Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 04. september 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 04. september 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle"

Transkript

1 Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 04. september 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

2 Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 A. OPFØLGNING PÅ TV2 - REKLAME... 3 B. EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE AFDELING C. INSTITUTION I LØGET SAGER TIL BESLUTNING... 4 A. VALG TIL TREFOR... 4 B. DEN SOCIALPSYKIATRISKE INDSATS SAGER TIL DRØFTELSE... 5 A. STATUS PÅ DRIFTEN... 5 B. EVALUERING AF TUREN TIL DOMEA FREDERIKSSUND... 6 C. ENERGILEDELSESRAPPORT D. VEDTAGNE OVERENSKOMSTER... 7 E. ÆNDRING AF JULEGAVESTØRRELSEN SAGER TIL EFTERRETNING... 8 A. REFERATER FRA AFDELINGSBESTYRELSESMØDER... 8 B. REFERATER FRA ANDRE MØDER... 8 C. RESTANCER... 8 D. TOMGANG... 8 E. BYGGESAGER EVENTUELT MØDEKALENDER

3 Referat: Blad nr.: 3 Deltagere: Hans Helge Andersen, Hans Ole Olesen, Leif Rasmussen, Knud Aage Thiemer, Ove Hansen, Susanne Vestergaard, Sven-Erik Madsen, Steen R. Andersen, Tommy Mølgaard og Kim Lassen. Det blev markeret, at Hans Ole Olesen havde været medlem af AABs hovedbestyrelse i 20 år. Han indtrådte, som første suppleant, i bestyrelsen den 19. august Som tillæg til den udsendte dagsorden er tilføjet nyt punkt 3 b, Den socialpsykiatriske indsats. 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL Godkendelse af mødereferatet fra den sendt pr. mail den 26. august Referatet blev godkendt og underskrevet. 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN a. Opfølgning på TV2 - reklame På de to forudgående bestyrelsesmøder har der været drøftelser omkring TV2 reklame. Der gives en status herpå. På sidste møde blev der stillet spørgsmål til seertallet. TV2 har oplyst, at tallene passer. Der er taget skridt til en indledende dialog om en mindre omfordeling af de midler der er modtaget i forbindelse med Kombineret udlejning. Ministeriet er forespurgt om der kan ske en flytning af midler til at styrke den særlige markedsføringsindsats i Løget By og dermed give mulighed for at kunne give tilskud til en TV-kampagne i niveauet kr. Der er endnu ikke endelige udmeldinger fra ministeriet men de er indstillet på, at indgå i en dialog herom. Tommy Mølgaard oplyste, at der nu er tal fra Løget, der viser, at 11 ud af 24 tilbud til lejere, der har søgt boliger i Løget, er blevet afvist og dermed bliver tomgangslejen på disse lejemål dækket af midler fra ministeriet, men der skal fortsat ske forsøg på udlejning af disse bolgier også. Der var en kort drøftelse af hvorledes AABs andel af udgifterne til reklamer i TV2 finansieres Hans Helge Andersen tilkendegav, at der på ny skulle ses på markedsføringsbudgettet, med henblik på at finde pengene i budgettet 2014/2015. Af emner blev studiestartkampagnen, ramme for events, beboerdemokrater samt De gule Sider nævnt. Ledergruppen vil til mødet i oktober, fremkomme med oplæg til muligheder herfor.

4 Referat: Blad nr.: 4 b. Ekstraordinært afdelingsmøde afdeling 12 Der holdes et ekstraordinært afdelingsmøde den 3. september 2014, i afdeling 12, hvor beslutning fra afdelingsmødet i maj måned, omkring etablering af P-pladser i gården skal drøftes../. Indkaldelsen til mødet er vedhæftet. På det ekstraordinære afdelingsmøde blev det besluttet, at beslutningen om etablering af P- pladser i gården skal ved en urafstemning. c. Institution i Løget Der har, sammen med Vejle Kommune, været arbejdet med en løsning på institution i Løget By../. Der er udarbejdet et nyt økonomisk overslag. Overslaget er vedlagt../. Der er udarbejdet en budgetredegørelse for projektet. Redegørelsen er vedlagt. Forudsætninger der er indarbejdet i projektet er: at der ikke bliver opkrævet administrationsbidrag at AAB giver afkald på byggesagshonorar, jf. bekendtgørelsen at AAB giver afkald på bestyrelsesvederlag, jf. bekendtgørelsen Hans Helge Andersen gav en orientering om de afholdte drøftelser, der har været i forbindelse med ovenstående sag. Steen R. Andersen gav en redegørelse for forløbet, der bl.a. havde til formål at afklare spørgsmålet om hvorvidt projektet skal blive til noget eller ej. Der havde været spørgsmål om eventuelle uforudsete udgifter til fundering og vinterforanstaltninger samt belægninger omkring institutionen. Det afsatte beløb på til belægning, veje og stier udenfor institutionens område er derfor nu ændret til dækning af disse forhold. Ændringer i forhold til veje og stier udenfor vuggestuen indgår således i den samlede fysiske helhedsplan. Tommy Mølgaard oplyste, at kommunen havde stillet spørgsmål til størrelsen af kommunegarantiens størrelse og måden garantien beregnes på. Det blev oplyst, at det i henhold til byrådsgodkendelsen, er Vejle kommune skal afholde eventuelle merudgifter, da der blev stillet spørgsmål til eventuelle ekstraregninger. Kommunen vil være med hele vejen igennem projektet herunder byggemøder osv. Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning, og på baggrund heraf, kan der arbejdes videre med sagen. 3. SAGER TIL BESLUTNING a. Valg til TreFor TreFor har på deres hjemmeside anvist hvorledes der opstilles kandidater til TreFors repræsentantskab. På mødet vil der blive givet en orientering fra møde, der afholdes 2. september /. Mail af 27. august 2014 er vedhæftet.

5 Referat: Blad nr.: 5 Der skal træffes beslutning om hvem og med hvor mange kandidater AAB skal opstille til valget til TreFors repræsentantskab. Hans Helge Andersen uddelte et kort referat fra afholdt møde den 2. september 2014 hos TreFor. AAB har ca. 500 fællesmålere, der vil kunne give ca. 5 medlemmer i repræsentantskabet. Det blev oplyst, at Vejle Kredsen har 38 repræsentantskabsmedlemmer hvoraf det kræver 7 stemmer for en plads i bestyrelsen. Følgende har tilkendegivet at de ønsker at stille op til TreFors repræsentantskab. Hans Ole Olesen, Knud Aage Thiemer, Susanne Vestergaard, Hans Helge Andersen, Ove Hansen, Steen R. Andersen samt Kim Lassen. b. Den socialpsykiatriske indsats Den Boligpolitiske Styregruppe (BPS) har på sit møde den 21. august 2014 besluttet, efter indstilling, at boligorganisationerne hver udpeger minimum 1 område som pilotområde fra deres organisation hvorefter BPS vælger 1-2 blandt forslagene, der skal være pilotområde. Formandsskabet indstiller at AAB udpeger Vestbyen f. eks. Skolegade, Mindegade, Haraldsgade, Valdemarsgade samt at hovedbestyrelsesmedlem, Susanne Vestergaard, der med sine faglige kompetencer vil være den rette AAB repræsentant med hensyn til kontakt til forvaltningens forebyggende medarbejdere En enig bestyrelse godkendte indstillingen. 4. SAGER TIL DRØFTELSE a. Status på driften Der gives en status på driften omfattende byggesager, økonomi, udlejning, markedsføring,./. Udarbejdet notat Status på driften, september 2014 er vedlagt. Steen R. Andersen gav en supplerende redegørelse til byggesagerne. I afdeling 17 har der været afholdt møde med afdelingsbestyrelsen, hvor der er givet status på byggesagen. Anlægsbudgettet har været gennemgået på ny, herunder omkostningssiden. I forhold til de første budgetter er renteniveauet nu mere gunstigt herunder også de afledte ydelser på realkreditlånene. Resultatet af revisionen viser, at projektet kan gennemføres inden for rammerne af den huslejestigning der blev vedtaget på det besluttende afdelingsmøde til trods for, at der er en merudgift.

6 Referat: Blad nr.: 6 Projektforslaget skal nu efter endelig bearbejdning forelægges Byggeudvalget, hvorefter det sendes til Landsbyggefonden, for vurdering af øget støtte. Det forventes at projekteringsprocessen derefter kan genoptages. I afd. 1 skal der ske en opfølgning med afdelingsbestyrelsen efter gennemførte lydmålinger, og mulighed for yderligere destruktive undersøgelser af køkkentårn. I afdeling 26 arbejdes der med lukning og forøgelse af de eksisterende altaner. Kim Lassen gav supplerende bemærkninger til økonomiafsnittet i Status på driften. Det blev oplyst, at de første huslejerestancer ca stykker, er sendt til advokatfirmaet Ladegaard og Rasmussen i Horsens. Tommy Mølgaard kunne oplyse, at der pr. 4. september samlet set er 60 tomme boliger hvoraf 44 er i afdeling 41 og 42 i Løget By. Der er lavet en aftale med Campus Vejle om udlejning af ungdomsboliger. I forbindelse med aftalen gives der en gratis opnotering fra AAB til alle de nuværende elever på Sports College og skolen sørger for, at de sker betaling af første års ajourføring. Aftalen har allerede medført udlejning af en række boliger i Bomuldsspinderiet og der er ønske om flere. En opgørelse af ventelisten pr. 4. september viser, at der er personer på ventelisten. Post Danmark gav ekstra synlighed og i perioden august 2014 blev der opnoteret 32 nye medlemmer via AABs hjemmeside. Kampagne Jo mere vi er sammen igangsættes i weekenden 6-7. september brochuren blev udleveret og det bemærkes, at kampagnen er rettet mod udlejning af tomgangsboliger og de vil hele tiden kunne følges på hjemmesiden ledige boliger. Status til driften blev taget til efterretning. b. Evaluering af turen til Domea Frederikssund Hovedbestyrelsen har sammen med teknisk afdeling og ledergruppen været på studietur til Domeas Servicecenter i Frederikssund. Der blev givet en orientering om hvorledes organisering i Servicecentret var blevet gennemført. Servicecentret havde ikke noget med udlejning og økonomi at gøre. Dette blev varetaget af Domea i København. Materialet fra studieturen er blevet udsendt via mail den 24. august Der skal ske en evaluering af turen. Der var enighed om, at det var en god og inspirerende tur, der gav idéer at arbejde videre med. Der var en opfordring til at arbejde videre med elektronisk syn og til at teknisk afdeling kunne lave en studietur og se dette i praksis. Der er en åben invitation fra Fælles Bo i Herning til at se elektronisk syn. Begrebet blå og grønne mænd blev drøftet. AABs varmemestre kan sidestilles med de blå mænd mens at de grønne mænd svarer til AABs ejendomsfunktionærer. Steen R. Andersen fortalte, at der er grobund i teknisk afdeling til at se på muligheder, men at det samtidig skal ses i en større sammenhæng. Teknisk afdeling vil gøre brug af invitationen.

7 Referat: Blad nr.: 7 c. Energiledelsesrapport 2013 Inspektør Jens Kongerslev har i lighed med tidligere år udarbejdet en Årsopgørelse over ressourceforbruget i AAB for Den samlede udgift i 2013 for varme, el og vand beløb sig til 47,5 mill.kr. mod 47,8 mill.kr. i /. Årsopgørelse over ressourceforbruget i AAB 2013 er vedlagt. Giver rapporten anledning til spørgsmål, kan disse sendes til Steen R. Andersen, der så vil samle op med svar på mødet. Der blev givet udtryk for, at det var en god rapport. Steen R. Andersen oplyste, at TreFor har hævet varmeprisen i januar med 11 pct. derudover hævet prisen yderligere midt på året, således at det i gennemsnit over året svarer til en stigning på 17 pct,. Taget til efterretning. d. Vedtagne overenskomster De overenskomster som Boligselskabernes Landsforening forhandler landsdækkende blev godkendt umiddelbart før sommerferien. Vedhæftet er overenskomsterne, for perioden , til orientering:./. Handel og kontor./. Faglig Puls./. Akademikere./. ESL AABs hovedbestyrelse giver ledergruppen mandat til forhandling af lokalaftaler, hvor de kommende lokalaftaler i højere grad afspejler de vilkår, der er gældende i de landsdækkende overenskomster som BL forhandler og at der skal ske en gennemgang af de gældende lokalaftaler med det formål at udluse historiske og traditionsbestemte vilkår, når disse holdes op mod den skete udvikling. AABs tillidsfolk indkaldes til møde for en orientering om baggrunden for hovedbestyrelsen mandat til ledergruppen til kommende forhandlinger af lokalaftaler. e. Ændring af julegavestørrelsen Der har været fremsat et ønske om at droppe de årlige påskeæg og i stedet for overføre beløbet til julegaverne. Susanne Vestergaard indstiller at påskeæggene afskaffes og i stedet for overføres beløbene herfra til køb af større julegaver

8 Referat: Blad nr.: 8 En enig bestyrelse besluttede at afskaffe påskeæggene og overfører beløbet til indkøb af større julegaver, svarende til en værdi af kr. 88,50 pr. person. Der var en kort drøftelse af muligheden for at kunne holde BL-kurser i eget regi, som følge af at priserne på BL-kurserne er blevet dyre. 5. SAGER TIL EFTERRETNING a. Referater fra afdelingsbestyrelsesmøder./. Referater fra afdelingsbestyrelsesmøder i afdelingerne 08, 12, 15, 37 og 42 Taget til efterretning. b. Referater fra andre møder Ingen referater c. Restancer./. Der vedlægges oversigt over huslejerestancer pr. 21. august 2014./. Der vedlægges oversigt over flytterestancer pr. 28. august 2014./. Der vedlægges oversigt over lejeledighed, tab og indvundet afskrevne debitorer pr. 31. august 2014 Taget til efterretning. d. Tomgang./. Der vedlægges oversigt over tomgang pr. 31. august 2014 Taget til efterretning. e. Byggesager./. Der vedlægges notat om status på byggesagerne Notatet er indarbejdet i notat Status på driften, september 2014

9 Referat: Blad nr.: 9 6. EVENTUELT Hans Helge Andersen orienterede om, at Vejle Kommune har affaldsplan i høring. På vegne af boligorganisationerne i Vejle indsender AAB boligorganisationernes bemærkninger hertil. Bemærkningerne blev udleveret. Der var en kort drøftelse af muligheden for at samle boligområder i større enheder og på den måde udelukke personer, der kan volde problemer fra et boligområde. Hans Helge Andersen orienterede om, at Vikki er fratrådt fællessekretariatet BoLiv Vejle. Steen R. Andersen orienterede om, at ESL og AAB har afholdt møde hvor der er enighed om, at man er uenige omkring afregningen af feriepenge over for ejendomsfunktionærerne. Den fortsatte prces overgår nu til behandling i hovedorganisationerne BL og ESL. BRF Kredit har inviteret til Netværksmøde den 2. oktober 2014 i tidsrummet kl. 15:30 17:00 hos Green Tech i Lysholtparken. Mødet bliver afholdt i samarbejde med BRF Kredit, Boliv Vejle og Vejle Kommune. AAB vil deltage i mødet. Der blev givet en kort orientering om, at AABs EDB-servere, der er fra marts 2007 bliver, udskiftet, bl.a. for at sikre den fortsatte drift.

10 Referat: Blad nr.: MØDEKALENDER Hovedbestyrelsesmøde / driftsmøde Almene Boligdage i Bella Centret Tema: Hvordan skal vi bo i fremtiden? Formandsmøde Repræsentantskabsfest/studietur FællesBo Herning og Holstebro Hovedbestyrelsesmøde / kapitalforvaltere afkastrapportering Hovedbestyrelsesmøde / strategimøde Hovedbestyrelsesmøde / markedsføringsplan / driftsmøde Formandsmøde Juleafslutning, kl Mødet slut kl. 21:00 Kim Lassen Referent Referat godkendt på bestyrelsesmøde den / Hans Helge Andersen Ove Hansen Hans Ole Olesen Formand Næstformand Leif Rasmussen Knud Aage Thiemer Susanne Vestergaard Sven-Erik Madsen

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 02. oktober 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 02. oktober 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 02. oktober 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 11. juni 2015 Kl. 18:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 11. juni 2015 Kl. 18:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 11. juni 2015 Kl. 18:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 8. oktober 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 8. oktober 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 8. oktober 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 7. april 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 7. april 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 7. april 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 14. august 2014 Kl. 17:00 Kvartershuset, Løget Høj 2A

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 14. august 2014 Kl. 17:00 Kvartershuset, Løget Høj 2A Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 14. august 2014 Kl. 17:00 Høj 2A Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 4 3. SAGER TIL BESLUTNING...

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 11. august 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 11. august 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 11. august 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL...3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN...3 3.

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 6. marts 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 6. marts 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 6. marts 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 3. april 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 3. april 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 3. april 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Torsdag, den 9. januar 2014, kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Torsdag, den 9. januar 2014, kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 9. januar 2014, kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Orientering om beboerrådgiverens arbejde... 3 2. Markedsføring...

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 13. august 2015 Kl. 18:00 - Bemærk mødetidspunktet Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 13. august 2015 Kl. 18:00 - Bemærk mødetidspunktet Mindegade 17A, Vejle Refer Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 13. august 2015 Kl. 18:00 - Bemærk mødetidspunktet Mindegade 17A, Vejle Refer: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING

Læs mere

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 4. februar 2013, kl. 16:00 Mødested: Mindegade 17A

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 4. februar 2013, kl. 16:00 Mødested: Mindegade 17A - rammen for livet Referat Ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 4. februar 2013, kl. 16:00 Mindegade 17A Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Godkendelse af revisionsprotokollat samt årsregnskaberne

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 08. december 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 08. december 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 08. december 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 6. oktober 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 6. oktober 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 6. oktober 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 5. november 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 5. november 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 5. november 2015 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3

Læs mere

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 05. september 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 05. september 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A - rammen for livet Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 05. september 2013, kl. 17:30 Mindegade 17A Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Bestyrelsesprotokol... 3 2. Formanden orienterer...

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Lotte Vestergaard, Hans Ole Olesen, Leif Rasmussen,

Læs mere

Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Lotte Vestergaard,

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 14. januar 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 14. januar 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Refer Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 14. januar 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Refer: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3. SAGER

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 3. november 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 3. november 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 3. november 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 696 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært bestyrelsesmøde torsdag den 17. juni 2010 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 10. januar 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 10. januar 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A - rammen for livet Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 10. januar 2013, kl. 17:30 Mindegade 17A Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Markedsføring... 3 2. Bestyrelsesprotokol... 3 3. Formanden

Læs mere

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 6. februar 2015 Referat Den 29. januar 2015 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 81 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Ove Hansen, Hans Ole Olesen, Knud Aage Thiemer,

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 20. marts 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

Afdeling 42 referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 13. april 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget

Afdeling 42 referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 13. april 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Afdeling 42 referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 13. april 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A. Deltagere: Afbud: Fraværende: Knud Erik, Ole, John, Max, Kim, Dorthe, Anita,

Læs mere

REFERAT AF KONST. BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 13. OKTOBER 2010

REFERAT AF KONST. BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 13. OKTOBER 2010 REFERAT AF KONST. BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 13. OKTOBER 2010 X Robert Thorsen Bestyrelsesformand X Lars Hansen Næstformand X Heidi Bindløv Bestyrelsesmedlem X Hans-Jørgen Krickhahn Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Forum for Koordination og Udvikling

Forum for Koordination og Udvikling Teknik & Miljø Refer til mødet i Forum for Koordinion og Udvikling 2. maj 2017 i Lokale 2325, Skolegade 1, 7100 Vejle Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse af dagsorden og refer 1 2 Værtsskab

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 12. maj 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 12. maj 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 12. maj 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3. SAGER

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia 99

Boligselskabet Futura Fredericia 99 Boligselskabet Futura Fredericia 99 Referat for ordinært organisationsbestyrelsesmøde den 16. juni 2010 kl. 17.00, mødet fandt sted i fælleshuset på Thygesmindevej. 1. Velkomst ved formanden 2. Godkendelse

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30. Side 106/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Lene Rasmussen, Henny Rasmussen, Eva Carlsen.

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-02-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 30-04-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Protokol af møde den 24. juni 2014 blev godkendt.

Protokol af møde den 24. juni 2014 blev godkendt. 14.08. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 18. august 2014 kl. 18.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Dan Christensen Sekretær Bendt Nielsen Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaare G. Graversen, Formand Helga Arildskov, Næstformand Lynge Andersen Lone Haue Bentsen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaare G. Graversen, Formand Helga Arildskov, Næstformand Lynge Andersen Lone Haue Bentsen Boligselskabet Domea Nørre-Snede Referat fra organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 9. juni 2015 kl. 14.00 Mødet blev holdt i Fælleslokalet på Plejecenter Bavnehøj, Nørre-Snede. Mødet blev holdt sammen

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød.

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. 25. juni 2015 Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Lau Ostenfeldt, Frank Polauke (først fra punkt. 9), Olaf Wacherhausen, Brian Willandsen, Anni Rasmussen

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 32 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Referat Sted Start 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere deltog suppleant

Læs mere

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 15. august 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 15. august 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A - rammen for livet Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 15. august 2013, kl. 17:30 Mindegade 17A Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Gennemgang af energiledelsesrapportering for året 2012...

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 726 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 2. maj 2013 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

BOLIGSELSKABET BSB ERRITSØ

BOLIGSELSKABET BSB ERRITSØ BOLIGSELSKABET BSB ERRITSØ Referat fra bestyrelsesmøde Torsdag den 4. december 2014, kl. 16.15 på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia Indkaldt til mødet: Grethe Buch, Kim Nielsen, Rene Bavnsgaard,

Læs mere

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 7. marts 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A

- rammen for livet. Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 7. marts 2013, kl. 17:30 Mødested: Mindegade 17A - rammen for livet Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 7. marts 2013, kl. 17:30 Mindegade 17A Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Bestyrelsesprotokol... 3 2. Konstituering... 3 3. Tegnings-

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 22. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde 22. marts 2012 Side nr. 23 Referat af bestyrelsesmøde 22. marts 2012 Tilstede: Bestyrelsen: Afbud fra: Administrationen: Vicky Jensen Morten Glud Ulla Asmussen Erling Sørensen Chris Cully Birthe Blach Irene Madsen Graver

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger Boligselskabet Domea Solrød Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes tirsdag den 9. december 2014 kl. 17.00 i afdeling 3`s fælleslokale beliggende Christians Torv 84. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 733 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 6. februar 2014 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken

Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Henriksen, formand Poul Rasmussen, næstformand - afbud Dorte Sejerø - afbud Jens Klokhøj

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Henriksen, formand Poul Rasmussen, næstformand - afbud Dorte Sejerø - afbud Jens Klokhøj Boligselskabet Domea Vordingborg Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 26. august 2013 kl. 19.00 i Strandgårdens bestyrelseslokale beliggende Strandgade 2, 4760 Vordingborg. Dagsorden: 1

Læs mere

Afdeling 42 dagsorden til afdelingsbestyrelsesmødet d. 3. august 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget

Afdeling 42 dagsorden til afdelingsbestyrelsesmødet d. 3. august 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Afdeling 42 dagsorden til afdelingsbestyrelsesmødet d. 3. august 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A. Deltagere: Afbud: Fraværende: John, Knud Erik, Max, Dorthe, Anita og

Læs mere

Vedtægter for Bomiva

Vedtægter for Bomiva Vedtægter for Bomiva Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Bomiva. Organisationen har hjemsted i Skive Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret uden medlemsindskud. 3.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 15. november, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 23.

Læs mere

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær.

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær. Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca. 19.30 i selskabslokalet beliggende Højkær. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 19. april 2018 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 26. april 2018 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 21. maj 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 28. maj 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 27. januar 2014 kl. 17.00 I festlokalet, Vognmandsgade 16, kælderen, Frederiksværk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Vedtægter for Det selvejende Boligselskab

Vedtægter for Det selvejende Boligselskab Selskabets vedtægter Vedtægter for Det selvejende Boligselskab Hvidovre almennyttige Boligselskab Administrator: DAB 55 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Navn 1. Selskabets navn er Hvidovre almennyttige

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Arne Olesen, formand Bent Jørgensen, næstformand Viola Mathiasen (Kommunen) Janni Hansen Søren Larsen (Domea)

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Arne Olesen, formand Bent Jørgensen, næstformand Viola Mathiasen (Kommunen) Janni Hansen Søren Larsen (Domea) Boligselskabet Domea Fredensborg Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Onsdag den 24. november 2010 kl. 17.00 i Fælleshuset beliggende Rosenvænget 148, 3480 Fredensborg Dagsorden: 1 Godkendelse af

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 16.04.2009

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 16.04.2009 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 16.04.2009 X Søren Høgsberg Bestyrelsesformand X Helle M. Jensen næstformand X Helle H. Pedersen bestyrelsesmedlem Børge Sørensen bestyrelsesmedlem X Per Hasager

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Bente Christoffersen, formand Jørgen Cramer, næstformand - afbud Anne-Lise Hansen Bent Puggaard

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Bente Christoffersen, formand Jørgen Cramer, næstformand - afbud Anne-Lise Hansen Bent Puggaard Jægerspris Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 15. marts 2016 kl. 16.30 i Servicecentret beliggende Egeparken 4, Jægerspris Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Andels-Boligforening i daglig tale benævnt AAB.

1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Andels-Boligforening i daglig tale benævnt AAB. Vedtægter for Arbejdernes Andels-Boligforening Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Andels-Boligforening i daglig tale benævnt AAB. Stk. 2. Organisationen har

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Referat af bestyrelsesmøde afholdt tirsdag den 9.12.2014 kl. 19.00. Til stede var: Afbud fra: Leif Eide Nielsen, Preben Crillesen, Susan Christiansen, Kurt Simonsen, Dagny

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 17. DECEMBER 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 17. DECEMBER 2014 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligforening Odense Stk. 2. Organisationen

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 48

AAB Silkeborg Afdeling 48 AAB Silkeborg Afdeling 48 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 4. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 63 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Joan Nielsen Allan Oldenburg Jf. Administration:

Læs mere

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Lejerbo Stevns Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Stevns kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 side nr. 377 Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Christina Søby 1. suppleant

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2)

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Referat Den 28. august 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 26. august 2014

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde mandag den 05.oktober 2015, kl , på boligorganisationens kontor, Estrupsgade 12.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde mandag den 05.oktober 2015, kl , på boligorganisationens kontor, Estrupsgade 12. Referat af ordinært bestyrelsesmøde mandag den 05.oktober 2015, kl. 16.00, på boligorganisationens kontor, Estrupsgade 12. Tilstede var: (JN) Joan Nielsen (SJ) Steen Johansen TP) Teddy Pedersen (SI) Susse

Læs mere

DAGSORDEN. til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND. 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup

DAGSORDEN. til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND. 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup DAGSORDEN til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND Tid og sted: Onsdag den 19. maj 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup & Torsdag den 20. maj 2010 kl. 18.00 på Køgevej 46, 4000 Roskilde Afbud:

Læs mere

Formand Egon Soll bød velkommen til mødet, hvorefter der fortsattes med dagsorden:

Formand Egon Soll bød velkommen til mødet, hvorefter der fortsattes med dagsorden: Bestyrelsesmøde, onsdag den 15. februar 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Conny Lauritzen Birthe Hansen Poul E. Weber Leif Poulsen Steen Valentin

Læs mere

Repræsentantskabsmøde mandag den 28. november 2011, kl. 19.00 i beboerlokalerne - Knolden

Repræsentantskabsmøde mandag den 28. november 2011, kl. 19.00 i beboerlokalerne - Knolden Referat Repræsentantskabsmøde mandag den 28. november 2011, kl. 19.00 i beboerlokalerne - Knolden Til stede: Christian Thode, Bent Møller Knudsen, Beth Hørsted, Bøge P. K. Nielsen, Ella Frederiksen, Freddi

Læs mere

30. juni Torsdag den 30. juni 2016 kl afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden.

30. juni Torsdag den 30. juni 2016 kl afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. 30. juni 2016 28 Torsdag den 30. juni 2016 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. 1. Forhandlingsprotokol (bilag

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe torsdag 15. maj 2014

Boligpolitisk Styregruppe torsdag 15. maj 2014 BPS 15. maj 2014 Boligpolitisk Styregruppe torsdag 15. maj 2014 Mødedato Torsdag d. 15. maj 2014 Mødested BYLAB i Teknik og miljøforvaltningen. Kirketorvet 2 Mødetidspunkt Kl. 16.00 Forventet sluttidspunkt

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 6. marts 2019 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 28-10-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse Repræsentantskabet. Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune

Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse Repræsentantskabet. Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Afdeling 42 afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A.

Afdeling 42 afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A. Afdeling 42 afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A. Deltagere: Afbud: Fraværende: Kim L. og Poul Erik under pkt. 1 Knud Erik, Ole Dorthe,

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Domea Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 24. marts 2015 kl bestyrelseslokalet, St. Kirkestræde 17 B, 9800 Hjørring.

Domea Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 24. marts 2015 kl bestyrelseslokalet, St. Kirkestræde 17 B, 9800 Hjørring. Domea Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 24. marts 2015 kl. 14.00 bestyrelseslokalet, St. Kirkestræde 17 B, 9800 Hjørring. Dagsorden var: 1 Godkendelse af referat... 2 2 Domea

Læs mere

Boligselskabet Vissenbjerg

Boligselskabet Vissenbjerg Boligselskabet Vissenbjerg Referat af ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 14. januar 2014 kl. 16.00 i Fælleshuset på Hesbjerglund, 5492 Vissenbjerg. Dagsorden: 1 Boligselskabet Vissenbjerg...

Læs mere

Rødovre Boligselskab, Brandholms Alle 11, Rødovre - bestyrelseslokalet. Vor ref.: BL Indkaldelse udsendt den: 10. december 2014

Rødovre Boligselskab, Brandholms Alle 11, Rødovre - bestyrelseslokalet. Vor ref.: BL Indkaldelse udsendt den: 10. december 2014 INDKALDELSE Brandholms Allé 11 2610 Rødovre Tlf. 36 70 31 31 Fax 36 70 76 79 www.rbbolig.dk rb@rbbolig.dk Til: Mødetype: Samtlige medlemmer af hovedbestyrelsen Hovedbestyrelsesmøde Mødetid: Onsdag den.

Læs mere

Dagsorden: Mødedeltagere fra boligorganisationen: Flemming Grebak Annie Munk Jette Mejhart Flemming Buss Jan Dahl Jeanet Strømmen

Dagsorden: Mødedeltagere fra boligorganisationen: Flemming Grebak Annie Munk Jette Mejhart Flemming Buss Jan Dahl Jeanet Strømmen Boligorganisationen Domea Køge Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes mandag den 29. juni 2015 kl. 19.00 i Servicecenter Solrød beliggende Lindeholmen 6, st. th Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Haderslev Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 30. maj 2016, kl på SC Haderslev, Naffet 2, kld., 6100 Haderslev.

Haderslev Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 30. maj 2016, kl på SC Haderslev, Naffet 2, kld., 6100 Haderslev. Haderslev Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 30. maj 2016, kl. 17.00 på SC Haderslev, Naffet 2, kld., 6100 Haderslev. Dagsorden: 1 Referat fra mødet d. 11. april 2016 inkl.

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 8. september 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 28. august 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Vedtægter for Boligselskabet Sct. Jørgen, Holstebro

Vedtægter for Boligselskabet Sct. Jørgen, Holstebro Vedtægter for Boligselskabet Sct. Jørgen, Holstebro Kapitel 1 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet Sct. Jørgen, Holstebro. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Holstebro Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Nielsen, formand Kim Randrup, næstformand Jørn Nielsen Kristian Leonhart (afbud) Lone Krogsgaard

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Nielsen, formand Kim Randrup, næstformand Jørn Nielsen Kristian Leonhart (afbud) Lone Krogsgaard Boligselskabet Rosenvænget Referat af organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 3. september 2015 kl. 17.00 i mødelokalet Rosenvænget beliggende Heimdalsvej 7 C, Frederikssund Dagsorden: 1 Godkendelse af

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30. Side 191/5 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Aase Andersen, Arne Olesen, Michael Jørgensen, Henny Rasmussen,

Læs mere

: Grethe Rasmussen (formanden vælges direkte på repræsentantskabsmødet). : Grethe Rasmussen, Poul Meisler og René K. Rasmussen.

: Grethe Rasmussen (formanden vælges direkte på repræsentantskabsmødet). : Grethe Rasmussen, Poul Meisler og René K. Rasmussen. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 13. april 2015, kl. 17.30. Afbud: Ella Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

Vedtægter for Smede-og Maskinarbejdernes Andelsboligforening

Vedtægter for Smede-og Maskinarbejdernes Andelsboligforening 1 Vedtægter for Smede-og Maskinarbejdernes Andelsboligforening Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Smede- og Maskinarbejdernes Andelsboligforening. Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 11. november 2014 kl i Bifrost, Vestergade 84, Horsens

Boligselskabet Domea Horsens Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 11. november 2014 kl i Bifrost, Vestergade 84, Horsens Boligselskabet Domea Horsens Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 11. november 2014 kl. 17.30 i Bifrost, Vestergade 84, Horsens Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 15. maj 2019 kl. 17.00 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen AAB

Vedtægter for Boligforeningen AAB Vedtægter for Boligforeningen AAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen AAB. Boligforeningen AAB er grundlagt den 12. marts 1912 og er senest drevet under navnet

Læs mere

Vedtægter Estrupsgade Silkeborg Tlf aab-silkeborg.dk

Vedtægter Estrupsgade Silkeborg Tlf aab-silkeborg.dk Vedtægter Indhold Kapitel 1 - Navn, hjemsted og formål... 2 Kapitel 2 - Medlemskab og kapitalforhold... 2 Kapitel 3 - Boligorganisationens ledelse... 2 Repræsentantskabet... 2 Bestyrelsen... 4 Kapitel

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 757 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 1. september 2016 kl. 16.00 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 22-10-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Afbud Referent Mødeleder Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson,

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde den 17. marts 2010 i Centerhuset, Højvang 2, Græse Bakkeby i Frederikssund

Referat af repræsentantskabsmøde den 17. marts 2010 i Centerhuset, Højvang 2, Græse Bakkeby i Frederikssund Boligselskabet Rosenvænget 72 Referat af repræsentantskabsmøde den 17. marts 2010 i Centerhuset, Højvang 2, Græse Bakkeby i Frederikssund 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat fra ekstraordinært

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal

Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal 1 Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen Kristiansdal. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Odense Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere