I forbindelse med defekte stophaner eller s1kledninger er der blevet monteret målerbrønde.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I forbindelse med defekte stophaner eller s1kledninger er der blevet monteret målerbrønde."

Transkript

1 ANDELSSELSKABET HAARLEV VANDVÆRK Bestyrelsens beretning for 2016 ved generalforsamlingen den 28. marts 2017 i Hårlevhallens cafeteria. Andelshavere: Haarlev vandværk har i beretningsperioden haft en nettotilgang på 5 nye andelshavere. Vandværket har ved årsski0et 1lslu4et 1911 enheder, fordelt med 1614 boligenheder, 265 landbrug og erhverv, 13 ins1tu1oner, 18 andre ( kirker, foreninger og lign.) samt 1 vandværk. Driften. Der er udpumpet m 3 vand, hvilket er mere end sidste år. De4e skyldes hovedsageligt et større forbrug ved en erhvervskunde, samt at vi har forsynet Store Tårnby hele året. Der er ud faktureret m 3. Ledningstab, brand, brud, skylning af ledninger og lignende udgør ca. 3,9 %, og det er bestyrelsens vurdering at ledningstabet er acceptabelt. Antallet af ejendomshandler er lidt s1gende i forhold 1l de forrige år, som følge deraf er mængden af korrespondance i forbindelse med handlerne også steget hvilket giver en del ekstra administra1on. Der er stadig en del tvangsauk1oner i vort forsyningsområde, hvilket giver meget arbejde, da advokasirmaerne ikke al1d er så samarbejdsvillige. Det er og bliver stadig sælgers ansvar at underre4e vandværket om ejerski0e samt målerens visning på overtagelsesdagen. Også selv om sælger har lavet a0ale med ejendomshandleren om at denne sørger for alt vedrørende salget. Der er stadig en del andelshavere som lejer deres ejendom ud, når de ikke kan få dem solgt, og her fastholder vandværket reglen om, at der er andelshaveren, der skal betale for vandforbruget på ejendommen. Det er here0er op 1l andelshaveren at afregne med sin lejer. Store Tårnby vandværk har gjort brug af nødforsyningen fra Hårlev vandværk i forbindelse med en forurening af rentvandstanken på Store Tårnby vandværk i oktober Forsyningen har således stået på i 1½ år, og der er stadig ingen løsning fra bestyrelsen i Store Tårnby vandværk. I forbindelse med defekte stophaner eller s1kledninger er der blevet monteret målerbrønde. På sidste års generalforsamling blev det oplyst at Vandværkets hjemmeside var blevet fornyet, og vi har ind1l nu ikke modtaget nogen henvendelser fra forbrugerne om hjemmesidens funk1oner.

2 Beskatning af vandforsyningsvirksomheder. Som nævnt i sidste års beretning blev det i forbindelse med vedtagelsen af vandsektorloven beslu4et, at de vandværker der var omfa4et af vandsektorloven, skulle være ska4eplig1ge. Ifølge forarbejderne 1l loven er det dog sam1digt 1lkendegivet, at det ikke er tænkt således, at vandværkerne skulle være en ny indtægtskilde for regeringens økonomiske ministerier. Imidler1d har SKAT alligevel sendt kæmperegninger ud 1l vandværkerne omfa4et af vandsektorloven med 1lbagevirkende kra0, og ski0ende ska4eministre har ind1l nu afvist, at der er nogle problemer i de4e forhold. For Haarlev vandværks vedkommende har det betydet, at vi for regnskabsårene er blevet præsenteret for en samlet ska4ebetaling på kr , som er et resultat af, at SKAT har et helt andet syn på værdien af vores anlægsak1ver, end både vi og for den sags skyld også forsyningssekretariatet har. Som nævnt i sidste års beretning har bestyrelsen anket SKAT s afgørelse 1l Ska4eankestyrelsen, men der er endnu ikke truffet afgørelse i sagen, idet sagerne bl.a. afventer en analyse af hele sagskomplekset i SKAT. Ovennævnte rapport om analyse af ska4eforhold i vandsektoren blev offentliggjort den 20. januar 2017, og af rapportens sammenfatning fremgår det, at der er flere forskellige fremgangsmåder der kan anvendes fremadre4et, for at leve op 1l inten1onerne omkring ska4eforholdene for vandselskaberne i forbindelse med forhandlingerne ved vandsektorlovens 1lblivelse. Nu afventer vi så hvilke poli1ske ini1a1ver analysen vil føre med sig. Blødgøring af vandet. På de sidste års generalforsamlinger har vi berørt sagen omkring blødgøring af vandet på vandværket, og som oplyst har bestyrelse fulgt udviklingen på området, bl.a. ved deltagelse i Danske Vandværkers temadage hvor emnet har været behandlet. I forhold 1l den redegørelse der blev givet på generalforsamlingen i 2015, er der ikke sket noget afgørende nyt inden for de tekniske muligheder på området. Det mest interessante er at Store Heddinge vanværk har beslu4et at etablere et pelletanlæg 1l aernelse af kalk, og det bliver interessant at følge erfaringerne med de4e anlæg, idet det er det første anlæg af denne type, som er installeret på et vandværk af denne vandværksstørrelse. Pelletanlæg er etableret andre steder med stor effek1vitet, men endnu ikke et anlæg på et mindre vandværk. Formanden og dri0slederen har besig1get det pilotanlæg som der var installeret på Store Heddinge vandværk i 2016, og følger også med i installeringen af det fulde anlæg i Selvom Hårlev vandværks kalkindhold i vandet ikke er på samme niveau som i Store Heddinge, kan der komme et større pres for blødgøring af vandet, e0erhånden som der bliver opført flere nye boliger, hvor der i højere grad end 1dligere bliver anvendt varmepumper, hvor varmvandbeholderne kan være mere følsomme over for kalk i vandet.

3 Bestyrelsen har beslu4et, at afvente resultaterne fra dri0en af blødgøringsanlægget på Store Heddinge vandværk, før der tages ini1a1ver 1l drø0else af installering af blødgøringsanlæg på Haarlev vandværk. Takster. Som en konsekvens af at vandværket er underlagt bestemmelserne i vandsektorloven, fastsæ4er Forsyningssekretariatet hvert år ud fra vandværkets budge4erede udgi0er en indtægtsramme for vandværkets dri0. Med indtægtsrammen som udgangspunkt, fastsæ4er bestyrelsen here0er sammensætningen af vandværkets takster. Taksterne fremgår af takstbladet, der er en del af det materiale der er udleveret her 1l generalforsamlingen Alle beløb er i kr/m3 og incl. moms. År Prislo=/ Økonomisk ramme 21,95 23,05 21,21 26,90 25,41 28,73 21,25 Vandværkets takst ved forbrug 21,81 22,69 20,84 20,84 20,16 19,82 19,38 på 100 m3 Grøn afgi0 6,25 7,38 7,66 7,66 8,16 7,82 7,82 Forbrugsafgi0 8,50 8,50 7,14 7,14 6,69 6,69 6,56 Fast afgi0 ved et forbrug på 100 m3 7,06 6,81 6,04 6,04 5,31 5,31 5,00 Som noget nyt har bestyrelsen fra 2017 fået indført en ny takst for levering af vand 1l andre vandværker i lighed med de øvrige store vandværker i kommunen.

4 Vandrådet. Haarlev vandværk er medlem af Vandrådet for Stevns kommune, som har 1lslutning fra 21 ud af 23 vandværker i kommunen. Vandrådet er ligeledes repræsenteret i Stevns kommunes koordina1onsudvalg og det grønne råd. Vandrådet har bidraget økonomisk 1l gennemførelsen af nødforsyningsplanen i Stevns kommune, som jo forestås af de 4 største vandværker i kommunen. Vandrådet behandler og varetager vandværkernes interesser, der hvor vi har et fællesskab af sager. Sådanne sager har i det forløbne år været Indvindings1lladelser Beredskabets indsats Udledning af skyllevand Derudover arrangerer Vandrådet kurser i det omfang vandværkerne e0erspørger disse. Tilsyn. Der er udtaget 4 prøver på det udpumpede vand. Der er udtaget 1 prøve på rå-vandet inklusive analyse for pes1cider Der er udtaget 4 prøver på ledningsne4et, og de har ikke givet anledning 1l bemærkninger. Som intern dri0skontrol på det nye vandværk bliver der 1 gang i kvartalet udtaget analyse for kontrol af filtrenes arbejde Vandværk blev i 2010 bestykket med et arsen filter, og der udtages analyse af de4e filter 1 gang om måneden. I oktober måned beslu4ede bestyrelsen at stoppe disse ekstra analyser, da entreprenørens garan1periode var udløbet. Arsen kontrolleres dog stadig i de 4 årlige prøver der tages af det udpumpede vand. Arsen filteret har ind1l nu vist sig meget effek1v. En oversigt over analyseresultaterne er vedlagt dagsordenen. Anlægsarbejder. I forbindelse med gennemførelse af Stevns kommunes vandforsyningsplan har Hårlev vandværk og Strøby Egede vandværk i 2016 etableret nødforsyningen mellem de to vandværker, hvori også indgår Store Tårnby vandværks ledningsnet. Hovedledningen gennem Lille Linde er blevet udski0et, og i samme anledning er alle s1kledningerne ligeledes blevet udski0et, ligesom der er blevet udski0et målerbrønde for de ejendomme, hvor vi fandt det nødvendigt.

5 Der er etableret en ny ledning i Lundevej fra Brovej 1l Lerskovvej, og vi har således fået Lille Linde 1lslu4et vores ledning i Lerskovvej, og har dermed øget for forsyningsmuligheder for Lille Linde og Store Linde. Vi vil i 2017 foretage en sanering af s1kledninger i samme område. Ledningssaneringen i Lundevej er sam1dig en forløber for den kommende nødforsyningsmulighed med Store Heddinge vandværk og Karise vandværk. Der er lavet e0ersyn og videologning af boring 1 og 4. Bestyrelsens arbejde. Der har været aholdt 7 bestyrelsesmøder i perioden. Bestyrelsens møder har også i 2016 i udpræget grad været optaget at drø0elser omkring de bestemmelser omkring vandsektorloven, hvor især den nye økonomiske ramme fra Forsyningssekretariatet, samt beskatningen af vandværket virksomhed, har været 1l grundig diskussion. Bestyrelsen har beslu4et ikke længere at udpege en kasserer, men i stedet entreret med vores 1dligere kasserer om at fortsæ4e med at udføre bogholderiet som ekstern assistance. Bestyrelsen har arbejdet med en revidering af vandværkets regula1v, således at bestemmelserne blev bragt i overensstemmelse med de nyeste bestemmelser inden for vandforsyningsområdet. Uanset de udfordringer som vandsektorlov med 1lhørende beskatningsregler stadig giver bestyrelsen, må året 2016 betegnes som et godt år, hvor vi også har været i stand 1l holde vores dri0sudgi0er på et stabilt niveau. Fremtiden. Bestyrelsen vil inden for de nærmeste år se på mulighederne for placering af nye indvindingsboringer, men der er ikke aktuelle forhold der 1lskynder 1l en forcering af de4e arbejde. Det arbejde der står nærmest for er en gennemførelse af yderligere nødforsyninger 1l Hårlev vandværk 1l sikring af vandværkets forbrugere ved eventuelle forsyningsproblemer. Vi fastholder vores tradi1on med at opfordre vores forbrugere 1l minimum en gang om måneden at aflæse vandmåleren, så vi undgår vandspild med deraf følgende økonomiske tømrermænd. Vores forbrugere har igen i det forgangne år været forskånet for store vandspild i forbindelse med sprængte/tærede dri0sledninger. Jeg vil således slu4e af med at takke bestyrelsen og vores dri0sleder for indsatsen og samarbejdet i 2016, som har resulteret i et godt resultat, ligesom der sam1dig skal lyde en tak 1l alle vores samarbejdspartnere for et godt samarbejde i 2016.

6 Med disse ord vil jeg overlade beretningen 1l generalforsamlingens behandling. Freddy Mortensen formand

ANDELSSELSKABET HAARLEV VANDVÆRK Bestyrelsens beretning for 2017 ved generalforsamlingen den 22. marts 2018 i Elverhøjsalen på Hårlev kro.

ANDELSSELSKABET HAARLEV VANDVÆRK Bestyrelsens beretning for 2017 ved generalforsamlingen den 22. marts 2018 i Elverhøjsalen på Hårlev kro. BERETNING 2018. ANDELSSELSKABET HAARLEV VANDVÆRK Bestyrelsens beretning for 2017 ved generalforsamlingen den 22. marts 2018 i Elverhøjsalen på Hårlev kro. Andelshavere: Haarlev vandværk har i beretningsperioden

Læs mere

ANDELSSELSKABET HAARLEV VANDVÆRK Bestyrelsens beretning for 2015 ved generalforsamlingen den 30. marts 2016 i Hårlevhellen.

ANDELSSELSKABET HAARLEV VANDVÆRK Bestyrelsens beretning for 2015 ved generalforsamlingen den 30. marts 2016 i Hårlevhellen. ANDELSSELSKABET HAARLEV VANDVÆRK Bestyrelsens beretning for 2015 ved generalforsamlingen den 30. marts 2016 i Hårlevhellen. Andelshavere: Haarlev vandværk har i beretningsperioden haft en nettotilgang

Læs mere

I forbindelse med defekte stophaner eller stikledninger er der i året løb blevet monteret målerbrønde.

I forbindelse med defekte stophaner eller stikledninger er der i året løb blevet monteret målerbrønde. BERETNING 2019. ANDELSSELSKABET HAARLEV VANDVÆRK Bestyrelsens beretning for 2018 ved generalforsamlingen den 28. marts 2019 i Elverhøjsalen på Hårlev kro. Andelshavere: Haarlev vandværk har i beretningsperioden

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2010 ved generalforsamlingen mandag den 21. Marts 2011 i Elverhøjsalen på Haarlev kro.

Bestyrelsens beretning for 2010 ved generalforsamlingen mandag den 21. Marts 2011 i Elverhøjsalen på Haarlev kro. HAARLEV VANDVÆRK Bestyrelsens beretning for 2010 ved generalforsamlingen mandag den 21. Marts 2011 i Elverhøjsalen på Haarlev kro. Andelshavere: Vandværket har i beretningsperioden haft en netto tilgang

Læs mere

Andelsselskabet HAARLEV VANDVÆRK. Generalforsamlingen 28. marts 2019

Andelsselskabet HAARLEV VANDVÆRK. Generalforsamlingen 28. marts 2019 Andelsselskabet HAARLEV VANDVÆRK Generalforsamlingen 28. marts 2019 Indhold Ordinær generalforsamling torsdag den 28. marts 2019, i Elverhøjsalen, Hårlev Kro. Dagsorden... 3 Beretning... 4 Årsrapport/regnskab...

Læs mere

Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. 1

Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. 1 Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. 1 Referat fra ordinær generalforsamling i Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. afholdt på Hotel Stevns den 20. marts 2018. Til stede ved generalforsamlingen var 30 personer,

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Søtofte Vandværk, General forsamling 2013. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Store Merløse Hallen REFERAT Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen

Læs mere

Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer.

Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer. Søbjerg Vandværk generalforsamling 24. april 2014. Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer. Jeg vil gerne

Læs mere

Aai 1 - A'a/ x-, Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. ( <é- tredjedel af hvad man har været vant til. Tommy Bagger Andersen 75 stemmer

Aai 1 - A'a/ x-, Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. ( <é- tredjedel af hvad man har været vant til. Tommy Bagger Andersen 75 stemmer Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. 4 Tommy Bagger Andersen 75 stemmer Henrík Nielsen 29 stemmer Dermed var John Bøjlund, Axel Mplgaard Andersen og Tommy Bagger Andersen genvalgt til bestyrelsen. Begge suppleanter

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Søtofte Vandværk, General forsamling 2012. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Store Merløse Hallen REFERAT 1. Valg af dirigent a. Kenth Poulsen blev valgt til ordstyrer b.

Læs mere

2: Antal medlemmer. 3: Vandforbrug for vand-året 01.10.13-30.09.14:

2: Antal medlemmer. 3: Vandforbrug for vand-året 01.10.13-30.09.14: 1: Bestyrelsens arbejde i 2014 har (ligesom i de foregående år) været præget af høj aktivitet, og har blandt andet omfattet o 50-års jubilæum den 17. august 2014 o 8 bestyrelsesmøder o 4 regnskabsmøde

Læs mere

Bjert Stenderup Vandværk

Bjert Stenderup Vandværk Andelsselskabet Bjert Stenderup Vandværk Generalforsamling Torsdag den 7. april 2011, kl. 19.30 Sdr. Bjert Kro Dagsorden: 1: Valg af dirigent. 2: Beretning for det forløbne regnskabsår - 2010. 3: Fremlæggelse

Læs mere

Formandsberetning 2013. Jeg sagde sidste år, at 2012 havde været et travlt år. Så kan jeg oplyse, at 2013 ikke har været et mindre

Formandsberetning 2013. Jeg sagde sidste år, at 2012 havde været et travlt år. Så kan jeg oplyse, at 2013 ikke har været et mindre 1 Formandsberetning 2013 Jeg sagde sidste år, at 2012 havde været et travlt år. Så kan jeg oplyse, at 2013 ikke har været et mindre travlt år; men vi har prøvet at løse opgaverne på bedste måde for vandværket.

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223, Osted kirkebjerg-vand.dk Marts 2014 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ V.SKERNINGE

VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ V.SKERNINGE VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE Beretning 2016 2016 var hvad jeg vil kalde et hektisk år, med flere udfordringer, og så er vi officielt blevet et stort vandværk. Det kommer

Læs mere

AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK

AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK 1 AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK Ordinær generalforsamling tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19oo i Åstrup Forsamlingshus. BERETNING for 2016: -Aastrup Vandværk har i dag: 278 forbrugere, hvilket er en mindre

Læs mere

BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 1. APRIL 2011.

BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 1. APRIL 2011. BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 1. APRIL 2011. Bestyrelsen: Efter generalforsamlingen den 25. marts 2010 konstituerede bestyrelsen for Østbirk Vandværk (kaldt ØV) sig således:

Læs mere

Vallensbæk Strands Vandforsyning generalforsamling tirsdag den 31. maj Beretning for år 2015.

Vallensbæk Strands Vandforsyning generalforsamling tirsdag den 31. maj Beretning for år 2015. Vallensbæk Strands Vandforsyning generalforsamling tirsdag den 31. maj 2016. Beretning for år 2015. Vandmængder er anført i skemaet for indvinding/egen produktion, køb af vand, udpumpet total vandmængde,

Læs mere

Beretningen 2017 for Hadsten Vandværk

Beretningen 2017 for Hadsten Vandværk 1 Beretningen 2017 for Hadsten Vandværk Statistik: Antallet af forbrugere er på afregningstidspunktet steget fra 2677 til 2719. Det er en tilgang på 42 mod sidste års 9. Der er i alt blevet pumpet 375.009

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223 A, Osted kirkebjerg-vand.dk ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted Mød op denne aften, og vær med til at skabe en god

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Grindsted Vandværk

Ordinær Generalforsamling Grindsted Vandværk Ordinær Generalforsamling 2017 Grindsted Vandværk Grindsted Vandværk Ordinær Generalforsamling 2017 1. Valg af dirigent 2. Formanden afgiver beretning om virksomheden i det forløbne år 3. Det reviderede

Læs mere

Beretning for året 2014

Beretning for året 2014 Beretning for året 2014 Vi har nu været underlagt det nye Forsyningssekretariatet, i 5 år nemlig 2010 til 2014. Vi har sammen med revisor foretaget alle de påkrævede indberetninger og har ikke fået nogen

Læs mere

Beretning for året februar 2005

Beretning for året februar 2005 Beretning for året 2004 21. februar 2005 Indledning Bestyrelsen Hændelser Projekter: DSL - Målere - Opmåling af ledningsnet Nødforbindelse Beredskabsplan Forbrugere: Oplysning Fremtiden Afslutning Indledning

Læs mere

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2015

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2015 Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2015 Visse Vandværk A.m.b.a. www.vissevand.dk Indholdsfortegnelse Regnskabets hovedtal for 2014 Se nedenfor Regnskab kan efter generalforsamlingen ses

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 17. august 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 17. august 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 17. august 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Andelsselskabet. Torkilstrup-Lillebrænde. Vandværk

Andelsselskabet. Torkilstrup-Lillebrænde. Vandværk Andelsselskabet Torkilstrup-Lillebrænde Vandværk Beretning 2016 2015 har været et godt år for Torkilstrup-Lillebrænde Vandværk. Med meget få afbrydelser har vi kunnet levere den mængde vand, vi skulle.

Læs mere

2: Antal medlemmer. 3: Vandforbrug for vand-året 01.10.14-30.09.15:

2: Antal medlemmer. 3: Vandforbrug for vand-året 01.10.14-30.09.15: 1: Bestyrelsens arbejde i 2015 har (ligesom i de foregående år) været præget af høj aktivitet, og har blandt andet omfattet o 10 bestyrelsesmøder o 2 regnskabsmøder o 1 generalforsamling o 4 møder om Vandsektorloven

Læs mere

Indkaldelse. Ordinær generalforsamling. tirsdag den 27. april 2010 kl i Café Rikke & Co., Helsinge SportCenter, Idrætsvej 21, 3200 Helsinge

Indkaldelse. Ordinær generalforsamling. tirsdag den 27. april 2010 kl i Café Rikke & Co., Helsinge SportCenter, Idrætsvej 21, 3200 Helsinge Indkaldelse Ordinær generalforsamling tirsdag den 27. april 2010 kl. 19.00 i Café Rikke & Co., Helsinge SportCenter, Idrætsvej 21, 3200 Helsinge Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra bestyrelsen

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA 1. Bestyrelsen Først vil jeg præsentere bestyrelsen: Generalforsamling 2015. Formandens beretning. a. Per Rasmussen næstformand b. Bent Jakobsen kasserer c. Kim Pedersen driftsleder d. Leif Jespersen bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Grindsted Vandværk

Ordinær Generalforsamling Grindsted Vandværk Ordinær Generalforsamling 2018 Grindsted Vandværk Grindsted Vandværk Ordinær Generalforsamling 2018 1. Valg af dirigent 2. Formanden afgiver beretning om virksomheden i det forløbne år 3. Det reviderede

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Vandkvalitet Vi har både godt og rigeligt vand fra vores boringer i St. Fuglede og ved Svallerup Strand. Der har i 2014 ikke været konstateret pesticider i vores drikkevand.

Læs mere

Andelsselskabet. Torkilstrup Lillebrænde. Vandværk

Andelsselskabet. Torkilstrup Lillebrænde. Vandværk Andelsselskabet Torkilstrup Lillebrænde Vandværk TLV Beretning for 2014 Torkilstrup- Lillebrænde Vandværk er et mellemstort vandværk, der har lov til at indvinde 100.000 m3 vand. Vandværket har 315 forbrugsenheder,

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget fremlægges

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen 2010

Referat fra Generalforsamlingen 2010 Referat fra Generalforsamlingen 2010 Søndag den 1. august 2010, kl. 10.00 på Eventyrkroen (Plovkroen), Melbyvej 106, Melby. 25 andelshavere var repræsenteret samt 2 ved fuldmagter. Fraværende fra bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Bjergby Mark Vandværk

Vedtægter for Bjergby Mark Vandværk Vedtægter for Bjergby Mark Vandværk 1 VEDTÆGTER FOR BJERGBY MARK VANDVÆRK Bjergby Mark Vandværk er et Andelsselskab beliggende på Enagervej 101, 4200 Slagelse. Selskabets formål er i overensstemmelse med

Læs mere

I nærværende beretning vil følgende emner indgå:

I nærværende beretning vil følgende emner indgå: Beretning for 2018 (Det talte ord gælder) Indledning Vi har i 2018 holdt 8 bestyrelsesmøder, og deltaget i vandrådssamarbejde her i Næstved Kommune ved vores kasserer Gert Bigum. Vi har også været på vandværksudstilling

Læs mere

GAMMELSØ VANDVÆRK Amba

GAMMELSØ VANDVÆRK Amba ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 29. MARTS 2019 kl. 19.30 PÅ NYGAMMELSØ VEDRØRENDE ÅRET 2018 0. VELKOMMEN Jeg vil gerne byde velkommen til Gammelsø Vandværks generalforsamling her på NyGammelsø, og i år vil

Læs mere

Ordinær Generalforsamling i Stenløse Vandværk tirsdag den 9. april 2013 kl. 19:30 i Sognegården, Engholmvej, Stenløse.

Ordinær Generalforsamling i Stenløse Vandværk tirsdag den 9. april 2013 kl. 19:30 i Sognegården, Engholmvej, Stenløse. Andelsselskabet Stenløse Vandværk Ordinær Generalforsamling i Stenløse Vandværk tirsdag den 9. april 2013 kl. 19:30 i Sognegården, Engholmvej, Stenløse. Deltagere: Vagn Handlos (VH), Bent Berg (BB), Klaus

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag, den 29. april 2014 på Vemmedrupskolen.

Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag, den 29. april 2014 på Vemmedrupskolen. 1 Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag, den 29. april 2014 på Vemmedrupskolen. Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. De reviderede regnskaber forelægges

Læs mere

Sletterhage Vandværk. Beretning for året 2013

Sletterhage Vandværk. Beretning for året 2013 Beretning for året 2013 Sletterhage I 2013 fik Sletterhage leveret 10.978 m 3 fra fællesvandværket. I 2012 fik vi leveret 10.271 m 3. Så dette niveau ser ud til at være niveauet for andelshavernes forbrug.

Læs mere

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 28. maj 2013. Beretning for år 2012.

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 28. maj 2013. Beretning for år 2012. Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 28. maj 2013. Beretning for år 2012. Vandmængder er som anført i skemaet for indvinding/egen produktion, køb af vand, udpumpet total

Læs mere

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 12. april 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere

Der har været afholdt 6 bestyrelsesmøder siden sidste generalforsamling.

Der har været afholdt 6 bestyrelsesmøder siden sidste generalforsamling. Juni 2018 Til samtlige andelshavere Referat af generalforsamling afholdt lørdag den 9. juni 2018 klokken 13.00 på Lille Johanneberg Hjaletvej 51, 4760 Vordingborg 1. Valg af dirigent Marianne Andersen

Læs mere

Indkaldelse. Ordinær generalforsamling. tirsdag den 29. april 2014 kl på Bymose Hegn - Hotel & Kursuscenter Bymosegårdsvej Helsinge

Indkaldelse. Ordinær generalforsamling. tirsdag den 29. april 2014 kl på Bymose Hegn - Hotel & Kursuscenter Bymosegårdsvej Helsinge HELSINGE VANDVÆRK Ridebanevej 10 3200 Helsinge Dagsorden: Indkaldelse Ordinær generalforsamling tirsdag den 29. april 2014 kl. 19.00 på Bymose Hegn - Hotel & Kursuscenter Bymosegårdsvej 11 3200 Helsinge

Læs mere

Mødeindkaldelse. - udskiftning af el-kabel til boringen bag rentvandstanken og delvis udskiftning af el- kabel til rentvandstanken,

Mødeindkaldelse. - udskiftning af el-kabel til boringen bag rentvandstanken og delvis udskiftning af el- kabel til rentvandstanken, Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, torsdag, den 25. februar 2016 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 23. FEBRUAR 2016 DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLINGEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

K E N D E L S E. Om opsættende virkning. afsagt af Konkurrenceankenævnets formand den 11/ i sag nr. VFL mod

K E N D E L S E. Om opsættende virkning. afsagt af Konkurrenceankenævnets formand den 11/ i sag nr. VFL mod K E N D E L S E Om opsættende virkning afsagt af Konkurrenceankenævnets formand den 11/7 2013 i sag nr. VFL-3-2013 Kværndrup Vandværk mod Forsyningssekretariatet Resume af afgørelsen Forsyningssekretariatet

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2014

Bestyrelsens beretning for 2014 1. April 2015 Bestyrelsen: Bestyrelsens beretning for 2014 Velkommen til generalforsamlingen i Næsby Vandværk (Den 81) Onsdag den 8. april 2015 Jørgen Skov døde den 7. august 2014 efter lang tids sygdom.

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 16. marts 2016 kl

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 16. marts 2016 kl I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 16. marts 2016 kl. 19.30 På KFUM's soldaterhjem, Hesselgårdsvej 29, 3460 Birkerød. 0. Indledning På bestyrelsens vegne har formand Bendt

Læs mere

Vedtægter. Kvarmløse-Tølløse Vandværk A.m.b.a. Kvarmløse-Tølløse Vandværk A.m.b.a. Kvarmløse-Tølløse Vandværk. Sofievej 11.

Vedtægter. Kvarmløse-Tølløse Vandværk A.m.b.a. Kvarmløse-Tølløse Vandværk A.m.b.a. Kvarmløse-Tølløse Vandværk. Sofievej 11. Kvarmløse-Tølløse Vandværk A.m.b.a 2015 Vedtægter Kvarmløse-Tølløse Vandværk A.m.b.a. Sofievej 11 4340 Tølløse Telefon: 59186083 E-mail: mail@ktvand.dk www.ktvand.dk CVR:12681615 Kvarmløse-Tølløse Vandværk

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Mandag den 27. marts 2017 kl

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Mandag den 27. marts 2017 kl I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 27. marts 2017 kl. 19.30 på KFUM's soldaterhjem, Hesselgårdsvej 29, 3460 Birkerød. 0. Indledning På bestyrelsens vegne har formand Bendt

Læs mere

LOVE for ANDELSSELSKABET STÆRMOSE VANDVÆRK. 1 Formål. 2 Medlemmer. 3 Hæftelser. 4 Ejerskifte. 5 Vandforbrug og takster

LOVE for ANDELSSELSKABET STÆRMOSE VANDVÆRK. 1 Formål. 2 Medlemmer. 3 Hæftelser. 4 Ejerskifte. 5 Vandforbrug og takster LOVE for ANDELSSELSKABET STÆRMOSE VANDVÆRK 1 Formål Selskabets formål er at forsyne medlemmernes ejendomme samt eventuelle andre forbrugere med godt vand til billigst mulige pris. 2 Medlemmer Som medlem

Læs mere

-Der er i 2017 udpumpet m3. mod m3. i Der er leveret m3. tilbage til Ore: mod m3. i 2016

-Der er i 2017 udpumpet m3. mod m3. i Der er leveret m3. tilbage til Ore: mod m3. i 2016 BERETNING for 2017: 1 -Åstrup Vandværk har i dag: 274 forbrugere, det er 4 mindre end sidste år. -Vi har haft 4 nedrivninger i 2017, det drejer sig om: Brydsbjergvej 7, Klosterstræde 8, Stenlyvej 6 og

Læs mere

AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK

AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK 1 AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK Ordinær generalforsamling mandag den 29. marts 2016 kl. 19oo i Åstrup Forsamlingshus. Formandens beretning: -Aastrup Vandværk har i dag: 279 forbrugere, hvilket er det samme

Læs mere

Generalforsamling - Referat

Generalforsamling - Referat Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen blev valgt til ordstyrer. Generalforsamling - Referat Afholdt 17. marts 2014 - Store Merløse Hallen b. Det blev konstateret, at Generalforsamlingen

Læs mere

Andelsselskabet Torkilstrup-Lillebrænde Vandværk

Andelsselskabet Torkilstrup-Lillebrænde Vandværk 2010 - Information fra Torkilstrup- Lillebrænde (T- LV) Lillebrændevej 58 (ifølge drikkevandsbekendtgørelse 871-2001 30) Regnskabet For første gang i T- LVs levetid har vi i år underskud på driftsregnskabet.

Læs mere

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016 Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016 Visse Vandværk A.m.b.a. www.vissevand.dk Indholdsfortegnelse Regnskabets hovedtal for 2015 Se nedenfor Regnskab kan efter generalforsamlingen ses

Læs mere

Denne beretning angår perioden fra 26. august 2017 til 25. august 2018.

Denne beretning angår perioden fra 26. august 2017 til 25. august 2018. Beretning til generalforsamling 2018. Denne beretning angår perioden fra 26. august 2017 til 25. august 2018. Periodens vigtigste opgaver I denne beretningsperiode har de vigtigste opgaver været 1) renovering

Læs mere

MEJLBY VANDVÆRK I/S. Mejlby forsamlingshus Torsdag den 21. marts 2019 kl. 19:30. Valg af revisor for 2 år. På valg: Niels Aage Arve

MEJLBY VANDVÆRK I/S. Mejlby forsamlingshus Torsdag den 21. marts 2019 kl. 19:30. Valg af revisor for 2 år. På valg: Niels Aage Arve Ordinær generalforsamling MEJLBY VANDVÆRK I/S Mejlby forsamlingshus Torsdag den 21. marts 2019 kl. 19:30 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning for det forløbne år til godkendelse 3. Fremlæggelse

Læs mere

Værdierne for de seneste 5 år for oppumpet og afregnet mængde er vist nedenfor.

Værdierne for de seneste 5 år for oppumpet og afregnet mængde er vist nedenfor. Bestyrelsens beretning for 2018 Der er i perioden 1.1.2018 til 31.12.2018 oppumpet 92.932 m 3. Der er brugt 677 m 3 til skyllevand i filtre. Den udpumpede mængde er på 91.103 m 3, og der er dermed 1.152

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK. https://joerlundeoestvand.wordpress.com/

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK. https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 25. FEBRUAR 2017 DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLINGEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ferritslev Vandværk. Generalforsamlingen blev afholdt kl i Ferritslev Fritidshus. Der deltog i alt 19 personer.

Referat af generalforsamling i Ferritslev Vandværk. Generalforsamlingen blev afholdt kl i Ferritslev Fritidshus. Der deltog i alt 19 personer. 167 Referat af generalforsamling i Ferritslev Vandværk 20. marts 2018 Generalforsamlingen blev afholdt kl. 19.00 i Ferritslev Fritidshus. Der deltog i alt 19 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Vejledning nr. 307 11/2011 Gammelt nr. 105

Vejledning nr. 307 11/2011 Gammelt nr. 105 Vejledning nr. 307 11/2011 Gammelt nr. 105 Emne: Forbrugerinformation Ifølge 28 i bekendtgørelse nr. 1024 af 31. oktober 2011 om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg skal vandværkerne stille

Læs mere

2016 har været et tilfredsstillende år for Vemmelev Forlev Vandværk (VFV).

2016 har været et tilfredsstillende år for Vemmelev Forlev Vandværk (VFV). 2016 har været et tilfredsstillende år for Vemmelev Forlev Vandværk (VFV). Produktion: VFV har i 2016 produceret 154.700 m³ drikkevand, af god kvalitet, til 1320 forbrugere. Forbrugerene har afregnet 141000m3,

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 7. april 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 7. april 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 7. april 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Afgørelse om forøgelse af prisloft for 2012 i henhold til 8 i bekendtgørelse om prisloftregulering m.v. af vandsektoren

Afgørelse om forøgelse af prisloft for 2012 i henhold til 8 i bekendtgørelse om prisloftregulering m.v. af vandsektoren Andelsselskabet Haarlev Vandværk Att.: Henrik Petersen Himlingøjevej 31 4652 Hårlev 23. marts 2012 Sag 4/1020-0301-0709 / VAND Deres ref. Afgørelse om forøgelse af prisloft for 2012 i henhold til 8 i bekendtgørelse

Læs mere

FOERLEV VANDVÆRK I/S GENERALFORSAMLING 19. MARTS 2019

FOERLEV VANDVÆRK I/S GENERALFORSAMLING 19. MARTS 2019 FOERLEV VANDVÆRK I/S GENERALFORSAMLING 19. MARTS 2019 DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT 2. BESTYRELSENS BERETNING 3. DET REVIDEREDE REGNSKAB FORELÆGGES TIL GODKENDELSE 4. BUDGET FOR DET KOMMENDE ÅR FORELÆGGES

Læs mere

Vedtægter. For. Rødvig Vandværk f.m.b.a.

Vedtægter. For. Rødvig Vandværk f.m.b.a. Vedtægter For Rødvig Vandværk f.m.b.a. 1 Navn og Formål Vedtægter For Rødvig Vandværk f.m.b.a. Rødvig Vandværk f.m.b.a. er en forening med hjemsted i Stevns kommune. Foreningens formål er: 1) I henhold

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling tirsdag den 17. marts 2015 Tirsdag den 17. marts 2015 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i NordmarkenVand a.m.b.a.

Referat fra Generalforsamlingen i NordmarkenVand a.m.b.a. NordmarkenVand Amba. Side 1 af 6 Referat fra Generalforsamlingen i NordmarkenVand a.m.b.a. Generalforsamlingen blev afholdt torsdag d. 18-05- 2017 på hotel Søfryd i Jyllinge kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Jeg vil således i beretningen, nævne denne situation flere gange, idet den har indflydelse på flere forhold.

Jeg vil således i beretningen, nævne denne situation flere gange, idet den har indflydelse på flere forhold. Trøstrup Vandværk Den: 24. marts 2014 Bestyrelsens beretning for perioden, 1. januar til 31. december 2013 på vandværkets ordinære generalforsamling, afholdt den 25. marts 2014 i Langesøhallen. Vores generalforsamling

Læs mere

Stillinge Strands Vandværk

Stillinge Strands Vandværk Stillinge Strands Vandværk 1 Generalforsamling søndag den 5. juli 2009 kl. 10.00 i Kirke Stillinge Forsamlingshus Til stede var bestyrelsen samt vandværksbestyrer Tommy Simonsen, administrationsmedarbejder

Læs mere

Strib Vandværk generalforsamling 2016 Beretning:

Strib Vandværk generalforsamling 2016 Beretning: Strib Vandværk generalforsamling 2016 Beretning: Efter generalforsamlingen i 2015 konstituerede bestyrelsen sig med Anton som formand, Jan som næstformand, Palle som kasserer, Erik som sekretær. De øvrige

Læs mere

V E D T Æ G T E R. BAUNEHØJ VANDVÆRK A.m.b.A.

V E D T Æ G T E R. BAUNEHØJ VANDVÆRK A.m.b.A. 241006 V E D T Æ G T E R FOR BAUNEHØJ VANDVÆRK A.m.b.A. 1. Navn og hjemsted 1. 1.1. Selskabets navn er Baunehøj Vandværk A.m.b.A. 1.2 Selskabets hjemsted er Helsinge Kommune, under sammenlægning til Gribskov

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223, Osted kirkebjerg-vand.dk Februar 2013 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 27. februar 2013 kl. 19.00 - Osted Kro, Hovedvejen 151, Osted DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for

Læs mere

Referat fra Marielyst vandværks generalforsamling d. 5 juli 2014.

Referat fra Marielyst vandværks generalforsamling d. 5 juli 2014. Referat fra Marielyst vandværks generalforsamling d. 5 juli 2014. Der var fremmødt 22, her af 15 stemmeberettigede. Formand Jørn Lavsten bød velkommen. Punkt 1. Valg af dirigent. Kurt Christiansen blev

Læs mere

Der var fremmødt 21 personer heraf 16 stemmeberettigede incl. Bestyrelsen. Formanden bød velkommen til årets generalforsamling.

Der var fremmødt 21 personer heraf 16 stemmeberettigede incl. Bestyrelsen. Formanden bød velkommen til årets generalforsamling. Referat af Marielyst Vandværks generalforsamling lørdag d. 6 juli 2013. Der var fremmødt 21 personer heraf 16 stemmeberettigede incl. Bestyrelsen. Formanden bød velkommen til årets generalforsamling. Punkt

Læs mere

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba. Mødeindkaldelse.

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba. Mødeindkaldelse. Vallensbæk Strands Vandforsyning amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde mandag, den 13. oktober 2014 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Generalforsamling Købmandsgården 22. Juni kl

Generalforsamling Købmandsgården 22. Juni kl Generalforsamling 2019 Købmandsgården 22. Juni kl. 14.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Den reviderede årsrapport forelægges til

Læs mere

VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE

VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE Beretning 2015 2015 var så et af de år, af de 35 år jeg har været med, hvor der er sket rigtig mange ting, og flere nye udfordringer, det kommer

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

Beretning for 2011. Følgende emner vil indgå i beretningen for 2011:

Beretning for 2011. Følgende emner vil indgå i beretningen for 2011: Beretning for 2011 (Det talte ord gælder) Indledning 2011 har vi lagt bag os for snart et par måneder siden, og det er nu tid til at foretage den årlige status på året der er gået. Det har i lighed med

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 12. oktober 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 12. oktober 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 12. oktober 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Takstblad for Fasterholt vandværk

Takstblad for Fasterholt vandværk Takstblad for Fasterholt vandværk. 2015. Gældende pr.1/1-2015 Kr. ekskl. Kr. inkl. Abonnement pr. måler 500,00 625,00 Planlægningsbidrag 95,00 118,75 Årsforbrug pr. m3 Kr./m3 M3- pris 4,85 Statsafgift

Læs mere

Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

Andelsselskabet Studsgård Vandværk.

Andelsselskabet Studsgård Vandværk. Studsgård Vandværk Voldsgårdsvej 6A Studsgård 7400 Herning Voldsgårdsvej 6A Vedtægter for Andelsselskabet Studsgård Vandværk. Indholdsfortegnelse: Navn og formål ( 1 til 2)------------------------------------------------------------Side

Læs mere

Mødeindkaldelse. Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba.

Mødeindkaldelse. Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, lørdag, den 23. november 2013 kl. 10:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

1 Selskabets formål er at forsyne medlemmernes ejendomme samt eventuelle andre forbrugere med godt vand til billigst mulige pris.

1 Selskabets formål er at forsyne medlemmernes ejendomme samt eventuelle andre forbrugere med godt vand til billigst mulige pris. Love for Andelsselskabet Bjergby Mark Vandværk. 1 Selskabets formål er at forsyne medlemmernes ejendomme samt eventuelle andre forbrugere med godt vand til billigst mulige pris. 2 Som medlem af selskabet

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 23. februar 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 23. februar 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 23. februar 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Referat fra Jelling Vandværks generalforsamling onsdag, den 28. marts 2017 kl I Gormshallen. Bestyrelsens beretning for 2016.

Referat fra Jelling Vandværks generalforsamling onsdag, den 28. marts 2017 kl I Gormshallen. Bestyrelsens beretning for 2016. JELLING VANDVÆRK Referat fra Jelling Vandværks generalforsamling onsdag, den 28. marts 2017 kl. 19.30 I Gormshallen 1. Valg af dirigent Alfred Frandsen blev valgt 2. Bestyrelsens beretning ved for manden

Læs mere

Nordfyns Vandværk CVR: 5870 1718. Referater 2013 2014. Der afholdtes bestyrelsesmøde tirsdag den 19. august 2014 kl. 19:00 på Thygesensvej 2.

Nordfyns Vandværk CVR: 5870 1718. Referater 2013 2014. Der afholdtes bestyrelsesmøde tirsdag den 19. august 2014 kl. 19:00 på Thygesensvej 2. Der afholdtes bestyrelsesmøde tirsdag den 19. august 2014 kl. 19:00 på Thygesensvej 2. Mødte: Jens Rasmussen, Kristian Andersen, Palle Knudsen og Mogens Stougaard Afbud: Frans Tange Velkomst, vi indledte

Læs mere

Abildå Vandværk. Takster gældende for perioden 1/1 31/ :

Abildå Vandværk. Takster gældende for perioden 1/1 31/ : Abildå Vandværk Takster gældende for perioden 1/1 31/12 2016: Fast afgift pr. forbruger pr. år 700,- Pris pr. m3 vand udgør 3,- Afgift pr m3 ledningsført vand udgør 5,86 Afgift pr. m3 til drikkevandsbeskyttelse

Læs mere

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a.

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a. Referat af den ordinære generalforsamling for Ullerød Vandværk a.m.b.a. afholdt på Grundtvigs Højskole, Tulstrupvej 4, den 29. april 2015 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 24. maj 2011. Beretning for år 2010.

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 24. maj 2011. Beretning for år 2010. Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 24. maj 2011. Beretning for år 2010. 2010 var et travlt år for vor vandforsyning med mange opgaver. Den udpumpede vandmængde er år Indvinding

Læs mere

Blovstrød Vandværk Beretning for Generalforsamling marts 2019

Blovstrød Vandværk Beretning for Generalforsamling marts 2019 Blovstrød Vandværk Beretning for 2018 Generalforsamling marts 2019 Blovstrød Vandværk 2018 (2017) Medlemmer/interessenter 1.035 (862) Nye medlemmer 173 (20) Forventede nye medlemmer i 2019 30? Forventede

Læs mere

Favrskov Spildevand A/S

Favrskov Spildevand A/S Favrskov Spildevand A/S Referat Mødedato 10. september 2012 Starttidspunkt 17:30 Mødested/mødelokale Hammel Administrationsbygning Afbud fra INDHOLD Favrskov Spildevand A/S 10. september 2012 Sagsnr. Side

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Faldsled Vandværk. Generalforsamling

Faldsled Vandværk. Generalforsamling Faldsled Vandværk Generalforsamling Beretning og regnskab 1/1-31/12 2010 DER INDKALDES HERMED TIL ORDINÆR GENERALFORSMLING MANDAG DEN 11. APRIL KL. 19.30 Faldsled Gl. Skole Assensvej 497, Faldsled Dagsorden

Læs mere