Hver dag et eller andet sted sker der en begivenhed forhindringer overvundet opnåelse af fremragende resultater. Der er for mange til at nævne alle.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hver dag et eller andet sted sker der en begivenhed forhindringer overvundet opnåelse af fremragende resultater. Der er for mange til at nævne alle."

Transkript

1 Et værdigt mål. Det er næsten umuligt at læse en af dagens aviser uden at kunne læse om en person, der har udført en utrolig bedrift. Og næsten konstant indeholder disse historier overvindelsen af hvad der på et tidspunkt så ud som et uovervindeligt handicap. En dreng hvis ben bliver så forbrændt at han kan se frem til et liv som krøbling bliver en af verdens bedste orienteringsløbere. En fattig dreng samler en formue sammen. En kvinde, blind og døv ved fødslen, bliver en af de mest inspirerende personligheder i gennem tiderne. Hver dag et eller andet sted sker der en begivenhed forhindringer overvundet opnåelse af fremragende resultater. Der er for mange til at nævne alle. Men hvordan og hvorledes? Disse mennesker udfører langt større bedrifter end normale mennesker for at overkomme deres forhindringer der synes så uovervindelige og opnår den succes de søger. Hvorfor? Svaret, hvis helt forstået, kan give dig og mig alt hvad vi virkelig ønsker os og det er utrolig simpelt. DISSE MENNESKER HAR MÅL. Det betyder, de fæstner i deres sind et punkt, som de skal nå: Noget der er vigtigere end tiden og indsatsen de skal yde for at opnå det; en drøm som kun kan ses i deres sind og føles med hjertet, en drøm der er for stor til at afslå; en drøm, som viser sig for dem som det første om morgenen når de vågner og som er det sidst de tænker på inden de falder i søvn om aftenen. Denne drøm, der er usynlig for alle andre undtagen for personen, der har den er ansvarlig for måske alle fremskridt for menneskeheden. Den er baggrunden for det meste af det vi ser i verden omkring os i dag. Alting som er umagen værd opnået af mennesket er EN DRØM DER GÅR I OPFYLDELSE et mål der bliver opnået. Det er blevet sagt: hvad et menneskets kan forestille sig - og tro på kan det opnå. Det er skyskraberen, broen over floden, månelandingen. Og det er den lille butik på hjørnet det er det hyggelige hjem i udkanten af byen. Det er et ungt menneske, der består sin eksamen, og den nyfødte baby i armene på sin mor. Det er et lavt golf handicap, og en opnået forfremmelse. hvad et menneske kan FORESTILLE SIG og TRO PÅ KAN DET OPNÅ. Ved du hvad dette betyder for dig og mig?

2 Nuvel, lad mig prøve at forklare. Og jeg skal måske nævne, at det tog mig lang tid at finde ud af for mig selv. Men når det engang er forstået, bliver livet meget lettere, sjovere, lang mere spændende - og uoverskueligt udbytterigt. For at begynde at forstå dette emne om mål, er du nødt til at indse, at dette er grundstenen til al succes. Det er faktisk selve definitionen på succes. Den bedste definition af ordet succes, som jeg har kunnet finde er denne: Succes er den fortsatte opnåelse af et værdigt mål. Hvis du vil tænke over det et øjeblik, så vil du indse, hvor god en definition det virkelig er: Succes er den fortsatte opnåelse af et værdigt mål. Det betyder at enhver person der er engageret i at opnå noget, som for dem er et værdigt mål, er succesfuld. På samme tid, betyder det også, at en person der ikke er engageret, må betegnes som værende ikke succesfuld en fiasko i det mindste midlertidigt. Enhver person med en drøm, som denne person går efter at opnå som et værdigt mål, er succesfuld. Den uvidende person forbinder næsten altid succes med masser af penge. Og til trods for at penge ofte følger med succes, så har det NØDVENDIGVIS ikke noget at gøre med succes, medmindre det faktisk er en del af målet. Det er helt op til os selv at afgøre hvad vores mål er. Med en så simpel definition af succes, skulle man tro at alle er succesfulde. Og alle burde være det, og alle kan være det men det er anslået at kun omkring 3 % er. Kun 3 ud af hver hundrede mennesker, som du går forbi på gaden kan fortælle dig hvad de arbejder mod at opnå. Resten driver bare omkring, håbende på at der vil ske noget godt for dem, eller i det mindste at der ikke vil ske noget dårligt de lader omstændigheder og økonomi styre dem i forskellige retninger. For virkelig at kunne forstå hvorfor der er så latterligt et lille antal af personer, der tager sig tid til at sidde ned, beslutte sig for hvad de vil og etablere deres mål, er du nødt til at gå tilbage og se på vanernes magt. Vaner kan have en utrolig indflydelse på hvad vores tanker, og hvis de får lov vil de få den enkelte til at tænke på alle mulige gode grunde til hvorfor de ikke er i stand til at have det de ønsker sig her i livet. Den efterfølgende tegning illustrerer hvordan bevidstheden indsamler oplysninger gennem sanserne; du kan høre, se lugte smage og føle. Dine sanser er forbundet med din bevidsthed som antenner. Informationer vælter ind i din bevidsthed gennem disse sanser. Bevidstheden bliver ofte kaldt for dit intellekt. Som informationerne vælter ind i din bevidsthed, behandler du dem intelligent (din intellektuelle medvirken og den rolle, som dine intellektuelle faktorer spiller vil vi komme in d på senere i programmet).

3 Det er meget normalt at finde individer, som er intelligente og alligevel ikke opnår meget med deres liv; deres daglige handlinger giver kun middelmådige resultater. I sådanne situationer, må du forstå, at det ikke er den enkeltes intellekt der er grunden til deres opførsel; det er deres vaner, der styrer deres opførsel. Indtil deres vaner bliver ændret, vil deres resultater forblive de samme. MÆGTIGE IDEER Høre Se KREATIVE KONCEPTER Lugte Smage Røre VÆRDIFULD INFORMATION Værdifulde IDEER til et succesfuldt liv MØNSTER Dine sanser fodrer din bevidsthed med værdifuld information fra verden omkring dig. Du kan forstå og handle intelligent ud fra disse oplysninger, men alligevel gør du ikke dette på grund af gamle vaner. Praktisk talt, alle mennesker ved hvordan de kan klare sig meget bedre, end de gør lige nu, i næsten alle aspekter af deres liv. Der er en enorm forskel på at vide hvordan man gør noget og så at gøre det. At vide har at gøre med din bevidsthed, at gøre har at gøre med din underbevidsthed. Uheldigvis, så er vores uddannelsessystem bygget sådan op, at vi bliver vænnet til at tro at viden er det eneste der tæller. Vi bliver faktisk belønnet og anerkendt med karakterer for at være i stand til at gentage viden, som vi har indsamlet. Du ved formentligt alt hvad vi var igennem i kapitlet Det Magiske Ord, men det betyder ikke nødvendigvis at du gør alt hvad der blev foreslået i Det Magiske Ord. En af de store hemmeligheder bag succes, hvilket også er formålet med LEad the Field er at hjælpe dig med at forstå, hvordan du integrerer din værdifulde viden i din adfærd. Dette er en anden måde til at sige, du ændrer dine vaner. Jeg kan godt lide at sammenligne mennesker med skibe, ligesom Carlyle gjorde det er anslået at omkring 95 % kan blive sammenlignet med skibe uden ror. De er genstand for enhver ændring af vind og vejrforhold, de er hjælpeløse og overladt

4 til dem selv. Og mens de inderligt håber på at de en dag vil drive ind i en rig og succesfuld havn, så ved både du og jeg, at for hver snævre havneindsejling er der flere tusinde kilometer af klippefyldt kyst. Chancen for at de driver ind i havn er tusind til en. Men de tre procent der har taget den fornødne tid og besluttet sig for en destination og har lagt en plan sejler langt og lige over livets dybe ocean, anløbene en havn efter en anden, og de opnår mere på bare nogle få år end resten opnår i hele livet. Hvis du er ombord på et skib og spørger kaptajnen om hans næste havn, vil han svare dig i en sætning. Endda selv om han ikke kan SE hans mål 99 % af tiden, han ved hvad hans mål er, hvor det er og med mindre en voldsom og usandsynlig katastrofe rammer, vil han nå det, hvis han bliver ved med at gøre bestemte ting på en bestemt måde hver dag. Enhver person skulle gøre det samme. Medmindre du kan forklare i en sætning, hvad DIT MÅL er så er der gode chancer for at du aldrig klart har defineret dit mål. Hvis du spørger en person, hvad det er vedkommende søger vil de fleste svare dig i svage, generaliserede, ikke præcise vendinger. De vil sige, lykkelig, sundt eller rigdom. Dette er ikke mål det er simpelthen almindelige tilstande, som alle ønsker at opnå. Når vi taler om mål, så lad os være præcise. Hvad er det du ønsker dig? Dig selv, personligt? Hvad er det, som du meget gerne kunne tænke dig at have, at være eller at gøre, selv om det måske føles som om det er af den ene eller anden grund noget der er langt uden for din rækkevidde på nuværende tidspunkt? Du må forstå, at hvis du kan fortælle mig hvad det er du vil, så kan jeg vise dig hvordan du får det, så længe det er dig værdigt. Første gang jeg hørte denne udtalelse, hvis du kan fortælle mig hvad det er du vil, så kan jeg vise dig hvordan du får det, fangede det virkelig min opmærksomhed. Jeg kan tydeligt huske, at jeg tænkte for mig selv, at hvis dette passer, så har jeg virkelig fat i noget her. I dag kan jeg fortælle dig med den samme overbevisning, at hvis du kan fortælle mig hvad det er du vil, så kan jeg vise dig hvordan du får det, og jeg vil tilføje endnu en dimension til det. Jeg vil også hjælpe dig med at finde ud af hvad det er du vil. For at gøre dette, vil jeg gerne have dig til at gå tilbage til kapitlet Grønnere Græsgange, hvor jeg nævnte, at den første fase i den kreative proces med at sætte og opnå mål er fantasi. Walt Disney, Thomas Edison, Alexander Graham Bell, Henry Ford og William Lear havde alle en højt udviklet fantasi. Deres fantasi var højt udviklet fordi de aldrig stoppede med at udvikle og træne den. Fantasien er en af de intellektuelle faktorer i den menneskelige personlighed den er en mental

5 muskel. Og eftersom din krop er en fysisk manifestation af sindet, så er sindet underlagt de samme regler som din krop. Uanset hvad du træner og bruger, du styrker, det du ikke bruger bliver sløvt og svagt. Små børn bruger deres fantasi konstant, hvorom alting end er når de starter i skole, bliver dette kaldt dagdrømmeri og manglende opmærksomhed, og det bliver bekæmpet. Det er et lille vidunder, at vi har store koncerner med små kreative afdelinger. Vi må huske på, at vi er alle sammen kreative. De individualister, som jeg lige nævnte, havde ingen problemer med at træde ud af deres boks, væk fra deres vaner, og lade deres sind vandre til et sted det ikke havde været før. De ville fantasere og skabe smukke billeder i deres sind af det de ønskede at være, at gøre og at have. Hvis du vil leve et tilfredstillende og fyldestgørende liv, er dette en af de ting du må gøre. Selv om de kreative individualister jeg lige nævnte alle er gået bort, er der helt afgjort mange andre eksempler på andre personer der er ligeså kraftfulde. Efterhånden som du begynder denne kreative proces, er det meget vigtigt at du bruger al din mentale energi til at skabe billedet af det gode du ønsker dig og billedet må være i nutid. Se dig selv allerede som værende i besiddelse af det du ønsker dig. Når du drømmer, må du ikke give den mindste smule energi til hvordan du vil opnå dit mål, du skal ikke bekymre dig om hvor fra pengene skal komme, tiden, hvor hjælpen du måske får brug for vil komme fra. Hvordan din drøm vil manifestere sig i fysisk form har intet at gøre med skabelsen af drømmen. Forsøg på at tænke på HVORDAN vil enten begrænse eller ødelægge drømmen. Alligevel så er det her de fleste mennesker spolerer deres chance for store bedrifter. HVORDAN det skal ske er ikke dit ansvar HVAD der skal ske er dit ansvar. Den eneste ting der betyder noget når du drømmer, er at du kan se for dit indre øje dig selv klart og tydelig i detaljer, allerede i besiddelse af det gode du ønsker dig. Succesfuld fremgang gennem hele livet burde være et spørgsmål om at sætte og opnå sine mål, et efter et, hvert af målene lidt bedre og måske mere interessante end det forrige. Ligesom et skib kun kan sejle ind i en havn af gangen, sæt dit første mål. Når du når det og du vil nå det, kan du sætte et nyt mål og derefter endnu et. Ved at følge denne meningsfulde og simple fremgangsmåde til livet, vil du blive succesfuld og kan opnå mere på fem år end de fleste opnår i et helt liv. Lad mig nu fortælle dig om en måde at klarlægge dine tanker og fastlægge dit første mål, hvis du ikke allerede har et. Velvidende at hvis vi ikke har et mål kommer vi ingen steder, og når vi har et mål har vi en retning og et formål med vores liv, og vi ved vi vil nå vores mål. Det begynder at gå op for os at SÆTTE SIG ET KLART OG VELDEFINERET MÅL ER ET AF DE MEST BETYDNINGSFULDE SKRIDT VI KAN TAGE. Hvis du ikke ved hvad det er du ønsker dig mere end noget andet med andre ord, hvis du ikke er en af de lykkelige der ved præcist hvad han eller hun søger

6 sæt tid til side lige nu. Brug en time eller mere selv dage hvis det er nødvendigt med at skrive alle de ting ned, som du gerne vil have. Lav en ønskeseddel. Her er nogle forslag til hvad der kunne være på denne ønskeseddel: et smukkere hjem, en ny bil, et ønskebarn, en vis mængde penge, et bedre job, bedre karakterer i skolen, en plads i bestyrelsen, det kunne være tusindvis af forskellige ting. Skriv så mange ned som du kunne ønske dig. Hvis du er gift vil det være en god ide at lave denne øvelse sammen med din partner. Når du er færdig med at skrive alle de ting du ønsker dig ned dem alle sammen vælg en ting kun én ting, som du ønsker dig mere end alle de andre. Skriv denne ting på et stykke papir for sig selv eller tegn en cirkel omkring den. Gem så ønskesedlen væk og glem alt om den på nær DEN ENE TING du besluttede dig for AT FÅ FØRST. Du er nu nået til et tidspunkt, hvor jeg vil foreslå du sætter dig tilbage eller lægger dig ned, og slapper helt af og lader dit sind vandre. Skab et billede af det du ønsker dig, du må forstå dette klart, på nuværende tidspunkt er det kun en drøm. På de efterfølgende linier lav en skriftlig beskrivelse af dig selv allerede i besiddelse af din drøm. Begynd med at skrive: Jeg er så glad og taknemmelig nu da

7 Lige som et skib, kan en person kun nå et mål af gangen. Største delen af befolkningen lider under forvirring og ubeslutsomhed på grund af deres halvhjertede forsøg på at opnå så mange ting, at de ikke ved hvad de skal gå efter først, og som et resultat heraf løber de rundt i cirkler og opnår meget lidt, hvis de overhovedet opnår noget. Husk at du kan, som en hovedregel, kun opnå en ting af gangen! Når du har besluttet dig for det mål du ønsker dig at opnå først, skriv det på et kort og hav det på dig hele tiden.. Tænk på dit mål som det første når du står op om morgenen og som det sidste inden du lægger dig til at sove om aftenen. Tænk på det så ofte du kan i løbet af dagen. Ved at gøre dette, vil du overføre dit mål til din underbevidsthed, og herfra vil du modtage svarene på hvad du skal gøre for at opnå dit mål. Dette er fremgangsmåden som bliver brugt af verdens succesfulde mænd og kvinder. Det er kan sandelig være sjovt at drømme, og det er her du begynder den kreative proces, der vil forbedre dit liv. Det er et kendt faktum, at det er i drømmen, at de fleste ting begynder og ender. For at ændre din drøm fra en drøm til et mål, er det næste skridt at gøre denne til en teori. For at tage en ide fra drøm til teori er der to spørgsmål du må besvare med et rungende JA. 1: Er jeg i stand til det? 2: Er jeg villig til det? Hvis vi tager disse spørgsmål et af gangen, er du nødt til at spørge dig selv: Er jeg i stand til at modtage, i min materielle verden, alt som jeg inderligt ønsker mig? Hvis du ikke allerede er i stand til at svare ja til dette første spørgsmål, vil du helt sikkert være det før du er færdig med dette program. Det var Napoleon Hill der sagde at du vil ikke inderligt ønske dig noget du ikke er i stand til at opnå.

8 Det andet spørgsmål du er nødt til at stille dig selv er: Er jeg villig? Er jeg villig til at betale prisen, som jeg må betale for at opnå mit mål. Du må være klar over, der findes ikke noget som nogen ting for ingenting og at naturen modvirker tomrum. Vi må skabe plads til det gode vi ønsker os. Enhvers liv er fyldt hele tiden. Spørgsmålet vi må stille os selv er: Hvad er det fuldt af? Før du kan gøre noget andet, er du nødt til at stoppe det du laver nu. H.L. Hunt sagde at opnå succes er ikke svært, det er bare nogle simple trin man skal følge. Beslut dig for hvad du vil og beslut hvad du er villig til at opgive for at få det. Hvis du har tænkt dette igennem og er klar til at betale prisen, så er din drøm på dette tidspunkt blevet til en teori. Den vil måske blive ved med at være en drøm i alle andres sind, men det vil det ikke længere være i dit sind. I det øjeblik drømmen bliver til en teori, begynder den at blive virkelig i din fysiske verden. TEORI FANTASI Nu er din drøm en teori og kan kaldes et mål, og som et sådant, skal det gives den opmærksomhed alle værdige mål fortjener. Tænk på dit mål så ofte du kan. Dan et billede i dit sind som om du allerede har opnået det, men vær sikker på at du er præcis, ikke noget med at generalisere. Hvis dit mål er et bestemt penge beløb, skriv det præcise beløb ned, samt tidspunktet for at have tjent det. Hvis dit mål er et smukt hus, få et billede af huset præcist som du ønsker dig det, selv om det betyder at du skal betale en arkitekt til at tegne det for dig. Du kan

9 ligeså godt gøre det, fordi du vil opnå det. Vær MEGET FORSIGTIG med hvad du beslutter dig for i DIT SIND, for hvis dit ønske om at opnå det er stærkt nok, så vil DU OPNÅ DET. Hvad er det der skiller dem der har noget fra dem der ikke har noget, ikke kun fra et finansielt synspunkt, selvom det bestemt er et vigtigt punkt i livet, men i alle henseender. Svaret er meget simpelt, og det er VI BLIVER DET VI TÆNKER PÅ. Du må forstå, du er i dette øjeblik ikke andet end resultatet af alle dine tanker indtil nu. Det samme vil gøre sig gældende næste år, fem år frem i tiden, og så videre, det du tænker på fra nu af og frem efter. Det er derfor det at sætte sig et mål er så utroligt vigtigt for at opnå succes. Med mindre vi tænker på den ting vi ønsker at opnå, vil vores tanker være forvirrede, uberegnelige, de vil fare fra en ting til den næste, med det resultat at vi ikke opnår noget som helst, ikke kommer nogen steder, bevæger os i cirkler. Ved at tænke på det mål vi har sat os for at opnå hver morgen, hver aften og så mange gange i løbet af dagen som muligt, begynder vi faktisk at bevæge os hen imod det, og samtidig rykker det tættere på os. Når vi koncentrerer vores tanker på vores mål, er det ligesom at tage en flod der bugter sig og lave den til en lige kanal. Nu har den kræft, retning og fart. Det er det samme med vores sind. Når der står at dit mål begynder at bevæge sig imod dig, er det lige præcis hvad der sker, og jeg vil gerne have dig til at forstå hvordan det sker. Begynd med at forstå, at dit sind er bevægelse og din krop er den fysiske del af denne bevægelse. Vi vil se på sindet og lovene der omhandler sindet i et senere kapitel. For dette kapitels vedkommende vil vi fokusere på en lov, loven om svingninger. Loven om svingninger siger at intet står stille, alting er i konstant bevægelse. Din fysiske krop er en masse af molekyler i et meget højt stade af svingning. Den svinger så hurtigt, at den tilsyneladende står stille. Sandheden er at den faktisk udsender og genskaber milioner af celler hvert sekund. Din krop svinger så hurtigt at den gløder. Den russiske fotograf Simeon Kirilian fuldendte Kirilian Fotografering tilbage i trediverne. Energien fra din krop er så stærk, at den vil trænge ind i kameraet og i gennem filmen og du kan faktisk fotografere dette. Efterhånden som du ændre billederne du tænker på, vil densiteten og farven af energien der udsendes fra din krop ændre sig. Alle celler i din krop har en positiv og en negativ pol. Billedet i dit sind bestemmer svingningen du er i på et hvilket som helst tidspunkt, og selvfølgelig, som billedet ændrer sig ændrer din svingning sig. Negativt billede negativ svingning, positivt billede positiv svingning. At fastholde et billede i sin bevidsthed har ingen effekt på dit liv, men når billedet du har, det bliver sendt til din underbevidsthed, vil hele din verden begynde at ændre sig.

10 TANKE ENERGI ER BILLEDE AF MÅLET UNDERBEVIDSTHEDEN BILLEDE TILFØRT FØLELSER Vibration angiver en tiltrækning Din handling forårsager en Reaktion SKABER RESULTATER Følelser udtrykt gennem vibration Vibration udtrykt ved handling Tegningen ovenfor viser hvad der sker i et ordentligt univers. Bevidstheden overfører billedet til underbevidstheden. Underbevidstheden udtrykker sig selv gennem dens fysiske krop ved hjælp af følelser. Denne følelse ændre svingningen af sindet/ kroppen (svingning i bevidstheden bliver kaldt følelse). Svingningen udtrykker sig selv gennem handling/ aktion. Enhver aktion starter en ligeså stor og modsat rettet reaktion. Når du så tager med, at der er en tiltrækningskraft i universet og at de eneste ting du kan tiltrække er energi der svinger i harmoni med dig. Hvis du er i en negativ svingning, vil du bestemt ikke tiltrække positive personer eller positive situationer ind i dit liv. De vil faktisk blive frastødt. Hvor om alting er, hvis du er i en positiv svingning, så vil alting med en tilsvarende svingning bevæge sig i din retning. Efterhånden som vi fortsætter gennem de forskellige kapitler i dette program, vil vi se nærmere på denne storslåede ordentlige proces, som vi kalder livet.

11 TEORI Er jeg i stand til det? Er jeg villig til det? FANTASI FAKTA Denne tegning viser den kreative cyklus. I det sekund billedet af din drøm bliver plantet i dit hjerte (din underbevidsthed), vil omgående og automatisk begynder den at blive til i fysisk form. Den første af universets love er loven om omdannelse af energi. Andrew Carnegie fortalte Napoleon Hill at enhver ide der bliver fastholdt i sindet og fokuseret på, enten frygtet eller elsket, vil omgående begynde at vise sig selv i den mest bekvemme og passende fysiske form der er til rådighed. Teorien tager fysisk form og oplevelsen du har af at tage ren uforfalsket energi, skabende en drøm, gøre denne til en teori, plante billedet i dit hjerte, hvilket får det til at tage fysisk form. Tag et kik på det gode du har gjort, du har hævet dit bevidsthedsniveau, hvilket tager dig direkte tilbage til det første stade i den kreative proces, med den undtagelse, at nu er du i stand til at drømme større, smukkere og mere effektive drømme. Buddha sagde engang at vores arbejde er at finde vores arbejde og så give vores hjerte til det. Når vi først ved hvor vi er på vej hen, så ved vi hvorfor vi kommer ud af sengen om morgenen, vi ved hvorfor vi arbejder og hvorfor det er vigtigt at gøre det bedste vi er i stand til at gøre. Vi ved hvorfor det er af stor betydning, at vi ikke følger efter den store flod af mennesker, der bugter sig uden formål, og i stedet tager den direkte kanal til den største drøm i vores hjerte. Prøv engang i myldretiden at stille dig på et travlt torv og betragt mængden af passerende folk. Observer hvordan de går se på deres ansigter. Ser de ud til at være interesserede, lykkelige, formålsfulde, interessante? Eller ser hovedparten af dem ud til at være sløve, kedelige, uinteressante?

12 Hvis du observerer længe nok, så vil du se en person med en hurtig og målrettet gang, en god holdning og stor udstråling der går præcis som vedkommende ved hvor han eller hun skal hen, og som insisterer på at komme derhen. DETTE ER EN PERSON MED ET MÅL EN DRØM I DERES SIND OG HJERTE. Milliarder af mennesker her på jorden ville give alt for at have den frihed som du og jeg tager for givet. At have friheden til selv at vælge ens arbejde og ens mål. At kunne nyde vores høje levestandard at kende freden og roen i vores hjem at have love der beskytter individer i stedet for at forfølge dem. Vi har det hele. Og alligevel midt i al vores herlighed, er der millioner af mennesker der lever ulykkelige og formålsløse liv dag efter dag, måned efter måned forvirret, modløst i et fængsel de selv har valgt. Dette er de personer, der aldrig har taget den beslutning, der kunne sætte dem fri. De har ikke besluttet hvad det er de vil med deres liv, selv om de lever i en fri verden. Det er som Carlyle sagde: En person uden et formål er som et skib uden ror. Få dig et formål med livet, for det at have et formål giver dit arbejde styrke og kraft, både i dit sind og fysisk. En person, der ikke er følelsesmæssigt involveret med noget de seriøst ønsker sig, lader sig meget let påvirke af udefra kommende kræfter. Uanset hvilke ideer der er i det miljø de færdes, ænder de med at diktere denne persons sindstilstand. Så, som Carlyle sagde, de flyder rundt på livets ocean som et skib uden ror. Den vigtigste ting du kan gøre for dig selv og dine nærmeste er at tage dig den fornødne tid til at beslutte dig for, hvad du er parat til at bytte dit liv for.

13 EN IDE Høre EN IDE Se Lugte EN IDE Smage Røre EN IDE HVAD DER FOREGÅR OMKRING DIG Carlyle skrev også: En person der prøver halvhjertet går frem og tilbage og kommer igen vegne på selv de lettest fremkommelige steder en mand der gør ting af hele sit hjerte kommer fremad på selv de mest ufremkommelige steder, og han vil nå sit formål med livet, hvis der bare er den mindste visdom i det. Der er ingen der opnår succes uden et stærkt og klart formål. Der er ikke noget der kan erstatte det. Et formål er grundlaget for ens karakter, kultur, holdning og alle ens færdigheder. Så BESLUT DIG FOR DIT MÅL. Hold fast på det. Se på dit målkort hver morgen, hver aften og så mange gange i løbet af dagen du kan. Plant dit mål i din underbevidsthed. Se dig selv som allerede have opnået dit mål. Gør dette hverdag uden undtagelser og det vil blive til en vane en vane der vil føre dig fra EN SUCCES TIL DEN NÆSTE RESTEN AF DIT LIV. Dette er hemmeligheden bag succes døren til alt du vil nogensinde have og være. Du er nu, og du vil altid blive ved med at være HVAD DU TÆNKER PÅ.

HVORFOR ER DET SÅ SVÆRT AT ÆNDRE VANER?

HVORFOR ER DET SÅ SVÆRT AT ÆNDRE VANER? HVORFOR ER DET SÅ SVÆRT AT ÆNDRE VANER? Få 3 tips til at overvinde de dumme vaner Martine Eskildsen Denne e-bog er lavet til dig, der gang på gang har forsøgt at ændre på dine vaner. Du siger ofte til

Læs mere

Det er meningen, at hvert af kapitlerne skal bygges op omkring et stort princip, hvis fulgt automatisk vil bringe et succesfuldt liv.

Det er meningen, at hvert af kapitlerne skal bygges op omkring et stort princip, hvis fulgt automatisk vil bringe et succesfuldt liv. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 6-Frø til Succes Det er meningen, at hvert af kapitlerne skal bygges op

Læs mere

Selvkontrol. Annie Besant. www.visdomsnettet.dk

Selvkontrol. Annie Besant. www.visdomsnettet.dk 1 Selvkontrol Annie Besant www.visdomsnettet.dk 2 Selvkontrol Af Annie Besant Fra Theosophy in New Zealand (Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang) Hvad er det i mennesket, som det ene øjeblik

Læs mere

Rikke Heimark Coaching

Rikke Heimark Coaching Find dit rette fokus Pixi E-bog Af Rikke Heimark, 2. februar 2017 For at tiltrække de rigtige ting i livet, hvad en det er mennesker, oplevelser, kontakter, muligheder osv, så er det alt afgørende at du

Læs mere

Passion For Unge! Første kapitel!

Passion For Unge! Første kapitel! Passion For Unge Første kapitel Kasper Schram & Tobias Rank www.passionforunge.dk - passionforunge@gmail.com Hej og tak fordi at du tog imod første kapitel af vores bog, vi ville blive meget glade hvis

Læs mere

Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne

Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne Kilde: Mindfulness Mark Williams & Danny Penman At skifte perspektiv Du sidder på en bakketop

Læs mere

8-Hvor meget er du værd?

8-Hvor meget er du værd? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 8-Hvor meget er du værd? Før atomalderen, plejede kemiprofessorerne at sige du en persons værdi vurderet

Læs mere

Sandhed - del 2 To typer af sandhed

Sandhed - del 2 To typer af sandhed Sandhed - del 2 To typer af sandhed Her er nogle interessante citater fra Et Kursus i Mirakler : Frelse er genkendelsen af, at sandheden er sand, og at intet andet er sandt. Det har du måske hørt før,

Læs mere

Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv

Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv 1. Kend de faktorer, der fastholder dig i smerte og lidelse. 2. Forstå, hvordan automatpiloten styrer dit liv. 3. Bliv bevidst, så du kan gøre

Læs mere

10-En ting du ikke kan skjule.

10-En ting du ikke kan skjule. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 10-En ting du ikke kan skjule. Du vil sikkert give mig ret i at vi

Læs mere

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig Når du ønsker forandring i dit liv, må du nødvendigvis gøre noget andet end du plejer. Måske du ønsker mere ro, måske du ønsker

Læs mere

Lead the Field på dansk. 1-Det magiske ord

Lead the Field på dansk. 1-Det magiske ord 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 1-Det magiske ord Hej og velkommen til Nikkens, mit navn er Morten Overgaard, og jeg vil

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

HVORDAN DU TAKLER TRAUMER

HVORDAN DU TAKLER TRAUMER GODE TANKER GODE FØLELSER Det kan være meget skræmmende at komme ud for et traume, og derfor er det ikke så underligt, at de fleste børn og unge er ude af sig selv i et par dage derefter. Du bemærker måske

Læs mere

Det du skal til at læse nu, er det første kapitel i vores bog. Rigtig god oplevelse !!!!!! Hilsen. Kasper & Tobias. Side! 1 of! 9

Det du skal til at læse nu, er det første kapitel i vores bog. Rigtig god oplevelse !!!!!! Hilsen. Kasper & Tobias. Side! 1 of! 9 Det du skal til at læse nu, er det første kapitel i vores bog. Rigtig god oplevelse Hilsen Kasper & Tobias Side 1 of 9 1 -" DIN BESLUTNING Det er altså ikke så svært. Livet handler om at træffe én beslutning.

Læs mere

Kapitel 1: Begyndelsen

Kapitel 1: Begyndelsen Kapitel 1: Begyndelsen Da jeg var 21 år blev jeg syg. Jeg havde feber, var træt og tarmene fungerede ikke rigtigt. Jeg blev indlagt et par uger efter, og fik fjernet blindtarmen, men feberen og følelsen

Læs mere

Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen?

Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen? Din e-guide til mere OVERSKUD Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen? For at hjælpe dig på vej med at finde dit overskud har jeg formuleret 7 vigtige spørgsmål.

Læs mere

Maj-juni serien Episode 4

Maj-juni serien Episode 4 15-06-17 Maj-juni serien Episode 4 Velkommen til denne 4 og sidste episode af maj-juni serien hvor vi har arbejdet med hjertet og sjælen, med vores udtryk og finde vores balance i alle de forandringer

Læs mere

12. søndag efter Trinitatis

12. søndag efter Trinitatis 12. søndag efter Trinitatis Salmevalg 743: Nu rinder solen op af østerlide 417: Herre Jesus, vi er her 414: Den Mægtige finder vi ikke 160: Jeg tror det, min genløser 418: Herre Jesus, kom at røre Dette

Læs mere

The Work. Eksempel Han lytter ikke til mig Hun respekterer mig ikke Han ødelægger mit liv

The Work. Eksempel Han lytter ikke til mig Hun respekterer mig ikke Han ødelægger mit liv The Work Når vi er ude af balance, tror vi ofte at det skyldes noget udefra kommende. Vi tænker: Det er fordi jeg har for travlt på mit arbejde, er stresset, fordi mit forhold knaser. Vi finder forklaringer,

Læs mere

Er vi ikke alle som fluen i vinduet, det meste af vores liv. Vi bliver ved med at gøre de samme ting og forventer et andet resultat.

Er vi ikke alle som fluen i vinduet, det meste af vores liv. Vi bliver ved med at gøre de samme ting og forventer et andet resultat. 1 I min vindueskarm ligger en død flue. I dens evige kamp for at flyve mod lyset har den slået sin jordiske krop så slemt, at den nu ligger livløs hen. Det får mine tanker til at vandre. Er det mon det

Læs mere

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt Af Ben Furman Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt er en historie om en lille dreng som finder en løsning på sine tilbagevendende mareridt. Jesper overnatter hos hans bedstemor

Læs mere

Principperne om hvordan man opdager nye sandheder

Principperne om hvordan man opdager nye sandheder Principperne om hvordan man opdager nye sandheder Principper del 8: Kommunikation fra personlighed til personlighed JJ citerer sig selv fra en tidligere artikel: En af de vigtigste ting ved en effektiv

Læs mere

HVORDAN DU FÅR KONTROL OVER BEKYMRINGER OG VANEHANDLINGER

HVORDAN DU FÅR KONTROL OVER BEKYMRINGER OG VANEHANDLINGER GODE TANKER GODE FØLELSER HVORDAN DU FÅR KONTROL OVER BEKYMRINGER OG VANEHANDLINGER Vi har ofte nogle tvangstanker, som kører rundt i hovedet på os. Nogle gange bliver vi ved med at få disse tanker om

Læs mere

Få mere selvværd i livet

Få mere selvværd i livet En hurtig guide til mere selvværd i livet Af Lennart Lundstrøm Indhold Introduktion... 3 Hvor kommer vores selvværd fra?... 5 Hvad er selvværd... 8 Har jeg for lavt selvværd?... 12 Den indre stemme...

Læs mere

Highvibe hverdags-magi Highvibe ritualer & mantraer, for et bevidst, kærligt & highvibe forhold til overflod og energi

Highvibe hverdags-magi Highvibe ritualer & mantraer, for et bevidst, kærligt & highvibe forhold til overflod og energi 1) Alt er energi. Penge er energi og penge er et redskab til at udveksle værdi. På den måde er penge et symbol på noget vi værdsætter. Ritual - Mærk efter: Hver gang du overvejer at købe noget, så mærk

Læs mere

Energi i harmoni er nøglen til succes, sundhed og velstand Torben'Hecksher' fengshuimaster'

Energi i harmoni er nøglen til succes, sundhed og velstand Torben'Hecksher' fengshuimaster' RASK OG RIG Energi i harmoni er nøglen til succes, sundhed og velstand ' Torben'Hecksher' fengshuimaster' Der er altid plads til et glas rødvin En professor stod foran sit hold med en del effekter foran

Læs mere

10 tegn på at dit selvværd trænger til et boost

10 tegn på at dit selvværd trænger til et boost 10 tegn på at dit selvværd trænger til et boost # 1: Hvis andre giver dig kritik, bliver du virkelig ked af det, og tænker at du ikke kan finde ud af noget som helst! # 2: Hvis du er i et parforhold, er

Læs mere

Noter til forældre, som har mistet et barn

Noter til forældre, som har mistet et barn Noter til forældre, som har mistet et barn En vejledning til forældre, som har mistet et barn Udgivet af Forældreforeningen VI HAR MISTET ET BARN At miste et barn er noget af det sværeste, man kan blive

Læs mere

Guide: Sådan lytter du med hjertet

Guide: Sådan lytter du med hjertet Guide: Sådan lytter du med hjertet Når du i dine kærlighedsrelationer er I stand til at lytte med dit hjerte, opnår du som oftest at kunne bevare det intense og mest dyrebare i et forhold. Når du lytter

Læs mere

Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde

Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde helbredelser og skal overveje, hvad betydning den har for os

Læs mere

HUKOMMELSE AF ANNIE BESANT. www.visdomsnettet.dk

HUKOMMELSE AF ANNIE BESANT. www.visdomsnettet.dk HUKOMMELSE AF ANNIE BESANT Udgivet af 1VisdomsNettet www.visdomsnettet.dk HUKOMMELSE Af Annie Besant www.visdomsnettet.dk 2 HUKOMMELSE Af Annie Besant Hvad er hukommelse, hvordan virker den, og på hvordan

Læs mere

Guide. Kom op på. sider trænings -hesten igen. Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

Guide. Kom op på. sider trænings -hesten igen. Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Kom op på 12 sider trænings -hesten igen Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Få motivationen tilbage INDHOLD: Derfor er det

Læs mere

Når en person lærer og følger disse love, vil vedkommende blive rig med matematisk sikkerhed. Der er dog en stor lov: ENERGI ER.

Når en person lærer og følger disse love, vil vedkommende blive rig med matematisk sikkerhed. Der er dog en stor lov: ENERGI ER. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 5 Skæbnen i Balance Jeg er sikker på du vil finde det lige så utroligt,

Læs mere

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til:

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: 1 Professoren - flytter ind! 2015 af Kim Christensen Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: Shelley - for at bringe ideen på bane Professor - opdrætter - D. Materzok-Köppen

Læs mere

Tag med i biffen... Kognitiv terapi og tanker... Sunde tanker 08-05-2014

Tag med i biffen... Kognitiv terapi og tanker... Sunde tanker 08-05-2014 Sunde tanker Det værste er ikke, når det sker, men tanken om det, der skal ske. Når det bygger sig op... 7. maj 2014 Når det er sket, så bliver jeg lettet. Niels Baden, psykolog Citat fra klient i fobibehandling,

Læs mere

LEADING. Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd.

LEADING. Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd. LEADING Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd. HAR DU TALENT FOR AT UDVIKLE TALENT? DU SKAL SE DET, DER

Læs mere

Erogi Manifestet. Erogi Manifestet

Erogi Manifestet. Erogi Manifestet Erogi Manifestet Erogi Manifestet Vi oplever erogi som livskraft Vi har modet til at sige ja Vi er tro overfor os selv Vi elsker, når vi dyrker sex Vi er tilgængelige Vi gør os umage Vi har hemmeligheder

Læs mere

Kærligt talt. Forlaget Go'Bog. 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog. Af Lisbet Hjort

Kærligt talt. Forlaget Go'Bog. 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog. Af Lisbet Hjort Kærligt talt 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog Af Lisbet Hjort Forlaget Go'Bog Kærligt talt-konceptet Kærligt talt-metoden går ud på at få et liv med indre ro og

Læs mere

Det Feminine Princip

Det Feminine Princip Sokrates fortalte engang en interessant historie: Det Feminine Princip I begyndelsen var mand og kvinde ét. Med andre ord eksisterede de to på samme tid i ét fysisk legeme. I denne tilstand havde de langt

Læs mere

Om metoden Kuren mod Stress

Om metoden Kuren mod Stress Om metoden Kuren mod Stress Kuren mod Stress bygger på 4 unikke trin, der tilsammen danner nøglen til endegyldigt at fjerne stress. Metoden er udviklet på baggrund af mere end 5000 samtaler og mere end

Læs mere

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt.

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 2 Tjene penge og leve godt. Det var 10:01:14:00 10:01:20:0 min drøm.

Læs mere

Highvibe hverdags-magi Highvibe ritualer & mantraer, for et bevidst, kærligt & highvibe forhold til overflod og energi

Highvibe hverdags-magi Highvibe ritualer & mantraer, for et bevidst, kærligt & highvibe forhold til overflod og energi 1) Alt er energi. Penge er energi og penge er et redskab til at udveksle værdi. På den måde er penge et symbol på noget vi værdsætter. Ritual - Mærk efter: Hver gang du overvejer at købe noget, så mærk

Læs mere

Kender du dit livs retning?

Kender du dit livs retning? Kender du dit livs retning? Vision til evolution Mål, værdier og passioner giver dig retningen og starten Hvor starter din rejse? Er det først retningen eller er det startstedet? Det er hverken retning

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Je3 har lært en S?ec-;a/;st ;nden -For 3eV;nst Ved IYKKeS?;1at Kende 03 bedt ham OM at Jv'æi?e d;3...

Je3 har lært en S?ec-;a/;st ;nden -For 3eV;nst Ved IYKKeS?;1at Kende 03 bedt ham OM at Jv'æi?e d;3... Je3 har lært en S?ec-;a/;st ;nden -For 3eV;nst Ved IYKKeS?;1at Kende 03 bedt ham OM at Jv'æi?e d;3... Hr Peter Knudsen A L Meyers Vænge 3 6 Tv 2450 København Sv ENMARK Marcos von Ring Kære Peter! Jeg har

Læs mere

PROJICERING. Laurence J. Bendit.

PROJICERING. Laurence J. Bendit. 1 PROJICERING Laurence J. Bendit www.visdomsnettet.dk 2 PROJICERING Af Laurence J. Bendit Fra The Mirror of Life and Death (Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang) I sindet findes der en bestemt

Læs mere

Kom et skridt nærmere på. dit livsformål ROOM FOR YOU

Kom et skridt nærmere på. dit livsformål ROOM FOR YOU IKIGAI Kom et skridt nærmere på dit livsformål ROOM FOR YOU Sådan kommer du et skridt nærmere dit livsformål. Livsformål ligger mig meget på sinde. Jeg føler meget stærkt, at jeg selv har fundet mit eget

Læs mere

Ved-floden-Piedra-DATO.qxd 27/06/08 12:27 Side 17. Lørdag den 4. december

Ved-floden-Piedra-DATO.qxd 27/06/08 12:27 Side 17. Lørdag den 4. december Ved-floden-Piedra-DATO.qxd 27/06/08 12:27 Side 17 Lørdag den 4. december Ved-floden-Piedra-DATO.qxd 27/06/08 12:27 Side 18 Ved-floden-Piedra-DATO.qxd 27/06/08 12:27 Side 19 Foredraget foregik i mere formelle

Læs mere

Udgivet af Susan Schvartz Larsen

Udgivet af Susan Schvartz Larsen Udgivet af Susan Schvartz Larsen Kære læser Først en lille introduktion til, hvordan du kan bruge Dagenes tekster. Dine tanker styrer alt i dig det er den helt korte version. Den lange kan du få på et

Læs mere

Illusionen omkring Frygt

Illusionen omkring Frygt Illusionen omkring Frygt Grotten du frygter at træde ind i, gemmer skatten du søger. - Joseph Campbell Frygt er den følelsesmæssige respons som bliver udløst i os når vi beslutter at omsætte ideer til

Læs mere

Motivation. Indledning. Alt er muligt

Motivation. Indledning. Alt er muligt Motivation Indledning Alt er muligt Motivation er en flyvsk størrelse. Nogle gange kan den få hjertet til at banke og blodet til at bruse. Den kan holde dig søvnløs om natten og giver dig lysten til planlægge

Læs mere

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad 9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad Tak, fordi du giver dig tid til at læse de 9 bedste tips til at bruge din intuition. Det er måske den mest berigende investering

Læs mere

Det er ikke altid chefens skyld

Det er ikke altid chefens skyld Det er ikke chefen, børnene eller økonomien, der stresser dig. Det er dine tanker om chefen, børnene og økonomien, der stresser dig. Det ser måske ud som om, det er verden uden for os selv, som skaber

Læs mere

Undervisningsmateriale 5.-7. klasse. Drømmen om en overvirkelighed. Engang mente man, at drømme havde en. stor betydning. At der var et budskab at

Undervisningsmateriale 5.-7. klasse. Drømmen om en overvirkelighed. Engang mente man, at drømme havde en. stor betydning. At der var et budskab at Drømme i kunsten - surrealisme Hvilken betydning har drømme? Engang mente man, at drømme havde en Undervisningsmateriale 5.-7. klasse stor betydning. At der var et budskab at Drømmen om en overvirkelighed

Læs mere

Straffekast. Jerôme Baltzersen jerome@falconbasket.dk. Indledning. Det tekniske aspekt. Hvordan bliver jeg en god (bedre) straffekastskytte?

Straffekast. Jerôme Baltzersen jerome@falconbasket.dk. Indledning. Det tekniske aspekt. Hvordan bliver jeg en god (bedre) straffekastskytte? Hvordan bliver jeg en god (bedre) straffekastskytte? jerome@falconbasket.dk 6. november 2006 Version 1.03 Indledning I løbet af den tid jeg har været træner, er det blevet klart, at utrolig mange ungdomsspillere

Læs mere

Prædiken til 16. s. e. trin. kl. 10.00 i Engesvang

Prædiken til 16. s. e. trin. kl. 10.00 i Engesvang 1 Prædiken til 16. s. e. trin. kl. 10.00 i Engesvang 754 Se nu stiger solen 448 - fyldt af glæde 33 Han som har hjulpet hidindtil - på Et trofast hjerte 245 - Opstandne Herre, du vil gå - på Det dufter

Læs mere

HUKOMMELSE. Annie Besant. www.visdomsnettet.dk

HUKOMMELSE. Annie Besant. www.visdomsnettet.dk 1 HUKOMMELSE Annie Besant www.visdomsnettet.dk 2 HUKOMMELSE Af Annie Besant Hvad er hukommelse, hvordan virker den, og hvordan genskaber man fortiden, uanset om den er nær eller fjern? Den gådefulde hukommelse

Læs mere

1. Mark 4,35-41: At være bange for stormen (frygt/hvem er han?)

1. Mark 4,35-41: At være bange for stormen (frygt/hvem er han?) 1. Mark 4,35-41: At være bange for stormen (frygt/hvem er han?) 1. Jesus har undervist en masse i løbet af denne dag. Hvorfor tror du at Jesus foreslår, at de skal krydse over til den anden side af søen?

Læs mere

Kokain ændrer din hjerne

Kokain ændrer din hjerne Formidlingstekst Ph.d. Cup 2018 Kokain ændrer din hjerne kun første gang kan DU sige nej Har du nogensinde tænkt over hvad der driver dig? til at tømme slikskålen, dyrke sex eller bruge tid med dine gode

Læs mere

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil.

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil. Post 1 Velkommen til... I skal nu på et dilemmaløb, hvor I vil opleve, hvordan det er at være dreng i Afrika. I får her starten på en historie. Læs den højt for hinanden og beslut derefter i fællesskab,

Læs mere

Hvordan du når dine mål og får det liv du ønsker.

Hvordan du når dine mål og får det liv du ønsker. Hvordan du når dine mål og får det liv du ønsker. Velkommen til denne e-bog De fleste mennesker har nogle ideer om hvordan deres liv skal udforme sig, men det er faktisk under 3 % af alle voksne der har

Læs mere

Hvornår har du sidst følt, at du fortjente en stor lønforhøjelse eller en ekstra uges ferie?

Hvornår har du sidst følt, at du fortjente en stor lønforhøjelse eller en ekstra uges ferie? Hvornår har du sidst ydet en særlig stor indsats og været meget tilfreds med det bagefter? Hvornår har du sidst følt, at du fortjente en stor lønforhøjelse eller en ekstra uges ferie? Hvad er det vigtigste

Læs mere

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig?

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Sådan finder du ud af om din nye kæreste er den rigtige for dig. Mon han synes jeg er dejlig? Ringer han ikke snart? Hvad vil familien synes om ham? 5. november

Læs mere

Livsmestring v/ trivselsspecialist, coach og underviser Betina Inauen. Vedbygaard, fredag d. 4. marts 2011

Livsmestring v/ trivselsspecialist, coach og underviser Betina Inauen. Vedbygaard, fredag d. 4. marts 2011 Livsmestring v/ trivselsspecialist, coach og underviser Betina Inauen Vedbygaard, fredag d. 4. marts 2011 Mindtools Coaching Livsmestring Forventningsafstemning Tankens kraft Det personlige ansvar Transitioner

Læs mere

DET ER I VIRKELIGHEDEN, VI FÅR TING TIL AT SKE

DET ER I VIRKELIGHEDEN, VI FÅR TING TIL AT SKE LISBET DET ER I VIRKELIGHEDEN, VI FÅR TING TIL AT SKE Troels Kløvedal har engang sagt: forventningerne.«hvor har han dog ret. Det er bare ikke altid så enkelt, som det virkelighed og så den virkelighed,

Læs mere

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop har været og er til stadighed en stor udfordring for rigtigt mange danskere. Mænd og kvinder kæmper med at få bugt med vanen. Alle prøver

Læs mere

Et godt liv. Et liv med fundament

Et godt liv. Et liv med fundament Et godt liv Er det overhovedet muligt at udtale sig om, hvad et godt liv er? Er det ikke noget individuelt? Til dels. Det kommer meget an på, hvilke fortolkninger vi lægger ned over de begivenheder eller

Læs mere

I den bedste mening. Sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende

I den bedste mening. Sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende I den bedste mening Sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende I den bedste mening sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende De fleste mennesker oplever det en eller flere gange i løbet

Læs mere

Kan du huske, hvordan vi har talt om at hvis du har et ønske / et behov, så er opfyldelsen her allerede!

Kan du huske, hvordan vi har talt om at hvis du har et ønske / et behov, så er opfyldelsen her allerede! Dag 6: Sådan finder du dine muligheder I dag skal vi tale om dine muligheder. Kan du huske, hvordan vi har talt om at hvis du har et ønske / et behov, så er opfyldelsen her allerede! I dag skal du finde

Læs mere

Interviewer: Ej, vi skal lige gå en god tur i det dejlige vejr. Hvor bor du henne? I forhold til.

Interviewer: Ej, vi skal lige gå en god tur i det dejlige vejr. Hvor bor du henne? I forhold til. Samtalevandring d. 9. maj 2012. Sanne, 23 år. Studerende på KEA. Bor på Jagtvej. Interviewer: Så lad os gå den her vej. Sanne: Ja. Interviewer: Fedt, you re mine nej. Sanne: Ej fuck, Maria har jo ikke

Læs mere

Guide: Sådan omskriver du din pengehistorie. Dine pengehistorier styrer dine beslutninger gennem livet

Guide: Sådan omskriver du din pengehistorie. Dine pengehistorier styrer dine beslutninger gennem livet Guide: Sådan omskriver du din pengehistorie Dine pengehistorier styrer dine beslutninger gennem livet Hvorfor? 2 Hvis du vil have kontrol over dine penge og din økonomi, er det vigtigt, at du kender dine

Læs mere

Gratis e pixibog. Få mere glæde og. 5 steps til et positivt. Programmér din hjerne til at fokusere på det. coaching.dk

Gratis e pixibog. Få mere glæde og. 5 steps til et positivt. Programmér din hjerne til at fokusere på det.  coaching.dk Gratis e pixibog Få mere glæde og overskud i hverdagen 5 steps til et positivt mindset Programmér din hjerne til at fokusere på det positive Find glæden i hverdagen Hvad er det første, du tænker, når du

Læs mere

Eksempler på alternative leveregler

Eksempler på alternative leveregler Eksempler på alternative leveregler 1. Jeg skal være afholdt af alle. NEJ, det kan ikke lade sig gøre! Jeg ville foretrække at det var sådan, men det er ikke realistisk for nogen. Jeg kan jo heller ikke

Læs mere

Motivation, værdier og optimisme

Motivation, værdier og optimisme Motivation, værdier og optimisme AS3 2 Man kan definere ordet motivation som den mentale proces, der aktiverer vores handlinger, og som derfor har direkte indflydelse på vores resultater. Med andre ord

Læs mere

Det er nærliggende at tro, at det, der føles godt, vil vi gerne have mere af. Og det, der føles ubehageligt, vil vi gerne undgå.

Det er nærliggende at tro, at det, der føles godt, vil vi gerne have mere af. Og det, der føles ubehageligt, vil vi gerne undgå. Næste gang: Lørdag d. 16. april 2016 Kl. 10.00 16.00 5 TRIN TIL DINE DRØMME Kan man få, hvad man beder om? Ja! Men det kræver indsigt og træning. Få her 5 trin, der sætter dig på sporet til at nå dine

Læs mere

Man kan kun se rigtigt, med hjertet!

Man kan kun se rigtigt, med hjertet! Man kan kun se rigtigt, med hjertet! Mark 2,1-12 Salmer: 3-31-423-667-439/412-587 Kollekt: Johansen, s. 155 Som vintergrene i afmagt rækker mod dagens rum, ber vi om glæde og lys fra Guds evangelium I

Læs mere

appendix Hvad er der i kassen?

appendix Hvad er der i kassen? appendix a Hvad er der i kassen? 121 Jeg går meget op i, hvad der er godt, og hvad der ikke er. Jeg er den første til at træde til og hjælpe andre. Jeg kan godt lide at stå i spidsen for andre. Jeg kan

Læs mere

KICKSTART DIT ÅR TAG DE RIGTIGE BESLUTNINGER FOR DIT ÅR

KICKSTART DIT ÅR TAG DE RIGTIGE BESLUTNINGER FOR DIT ÅR KICKSTART DIT ÅR TAG DE RIGTIGE BESLUTNINGER FOR DIT ÅR Kickstart dit år - øvelsen hjælper dig til at fokusere på de gode og succesfulde oplevelser, og mål som du har indfriet, og som du kan bygge videre

Læs mere

Positive Bekræftelser stress/depression. Positive Bekræftelser

Positive Bekræftelser stress/depression. Positive Bekræftelser Kathe Daewaell Grønning Positive Bekræftelser stress/depression Positive Bekræftelser stress/depression Chi Publishing 1 Positive Bekræftelser stress/depression Kathe Daewaell Grønning Tekst og foto: Kathe

Læs mere

Appendiks 6: Universet som en matematisk struktur

Appendiks 6: Universet som en matematisk struktur Appendiks 6: Universet som en matematisk struktur En matematisk struktur er et meget abstrakt dyr, der kan defineres på følgende måde: En mængde, S, af elementer {s 1, s 2,,s n }, mellem hvilke der findes

Læs mere

Drom dig glad Lime 02.08.2012 Side 26 1686 ord Artikel-id: e35881a3. Af: Marie Varming

Drom dig glad Lime 02.08.2012 Side 26 1686 ord Artikel-id: e35881a3. Af: Marie Varming Original artikel Drom dig glad Lime 02.08.2012 Side 26 1686 ord Artikel-id: e35881a3 Original artikel Derfor drømmer din hjerne Drømme er ikke blot nattens underholdning. Det er billeder, som hjælper os

Læs mere

En refleksionsøvelse om identitet og normer bl.a. med diskussion af en tegnefilm, der handler om at vokse op og være tro mod sig selv.

En refleksionsøvelse om identitet og normer bl.a. med diskussion af en tegnefilm, der handler om at vokse op og være tro mod sig selv. 1 At være sig selv Materielle Tid Alder A8 45 min 10-12 Nøgleord: Ligebehandling, LGBT, normer, skolemiljø Indhold En refleksionsøvelse om identitet og normer bl.a. med diskussion af en tegnefilm, der

Læs mere

9-Lad os tale om penge.

9-Lad os tale om penge. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 9-Lad os tale om penge. Kvinder og mænd har bekymret sig om penge

Læs mere

Et liv med mening, passion & formål MODUL 3

Et liv med mening, passion & formål MODUL 3 Et liv med mening, passion & formål MODUL 3 Modul 3 - opgave 1 Fuldfør sætningen "Jeg er...". 1. 'Jeg er...' Skriv ALT ned hvad der falder dig ind. Skriv og skriv indtil du kommer til et punkt, hvor du

Læs mere

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Kan du huske den sidste gang du havde den der helt perfekte dag med din hest? Vejret var fantastisk, din hest var glad og frisk (uden at være

Læs mere

Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med

Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med Indledning Velkommen til min E- bog. Mit navn er Vicki Bredahl Støvhase. Jeg har lyst til at skrive denne bog, for

Læs mere

Sandhed del 1. Relativ eller absolut sandhed 1?

Sandhed del 1. Relativ eller absolut sandhed 1? Sandhed del 1 Relativ eller absolut sandhed 1? Dagens spørgsmål: Når det gælder sandhed findes der grundlæggende to holdninger. Den ene er, at sandhed er absolut, og den anden at sandhed er relativ. Hvad

Læs mere

Løsning af simple Ligninger

Løsning af simple Ligninger Løsning af simple Ligninger Frank Nasser 19. april 2011 c 2008-2011. Dette dokument må kun anvendes til undervisning i klasser som abonnerer på MatBog.dk. Se yderligere betingelser for brug her. Bemærk:

Læs mere

Hvordan er dit selvværd?

Hvordan er dit selvværd? 1. kapitel Hvordan er dit selvværd? Hvad handler kapitlet om? Dette kapitel handler om, hvad selvværd er. Det handler om forskellen på selvværd og selvtillid og om, at dét at være god til tennis eller

Læs mere

Hvordan underviser man børn i Salme 23

Hvordan underviser man børn i Salme 23 Hvordan underviser man børn i Salme 23 De fleste børn er rigtig gode til at lære udenad, og de kan sagtens lære hele Salme 23. Man kan f.eks. lære børnene Salme 23, mens man underviser om Davids liv. Det

Læs mere

GØR DET, DER ER VIGTIGT

GØR DET, DER ER VIGTIGT HELLE GØR DET, DER ER VIGTIGT Forestil dig, at du har et indre kompas. Et kompas, der aldrig tager fejl, som kender kursen og ved, i hvilken retning du skal. Sådan forestiller jeg mig værdier. Når vi har

Læs mere

Det er det spændende ved livet på jorden, at der er ikke to dage, i vores liv, der er nøjagtig ens.

Det er det spændende ved livet på jorden, at der er ikke to dage, i vores liv, der er nøjagtig ens. 3 s efter hellig tre konger 2014 DISCIPLENE BAD JESUS: GIV OS STØRRE TRO! Lukas 17,5-10. Livet er en lang dannelsesrejse. Som mennesker bevæger vi os, hver eneste dag, både fysisk og mentalt, gennem de

Læs mere

Syv veje til kærligheden

Syv veje til kærligheden Syv veje til kærligheden Pouline Middleton 1. udgave, 1. oplag 2014 Fiction Works Aps Omslagsfoto: Fotograf Steen Larsen ISBN 9788799662999 Alle rettigheder forbeholdes. Enhver form for kommerciel gengivelse

Læs mere

OPVARMNINGSØVELSER & DRAMALEGE I DRAMA

OPVARMNINGSØVELSER & DRAMALEGE I DRAMA OPVARMNINGSØVELSER & DRAMALEGE I DRAMA Titel på øvelse: Frastødte magneter Deltagere: alle 1. Alle går rundt imellem hinanden i rummet. Husk at fylde hele rummet ud. 2. Man udvælger en person i sine tanker,

Læs mere

ANPS. The Affective Neuroscience Personality Scale. Institut for PersonlighedsTeori og Psykopatologi og Psykiatrisk Forskningsenhed, Region Sjælland

ANPS. The Affective Neuroscience Personality Scale. Institut for PersonlighedsTeori og Psykopatologi og Psykiatrisk Forskningsenhed, Region Sjælland ANPS The Affective Neuroscience Personality Scale Institut for PersonlighedsTeori og Psykopatologi og Psykiatrisk Forskningsenhed, Region Sjælland ANPS Affective Neuroscience Personality Scale Copyright

Læs mere

Den arbejdsstrukturerede dag Hvordan kan tre simple ord betyde så meget?

Den arbejdsstrukturerede dag Hvordan kan tre simple ord betyde så meget? I over 50 år har den arbejdsstrukturerede dag været en primær faktor i recovery processen for tusindvis af mennesker med en psykisk sygdom. Historisk set har man med udviklingen af den arbejdsstrukturerede

Læs mere

INDFLYDELSE HVEM TROR DU STYRER DIT LIV?

INDFLYDELSE HVEM TROR DU STYRER DIT LIV? INDFLYDELSE Side1 1 LÆSETID: 6 MINUTTER INDFLYDELSE HVEM TROR DU STYRER DIT LIV? Dit liv følger lige nu nogle spor, du ikke selv har lagt. Du tror, at det er dig der bestemmer, hvordan dit liv skal udvikle

Læs mere

Vi er her ikke. Vagn Remme B.Ø.K. en landsbyroman

Vi er her ikke. Vagn Remme B.Ø.K. en landsbyroman Vi er her ikke en landsbyroman Vagn Remme B.Ø.K. Landsbyens grænse går ved byskiltet, og hvad der sker uden for Landsbyen, bliver uden for Landsbyen. 5 De er sjældne de dage, hvor hun kan se Landsbyen

Læs mere