Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 13. august 2015 Kl. 18:00 - Bemærk mødetidspunktet Mindegade 17A, Vejle

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 13. august 2015 Kl. 18:00 - Bemærk mødetidspunktet Mindegade 17A, Vejle"

Transkript

1 Refer Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 13. august 2015 Kl. 18:00 - Bemærk mødetidspunktet Mindegade 17A, Vejle

2 Refer: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL ORIENTERING FRA FORMANDEN SAGER TIL BESLUTNING... 3 A. GODKENDELSE AF REVISIONSPROTOKOL VEDR. SOMMERHØJSKOLEN... 3 B. KOMBINERET UDLEJNING SAGER TIL DRØFTELSE... 4 A. BOLIV VEJLE / BOLAB... 4 B. ENERGILEDELSESRAPPORT FOR C. OPFØLGNING PÅ KOMMUNIKATIONSSTRATEGI... 8 D. EKSTRAORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE SAGER TIL EFTERRETNING... 8 A. REFERATER FRA AFDELINGSBESTYRELSESMØDER... 8 B. REFERATER FRA ANDRE MØDER... 8 C. RESTANCER... 9 D. TOMGANG... 9 E. BYGGESAGER EVENTUELT MØDEKALENDER

3 Refer: Blad nr.: 3 Deltagere: Hans Helge Andersen, Hans Ole Olesen, Leif Rasmussen, Knud Aage Thiemer, Ove Hansen, Susanne Vestergaard, Sven-Erik Madsen, Steen R. Andersen, Tommy Mølgaard, Kim Lassen samt inspektør Jens Kongerslev Inspektør Jens Kongerslev deltog i punkt 4B 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL Godkendelse af mødereferet fra den sendt pr. mail den Møderefer blev godkendt og underskrevet. 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN BLs kreds 7 afholder kredsweekend den november 2015 i Billund. Temaet forventes blive effektiv drift. Formanden opfordrede til deltagelse i kredsweekenden. Når der kommer program vil der blive lavet samlet tilmelding. Det blev oplyst, nogle hovedbestyrelsesmedlemmer tager på kursus i regnskabs- og nøgletal i slutningen af august. Ledergruppen samt formanden tager på seminar via Almen Net omkring effektiv drift i september måned. Der blev givet en kort orientering omkring et møde angående en dagligvarebutik i nærheden af et af vore boligområder. 3. SAGER TIL BESLUTNING a. Godkendelse af revisionsprotokol vedr. Sommerhøjskolen I forbindelse med projekt Sommerhøjskole, som har været afviklet i Løget By er der udarbejdet en revisionserklæring med tilhørende revisionsprotokoll../. Revisionserklæring og revisionsprotokoll er vedlagt. Formandskabet indstiller Revisionsprotokollet for Projekt Sommerhøjskole godkendes Revisionsprotokollet blev godkendt og underskrevet.

4 Refer: Blad nr.: 4 b. Kombineret udlejning På hovedbestyrelsesmødet den 11. juni 2015 blev der orienteret om stus for projektet med Kombineret udlejning i Løget. Projektet kører i perioden 1. juni 2014 til 31. maj Den nuværende stus på bagrund af perioden 1. juli 2014 og frem til 30. juni 2015 viser, der ikke har været den forventede dækning af tomgangsleje, idet der alene i perioden er godtgjort i alt kr. set i forhold til et forventet årligt budget på kr. i år 1. Der vil derfor fremkomme et overskud på denne konto og der har derfor været en uformel henvendelse til Ministeriet for By-, Bolig og Landsdistrikter for høre om det er muligt, søge om en forlængelse af projektet eventuelt også en ansøgning om, overføre flere midler til konkret markedsføring af Løget. Der er besvaret bekræftende på dette og på denne baggrund indstiller formandskabet: kommunen opfordres til ansøge om en 1-årig forlængelse dvs. en forlængelse i perioden 1. juni 2016 til 30. juni 2017 og arbejdsgruppen for kombineret udlejning tager stilling til korrigeret budget ud fra en vurdering af forventet tomgangsleje og midler til yderligere markedsføring. Der blev spurgt ind til, hvorledes man håndterer sager med skilsmisse, hvis man bor i Løget. Hvis man er bolighavende i Løget kan man flytte internt i Løget også ved eventuel skilsmisse. Bestyrelsen godkendte indstillingen. 4. SAGER TIL DRØFTELSE a. BoLiv Vejle / BOLAB A Tiden frem til 31. december 2016 I forlængelse af hovedbestyrelsesmødet den 11. juni 2015 blev det besluttet, John Lassen fra BoLiv Vejle skulle deltage i august møde for give uddybning af arbejdet med BoLiv Vejle og BOLAB. John Lassen har i mellemtiden fået nyt job fra 1. september 2015 og deltager derfor ikke i mødet. Som følge heraf vil der på mødet blive givet en stus for situionen med henblik på en drøftelse af det videre forløb. Hans Helge Andersen oplyste, der på nuværende tidspunkt ikke vil ske en nyansættelse. I stedet vil der blive aftalt opgaver med kommunen eller indkøbt ressourcer til de opgaver, der vil skulle laves. B Tiden efter 2016 Herudover har bestyrelsen den 16. juni 2015 holdt møde, hvor AABs formand fik mand til, på vegne af AAB, drøfte flere emner med borgmesteren og kommunaldirektøren:./. Refer fra møde den 16. juni 2015 er vedlagt. Hans Helge Andersen vil give en orientering fra mødet, der blev afholdt den 24. juni 2015.

5 Refer: Blad nr.: 5 Forum for koordinion og Udvikling har på sit møde den 29. juni 2015 drøftet sagen og besluttet indstille til Boligpolitisk Styregruppemøde, der udarbejdes forslag til en samlet ansøgning om prækvalifikion til Landsbyggefonden for perioden med udgangspunkt i den nuværende økonomiske ramme../. BoLiv Vejle har i samarbejde med Vejle Kommune udarbejdet et not, der vedlægges. Notet indeholder kort historik, stus på det boligsociale og boligstregiske samarbejde, oplistning af centrale bestemmelser der er vigtige for en ansøgning, muligheder og økonomisk ramme. På baggrund af dette not har Hans Helge Andersen, Ove Hansen og Knud Åge Thiemer holdt møde den 21. juli 2015 for få tydeliggjort AAB s holdning og dermed indstilling til Boligpolitisk Styregruppe, resultet heraf fremgår nedenfor under punkt C. Der er endvidere gennemført møde den 5. august 2015 med nogle af de øvrige organisionsformænd. Refer fra dette møde vedlægges. Boligpolitisk Styregruppemøde afholdes umiddelbart forud for hovedbestyrelsesmødet den 13. august 2015 og der vil blive orienteret om resultet af mødet. C Boligsocial helhedsplan i en kommende periode I Vejle Kommune er der en mangeårig tradition for samarbejde med den almene sektor. Siden midten af 90 erne har der ligget formelle samarbejdsaftaler med en eller flere almene boligorganisioner og dermed fælles målsætninger for indssen. Der har de sidste 20 år været boligsociale indsser i boligområderne Løget og Nørremarken, hvor Vejle Kommune og de berørte boligorganisioner har samarbejdet om fremme en positiv udvikling for boligområderne og dets beboere. I den nuværende bevilling, , fra Landsbyggefonden indgår 2 boligsociale helhedsplaner for henholdsvis Løget og Nørremarken. Helhedsplanen for Nørremarken dækker over 3 afdelinger fra AAB, Lejerbo og ØsterBO. Der er i dag 2 anste projektkoordinorer i begge områder samt 2 anste i Tjansen, der indgår i ansøgningen. Hver helhedsplan har en styregruppe bestående af repræsentanter fra de lokale afdelingsbestyrelser, kommunen og AAB s administrion. Begge helhedsplaner har gennemført en lang række aktiviteter under 5 indssområder, der er udvalgt i dialog med Landsbyggefonden. Børn, unge og familier Beboernetværk, inddragelse og demokri Sundhed og motion Image og kommunikion Uddannelse, beskæftigelse og erhverv. Finlandsparken har siden 2012 været på regeringens liste over særligt udste boligområder (det der populært kaldes ghetto-listen ) og Løget har også haft en enkelt periode på listen. Begge områder er desuden på listen over boligområder, der må anvende kombineret udlejning.

6 Refer: Blad nr.: 6 Jf. Reguliv fra Landsbyggefonden og Lister pr. den 1. december 2014 over særligt udste boligområder, er det kun Finlandsparken og Løget, der er udste boligområder i Vejle Kommune. (Løget er ikke længere på listen over særligt udste boligområder / ghettolisten, men på listen over kombineret udlejning. Vestbyen er ikke længere på listen over kombineret udlejning) Generelt er begge boligområder stadig præget af sociale udfordringer, der er større end gennemsnittet i Vejle Kommune særligt hvad angår tilknytning til arbejdsmarkedet, indkomst og uddannelsesniveau. Løget er eksempelvis det boligområde i Vejle med den laveste gennemsnitsindkomst. M.h.t. beskæftigelsen i den nuværende periode, så er der en svag positiv udvikling i form af et mindre fald i antallet af personer på sygedagpenge og førtidspensionister samt en mindre stigning i antallet af arbejdsløse med ledighed som eneste udfordring, hvilket vil sige, målgruppen er kommet tættere på arbejdsmarkedet. På samme måde er der et mindre fald i personer på offentlig forsørgelse og andelen af tilflyttere på offentlig forsørgelse er faldende i Løget, hvorimod det modste gør sig gældende i Finlandsparken. I forhold til uddannelsesniveau er der et fald i antallet af personer, der har grundskole som højeste fuldførte uddannelse, hvilket vil sige flere tager ungdomsuddannelser, hvilket i særlig grad gør sig gældende for de årige. I samme periode er der en mindre stigning i husstandsindkomst, hvilket dog stadig ligger langt under kommunegennemsnittet i begge boligområder. For begge områder gælder det dog, kriminaliteten og hærværksudgifter er faldet henover de sidste 5-6 år og særlig Løget har oplevet et væsentligt fald i antallet af sigtelser og kriminal retlige afgørelser. Slutteligt kan nævnes, andelen af børn og unge er meget høj i begge områder. Boligsocial helhedsplan fra og med 1. januar 2017 Ove, Knud og Helge indstiller til bestyrelsens godkendelse: AAB skal søge om boligsociale helhedsplan / -er for en periode fra og med den 1. januar 2017 betingelserne for en ansøgning er lokal indflydelse på afdelingsniveau på helhedsplan / -er en arbejdsgruppe bestående af de boligsociale medarbejdere i Finlandsparken / Nørremarken og Løget, afdelingsformændene Ove og Knud, Ulla, Vejle Kommune og Tommy, AAB udarbejder prækvalifikions merialet. Der er enighed om, førnævnte er de bedste til, give et bud på en prækvalifikion, der rykker. Lederen af Fællessekretariet Karen, tilknyttes gruppen som sekretær. Sekretæren er ansvarlig for orientering af Vejle Kommune og den / de berørte boligorganisioner s administrioner og hovedbestyrelser. Vejle Kommune er en vigtigt samarbejdspartner og har en stor rolle i forbindelse med prækvalifikionen, dette skal arbejdsgruppen til hver tid have for øje. Arbejdsgruppen indhenter de nødvendige faktuelle og økonomiske oplysninger hos den / de berørte boligorganisioner og Fællessekretariet under BoLiv Vejle organiseringen af helhedsplan / -er fra og med 1. januar 2017 organiseres som følger:

7 Refer: Blad nr.: 7 1) boligsociale medarbejdere tilknyttes de boligafdelinger, der får tildelt midler fra Landsbyggefonden, dette betyder, boligsociale flyvere ikke som ses som en realistisk mulighed. 2) der er lokale styregrupper / følgegrupper for de boligafdelinger / boligområder, der får tildelt midler fra Landsbyggefonden 3) der er en bestyrelse jf. regulivet fra LBF der har overordnede ansvar for helhedsplan / -er. Bestyrelsen sammensættes bredt hvilket betyder, boligpolitikkere på organisionsniveau fra de berørte boligorganisioner er medlemmer af bestyrelsen. Hans Helge Andersen uddybede indstillingen. Ansøgningen kan alene ske til udste boligområder og områder der er i nær tilknytning hertil. Udste boligområder i Vejle Kommune er Finlandsparken og Løget, afd. 41 og 42. På Nørremarken vil det være nurligt, Lejerbo og ØsterBO kommer med. Der skal igen søges om boligsociale helhedsplaner hvor de lokale boligpolitikkere er repræsenteret Bestyrelsen skal sammensættes bredt og der skal være boligpolitikkere på organisionsniveau i denne bestyrelse. Endvidere blev det tilkendegivet, såfremt boligafdelinger fra andre boligorganisioner ønsker, være med i en helhedsplan / partnerskabsaftale, skal disse selv undersøge om de kan være med heri. AAB skal ansøge om en ny helhedsplan for den kommende periode. Indstillingen blev drøftet og det blev bemærket, AAB er indstillet på både, lave 2 planer som i dag men også, det kan være en samlet plan for nuværende områder. Mht. til begrebet flyver var der enighed om, det vil kunne anvendes, hvis det alene dækker de nuværende helhedsplanes område og ikke områder, der falder uden for disse. Omkring ansættelse vil denne skulle ligge i boligforeningen, men ledelsesansvaret vil kunne uddelegeres til leder for helhedsplanen/-erne, så der skabes en tættere ledelsesmæssig kontakt til de boligsociale medarbejdere. En enig bestyrelse godkendte indstillingen med de faldne bemærkninger. b. Energiledelsesrapport for 2014 Inspektør Jens Kongerslev vil deltage i mødet og gennemgå den udarbejdede Årsopgørelse over ressourceforbruget i AAB for Den samlede udgift i 2014 for varme, el og vand beløb sig til 47,5 mill.kr. mod 47,5 mill.kr. i /. Årsopgørelse over ressourceforbruget i AAB 2014 er vedlagt. Jens Kongerslev gennemgik AABs årsopgørelse ressourceforbrug for Det blev bemærket, året 2014 var det varmeste år siden Danmark startede varmemålingerne i Varmeforbruget i AAB var i 2014 under landsgennemsnittet. Elforbruget i AAB er lidt over landsgennemsnittet.

8 Refer: Blad nr.: 8 Nøgletallene for vandforbrug viser AAB i 2014 ligger under landsgennemsnittet. Redegørelsen, der ikke gav anledning til bemærkninger, blev taget til efterretning. c. Opfølgning på kommunikionsstregi Med henvisning til den igangværende proces omkring kommunikionsstregi, laves en kort stus på forløbet indtil nu samt det videre arbejde herfra../. Der vedlægges opderet udkast til kommunikionsstregi samt forslag til 6 handleplaner. Formandskabet indstiller: udkastet til stregi og handleplaner drøftes, således der på mødet i september kan tages endelig stilling til stregien og hvilke handleplaner, der skal iværksættes. Hans Helge Andersen anbefaler, det modtagne meriale læses grundigt igennem og behandles på næste bestyrelsesmøde. Der var enighed om, stregi og handleplaner behandles på møde den 3. september d. Ekstraordinært repræsentantskabsmøde Der afholdes ekstraordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 1. september 2015 hvor temaerne bliver den nye affaldshåndtering samt psykiske syge../. Udkast til dagsorden er vedlagt. Der var forud for mødet fremsendt et revideret udkast til dagsorden for det ekstraordinære repræsentantskabsmøde. Emner er den nye affaldshåndtering samt krav til internettet. Den reviderede dagsorden blev godkendt. 5. SAGER TIL EFTERRETNING a. Referer fra afdelingsbestyrelsesmøder./. Referer fra afdelingsbestyrelsesmøder i afdelingerne 12,15, 17, 29, 37, 38, 41 og 42. Taget til efterretning. b. Referer fra andre møder./. Refer fra programudvalgsmøde /. Refer fra forretningsførermøde i BLs kreds /. Refer fra planlægningsmøde Flytte hjemmefra kursus

9 Refer: Blad nr.: 9./. Refer fra formandsmøde /. Refer fra MED-udvalgsmøde /. Result af urafstemning i afdeling /. Result af urafstemning i afdeling Taget til efterretning c. Restancer./. Der vedlægges oversigt over huslejerestancer pr. 21. juni 2015 og pr. 21. juli 2015./. Der vedlægges oversigt over flytterestancer pr. 30. juni 2015 og pr. 31. juli 2015./. Der vedlægges oversigt over lejeledighed, tab og indvundet afskrevne debitorer pr. 30. juni 2015 og pr. 31. juli 2015 Taget til efterretning d. Tomgang./. Der vedlægges oversigt over tomgang pr. 25. juni 2015 og 23. juli Taget til efterretning e. Byggesager./. Der vedlægges not om stus på byggesagerne Supplerende oplyste Steen R. Andersen, der er fuld gang i syns- og skønssagen. Ny besigtigelse er aftalt til den 2. september En skønsrapport forventes foreligge i slutningen af september. Der er indvielse af institutionen i Løget den 25. september I afdeling 17 er der fremsendt revideret stus til Landsbyggefonden. Prisen er højere, men Landsbyggefonden har foreløbig meldt ud, støtten kan øges med ca. 50 mill.kr. Der vil ske en revurdering af huslejefastsættelsen. Ved en foreløbig vurdering af projektet på nuværende stade skønnes det, projektet forts kan hænge sammen med den huslejestigning, som beboerne i sin tid godkendte. Endvidere er der i forbindelse med projektet arbejdet med en kommunikionsstregi over for beboerne. Der er modtaget et tilbud herpå. Muligheden for løsning af opgaven på anden vis, eksempel in house vil blive vurderet. Det er nødvendigt, beboerne i afdeling 17 får informion her og nu, hvorfor et nyhedsbrev udarbejdes hurtigst muligt. Afdeling 38 forventes afsluttet inden efterårsferien. I afdeling 26 er der modtaget et tilbud for færdigprojektering af tagudskiftningen fra Rambøll.

10 Refer: Blad nr.: 10 I forbindelse med infrastrukturpuljerne har der været afholdt positive møder med henblik på eventuelle samarbejdspartnere. Næste skridt er projekteringer af de tre projekter. Taget til efterretning. 6. EVENTUELT Hans Helge Andersen oplyste, der har været en kommunal henvendelse omkring muligt nybyggeri af studieboliger. Tommy Mølgaard oplyste, der arrangeres Vestby-vandringer i slutningen af august måned samt i september. Der vil blive afholdt møder med formændene i Vestbyen for finde ud af, om der skal etableres et forum med formændene fremadrettet, hvor de kan udveksle informioner omkring fælles aktiviteter og drøfte fælles udfordringer. I forbindelse med afløsning for vor beboerrådgiver, har der været holdt møde med en mulig samarbejdspartner, der kan varetage opgaverne og der forventes laves en endelig aftale indenfor kort tid, så der kan informeres ud til beboerne.

11 Refer: Blad nr.: MØDEKALENDER Hovedbestyrelsesmøde / energiledelse Ekstraordinært repræsentantskabsmøde kl. 15:00 Ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde tema kommunikionsstregi Hovedbestyrelsesmøde Repræsentantskabsfest / studietur Hovedbestyrelsesmøde / kapitalforvaltere Hovedbestyrelsesmøde / stregi Kredsweekend BL Hovedbestyrelsesmøde / markedsføringsplan Formandsmøde Juleafslutning, kl Mødet slut kl. 21:10 Kim Lassen Referent Refer godkendt på bestyrelsesmøde den / Hans Helge Andersen Ove Hansen Hans Ole Olesen Formand Næstformand Leif Rasmussen Knud Aage Thiemer Susanne Vestergaard Sven-Erik Madsen

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 11. juni 2015 Kl. 18:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 11. juni 2015 Kl. 18:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 11. juni 2015 Kl. 18:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 02. oktober 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 02. oktober 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 02. oktober 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 11. august 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 11. august 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 11. august 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL...3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN...3 3.

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 8. oktober 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 8. oktober 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 8. oktober 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 04. september 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 04. september 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 04. september 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN...

Læs mere

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 4. februar 2013, kl. 16:00 Mødested: Mindegade 17A

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 4. februar 2013, kl. 16:00 Mødested: Mindegade 17A - rammen for livet Referat Ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 4. februar 2013, kl. 16:00 Mindegade 17A Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Godkendelse af revisionsprotokollat samt årsregnskaberne

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 3. april 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 3. april 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 3. april 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 7. april 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 7. april 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 7. april 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 14. januar 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 14. januar 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Refer Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 14. januar 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Refer: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3. SAGER

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Lotte Vestergaard, Hans Ole Olesen, Leif Rasmussen,

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 5. november 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 5. november 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 5. november 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 6. oktober 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 6. oktober 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 6. oktober 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 14. august 2014 Kl. 17:00 Kvartershuset, Løget Høj 2A

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 14. august 2014 Kl. 17:00 Kvartershuset, Løget Høj 2A Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 14. august 2014 Kl. 17:00 Høj 2A Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 4 3. SAGER TIL BESLUTNING...

Læs mere

Forum for Koordination og Udvikling

Forum for Koordination og Udvikling Teknik & Miljø Refer til mødet i Forum for Koordinion og Udvikling 2. maj 2017 i Lokale 2325, Skolegade 1, 7100 Vejle Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse af dagsorden og refer 1 2 Værtsskab

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 6. marts 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 6. marts 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 6. marts 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Torsdag, den 9. januar 2014, kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Torsdag, den 9. januar 2014, kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 9. januar 2014, kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Orientering om beboerrådgiverens arbejde... 3 2. Markedsføring...

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Ove Hansen, Hans Ole Olesen, Knud Aage Thiemer,

Læs mere

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 05. september 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 05. september 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A - rammen for livet Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 05. september 2013, kl. 17:30 Mindegade 17A Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Bestyrelsesprotokol... 3 2. Formanden orienterer...

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 08. december 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 08. december 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 08. december 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 12. maj 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 12. maj 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 12. maj 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3. SAGER

Læs mere

Deltagere: Ulla Varneskov, Ove Hansen, Tage Majgaard, John Lassen og Karen Sommer Møller.

Deltagere: Ulla Varneskov, Ove Hansen, Tage Majgaard, John Lassen og Karen Sommer Møller. Referat fra møde d. 28. april 2015 kl. 16.30-18 Deltagere: Ulla Varneskov, Ove Hansen, Tage Majgaard, John Lassen og Karen Sommer Møller. Afbud: Knud Aage Thiemer Dagsorden: 1. Hvad gør vi ved Knud Aage

Læs mere

Afdeling 42 referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 13. april 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget

Afdeling 42 referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 13. april 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Afdeling 42 referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 13. april 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A. Deltagere: Afbud: Fraværende: Knud Erik, Ole, John, Max, Kim, Dorthe, Anita,

Læs mere

Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Lotte Vestergaard,

Læs mere

Forum for Koordination og Udvikling - Referat d. 5. februar 2012

Forum for Koordination og Udvikling - Referat d. 5. februar 2012 Forum for Koordination og Udvikling - Referat d. 5. februar 2012 Mødedato 5. februar 2013 Mødested / lokale Skolegade, lok. 2325 Mødetidspunkt Kl. 13 Sluttidspunkt Kl. 15 Deltagere Niels Ågesen, Tommy

Læs mere

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 10. januar 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 10. januar 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A - rammen for livet Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 10. januar 2013, kl. 17:30 Mindegade 17A Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Markedsføring... 3 2. Bestyrelsesprotokol... 3 3. Formanden

Læs mere

Forum for Koordination og Udvikling

Forum for Koordination og Udvikling Teknik & Miljø Refer til mødet i Forum for Koordinion og Udvikling 29. maj 2018 i Lokale 2325, Skolegade 1, 7100 Vejle Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse af dagsorden og refer 1 2 Opfølgning

Læs mere

Afdeling 42 afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A.

Afdeling 42 afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A. Afdeling 42 afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A. Deltagere: Afbud: Fraværende: Kim L. og Poul Erik under pkt. 1 Knud Erik, Ole Dorthe,

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 3. november 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 3. november 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 3. november 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3

Læs mere

Mødetidspunkt kl. Kl

Mødetidspunkt kl. Kl Boligpolitisk Styregruppe Torsdag d. 13. december 2012 REFERAT Mødedato Torsdag d. 13. december.2012 Deltagere Mødested/lokale Mindegade 17 Mødetidspunkt kl. Kl. 15.00 Forventet sluttidspunkt kl. 17.00

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 15. november 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 15. november 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde lørdag den 16. december, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 15.

Læs mere

Referat fra Forum for Koordination og Udvikling d. 17. maj 2016

Referat fra Forum for Koordination og Udvikling d. 17. maj 2016 Referat fra Forum for Koordination og Udvikling d. 17. maj 2016 Mødedato Tirsdag d. 17. maj 2016 Mødested / lokale Skolegade 1, lokale 2325 Mødetidspunkt Kl. 9.00 Sluttidspunkt Kl. 10.20 Deltagere Tommy

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe torsdag 15. maj 2014

Boligpolitisk Styregruppe torsdag 15. maj 2014 BPS 15. maj 2014 Boligpolitisk Styregruppe torsdag 15. maj 2014 Mødedato Torsdag d. 15. maj 2014 Mødested BYLAB i Teknik og miljøforvaltningen. Kirketorvet 2 Mødetidspunkt Kl. 16.00 Forventet sluttidspunkt

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 15. november, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 23.

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Bovia Bestyrelsesmøde Mødetid: Torsdag den 10. december 2015 kl. 14.00 Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Engstien 2, Kolding Karl-Jørn Petersen Jørgen Bjerg Sørensen Anni Damgaard Svend Erik Jensen Eva Kristensen

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe Torsdag d. 14. marts 2013 - Referat

Boligpolitisk Styregruppe Torsdag d. 14. marts 2013 - Referat Boligpolitisk Styregruppe Torsdag d. 14. marts 2013 - Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. Torsdag d. 14. marts 2013 Mindegade 17 Kl. 16.00 18.00 Deltagere: Arne Sigtenbjerggaard,

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 726 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 2. maj 2013 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Landsbyggefonden prækvalifikation for Nørremarken

Landsbyggefonden prækvalifikation for Nørremarken Landsbyggefonden prækvalifikation for Nørremarken Ansøgning til en boligsocial indsats fra 2013 1. Problemkomplekset 1.1 Hvilke problemer ønskes løst/afhjulpet? På Nørremarken ligger der 3 almene boligafdelinger

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. maj 2015, kl. 16.30

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. maj 2015, kl. 16.30 Side 1/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. maj 2015, kl. 16.30 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Leo Kristensen Aase

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe: Mandag d. 4. juni 2012: Referat

Boligpolitisk Styregruppe: Mandag d. 4. juni 2012: Referat Boligpolitisk Styregruppe: Mandag d. 4. juni 2012: Referat Mødedato Mandag d. 4. juni.2012 Deltagere Mødested/lokale Havneparken 2 Mødetidspunkt kl. Kl. 16.00 Forventet sluttidspunkt kl. 18.00 Hans Helge

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Referat Sted Start 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere deltog suppleant

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Afbud Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Poul Meisler Ulla Dinesen Tid Onsdag, den 14. november 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening,

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30. Side 191/5 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Aase Andersen, Arne Olesen, Michael Jørgensen, Henny Rasmussen,

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe Mandag d. 10. marts 2014 Referat

Boligpolitisk Styregruppe Mandag d. 10. marts 2014 Referat Boligpolitisk Styregruppe Mandag d. 10. marts 2014 Referat Mødedato Mandag d.10. marts 2014 Mødested AAB Vejle Mødetidspunkt Kl. 16.00 Forventet sluttidspunkt Kl. 18.00 Deltagere Arne Sigtenbjerggaard,

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe møde d. 1. december 2009

Boligpolitisk Styregruppe møde d. 1. december 2009 Boligpolitisk Styregruppe møde d. 1. december 2009 Mødedato 1. december 2009 Deltagere Mødested/lokale Havneparken 2, Mødetidspunkt kl. 16.00 Forventet sluttidspunkt kl. 17.30 Leif Skov, Sonny Berthold,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. november 2011, kl

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. november 2011, kl Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. november 2011, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Lene Rasmussen, Eva Carlsen, Henny Rasmussen, Aase

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen Dorte Radik

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen Dorte Radik Bovia Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Tirsdag den 7. februar 2017 kl. 14.00 Mødested: Engstien 2A, Kolding Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen KJP Anni Damgaard AD Eva Kristensen EK Mogens Hinrichsen

Læs mere

Forum for Koordination og Udvikling d. 18. februar Referat

Forum for Koordination og Udvikling d. 18. februar Referat Forum for Koordination og Udvikling d. 18. februar 2014 - Referat Mødedato 18. februar 2014 Mødested / lokale Teknik og miljø, Kirketorvet. Mødelokale 1 Mødetidspunkt Kl. 13.30 Sluttidspunkt Kl. 15.00

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 12. september 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 12. september 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 23. oktober, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 12.

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30. Side 106/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Lene Rasmussen, Henny Rasmussen, Eva Carlsen.

Læs mere

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART.

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART. 12.02.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 7. februar 2012 kl. 16.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Bendt Nielsen Sekretær Dan Christensen (fra pkt. 4) Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen

Læs mere

Ungdomsbo. Debatpunkter: 4. Indkomne punkter. Indhold:

Ungdomsbo. Debatpunkter: 4. Indkomne punkter. Indhold: Referat fra bestyrelsesmøde nr. 156, onsdag den 5. februar 2014 kl. 16.00. Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 side nr. 377 Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Christina Søby 1. suppleant

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 733 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 6. februar 2014 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe Referat tirsdag d. 20. december 2011

Boligpolitisk Styregruppe Referat tirsdag d. 20. december 2011 Boligpolitisk Styregruppe Referat tirsdag d. 20. december 2011 Mødedato Tirsdag den 20.12..2011 Deltagere Mødested/lokale Havneparken 2, 1. sal Mødetidspunkt kl. Kl. 16.00 Forventet sluttidspunkt kl. 18.00

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Ulla Dinesen Tid Lørdag, den 15. december 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 21. maj 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 28. maj 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30.

Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. Side 1/7 Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Gunnar Sørensen Nils Vinther Leo Kristensen Aase Andersen Arne

Læs mere

Dagsordenens punkt 1 Forhandlings-/og revisionsprotokol Journalnr. Emne Aktion 01-014-15 Den lille positive De fleste bidrog. 01-015-15 Protokol fra

Dagsordenens punkt 1 Forhandlings-/og revisionsprotokol Journalnr. Emne Aktion 01-014-15 Den lille positive De fleste bidrog. 01-015-15 Protokol fra Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 10. september 2015 kl. 1630-1900 Sted : HAB s administration Udsendt : 4. september 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30. Side 209/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009. Søren bød indledningsvis velkommen og speciel velkommen til nyt hovedbestyrelsesmedlem

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009. Søren bød indledningsvis velkommen og speciel velkommen til nyt hovedbestyrelsesmedlem REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009 X Søren Høgsberg Bestyrelsesformand X Helle M. Jensen næstformand X Helle H. Pedersen bestyrelsesmedlem X Mia Falck bestyrelsesmedlem X Per Hasager bestyrelsesmedlem

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 22. oktober 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. februar 2011, kl

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. februar 2011, kl Side 1/8 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. februar 2011, kl. 16.00. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Lene Rasmussen, Eva Carlsen, Gunnar Sørensen, Hans Jørgen Christensen, Henny

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30. Side 1/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen Christensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 29. april 2014 Hans Fugls Vej Kl. 16:15

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 29. april 2014 Hans Fugls Vej Kl. 16:15 Møde -referat Sted Start 29. april 2014 Hans Fugls Vej Kl. 16:15 Deltagere Deltog ikke Referent Dirigent Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Per Carstens, Palle Rasmussen, Kjeld Kjeldsen og Lars

Læs mere

3 ÅR MED BOLIVVEJLE STATUS OG FREMTID

3 ÅR MED BOLIVVEJLE STATUS OG FREMTID 3 ÅR MED BOLIVVEJLE STATUS OG FREMTID 3 år med BolivVejle status og fremtid 2 BolivVejle Læs om projekter og resultater fra de første tre år med BolivVejle og om fremtiden BolivVejle er den fælles platform

Læs mere

Afdeling 42 dagsorden til afdelingsbestyrelsesmødet d. 3. august 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget

Afdeling 42 dagsorden til afdelingsbestyrelsesmødet d. 3. august 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Afdeling 42 dagsorden til afdelingsbestyrelsesmødet d. 3. august 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A. Deltagere: Afbud: Fraværende: John, Knud Erik, Max, Dorthe, Anita og

Læs mere

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere: Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Ulla Dinesen Tid Onsdag, den 11. september 2019 kl. 17.00 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 6. marts 2019 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. september, kl. 18.00. Afbud: Tina Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27. september 2016 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 4. september 2018

Hovedbestyrelsesmøde 4. september 2018 Hovedbestyrelsesmøde 4. september 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 4. september 2018 Tid 17.30 19.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Tom Niekrenz

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

Torsdag den 15. juni 2017 kl

Torsdag den 15. juni 2017 kl 22. juni 2017 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 17.08: Torsdag den 15. juni 2017 kl. 14.30 Tilstede: June Larsen, Lindy Nymark Christensen, Martin E.H. Jacobsen, Jytte G. Hansen, Inez Bach, Annica Dahlgren,

Læs mere

Forum for Koordination og Udvikling d. 8. november 2016

Forum for Koordination og Udvikling d. 8. november 2016 Forum for Koordination og Udvikling d. 8. november 2016 Mødedato Tirsdag d. 8. november 2016 Mødested / lokale Teknik og Miljø, Kirketorvet, mødelokale 1 Mødetidspunkt Kl. 11.00 Sluttidspunkt Kl. 12.30

Læs mere

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 156, onsdag den 5. februar 2014 kl. 16.00.

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 156, onsdag den 5. februar 2014 kl. 16.00. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 156, onsdag den 5. februar 2014 kl. 16.00. Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Referat Sted Start 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Deltagere, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Per Carstens, og Lars Olsen. Endvidere deltog og direktør Deltog ikke Referent Dirigent Der var afbud

Læs mere

Køge Boligselskab. Eventuelt... 8

Køge Boligselskab. Eventuelt... 8 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2011 Tjørnevej 2, kl. 19.00 Mandag den 9. maj 2011 Pkt. 6. Hastrupparkens økonomi og udlejning 4 Pkt. 7 Helhedsplan for Hastrupparken 5 Pkt.

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 2. februar 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 23.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 2. februar 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 23. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 2. februar 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 23. januar 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Andelsboligforeningen Lundegaard Bestyrelse Referat -møde den 4. februar 2014 kl.18:00 Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Deltagere:

Læs mere

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 7. marts 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 7. marts 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A - rammen for livet Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 7. marts 2013, kl. 17:30 Mindegade 17A Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Bestyrelsesprotokol... 3 2. Konstituering... 3 3. Tegnings-

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30. Side 1/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Henny Rasmussen Aase Andersen Arne Olesen Allan Kirch Pedersen

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 30-04-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2014 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. april 2015, kl. 16.30

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. april 2015, kl. 16.30 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. april 2015, kl. 16.30 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen Christensen

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr. 701

Bestyrelsesprotokol nr. 701 Bestyrelsesprotokol nr. 701 Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 25. november 2010 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 24-06-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Der vil blive serveret 2 stk. smørrebrød i forbindelse med mødet.

Der vil blive serveret 2 stk. smørrebrød i forbindelse med mødet. Haderslev Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde mandag den 11. april 2016, kl. 17.00 på SC Haderslev, Naffet 2, kld., 6100 Haderslev. Der vil blive serveret 2 stk. smørrebrød i forbindelse

Læs mere

Medarbejderdag/studietur fredag den 11. september 2015, fra kl til Fra AB`side deltager ledelsen og formanden for boligorganisationen.

Medarbejderdag/studietur fredag den 11. september 2015, fra kl til Fra AB`side deltager ledelsen og formanden for boligorganisationen. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 19. august 2015, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 9. januar 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 3.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 9. januar 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 3. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 9. januar 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 3. januar 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale

Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale Hejrevangens Boligselskab Organisationsbestyrelsen Dagsorden Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl. 17.00 på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale Sendt pr. e-mail

Læs mere

REFERAT. Dialogmøde 2014 Høng Boligforening 1. VELKOMST 2. OPFØLGNING PÅ SIDSTE ÅRS AFTALER

REFERAT. Dialogmøde 2014 Høng Boligforening 1. VELKOMST 2. OPFØLGNING PÅ SIDSTE ÅRS AFTALER REFERAT Dialogmøde 2014 Høng Boligforening Dato: 16. oktober 2014 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Lars Diethmer Forretningsfører Jens

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Referat af bestyrelsesmøde afholdt tirsdag den 9.12.2014 kl. 19.00. Til stede var: Afbud fra: Leif Eide Nielsen, Preben Crillesen, Susan Christiansen, Kurt Simonsen, Dagny

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 15. maj 2019 kl. 17.00 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere