Den Stærke Sælger! Webinar!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den Stærke Sælger! Webinar!"

Transkript

1 Den Stærke Sælger! Webinar!

2 Introduktion af underviser Hans Andersen, MBA Ejer af Salestrainer i 3 år 11 års erfaring med telesalg 11 år erfaring med field sales (AM, KAM) consultative sales Sælger 6 år, salgschef/salgsdirektør 6 år og adm. direktør 7 år Salg og salgsledelse er en lidenskab!! A student of sales! Kunder: 3, Dell, Oracle, HP, GE, LG, Stepstone Solutions, Fujitsu Professional Services, ABN Amro, Gorenje.. Opgaver i DK, SE, NO, F, UK og USA Tonsvis af salgsudvikling TS, FS, AM, KAM, consultative sales, forhandlersalg.. Lederudvikling og ledercoaching 200 rekrutteringer af sælgere, salgschefer og direktører i Salestrainer regi rekrutteringer i karrieren alene i salg..

3 Mål med workshop At blive bedre til at lukke flere ordre! Fokus for denne time er at: Give inspiration til hvordan vi kan få lukket flere ordre allerede i år. Men også generelt inspirere til områder, der kan styrkes for at vi bliver bedre til at vinde sagerne! Afgrænsning: Vi er allerede igang hos kunden. Vi har været på besøg og har måske allerede afgivet tilbud..

4 Webinar om at lukke aftaler hmm.. Der findes ikke hurtige og smarte lukketeknikker, når det handler om at sælge softwareløsninger. Kunderne vil nemlig ikke sælges til de vil vælge at købe. Kunden køber, når de får optimeret deres forretning og får stort udbytte.

5 Webinar om at lukke aftaler hmm.. Derfor skal sælgeren opbygge høj værdi for at lukke aftaler.. Det vil vi fokusere på i dette webinar..så du kan få ideer til hvad du kan gøre for at lukke de sidste aftaler i 2008 og fremover.

6 Indhold: 1. Sælgerens typiske udfordringer 2. Salg af software hvornår køber kunden! 3. Kundens beslutning 4. Forudsætninger for at opbygge værdi og tillid hos kunden 5. Den levende salgsproces - ved salg af software 6. Identificér beslutningstagere og påvirkere 7. Kundemødet 8. Find behovet og præsentér din løsning ud fra dette. 9. Luk ordren 10. Indvendinger 11. Actions for at lukke året stærkt

7 Nogle af sælgerens typiske udfordringer! - Stor pipeline, men lav closingrate? - Får sendt mange tilbud, men ikke får lukket ordrerne - Kan ikke få adgang til at tale med alle beslutningstagere og påvirkere - Salget dræbes af folk man ikke har talt med - Føler at kunden holder tilbage, til trods for at sælgeren kan se, at kunden har behovet - Uha, vi må lige afvente og se hvad der sker.. - Kunden har behovet, men har ikke tillid nok til os..

8 Salg af software! Hvornår handler kunden? Din kunde køber, når kunden får optimeret deres forretning. Kunden skal opnå en klar forbedring af den nuværende situation.

9 Salg af software! Hvornår handler kunden? Hvad er optimering af kundens forretning? - Effektivisering af arbejdsgange og drift - Højere omsætning - Lavere omkostninger - Større sikkerhed i driften Kunden vil købe, når de oplever værdien så stærkt, at udbyttet klart overgår investeringen!

10 Salg af software! Man kan ikke sælge til en kunde som ikke: - OPLEVER et stærkt problem - Ser fordelen ved at udnytte en mulighed! - får positiv return of investment (økonomisk analyse) - Synes de får nok fordele og udbytte, der retfærdiggører investeringen!

11 Men når det er krisetider, så køber kunderne kun når det er tvingende nødvendigt! NEED TO HAVE!

12 Og det betyder at du skal være ekstra dygtig til at skabe værdi for kunden! Kunden skal opleve, at de ikke kan leve uden din løsning! They gotta have it!

13 Kundens beslutning! Acceptere problem/pain og vil have ny løsning Kunden tro på virksomheden og vil handle med den Problemet opleves så stort, at det skal løses NU! Kundens beslutning Kunden lide og have tillid til sælgeren! Acceptere pris Løsningen skal have højere værdi og differentiere sig fra konkurrenterne Kunden synes om Løsningen og dens udbytte

14 Men vi fejler ofte fordi: Den typiske sælgers fokus Egne løsninger 80% Think business! Optimering af kundens Forretning 20% Hvad ville der ske hvis sælgeren satte sig i kundens sted og begyndte at bruge mere tid på at tale om optimering af kundens virksomhed?

15 Forudsætninger for at opbygge værdi og tillid hos kunden - Sælgeren skal opleves som ekspert og professionel rådgiver! Sælger er vidende om kundens marked Sælger er vidende om eget marked og produkter Sælger er likeable og forstår at skabe god kemi Sælger leder salgsprocessen og vinder alle beslutningstagere Opbygning af værdi og tillid hos kunden Sælger fremstiller egen virksomhed som seriøs leverandør Sælger præsenterer den rigtige løsning og udbytte Sælger evner at analysere og få kunden til at acceptere behov Sælger kan tale forretning med kunden!

16 Salgsprocessen Det er vigtigt at huske på at lukke alle områder i kundens beslutningsproces i løbet af salgsprocessen. OG Samtidig være bevidst om hvordan du opbygger værdi og tillid i løbet af salgsprocessen!

17 Selvom salgsprocessen virker straightforward

18 Then it s a WILD ANIMAL

19 Salgsprocessen er levende og skal styres!! Processen påvirkes af flere faktorer, nogle af dem er: - Størrelsen af kunden og deres beslutningsveje - Størrelsen af løsningen og dens implikationer - Mængden af beslutninstagere og påvirkere - Hvornår deltagerne inddrages i processen (hvilket ofte er efter kundens valg og timing) - Kundens kontaktpersoner(personligheder) og interne forhold - Sælgerens evne til at styre processen Nogle kunder kan få et tilbud efter første møde, mens andre tager 10 møder og 6 måneder..

20 Salgsprocessen Hvordan skal jeg gribe salgsprocessen an? Hvilke beslutningstagere og påvirkere vil typisk deltage i processen? Hvordan sikrer jeg, at jeg får vundet alle beslutningstagere og påvirkere?

21 Salgsprocessen - eksempel Lukning Opfølgning Præsentation tilbud Øvrige møder Test (optional) 1. møde Mødebookning Emner

22 Identificér beslutningstagere og påvirkere Din opgave er at få et billede af deltagerne hos kunden og vinde dem! Men hvordan finder vi dem? Vi spørger os frem! - Hvilke andre berøres af dette ude hos jer? eller - Når vi entrerer med en virksomhed af jeres størrelse, så berører implementeringen typisk flere mennesker i jeres organisation. Det er fast procedure hos os, at vi sikrer, at tale med flere deltagere for netop, at sikre at vi leverer den helt rigtige løsning. Hvem vil du eller sige vi skal tale med? Hvem mener du er deltager i beslutningsprocessen? eller - Nu har jeg aldrig været ude for, at det kun een person, som deltager i processen. Hvem vil du ellers indlemme i processen hos jer?

23 Identificér beslutningstagere og påvirkere Din opgave er at få et billede af deltagerne hos kunden og vinde dem! Beslutningstager: Lytter på sine påvirkere. Fx. Direktør Påvirker negativt: Mellemledere. Påvirker beslutningstageren. Fx. IT chefen Påvirker positivt: Mellemledere. Påvirker beslutningstageren. Fx. Projektleder, konsulenter Brugerniveau: Find alle deres problemer ved den nuværende løsning og ønsker. Kan bruges til at påvirke opad

24 Identificér beslutningstagere og påvirkere Lav en oversigt over beslutningstagere og påvikere og de argumenter(udbytteområder) de lytter på! Beslutningstager: Direktør - Lytter på økonomiske argumenter - Lytter til fakta - Øget produktivitet sparet tid - Sikkerhed Påvirker negativt: Typisk IT-chef - Let implementering - Uafhængigt system - Øget produktivitet - Lettere hverdag Alt der kan øge omsætning, sænke omkostninger og styrke sikkerhed. Kan have relationer der modvirker. Ofte er det tiden, som er et problem. Eller systemet skal godkendes i deres miljø. De vil vide alt det tekniske (send mail herom) Påvirker positivt: Salgschef - Højere effektivitet - Bedre resultater - Højere kundetilfredshed Disse er de helt store påvirkere. Ofte selve beslutningstagerne. Skal ofte bruges til at lægge pres på IT. Klædes på til at sælge for dig. Brugerniveau: Konsulenter/admin. Find alle deres problemer ved den nuværende løsning og ønsker. - Lettere værktøj - Lettere hverdag - Sparer tid - Nem adgang alle steder - Overblik

25 Kundemødet Hvilke faser går sælgeren igennem på selve mødet med kunden?

26 Kundemødet Universal metoden: Mål for kundemødet Forberedelse Indledning (kontakt, agenda) Behovsafdækning Præsentation Lukning Indvendingsbehandling Universal metode, Salestrainer.dk

27 Kundemødet - Behovsundersøgelse Hvad er målet med behovsanalysen? Hvordan udfører man en god behovsanalyse? Universal metode, Salestrainer.dk

28 Kundemødet - Behovsundersøgelse Hvorfor skal vi undersøge kundens behov? - Vi skal kende kundens behov for at kunne tilbyde den bedste løsning. - Så kan vi præsentere en løsning, der løser kundens behov, så kan vi bedre sælge. - Vi vil gerne være til gavn for kunden og sikre en løsning, som kunden vil bruge. - Det skal vi for at lukke salget Jo bedre vi er til løse kunders behov, jo bedre bliver vi til at lukke salg. Og er produktet til gavn for kunden, så er der stor mulighed for at kunden køber igen.

29 Kundemødet - Behovsundersøgelse Først skal vi kvalificere kunden, for at finde ud af om der er grundlag for et samarbejde. Hvis ja, så for at få kunden til at købe, skal vi få kunden til at være utilfreds med sin nuværende situation og til at ønske sig til en bedre. Det er selve interessedelen. Kvalificering Interesse Pain - Pleasure Accept

30 Kundemødet - Behovsundersøgelse Skab interesse! Det klassiske pain and pleasure scenarie! Pain Pleasure Stil spørgsmål, fortæl om dine oplevelser fra andre kunder etc. Det vigtigste er, at DU får oplevelsen af at kunden oplever problemer med sin nuværende situation og ønsker sig en ny løsning.

31 Kundemødet - Behovsundersøgelse For at finde kundens behov skal vi stille spørgsmål - og det skal være spørgsmål, som kunden ønsker at svare på og holder interessen fanget! (se eksempler på spørgsmål nedenfor) Kvalificering: Hvad er du på udkig efter? Kan du fortælle om baggrunden for at kigge på Hvordan er jeres set-up i dag? Kan du fortælle om hvordan det fungerer i dag? Øvrige kvalificeringsspørgsmål.. Interesse (Pain/Pleasure): Prøv at fortælle mig lidt om de udfordringer/problemer I møder i det nuværende set-up? Hvordan mærker I ellers disse problemer hos jer? Uddyb evt. Hvordan oplever I Accept på behov og næste skridt: Lad mig lige opsummere.. Er det rigtigt forstået? Det kan være til firmaets gavn, hvis I får kigget på en bedre løsning. Og det kan vi klare.. Hvilke andre personer hos jer vil du indlemme i processen fra jeres side? Hvad lægges der vægt på ved beslutningen? Hvilke krav stiller I til en ny leverandør? Hvad savner I? Ville det være rart med.. Hvordan ser den optimale løsning ud for jer? Hvad ville det betyde for jeres virksomhed, hvis I havde den helt rigtige løsning?

32 Kundemødet - Præsentation Hvad er vigtigt at gøre under præsentationen?

33 Kundemødet - Præsentation Normalt skal præsentationen (ved demonstrationer og tilbudspræsentationer) vise kunden følgende: - Start evt. med en opsummering af kundens situation og behov - Løsning som viser, at vi dækker kundens behov og forventede udbytte. - At produktet virker efter hensigten, har høj kvalitet, er pålideligt og brugervenligt - Evt. specielle services som tilbydes i forbindelse med salg af produktet - Evt. garantier, hvis der mod forventning skulle være fejl - Hvorfor vælge din virksomhed? - Implementeringsplan - Pris (Afhængig af typen af præsentation og hvor du er i salgsprocessen skal du udvælge de områder, som er relevante)

34 U gotta Stand Out!! Høj værdi og differentiering!

35 Kundemødet - Præsentation Det vigtigste er, at kunden får ro i maven (føler sikkerhed) omkring køb af produktet. Hvis kunden har det godt med produktet, kan se at det har de rigtige funktioner, som vil løse behovene, at det virker og ser holdbart ud så er salget næsten i hus!

36 Kundemødet - Præsentation Vores USP s (unique selling points). Her adskiller vi os fra konkurrenterne. Hvad er din virksomheds USP s

37 Kundemødet - Præsentation Funktioner, fordele og udbytte Kunder køber udbytte! Produktet er blot midlet, som giver kunden det ønskede udbytte. Mange sælgere er rigtigt gode til at vise hvad produktet kan men har sværere ved at tale om det udbytte kunden får ud af produktet. I præsentationen af produktet skal vi vise, hvordan funktionerne kan løse kundens behov og resultere i det ønskede udbytte. Definition: Funktioner: Produktets funktioner og virkemåde. Fordele: De direkte fordele ved en funktion. Udbytte: Det er den endelig nytte/værdi som kunden får ud af at købe produktet. Universal metode, Salestrainer.dk

38 Kundemødet - Præsentation Funktioner, fordele og udbytte Hvordan siger jeg det så? Funktioner: Denne funktion er og den virker på den måde her Fordele: Denne funktion er og den virker på den måde her og det giver den fordel at I får.. Udbytte: Denne funktion er og den virker på den måde her og det giver den fordel at I får Og det betyder så for dig at

39 Kundemødet - Præsentation Funktioner, fordele og udbytte Case: Vælg 8 vigtige funktioner og nævn deres fordele og udbytteområder. Funktion: Fordel: Udbytte:

40 Universal metode, Salestrainer.dk Kundemødet - Præsentation Delaccepter I løbet af demonstrationen skal vi sikre os, at kunden kan forstå, at produktet hjælper kunden. Derfor skal vi have nogle accepter fra kunden undervejs det kaldes delaccepter. Eksempler på delaccepter: - Syn s du det er smart? (nik samtidig) - Du kan godt se hvordan den vil hjælpe dig, ik? (nik samtidig) - Hvad synes du? - Hvad tror du de ansatte vil sige til at bruge det? - Kan du se hvordan den hjælper med hensyn til (behov) og den faktisk vil give dig fuldt udbytte mht. Sammenhæng: Denne funktion er og den virker på den måde her og den hjælper dig med at løse dit behov omkring Og det betyder så for dig at Du kan godt se hvordan den vil hjælpe dig, IK? (nik samtidig) Det jeg viser nu kaldes og det som den gør er at og det gavner dig ved at du faktisk får løst dit problem/udfordring/ønske om at Og det betyder så for dig at Hvad synes du?

41 Kundemødet - Lukning Hvornår lukker vi?

42 Always be closing!

43 Kundens beslutning! Acceptere problem/pain og vil have ny løsning Kunden tro på virksomheden og vil handle med den Problemet opleves så stort, at det skal løses NU! Kundens beslutning Kunden lide og have tillid til sælgeren! Acceptere pris Løsningen skal have højere værdi og differentiere sig fra konkurrenterne Kunden synes om Løsningen og dens udbytte

44 Universal metode, Salestrainer.dk Kundemødet - Lukning Her følger nogle lukkemetoder, som du kan benytte dig af. Tag salget for givet: - Vi kan implementere indenfor er det ok med jer? - Du skal lige skrive under og så igangsætter vi skal vi sige den.. Alternativet: - Skal vi køre før eller efter jul? Tidspres: - Vi har meget tryk på leveringen lige nu, fordi der er så mange som vil ha det her. Men jeg kan nok presse jer ind og få det op at køre til den, men så skal vi ha et GO fra jer hurtigt? Uden omsvøb: - Vil du ha den? - Skal vi sætte igang? Når du har spurgt efter ordren, så ti stille og lad kunden svare! Kunden kan tage sig god betænkningstid!

45 Universal metode, Salestrainer.dk Kundemødet - Lukning Nogle kunder vælger at sige nej første gang og reglen er at man prøver at lukke salget mindst 3-5 gange. Når kunden siger nej skyldes det ofte, at kunden ikke er helt overbevist og formodentlig har nogle uafklarede områder. Det kan være, at du skal få afklaret behovet bedre og sikre dig, at kunden helt har forstået hvordan produktet virker og løser kundens behov.

46 Kundemødet Opfølning på tilbud Nogle gange kan vi ikke lide at presse kunden for et ja. Men hvornår træder vi på kundens grænse? - Vi skal følge op som aftalt med kunden og vi sætter tidsfristerne. - Hvis det trækker ud, så skal vi ringe een gang ugentligt. Vi skal sikre, at vi har kunden med os og at den manglende afklaring ikke skyldes skepsisområder eller at man kigger på andre tilbud. Derfor skal vi bruge vores instinkt til at finde ud af hvad der holder kunden fra at skrive under. Spørg ind. Få kunden til at være helt ærlig. Universal metode, Salestrainer.dk

47 Kundemødet Indvendingsbehandling Du møder indvendinger fra kunder når du sælger. Indvendinger kan skyldes enten interesse eller modstand. Indvendingen opstår fordi: - Sælgeren ikke grundigt har formået at få kundens behov eller skepsisområder afklaret med kunden - Kunden er interesseret og vil have områder belyst - Kunden har præference for et andet produkt og ikke vil købe - Kunden ikke vil købe Kunder vil som udgangspunkt have interesse hvorfor ellers mødes med dig? Den bedste måde at håndtere indvendinger på er ved at forebygge dem. Man kan ikke forebygge dem alle. Og derfor skal vi kunne behandle de indvendinger kunden kommer med.

48 Kundemødet Indvendingsbehandling Kundens Indvending Sælger lytter og viser forståelse Sælger kan spørge for at uddbybe Sælger fjerner skepsis Sælger får kundens accept Den gyldne regel: Hids dig ikke op, tal ikke nedladende og gå ikke ind i en verbal boksekamp!

49 Indvendingsbehandling Case: Hvad er de typiske indvendinger? Og hvordan behandler vi dem?

50 Actions for at lukke året stærkt Hvad kan du gøre for lukke de kunder som findes i din pipeline? Lav en 2008 closingplan! 1. Hvilke kunder kan vindes i 2008? 2. Hvad skal der til for at vinde dem? 3. Hvad skal være dit ekstra trumfkort, som sikrer du lukker ordren? 4. Hvem skal du møde hos kunden for at lukke ordren? 5. Hvornår skal du møde kunden? Husk at gøre brug af Microsofts kampagner! Det kan være her du kan finde guldet som hjælper dig til at lukke ordren.

51 GOYA! Get off your ass.. & Close Business!! Tak for en dejlig tid sammen! og gå så ud og fyr den af!!

Den Stærke Sælger! Bliv mere effektiv på kundemødet!

Den Stærke Sælger! Bliv mere effektiv på kundemødet! Den Stærke Sælger! Bliv mere effektiv på kundemødet! Introduktion af underviser Hans Andersen, MBA Ejer af Salestrainer 11 års erfaring med telesalg 11 års erfaring med field sales (AM, KAM, rådgivende

Læs mere

Den Stærke Sælger! Luk ordrer i en ny tid!

Den Stærke Sælger! Luk ordrer i en ny tid! Den Stærke Sælger! Luk ordrer i en ny tid! Introduktion af underviser Hans Andersen, MBA Ejer af Salestrainer 11 års erfaring med telesalg 11 års erfaring med field sales (AM, KAM, rådgivende salg) Kunder:

Læs mere

Den Stærke Sælger! Mødebookning!

Den Stærke Sælger! Mødebookning! Den Stærke Sælger! Mødebookning! Introduktion af underviser Hans Andersen, MBA Ejer af Salestrainer 11 års erfaring med telesalg 11 års erfaring med field sales (AM, KAM, rådgivende salg) Kunder: 3, Dell,

Læs mere

Lidt om salgsteknik. Forskellige veje til øget salg

Lidt om salgsteknik. Forskellige veje til øget salg Lidt om salgsteknik & Forskellige veje til øget salg Ydre faktorer: Konjunkturer Lovgivning Markedsforhold Konkurrenter Jeres ønsker om forøgelse Jeres salgsresultat Indre faktorer ( kan påvirkes) Jeres

Læs mere

Resultater med langsigtet relationssalg. 02. juni 2010

Resultater med langsigtet relationssalg. 02. juni 2010 Resultater med langsigtet relationssalg 02. juni 2010 Agenda for de kommende 3 timer Min salgsparathed De psykologiske værktøjer i relationsopbygningen Elevatortalen At blive en businesspartner Relationssalg

Læs mere

Sælgeruddannelsen. Den bevidste sælger

Sælgeruddannelsen. Den bevidste sælger Sælgeruddannelsen Den bevidste sælger Vindere i salget har en plan tabere har en undskyldning I arbejdet med salg og forbedring af performance er det vigtigt, at man konstant træner og udfordrer sig selv

Læs mere

Salg til kommuner - uden udbud

Salg til kommuner - uden udbud Salg til kommuner - uden udbud Stefan Ising, director Væksthus Hovedstaden Den 30. august 2012 www.isingconsult.dk Bygge og anlæg EU-udbud: ca. 37 mio. kr. Licitation efter tilbudsloven: 3 mio. kr. Varekøb

Læs mere

PERSONLIG SALGSTRÆNING En anderledes uddannelse til ledige, der tager udgangspunkt i den enkelte. Dag 5 af 6; 08:30 15:30

PERSONLIG SALGSTRÆNING En anderledes uddannelse til ledige, der tager udgangspunkt i den enkelte. Dag 5 af 6; 08:30 15:30 PERSONLIG SALGSTRÆNING En anderledes uddannelse til ledige, der tager udgangspunkt i den enkelte. Dag 5 af 6; 08:30 15:30 DAGENS PROGRAM 08:30 09:30 Opsamling 09:30 09:45 Pause 09:45 10:45 Brik Å Teori:

Læs mere

Salg af energibesparende installationer. Inspirationsworkshop - Elbranchens Faglæreruddannelse 2014

Salg af energibesparende installationer. Inspirationsworkshop - Elbranchens Faglæreruddannelse 2014 Salg af energibesparende installationer Inspirationsworkshop - Elbranchens Faglæreruddannelse 2014 Hvad skal vi igennem sammen Intro og forventningsafstemning Hvad er salg hvad er en sælger Kundernes forventninger

Læs mere

Skab dig - unik! Kurser Forår 2014

Skab dig - unik! Kurser Forår 2014 Skab dig - unik! Kurser Forår 2014 Forandring fryder, når vaner du bryder. Alle har X-faktor præsentationsteknik og performance Coaching i hverdagen som kommunikationsmetode Sig, hvad du mener på den gode

Læs mere

... booker du dine møder

... booker du dine møder I!... booker du dine møder Kære læser... Det er vores ønske og håb at du efter at have læst og løst opgaverne i denne bog, får rigtig meget succes med at booke dine møder. Når du er klar til at få yderligere

Læs mere

Åbent kursusprogram 2011

Åbent kursusprogram 2011 Åbent kursusprogram 2011 Sales Management ApS Vedbæk Strandvej 341 2950 Vedbæk T(+45) 4236 3836 F(+45) 4586 6536 info@sales-management.dk www.sales-management.dk Åbent salgskursus: Grib knoglen og få succes

Læs mere

Sådan oversætter du centrale budskaber

Sådan oversætter du centrale budskaber Sådan oversætter du centrale budskaber Dette er et værktøj for dig, som Vil blive bedre til at kommunikere overordnede budskaber til dine medarbejdere, så de giver mening for dem Har brug for en simpel

Læs mere

Artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret.

Artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. ERP Artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger er Danmarks største og stærkeste videns- og udviklingsklub.

Læs mere

SÅ GØR DET DOG! Hvad indtryk fik du af mig? Hvad med mit tøj? Hvordan er kommunikationen?

SÅ GØR DET DOG! Hvad indtryk fik du af mig? Hvad med mit tøj? Hvordan er kommunikationen? 1 SÅ GØR DET DOG! Hvad indtryk fik du af mig? Hvad med mit tøj? Hvordan er kommunikationen? 2 SÆLG FOR SATAN Historikken gennem de seneste 3, snart 4 år Sidste efterår >300 virksomheder lagde ører til

Læs mere

Hvordan kommer du videre? 5 Hvordan kommer du videre?

Hvordan kommer du videre? 5 Hvordan kommer du videre? 5 Hvordan kommer du videre? 101 5 Hvordan kommer du videre? Nogle gange må man konfrontere det, man ikke ønsker at høre. Det er nødvendigt, hvis udfaldet skal blive anderledes næste gang, udtaler Rasmus

Læs mere

SPØRGERAMME. til dialogen mellem mødeplanlægger og kunde

SPØRGERAMME. til dialogen mellem mødeplanlægger og kunde SPØRGERAMME til dialogen mellem mødeplanlægger og kunde INTRODUKTION I din organisation er det sandsynligt, at I allerede har spørgerammer eller protokoller som I følger, når I har en dialog med kunden,

Læs mere

Konkurrent. fb FORSIKRINGS SAMMENLIGNING BETINGELSER.DK

Konkurrent. fb FORSIKRINGS SAMMENLIGNING BETINGELSER.DK Konkurrent SAMMENLIGNING Brug systemet til at forklare jeres kunder om de forringelser der følger med når jeres kunder skifter til et konkurrerende selskab? fb FORSIKRINGS BETINGELSER.DK BEVAR KUNDERNE

Læs mere

CRM MEDIELØSNING PÅ FORRETNINGSPLAN

CRM MEDIELØSNING PÅ FORRETNINGSPLAN CRM MEDIELØSNING PÅ FORRETNINGSPLAN CRM løsning fra Concare IT særligt udviklet til mediebranchen HVAD ER EN MEDIELØSNING FRA CONCARE IT? EN MEDIELØSNING BASERET PÅ BRANCHEKENDSKAB Igennem de mange år,

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Karakteristik af købers firma

Karakteristik af købers firma Organisation? Branche? Værdier? Markedsposition? Købers firma Kultur? Særlige kendetegn? Økonomi? Historik? Fig. 3.1 Karakteristik af købers firma 5 Forretningsmæssig risiko Omverdenens feedback Lav Høj

Læs mere

Sælgeruddannelsen Den bevidste sælger

Sælgeruddannelsen Den bevidste sælger Sælgeruddannelsen Den bevidste sælger Vindere i salget har en plan tabere har en undskyldning I arbejdet med salg og forbedring af performance er det vigtigt, at man holder sig de langsigtede mål for øje.

Læs mere

hjælpepakke til mentorer

hjælpepakke til mentorer forventningsafstemning Ved kaffemøder: Mentee sørger for en agenda Hvor mødes vi? Hvor længe varer mødet? Hvad er ønskede udbytte af mødet? Ved længere forløb: Se hinanden an og lær hinanden lidt at kende.

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Mersalg til eksisterende kunder. Flemming Dufke Mercuri International

Mersalg til eksisterende kunder. Flemming Dufke Mercuri International 1 Mersalg til eksisterende kunder Flemming Dufke Mercuri International En kort introduktion Ansat i Mercuri International siden 1993 Administrerende Direktør/Partner Sælger, Konsulent, Træner, Salgsleder

Læs mere

Vejledning til opfølgning

Vejledning til opfølgning Vejledning til opfølgning Metoder til opfølgning: HVAD KAN VEJLEDNING TIL OPFØLGNING? 2 1. AFTALER OG PÅMINDELSER I MICROSOFT OUTLOOK 3 2. SAMTALE VED GENSIDIG FEEDBACK 4 3. FÆLLES UNDERSØGELSE GENNEM

Læs mere

Modul 4 LEAN support i produktionen

Modul 4 LEAN support i produktionen Modul 4 LEAN support i produktionen Program Dag 1: Opsamling problemløsningsøvelse Den helstøbte ambassadør Kommunikation Situationskort Dag 2: Virksomhedsbesøg Opfølgning og plan for virksomhed Præsentationsteknik

Læs mere

Sådan får du hjælp i Væksthuset til din virksomheds eksport? Steen Lohse Væksthus Hovedstadsregionen. Vækstmøde den 28.

Sådan får du hjælp i Væksthuset til din virksomheds eksport? Steen Lohse Væksthus Hovedstadsregionen. Vækstmøde den 28. Sådan får du hjælp i Væksthuset til din virksomheds eksport? Steen Lohse Væksthus Hovedstadsregionen Vækstmøde den 28. januar 2014 Et Væksthus i hver region Målgruppen er ambitiøse virksomheder og iværksættere

Læs mere

Trusted Advisor. En metode til at opnå mere tillid, hurtigere.

Trusted Advisor. En metode til at opnå mere tillid, hurtigere. Trusted Advisor En metode til at opnå mere tillid, hurtigere. Kort om Garde Inc. og Trusted Advisor 1. Vi implementerer forretningsmæssige beslutninger i adfærd og kultur 2. Du skal ringe til os, når du

Læs mere

UDDANNELSE DEN ERFARNE RÅDGIVER FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER

UDDANNELSE DEN ERFARNE RÅDGIVER FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER UDDANNELSE DEN ERFARNE RÅDGIVER FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING DIT UDBYTTE Opdatering af kompetencer med den nyeste faglige viden Genopfriskning af faglig viden inden

Læs mere

Vejledning til tiltrædelse og udvikling Vejledning til tiltrædelsessamtalen og udviklingsdelen

Vejledning til tiltrædelse og udvikling Vejledning til tiltrædelsessamtalen og udviklingsdelen Vejledning til tiltrædelsessamtalen og udviklingsdelen Herunder kan du finde hjælp til tiltrædelsessamtalen og til udviklingssamtalen og udviklingskontrakten. 1 Vejledning til tiltrædelsessamtalen Denne

Læs mere

Grow yourself ~ Grow your business Grow your business ~ Grow yourself

Grow yourself ~ Grow your business Grow your business ~ Grow yourself Grow yourself ~ Grow your business Grow your business ~ Grow yourself * Oplever du, at det nogen gange kan være svært at mærke, hvad du virkelig har lyst til? * Har du en velfungerende forretning, men

Læs mere

Interviewteknik. Gode råd om interviewteknik

Interviewteknik. Gode råd om interviewteknik Interviewteknik En vigtig del af et kundemøde er de spørgsmål, som du stiller. For at få det bedste ud af dine kundemøder skal du kombinere tre elementer: 6. Start ikke med at sælge: Definér behov. Kom

Læs mere

Manual for metoder og processer på Synscenter Refsnæs

Manual for metoder og processer på Synscenter Refsnæs 21. april 2014 Manual for metoder og processer på Synscenter Refsnæs I udviklingsprojektet Det Nye Refsnæs ( Projekt 1 ) er der udviklet en række metoder og processer, der udgør grundstenen i arbejdsmetoder

Læs mere

Kim R Bohn Aalborg Universitet PÅ HERRENS MARK 3 SALGET

Kim R Bohn Aalborg Universitet PÅ HERRENS MARK 3 SALGET PÅ HERRENS MARK 3 SALGET Det personlige salg Det personlige salg er den interpersonelle del af promotion mix og kan indeholde: Face-to-Face kommunikation Telefon kommunikation Video eller Web konferencer

Læs mere

Konflikthåndtering mødepakke. konflikthåndtering. Velkommen! B3_1_Dias side 1/14

Konflikthåndtering mødepakke. konflikthåndtering. Velkommen! B3_1_Dias side 1/14 konflikthåndtering Velkommen! _1_Dias side 1/14 Formålet med mødet At lære om konflikter At få nogle redskaber til at håndtere konflikter At prøve at bruge redskaberne til at håndtere nogle forskellige

Læs mere

MAXIMER Din Vækst. YES. - opsøgende salg på 60. minutter!

MAXIMER Din Vækst. YES. - opsøgende salg på 60. minutter! YES - opsøgende salg på 60. minutter! Vi er et hav af virksomheder her i dag, som alle gerne vil have succes lad os tage på fisketur i håbet om at fange en fisk! Hvornår har du sidst haft tid til, eller

Læs mere

Netværk - din genvej til nye kunder!

Netværk - din genvej til nye kunder! Netværk - din genvej til nye kunder! Byens Netværk 23.01.09. Tekst og foto: Christina Bennetzen En tidlig januarmorgen går en lille gruppe af Byens Netværks medlemmer i netværkstræningslejr. Vi møder op

Læs mere

Mentor eller certificeret coaching

Mentor eller certificeret coaching Mentor eller certificeret coaching Præsentationens indhold: Indledning Hvad er coaching? Fordele? Udbytte? Hvem kan have glæde af coaching? Hvordan kommer vi i gang? Uddrag af reference 1 2 3 4 5 6 7 8

Læs mere

Fagligt og personligt udbytte af netværk i DJØF 27. sept. 2010

Fagligt og personligt udbytte af netværk i DJØF 27. sept. 2010 Fagligt og personligt udbytte af netværk i DJØF 27. sept. 2010 Ved Christian Ahlefeldt Laurvigen Netværksdag 2010 Medico Industrien Hvad er DJØF? Faglig organisation for nøglemedarbejdere og ledere Medlemmer

Læs mere

Kompetenceskabende Salgsudvikling

Kompetenceskabende Salgsudvikling uddannelse uddannelse Formel Formel Kompetenceskabende Salgsudvikling Salgsuddannelsen er opbygget som et kompetenceskabende udviklingsforløb baseret på de nyeste indlæringsteorier. Vi benytter indlæringsmetoder,

Læs mere

Case til opgaven: Evaluering som belutningsmodel for forandring. Case til opgaven: Evaluering som beslutningsmodel for forandring.

Case til opgaven: Evaluering som belutningsmodel for forandring. Case til opgaven: Evaluering som beslutningsmodel for forandring. Case til opgaven: Evaluering som beslutningsmodel for forandring. Palle Ragn 1/6 Introduktion til casen Casen beskriver et forløb for implementering af et system for en af Stibo s kunder. Efter casen har

Læs mere

Reklame har en tendens til at lyve lidt - service lyver aldrig!

Reklame har en tendens til at lyve lidt - service lyver aldrig! Reklame har en tendens til at lyve lidt - service lyver aldrig! Dagens program En familie med 5 børn køber efterskole Vejen for de fleste elever Servicedesign, hvad er det? Imagekontoen 5 serviceværktøjer

Læs mere

Den Excellente Kontaktmægler

Den Excellente Kontaktmægler Den Excellente Kontaktmægler Kontaktmæglerfunktionen i praksis MEAmidt Laugesens Have - Videbæk den 24. april 2013 Målsætninger: - Opnå et bredere kendskab til Kontaktmæglerfunktionen. - Træne og implementere

Læs mere

Den sælgende vært. Tag styringen over dit salg. Lær at sælge på 5 workshops

Den sælgende vært. Tag styringen over dit salg. Lær at sælge på 5 workshops Den sælgende vært Tag styringen over dit salg Lær at sælge på 5 workshops Den sælgende vært Du arbejder sandsynligvis som vært eller medarbejder med salgsansvar på et hotel eller lignende. Måske synes

Læs mere

Close. Hvornår. Salgets afslutning har to hovedspørgsmål.

Close. Hvornår. Salgets afslutning har to hovedspørgsmål. Close Tredje del af Salgets ABC er close. Det betyder kort: Husk at få en professionel afslutning på din samtale med kunden. Man bliver berømt, belønnet og bedømt på afslutningen. Det vil sige, hvilke

Læs mere

Strategidag 08 Bestyrelser

Strategidag 08 Bestyrelser Strategidag 08 Bestyrelser Fredag den 25. april 2008 Bente Zinck b.zinck@terranavtica.com www.terranavtica.com Tel: +45 30 13 51 00 Bestyrelse i Terra Navtica A/S Program: Kort præsentation af Terra Navtica

Læs mere

Du er budskabet - præsentationsteknik

Du er budskabet - præsentationsteknik Du er budskabet - præsentationsteknik Hvordan kan du gøre dit næste foredrag endnu bedre? De bedste foredrag er dem, hvor taleren virkelig taler om et budskab, som han brænder for. Der er ingen tvivl om

Læs mere

3 skridt nærmere karrieren 30. april 2013

3 skridt nærmere karrieren 30. april 2013 3 skridt nærmere karrieren 30. april 2013 Agenda Forberedelse Hvilken type af job drømmer du om træd 3 skridt tilbage Dine kompetencer - EFU-modellen Vær forberedt og på forkant Kontekst og spørgsmål

Læs mere

Oversættelse og styringsværktøjer - Med strategier som eksempel

Oversættelse og styringsværktøjer - Med strategier som eksempel Oversættelse og styringsværktøjer - Med strategier som eksempel 23. Maj 2014 Søren Obed Madsen som.om@cbs.dk Dagsorden Oversættelsesteori Hvordan læses strategier? Hvordan oversættes strategier? Hvad er

Læs mere

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM 5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM Ved du nok om dine kunder? Microsoft CRM fortæller dig alle hemmelighederne I IT Relation Front-data tilpasser og skræddersyer vi Microsoft CRM systemer

Læs mere

Salgsbootcamp 2013 Ivækst, dag 2, februar 2013 v/jørgen S. Lauritsen, Optima x Slide s:

Salgsbootcamp 2013 Ivækst, dag 2, februar 2013 v/jørgen S. Lauritsen, Optima x   Slide s: Salgsbootcamp 2013 Ivækst, dag 2, februar 2013 v/jørgen S. Lauritsen, Optimax www.optimer.dk www.lejensalgschef.nu Slides: www.lejensalgschef.nu/sbc Planen for denne Salgsbootcamp, dag 2 Hvad er Salesmanship?

Læs mere

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret Medarbejder udvikling og øget effektivitet i Borgerservice centret God borgerservice er god forretning! Undersøgelse viser en direkte sammenhæng mellem oplevelsen af jeres Borgerservice, og borgernes vilje

Læs mere

Derudover bør du kunne svare på følgende: Hvor vigtigt er det for din målgruppe? Hvornår og hvor ofte oplever målgruppen udfordringen eller behovet?

Derudover bør du kunne svare på følgende: Hvor vigtigt er det for din målgruppe? Hvornår og hvor ofte oplever målgruppen udfordringen eller behovet? Investor pitch Et investor pitch skiller sig lidt ud fra de andre pitch typer, du kan finde vejledning om her på Rocket Startup, da du med dette pitch, lige som med Pitch Deck, har til formål, at overbevise

Læs mere

Sales Team Leadership

Sales Team Leadership Sales Team Leadership - Optimér dit salgsteam Sales Team Leadership - 1 Ledelse af salgsteams Har du det bedste salgsteam? I en dynamisk verden kan kundesituationen ændre sig hurtigt. Derfor må en leder

Læs mere

Kære private rådgiver!

Kære private rådgiver! Kære private rådgiver! Der er virksomheder i Danmark med udfordringer, de ikke selv kan løse. De har brug for din ekspertise og viden de ved bare ikke, hvordan de finder dig. Derfor vil InnovationsAgenterne

Læs mere

SuperOffice. Europas ledende CRM software leverandør

SuperOffice. Europas ledende CRM software leverandør SuperOffice Europas ledende CRM software leverandør Velkommen til SuperOffice webinar 6. november 17 Vi venter på, at klokken bliver 13:00 Husk at aktivere lyden - med "Select Audio" kan du vælge: "Call

Læs mere

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Kundeservice- og Support centret

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Kundeservice- og Support centret Medarbejder udvikling og øget effektivitet i Kundeservice- og Support centret God kundeservice er god forretning! Undersøgelse viser en direkte sammenhæng mellem oplevelsen af jeres kundeservice, og jeres

Læs mere

Vejen til en troværdig virksomhedsprofil. Kontakt Bettina Skindstad Tlf: web:

Vejen til en troværdig virksomhedsprofil. Kontakt Bettina Skindstad Tlf: web: Vejen til en troværdig virksomhedsprofil GÅ FREMTIDEN TRYGT I MØDE MED EN TROVÆRIDG VIRKSOMHEDSPROFIL Mit navn er Bettina Skindstad, og jeg arbejder for, at kunderne har kendskab til og køber af de virksomheder,

Læs mere

VIRKSOMHEDERNE KAN FÅ MERE UD AF DERES INNOVATION

VIRKSOMHEDERNE KAN FÅ MERE UD AF DERES INNOVATION Marts 215 VIRKSOMHEDERNE KAN FÅ MERE UD AF DERES INNOVATION AF CHEFKONSULENT HANNE MERETE LASSEN HAML@DI.DK Mange danske virksomheder arbejder med innovation for at styrke deres konkurrenceevne og indtjening.

Læs mere

De 5 positioner. Af Birgitte Nortvig, November

De 5 positioner. Af Birgitte Nortvig, November De 5 positioner Af Birgitte Nortvig, November 2015 1 Indholdsfortegnelse 1. EVNEN TIL AT POSITIONERE SIG HEN MOD DET VÆSENTLIGE... 3 2. EKSPERT-POSITIONEN... 4 3. POSITIONEN SOM FAGLIG FORMIDLER... 5 4.

Læs mere

Vi præsenterer. Talent Management

Vi præsenterer. Talent Management Vi præsenterer Talent Management Der findes desværre ikke en opskrift på vellykket Talent Management, men solidt HR-håndværk, kombineret med intelligente og effektive løsninger giver resultater. Vi deler

Læs mere

Uddannelse i Lean. Implement Consulting Group

Uddannelse i Lean. Implement Consulting Group Uddannelse i Lean Implement Consulting Group Information om uddannelsen Målgruppe Uddannelsen henvender sig til interne Lean konsulenter, ledere, projektledere og specialister, der skal i gang med eller

Læs mere

Lean i administration og salg

Lean i administration og salg Christina Villefrance Møller DI's Leanmodel 5. sep. 13 Lean i administration og salg Hvorfor er lean interessant for salg? Lean er: At reducere tiden i den samlede proces, der skal føre frem til at opfylde

Læs mere

Konflikter med kunder

Konflikter med kunder Konflikter med kunder BAR Transport og Engros Årskonference 2015 Torsdag d. 22. oktober 2015 Eva Thoft, eth@teamarbejdsliv.dk HVAD ER EN KONFLIKT? En uenighed, hvor en eller flere bliver følelsesmæssigt

Læs mere

Den vanskelige samtale

Den vanskelige samtale Den vanskelige samtale Et arbejdsmateriale til den vanskelige samtale 1 Hvorfor er samtalen vanskelig? Din selvtillid Metoden Din fantasi Manglende tro på, at tingene bliver ændret Ingen klare mål for,

Læs mere

Overvejelser ved valg af IT system

Overvejelser ved valg af IT system Overvejelser ved valg af IT system Teknologisk Institut v/: Tanya Sørensen, faglig leder Agenda Implementeringsproces og kravspecifikation Case Hvordan kommer vi videre? Implementeringsproces og kravspecifikation

Læs mere

Messesalg. Af Robert Jakobsen

Messesalg. Af Robert Jakobsen Messesalg Af Robert Jakobsen Vær klar forberedelse inden messen Det er vigtigt at gøres sig klart hvad målet er med messen. Lancering af et nyt produkt Styrke vores image Møde nye kunder Få flere kundeemner

Læs mere

When business gets personal! Mangler din virksomheds sælgere den kompetence, der skal til for at skabe salgsresultater

When business gets personal! Mangler din virksomheds sælgere den kompetence, der skal til for at skabe salgsresultater Selling Program PSP When business gets personal! Mangler din virksomheds sælgere den kompetence, der skal til for at skabe salgsresultater Acuity World får dine sælgeres personlige kompetencer på plads

Læs mere

Sådan håndterer du et forumspil!

Sådan håndterer du et forumspil! Sådan håndterer du et forumspil! En praktisk vejledning i hvordan du leder en gruppe igennem forumspil - beregnet til: Studerende Undervisere HR-ansvarlige Proceskonsulenter Peter Frandsen, Forumkonsulent

Læs mere

Success på eksportmarkedet - Hvordan?

Success på eksportmarkedet - Hvordan? Success på eksportmarkedet - Hvordan? Henriette Kahré Freris Væksthus Hovedstadsregionen Vækstmøde den 31.10 2013 2 Hvad gør dem som klarer sig godt på eksportmarkederne? Fire vigtige parametre: 1. Markedsvalg:

Læs mere

Miss Markmans hemmeligheder. 10 sikre tips til succes på telefonen

Miss Markmans hemmeligheder. 10 sikre tips til succes på telefonen Miss Markmans hemmeligheder 10 sikre tips til succes på telefonen Guldkorn fra tusindvis af timer på telefonen Vi gør det hver eneste dag. Igen og igen. Tager telefonen og ringer til beslutningstagere,

Læs mere

Følg denne guide, det tager kun 1 timer Så bliver du belønnet med flere leads og mere salg

Følg denne guide, det tager kun 1 timer Så bliver du belønnet med flere leads og mere salg Implementeringsguide Der er mange leads og potentielle købere allerede i din marketingsdatabase, du kan bare ikke se, at se at de er kvalificeret og klar til opfølgning. Følg denne guide, det tager kun

Læs mere

Vores værdier er skabt af medarbejderne. Frøs for dig

Vores værdier er skabt af medarbejderne. Frøs for dig Vores værdier er skabt af medarbejderne. Værdisangen er blevet til på et seminar den 15. januar 2005, hvor alle medarbejdere var med til at udarbejde Frøs Værdier. Denne folder er bl.a. udarbejdet på grundlag

Læs mere

PERSONLIGE DATA ERHVERVSERFARING PROFIL

PERSONLIGE DATA ERHVERVSERFARING PROFIL PERSONLIGE DATA Navn: Gitte Daurehøj Adresse: Herlev Hovedgade 141 2.th., 2730 Herlev Telefon: 26175513 E-mail: daurehoej@gmail.com Fødselsdato: 24.08.1962 Civilstand: Gift PROFIL Inspirerende sælger med

Læs mere

Trekantens lederforum Blue Ocean Strategy

Trekantens lederforum Blue Ocean Strategy Trekantens lederforum Blue Ocean Strategy 14. juni 2016 Juni 2016 Trekantens lederforum 1 Program Præsentation Generel introduktion Blue Ocean Strategy værktøjer - Øvelse Forretningsmodeller Din egen forretning

Læs mere

Samarbejde, konsortier og netværk Workshop om juridiske og økonomiske udfordringer

Samarbejde, konsortier og netværk Workshop om juridiske og økonomiske udfordringer Samarbejde, konsortier og netværk Workshop om juridiske og økonomiske udfordringer v/ Betina Nørgaard, Manager Deloitte Consulting Holmegaard, 15. marts 2012 Agenda Opstart af samarbejdet Afgivelse af

Læs mere

Tilbagemeldingsetik: Hvordan sikrer jeg, at respondenten har tillid til processen?

Tilbagemeldingsetik: Hvordan sikrer jeg, at respondenten har tillid til processen? Tilbagemeldingsetik: Hvordan sikrer jeg, at respondenten har tillid til processen? Udgangspunktet for at bruge en erhvervspsykologisk test bør være, at de implicerede parter ønsker at lære noget nyt i

Læs mere

Gør kundedata til sund forretning. Susanne Christoph Produktchef, Microsoft Dynamics CRM

Gør kundedata til sund forretning. Susanne Christoph Produktchef, Microsoft Dynamics CRM Gør kundedata til sund forretning Susanne Christoph Produktchef, Microsoft Dynamics CRM Agenda 09.00 09.15 Velkomst og introduktion til dagen v/s.christoph 09.15 10.00 CRM i small business vækst v/p.ø.jacobsen,

Læs mere

Hvor svært kan det være? salgs3ner.dk Træning med vilje JohnHarmsen.dk

Hvor svært kan det være? salgs3ner.dk Træning med vilje JohnHarmsen.dk Salg Hvor svært kan det være? Dagsorden 10.00-11:15 Velkomst & Generelle salgsværktøjer 11.15-12.00 Gruppearbejde & Fremlæggelse 12.00-12.30 Frokost 12.30-14.00 Gruppearbejde & Fremlæggelse 14.00-14.30

Læs mere

KONSULENTFIRMAET IVAN BACH

KONSULENTFIRMAET IVAN BACH VELKOMMEN TIL KONSULENTFIRMAET IVAN BACH RESULTAT INDSATS - KOMPETENCE 1 Idegrundlaget for Konsulentfirmaet Ivan Bach: Konsulentfirmaet Ivan Bach henvender sig til mindre - og mellemstore handels- og produktionsvirksomheder

Læs mere

Det danske ERP marked

Det danske ERP marked Det danske ERP marked ComputerCamp seminar 25. marts 2009 Herbert Nathan Indhold Introduktion til HerbertNathan & Co Nogle indledende system begreber ERP-markedet leverandører og trends Hvorfor anskaffe

Læs mere

Agenda. Kort om YouSee. Udfordringer & Vision. Setup & Dataflow. Dynamikken i løsningen. Resultater og femtiden

Agenda. Kort om YouSee. Udfordringer & Vision. Setup & Dataflow. Dynamikken i løsningen. Resultater og femtiden Agenda Kort om YouSee Udfordringer & Vision Setup & Dataflow Dynamikken i løsningen Resultater og femtiden Agenda Kort om YouSee Udfordringer & Vision Setup & Dataflow Dynamikken i løsningen Resultater

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

Tænk struktureret kompetenceudvikling for at skabe ejerskab og motivation hos medarbejderne!

Tænk struktureret kompetenceudvikling for at skabe ejerskab og motivation hos medarbejderne! Tænk struktureret kompetenceudvikling for at skabe ejerskab og motivation hos medarbejderne! Med Service Desken i førersædet! IT chef Lise Wormstrup Onsdag den 29. oktober 2008 Agenda Kort om it-afdelingen

Læs mere

Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour. Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling

Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour. Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling Formålet I får indblik og mulighed til at tænke strategisk vedr. de sociale

Læs mere

Guide til workshopholdere

Guide til workshopholdere Guide til workshopholdere På Velfærdens Innovationsdag 2012 KONTAKT Anne Kjær Skovgaard Projektleder E: innovationsdag@mm.dk T: +45 3393 9323 Mandag Morgen Valkendorfsgade 13 Postboks 1127 DK-1009 København

Læs mere

Den. Geniale. iværksætter Få en succesfuld start i raketfart. af Toke Kruse

Den. Geniale. iværksætter Få en succesfuld start i raketfart. af Toke Kruse Den Geniale iværksætter Få en succesfuld start i raketfart af Toke Kruse Den Geniale iværksætter Af Toke Kruse Bogen er sat med Cocon og Georgia Layout og illustrationer af Morten FC Trykt i Danmark -

Læs mere

SKAB SUCCES SOM LEVERANDØR AF DIALOG MANAGER

SKAB SUCCES SOM LEVERANDØR AF DIALOG MANAGER www.dmsoftware.dk DM PARTNER ACADEMY Dialog Manager SKAB SUCCES SOM LEVERANDØR AF DIALOG MANAGER Slotsmarken DK-2970 Hørsholm Denmark Tel +45 45 76 69 00 Fax +45 45 76 69 0 dmsoftware@dmsoftware.dk At

Læs mere

Rose Holm A/S. Viljen til automatisering Vi vil bevare arbejdspladser i DK

Rose Holm A/S. Viljen til automatisering Vi vil bevare arbejdspladser i DK Rose Holm A/S Viljen til automatisering Vi vil bevare arbejdspladser i DK Agenda Kort præsentation af Rose Holm A/S Udgangspunkt Hvorfra kommer viljen til automatisering? Hvorfor automatisering? Forudsætninger

Læs mere

Del viden og få mere innovation

Del viden og få mere innovation DI s Innovationskonference 2009 - Ny styrke til vækst DI s Innovationsundersøgelse 2009 Del viden og få mere innovation DI, Produktivitet November 2009 1 DI s innovationsundersøgelse 2009 Undersøgelsen

Læs mere

PRODUKTBLAD / Outplacement. Personlig udvikling. Baggrund. I dag er starten på et nyt kapitel i dit arbejdsliv

PRODUKTBLAD / Outplacement. Personlig udvikling. Baggrund. I dag er starten på et nyt kapitel i dit arbejdsliv PRODUKTBLAD / Outplacement Baggrund I dag er starten på et nyt kapitel i dit arbejdsliv Personlig udvikling Der er kun 1 person, der kan være ansvarlig for dit liv, ja, rigtigt gættet, det er DIG SELV.

Læs mere

Ydelseskatalog. Tak fordi du downloadede dette dokument vores ydelseskatalog. Vi hjælper dig helt i mål! Ydelseskatalog. Indhold

Ydelseskatalog. Tak fordi du downloadede dette dokument vores ydelseskatalog. Vi hjælper dig helt i mål! Ydelseskatalog. Indhold Indhold 2 Business intelligence workshops 3 Customer Intelligence workshops 4 at få flere kunder 5 at kunne vækste sine kunder 6 at kunne fastholde sine kunder 7 Generelt om segmentering 8 Behovsbasere

Læs mere

introduktion tips og tricks

introduktion tips og tricks Tips & tricks 1 tips og tricks Indhold side introduktion Denne vejledning indeholder gode formidlingsråd og er målrettet 7. klassetrin. En Xciter er én som formidler naturvidenskab på en sjov og lærerig

Læs mere

Coaching. Kinesisk ordsprog

Coaching. Kinesisk ordsprog Præsentationens indhold: Indledning Hvad er coaching? Fordele? Udbytte? Hvem kan have glæde af coaching? Hvordan kommer vi i gang? Uddrag af reference Indledning Dine tanker bliver til dine ord, Dine ord

Læs mere

Succes med CRM. Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people

Succes med CRM. Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people Succes med CRM Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people CRM handler om at huske at kontakte dine kunder! Alt efter om du er salgschef, marketingmedarbejder eller arbejder indenfor

Læs mere

Sælg din ide og sælg dig selv

Sælg din ide og sælg dig selv Workshop 4 BlueInnovationCamp Sælg din ide og sælg dig selv Hans Peter Wolsing iværksætterkoordinator hpw@vhnordjylland.dk Jeg har valgt at sige noget om 3 ting: Markedsføring i alt Præsentation af idé

Læs mere

Få Succes med dit salg!

Få Succes med dit salg! Breaking Rules Få Succes med dit salg! Challenger Sale & Rule Breaking Strategy Lise Grevenkop-Castenskiold og Nicolai Jacques Sørensen hos BrainsBusiness 11/2/2015 Sådan får du succes med dit salg 09.00-09.45

Læs mere