I traumedoc kan udarbejdes et notat fuldstændig som nu (AKA-vurderingsnotat), som vi indtil videre vil benytte til fortløbende journaldokumentation.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I traumedoc kan udarbejdes et notat fuldstændig som nu (AKA-vurderingsnotat), som vi indtil videre vil benytte til fortløbende journaldokumentation."

Transkript

1 Traume- og akutmodtagelsen: planer for arbejdsgange/sp dokumentation Til modtagelse af traumepatienten er udarbejdet et modul, traumedoc. I dette dokument er der mange systematiske data ex trafikuheld, tidspunkt for ulykken, præhospital behandling, primær gennemgang osv., der skal klikkes igennem. Desuden kan der gives medicin, og der er blodprøvepakker. Det optimale er naturligvis tidstro data men vi forudser at det bliver retrospektivt i mange tilfælde. Meningen er at læger selv skal klikke for deres område. Men vi har besluttet at dokumentation bliver via sekretær som nu. I traumedoc kan udarbejdes et notat fuldstændig som nu (AKA-vurderingsnotat), som vi indtil videre vil benytte til fortløbende journaldokumentation. OBS: til en begyndelse udfylder vi hhv. TARN papirer samt akutkalds papirer. Vi ved endnu ikke hvordan vi kan trække data i SP. Beklager denne dobbeltregistrering. VIGTIGT 8000 SKAL TJEKKE IND I TRAUMECENTRET VED HVERT VAGTSTART OG TJEKKE UD NÅR VAGTEN SLUTTER KAN GØRES FRA ALLE PC ere. HERVED UNDGÅS EKSTRA TELEFONOPKALD! Traumepatienten 1. Arbejdsgangen i forbindelse med modtagelse af traumepatienter 2. Patienten meldes til AKC på vanlig vis. Sekretær går til ovale rum og opretter herefter patienten i SP og åbner traumedoc i det ovale rum i traumemodtagelesen. Blodprøvesedler printes ud. Traumeteamet tilkaldes som nu, og traumedok udfyldes med foreløbige de informationer på baggrund af meldingen af sekretær. 3. Ved ankomst af teammedlemmer lægges ID kort til sekretær mhp. dokumentation for tilstedeværelse. 4. Ved anæstesi sygeplejerskens ankomst til traumestuen åbnes SP på PC som er tilknyttet til et enkelte traume eller akutleje. Patienten oprettes som anæstesiologisk procedure se særskilt vejledning herfor til TraumeCentret. Sekretæren befinder sig som vanligt i det ovale kontor 5. Medicin: a. Medicin indgivet på TC stue af anæstesien registreres i anæstesiskema samarbejde ml AN spl og AN-læge (5-1695) fx fentanyl, propofol, CaCl, TXA, adrenalin, Suxa mv. b. Medicin indgivet på TC stue på kirurgisk indikation registreres via Best/Ord af TC spl i samarbejde med kirurg (Ort kir, C eller RT etc) fx TAT/VAT, antibiotika m.v c. Medicin til indgivelse efter forløb på TC stue registreres via Best/Ord af relevant læge fx TXA 1 g over 8 timer af , antibiotika af kirurg i samarbejde med TC sygeplejerske.

2 6. Transfusioner: registreres i anæstesiskema under multitransfusioner 7. Traumedok indeholder vigtige strukturerede data, som udfyldes af sekretær i samarbejde med Teammedlemmer i den udstrækning, det giver mening og ikke er forstyrrende for behandlingen og når der er tid. I traumedok findes ex klik til FAST under primær gennemgang dette kan give mening for C-læge at anvende dette. 8. Efter endt behandling vil akutlæge, kirurg, traumeleder osv diktere journal til sekretæren på vanlig vis. Dette gøres i AKA VURDERINGSNOTAT og når der er tid. 9. Tilsynsgående læger, der ikke er en vanlig del af traumeteamet, dikterer i samme AKAvurderingsnotat, direkte diktering. 10. Kirurger der ønsker at journalføre et kirurgisk indgreb kan gøre det under notater/operativt indgreb. Hvor det giver mening, fex. for thoraxkirurg, kan klikkes på dræn/placering mv. Vælges første metode, skrives der en henvisning til dette notat i AKAvurderingsnotat. 11. Sygeplejersker indfører deres dokumentation via sekretær når der er tid.

3 Akutkald Der er et modul der hedder akut kald. Heri er også systematiske data og klik. Fremgangsmåden ved dokumentation er på samme måde som traumedok. Arbejdsgangen i forbindelse med akutkald 1. Patienten meldes til AKC på vanlig vis. Sekretæren opretter herefter patienten i Epic og åbner herefter i patienten i akutkald. På baggrund af meldingen og tilrådeværende tid, tilkaldes Akutteamet og Akutkald modulet udfyldes med foreløbige de informationer på baggrund af meldingen. 2. Sekretæren går til traumestuen og åbner SP og Akutkald modulet 3. Ved ankomst af teammedlemmer lægges ID kort til sekretær mhp. dokumentation for tilstedeværelse. Ved anæstesi sygeplejerskens ankomst til traumestuen åbnes SP på PC som er tilknyttet til et enkelte traume eller akutleje. Patienten oprettes som anæstesiologisk procedure se særskilt vejledning herfor til TraumeCentret. Sekretæren befinder sig som vanligt i det ovale kontor (Medicin indgivet på TC stue af anæstesien registreres i anæstesiskema samarbejde ml AN spl og AN-læge (5-1695) fx fentanyl, propofol, adrenalin, Suxa mv.) 4. Medicin til indgivelse efter forløb på TC stue registreres via Best/Ord af relevant læge fx antibiotika, antiarytmika mv ved specialeansvarlig læge i samarbejde med TC sygeplejerske. 5. Transfusioner: registreres i anæstesiskema under multitransfusioner 6. Sekretæren befinder sig som vanligt i det ovale kontor 7. Akutkald modulet indeholder vigtige strukturerede data, som udfyldes af sekretær i samarbejde med Teamlederen samt øvrige teammedlemmer den udstrækning det giver mening og ikke er forstyrrende for behandlingen. 8. Efter endt behandling vil akutlæge, teamleder, øvrige læger osv diktere journal til sekretæren på vanligvis. Dette gøres i AKA VURDERINGSNOTAT. Dette gælder ligeledes tilsynsgående læger, der ikke er en vanlig del af akutteamet direkte diktering.

4 FAQ 1. Hvis der er 3 patienter på traumestuen, kan der åbnes én patient pr. PC af sekretær? a. Nej: Sekretær kan kun være logget ind på én PC. Hun kan have 3 forskellige pt. åbne på én PC, hvilket resulterer i at der skal være meget opmærksomhed på hvilken patient der dikteres på. Hvis der er mere end 3 patienter, må anden logge sig ind og starte på denne patient. Der arbejdes på at få dette ændret af hensyn til patientsikkerheden 2. Hvis der er kø ved sekretæren, kan en læge/sygeplejerske så logge sig ind og skrive i dokumentet? F.eks ØNH tilsyn. a. Helst ikke, men det kan lade sig gøre. Man skal være særligt opmærksom på når der arbejdes i samme område i traumedoc/akutkald. 3. Skal anæstesisygeplejersker arbejde i traumedoc? a. Nej, de anvender anæstesimodul. 4. Hvor registreres at værdigenstande der udleveres til pårørende? a. Indsamlede værdigenstande kan udleveres til patientens pårørende efter underskrift dette dokument, indscannes ind i SP af sekretæren. 5. Tat-vat a. Der skal laves en best/ord (di-te ligger i traumedoc, under best ord/vaccinationer øvrige skal fremsøges i alm. best ord tat og vat fremkommer ved at søge på tetanus). TC spl står for dette. Skal indberettes til DDV 6. Traumeblodprøver/TEG, multiplate, som teamleder ordiner. Der laves Best/ord fra traumedoc af sekretær allerede før pt s ankomst bliver disse printet ud. (derfor er det vigtigt at 8000 har tjekket ind ved vagtskifte.) Traumepatienten indlægges oftest, dvs blodprøver følger patienten, hvorved blodprøver vil signeres senere. Service fra Blodbanken er uændret og Blødningsvagten ringer opsøgende med svar på patienter i TC. 7. Blodtransfusioner: Blod hentes/gives som vanligt. Dokumenteres under multitransfusion på an. Vanlige transfusionsjournal skal anvendes (labels mv) se i øvrigt vedhæftede information fra blodbanken. 8. Sygeplejepapirer til traume og akutkalds patienter. I starten fastholder vi disse, men skal dokumentere i SP hos sekretæren ligesom lægerne. Dvs begge dele indtil vi ser om vores arbejdsgange holder 9. Ved manglende erstatningscpr nummer (travlhed): der benyttes papirskema til anæstesi og dette efterregistreres

5 Sekretærfunktion 1. Traumedoc: Når der skal oprettes fortløbende dokument til at skrive som vi plejer gå til NOTATER. Dernæst OPRET NYT. Vælg AKA Vurderingsnotat. Dette kan løbende tilgåes, og der kan skrives fortløbende. Hvorfor denne løsning? For at sikre at modtagende afdeling får et overblik. Husk: man kan gemme kladden, og arbejde videre idet, når den respektive læge vil skrive. 2. Klik: der er mange muligheder incl gentagelser at vælge i traumedok. Ikke alle skal udfyldes, det vil tage al for lang tid. Hvilke skal udfyldes? Tænk på TARN mv og dernæst finder vi ud af det hen ad vejen. 3. Hvordan ser man rapporten fra traumedoc? Vælg VIS JOURNAL. Gå ind i detaljeret journal rapport (obs hvis traumedoc ikke er afsluttet genereres denne ikke) 4. I traumedoc findes HURTIG NOTAT. Må ikke anvendes til at skrive AKA vurderingsrapport, idet man ikke vil kunne fremfinde det nemt. 5. Navne på personer i Traumeteam: under personale, øverst til højre i traumedoc. Personale kan registreres løbende (og efterregistreres). Endv, skal de afsluttes når de forlader patienten.

Dokumentation i Sundhedsplatformen i forbindelse med traume- og akutkald. TRAUMEKALD

Dokumentation i Sundhedsplatformen i forbindelse med traume- og akutkald. TRAUMEKALD oktober 2016 Dokumentation i Sundhedsplatformen i forbindelse med traume- og akutkald. I forbindelse med implementering af Sundhedsplatformen på Rigshospitalet tages værktøjerne TraumeDok og Akutkald i

Læs mere

Vejledning til dokumentation i Midt-EPJ for Læger i akutafdelingen

Vejledning til dokumentation i Midt-EPJ for Læger i akutafdelingen Vejledning til dokumentation i Midt-EPJ for Læger i akutafdelingen Du må som læge fortsat diktere alt til MIRSK. Der kan dog være områder, hvor det vil give mening selv at dokumentere. Særligt hvor der

Læs mere

Telefonopkald i jdmkons Version 1.0

Telefonopkald i jdmkons Version 1.0 Telefonsamtaler med klinisk indhold skal i SP dokumenteres under Telefonopkald. Når pt ringer, vælger du Telefonopkald, og en telefon-behandlingskontakt for pt åbnes Telefonopkald OVERBLIK: Aktivitetsbjælken

Læs mere

VEJLEDNING TIL DOKUMENTATION i Midt-EPJ for sygeplejersker i ASA

VEJLEDNING TIL DOKUMENTATION i Midt-EPJ for sygeplejersker i ASA VEJLEDNING TIL DOKUMENTATION i Midt-EPJ for sygeplejersker i ASA Ved oprettelse af og indlæggelses af pt henvises til EPJ-manualen generelt. Nedenfor findes en kort overordnet gennemgang af relevante standardplaner

Læs mere

Problem-knuser til MIDT-EPJ Hospitalsenheden Vest

Problem-knuser til MIDT-EPJ Hospitalsenheden Vest Problem-knuser til MIDT-EPJ Hospitalsenheden Vest Ortopædkirurgisk Afdeling, Hospitalsenhed Vest Side 1 af 28 Indholdsfortegnelse Hvornår bruges Afslut, Overflyt samt Skift opholdsadresse...3 Akut indlæggelse

Læs mere

Modus Operandi Videnskabs Etisk Komite projekt nr Bedøvelse og operation, Sygehus Sønderjylland

Modus Operandi Videnskabs Etisk Komite projekt nr Bedøvelse og operation, Sygehus Sønderjylland Videnskabs Etisk Komite projekt nr. 1-10-72-338-16 1 Bedøvelse og operation, Sygehus Sønderjylland Modus Operandi Overordnet forløb: Tilsynsgående læge screener patienter for, om de opfylder inklusionskriterierne

Læs mere

Arbejdsgange i Cetrea Surgical afd. T og V

Arbejdsgange i Cetrea Surgical afd. T og V TV, 15.marts 2010 Arbejdsgange i Cetrea Surgical afd. T og V Nedenstående arbejdsgangsaftaler er udarbejdet som vejledning og instruks for anvendelse af Cetrea Surgical, som planlægnings og informationsværktøj

Læs mere

Digital diktering benyttes til at diktere lydfiler, som skal lyttes (beskeder) eller skrives af en sekretær.

Digital diktering benyttes til at diktere lydfiler, som skal lyttes (beskeder) eller skrives af en sekretær. Skriv diktereret notat Digital diktering benyttes til at diktere lydfiler, som skal lyttes (beskeder) eller skrives af en sekretær. Diktater kan være knyttet til et cpr.nr./en patient eller være administrative,

Læs mere

Ambulant eller Akut modtageafdeling

Ambulant eller Akut modtageafdeling Ambulant eller Akut modtageafdeling Vis journal Se notater og henvisningen Cave Historik Anfør ingen eller relevant cave Anfør tidligere medicinsk og kirurgisk anamnese Plan Opdater FMK Notat Skriv dit

Læs mere

Fakta box. Danmark. Norge. 4.8 mio.(2009) 385.000 km 2. 5,4 mio. 43.000 km 2. Århus 240.000. Bergen 252.000

Fakta box. Danmark. Norge. 4.8 mio.(2009) 385.000 km 2. 5,4 mio. 43.000 km 2. Århus 240.000. Bergen 252.000 Århus Traumecenter Århus Traumecenter er et af landets 4 traumecentre på level 1 niveau. Et level 1 Traumecenter er et højt specialiseret hospital med ressourcer til at varetage alle aspekter af traumebehandling

Læs mere

Arbejdsgange i Cetrea Surgical Ortopædkirurgien

Arbejdsgange i Cetrea Surgical Ortopædkirurgien Arbejdsgange i Cetrea Surgical Ortopædkirurgien Nedenstående arbejdsgangsaftaler er udarbejdet som vejledning og instruks for anvendelse af Cetrea Surgical, som planlægnings- og informationsværktøj til

Læs mere

Kommunikation Breve. Dokumenttype Manual. Fagområde/Emne alle Udgiver SP, Læring og uddannelsesudvikling. Sidst ændret Version 4.

Kommunikation Breve. Dokumenttype Manual. Fagområde/Emne alle Udgiver SP, Læring og uddannelsesudvikling. Sidst ændret Version 4. Kommunikation Breve Breve og attester... 2 Aktiviteten Kommunikation... 3 Find aktiviteten Kommunikation i et ambulant besøg... 3 Find aktiviteten Kommunikation når patienten er indlagt... 4 Opret en behandlingskontakt

Læs mere

Status for traumeomsorg

Status for traumeomsorg Status for traumeomsorg i, Danmark BEST nettverksmøte, Bergen 10-12 november 2014 Ole Mølgaard Ledende overlæge Fælles AKUT Afdeling Akutcenteret Fælles AKUT Afdeling National traumeorganisation Fire danske

Læs mere

SUNDHEDSPLATFORMENS ANÆSTESIJOURNAL

SUNDHEDSPLATFORMENS ANÆSTESIJOURNAL SUNDHEDSPLATFORMENS ANÆSTESIJOURNAL LYNMANUAL Denne lynmanual viser dig, hvordan anæstesijournalen udfyldes i Sundhedsplatformens anæstesimodul, og indeholder følgende afsnit: 1. På Operationsstuen 2.

Læs mere

Registrering i Patientadministrativt system - OPUS

Registrering i Patientadministrativt system - OPUS Sygehus: Oprettet af: Gælder for: Oprettet dato: August 2011 Side 1 af 11 ANVENDELSE AF CPR-KOMPONENT ved generering af Erstatnings CPR-numre Formål: At sikre, at der oprettes éntydige erstatnings CPR-numre

Læs mere

Patienter der ikke blev indkaldt til kontroller fordi henvisninger, ordinationer, journaler m.v. blev væk i systemet

Patienter der ikke blev indkaldt til kontroller fordi henvisninger, ordinationer, journaler m.v. blev væk i systemet Hospitalsenheden Vest Patienter der ikke blev indkaldt til kontroller fordi henvisninger, ordinationer, journaler m.v. blev væk i systemet Analyse af arbejdsprocesser i U-kir afdeling Regionshospitalet

Læs mere

Patientforløb og journalføring: 1.b. Instruks om sundhedsfaglig dokumentation. Personalet kender og følger instruksen

Patientforløb og journalføring: 1.b. Instruks om sundhedsfaglig dokumentation. Personalet kender og følger instruksen Status handleplaner for Sygeplejen i CSO Egedal Kommune pr. 1.5.2018. Målepunkt Fund Gennemførte indsatser Patientforløb og journalføring: 1.b. Instruks om sundhedsfaglig dokumentation. Personalet kender

Læs mere

Manual for læger på fødegangen

Manual for læger på fødegangen Manual for læger på fødegangen Version 2. 06112016 Forslag til ændringer sendes til Lene Grønbeck: lene.groenbeck@region.dk 1 Indholdsfortegnelse Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 9 Generelt om arbejdsgange

Læs mere

Generelt. Status på MidtEPJ gradueres på følgende måde

Generelt. Status på MidtEPJ gradueres på følgende måde MidtEPJ Nødprocedurer Hospitalsenheden Vest Herning Klinisk IT Kontoret Overgade 24 DK-7400 Herning Tel. +45 7843 8730 He.Epj-Kontoret@rm.dk www.vest.rm.dk Generelt Dette dokument er en specialplan til

Læs mere

Organisering af akutafdeling og patientsikkerhed. Ledende overlæge Ole Mølgaard Akutafdeling Aarhus Universitetshospital

Organisering af akutafdeling og patientsikkerhed. Ledende overlæge Ole Mølgaard Akutafdeling Aarhus Universitetshospital Organisering af akutafdeling og patientsikkerhed Ledende overlæge Ole Mølgaard Akutafdeling Aarhus Universitetshospital Udgangspunkt for Akutafdeling Højt specialiseret Universitetshospital Sundhedsstyrelsens

Læs mere

Diktering og afskrivning via Speechmax, HEV

Diktering og afskrivning via Speechmax, HEV 1.3.3.5. Diktering og afskrivning via Speechmax, HEV Udgiver Hospitalsenheden Vest Fagligt ansvarlig Birgitte Ostersen/BIROST/RegionMidtjylland Version 1 Kvalitetsansvarlig Dorthe Astrid Hansen/DORHAE/RegionMidtjylland

Læs mere

PVK og blodprøver som eksterne ydelser. Made ridiculously easy.. Version 2.1

PVK og blodprøver som eksterne ydelser. Made ridiculously easy.. Version 2.1 PVK og blodprøver som eksterne ydelser Made ridiculously easy.. Version 2.1 Hvor har du fundet patienten på en liste i Epic? Nej! Patienten er ikke på nogen af vores lister! se side 5 1 ja På Eksterne

Læs mere

Brugervejledning til. Vejleder

Brugervejledning til. Vejleder Brugervejledning til Vejleder UDARBEJDET AF DINO BABIC 12. AUGUST 2016 ADGANG TIL LOGBOGEN... 2 MIN PROFIL... 6 ÆNDRING AF KODEORD... 7 KALENDER... 8 KOMPETENCEOVERSIGT... 9 UDDANNELSESLÆGER... 10 KOMPETENCER

Læs mere

Oprettelse af ny borger

Oprettelse af ny borger Oprettelse af ny borger Nexus web Opret borger At opstarte en ny borger i Nexus og gøre dette rigtigt, er af stor betydning for efterfølgende brugere af borgerens journal. Borgeren oprettes via CPR registret

Læs mere

COSMIC PIXIBOG. Klinikkens pixibog i forbindelse med COSMIC skifter til SQL databasen 2. UDGAVE. Sektion for Projekt og Udvikling

COSMIC PIXIBOG. Klinikkens pixibog i forbindelse med COSMIC skifter til SQL databasen 2. UDGAVE. Sektion for Projekt og Udvikling COSMIC PIXIBOG 1 2. UDGAVE Klinikkens pixibog i forbindelse med COSMIC skifter til SQL databasen Sektion for Projekt og Udvikling 2 PIXIBOG Indhold Hvad skal gøres før nedlukning? Hvad skal gøres under

Læs mere

UNDERBILAG 18B TIL KONTRAKT OM EPJ/PAS TILBUDSDEMONSTRATION BARNET

UNDERBILAG 18B TIL KONTRAKT OM EPJ/PAS TILBUDSDEMONSTRATION BARNET UNDERBILAG 18B TIL KONTRAKT OM EPJ/PAS TILBUDSDEMONSTRATION BARNET Indhold 1. Patientrejse med tilhørende brugerrejser.... 1 1. Patientrejse med tilhørende brugerrejser. Persona Barnet Historie Anton,

Læs mere

UNDERBILAG 18E TIL KONTRAKT OM EPJ/PAS TILBUDSDEMONSTRATION DEN PSYKIATRISKE

UNDERBILAG 18E TIL KONTRAKT OM EPJ/PAS TILBUDSDEMONSTRATION DEN PSYKIATRISKE UNDERBILAG 18E TIL KONTRAKT OM EPJ/PAS TILBUDSDEMONSTRATION DEN PSYKIATRISKE Indhold 1. Patientrejse med tilhørende brugerrejser.... 1 1.Patientrejse med tilhørende brugerrejser. Persona Den psykiatriske

Læs mere

Regionshospitalet Randers Kvalitetsafdelingen Kvalitetskonsulent: Stefanie Andersen April 2015. Skyggeforløb af patienter med ondt i maven

Regionshospitalet Randers Kvalitetsafdelingen Kvalitetskonsulent: Stefanie Andersen April 2015. Skyggeforløb af patienter med ondt i maven Skyggeforløb af patienter med ondt i maven 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Indledning... 3 Hvad er skyggemetoden?... 3 Fremgangsmåde... 3 Resultater... 4 Den faktiske ventetid... 4 Oplevelsen

Læs mere

Kliniske arbejdsgange i Region Syddanmark understøttet af nuværende EPJ/PAS

Kliniske arbejdsgange i Region Syddanmark understøttet af nuværende EPJ/PAS Kliniske arbejdsgange i Region Syddanmark understøttet af nuværende EPJ/PAS Nedenstående er en oplistning af emner med tilhørende aktiviteter, der understøttes af den nuværende EPJ/PAS løsning i Region

Læs mere

CURA ARBEJDSGANG VEJLEDNING TIL JOURNALOPTAGELSE TIL SUL- YDELSER

CURA ARBEJDSGANG VEJLEDNING TIL JOURNALOPTAGELSE TIL SUL- YDELSER Odsherred Kommune CURA ARBEJDSGANG VEJLEDNING TIL JOURNALOPTAGELSE TIL SUL- YDELSER Indhold Hvem skal arbejde med dette i Cura... 3 Hvad skal udføres i Cura... 3 Stamdata... 3 Medicin... 5 Helbredstilstande...

Læs mere

UNDERBILAG 18A TIL KONTRAKT OM EPJ/PAS TILBUDSDEMONSTRATION HOVEDVEJEN DEN UNGE RASKE

UNDERBILAG 18A TIL KONTRAKT OM EPJ/PAS TILBUDSDEMONSTRATION HOVEDVEJEN DEN UNGE RASKE UNDERBILAG 18A TIL KONTRAKT OM EPJ/PAS TILBUDSDEMONSTRATION HOVEDVEJEN DEN UNGE RASKE Indhold 1. Patientrejse med tilhørende brugerrejser.... 1 1.Patientrejse med tilhørende brugerrejser. Persona Den unge

Læs mere

Dansk Hjerterehabiliteringsdatabase. Vejledning til databasen

Dansk Hjerterehabiliteringsdatabase. Vejledning til databasen Dansk Hjerterehabiliteringsdatabase Vejledning til databasen Version 1. April 2019 1 Vi vil gerne hjælpe dig bedst muligt i gang med at taste i Dansk Hjerterehabiliteringsdatabase. Ved hjælp af skærmprints

Læs mere

Hjørring Kommune Mobile Care Version

Hjørring Kommune Mobile Care Version Hjørring Kommune Mobile Care Version 14.4.21 1 Indholdsfortegnelse Undervisningsmateriale Mobil Care version 14.4.21 Log ind 3 Menu 3 Menu Personale billede - forklaring 4 Dagsplan 4 Læs advis fra dagsplanen

Læs mere

PATIENTSIKKERHED Focus uge 2013. Kirurgisk Afdeling i Herning

PATIENTSIKKERHED Focus uge 2013. Kirurgisk Afdeling i Herning PATIENTSIKKERHED Focus uge 2013 Kirurgisk Afdeling i Herning FORMÅLET At øge opmærksomheden på utilsigtede hændelser og patientsikkerhed At have fokus på, at der kan ske UTH og UTH skal indberettes At

Læs mere

UNDERBILAG 18G TIL KONTRAKT OM EPJ/PAS TILBUDSDEMONSTRATION DEN GAMLE

UNDERBILAG 18G TIL KONTRAKT OM EPJ/PAS TILBUDSDEMONSTRATION DEN GAMLE UNDERBILAG 18G TIL KONTRAKT OM EPJ/PAS TILBUDSDEMONSTRATION DEN GAMLE Indhold 1. Patientrejse med tilhørende brugerrejser.... 1 1.Patientrejse med tilhørende brugerrejser. Persona Den gamle Historie Gurli

Læs mere

De følgende sider indeholder skærm dumps fra Navision Stat og beskrivelser af, hver enkelt handling.

De følgende sider indeholder skærm dumps fra Navision Stat og beskrivelser af, hver enkelt handling. 15. november 2006 Vejledning til Navision Stat - fuldt digital fakturahåndtering fra modtagelse til betaling Oversigterne på de efterfølgende sider beskriver trin for trin, hvordan man bogfører og betaler

Læs mere

håndbog i Sikker mundtlig kommunikation

håndbog i Sikker mundtlig kommunikation håndbog i Sikker mundtlig kommunikation Kommunikation Teamsamarbejde Sikker Mundtlig Kommunikation Indholdsfortegnelse Introduktion 3 Kommunikation Inden du ringer... 4 Kommunikation om patientbehandling

Læs mere

Hændelsestyper og variable med definitioner. Implementeres i DPSD 1.januar 2006

Hændelsestyper og variable med definitioner. Implementeres i DPSD 1.januar 2006 Hændelsestyper og variable med definitioner. Implementeres i DPSD 1.januar 2006 1 Sundhedsstyrelsen har besluttet, at rapporter indsendt til styrelsen fra 1. januar 2006 skal være kategoriseret i henholdsvis

Læs mere

Opsamling fra Workshop om Transfusion, d. 1. sept

Opsamling fra Workshop om Transfusion, d. 1. sept Opsamling fra Workshop om Transfusion, d. 1. sept. 2014. Udarbejdet af Trine Jørgensen, Louise Grønhøj og Vibeke Kjær-Jensen Regionshuset Viborg Kvalitet og Data Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45

Læs mere

Indberetning af rituel omskæring

Indberetning af rituel omskæring BRUGERVEJLEDNING 2019 Indberetning af rituel omskæring - Foretaget uden for klinikker og sygehuse Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem Forord Dette er en brugervejledning (1. udgave),

Læs mere

Vejledning KTP Klar Til Pas

Vejledning KTP Klar Til Pas Vejledning KTP Klar Til Pas KTP i PAS (AM,KTP) er en oversigt over alle bookede procedurer, som er klar til videre registrering i PAS. KTP kaldes også KTP-listen. KTP har særligt været anvendt af de billeddiagnostiske

Læs mere

Tilsyn og Sundheds-it. Overlæge Lena Graversen Sundhedsstyrelsen Nordisk Tilsynskonference, Tromsø 2011

Tilsyn og Sundheds-it. Overlæge Lena Graversen Sundhedsstyrelsen Nordisk Tilsynskonference, Tromsø 2011 Tilsyn og Sundheds-it Overlæge Lena Graversen Sundhedsstyrelsen Nordisk Tilsynskonference, Tromsø 2011 Sundheds-it Medicineringssystemer fx EPM FMK- fælles medicinkort EPJ-elektronisk patientjournal Prøve-svarssystemer,

Læs mere

Årsrapport Generelt om UTH i Speciallægepraksis. - UTH i Speciallægepraksis

Årsrapport Generelt om UTH i Speciallægepraksis. - UTH i Speciallægepraksis Regionshuset Viborg Nære Sundhedstilbud Årsrapport 2015 - UTH i Speciallægepraksis Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Der er i 2015 rapporteret 57 utilsigtede

Læs mere

Vejledning til tilsynsledere vedr. brug af pc

Vejledning til tilsynsledere vedr. brug af pc Vejledning til tilsynsledere vedr. brug af pc Indhold 1. Sådan logger du på den pc du har fået udleveret... 1 2. Sådan logger du på det trådløse netværk... 1 3. Sådan logger du på Digital eksamen med WAYF...

Læs mere

Efter log ind: ex print screen:

Efter log ind: ex print screen: Hvilken information og kommunikation tilbyder Personlig Online patientbog? Det giver siderne her svar på vha. eksempler på print screen skærmbilleder. Personlig Online patientbog via Log Ind Personlige

Læs mere

Bilag 1: Handleplaner for Sygeplejen i CSO Egedal Kommune

Bilag 1: Handleplaner for Sygeplejen i CSO Egedal Kommune Bilag 1: Handleplaner for Sygeplejen i CSO Egedal Kommune 2017 2018. Målepunkt Fund Indsats Ansvarlig/ Tidsplan Patientforløb og journalføring: Opfølgning 1.b. Instruks om sundhedsfaglig dokumentation.

Læs mere

INSTRUKS FOR REGISTRERING OG STATUSSKIFT, BLOD. Dansk Reuma Biobank

INSTRUKS FOR REGISTRERING OG STATUSSKIFT, BLOD. Dansk Reuma Biobank Instruks for registrering og statusskift, blod Formål At registrere blodfraktioner i registreringsmodulet tilhørende Regionernes Biobank (A: Daglig indregistrering af blod/blodmaterialer), samt at skifte

Læs mere

Resumé Beskriver hvornår og hvordan der foretages patientidentifikation, herunder brug af patientarmbånd.

Resumé Beskriver hvornår og hvordan der foretages patientidentifikation, herunder brug af patientarmbånd. Faglig høring LEDELSESGODKENDELSE Dato: 08.02. 2013 Titel Patientidentifikation, regional retningslinje Tekstforfatter Peter Barner-Rasmussen Hans Henrik Bøttger Jeanette Finderup Solveig Gram Fagligt

Læs mere

Brugermanual. Byggeweb Capture Entreprenør 7.38

Brugermanual. Byggeweb Capture Entreprenør 7.38 Brugermanual Byggeweb Capture Entreprenør 7.38 Indholdsfortegnelse Byggeweb Capture... 5 Indledning... 5 Hvad er Byggeweb Capture... 5 Principper... 6 Opbygning... 7 Projektinfo - Entreprenør... 7 Opsummering

Læs mere

Dokumentation af eksterne ydelser i anæstesi og opvågning

Dokumentation af eksterne ydelser i anæstesi og opvågning Dokumentation af eksterne ydelser i anæstesi og opvågning Eksterne ydelser i anæstesi og opvågning... 2 Eksterne ydelser der planlægges af anæstesien... 2 Planlægning af eksterne ydelser... 3 Tjek patienten

Læs mere

Sundhedsstyrelsens standarder for plejehjemstilsyn

Sundhedsstyrelsens standarder for plejehjemstilsyn Sundhedsstyrelsens standarder for plejehjemstilsyn Formålet med embedslægernes tilsyn med plejehjem er at medvirke til at sikre den sundhedsfaglige indsats over for de svage ældre i plejehjem. For at opnå

Læs mere

Temadag for ledere i primærsektoren

Temadag for ledere i primærsektoren Temadag for ledere i primærsektoren Tilsynsenhedens forventninger til ledere i primærsektoren Helle Lerche Nordlund Embedslægeinstitutionen Øst og Tilsyn Styrelsen for Patientsikkerhed Læringsenheden Tilsynsenheden

Læs mere

Hospitalsenheden Vest. Rapport. Patientsikkerhedsrunde

Hospitalsenheden Vest. Rapport. Patientsikkerhedsrunde Hospitalsenheden Vest Rapport Patientsikkerhedsrunde Onkologisk Afdeling Regionshospitalet Herning Den 10. november 2008 Indhold Side Sammenfatning 2 Generelt om patientsikkerhed i Onkologisk afdeling

Læs mere

Login og introduktion til SEI2

Login og introduktion til SEI2 BRUGERVEJLEDNING 2019 Login og introduktion til SEI2 Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem Forord Dette er en brugermanual (1. udgave), der teknisk beskriver, hvordan man logger på Sundhedsdatastyrelsens

Læs mere

Regional vejledning om håndtering af patienter med dosispakket medicin ved indlæggelse og udskrivning.

Regional vejledning om håndtering af patienter med dosispakket medicin ved indlæggelse og udskrivning. Regional vejledning om håndtering af patienter med dosispakket medicin ved indlæggelse og udskrivning. Baggrund Det fremgår af medicinafsnittet i den gældende sundhedsaftale, at der i de lokale samordningsfora

Læs mere

Samarbejdsmodellen INDFLYTNING I PLEJEBOLIG. Hvad er begivenheden Plejepersonalet Lægen

Samarbejdsmodellen INDFLYTNING I PLEJEBOLIG. Hvad er begivenheden Plejepersonalet Lægen Samarbejdsmodellen INDFLYTNING I PLEJEBOLIG Beboer indflytter fra eget hjem, midlertidig plads, hospital eller anden kommune 1) Beboer spørges, om der ønskes skift af læge til plejecentrets fast tilknyttede

Læs mere

SYGEPLEJERSKEUDDAELSE ODESE & SVEDBORG

SYGEPLEJERSKEUDDAELSE ODESE & SVEDBORG SYGEPLEJERSKEUDDAELSE ODESE & SVEDBORG Retningslinjer for sygeplejestuderendes medvirken ved medicinhåndtering Indhold 1.0 Indledning... 3 2.0 Ansvarsfordeling i klinikken... 4 3.0 Delegering af medicingivning...

Læs mere

Status-rapport Opsætningskontrol ved transfusion af blodkomponenter 2018

Status-rapport Opsætningskontrol ved transfusion af blodkomponenter 2018 Formål: På baggrund af resultater fra flere projekter på monitorering af elektronisk opsætningskontrol ved transfusion af blodkomponenter, se bilag 1, er der på det regionale transfusionsråd taget beslutning

Læs mere

Kom godt i gang... 2 Introduktion til den nye FMK- fane... 3 Opret ny medicin... 9

Kom godt i gang... 2 Introduktion til den nye FMK- fane... 3 Opret ny medicin... 9 FMK vejledning 1. Kom godt i gang... 2 2. Introduktion til den nye FMK- fane... 3 Rettigheder i FMK... 4 Genvejstaster... 4 Højrekliksmenuer... 5 Præparatvælgeren... 7 3. Opret ny medicin... 9 Dosering...

Læs mere

Susanne Holst Ravn. 01 Ledelse, kvalitet og drift Vurdering af indikatorer og begrundelser

Susanne Holst Ravn. 01 Ledelse, kvalitet og drift Vurdering af indikatorer og begrundelser Susanne Holst Ravn Ekstern survey Start dato: 24-10-2016 Slut dato: 24-10-2016 Standardsæt for Praktiserende speciallæger Standardversion 1 Standardudgave 1 Surveyteamets sammenfattende konklusion: Klinikken

Læs mere

DIGITALE REFUSIONSSEDLER

DIGITALE REFUSIONSSEDLER DIGITALE REFUSIONSSEDLER Der er to måder at udfylde refusionssedler på din smartphone eller tablet: Guide 1: Til dig, der vil udfylde refusionssedler på den nemme måde! Guide 2: Til dig, der vil udfylde

Læs mere

Tre-trins-raket: sikring af nedre luftvejssekret. Anne Dalgaard, Akutmodtagelsen & Akutklinikken Team: Herlev og Gentofte Hospital

Tre-trins-raket: sikring af nedre luftvejssekret. Anne Dalgaard, Akutmodtagelsen & Akutklinikken Team: Herlev og Gentofte Hospital Tre-trins-raket: sikring af nedre luftvejssekret Anne Dalgaard, Akutmodtagelsen & Akutklinikken Team: Herlev og Gentofte Hospital IGANGVÆRENDE PROJEKT: NEDRE LUFTVEJSSEKRET Problem: Kun ca. 50% af patienter

Læs mere

Indberetning af tvang ved somatisk behandling af varigt inhabile

Indberetning af tvang ved somatisk behandling af varigt inhabile ersttt BRUGERVEJLEDNING 2019 Indberetning af tvang ved somatisk behandling af varigt inhabile Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem Forord Dette er en brugermanual (1. udgave), der teknisk

Læs mere

2. februar Orientering om ibrugtagning af Sundhedsplatformen i Region Sjælland

2. februar Orientering om ibrugtagning af Sundhedsplatformen i Region Sjælland 2. februar 2018 Orientering om ibrugtagning af Sundhedsplatformen i Region Sjælland Driftssikkerhed Tilgængelighed 100% (EPIC SLA >99,8%) Hypercare 14 dage Daglige møder mellem sygehusledelserne, Koncern-IT,

Læs mere

Kræftpakkeforløb. Kirurgisk afdeling Roskilde - Køge

Kræftpakkeforløb. Kirurgisk afdeling Roskilde - Køge Kræftpakkeforløb Kirurgisk afdeling Roskilde - Køge Kræftpakker Kirurgisk Afdeling Kræft i bugspytkirtlen Kræft i galdegang Kræft i spiserør,mavemund og mavesæk Primær leverkræft Kræft i tyk-og endetarm

Læs mere

Dokumentation i EPJ - Clinical Suite

Dokumentation i EPJ - Clinical Suite Dokumentation i EPJ - Clinical Suite Formål TeleCare Nord Sikre at dokumentationen ved patienter i TeleCare Nord er ensartet, samlet og lettes muligt kan genfindes på tværs af involverede hospitaler. Vigtigt

Læs mere

Martin Poulsen. 01 Ledelse, kvalitet og drift Vurdering af indikatorer og begrundelser

Martin Poulsen. 01 Ledelse, kvalitet og drift Vurdering af indikatorer og begrundelser Martin Poulsen Ekstern survey Start dato: 14-09-2016 Slut dato: 14-09-2016 Standardsæt for Praktiserende speciallæger Standardversion 1 Standardudgave 1 Surveyteamets sammenfattende konklusion: Praksis

Læs mere

PKOs kvalitative audit af henvisninger og epikriser 2012

PKOs kvalitative audit af henvisninger og epikriser 2012 Anbefalinger på basis af PKOs audit 2012 Ved akutte indlæggelser bør den elektroniske henvisning så vidt muligt sendes samtidig med, at der henvises telefonisk. Benyt markeringen Akut i den elektroniske

Læs mere

PRINT AF BREVE FRA COSMIC via DIPO Revideret JHF

PRINT AF BREVE FRA COSMIC via DIPO Revideret JHF PRINT AF BREVE FRA COSMIC via DIPO Revideret 20-02-17 JHF Indkaldelsesbreve, udeblivelse og andre breve SKAL sendes via COSMIC til DIPO. Gå i kalenderen, find pt. og bookingen. (husk pt. skal være aktiv

Læs mere

HANDLEKORT Medicinsk Nødkald 1:

HANDLEKORT Medicinsk Nødkald 1: HANDLEKORT Medicinsk Nødkald 1: Anæstesisygeplejerske-1 Anæstesisygeplejerske-2 Bioanalytiker-1 Falck FAM-sygeplejerske -1 FAM-sygeplejerske-2 FAM-sygeplejerske-3 FAM-læge (Medicinsk læge-1) FAM-tovholder

Læs mere

Kontaktpersoner. Indhold

Kontaktpersoner. Indhold Kontaktpersoner Alle, der skal have adgang til lederportalen, skal oprettes som kontaktpersoner. Dvs. ledere, institutledere og andre, der skal have adgang til at logge ind på lederportalen og tilgå relevante

Læs mere

% & &' & #(!! )! * (+!,-. )/ &' +0 &#-)! 3 &-) )! 3 &&-)) ) 2 2)3 &4!!!! ) + &/-)! ) # 4-! + * 4#' +)+! +4 ' 6!! )7/ '' / ' / '# ) 6879 ' 9

% & &' & #(!! )! * (+!,-. )/ &' +0 &#-)! 3 &-) )! 3 &&-)) ) 2 2)3 &4!!!! ) + &/-)! ) # 4-! + * 4#' +)+! +4 ' 6!! )7/ '' / ' / '# ) 6879 ' 9 !" #$ % & &' & #(!! )! * (+!,-. )/ &' +0 &-) "0 &122 0 &#-)! 3 &-) )! 3 &&-)) ) 2 2)3 &*-)) ) &4!!!! ) + &/-)! ) # &#5 "# 4-! + * 4(+!)* 4#' +)+! +4 ' 6!! )7/ '' / ' / '# ) 6879 ' 9 '&:!0 '*$!0 '4$!!0

Læs mere

Sådan udfylder du ansøgningsskemaet

Sådan udfylder du ansøgningsskemaet Sådan udfylder du ansøgningsskemaet I det følgende finder du en vejledning i at udfylde ansøgningsskemaet, når du søger om optagelse på Eftervidereuddannelser på Syddansk Universitet 01-03-2015 1 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Øjenlægen.nu, Bydammen 1 E,1., 2750 Ballerup. 01 Ledelse, kvalitet og drift

Øjenlægen.nu, Bydammen 1 E,1., 2750 Ballerup. 01 Ledelse, kvalitet og drift Øjenlægen.nu, Bydammen 1 E,1., 2750 Ballerup Ekstern survey Start dato: 04-05-2018 Slut dato: 04-05-2018 Standardsæt for Praktiserende speciallæger Standardversion 1 Standardudgave 1 Surveyteamets sammenfattende

Læs mere

Klaus Kølendorf. 01 Ledelse, kvalitet og drift. 02 Anvendelse af retningsgivende dokumenter vedrørende diagnostik og behandling

Klaus Kølendorf. 01 Ledelse, kvalitet og drift. 02 Anvendelse af retningsgivende dokumenter vedrørende diagnostik og behandling Klaus Kølendorf Ekstern survey Start dato: 19-09-2017 Slut dato: 19-09-2017 Standardsæt for Praktiserende speciallæger Standardversion 1 Standardudgave 1 Surveyteamets sammenfattende konklusion Deltids

Læs mere

Vejledning til dyb integration til Mikrobiologi.

Vejledning til dyb integration til Mikrobiologi. Vejledning til dyb integration til Mikrobiologi. MidtEPJ Test og Support, EPJ-Produkter Adgang til mikrobiologi foregår via Rekvisition/svar, der er kommet en ny fane som hedder Mikrobiologi. Side 1 af

Læs mere

Team træning i Danmark

Team træning i Danmark Team træning i Danmark Betydning for traume- og akutbehandlingen BEST netværksmøde, Bergen 12. november 2012 Ole Mølgaard Ledende overlæge Fælles AKUT Afdeling Traumecenterleder Akutcenteret Fælles AKUT

Læs mere

Installations og brugermanual for ios - brugere af Akutudkald.

Installations og brugermanual for ios - brugere af Akutudkald. Installations og brugermanual for ios - brugere af Akutudkald. Trin for trin vejledning til installation af akutudkald app på ios modeller fra App Store. Der kan være mindre afvigelser alt efter, hvilken

Læs mere

Afstem og synkroniser mellem FMK og SP

Afstem og synkroniser mellem FMK og SP Afstem og synkroniser mellem FMK og SP 1. Ambulante forløb: Vælg Plan. (I det indlagte Vælg Vis journal ) Følgende skærmbilleder gælder for ambulante (for indlagte, gå til punkt 75 (yes: syv fem ;-) )

Læs mere

Vejledningsmateriale SIDIS

Vejledningsmateriale SIDIS Vejledningsmateriale SIDIS Udarbejdet til Kontrolinstanser April 2015 Version 2.0 Log ind i systemet Login i systemet 3pkontrol.sik.dk Undlad www i adressen! Log ind med din mailadresse og det password

Læs mere

Ansøgning om medicintilskud via FMK

Ansøgning om medicintilskud via FMK Ansøgning om medicintilskud via FMK ANSØGNING OM MEDICINTILSKUD VIA FMK...1 INDLEDNING...2 1. LOGIN...2 Angivelse af ansættelsessted... 5 Søg 6 cifre... 6 Vælg anden læge i samme organisation... 6 2. FMK-ONLINE

Læs mere

Handleplan - Embedslægens tilsyn v. Møllegården Plejecenter d. 28. juli 2014

Handleplan - Embedslægens tilsyn v. Møllegården Plejecenter d. 28. juli 2014 KONKLUSION Tilsynet har fundet fejl og mangler, som indebærer risiko for patientsikkerheden. Det var Sundhedsstyrelsens vurdering, at ledelsen og personalet arbejdede for at imødekomme Sundhedsstyrelsens

Læs mere

Blodtransfusion i sengeafsnit

Blodtransfusion i sengeafsnit Blodtransfusion i sengeafsnit Ordination af blodprodukter... 2 Bestilling af blodprodukter... 2 Find prøvesvar blodbanken blodtype og BAC-test.... 4 Start en transfusion... 6 Afslut en transfusion... 9

Læs mere

Øjenlægecenter Viborg, Tingvej 15 B,1., 8800 Viborg

Øjenlægecenter Viborg, Tingvej 15 B,1., 8800 Viborg Øjenlægecenter Viborg, Tingvej 15 B,1., 8800 Viborg Standardsæt for Praktiserende speciallæger Standardversion 1 Standardudgave 1 Gyldig fra 09-03-2018 Akkrediteringsstatus Akkrediteret Gyldig til 10-05-2021

Læs mere

1 Indledning Rekvisition af Klinisk Kemiske analyser i Darwin anvender et kald til Internet programmet WebREQ.

1 Indledning Rekvisition af Klinisk Kemiske analyser i Darwin anvender et kald til Internet programmet WebREQ. Emne Darwin version 3.21 Status Referencer til tidligere dokumenter Revision 1.1 INDHOLD 1 INDLEDNING... 1 2 INFORMATION OM WEBREQ... 2 3 OPRET REKVISITION KLINISK KEMI... 3 3.1 Felter... 3 3.2 Knapper...

Læs mere

FMK... 2 Receptfornyelser fra hjemmeplejen Godkendelse af FMK kommunikation Konfiguring af journalen... 37

FMK... 2 Receptfornyelser fra hjemmeplejen Godkendelse af FMK kommunikation Konfiguring af journalen... 37 Indholdsfortegnelse FMK... 2 Præparatvælgeren... 3 Undgå dobbeltordinationer på FMK... 4 Knapper i FMK... 4 Opret ny medicin uden genudlevering... 5 Opret ny medicin med genudlevering... 8 Opret ny medicin

Læs mere

Central PPJ - Se journal

Central PPJ - Se journal 4.2.4.a Central PPJ - Se journal Vælg faneblad Når journalen åbnes kan de forskellige faneblade ses. Der er mulighed for at læse informationer fra den præhospitale enhed: Patient Baggrund Vurdering Behandling

Læs mere

Sundhedsplatformen og Landspatientregisteret opgraderes den 2. februar 2019

Sundhedsplatformen og Landspatientregisteret opgraderes den 2. februar 2019 FAKTA-ARK EKSTERN 13.12.18 Sundhedsplatformen og Landspatientregisteret opgraderes den 2. februar 2019 Hvorfor opgraderes Sundhedsplatformen og Landspatientregisteret? I februar-marts 2019 indfører sygehusene

Læs mere

Tværsektorielt Callcenter. Et samarbejdsprojekt mellem Almen praksis, de tre kommuner i Midtklyngen og Akutafdelingen HE Midt.

Tværsektorielt Callcenter. Et samarbejdsprojekt mellem Almen praksis, de tre kommuner i Midtklyngen og Akutafdelingen HE Midt. Tværsektorielt Callcenter Et samarbejdsprojekt mellem Almen praksis, de tre kommuner i Midtklyngen og Akutafdelingen HE Midt. Tværsektorielt Callcenter 1 årigt projekt Formål: Udbrede kendskabet til de

Læs mere

Login til Digital Eksamen

Login til Digital Eksamen Login til Digital Eksamen Studiet sørger for at der er en PC du kan bruge, og at der er adgang til Internettet. Login til Digital Eksamen 1. Gå til digitaleksamen.aau.dk og vælg Log ind som tilsyn 2. Vælg

Læs mere

chvpe Side Patientsikkerhed

chvpe Side Patientsikkerhed chvpe Side 1 29-04-2014 Patientsikkerhed Kære kontaktperson. Året tema er kommunikation og dokumentation. Se hvad der egentlig gælder i forhold til sundhedsfaglig kommunikation og dokumentation på intranettet

Læs mere

Administratorvejledning. Carlog. Kørselsadministration 1

Administratorvejledning. Carlog. Kørselsadministration 1 Administratorvejledning til Carlog Kørselsadministration 1 Nu er det blevet nemmere for medarbejderne at registrere kørsel i egen bil, at godkende kørsel og at få overblik over afdelingens kørselsomfang

Læs mere

Brugervejledning AmbuFlex

Brugervejledning AmbuFlex Brugervejledning AmbuFlex En online ambulant patientjournal Understøtter fleksible patientforløb Følger patienten over sektorgrænser Integrerer patientrapporterede helbredsdata Online visning af patient-registerdata

Læs mere

Videomodulet opkald. Åbn Google Chrome uden for Citrix (på det røde skrivebord)

Videomodulet opkald. Åbn Google Chrome uden for Citrix (på det røde skrivebord) Videomodulet opkald Åbn Google Chrome uden for Citrix (på det røde skrivebord) Log ind på Remind.appinux.com med dit regionsid og din adgangskode. (Du kan lave en genvej til Remind i din bogmærkelinje

Læs mere

2.1 Forebyggelse af identitetsforveksling af patienter. Dokumentnavn: Retninglinier for patientidentifikation Dato for ikrafttrædelse: 1.

2.1 Forebyggelse af identitetsforveksling af patienter. Dokumentnavn: Retninglinier for patientidentifikation Dato for ikrafttrædelse: 1. 2.1 Forebyggelse af identitetsforveksling af patienter Dokumentnavn: Retninglinier for patientidentifikation Dato for ikrafttrædelse: 1. januar 2015 Revideres senest: 1. januar 2017 Ansvarlig for dokumentet:

Læs mere

VEJLEDNING. Vejledning til akkrediteringssite. Juni Hjælp til akkrediteringssitet

VEJLEDNING. Vejledning til akkrediteringssite. Juni Hjælp til akkrediteringssitet VEJLEDNING Vejledning til akkrediteringssite. Juni 2016 Indholdsfortegnelse 1. Sådan logger du på akkrediteringssitet side 2 2. Opbygning af akkrediteringssitet side 3 3. Arbejdet med de enkelte standarder

Læs mere

At arbejde i traumeteam. Teamlederens rolle

At arbejde i traumeteam. Teamlederens rolle At arbejde i traumeteam Teamlederens rolle Traumeteam! " # $!%! " # $ "$ Traumeteam Effekten af traumemodtagelse beror på (blandt andet) Traume Team Aktivering med differentieret respons Traume Team med

Læs mere

Gynækologisk klinik, Aabenraa

Gynækologisk klinik, Aabenraa Patientinformation Gynækologisk klinik, Aabenraa Velkommen til klinikken Vælg billede Vælg farve Kvalitet Døgnet Rundt Familiecentret Gynækologisk klinik Velkommen til Gynækologisk klinik Det er vores

Læs mere

Her gennemgås hvorledes en medarbejder opretter en afregning der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen kan bruges af alle

Her gennemgås hvorledes en medarbejder opretter en afregning der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen kan bruges af alle Her gennemgås hvorledes en medarbejder opretter en afregning der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen kan bruges af alle Log på systemet RejsUd er et modul i samme system som

Læs mere

Velkommen til. ortopædkirurgisk afdeling O

Velkommen til. ortopædkirurgisk afdeling O Velkommen til ortopædkirurgisk afdeling O Team am: Dine kon onta ktpersoner er: Velkommen til ortopædkirurgisk afdeling O Afdeling O er en ortopædkirurgisk afdeling, som primært modtager patienter i akutte

Læs mere