Referat fra ordinær generalforsamling Danske BOLIGadvokater Hindsgavl slot. Tirsdag den 25. marts 2003 kl ca

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra ordinær generalforsamling Danske BOLIGadvokater Hindsgavl slot. Tirsdag den 25. marts 2003 kl ca"

Transkript

1 Referat fra ordinær generalforsamling Danske BOLIGadvokater Hindsgavl slot Tirsdag den 25. marts 2003 kl ca Valg af dirigent Bestyrelsen indstillede advokat Kjeld Danielsen, Odense som dirigent. Kjeld Danielsen blev valgt. Kjeld Danielsen takkede for valget og kunne konstatere, at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Herefter fik formand Henrik Høpner ordet. 2. Beretning Henrik Høpner aflagde herefter bestyrelsens beretning for år 2002: Medlemsstatus Året 2002 bød på en medlemsafgang på 67 medlemmer, således at foreningen nu består af 352 medlemmer. Afgangen der var væsentlig lavere end i er blevet nøje analyseret og det kan konstateres, at afgangen primært skyldes fusioner, naturlig afgang og omstruktureringer. Der er således ikke tale om utilfredshed med foreningen. Konsekvenserne af afgangen er en stadig mere homogen og engageret medlemsskare, men samtidig færre midler til markedsføring. Markedsføring Målet i 2002 var at øge kendskabet til navn og indhold. Midlerne til at nå dette var bl.a. sponsoratet af Hvem vil være millionær? på TV2 samt tv2.dk, herudover landsdækkende og lokale annoncer med mere indhold end tidligere. Sidst men ikke mindst har foreningen satset mere på internetmarkedsføring, som giver mulighed for at placere budskaberne meget målrettet. Aktiviteter Også i 2002 har foreningen arbejdet med pressen og udsendelse af pressemeddelelser. Herudover er foreningen begyndt at udarbejde flere artikler, som ligeledes kan anvendes af medlemmerne i eget navn.

2 medlemmerne i eget navn. Kurser Kursusudvalget har godkendt flere kurser i 2002 end tidligere. Imidlertid efterlyser medlemmerne fortsat et bredere udvalg. Desværre har det imidlertid vist sig, at mange af de nye kurser får for få tilmeldinger. Informationer På VIP-afsnittet er der nu skabt et link til et særligt afsnit hos JYPA, som gør det nemmere at få adgang til de markedsføringsmaterialer, som er produceret. VIP-afsnittet er blevet udvidet med aktuelle næsten daglige - nyheder fra DR-online. Det har vist sig alt for dyrt at få nyheder fra øvrige medier, men da DR-nyheder som regel spejler de nyheder, der findes i de øvrige medier vedr. boligområdet, er nyhedsdækningen på denne vis ganske god. Der er kommet lidt mere gang i debatforum, om end det fortsat er beskedent. Audit I år 2002 blev muligheden for firmaaudit indført. Dette betyder, at en audit kan gennemføres lidt billigere, hvis flere på kontoret vælger at blive kontrolleret samtidig. Flere har benyttet sig af denne mulighed. Generelt er det auditorernes vurdering, at der ydes god og konceptrigtig rådgivning. Kun en enkelt er blevet ekskluderet i år Nye tiltag DanLån efterfinansiering blev lanceret i løbet af foråret. Desværre er der ikke så mange der reelt har benyttet sig af muligheden, som ellers gør det muligt at tilbyde efterfinansiering på favorable vilkår. Også tilbud om ejerskifteforsikring til ejerlejligheder kom til som et nyt produkt gennem Willis og som tidligere nævnt har Jypa og Extern etableret et særligt showroom for BOLIGadvokater på Jypa.dk, som der link til, direkte fra VIP-afsnittet. År 2002 var også året hvor blev lanceret. Her har en del medlemmer allerede benyttet sig af muligheden for ganske gratis at annoncere deres BOLIGaftener i lokalområdet. For at få gang i den lokale annoncering gav foreningen såvel i foråret som efteråret tilskud til lokal-annoncering efter nogle nærmere bestemt regler. Nye aktiviteter I forbindelse med efterårets medlemsseminarer blev der afholdt en særskilt del for sekretærer. Herudover påbegyndte foreningen i 2002 de indledende overvejelser om at udarbejde et særskilt elite-sekretær-kursus.

3 Aktuelle og fremtidige projekter Markedsføring Fredag den 4. april udkommer der et særligt DBA- tillæg til Berlingske Tidende. Medlemmer, som ønsker at benytte dette tillæg eksempelvis i forbindelse med BOLIGaftener kan bestille dette frem til den 27. marts. Bestyrelsen har besluttet at satse på radioreklame i det meste af Der er således indgået en aftale med Radio2 som er en landsdækkende reklamefinansieret kanal. Dette er sket på baggrund af de gode erfaringer, som medlemmerne i Århus har fået med annoncering i dette medie i efteråret Aftalen indebærer, at der 8 gange dagligt vil blive bragt radiospot på Radio2 i ugerne 9-20 og igen i ugerne Der er udarbejdet 6 forskellig spots, der fortæller hvad en BOLIGadvokat kan hjælpe med, og som alle henviser til at man kan finde sin lokale BOLIGadvokat på Herudover sponserer foreningen resten af året Radio2 s og Uptowns sportsudsendelser mindst 6 gange dagligt - hvor danskeboligadvokater.dk vil blive nævnt. Hertil kommer, at foreningen som en ekstra rabat har fået sponseringen af vejret på den nye nyhedsradio Dette betyder at danskeboligadvokater.dk her bliver nævnt 37 gange dagligt og 5 gange dagligt på lørdage og søndag. Sideløbende med dette har foreningen et banner på radio2.dk, og sidst men ikke mindst giver aftalen mulighed for at medlemmerne kan få forhandlet bedre priser hjem gennem Radio2, hvis man selv ønsker at supplere med yderlige annoncering på andre radiostationer. (Radiospottene blev herefter afspillet) Digital markedsføring Boligtorvet.dk Denne side, der henvender sig til boligejere består primært af artikler. Foreningen leverer således løbende artikler og medlemmer er ligeledes velkomne til at bidrage. Blot er det en forudsætning, at artiklerne frit må anvendes af andre medlemmer i eget navn. Danske BOLIGadvokater bidrager ligeledes med svar på juridiske spørgsmål. Boligzonen.dk Her indgår foreningen med bannere, link på jura-afsnittet samt link fra alle sider til boligaften.dk. Jubii Foreningen har købt en række sponsorlinks. Dette betyder, at forbrugerne, når de eksempelvis søger på boligadvokat, vil komme ind på en side, hvor Danske BOLIGadvokater nævnes fremhævet - som en af de 3 øverste på siden Markedsføring lokalt 1. halvår Der gives fortsat tilskud efter de samme regler som i efteråret. Der er afsat kr til formålet.

4 IT-sikkerhedstjek Der er netop udsendte et særligt tilbud til alle BOLIGadvokater, som går ud på, at man kan få tjekket sin internetforbindelse mod uønsket indtrængen. Sikkerhedstjekket koster kr ,- Lokalgrupper Med udgangspunkt i de hidtidige erfaringer og ikke mindst Ziirsen-rapportens resultater ønsker foreningen nu at sætte yderligere fokus på den lokale markedsføring. Man vil derfor i løbet af de kommende måneder indkalde til lokale møder, som skal have til formål at etablere og styrke det lokale samarbejde. Møder forventes afholdt i Viborg, Århus, Esbjerg, Aabenraa, Odense, Ringsted, Frederikssund og København. På møderne vil der bl.a. blive sat fokus på de lokal markedsføringsmuligheder, den enkeltes forretning samt at udnytte de materialer der allerede er udarbejdet. Der er samtidig afsat betydelige midler til at støtte op om den lokale markedsføring. Hjemmeside Der er nedsat et IT-udvalg, som i den kommende tid sal se på hvordan hjemmesiden kan moderniseres. Samtidig skal man se på mulighederne for integration med bolighandel.dk. Øget indsamling af markedsinformation I forbindelse med omsætningsindberetningen for 2002 stilles en række yderligere spørgsmål. Besvarelserne anvendes naturligvis fortroligt og anonymt. Baggrunden for disse spørgsmål er, at det er af afgørende betydning, at vi kender vores position på markedet både totalt og regionalt. Herudover har foreningen netop modtaget et meget spændende tilbud fra Realkreditnettet, som åbner op for nogle helt nye muligheder for bl.a. at få afdækket hvor længe en bolig har været til salg, hvilke priser den har været udbudt til og hvad den rent faktisk er blevet solgt til. Dette kan være til stor hjælp såvel i en køberrådgivnings- som en sælgerrådgivningssituation. Under overvejelse Såfremt der viser sig mulighed for at sponsorere et boligrelateret program vil bestyrelsen tage dette op til overvejelse. Herudover overvejes det, at iværksætte medlemsrekruttering i områder, hvor der kun er få/ingen medlemmer. Dirigenten Kjeld Danielsen kunne herefter konstatere, at der ikke var spørgsmål til beretningen, som derfor var godkendt. Herefter gav dirigenten ordet til bestyrelsesmedlem Keld Nomanni som tog punkterne vedr. aflæggelse af regnskab for år 2002 samt budget 2003 under ét.

5 3. Aflæggelse af regnskab/forelæggelse af budget for det kommende år Keld Nomanni gennemgik kort de væsentligste poster i regnskabet samt i budgettet (som ligger på VIP-afsnittet). Keld Nomanni bemærkede i den sammenhæng, at der er sat et lidt større beløb af til generalforsamling 2003, hvilket skyldes forventningen om en eventuel ekstraordinær generalforsamling pga. forslaget til vedtægtsændringer. Et medlem spurgte hvad årsagen er til, at der figurerer et ikke uvæsentligt beløb under debitorer. Keld Nomanni kunne hertil oplyse, at beløbet skyldes flere debitorer. I et par tilfælde er der tale om medlemmer, som er gået konkurs, mens andre skylder af ukendte årsager. Der følges imidlertid tæt op på disse. Da der ikke var flere spørgsmål eller bemærkninger konkluderede dirigenten, at såvel regnskab som budget kunne godkendes Lodtrækning Som ekstra punkt indgik her en lodtrækning blandt de tilstedeværende medlemmer om 2x2 billetter til hhv. Langelands- og Skanderborgfestivalerne til sommer. Generalsekretær Henrik Rothe, Advokatsamfundet medvirkede som lykkens gudinde og trak følgende vindere: Bent Aagaard, Struer Keld Nomanni, Århus Philip Deleuran, Frederiksberg Karen Marie Hansen, Tønder Herefter ændredes rækkefølgen på dagsordenens punkter, således at forslaget til vedtægtsændringer blev behandlet, før man gik over til punkterne vedr. valg. 4. Indkomne forslag: Bestyrelsens forsalg til vedtægtsændringer Bestyrelsesmedlem Hans Bekkevold fremlagde bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer jf. det præsentationsmaterialer der ligger på VIP-afsnittet. Hans Bekkevold fremhævede i den forbindelse, at der er tale om en pakkeløsning, idet en vedtægtsændring er afhængig af at Advokatrådet kan tilslutte sig indholdet, hvilket er tilfældet med det foreslåede, som er blevet afstemt og godkendt af Advokatrådet.

6 Dette gav anledning til følgende spørgsmål fra salen: Et medlem ville vide, om det var korrekt forstået, at evt. ekstraordinære markedsføringsbidrag skal godkendes på den årlige generalforsamling med virkning for samme år. Hans Bekkevold svarede bekræftende på dette Et medlem kunne konstatere, at man budgetterer med at anvende foreningens formue i indeværende år, og spurgte derfor, om man så allerede i 2004 mangler måske 1,5 mio. kr. til markedsføring. Henrik Høpner kunne bekræfte at foreningens midler er budgetteret anvendt i indeværende år, idet foreningen finder det vigtigt, at pengene anvendes til markedsføring til gavn for medlemmerne, frem for at de ophobes i en pengekasse. Bestyrelsen vil dog naturligvis kun stille forslag om et ekstraordinært markedsføringsbidrag, såfremt dette skønnes forsvarligt og rigtigt i den totale sammenhæng. Et medlem ville høre, hvorfor man begrænser kontingentet til max. kr Hans Bekkevold svarede, at det er vigtigt, at sikre, at de store firmaer også forbliver som medlemmer, selvom man reelt fjerner fastprismodellen. En ren omsætningsmodel uden maximum kunne muligvis medvirke til en skæv fordeling af medlemsfirmaer. Samtidig kan det konstateres, at kun omkring 10 firmaer anvender fastprismodellen og kun ganske få når lidt op over kr. i dag. Et medlem spurgte, om ikke det vil være administrativt tungt at et evt. ekstraordinært markedsføringsbidrag formentlig først kan opkræves efter den ordinære opkrævning. Henrik Høpner svarede bekræftende, at det vil kræve en ekstra opkrævning, men at dette vil være nødvendigt i givet fald. Et medlem fra Esbjerg fandt generelt forslaget til vedtægtsændringer fornuftigt, men fandt det betænkeligt at nedsætte efteruddannelseskravet samt auditfrekvensen. Hans Bekkevold svarede, at det har vist sig at være svært at leve op til det nuværende efteruddannelseskrav i praksis. Samtidig viser auditbesøgene, at medlemmerne lever fint op til kravene. Han fandt derfor ikke, at ændringerne på disse punkter giver anledning til betænkeligheder. Henrik Høpner tilføjede at firmaudit også giver større sikkerhed for at koncepterne følges. Afslutningsvis var der et medlem, der spurgte, hvad man kan gøre som medlem, hvis man er utilfreds med at den ordinære generalforsamling, eksempelvis næste år, beslutter et ekstraordinært markedsføringsbidrag til opkrævning i Henrik Høpner svarede til dette, at muligheden for ekstra opkrævning jf. beslutning på en ordinær generalforsamling jo først træder i kraft fra 2004, hvorfor man jo som medlem kan forholde sig til dette inden de nye vedtægter træder i kraft. Samtidig gjorde han opmærksom på, at bestyrelsen naturligvis kun vil foreslå et ekstra markedsføringsbidrag, hvis man skønner det nødvendigt. Hans Bekkevold supplerede i den forbindelse med at sige, at der skal ofres penge på markedsføring, uanset om man kan lide det eller ej! Henrik Høpner sluttede af med at bemærke, at han netop havde set en analyse, der viste, at man inden for bank- /finans-/forsikringsbranchen alene i marts måned havde anvendt 75 mio. kr. på markedsføring. DBA anvender kun en promille af dette!

7 Da dirigenten kunne konstatere, at der ikke var flere spørgsmål eller bemærkninger gik man til afstemning ved håndsoprækning. Der var 33 stemmer for, ingen imod og 1 der stemte ved ikke. På den baggrund går forslaget videre til en snarlig ekstraordinær generalforsamling for en endelig vedtagelse. 5. Valg af 6-8 medlemmer til bestyrelsen Dirigenten oplyste, at Henrik Høpner, Hans Bekkvold, Jesper Laage Kjeldsen, Keld Nomanni, Bent Aagaard og Peter Vilsøe var villige til genvalg, mens Erik Turley og Niels Rex ønskede at stille deres bestyrelsesposter til rådighed. Oluf Hjortlund er udpeget af Advokatrådet. Bestyrelsen indstillede i stedet for de 2 udtrædende bestyrelsesmedlemmer hhv. Iben Lindhardt Møller fra Odense og Mikael Vester fra Holbæk. Dirigenten kunne konstatere, at der ikke var yderligere kandidater, hvorfor de genopstillede samt de 2 af bestyrelsen nyindstillede var valgt. 6. Valg af revisor Grant Thornton Statsautoriseret revisionsaktieselskab blev genvalgt. 7. Eventuelt Der var ingen punkter under eventuelt. Dirigenten Kjeld Danielsen takkede derefter forsamlingen for en god generalforsamling og benyttede samtidig anledningen til at rose de tidligere afspillede radiospots. Henrik Høpner takkede Kjeld Danielsen for indsatsen og takkede forsamlingen for valget og tilliden til bestyrelsen Refereret af Annette Lerche 29. marts 2003 Dato Som dirigent

Referat af ordinær generalforsamling i foreningen af Danske BOLIGadvokater. Hindsgavl Slot, Middelfart Tirsdag den 28. maj 2002

Referat af ordinær generalforsamling i foreningen af Danske BOLIGadvokater. Hindsgavl Slot, Middelfart Tirsdag den 28. maj 2002 Referat af ordinær generalforsamling i foreningen af Danske BOLIGadvokater Hindsgavl Slot, Middelfart Tirsdag den 28. maj 2002 Valg af dirigent Formand Henrik Høpner bød velkommen, og indstillede på bestyrelsens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Danske BOLIGadvokater

Referat fra ordinær generalforsamling i Danske BOLIGadvokater Referat fra ordinær generalforsamling i Danske BOLIGadvokater Onsdag den 28. april 2004, Trinity hotel & konferencecenter, Fredericia Formand Henrik Høpner bød de ca. 120 deltagere velkommen til årets

Læs mere

Markedsføring 2. halvår 2003

Markedsføring 2. halvår 2003 Markedsføring 2. halvår 2003 1 Kampagnekoncept efterår 2003 Tema: o Få uafhængig rådgivning hos din advokat Mål: o Brandet skal fortsat styrkes Selvom Ziirsen-rapporten siger, at Danske BOLIGadvokater

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Danske BOLIGadvokater. Torsdag den 7. april 2005, Hotel Nyborg Strand, Nyborg

Referat fra ordinær generalforsamling i Danske BOLIGadvokater. Torsdag den 7. april 2005, Hotel Nyborg Strand, Nyborg Referat fra ordinær generalforsamling i Danske BOLIGadvokater Torsdag den 7. april 2005, Hotel Nyborg Strand, Nyborg Formand Henrik Høpner bød de ca. 75 deltagere velkommen til årets ordinære generalforsamling

Læs mere

Markedsføring. 1. halvår 2003

Markedsføring. 1. halvår 2003 Markedsføring 1. halvår 2003 Kampagnekoncept Få grønt lys... inden du handler bolig Tema Få uafhængig rådgivning hos en lokal BOLIGadvokat Mål - Brandet skal fortsat styrkes primært via radio- og webmarkedsføring

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling Danske BOLIGadvokater. Hotel Grand Park, Korsør. Fredag den 24. marts 2006 kl

Referat fra ordinær generalforsamling Danske BOLIGadvokater. Hotel Grand Park, Korsør. Fredag den 24. marts 2006 kl Referat fra ordinær generalforsamling Danske BOLIGadvokater Hotel Grand Park, Korsør Fredag den 24. marts 2006 kl. 16.00-17.15 Formand Henrik Høpner bød de ca. 100 deltagere velkommen til generalforsamlingen.

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Danske BOLIGadvokater CVR-nr. 25007247

Danske BOLIGadvokater CVR-nr. 25007247 KRONPRINSESSEGADE 28 1306 KØBENHAVN K TLF. 70 20 97 90 FAX 33 93 17 55 DATO: 28. februar 2008 J.NR.: REF.: ale Vedr.: Indkaldelse til ordinær generalforsamling tirsdag den 1. april 2008 i Odense I henhold

Læs mere

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Aalborg den 2.december 2009 Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Dagsorden: Hovedpunkter, ellers se bilag 1. Valg af dirigent 2. Vedtagelse af forretningsorden 3. Beretning om foreningens

Læs mere

59. ordinære eeneralforsamline Torsdae den 20. september 2018, kl på Arena Assens.

59. ordinære eeneralforsamline Torsdae den 20. september 2018, kl på Arena Assens. FJÉRNWRNE 59. ordinære eeneralforsamline Torsdae den 20. september 2018, kl. 19.30 på Arena Assens. Dagsorden: l. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

D a n s k e B O L I G a d v o k a t e r C V R - n r

D a n s k e B O L I G a d v o k a t e r C V R - n r Kære BOLIGadvokat H.C. Andersens Boulevard 45 1553 København V. TLF. 70 20 97 90 FAX 33 43 70 01 DATO: 20. Marts 2009 J.NR.: REF.: ale Vedr.: Indkaldelse til ordinær generalforsamling tirsdag den 21. april

Læs mere

D a n s k e B O L I G a d v o k a t e r C V R - n r

D a n s k e B O L I G a d v o k a t e r C V R - n r (Opdateret version á 3. April 2009) Kære BOLIGadvokat H.C. Andersens Boulevard 45 1553 København V. TLF. 70 20 97 90 FAX 33 43 70 01 DATO: 20. Marts 2009 J.NR.: REF.: ale Vedr.: Indkaldelse til ordinær

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

D a n s k e B O L I G a d v o k a t e r C V R - n r

D a n s k e B O L I G a d v o k a t e r C V R - n r (Opdateret version pr. 3/3-2010) Kære BOLIGadvokat H.C. Andersens Boulevard 45 1553 København V. TLF. 70 20 97 90 FAX 33 43 70 01 DATO: 3. marts 2010 J.NR.: REF.: ale Vedr.: Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Læs mere

Foreningen Danske BOLIGadvokater

Foreningen Danske BOLIGadvokater Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Tilsluttet Grant Thornton International Foreningen Danske BOLIGadvokater --- Årsregnskab for 2000 Stockholmsgade 45 Postboks 869 DK-2100 København Ø Telefon 35 27

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet. Forslag til fremlæggelse på generalforsamling februar 2014.

Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet. Forslag til fremlæggelse på generalforsamling februar 2014. Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Forslag til fremlæggelse på generalforsamling februar 2014 Vedtægter Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse

Læs mere

Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den 6. april 2016

Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den 6. april 2016 Nasdaq Copenhagen A /S Nikolaj Plads 6 1007 København K. Nakskov, den 6. april 2016 Ref: Direktionen / la Selskabsmeddelelse nr. 4 / 2016 Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus

Foreningen Søby Forsamlingshus Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Vedtægter 1 Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse som aktivt eller passivt medlem 05: Hæftelse, forpligtigelser.

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRÅSTEN FJERNVARME A.M.B.A. AFHOLDT MANDAG DEN 30. APRIL 2018 KL I AHLMANNSPAR- KEN, 6300 GRÅSTEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRÅSTEN FJERNVARME A.M.B.A. AFHOLDT MANDAG DEN 30. APRIL 2018 KL I AHLMANNSPAR- KEN, 6300 GRÅSTEN ADVOKATFIRMAET KJEMS A/S PALÆET, AHLEFELDVEJ 5 6300 GRÅSTEN J. NR. 150960 PEH/JS REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRÅSTEN FJERNVARME A.M.B.A. AFHOLDT MANDAG DEN 30. APRIL 2018 KL. 19.00 I AHLMANNSPAR-

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION DET ALBANSKETROSSAMFUND I DAN MARK (DEN ALBANSKE MOSKE)

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION DET ALBANSKETROSSAMFUND I DAN MARK (DEN ALBANSKE MOSKE) VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION DET ALBANSKETROSSAMFUND I DAN MARK (DEN ALBANSKE MOSKE) 1 Navn: Institutionens navn er "Det Albanske Trossamfund i Danmark" forkortet D.A.T. 2 Hjemsted: Den selvejende

Læs mere

Vedtægter for Sønderjylland afdeling Ribe kreds

Vedtægter for Sønderjylland afdeling Ribe kreds Vedtægter for Sønderjylland afdeling Ribe kreds 1. Ribe 1.1 Havekredsens navn er Ribe havekreds og omfatter postnumrene 6760, samt medlemsønsker fra andre postnumre under Sønderjylland afdeling i Haveselskabet

Læs mere

Turistforeningen for Sydfyn

Turistforeningen for Sydfyn Turistforeningen for Sydfyn Generalforsamling mandag den 26. marts kl. 19.00 på Hotel Svendborg Der var fremmødt 40 til generalforsamlingen. Formand Allan Mariager bød velkommen til en noget anderledes

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv.

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv. Referat fra Generalforsamling Fagligt Selskab for udviklingssygeplejersker og kliniske oversygeplejersker Den 29. september 2009 på Helnan Marselis Hotel, Århus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg

Læs mere

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ Generalforsamling mandag den 27. marts 2017 kl. 19, foreningslokalet i Multihallen i Veksø Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning om det forløbne år 3. Regnskab

Læs mere

Vedtægter for Bramdrupdam Lokalråd

Vedtægter for Bramdrupdam Lokalråd Vedtægter for Bramdrupdam Lokalråd 1 Navn Foreningens navn er Bramdrupdam Lokalråd, herefter benævnt Lokalrådet. 2 Geografisk afgrænsning Geografisk dækker Lokalrådet Kolding Kommunes områdeplan 07, herefter

Læs mere

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Nørrekær Enges Vindmølle-forening med hjemsted på formandens adresse. 2. Foreningens formål og opgaver

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 19. april 2018-129 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr. 13737584 Torsdag den 19. april 2018 Torsdag den 19. april 2018 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Referat af generalforsamling GF POST Jylland

Referat af generalforsamling GF POST Jylland Referat af generalforsamling 2015 - GF POST Jylland Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 26.maj 2015, kl. 18.30 på Restaurant Kronborg, Horsens. Generalforsamlingens dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den 7.4.2017 kl. 15.00 på Østvilsund Færgekro. 26 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Jan Thomsen bød velkommen til

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid.

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Munkebjerg Gymnastikforening. Dens hjemsted er Odense Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at samle gymnastik- og idrætsinteresserede under velkvalificeret ledelse

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2008 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kirke Hyllinge. Antal fremmødte: 51 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Tid og sted: 27. april 2017 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Referat generalforsamling 5. februar 2014

Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat fra: Ordinær generalforsamling i Odense Kajakklub onsdag d. 5/2 2014 Ved generalforsamlingens start var der 87 fremmødte. Dagsorden ifølge vedtægternes

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Aktivitetskassen Club Nakskov under LF Business Club. fredag den 20. marts 2015 kl.

Indkaldelse til Generalforsamling i Aktivitetskassen Club Nakskov under LF Business Club. fredag den 20. marts 2015 kl. Side 1 af 6 Indkaldelse til Generalforsamling i Aktivitetskassen Club Nakskov under LF Business Club 1) Valg af dirigent fredag den 20. marts 2015 kl. 18 hos Thomas Varslet 16/2 2015 Rødt = referatet -

Læs mere

Vedtægter for Strandmølleskolens Venner

Vedtægter for Strandmølleskolens Venner Vedtægter for Strandmølleskolens Venner 1 1 Foreningens navn er: Strandmølleskolens Venner. Foreningens hjemsted er Assens Kommune. 2 Foreningens formål er at støtte den private institution Strandmølleskolen

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 34 stemmeberettigede medlemmer. Ad 1. Valg af dirigent. Formanden Kjeld

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Frivilligcenter Halsnæs. Stk. 2 Foreningens hjemsted følger sekretariatets adresse. 2 Formål Stk. 1. Foreningen har som

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R SILKEBORG HAVEKREDS ØSTJYLLAND H A V E S E L S K A B E T

V E D T Æ G T E R F O R SILKEBORG HAVEKREDS ØSTJYLLAND H A V E S E L S K A B E T V E D T Æ G T E R F O R SILKEBORG HAVEKREDS I ØSTJYLLAND I H A V E S E L S K A B E T Udkast 27.01.2009 1. NAVN 1.1 Havekredsens navn er: SILKEBORG HAVEKREDS i ØSTJYLLAND i Haveselskabet, og omfatter området

Læs mere

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard Grundejerforeningen Grøndalslund www.gf-grondalslund.dk Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/1681181828800360/?ref=group_cover Rødovre d. 9. april 2018 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Vedtægter for Kolding Teaterforening

Vedtægter for Kolding Teaterforening Vedtægter for Kolding Teaterforening 1. Foreningens navn Teaterforeningens navn er Kolding Teaterforening og dens hjemsted er Kolding. 2. Formål Teaterforeningens formål er at styrke og vække interesse

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Generalforsamling RIK 7. juni 2018

Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kassereren fremlægger: a. Det reviderede regnskab til godkendelse. b. Forslag

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Frivilligcenter Halsnæs. Stk. 2 Foreningens hjemsted følger sekretariatets adresse. 2 Formål Stk. 1. Foreningen har som

Læs mere

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation 1 Organisationens navn er Danske Kliniske Onkologers Organisation 2 Organisationens formål er at varetage medlemmernes faglige, organisatoriske, økonomiske og kollegiale interesser 3 Medlemskab 3.1 Organisationen

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen. Frivilligcenter Helsingør

Vedtægter. for. Foreningen. Frivilligcenter Helsingør Vedtægter for Foreningen Frivilligcenter Helsingør Indhold: 1 NAVN OG HJEMSTED 3 2 FORMÅL 3 3 MEDLEMMER 4 4 GENERALFORSAMLING 5 5 BESTYRELSEN 6 6 REGNSKAB OG REVISION 8 7 HÆFTELSE OG TEGNINGSREGLER 8 8

Læs mere

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009.

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Ishøj d.19.05.2009. Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Dagsorden. Pkt. nr. 1. Valg af dirigent. Pkt. nr. 2. Valg af stemmetællere. Pkt. nr. 3. Formandens beretning. Pkt. nr. 4. Regnskab.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 10. april 2019-134 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr. 13737584 Onsdag den 10. april 2019 Onsdag den 10. april 2019 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Love for Jydsk Medicinsk Selskab Vedtagelse De nedenstående love er vedtaget på en generalforsamling i Jydsk Medicinsk Selskab den 11. marts 2010 og

Læs mere

Munkebjerg Gymnastikforening Vedtægter

Munkebjerg Gymnastikforening Vedtægter 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Munkebjerg Gymnastikforening. Dens hjemsted er Odense Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at samle gymnastik- og idrætsinteresserede under velkvalificeret ledelse

Læs mere

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd Vedtægter for: Slagelse Kulturråd 1. Foreningens navn er: Slagelse Kulturråd Foreningens Hjemsted er Slagelse kommune: Foreningens adresse er formandens. 2. Foreningens formål er: 1. At samle kulturelt

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg Foreningens navn er Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg. Forenings mailadresse: Samsaalborg@gmail.com

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R. Faaborg Midtfyns Havekreds S V E N D B O R G A F D E L I N G H A V E S E L S K A B E T

V E D T Æ G T E R F O R. Faaborg Midtfyns Havekreds S V E N D B O R G A F D E L I N G H A V E S E L S K A B E T V E D T Æ G T E R F O R Faaborg Midtfyns Havekreds I S V E N D B O R G A F D E L I N G I H A V E S E L S K A B E T 1. NAVN 1.1 Havekredsens navn er: Faaborg Midtfyns Havekreds i Svendborg Afdeling i Haveselskabet,

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 18. juni 2009 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Vedtægter Danske Anæstesiologers Organisation

Vedtægter Danske Anæstesiologers Organisation Vedtægter Danske Anæstesiologers Organisation Indholdsfortegnelse 1 Organisationens navn... 2 2 Organisationens formål... 2 3 Medlemskab... 2 4 Medlemmets pligter... 2 5 Kommunikation... 3 6 Generalforsamling...

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl HAVEFORENINGEN SOLSIDENS NYTTEHAVER af 2007 Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl. 14.00 Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent Formanden foreslog Peter Laursen have nr.

Læs mere

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Leif, Bent Erik blev referent. Leif konstaterede at generalforsamlingen var korrekt indkaldt.

Læs mere

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4.

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2005 År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. Formanden Frank Vælum bød velkommen. 1.

Læs mere

VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter

VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter Advokat Christian Gregersen Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf. +45 3334 4000 J.nr. 176449 18. december 2017 VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter Horten Advokatpartnerselskab CVR 33775229 1. NAVN 1.1

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Dagsorden: Sag nr. 1. Valg af dirigent. Henrik Mølvig

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 3. juni 2002 Referat af den ordinære generalforsamling 22. maj 2002. Der var fremmødt 37 medlemmer inklusiv bestyrelsen. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent Efter indstilling fra

Læs mere

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune.

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. Vedtægter for CBS Sport Frederiksberg, 27. oktober 2015 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Formål CBS Sport

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland 1 Navn og formål Lokalafdelingens navn er Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland. I daglig tale benyttes

Læs mere

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Blæreforeningen Referat af ordinær generalforsamling i Blæreforeningen Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Ialt 14 medlemmer inkl. bestyrelsen

Læs mere

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 05.februar 2015

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 05.februar 2015 Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 05.februar 2015 Sted: Remisen, Brande kl.16:30 Deltagere: 90 tilmeldte Dagsordenen jf.vedtægterne: 1.Valf af dirigent 2.Valg af stemmetællere 3.Fremlæggelse

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP

VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP 1 Erhvervsrådet i Høje-Taastrup er en uafhængig institution. Dets hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Erhvervsrådet omfatter Høje-Taastrup Kommune. 2 Formål Erhvervsrådets

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K.

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K. Vedtægter for Interkulturelt Kvinderåd 1. Foreningens navn og adresse 1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København

Læs mere

Bankens ekstraordinære generalforsamling onsdag den 4. december 2013.

Bankens ekstraordinære generalforsamling onsdag den 4. december 2013. Nasdaq OMX Copenhagen Nikolaj Plads 6 1007 København K. Nakskov, den 4. december 2013 Ref: Direktionen / la Selskabsmeddelelse nr. 17/2013 Bankens ekstraordinære generalforsamling onsdag den 4. december

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere