Referat af bestyrelsesmøderne den 13. og den 22. januar 2009.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøderne den 13. og den 22. januar 2009."

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøderne den 13. og den 22. januar Referent: Erik Kudahl Ret.1 Mødet blev afholdt henholdsvis hos formanden og hos sekretæren. Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen Ogstrup Kaj Ulrik Nielsen Ole Peter Jensen Afbud fra: Finn Bisgaard Formand Næstformand Kasserer Sekretær Medl. af bestyrelsen Medl. af bestyrelsen Medl. af bestyrelsen Forretningsfører Bestyrelsessuppleant På det andet møde deltog Finn Bisgaard, og der var afbud fra Kenneth Radoor. Dagsorden: 1 Godkendelse af referat fra sidste møde. 2 Orientering fra formanden. 3 Orientering fra forretningsføreren. 4 Orientering fra sekretæren. Resume fra DGU meddelelser m.v. siden sidst.(udsendt som bilag) 5 Regnskab.(udsendt efter indkaldelse) 6 Status for tidligere iværksatte aktiviteter a) Udvidelse af Pay and Play banen. b) Markedsføring 2009 (salgsbrev o.l.) jfr. pkt. 8 i ref c) Rensningsanlæg ved klubhus. d) Greenkeeper stab. e) Udvalg til ændring af vedtægter jfr. pkt. 7 i ref f) Udvalg til forslag om arbejdsopgaver udført af frivillige jfr. pkt. 9 i ref g) Sponsorat fra Carlsbergfonden. h) Ansættelse af hjælpetræner. i) Rum til træningsudstyr ved boldvasker. j) Vaskearrangement ved klubhusindgang. 7 Forårsgeneralforsamlingen. 8 Udmeldelser, herunder ansøgning om udmeldelse ect. efter november 2008 og synlig liste over aktier sat til salg.

2 9 Evt. udvidelse af handicapudvalget. 10 Strategianalyse. 11 Næste møde. 12 Eventuelt. Punkterne 1-9 blev nået på det første møde, den 13. januar. Resten på det andet møde den 22. januar Ad.1 Godkendelse af referat fra sidste møde. Referatet fra sidste møde blev godkendt og underskrevet. Ad.2 Orientering fra formanden. 1) Der er stillet nogle lønkrav fra greenkeeperne, der langt overskrider budgettet. Dette har forhandlingsudvalget naturligvis afvist. Der er aftalt nyt møde med tillidsmanden den 30. januar hvor lønninger endelig aftales. 2) Der er nedsat et nyt sportsudvalg. Det består af Torben Jørgensen, Peter A., Birthe Breum og Søren Fischer. 3) Introduktionsfilmen om banen er færdig og vil blive lagt på hjemmesiden, (på vort andet møde, kunne det konstateres, at det var gjort). Det udvalg, der skal tage sig af moderniseringen af hjemmesiden, forsøges udvidet med evt. 2 personer. Udvalget har aftalt møde den 26. januar kl i klubhuset. 4) Sponsorudvalget har fået et nyt medlem. 5) Ole Peter vil udarbejde en strukturbeskrivelse for klub og aktieselskab og ApS, så sammenhæng tydeliggøres. (Denne var ved det andet møde fremsendt til bestyrelsen.) 6) Bestyrelsen blev orienteret om breve fra medlemmerne Lars Stenvang og Finn Bøje der vil blive arbejdet videre med de foreslåede ideer. Ad.3 Orientering fra forretningsføreren. 1) Ole Peter udtrykte en vis pessimisme over fremtiden. Der er mange udmeldelser, der er 5 hulsponsorater ledige, og det styrter ikke ind med bestillinger på compagnydays eller golf for sjov arrangementer. Bestyrelsen skal måske overveje en plan B. 2) Toyotaen er afmeldt. 3) Årsrapporten er færdig for selskabet og resultatet er som forventet.

3 4) Fritagelse for ejendomsskat ser positivt ud, det kræver dog en vedtægtsændring. 5) Klubben er blevet tilbudt køb af bøger om bestyrelsesarbejde. Disse kan lånes på biblioteket, så vi undlader køb. Ad. 4 Orientering fra sekretæren. DGU meddelelser m.v. er som sædvanligt udsendt til alle relevante personer. Meddelelserne kan læses på DGU s hjemmeside: DGU.ORG/ Klubmeddelelse : Tilmelding af juniorranglisteturneringer 2009 Klubmeddelelse : Ændring i betingelserne for klub- og fusionshold 2009 Tilmelding til holdturneringen Seniorer/Veteraner 2009 Jysk/Fynsk samarbejde Klubmeddelelse : Kursus i EGA handicapsystem Klubmeddelelse : Kursus i banekontrol (baneservice) reminder Klubmeddelelse : Kursus i juniorledelse reminder Klubmeddelelse : Referat af regionalmøde i Randers 20. september Klubmeddelelse : Indberetning af statistikoplysninger samt medlemstal til DIF reminder Temamøde med DGU Pigegolf - distrikt 2 Klubmeddelelse : Ny oversigt over kort og greenfee-checks/billetter Klubmeddelelse : Grundlæggende lederuddannelse for greenkeepere Temamøde med DGU Pigegolf - distrikt 2 Påmindelsesmeddelelse Idrætssamvirket Århus, kursus Klubmeddelelse : Uddannelse: Turneringsledelse 1 Klubmeddelelse : Uddannelse til Turneringsleder 2 Klubmeddelelse : Åbningstider i DGU's sekretariat Klubmeddelelse : Følg forskningen! Klubmeddelelse : Statistik over brug af DGU- og NGU introduktionskort Klubbernes Nøgletal 2007 Klubmeddelelse : Referater af regionalmøder Banelukning i forbindelse med Danmarksturneringen 2009 Klubmeddelelse : Introduktion af begyndere Klubmeddelelse : Optagelse af Pitch & Putt-klubber i Dansk Golf Union Klubmeddelelse : Fratrædelse i DGU's sekretariat Klubmeddelelse : Salg af bannerannoncer på undersektionen baner Referat af møde i Herning den Idrætssamvirket Århus Ny Sports- og fritidspolitik sendes i høring Klubmeddelelse : DGU's Juniorturneringsplan 2009 Klubmeddelelse : Generationsskifte i Dansk Golf Union Klubmeddelelse : Nyt godkendt svampemiddel Klubmeddelelse : Pige Tour bliver til Girls Only Tour Klubmeddelelse : Uddannelse til juniortræner Klubmeddelelse : Invitation til landsseminar for junior- og eliteledere Klubmeddelelse : Ansøgninger til projektpuljen Klubmeddelelse : Ændringer i EGA Handicapsystemet Klubmeddelelse : Vedrørende ændringer EGA Handicapsystemet Klubmeddelelse : Repræsentantskabsmøde Idrætssamvirket Århus: Nyhedsbrev - december 2008 Klubmeddelelse : Opdatering af DGU's Juniorturneringsplan 2009 Klubmeddelelse : Er jeres greens åbne? Klubmeddelelse : Uddannelse til turneringsleder 2 reminder Ad.5 Regnskab.

4 Et foreløbigt regnskab har været udsendt til deltagerne. Der arbejdes videre med restposter. Regnskabet forventes at se bedre ud end det stipulerede regnskab der blev forelagt til budgetgeneralforsamlingen. På bestyrelsens møde den 22. luftede Uffe, at vi p.g.a. det under pkt.3, 1 nævnte, nok var nødt til at tilpasse budgettet til de svigtende indtægter. Han vil udarbejde forslag til besparelser inden næste møde i februar. Ad.6 Status for tidligere iværksatte aktiviteter. Gammel beslutning om at etablere et fotogalleri af tidligere formænd i foyer, blev udsat på ubestemt tid. a) Udvidelse af Pay and Play banen. Projektet udsat og jorden bortforpagtet for 1 år. Projektet tages op for fornyet vurdering ca. 1. august b) Markedsføring 2009 (salgsbrev o.l.). Der forelå oplæg fra Kaj Ulrik og fra Svend Østergaard. Efter enkelte tilpasninger og korrekturlæsninger vil materialet være klar til udsendelse i februar. På vort andet møde enedes vi om, at marts var et bedre tidspunkt. Kenneth tilretter KU s layout inden næste møde i februar. c) Rensningsanlæg ved klubhus. Udvidelsen er ordret hos NEW-LINE Faaborg A/S. Der skal bl.a. nedgraves en bundfældningstank, som kræver byggetilladelse. Den er modtaget, og det fysiske arbejde forventes afsluttet inden 1. april. d) Greenkeeper stab. Problemer diskuteret under pkt. 2, og behandles fortsat den 22. e) Udvalg til ændring af vedtægter. Der er afholdt møde i udvalget og aftalt de overordnede hensigter for tiltrængte ændringer. Indførelse af gebyr for afhændelse af medlemsaktie blev diskuteret. Udvalget er sikker på at blive færdigt med arbejdet, så det kan forelægges bestyrelsen i god tid inden generalforsamlingen. f) Udvalg til forslag om arbejdsopgaver udført af frivillige. Der er modtaget forskellige forslag, og Kaj Ulrik har også sat noget i gang. Kaj Ulrik indkalder udvalget til møde. (aftalt til 4. feb.) g) Sponsorat fra Carlsbergfonden, (som hedder Tuborgfonden) Der er modtaget et tilsagn om Kr. til støtte til reetablering af solafskærmning ved klubbens restaurant. Husudvalget ser på, hvordan vi bedst anvender beløbet til formålet. h) Ansættelse af hjælpetræner.

5 De fremsatte krav kan ikke umiddelbart accepteres. Bestyrelsen fastholder, at budgettet skal holdes. i) Rum til træningsudstyr ved boldvasker. Dette er etableret. Der mangler en reol, som meget snart opsættes af Kaj Ulrik. j) Vaskearrangement ved klubhusindgang. Restauratøren har accepteret at sponsorere anlægget. Husudvalget går i gang med projektet. Ad.7 Forårsgeneralforsamlingen. Generalforsamling afholdes 19. marts 2009 i Stakladen. Bestyrelsen mødes kl , generalforsamling i A/S kl og i klubben kl Kim taler med de foreslåede personer til bestyrelsesforslag til bestyrelsesmedlemmer. Kenneth og Lars ønsker ikke genopstilling, og Kaj Ulrik er indtrådt i bestyrelsen som suppleant for Pede. Ad.8 Udmeldelser, herunder ansøgning om udmeldelse ect. efter 30. november 2008 og synlig liste over aktier sat til salg. 108 aktionærer har udmeldt sig rettidigt og sat deres aktie til salg. 23 har ønsket at være passive medlemmer i har ændret deres medlemskab til kun at spille om hverdagen. Alle aktier, der sat til salg, er naturligvis listet på en liste på kontoret. Vi ønsker ikke at gøre denne liste offentlig, men aktiesælgerne kan naturligvis få oplyst på kontoret, hvilket nummer deres aktie har i salgslisten. Ad.9 Evt. udvidelse af handicapudvalget. Harly Nielsen har forespurgt om mulighed for at blive medlem af handicapudvalget. Bestyrelsen er af den mening, at man ikke p.t. ikke ønsker af udvide antallet af medlemmer i udvalget. Ad. 10 Strategianalyse. Ask Gulbech har skrevet sin hovedopgave til sit studie som cand. merc. i strategi og ledelse. Her han har brugt klubben og en del af bestyrelsesmedlemmerne som samarbejdspartnere. Hans opgave behandler udfordringerne i den moderne golfkultur og bud på, hvordan en klub som vores kan takle denne og mulige strategier for at skille sig ud.

6 Bestyrelsen nedsatte et udvalg bestående af Ask Guldbech, Kim, Steen, Uffe og Kaj Ulrik til at udarbejde et forslag til en strategi for klubben med klar vision, mission og definition af målgruppe. Kim indkalder til møde i udvalget. Ad. 11 Ad 12 Næste møde er aftalt til 12. februar kl og afholdes hos Steen Ogstrup, Søvej 9 i Brabrand. Eventuelt. Kaj Ulrik kontakter tømrer for udarbejdelse af kasse til John Birgertofts model af golfanlægget. EK afleverede tegninger til KU. OP undersøger forsikringsforhold og muligheder, når klubmedlemmer og andre ulønnede og ikke ansatte udfører arbejde for klubben. Dette også ved anvendelse af klubbens maskiner. Herreklubben ønsker delvis at udskifte deres venskabsklub Randers med Himmelbjerget, således at disse klubber hvert andet år kommer på vort anlæg, mod som tidligere kun Randers. Det har bestyrelsen intet imod. Kaj Ulrik efterlyser en beslutningsjournal fra vore bestyrelsesmøder, idet han ønsker, at beslutninger truffet på bestyrelsesmøderne følges op med tjek på effektueringer af beslutningerne. Sekretæren vil under en eller anden form tage dette ad notam. Mødereferat godkendt: Kenneth Radoor Kim Dalsgaard Lars Storr Kaj Ulrik Nielsen Uffe Pedersen Steen Ogstrup Erik Kudahl

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr deltog i sidste del af mødet Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Afbud: Kenneth Radoor Erik Kudahl Alice Ogstrup Lars Storr Kim Dalsgaard Ole Peter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. januar 2006.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. januar 2006. Referat af bestyrelsesmøde den 24. januar 2006. Mødet blev afholdt privat hos Charlie Herbst. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Charlie Herbst Kenneth Radoor Erik Kudahl Alice Ogstrup Lars Storr Kim

Læs mere

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen Side 1 af 5 Dato 7 april 2005 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Klubhuset Charlie Herbst CH Formand Kenneth Radoor KR Næstformand Lars Storr LS Sekretær Alice Ogstrup AO Kassere Merethe Aggergren MA Medl.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den Klubhuset fra kl

Referat fra bestyrelsesmøde den Klubhuset fra kl Referat fra bestyrelsesmøde den 15.5.2013 Klubhuset fra kl. 18.30 23.00 Ref. Margit Rodkjær Deltager: Kristian Bech Andersen (KBA) formand Aage Bak (AAB) Lynge Østergaard (LØ) næstformand Finn Bisgaard

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30 Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 20. Januar 2015 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 4. januar 2007.

Referat af bestyrelsesmøde den 4. januar 2007. Referat af bestyrelsesmøde den 4. januar 2007. Mødet blev afholdt hos Erik. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Charlie Herbst Kenneth Radoor Alice Ogstrup Erik Kudahl Lars Storr Merethe Aggergren Finn

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl. 19.00 Nordstjernen, Blokhus Formanden bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent. Formanden oplyste, at

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den

Referat af bestyrelsesmøde den Til stede: William Grahn, Gerd Stafanger, Kenneth Ohlendorff, Michael Tvede,, Ulla Rosenkjær Afbud fra: Referent: Sv. Aa. Andersen, Per Knudsen, Klubchef Arne K. Larsen Ulla Rosenkjær 1.Opfølgning på udestående

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 25. februar 2013

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 25. februar 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 25. februar 2013 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 25. februar 2013 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Åbent Referat Bestyrelsesmøde

Åbent Referat Bestyrelsesmøde GOLFKLUBBEN LILLEBÆLT t Referat Bestyrelsesmøde Møde Deltagere Afbud Referent Mandag, den 14. januar 2019, kl. 17:30 Bestyrelsen: Jørgen Jæger Pedersen (JJP) Jørgen Rasmussen (JR) Inge Lise Hummelgaard

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 6. september i klubhuset kl

Referat af bestyrelsesmøde den 6. september i klubhuset kl Referat af bestyrelsesmøde den 6. september i klubhuset kl. 18.30 Referent: Lene Jakobsen Deltagere: Torben Roesen (konst. formand) Lynge Østergaard Finn Bisgaard Lene Jakobsen Steen Ogstrup (1. suppleant

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 16. JUNI 2008 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: var bestyrelsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 25. oktober 2010 kl. 15:00 hos Torben Arp.

Referat fra bestyrelsesmøde 25. oktober 2010 kl. 15:00 hos Torben Arp. Referat fra bestyrelsesmøde 25. oktober 2010 kl. 15:00 hos Torben Arp. Morten Andersen har meldt afbud. Til stede: Ole Hansen, Ole Toppenberg, Torben Arp, Mads Andie og Niels H. Laursen 1. Referat fra

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hviid Hansen, Niels Yde, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Samt Willy Jørgensen

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 23. september 2013

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 23. september 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 23. september 2013 Referat fra bestyrelsesmøde i Mollerup Golf Club, kl. 16.30 22.00 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Afbud: Dagsorden: Hans Chr.

Læs mere

Dagsorden: MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 23. maj 2013

Dagsorden: MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 23. maj 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 23. maj 2013 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 23. maj 2013 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende: Referent:

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 19. oktober, 2015, kl. 17.00 I Golfrestauranten

Referat Bestyrelsesmøde 19. oktober, 2015, kl. 17.00 I Golfrestauranten Referat Bestyrelsesmøde 19. oktober, 2015, kl. 17.00 I Golfrestauranten Tilstede: Povl Arne Høier (PAH), Per Eskildsen (PE), Lauritz Matthiesen (LM) og Laurids Caspersen (LC). Fraværende: Susanne Gaarde

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i. Skovbo Golfklub. Forretningsorden hænger sammen med SGK s vedtægter samt klubbens ordensregler.

Forretningsorden for bestyrelsen i. Skovbo Golfklub. Forretningsorden hænger sammen med SGK s vedtægter samt klubbens ordensregler. Forretningsorden for bestyrelsen i Skovbo Golfklub Forretningsorden hænger sammen med SGK s vedtægter samt klubbens ordensregler. 1. Ansvar Efter den årlige generalforsamling konstituerer bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 1. marts 2006.

Referat fra ordinær generalforsamling den 1. marts 2006. Referat fra ordinær generalforsamling den 1. marts 2006. Generalforsamlingen blev afholdt i idrætshallen på Unge Hjems Efterskole i Højbjerg fra kl. 19.15 til kl. 21.20. Der deltog 285 medlemmer i generalforsamlingen.

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Bestyrelsen Sponsorudvalg

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Bestyrelsen Sponsorudvalg Emne Bestyrelsesmøde Dato: 23. marts 2015 kl. 17:30 21:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye (HØ) Jesper Wedersøe (JW) Mads Bjørn Hansen (MH)

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 7. december 2009 kl. 17:

Bestyrelsesmøde Dato: 7. december 2009 kl. 17: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 7. december 2009 kl. 17:30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:00 22.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) (delvis) Betina

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. APRIL 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. APRIL 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. APRIL 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hviid Hansen, Niels Yde, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Samt Willy Jørgensen

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. februar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

DGU ANALYSEN 2005 DGU analysen 2005

DGU ANALYSEN 2005 DGU analysen 2005 DGU ANALYSEN 2005 DGU ANALYSEN 2005 Foretaget blandt: Bestyrelsesmedlemmer klubsekretærer/ forretningsførere BAGGRUND Klubberne er DGU s vigtigste målgruppe. Derfor bør DGU have et klart billede af klubbernes

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

Dagsorden: Etablering af et rekrutteringsudvalg Prøvemedlem Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: Etablering af et rekrutteringsudvalg Prøvemedlem Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 14. marts 2011 kl. 17.30 21.30 Sted: Skovbo Golfklub store lokale Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG)

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013 Til stede: Jan Eriksen, Lars Søndergaard, Flemming Hvid, Torben Madsen, Jan Grønbech, Bo Sponholtz og Peter Pedersen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN. Dagsordnen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 25. marts (ret.1)

Referat fra ordinær generalforsamling den 25. marts (ret.1) Referat fra ordinær generalforsamling den 25. marts 2010. (ret.1) Generalforsamlingen blev afholdt i Stakladen, Studenternes Hus, fra kl. 19.10 til kl. 23.10. Der deltog 311 medlemmer i generalforsamlingen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 5-2011 Jesper Helmer Deltagere: Allan Larsen (AL) Knud Heinrichs (KH) Inge Johannesson (IJ) Hanne

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 05. oktober 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 05. oktober 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 05. oktober 2010 kl. 17.00 21.45 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Dato og tid: Torsdag den 8. december 2016 kl. 17.30 Sted: I Fælleshuset på Præsteager Referent: Søren Porsbøl Mødedeltagere: John Sahlertz Claus Kristiansen

Læs mere

Vedtægter for REE Golfklub.

Vedtægter for REE Golfklub. Vedtægter for REE Golfklub. 1 Navn 1.1 Foreningens navn er REE Golfklub og dens hjemsted er i Gribskov kommune 2 Formål 2.1 Klubbens formål er at forestå driften af golfbane med dertil hørende relevante

Læs mere

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 03.12.15. kl. 18.00 Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Erik Quist Andersen (EQA), Morten Svoger (MS), Kim Hansen (KH), Jan Brix (JB), Bettina Lauritsen(BL), Suppleanter:

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2019, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2010

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2010 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 17. februar 2010 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 17. februar 2010 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef).

Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef). Referat af bestyrelsesmøde den 12. april 2012. Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef). Referent: Arne

Læs mere

Dagsorden: sponsorudvalg Sponsorindtægt Golfspilleren i Centrum sat i gang pr Sidste referat. 2. Eventuelt Beslutninger siden sidst:

Dagsorden: sponsorudvalg Sponsorindtægt Golfspilleren i Centrum sat i gang pr Sidste referat. 2. Eventuelt Beslutninger siden sidst: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. april 2014 kl. 17:30 20.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl. 17.30 21.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde

Referat Bestyrelsesmøde GOLFKLUBBEN LILLEBÆLT Referat Bestyrelsesmøde Møde Deltagere Afbud Referent Torsdag, den 08. november 2018, kl. 18:00 Bestyrelsen: Jørgen Jæger Pedersen (JJP) Jørgen Rasmussen (JR) Inge Lise Hummelgaard

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ejendomsinspektørerne Faglig landsklub for ledere Upsalagade 20 B 2100 København Ø Tlf. 70 15 44 80 Mail: fagligpuls@forbundet.dk Referat fra bestyrelsesmøde Afholdt fredag den 17. januar 2014 i Kolding

Læs mere

Sekretariatschefen er beslutningsdygtig indenfor alle sager der ligger inden for ansvarsområderne.

Sekretariatschefen er beslutningsdygtig indenfor alle sager der ligger inden for ansvarsområderne. Sekretariatschefen rolle og arbejdsbeskrivelse Sekretariatschefens rolle er at være daglig leder af klubbens sekretariat, funktioner og medarbejdere. Sekretariatschefens er klubbens ansigt udadtil og den

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. november 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. november 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. november 2015. Mødedeltagere: Povl Munk (PM), John Sohn (JS), Jørgen Nielsen (JN), Henrik Eeg Knudsen (HEK), Kalle Jensen (KJ), Helle Rahbek Thomsen (HRT), suppleant

Læs mere

Derefter valg af dirigent. Bestyrelsens forslag om, at man valgte klubbens advokat Keld Nomanni, blev vedtaget.

Derefter valg af dirigent. Bestyrelsens forslag om, at man valgte klubbens advokat Keld Nomanni, blev vedtaget. 1 Referat af ekstraordinær generalforsamling. Torsdag den 13. oktober 2005 kl. 19.00 Referent: Erik Kudahl, honorær sekretær. Der var mødt 238 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Orientering om

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19.

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19. Referat af generalforsamling I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær Søndag d. 23. marts 2014 kl. 10.00 i Cafe 19. Generalforsamlingen gennemføres

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 9. april 2018, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Det er ikke klubbens formål at være formuesøgende og/eller opbygge større formue.

Det er ikke klubbens formål at være formuesøgende og/eller opbygge større formue. Vedtægter for Ishøj Golfklub 1 Ishøj Golfklub og relationerne til banen. Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter,

Læs mere

VEDTÆGTER for GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT

VEDTÆGTER for GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT VEDTÆGTER for GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT 1 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Klubbens navn er Golfklubben Hvide Klit 1.2 Klubbens hjemsted er Frederikshavn Kommune 1.3 Det er klubbens formål - med udgangspunkt

Læs mere

Spændende SPONSOR - MATCHER i nærmeste fremtid:

Spændende SPONSOR - MATCHER i nærmeste fremtid: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. marts 2012: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen (JP) Sussie Hørlyk (SH) Claus Pedersen (CP) Christa

Læs mere

Bilag 2 Årets vægtede antal medlemmer opgøres på følgende måde: De enkelte medlemskategorier har følgende vægte: art vægt seniorer 1 flexmedlemmer 0,64 ungseniorer 0,68 juniorer 0,34 æresmedlemmer. Max

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Dagsorden: Nyt fra markedsføringsudvalget. 1. Sidste referat. 8. Sponsorudvalg Nye sponsorer. 2. Eventuelt

Dagsorden: Nyt fra markedsføringsudvalget. 1. Sidste referat. 8. Sponsorudvalg Nye sponsorer. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2012 kl. 17.30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Nielsen (MN) Johnny Hansen (JH)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Mødedeltagere: Lars Poulsen (LP), Povl Munk (PM), John Sohn (JS), Jørgen Nielsen (JN), Helle Rahbek Thomsen (HRT), og suppleanter Christian Roskjær (CR),

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2009 18. april 2009 kl. 10.00 Comwell Roskilde Vestre

Læs mere

NIVÅ GOLF KLUB VEDTÆGTER

NIVÅ GOLF KLUB VEDTÆGTER NIVÅ GOLF KLUB VEDTÆGTER Navn, hjemsted og formål 1 Stk. 1. Klubbens navn er Nivå Golf Klub. Dens hjemsted er i Fredensborg kommune. Stk. 2. Klubbens formål er at give medlemmerne adgang til at spille

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter IT udvalg Bestyrelsen 10. Sportsudvalg 11.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter IT udvalg Bestyrelsen 10. Sportsudvalg 11. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 21. august 2015 kl. 17:30 21:30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye (HØ) Jesper Wedersøe (JW) Mads Bjørn Hansen (MH)

Læs mere

Vedtægter for Ishøj Golfklub

Vedtægter for Ishøj Golfklub Vedtægter for Ishøj Golfklub 1 Ishøj Golfklub og relationerne til banen. Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013 Til stede: Jan Eriksen, Lars Søndergaard, Flemming Hvid, Torben Madsen, Jan Grønbech, Bo Sponholtz og Peter Pedersen. Under punkt 1 og 2 også Nick Bosholdt

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011

Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011 Side 1 af 7 Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011 Mandag, den 21. februar 2011 kl. 19,00 afholdtes ordinær generalforsamling i Alssund Golfklub på Sønderborg Bibliotek. Ca. 120 medlemmer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 25. APRIL 2013

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 25. APRIL 2013 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 25. APRIL 2013 Til stede: Jan Eriksen, Lars Søndergaard, Torben Madsen, Flemming Hvid, Jan Grønbech, Bo Sponholtz og Peter Pedersen. Afbud: ingen 1. GODKENDELSE AF REFERAT

Læs mere

Vedtægter for Lyngbygaard Golf klub

Vedtægter for Lyngbygaard Golf klub Vedtægter for Lyngbygaard Golf klub 1. Klubbens navn og hjemsted 1.1 Klubbens navn er Lyngbygaard Golf Klub og dens hjemsted er i Aarhus kommune. 1.2 Klubben har indgået lejeaftale om brug af det på Lyngbygaard

Læs mere

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt.

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt. Referat af Bestyrelsesmøde IBK Dato: Mandag d. 17. august Tid: 18.30 Sted: Hos Anne Marie, Slotsherrensvej 74, Vanløse Deltagere: Anne Marie Christian Claus Hanne Jørgen Mette Ole Torben Dagsorden: 1.

Læs mere

Danske Risikorådgivere. Bestyrelsesmøde

Danske Risikorådgivere. Bestyrelsesmøde Referat Danske Risikorådgivere Bestyrelsesmøde Dato: Torsdag den 30. maj 2013 Sted: Hotel Nyborg Strand Tidspunkt: Kl. 16.00 Til stede: Steen Nedergaard Jensen / formand Torben Jacobsen / næstformand Thomas

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

VEDTÆGTER. Disse vedtægter er vedtaget på OEGK s ekstraordinære generalforsamling den 29. oktober 2012 og afløser alle tidligere vedtægter i OEGK.

VEDTÆGTER. Disse vedtægter er vedtaget på OEGK s ekstraordinære generalforsamling den 29. oktober 2012 og afløser alle tidligere vedtægter i OEGK. Østre Stationsvej 43, 1. 5000 Odense C Tlf. 66 12 03 03 J. nr. 13272 JPH/bk/cp VEDTÆGTER Disse vedtægter er vedtaget på OEGK s ekstraordinære generalforsamling den 29. oktober 2012 og afløser alle tidligere

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 7. marts 2017

Referat Bestyrelsesmøde d. 7. marts 2017 Referat Bestyrelsesmøde d. 7. marts 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 18.30 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK) Peter Langballe Sørensen (PLS)

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1 Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1 Til stede: William Grahn, Peter Fredgaard, Michael Tvede, Charlotte Malling, Erling Jensen, Stig Borg, Arne Larsen (Klubchef).

Læs mere

Vedtægter for Sorø Golfklub

Vedtægter for Sorø Golfklub Vedtægter for Sorø Golfklub 1 Navn, hjemsted og formål 1.1 Klubbens navn er Sorø Golfklub. Klubbens hjemsted er Sorø kommune. 1.2 Klubbens formål er at forestå drift og udvikling af en golfbane med tilhørende

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub.

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub. Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej 3 6360 Tinglev Telefon: 7468 7525 E-mail: sonderjylland@sdjgolf.dk www. sdj-golfklub.dk Uge Hedegaard, den 23. september 2019 Dagsorden, bestyrelsesmøde:

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 10. april 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter Gældende vedtægt 1 KLUBBENS NAVN Klubbens navn er TIK tennis med hjemsted i Høje- Taastrup kommune. 2 KLUBBENS FORMÅL Klubbens formål er at fremme interessen for tennissporten for alle aldersgrupper og

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hvid Hansen, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Endvidere deltog Hans Henrik

Læs mere

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Gæst: Poul Lindberg, intern revisor deltog under pkt.

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Gæst: Poul Lindberg, intern revisor deltog under pkt. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: møde # 3 efter GF 2016 Mødedato & sted: onsdag den 18. maj 2016 Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NH) Knud Høgh (KH) Rikke Brøndum (RB)

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Golf Club

Vedtægter for Aarhus Golf Club Vedtægter for Aarhus Golf Club 1 Klubbens navn er Aarhus Golf Club, og dens hjemsted er i Århus Kommune. 2 Klubbens formål er at etablere og forestå driften af en eller flere golfbaner og organisere de

Læs mere

Referat af møde i Jelling Golfklub

Referat af møde i Jelling Golfklub Referat af møde i Jelling Golfklub Dato og tid: Mandag den 11. november 2013 kl. 17.30 Sted: Golfparkens fælleshus Referent: Søren Porsbøl Mødedeltagere: Afbud: John Sahlertz Claus Kristiansen Maja V.

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 10/2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 10/2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 10/2016 Dato og tid: Mandag den 3. oktober 2016 kl. 17.30 Sted: I klubhuset Referent: Søren Porsbøl Mødedeltagere: John Sahlertz Claus Kristiansen Leif Bo

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat 10. Markedsføringsudvalget Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter 12. IT udvalg 13.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat 10. Markedsføringsudvalget Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter 12. IT udvalg 13. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 24. oktober 2016 kl. 17:30 21.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 10.12.2018 Referat Tid/sted Mandag, den 10.12.2018 kl. 18:00 hos Kontor Syd Deltagere Sven-Erik Vad Formand Gerhard Bertelsen Næstformand John Senger Kasserer John Larssen Bjarne P.

Læs mere

Klubben har følgende medlemskategorier:

Klubben har følgende medlemskategorier: 1 Klubbens navn er NORDDJURS GOLFKLUB, og den er stiftet i 1991. Dens hjemsted er Norddjurs Kommune. Klubbens formål er at drive golfbanen, således at klubbens medlemmer kan udøve golfspillet under de

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 5. maj 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Vedtægter for Gyttegård Golf Klub

Vedtægter for Gyttegård Golf Klub Vedtægter for Gyttegård Golf Klub 1 a. Klubbens navn er Gyttegård Golf Klub. Dens hjemsted er Billund Kommune 2 a. Det er klubbens formål: at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan spille golf,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB

VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB 21. marts 2011 Side 1 Nye vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Nexø Golf Klub, og klubben har hjemsted i Bornholms Regionskommune. Golfklubben skal være medlem af

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub.

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub. Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej 3 6360 Tinglev Telefon: 7468 7525 E-mail: sonderjylland@sdjgolf.dk www. sdj-golfklub.dk Uge Hedegaard, den 28. februar 2019 Referat, bestyrelsesmøde: Mandag,

Læs mere