Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 5. november 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 5. november 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle"

Transkript

1 Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 5. november 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

2 Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL ORIENTERING FRA FORMANDEN SAGER TIL BESLUTNING... 3 A. BOLIGSOCIAL HELHEDSPLAN B. KOMMISSORIUM DRIFTSUDVALG... 6 C. ÆNDRING AF OPSIGELSESPERIODE FOR UNGDOMSBOLIGER... 7 D. SALG AF GRUND SAGER TIL DRØFTELSE... 8 A. ESEEBASE... 8 B. KOMMUNIKATIONSSTRATEGI... 8 C. DEN NYE AFFALDSORDNING I VEJLE KOMMUNE... 9 D. VURDERING AF RENTEAFKAST E. ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE SAGER TIL EFTERRETNING A. REFERATER FRA AFDELINGSBESTYRELSESMØDER B. REFERATER FRA ANDRE MØDER C. RESTANCER D. TOMGANG E. BYGGESAGER F. ANDET EVENTUELT MØDEKALENDER 2015/

3 Referat: Blad nr.: 3 Deltagere: Hans Helge Andersen, Hans Ole Olesen, Knud Aage Thiemer, Ove Hansen, Leif Rasmussen, Sven-Erik Madsen, Nina Andersen, Steen R. Andersen, Tommy Mølgaard og Kim Lassen samt Per Klitte fra Eseebase. Per Klitte deltog i dagsordenens punkt 4 a. Leif Rasmussen deltog ikke i punkt 5 f og punkt GODKENDELSE AF PROTOKOL Godkendelse af mødereferatet fra den sendt pr. mail den 21. oktober Mødereferatet blev godkendt og underskrevet. 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN Hans Helge Andersen orienterede om et møde med borgmesteren, hvor det blev oplyst, at der i marts 2016 vil blive afholdt en Resilient Day. Evaluering af sidste bestyrelsesmøde blev udleveret. 3. SAGER TIL BESLUTNING a. Boligsocial helhedsplan Der har været nedsat en boligsocial arbejdsgruppe bestående af repræsentanter fra de deltagende boligforeninger, boligsociale medarbejdere og deltagere fra kommunen, som gennem møder og workshops er kommet frem til et udkast til en ansøgning om prækvalifikation til en Boligsocial helhedsplan for perioden På baggrund af møde med Landsbyggefonden er det besluttet, at der udarbejdes en ansøgning gældende for både Nørremarken og Løget, men hvor der vil være særlige indsatser tilrettet de enkelte områder ligesom ØsterBO på Nørremarken alene vil indgå i indsatsområderne der omhandler Beskæftigelse og uddannelse samt Forebyggelse og forældreansvar../. Udkast til ansøgningen vedlægges som bilag. Som en del af ansøgningen er der udarbejdet et budget, som i forhold til medfinansieringen tager sit udgangspunkt i den nuværende medfinansiering af de boligsociale helhedsplaner i Løget og på Nørremarken, som i 2015 er som følger: AAB Vejle kr. (Løget og Nørremarken) ØsterBO kr. (Nørremarken) Lejerbo kr. (Nørremarken) i alt kr.

4 Referat: Blad nr.: 4 Ved en fremskrivning med 2% vil medfinansieringen i 2017 være kr. (afrundet). AAB s andel vil være: kr kr kr kr. I alt for perioden kr. AAB s medfinansiering dækkes i hovedforeningen og der er ikke et kontant tilskud fra afdeling 29 og Løget, men i afdeling 29 vil der være en betydelig medfinansiering i form af boliger der er inddraget til fællesarealer (klyngelokaler) og dermed har givet en mindre lejeindtægt. Der er ikke medtaget den nuværende medfinansiering af BoLiv Vejle, som i dag udgør i alt kr. pr. år. Dette beløb er fordelt med AAB kr., ØsterBO kr., Domea kr. og Lejerbo med kr. Fordelingen af medfinansieringen blandt boligforeningerne er sket ud fra antal lejemål../. Som bilag vedlægges udkast til budget. Der foreligger endnu ikke nogen konkret beskrivelse af det videre strategiske samarbejde, men der pågår en drøftelse, hvor en fortsættelse af den Boligpolitiske Styregruppe vil være med kommunal sekretariatsbetjening. Ved en fortsættelse af den Boligpolitiske Styregruppe, vil den kunne danne forbindelsesled mellem den Boligsociale Bestyrelse og den kommunalpolitiske del. Selve ansvaret og styringen af den boligsociale helhedsplan vil ligge i en Boligsocial bestyrelse med repræsentanter fra Vejle Kommunes administrative ledelse, de involverede boligforeningers administrative ledelser og organisationsbestyrelserne. Alle stillinger i den kommende plan vil blive opslået med mulighed for, at nuværende medarbejdere kan søge sammen med øvrige ansøgere. De involverede afdelingsbestyrelser er undervejs inddraget eller orienteret om processen med prækvalifikationsansøgningen og hovedbestyrelsens godkendelse vil være forudsat, at ansøgningen tiltrædes af afdelingsbestyrelserne. Udkastet er fremlagt til godkendelse i alle de deltagende boligforeningers organisationsbestyrelser med henblik på godkendelse i Boligpolitisk Styregruppe den 19. november 2015 med efterfølgende fremsendelse til Landsbyggefonden. Der forventes herefter en tilbagemelding omkring årsskiftet, som så vil kunne danne grundlag for en proces omkring udarbejdelse af den endelige boligsociale helhedsplan. Der forventes et overskud i de igangværende helhedsplaner og der arbejdes med, at søge en forlængelse med 3-6 måneder for at sikre, at der vil være tilstrækkelig tid til processen med at få godkendt den endelige helhedsplan og overgangen til en ny periode. Omkostningerne hertil vil være den samme medfinansiering, som beskrevet ovenfor og forholdsmæssigt efter periodens længde. AAB s medfinansiering vil have en værdi af kr. pr. måned, der sker en forlængelse. Der pågår beregninger af det forventede forbrug i de nuværende helhedsplaner for den resterende helhedsplanperiode, hvorefter der vil kunne fremsendes en ansøgning til Landsbyggefonden om eventuel yderligere medfinansiering i en forlænget periode.

5 Referat: Blad nr.: 5 Indstilling At At At udkastet til prækvalifikationsansøgning godkendes AAB medfinansierer med kr. over en 4-årig periode og der samtidig godkendes, at der arbejdes med en mulig forlængelse på 3-6 måneder på samme vilkår og forholdsmæssig medfinansiering, som igangværende helhedsplan Tommy Mølgaard gennemgik udkast til prækvalifikationsansøgningen i Vejle for den kommende periode Såfremt Landsbyggefonden godkender ansøgningen vil der blive udstukket en budgetramme, der danner grundlag for den endelige ansøgning, der skal godkendes af afdelingsmøderne og hovedbestyrelsen. De overordnede fokusområderne fra Landsbyggefonden er Tryghed, Social arv samt Entydig ledelse. Indsatsområderne for en fælles plan, som Tommy Mølgaard gennemgik, er: Tryghed og trivsel, Beskæftigelse og uddannelse, Forebyggelse og forældreansvar samt Kriminalpræventiv indsats og forebyggelse. Organiseringen er en boligsocial bestyrelse og en boligsocial leder. Der lægges op til ansættelse af 6-7 medarbejdere afhængig af den udmeldte ramme fra Landsbyggefonden. Lokale styregrupper som i dag eller måske på indsatsniveau. Mulighed for en fortsættelse af Boligpolitisk styregruppe som i dag. Hovedbestyrelsen besluttede, at der i prækvalifikationsansøgningen skal indskrives, at der skal være én repræsentant fra hver af styregrupperne fra boligområderne, Nørremarken og Løget By, i den boligsociale bestyrelse. Tommy Mølgaard gennemgik kort økonomien fremadrettet. Lønniveauet for de medarbejder, der forventes ansat blev debatteret. Hans Helge Andersen og Knud Aage Thiemer meddelte, at det er deres opfattelse, at lønniveauet for projektlederen er sat højt. Tommy Mølgaard gennemgik baggrunden for en 3-6 mdrs. forlængelse af de nuværende helheds planer. På forespørgsel oplyste Tommy Mølgaard, at det oplyste beløb på kr ,00 pr. måned dækker alle AAB s omkostninger, herunder lønomkostninger, ved en forlængelse. Hans Helge Andersen oplyste, at sekretariatsleder Karen Sommer Møller overfor borgmester Arne Sigtenbjerggaard og kommunaldirktør Niels Ågesen skriftligt havde oplyst, at det var et underskud på kr ,- i helhedsplanen i Løget. Tommy Mølgaard tilkendegav, at dette ikke er tilfældet, idet der også er overskud i Løget. Bestyrelsen godkender prækvalifikationsansøgningen under forudsætning af, at afdelingsbestyrelserne godkender ansøgningen. Endvidere bemyndiger bestyrelse formandsskabet at godkende ansøgningen, medmindre der sker store indholdsmæssige og økonomiske ændringer.

6 Referat: Blad nr.: 6 Bestyrelsen godkender i øvrigt indstillingen som anført. Hans Helge Andersen orienterede supplerende om udsendt notat vedrørende det Boligstrategiske samarbejde, hvor samarbejdet indstilles til fortsættelse sammen med en koordineret indsats. Oplægget er fremsendt til de øvrige boligorganisationer i Vejle med tilbagemeldingsfrist den 11. november Møderne vil fremadrettet være temabaserede møder. I notatet indstilles det, at der fortsat fra hovedforeningen betales ca kr. pr. år til det Boligstrategiske samarbejde og at beløbet ikke anvendes til lønkroner. Det er en forudsætning, at de deltagende boligorganisationer samt kommunen fortsat bidrager. Bestyrelsen godkendte denne indstilling. b. Kommissorium driftsudvalg I forlængelse af bestyrelsens beslutning om nedsættelse af et driftsudvalg, har Formandsskabet udarbejdet et udkast til kommissorium for driftsudvalget. Formandsskabet ønsker en debat om succeskriterierne er ambitiøse nok. Formandsskabet indstiller efter debatten udkastet til godkendelse../. Det udarbejdede udkast til kommissorium for driftsudvalget er vedhæftet. Hans Helge Andersen gennemgik kort intentionerne i det fremsendte udkast til kommissorium og refererede til de rapporter som ministeriet udsendte for et år siden. Endvidere blev der refereret til flere af vore kollegaer, der for flere år siden har igangsat forskellige tiltag med effektiviseringer med stor succes til følge. F. eks. Nykøbing Falster Boligselskab, der har nedsat såvel husleje som administrationsbidrag til gavn for beboerne. Der var en tilkendegivelse af at udvalget først skal i gang inden man går i gang med besparelserne og at et succeskriterie skal være gældende fra regnskabsåret 2017/2018. Kim Lassen oplyste, at besparelserne på driftskontiene 114, 115 og 116 burde være driftskontiene 114, 115 og 120 og allerhelst at besparelserne findes i det samlede budget og ikke alene på de tre nævnte kontogrupper. Ledergruppen anbefalede at der i formålet indføres, at effektiviseringer ikke skal ske ved nedskæringer, men via bedre udnyttelse af nuværende ressourcer og materiel. Bestyrelsen tilkendegav, at det primære formål ikke er nedskæringer, men en bedre udnyttelse af nuværende ressourcer. Udkast til kommissorium blev grundigt drøftet. Bestyrelsen godkendte kommissorium med følgende ændringer: Formål tilføjes det, at effektiviseringer ikke skal ske ved nedskæringer, men via bedre udnyttelse af nuværende ressourcer og materiel. Succeskriteriet fastholdes således, at det måles fra 2017/2018 i stedet for 2016/2017.

7 Referat: Blad nr.: 7 c. Ændring af opsigelsesperiode for ungdomsboliger I forbindelse med udarbejdelse af driftsrapporten for september 2015 blev det afdækket, at AAB s ungdomsboliger kører med 6 ugers varsel. mens det kan konstateres, at f.eks. ØsterBO og Boligkontoret Fredericia kører med det sædvanlige opsigelsesvarsel på 3 måneder. Almenboliglovens 88 stk. 1 giver en hovedregel med 3 måneder, men en mulighed for at nedsætte opsigelsesvarslet for ungdomsboliger til 6 uger. Det kortere varsel er oprindelig indsat for at sikre, at de unge mest muligt undgik, at få en dobbelthusleje ved overgang til anden bolig. Det kortere opsigelsesvarsel betyder, at det giver et kortere tidsrum for udlejningsafdelingen til at få udlejet ungdomsboligen, hvilket har betydet, at en del af disse boliger, er gået i tomgang, da det ofte fortsat er sådan, at boligerne tilbydes til en hel række ansøgere inden der accepteres en udlejning. F.eks. har tomgangstabet i afdeling 50 Bomuldsspinderierne været på kr. i regnskab Det er udlejningens oplevelse, at en hel del af lejerne ikke kender det forkortede varsel og derfor er overrasket over dette, idet de regner med, at det er det almindelige 3 måneders varsel, der er gældende. Ledergruppen foreslår derfor, at der sker en forlængelse af opsigelsesvarslet for fremtidige udlejninger af ungdomsboliger gældende fra 1. januar 2016, så det følger samme varsel som øvrige boliger. Det vil give en længere tid til genudlejning og nedsætte tomgangstabet. Det har været forespurgt BL om der kunne aftales et forkortet varsel, hvis der flyttes internt til en anden bolig i AAB. BL har meddelt, at det skal være samme vilkår for alle, så det vil ikke være muligt at arbejde med flere opsigelsesvarsler. Ledergruppen indstiller: At opsigelsesvarslet for ungdomsboliger pr. 1. januar 2016 ændres fra 6 uger til 3 måneder, alene gælder for indgåelse af nye aftaler fra 1. januar 2016 og frem. Indstillingen blev enstemmigt godkendt. d. Salg af grund Der har været en forespørgsel til AAB om køb af en grund../. Der er udarbejdet et fortroligt notat, som er vedlagt. Formandsskabet indstiller: At der gives mandat til forhandling og indgåelse af handel. Bestyrelsen giver mandat til indgåelse af handel som anført i notatet.

8 Referat: Blad nr.: 8 4. SAGER TIL DRØFTELSE a. Eseebase Der har tidligere været en dialog med firmaet Eseebase, der har resulteret i flere økonomiske modeller, hvis produktet fra Eseebase bliver valgt. Direktør Per Klitte fra Eseebase deltager på mødet, for at fortælle om deres produkter vedr. digital registrering af bygningsmassen/lejlighederne samt udbud../. Vedlagt er modtaget tilbud af den 28. januar 2015./. Vedlagt er forslag til prisstruktur modtaget den 16. marts 2015 Per Klitte fra Eseebase fortalte om de muligheder som deres produkter har. Det blev oplyst, at der kunne tages udgangspunkt i de eksisterende tegninger og ikke nødvendigt krav om nye tegninger. Der leveres data og informationer til det administrative edb-system. Der stilles nye tegninger til rådighed for administrationen. Per Klitte oplyste, at erfaringstallene viser mulige besparelser på ca pct. uanset hvor i landet det er. Tilbagebetalingstiden er ca. 3 4 år. Der blev stille afklarende spørgsmål til gennemgangen. Muligheden for Drift- og vedligehold blev kort præsenteret. Per Klitte fortalte, at når man præcis ved hvilke mængder man har, kan man få et mere korrekt udbud. Det sammen gør sig gældende for registrering af udearealer. Tidshorisonten for en udbudspulje er 24 uger og dækker digitalisering, udbud og implementering. Betalingen kan ske via en lejepris pr. bolig og vil indeholde løbende udbud. Tegningerne ejes ikke af AAB. Drift og vedligehold samt udearealer vil være tilkøb. Alternativt er køb hvor digitalisering, udbud og implementering er inklusiv. Drift og vedligehold samt udearealer er også her tilkøb. Tegningerne ejes af AAB. Ved udbud vil AAB være med på valg af håndværkere. Ledergruppen og formandsskabet vurdere Eseebase og vil komme med en indstilling til mødet i december. b. Kommunikationsstrategi./. Referatet fra mødet den 22. oktober 2015 er vedlagt. På mødet vil der ske en opfølgning herpå.

9 Referat: Blad nr.: 9 Næste møde er planlagt til den 12. november Der var en kort drøftelse af det mulige temamøde, om at gøre en indsats for at skabe beboerinteresse for beboerdemokratiet og det at sidde i en afdelingsbestyrelse. Bestyrelsen besluttede, at der ikke skal afholdes et temamøde om dette emne. c. Den nye affaldsordning i Vejle Kommune Der vil på mødet blive givet en kort orientering om status for de enkelte afdelinger vedr. den nye affaldsordning i Vejle Kommune. Steen R. Andersen gav en kort orientering om status på den nye affaldsordning. Umiddelbart ser det ud til at der er en lige fordeling mellem de forskellige modeller spande løsning og nedgravet løsning. Steen oplyste følgende status vedrørende afdelingsbestyrelsernes valg af ny renovationsløsning på dagrenovationsopsamlingen Afd. 1 Spandeløsning Afd. 8 Nedgarvet (enkelte steder dog spande) Afd. 11 Spandeløsning Afd Spandeløsning Afd. 13 Spandeløsning Afd. 15 Spandeløsning Afd. 17 Nedgravet Afd. 24 Spandeløsning Afd. 26 Drøftes den 10. november 2015 Afd. 29 Nedgravet Afd. 35 Spandeløsning Afd. 37 Nedgravet Afd. 38 Spandeløsning Afd. 41 Nedgravet ved blokke, spandeløsning ved atrium- og rækkehuse Afd. 42 Nedgravet ved blokke, spandeløsning ved længehuse Afd. 44 Spandeløsning Afd. 46 Spandeløsning Afd. 47 Nedgravet Afd. 48 Nedgravet Afd. 50 Spandeløsning Afd. 51 Spandeløsning Afd. 52 Spandeløsning Afd. 53 Spandeløsning Det vurderes, at de nuværende containergårde bliver bevaret. Her planlægges opsamling af plast/metal og Papir/karton placeret, sammen med det resterende storskrald og problemaffald.

10 Referat: Blad nr.: 10 d. Vurdering af renteafkast Med baggrund i kapitalforvalternes fremtidsudsigter for forventet afkast for regnskabsåret ønskes Ledergruppens opfattelse / vurdering af ny renteindtægterne for såvel afdelingerne som hovedforeningen. Såfremt det allerede nu kan konstateres, at renteindtægterne ikke vil være lig med de budgetterede, skal der handles herpå fra såvel afdelingsbestyrelser som hovedbestyrelse. Det kan oplyses, at der i afdelingsbudgetterne for året 2015/2016 ud til afdelingerne er beregnet en rente af mellemregningen med 1,08 pct. Kapitalforvalternes vurdering for det kommende år var gennemsnitligt betragtet i niveauet 1 pct. og da nettorenterne består af flere elementer end forvaltning af obligationsbeholdningen, vurderes det, at der ikke på nuværende tidspunkt er behov for at foretage nogle handlinger i den forbindelse. Supplerende kan det oplyses, at negativ forrentning af kapitalplejen til trods i regnskabsåret 2014/2015, vil der blive en positiv forrentning af mellemregningen ud til afdelingerne, hvor dog den budgetterede rente for 2014/2015 på 1,05 pct. ikke helt vil kunne opnås. Kim Lassen kunne supplerende oplyse, at regnskabet forventes, at give en forrentning til afdelingerne i niveauet 0,5 pct. Endvidere blev det oplyst, at oktober måned har givet et afkast på 0,28 pct. e. Ordinært Repræsentantskabsmøde Det ordinære repræsentantskabsmøde i 2016 er fastsat til tirsdag den 23. februar /. Vedhæftet er udkast til dagsorden til mødet, hvor Leif Rasmussen, Sven-Erik Madsen og Nina Andersen er på valg til bestyrelsen. Taget til efterretning. Input til den skriftlige beretning ønskes inden udgangen af november måned. 5. SAGER TIL EFTERRETNING a. Referater fra afdelingsbestyrelsesmøder./. Referater fra afdelingsbestyrelsesmøder i afdelingerne 08, 17, 29, 37, 41 og 44 Taget til efterretning.

11 Referat: Blad nr.: 11 b. Referater fra andre møder./. Referat fra møde i arbejdsgruppen omkring fremtiden i Kongskær /. Referat fra ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling Tommy Mølgaard kunne oplyse, at der nu er meddelt, at der er personer, der vil indgå i en bestyrelse i Grundejerforeningen Kongskær og at der holdes en generalforsamling sidst i november, hvor der forventes valgt en bestyrelse. Taget til efterretning. c. Restancer./. Der vedlægges oversigt over huslejerestancer pr. 21. oktober 2015./. Der vedlægges oversigt over flytterestancer pr. 28. oktober 2015./. Der vedlægges oversigt over lejeledighed, tab og indvundet afskrevne debitorer pr. 31. oktober 2015 Steen R. Andersen oplyste, at der arbejdes med en forretningsgang i forbindelse med kontrol / besigtigelse af boliger. Taget til efterretning. d. Tomgang./. Der vedlægges oversigt over tomgang pr. 29. oktober 2015 Udlejningen drøfter mulige tiltag i forbindelse med tilgang af renoverede boliger i Løget, når disse skal udlejes. Der er pt. 44 tomme boliger. Taget til efterretning. e. Byggesager./. Der vedlægges notat om status på byggesagerne Steen R. Andersen oplyste, at skønsrapporter omkring forhold i Finlandsparken forventes ultimo november samt i starten af det nye år. I en anden syn og skønssag omkring tilsvarende tagpap er skønsmanden kommet frem til at tagpappen ikke lever op til de gældende krav i bygningsreglementet. Vi må dog fortsat afvente konklusioner i forhold til vores aktuelle sag.. I afdeling 42 har der været en lang korrespondance omkring tilbageholdelser i forbindelse med afleveringen af tagboligerne. I afdeling 17 er der indkommet 13 tilbud om at deltage i prækvalifikationen. Heraf skal der udvælges 6 til den endelige udbudsrunde. Bestyrelsen tog stilling hertil. Taget til efterretning.

12 Referat: Blad nr.: 12 f. Andet./. Tidsplan for udarbejdelse af budget for 2016/17./. Brev til hovedbestyrelsen om ønsker til budget for 2016/17./. Mail vedr. Byrådets godkendelse af forlængelse af anvendelsen af kombineret udlejning i Løget./. Besøgsrapport Arbejdstilsynet /. Smiley brev fra Arbejdstilsynet Steen R. Andersen orienterede kort om Arbejdstilsynets besøg. Der havde på besøget været fokus på tunge løft, hvor dette område skal have et eftersyn. Taget til efterretning. 6. EVENTUELT

13 Referat: Blad nr.: MØDEKALENDER 2015/ Hovedbestyrelsesmøde / strategi Kredsweekend BL kl Ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsesmøde / markedsføringsplan Formandsmøde Juleafslutning, kl Hovedbestyrelsesmøde /boligsociale indsatser Hovedbestyrelsesmøde / revisor - budgetudkast Ordinært repræsentantskabsmøde Hovedbestyrelsesmøde / konstitueringsmøde/driftsmøde Formandsmøde Hovedbestyrelsesmøde / strategi Hovedbestyrelsesmøde / boligsociale indsatser Hovedbestyrelsesmøde/driftsmøde Introkursus nye afdelingsbestyrelsesmedlemmer Formandsmøde Hovedbestyrelsesmøde / energiledelse Ekstraordinært repræsentantskabsmøde Hovedbestyrelsesmøde/driftsmøde Repræsentantskabsfest / studietur Hovedbestyrelsesmøde / kapitalforvaltere Hovedbestyrelsesmøde / strategi Hovedbestyrelsesmøde / markedsføringsplan/driftsmøde Formandsmøde Juleafslutning, kl Mødet slut kl. 22:10 Kim Lassen Referent

14 Referat: Blad nr.: 14 Referat godkendt på bestyrelsesmøde den / Hans Helge Andersen Ove Hansen Hans Ole Olesen Formand Næstformand Leif Rasmussen Knud Aage Thiemer Sven-Erik Madsen Nina Andersen

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 11. juni 2015 Kl. 18:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 11. juni 2015 Kl. 18:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 11. juni 2015 Kl. 18:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 02. oktober 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 02. oktober 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 02. oktober 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 8. oktober 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 8. oktober 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 8. oktober 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 7. april 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 7. april 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 7. april 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 4. februar 2013, kl. 16:00 Mødested: Mindegade 17A

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 4. februar 2013, kl. 16:00 Mødested: Mindegade 17A - rammen for livet Referat Ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 4. februar 2013, kl. 16:00 Mindegade 17A Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Godkendelse af revisionsprotokollat samt årsregnskaberne

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 11. august 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 11. august 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 11. august 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL...3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN...3 3.

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 3. april 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 3. april 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 3. april 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 08. december 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 08. december 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 08. december 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 6. marts 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 6. marts 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 6. marts 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 14. august 2014 Kl. 17:00 Kvartershuset, Løget Høj 2A

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 14. august 2014 Kl. 17:00 Kvartershuset, Løget Høj 2A Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 14. august 2014 Kl. 17:00 Høj 2A Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 4 3. SAGER TIL BESLUTNING...

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 04. september 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 04. september 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 04. september 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN...

Læs mere

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 05. september 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 05. september 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A - rammen for livet Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 05. september 2013, kl. 17:30 Mindegade 17A Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Bestyrelsesprotokol... 3 2. Formanden orienterer...

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 13. august 2015 Kl. 18:00 - Bemærk mødetidspunktet Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 13. august 2015 Kl. 18:00 - Bemærk mødetidspunktet Mindegade 17A, Vejle Refer Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 13. august 2015 Kl. 18:00 - Bemærk mødetidspunktet Mindegade 17A, Vejle Refer: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING

Læs mere

Torsdag, den 9. januar 2014, kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Torsdag, den 9. januar 2014, kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 9. januar 2014, kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Orientering om beboerrådgiverens arbejde... 3 2. Markedsføring...

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 6. oktober 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 6. oktober 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 6. oktober 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 3. november 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 3. november 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 3. november 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 14. januar 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 14. januar 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Refer Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 14. januar 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Refer: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3. SAGER

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 12. maj 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 12. maj 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 12. maj 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3. SAGER

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Lotte Vestergaard, Hans Ole Olesen, Leif Rasmussen,

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe torsdag 15. maj 2014

Boligpolitisk Styregruppe torsdag 15. maj 2014 BPS 15. maj 2014 Boligpolitisk Styregruppe torsdag 15. maj 2014 Mødedato Torsdag d. 15. maj 2014 Mødested BYLAB i Teknik og miljøforvaltningen. Kirketorvet 2 Mødetidspunkt Kl. 16.00 Forventet sluttidspunkt

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Referat Sted Start 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere deltog suppleant

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Ove Hansen, Hans Ole Olesen, Knud Aage Thiemer,

Læs mere

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART.

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART. 12.02.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 7. februar 2012 kl. 16.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Bendt Nielsen Sekretær Dan Christensen (fra pkt. 4) Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen

Læs mere

Referat fra Forum for Koordination og Udvikling d. 17. maj 2016

Referat fra Forum for Koordination og Udvikling d. 17. maj 2016 Referat fra Forum for Koordination og Udvikling d. 17. maj 2016 Mødedato Tirsdag d. 17. maj 2016 Mødested / lokale Skolegade 1, lokale 2325 Mødetidspunkt Kl. 9.00 Sluttidspunkt Kl. 10.20 Deltagere Tommy

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 6. februar 2015 Referat Den 29. januar 2015 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 81 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 28-10-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Referat Sted Start 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Deltagere, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Per Carstens, og Lars Olsen. Endvidere deltog og direktør Deltog ikke Referent Dirigent Der var afbud

Læs mere

Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Lotte Vestergaard,

Læs mere

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 10. januar 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 10. januar 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A - rammen for livet Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 10. januar 2013, kl. 17:30 Mindegade 17A Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Markedsføring... 3 2. Bestyrelsesprotokol... 3 3. Formanden

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde.

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. februar 2013, kl. 18.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Forum for Koordination og Udvikling - Referat d. 5. februar 2012

Forum for Koordination og Udvikling - Referat d. 5. februar 2012 Forum for Koordination og Udvikling - Referat d. 5. februar 2012 Mødedato 5. februar 2013 Mødested / lokale Skolegade, lok. 2325 Mødetidspunkt Kl. 13 Sluttidspunkt Kl. 15 Deltagere Niels Ågesen, Tommy

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start Møde -referat Sted Start 20. november 2014 Deltagere Mariebo-Møllen Kl. 14:00, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere deltog suppleant Teddy

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 25-06-2014 Slotsgade 20, 4800 Nykøbing F. 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Anders Enevoldsen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen,

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Bestyrelsesmøde ved Vollsmose Sekretariatets bestyrelse

Bestyrelsesmøde ved Vollsmose Sekretariatets bestyrelse Bestyrelsesmøde ved Vollsmose Sekretariatets bestyrelse Sted: Vollsmose Sekretariatet, Vollsmose Allé 10, 5240 Odense NØ Tid: Mandag den 22. juni 2015 kl. 17.30-19.30 REFERAT 1. Godkendelse af leverancer

Læs mere

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen tirsdag den 6. september 2016, kl. 16.30, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 21. maj 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 28. maj 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

Deltagere: Ulla Varneskov, Ove Hansen, Tage Majgaard, John Lassen og Karen Sommer Møller.

Deltagere: Ulla Varneskov, Ove Hansen, Tage Majgaard, John Lassen og Karen Sommer Møller. Referat fra møde d. 28. april 2015 kl. 16.30-18 Deltagere: Ulla Varneskov, Ove Hansen, Tage Majgaard, John Lassen og Karen Sommer Møller. Afbud: Knud Aage Thiemer Dagsorden: 1. Hvad gør vi ved Knud Aage

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-03-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Referat. Mødepunkter. Steen Dall-Hansen og Hans Helge Andersen (AAB) Sina Petersen, Ulla Varneskov, Bente Melgaard og Line Palm (Vejle Kommune)

Referat. Mødepunkter. Steen Dall-Hansen og Hans Helge Andersen (AAB) Sina Petersen, Ulla Varneskov, Bente Melgaard og Line Palm (Vejle Kommune) Referat Tema: Styringsdialogmøde den 10. september 2018 AAB Tid: kl. 8-10 Sted: Teknisk & Miljø, mødelokale 3 Deltagere Steen Dall-Hansen og Hans Helge Andersen (AAB) Sina Petersen, Ulla Varneskov, Bente

Læs mere

Torsdag den 10. oktober 2019 kl

Torsdag den 10. oktober 2019 kl 3. oktober 2019 Der indkaldes hermed til bestyrelsesmøde nr. 19.08: Torsdag den 10. oktober 2019 kl. 18.00 19.08.01 Godkendelse af dagsorden Dagsorden udsendt den 3. oktober 2019. At dagsordenen godkendes.

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010 16 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: 18.00 på Malling Kro Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis KB Best.medlem Frederik Schrøder FS Best.medlem

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27. september 2016 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse.

Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse. Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl. 17.00 I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse. Tidsplanen er som følger: Kl. 17.00 17.45 Kl. 17.45 18.30 Kl. 18.30 20.00 Besigtigelse

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 32 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 30-04-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Afdeling 42 referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 13. april 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget

Afdeling 42 referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 13. april 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Afdeling 42 referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 13. april 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A. Deltagere: Afbud: Fraværende: Knud Erik, Ole, John, Max, Kim, Dorthe, Anita,

Læs mere

Bestyrelse for boligsocial helhedsplan i 9220 Aalborg Øst

Bestyrelse for boligsocial helhedsplan i 9220 Aalborg Øst Bestyrelse for boligsocial helhedsplan i 9220 Aalborg Øst Kommissorium 28. april 2016 1. Baggrund De udsatte boligområder skal udvikle sig til attraktive bydele, med en alsidig beboersammensætning, tryghed,

Læs mere

Evaluering af besigtigelsesturen lørdag den 11. oktober 2014 skal vi gentage arrangementet (altså bare andre afdelinger)?

Evaluering af besigtigelsesturen lørdag den 11. oktober 2014 skal vi gentage arrangementet (altså bare andre afdelinger)? Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: Henriette Larsen, Jens Frederiksen, Richard Jensen Gæst: Francisco Ortega under pkt. 2.

Læs mere

Beboerdemokrati AAB Vejle

Beboerdemokrati AAB Vejle Beboerdemokrati AAB Vejle Som et led i AAB Vejles strategiproces har der været arbejdet med strategien for beboerdemokratiet. Der har i strategiprocessen været fokuseret på følgende elementer: Roller og

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-02-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe: Mandag d. 4. juni 2012: Referat

Boligpolitisk Styregruppe: Mandag d. 4. juni 2012: Referat Boligpolitisk Styregruppe: Mandag d. 4. juni 2012: Referat Mødedato Mandag d. 4. juni.2012 Deltagere Mødested/lokale Havneparken 2 Mødetidspunkt kl. Kl. 16.00 Forventet sluttidspunkt kl. 18.00 Hans Helge

Læs mere

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening Dato: 2. februar 2012 *) Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Bestyrelsesformand

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen Dorte Radik

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen Dorte Radik Bovia Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Tirsdag den 7. februar 2017 kl. 14.00 Mødested: Engstien 2A, Kolding Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen KJP Anni Damgaard AD Eva Kristensen EK Mogens Hinrichsen

Læs mere

Mødetidspunkt kl. Kl

Mødetidspunkt kl. Kl Boligpolitisk Styregruppe Torsdag d. 13. december 2012 REFERAT Mødedato Torsdag d. 13. december.2012 Deltagere Mødested/lokale Mindegade 17 Mødetidspunkt kl. Kl. 15.00 Forventet sluttidspunkt kl. 17.00

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 15-10-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 12. januar 2016 til ordinært møde tirsdag 19. januar 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 22. oktober 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 side nr. 377 Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Christina Søby 1. suppleant

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe Mandag d. 10. marts 2014 Referat

Boligpolitisk Styregruppe Mandag d. 10. marts 2014 Referat Boligpolitisk Styregruppe Mandag d. 10. marts 2014 Referat Mødedato Mandag d.10. marts 2014 Mødested AAB Vejle Mødetidspunkt Kl. 16.00 Forventet sluttidspunkt Kl. 18.00 Deltagere Arne Sigtenbjerggaard,

Læs mere

Projektorganisering: Den boligsociale Helhedsplan for Høje Kolstrup Kommissorium. A: Bestyrelsen:

Projektorganisering: Den boligsociale Helhedsplan for Høje Kolstrup Kommissorium. A: Bestyrelsen: Den boligsociale Helhedsplan for Høje Kolstrup 2016-2020. Kommissorium. A: Bestyrelsen: 1. Formål: Bestyrelsen skal medvirke til en effektiv styring og koordinering på strategisk niveau af den boligsociale

Læs mere

Andelsboligforeningen Brande

Andelsboligforeningen Brande 509 Andelsboligforeningen Brande Ribe, den 28. april 2014 Referat af bestyrelsesmødet torsdag, den 24. april 2014, kl. 1715. Deltagere: Til stede var: Afbud: Kamma Ebsen, Frank Overgaard, Leif Elkjær,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 22-10-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Afbud Referent Mødeleder Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson,

Læs mere

Dagsordenens punkt 1 Forhandlings-/og revisionsprotokol Journalnr. Emne Aktion 01-014-15 Den lille positive De fleste bidrog. 01-015-15 Protokol fra

Dagsordenens punkt 1 Forhandlings-/og revisionsprotokol Journalnr. Emne Aktion 01-014-15 Den lille positive De fleste bidrog. 01-015-15 Protokol fra Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 10. september 2015 kl. 1630-1900 Sted : HAB s administration Udsendt : 4. september 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 28-08-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Anders Enevoldsen, Knud Weiss, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin.

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 20. marts 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 6. marts 2019 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 726 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 2. maj 2013 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 757 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 1. september 2016 kl. 16.00 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe møde d. 1. december 2009

Boligpolitisk Styregruppe møde d. 1. december 2009 Boligpolitisk Styregruppe møde d. 1. december 2009 Mødedato 1. december 2009 Deltagere Mødested/lokale Havneparken 2, Mødetidspunkt kl. 16.00 Forventet sluttidspunkt kl. 17.30 Leif Skov, Sonny Berthold,

Læs mere

BOLIGKONTORET FREDERICIA. Referat fra bestyrelsesmødet. Onsdag den 23. august 2017, kl på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia

BOLIGKONTORET FREDERICIA. Referat fra bestyrelsesmødet. Onsdag den 23. august 2017, kl på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia BOLIGKONTORET FREDERICIA Referat fra bestyrelsesmødet Onsdag den 23. august 2017, kl. 17.00 på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia Indkaldt til mødet: Lis Gregersen, Flemming Lorenzen, Lone Hartung,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. marts 2014 Mariebo-Møllen, 4930 Maribo Kl. 16:15

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. marts 2014 Mariebo-Møllen, 4930 Maribo Kl. 16:15 Referat Sted Start 20. marts Mariebo-Møllen, 4930 Maribo Kl. 16:15 Deltagere Deltog ikke Referent Dirigent,, Lotte Pluzek, Per Carstens, Palle Rasmussen, Kjeld Kjeldsen og Lars Olsen. Endvidere deltog

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 25-03-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 9. marts 2016 til ordinært møde tirsdag 8. marts 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30. Side 191/5 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Aase Andersen, Arne Olesen, Michael Jørgensen, Henny Rasmussen,

Læs mere

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 17. maj 2017 kl i Grønlykkeparkens beboerlokale, 2670 Greve

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 17. maj 2017 kl i Grønlykkeparkens beboerlokale, 2670 Greve Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 17. maj 2017 kl. 17.30 i Grønlykkeparkens beboerlokale, 2670 Greve 18. maj 2017 Deltagere: Øvrige: Afbud: Rainer Petersen (RP), Carl Jensen (CJ), Preben

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 4 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Susse Ibsen Allan Oldenburg

Læs mere

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 26. maj 2011

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 26. maj 2011 BESLUTNINGREFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 26. maj 2011 Formand Søren Høgsberg bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæsterne på mødet. 1. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 22. december 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 18. december 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019 Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019 Den helt store begivenhed i 2018 var dronningens besøg i Skovparken. En festlig dag i solskin og utroligt mange beboere deltog. Tak for

Læs mere

Referat. Møde i Bestyrelsen for BoligSocialt Hus d. 30. november : I Selskabslokalet, Glentevej 85, 5000 Odense C, Rising.

Referat. Møde i Bestyrelsen for BoligSocialt Hus d. 30. november : I Selskabslokalet, Glentevej 85, 5000 Odense C, Rising. Referat Møde i Bestyrelsen for BoligSocialt Hus d. 30. november 2016 16:00-19.30 I Selskabslokalet, Glentevej 85, 5000 Odense C, Rising. Deltagere: Afbud: Jacob Michaelsen, René Bøye, Søren Damgaard, Pia

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Boligforeningen af 10. marts Aarhus Kommune. Den 17. november 2014

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Boligforeningen af 10. marts Aarhus Kommune. Den 17. november 2014 Mødereferat Aarhus Kommune Børn og Unge Den 17. november 2014 MTM-CBM/Grundsalg og Støttet Byggeri Kalkværksvej 10 8100 Aarhus C Styringsdialog 2014, Boligforeningen af 10. marts 1943 Mødedato: 17. november

Læs mere

Protokollen fra mødet den 04. december 2012 blev godkendt. Protokollen fra mødet den 11. december 2012 blev godkendt.

Protokollen fra mødet den 04. december 2012 blev godkendt. Protokollen fra mødet den 11. december 2012 blev godkendt. 13.01.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013 kl. 16.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Sekretær Dan Christensen Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter Kragballe Birthe Dypevåg Direktør

Læs mere

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017 Dato: 20.11.2017 Tid: 13:00 Sted: Allingåbro Ansvarlig: Anthony Le Journalnr.: 17/14985 Deltagere: Tommy E. Hansen (Formand for bestyrelsen) Kenneth T. Hansen (Direktør for Randers bolig) Mogens T. Clingman

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Østjysk Bolig. Den 8. marts 2013. Planlægning og Byggeri

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Østjysk Bolig. Den 8. marts 2013. Planlægning og Byggeri Mødereferat Den 8. marts 2013 Styringsdialog 2012, Østjysk Bolig Mødedato: 29. januar 2013 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligforeningen: Direktør Allan Søstrøm Økonomichef

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 31-10-2018 Slotsgade 20 15.30 Deltagere Afbud Referent Mødeleder Robert Madsen, John Nilsson, Anders Enevoldsen (mødte til punkt 090/18), Linda Larsen, Annemarie

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Pkt. 7. Selskabet udlejning 4 Pkt. 8. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Henriksen, formand Poul Rasmussen, næstformand - afbud Dorte Sejerø - afbud Jens Klokhøj

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Henriksen, formand Poul Rasmussen, næstformand - afbud Dorte Sejerø - afbud Jens Klokhøj Boligselskabet Domea Vordingborg Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 26. august 2013 kl. 19.00 i Strandgårdens bestyrelseslokale beliggende Strandgade 2, 4760 Vordingborg. Dagsorden: 1

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: John Adelsteen Andersen, formand Mariazara Pervin, næstformand Jytte Rønne Bente Nees Susanne Pia Hansen

Deltagere fra bestyrelsen: John Adelsteen Andersen, formand Mariazara Pervin, næstformand Jytte Rønne Bente Nees Susanne Pia Hansen Boligselskabet DFB Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde nr. 51 Tirsdag d. 30. august 2011 kl. 17.00 i Nimb, Tivoli, Bernstorffsgade 5, 1577 København V med efterfølgende spisning Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Revideret dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Heidi Jensen, formand Anne Cathrine Sørensen, næstformand Anna Hynding

Revideret dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Heidi Jensen, formand Anne Cathrine Sørensen, næstformand Anna Hynding Boligforeningen ASBO Referat fra ordinært organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 11. juli 2013 kl. 17.00 Mødet blev afholdt på Boligcenter Augustenborg, Hertugtorvet 14. Augustenborg. Pga. ferie er bestyrelsesmødet

Læs mere

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 9. november 2017 kl. 1630 Sted : Hotel HArmonien Udsendt : 2. november 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30.

Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. Side 1/7 Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Gunnar Sørensen Nils Vinther Leo Kristensen Aase Andersen Arne

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 18-06-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere