Rute 11 Herning Arnborg - Brande

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rute 11 Herning Arnborg - Brande"

Transkript

1 Rute 11 Herning Arnborg - Brande Der indsættes en ny X busrute 911 på strækningen Herning-Brande-Billund. Følgende afgange fra Herning på rute 11 ændres: Kl ændres til Kl kører kun til Skarrild. Kl ændres til kl og kører kun til Arnborg. Kl ændres til Kl ændres til kl Følgende afgange fra Brande/Arnborg på rute 11 ændres: Kl fra Karstoft ændres til Kl fra Brande udgår Kl fra Karstoft ændres til Skarrild kl Kl fra Karstoft ændres til Arnborg kl Kl ny afgang fra Brande Kl udgår. Midttrafik har modtaget 4 høringssvar. Henvendelse fra Mørups Turistfart som foreslår at tomkørslen mellem Herning og Arnborg forud for dubleringskørslen (Arnborg-Herning kl. 7.15) bliver køreplanlagt. Har fået kundeønsker om at kunne komme til Arnborg omkring kl Henvendelse fra 2 kunder som benytter afg. kl fra Herning til Familiehøjskolen på Skærbækvej. Telefonisk henvendelse fra en kunde som ikke kan komme fra Herning til Karstoft om eftermiddagen. Midttrafik vurderer at det er en god ide at tomkørslen bliver køreplansat. Ved at senerelægge tur nr. 306 med ankomst i Herning kl kan man køreplansætte tomkørslen fra Herning mod Karstoft. Dette vil tilgodese de 2 henvendelser som således kan komme til Familiehøjskolen på Skærbækvej. Løsningen med at få uddannelsessøgende hjem til Karstoft om eftermiddagen kunne være at tur nr. 313 afg. Herning kl kører til Skarrild hvor så rabatrute 136 kører dem til Karstoft. Tur nr. 317 med afg. fra Herning kl kører til Skarrild med ankomst kl hvor så rute 61 kører dem til Karstoft. Passagertællinger 2008: Tur nr. 303: 3-6 pass. Tur nr. 306: pass. Tur nr. 308: 3-12 pass. Tur nr. 320: 1-8 pass Der er en besparelse på ca kr.

2 Alternativ forslag: Da der dels er tale om at køreplanlægge tomkørsel og dels små udvidelser i forhold til ændringsforslaget, vil det alternative forslag ikke medføre nogen væsentlig konsekvenser for økonomien. Administrationen anbefaler, at Midttrafiks justering af høringsforslag, som beskrevet under alternative forslag, godkendes.

3 Rute 14 Herning Fjelstervang - Videbæk Kørsel på skolefridage nedlægges. Det vil sige ingen kørsel i uge 42, uge 7 samt op til påske. Der er ingen høringssvar indkommet. Da der ingen høringssvar er indkommet, er det Midttrafiks vurdering, at ændringen kan gennemføres. Passagertællinger fra uge : Tur nr. 301: 1-2 pass. Tur nr. 302: 1 pass. Tur nr. 303: 1-3 pass. Tur nr. 304: 0-3 pass. Tur nr. 305: 3-7 pass. Tur nr. 306: 0-3 pass. Tur nr. 307: 2-4 pass. Tur nr. 308: 1-3 pass. Tur nr. 309: 1-2 pass. Tur nr. 310: 1-6 pass. Der er en besparelse på ca kr. Administrationen anbefaler, at høringsforslaget godkendes.

4 15 Herning Videbæk - Ringkøbing Hverdage fra Ringkøbing Afgangen kl ændres til X bus afgang. Ny afgang kl med rute 15. Erstatter delvis afgangen kl og afgang kl med lynbus. I skolernes sommerferie samt hverdage mellem jul og nytår køres en tur fra Ringkøbing kl med rute 15. Der bliver i Herning forbindelse med rute 952X mod Århus. Afgang fra Ringkøbing kl ændres til Der er forbindelse med rute 58 fra Hvide Sande og i Herning med tog mod Silkeborg. Se i øvrigt under rute 952X. Midttrafik har modtaget 2 henvendelser. Ingen af henvendelserne er en følge af køreplanudkastet. Den ene henvendelse går på manglende mulighed for transport om aftenen og i weekenden på strækningen Herning-Barde. Den anden henvendelse går på at få længere overgangstid til skift mellem bus og tog i Herning. Konkret peges på afgangen fra Ringkøbing kl , Videbæk kl med ankomst i Herning kl Toget afgår kl For at imødekomme ønsket om mere aftenkørsel mellem Herning og Barde kan rute 952X standse efter behov. Det er allerede foreslået i køreplanudkastet, at sidste afgang fra Herning med rute 952X kl skal standse efter behov. Herudover kan bus med afgang fra Ringkøbing kl også standse efter behov dog under forudsætning af, at der i Herning fortsat er forbindelse med tog mod Silkeborg og Århus. Både lørdage og søn- og helligdage er der 5-6 ture i hver retning mellem Barde og Herning. Denne betjening vurderes at kunne dække behovet. Afgangstidspunktet fra Ringkøbing kl kan ikke tidligerelægges for at opnå en længere overgangstid i Herning. Der er i Ringkøbing forbindelse med rute 58 fra Hvide Sande kl : Tiltaget forventes at give en besparelse på ca kr. pr. år Alternativt forslag: Tiltaget forventes ikke at påvirke økonomien væsentlig. Administrationen anbefaler, at Midttrafiks justering af høringsforslag, som beskrevet under alternative forslag, godkendes.

5 Rute 19 Herning Hammerum - Brande På grund af dårlig benyttelse nedlægges afgang fra Brande kl og afgang fra Herning kl Midttrafik har modtaget 3 henvendelser på baggrund af køreplanudkastet. Henvendelse fra Mørups Turistfart om, at antal af kunder er stigende på morgenturen. Den anden kunde ønsker weekendkørsel. Den tredje kunde ønsker at tur nr. 302 fra Kølkær kl mod Herning bibeholdes. Mørups Turistfart har på rute 19 i en periode observeret passagertallet på de tidlige morgenture som foreslås nedlagt. Det svinger noget. Det er Mørups Turistfarts opfattelse, at der fra området bør være mulighed for at kunne komme til Herning inden kl Som minimum bør der være mulighed fra Fasterholt og Kølkær. Foreslår som alternativ, at der er kørsel som både dækker rute 11`s og 19`s område om morgenen. Oplyser i øvrigt, at der efterhånden er kommet flere kunder med, som arbejder på Siemens i Brande. Den ønskede weekendkørsel er skåret væk i 2008, grundet ringe benyttelse. Midttrafik vurderer ikke, at der er passagergrundlag for at oprette den ønskede kørsel. Alternativ forslag Rute 19 med afg. kl fra Brande kører til Hammerum, hvor kunderne så kan skifte til rute 77 for at komme til Herning. Bussen vender så i Hammerum og kører kl mod Brande hvor den ankommer kl De kunder som skal fra Herning til eks. Fasterholt eller Kølkær kan tage rute 116. kl fra Herning med ankomst i Hammerum kl. 6.07, skifte til rute 19 med afg fra Hammerum. Der er en utal af busser mellem Herning og Hammerum så kørslen på denne strækning kan om morgenen nedlægges. Den alternative forslag imødekommer også den ene kundehenvendelse. Der er ikke udarbejdet alternativ forslag til genindsættelse af weekendkørslen. Passagertællinger 2008: Tur nr. 301: 3-4 pass. Tur nr. 302: 4-6 pass. : Der er en besparelse på ca kr. Alternativ forslag: Ved at gennemføre det alternative forslag er besparelsen på ca kr. Administrationen anbefaler, at Midttrafiks justering af høringsforslag, som beskrevet under alternative forslag, godkendes.

6 Rute 21 Holstebro Sørvad - Vildbjerg Den sidste tur nedlægges p.g.a. lav benyttelse: Afg. Holstebro kl og afg. Sørvad kl Midttrafik har modtaget 1 henvendelse på baggrund af køreplanudkastet. Kunden ønsker aften og weekendkørsel. Den ønskede kørsel er skåret væk flere år tilbage grundet ringe benyttelse. Midttrafik vurderer ikke, at der er passagergrundlag for at oprette den ønskede kørsel. Passagertælling 2008: 0-3 passagerer pr. tur. Besparelsen ved at nedlægge nævnte afgange er ca kr. Administrationen anbefaler, at høringsforslaget godkendes.

7 23 Holstebro Struer - Lemvig På grund af dårlig benyttelse nedlægges afgang fra Holstebro kl mod Struer og afgang fra Struer kl mod Holstebro. Afgang fra Lemvig fra kl ændres til kl Togrute 93 (VLTJ) har ændret køreplan pr. januar 2009, dette medfører følgende ændringer på hverdage: Afgang fra Struer kl ændres til kl Afgang fra Lemvig kl ændres til kl Midttrafik har modtaget 4 henvendelser på baggrund af køreplanudkastet. Alle henvendelser er fra kunder, der enten ønsker afgangstider ændret eller ønsker en anden ruteføring henholdsvis ad Døesvej i Holstebro morgen og eftermiddag og ad Fjordvejen i Bremdal om aftenen. En handelsskoleelev, der bor i Gudum, ønsker at bussen kører ad Døesvej forbi uddannelsesstederne om morgenen på vej ind til Holstebro og igen ad Døesvej hjem om eftermiddagen. Alternativet er et ønske om at senerelægge et par afgange om eftermiddagen ca min, så eleverne kan nå stoppestedet på Nørrebrogade. Bremdal Borger- og Grundejerforening ønsker at bussen kører ind omkring Bremdal ad Fjordvejen om aftenen, så beboere, specielt pensionister, kan benytte bussen til aktiviteter i Struer. En borger i Lemvig har henvendt sig telefonisk med et ønske om, at tidligerelægge tur 304 fra Lemvig til Struer ank. kl Ønsket er, at pendlere til Struer Slagteri kan benytte bussen til arbejdsstart kl En borger har henvendt sig med et ønske om en afgang kl fra Lemvig mod Nr. Nissum. Samme borger ønsker en afgang omkring kl fra Lemvig mod Nr. Nissum. Vedkommende borger henvises til Midttur. ene giver anledning til opstilling af følgende alternativ: Tur 304 tidligerelægges 5 min: Afgang Lemvig kl ankomst Struer kl i Holstebro ank. kl Dette giver muligheder for pendlere til Struer Slagteri. Tur 319 og 321 senerelægges begge med 6 min: Afg. Holstebro kl og kl Dette giver bedre mulighed for handelsskoleelever at nå busafgangen ved Nørrebrogade. Hvis bussen skal køre via Døesvej, skal afgangstiden bibeholdes, og køretiden øges med 5 min pr. tur på de to eftermiddagsture. De fleste af passagererne på disse ture er uddannelsessøgende. Kørsel ad Fjordvejen i Bremdal om aftenen kræver ekstra køretid på ca. 5 min, og behovet er primært lokalkørsel mellem Bremdal og Struer. Kommunen er foreslået at benytte teletaxa.

8 Passagertælling 2006: Afgang fra Holstebro kl mod Struer, passagerer: 1 Afgang fra Struer kl mod Holstebro, passagerer: 3 Passagertælling 2008: Afgang fra Holstebro kl mod Struer, passagerer: 3 Afgang fra Struer kl mod Holstebro, passagerer: 1 : Tiltaget forventes at give en besparelse på ca kr. pr. år. Der er ikke taget højde for eventuelle passagerindtægter. Alternativt forslag: To eftermiddagsture via Døesvej: 2 x 5 min x 200 dage svarer til en øget omkostning på kr/år. Sammenholdt med det oprindelige forslag vil det samlet give en besparelse på ca kr. pr. år. Administrationen anbefaler, at Midttrafiks justering af høringsforslag, som beskrevet under alternative forslag godkendes, dog således, at der ikke køres ad Fordvejen i Bremdal om aftenen.

9 Rute 24 Holstebro-Lemvig Tur med afgang fra Holstebro kl udvides til at betjene Lomborg. Bussen fortsætter til Lemvig Havn. Herudover er der foretaget mindre minutjusteringer. Ingen En udvidelse på ca kr. Derudover forventes en indtægt for kørsel med de elever som bliver bragt til og fra ruten med Lemvig Kommunes skoleruter, i forbindelse med nedlæggelsen af rute 45. Administrationen anbefaler at høringsforslaget godkendes.

10 Rute 26 Holstebro Spjald - Skjern På grund af dårlig benyttelse nedlægges afgang fra Spjald mod Skjern kl og afgang fra Skjern kl til Spjald. Bus fra rute 26 med ankomst til Holstebro kl skal på fredage køre rute 928X til/fra Viborg. Tur 333 skal fremover kun køre mandage-torsdage og afgangstidspunktet ændres til På fredage indsættes en ny tur med afgang fra Holstebro kl Midttrafik har modtaget 3 henvendelser. Ingen af henvendelserne er en følge af køreplanudkastet. En kunde fra Vind ønsker tur nr. 306 tidligerelagt således at hun ikke kommer for sent i skole i Holstebro. Samtidig vil hun gerne have tur nr. 310 senerelagt samt have 2 eftermiddagsture til at køre over Vind. En anden kunde ønsker generelt mere kørsel på hverdage og i weekender fra Hanning til Skjern. Den sidste henvendelse er mere fremadrettet (2010) med forbindelse fra Grønbjerg til Herning. Da der ingen høringssvar er indkommet vedr. nedlæggelse af dobbeltturen om morgenen, fastholder Midttrafik at kørslen nedlægges. Tur nr. 306 kan godt tidligerelægges således at der bliver lidt mere tid til at nå skolen i rette tid. Tur nr. 310 med afg. fra Vind kl bør ikke ændres til 9.15 da turen er tilrettelagt således at den passer til butikkernes åbningstid. Derudover kan afg. fra Skjern kl godt køre over Vind som ønsket. Turen kl fra Skjern kan ikke nå at køre via Ørnhøj og Vind da turen så vil blive forøget med 10 min. Bussen når så ikke rettidigt ind til at den skal køre 928X. Mere kørsel mellem Hanning og Skjern er nok ikke realistisk og henvendelsen fra kunden fra Grønbjerg som skal til Herning er mere fremadrettet. (2010) Passagertællinger 2008: Afg. kl Spjald mod Skjern: 1-3 pass. Afg. kl Skjern mod Spjald: 3 pass. Der er en besparelse på ca kr. Administrationen anbefaler, at høringsforslaget gennemføres at tur 306 tidligerelægges og, at Vind betjenes på afgangen fra Skjern kl

11 Rute 28 Holstebro Haderup - Viborg Afgangen fra Holstebro kl ændres til kl Afgangen fra Viborg mandag til torsdag kl og afgangen fredag kl ændres til en afgang kl alle hverdage. Afgangen fra Holstebro kl ændres til kl , for at opnå en bedre korrespondance med toget fra Herning. Afgangen fra Viborg kl ændres til kl Midttrafik har ikke modtaget henvendelser på baggrund af køreplanudkastet. Vi har dog modtaget 1 forslag af generel karakter, hvor rute 28 og rute 72 bliver fremført som eksempler. Forslagsstilleren bruger ikke selv busserne, da han bor i Fjaltring og arbejder i Holstebro, men har kollegaer, der bor i Viborg, Skive og Herning. Han forslår følgende: a) Ruten foreslås ændret til en hurtigrute, der kun kører på hovedvejen. b) Hastigheden sættes op til 80 km i timen, så turen kan køres på minutter. c) Omlæg afgange så der sløjfes nogle midt på dagen og i stedet øger afgangene om morgenen og om eftermiddagen mellem kl d) Gør bussernes indretning lidt mere indbydende med god plads. Forslagsstilleren mener, at ovenstående forslag vil medføre flere folk i bussen. e) Derudover har Midttrafik tidligere modtaget 2 henvendelser fra Vridsted dels fra en borger, dels fra en forening fra Vridsted Den Gode Spiral. Henvendelserne går på, at få en direkte forbindelse til Viborg ved at lade rute 28 køre en afstikker omkring Vridsted og Vroue. Ad 1 Et principielt spørgsmål. Køretiden vil kunne reduceres, såfremt ruten ikke skal køre ind omkring Herrup og Haderup. Midttrafik vurderer, at det er vigtigt at betjene Haderup, da der er korrespondancemuligheder mellem flere ruter, bl.a. rute 13 Herning-Skive, rute 29 Holstebro-Feldborg-Haderup og rute 140 Aulum-Hodsager-Feldborg-Haderup. I Herrup er der ifølge passagertællingerne op til 8 passagerer, der står af eller på i Herrup på en tur. Midttrafik vurderer, at der vil kunne spares 3 minutter i køretid på en tur, såfremt Herrup ikke betjenes. Ad 2 En bus kan ikke køre med en gennemsnitsfart på 80 km i timen på landevejen og med 50 km i timen i byerne. En bus er et kollektivt transportmiddel, der stopper for at tage passagerer med langs ruten. Midttrafik mener ikke umiddelbart hastigheden kan øges, men vil undersøge sagen. Ad 3 God idé, men det er desværre ikke muligt at flytte afgange fra midt på dagen til myldretiden, hvor alle busser er ude at køre. Ad 4 Serviceniveauet vælges hele tiden ud fra hvilken type rute, der køres. Kontrakter indgås for en årrække. Det er derfor ikke noget, man kan ændre fra dag til dag. Det beror hele tiden på en opvejning af økonomi, rutetype og antal passagerer.

12 Ad 5 Forslagene vil medføre en øget køretid på ca. 8 minutter, på en i forvejen lang rute. Midttrafik vurderer, at ønsket vil være til ulempe for flere end det vil tilgodese. Ad 5 Forslaget indebærer ca. 5 km ekstra kørsel. Det svarer til ca. 8 minutters ekstra køretid. A. Det oprindelige ændringsforslag forventes ikke at medføre økonomiske ændringer. B. Ikke at køre ind til Herrup forventes at medføre en årlig besparelse på ca kr., såfremt der ikke sker frafald i indtægterne, som følge af den ændrede service. C. Forslaget om at køre omkring Vridsted og Vroue vurderer Midttrafik vil koste omkring kr. om året Administrationen anbefaler, at høringsforslaget godkendes.

13 Rute 45 Skive - Sjørup Nedlæggelse af tur 3102 med afgang fra Skive kl. 05:45 og tur 3201 med afgang fra Sjørup kl. 06:08 grundet svag benyttelse. Der er ikke indkommet høringssvar refererende til det fremsatte høringsforslag. Da der ikke er indkommet indsigelser fra passagerer, giver det ikke anledning til at komme med ændringsforslag. Midttrafik foreslår nedlæggelse af tilbud om telebetjening på lørdage, søn- og helligdage grundet meget svag benyttelse. Forslaget har ikke været i høring. Afgang Skive kl. 05:45 passagerer: (mandag, torsdag og fredag i uge ) Afgang Sjørup kl. 06:08 passagerer: ( do ) I 2008 er der udført 4 ture i telebetjeningen, fordelt med 3 i første halvår og 1 i sidste halvår. Den samlede køreplantid er på 50 min. Turen køres mandag fredag. Med 250 dage om året giver det 208 timer á 400 kr. = kr. i årlig besparelse. Telebetjeningen har haft en samlet omkostning på 837,- kr. Ændringsforslag Der er ønske om korrespondance med rute 51 i Skive. Det er muligt at skifte på ruten i Skive, da ruterne har samme linjeføring i Skive. Alternativt kan de indlagte pauser i Vridsted mindskes, således tid fra Vestfjendsskolens ringetider bliver mindre end hidtil. Telebetjeningen er ikke meget benyttet og på kørselstidspunkterne kan brugerne evt. benytte rute 13, der kører via Vridsted og Fly. Administrationen anbefaler, at Midttrafiks justering af høringsforslag, hvor indlagte pauser i Vridsted mindskes, samt forslag om nedlæggelse af telebetjening, godkendes.

14 Rute 45 Lemvig Bøvling Bækmarksbro - Holstebro Ruten nedlægges. Midttrafik har fået 3 henvendelser på baggrund af køreplanudkastet. Dels fra en pendler, dels fra 2 uddannelsessøgende. 1. Pendleren bruger bussen fra Bøvlingbjerg til Lemvig kl og har ingen anden mulighed for at komme på arbejde. 2. De uddannelsessøgende gør opmærksom på, at de ikke kan komme i skole såfremt, der ikke oprettes en tilbringermulighed til rute 24, for at komme til Holstebro. 1. Der findes ingen alternative rutemuligheder på dette tidspunkt. Eneste offentlige alternativ er Midttur. 2. Lemvig Kommune opretter en tilbringer forbindelse til rute 24. Dermed skulle problemet være løst. Passagertælling 2008: Viser 2 passagerer på turen kl Samlet besparelse ved nedlæggelse af ruten ca kr. Administrationen anbefaler, at Midttrafiks høringsforslag godkendes, idet Lemvig Kommune opretter en forbindelse til rute 24.

15 Rute 50 Viborg Løgstrup - Skive Nedlæggelse af søndagsafgangene kl. 17:10 og kl. 21:05 fra Skive og kl. 19:40 og kl. 22:04 fra Viborg grundet svag benyttelse. Der er ikke indkommet nogen høringssvar vedr. ændringsforslaget. Da der ikke er indkommet indsigelser fra passagerer, giver det ikke anledning til at komme med ændringsforslag til nedlæggelse af de berørte afgange. Ifølge passagertælling 2008 er der på alle afgange under eller lig med 5 passagerer. Den samlede køreplantid er for alle turene er 228 min. Med 52 søndage på ét år, giver det ca. 200 timer á 400 kr. = i årlig besparelse. Administrationen anbefaler, at høringsforslaget godkendes.

16 Rute 51 Viborg Stoholm - Skive Nedlæggelse af søndagsafgangene grundet svag benyttelse. Senerelægning på hverdage af afgangen i Skive fra kl. 16:15 til 16:20 for at opnå korrespondance med rute 45. Der er ikke indkommet nogen høringssvar vedr. indstilling af kørslen på søndage. Fra chauffører på ruten gøres der opmærksom på, at passagerer, der kommer til Skive med rute 45 og skal videre med rute 51, har mulighed for at stige om inden ankomst til Skive rtb. og ved at senerelægge afgangen mistes korrespondancer i Viborg, som der er flere til end i Skive. Da der ikke er indkommet indsigelser fra passagerer, giver det ikke anledning til at komme med ændringsforslag til nedlæggelse af søndagskørslen; men det gør den sidst foretagne passagertælling. Se nedenfor. Med baggrund i de ekstra passagertællinger skal alternativt kun den sidste dobbelttur på søndage indstilles. Med baggrund i chaufførernes bemærkninger skal alternativt fremstilles at turen ikke senerelægges, men at rute 45 tidligerelægges i det omfang det er muligt. Ifølge passagertælling 2008 er der på alle afgange under eller lig med 5 passagerer. Nye passagertællinger foretaget søndag den 18/1 og søndag den 25/1 viser følgende benyttelse af ruten: 18/1 i retning fra Viborg: passagerer Skive: Pr. dobbelttur : passagerer 25/1 i retning fra Viborg: passagerer Skive..: _ - Pr. dobbelttur...: passagerer Som det ses, er der en udvikling i passagertallet. Den samlede køreplantid er for alle turene er 416 min. Med 52 søndage på ét år, giver det 360 timer á 400 kr. = i årlig besparelse. Nedlægges alene den sidste dobbelttur, fra Stoholm kl og resten af dagen giver det en besparelse på 184 min. pr. dag. Med 52 søndage på ét år, giver det ca. 160 timer á 400 kr. = kr. i årlig besparelse. Administrationen anbefaler, at Midttrafiks justering af høringsforslag, så kun den sidste dobbelttur på søndage nedlægges, som beskrevet under alternative forslag, godkendes.

17 53 Viborg Karup/Kølvrå Herning Dubleringsbus fra Frederiks kl kører via Skelhøje til Herningvej, hvorfra den uden stop kører til Viborg rtb. Dubleringsbussen betjener ikke Hald Ege. På grund af dårlig benyttelse nedlægges ture, der kører fredag nat. Således nedlægges afgang fra Viborg kl og fra Kølvrå kl Midttrafik har ikke modtaget henvendelser på baggrund af køreplanudkastet. Der er en henvendelse fra en borger i Sunds, der foreslår, at tur 3103, der har ankomst i Herning kl. 7.45, senerelægges et kvarter, så elever til HTX fra Sunds ikke skal komme for tidligt ind på skolen. Tur 3103 mod Herning senerelægges ikke, da det vil være en stor ulempe for mange andre passagerer, der skal med ind på rutebilstationen. Passagertællingen 2008 viser, at der er mellem passagerer, som er med ind til stationen. Passagertælling 2006: Afg. Viborg passagerer: 3 Afg. Kølvrå passagerer: 0 Passagertælling 2008: Afg. Viborg passagerer: 6 Afg. Kølvrå passagerer: 1 Tiltaget forventes at give en besparelse på ca kr. pr. år. (80 min x 50 dage svarer til 67 timer/år) Administrationen anbefaler, at høringsforslaget godkendes.

18 54 Viborg Engesvang : For at give en bedre betjening af uddannelsessøgende ændres følgende ture: Hverdage fra Viborg Afgang kl ændres til kl og fortsætter til Engesvang Afgang kl ændres til kl Afgang kl ændres til kl Afgang kl ændres til kl og kører kun til Thorning Hverdage fra Engesvang Ny afgang kl til Viborg ank Afgang kl ændres til Afgang kl ændres til Afgang kl ændres til men kun fra Thorning : Midttrafik har modtaget 11 henvendelser på baggrund af køreplanudkastet. En af henvendelserne er fra en chauffør på ruten, og resten af henvendelserne er fra elever, der går på Handelsskole, Gymnasium og HTX i Viborg. Alle henvendelser handler primært om det samme, alle mener, at afgangstiderne fra Viborg om eftermiddagen skal senerelægges nogle minutter. Det er vigtigt, at eleverne er sikre på at kunne nå ned på rutebilstationen tids nok, så de ikke er nødsaget til at vente 1-1½ time på næste afgang. : ene giver anledning til opstilling af følgende alternativ: Afgang fra Viborg kl rykkes til kl , ankomst i Engesvang kl Afgang fra Viborg kl rykkes til kl , ankomst i Engesvang kl Afgang fra Viborg kl rykkes til kl , ankomst i Engesvang kl Afgang fra Viborg kl rykkes til kl , ankomst i Thorning kl : : De uddannelsessøgende fra Thorning har ønsket en afgang fra Viborg mellem kl og for at undgå unødig ventetid. Dette er forsøgt imødekommet, men tiderne er ikke optimale, derfor dette nye forslag. Alternativt forslag: Ændring af afgangstider fra Viborg mod Thorning, som nævnt ovenfor. : Ingen ændring i forhold til nuværende køreplan. Alternativt forslag: Ingen ændring i forhold til nuværende køreplan. Administrationen anbefaler, at Midttrafiks justering af høringsforslag, som beskrevet under alternative forslag, godkendes.

19 55 Viborg Bjerringbro Thorsø - Hammel På grund af dårlig benyttelse nedlægges afgang fra Bjerringbro kl mandage torsdage og fra Viborg kl ligeledes mandage torsdage. Kørslen opretholdes fredage På grund af dårlig benyttelse nedlægges alt kørsel lørdage på ruten. Midttrafik har modtaget 1 henvendelser på baggrund af køreplanudkastet. Henvendelsen er fra en kunde, der ikke kan undvære lørdagskørslen. Kunden, der har kontaktet Midttrafik via telefon, er blevet informeret om Midttur. Der er foretaget 2 ekstra passagertællinger om lørdagen i januar Disse tællinger viser en lidt bedre benyttelse set i forhold til tællingerne foretaget i oktober Et alternativt forslag er at bibeholde lørdagskørslen. Passagertælling 2006: Afg. Bjerringbro kl mandage til torsdage passagerer: 3 Afg. Viborg kl mandage til torsdage passagerer: 2 Lørdagskørsel i alt 48 passagerer i løbet af 7 timers kørsel. Passagertælling 2008: Afg. Bjerringbro kl mandage til torsdage passagerer: 4 Afg. Viborg kl mandage til torsdage passagerer: 5 Lørdagskørsel i alt 28 passagerer i løbet af 7 timers kørsel, fordelt med 1-8 passagerer pr. tur. Passagertælling 2009: Weekend 1: i alt 57 passagerer, fordelt med 3-16 passagerer pr. tur. Weekend 2: i alt 32 passagerer, fordelt med 2-7 passagerer pr. tur. : Tiltaget forventes at give en besparelse på ca kr. pr. år. (Hverdagskørsel: 78 min x 200 dage svarer til kr/år) (Lørdagskørsel: 424 min x 50 dage svarer til kr/år) Alternativt forslag: Lørdagskørslen bibeholdt: Tiltaget forventes at give en besparelse på ca kr. pr. år. Administrationen anbefaler, at Midttrafiks justering af høringsforslag, så lørdagskørslen opretholdes, som beskrevet under alternative forslag, godkendes.

20 Rute 56 Supplerende kørsel Ringkøbing-Lem-Skjern Ruten nedlægges og betjeningen overflyttes til ny lokalrute 560 Ringkøbing-Lem-Dejbjerg- Stauning-Skjern. De direkte ture mellem Ringkøbing og Skjern lægges ind i køreplanen for rute 560. Midttrafik har ingen henvendelser modtaget. Rute 56 fungerer som supplerende kørsel til rute 58 og har til formål at transportere uddannelsessøgende fra området til Skjern fordi togforbindelser passer dårligt til mødetid på Skjern Tekniske Skole. I Skjern er der forbindelse til/fra Tarm. Med det nye køreplanudkast for rute 560 vil de 2 vigtigste tidspunkter for Skjern Tekniske skole være betjent med hurtige forbindelser. Der er på disse 2 ture forbindelse til/fra Hvide Sande. Om morgenen udgår bussen fra Hvide Sande og om eftermiddagen fortsætter bussen til Hvide Sande (rute 58) På returkørsel (fra Skjern kl og Ringkøbing kl ) udfører bussen lokal kørsel. Forslaget medfører en besparelse på ca kr. Administrationen anbefaler, at høringsforslaget godkendes, idet Region Midtjylland foreløbig, som følge af regionens planer om nedlæggelse af rute 56/58 fra 2010, finansierer afgangen fra Ringkøbing kl og afgangen fra Skjern kl mandage til torsdage.

21 Rute 58 Ringkøbing Hvide Sande Nr. Nebel Enkelte ture ændrer ruteføring via havnen. Herudover sker der ændringer i afgangstidspunkter. Nogle ture udgår på skolefridage. Busselskabet har ønsket at få bedre vagtplaner og færre forskellige perioder. De foreslår at der kun skelnes mellem skoledage og skolefridage. Midttrafik har modtaget 2 henvendelser. Den ene henvendelse drejer sig om at Hvide Sande Skole gerne vil have justeret nogle afgange til og fra Hvide Sande Skole så busserne passer bedre til skolens møde- og sluttider. Den anden henvendelse drejer sig om justeringer af nogle afgange til/fra gymnasium. Ønsker bustiderne tilpasset møde- og sluttider på Ringkøbing Gymnasium for at undgå ventetid. Midttrafik fik efter gældende køreplans ikrafttræden henvendelse fra både Hvide Sande Skole, forældre og elever, hvor der blev klaget over at busserne fra både syd og nord ankommer til Hvide Sande Skole min. før mødetid. De fastsatte tidspunkter var begrundet i, at der i Søndervig skulle være forbindelse med lokalrute 581 i tilfælde af kapacitetsproblemer på rute 58. En anden begrundelse var videre forbindelse mod Herning med rute 15. Midttrafik har også gentagne gange modtaget klager fra kunder som må stå op hele vejen fra Hvide Sande til Ringkøbing om morgenen. Disse kunder er blevet henvist til omstigning til rute 581 i Søndervig. Chaufføren på rute 581 bekræfter også at denne mulighed for omstigning finder sted fordi kunderne ikke gider at stå op i rute 58. Umiddelbart skulle der til K2009 ikke være nogen hindringer for, at rute 58 kan tilrettelægges så busserne passer bedre til Hvide Sande Skoles mødetid. Det foreslås derfor, at tiderne om morgenen rettes til så de passer bedre til skolens ringetid. Midttrafik foreslår som følge heraf et alternativ forslag, hvor den planlagte afgang fra Ringkøbing kl kører via Houvig og Kloster for opsamling af elever til overbygningen i Hvide Sande. Til gengæld kan lokalrute 581 køre dublering fra Hvide Sande. På den måde skulle alle være sikret en siddeplads på hele strækningen uden det bliver nødvendigt at foretage busskift i Søndervig. De øvrige ønsker fra Hvide Sande skole kan ikke imødekommes på grund af forbindelse med tog i Nr. Nebel og uddannelsessøgende i Ringkøbing. Dog kan afgangen fra Bjerregaard kl ændres til Da der på skolefridage opstår et hul med ankomst til Ringkøbing i tidsrummet kl foreslås det, at der indsættes en dobbelttur mellem Ringkøbing og Hvide Sande med afgang fra Ringkøbing kl og fra Hvide Sande kl Der har ifølge tællinger været 14 kunder med ind til Ringkøbing kl Kunder (gennemsnit) på ture som foreslås ændret til kun at køre skoledage: Afgang fra Ringkøbing kl. 6.05: 2 Afgang fra Ringkøbing kl. 6.20: tælling mangler for skolefridage. 4 i gennemsnit på skoledage.

22 Afgang fra Ringkøbing kl. 8.40: tælling mangler for skolefridage. 6 i gennemsnit på skoledage Afgang fra Ringkøbing kl : 25 kan henvises til ny afgang kl Afgang fra Hvide Sande kl. 5.45: tælling mangler for skolefridage. 3 i gennemsnit på skoledage Afgang fra Hvide Sande kl. 6.35: 1 Afgang fra Bjerregård kl. 7.18: 14. Der mangler tællinger for nogle dage Afgang fra Bjerregård kl : Der mangler tællinger Afgang fra Hvide Sande kl : Der mangler tællinger for skolefridage. 5 kunder i gennemsnit på skoledage. Udgift på ca kr. Alternativ forslag Det alternative forslag forventes at være selvfinansierende. Administrationen anbefaler, at Midttrafiks justering af høringsforslag, som beskrevet under alternative forslag, godkendes.

23 59 Aalestrup Møldrup - Viborg På grund af dårlig benyttelse nedlægges afgange på lørdage fra Aalestrup kl og fra Viborg kl På grund af dårlig benyttelse nedlægges afgange på søndage fra Aalestrup kl og og fra Viborg afgang kl og kl Der oprettes ny tur søndage med afgang Aalestrup kl og fra Viborg kl De nye afgange supplerer afgange på rute 960X. Midttrafik har modtaget 1 henvendelse på baggrund af køreplanudkastet. Henvendelsen er fra en kunde, der foreslår en ændret ruteføring. Der er ingen henvendelser, som anker mod nedlæggelse af ovennnævnte ture. Forslaget til den ændrede ruteføring er, at lade rute 59 følge rute 66 s ruteføring mellem Aalestrup og Hvam, så der er mulighed for at samle passagerer op undervejs. ene giver anledning til opstilling af følgende alternativ: Ændret ruteføring i weekenden uden tidsmæssig konsekvens. Forslaget til den ændrede ruteføring går på, at rute 59 kører via Gl.Hvam mellem Hvam og Aalestrup. Dette vil ikke ændre noget i køretiden. Det vil tilgodese flere borgere, da der ikke er på- eller afstigere mellem Hvam og Aalestrup i nuværende køreplan, der er en enkelt en gang imellem på hverdage. Passagertælling 2006: Lørdag: Afg. Aalestrup kl passagerer: 2 Afg. Viborg kl passagerer: 6 Søndag: Afg. Aalestrup kl passagerer: 6 Afg. Viborg kl passagerer: 3 Afg. Aalestrup kl passagerer: Afg. Viborg kl passagerer: Der oprettes 1 ny dobbelttur på forskudt tidspunkt. Passagertælling 2008: Lørdag: Afg. Aalestrup kl passagerer: 3 Afg. Viborg kl passagerer: 5 Søndag: Afg. Aalestrup kl passagerer: 16 Afg. Viborg kl passagerer: 4 Afg. Aalestrup kl passagerer: 3 Afg. Viborg kl passagerer: 1 Der oprettes 1 ny dobbelttur på forskudt tidspunkt.

24 Passagertælling 2009: Lørdag: Afg. Aalestrup kl passagerer: 17 - en væsentlig stigning i forhold til tidligere tællinger Afg. Viborg kl passagerer: 7 Søndag: Afg. Aalestrup kl passagerer: 3 Afg. Viborg kl passagerer: 3 Afg. Aalestrup kl passagerer: 5 Afg. Viborg kl passagerer: 4 Der oprettes 1 ny dobbelttur på forskudt tidspunkt : Tiltaget forventes at give en besparelse på ca kr. pr. år. Lørdagskørsel: 180 min x 50 dage svarer til kr/år Søndagskørsel: 1 dobbelttur svarer kr/år Alternativt forslag: Lørdagskørslen bibeholdes og de 2 dobbeltture søndage sammenlægges til 1 dobbelttur: Tiltaget forventes at give en besparelse på ca kr. pr. år Administrationen anbefaler, at Midttrafiks justering af høringsforslag, som beskrevet under alternative forslag, godkendes.

25 60 Viborg Kjellerup - Silkeborg Henvendelser Ruten har ikke været i høring, men Midttrafik har modtaget 2 henvendelser vedrørende rute 60. Den ene henvendelse er fra en chauffør, der foreslår ændret ruteføring i weekenden, således at Thorning og Hvam betjenes. Den anden henvendelse er fra en kunde, som ønsker forbedret korrespondancer til togene i Viborg. ene giver anledning til opstilling af følgende alternativ: En ændret ruteføring på 4 ture lørdage og 4 ture søndage, dvs. begge dage på 2 ture fra Silkeborg og på 2 ture fra Viborg, så de der arbejder i henholdsvis Viborg og Silkeborg eller Kjellerup tilgodeses. Ruteføringen bliver fra Demstrup Hvam Thorning Kjellerup i stedet for direkte fra Demstrup til Kjellerup. Dette svarer til en udvidelse af køretiden på ca. 10 min/tur. Samtidig vil det kræve nogle justeringer i øvrige afgangstider. En bemærkning til dette forslag er, at rute 926X betjener Thorning og Viborg i weekenden. 926X er dog først i Viborg kl om lørdagen og kl om søndagen. Øvrige korrespondancer justeres bedst muligt. Det er ikke til at forudsige, hvor stort et passagergrundlag, der er for ændringsforslag. Tiltaget med 8 ekstra ture forventes at give en øget udgift svarende til ca kr./år. Beregnet ud fra: 10 min pr. tur x 50 dage svarende til ca kr. pr. år pr. tur. Administrationen anbefaler, at der ikke gennemføres ændringer i køreplanen.

26 65 Viborg Klejtrup - Hobro På grund af dårlig benyttelse nedlægges morgentur afgang fra Bjerregård afg. Kl til Viborg. Midttrafik har ikke modtaget henvendelser på baggrund af køreplanudkastet. Passagertælling 2006: Afg. Bjerregård kl passagerer: 0 Passagertælling 2008: Afg. Bjerregård kl passagerer: 1 Tiltaget forventes at give en besparelse på ca kr. pr. år. (42 min x 250 dage) Administrationen anbefaler, at høringsforslaget godkendes.

27 66 Viborg Skals - Aalestrup På grund af dårlig benyttelse nedlægges tur fra Skals kl til Møldrup. Midttrafik har ikke modtaget nogle henvendelser på baggrund af køreplanudkastet. Passagertælling 2006: Afg. Skals kl passagerer: 1-5 Passagertælling 2008: Afg. Skals kl passagerer: 3-4 Tiltaget forventes at give en besparelse på: 20 min x 250 dage svarer til ca kr. pr. år. Administrationen anbefaler, at høringsforslag godkendes.

28 67 Viborg Gedsted - Farsø For at opnå korrespondance ændres på hverdage afgang fra Viborg kl til kl og fra Farsø afgangen kl til Midttrafik har modtaget 1 henvendelser på baggrund af køreplanudkastet. Henvendelsen er fra en kunde, der på baggrund af dette mister en korrespondance i Løgstør. Der er desuden modtaget et forslag til ændret ruteføring via Nr. Rind. Forslaget giver ifølge kunden en ekstra kørsel pr. tur på ca. 6 min. Midttrafik vil justere ankomsttider for at tilgodese flest mulige korrespondancer. ene giver ikke anledning til opstilling af nye alternativer. At ændre ruteføringen på rute 67 via Nr. Rind er ikke i overensstemmelse med Region Midtjyllands udmelding omkring regionale ruters formål. Kunden henvises til alternative lokale muligheder bl.a. rute 601. Kommunen orienteres om ønsket til lokalkørsel. Det undersøges, om rute 601 kan justeres til bedre korrespondancer med rute 67. Kun ønsker omkring korrespondancer. Ingen ændring i forhold til nuværende kørsel. Administrationen anbefaler, at høringsforslaget godkendes.

29 Rute 69 Skjern Tarm Nr. Nebel På grund af dårlig benyttelse slettes følgende afgange: Lørdage Skjern kl Nr. Nebel kl Søndage Skjern kl Nr. Nebel kl Midttrafik har modtaget 1 henvendelse. Henvendelsen drejer sig om at Tarm Skole gerne vil have tur nr. 315 senerelagt. Da der ingen høringssvar er indkommet vedr. nedlæggelse af morgenturene i weekender, er det Midttrafiks vurdering at ændringen kan gennemføres. Henvendelsen vedr. senerelæggelse af tur nr. 315 vil medføre at elever fra VGT får yderligere 15 min. ventetid. Alternativ løsning kunne være at lade tur nr. 319 køre helt til Sdr. Bork og retur til Skjern. Passagertællinger 2008: Tur nr. 401: 3 pass. Tur nr. 402: 3 pass. Tur nr. 501: 1 pass. Tur nr. 502: 3 pass. På weekendkørslen er der en besparelse på ca kr. En udvidelse af tur nr. 319 og 322 vil medføre en udgift på ca kr. Administrationen anbefaler, at høringsforslaget godkendes.

30 Rute 73 Randers Bjerringbro Silkeborg Mandag til fredag afgang kl fra Silkeborg Station kører også via Silkeborg Busterminal. Ank. ved Vejlstrupvej kl Mandag til fredag afgang kl Silkeborg Station tidligerelægges til kl og kører via Silkeborg Gymnasium, Gødvad. Nørreskov Bakke indtil Østre Højmarksvej betjenes ikke på afgangen. Midttrafik har modtaget et høringssvar fra en chauffør på ruten. : et giver ikke anledning til ændringer. Øget omkostning: (Mandag til fredag afgang kl Silkeborg Station til kl ) Ekstra køretid = 5 min pr. tur. Mandag fredag afgang kl : 5 x 5min (25 min). (Mandag til fredag afgang kl fra Silkeborg Station) Ekstra køretid = 2 min pr. tur. Mandag fredag afgang kl. 7.45: 5 x 2 min (10 min). I alt = 7 min. x 250 dage = 1750 min. = 29,16 time x 400 kr. = kr. Administrationen anbefaler, at høringsforslaget godkendes.

31 77 Bjerringbro Rødkærsbro - Kjellerup På grund af dårlig belægning nedlægges alt kørsel på lørdage samt søndage. Midttrafik har modtaget 1 henvendelse på baggrund af køreplanudkastet. Henvendelsen er fra en kunde i Levring. Henvendelsen handler om manglende korrespondance i Kjellerup med rute 60 mod Silkeborg. Kunden anker ligeledes mod nedlæggelse af al weekendkørsel, da konsekvensen er ingen busforbindelser mellem Levring og Kjellerup, hverken i weekender eller efter kl på hverdage. et giver anledning til opstilling af følgende alternativ: Der justeres i afgangstider på både rute 77 og rute 60, således at der skabes flest mulige korrespondancer i Kjellerup. Der tages hensyn til andre bindinger på begge ruter. Som alternativ til manglende aften- og weekendkørsel henvises til Midttur. Der er foretaget 2 ekstra passagertællinger i weekender i januar Alternativt bibeholdes søndagskørsel til Levring Efterskole. Passagertælling 2006: Lørdagskørsel i alt 14 passagerer i løbet af 2 timers kørsel (2dobbeltture) Søndagskørsel er ikke talt. Passagertælling 2008: Lørdagskørsel i alt 17 passagerer i løbet af 2 timers kørsel (2dobbeltture), fordelt med 10 og 7 passagerer pr. dobbelttur. Søndagskørsel: 1 tur fra Bjerringbro via Levring til Kjellerup, 3 passagerer til Levring 1 tur fra Kjellerup via Levring til Bjerringbro, 8 passagerer heraf 7 til Levring Passagertælling 2009: Weekend 1: Lørdagskørsel i alt 16 passagerer i løbet af 2 timers kørsel (2dobbeltture), fordelt med 8 og 8 passagerer pr. dobbelttur. Søndagskørsel: (Levring Efterskole lukket i denne weekend) 1 tur fra Bjerringbro via Levring til Kjellerup, 0 passagerer 1 tur fra Kjellerup via Levring til Bjerringbro, 1 passagerer Weekend 2: Lørdagskørsel i alt 20 passagerer i løbet af 2 timers kørsel (2dobbeltture), fordelt med 11 og 9 passagerer pr. dobbelttur. Søndagskørsel: 1 tur fra Bjerringbro via Levring til Kjellerup, 11 passagerer til Levring 1 tur fra Kjellerup via Levring til Bjerringbro, 2 passagerer til Levring : Tiltaget forventes at give en besparelse på ca kr. pr. år.

32 Lørdagskørsel: 150 min x 50 dage svarer til kr./år Søndagskørsel: 75 min x 50 dage svarer til kr./år Alternativt forslag: Bibeholde søndagskørsel til Levring Efterskole: Tiltaget forventes at give en besparelse på ca kr. pr. år. Administrationen anbefaler, at lørdags- og søndagskørslen opretholdes.

33 77 Herning Ikast - Pårup På grund af dårlig benyttelse slettes tynde ture formiddag og aften. Afgang fra Herning kl og kl slettes. Afgang fra Bording kl ændres til 8.30 og afgang fra Ikast kl slettes. Afgang fra Bording kl slettes. Midttrafik har ingen henvendelser modtaget. Der er mellem Herning og Ikast andre busruter og der er også tog mellem Herning, Ikast og Bording. Det vil sige, at mange af kunderne har alternative transportmuligheder. Ændringsforslaget har følgende kundemæssige konsekvenser: På afgangen fra Herning kl er der i gennemsnit 4 kunder pr. tur. På afgangen fra Herning kl er der i gennemsnit 5 kunder pr. tur På afgangen fra Ikast kl er der i gennemsnit 10 kunder pr. tur På afgangen fra Bording kl er der i gennemsnit 3 kunder pr. tur Tiltaget forventes at give en besparelse på ca kr. pr. år Administrationen anbefaler, at høringsforslaget godkendes.

34 81 Herning - Sdr. Felding - Grindsted På grund af dårlig benyttelse slettes følgende afgange på hverdage: Fra Herning kl slettes strækningen Sdr. Felding-Grindsted. Afgangen kl skal kun køre fredage og afgangen kl slettes. Fra Grindsted kl slettes trækningen Sdr. Felding-Herning mandage-torsdage. Afgangen fra Grindsted kl slettes. På søn- og helligdage slettes afgangen fra Herning kl på strækningen Sdr. Felding- Grindsted og afgangen fra Grindsted kl slettes. Benyttelsen fra Filskov er i weekenden meget tynd. Betjeningen af Filskov i weekenden foreslås nedlagt. Midttrafik har modtaget 2 henvendelser. Den ene henvendelse er fra en gymnasieelev, som klager over forringelserne om aftenen. Har brug afgangen Herning-Grindsted kl Klager også over at afgangen fra Herning kl på søn- og helligdage nedlægges. Den anden henvendelse er en samlet henvendelse fra Sdr. Felding Lokalråd og Sdr. Felding Borgerforening. Klager over forslaget om at nedlægge kørsel mellem Sdr. Felding og Herning i aftentimerne og anmoder om en nyvurdering for at Sdr. Felding ikke ender som en ø i aftenlandskabet. Gennemførelsen af de foreslåede ændringer vil medføre, at strækningen Sdr. Felding-Herning- Grindsted ikke bliver betjent om aftenen. Ifølge tællinger er der tale om få kunder. Der er ikke over 10 kunde pr. dobbelttur, hvilket har været kriterierne for at foreslå nedlæggelse af tynde ture. Der kan opretholdes betjening om aftenen mellem Sdr. Felding og Herning. Det betyder, at afgangen fra Grindsted kl skal køre alle hverdage. Bussen ankommer til Herning kort før kl Afgangen fra Herning kl kan også køre alle hverdage. Det kunne overvejes at senerelægge afgangen til kl eller Aftenkørsel kan også opretholdes på søn- og helligdage. Kunder på afgange der er omfattet af høringsforslag: Hverdage kl fra Herning (Sdr. Felding-Grindsted): 2 Hverdage kl fra Herning: 5 Hverdage kl fra Herning: 3 Hverdage kl fra Grindsted (Sdr. Felding-Herning): 3 Hverdage kl fra Grindsted: 2 Søn- og helligdage kl fra Herning (Sdr. Felding-Grindsted): 2 Søn- og helligdage kl fra Grindsted: 0 I Filskov lørdage: 0-4 I Filskov søn- og helligdage: 0-2

35 : Tiltaget forventes at give en besparelse på ca kr. pr. år Alternativt forslag: Hvis aftenkørsel på hverdage og i weekenden opretholdes i uændret omfang, vil besparelsen for Region Midtjylland blive 0 kr. Administrationen anbefaler, at høringsforslaget godkendes.

36 101 Skanderborg - Skejby - Hornslet Afgangen kl fra Skanderborg ændres til afg. kl og der tillægges 10 minutters ekstra køretid på strækningen Viby Torv til Skejby. Der har ikke været henvendelse på den ændrede køreplan, men Midttrafik har modtaget en anden forespørgsel angående ruten. En kunde har efterspurgt, om der kan indsættes en ledbus på afgangen kl i Mørke pga. mange passagerer. (starter som rute 119 i Mørke, og fortsætter som rute 101 kl fra Hornslet). Problemstillingen er drøftet med Jørgen Ruskjær fra driftsafdelingen hos Midttrafik, der i forvejen arbejder på sagen. 10 minutters ekstra køretid på afg fra Skanderborg. Tiltaget forventes at give en merudgift på ca kr. pr. år. Administrationen anbefaler, at høringsforslaget godkendes.

37 103 Århus - Beder - Malling - Odder - Hou Fra Århus Tur 815 kl kører nu til Hou Tur 839 kl kører nu til Hou Tur 845 kl kører ikke længere til Hou Tur 849 kl kører nu til Hou Tur 851 kl rykkes til og kører ikke længere til Hou Der indsættes en ny tur til Odder kl Tur 855 kl rykkes til Fra Odder Tur 830 fra Odder kl , starter nu i Hou kl Tur 844 kl rykkes til Der indsættes en ny tur kl Der er ikke modtaget henvendelser. Der har været for stort interval mellem afgangene kl og fra Århus Rutebilstation. Der er indsat en ekstra dobbelttur og afgangstiderne er justeret. I eftermiddagsmyldretid er betjening af Hou ændret fra timedrift til halvtimedrift. Da 103 er den største pendlerrute vurderer Midttrafik, at ændringerne er nødvendige. Tiltaget forventes at give en merudgift på ca kr. pr. år. Administrationen anbefaler, at høringsforslaget godkendes.

38 Rute 104 Horsens - Juelsminde På grund af få passagerer foreslås følgende ture nedlagt: Mandag til fredag afg. kl Juelsminde - Horsens og afg. kl Horsens - Juelsminde. Lørdag afg. kl Juelsminde - Horsens. Midttrafik har ingen høringssvar modtaget. Man - fre: Juelsminde-Horsens kl (3 pass 2006 / 3 pass 2008) Horsens-Juelsminde kl (2 pass 2006 / 2 pass 2008) Lør: Juelsminde-Horsens kl (1 pass 2006 / 2 pass 2008) Besparelse på tynde ture: Man - fre: 104 min timer/år. Cirka kr. Lør: 40 min - 34 timer/år. Cirka kr. Administrationen anbefaler, at høringsforslaget godkendes.

39 Rute 105 Horsens - Juelsminde Øget betjening af BGI Horsens. Mandag til fredag kører følgende afgange Juelsminde - Horsens via BGI: Kl. 7.08, 8.14, og Afgange Horsens - Juelsminde via BGI: Kl. 6.54, 15.08, 16.09, og Lørdag og søndag kører alle busser via BGI. Midttrafik har ingen høringssvar modtaget. Det er typisk kun 0-1 kunder der benytter bussen til eller fra BGI i dag. Kun 2 søndagsture har mere end 2 passagerer til eller fra BGI, hvor afgangen har hele 18 passagerer med til BGI. Der er cirka 1,3km mellem stoppestedet i Bjerre og BGI, svarende til minutters gang. Vil eleverne til Horsens eller Juelsminde om eftermiddagen kan de enten ikke komme med fra BGI, eller blive sat af ved BGI igen. Skal eleverne benytte bussen er det nødvendigt BGI bliver betjent både når de skal på og af. Siden de oprindelige ture forbi BGI blev lavet, har skolen mere end fordoblet sin størrelse, og de udvider stadig. Efterspørgslen for et stop foran skolen forventes derfor fortsat at stige. Hver betjening af BGI kræver 1 minuts ekstra køretid. Antallet af ture forbi BGI bliver øget med 61 om ugen. På årsbasis koster den ekstra betjening af BGI kr. Administrationen anbefaler, at høringsforslaget godkendes.

40 Rute 108 Horsens Løsning Kragelund - Vejle På grund af få passagerer nedlægges følgende ture: Hverdag Horsens-Korning kl Tomkørsel retur kl Horsens-Hatting kl Hatting- Horsens kl Lørdag Horsens-Hatting kl Hatting- Horsens kl Horsens-Hatting kl Hatting- Horsens kl Horsens-Hatting kl Hatting- Horsens kl Søndag Tomkørsel Horsens-Hatting Hatting- Horsens kl Horsens-Hatting kl Tomkørsel Horsens-Hatting Horsens-Hatting kl Hatting- Horsens kl Horsens-Hatting kl Hatting- Horsens kl Tiltaget giver en besparelse på ca. 316 køreplantimer pr. år, svarende til ca kr. pr. år (400 kr. pr. køreplantime). Midttrafik har modtaget 2 henvendelser fra kunder vedr. afgangen fra Vejle kl kunderne har oftest fri på Vejle Handelsskole kl , og busserne mod Løsning (108 og 202) er dårligt afstemt med dette tidspunkt. Kunderne siger, der er mange elever fra Løsning, Korning, Kragelund og Øster Snede, der vil have fordel af en bus omkring kl Flemming Efterskole oplyser, at de har 18 elever der ofte bruger rute 117 søndag aften fra Horsens til Efterskolen. Efter en korrespondance med Uldum Højskole er det blevet oplyst, at de har et sted mellem 0 og 15 elever der bruger bussen hver søndag aften. Vognmanden Bent Thykjær anbefaler, at bussen efter betjening af Flemming Efterskole på en enkelt aftenafgang søndag, også kører via Rask Mølle og Uldum, så Uldum Højskole bliver betjent. Med den nuværende køreplan er bedste løsning fra Vejle til Løsning kl med rute 202. Rute 202 dækker dog ikke de Korning, Kragelund og Øster Snede. Med rute 108 er førstkommende bus kl Eleverne fra Handelsskolen kan være på Vejle Banegård cirka kl , dvs. rute 108 kl skal udskydes cirka 25 minutter. I vognløbet kan turen uden videre senerelægges 20 minutter, men skal den senerelægges 25 minutter skal turen efter (kl fra Horsens) også afgå 5 minutter senere.

Ruterne 11 Herning-Arnborg-Brande og 19 Herning Hammerum-Brande

Ruterne 11 Herning-Arnborg-Brande og 19 Herning Hammerum-Brande Ruterne 11 Herning-Arnborg-Brande og 19 Herning Hammerum-Brande Rute 11: Antallet af ture reduceres fra 9 til 3. Ruten betjener fremover strækningen Herning-Arnborg- Skarrild-Karstoft med 1 tur om tur

Læs mere

Behandling af høringssvar

Behandling af høringssvar Behandling af høringssvar Rute 200 Skanderborg-Aarhus-Hinnerup/Hammel Høringsforslag I forbindelse med Trafikplan Aarhus 2017, som skal træde i kraft når letbanen kører næste år, foreslås afgangene på

Læs mere

Midttrafik har nu gennemgået jeres udkast til togkøreplanerne for K11.

Midttrafik har nu gennemgået jeres udkast til togkøreplanerne for K11. Trafikudvalget 2009-10 TRU alm. del Spørgsmål 1254 Offentligt Fra: Karin Sørensen Sendt: 31. maj 2010 09:19 Til: 'britta.indraccolo@arriva.dk' Emne: Bemærkninger til togkøreplanerne Midttrafik har nu gennemgået

Læs mere

Regional Udvikling. Bilag til punkt 1. Status på omlægning af det regionale rutenet i Region Midtjylland.

Regional Udvikling. Bilag til punkt 1. Status på omlægning af det regionale rutenet i Region Midtjylland. Regional Udvikling Bilag til punkt 1. Status på omlægning af det regionale rutenet i Region Midtjylland. - Opgørelse over besparelser for ture med få passagerer Udvalget for kollektiv trafik og det regionale

Læs mere

Midttrafik SYD Rute Ma-fr Lø Sø Økonomi 400 kr./t 104 Følgende ture er tynde og kan nedlægges:

Midttrafik SYD Rute Ma-fr Lø Sø Økonomi 400 kr./t 104 Følgende ture er tynde og kan nedlægges: Besparelsespotentiale for tynde ture på de regionale ruter i region Midtjylland. Midttrafik SYD Rute Ma-fr Lø Sø Økonomi 400 kr./t 104 105 Juelsminde-Horsens kl. 21.55 (3) Horsens-Juelsminde kl. 22.53

Læs mere

Den behovsstyrede kørsel omfatter telekørsel, den individuelle handicapkørsel (lovpligtige), Midttur og kan-kørsel for Midttrafik.

Den behovsstyrede kørsel omfatter telekørsel, den individuelle handicapkørsel (lovpligtige), Midttur og kan-kørsel for Midttrafik. Bilag 2: Behovsstyret kørsel Den behovsstyrede kørsel omfatter telekørsel, den individuelle handicapkørsel (lovpligtige), Midttur og kan-kørsel for. Telekørsel Telekørslen er en del af den offentlige servicetrafik

Læs mere

Oversigt beslutninger og konsekvenser for besparelser på regionale busruter

Oversigt beslutninger og konsekvenser for besparelser på regionale busruter Oversigt beslutninger og konsekvenser for besparelser på regionale busruter Rute Regional beslutning Konsekvens 11 Herning- Arnborg- Skarrild-Karstoft den kun kører i Herning Herning Kommune har ikke afgivet

Læs mere

Vejle Amts Trafikselskab (VAT) har udarbejdet servicemål for betjening af bysamfundene.

Vejle Amts Trafikselskab (VAT) har udarbejdet servicemål for betjening af bysamfundene. Servicemål for kollektiv trafik 1. Nuværende servicemål regional kørsel Vejle Amts Trafikselskab (VAT) har udarbejdet servicemål for betjening af bysamfundene. Ved optælling af antal ture lægges følgende

Læs mere

Herning bybusser Køreplanskift juni 2013

Herning bybusser Køreplanskift juni 2013 8. februar 2013 Edith Blynning Herning bybusser Køreplanskift juni 2013 Rute ændring, beskrivelse, gennemgang og behandling af høringssvar for Herning Bybusser Linje 1A Gullestrup Ændring af ruteføring:

Læs mere

Spørgsmål & Svar. ny trafikplan SPØRGSMÅL OM LOKALE ÆNDRINGER I FASE 2 (SOMMER 2012)

Spørgsmål & Svar. ny trafikplan SPØRGSMÅL OM LOKALE ÆNDRINGER I FASE 2 (SOMMER 2012) Spørgsmål & Svar ny trafikplan Vi arbejder stadig på de nye køreplaner, og der kan fortsat ske ændringer bl.a. som følge af politiske beslutninger. Informationerne opdateres på sydtrafik.dk i takt med,

Læs mere

Ruteforløb Bemærkninger Skøn for udgift til minimumsbetjening

Ruteforløb Bemærkninger Skøn for udgift til minimumsbetjening Forslag til udvidet ansvar til Region Midtjylland for kørsel med elever til ungdomsuddannelserne. Juni 2010 På baggrund af kommunernes, KKR s, uddannelsesinstitutioners m.fl. bemærkninger til trafikstyregruppens

Læs mere

Spørgsmål i forbindelse med køreplanskiftet 2011 i Sydtrafiks område

Spørgsmål i forbindelse med køreplanskiftet 2011 i Sydtrafiks område Spørgsmål i forbindelse med køreplanskiftet 2011 i Sydtrafiks område Baggrund Sydtrafik udarbejdede i 2009 sin første trafikplan (8-siders resumé vedlagt som bilag). Trafikplanen bygger i væsentlig grad

Læs mere

Forslag til besparelse på åben kørsel i Viborg Kommune til K14

Forslag til besparelse på åben kørsel i Viborg Kommune til K14 Forslag til besparelse på åben kørsel i Viborg Kommune til K14 Herunder er der en oversigt over besparelsesforslag til indfrielse af Viborg Kommunes besparelseskrav på 1.100.000 kr. pr. år. Forslagene

Læs mere

Forslag til køreplan 2015-16 for buskørslen i Hedensted Kommune.

Forslag til køreplan 2015-16 for buskørslen i Hedensted Kommune. Notatark Sagsnr. 13.05.22-P00-1-14 Sagsbehandler Lars Oksbjerre 12.2.2015 Indstillingsnotat Forslag til køreplan 2015-16 for buskørslen i Hedensted Kommune. Beslutningstema Udvalget for Fritid & Fællesskab

Læs mere

Samtlige kommuner i Region Midtjylland Region Midtjylland. Høring om projektkatalog 2009

Samtlige kommuner i Region Midtjylland Region Midtjylland. Høring om projektkatalog 2009 Samtlige kommuner i Dato 26. juni 2008 Journalnummer -30-75--23-07 Kontaktperson Henning Nielsen Høring om projektkatalog fremsender hermed forslag til projektkatalog for i høring hos kommuner og Region.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Oplæg til kollektiv trafikplan i Faaborg- Midtfyn Kommune. Faaborg-Midtfyn Kommune. Notat fra FynBus/COWI.

Indholdsfortegnelse. Oplæg til kollektiv trafikplan i Faaborg- Midtfyn Kommune. Faaborg-Midtfyn Kommune. Notat fra FynBus/COWI. Faaborg-Midtfyn Kommune Oplæg til kollektiv trafikplan i Faaborg- Midtfyn Kommune Notat fra FynBus/COWI COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12 wwwcowidk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Giv os din mening om de kommende køreplaner

Giv os din mening om de kommende køreplaner 11. januar 2012 Pressemeddelelse Giv os din mening om de kommende køreplaner Midttrafik vil gerne høre kundernes mening om forslagene til nye køreplaner og ruteføringer for busruter og bybuslinjer, som

Læs mere

- Ønske om mere tid til at finde og implementere løsninger på lokale transportbehov i områder, der hidtil er betjent af regionen.

- Ønske om mere tid til at finde og implementere løsninger på lokale transportbehov i områder, der hidtil er betjent af regionen. Notat Plan for budgetoverholdelse vedrørende kollektiv trafik Regionsrådet besluttede i marts 2018 at gennemføre besparelser på det regionale busrutenet. I samarbejde med Midttrafik er der udarbejdet et

Læs mere

Høringsblad. 2) Ønske om afg. hhv. kl. 10 og kl. 11 fra Østbirk til Horsens. (1)

Høringsblad. 2) Ønske om afg. hhv. kl. 10 og kl. 11 fra Østbirk til Horsens. (1) 112 Horsens - Østbirk - Voerladegård Afg. kl. 13.50 fra Horsens på hverdage ændres til 13.57, for at opnå forbindelse fra bybuslinje 5. Afg. kl. 10.00 fra Vestbirk på lørdage ændres til kl. 9.55. Der er

Læs mere

Omlægning af rute 112 vurdering efter høring

Omlægning af rute 112 vurdering efter høring Horsens Kommune ato agsbehandler e-mail Telefon 20. februar 2015 Rikke Rasmussen rr@midttrafik.dk 8740 8248 Omlægning af rute 112 vurdering efter høring Midttrafik har i samarbejde med Horsens kommune,

Læs mere

Oplæg til ændringer i Albertslund, Brøndby, Glostrup og Vallensbæk kommuner - justeret ift. kommunernes reaktioner på notatet af 21. december 2015.

Oplæg til ændringer i Albertslund, Brøndby, Glostrup og Vallensbæk kommuner - justeret ift. kommunernes reaktioner på notatet af 21. december 2015. Notat Til: Albertslund, Brøndby, Glostrup, Vallensbæk kommuner Kopi til: Ballerup og Egedal kommuner, TOR, KAV, MKL Sagsnummer Sagsbehandler TOR JBN Direkte +45 36 13 16 40 66 Fax - JBN@moviatrafik.dk

Læs mere

De foreslåede ændringer kan gennemføres inden for driftsbudgettet til kollektiv trafik.

De foreslåede ændringer kan gennemføres inden for driftsbudgettet til kollektiv trafik. Notatark Sagsnr. 13.05.22-P00-1-15 Sagsbehandler Lars Oksbjerre 22.2.2016 Indstillingsnotat Kollektiv trafik køreplanperiode K2016-17 Udvalget skal tage stilling til foreslåede ændringer i Midttrafiks

Læs mere

Principper for natbusbetjening - Høringsudgave. Oktober 2010

Principper for natbusbetjening - Høringsudgave. Oktober 2010 Principper for natbusbetjening - Høringsudgave Oktober 2010 Høringsudgave oktober 2010 Resumé Natbuskørsel er en lille, men vigtig del af Sydtrafiks tilbud af kollektiv trafik. Knap 500 personer benytter

Læs mere

Notat vedr. konsekvenser for Viborg Kommune af Region Midtjyllands forslag til ændringer i det regionale rutenet 2009-2011

Notat vedr. konsekvenser for Viborg Kommune af Region Midtjyllands forslag til ændringer i det regionale rutenet 2009-2011 Notat vedr. konsekvenser for Viborg Kommune af Region Midtjyllands forslag til ændringer i det regionale rutenet 2009-2011 1. Indledning Med udgangspunkt i den regionale administrations forslag til gennemførelse

Læs mere

Flere små justeringer af afg./ank. tider. Største ændring er, at på hverdage lægges alle afg. fra og med kl minutter senere.

Flere små justeringer af afg./ank. tider. Største ændring er, at på hverdage lægges alle afg. fra og med kl minutter senere. 711 Flere små justeringer af afg./ank. tider. Største ændring er, at på hverdage lægges alle afg. fra og med kl. 18.00 10 minutter senere. Tidligere oplyst: Køretiden udvides med 15 køreplantimer X 414

Læs mere

Notat I forbindelse med budgetlægningen

Notat I forbindelse med budgetlægningen Trafik og Veje Dato: 11 08-2017 Sagsnr.: Sagsbehandler: vphls Notat I forbindelse med budgetlægningen 2018-2021 Dato: 11. august 2017 Kopi til: Emne: Rutetilpasninger på den regionale kollektive trafik

Læs mere

BILAG TIL MØDE I: UP , pkt. 1

BILAG TIL MØDE I: UP , pkt. 1 Notat Omlægning af 203 mv. BILAG TIL MØDE I: UP 30.11.2006, pkt. 1 Nordjyllands Trafikselskab 12. november 2006/OS Notatet indeholder følgende: 1 Forslag til ændringer på rute 203, 212, 644, 645, 646,

Læs mere

Eksisterende forhold. Kollektiv trafik

Eksisterende forhold. Kollektiv trafik 30 God sammenhæng og god service i den kollektive trafik vil gøre den mere attraktiv at benytte. Er det kollektive trafik-system attraktivt at benytte kan behovet for individuel biltrafik mindskes, hvilket

Læs mere

Regionsbesparelser Horsens Kommune

Regionsbesparelser Horsens Kommune Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 5. december 2018 1-30-76-201-1-17 Rikke Rasmussen rr@midttrafik.dk 21358096 Regionsbesparelser Horsens Kommune 104-105 Midttrafik afventer Region Midtjyllands

Læs mere

Notat til Horsens Kommune ang. støttet flextur frem for teletaxakørsel

Notat til Horsens Kommune ang. støttet flextur frem for teletaxakørsel Ole Helboe, Horsens Kommune Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 3. november 2014 1-30-75-1-201-3-12 Rikke Rasmussen rr@midttrafik.dk 8740 8248 Notat til Horsens Kommune ang. støttet flextur frem

Læs mere

Region Midtjylland. Gennemførelse af ændringer i det regionale rutenet. Bilag. til Forretningsudvalgets møde 4. marts 2008. Punkt nr.

Region Midtjylland. Gennemførelse af ændringer i det regionale rutenet. Bilag. til Forretningsudvalgets møde 4. marts 2008. Punkt nr. Region Midtjylland Gennemførelse af ændringer i det regionale rutenet Bilag til Forretningsudvalgets møde 4. marts 2008 Punkt nr. 17 Udskrift af protokol Dagsorden til mødet i Regionsrådet den 20. februar

Læs mere

Opgørelse af kundehenvendelser for perioden

Opgørelse af kundehenvendelser for perioden Opgørelse af kundehenvendelser for perioden 1.4.12 30.6.12 Antal henvendelser: Henvendelser Antal Ansøgninger om økonomisk kompensation eller henvendelser der har udmundet i økonomisk kompensation (herunder

Læs mere

Region Midtjylland. Forslag til ændringer i det regionale rutenet. Bilag. til Regionsrådets møde den 18. juni Punkt nr. 2

Region Midtjylland. Forslag til ændringer i det regionale rutenet. Bilag. til Regionsrådets møde den 18. juni Punkt nr. 2 Region Midtjylland ændringer i det regionale rutenet Bilag til Regionsrådets møde den 18. juni 2008 Punkt nr. 2 Hvide Sande Ringkøbing Lemvig Tarm Skjern Videbæk Holstebro Struer Herning Vildbjerg Vinderup

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Kommune

Ringkøbing-Skjern Kommune 8370 Hadsten 8472 Sporup 8850 Bjerringbro 8380 Trige 8881 Thorsø 8641 Sorring 8450 Hammel 8860 Ulstrup 8382 Hinnerup 8471 Sabro 8870 Langå 8940 Randers SV 8960 Randers SØ 8882 Fårvang 7100 Vejle 7171 Uldum

Læs mere

Region Midtjylland. Forslag til ændringer i det regionale rutenet. Bilag. til Forretningsudvalgets møde 10. juni Punkt nr.

Region Midtjylland. Forslag til ændringer i det regionale rutenet. Bilag. til Forretningsudvalgets møde 10. juni Punkt nr. Region Midtjylland Forslag til ændringer i det regionale rutenet Bilag til Forretningsudvalgets møde 10. juni 2008 Punkt nr. 15 Skitse til det regionale rutenet - fra 2010/2011 Signaturforklaring: Regionale

Læs mere

Notat Forslag til justeringer, ruter og køreplaner Kollektiv trafik i Svendborg Kommune

Notat Forslag til justeringer, ruter og køreplaner Kollektiv trafik i Svendborg Kommune FynBus 29. april 2013-1 - PLAN SAZ/SJ Notat Forslag til justeringer, ruter og køreplaner Kollektiv trafik i Svendborg Kommune Indledning Dette notat beskriver FynBus forslag til justeringer i Svendborg

Læs mere

Opgørelse af kundehenvendelser for perioden

Opgørelse af kundehenvendelser for perioden Opgørelse af kundehenvendelser for perioden 1.1.12 31.3.12 Antal henvendelser: Henvendelser Antal Ansøgninger om økonomisk kompensation eller henvendelser der har udmundet i økonomisk kompensation (herunder

Læs mere

Region Midtjylland. Gennemførelse af ændringer i det regionale rutenet. Bilag. til Regionsrådets møde den 20. februar 2008. Punkt nr.

Region Midtjylland. Gennemførelse af ændringer i det regionale rutenet. Bilag. til Regionsrådets møde den 20. februar 2008. Punkt nr. Region Midtjylland Gennemførelse af ændringer i det regionale rutenet Bilag til Regionsrådets møde den 20. februar 2008 Punkt nr. 32 TEKNIK OG MILJØ Region Midtjylland Skottenborg 26 8800 Viborg

Læs mere

NT s forslag til besparelse samt til svar til de indkomne forslag til ændringer som NT har modtaget.

NT s forslag til besparelse samt til svar til de indkomne forslag til ændringer som NT har modtaget. NT s forslag til besparelse samt til svar til de indkomne forslag til ændringer som NT har modtaget. Bybus 1 og Bybus 2: Ændringer af køreplanen, hverdage: Mariagerfjord Kommune: Med udgangspunkt i at

Læs mere

Opgørelse af kundehenvendelser for perioden

Opgørelse af kundehenvendelser for perioden Opgørelse af kundehenvendelser for perioden 1.1.10 31.3.10 Antal henvendelser: Henvendelser Antal Ansøgninger om økonomisk kompensation eller henvendelser der har udmundet i økonomisk kompensation (herunder

Læs mere

Behandling af høringssvar

Behandling af høringssvar Behandling af høringssvar 100 Odder-Aarhus-Hornslet Høringsforslag Afledt af Trafikplan Aarhus 2017, hvor Letbanen blandt andet vil betjene flere af de større byer langs rute 100 mellem Odder-Aarhus og

Læs mere

Henvendelser til Helsingør Kommune angående busomlægning 2015

Henvendelser til Helsingør Kommune angående busomlægning 2015 Henvendelser til Helsingør Kommune angående busomlægning 2015 Dato: 08.12.2015 Borger: Gitta Kristensen fra Bistrup 340 er pr. 13. december 2015 omlagt. Der vil derfor ikke fremover være busforbindelse

Læs mere

Eksempler på sammenhængen i køreplanerne

Eksempler på sammenhængen i køreplanerne Eksempler på sammenhængen i køreplanerne Der har været en række klager over dårlig sammenhæng i køreplanerne mellem linje 315 og 230R på Hornsherred. For linje 318 har der endvidere været klager over for

Læs mere

Praksisplan for almen læge området

Praksisplan for almen læge området Praksisplan for almen læge området Region Midtjylland Primær Sundhed Praksisform Antal Andel % Delelæger 6 7,4 % Enkeltmandspraksis 4,43 % Kompagniskabspraksis 5 7,43 % Total 35 00,00 % 0 8 6

Læs mere

Trafikplan. Trafikplan 2009-2012 For kollektiv trafik i Sydtrafiks område Et resumé

Trafikplan. Trafikplan 2009-2012 For kollektiv trafik i Sydtrafiks område Et resumé Trafikplan 2009-2012 For kollektiv trafik i Sydtrafiks område Et resumé Trafikplan Bedre korrespondancer Flere afgange med faste minuttal Direkte ruteforløb Bedre betjening af Billund Lufthavn Kortere

Læs mere

I brev af 7. november 2008 har Midttrafik fremsendt forslag til besparelser på det regionale rutenet fra køreplanskiftet i juni 2009.

I brev af 7. november 2008 har Midttrafik fremsendt forslag til besparelser på det regionale rutenet fra køreplanskiftet i juni 2009. Midttrafik Mail: hni@midttrafik.dk Kopi til: Region Midtjylland Mail: Peter.Hermansen@ru.rm.dk Trafik og Anlæg Torvegade 7 8450 Hammel Tlf. 8964 1010 Fax 8664 6399 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk

Læs mere

BILAG 1: GENNEMGANG AF DE ENKELTE RUTER. Indledning

BILAG 1: GENNEMGANG AF DE ENKELTE RUTER. Indledning BILAG 1: GENNEMGANG AF DE ENKELTE RUTER Indledning Bilaget indeholder en gennemgang af busbetjeningen i hvert af Nordfyn Kommunes skoledistrikter. Udover at redegøre for de ændringer, der foreslås gennemført

Læs mere

Transport- og Bygningsudvalget 2015-16 TRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 142 Offentligt

Transport- og Bygningsudvalget 2015-16 TRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 142 Offentligt Transport- og Bygningsudvalget 2015-16 TRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 142 Offentligt Notat Transport- og Bygningsministeriet Frederiksholms Kanal 27 1220 København K TRU 142 Transport- og Bygningsministeriet

Læs mere

Ændringer til Viborg bybusser til køreplanskiftet juni 2010

Ændringer til Viborg bybusser til køreplanskiftet juni 2010 Ændringer til Viborg bybusser til køreplanskiftet juni 2010 Nærværende notat beskriver mulighederne for at gennemføre ændringer i det nuværende bybussystem i Viborg til køreplanskiftet juni 2010. Ændringerne

Læs mere

Oprettet: 20. Januar, 2010 20:49 af Erik Olesen Sinaivej 13. Sandholt Lyndelse

Oprettet: 20. Januar, 2010 20:49 af Erik Olesen Sinaivej 13. Sandholt Lyndelse Rute 2: Ringe-Boltinge-Espe-Snarup-Krarup-Lyndinge Oprettet: 1. Marts, 2010 09:20 af Heidi Christensen Hej Fynbus Vi vil gerne høre om det er muligt at lave en ændring til busrute/lokalrute 2 i Ringe.

Læs mere

Behandling af høringssvar

Behandling af høringssvar 1 Agerskellet Glarbjergvej Mølleparken - Busterminalen Midttrafik har modtaget 1 høringssvar. 1) Ønske om øget betjening (1 høringssvar) En kunde ønsker tidligere afgang fra Glarbjerg til Agerskellet.

Læs mere

G00 15/900 Åben sag Sagsgang: MTU

G00 15/900 Åben sag Sagsgang: MTU Midttrafiks høring 2015, rute 352 og bybusrute 2 13.05.00.G00 15/900 Åben sag Sagsgang: MTU Sagsfremstilling Midttrafik har haft køreplanerne, som træder i kraft 28. juni 2015 i høring. Høringen er afviklet

Læs mere

Notat: Betjening af Karup lufthavn

Notat: Betjening af Karup lufthavn Notat: Betjening af Karup lufthavn Generelt: Bestyrelsen for Karup Lufthavn har bedt Midttrafik udarbejde notat med forslag til betjening af lufthavnen fra hovedbyer indenfor ejerkredsen. Notatet skal

Læs mere

Regnskab 2013 behandlet af Midttrafiks bestyrelse 4. april 2014

Regnskab 2013 behandlet af Midttrafiks bestyrelse 4. april 2014 Regnskab 2013 behandlet af Midttrafiks bestyrelse 4. april 2014 Region Midtjylland Budget 2013 Busdrift 2013, 2013, 3. kvartal Regnskab 2013 Difference budget minus Udgifter 467.535.000 476.495.000 475.902.000

Læs mere

Opgørelse af kundehenvendelser for perioden

Opgørelse af kundehenvendelser for perioden Opgørelse af kundehenvendelser for perioden 1.7.12 30.9.12 Antal henvendelser: Henvendelser Antal Ansøgninger om økonomisk kompensation eller henvendelser der har udmundet i økonomisk kompensation (herunder

Læs mere

Miljø, Teknik og Plan

Miljø, Teknik og Plan Miljø, Teknik og Plan Bustrafik af regional betydning Region Syddanmark Regional udvikling Damhaven 12 7100 Vejle regional.udvikling@regionsyddanmark.dk Bemærkninger til forslag om principper for bustrafik

Læs mere

Mødesagsfremstilling

Mødesagsfremstilling Mødesagsfremstilling Teknisk Forvaltning Teknik- og Miljøudvalget ÅBEN DAGSORDEN Mødedato: 04-10-2011 Dato: 26-08-2011 Sag nr.: TMU 85 Sagsbehandler: Charlotte Schleiter Kompetence: Fagudvalg [ ] Økonomiudvalget

Læs mere

TRAFIKPLAN FOR REgION MIdTjyLLANd

TRAFIKPLAN FOR REgION MIdTjyLLANd TRAFIKPLAN FOR region midtjylland Den regionale trafikplan herunder X bus og privatbaner Visioner og principper for det regionale rutenet Den regionale udviklingsplan sammenfatter Regionsrådets visioner

Læs mere

Oversigt over sene skoledage i Ringkøbing-Skjern Kommune

Oversigt over sene skoledage i Ringkøbing-Skjern Kommune Oversigt over sene skoledage i Ringkøbing-Skjern Kommune Følgende fremgår i hyrdebrevet fra Ministeret af 26. august 2015: Undervisningen foregår normalt inden for tidsrummet 08.00 16.00. Intentionen fra

Læs mere

Opgørelse af kundehenvendelser for perioden

Opgørelse af kundehenvendelser for perioden Opgørelse af kundehenvendelser for perioden 1.4.15 30.6.15 Antal henvendelser: Henvendelser Antal Ansøgninger om økonomisk kompensation eller henvendelser der har udmundet i økonomisk kompensation (herunder

Læs mere

Århus-Silkeborg-Herning-Skjern Gyldig fra 30. marts til og med 4. juli 2008

Århus-Silkeborg-Herning-Skjern Gyldig fra 30. marts til og med 4. juli 2008 Århus-Silkeborg-Herning-Skjern Gyldig fra 30. marts til og med 4. juli 2008 Mandag-fredag dog ikke 5/6 TOGNUMMER 5303 5705 5313 5315 5717 5319 5721 5725 5727 5331 5733 5337 5739 5343 5745 5349 5751 5355

Læs mere

1. Administrationsgrundlag og muligheder for skolebuskørsel i Jammerbugt Kommune

1. Administrationsgrundlag og muligheder for skolebuskørsel i Jammerbugt Kommune Dato 18-08-2011 Sagsbehandler Kirstine Kejser Telefon nr. 7257 7411 Mail kke@jammerbugt.dk Dokument nr. 2011-112633 Sags nr. 2011-16655 Redegørelse for skole- og vinterkørsel august 2011 I forbindelse

Læs mere

Bilag til Underudvalget vedr. dannelse af Trafikselskabet møde den 26. juni 2006 Punkt nr. 4

Bilag til Underudvalget vedr. dannelse af Trafikselskabet møde den 26. juni 2006 Punkt nr. 4 Region Midtjylland Bilag til Underudvalget vedr. dannelse af Trafikselskabet møde den 26. juni 2006 Punkt nr. 4 Bilag 1 Budget for særlige somkostninger vedr. handicapkørsel Underudvalget vedr. forberedelse

Læs mere

Bilag A Trafikstyregruppens forslag Sammenfatning af ruteændringer

Bilag A Trafikstyregruppens forslag Sammenfatning af ruteændringer 11 Herning Arnborg Brande Mulighed for indsættelse af X busrute med 2 dobbeltture Herning Billund undersøges. n fortsætter som kommunalt finansieret rute. Region Midtjylland finansierer minimumsbetjening

Læs mere

Behandling af høringssvar

Behandling af høringssvar Behandling af høringssvar 13 Herning Haderup - Skive Høringsforslag Afgang fra Herning kl. 13.15 foreslås ændret til kl. 13.30. Økonomi og fakta Ingen Høringssvar Midttrafik har modtaget 10 høringssvar

Læs mere

TRAFIKPLAN FOR silkeborg KOMMUNE

TRAFIKPLAN FOR silkeborg KOMMUNE TRAFIKPLAN FOR Silkeborg KOMMUNE Silkeborg Kommune Visioner og servicemål for Silkeborg Kommune Silkeborg Kommune ønsker, at den kollektive trafik er med til at binde kommunen bedre sammen. Derfor vil

Læs mere

Rute nr. Kunde Ønske Kommunes bemærkninger til det foreslåede Esbjerg Kommunes bemærkninger til Sydtrafik. 2. Lokalruter

Rute nr. Kunde Ønske Kommunes bemærkninger til det foreslåede Esbjerg Kommunes bemærkninger til Sydtrafik. 2. Lokalruter Rute nr. Kunde Ønske Kommunes bemærkninger til det foreslåede Esbjerg Kommunes bemærkninger til Sydtrafik 2.1 Busbetjening fra Hostrup og Kokspang til Hjerting/Skads via Esbjerg 240 Borgere fra Kokspang

Læs mere

Praksisplan for almen læge området

Praksisplan for almen læge området Praksisplan for almen læge området Region Midtjylland Primær Sundhed !" # % %& '%( %' )* + & &, "-.) /(+0' 0(') 0 (' '0 0 )0" &() "3)' '! )" '#!)" ',)" '!! )" ''#!& !"# % & ' % % ( ( % % ( % )**% +, +

Læs mere

OVERSIGT OVER KØREPLANSÆNDRINGER PÅ REGIONALE RUTER PR. 13. DECEMBER 2015.

OVERSIGT OVER KØREPLANSÆNDRINGER PÅ REGIONALE RUTER PR. 13. DECEMBER 2015. OVERSIGT OVER KØREPLANSÆNDRINGER PÅ REGIONALE RUTER PR. 13. DECEMBER 2015. ÆNDRET LINJEFØRING ØGET FREKVENS Rute 43, Vejle Billund Lufthavn Billund. Nuværende frekvens: 17/8/7 (hverdage/lørdage/søndage)

Læs mere

69 | Skjern - Tarm - Nørre Nebel | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK

69 | Skjern - Tarm - Nørre Nebel | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK Midttrafik Kundecenter Tlf. 70 210 230 69 Skjern - Tarm - Nr. Nebel Zone Skjern Rtb. Brinkvej/Vardevej Handelsskolen/Ånumvej Centervej/Åboulevarden Tarm Rtb. Storegade/Lønborgvej Forpagtergårdsvej Lønborg

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Teknik- og Miljøudvalget

REBILD KOMMUNE. REFERAT Teknik- og Miljøudvalget REFERAT Mødedato:. Mødetidspunkt: 15:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus. Møde slut: 17:45 Afbud: Fraværende: Indholdsfortegnelse Side 1. Ændringer af køreplaner for den kollektive trafik i 2011/2012

Læs mere

Velkommen til Orienteringsmøde på Føllegård om. Ny busbetjening Hillerød Vest

Velkommen til Orienteringsmøde på Føllegård om. Ny busbetjening Hillerød Vest Velkommen til Orienteringsmøde på Føllegård om Ny busbetjening Hillerød Vest Præsentation og program Ved Formand for Miljø- og Teknikudvalget Tue Tortzen Program 14. april kl. 17-18 - Baggrund, proces

Læs mere

Notat. Til: Region Hovedstaden. Kopi til: 6. august 2013. Direkte busforbindelse mellem Frederikssund og Hillerød

Notat. Til: Region Hovedstaden. Kopi til: 6. august 2013. Direkte busforbindelse mellem Frederikssund og Hillerød Notat Til: Region Hovedstaden Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler TOR Direkte +45 36 13 16 40 Fax - TOR@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 6. august 2013 Direkte busforbindelse mellem

Læs mere

Folketingets Uddannelsesudvalg

Folketingets Uddannelsesudvalg Folketingets Uddannelsesudvalg Departementschefens sekretariat Frederiksholms Kanal 21 1220 København K Tlf. 3392 5000 Fax 3392 5547 E-mail uvm@uvm.dk www.uvm.dk CVR nr. 20-45-30-44 Svar på spørgsmål 54

Læs mere

TRAFIKPLAN FOR Skanderborg KOMMUNE

TRAFIKPLAN FOR Skanderborg KOMMUNE TRAFIKPLAN FOR Skanderborg KOMMUNE Skanderborg Kommune Visioner og servicemål for Skanderborg Kommune Togtrafikken Byrådet vil arbejde for, at den dobbeltsporede jernbanestrækning mellem Skanderborg og

Læs mere

Formålet med det lokale trafiksystem i Nordfyns kommune er primært at befordre skoleelever til og fra skole.

Formålet med det lokale trafiksystem i Nordfyns kommune er primært at befordre skoleelever til og fra skole. : Kollektiv trafik i Nordfyn Kommune 2014-2015 Indledning Formålet med det lokale trafiksystem i Nordfyns kommune er primært at befordre skoleelever til og fra skole. Ved ændring af skolestrukturen i 2012,

Læs mere

Behandling af høringssvar

Behandling af høringssvar Behandling af høringssvar 200 Skanderborg-Hørning-Aarhus-Hinnerup-(Hammel) Høringsforslag Både rute 109 og rute 200 har fået justeret køretider pga. forsinkelser. For at stabilisere køreplanen yderligere,

Læs mere

Bussituationen for Grenaa Handelsskole, Grenaa Gymnasium, Grenaa Tekniske Skole og 10. Klasse Center Djursland

Bussituationen for Grenaa Handelsskole, Grenaa Gymnasium, Grenaa Tekniske Skole og 10. Klasse Center Djursland Trafikudvalget 2007-08 (2. samling) TRU alm. del Spørgsmål 996 Offentligt Djurslands Erhvervsskoler Bussituationen for Grenaa Handelsskole, Grenaa Gymnasium, Grenaa Tekniske Skole og 10. Klasse Center

Læs mere

Bilag 4: Nøgletal for bustransport 2008

Bilag 4: Nøgletal for bustransport 2008 Bilag 4: Nøgletal for bustransport 2008 Version 5. januar 2009 Indholdsfortegnelse 1 Befolkning og pendling... 2 Tabel 1.1. Indbyggere og befolkningstæthed. 2008...2 Tabel 1.2. Befolkningsfremskrivning

Læs mere

Resumé af Trafikplan for Nordjylland 2009-12

Resumé af Trafikplan for Nordjylland 2009-12 Resumé af Trafikplan for Nordjylland 2009-12 Af Signe Klintgaard Korać m.fl., funktionsleder for planlægning, Nordjyllands trafikselskab & Lykke Magelund, chefkonsulent, Tetraplan A/S Trafikdage på Aalborg

Læs mere

Akut udbygningsbehov på E45 i Østjylland

Akut udbygningsbehov på E45 i Østjylland Akut udbygningsbehov på E45 i Østjylland Mobilitetskommissionen for den østjyske byregion maj 2015 »» Mobilitetskommissionen for den østjyske byregion dokumenterer, at behovet for udbygning af den østjyske

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Tilpasning af busdriften ved etablering af letbanens anden etape. Midttrafik. Teknisk notat. 1 Indledning

Indholdsfortegnelse. Tilpasning af busdriften ved etablering af letbanens anden etape. Midttrafik. Teknisk notat. 1 Indledning Midttrafik Tilpasning af busdriften ved etablering af letbanens anden etape Teknisk notat COWI A/S Cimbrergaarden Thulebakken 34 9000 Aalborg Telefon 99 36 77 00 Telefax 99 36 77 01 wwwcowidk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Bilag 2. Budget behandling. Bestillerfordelte fordelinger per driftsområde. Indholdsfortegnelse

Bilag 2. Budget behandling. Bestillerfordelte fordelinger per driftsområde. Indholdsfortegnelse Bilag 2 Budget 2019 2. Bestillerfordelte fordelinger per driftsområde Indholdsfortegnelse Samlet oversigt... 2 Kørselsudgifter... 2 Flexbus... 3 Bus-IT og øvrige udgifter... 4 Rejsekort... 5 Busindtægter...

Læs mere

960X | Silkeborg - Aalborg | Xbus | K16 | Midttrafik

960X | Silkeborg - Aalborg | Xbus | K16 | Midttrafik Composedato: 29.09.2016 Kl. 11.36 960X Silkeborg - Viborg - Aalborg 26/2 2017-24/6 2017 Zone Turnummer 301 330 Silkeborg Trafikterminal af... 330 Chr. 8. Vej/Østergade d... 330 Viborgvej/Brokbjergvej d...

Læs mere

Kommuner Region Midtjylland. Vedr. høring af Trafikplan for jernbanen, 2008-2018

Kommuner Region Midtjylland. Vedr. høring af Trafikplan for jernbanen, 2008-2018 Kommuner Region Midtjylland Vedr. høring af Trafikplan for jernbanen, 2008-2018 Dato 23. juni 2008 Journalnummer 1-30-75-16-08 Kontaktperson Grethe Hassing Midttrafiks bestyrelse har den 20. juni 2008

Læs mere

Opgørelse af kundehenvendelser for perioden

Opgørelse af kundehenvendelser for perioden Opgørelse af kundehenvendelser for perioden 1.1.16 31.3.16 Antal henvendelser: Henvendelser Antal Ansøgninger om økonomisk kompensation eller henvendelser der har udmundet i økonomisk kompensation (herunder

Læs mere

Status efter 1 år Forsøg med rute 23 til Morud.

Status efter 1 år Forsøg med rute 23 til Morud. FynBus 24. februar 2014 PLAN Status efter 1 år Forsøg med rute 23 til Morud. RK/SJ Baggrund Nordfyns Kommune gennemfører i samarbejde med FynBus og Busbanden 5462 et 2-årigt forsøg i 2013-14 med øget busbetjening

Læs mere

Potentialer i Randers bybusser

Potentialer i Randers bybusser Randers kommune Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 8. januar 2016 1-30-75-1-205-1-12 Per Elbæk pel@midttrarfik.dk 2078 5588 Potentialer i Randers bybusser Midttrafik har i samarbejde med Randers

Læs mere

81 | Herning - Grindsted | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK

81 | Herning - Grindsted | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK Midttrafik Kundecenter Tlf. 70 210 230 81 Herning - Grindsted Zone B Busselskab Tog fra Holstebro Herning Station Dalgasgade MCH Herning Kibæk/Møllegårdsvej Kibæk/Sandfeldparken Kibæk Station Assing Sønder

Læs mere

Stevns Kommune. Overblik og skitser forud for trafikbestilling 2019

Stevns Kommune. Overblik og skitser forud for trafikbestilling 2019 Stevns Kommune Overblik og skitser forud for trafikbestilling 2019 Trafikbestillingsprocessen Hvorfor tale om processen Vi bliver jævnligt spurgt Der sker løbende personudskiftninger Vigtigt at vi alle

Læs mere

Notat. Til: Region Sjælland. Kopi til: 3. marts 2014. Notat - Busbetjening af Tølløsebanen

Notat. Til: Region Sjælland. Kopi til: 3. marts 2014. Notat - Busbetjening af Tølløsebanen Notat Til: Region Sjælland Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler LRI Direkte +45 36 13 16 51 Fax - LRI@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 3. marts 2014 Notat - Busbetjening af Tølløsebanen

Læs mere

Eksisterende busruter

Eksisterende busruter BILAG TIL DAGSORDEN TIL ØKONOMI, TEKNIK OG MILJØUDVALGET 19. APRIL 2010 SOLRØD KOMMUNE Teknisk Administration Ændringer af buskørslen fra 2011 Eksisterende busruter Buslinjer i 2010: 97N 121 126 210 212

Læs mere

Referat Udvalget for Teknik & Miljø mandag den 15. februar 2010. Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Lejre

Referat Udvalget for Teknik & Miljø mandag den 15. februar 2010. Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Lejre Referat Udvalget for Teknik & Miljø mandag den 15. februar 2010 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Lejre Indholdsfortegnelse 1. TM - Godkendelse af dagsorden...1 2. TM - Strategioplæg for kollektiv trafik til offentlig

Læs mere

Opgørelse af kundehenvendelser for perioden

Opgørelse af kundehenvendelser for perioden Opgørelse af kundehenvendelser for perioden 1.10.12 31.12.12 Antal henvendelser: Henvendelser Antal Ansøgninger om økonomisk kompensation eller henvendelser der har udmundet i økonomisk kompensation (herunder

Læs mere

Fordele og ulemper ved lukket skolebuskørsel i Frederikshavn Kommune

Fordele og ulemper ved lukket skolebuskørsel i Frederikshavn Kommune NOTAT Oprettet: 01/09/14 Senest revideret: 27/10/14 Ref.: AF/GC Modtager: Frederikshavn Kommune Fordele og ulemper ved lukket skolebuskørsel i Frederikshavn Kommune Indledning: Der er som kommune mulighed

Læs mere

NOTAT. Kørsel skoleåret i Assens Kommune

NOTAT. Kørsel skoleåret i Assens Kommune NOTAT Kørsel skoleåret 2015-16 i Assens Kommune Indledning FynBus har udarbejdet notat Brugen af kollektiv trafik i Assens Kommune 2014-15. Efterfølgende har forvaltningen for Trafik og Byg bedt FynBus

Læs mere

Bilag: Analyse af skolebuskørslen. Skanderborg Kommune. - Med anbefaling til mulige ændringer af de åbne skoleruter fra august 2015

Bilag: Analyse af skolebuskørslen. Skanderborg Kommune. - Med anbefaling til mulige ændringer af de åbne skoleruter fra august 2015 Bilag: Analyse af skolebuskørslen i Skanderborg Kommune - Med anbefaling til mulige ændringer af de åbne skoleruter fra august 2015 Fagsekretariaterne Børn og Unge og Teknik og Miljø, Skanderborg Kommune

Læs mere

K 2009 Århus-Silkeborg-Herning-Skjern MANDAG-FREDAG dog ikke 5/6 13:27 13:32

K 2009 Århus-Silkeborg-Herning-Skjern MANDAG-FREDAG dog ikke 5/6 13:27 13:32 Endelige Århus-Silkeborg-Herning-Skjern Gyldig fra 11. januar til 12. december 2009 MANDAG-FREDAG dog ikke 5/6 TOGNUMMER 5303 5305 5313 5315 5317 5319 5321 5325 5327 5331 5333 5337 5339 5343 5345 5349

Læs mere

Åben tillægsdagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2012 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben tillægsdagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2012 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben tillægsdagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2012 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Kortbetaling i billetautomater på bybusserne

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Midttrafik

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Midttrafik Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 26. maj 2008 1-00-3-08 Danni Giørtz-Jørgensen dgj@midttrafik.dk 87 40 82 04 Referat fra Repræsentantskabsmøde i Midttrafik Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 23.

Læs mere