Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 3. april 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 3. april 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle"

Transkript

1 Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 3. april 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

2 Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL ORIENTERING FRA FORMANDEN SAGER TIL BESLUTNING... 3 A. GODKENDELSE AF REVISIONSPROTOKOLLAT VEDR. SOMMERHØJSKOLE... 3 B. PROJEKT HYTTEBY SAGER TIL DRØFTELSE... 5 A. VENTELISTER... 5 B. MARKEDSFØRINGSTILTAG... 5 C. AFDELINGSMØDERNE MAJ D. KOMBINERET UDLEJNING SAGER TIL EFTERRETNING... 7 A. REFERATER FRA AFDELINGSBESTYRELSESMØDER... 7 B. REFERATER FRA ANDRE MØDER... 7 C. RESTANCER... 8 D. TOMGANG... 8 E. BYGGESAGER EVENTUELT MØDEKALENDER

3 Referat: Blad nr.: 3 Deltagere: Hans Helge Andersen, Hans Ole Olesen, Leif Rasmussen, Knud Aage Thiemer, Ove Hansen, Susanne Vestergaard, Sven-Erik Madsen, Steen R. Andersen, Tommy Mølgaard og Kim Lassen. 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL Godkendelse af mødereferatet fra den sendt pr. mail den 26. marts 2014 samt./. underskrift af forretningsordenen for hovedbestyrelsen Hans Ole Olsen tilkendegav, at han stemte imod valget til feriehusudvalget, dagsordenens punkt 3c. Referatet blev herefter godkendt og sammen med forretningsordenen underskrevet. 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN Intet til orientering. 3. SAGER TIL BESLUTNING a. Godkendelse af revisionsprotokollat vedr. Sommerhøjskole I forbindelse med projekt Sommerhøjskole, som har været afviklet i Løget By er der udarbejdet en revisionserklæring med tilhørende revisionsprotokollat../. Det udarbejdede regnskab samt revisionsprotokollat er vedhæftet. Formandskabet indstiller at Revisionsprotokollatet for Projekt Sommerhøjskole godkendes Der blev stillet spørgsmål om økonomisk overskridelse. Det blev oplyst at overskridelsen ikke giver ændringer i tilskudsbeløbet men er dækket af yderligere tilskud fra andre. Regnskabet er efterfølgende blevet godkendt af ministeriet, idet de har fremsendt det resterende tilskudsbeløb. Revisionsprotokollen blev godkendt og underskrevet. b. Projekt Hytteby./. Der er nu udarbejdet et foreløbigt byggeregnskab for Projekt Hytteby, der vedlægges som bilag.

4 Referat: Blad nr.: 4 Byggeregnskabet viser, at det er gennemført indenfor de godkendte rammer, som hovedbestyrelsen vedtog på sit møde den 7. februar 2013, at arbejdet med Hyttebyen skulle fortsætte i henhold til den oprindeligt indgåede samarbejdsaftale med Vejle Kommune og Kirkens Korshær. Hovedbestyrelsen besluttede at, AABs tilskud, på kr., var en ramme med en maksimal stigning på 5% svarende til kr. eller i alt maksimalt kr.. I forhold til det oprindelige budget er der sket enkelte justeringer: 1. Af regnskabet fremgår det, at udgiften til Enca er forhøjet i forhold til budgettet, da Vejle Kommune, af momsstrategiske årsager, har afholdt udgifter til rådgiver, omkostninger i forbindelse med opsigelse af Enca-kontrakten samt øvrige advokatomkostninger. Endelig fratrækkes AABs tilskud på kr. i finansieringen. 2. Der har været enkelte medudgifter i forbindelse med sokler og fjernvarmeanlæg. Samtidig er der opnået besparelser i forbindelse med realkreditbelåningen. Efteråret og vinterens kraftige nedbør har vist, at der er opstået problemer med at afdræne området for vand, hvorfor det vurderes, at der vil være behov for foranstaltninger for yderligere afdræning af området. Udgiften til dette vil andrage kr. incl. moms. Det foreslås derfor at dette beløb medtages i byggeregnskabet. Det betyder, at AABs tidligere godkendte maksimale tilskud på kr. foreslås forhøjet med kr. til i alt kr. Det kan supplerende oplyses, at kommunen er ved at opgøre deres regnskab for byggemodningen og at der har været nogle ekstra regninger til bl.a. fjernvarmetilslutning og udstykning, som gør, at kommunen har haft en merudgift i forhold til deres budget på ca kr. efter at deres tilskud på kr. er fratrukket. Huslejen blev efter krav fra ministeriet fastlagt til kr. pr. måned og der vil derfor ikke umiddelbart være mulighed for at styrke driftsbudgettet, som derfor er uændret. En omkostning til krav om gasmålinger på ca kr. de første 2 år forventes dækket af kommunen. For AAB vil det vedlagte forslag til byggeregnskab indebære, at de allerede afholdte omkostninger til ENCA samt byggetilladelse i alt kr. er dækket af byggesagen Ledergruppen indstiller. At det det foreløbige udkast til byggeregnskab godkendes, og der afsættes yderligere kr. til ekstra drænforanstaltninger. AAB s tilskud foreslås således forhøjet med kr. Der blev givet en supplerende redegørelse omkring dræn. Det blev endvidere oplyst, at Vejle Kommune har givet accept til dækning af gasmålingerne. Det blev oplyst, at der er gang i udlejningen. Det foreløbige byggeregnskab blev taget til efterretning. Forhøjelsen af AAB s tilskud blev grundigt drøftet. Bestyrelsen godkendte forhøjelsen af tilskuddet.

5 Referat: Blad nr.: 5 4. SAGER TIL DRØFTELSE a. Ventelister I forlængelse af bestyrelsesmødet i december måned, er der udarbejdet forslag til konkrete tiltag for at styrke tilgangen til ventelisterne. På mødet vil ledergruppen gennemgå dele af Vejle Kommunes nye Bosætningsstrategi og relatere denne til nogle af AAB s egne tal. Efterfølgende vil ledergruppen give nogle tal for status på ventelisten og gennemgå nogle forslag til hvordan der kan ske en styrkelse af antallet af opskrevne og aktive på ventelisten../. Som bilag vedlægges notat vedr. Venteliste samt Vejle Kommunes bosætningsanalyse Ledergruppen indstiller, at emnet Ventelister drøftes i forhold til indsatsområder og prioriteringen af disse. Tommy Mølgaard gennemgik notatet samt Vejle Kommunes bosætningsanalyse for Notatet vedr. ventelister med aktuelle tiltag blev gennemgået med følgende bemærkninger: A. I forhold til aktuelle på ventelisten, er der udover de aktive ansøgere ca passive på ventelisten, der ønsker at bevare sin anciennitet. B. Forskellige former for pakketilbud til kommende medlemmer blev drøftet, det være sig både unge og ældre. Vigtigt er, at det overholder gældende lovgivning. C. Muligheden for generel gratis opnotering til ventelisten er ikke aktuel. Gratis opnotering vil alene kun være aktuel i forbindelse med kampagner. D. Muligheden for at minimere antallet af fremsendte tilbud til hver enkelt ansøger, bliver ikke begrænset, da der ikke er råd til at beskære antallet af tilbud. Dog kan ansøgerne motiveres til at målrette boligønskerne mere præcist. E. Der var fortsat enighed om, at fælles venteliste i Vejle ikke er aktuel. Endvidere er der ligeledes fra kollegaerne fra de øvrige boligorganisationer i Vejle, blevet tilkendegivet, at der ikke var interesse for en fælles venteliste. F. Der arbejdes på en ændret udformning af rykkeren til manglende betaling af ventelistegebyret med henblik på at opnå fastholdelse af medlemmerne. G. Målretning af markedsføring blev drøftet se næste punkt. b. Markedsføringstiltag Susanne Vestergaard og Hans Helge Andersen ønsker en drøftelse af en række markedsføringstiltag. Formålet er at øge kendskabet til AAB Vejle og dermed antallet af kunder hos AAB. Følgende tiltag foreslås: 1. Business Vejle på virksomhedsbesøg hos AAB

6 Referat: Blad nr.: 6 Business Vejle er en fusion af Vejle Erhvervsklub og Vejle Handelskammer alene erhvervsfolk. (AAB er medlem af Business Vejle) 2. City Vejle på virksomhedsbesøg hos AAB Hovedsagelig forretningsdrivende og byerhverv / banker o.l. (AAB er medlem af City Vejle) 3. Arrangerer Tour de Vejle for Vejle kommunes borgere En bustur for, tilmeldte, Vejlenser som vi har gjort med SF og S i forbindelse kommunalvalget i Øget fokus på de kommuner hvorfra tilflytterne kommer fra - Jf. VK s top ti liste kommer 12% (487 tilflyttere) fra Aarhus og 34 % (1.416 tilflyttere) fra Hedensted, Kolding og Fredericia d.v.s. 46 % fra det Østjyske Bybånd. Om tiltagene kan oplyses, at der økonomisk ligger et prisoverslag for pkt. 1, 2 og 3 på ca kr. inkl. moms, der overslagsmæssigt fordeler sig som følger: Buskørsel ca kr. inkl. moms (oplyst telefonisk) Drikkevare ca kr. inkl. moms Sandwich ca kr. incl. moms Formålet med såvel pkt. 1 som pkt. 2 er, at øge kendskabet til hele AAB, for virksomhedsejere og butiksindehavere. Et øget kendskab til AAB og det som AAB tilbyder, vil forhåbentlig betyde, at virksomhedsejere og butiksindehavere ved nyansættelser - kan oplyse hvilke muligheder der for en almen lejebolig i Vejle. Der er regnet med min. 35 personer pr. tur og max. 50 personer. Det er ikke muligt, at angive nogen effekt på tiltagene, inde gennemførelsen. Formået med pkt. 3 er at øge kendskabet til hele AAB hos vejlensere, der ikke er bosiddende i AAB s boliger. Et øget kendskab til AAB vil betyde, at AAB s image generelt, men forhåbentligt i boligområderne Finlandsparken og Løget vil blive forbedret. Der er også her regnet med min. 35. personer pr. tur og max. 50 personer. Det er ikke muligt, at angive nogen effekt på tiltaget, inden gennemførelsen. Der skal være en øget fokus på borgerne i top 5 kommuner i Vejle Kommunes Bosætningsanalyse 2013 Hvor kommer tilflytterne fra det er bl.a. fra de områder hvor der kan hentes kunder. Den øgede fokus kan ske ved anvendelse af tv reklamer hos TV Syd. Der nok ikke er mange borgere fra top 5 kommunerne, der besøger Lido Biografen. En analyse fra Lido Biografen kan være med til, at be- eller afkræfte forannævnte påstand. Ved anvendelse af et medie, der kan oplyse og dokumentere antal seere, vil betyde en målrettet indsats. Der er endnu ikke indhentet priser på et sådant markedsføringstiltag. Formandsskabet indstiller markedsføringstiltagene til drøftelse. Der var en drøftelse af de fremsatte forslag. Det blev aftalt, at der arbejdes videre med virksomhedsbesøg igennem Business Vejle og City Vejle. Opgaven gennemføres primært af Hovedbestyrelsen/afdelingsbestyrelsesmedlemmer med bistand fra administrationen.

7 Referat: Blad nr.: 7 Endvidere aftaltes det, at der indhentes yderligere materiale i forhold til tv reklamer via TV Syd, forinden beslutning om igangsætning tages. Hans Ole Olesen indhenter priser hos TV Syd samt sørger for videreformidling heraf til administrationen. Der var enighed om, at afvente bustur for vejlensere, indtil resultatet af virksomhedsbesøgene er kendte. c. Afdelingsmøderne maj 2014./. Oversigt over afdelingsmøderne i maj 2014 vedlægges. Af oversigten fremgår det hvilke ønsker de enkelte afdelingsbestyrelser har haft til dirigent til møderne../. Vedlagt er indkaldelse til det første ordinære afdelingsmøde i afdeling 53, Hytteby. Mødet afholdes den 24. april 2014, kl. 9:00. Dirigent i afdeling 50 bliver Leif Rasmussen. Taget til efterretning. d. Kombineret udlejning Der gives en status på kombineret udlejning på baggrund af beslutningen den 25. marts 2014 i Vejle Kommunes tekniske udvalg. Der blev givet en status på kombineret udlejning. Emnet er blevet politisk. De øvrige boligorganisationer i hele Vejle kommune skal ligeledes have mulighed for at drøfte kombineret udlejning. Det forventes, at den endelige beslutning træffes i Byrådet medio maj 2014 og at alle boligorganisationer i Vejle Kommune er med i aftalen om anvisning. Bestyrelsen er enige i, at der arbejdes for en aftale der omfatter alle boligorganisationer i Vejle Kommune. 5. SAGER TIL EFTERRETNING a. Referater fra afdelingsbestyrelsesmøder./. Referater fra afdelingsbestyrelsesmøder i afdelingerne 1,8,15,17,26,29,37,42 og 44. Fremhævet blev referatet fra afdeling 29, hvor eventuel deltagelse i en mulig ny helhedsplan efter år 2016 blev bemærket. Taget til efterretning. b. Referater fra andre møder Referat fra møde i feriehusudvalget den 4. marts 2013 og 13. oktober 2013 Referat fra møde i Aktivitetsfonden den 7. november 2013

8 Referat: Blad nr.: 8 Referat fra formandsmøde den 11. marts 2014 Referat fra MED-udvalgsmøde den 13. marts Referat fra forretningsførermøde i BL 7. kreds den 12. marts 2014 Referat fra møde i feriehusudvalget i 2014 blev efterspurgt. I forhold til referatet fra MED-udvalgsmødet, blev det bemærket, at der er medarbejdere der udviser symptomer på stress. Hovedbestyrelsen udtrykte bekymring for sygefraværet og stresssymptomer hos nogle medarbejdere. Det blev oplyst, at der er igangsæt en proces, der skal afdække forholdet. Hovedbestyrelsen gav fuld opbakning til løsning af forholdet og bad om, løbende at blive orienteret om forløbet. Taget til efterretning. c. Restancer./. Der vedlægges oversigt over huslejerestancer pr. 21. marts 2014./. Der vedlægges oversigt over flytterestancer pr. 27. marts 2014 Taget til efterretning, med bemærkning om, at debitorpolitikken herunder behandling af afskrevne debitorer tages op på et senere møde. Det kunne konstateres, at udgifterne ved behandling af afskrevne debitorer ikke modsvares af tilsvarende indtægter. d. Tomgang Der vedlægges oversigt over tomgang pr. 24. marts 2014 Taget til efterretning. e. Byggesager./. Der vedlægges notat om status på byggesagerne Steen R. Andersen gav en supplerende redegørelse omkring fundet af efterladenskaber fra skadedyr i en af blokkene i afdeling 41. Forholdet er undersøgt og der er fra Vejle Kommunes skadedyrsbekæmper modtaget en tilbagemelding på, at der ikke skal foretages yderligere miljømæssige foranstaltninger i forhold til det der aktivt foretages. Forholdet bliver fulgt tæt. Der har i afdeling 42 været afholdt åbent hus i længehusene, hvor der var mulighed for at se de nye badeværelser. Det åbne hus har givet anledning til forskellige spørgsmål omkring indretningen af de nye badeværelser. De modtagne bemærkninger drøftes med byggeudvalget, med henblik på at afklare behovet for eventuelle justeringer. I afdeling 17 er ny projektleder, fra COWI, for den kommende renovering blevet præsenteret. Hovedbestyrelsen har tidligere givet tilsagn om støtte på kr til et Phd. projekt i Løget.

9 Referat: Blad nr.: 9 Der var forudsat tilskud fra fonde, men dette er ikke gået igennem. Landsbyggefonden er blevet forespurgt om tilskud og der er netop blevet meddelt accept om et øget driftstilskud/driftslån til byggesagerne i Løget By således, at projektet kan igangsættes. Der har været afholdt møde om kickstart i projekt Fremtidens Forstæder. Dette synes ikke lige at være først for. Taget til efterretning. 6. EVENTUELT Beslutning om kursus for bestyrelsen blev kort drøftet. Der er stadig enkelte pladser til kredsvalgmødet den 9. april 2014, der er pt. 12 personer tilmeldt. Der er modtaget en henvendelse om mulig køb af en grund, hvor der kan bygges op mod m2 almindelige boliger. Tommy Mølgaard orienterede kort om skolehjemsboliger i forhold til Syddansk Erhvervsskole. Tommy Mølgaard orienterede om det sidste nye tilbud fra You See Bland Selv pakker. AAB har meddelt You See, at det nye tiltag ikke p.t. bliver tilbudt AABs lejere. Som følge deraf er ikrafttræden af beslutningen om beboernes betaling for pakkeskift ændret fra 1. juli 2014 til 1. august 2014, således, at beboerne bliver varslet herom med tre måneder.

10 Referat: Blad nr.: MØDEKALENDER Hovedbestyrelsesmøde / strategimøde BL Kreds 7, Kredsvalgmøde, Hotel Scandic i Kolding Hovedbestyrelsesmøde / tema boligsociale indsatser Hovedbestyrelsesmøde / driftsmøde Introkursus Formandsmøde Hovedbestyrelsesmøde / energiledelse året Hovedbestyrelsesmøde / driftsmøde Almene Boligdage i Bella Centret Tema: Hvordan skal vi bo i fremtiden? Ekstraordinært repræsentantskabsmøde September 2014 Repræsentantskabsfest/studietur Hovedbestyrelsesmøde / kapitalforvaltere afkastrapportering Hovedbestyrelsesmøde / strategimøde Hovedbestyrelsesmøde / markedsføringsplan / driftsmøde Formandsmøde Juleafslutning, kl Mødet slut kl. 21:40 Kim Lassen Referent Referat godkendt på bestyrelsesmøde den / Hans Helge Andersen Ove Hansen Hans Ole Olesen Formand Næstformand Leif Rasmussen Knud Aage Thiemer Susanne Vestergaard Sven-Erik Madsen

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 6. marts 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 6. marts 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 6. marts 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 7. april 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 7. april 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 7. april 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 14. januar 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 14. januar 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Refer Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 14. januar 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Refer: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3. SAGER

Læs mere

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 4. februar 2013, kl. 16:00 Mødested: Mindegade 17A

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 4. februar 2013, kl. 16:00 Mødested: Mindegade 17A - rammen for livet Referat Ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 4. februar 2013, kl. 16:00 Mindegade 17A Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Godkendelse af revisionsprotokollat samt årsregnskaberne

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 11. juni 2015 Kl. 18:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 11. juni 2015 Kl. 18:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 11. juni 2015 Kl. 18:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 02. oktober 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 02. oktober 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 02. oktober 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3

Læs mere

Torsdag, den 9. januar 2014, kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Torsdag, den 9. januar 2014, kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 9. januar 2014, kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Orientering om beboerrådgiverens arbejde... 3 2. Markedsføring...

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Referat Sted Start 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Deltagere, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Per Carstens, og Lars Olsen. Endvidere deltog og direktør Deltog ikke Referent Dirigent Der var afbud

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 04. september 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 04. september 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 04. september 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN...

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 11. august 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 11. august 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 11. august 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL...3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN...3 3.

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 8. oktober 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 8. oktober 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 8. oktober 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 15. august 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 15. august 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A - rammen for livet Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 15. august 2013, kl. 17:30 Mindegade 17A Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Gennemgang af energiledelsesrapportering for året 2012...

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 14. august 2014 Kl. 17:00 Kvartershuset, Løget Høj 2A

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 14. august 2014 Kl. 17:00 Kvartershuset, Løget Høj 2A Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 14. august 2014 Kl. 17:00 Høj 2A Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 4 3. SAGER TIL BESLUTNING...

Læs mere

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 05. september 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 05. september 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A - rammen for livet Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 05. september 2013, kl. 17:30 Mindegade 17A Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Bestyrelsesprotokol... 3 2. Formanden orienterer...

Læs mere

Referat. Den 16. januar 2015

Referat. Den 16. januar 2015 Referat Den 16. januar 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. januar 2015

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

I mødet deltog fra repræsentantskabet: Mogens Mikkelsen afd. 30-17 Laurits Larsen afd. 30-25 Elly Standly afd. 30-25 Knud Holst afd.

I mødet deltog fra repræsentantskabet: Mogens Mikkelsen afd. 30-17 Laurits Larsen afd. 30-25 Elly Standly afd. 30-25 Knud Holst afd. Boligselskabet Nykøbing Mors Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, Mandag den 22. februar 2016 kl. 15.00, i gildesalen Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors side 1 Godkendelse af referat... 2

Læs mere

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd Mødested: Kontoret Kallemosen 16, Aabenraa. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Deltagere: Leif Poulsen LP, Monika Löck ML, Svend Jensen SJ, Jeanette

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 17. januar 2011, kl. 16.30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 17. januar 2011, kl. 16.30. Side 1/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 17. januar 2011, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Lene Rasmussen, Eva Carlsen, Gunnar Sørensen, Hans Jørgen Christensen, Henny

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Referat Sted Start 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere deltog suppleant

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Lotte Vestergaard, Hans Ole Olesen, Leif Rasmussen,

Læs mere

Beretning for 2010/2011

Beretning for 2010/2011 Beretning for 2010/2011 Beboerdemokratiet Den forløbne periode har stået i samarbejdets tegn, men har også været præget af at boligkontorets fra september og frem til 1 maj har stået uden direktør. Bo83

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde den 19. maj 2015 i Kvartershuset, Løget Høj 2A

Ordinært afdelingsmøde den 19. maj 2015 i Kvartershuset, Løget Høj 2A Til samtlige beboere i afdeling 42, Løget By Vejle, den 20. maj 2015 Ordinært afdelingsmøde den 19. maj 2015 i Kvartershuset, Løget Høj 2A Hermed følger et kort referat af det ordinære afdelingsmøde, således

Læs mere

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening Dato: 2. februar 2012 *) Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Bestyrelsesformand

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 08. december 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 08. december 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 08. december 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3

Læs mere

Afdelingsmøde Afd. 81 Støvring

Afdelingsmøde Afd. 81 Støvring Tlf. 9892 6333 Fax. 9890 9848 Giro 104 1207 CVR-nr. 1892 8817 Arsenalvej 20 9800 Hjørring II NORDJYLLAND E-mail: bonord@bonord.dk Afdelingsmøde Afd. 81 Støvring Mødet påbegyndt: Mødet afsluttet: Mødested:

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 5. november 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 5. november 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 5. november 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr. 693 - OTG

Bestyrelsesprotokol nr. 693 - OTG Bestyrelsesprotokol nr. 693 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært bestyrelsesmøde torsdag den 8. april 2010 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Social- og Handicapcentret 19-09-2013

Social- og Handicapcentret 19-09-2013 REFERAT Social- og Handicapcentret 19-09-2013 Deltagere: Ole Hjuler, Anne Madsen, Hans Behrendt, Jørgen Jørgensen, Steen Rosenquist, Hugo Hammel, Tina Præst Nielsen, Susanne Strandkjær, Erik Pedersen (Blå

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 13. august 2015 Kl. 18:00 - Bemærk mødetidspunktet Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 13. august 2015 Kl. 18:00 - Bemærk mødetidspunktet Mindegade 17A, Vejle Refer Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 13. august 2015 Kl. 18:00 - Bemærk mødetidspunktet Mindegade 17A, Vejle Refer: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. mandag den 27.april 2015 kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Susanne Karlsson Birgitte Pedersen Morten Wulff-

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 23. september 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 23. september 2015 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 21. oktober, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 23. september blev

Læs mere

På ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 51, den 28. maj 2015 vedtog afdelingsmødet

På ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 51, den 28. maj 2015 vedtog afdelingsmødet Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 20. maj 2015 blev

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde

Referat fra Bestyrelsesmøde Side 1 af 7 Lotte Bang Referat fra Bestyrelsesmøde Vivabolig - Organisationsbestyrelsesmøde Mødested : Vesterbro 23 Mødetidspunkt : Onsdag d. 11. juni 2014 kl. 17:00-20:00 Mødet hævet : Onsdag d. 11. juni

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 26. nov. 2015 Landsbyen i Våbensted Kl. 15:00

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 26. nov. 2015 Landsbyen i Våbensted Kl. 15:00 Referat Sted Start 26. nov. 2015 Landsbyen i Våbensted Kl. 15:00 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere suppleant Rinda

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 7. februar 2011

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 7. februar 2011 Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 7. februar 2011 Mødedeltagere: Jan Lemser Jes Rønving Rauf Hasanezadeh Lone Clausen Susanne Johansson Søren Hvas Ebbe Merkelsen Jesper Olesen Kim Krogh

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 15. november, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 23.

Læs mere

Løgumkloster Andelsboligforening

Løgumkloster Andelsboligforening Referat fra bestyrelsesmøde onsdag den 4. februar 2015, på foreningens kontor: Mødet var indkaldt ved dagsorden, dateret den 26. januar 2015. Mødt var hele bestyrelsen. Endvidere deltog fra DALBO a.m.b.a.

Læs mere

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Dagsorden udsendt den 15. februar 2016 Referat udsendt 11. marts 2016 Referat fra formøde for generalforsamling Torsdag den 25. februar 2016 kl. 17.00 Mødested:

Læs mere

Referat Sønderborg Andelsboligforening Tirsdag den 3. november 2015, kl. 14.00 Bygtoften 2 - Sønderborg

Referat Sønderborg Andelsboligforening Tirsdag den 3. november 2015, kl. 14.00 Bygtoften 2 - Sønderborg Referat Tirsdag den 3. november 2015, kl. 14.00 Bygtoften 2 - Sønderborg Side 1 af 19 Indholdsfortegnelse 1.Godkendelse af protokol...3 2.Efterretningssager...3 3.Landsbyggefondsmidler...4 4.Dispositionsfonden...4

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 30-04-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.11.14.

Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.11.14. Tilstede: Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.11.14. N-J Bärtel, Agna Skriver, Ole Jensen, Per N. Jensen, Kjeld Larsen, Flemming Nørgaard, Jacob Toft og Palle Laugesen.

Læs mere

Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 4. december 2012 kl. 17.00 i festlokalet, Møllehaven, Melby

Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 4. december 2012 kl. 17.00 i festlokalet, Møllehaven, Melby Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 4. december 2012 kl. 17.00 i festlokalet, Møllehaven, Melby Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 3 2 Halsnæs Ny Boligselskab...

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 18. AUGUST 2011. Næstformand

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 18. AUGUST 2011. Næstformand REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 18. AUGUST 2011 X Robert Thorsen Bestyrelsesformand Lars Hansen Næstformand X Heidi Bindløv Bestyrelsesmedlem X Hans-Jørgen Krickhahn Bestyrelsesmedlem X Henrik

Læs mere

Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Lotte Vestergaard,

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30. Side 1/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen Christensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. september, kl. 18.00. Afbud: Tina Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 12. januar 2016 til ordinært møde tirsdag 19. januar 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Side 1 af 11 Toftlund Andels Boligforening

Side 1 af 11 Toftlund Andels Boligforening , Ekstern Referat Organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 02. februar 2015, kl. 16.00 Søndergade 13 - Toftlund Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1 Godkendelse af protokol...3 1.1 Bestyrelsesmøde den 08.12.2014...3

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 28. april 2016, kl. 17.00 Hvidovreparkens beboerlokale, Hvidovregade 18B, Hvidovre

Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 28. april 2016, kl. 17.00 Hvidovreparkens beboerlokale, Hvidovregade 18B, Hvidovre Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 28. april 2016, kl. 17.00 Hvidovreparkens beboerlokale, Hvidovregade 18B, Hvidovre Organisationsbestyrelsen: Formand Carsten Groth-Rasmussen, næstformand Mogens

Læs mere

Bestyrelsesmødet blev grundet sygdom rykket fra den 18. til den 25. november 2015

Bestyrelsesmødet blev grundet sygdom rykket fra den 18. til den 25. november 2015 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 25. november, kl. 17.30. Afbud: Bestyrelsesmødet blev grundet sygdom rykket fra den 18. til den 25. november 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2.

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Ove Hansen, Hans Ole Olesen, Knud Aage Thiemer,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 side nr. 377 Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Christina Søby 1. suppleant

Læs mere

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 10. januar 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 10. januar 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A - rammen for livet Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 10. januar 2013, kl. 17:30 Mindegade 17A Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Markedsføring... 3 2. Bestyrelsesprotokol... 3 3. Formanden

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Til samtlige beboere i afdeling 29, Finlandsparken Vejle, den 14. maj 2014 Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Hermed følger et kort referat af det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand Referat Forvaltning: Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat styringsdialog Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 06-10-2015 Sendes til: RandersBolig og bestyrelsen for Randers Arbejderes Byggeforening

Læs mere

Kollegieboligselskabet. Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 31. august kl. 17 00 på Hinderupgaard, Niels Bohrs Allé 21, 5230 Odense M.

Kollegieboligselskabet. Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 31. august kl. 17 00 på Hinderupgaard, Niels Bohrs Allé 21, 5230 Odense M. Kollegieboligselskabet Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 31. august kl. 17 00 på Hinderupgaard, Niels Bohrs Allé 21, 5230 Odense M. Dagsorden: 1. Protokol 2. Revisionsprotokol 3. Meddelelser fra

Læs mere

OFFENTLIGT REFERAT. af bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND

OFFENTLIGT REFERAT. af bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND OFFENTLIGT REFERAT af bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND Tid: Sted: Afbud: Tirsdag den 21. september 2010 kl. 18.00 Køgevej 46A, kld., Roskilde Per Pedersen 10.09.01 Opfølgning fra sidste møde Indledningsvist

Læs mere

Boligselskabet Trollebo

Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde den 22. juni 2010 kl. 16.00 i Rønnebækhaves fælleshus Dagsorden: 1. Bestyrelseshonorar 2. Forvaltningsrevision 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab for

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 27. MAJ 2015

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 27. MAJ 2015 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

Referat Den 6. oktober 2015. Glostrup, den 8. oktober 2015

Referat Den 6. oktober 2015. Glostrup, den 8. oktober 2015 Glostrup, den 8. oktober 2015 Referat Den 6. oktober 2015 Boligselskabet Hjem Mødeart: Bestyrelsesmøde i organisationsbestyrelsen Mødested: Afdeling: Advokat Mads Thyregod Mødetid kl. 17.00 Hammerensgade

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker Referat organisationsmøde 11. marts 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Connie Bjørnsholm, Søren Egge Rasmussen og Louise

Læs mere

Dagsordenpunkt Bilag Indstilling Beslutning. Referatet fra hovedbestyrelsesmødet den 6. december 2010 er tidligere

Dagsordenpunkt Bilag Indstilling Beslutning. Referatet fra hovedbestyrelsesmødet den 6. december 2010 er tidligere Protokol 1 Godkendelse af referat fra hovedbestyrelsesmødet JA Referatet fra hovedbestyrelsesmødet den 6. december 2010 er tidligere udsendt. Referatet blev godkendt og underskrevet. Opfølgning på beslutninger

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 25. januar 2016 til ordinært møde tirsdag 19. januar 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-02-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Ungdomsbo. Debatpunkter: 4. Indkomne punkter

Ungdomsbo. Debatpunkter: 4. Indkomne punkter Referat fra bestyrelsesmøde nr. 155, mandag den 13. januar 2014 kl. 16.00. Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 24 Mødested: Hvidovrevej 327, kælderen Mødetid kl. 16.00

HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 24 Mødested: Hvidovrevej 327, kælderen Mødetid kl. 16.00 Hvidovre, den 5. februar 2014 Referat Den 4. februar 2014 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 24 Mødested: Afdeling: Hvidovrevej 327, kælderen Mødetid kl. 16.00 Deltagere: Lars Holm

Læs mere

Godkendelse af referat... 3 Boligselskabet af 1961 i Helsinge... 3 Orientering fra administrationen... 9

Godkendelse af referat... 3 Boligselskabet af 1961 i Helsinge... 3 Orientering fra administrationen... 9 Boligselskabet af 1961 i Helsinge Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 28. september 2011 kl. 17.30 i fælleshuset, Haragergård, Nygade 226, 3200 Helsinge Dagsorden: 1 Godkendelse af referat...

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 23. september 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 23. september 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 23. september, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 19. august blev

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOLLEGIEKONTORET I AARHUS

VEDTÆGTER FOR KOLLEGIEKONTORET I AARHUS VEDTÆGTER FOR KOLLEGIEKONTORET I AARHUS Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Kollegiekontoret i Aarhus. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Aarhus Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

REFERAT af. bestyrelsesmøde i A.B. Vejen Byggeselskab. mandag den 17. august 2015 kl. 17.00 på Andelsselskabet BO SYD s kontor i Vejen.

REFERAT af. bestyrelsesmøde i A.B. Vejen Byggeselskab. mandag den 17. august 2015 kl. 17.00 på Andelsselskabet BO SYD s kontor i Vejen. REFERAT af Referat nr. 1154 bestyrelsesmøde i A.B. Vejen Byggeselskab mandag den 17. august 2015 kl. 17.00 på Andelsselskabet BO SYD s kontor i Vejen. Mødedeltagere Fraværende (med afbud). Leif Nielsen,

Læs mere

Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 24. februar 2014 kl. 18.00 i fælleslokalet i Figenparken, 4700 Næstved

Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 24. februar 2014 kl. 18.00 i fælleslokalet i Figenparken, 4700 Næstved Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 24. februar 2014 kl. 18.00 i fælleslokalet i Figenparken, 4700 Næstved Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 29. oktober 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 22. oktober 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 13. juni 2012

Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 13. juni 2012 Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.sab.dk E-mail post@sab.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 13. juni 2012 Jeg har gennem de seneste år

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. august 2014, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. august 2014, kl. 16,30. Side 173/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. august 2014, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Hans Jørgen Christensen, Aase Andersen, Arne

Læs mere

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 10. juni 2015

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 10. juni 2015 Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 10. juni 2015 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 19. marts til godkendelse.

1. Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 19. marts til godkendelse. Indkaldelse til bestyrelsesmøde, torsdag d. 23. april 2015, Harald Lunds Gade 15 Souschef Claus Thomsen deltager i mødet. Driftschef Jesper Nymark og udlejningschef Helle Dam Jensen deltager under punkt

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00 Birkerød d. 2. juli 2014 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Carsten Wolff (næstformand) CW Curt Carlsen

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 12. maj 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 12. maj 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 12. maj 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3. SAGER

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 29-01-2014 Hotel Falster, Skovalleen, 4800 Nykøbing F. 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 28. maj 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 22. maj 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. marts 2011, kl. 16.30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. marts 2011, kl. 16.30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. marts 2011, kl. 16.30. Side 1/6 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Lene Rasmussen, Eva Carlsen, Gunnar Sørensen, Hans Jørgen Christensen, Henny

Læs mere

Juridisk Kontor. Dagsorden. til mødet i. Havnebestyrelsen. 3. maj 2016 i Havnekontoret

Juridisk Kontor. Dagsorden. til mødet i. Havnebestyrelsen. 3. maj 2016 i Havnekontoret Juridisk Kontor Dagsorden til mødet i Havnebestyrelsen 3. maj 2016 i Havnekontoret Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 20 Orientering - økonomisk opfølgning pr. 31. marts 2016 30 21 Valg af ny næstformand

Læs mere

REFERAT fra Organisationsbestyrelsesmøde i Boligforeningen Fjordblink.

REFERAT fra Organisationsbestyrelsesmøde i Boligforeningen Fjordblink. Organisationsbestyrelse Formand Anton Kanstrup Korevej 33 ak@alabubolig.dk Næstformand Viola Ørbæk Tordenskjoldsgade 9, st. tv. Vioe024@foa.dk Ursula Jørgensen Diskovej 46 urj@bffjordblink.dk Tina C. Kristiansen

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 6. oktober 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 6. oktober 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 6. oktober 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 12. september 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 12. september 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 23. oktober, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 12.

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 21. maj 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 28. maj 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen:

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 11. december 2013 kl. 19.00 i fælleslokalet i Nøddehegnet 14, 4700 Næstved. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. marts 2012, kl. 16.30 Administrationskontoret, Sportsvej 10

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. marts 2012, kl. 16.30 Administrationskontoret, Sportsvej 10 Referat Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. marts 2012, kl. 16.30 Administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: Bente Roskvist, Bent Nielsen, Niels Peter Frandsen, David Nielsen-Ourø

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Boligselskabet Domea Vordingborg 1

Boligselskabet Domea Vordingborg 1 Boligselskabet Domea Vordingborg 1 Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 9. december 2010, kl. 16.00 på Nyråd Kro, Nyråd hovedgade, 4760 Vordingborg Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra organisationsbestyrelsesmødet

Læs mere

Referat. Formand: Per Andersen (udpeget af uddannelsesinstitutionerne) Næstformand: Jan Lynge Pedersen (beboervalgt, Teknisk Kollegium)

Referat. Formand: Per Andersen (udpeget af uddannelsesinstitutionerne) Næstformand: Jan Lynge Pedersen (beboervalgt, Teknisk Kollegium) Referat Kollegieboligselskabet referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 5. september 2012, kl. 17 00 på Hinderupgaard, Niels Bohrs Allé 21, 5230 Odense M. Dagsorden: 1. Besigtigelse Cortex Park 2. Protokol

Læs mere

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 81, AFHOLDT DEN 31. AUGUST 2015 I FESTLOKALET KNUD HANSENS VEJ 44

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 81, AFHOLDT DEN 31. AUGUST 2015 I FESTLOKALET KNUD HANSENS VEJ 44 REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 81, AFHOLDT DEN 31. AUGUST 2015 I FESTLOKALET KNUD HANSENS VEJ 44 Der var mødt 10 beboere Fra hovedbestyrelsen: Svend Erik Jensen Fra administrationen:

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 15. november 2011, kl. 19.00 i Tingstedet, Valmuens Kvarter 31, 2990 Nivå

Organisationsbestyrelsesmøde den 15. november 2011, kl. 19.00 i Tingstedet, Valmuens Kvarter 31, 2990 Nivå Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde den 15. november 2011, kl. 19.00 i Tingstedet, Valmuens Kvarter 31, 2990 Nivå Til stede: Afbud: Fra KAB: Indholdsfortegnelse 1. Referat fra organisationsbestyrelsesmødet

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. april 2015, kl. 16.30

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. april 2015, kl. 16.30 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. april 2015, kl. 16.30 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen Christensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start Møde -referat Sted Start 20. november 2014 Deltagere Mariebo-Møllen Kl. 14:00, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere deltog suppleant Teddy

Læs mere

REFERAT. Byggeudvalget består af den samlede bestyrelse. Bent Nielsen blev genvalgt som foreningens repræsentant i Vojens Fjernvarme.

REFERAT. Byggeudvalget består af den samlede bestyrelse. Bent Nielsen blev genvalgt som foreningens repræsentant i Vojens Fjernvarme. REFERAT Bestyrelsesmøde 26. juni 2014 17:00 Møde indkaldt af Helle Nilsson Schmidt, administrationen Deltagere: Henrik Brønd HB Bent Nielsen BN (afbud) Kjeld Petersen KP Bo Bierbaum BB Jacob Nilsson JN

Læs mere

[REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN FOR HASSERIS GRUNDEJERFORENING]

[REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN FOR HASSERIS GRUNDEJERFORENING] Mødested: Svalegården. Tidspunkt: Torsdag, den 12. januar 2012 - kl. 17:30. Deltagere: Jens Ole Christensen (JOC) Verner F. Larsen (VFL) Torben Thorup Jensen (TTJ) Preben Eihilt (PE) Jens Erik Laursen

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Nielsen, formand Kim Randrup, næstformand Jørn Nielsen Kristian Leonhart (afbud) Lone Krogsgaard

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Nielsen, formand Kim Randrup, næstformand Jørn Nielsen Kristian Leonhart (afbud) Lone Krogsgaard Boligselskabet Rosenvænget Referat af organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 3. september 2015 kl. 17.00 i mødelokalet Rosenvænget beliggende Heimdalsvej 7 C, Frederikssund Dagsorden: 1 Godkendelse af

Læs mere