Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen 3/2007 Dato: 20. april 2007 Sted: Deltagere:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen 3/2007 Dato: 20. april 2007 Sted: Deltagere:"

Transkript

1 Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen 3/2007 Dato: 20. april 2007 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Referatudkast godkendes senest: Referat udsendes senest: Nr. Punkt Kommentar/beslutning/opgave Idrættens Hus, Brøndby Ole Tikjøb (OT), Vibeke Preisler (VP), Jan Munkholm (JM), Jan Darfelt (JD), Finn Larsen (FL), Peter Nielsen (PN) og Nanna Ilmer (NI) Fra sekretariatet: Christian Jacobsen (CJ) og Hanne Bloch (HB). Ansvarlige benævnes med initialer. Anne-Mette Meinert Mortensen (AMM) HB 1. Referat fra sidste møde, BE Ingen kommentarer. Referatet blev herefter formelt godkendt. 1/ Dagsorden Godkendt med et par tilføjelser. 3. Orientering FU, a. FU: aktivitetsudvalg og OT henviste til det offentliggjorte FU-referat fra 12. april 2008 og supplerede sekretariat med følgende: Copenhagen Active inspiration til sport og motion Arrangementet finder sted i Pinsen og DKF repræsenteres med kajakergometerroning, der præsenteres af Ole Torp og Kurser, ture og oplevelser der præsenteres af Rune Mortensen. Da Rune kun kan være der den ene dag, aftaler JD og JM, hvornår de kan være til stede. DIF giver tilskud til materiale. DFfR/havkajakker OT forsøger at få en aftale om et møde med DFfR i forbindelse med DIF s årsmøde. Valg af ny formand for DIF DKF s delegerede fik mandat til at tage stilling til kandidat på selve årsmødet. Begge kandidater har store kvalifikationer. Testregattaen på Bagsværd Sø TV 2 har meddelt, at de vil komme. Et planlagt pressemøde til præsentation af de aktive, er flyttet til Bagsværd Regattaen. Tuborgfonden Fonden har givet tilsagn om en donation til Skovshoved Roklubs arrangement Canoe Polo Open. JM + en repræsentant fra klubben deltager i overrækkelsen den 11. maj. ECA kongres Jørn Cronberg blev ikke genvalgt som medlem af ECA s bestyrelse. Geir Kvillum fra Norge blev valgt ind i bestyrelsen og har lovet at varetage DKF s interesser. Sponsorer Der er indgået aftale med Dansprint ApS vedr. levering af beklædning til alle landhold og analyse vedr. sponsorstrategi er sat i gang via Brand Sponsorship. Polo U21 er blevet bedt om at oplyse indholdet af et tilbud om sponsering til holdet. Der mangler stadig endelige aftaler med arrangørerne til 2 Landinspektør Cups. Kredsene På et spørgsmål vedr. aktivitet i kredsene, blev det oplyst, at nogle kredse kører med en vis aktivitet, mens andre er passive eller under afvikling. Af hensyn til nøgletal i forhold til DIF s fordelingsnøgle er det vigtigt, at sekretariatet modtager programmer og deltagerlister for aktiviteter, f.eks. kredsmesterskaber. b. MU: NI oplyste, at DKF har været repræsenteret ved et møde vedr. Tangeværket. Værkets fremtid et uvis.

2 c. KU: FL oplyste, at der mangler afklaring vedr. arrangementerne af SUC på Bagsværd Sø og Børnesommerferieaktiviteter. Der afholdes møde med Peter Unold i forbindelse med Paradisløbet i Silkeborg om kaproning for havkajakker. Der afventes tilbud fra organisationskomiteen om vilkårene for det danske holds deltagelse i Marathon World Cup. d. BBU: PN oplyste at der er gang i klubvækstprojektet. Samarbejdet med 3 klubber ser lovende ud. Der foreligger udkast til stiftelsesdokument vedr. projektet på Prøvestenen, men på grund af fusionering med Ørestadsselskabet, bliver det måske først en realitet i Kravspecifikation er udarbejdet, og DKF er klar, når der kommer en tilbagemelding. JD oplyste, at DIF har afsat kr til kajakhuset i havnen, ligesom Lokale- og anlægsfonden ser positivt på projektet. Det planlagte Kajakmarathon i Københavns Havn ser ud til at blive til noget. De nye vedtægter for Sea Challenge Fyn er færdige. Man har satset meget på øget sikkerhed og ændring af aldersgrupper. Enkeltstarter indgår i programmet for Vi skal informere klubberne om arrangementet og setup vedr. sikkerheden. Det står i de nye vedtægter, at uorganiserede deltagere skal vise svømmebevis og at minimumsalderen for deltagelse nu er 18 år. e. PU: I AMM s fravær oplyste CJ, at der er gang i produktionen af en DVD, der er klar til efteråret. Den skal være på flere sprog og med salg for øje. Morten Rodtwitt er i gang med at informere polospillerne om en holdleders opgaver. PN fik accept på, at der kan ansøges diverse fonde om tilskud til indkøb af flere polosæt til udlån. Man ser gerne, at polosæt indgår i klubvækstprojektet. f. Eliteansvarlig: JD oplyste, at elitecenterroerne nu er hjemme igen efter en succesfuld træningslejr i Florida. Der har været afholdt møde med formanden for det svensk forbund med henblik på samarbejde omkring testregattaen i 2007 og fremtidigt samarbejde. g. Gang i Danmark Intet nyt. Afventer henvendelse. Alle orienteringer taget til efterretning. 4. Økonomi a. Økonomioversigt 2007 Der var ingen kommentarer til den udsendte balance med tilhørende notat. Balancen taget til efterretning. b. Tilskud til NM junior/ungdom En enig bestyrelse besluttede at bevilge kr , Sager til drøftelse a. Stævnesoftwareløsninger 2007 langsigtet plan EDB-gruppen finder en løsning for Efter en debat blev det besluttet, at man indleder forhandlinger om køb af det tyske system Reves-online til brug i 2008 og indtil DIF har udviklet et stævneprogram for felt-idrætter. Der lægges sammen med andre felt-idrætter pres på DIF, for at få denne udvikling i gang. b. Rostadion Herning / Bagsværd DKF og DFfR anmoder i fællesskab Idrætsfonden Danmark om at finansiere en rapport, der skal afdække mulighederne for at etablere et rostadion på Bagsværd Sø med international status. En enig bestyrelse besluttede at sige ja tak til Herning Kommunes tilbud om etablering af et internationalt rostadion i Herning, hvor der også skal være mulighed for at etablere polo- og whitewaterbaner.

3 Der afholdes en høring i forbindelse med Bagsværd Regattaen, hvor vilkår/krav i forbindelse med en eventuel flytning af elitecenteret til Herning vil blive fremlagt og diskuteret med kraftcentre og kaproningsklubber. FU har fortsat ansvaret for rostadion sagen. c. Dragebåde Optages som et punkt på bestyrelsens strategiseminar. 6. Evaluering af årsmødet og temadagen d. Bladet Padling DKF har fået en henvendelse vedrørende opstart af en dansk version af det norske kajakmagasin Padling, hvor DKF-materiale kan indgå. FU indhenter et gennemarbejdet tilbud til forelæggelse for bestyrelsen. a. Temalørdag workshops, foredrag, surprice Alle var enige om, at temadagen havde haft et godt forløb. b. Praktiske forhold Der var ikke meget plads til udstilling af både m.m. Muligheden for mere plads og mere tid til besøg på udstillingen til næste år undersøges. c. Årsmødet Et forslag fra PN om at inddrage særligt interesserede i nogle strategi-workshops om søndagen overvejes. Det overvejes ligeledes at overdrage nogle faktuelle redegørelsesopgaver til de ansatte i lighed med Rune Mortensens forelæggelse i år. Der var et pænt antal dellegerede til stede i år, og jo flere deltagere des dyrere bliver arrangementet naturligvis. I forbindelse med kontingentforslagets vedtagelse, fik bestyrelsen ikke opfyldt ønsket om et lavere kontingent for de små klubber. JM foreslog, at man til næste år kunne afholde en workshop vedr. problematikken store/små klubber. I næste års kontingentforslag foreslås pristalsregulering. Bestyrelsen videreudvikler årsmødekonceptet. Årsmødet i 2008 afholdes den 29. og 30. marts. 7. Sager til beslutning a. Ny bemanding og tilrettelæggelse af uddannelsesgruppens arbejde Strukturen i bilaget Ad hoc struktur for uddannelse DKF 2007 blev vedtaget. JM og CJ arbejder videre. b. Optagelse af nye klubber Bramsnæs Sejlklub og Guldborgsund Kajak/Havkajak Klub blev formelt godkendt optaget som medlemmer af DKF. c. Principper for optagelse af nye klubber JD, VP og PN udarbejder oplæg til behandling på et senere bestyrelsesmøde. Den eksisterende procedure fastholdes indtil da. d. Ansøgning til DIF om yderligere én breddekonsulentstilling JD oplyste, at der ikke længere er en årlig frist for ansøgning, men at DIF løbende behandler ansøgninger om konsulentstillinger. Punktet var begrundet i muligheden for at ansætte Rune Mortensen i en konsulentstilling, når projektforløbet afsluttes. 8. Næste møde De 2 næste BE-møder den 21. maj og 1. juni er Strategi- og Visionsmøder, der afholdes med bistand fra DIF-konsulenter. Der er endvidere søgt om DIF-tilskud til information/distribution/videreudvikling af strategien. 9. Eventuelt Der er testregatta i weekenden den april. Team Copenhagen har inviteret specialforbund til informationsmøde den 22. maj FU/EA afklarer hvem der deltager. Maribo Kajakklub har 50 års jubilæum 2. pinsedag. Mødet slut.

4 Bilag: Gruppe / Emne Mødeplan Bestyrelsen 2007 Dato 15. marts 2007 Forfatter Datoer Christian Jacobsen - April Evaluering årsmøde Fredag den 20. april kl Hovedstadsområdet. Evaluering og opsamling på årsmødet. - Maj Strategi arbejde Mandag den 21. maj kl Hovedstadsområdet. Videreudvikling af strategi med bistand fra ekstern konsulent - Juni Strategi arbejde Fredag den 1. juni kl Hovedstadsområdet. Færdiggørelse af strategi med bistand fra ekstern konsulent - August Budget i procent Torsdag den 30. aug. kl Hovedstadsområdet - Oktober Budget kr. Lørdag den 13. okt. kl Hovedstadsområdet - November Evaluering af året Onsdag 21. nov. kl DIF årsmøde 28. april DIF budgetmøde 5-7. oktober 2007 Evaluering årsmøde Strategi arbejde Budget i procent Budget i kr. Evaluering af året Årsmødeforberedelse Her gennemgås årsmødet politiske og praktiske konsekvenser klarlægges og planer tilrettes. Evt. nye bestyrelsesmedlemmer introduceres. Driftstatus på aktivitetsudvalg og løbende sager. Her er det tanken, at der kan arbejdes i hele bestyrelsen. Hensigten er at skabe en vision og heraf afledt strategi, der kan bidrage til at prioritere og fokusere DKFs arbejde. Det er vigtigt, at et sådan møde ikke belastes af arbejde med driftsopgaver. Der inddrages ekstern konsulent bistand. Her er det, udover almindelig sagsopfølgning, hensigten at der fastlægges nogle procentuelle retningslinier for, hvorledes de enkelte områder prioriteres. Udvalgene skal derfor ikke have budget eller aktivitetsplaner på plads men have gjort sig overordnede overvejelser omkring omfang og ambitionsniveau for området. Strategiarbejdet skal udgøre et væsentligt grundlag i denne beslutning. Endelig fastlæggelse af DKF budget, og afklaring af forhandlingsgrundlag for TD aftaler, DIF breddeaftaler, aftaler med personale. Her evalueres aktivitetsåret. Lovforslag forberedes. Årets klub udvælges. Forslag til jubilæumsfonden, Gennemgang af lovforslag, Gennemgang af dagsorden, Valgbare personer, Årsberetning Ansvarsområder for bestyrelsens medlemmer (opdateret marts 2007) Formand: Næstformand: DKF s bestyrelse og FU DKF s administration Overordnede nationale organisationer (f.eks. DIF, TD) Internationalt arbejde Kontaktperson KU, EA Presse Vejle Idrætshøjskole via Lau Larsen Gang i Danmark Stedfortræder for formanden på nationale områder Information og hjemmeside I/S Bagsværd sø Kbh. Havn

5 Kano samråd via Christian Jacobsen Kontaktperson MU, BBU 2. Næstformand: Økonomi DIF i forhold til økonomi Kontaktperson PU Uddannelse instruktør og træner Roer kurser og rejser projekt Handicapidræt / Ældreidræt Bestyrelsesmedlem Team Danmark og projektgruppen / eliteansvarlig Eliteaktiviteter vedrørende landshold Eliteudviklingsprojektet Kraftcenter Sponsor / marketing Bestyrelsesmedlem /form. for børne-/ breddeudvalget: Børne-/breddeudvalget Breddekonsulenten Havkajakarbejdsgruppe DIF vedr. breddekonsulenterne Aktivitetspulje Roer kurser og rejser projekt Havkajaksamrådet via Peter Unold Bestyrelsesmedlem Miljøudvalget /form. for miljøudvalget: Friluftsrådet, herunder høringsoplæg DIF i forhold til miljøarbejde Samarbejde med andre brugergrupper Bestyrelsesmedlem /form. Polo udvalg Kajakpoloudvikling, herunder turnering Kajakpololandshold Bestyrelsesmedlem Søsportens Sikkerhedsråd /form. kaproningsudvalg Stævneudvikling Officialsgruppe DM-konceptudvalg Kapkano udvikling Maraton udvikling Ad hoc struktur for uddannelse DKF 2007 Politisk forankring - Ad hoc grupper referer til styregruppen. - Det udpegede bestyrelsesmedlem i styregruppen er ansvarlig overfor bestyrelsen - Området har et selvstændigt budget (2007 ca ,-) - Aktivitetsudvalg kan bringe opgaver ind til styre- eller ad hoc- grupper via bestyrelsesmedlemmet. Hovedpunkter i politik til og med 2007 Politik og retningslinier - Træner / instruktøruddannelsen starter som en fælles grunduddannelse (4 discipliner) med øget grad af specialisering igennem de 2 kurser. (ENNSEE niveau 1) - Træner 1 kursus er det første kursus med fokus på

6 konkurrencemæssig præstationsforbedring. - Træner 1 og 2 er på (ENNSEE niveau 2) - Træner uddannelsen skal kvalificerer deltagerne til DIF diplomtrænerkursus (ENNSEE niveau 3) - Der er krav om deltagelse på de forskellige niveauer af uddannelsen kræver gennemførelse de foregående kurser eller veldokumenteret merit. Hovedpunkter i ny politik 2008 og frem Uddannelsessystemet består af 5(6) søjler, med selvstændig indgang. Kajakpolotræner Kajaktræner kortbane og maraton Instruktør Leder Official og dommer Egenfærdighedskurser Træneruddannelserne skal starte på ENNSEE niveau 1 (kun egenfærdigheder) og slutte med at deltagerne er klar til diplomtræneruddannelsen. Official skal kunne forberede deltagerne til international godkendelse. Det er uafklaret om instruktøruddannelse har en enkel eller multidisciplinær indgang og i givent fald hvornår der skal specialiseres. Instruktøruddannelsen skal fører frem til de anerkendte niveauer (hvor de findes fx havkajaksamrådet) Hvem Styregruppe Struktur Opgave Overordnede koordinering og fastlæggelse af politik samt målsætning - Sikre at der et stabilt og koordineret uddannelsestilbud til alle træner, instruktører, ledere og officials i DKF. - Udarbejde oplæg om politikken på uddannelsesområdet til bestyrelsen. - Sikre at uddannelsestilbudet formidles samlet minimum en gang årligt (uddannelseskatalog o.l.). - Fastlægge drift og ledelse opgaver i 2008 og fremefter Ledelse / drift Vedligeholdelse af nuværende kurser. - Merit spørgsmål [principielt ikke muligt]. - Afvikling af forbundsinstruktørsamling forår/efterår. - Godkende /styre efter/videreuddannelse af forbundsinstruktører. - Rekruttering og uddannelse af nye forbundsinstruktører - Medvirke til udarbejdelse af forbundsinstruktørhåndbog - Samarbejde med DIF om forberedelse til øget idrætsfagligt indhold på instruktøruddannelsen. - Konsulteres i tvivlspørgsmål vdr instruktørpåsætning. - Budgetstyring på de 80t kr. afsat til uddannelsesområdet Ad hoc ny træneruddannelse - Træneruddannelserne skal starte på ENNSEE niveau 1 (kun egenfærdigheder) og slutte med at deltagerne er klar til diplomtræneruddannelsen. - Samarbejde med andre specialforbund, som har lignende fysiologiske krav, om at afvikle emnekurser på niveau 2 til supplering af DKF kurser (fx børnetræning, konditræning,

7 styrketræning, ernæring). - Styrke den røde tråd mellem trænerkurser i DKF regi, diplomtrænerkursus og elitecenterets arbejdsform. Ad hoc ny polotræneruddannelse Ad hoc ny instruktøruddannelse Ad hoc ny lederuddannelse Ad hoc officialuddannelse Ad hoc egenfærdighedsuddannelse Faste opgaver i alle ad hoc grupper Sekretariats bistand - Samarbejde med ICF polo komite o.l. med henblik på at øget trænerfagligheden i Danmark. - Træneruddannelserne skal starte på ENNSEE niveau 1 (kun egenfærdigheder) og slutte med at deltagerne er klar til diplomtræneruddannelsen. - - Etablering af en instruktør uddannelse for ikke klubmedlemmer (skoler/institutioner) - Etablering af instruktør kurser i vinterhalvåret - Etablering af fast lederuddannelse / fast system for lederuddannelse - Official skal kunne forberede deltagerne til international godkendelse. - Etablering af en kajakroeruddannelse for ikke klubmedlemmer - Etablering af turkanoroer uddannelse. - Udarbejde kursusstruktur for hele underområdet. - Udarbejde / anvise kursistmateriale - Fastlægge pensum og grænsedragninger i forhold til andre kurser. - Udarbejde undervisningsvejledning/vejledende kursusprogrammer - Udarbejde - Beskrivelse af kvalifikationskrav til nye forbundsinstruktører. - Implementering af nationale og internationale standarder i uddannelsessystemet. - Koordinerer med styregruppen Bemanding Flemming Drift, booking, materiale, løn o.l., administration, layout/tryk bistand for Grundkursus, Instruktørkursus, T1 og T2, Superinstruktør, kom i gang kurser Christian Udvikling, faglig bistand, strukturering, Instruktør håndbog, havkajaksamråd Morten Faglig input på trænerdel Rune EPP Pernille Polodommerkurser, Kandidater til diverse grupper Lise Mogensen, Jan Munkholm, Susanne Findsen, Vibe Wilkens, Rasmus Møller, André Korshin, Lau Larsen, Nina Mortensen,

8 Deltager profil - Medlemmerne skal være eksperter på relevante fagområder. - Arbejdsgruppen kan inddrage andre personer på ad hoc basis. Fase 1 Fase 2 Fase 3 Tidsplan 2007 drift af eksisterende system samt et sideløbende men uafhængigt arbejde med at udarbejde en ny struktur frem imod implementering i marts/ april Implementering af ny struktur og brandslukning på denne Drift og løbende men beskeden udvikling af eksisterende system

Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen 6/2007 Dato: 21. november 2007 Sted: Deltagere:

Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen 6/2007 Dato: 21. november 2007 Sted: Deltagere: Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen 6/2007 Dato: 21. november 2007 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Referatudkast godkendes senest: 17.12.07 Referat udsendes senest: 18.12.07 Nr. Punkt Kommentar/beslutning/opgave

Læs mere

U12 betaler ½ pris til arrangører og DKF.

U12 betaler ½ pris til arrangører og DKF. Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen 1/2008 Dato: 27. januar 2008 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Referatudkast godkendes senest: Referat udsendes senest: Nr. Punkt Kommentar/beslutning/opgave Hotel Scandic

Læs mere

Referat DKF. Mødegruppe: Bestyrelsen Dato: Torsdag den 14. august 2008 Kl Sted:

Referat DKF. Mødegruppe: Bestyrelsen Dato: Torsdag den 14. august 2008 Kl Sted: Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen Dato: Torsdag den 14. august 2008 Kl. 17.00 22.30 Sted: SAS klubben, Ved Diget 25, 2770 Kastrup Deltagere: Ole Tikjøb (OT), Vibeke Preisler (VP), Jan Munkholm (JM),

Læs mere

Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsesmøde 2 2009 Dato: 27. marts 2009

Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsesmøde 2 2009 Dato: 27. marts 2009 Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsesmøde 2 2009 Dato: 27. marts 2009 Sted: Deltagere: Kl. 18.00 22.00 Hotel Scandic, Silkeborg Ole Tikjøb (OT), Vibeke Preisler (VP), Jan Munkholm (JM), Jan Darfelt (JD),

Læs mere

Referat DKF. Dato: Søndag 29. nov. 2009 Kl. 9.00 15.30 Sted:

Referat DKF. Dato: Søndag 29. nov. 2009 Kl. 9.00 15.30 Sted: Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen Dato: Søndag 29. nov. 2009 Kl. 9.00 15.30 Sted: Idrættens Hus, Morten Frost Deltagere: Ole Tikjøb (OT), Vibeke Preisler (VP), Peter G. Nielsen (PN), Jan Darfelt (JD),

Læs mere

Referat DKF. Sted: PS: ønskede et større focus på KC på områder som stævnedeltagelse, trænerudvikling, træningsmængde og ledelse. Side 1 af 5 25-09-09

Referat DKF. Sted: PS: ønskede et større focus på KC på områder som stævnedeltagelse, trænerudvikling, træningsmængde og ledelse. Side 1 af 5 25-09-09 Mødegruppe: Dato: Sted: Deltagere: Referat DKF Bestyrelsen Fredag 28. aug. 2009 Kl. 17.00 Lørdag 29. aug. 17.00 Idrættens Hus, Morten Frost Ole Tikjøb (OT), Vibeke Preisler (VP), Peter G. Nielsen (PN),

Læs mere

Referat DKF. Dato: Mandag 14. juni 2010 Kl. 17.00 22.15 Sted:

Referat DKF. Dato: Mandag 14. juni 2010 Kl. 17.00 22.15 Sted: Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen Dato: Mandag 14. juni 2010 Kl. 17.00 22.15 Sted: Hotel Scandic, Hvidovre Deltagere: Ole Tikjøb (OT), Vibeke Preisler (VP), Peter G. Nielsen (PN), Jan Darfelt (JD), Peter

Læs mere

Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen 4/2005 Dato: 15. september 2005 Sted:

Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen 4/2005 Dato: 15. september 2005 Sted: Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen 4/2005 Dato: 15. september 2005 Sted: SAS-klubben, Kastrup Deltagere: Ole Tikjøb (OT), Vibeke Preisler (VP), Mogens Kragh (MK), Jan Darfelt (JD), Christian Jacobsen

Læs mere

Referat DKF. Hotel Scandic, Silkeborg

Referat DKF. Hotel Scandic, Silkeborg Mødegruppe: Årsmøde Dato: 28. marts 2007 Sted: Delegerede: Referat DKF Hotel Scandic, Silkeborg Bestyrelsen: Ole Tikjøb, Jan Munkholm, Vibeke Preisler, Jan Darfelt, Peter Nielsen, Nanna Ilmer, Finn Larsen

Læs mere

Referat DKF Mødegruppe: BBU Børne- og breddeudvalget Dato: 14. jan. 2009 Sted: Deltagere:

Referat DKF Mødegruppe: BBU Børne- og breddeudvalget Dato: 14. jan. 2009 Sted: Deltagere: Referat DKF Mødegruppe: BBU Børne- og breddeudvalget Dato: 14. jan. 2009 Sted: Deltagere: Idrættens hus, Brøndby Peter Nielsen (),, Peter Unold (PU), Ene Lindharth (EL), Rune Mortensen (RM), Gorm Rønved

Læs mere

Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsesmøde 2 2008 Dato: 28. marts 2008 kl. 18.00 22.00 Sted:

Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsesmøde 2 2008 Dato: 28. marts 2008 kl. 18.00 22.00 Sted: Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsesmøde 2 2008 Dato: 28. marts 2008 kl. 18.00 22.00 Sted: Hotel Scandic, Roskilde Deltagere: Ole Tikjøb (OT), VP), Jan Munkholm (JM), Vibeke Preisler(VP), Jan Darfelt (JD),

Læs mere

Referat DKF. Dato: Onsdag 1. sep. 2010 Kl. 17.00 22.00 Sted:

Referat DKF. Dato: Onsdag 1. sep. 2010 Kl. 17.00 22.00 Sted: Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen Dato: Onsdag 1. sep. 2010 Kl. 17.00 22.00 Sted: Hotel Scandic, Hvidovre Deltagere: Ole Tikjøb (OT), Vibeke Preisler (VP), Peter G. Nielsen (PN), Lau Larsen (LL), Nanna

Læs mere

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007 Dansprint Maraton Cup Løbsoversigt: Åbne Sjællandske Mesterskaber 28. april Handelsbanken Paradisløb 6. maj Maribo Maraton 19. maj Sorø Maraton 23. juni Danmarks Mesterskaberne, lange distancer 6. 8. juli

Læs mere

Mødereferat Breddeudvalget 4/2010.

Mødereferat Breddeudvalget 4/2010. Dansk Orienterings-Forbund Til Breddeudvalgets medlemmer Hovedbestyrelsen og stab Mødereferat Breddeudvalget 4/2010. Mødedato: Lørdag d. 8. maj 2010 kl. 10:00-14:00 Mødested: Mødedeltagere: Referent: Horsens

Læs mere

Referat DKF. 2. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Rækkefølgen tilpasses dagsprogrammet og de forskelliges fravær.

Referat DKF. 2. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Rækkefølgen tilpasses dagsprogrammet og de forskelliges fravær. Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen Dato: Lørdag 27. nov. Kl. 9.00 17.30 Søndag 28. nov. Kl. 9 16.00 Sted: Hotel Scandic, Hvidovre Deltagere: Ole Tikjøb (OT), Vibeke Preisler (VP), Peter G. Nielsen (PN),

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Dagsorden. for. Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø. Møde nr. 10. tirsdag d. 14. november 2017 kl. 18:00

Dagsorden. for. Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø. Møde nr. 10. tirsdag d. 14. november 2017 kl. 18:00 Dagsorden for Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø Møde nr. 10 tirsdag d. 14. november 2017 kl. 18:00 Sophienholm, Nybrovej 401, 2800 Kongens Lyngby Medlemmer: Erik Jæger Andreas Christensen Jakob Juul

Læs mere

Referat DKF. Godkendt dagsorden 3. Gennemgang af. a. Temadag weekenden

Referat DKF. Godkendt dagsorden 3. Gennemgang af. a. Temadag weekenden Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen Dato: Fredag den 25. marts. 2011 Kl. 19.00 22.30 Sted: Scandic Silkeborg Deltagere: Ole Tikjøb (OT), Vibeke Preisler (VP), Peter G. Nielsen (PN), Jan Darfelt (JD), Peter

Læs mere

Dagsorden DKF Mødegruppe: Bestyrelsen Dato: Mandag 16. juni 2008 Kl. 16.30 22.30 Sted:

Dagsorden DKF Mødegruppe: Bestyrelsen Dato: Mandag 16. juni 2008 Kl. 16.30 22.30 Sted: Dagsorden DKF Mødegruppe: Bestyrelsen Dato: Mandag 16. juni 2008 Kl. 16.30 22.30 Sted: SAS klubben, Diget 25, 2770 Kastrup Deltagere: Ole Tikjøb (OT), Vibeke Preisler (VP), Jan Munkholm (JM), Peter G.

Læs mere

Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen 4/2007 Dato: 30. august 2007 Sted:

Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen 4/2007 Dato: 30. august 2007 Sted: Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen 4/2007 Dato: 30. august 2007 Sted: SAS klubben, Ved Diget 25, 2770 Kastrup Deltagere: Ole Tikjøb (OT), Vibeke Preisler (VP), Jan Munkholm (JM), Jan Darfelt (JD), Finn

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 23. maj 2017 kl i Rosportens Hus, Bagsværd

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 23. maj 2017 kl i Rosportens Hus, Bagsværd Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 23. maj 2017 kl. 18.00 i Rosportens Hus, Bagsværd Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Birgit Bech Jensen (BBJ) Conny Sørensen (CS) Thomas

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Til stede: Lars Vermund (LV), Karsten Munkvad (KM), Bo Overgaard (BO), Gitte Melph (GM), Torben Dan Pedersen (TDP), Niels

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2005 Idrættens Hus i Brøndby Tirsdag, den 10. maj 2005 11. maj 2005/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

Dagsorden Afdeling Sport Dato

Dagsorden Afdeling Sport Dato Dagsorden Afdeling Sport Dato 12-09-2016 Deltagere: Jakob Leth (SU), Jannick Holm (DU), Lise Berg (VU), Tina Foldager (TS), Helene Bech (HU), Torben Hinrichsen (DIU), Christian Struck (MU), Jan Stampe

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby den 26. juni 2008 REFERAT Bestyrelsesmøde,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Deltagere Fraværende ved afbud Jens Terkelsen, Christina Carls, Henriette

Læs mere

Referat DKF. Hotel Scandic, Roskilde

Referat DKF. Hotel Scandic, Roskilde Mødegruppe: Årsmøde Dato: 26. marts 2006 Sted: Delegerede: Referat DKF Hotel Scandic, Roskilde Bestyrelsen: Ole Tikjøb, Mogens Kragh, Vibeke Preisler, Jan Darfelt, Christian Jacobsen, Nanna Ilmer, Finn

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse DAGSORDEN Møde: Bestyrelsesmøde 06-2016 Dato: Mandag den 19. september 2016 kl. 15.00 21.15 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2005. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2005. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Dansk Kano og Kajak Forbund 2005 BBU aktiviteter Dansk Kano og Kajak Forbund 2005 Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Kære læser Børne og Breddeudvalget byder DKF s medlemmer velkommen

Læs mere

Kommissorium for KU. Kontaktperson til DFfR s bestyrelse

Kommissorium for KU. Kontaktperson til DFfR s bestyrelse Kommissorium for KU Ansvarsområde KU og dets sammensætning Kontaktperson til DFfR s bestyrelse Møder mm. Udvalgets formål Internationale forpligtelser Retningslinjer KU formanden, der er udpeget af hovedbestyrelsen,

Læs mere

DAGSORDEN. for I/S ROSTADION, BAGSVÆRD SØ. Møde nr. 1. Onsdag den 22. februar 2006 på Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608, kl

DAGSORDEN. for I/S ROSTADION, BAGSVÆRD SØ. Møde nr. 1. Onsdag den 22. februar 2006 på Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608, kl GLADSAXE KOMMUNE Børne- og kulturforvaltningen 15.02.2006 DAGSORDEN for I/S ROSTADION, BAGSVÆRD SØ Møde nr. 1 Onsdag den 22. februar 2006 på Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608, 08.30 Der vil blive serveret

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Torsdag den 3. maj 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 20:30 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Baggrund for strategi 2014-2020

Baggrund for strategi 2014-2020 Debatoplæg Temadag og Årsmøde 22.- 23. marts 2014 1 Baggrund for strategi 2014-2020 I vores omgivelser kan vi se, at idrætsorganisationerne hele tiden må omstille sig og forberede sig på nye måder at tilbyde

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 06. september 2018 kl i Rosportens Hus

Referat. Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 06. september 2018 kl i Rosportens Hus Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 06. september 2018 kl. 17.00-20.00 i Rosportens Hus Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Marie Heide (MH) Conny Sørensen (CS) Thomas Ebert

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dagsorden Dato: Tirsdag den 25. marts 2014 Mødetidspunkt: 18:30 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 068 mødelokale på Rådhuset Sonja Fladstrand, Annette Eriksen, Karin Gudbergsen,

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB ONSDAG DEN 8. FEBRUAR KL. 19.00. Til stede: Jørgen Bache, Carsten Enevold, Eva Gehrke, Flemming Kehr, Lars Ulrik Larsen og Lisbet Praëm. Dagsorden Pkt. 1 Konstituering

Læs mere

Referat DKF. 2. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 3. Godkendelse af referat Godkendt

Referat DKF. 2. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 3. Godkendelse af referat Godkendt Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen Dato: Søndag 23. januar 2011 Kl. 9.00 16.00 Sted: Hotel Scandic, Hvidovre Deltagere: Ole Tikjøb (OT), Vibeke Preisler (VP), Peter G. Nielsen (PN), Jan Darfelt (JD),

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2015 Dato: Mandag den 26. januar 2014 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Hans Natorp, Henrik Voldsgaard, Jesper Andersen, Mads

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2016 Dato: Mandag den 27. februar 2016 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Vallensbæk Kano og Kajak Club Sjælland-Lolland-Falster:

Vallensbæk Kano og Kajak Club Sjælland-Lolland-Falster: Referat af ÅRSMØDE afholdt den 14/3-2004 på Hotel Grand Park i Korsør ÅRSM 1/2004 Delegerede: Bestyrelsen: Jørn Cronberg, Niels Andersen, Mogens Kragh, Jan Darfelt, Christian Jacobsen, Nanna Ilmer, Gorm

Læs mere

DKF forventer i 2008 at kunne tilbyde 3 nye uddannelser. En instruktøruddannelse, og en kajakpolotræneruddannelse.

DKF forventer i 2008 at kunne tilbyde 3 nye uddannelser. En instruktøruddannelse, og en kajakpolotræneruddannelse. KANO & KAJAK D A N S K K A N O & K A J A K F O R B U N D S N Y H E D S M A G A S I N J U L I 2 0 0 7 Arbejdet med DKF s nye uddannelser iværksat indoor-outdoor DKF forventer i 2008 at kunne tilbyde 3 nye

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1 Referat for KB-møde i DJ kreds 1 6. januar 2009 kl. 16.00 på Gl. Strand Til stede: Pernille Mac Dalland (PMD), Kenni Leth (KL), Morten Terp (MT), Per Rehfeldt (PR), Lissen Jacobsen (LJ) og Ulrik Borgermann

Læs mere

Dagsorden. Hovedbestyrelsesmøde på mail i perioden til

Dagsorden. Hovedbestyrelsesmøde på mail i perioden til Dansk Forening for Rosport Dagsorden Hovedbestyrelsesmøde på mail i perioden 17.11.17 til 22.11.17 Deltagere: Henning Bay Nielsen (HBN) Birgit Bech Jensen (BBJ) Conny Sørensen (CS) Thomas Ebert (TE) Brian

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 7. april 2018 kl. 9.00 12.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat BE møde 23 03 2012

Referat BE møde 23 03 2012 Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen Dato: 23-03-12 Sted: Scandic Roskilde Deltagere: Ole Tikjøb (OT), Vibeke Preisler (VP), Jan Darfelt (JD), Peter Ansvarlige benævnes med Sørensen (PS), Lau Larsen (LL),

Læs mere

3. Regionale klubmøder De regionale klubmøder havde ikke haft optimal opbakning fra klubberne.

3. Regionale klubmøder De regionale klubmøder havde ikke haft optimal opbakning fra klubberne. Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen 5/2005 Dato: 26. 27. november 2005 Sted: Hotel Scandic, Hvidovre Deltagere: Ole Tikjøb (OT), Vibeke Preisler (VP), Mogens Kragh (MK), Jan Darfelt (JD), Christian Jacobsen

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen 5/2006 Dato: 24-25/11 2006. Sted:

Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen 5/2006 Dato: 24-25/11 2006. Sted: Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen 5/2006 Dato: 24-25/11 2006. Sted: Hotel Scandic, Kettevej 4, 2650 Hvidovre Deltagere: Ole Tikjøb (OT), Vibeke Preisler (VP), Jan Munkholm (JM), Peter Nielsen (PN), Jan

Læs mere

Referat. Dato: 7/ kl Ungdomsringen, Odense

Referat. Dato: 7/ kl Ungdomsringen, Odense Referat Dato: 7/10 2008 kl. 17.15 Sted: Deltagere: Ungdomsringen, Odense Martin Nissen (MN), Havkajakroerne Johnnie, B Laursen (JBL), Højskolerne Nicolai Ilcus (NI), Havkajak Brancheforeningen Per Grim

Læs mere

Referat DKF. Mødegruppe: Årsmøde Dato: 20. marts 2005 Sted: Hotel Scandic, Silkeborg

Referat DKF. Mødegruppe: Årsmøde Dato: 20. marts 2005 Sted: Hotel Scandic, Silkeborg Mødegruppe: Årsmøde Dato: 20. marts 2005 Sted: Delegerede: Referat DKF Hotel Scandic, Silkeborg Bestyrelsen: Ole Tikjøb, Niels Andersen, Mogens Kragh, Jan Darfelt, Christian Jacobsen, Nanna Ilmer, Gorm

Læs mere

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2006. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2006. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Dansk Kano og Kajak Forbund 2006 BBU aktiviteter Dansk Kano og Kajak Forbund 2006 Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Kære Læser Dansk Kano og Kajak Forbund byder endnu engang medlemmerne

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 16/1-06 i KBH

Bestyrelsesmøde d. 16/1-06 i KBH Bestyrelsesmøde d. 16/1-06 i KBH Klagebrev fra NFK vedr. junior deltagelse ved deres konkurrence. Vi tager klagen til efterretning og henstiller til Roskilde KK om at overholde aldersbegrænsninger. Mads

Læs mere

Referat af DSqF s bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. maj 2006 kl. 17.00

Referat af DSqF s bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. maj 2006 kl. 17.00 Dansk Squash Forbund Stadionvej 47, st. tv. DK-5200 Odense V Tel. +45 66 19 08 22 Fax +45 66 13 01 98 Giro 7 35 55 56 Referat af DSqF s bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. maj 2006 kl. 17.00 Dagsorden: 1. Bemærkninger

Læs mere

DAGSORDEN. for I/S DANMARKS ROSTADION, BAGSVÆRD SØ. Møde nr. 2. Torsdag 26. november 2015 kl , på Gladsaxe Rådhus, mødelokale 3608

DAGSORDEN. for I/S DANMARKS ROSTADION, BAGSVÆRD SØ. Møde nr. 2. Torsdag 26. november 2015 kl , på Gladsaxe Rådhus, mødelokale 3608 GLADSAXE KOMMUNE Børne- og Kulturforvaltningen 19. november 2015 DAGSORDEN for I/S DANMARKS ROSTADION, BAGSVÆRD SØ Møde nr. 2 Torsdag 26. november 2015 kl. 09.00, på Gladsaxe Rådhus, mødelokale 3608 Der

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 01-2016 Dato: Mandag den 25. januar 2015 kl. 15.00 21.00. Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Jesper Andersen, Christian Hangel, Line Markert, Hans Natorp,

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB.

ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB. ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB. VI SER TILBAGE PÅ ET ÅR, HVOR DE SPORTSLIGE RESULTATER TALER FOR SIG SELV. ROERNE

Læs mere

Dagsorden. for. Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø. Møde nr. 6. Torsdag d. 10. november 2016 kl. 18:00

Dagsorden. for. Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø. Møde nr. 6. Torsdag d. 10. november 2016 kl. 18:00 Dagsorden for Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø Møde nr. 6 Torsdag d. 10. november 2016 kl. 18:00 Sophienholm, Nybrovej 401, 2800 Kongens Lyngby Medlemmer: Erik Jæger Andreas Christensen Jakob Juul

Læs mere

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet.

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet. REFERAT Bestyrelsesmøde 10. januar 2012 kl. 17.15 på kontoret i Brøndby Deltagere: Afbud: Niels Staun (), Nis Blaxekjær (), Peter Chapman (), Povl Lund Nielsen (PLN), Jesper Laustsen (JL), Lise Usinger

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 9 15:30 Fredag 9 14:30 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

FURESØKREDSENS REPRÆSENTANTSKABSMØDE onsdag den 18. februar 2004 kl. 19.

FURESØKREDSENS REPRÆSENTANTSKABSMØDE onsdag den 18. februar 2004 kl. 19. 1 FURESØKREDSENS REPRÆSENTANTSKABSMØDE onsdag den 18. februar 2004 kl. 19. Dagsorden jf. kredslovene af 31/1 1999: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemme udvalg 3. Formandens beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

Kasserer: - regnskabet er færdigt der mangler kun sidste godkendelser.

Kasserer: - regnskabet er færdigt der mangler kun sidste godkendelser. + Referat FU-møde 10.4.2013 Danmarks Sportsdanserforbund Mødegruppe: FU møde Referent: FR Dato: 10.4.2013 kl. 17.30 Sted: Park Inn, Kastrup Tilstede: Flemming Riis, Hasse Stentoft, Karen Pedersen, Claus

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby 1. maj 2006 Referat fra bestyrelsesmøde,

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 3 / 8. April

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 3 / 8. April Referat Tirsdag den 8. April 2014 Til stede: Alle Besøg fra: Betina, Hanne ( Forbundskontoret ) Ad 1) Godkendelse af dagsorden OK Ad 2 ) Opfølgning på referat FBST 2/2013 2014 OK Ad 3 ) Besøg fra DIF bestyrelse:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 25. september 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 25. september 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 25. september 2013 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Jakob

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde søndag den 25. januar 2004 - telefonkonference

Referat af bestyrelsesmøde søndag den 25. januar 2004 - telefonkonference Medlem af: CMAS Confederation Mondiale des Activités Subaquatiaues DIF Danmarks Idræts-Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Telefon 43 26 25 60 Telefax 43 26 25 61 E-mail: dsf@sportsdykning.dk

Læs mere

5. Orientering fra administrationen

5. Orientering fra administrationen Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen 3/2006 Dato: 17. maj 2006 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Ole Tikjøb (), Vibeke Preisler (VP), Jan Munkholm (JM), Jan Darfelt (JD), Christian Jacobsen (CJ), Nanna Ilmer

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.15. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Kommunikation Bestyrelsesmedlemmer: PN. Sekretariat: PB

Kommunikation Bestyrelsesmedlemmer: PN. Sekretariat: PB Referat af bestyrelsesmøde 10. oktober 2019, kl. 10.30 til 15.30 Sekretariatet Afbud: ML 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Siden sidst PN orienterede om møder mv. med andre organisationer 3. Interne

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Tid Lørdag den 19. januar 2019 kl. 17.00 Sted HUSET, Middelfart Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Jakob Knudsen (JK),

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 Til: Lokalforeningerne, 06-06-2016 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 1. Orientering fra kredsformanden v. Susanne Kjær Vi har pt. ikke en kredseftersøger,

Læs mere

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi.

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi. Spejdernes bestyrelse 6. december 2018 kl. 20.30-22 Skype for business REFERAT Deltagere: Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak, Lisbeth Trinskjær,

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 4. februar 2008/ik Referat Bestyrelsesmøde 01-2008 19. januar 2008 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 08-2007 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1. Beslutninger

Læs mere

Referat: Kajakklubben Strømmen

Referat: Kajakklubben Strømmen Referat: Kajakklubben Strømmen Mødegruppe: Bestyrelsesmøde 7 sæson 2006/07 Dato: Mandag 4. september 2006 kl. 19:00 22:00 Sted: Klubhuset Indkaldte deltagere: Mogens K Hansen, MH Christian Alnor, CA Bjørn

Læs mere

REFERAT. Koordineringsgruppemøde. 28. november 2014

REFERAT. Koordineringsgruppemøde. 28. november 2014 DATO KONTAKTPERSON MAIL 28-11-2014 Rasmus Fuglsang Jensen rfj@vd.dk REFERAT EMNE Koordineringsgruppemøde TIDSPUNKT 28. november 2014 STED DELTAGERE Videomøde: Femern A/S, København / Vejdirektoratet, Skanderborg

Læs mere

Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 /

Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 / Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 / 2013-2014 Mandag den 12. november 2014 kl.17.30-21.00 Mødelokale i Idrættens Hus Deltagere: Flemming Knudsen FKN Jytte Storm JST Mads Sejerøe MSE Anders Jacobsen

Læs mere

Referat fra Plan- og miljøudvalgets ordinære møde, mandag den 20.marts 2006 kl. 12.00 på rådhuset i Farsø

Referat fra Plan- og miljøudvalgets ordinære møde, mandag den 20.marts 2006 kl. 12.00 på rådhuset i Farsø Referat fra Plan- og miljøudvalgets ordinære møde, mandag den 20.marts 2006 kl. 12.00 på rådhuset i Farsø Indholdsfortegnelse 1. Fastlæggelse af mødeaktivitet for underudvalget (kommende plan- og miljøudvalg)

Læs mere

Referat, FU-møde d. 18. august 2010

Referat, FU-møde d. 18. august 2010 Referat, FU-møde d. 18. august 2010 Referat fra mødet i DMCG-PAL Forretningsudvalget den 18. august 2010 på Bispebjerg Hospital Til stede: Henrik Larsen, Helle Timm, Mai-Britt Guldin, Lene Jørgensen, Birgit

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV)

Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) BREDDEUDVALGSMØDE Dato: Fredag, d. 8. juni 2018 Sted: Skype Tid: kl. 10.00 12.30 Deltagere: Fraværende: Charlotte Svarrer (CS) Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ)

Læs mere

Ingen yderligere opfølgning, da flere punkter går igen i denne dagsorden igen.

Ingen yderligere opfølgning, da flere punkter går igen i denne dagsorden igen. Referat BE møde den 21. august 2018 kl. 18.00 Hvidkærvej, Odense Deltagere: Anders Hegnet, Peter Boye Larsen, Keld Jørgensen, John Juel, Susanne Wærling (ref) Afbud: Annette Nielsen, Henrik Jørgensen Punkt

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 16. september 2015, kl. 13.45-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Videokonference via LifeSize. Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde MØDETID: 27-10-2015 Kl.18.30 MØDESTED: Klubhuset, Grønningen 15, Kld., 1270 Kbh. K MEDVIRKENDE: Titel: Navn: Formand Kasserer Sekretær Medlem Medlem Suppleant Suppleant Rebecca

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Onsdag den 13. juni 2018 kl. 16.00 19.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 08-2016 Dato: Tirsdag den 13. december 2016 kl. 14.00 19.30 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 21. januar 2016, kl. 18.30-20.30. For referat: Sted: Video - LifeSize Deltagere: Bente Andersen, Bjarne Rittig-Rasmussen, Anette Spence, Hans Stryger

Læs mere

DAGSORDEN. for I/S DANMARKS ROSTADION, BAGSVÆRD SØ. Møde nr. 1. Tirsdag 28. april 2015 kl , Gladsaxe Rådhus, mødelokale 3608.

DAGSORDEN. for I/S DANMARKS ROSTADION, BAGSVÆRD SØ. Møde nr. 1. Tirsdag 28. april 2015 kl , Gladsaxe Rådhus, mødelokale 3608. GLADSAXE KOMMUNE Børne- og Kulturforvaltningen 21.04.2015 DAGSORDEN for I/S DANMARKS ROSTADION, BAGSVÆRD SØ Møde nr. 1 Tirsdag 28. april 2015 kl. 08.30, Gladsaxe Rådhus, mødelokale 3608. Der serveres kaffe/te

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent (2 min) Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent (2 min) Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. VIA-DSR møde Sted: Lokale B338 Prinsens Allé 2 8800 Viborg Mødedato: 20. september 2016 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Forbered Læs dagsorden samt bilag. Gør jer overvejelser

Læs mere

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2018 G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 06-04-2018 09:30 Sted: KL, lokale S-02 Deltagerfortegnelse... 3 1. Godkendelse af dagsorden og referat... 4 1.1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 5. oktober 2009/ik Referat Bestyrelsesmøde 10-2009 2. oktober 2009 Grand Park Hotel Ørnumvej 6 4220 Korsør Kl. 18.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 09-2009 3. Bestyrelsens

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde mandag den 3. april Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby

Referat bestyrelsesmøde mandag den 3. april Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby bestyrelsesmøde mandag den 3. april 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-3/2017 3. april 2017 kl.17:30 20:30,,

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Referat fra efterårsmøde i sports- og talentnetværket

Referat fra efterårsmøde i sports- og talentnetværket Referat fra efterårsmøde i sports- og talentnetværket Dato: 16/11 2018 Sted: Vingstedcentret Deltagere: cirka 40 deltagere som bestod af klubledere og medlemmer, klasserepræsentanter, Dansk Sejlunions

Læs mere