Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 12. maj 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 12. maj 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle"

Transkript

1 Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 12. maj 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

2 Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL ORIENTERING FRA FORMANDEN SAGER TIL BESLUTNING... 3 A. GODKENDELSE AF BYGGEREGNSKAB AFDELING B. AABS ADMINISTRATIVE LEDELSE AF EN KOMMENDE BOLIGSOCIAL HELHEDSPLAN... 3 C. PROCEDURE VED KOMMENDE BOLIGSOCIAL HELHEDSPLAN... 5 D. NYANSKAFFELSE AF INVENTAR TIL FERIEHUS... 6 E. UDBUD AF HÅNDVÆRKERYDELSER... 6 F. LICITATION /SKEMA B FOR FYSISK HELHEDSPLAN I AFDELING SAGER TIL DRØFTELSE... 7 A. TEMA BOLIGSOCIALE INDSATSER... 7 B. EVALUERING AF AFSKREVNE DEBITORER... 9 C. REPRÆSENTANTSKABSFESTEN DEN 24. SEPTEMBER D. FRIT TV MARKED SAGER TIL EFTERRETNING A. REFERATER FRA AFDELINGSBESTYRELSESMØDER B. REFERATER FRA ANDRE MØDER C. RESTANCER D. TOMGANG E. BYGGESAGER EVENTUELT MØDEKALENDER

3 Referat: Blad nr.: 3 Deltagere: Hans Helge Andersen, Hans Ole Olesen, Leif Rasmussen, Knud Aage Thiemer, Ove Hansen, Sven-Erik Madsen, Nina Andersen, Steen R. Andersen, Tommy Mølgaard og Kim Lassen samt boligsociale medarbejdere Jette Bjerre, Lone Myrhøj og Pia Junker. I punkt 4a og delvist punkt 3c deltog Jette Bjerre, Lone Myrhøj og Pia Junker. 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL Godkendelse af mødereferatet fra den 7. april udsendt den 14. april Referatet blev godkendt og underskrevet. 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN Hans Helge Andersen fortalte, at der holdes møde med borgmesteren den 13. maj 2016 hvor forskellige emner vil blive drøftet. Af emner vil blandt andet centerområdet i Løget og helhedsplanen i Møllevangen blive drøftet. Tommy Mølgaard orienterede om en kommunal henvendelse med ønske om fakta på tomgangsleje og flytterestancer for at kunne vurdere de økonomiske konsekvenser, af at søge puljen til etablering af billige boliger. 3. SAGER TIL BESLUTNING a. Godkendelse af byggeregnskab afdeling 38 I afdeling 38 er der efterisoleringen af facader og vinduer på køkkenfacader nu afsluttet. Byggeregnskabet udviser en samlet byggesum på kr. med en endelig huslejestigning på 36 kr. pr. m2 mod budgetteret 39 kr. pr. m2 Deloitte har revideret byggeregnskabet og revisionen har ikke givet anledning til bemærkninger../. Revisionsprotokollat vedrørende udskiftningen af facader og er vedlagt../. Kommunens godkendelse af byggeregnskabet er vedhæftet../. Brev fra LBF vedr. endelig fastsættelse af tilskud til forbedrings- og opretningsarbejder Byggeregnskab og revisionsprotokollat fremlægges til godkendelse. Byggeregnskab med tilhørende revisionsprotokollat blev godkendt og underskrevet. b. AABs administrative ledelse af en kommende boligsocial helhedsplan På repræsentantskabsmødet den 23. februar 2016 blev følgende nævnt i den mundtlige beretning:

4 Referat: Blad nr.: 4 De boligsociale helhedsplaner har de sidste 8 år været administrativt ledet af AAB. Der er hovedbestyrelsens opfattelse, at den administrative ledelse af den kommende boligsociale helhedsplan tilbydes Lejerbo eller ØsterBO. AAB har taget sin tørn. Bestyrelsens beretning, såvel den skriftlige som den mundtlige beretning, blev herefter enstemmigt godkendt. Den 1. april 2016 modtager AAB meddelelse om Prækvalifikation til støtte til Vejle dvs. prækvalificeret til tilskud til boligsocial indsats. Følgende boligområder er omfattet at en kommende boligsocial helhedsplan: Arbejdernes Andels-Boligforening afdeling 29, Finlandsparken Arbejdernes Andels-Boligforening afdeling 42, Løget By Arbejdernes Andels-Boligforening afdeling 41, Løget By Boligforeningen ØsterBO afdeling 18, Moldeparken Lejerbo, Vejle afdeling 140-0, Finlandsvej Med baggrund i repræsentantskabets beslutning den 23. februar har sekretariatsleder Karen Sommer Møller, 12. april, forespurgt såvel Lejerbo som ØsterBO, om de ønsker at overtage den administrative ledelse af den kommende boligsociale helhedsplan. Svarene fra Lejerbo og ØsterBO var desværre negative. Lejerbo s forretningsfører oplyste Jeg har ikke vendt dette med det politiske system, men jeg vil i givet fald indstille at vi ikke påtager os opgaven. ØsterBO s direktør oplyste: Jeg har lige drøftet det med Karin, og det er vores opfattelse, at det ikke er hensigtsmæssigt at ændre tilknytningen af de boligsociale medarbejdere til andre boligorganisationer end AAB, når 80-85% af deres arbejde er relateret til AAB s boligområder. Vi foreslår derfor, at den administrative ledelse af den boligsociale helhedsplan fortsat er hos AAB også i næste periode. Som følge af svarene er der nu en ny situation. Det er Formandskabets opfattelse, at denne nye situation kan behandles af AAB s organisationsbestyrelse. Repræsentantskabet skal selvfølgeligt orienteres om bestyrelsens beslutning. I en kommende boligsocial helhedsplan vil der være en bestyrelse, der er ansvarlig for helhedsplanen s fremdrift samt en projektleder, der er ansvarlig for projektmedarbejdernes daglige arbejde i boligområderne. Den administrative ledelse af projektleder og projektmedarbejdere vil derfor være rent praktisk. Formandskabet indstiller at bestyrelsens beslutter, at AAB påtager sig den administrative ledelse af en kommende boligsocial helhedsplan. Hans Helge Andersen redegjorde kort yderligere for indstillingen. Det blev tilkendegivet, at såfremt AAB fremover skal administrere den kommende boligsociale helhedsplan, skal de anvendte ressourcer, herunder omkostninger til løn i AABs administration dækkes af helhedsplanen.

5 Referat: Blad nr.: 5 Bestyrelsen kunne med ovenstående tilføjelse godkende indstillingen. c. Procedure ved kommende boligsocial helhedsplan I meddelelsen fra Landsbyggefonden om en kommende boligsocial helhedsplan er i pkt. 2 Den videre, praktiske fremgangsmåde er nævnt Er der allerede en eksisterende boligsocial Landsbyggefondsbevilling, vil fonden som udgangspunkt forvente, at arbejdet udføres inden for dennes rammer. Når den ansvarlige for udarbejdelsen af helhedsplanen er fundet, skal denne tage kontakt til Landsbyggefonden med henblik på en detaljeret aftale med fonden om processen frem mod udarbejdelsen af helhedsplanen for den boligsociale indsats og pkt. 3 Ramme til tovholder til udarbejdeles af helhedsplanen nævnt følgende Den afsatte foreløbige støtte giver mulighed for, at boligorganisationen kan ansætte / frikøbe den person, som skal være projektleder for den boligsociale indsats til at være lokal tovholder for udarbejdelse af helhedsplanen. Dette giver mulighed for, at den person, som skal gennemføre helhedsplansforløbet, kan medvirke i hele forløbet fra start til slut. Anvendelse heraf må afvente de nærmere drøftelser med fonden. Formandsskabet har drøftet udmeldingen med Knud Aage Thiemer formand for afdeling 29, Finlandsparken og formand for den nuværende Styregruppe på Nørremarken. Formandsskabet og Knud er enige om, at LBF s udmelding er yderst vigtige og meget enig i, at projektlederen for en kommende boligsocial helhedsplan skal være tovholder / ansvarlig i forbindelse med udarbejdelsen af den kommende boligsociale helhedsplan. Formandsskabet og Knud har som førnævnt drøftet LBF s udmelding og proceduren. Onsdag den 11. maj 2016 er der møde med LBF hvor der skal drøftes overordnede rammer, bestyrelse, videre arbejdsproces og indsatsområder. Formandskabet, Knud og Tommy deltager i dette møde. Da mødet med LBF er dagen før bestyrelsesmødet vil AAB s deltagere forfægte Formandsskabets indstilling. Formandsskabet indstiller til beslutning, at AAB s holdning til fremgangsmåden til en kommende boligsocial helhedsplan er følgende: 1. nedsættelse af bestyrelsen for den boligsociale helhedsplan 2. den første opgave for den boligsociale bestyrelse skal være, ansættelse af projektlederen for den kommende boligsociale helhedsplan 3. projektlederen er ansvarlig for udarbejdelsen af den kommende boligsociale helhedsplan 4. lederen af Fællessekretariatet kan fungere som praktisk medhjælp for projektlederen./. Til sagens behandling er vedhæftet skrivelse fra Landsbyggefonden af 1. april 2016 vedr. Støttefastsættelse af personale../. Til sagens behandling er vedhæftet skrivelse fra Landsbyggefonden af 1. april 2016 vedr. Prækvalifikation støtte til Vejle. Tommy Mølgaard gav et kort referat fra mødet afholdt med Landsbyggefonden den 11. maj Der var ingen nye udmeldinger omkring økonomi og indsatsområder, men dog at områderne der skal arbejdes med, var ramt rigtigt.

6 Referat: Blad nr.: 6 Fremadrettet skal der ses på udfordringer som bl.a. job/beskæftigelse, børn og unge, enlige mv. På mødet var der en drøftelse om organiseringen i den nye helhedsplan. Den oprindelige udmelding var, at der ikke skulle være politikere i den boligsociale bestyrelse, men efter drøftelser på møde vurderes det, at der var en åbning herfor, da det er vigtigt, at der er en sammenhæng til lokalområderne. Der vil komme en tilbagemelding omkring organiseringen inden for 14 dage. Bestyrelsen godkendte indstillingen til AAB s holdning til fremgangsmåden til en kommende boligsocial helhedsplan. d. Nyanskaffelse af inventar til feriehus Stolene i feriehuset på Morten Nielsens Vej, Blokhus er udslidte tog skal udskiftes. Der skal anskaffes 8 nye stole. Omkostningerne ved udskiftning af stolene er på kr ,- og beløbet tages fra Feriehusfonden. Det indstilles, at bestyrelsens beslutter, at beløbet bevilges. Bestyrelsen godkendte forbruget af kr fra feriehusafdelingen til formålet. e. Udbud af håndværkerydelser Som boligforening foretages mange indkøb herunder også håndværker ydelse. Indkøbene er på vegne af beboerne og det er beboernes penge AAB bruger. AAB skal løbende gøre sig umage for at indhente gode priser og derved sikre indkøb til konkurrencedygtige priser. Det indstilles, at bestyrelsen beslutter, at foreningens håndværkerydelser, der ikke er / vil være omfattet af Eseebase skal i udbud hvert 3 år. Steen R. Andersen tilkendegav, at det vil være muligt, men at man skal overveje hvorledes opgaven skal gribes an, da AAB har flere favorable aftaler. Det blev endvidere oplyst, at et udbud i givet fald måske skal sendes i eu-udbud. Et bestyrelsesmedlem ønskede at der i teksten i indstillingen der ikke er / vil være slettes ordene / vil være. Det blev tydeliggjort, at udbuddet af håndværkerydelser omfatter VVS-arbejder, tømrerarbejder og el-arbejder. Bestyrelsen besluttede, at foreningens håndværkerydelser, der ikke er omfattet af Eseebase skal i udbud hvert 3 år.

7 Referat: Blad nr.: 7 f. Licitation /skema B for fysisk helhedsplan i afdeling 17 Der har været afholdt licitation i afdeling 17, og med baggrund i de indkomne tilbud har Byggeudvalget i afd. 17 på sit møde den 27. april 2016 godkendt det økonomisk mest fordelagtige tilbud fra MTHøjgaard A/S med et samlet tilbud på kr. excl. moms. Med baggrund i den fremkomne licitationspris er der siden 11. april foretaget en nærmere projektgranskning omkring sagens samlede anlægsudgifter, og dette medfører, at der samlet set forventes en anlægsudgift på kr. incl. moms. Byggeudvalget har ligeledes på sit møde den 27. april 2016 godkendt projektets samlede økonomi../. Projektets samlede økonomiske sammenhæng og finansierings grundlag fremgår af vedhæftede særskilte bilag. Med baggrund i ovennævnte indstiller ledergruppen: at igangsætning af den fysiske helhedsplan for Møllevangen godkendes under forudsætning af Vejle Kommunes og Landsbyggefondens endelige godkendelse. Steen R. Andersen gav en supplerende redegørelse for licitationsresultatet på arbejderne. Der blev ligeledes givet en opsummering af projektet, hvor der blev givet en redegørelse for projektets prisstigning fra skema A til skema B. De væsentlige ændringer stammer fra prisreguleringer, miljøsanering af badeværelserne, genhusning af alle samt nødvendig tagudskiftning på 22 blokke. Det forventes at den samlede huslejestigning gennemsnitligt fortsat kan holde sig på 70 kr. pr. m2. Bestyrelsen godkendte ledergruppens indstilling. Det betyder, at det er MT Højgaard samt at finansieringen sker via Danske Bank og Realkredit Danmark. 4. SAGER TIL DRØFTELSE a. Tema boligsociale indsatser På mødet vil projektkoordinatorerne og Karen Sommer deltage og der vil blive givet en orientering om status for de boligsociale indsatser for Nørremarken, Løget og arbejdet med en helhedsplan efter nuværende helhedsplans udløb.. Der vil blive givet en orientering om udvalgte fokusområder og arbejdet med de nuværende helhedsplaner med hensyn til hvad der er opnået og hvor der ligger nogle udfordringer. Der vil ligeledes blive givet en status for den igangsatte proces, hvor Landsbyggefonden har givet et forhåndstilsagn om en ny samlet helhedsplan for en 4 årig periode efter udløbet af den igangværende helhedsplan. Program for punktet:

8 Referat: Blad nr.: 8 Punkt 4a behandles som de første punkter fra kl. 17:30. Samlet varighed ca. 1 time. 1. Oplæg om udvalgte fokusområder/projekter i Løget. Hvordan er det gået, nåede vi målene og hvad har været med til at skabe en udvikling samt hvad der opleves som udfordringer i den resterende periode og hvad der opleves som vigtige aktiviteter, som bør overføres til en ny helhedsplan (Jette Bjerre). 2. En tilsvarende gennemgang på Nørremarken (Lone Myrhøj og Pia Junker) 3. Der orienteres om mødet med Landsbyggefonden, som afholdes den 11. maj 2016 med repræsentanter fra de deltagende boligorganisationers organisationsbestyrelser og administrationer, repræsenter fra områderne og kommunen samt projektkoordinatorerne. På mødet vil der blive drøftet sammensætning af den boligsociale bestyrelse, indsatsområder, økonomi og den fremtidige proces jfr. pkt. 3c. 4. Andet Jette Bjerre der kommer fra Løget by fortalte om det beboerstyrede Kvartershus og om det frivillige arbejde der lægges i huset. Café Løget pjece blev udleveret og der blev fortalt om tiltag med sund mad. Der kom flere og flere frivillige fra begge afdelinger samtidig med, at flere etniske kvinder også deltager som frivillige. Der vil fremover være fokus på job og beskæftigelse, men det er vigtigt at fastholde frivillighedsprincippet. Det er en frivillig der har fået ansvaret for og er tovholder for syning og maling. Det er også en deltager fra sundhedsagentholdet der laver byhaver med start i afdeling 42. Generelt flere frivillige, som går ind og er tovholdere på projekter. Der er et Ungeprojekt i Løget hvor godt 25 etniske unge drenge aktiveres via Solsikken. Et projekt for piger kaldet Pigezonen er under opstart. Kløverstierne blev etableret for et år siden. Projektet skal fastholdes og vil blive genindviet grundlovsdag med en relancering. Der har været et naturkursus i samarbejde med de omkringliggende villaområder til Løget By. Naturvejleder fra Økolariet er med ind over. Lone Myrhøj og Pia Junker, der repræsenterer Nørremarken, havde omdelt en mappe, som bruges som velkomstmappe for nye beboere. Ligeledes blev der udleveret en bog om Nørremarken, der fortæller om trivslen på Nørremarken og er en anderledes form for trivselsundersøgelse. Fokus er at understøtte beboernes initiativer og gode tiltag der kommer. På Nørremarken er der 4 hovedområder, Nørremarkens Fælles Sportsklubber er en sportsforening i vækst med både badminton, gymnastik og fodbold der arbejdes på at få flere haltider i Nørremarkshallen tilbage til lokalområdet. Kørestolsbasket er en sportsgren, som man har indgået et samarbejde med for at opnå en bedre fordeling af haltid. Der samarbejdes med flere organisationer. Der er stort set dagligt tilbud om aktiviteter for børn, unge og familier. Styregruppen har valgt at sætte fokus uddannelse og job i området. Medarbejdere fra Jobcenteret har været på rundvisning på Nørremarken.

9 Referat: Blad nr.: 9 Beboernetværket er den vigtigste ressource på Nørremarken. Der er lavet et sommerferiekatalog, om aktiviteter der tilbydes, aktiviteter som styres overvejende af frivillige. En sundhedsklub er ved at blive flyttet fra Finlandsvej til ældreklubben. På sundhedsområdet har der været et nyt sundhedsagentkursus, hvor man selv havde sammensat holdet af undervisere. Sundhedsagentkurset var en kæmpe succes. Et af fokusområderne er beboernetværket på tværs af boligforeningerne, hvor man skal have respekt for de enkeltes historie. Der arbejdes på større deltagelse af beboere på tværs. Der har det seneste år været 2 praktikanter i beboerhuset, som begge har været en stor hjælp og har været med til at give mere fokus. Det fortsatte arbejde i den kommende helhedsplan fylder meget, da aktiviteterne overvejende er planlagt til afslutning ultimo Grundet den lave flytteprocent på Finlandsvej har opgangsambassadørerne for lidt at lave, da flere ikke oplever en flytning. Der laves børneattester på de frivillige. Bestyrelsen tilkendegav, at det var fine redegørelser som gav et nuanceret billede af det der sker i helhedsplanerne. b. Evaluering af afskrevne debitorer På hovedbestyrelsesmødet den 3. marts 2016, punkt 5c blev det besluttet, at der skal ske en evaluering af AABs behandling af afskrevne debitorer../. Der er udarbejdet et notat vedrørende debitorer, der er vedlagt. Der var en drøftelse af hvilke omkostninger, der indgår i det variable administrationsbidrag samt hvilke indtægter, der er til afdelingerne. En enig bestyrelse besluttede, at der fortsat skal arbejdes med afskrevne debitorer. Endvidere blev det besluttet, at drøftelsen af afskrevne debitorer bliver indarbejdet i hovedbestyrelsens årshjul. c. Repræsentantskabsfesten den 24. september 2016 Der gives en status på arbejdet med repræsentantskabsfesten den 24. september 2016 Leif Rasmussen fortalte, at planen er, at der skal ske en besigtigelse af de store renoveringssager i AAB. Den efterfølgende spisning skal ske med mad fra Neptun. Endelig plan forligger til mødet i juni måned. d. Frit TV marked Der er den 26. februar 2016 fremsat lovforslag om ændring, der primært skal give lejerne større valgfrihed, når det gælder Tv-programpakker. I hovedtræk betyder lovforslaget, at lejerne skal kunne fravælge at modtage og betale for TVprogrampakker, som tilbydes i deres boligafdeling.

10 Referat: Blad nr.: 10 Lejerne vil dog fortsat skulle deltage i betaling af det tekniske udstyr, kabling i ejendommen og administration af kabel.tv i afdelingen men der må ikke opkræves et gebyr eller lignende hos de lejerne, som ønsker, at bliver frakoblet. Det skal bemærkes, at AAB s lejere allerede i dag har mulighed for at lave tilvalg efter eget valg af enkelte kanaler som tillæg til grund- eller mellempakke. Disse ekstra kanaler afregnes direkte overfor You See. AAB s programudvalg har allerede på et tidligt tidspunkt tilbage i foråret 2015 drøftet muligheden for at give lejerne en mulighed for ikke at modtage TV ved at indføre en såkaldt administrationspakke der alene indeholder de omkostninger, som er nævnt ovenfor og som fortsat vil kunne opkræves for at dække de omkostninger AAB har ved det netværk der er etableret og driften heraf samt administrationen. AAB s netværk bruges også til at levere internet til lejerne. You See blev anmodet om, at afdække hvad de ville være af omkostninger ved at åbne og lukke TV-signalerne om en sådan administrationspakke ville få betydning for de fastlagte pakkepriser fra You See. Dette blev fulgt op af et møde i august 2016, hvor det blev fastlagt, at prisen for en administrationspakke som minimum skulle dække ovennævnte omkostninger og at den fraflyttende lejer skulle betale for genåbningen af signalet. Det sidste har efterfølgende vist sig ikke at være muligt, da det ikke vil være tilladt jfr. lovforslaget og prisen for en administrationspakke, skal derfor også indeholde de forventede samlede omkostninger til at lukke og åbne signalerne. Programudvalget foreslår, at pakkeprisen sættes, så der vil være minimum 100 kr. i besparelse i forhold til grundpakkeprisen, som i dag er på 174 kr. Ved et nyt møde med You See i april 2016 er det bekræftet, at der kan laves en pakke og at det først vil få betydning for de generelle pakkepriser, hvis mere end 22% ønsker, at ændre til administrationspakken. AAB afventer et endeligt udkast til kontrakt om denne del, hvorefter det vil være muligt, at udbyde den nye administrationspakke. Programudvalget indstiller, at den nye pakke udbydes når der er indgået endelig aftale og at der fastsættes en pakkepris efter ovennævnte retningslinjer. Tommy Mølgaard orienterede om, at de 3 eksisterende pakker fastholdes med udvidelse af en administrationspakke, hvor TV helt er fravalgt. En administrationspakke forventes, at blive fastsat til ca kr. pr. måned. Opsætning af paraboler rundt om i AABs afdelinger blev drøftet. Der arbejdes videre efter ovenstående retningslinjer.

11 Referat: Blad nr.: SAGER TIL EFTERRETNING a. Referater fra afdelingsbestyrelsesmøder./. Referater fra afdelingsbestyrelsesmøder i afdelingerne 01, 12, 15, 17, 26, 29, 41, 44, 46 og 52 Taget til efterretning. b. Referater fra andre møder./. Referat fra møde i Forretningsfører og direktørmøde kreds /. Referat fra møde Feriehusudvalget /. Resultat af valgresultat i 7. kreds /. Referat af generalforsamling i Resilience Lab Danmark /. Referat af bestyrelses- og konceptpartnermøde i Resilience Lab Danmark /. Referat af bestyrelsesmøde i Resilience Lab Danmark /. Referat af møde i Aktivitetsfonden Taget til efterretning. c. Restancer./. Der vedlægges oversigt over huslejerestancer pr. 21. april 2016./. Der vedlægges oversigt over flytterestancer pr. 30. april 2016./. Der vedlægges oversigt over lejeledighed, tab og indvundet afskrevne debitorer pr. 30. april 2016 Taget til efterretning. d. Tomgang./. Der vedlægges oversigt over tomgang pr. 26. april 2016./. Der vedlægges notat over kombineret udlejning og tomgangsleje siden starten den 1. juli 2014 Tommy Mølgaard oplyste, at der i februar var der 104 tomme boliger hvor der i maj er 62 tomme boliger hvoraf der er indgået aftale med 9 lejere. Taget til efterretning. e. Byggesager./. Der vedlægges notat om status på byggesagerne. Steen R. Andersen kunne supplerende oplyse, at der har været afholdt møde vedr. Finlandsparken, hvor problematikken med tagene blev drøftet.

12 Referat: Blad nr.: 12 Endvidere blev udbudsformen af arbejderne ved infrastrukturpuljerne drøftet. Hovedbestyrelsen tilkendegav, at der arbejdes videre med den anførte udbudsform med de risici dette måtte medfører. Med hensyn til planlægning og gennemførelse af arbejderne med infrastrukturpuljerne. Projekteringsfasen i Løget bliver længere end forventet, da det er to sager, der gennemføres sideløbende. Taget til efterretning. 6. EVENTUELT Tommy Mølgaard orienterede om møde afholdt i Grundejerforeningen Kongskær. Det er nu lykkedes, at få godkendt nye vedtægter. Der skal dog en ekstra godkendelse til på et ekstraordinært møde. Dette møde holdes sidst i maj. Fortrinsretten i Kongskær blev fastholdt, men aldersmæssigt ændret fra år til år. Kim Lassen og Tommy Mølgaard orienterede om forskellige personalemæssige udfordringer i administrationen.

13 Referat: Blad nr.: MØDEKALENDER Hovedbestyrelsesmøde / boligsociale indsatser Hovedbestyrelsesmøde/driftsmøde Introkursus nye afdelingsbestyrelsesmedlemmer Formandsmøde Hovedbestyrelsesmøde / energiledelse Ekstraordinært repræsentantskabsmøde Hovedbestyrelsesmøde/driftsmøde Repræsentantskabsfest / studietur Hovedbestyrelsesmøde / kapitalforvaltere Hovedbestyrelsesmøde / strategi Hovedbestyrelsesmøde / markedsføringsplan/driftsmøde Formandsmøde Juleafslutning, kl Mødet slut kl. 21:25 Kim Lassen Referent Referat godkendt på bestyrelsesmøde den / Hans Helge Andersen Ove Hansen Hans Ole Olesen Formand Næstformand Leif Rasmussen Knud Aage Thiemer Sven-Erik Madsen Nina Andersen

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 11. august 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 11. august 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 11. august 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL...3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN...3 3.

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 11. juni 2015 Kl. 18:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 11. juni 2015 Kl. 18:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 11. juni 2015 Kl. 18:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 8. oktober 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 8. oktober 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 8. oktober 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 02. oktober 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 02. oktober 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 02. oktober 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 7. april 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 7. april 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 7. april 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 3. april 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 3. april 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 3. april 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 4. februar 2013, kl. 16:00 Mødested: Mindegade 17A

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 4. februar 2013, kl. 16:00 Mødested: Mindegade 17A - rammen for livet Referat Ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 4. februar 2013, kl. 16:00 Mindegade 17A Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Godkendelse af revisionsprotokollat samt årsregnskaberne

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 5. november 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 5. november 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 5. november 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 14. januar 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 14. januar 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Refer Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 14. januar 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Refer: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3. SAGER

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 13. august 2015 Kl. 18:00 - Bemærk mødetidspunktet Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 13. august 2015 Kl. 18:00 - Bemærk mødetidspunktet Mindegade 17A, Vejle Refer Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 13. august 2015 Kl. 18:00 - Bemærk mødetidspunktet Mindegade 17A, Vejle Refer: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 04. september 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 04. september 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 04. september 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN...

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 3. november 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 3. november 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 3. november 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 6. marts 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 6. marts 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 6. marts 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 05. september 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 05. september 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A - rammen for livet Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 05. september 2013, kl. 17:30 Mindegade 17A Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Bestyrelsesprotokol... 3 2. Formanden orienterer...

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Lotte Vestergaard, Hans Ole Olesen, Leif Rasmussen,

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 6. oktober 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 6. oktober 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 6. oktober 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Afdeling 42 referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 13. april 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget

Afdeling 42 referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 13. april 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Afdeling 42 referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 13. april 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A. Deltagere: Afbud: Fraværende: Knud Erik, Ole, John, Max, Kim, Dorthe, Anita,

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 08. december 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 08. december 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 08. december 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3

Læs mere

Torsdag, den 9. januar 2014, kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Torsdag, den 9. januar 2014, kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 9. januar 2014, kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Orientering om beboerrådgiverens arbejde... 3 2. Markedsføring...

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 14. august 2014 Kl. 17:00 Kvartershuset, Løget Høj 2A

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 14. august 2014 Kl. 17:00 Kvartershuset, Løget Høj 2A Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 14. august 2014 Kl. 17:00 Høj 2A Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 4 3. SAGER TIL BESLUTNING...

Læs mere

Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Lotte Vestergaard,

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Ove Hansen, Hans Ole Olesen, Knud Aage Thiemer,

Læs mere

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 6. februar 2015 Referat Den 29. januar 2015 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 81 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Beboerdemokrati AAB Vejle

Beboerdemokrati AAB Vejle Beboerdemokrati AAB Vejle Som et led i AAB Vejles strategiproces har der været arbejdet med strategien for beboerdemokratiet. Der har i strategiprocessen været fokuseret på følgende elementer: Roller og

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART.

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART. 12.02.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 7. februar 2012 kl. 16.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Bendt Nielsen Sekretær Dan Christensen (fra pkt. 4) Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Referat af Organisationsbestyrelsesmøde nr. 97. Konstituerende møde

Referat af Organisationsbestyrelsesmøde nr. 97. Konstituerende møde Caspar Brands Plads 3A, 4220 Korsør Tlf.: 5857 1800 Kontaktperson: Morten Folsø Nielsen Mailadr.: morten@bo4220.dk Referat af Organisationsbestyrelsesmøde nr. 97. Konstituerende møde Mødet afholdt : Lørdag

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. mandag den 27.april 2015 kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Susanne Karlsson Birgitte Pedersen Morten Wulff-

Læs mere

Køge Boligselskab. Eventuelt... 8

Køge Boligselskab. Eventuelt... 8 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2011 Tjørnevej 2, kl. 19.00 Mandag den 9. maj 2011 Pkt. 6. Hastrupparkens økonomi og udlejning 4 Pkt. 7 Helhedsplan for Hastrupparken 5 Pkt.

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Pkt. 7. Selskabet udlejning 4 Pkt. 8. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27. september 2016 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Deltagere: Ulla Varneskov, Ove Hansen, Tage Majgaard, John Lassen og Karen Sommer Møller.

Deltagere: Ulla Varneskov, Ove Hansen, Tage Majgaard, John Lassen og Karen Sommer Møller. Referat fra møde d. 28. april 2015 kl. 16.30-18 Deltagere: Ulla Varneskov, Ove Hansen, Tage Majgaard, John Lassen og Karen Sommer Møller. Afbud: Knud Aage Thiemer Dagsorden: 1. Hvad gør vi ved Knud Aage

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-02-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-03-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 10. januar 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 10. januar 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A - rammen for livet Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 10. januar 2013, kl. 17:30 Mindegade 17A Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Markedsføring... 3 2. Bestyrelsesprotokol... 3 3. Formanden

Læs mere

Torsdag den 15. juni 2017 kl

Torsdag den 15. juni 2017 kl 22. juni 2017 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 17.08: Torsdag den 15. juni 2017 kl. 14.30 Tilstede: June Larsen, Lindy Nymark Christensen, Martin E.H. Jacobsen, Jytte G. Hansen, Inez Bach, Annica Dahlgren,

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Til samtlige beboere i afdeling 29, Finlandsparken Vejle, den 14. maj 2014 Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Hermed følger et kort referat af det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

Referat fra Forum for Koordination og Udvikling d. 17. maj 2016

Referat fra Forum for Koordination og Udvikling d. 17. maj 2016 Referat fra Forum for Koordination og Udvikling d. 17. maj 2016 Mødedato Tirsdag d. 17. maj 2016 Mødested / lokale Skolegade 1, lokale 2325 Mødetidspunkt Kl. 9.00 Sluttidspunkt Kl. 10.20 Deltagere Tommy

Læs mere

Forum for Koordination og Udvikling

Forum for Koordination og Udvikling Teknik & Miljø Refer til mødet i Forum for Koordinion og Udvikling 2. maj 2017 i Lokale 2325, Skolegade 1, 7100 Vejle Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse af dagsorden og refer 1 2 Værtsskab

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 side nr. 377 Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Christina Søby 1. suppleant

Læs mere

Afdeling 42 dagsorden til afdelingsbestyrelsesmødet d. 3. august 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget

Afdeling 42 dagsorden til afdelingsbestyrelsesmødet d. 3. august 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Afdeling 42 dagsorden til afdelingsbestyrelsesmødet d. 3. august 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A. Deltagere: Afbud: Fraværende: John, Knud Erik, Max, Dorthe, Anita og

Læs mere

Torsdag den 10. oktober 2019 kl

Torsdag den 10. oktober 2019 kl 3. oktober 2019 Der indkaldes hermed til bestyrelsesmøde nr. 19.08: Torsdag den 10. oktober 2019 kl. 18.00 19.08.01 Godkendelse af dagsorden Dagsorden udsendt den 3. oktober 2019. At dagsordenen godkendes.

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde mandag den 05.oktober 2015, kl , på boligorganisationens kontor, Estrupsgade 12.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde mandag den 05.oktober 2015, kl , på boligorganisationens kontor, Estrupsgade 12. Referat af ordinært bestyrelsesmøde mandag den 05.oktober 2015, kl. 16.00, på boligorganisationens kontor, Estrupsgade 12. Tilstede var: (JN) Joan Nielsen (SJ) Steen Johansen TP) Teddy Pedersen (SI) Susse

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe torsdag 15. maj 2014

Boligpolitisk Styregruppe torsdag 15. maj 2014 BPS 15. maj 2014 Boligpolitisk Styregruppe torsdag 15. maj 2014 Mødedato Torsdag d. 15. maj 2014 Mødested BYLAB i Teknik og miljøforvaltningen. Kirketorvet 2 Mødetidspunkt Kl. 16.00 Forventet sluttidspunkt

Læs mere

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde.

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. februar 2013, kl. 18.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 15. november 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 15. november 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde lørdag den 16. december, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 15.

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 6. marts 2018

Hovedbestyrelsesmøde 6. marts 2018 Hovedbestyrelsesmøde 6. marts 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 6. marts 2018 Tid 17.30 19.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Per Knudsen Tom Niekrenz

Læs mere

Referat Den 5. oktober 2015

Referat Den 5. oktober 2015 Hvidovre, den 9. oktober 2015 Referat Den 5. oktober 2015 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 33 Mødested: Afdeling 6, Trivselshuset Mødetid kl. 16.30 Palle sørger for at købe lidt

Læs mere

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 15. august 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 15. august 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A - rammen for livet Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 15. august 2013, kl. 17:30 Mindegade 17A Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Gennemgang af energiledelsesrapportering for året 2012...

Læs mere

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. REFERAT Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Forslag til repræsentantskabsmødet vedtægter ALBOAs kursusudvalg er

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni 2016, kl Afbud: Ulla Dinesen. 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt.

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni 2016, kl Afbud: Ulla Dinesen. 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 18. maj

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 32 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Fonden kan på denne baggrund oplyse, at ovennævnte boligområde er prækvalificeret til tilskud til boligsocial indsats.

Fonden kan på denne baggrund oplyse, at ovennævnte boligområde er prækvalificeret til tilskud til boligsocial indsats. Bo i Lemvig Rådhusvænget 4 7620 Lemvig Prækvalifikation til støtte til Lemvig I henhold til lov om almene boliger 91a og Landsbyggefondens regulativ af 19. marts 2015 om tilskud til boligsocial indsats

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 27-05-2015 Slotsgade 20, 4800 Nykøbing F. 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 22. december 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 18. december 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken Dagsorden til bestyrelsesmøde 19-12-2012 MEDBORGERHUSET KORSKÆR Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 19. december 2012, kl. 15.45 i Medborgerhuset, Korskærparken Indkaldt til mødet: Lone Hartung, Else

Læs mere

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 7. marts 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 7. marts 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A - rammen for livet Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 7. marts 2013, kl. 17:30 Mindegade 17A Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Bestyrelsesprotokol... 3 2. Konstituering... 3 3. Tegnings-

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 10. august 2016 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 10. august 2016 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 21. september, kl. 17.30. Afbud: Ella Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 10.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 29. august 2019

Referat af bestyrelsesmøde den 29. august 2019 side nr. 390 Referat af bestyrelsesmøde den 29. august 2019 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen (Afbud) Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Christina

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Svend Aage Jacobsen, formand Mathias Knudsen, næstformand Linda Lassen, medlem

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Svend Aage Jacobsen, formand Mathias Knudsen, næstformand Linda Lassen, medlem Solgårdens Ældreboliger S/I Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 28. maj 2015 kl. 15.00 samtidig med dette møde er der møde vedr. Ejerforeningen, på Solgården, Lundbyesvej 36, Bedsted,

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere:

Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere: 15.04. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Dan Christensen Sekretær Bendt Nielsen, fra pkt. 10 Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 22-10-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Afbud Referent Mødeleder Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 28-08-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Anders Enevoldsen, Knud Weiss, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin.

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 19. april 2018 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 26. april 2018 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2014 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligforening Odense Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Referat Sted Start 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Deltagere, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Per Carstens, og Lars Olsen. Endvidere deltog og direktør Deltog ikke Referent Dirigent Der var afbud

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia 99

Boligselskabet Futura Fredericia 99 Boligselskabet Futura Fredericia 99 Referat for ordinært organisationsbestyrelsesmøde den 16. juni 2010 kl. 17.00, mødet fandt sted i fælleshuset på Thygesmindevej. 1. Velkomst ved formanden 2. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden Den 21. marts 2019

Dagsorden Den 21. marts 2019 Glostrup, den 13. marts 2019 Dagsorden Den 21. marts 2019 Mødeart: FA09 - Bestyrelsesmøde Mødested: Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup Mødetid: kl. 17.00 Deltagere: Nikolaj Jørgensen Else Janhøj Palle

Læs mere

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2)

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Referat Den 28. august 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 26. august 2014

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Referat af bestyrelsesmøde afholdt tirsdag den 9.12.2014 kl. 19.00. Til stede var: Afbud fra: Leif Eide Nielsen, Preben Crillesen, Susan Christiansen, Kurt Simonsen, Dagny

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 22. oktober 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen tirsdag den 6. september 2016, kl. 16.30, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30. Side 191/5 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Aase Andersen, Arne Olesen, Michael Jørgensen, Henny Rasmussen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Referat Sted Start 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere deltog suppleant

Læs mere

Afdeling 42 afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A.

Afdeling 42 afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A. Afdeling 42 afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A. Deltagere: Afbud: Fraværende: Kim L. og Poul Erik under pkt. 1 Knud Erik, Ole Dorthe,

Læs mere

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding.

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Kolding Ældreboligselskab 23 Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsens

Læs mere

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. februar 2013, kl Administrationskontoret, Sportsvej 10

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. februar 2013, kl Administrationskontoret, Sportsvej 10 Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. februar 2013, kl. 16.30 Administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: David Nielsen-Ourø, Flemming Jensen, Svend Lyster, Orla Neumann og Niels-Peter

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 726 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 2. maj 2013 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 16.04.2009

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 16.04.2009 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 16.04.2009 X Søren Høgsberg Bestyrelsesformand X Helle M. Jensen næstformand X Helle H. Pedersen bestyrelsesmedlem Børge Sørensen bestyrelsesmedlem X Per Hasager

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Forum for Koordination og Udvikling - Referat d. 5. februar 2012

Forum for Koordination og Udvikling - Referat d. 5. februar 2012 Forum for Koordination og Udvikling - Referat d. 5. februar 2012 Mødedato 5. februar 2013 Mødested / lokale Skolegade, lok. 2325 Mødetidspunkt Kl. 13 Sluttidspunkt Kl. 15 Deltagere Niels Ågesen, Tommy

Læs mere

Referat Den 3. november Hvidovre, den 4. november HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 28 Mødested: Mødetid kl. 16.

Referat Den 3. november Hvidovre, den 4. november HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 28 Mødested: Mødetid kl. 16. Hvidovre, den 4. november 2014 Referat Den 3. november 2014 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 28 Mødested: Afdeling: Strandmarksvej 27 A Mødetid kl. 16.30 Deltagere: Georg Jensen

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 696 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært bestyrelsesmøde torsdag den 17. juni 2010 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 21. maj 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 28. maj 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 30. oktober 2017 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård mandag den 2. oktober

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 25-03-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde den 19. maj 2015 i Kvartershuset, Løget Høj 2A

Ordinært afdelingsmøde den 19. maj 2015 i Kvartershuset, Løget Høj 2A Til samtlige beboere i afdeling 42, Løget By Vejle, den 20. maj 2015 Ordinært afdelingsmøde den 19. maj 2015 i Kvartershuset, Løget Høj 2A Hermed følger et kort referat af det ordinære afdelingsmøde, således

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 11. november 2014 kl. 18.30. Deltagere: Næstformand Dan Christensen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 11. november 2014 kl. 18.30. Deltagere: Næstformand Dan Christensen 14.11. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 11. november 2014 kl. 18.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Dan Christensen Sekretær Bendt Nielsen Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter

Læs mere

Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen, Marie-Luise Sand, Uni Søgaard, Jette Bergenholz Bautrup, Henning Andersen, Per Elshave og Mia Hedlund.

Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen, Marie-Luise Sand, Uni Søgaard, Jette Bergenholz Bautrup, Henning Andersen, Per Elshave og Mia Hedlund. Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde Fredag den 24. februar 2012 kl. 16.00 lørdag den 25. februar 2012 kl. 13.00 Prindsen i Roskilde, Algade 13, 4000 Roskilde Bestyrelsen Bjørn Petersen, Karen Levin

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 29-04-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 153, mandag den 11. november 2013 kl. 16.00.

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 153, mandag den 11. november 2013 kl. 16.00. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 153, mandag den 11. november 2013 kl. 16.00. Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 4. september 2018

Hovedbestyrelsesmøde 4. september 2018 Hovedbestyrelsesmøde 4. september 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 4. september 2018 Tid 17.30 19.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Tom Niekrenz

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Referat. Møde i Bestyrelsen for BoligSocialt Hus d. 30. november : I Selskabslokalet, Glentevej 85, 5000 Odense C, Rising.

Referat. Møde i Bestyrelsen for BoligSocialt Hus d. 30. november : I Selskabslokalet, Glentevej 85, 5000 Odense C, Rising. Referat Møde i Bestyrelsen for BoligSocialt Hus d. 30. november 2016 16:00-19.30 I Selskabslokalet, Glentevej 85, 5000 Odense C, Rising. Deltagere: Afbud: Jacob Michaelsen, René Bøye, Søren Damgaard, Pia

Læs mere