr. 1. august 2015. Vi søger derfor 2 pædagogiske ledere til at indgå i vores ledelsesteam. Vi søger en pædagogisk

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2016

Bestyrelsens beretning 2016 Bestyrelsens beretning 2016 ved generalforsamling tirsdag 26. april 2016 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. Det er dejligt at se jer. Vi deler interessen for vores børns skole, og det er vigtigt

Læs mere

Formandens beretning 2016

Formandens beretning 2016 Formandens beretning 2016 Kære alle fremmødte, forældre, medarbejdere og skoleledelse Skoleåret 2015/2016 har budt på en lang række forandringer. Forandringer der er kommet til med det mål, at gøre tingene

Læs mere

Ansættelse af ny skoleleder og Brobyskolernes ledelsesstruktur v fagchef for Fagsekretariatet Undervisning: Tonni Leicht Jørgensen

Ansættelse af ny skoleleder og Brobyskolernes ledelsesstruktur v fagchef for Fagsekretariatet Undervisning: Tonni Leicht Jørgensen Skolebestyrelsen Brobyskolerne. Møde nr. 5 Skoleåret 2013/ 2014 Deltager: SKB: Berit, Per, Sussie, Camilla, Pernille, Maja D, Maja J. Ansatte: AH, HJE, DB, BL, HG, PM, BN Afbud: GG, Susie, Maja J, Pernille,

Læs mere

Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Opfølgning/ansvarlig 1. O Gennemgang af dagsorden MHHP

Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Opfølgning/ansvarlig 1. O Gennemgang af dagsorden MHHP Dato: Torsdag den 14-06-2018 Tid: 17:00-19:00 Sted: Simon Hansens vej Deltagere: Anita Kallesøe Jørgensen Poul Eskelund Dennis Kjær Mette Hjorth Hager Petermann Hanne Lassen Torben Vesti Jørgensen Lasse

Læs mere

Emma Martens Jafari, (Annegrete Juul ej med fra kl 17. Deltager fra 16 via Skype) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen

Emma Martens Jafari, (Annegrete Juul ej med fra kl 17. Deltager fra 16 via Skype) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 12. juni 2018 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Torben Hedelund, Annegrete Juul, Karina Rohrberg Jessen, kursistrådsrepræsentant med

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet vedr. regnskabsaflæggelse 2. Godkendelse af årsregnskab/årsrapport 2014 3. Godkendelse af revisionsprotokollat

Læs mere

Siden udsendelsen af Nyhedsbrevet i april måned har vi haft forskellige fælles aktiviteter, og der er også sket en del på personalefronten.

Siden udsendelsen af Nyhedsbrevet i april måned har vi haft forskellige fælles aktiviteter, og der er også sket en del på personalefronten. NYHEDSBREV Pilehaveskolen den 18.juni 2018 Kære forældre Hermed får I det sidste nyhedsbrev i dette skoleår. Vi nærmer os sommerferien, og de sidste fælles arrangementer vi har foran os er festen for vores

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af bestyrelsesmøde tirsdag den 10. juni 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Helle Schütt Rasmussen (souschef deltog til 21.30), Poul Martin

Læs mere

Forretningsorden for Bjørnehøjskolens skolebestyrelse Gældende fra 19. april 2018

Forretningsorden for Bjørnehøjskolens skolebestyrelse Gældende fra 19. april 2018 Dokument revision historik samt godkendelse Beskrivelse 1.0 Forretningsorden for Skolebestyrelsen på Bjørnehøjskolen Godkendt af bestyrelsen Ændring er - stk Godkendelse Anette Rasmussen, Noomi Katz-Kolberg,

Læs mere

NR. ASMINDRUP FRISKOLE FORENING GENERALFORSAMLING 25 MAR 2014

NR. ASMINDRUP FRISKOLE FORENING GENERALFORSAMLING 25 MAR 2014 NR. ASMINDRUP FRISKOLE FORENING GENERALFORSAMLING 25 MAR 2014 Velkommen Valg af dirigent Forslag til dirigent: Morten Møller Forslag til referent: Finn Jensen Dagsorden 2. Revisor forelægger årets regnskab

Læs mere

Viceskoleleder til Hanebjerg Skole i Hillerød Kommune

Viceskoleleder til Hanebjerg Skole i Hillerød Kommune Viceskoleleder til Hanebjerg Skole i Hillerød Kommune Hanebjerg Skole ligger naturskønt i Hillerød Kommune, har ca. 550 elever og har undervisning på tre matrikler i: Brødeskov, Gørløse og Uvelse. Skolen

Læs mere

Bakkegårdsskolen 2006/ kontaktforældremøde 29. november 2006

Bakkegårdsskolen 2006/ kontaktforældremøde 29. november 2006 1. kontaktforældremøde 29. november 2006 Skolebestyrelsen Udpeget af forældrene René Hattens, formand Marc Taarup, næstformand Birger Lund Rasmussen Britt Søe Enegaard Helen Pedersen Jeanette Guldhammer

Læs mere

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre Stensnæsskolen Skoleåret 2015-16 Juli 2015 Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7 I dette nummer: Skoleåret 2015-16 1 Rullende indskoling 2 Personale 2 Møde-/bustider 3 1. skoledag 4 Hjemmeside mm. 4 Kontaktlærerordning

Læs mere

Dagsorden 25. oktober 2017

Dagsorden 25. oktober 2017 Dagsorden 25. oktober 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 17:00-19:30 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Referat af bestyrelsens møde med kontaktforældre, onsdag d. 6. november 2013, kl. 19.00 20.30

Referat af bestyrelsens møde med kontaktforældre, onsdag d. 6. november 2013, kl. 19.00 20.30 Nyborg Friskole, Pilevej 3, 5800 Nyborg skolekode 449.009 tlf.65317671 Referat af bestyrelsens møde med kontaktforældre, onsdag d. 6. november 2013, kl. 19.00 20.30 1. Velkomst Formanden bød velkommen

Læs mere

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Dagsorden (Referat) MANDAG DEN 24. oktober 2016 KL :30 på lærerværelset DAGSORDEN:

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Dagsorden (Referat) MANDAG DEN 24. oktober 2016 KL :30 på lærerværelset DAGSORDEN: ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN Dagsorden (Referat) MANDAG DEN 24. oktober 2016 KL. 19.00-21:30 på lærerværelset DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Opfølgning fra sidste

Læs mere

JOB- OG KRAVPROFIL REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL TO PÆDAGOGISKE LEDERE ÅRGANG OG SFO KRAGELUNDSKOLEN

JOB- OG KRAVPROFIL REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL TO PÆDAGOGISKE LEDERE ÅRGANG OG SFO KRAGELUNDSKOLEN REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL TO PÆDAGOGISKE LEDERE 0. - 5. ÅRGANG OG SFO KRAGELUNDSKOLEN BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE 1 KRAGELUNDSKOLEN www.kragelundskolen KRAGELUNDSKOLEN

Læs mere

Bestyrelsens beretning april 2013

Bestyrelsens beretning april 2013 Bestyrelsens beretning april 2013 Aflagt ved den ordinære generalforsamling mandag d. 29. april 2013 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. I år har det været lidt underligt at skrive beretning,

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Godkendelse af 1. behandling af forslag om frivillig sammenlægning af Vaarst- Fjellerad og Gistrup skoler

Godkendelse af 1. behandling af forslag om frivillig sammenlægning af Vaarst- Fjellerad og Gistrup skoler Punkt 8. Godkendelse af 1. behandling af forslag om frivillig sammenlægning af Vaarst- Fjellerad og Gistrup skoler 2016-051261 Skoleforvaltningen indstiller, at godkender, at Gistrup og Vaarst-Fjellerad

Læs mere

Referat nr. 12 fra bestyrelsesmøde d. 21. oktober 2015 Skoleår 15/16.

Referat nr. 12 fra bestyrelsesmøde d. 21. oktober 2015 Skoleår 15/16. Referat nr. 12 fra bestyrelsesmøde d. 21. oktober 2015 Skoleår 15/16. Tilstede: Jørgen Madsen, Cathrine Bie Pedersen, Torben Kragh, Per Zacho, Henning B. Bilberg, Jens Bjerre Ikke tilstede: Kirsten Poulsen,

Læs mere

DAGSORDEN/REFERATER DRØFTELSESPUNKTER

DAGSORDEN/REFERATER DRØFTELSESPUNKTER Skolebestyrelsesmøde 21. juni 2017 kl. 16.00 18.30 Tilstede: Charlotte Johansen, Morten Væver, Brian Matzon, Jeanette Brigsted Ruhe, Mette Schmidt, Mikkel Kälher Poulsen, Tine Steendorph, Michael Fogt,

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning skoleåret 2017/2018

Skolebestyrelsens årsberetning skoleåret 2017/2018 Skolebestyrelsens årsberetning skoleåret 2017/2018 Skolebestyrelsen skal årligt jf. folkeskolelovens 44 aflægge beretning om sit arbejde. Den endelige beretning for skoleåret vil blive behandlet på skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning

Skolebestyrelsens årsberetning Skolebestyrelsens årsberetning 2014-2015 Rolighedsskolen Skolebetyrelsens årsberetning 2014/2015 Nye bestyrelsesmedlemmer: I foråret 2014 var der på skolen valg til en ny skolebestyrelse. 4 bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Kvalitetsrapport. Center for Børn og Læring. Skoleåret 2016/17. Lokalrapport for: Gullestrup skole

Kvalitetsrapport. Center for Børn og Læring. Skoleåret 2016/17. Lokalrapport for: Gullestrup skole Kvalitetsrapport Center for Børn og Læring Skoleåret 2016/17 Lokalrapport for: Gullestrup skole 1 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Skolebestyrelsens udtalelse...4 Skoleledelsens udtalelse...4 Resultat

Læs mere

Bestyrelses beretning 2017.

Bestyrelses beretning 2017. Bestyrelses beretning 2017. Kære Generalforsamling på Ringsted Lilleskole d. 20.04.2017. Nu er vi rigtig godt i gang med vores 5. skoleår, vores 1. halvrunde fødselsdag er snart en realitet. En milepæl

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl på Ganløse Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup

Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl på Ganløse Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl. 19.00 21.30 på Ganløse Skole Faste deltagere: Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Forældrerepræsentanter: Carsten Rysgaard Peter Mortensen

Læs mere

Årsberetning Urbanskolen, skoleåret 2016/2017

Årsberetning Urbanskolen, skoleåret 2016/2017 Årsberetning Urbanskolen, skoleåret 2016/2017 Til alle forældre på Urbanskolen Som et nyt tiltag vil skolebestyrelsen på Urbanskolen fremlægge en årsberetning for det forløbne skoleår. Vi håber, at du

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. Indholdsfortegnelse. 1 Formål

FORRETNINGSORDEN. Indholdsfortegnelse. 1 Formål FORRETNINGSORDEN Indholdsfortegnelse 1 Formål 2 Bestyrelsen 2.1 Bestyrelsens sammensætning 2.2 Krav til bestyrelsen 2.3 Bestyrelsens beslutningsdygtighed 2.4 Evaluering af bestyrelsen 2.5 Udtrædelse af

Læs mere

Referat. Fraværende: Ole Sværke. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret.

Referat. Fraværende: Ole Sværke. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret. Referat 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 22. januar 2015 Referatet blev godkendt. 3. Orientering

Læs mere

Valgavis Skolebestyrelsesvalg 2014

Valgavis Skolebestyrelsesvalg 2014 Valgavis Skolebestyrelsesvalg 2014 Dit Barn Din skole Dit valg Søren Oldenburg Jeg er far til to børn på Kulsbjerg skole: Andrea, der efter sommerferien starter i 4. klasse i Nyråd, og Villads, der skal

Læs mere

Høringssvar i forbindelse med Kommunalbestyrelsens forslag til skolestrukturændringer i Faaborg.

Høringssvar i forbindelse med Kommunalbestyrelsens forslag til skolestrukturændringer i Faaborg. Høringssvar i forbindelse med Kommunalbestyrelsens forslag til skolestrukturændringer i Faaborg. Faaborg d. 30.7.2015 I forbindelse med den politiske beslutning om at nedlægge og omstrukturere Sund-/ og

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I Lynæs Havn.

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I Lynæs Havn. FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I Lynæs Havn. 1 AFHOLDELSE AF BESTYRELSESMØDER 1.1 Umiddelbart efter den ordinære generalforsamling - eller efter en ekstraordinær generalforsamling, hvor der er sket ændringer

Læs mere

Skoleleder til Sletten Skole Job- og Kravprofil

Skoleleder til Sletten Skole Job- og Kravprofil Skoleleder til Sletten Skole Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommune... 3 Sletten Skole... 5 Lederopgaven...5 lederprofil... 5 Ansættelsesvilkår...

Læs mere

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Onsdag den 14. Juni 2017 klokken 18.00 21.30 Mødet afholdes på Kaas-afdelingen Deltagere : Rikke Olssen (formand), Kjeld Hedegaard (næstformand), Dina

Læs mere

BALLESKOLENs informationsmøde

BALLESKOLENs informationsmøde BALLESKOLENs informationsmøde OM FORSLAGET TIL NY SKOLESTRUKTUR Vejen frem mod Skolestrategi 2021 Torsdag den 22. oktober kl. 19-21 Program Kl. 19-19:10 Skolebestyrelsen på Balleskolen byder velkommen

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00

Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem Anne Brix (ABX),

Læs mere

Vedtægter for Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet

Vedtægter for Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet 1. Navn og Hjemsted Foreningen er stiftet 6. maj 2014. Foreningens navn er Akademiet for Moderne dans og Klassisk ballet v. Det Kongelige Teater Balletskolen Odense, forkortet Akademiet for Moderne dans

Læs mere