Bestyrelsesmøde, tirsdag den 23. maj kl og

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde, tirsdag den 23. maj kl og"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde, tirsdag den 23. maj kl og Deltagere: Thorkild, Martin Jens og Line. Afbud: Morten. Endvidere: Brian (boligkontor) og Tina Hald samt Michael Tarding (adm./swe) Line forlod mødet efter pkt. 7, da hun skulle bestyre et idé- og dialogmøde om Distortion. 1. Velkomst 2. Præsentation af Tina Hald, ny administrator fra SWE 3. Boligkontoret: o Ny, udvidet arbejdstid til Brian o Opfølgning på medarbejdersamtale 4. Igangsætte arbejde med Forretningsorden o Mailadresser / mail struktur o Mail forretningsorden; oplæg fra Martin o Økonomiske dispositioner boligkontor vs bestyrelse 5. Kommunikation og information: o Nye træffetider; kalender på hjemmesiden o Nyhedsbrev, forslag fra Morten o Hvordan arbejde med nyhedsbreve fremadrettet? 6. Ekstraordinære Generalforsamling o Forslag til ny vejledning vedr. byggesager og installationer o Dispensation vedr. altanmontering i opgang 8 7. Distortion o Hvordan griber vi det bedst an? 8. Ansøgning fra Sort Kaffe & Vinyl flytning 9. Ansøgning åbning af butik i nr Gård ansøgninger / ny vejledning o Forespørgsel fra Line; de mærkelige låger til cykelkældre 11. Ophør af ansættelse samt afklaring af lønforhold for tidligere formand 12. Eventuelt. ** Lukket punkt vedr. verserende byggesag. Referat: Ad. 1 og 2 Velkomst og præsentation af nye administrator, Tina Hald. Velkommen til Michael, der medvirkede ved SWE s præsentation af vores nye administrator Tina Hald. Tina præsenterende sig og vi fik stillet nogle uddybende spørgsmål. Stor tak til Rikke, der har været vores nære samarbejdspartner gennem flere år. Tina er en erfaren administrator og hun udtrykte store forventninger til det nye samarbejde og glædede sig. Vi bød hende velkommen!

2 Michael og Tina deltog således delvist og helt i det videre møde. Ad. 3 Boligkontoret. I sidste uge havde Thorkild en spændende og afklarende medarbejdersamtale med Brian, som allerede nu betyder ændringer samt en del punkter til opfølgning. Brian har fået omlagt sin arbejdstid således, at han nu udelukkende er dedikeret til Boligkontoret i 25 timer om ugen, hvor de 3 timer er placeret som hjemmearbejde. Det er samtidig sigtet at udvide ansvarsområdet samt i det hele taget styrke Brian s position, hvilket vil betyde diverse ændringer i løn- og ansættelsesforhold. Drøftes på kommende møder. Ad. 4 Forretningsorden. Der er stort behov for at vi udvikler og formulerer en Forretningsorden for Bestyrelsen. Dette arbejde forestår. Samtidig har vi allerede taget en del initiativer og formuleret nogle nye praksisformer, som vil blive en del af den nye forretningsorden. Indstilling fra Martin: Samarbejdsplatform for bestyrelse og boligkontor. AB Skydebanens bestyrelse og boligkontor har brug for adgang til en central fælles platform til arkivering og deling af relevante dokumenter. Platformen skal gøre det muligt at reducere omfanget af dokumenter, som bliver sendt rundt via . Platformen gør det samtidig muligt at oprette et egentligt arkiv, hvilket har manglet hidtil. Bestyrelsen godkendte forslaget til ny it-infrastruktur og den videre implementering, hvor det blev besluttet at benytte Googles G Suite løsning. Udgiften per år er kr I denne pris indgår endvidere en ekstern backup løsning. Martin går i gang med anskaffelse, udarbejdelse af struktur, vejledning m.v. Indstilling fra Martin: Mailadresser hos AB Skydebanen. Der er oprettet en række adresser under domænet skydebanen.dk, som enten ikke bruges eller i praksis er svære at overskue. Vi nedlægger derfor en række af disse adresser. Da samtidig mange henvendelser er rent administrative, har vi besluttet at gøre Brian til mail gatekeeper, hvilket også afspejler udviklingen af Brians funktion. Det betyder bl.a, at kontakt info på hjemmesiden umiddelbart peger på Boligkontoret, hvor Brian modtager henvendelser. Det er stadig muligt for beboere at skrive på en bestyrelsesmail, hvor vi ændrer adressen, så den nye praksis kan blive fælles hurtigst muligt. Samtidig vil vi undgå at alle modtager alt i de mange sager, der løber på mails. Vi varetager i stedet forskellige ansvarsområder og involverer først alle, når det er principielt, skal løftes til en beslutning eller bringes ind på Bestyrelsesmødet. Samtidig sikres adgang ved at etablere diverse mail postkasser. Da løsningen knytter an til Google løsningen er der ikke udgifter forbundet hermed.

3 Økonomiske dispositioner: Vi vil gerne have en lidt mere smidig og hurtig sagsbehandling på håndværkertilbud og indkøb, hvor vi i den forbindelse vil give Boligkontoret en særlig rolle/ansvar. Brian udarbejder et udkast, som er baseret på en én-strenget model, hvor det er Brian der behandler alle både store og små indkøb. I udkastet vil der blive skelnet mellem rent administrative dispositioner og større indkøb, der kræver Bestyrelsens godkendelse. Bestyrelsen modtager fortsat en komplet oversigt over alle indkøb og bestillinger. Ad. 5 Nyhedsbreve. Vi besluttede at indføre en helt ny måde at lave nyhedsbreve på, så vi undgår for mange ikke-nyheder og for meget løftet pegefinger kommunikation. Nyhedsbrevene vil således fremover blive knyttet tæt til de løbende opslag på hjemmesiden. Det betyder flere, korte nyheder og mere liv. Nyhedsbrevet vil fortsat blive hængt op på opslagstavlen ved vaskeriet og ved boligkontoret. På sigt bliver denne praksis styrket, når vi igangsætter arbejdet med ny web. Vi ønsker at skifte platformen ud til WordPress, der endvidere bevarer historikken bedre. Ad. 6 Ekstraordinære Generalforsamling. Det er aftalt, at der afholdes et lille åbent hus arrangement en halv time i forlængelse af generalforsamlingen, hvor man kan møde de forskellige udvalg og kontaktpersoner. Vi forventer at Michael Tarding bliver mødets dirigent og Tina Hald referent. Thorkild fremlagde forslag til ny vejledning omkring byggesager og installationer med følgende motivation: Thorkild er af den opfattelse, at den vejledning, der anvendes nu, og den hermed forbundne bestyrelsespraksis i de senere år har været afvigende fra de formelle rammer i foreningens vedtægter og husorden. Ønsket er, at dette scenario rulles tilbage i tråd med de tilkendegivelser, der var blandt andelshaverne på sidste års ordinære generalforsamling, så foreningens vejledning giver generelle råd til informationssøgning mv. og udelukkende indeholder de konkrete regler for byggeri, der allerede tidligere er vedtaget af andelshaverne og nedfældet i vedtægterne og husordenen. Da der var mange detaljer i vejledningen, bl.a. mere specifikke krav til hvad en ansøgning skal indeholde, vi ikke kunne nå at behandle blev det besluttet at Bestyrelsen fremkommer med en generel indstilling til generalforsamlingen, hvorefter der udarbejdes en egentlig vejledning. Indstillingens hovedpunkt er, at vi sløjfer de byggefrie perioder. Bestyrelsen er positivt indstillet overfor det forslag der er stillet vedr dispensation for altanmontering. Hvis den nye vejledning, jvf ovenstående, vedtages på generalforsamlingen vil en følge heraf endvidere være, at en dispensation ikke er nødvendig.

4 Ad. 7 Distortion. Vi har modtaget mange henvendelser fra gårdansvarlige m.fl. omkring Distortion. Line har derfor taget initiativ til et fællesmøde med alle gård repræsentanter, med bestyrelsen og med festudvalget for sammen at finde gode løsninger. Mødet afholdes umiddelbart efter dette punkt på Bestyrelsesmødet og der vil hurtigt herefter blive informeret om de tiltag, der aftales. Ad. 8 Ansøgning fra Sort Kaffe & Vinyl Bestyrelsen har per 16 maj modtaget en formel ansøgning fra Sort Kaffe & Vinyl vedr. flytning. Christian Rygaard har skrevet følgende ansøgningstekst: Planen er at flytte Sort Kaffe & Vinyls aktiviteter fra Skydebanegade 4, th til Skydebanegade 4, tv (nuværende Affär). Sort Kaffe & Vinyl har i snart 11 år solgt musik på vinyl og luksus kaffe til de kræsne Københavnere. Min lille butik har fra starten været et populært mødested for gadens og bydelens beboere. Vi har mange stamgæster, som besøger butikken dagligt, og turister, som har læst om butikken i en af de mange guidebøger vi er nævnt i, finder også dagligt vej til den lille butik. Nogen gæster kommer for kaffen, nogen for musikken, nogen for det sociale samvær - de fleste kommer nok for kombinationen af det hele. Sort kaffe & Vinyl er et sted hvor man mødes over en kop kaffe, taler med andre gæster - som man måske ikke kender i forvejen. Taler om musik, politik, vejret - livet. Den stemning vil vi gerne fortsætte i nabolokalet. Sort Kaffe & Vinyl skal stadig være den lokale pladebiks, kaffebar, mødested - men i større lokaler med mulighed for flere plader og flere siddende gæster. Og med til de flere kvadratmeter hører også et toilet, som vi ikke har haft i de nuværende lokaler. Et toilet gør det også muligt at få lov af Fødevarestyrelsen til at servere mere end bare en croissant og en muffin. Vi kan fx få mulighed for at servere et blødkogt æg om morgenen, en skålfuld yoghurt, en portion grød. Hjemmebagt kage om eftermiddagen. Senere på dagen måske en klassisk parisertoast eller en tallerken med skinke og ost. Der vil på ingen måde blive tale om mad på restaurations niveau - Det vil være simple serveringer med et minimum af tilberedning. Toilettet gør det også muligt at søge om alkoholbevilling, så vi kan servere et glas vin eller en cognac til kaffen om aftenen. Og med en alkoholbevilling vil det give mening at holde åbent til længere end nuværende lukketid (kl 19). På den måde kan Sort Kaffe & Vinyl blive et mødested hele dagen - både for kaffegæsten om morgenen og vingæsten om aftenen. En udvidet åbningstid er en nødvendighed, hvis omsætningen skal øges. Musik og kaffe vil stadig være vores hovedprodukt. Vi forestiller os fortsat at åbne tidligt om morgenen - kl 8 på hverdage, kl 9 i weekenden. Lukketid vil variere efter ugedage - fx til kl søndag-onsdag og til torsdag, fredag og lørdag. Som i de nuværende lokaler, hvor vi har sænket loftet for at undgå at tale og musik vandrer opad, vil vi også i de nye lokaler sørge for lydisolering, både til overbo, nabo og opgang. Men som sagt - der er ikke tale om en restaurant eller bar - det er Sort Kaffe & Vinyl, en pladebutik og kaffebar. Planen er, at undertegnede, sammen med min nye forretningspartner og gode ven, Martin Baun, vil køre det ny Sort Kaffe & Vinyl. Forhåbentlig i mange år fremover. / Christian Rygaard På denne førstebehandling af ansøgningen, udtaler Bestyrelsen følgende: 1. Sort Kaffe & Vinyl er et brand, som er med til at karakterisere gaden som særlig. Dette vil vi gerne støtte og Bestyrelsen er således positivt indstillet overfor ansøgningen. Den formelle proces kan således iværksættes herunder ansøgning om de nødvendige byggetilladelser. 2. Flytning betyder at der skal gives tilladelser / dispensation til andre forretningsformer i begge lejemål. Dette er Bestyrelsen indforstået med der vil dog blive taget specifik stilling til, hvilke forretningstype vi vil tillade i den nuværende kaffebutik og endvidere knytte dispensationerne til en

5 pågældende ansøgning, således at der ved eventuel afståelse ikke automatisk følger ny godkendelse til café-drift med. Ligesom en række krav skal være opfyldt, hvis lejemålet skal tildeles en lejer, der ikke er beboer i gaden. Hvad angår Sort Kaffe & Vinyl vil tilladelsen omhandle kaffe og plade-handel med udvidet sortiment og således ikke give mulighed for at drive restaurant. 3. Forudsætningen for ansøgningen er, at der tillades udeservering samt gives alkoholbevilling. Der er allerede erfaringer med dette fra Papa Ramen. I evt. udarbejdelse af lejeaftale vil der blive stillet krav vedrørende udeservering (til eksempel tidsbegrænset), antal borde og placering af borde og stole m.v. for at undgå for meget støj og i det hele taget tage hensyn til nærmeste beboere. Ligesom krav til lydisolering af selve lokalet kan forventes. 4. Da en eventuel flytning under alle omstændigheder vil ændre livet i gaden og påvirke ikke mindst de nærmeste naboer, besluttede Bestyrelsen, at der skal gennemføres en nabohøring inden evt. tilladelse kan bevilges. 5. En række detaljer skal drøftes nærmere i den videre sagsbehandling, herunder krav til håndtering af affald m.v. 6. Ved eventuel overdragelse af lejemålet vil der ske en lejeregulering til det aktuelle markedsniveau. Ad. 9 Forespørgsel om åbning af butik i nr. 32. Vi har modtaget en uformel forespørgsel om åbning af butik i nr. 32. Men lejemålet er ikke godkendt til erhverv og kommunen tillader ikke at der nedlægges boligareal med mindre ansøger kan stille med en erstatningsbolig med samme bonitet. Sagen er hermed lukket. Ad. 10 Gård ansøgninger. Brian, Mette og Line har udarbejdet en skabelon til brug for de indre gårdes ansøgninger. Dette for at lette processen og gøre den mere overskuelig. Bestyrelsen kvitterede for det gode arbejde. Beløbsrammen er fortsat kr per år. Vores repræsentanter i de to gårdlaug er udover Line, Mette Krøger Hare. Line spurgte til de nye, mærkelige låger til vores cykelkældre. Brian og Niels arbejder med at finde en god løsning sammen med tømreren. Jens beder om, at langvarigt støjende savearbejde foregår indendørs. Ad. 11 Tidligere formands ansættelses- og lønforhold. Michael Tarding informerede om, at ansættelsen formelt er ophørt ved udgangen af april måned. Da den tidligere formand var honorarlønnet skal der ikke udbetales feriepenge eller anden godtgørelse. Administrationen (SWE) oplyser, at den tidligere formand udover det almindelige bestyrelseshonorar har modtaget honorarlønnet timebetaling. 62 t om måneden i 2015, 2016 og t. om måneden i 2013 og 2014.

6 Tidligere formand har, per mail den 15. maj, sendt følgende afsluttende redegørelse: Igangsættelse af projekter, anvisning af løn m.v. for en budgetperiode sker ved generalforsamlingens vedtagelse af det fremlagte budget. Bestyrelsen vurderer hvert år tilrettelæggelse af projektporteføljen og det forventede ressourceforbrug til afdækning af opgaverne i driften det kommende år. Dette arbejde giver anledning til udkast til budget, der bliver forelagt generalforsamlingen. Først ved generalforsamlingens vedtagelse af budgettet kan administrator igangsætte betalinger relateret til budgetaktiviteterne. Sigtet med de tilrettelagte indsatser, som opgaverne er afledt af, har over årene været effektiv ejendomsdrift (udgiftskontrol i sammenhæng med høj kvalitet i opgavevaretagelsen) og herunder at sikre en vel vedligeholdt ejendom. Det har ligeledes været et fokus i arbejdet til stadighed at være en ansvarlig arbejdsgiver. En høj andelskrone har senest føjet aktiv reduktion af usikkerhed om investering i foreningen og branding af foreningen til målbilledet. SWE har sendt en oversigt over de igangværende sager. Vi kigger nærmere på oversigten og prioriterer vores videre indsats. Ad. 12 Eventuelt. Nykredit, netbank forsikring dækker op til 3 mio. kr. Derfor etableres to konti, så der kun bliver kigge adgang til drift kontoen af forsikringsmæssige grunde. Godkendelse af referat sker fremover digitalt via Penneo. Det bearbejdede referat sendes som Pdf fil til administrationen, der videresender til digital underskrift, hvor ved fremtidig arkiv samtidig er sikret. Referat på hjemmesiden afventer dog ikke denne godkendelse. * Behandling af lukket dagsordenspunkt blev udsat til næste uge. ** 2 beboere dukkede op med spørgsmål i træffetiden. Thorkild Olsen 26. maj 2017

INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling

INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling Til Andelshaverne i andelsboligforeningen Skydebanen 1709 København V København, den 14. november 2017 Ejd.nr. 460 INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling På bestyrelsens vegne skal jeg hermed

Læs mere

Arbejdsgruppemøde (nr.2), torsdag den 17. august kl

Arbejdsgruppemøde (nr.2), torsdag den 17. august kl Arbejdsgruppemøde (nr.2), torsdag den 17. august kl. 19.30 21.00 Arbejdsgruppe til forberedelse og planlægning af Beboerhøring i forbindelse med ansøgning fra Sort Kaffe og Vinyl om etablering i hjørnebutikken,

Læs mere

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Skydebanen Ejd.nr.: 1-460 REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 5. december 2017, kl. 17.30 20.00 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Michel og Jens Brian (Boligkontoret) og Tina (SWE) Martin,

Læs mere

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Skydebanen Ejd.nr.: 1-460 REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Mandag den 4. juni 2018, kl. 17.00-19.30 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Rasmus og Karin Tina (SWE), Brian boligkontoret

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 13. marts 2018, kl. 17.30 20.30 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Michel og Jens Brian (Boligkontoret) og Tina

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Mandag den 7. maj 2018, kl. 17.00 19.00 Sted: Deltagere: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Karin og Rasmus Samt: Brian (Boligkontoret), Tina (SWE) samt Jens Halsnæs

Læs mere

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken Dagsorden til bestyrelsesmøde 19-12-2012 MEDBORGERHUSET KORSKÆR Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 19. december 2012, kl. 15.45 i Medborgerhuset, Korskærparken Indkaldt til mødet: Lone Hartung, Else

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 14. august 2018, kl. 17.30-20.00 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line og Karin Tina (SWE) Rasmus Dagsorden 1. Sommer

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling Til Andelshaverne i andelsboligforeningen AB Skydebanen København, den 9. april 2018 Ejd.nr. 460 INDKALDELSE til ordinær generalforsamling På bestyrelsens vegne skal jeg hermed indkalde medlemmerne i A/B

Læs mere

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling Til Andelshaverne i andelsboligforeningen AB Skydebanen København, den 25. marts 2019 Ejd.nr. 460 INDKALDELSE til ordinær generalforsamling På bestyrelsens vegne skal jeg hermed indkalde medlemmerne i

Læs mere

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F.

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F. d. 19. maj 2015 Referat af bestyrelsesmøde afholdt torsdag d. 7. maj 2015 Referent: Til stede ved bestyrelsesmødet var: Lennarth Chris Ib Christian Bent Maria Fraværende ved mødet: Sonja Dagsorden 1. Bestyrelsesposter

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Mandag den 18. juni 2018, kl. 18.30-20.30 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Rasmus og Karin Tina (SWE) Dagsorden 1. Beretninger

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 27. februar 2018, kl. 17.00-19.00 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Michel, Line, Jens og Martin Martin (første 2 punkter) Dagsorden

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde. Skydebanegade Øst Kareéns Gårdlaug d. 5 juni, 2011

Referat Bestyrelsesmøde. Skydebanegade Øst Kareéns Gårdlaug d. 5 juni, 2011 Referat Bestyrelsesmøde. Skydebanegade Øst Kareéns Gårdlaug d. 5 juni, 2011 TID OG STED: Kl 19:00-21:00. Lille mødelokale - Skydebanegade. TIL STEDE: Fra Bestyrelsen: Allan Krog Hørup Christensen AB Skydebanen

Læs mere

Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott, samt fra varmemesteren V / Freddy Rasmussen.

Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott, samt fra varmemesteren V / Freddy Rasmussen. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 9,09.13 Beslutningsreferat af: Referat nr. 11 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.09.13 kl. 18.30 21.15 september 2013 DIRIGENT: SUSSIE TRANEKÆR

Læs mere

Bestyrelsen mener ikke der skal gøres noget ved den henviste liste.

Bestyrelsen mener ikke der skal gøres noget ved den henviste liste. Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. Januar. Kl. 18:30 Referent: Anders Alle var fremmødt inkl. suppleanter. Referat: 1) Opfølgning på punkter fra sidste møde: 1.2) Status på loft/ kælder rums fordeling. Intet

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 16. januar 2018, kl. 18.00 20.45 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Michel og Jens Brian (Boligkontoret) og Tina

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 30. januar 2018, kl. 17.00-19.00 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Jens Michel Dagsorden 1. Opfølgning på sidste

Læs mere

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet.

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 20.10.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat no. 1. BESTYRELSEMØDE: Tirsdag d. 14.10 14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

Bilagsliste til bestyrelsesmøde d. 09.02.2015 Kommentar mm.

Bilagsliste til bestyrelsesmøde d. 09.02.2015 Kommentar mm. Ad. O.2.: Bilagsliste til bestyrelsesmøde d. 09.02.2015 Kommentar mm. Rettelse til 3 (Brian) Teksten Formanden tilrettelægge og bestyrelsesmøderne af et udnævnt ordstyrer. Rettes til: Formanden tilrettelægger

Læs mere

Generel drøftelse af udvalgsarbejdet samt brug af Facebook grupper for afdelingens beboere.

Generel drøftelse af udvalgsarbejdet samt brug af Facebook grupper for afdelingens beboere. Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 11. februar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Referat af kollegierådsmøde Den kl19.00

Referat af kollegierådsmøde Den kl19.00 Referat af kollegierådsmøde Den 19-02-2018 kl19.00 1. Fremmødte. Christina 3128, Hans-Christian 3322, Line 2020, Peter 1340, Thomas 1131, Martin og Amanda 2011. 2. Gæster. Josefine Sevald 1243. 3. Afstemning

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl.

Referat fra bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Referat fra bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Møde mandag d. 1. februar 2010 kl. 19:00 Dirigent: Signe (SHA) Referent: Asbjörn (AUV) Til stede: Sara (SS), Inge (IJK), Enver (EP) og Rudolf (RH). Afbud:

Læs mere

Antenneforeningen Trekanten. Dagsorden til Bestyrelsesmøde

Antenneforeningen Trekanten. Dagsorden til Bestyrelsesmøde Hermed følger foreløbig dagsorden til mødet. Tilføjelser pr. 29. maj er markeret med ++ (#) angiver at der findes et bilag Kommenteret dagsorden. 1. Velkomst ved formanden - Afbud fra: - Særlig velkomst

Læs mere

Til stede: Michael (MMN), Anders (AMS), Lars (LK), Christoffer (CH), Enver (EP) og Martin (ML) Fraværende: Maria og Julie(suppleanter)

Til stede: Michael (MMN), Anders (AMS), Lars (LK), Christoffer (CH), Enver (EP) og Martin (ML) Fraværende: Maria og Julie(suppleanter) 1 Referat til bestyrelsesmøde den 29. oktober 2012 kl. 18.00 Indhold 1. Formalia:... 1 2. Næste bestyrelsesmøde:... 1 3. Vagtperioder:... 1 4. Nye sager:... 2 5. Vicevært (ML):... 2 6. Økonomi:... 2 7.

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen MOSEGÅRDSPARKEN 2820 Gentofte. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 DAGSORDEN: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1.

Afdelingsbestyrelsen MOSEGÅRDSPARKEN 2820 Gentofte. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 DAGSORDEN: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 Sted: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1. sal Tid: 18.00 21.45 Tilstede: Ole Lund Petersen (OLP), formand, Jesper Dalhoff (JD), næstformand, Hanne Merete

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde

Referat Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 7. maj 2019, kl. 19.00-21.30 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Denis og Rasmus Tina (SWE) og Line (boligkontor) Martin og Sophie

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019

Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019 Side 1 Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019 Mødedato: Tirsdag 5. februar 2019 Mødetidspunkt: Kl 16.45 20.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud Middelfart Allan Hornstrup, Birte Holm Sørensen, Carsten Møller,

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl.

Referat for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Referat for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Møde: 4. maj 2009 kl. 18.00. Næste møde: 8. juni kl. 19:15. Dirigent: Signe H. Nielsen (SHN). Referent: Sara Saxild. Til stede: Signe Hinz, Sara, Asbjörn,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl.

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. År 2015, den 13. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. på adressen Kastrupvej 57,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig. 1. Godkendelse af referat af 7. april 2016, se pkt. 3 (forslag fra Ursula). Bilag

Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig. 1. Godkendelse af referat af 7. april 2016, se pkt. 3 (forslag fra Ursula). Bilag Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig Tid: Tirsdag, den 17. maj 2016 kl. 16.30 Sted: Brohusgade 2B, 9000 Aalborg Deltagere: Laila Thomsen (LT) Susan Jørgensen (SJ) Søren Thomsen (ST) John

Læs mere

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent ANDELSSELSKAB M. B.A. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent 2. Godkendelse at referat fra seneste bestyrelsesmøde 3. Økonomi. Indeståender. Restancer. Meddelelser. Valuar 4. Meddelelser

Læs mere

INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling

INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling Til Andelshaverne i andelsboligforeningen AB Skydebanen København, den 8. juni 2018 Ejd.nr. 460 INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling På bestyrelsens vegne skal jeg hermed indkalde medlemmerne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde - kladde

Referat af bestyrelsesmøde - kladde Referat af bestyrelsesmøde - kladde Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag 21. januar 2014, kl. 19 Sted Frede Kjær, Møllestykket 16 Deltagere: Jan Magleby (Formand) Frede Kjær Hanne Gleitze, (Kasserer) Torben Toldam-Andersen

Læs mere

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F.

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F. d. 8. juni 2015 Referat af bestyrelsesmøde afholdt tirsdag d. 2. juni 2015 Referent: Til stede ved bestyrelsesmødet var: Lennarth formand og kasserer Chris næstformand og indkøber Ib husansvarlig Christian

Læs mere

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 2. juli 2019, kl. 19.00-21.30 Sted: Boligkontoret Deltagere: Thorkild, Martin, Sophie, Denis og Rasmus Samt: Tina (SWE) og Line (boligkontor) Afbud: Fraværende:

Læs mere

Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM), Henriette Wülser (HW).

Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM), Henriette Wülser (HW). Pårørenderådsmøde torsdag den 8. januar 2015 Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM), Henriette Wülser (HW). Referent Anita

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Finn Jørgensen bød velkommen og foreslog Jens Duus som dirigent. Begge kunne konstatere, at generalforsamlingen igen blev holdt for sent.

Finn Jørgensen bød velkommen og foreslog Jens Duus som dirigent. Begge kunne konstatere, at generalforsamlingen igen blev holdt for sent. År 2004, den 16. juni afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Mariaborg i andelsboligforeningens nyindrettede beboerlokale i kælderen i nr. 20. Til stede eller repræsenteret ved fuldmagt

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Tirsdag den 8. oktober 2013 Sted Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere Afbud Dagsorden Patrick Abrahamsen Elisabeth Bransmark Kent Christensen Kim Holk

Læs mere

Bestyrelsesmøde for Andelsboligforeningen Tjørnen anno 2001

Bestyrelsesmøde for Andelsboligforeningen Tjørnen anno 2001 Bestyrelsesmøde for Andelsboligforeningen Tjørnen anno 2001 Afholdt d. 15/6-2015 Fremmødte: Anette Engelund Friis (Formand),, Morten Bay Knudsen (Kasserer), Jimmy Ude Pedersen (Referent/Husorden), Allan

Læs mere

Beboermødet (Afdelingsmødet) 20 råd og tips

Beboermødet (Afdelingsmødet) 20 råd og tips Beboermødet (Afdelingsmødet) 20 råd og tips Afdelingsmødet 20 råd og tips Det årlige afdelingsmøde er det vigtigste møde i boligafdelingen. I Lejerbos beboerhåndbog kan du læse om de juridiske og lovgivningsmæssige

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 22-10-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Afbud Referent Mødeleder Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson,

Læs mere

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr.

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr. Dagsorden for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Møde: Dirigent: Enver Referent: Enver Til stede: Inge, Rudolf, Enver, Maria. Afbud: Sara. A: Formelt 1. Nye punkter til dagsordenen. 2. Godkendelse og

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30 Til stede: Lina, Tom, Bo, Kristian, Thor og Jørgen. Afbud: Ida Marie Dagsorden 1. Informationer til bestyrelsen og indkomne mails 2. Status på

Læs mere

REFERAT. Ordinær generalforsamling

REFERAT. Ordinær generalforsamling ADMINISTRATOR TEAMET Administrator Teamet Nørrelundvej 8B, 1. sal 2730 Herlev REFERAT af Ordinær generalforsamling I A/B Den Gule By tirsdag, den 17. januar 2012, kl. 18.00. 1. På opfordring af bestyrelsen

Læs mere

Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden:

Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden: Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden og referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 4. februar, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet,. Ordinære medlemmer: Anders Steen Mortensen, Kristoffer Mæng, næstformand Johan Sørensen, kasserer ** (AFBUD) Pia

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 4. juni 2019, kl. 19.00-21.30 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Denis og Rasmus Tina (SWE) og Line (boligkontor) Sophie

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde: Torsdag d. 26. juni 2014, kl. 18.30 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Annie, Gunna, Henrik, Susanne og Mette Dagsorden 1. Mettes arbejdstider

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Den ekstraordinære generalforsamling afholdtes i andelsboligforeningens fælles lokale Guldbergsgade 4, mandag den 25. maj

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat Mødedato: 5. december 2017 Kl. 17:30-21:00 Emne: Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Camille Hillmann (CH) Mette Nielsen (MN) Mikkel Jørgen-Jensen (MJJ) Morten Lindegaard(ML)

Læs mere

- Der er efterspurgt en 10 års plan for vedligehold Jeppe sørger for, at der udarbejdes en, der er til at forstå.

- Der er efterspurgt en 10 års plan for vedligehold Jeppe sørger for, at der udarbejdes en, der er til at forstå. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde 2015 Kildehøjen 1. oktober Tilstede: Vagn Erik, Kasper, Kasper, Peter, Dorthe og Mette Dagsorden; 1. Opfølgning på afdelingsmødet 2. Konstituering af bestyrelsen 3.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet 10. marts 2008 kl

Referat af bestyrelsesmødet 10. marts 2008 kl Afdelingsbestyrelsen Afdeling 218-0 25/03/08 Referat af bestyrelsesmødet 10. marts 2008 kl. 19.30 Til stede: Sanne, Karen, John, Ejvind, Jon, Preben og Jan. Ingen afbud. Gæster: Christian Udesen, KAB/Københavns

Læs mere

Rødovregård fungerer godt som ramme, og er allerede blevet booket til næste år.

Rødovregård fungerer godt som ramme, og er allerede blevet booket til næste år. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 29. september, kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Bestyrelsesmøde i A/B Frederiksbo d. 11-9-2002

Bestyrelsesmøde i A/B Frederiksbo d. 11-9-2002 Bestyrelsesmøde i A/B Frederiksbo d. 11-9-2002 Til stede: Kåre Jakobsen, Henrik Jørgensen, Mille Frohn, Henrik Metzger og Lene Lykke Vestergaard Fraværende med afbud: Mette Mortensen Dagsorden: 1. Sidste

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Referat fra hovedbestyrelsesmøde

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Referat fra hovedbestyrelsesmøde Mødedato: Tirsdag den 26.03.2013 Mødested: Hjemme hos Tine Lind Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: TL Tegnstyrer: KLC Kvaje slik:

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ravnsborg 10/04 2013, afholdes i Ravnsborghallen kl. 19.00-21.00

Bestyrelsesmøde Ravnsborg 10/04 2013, afholdes i Ravnsborghallen kl. 19.00-21.00 Bestyrelsesmøde Ravnsborg 10/04 2013, afholdes i Ravnsborghallen kl. 19.00-21.00 Til stede: Betina, Rogert, Lars og Lone. Peter som designer på vores hjemmeside Afbud: Stefan, Tina & Martin Referent: Betina

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 18. januar 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 18. januar 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 18. januar 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Morten Jacobsen

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde

Referat fra konstitueringsmøde Referat fra konstitueringsmøde Mødedato: Tirsdag den 7. april 2015 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 (mødes kl. 18:15) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: Tegnstyrer: KUP Kvaje

Læs mere

Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE

Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE 2015 Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE Tjekliste: 1. Ansøg ved Randers Eventsekretariat om brug af plads og evt. økonomisk støtte. Tidsfrist: senest 6. april 2015 2. Ansøg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Englandshus Ejd.nr.: 469 Dato:11. maj 2015 Referat af ordinær generalforsamling Den 07. maj 2015, kl. 19.00, i Amager

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat Mødedato: 16. januar 2018 Kl. 17:30-21:00 Emne: Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Camille Hillmann (CH) Mette Nielsen (MN) Mikkel Jørgen-Jensen (MJJ) Morten Lindegaard(ML)

Læs mere

Slagelse Boligselskabs bestyrelsesmøde Fredag den 12. december 2014 kl

Slagelse Boligselskabs bestyrelsesmøde Fredag den 12. december 2014 kl 1331 Slagelse Boligselskabs bestyrelsesmøde Fredag den 12. december 2014 kl. 16.00 Tilstede: Carsten Hansen, Gitte Svendsen, Mia Hansen, Jan Hansen, Karl Klüssendorf, Knud Glavind, Ayhan Tüncer, Arne Juul,

Læs mere

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Referat 11. april 2014 Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Dato: Fredag den 4. april Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Væksthus Hovedstadsregionen

Læs mere

Godkendt resume af bestyrelsesmødet den 15. maj 2013

Godkendt resume af bestyrelsesmødet den 15. maj 2013 12. juni 2013 Godkendt resume af bestyrelsesmødet den 15. maj 2013 Tilstede: Afbud Referent Mikkel Emil Tim Mogens Jacob Henrik Mogens Mikael Jan Forslag til dagsorden: 1) Valg af referent. 2) Godkendelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling E/F Søborg Vænge Tirsdag den 23. april 2019

Ordinær generalforsamling E/F Søborg Vænge Tirsdag den 23. april 2019 Ordinær generalforsamling E/F Søborg Vænge Tirsdag den 23. april 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Kort præsentation af bestyrelsesmedlemmer 3. Formandens beretning om det forløbne år 4.

Læs mere

Referat fra mødet i Demokrati- og Borgerudvalget

Referat fra mødet i Demokrati- og Borgerudvalget Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Mandag den 18. februar 2019 Mødested: Mødelokale 505 Mødetidspunkt: Kl. 16:00-19:00 Medlemmer: Formand: Christian Jørgensen (V) Bente Ankersen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Poul Meisler Tid Onsdag, den 17. oktober 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 23/04 2015

Bestyrelsesmøde d. 23/04 2015 Bestyrelsesmøde d. 23/04 2015 Tilstede: Thomas, Rasmus, Petur, Lykke, Fønss, Annika, Anders og Carsten Referent: Annika 1. Valg af referent a. Annika blev valgt som referent, Lykke vil tage referat næste

Læs mere

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Bestyrelsesmøde tirsdag den 13.01.2015, klokken 12.00 Mødedeltagere: Afbud: Referent: André Bjørn Nielsen, Janne Mosbak, Jakob Kruse Enemærke, Karl Zilmer,

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling i E/F Søborg Huse Blok E

Referat fra ekstraordinær generalforsamling i E/F Søborg Huse Blok E Referat fra ekstraordinær generalforsamling i E/F Søborg Huse Blok E Ejerforeningen afholdt ekstraordinær generalforsamling tirsdag 23. september 2014, kl. 18:00 hos Nielsen & Thomsen Advokater, Østbanegade

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N. for. PTO s bestyrelse & forretningsudvalg

F O R R E T N I N G S O R D E N. for. PTO s bestyrelse & forretningsudvalg F O R R E T N I N G S O R D E N for PTO s bestyrelse & forretningsudvalg Nedenstående reguleringsgrundlag for PTO s forretningsorden omfatter såvel forretningsudvalget (FU), som bestyrelsen. Under det

Læs mere

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen mandag den 13. februar 2017, kl. 17.00, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 24. april 2013 kl. 19.15 i børnehaven, Beatesmindevej 175. Fremmødte (navn og lejlighedsnummer): Bjarne (107), Elin (129), Ingvild (135), Henrik (137), Kaj

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde, Glostrup Vestergård, Glostrup Ejendomsselskab, 5. april 2016, kl , Sportsvej 10, 2600 Glostrup

Afdelingsbestyrelsesmøde, Glostrup Vestergård, Glostrup Ejendomsselskab, 5. april 2016, kl , Sportsvej 10, 2600 Glostrup Referat Glostrup Ejendomsselskab Møde den 5. april 2016 Udsendt den 12. april 2016 Afdelingsbestyrelsesmøde, Glostrup Vestergård, Glostrup Ejendomsselskab, 5. april 2016, kl. 18.00, Sportsvej 10, 2600

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl. 19.00 Afholdt i klubhuset Til stede: Michael Svendsen John Friis Peter Norskov Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Niels Hedegaard Dagsorden:

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 24. april 2012 kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 28. april 2009 kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

Andelsboligforeningen Frederik Ekstraordinær generalforsamling den 31. maj 2012 Udsendt, den 10 juni 2012 Side 1 af 6

Andelsboligforeningen Frederik Ekstraordinær generalforsamling den 31. maj 2012 Udsendt, den 10 juni 2012 Side 1 af 6 Side 1 af 6 af ekstraordinær generalforsamling i A/B Frederik Torsdag, klokken 19.30 Der afholdtes på græsplænen i Gården - A/B Frederik 2000 Frederiksberg Debat / beslutninger på mødet er skrevet med

Læs mere

Afbud fra Bianca Balslev, Esbern Ott, uden afbud Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 9, samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Bianca Balslev, Esbern Ott, uden afbud Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 9, samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 24.08.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat nr. 10 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 19.08.14 kl. 18.30 22.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN Ad.

Læs mere

DAGSORDEN. til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND. 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup

DAGSORDEN. til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND. 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup DAGSORDEN til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND Tid og sted: Onsdag den 19. maj 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup & Torsdag den 20. maj 2010 kl. 18.00 på Køgevej 46, 4000 Roskilde Afbud:

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2015 - referat

Ordinær generalforsamling 2015 - referat Skærbæk Antenneforening Skærbæk, den 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling 2015 - referat Sted : Skærbækhus Tidspunkt : Tirsdag den 24. marts 2015, kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

I Økonomi og Bygninger blev det aftalt at drøfte temaet digital dannelse på et kommende møde.

I Økonomi og Bygninger blev det aftalt at drøfte temaet digital dannelse på et kommende møde. Referat UNIVERSITET Marianne Maria Larsen Dato: 30. november 2017 Side 1/3 Mødedato: 30. november 2017 Mødested: 1918-317 Mødelokale 3. etage Mødeemne: LSU Økonomi og Bygninger Deltagere: Afbud: Niels

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 24. april 2007, kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen Formål med forretningsorden Vedtægterne fastlægger de overordnede spilleregler for ejerforeningens virke og visse regler for bestyrelsens arbejde. Forretningsordenen er

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00.

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00. Generalforsamlingen blev afholdt på Johannesskolen, Troels Lundsvej 15, 2000 Frederiksberg. Der var fremmødt repræsentanter fra 13 af 28 enheder, hvoraf disse repræsenterede 1.286 af ejendommens 2.627

Læs mere