Konflikthåndtering og kommunikation. Lær at tackle konflikter konstruk1vt, inden de når at skabe ineffek/vitet, stress eller tab af arbejdsglæde.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Konflikthåndtering og kommunikation. Lær at tackle konflikter konstruk1vt, inden de når at skabe ineffek/vitet, stress eller tab af arbejdsglæde."

Transkript

1 Konflikthåndtering og kommunikation Lær at tackle konflikter konstruk1t, inden de når at skabe ineffek/itet, stress eller tab af arbejdsglæde.

2 Det er helt utroligt, hordan alle AROS underisere formår at sæ<e sig ind i andre irksomheder og medarbejderes udfordringer. De Alpasser deres underisning Al lige præcis ores beho. - Louise Bruun Christensen

3 Få alt, had du skal bruge På de6e kursus får du... ü forståelse for konfliktens grundlæggende æsen horfor opstår den ü metoder, der gier dig både psykologiske og prak/ske /lgange /l konfliktløsning ü personlig gennemslagskrad i konfliktsitua/onen ü mod og ener /l at konfrontere konflikten ü indføring i respekeuld og asser/ kommunika/on ü fokus på anerkendelse som ærktøj /l at løse konflikten ü indsigt i konfliktens ubeidste aspekt det sagte s. det usagte, kropssprog m. ü fokus på interak/onen mellem interesser, empa/ og standpunkter i konflikten. Og så får du ikke mindst: iden om dit eget konfliktmønster. Vi ser på de andres adfærd, men også på dig had er dit konfliktmønster, hilken rolle tager du i konflikten? Det er nemlig lejest at håndtere konflikten konstruk/t, his du kender dit eget udgangspunkt.

4 Du il møde en af ores passionerede underisere Vores underisere er selsagt faglige eksperter med et godt renommé inden for deres faglige felt. Men de er også passionerede! De brænder for deres faglighed, og de brænder for at gie den idere. Det il du kunne mærke på kurset. Birgi6e er erherspsykolog og en erfaren underiser, procesguide og superisor. Hun er ekspert i arbejdsliets psykologi og arbejder fortrinsist med lederudikling, procesledelse og personlig udikling. Hun har gennem mange år arbejdet både som intern og ekstern konsulent i både offentlige og priate organisa/oner. Omdrejningspunktet for BirgiJes underisning er al/d mødet mellem egne prak/ske erfaringer og releante og anendelige teorier og metoder.

5 Sådan ser dagene ud Dagene byder på en kombina1on af underisning og øelser, hor du sel får mulighed for at prøe kræ<er med ærktøjerne. Der er maks. 12 deltagere på holdet, så der er god /d /l personlig feedback. Programmet indeholder en fleksibel 1dsplan, så der er mulighed for at 1lreAelægge dagene 1l deltagernes specifikke udfordringer. Dag 1 Egne erfaringer med konflikter had har skabt dit mind-set? KonflikJyper had blier i hyppigt uenige om? Kan du få det sagt? Træning i korrigerende feedback Konfliktens anatomi fra sten i skoen /l eloksen konflikt Had optrapper, og had nedtrapper konflikten? Når følelserne kidnapper fornuden - had sker der i hjernen? Alle har deres gode grunde det gælder om at få øje på dem Vær personlig i din kommunika/on og bli på egen boldbane. Dag 2 S/kker du hoedet i busken? Kend dit eget konfliktmønster Hilken rolle tager du på dig? Forskellige posi/oner i konflikten Konflikthåndtering i praksis reparer rela/onen først At tale de gode inten/oner frem brug din spørgeteknik Kast anker - få styr på dig sel, inden du konfronterer andre Modstand mod forandring forstå den og håndter den Løs konflikterne i tide ær anerkendende og ligefrem.

6 Lær at tackle og håndtere konflikter Dig, de andre og konflikten Kurset gier dig en bred ide af kompetencer, som du kan trække på i frem/dige konfliktsitua/oner. Vi ser blandt andet på forskellige konflikjyper, konfliktens anatomi og konstruk/ feedback. Vi ser på de andres adfærd, men også på dig had er dit konfliktmønster, hilken rolle tager du i konflikten? Det er nemlig lejest at håndtere konflikten konstruk/t, his du kender dit eget udgangspunkt. Bli ekspert i konflikter og skab trisel og resultater! Man kan ikke bare få konflikter /l at uddø helt og holdent de er en naturlig del af et dynamisk arbejdsmiljø. Men man kan gøre rig/g meget for at minimere antallet af dem og gøre dem, der fak/sk opstår, lejere at tackle. På kurset får du en solid ærktøjskasse, som du kan bruge /l at forebygge og løse konflikter, så du kan ære med /l at skabe et konstruk/t arbejdsmiljø, trisel og bedre resultater på arbejdspladsen.

7 Dit udby6e af kurset Du blier bedre /l at blie hørt, men også bedre /l at forstå modparten. På den måde har du de to ig/gste redskaber /l at løse en konflikt - og når man ed, at der er en løsning, får man også mere mod på at konfrontere konflikten, fremfor at udskyde den hele /den. Du lærer dig sel og din rolle i konflikten at kende. Når du er beidst om dine egne mønstre i en konflikt, har du bedre kontrol oer, hordan den skal gribes an, når du står i den. Du går altså ind i konflikten med et fordelag/gt oerblik oer situa/onen. Konflikthåndtering er en kompetence der kan bruges alle steder, ikke kun på arbejdspladsen. Familieliet, parforholdet, ja sel om morgenen i metroen - konflikter kan opstå alle steder og mellem alle typer mennesker, så det er ærd at ide, hordan man skal gribe dem an.

8 Din arbejdsgiers udby6e En medarbejder der forstår at sige sin mening uden at `endtliggøre modparten er guld ærd. Du il kunne bidrage med ret æsentligt know-how /l både din arbejdsgier og kollegaer, som kan få jer ud af enher konflikt både med hinanden men også især med kunder. Der er ikke noget, der sænker effek/iteten som konflikter mellem medarbejdere. His I lærer at komme gennem konflikterne som de opstår, og måske endda blie klogere af dem, il det uden til gie både bedre arbejdsprocesser og slutresultater. KonflikErie medarbejdere er gladere medarbejdere. Man skal aldrig underurdere, had et godt arbejdsmiljø kan hae af effekt på sygefraær og arbejdsmoral. Konflikthåndtering af et af de essen/elle redskaber /l at forbedre arbejdsmiljøet.

9 Du får gratis adgang til Din Læringsbank Som deltager på kurset får du automa/sk adgang /l ores læringsuniers Din læringsbank. Vi har fyldt læringsbanken med de ig/gste pointer fra kurset og også en nøje udalgt samling ekstramateriale. Det er fra os /l dig, så du kan holde dig skarp længe eder kurset.

10 Had koster en plads på det åbne kursus? og had får du for pengene? Tag dine kolleger med på kurset og spar alle 15 %! Prisen er kr. ekskl. moms og inkluderer: ü ü ü ü ü ü ü To hele kursusdage fra kl E-kursus: Få det maksimale ud af dit kursus Tilpasning /l dig og dine beho Kursusmateriale Fuld forplejning under kurset Diplom Maksimalt 12 deltagere på hert hold. Se datoer, og 1lmeld dig lige her: Konflikthåndtering og kommunika/on Interesseret i et kursus hos jer? Se næste side...

11 Underiseren kan også komme til jer! I stedet for at deltage på et åbent kursus hos os, kan I få underiseren ud /l jer sel. Her il i skræddersy et kursus eller kursusforløb /l jeres specifikke beho, forudsætninger og situa/on. Lad os tage en indledende snak om mulighederne! Ring /l uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf Eller send en mail /l info@arosbusinessacademy.dk. Gør som disse irksomheder (og mange andre):

12 Du får også et gratis e-kursus om effekti læring! Som kursist hos os får du adgang /l ores lille e-kursus med /ps /l, hordan du maksimerer udbyjet af dit kursus. Og ores gode råd er du selfølgelig elkommen /l at bruge /l alle andre kurser, du skal på fremoer.

13 Mange andre har deltaget på dette kursus - her har du et lille udpluk af udtalelserne GigEoreningen, Ane<e Frederiksen Det faglige nieau på kurset ar perfekt ramt for os alle, og i ar ikke så mange på holdet, hilket ga mulighed for en masse personlig feedback. Jeg tager mine ærktøjer i brug jo før jo bedre. Marel, Pernille Lund Sko " Rig/g godt kursus. Jeg har fået gode ærktøjer med hjem, som jeg kan bruge her eneste dag /l den gode kommunika/on, forebyggelse af konflikter og håndteringen af dem. Jeg har fået indblik i mine egne handlemønstre, og fundet et beho for at forstå andres. Jeg håber, at kurset il gie mig et endnu bedre samarbejde med mine kolleger i en herdag fyldt med forandringer og arbejdspres. DTU, Marie Gissel Barfoed Kaliteten ar helt i top. Jeg er bleet i stand /l at se en situa/on fra flere inkler, og jeg kan nu tage bedre ansar for at ændre uønskede situa/oner. Jeg er også bleet bedre /l at sige /ngene direkte på en konstruk/ måde.

14 Vil du gå hele ejen? Så hjælper i dig på ej! ig lpe d u æ j h d ne il ger urser, his i V? k ejen t af disse e l e gå h på é Vil du gie 50 % kursus: e t ed a er dig dej ld røse e n /lme t g særli r o f g in ik ciliter /onstekn a F ta 1. æsen ræning entar r P m m t. o e 2 k temm rie i 50 %. S k s g. 3 in lmeld abajen på andre / n i d r ed al ed skal hae bineres m k s u D at du ikke kom, t e t l n fe en ka J a b Ra er. rabaj

Assertiv kommunikation. Få en klarere kommunika.on, der sam)dig er posi)v, effek1uld og anerkendende.

Assertiv kommunikation. Få en klarere kommunika.on, der sam)dig er posi)v, effek1uld og anerkendende. Assertiv kommunikation Få en klarere kommunika.on, der sam)dig er posi)v, effek1uld og anerkendende. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sæ

Læs mere

slut med at spilde,d på ufrugtbare møder og workshops

slut med at spilde,d på ufrugtbare møder og workshops Facilitering Nu er det slut med at spilde,d på ufrugtbare møder og workshops. På de+e kursus lærer du at bestyre møder med effek6vitet, samarbejde og mærkbare resultater for øje Det er helt utroligt, hvordan

Læs mere

Personlig udvikling og positiv psykologi

Personlig udvikling og positiv psykologi Personlig udvikling og positiv psykologi Få selvindsigt -l at kunne tage kontrol over dig selv og dine omgivelser, og du vil få modet -l at udny7e dine muligheder Det er helt utroligt, hvordan alle AROS

Læs mere

Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog.

Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog. Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i andre virksomheder

Læs mere

Medietræning sådan tackler du pressen!

Medietræning sådan tackler du pressen! Medietræning sådan tackler du pressen! Ved du, hvordan du skal udtale dig 3l medierne? På de8e kursus lærer du alt om de forskellige spilleregler, der gælder i medierne. Det er helt utroligt, hvordan alle

Læs mere

Forandringsledelse og forandringskommunikation

Forandringsledelse og forandringskommunikation Forandringsledelse og forandringskommunikation Kom sikkert igennem alle forandringens faser! Du får værktøjerne /l at fuldføre forandringsprocesser i din organisa/on gennem prak/ske øvelser og solid teore/sk

Læs mere

Digital Markedsføring. Bliv Digital Marke/ng Prac//oner og få nogle af *dens mest værdifulde og e4erspurgte kompetencer.

Digital Markedsføring. Bliv Digital Marke/ng Prac//oner og få nogle af *dens mest værdifulde og e4erspurgte kompetencer. Digital Markedsføring Bliv Digital Marke/ng Prac//oner og få nogle af *dens mest værdifulde og e4erspurgte kompetencer. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sæ

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft. Få personlig sparring på hele pakken: kropsprog, stemmeføring, troværdighed, struktur og auten6citet!

Præsentationsteknik med gennemslagskraft. Få personlig sparring på hele pakken: kropsprog, stemmeføring, troværdighed, struktur og auten6citet! Præsentationsteknik med gennemslagskraft Få personlig sparring på hele pakken: kropsprog, stemmeføring, troværdighed, struktur og auten6citet! Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

Skriv gode artikler (lynkursus i journalistik)

Skriv gode artikler (lynkursus i journalistik) Skriv gode artikler (lynkursus i journalistik) På de&e kursus lærer du, hvordan du med en række kneb kan fange og fastholde din læser og fortælle lige præcis den historie, du gerne vil. Det er helt utroligt,

Læs mere

Positiv psykologi. Få selvindsigt -l at kunne tage kontrol over dig selv og dine omgivelser, og du vil få modet -l at udny7e dine muligheder

Positiv psykologi. Få selvindsigt -l at kunne tage kontrol over dig selv og dine omgivelser, og du vil få modet -l at udny7e dine muligheder Positiv psykologi Få selvindsigt -l at kunne tage kontrol over dig selv og dine omgivelser, og du vil få modet -l at udny7e dine muligheder Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at

Læs mere

Udryd kedelige PowerPoint-slideshows! Et kursus om, hvor godt det kan gøres.

Udryd kedelige PowerPoint-slideshows! Et kursus om, hvor godt det kan gøres. Udryd kedelige PowerPoint-slideshows! Et kursus om, hvor godt det kan gøres. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sæ

Læs mere

Dette kursus hjælper dig til at skrive kvivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige.

Dette kursus hjælper dig til at skrive kvivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige. Dette kursus hjælper dig til at skrive kvivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i

Læs mere

Skriv bedre tekster. Dette kursus hjælper dig til at skrive knivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige.

Skriv bedre tekster. Dette kursus hjælper dig til at skrive knivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige. Skriv bedre tekster Dette kursus hjælper dig til at skrive knivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

Få din weekend tilbage med vores knivskarpe kursus i personlig planlægning, som giver dig styr på din tid og bedre workflow en gang for alle!

Få din weekend tilbage med vores knivskarpe kursus i personlig planlægning, som giver dig styr på din tid og bedre workflow en gang for alle! Få din weekend tilbage med vores knivskarpe kursus i personlig planlægning, som giver dig styr på din tid og bedre workflow en gang for alle! Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

Soloforløb: Præsentation og kommunikation

Soloforløb: Præsentation og kommunikation Soloforløb: Præsentation og kommunikation Mærk hvordan soloundervisning styrker dine kompetencer og gør det muligt for dig at komme helt ud over rampen! Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere

Læs mere

Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY

Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere

Læs mere

Dette kursus hjælper dig til at strukturere og effektivisere dine sætninger, så du får styr på kommaerne og alle de andre tegn én gang for alle!

Dette kursus hjælper dig til at strukturere og effektivisere dine sætninger, så du får styr på kommaerne og alle de andre tegn én gang for alle! Dette kursus hjælper dig til at strukturere og effektivisere dine sætninger, så du får styr på kommaerne og alle de andre tegn én gang for alle! Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

Proceslederuddannelsen. Bliv professionel proceskonsulent og mærk suset, når du får processer og mål til at gå op i en højere enhed.

Proceslederuddannelsen. Bliv professionel proceskonsulent og mærk suset, når du får processer og mål til at gå op i en højere enhed. Proceslederuddannelsen Bliv professionel proceskonsulent og mærk suset, når du får processer og mål til at gå op i en højere enhed. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig

Læs mere

Dette kursus er for dig, der en gang for alle vil mestre grammatikken og have styr på de sproglige faldgruber.

Dette kursus er for dig, der en gang for alle vil mestre grammatikken og have styr på de sproglige faldgruber. Dette kursus er for dig, der en gang for alle vil mestre grammatikken og have styr på de sproglige faldgruber. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i andre virksomheder

Læs mere

Rela%onsprofessionel. -!l dig som gerne vil være stormester i at skabe rela!oner

Rela%onsprofessionel. -!l dig som gerne vil være stormester i at skabe rela!oner Rela%onsprofessionel -!l dig som gerne vil være stormester i at skabe rela!oner UDDANNELSEN SOM RELATIONSPROFESSIONEL ER DET NOGET FOR DIG? Det er det, hvis du kan svare JA %l nedenstående spørgsmål: Vil

Læs mere

Velkommen i koldbøtten

Velkommen i koldbøtten Velkommen i koldbøtten Vi sætter en stor ære i at ære med til at uddanne nye pædagoger og i håber at du il få meget med dig herfra, ligesom i også håber, at du kan gie os meget. Vi opfordrer dig til at

Læs mere

Ledelse for projektledere

Ledelse for projektledere Ledelse for projektledere Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

TRIVSELS PILOT UDDANNELSEN ER DET NOGET FOR DIG?

TRIVSELS PILOT UDDANNELSEN ER DET NOGET FOR DIG? Trivsels Pilot - #l dig der gerne vil være stormester i at skabe trivsel og arbejdslyst, så det effek#ve samarbejde, produk#viteten, og fastholdelsen af de gode medarbejdere er i top TRIVSELS PILOT UDDANNELSEN

Læs mere

RØDDING BØRNEHAVE GRANKOGLEN

RØDDING BØRNEHAVE GRANKOGLEN RØDDING BØRNEHAVE GRANKOGLEN Indholdsfortegnelse Foraltningens forord Side 3 Årsberetning Side 4 Data Side 5 Status på egne indsatsområder Side 7 Temaer 2012-2015 Side 8 Indsatsområder fremadrettet Side

Læs mere

11:30-12:30 Oplæg om det interpersonelle klasserum, v. dr. Tim Maindhard, Utrecht Universitet.

11:30-12:30 Oplæg om det interpersonelle klasserum, v. dr. Tim Maindhard, Utrecht Universitet. Dagens program 9:00-10:00 Ankomst, registrering og kaffe 10:00-11:20 Velkomst ed V. Projektleder Henrik Nee, rektor ed Skie Handelsgymnasium. Oplæg med resultater fra -projektet,. forskerteamet: Lea Lund

Læs mere

Konflikthåndtering fra kaos til kontrol

Konflikthåndtering fra kaos til kontrol Konflikthåndtering fra kaos til kontrol Konflikthåndtering fra kaos til kontrol Få værktøjerne til effektivt at forebygge og løse konflikter med konceptet Have A Nice Conflict Få værktøjer til effektiv

Læs mere

Den Intensive Projektlederuddannelse

Den Intensive Projektlederuddannelse Den Intensive Projektlederuddannelse Nu kan du blive en knivskarp projektleder på 6 intensive dage! Vi har skruet et program sammen, hvor du får alle de bedste værktøjer >l at STYRE og LEDE dine projekter

Læs mere

En samtaleguide for frafaldstruede elever. Frederikshavn Handelsskole HG Kirkegade 9 9900 Frederikshavn

En samtaleguide for frafaldstruede elever. Frederikshavn Handelsskole HG Kirkegade 9 9900 Frederikshavn En samtaleguide for frafaldstruede eleer På ej - Introduktion Had Eleen forklarer had han/hun opleer som problemet, og hilke forentninger eleen har til samtaleforløbet Det afklares hordan mentor og ele

Læs mere

PORTFOLIO BAR CAFÉ TAKE AWAY. Thore Rytter Klitgaard. for - grafisk arbejde: Hr. Høyer (s. 2) Illustrationer, logoer & tryksager (s.

PORTFOLIO BAR CAFÉ TAKE AWAY. Thore Rytter Klitgaard. for - grafisk arbejde: Hr. Høyer (s. 2) Illustrationer, logoer & tryksager (s. PORTFOLIO for - grafisk arbejde: Hr. Høyer (s. 2) Illustrationer, logoer & tryksager (s. 3) - projekter fra Prisme Arkitekter, Tormey Hogan Architects & Arkitektskolen Aarhus (s. 4-5) BAR CAFÉ TAKE AWAY

Læs mere

VIRKSOMHEDERS SOCIALE ENGAGEMENT ÅRBOG 2005 SAMMENFATNING 05:14. Maja Rosenstock

VIRKSOMHEDERS SOCIALE ENGAGEMENT ÅRBOG 2005 SAMMENFATNING 05:14. Maja Rosenstock 05:14 Maja Rosenstock VIRKSOMHEDERS SOCIALE ENGAGEMENT ÅRBOG 2005 SAMMENFATNING 05:14 VIRKSOMHEDERS SOCIALE ENGAGEMENT ÅRBOG 2005 SAMMENFATNING Maja Rosenstock KØBENHAVN 2005 SOCIALFORSKNINGSINSTITUTTET

Læs mere

Konflikthåndtering forebyg og løs konflikter effektivt

Konflikthåndtering forebyg og løs konflikter effektivt Konflikthåndtering forebyg og løs konflikter effektivt Få værktøjerne til effektivt at forebygge og løse konflikter med konceptet Have A Nice Conflict Få værktøjer til effektiv konflikthåndtering Enhver

Læs mere

Proces Pilot. - #l dig der gerne vil være stormester i at lede mennesker i processer

Proces Pilot. - #l dig der gerne vil være stormester i at lede mennesker i processer Proces Pilot - #l dig der gerne vil være stormester i at lede mennesker i processer PROCES PILOT UDDANNELSEN ER DET NOGET FOR DIG? Det er det, hvis du kan svare JA 7l nedenstående spørgsmål: Vil du gerne

Læs mere

SOCIAL ARV SAMMENFATNING :10 SOCIAL ARV SAMMENFATNING :10. Niels Ploug

SOCIAL ARV SAMMENFATNING :10 SOCIAL ARV SAMMENFATNING :10. Niels Ploug 05:10 Det ser ud til, at de kulturelle forhold forstået som den påirkning der finder sted mellem mennesker i deres løbende omgang med hinanden spiller en betydelig rolle i forklaringen af sociale forskelle.

Læs mere

Trente Mølle. Natur- og friluftsgård i bevægelse. Strategi & indsatsplan 2010-2014

Trente Mølle. Natur- og friluftsgård i bevægelse. Strategi & indsatsplan 2010-2014 Trente Mølle Natur- og friluftsgård i beægelse Strategi & indsatsplan 2010-2014 Bestyrelsen januar 2010 Trente Mølle Natur-, Miljø- og Lokal Agenda 21 Center Trenteej 7, Ny Stenderup, 5672 Broby. Tlf.

Læs mere

Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY

Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i andre

Læs mere

For den ambitiøse lær alt om komplekse projekter og få de avancerede værktøjer, der tager dig skridtet videre i din projektledelse.

For den ambitiøse lær alt om komplekse projekter og få de avancerede værktøjer, der tager dig skridtet videre i din projektledelse. For den ambitiøse lær alt om komplekse projekter og få de avancerede værktøjer, der tager dig skridtet videre i din projektledelse. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig

Læs mere

Et must for alle projektledere alt det du simpelt hen SKAL vide om projektledelse, så dit projekt når i mål med succes.

Et must for alle projektledere alt det du simpelt hen SKAL vide om projektledelse, så dit projekt når i mål med succes. Et must for alle projektledere alt det du simpelt hen SKAL vide om projektledelse, så dit projekt når i mål med succes. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i andre

Læs mere

Samarbejdsaftale for Madfællesskabet [Udkast]

Samarbejdsaftale for Madfællesskabet [Udkast] Samarbejdsaftale for Madfællesskabet [Udkast] Indhold 1. Vision... 3 2. Fælles mål... 3 3. Forpligtigelse... 4 4. Partnerskabets organisering... 4 5. Økonomi... 5 6. Tiltrædelse... 5 Apendix I Madfællesskabets

Læs mere

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Kommunikér med gennemslagskraft Ledelse er præcis og tydelig kommunikation i alle sammenhænge. Derfor er gennemslagskraft og din måde at kommunikere på afgørende

Læs mere

Effektiv eksekvering og implementering af strategi

Effektiv eksekvering og implementering af strategi Strategisk Ledelse Effektiv eksekvering og implementering af strategi Store tanker bliver ikke til virkelighed af sig selv det kræver strategisk ledelse. Din succes som leder afhænger af, at du kan skabe

Læs mere

FORSØGSVEJLEDNING. Kasteparablen

FORSØGSVEJLEDNING. Kasteparablen Fysik i idræt - Idræt i fysik 006 FORSØGSVEJLEDNING Kasteparablen Formål: At bestemme kastelængden (x-positionen) for kast ed forskellige afleeringsinkler: o Ca. 30 o. o Ca. 45 o. o Ca. 60 o. og ed brug

Læs mere

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Kommunikér med gennemslagskraft Ledelse er præcis og tydelig kommunikation i alle sammenhænge. Derfor er gennemslagskraft og din måde at kommunikere på afgørende

Læs mere

Hos Solo er målet at (gen)skabe en positiv identitetsfølelse og hjælpe til forståelse af, hvordan man begår sig i denne verden.

Hos Solo er målet at (gen)skabe en positiv identitetsfølelse og hjælpe til forståelse af, hvordan man begår sig i denne verden. n Der er faste tidspunkter for ækning, måltider m.. og et aktiitetsprogram, som er tilrettelagt på forhånd. Der er ringe eller ingen mulighed for afigelser fra dagsprogrammet. Den unge i fokus I mange

Læs mere

håndtere stress lær at og skab trivsel stress- og trivselsvejlederuddannelsen på organisationsledelsesafdelingsog individniveau

håndtere stress lær at og skab trivsel stress- og trivselsvejlederuddannelsen på organisationsledelsesafdelingsog individniveau [ fra stress til trivsel ] lær at håndtere stress og skab trivsel på organisationsledelsesafdelingsog individniveau stress- og trivselsvejlederuddannelsen center for stress og trivsel aps STRESS- OG TRIVSELSVEJLEDERUDDANNELSEN

Læs mere

FORMA ND SUD DAN NE LSE 2017/1 8 ET SAMA RBEJDE MED INDHO LD. Formandsuddannelse 2017/ Et samarbejde med indhold 2017

FORMA ND SUD DAN NE LSE 2017/1 8 ET SAMA RBEJDE MED INDHO LD. Formandsuddannelse 2017/ Et samarbejde med indhold 2017 FORMA ND SUD DAN NE LSE 2017/1 8 ET SAMA RBEJDE MED INDHO LD Formandsuddannelse 2017/2018 - Et samarbejde med indhold 2017 Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk! Gør som dine kollegaer i Danske

Læs mere

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed!

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset lederuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk!

Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk! Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset formandsuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på dine tilhørere Kom igennem med dit budskab At få folk med sig og skabe opbakning er en

Læs mere

DET KØNSOPDELTE ARBEJDSMARKED

DET KØNSOPDELTE ARBEJDSMARKED 06:02 EN KVANTITATIV OG KVALITATIV BELYSNING Gennem kalitatie interiew på fire irksomheder afdækkes nogle af de mekanismer, der gradist og til tider umærkeligt fører til, at udiklingsopgaer og lederstillinger

Læs mere

FORMANDSUDD ANNELSE 2018 /19 ET SA MARBEJDE M ED IN DHOLD. Formandsuddannelse 2018/ Et samarbejde med indhold 2017

FORMANDSUDD ANNELSE 2018 /19 ET SA MARBEJDE M ED IN DHOLD. Formandsuddannelse 2018/ Et samarbejde med indhold 2017 FORMANDSUDD ANNELSE 2018 /19 ET SA MARBEJDE M ED IN DHOLD Formandsuddannelse 2018/2019 - Et samarbejde med indhold 2017 Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk! Gør som dine kollegaer i Danske

Læs mere

Introduktion til Grafteori

Introduktion til Grafteori Introdktion til Grafteori Jonas Lindstrøm Jensen (jonas@imf.a.dk) IMF, 2007 1 Indledning En graf inden for matematikken er nogle pnkter, kaldet knder, der er forbndet af nogle streger, kaldet kanter. Hor

Læs mere

Kommunikér dig ud af konflikterne

Kommunikér dig ud af konflikterne Kommunikér dig ud af konflikterne FSTA Årskonference 2017 JOHAN WILLIAMS ARBEJDS- OG ORGANISATIONSPSYKOLOG JOWI@NIRAS.DK 2761 8596 Formål At skabe forståelse for konflikter samt at give et indblik i konfliktforebyggelse-

Læs mere

Du får mest ud af kurset i forandringsledelse, hvis du står overfor eller er midt i en forandringsproces.

Du får mest ud af kurset i forandringsledelse, hvis du står overfor eller er midt i en forandringsproces. Forandringsledelse Succesfuld ledelse af forandringsprocesser Reorganisering, besparelser og nye krav om optimering er hverdag for mange. Forandringer sker hele tiden, og de sker hurtigere end nogensinde

Læs mere

Personlig vækst og gennemslagskraft

Personlig vækst og gennemslagskraft Personlig vækst og gennemslagskraft Styrk dit mentale overskud, og giv din kommunikation ny kraft Hold hovedet koldt, og bevar overblikket Har du et arbejde, hvor det forventes af dig, at du udviser personlig

Læs mere

LotusLive. LotusLive Engage og LotusLive Connections Brugervejledning

LotusLive. LotusLive Engage og LotusLive Connections Brugervejledning LotusLie LotusLie Engage og LotusLie Connections Brugerejledning LotusLie LotusLie Engage og LotusLie Connections Brugerejledning Note Læs oplysningerne i Bemærkninger på side 181, før du bruger denne

Læs mere

KAPACITET AF RUF SYSTEMET KAN DET LADE SIG GØRE?

KAPACITET AF RUF SYSTEMET KAN DET LADE SIG GØRE? KAPACITET AF RUF SYSTEMET KAN DET LADE SIG GØRE? Af Torben A. Knudsen, Sud. Poly. & Claus Rehfeld, Forskningsadjunk Cener for Trafik og Transporforskning (CTT) Danmarks Tekniske Uniersie Bygning 115, 800

Læs mere

Uenigheder i personalegrupper

Uenigheder i personalegrupper Uenigheder i personalegrupper - Og hvordan I som TRIO kan tackle dem Temadag for TRIO BUPL Nordsjælland 13. juni 2018 Henrik Ankerstjerne Eriksen hea@teamarbejdsliv.dk UENIGHEDER HVAD HANDLER DE OM Faglighed

Læs mere

Roskilde Kommunes foreningskurser. Kurser for foreningsledere 2015-16. Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget. www.roskilde.dk

Roskilde Kommunes foreningskurser. Kurser for foreningsledere 2015-16. Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget. www.roskilde.dk Roskilde Kommunes foreningskurser Kurser for foreningsledere 2015-16 Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget www.roskilde.dk 2 Velkommen til alle frivillige i Roskilde Kommune Roskilde kommune er nu klar

Læs mere

Uddannelse for. nøglepersoner og mellemledere KURSUS

Uddannelse for. nøglepersoner og mellemledere KURSUS Uddannelse for nøglepersoner og mellemledere KURSUS Uddannelse for nøglepersoner og mellemledere ET STORT, VIGTIGT SKRIDT TIL EN HELT NY VERDEN AF MULIGHEDER En mellemleder har mange roller og opgaver.

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Kom igennem med dit budskab Hvad enten du sælger, fremlægger ideer, beskriver visioner, præsenterer projekter eller noget helt femte, har du brug for modtagernes

Læs mere

PowerPoints i verdensklasse

PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse Effektiv formidling gennem PowerPoint-præsentationer De fleste kan genkende, hvordan det føles at være vidne til en kedsommelig og ustruktureret PowerPointpræsentation med dårlige

Læs mere

Kurset. Skab mere effektive samtaler. På kurset arbejder du med: Dette forløb leveres af Attractor.

Kurset. Skab mere effektive samtaler. På kurset arbejder du med: Dette forløb leveres af Attractor. Effektive samtaler Skab mere effektive samtaler At have effektive samtaler på din arbejdsplads er essentiel for jeres trivsel, effektivitet og sammenhængskraft. På kurset får du en introduktion til muligheder

Læs mere

At lede andre uden at være chef

At lede andre uden at være chef Confex-Kursus: Den 9. - 10. november 2009 i København Den 1. - 2. december 2009 i København Den 16. - 17. november i Århus To-dags kursus for dig der leder uden at have formelt ledelsesansvar Et af forårets

Læs mere

Uddannelse for. nøglepersoner og mellemledere KURSUS. Erhvervsskolen Nordsjælland

Uddannelse for. nøglepersoner og mellemledere KURSUS. Erhvervsskolen Nordsjælland Uddannelse for nøglepersoner og mellemledere KURSUS Erhvervsskolen Nordsjælland Uddannelse for nøglepersoner og mellemledere ET STORT, VIGTIGT SKRIDT TIL EN HELT NY VERDEN AF MULIGHEDER En mellemleder

Læs mere

Rejsen over Limfjorden

Rejsen over Limfjorden Rejsen oer Limfjorden Indledning Der har gennem de senere år æret stor diskussion om at forandre infrastrukturen omkring Limfjorden i Aalborg ed at oprette en 3. Limfjordsforbindelse. Et spørgsmål som

Læs mere

Introduktion til ledelse

Introduktion til ledelse Introduktion til ledelse Introduktion til ledelse Bliv parat til at tage lederrollen Nye ledere kan med fordel starte her Med de basale personlige og faglige ledelseskompetencer kommer du godt fra start

Læs mere

Uddannelse for. nøglepersoner og mellemledere KURSUS

Uddannelse for. nøglepersoner og mellemledere KURSUS Uddannelse for nøglepersoner og mellemledere KURSUS Uddannelse for nøglepersoner og mellemledere ET STORT, VIGTIGT SKRIDT TIL EN HELT NY VERDEN AF MULIGHEDER En mellemleder har mange roller og opgaver.

Læs mere

Gør kunden glad igen - god klagehåndtering

Gør kunden glad igen - god klagehåndtering Gør kunden glad igen - god klagehåndtering Program Intro Service Din virksomhed set udefra Kundetyper Tips @l samtalen Konflikter Tak for i dag Contact Us Drop us a line or give us a ring. We love to

Læs mere

Frontmedarbejderen. Indhold Definition på service Definition på relationsskabende kommunikation Redskaber til service og relationsskabende dialog

Frontmedarbejderen. Indhold Definition på service Definition på relationsskabende kommunikation Redskaber til service og relationsskabende dialog Indhold Definition på service Definition på relationsskabende kommunikation Redskaber til service og relationsskabende dialog Det du gir` får du selv! 1 Definition på service Service er det vi "pakker"

Læs mere

Teamledelse. På kurset arbejder du med: Giv dit team god grund til at følge dig. Hvem deltager?

Teamledelse. På kurset arbejder du med: Giv dit team god grund til at følge dig. Hvem deltager? Teamledelse Teamledelse Skab optimale rammer for dit team, og opnå bedre resultater Giv dit team god grund til at følge dig Fysiske teams, teams på distancen, nationale og globale teams skal ikke bare

Læs mere

PowerPoints i verdensklasse

PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse Lær at lave effektive og inspirerende præsentationer Effektiv formidling gennem PowerPointpræsentationer De fleste kan genkende, hvordan det føles

Læs mere

Den professionelle receptionist og frontmedarbejder

Den professionelle receptionist og frontmedarbejder To kompetenceopbyggende dage til: Den professionelle receptionist og frontmedarbejder Disse kompetencer bør du satse på at styrke fremadrettet Styrk din position internt og øg din status Selvsikker og

Læs mere

Kursus i konflikthåndtering. AMELUNG Mediation & Organisationsudvikling

Kursus i konflikthåndtering. AMELUNG Mediation & Organisationsudvikling AMELUNG Mediation & Organisationsudvikling Vil du gerne styrke trivsel i din organisation? Er du godt rustet til at tackle konflikter? Får du udnyttet uenigheder positivt? Mange ledere og medarbejdere

Læs mere

Skab dig - unik! Kurser Forår 2014

Skab dig - unik! Kurser Forår 2014 Skab dig - unik! Kurser Forår 2014 Forandring fryder, når vaner du bryder. Alle har X-faktor præsentationsteknik og performance Coaching i hverdagen som kommunikationsmetode Sig, hvad du mener på den gode

Læs mere

Sundhedssekretariatet. ETOS Svendborg 2013. Elevers trivsel og sundhed

Sundhedssekretariatet. ETOS Svendborg 2013. Elevers trivsel og sundhed Sundhedssekretariatet ETOS Sendborg 2013 Eleers trisel og sundhed 2 ETOS Sendborg 2013. Eleers trisel og sundhed Sendborg Kommune Sundhedssekretariatet Singet 14 5700 Sendborg Udarbejdet af Anne Bøgegaard

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Underisningsbeskrielse Stamoplysninger til brug ed prøer til gymnasiale uddannelser Termin August 2011 juni 2012 Institution Københans tekniske Gymnasium Uddannelse Fag og nieau Lærer(e) Hold Htx Teknikfaget

Læs mere

Kommunikation og konflikthåndtering

Kommunikation og konflikthåndtering K o m m u n i k at i o n i t e a m s P e r s o n l i g u d v i k l i n g t i l a r b e j d e o g u d da n n e l s e V i d e n d e l i n g Kommunikation og konflikthåndtering A r b e j d s m a r k e d s

Læs mere

Forandringsledelse. På kurset arbejder du med: Succesfuld ledelse af forandringsprocesser. Hvem deltager?

Forandringsledelse. På kurset arbejder du med: Succesfuld ledelse af forandringsprocesser. Hvem deltager? Forandringsledelse Forandringsledelse Skab resultater gennem succesfulde forandringer Succesfuld ledelse af ser Reorganisering, besparelser og nye krav om optimering er hverdag for mange. Forandringer

Læs mere

Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk!

Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk! Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset lederuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

Forhandling, der skaber resultater

Forhandling, der skaber resultater Forhandling, der skaber resultater Forhandling med gennemslagskraft Alt er under forandring og derfor er alt til forhandling. I hverdagen forhandler du med kunder, leverandører, arbejdsgivere, kolleger

Læs mere

RELATIONEL KOORDINERING SAMMEN GØR VI JER ENDNU BEDRE

RELATIONEL KOORDINERING SAMMEN GØR VI JER ENDNU BEDRE RELATIONEL KOORDINERING SAMMEN GØR VI JER ENDNU BEDRE # VI OPLEVER, AT MANGE OFFENTLIGE ORGANISATIONER ER UNDER VOLDSOMT PRES. LAD OS HJÆLPE JER! 2 KOORDINERING AF KOMPLEKSE OG TVÆRGÅENDE ARBEJDSPROCESSER

Læs mere

Forhandling, der skaber resultater

Forhandling, der skaber resultater Forhandling, der skaber resultater Forhandling, der skaber resultater Giv dig selv et forspring til at nå dine forhandlingsmål Forhandling med gennemslagskraft Alt er under forandring og derfor er alt

Læs mere

foredrag kurser performance mentoring

foredrag kurser performance mentoring foredrag kurser performance mentoring Foredrag: Jeg ser ingen begrænsninger gør du? Det er både morsomt og gribende, når Søren Holmgren fortæller om, hvordan han som blind fandt vejen til succes i internationalt

Læs mere

8. JUNI 2017 / KØBENHAVN HÅNDTERING AF KRITIK OG KONFLIKTER PÅ SOCIALE MEDIER KURSUS MED NANA DALL & KATRINE THIELKE

8. JUNI 2017 / KØBENHAVN HÅNDTERING AF KRITIK OG KONFLIKTER PÅ SOCIALE MEDIER KURSUS MED NANA DALL & KATRINE THIELKE 8. JUNI 2017 / KØBENHAVN HÅNDTERING AF KRITIK OG KONFLIKTER PÅ SOCIALE MEDIER KURSUS MED NANA DALL & KATRINE THIELKE BAGGRUND FOR KURSET Sidder du med den daglige håndtering af kunder på sociale medier,

Læs mere

Der arbejdes med eksperimenterende byudvikling med fokus på både den korte og den lange bane, men med MEGET stort fokus på at der skal ske noget!

Der arbejdes med eksperimenterende byudvikling med fokus på både den korte og den lange bane, men med MEGET stort fokus på at der skal ske noget! Notat Cassøe Frost Borchmann ApS Store Tor 14, 1. 8000 Aarhus C Gothersgade 11 1123 Københan K Bymidteforum I - kickstart CVR 37576964 www.cfbo.dk Vedr.: Helhedsplan for Grindsted Fra: Maria Deleuran maria@cfbo.dk

Læs mere

Virksomhedsplan 2014 For Apoteker Norgaards Børnehave

Virksomhedsplan 2014 For Apoteker Norgaards Børnehave Skies ældste institution i nye rammer - her mødes " før og nu". Virksomhedsplan 2014 For Apoteker Norgaards Børnehae Et mindre hus med et stort kendskab til alle børn Et spændende læringshus med en hyggelig

Læs mere

Kursus i konflikthåndtering. AMELUNG Mediation & Organisationsudvikling

Kursus i konflikthåndtering. AMELUNG Mediation & Organisationsudvikling AMELUNG Mediation & Organisationsudvikling Vil du gerne styrke trivsel i din organisation? Er du godt rustet til at tackle konflikter? Får du udnyttet uenigheder positivt? Mange ledere og medarbejdere

Læs mere

Skives ældste institution i nye rammer - her mødes " før og nu".

Skives ældste institution i nye rammer - her mødes  før og nu. Skies ældste institution i nye rammer - her mødes " før og nu". Nærær og tryghed Ligeærdighed Forpligtende fællesskaber At ære er at lære Et inspirerende miljø Alsidige opleelser Vores fælles fundament

Læs mere

Konflikthåndtering mødepakke. konflikthåndtering. Velkommen! B3_1_Dias side 1/14

Konflikthåndtering mødepakke. konflikthåndtering. Velkommen! B3_1_Dias side 1/14 konflikthåndtering Velkommen! _1_Dias side 1/14 Formålet med mødet At lære om konflikter At få nogle redskaber til at håndtere konflikter At prøve at bruge redskaberne til at håndtere nogle forskellige

Læs mere

Konflikter Psykisk arbejdsmiljø

Konflikter Psykisk arbejdsmiljø Konflikter Psykisk arbejdsmiljø Kompetencemål 5 på s. 14 i bogen: - Forstå betydningen af at arbejde med konflikthåndtering Læringsmål: - Du skal kunne fortælle om de forskellige trin i konflikttrappen.

Læs mere

Personlig formidling med krop og stemme

Personlig formidling med krop og stemme Personlig formidling med krop og stemme Personlig formidling med krop og stemme Stå frem med gennemslagskraft, sikkerhed og overskud Styrk din præsentationsteknik med større gennemslagskraft Sæt fokus

Læs mere

Formandsuddannelse 2017/ Et samarbejde med indhold

Formandsuddannelse 2017/ Et samarbejde med indhold Formandsuddannelse 2017/2018 - Et samarbejde med indhold Marianne Larsen Anlægsgartner TH Skov Larsen ApS Jeg har fået enkle, konkrete værktøjer til at udøve ledelse på en ny måde Kim Poulsen K&S Treecare

Læs mere

Personlig vækst og gennemslagskraft

Personlig vækst og gennemslagskraft Personlig vækst og gennemslagskraft Personlig vækst og gennemslagskraft Styrk dit mentale overskud, og giv din kommunikation ny kraft Hold hovedet koldt, og bevar overblikket Kan du gå i sort, når det

Læs mere

Organisatorisk robusthed

Organisatorisk robusthed Organisatorisk robusthed Steen Elsborg, direktør og ak

Læs mere

Velkommen! KONFLIKTHÅNDTERING FORMÅLET MED MØDET PLAN FOR MØDET

Velkommen! KONFLIKTHÅNDTERING FORMÅLET MED MØDET PLAN FOR MØDET KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! FORMÅLET MED MØDET At lære om konflikter At få nogle redskaber til at håndtere konflikter At prøve at bruge redskaberne til at håndtere nogle forskellige konflikter PLAN FOR

Læs mere

AFSLUTTENDE RAPPORT EVALUERING AF BRUG FOR ALLE UNGES OMRÅDEINDSATS 2011-2014 UNDERVISNINGSMINISTERIET

AFSLUTTENDE RAPPORT EVALUERING AF BRUG FOR ALLE UNGES OMRÅDEINDSATS 2011-2014 UNDERVISNINGSMINISTERIET AFSLUTTENDE RAPPORT EVALUERING AF BRUG FOR ALLE UNGES OMRÅDEINDSATS 2011-2014 UNDERVISNINGSMINISTERIET INDSATSERNE I HARALDSGADEKVARTERET, KØBENHAVN KORSKÆRPARKEN OG SØNDERPARKEN, FREDERICIA URBANPLANEN

Læs mere

Verdens bedste SKAT. Henrik Meng Meng & Company a/s

Verdens bedste SKAT. Henrik Meng Meng & Company a/s Verdens bedste SKAT Henrik Meng Meng & Company a/s Venues tider og steder, Tour de Skat 04-5 2016 2 I har mange bolde i luften i SKAT udover Sund fornuft Kundeservicestrategi Kundesegmenter KPI er TAK

Læs mere

Lorentz kraften og dens betydning

Lorentz kraften og dens betydning Lorentz kraften og dens betydning I dette tillæg skal i se, at der irker en kraft på en ladning, der beæger sig i et agnetfelt, og i skal se på betydninger heraf. Før i gør det, skal i dog kigge på begrebet

Læs mere

Lederen som facilitator af innovation og forandring

Lederen som facilitator af innovation og forandring Lederen som facilitator af innovation og forandring Styrk din facilitatorrolle Mange ledere faciliterer hver eneste dag, men de færreste har lært at benytte de grundlæggende teknikker, som skaber gode

Læs mere

Mindfulness gennem mental træning

Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mere fokus, mindre stress og endnu bedre resultater Giv din hjerne ro til at arbejde I en verden, hvor næsten alt drejer sig om ydeevne

Læs mere