Referat Bestyrelsesmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Bestyrelsesmøde"

Transkript

1 Referat Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 7. maj 2019, kl Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Denis og Rasmus Tina (SWE) og Line (boligkontor) Martin og Sophie Dagsorden 1. Status fra SWE, Tina Hald o Foreningssalg af lejlighed opfølgning o Dokumenter til underskrift opdatering og justering af materiale o Afslutning af altanrunde III - status o Ny praksis vedr. fremlejekontrakter o Opfølgning på GF Referat udsendt o Opfølgning på GF i gårdlaug vest o Løbende sager 2. Boligkontoret v./line o Facade- og vinduesprojektet Vandskade Sag om skråvinduerne, Istedgade 55 Sikkerhedsrapport Dilationsfuger Status o GF i gårdlaug øst o Igangsætning af faldstammerensning o Tjek af bagdøres tilstand o Status og løbende sager 3. Tilbud om grøn portal i gaden 4. Opstart af tema-møder / workshops for beboerne 5. Beboerhenvendelser o Henvendelse om at flytte køkken til spisestue o Ansøgning om at rive ikke-bærende væg ned o Opfølgning på etablering af ovenlysvinduer i nr. 7 o Opfølgning på udvidelse af 5. sal, Istedgade Næste møde o Næste bestyrelsesmøde, den 21. maj 2019 kl o 21. maj 2019 kl er der træffetid samt møde med de 2 nyvalgte suppleanter. 7. Eventuelt. Thorkild bød velkommen til første møde efter konstitueringen og fortalte han havde glædet sig til for alvor at komme i gang med en ny sæson. Som dagsordenen viser er der allerede masser af spændende emner

2 både i driften og i udvikling. Thorkild mindede om de nye mødetidspunkter samt, at der fremover er træffetid for bestyrelsen én gang om måneden. Datoer og tidspunkt findes på hjemmesiden. Ad. 1 Status fra SWE, Tina Hald 1.1 Foreningssalg af lejlighed - opfølgning Behandlet som lukket punkt. 1.2 Dokumenter til underskrift opdatering og justering af materiale Rasmus og Line har peget på enkelte fejl og mangler i det materiale nye købere modtager. Tina oplyste at det bliver rettet til, herunder en opfordring til at indhente el- og VVS-tjek. Lige så snart de forskellige forslag fra generalforsamlingen er endeligt vedtaget bliver det ligeledes indarbejdet. 1.3 Afslutning af altanrunde III status Vi har modtaget foreløbigt slutregnskab, som blev gennemgået og taget til efterretning. Endelig afslutning sker, når kommunen har færdigbehandlet sagen. Alle fejl og mangler, som resultat af 1-års gennemgangen, er nu udbedret. Dog mangler en enkelt lejlighed, der har følgeskader af arbejde ovenpå. 1.4 Ny praksis vedr. fremlejekontrakter - status Det blev foreløbigt vedtaget, at SWE mod et mindre gebyr varetager administrationen og kontrollen af fremlejekontrakter. Indtil den forventede endelige vedtagelse foretager Tina den primære sagsbehandling mens Thorkild på bestyrelsens vegne gennemgår kontrakterne til godkendelse. 1.5 Opfølgning på ordinær generalforsamling Referatet er udarbejdet og klar til udsendelse. Det er oplevelsen, at generalforsamlingen samlet set forløb godt og tilfredsstillende. Der var dog tendens til, at enkelte emner løb af sporet og kom til at trække ud for længe. Noget af dette tilskrives også manglende styring og forberedelse fra dirigentens side, og vi blev mindet om, hvor vigtig dirigentfunktionen er. Der skal grundet en række vedtægtsændringer afholdes ekstraordinær generalforsamling. Vi forventer dette finder sted ultimo august måned. SWE undersøger modeller for, hvordan vi fremover kan prissætte loftudvidelser/ombygninger som etableres. Vi forbereder forslag til en ekstraordinære generalforsamling, hvor udgangspunktet er at udgifter til rå-rummet modregnes byggeregnskabet. Forslag om obligatorisk El- og VVS-tjek genfremføres med de justeringer, som sidste samling pegede på.

3 1.6 Opfølgning på generalforsamling i gårdlaug vest Siden konstitueringen, hvor Lars Helsinghof blev valgt, har Benedikte Halle meldt sig på banen. Hun bor på vest-siden og vil gerne indtræde i gårdlaugets bestyrelse. Vi tilsluttede os dette og glædede os over interessen og initiativet. Line og Thorkild mødes lige kort med Benedikte, så vi kan hilse på hinanden og få lavet aftaler om, hvordan kontakten bedst varetages. Benedikte Halle er hermed AB Skydebanens kontaktperson til gårdlaug vest. Vi sætter gårdlaug på dagsordenen om et par måneder, så vi kan høre, hvordan det går både i øst og i vest. 1.7 Løbende sager Københavns kommune er blevet rykket for udbedring af de parkeringspladser, hvor brosten er blevet gravet op og der er lagt asfalt i stedet. Dette skete som en del af metrobyggeriet. Ultra Violet flytter, og der skal derfor findes en ny butik til gaden. Vi beklager, at Ultra Violet flytter, da vi synes butikken har klædt gaden godt. Vi håber, at det bliver muligt at få en ny butik ind, som har et spændende og måske lidt skævt sortiment. ISTA er blevet kontaktet med henblik på at undersøge prisen. Vi finder, på dette grundlag, at SWE skal forsøge at indkalde alternative tilbud. BS Aircondition har afleveret slutrapport. BS Aircondition foreslår et opfølgende møde, hvor vi tager en samlet drøftelse af ventilationssystemet og fremtidige forbedringer. Ad. 2 Boligkontoret v. Line 2.1 Facadeprojektet og vinduesprojektet Der er desværre, i forbindelse med projektet, opstået en vandskade i en lejlighed på Sdr. Boulevard, hvor vandet løb via etageadskillelsen. Der blev reageret hurtigt og der skal derfor heldigvis blot pletmales på loftet. Der har i en enkelt lejlighed været uoverensstemmelser vedr. vurdering af skråvinduernes alder og dermed vurdering af, hvorvidt vinduerne skal udskiftes. Sagen har ikke været håndteret optimalt. Bestyrelsen finder imidlertid efter en samlet vurdering, at vinduerne ikke skal udskiftes. Byggepladsen er etableret og byggemøder samt sikkerhedsinspektioner er sat i gang. Der har desværre været sikkerhedsanmærkninger med manglende oprydning og sikring af stilladsdele. Teknisk rådgiver har reageret hurtigt og der følges løbende op. Vores samlede vurdering er, at arbejdet udføres tilfredsstillende og at der rettes hurtigt op på fejl. Dilationsfugerne er de lodrette fuger mellem de nye byfornyelsesbagvanter og den gamle bygning. Vi har modtaget et tilbud fra entreprenør om at udbedre disse samtidig med det aktuelle projekt. Da fugerne er i ganske dårlig stand og der samtidig er en del penge at spare, takker vi ja til tilbuddet med udbedring på begge sider af gaden. Da vi samtidig aktuelt har sparet penge på faldstammeprojektet, kan vi skubbe midlerne frem. Dilationesfuger er sat i vedligeholdelsesplanen til Vi rykker således projektet frem.

4 2.2 Generalforsamling i gårdlaug øst Lars Helsinghof er blevet valgt til bestyrelsen og er hermed AB Skydebanens kontaktperson. Line har haft møde med Lars i dag og han ser frem til at gøre en indsats. Lars og Mette, vores nyvalgte suppleanter, kommer i øvrigt forbi forud for næste møde, så vi lige kan hilse på hinanden. 2.3 Faldstammerensning i Øst igangsættes Vi er klar til at sætte arbejdet i gang på østsiden, hvor behovet er mest akut. Tidsplan er udarbejdet og arbejdet forløber samtidig med stilladset. Faldstammerensning i vest iværksættes til efteråret med brug af lift. Eventuelt med undtagelse af gård 5, hvor der aktuelt bliver sat stillads op. 2.4 Tjek af tilstanden på bagdøre Bestyrelsen har modtaget meldinger om, at nogle bagdøre især på østsiden er i meget dårlig stand. Vi har foretaget en gennemgang og kan konstatere, at der er 97 bagdøre der er gamle det vil sige døre fra før byfornyelsen. Et estimat er, at en sådan bagdør inklusive karm koster kr. alt inklusiv, hvor den lever op til brandsikring. Udskiftning af bagdøre indgår i vedligeholdelsesplanen, så det kræver en mere principiel stillingtagen, hvis vi skal gøre mere inden Vi tager sagen op igen senere. 2.5 Status og løbende sager Gård 6 har henvendt sig vedr. støtte til køb af nye møbler. Der er hermed bevilget kr., de skal dog aflevere et lidt mere detaljeret budget. Boligkontoret tager sig af det praktiske. Gård 8 har ligeledes søgt og pengene hermed bevilget. Distortion afholdes i år den 30. maj Vi ønsker at gentage de gode erfaringer fra sidste år. Line har taget kontakt til Distortion og vi har tidligere formuleret en samlet plan, som vi følger igen i år. Ad. 3 Tilbud om grøn portal i gaden Projektet Istedgade grønne spots og bæredygtige omveje har tilbudt Skydebanegade en grøn portal. Der er tale om 2 bede, på hver side af gaden, som forbindes af stålwire, som skal bære slyngplanterne. Etableringen er gratis mens vi forpligter os på driften fra år 3. Projektet er finansieret af Nordeafonden. Inden vi tager endelig stilling til det grønne tilbud, så drøfter vi det med Judith og øvrige ansatte på næste værkstedsmøde. Ligesom vi fremsender materialet til forskønnelsesudvalget for at høre deres mening. Vi følger op på næste møde. Ad. 4 Opstart af temamøder/workshops beboerinddragelse Mette Skjærbæk, der er vores 1. suppleant, har stillet sig til rådighed for at arrangere 4 åbne workshops eller temamøder i løbet af et år. Rasmus fra bestyrelsen har ideer til emner og tiltag og vil således indledningsvist mødes med Mette for at aftale nærmere. Erhverv i gaden, cykelparkering, lodrette haver og andelstanken er nogle af de emner, der allerede er nævnt.

5 Ad. 5 Beboerhenvendelser 5.1 Henvendelse om at flytte køkken til spisestue Denis har kontaktet dem og der er muligvis nogle tekniske vanskeligheder. Vi afventer yderligere. 5.2 Ansøgning om at rive ikke-bærende væg ned Denis følger op på sagen. Men i udgangspunktet ingen indvendinger. 5.3 Opfølgning på etablering af ovenlysvinduer i nr. 7 Entreprenør er ved at udarbejde tilbud. Udarbejdes som selvstændig arbejdsseddel med efterfølgende opkrævning. 5.4 Opfølgning på udvidelse af 5. sal, Istedgade 59 Her er også tale om et projekt, hvor ventilation skal flyttes. Vi afventer en begrundet ansøgning, hvor det skal godtgøres, at det teknisk kan lade sig gøre. Under alle omstændigheder vil vi koble tekniske rådgiver på, hvis projektet iværksættes. Ad. 6 Næste møde Næste bestyrelsesmøde afholdes den 21. maj 2019 kl Samme dag, den 21. maj 2019 kl er der træffetid samt møde med de 2 nyvalgte suppleanter, Mette og Lars. Ad. 7 Eventuelt Der er aftalt møde med ekstern rådgiver vedr. fremtidig finansiering og økonomistyring den 21. maj 2019, kl. 8. Bestyrelse, suppleanter og gadens ansatte holder en lille sommer-komsammen, fredag den 14. juni 2019, kl Gadefesten for AB Skydebanen finder sted lørdag den 24. august Vi ser frem til fælles morgenmad, en dag med boder og spas og en hyggelig aften med mad og musik. Næste rundvisning for nye beboere afholdes den 18. juni inden bestyrelsesmødet. Denis opfordrer til at vi tager stilling til på et tidspunkt, at vi som forening overvejer at overtage ansvaret for utætte vandhaner og toiletter. Eventuelt via et forsøg, hvor vi måler forbrug. Thorkild 7. maj 2019

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 4. juni 2019, kl. 19.00-21.30 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Denis og Rasmus Tina (SWE) og Line (boligkontor) Sophie

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 2. juli 2019, kl. 19.00-21.30 Sted: Boligkontoret Deltagere: Thorkild, Martin, Sophie, Denis og Rasmus Samt: Tina (SWE) og Line (boligkontor) Afbud: Fraværende:

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Mandag den 7. maj 2018, kl. 17.00 19.00 Sted: Deltagere: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Karin og Rasmus Samt: Brian (Boligkontoret), Tina (SWE) samt Jens Halsnæs

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Mandag den 4. juni 2018, kl. 17.00-19.30 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Rasmus og Karin Tina (SWE), Brian boligkontoret

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 13. marts 2018, kl. 17.30 20.30 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Michel og Jens Brian (Boligkontoret) og Tina

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 14. august 2018, kl. 17.30-20.00 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line og Karin Tina (SWE) Rasmus Dagsorden 1. Sommer

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 5. december 2017, kl. 17.30 20.00 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Michel og Jens Brian (Boligkontoret) og Tina (SWE) Martin,

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Mandag den 18. juni 2018, kl. 18.30-20.30 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Rasmus og Karin Tina (SWE) Dagsorden 1. Beretninger

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 30. januar 2018, kl. 17.00-19.00 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Jens Michel Dagsorden 1. Opfølgning på sidste

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 18. juni 2019, kl. 20.00-21.30 Sted: Boligkontoret Deltagere: Thorkild, Martin, Sophie og Denis Samt: Line (boligkontor) Afbud: Rasmus Fraværende: Dagsorden

Læs mere

Arbejdsgruppemøde (nr.2), torsdag den 17. august kl

Arbejdsgruppemøde (nr.2), torsdag den 17. august kl Arbejdsgruppemøde (nr.2), torsdag den 17. august kl. 19.30 21.00 Arbejdsgruppe til forberedelse og planlægning af Beboerhøring i forbindelse med ansøgning fra Sort Kaffe og Vinyl om etablering i hjørnebutikken,

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 27. februar 2018, kl. 17.00-19.00 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Michel, Line, Jens og Martin Martin (første 2 punkter) Dagsorden

Læs mere

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00.

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden byder velkommen 3. Gennemgang af tilstandsrapport/vedligeholdelsesplan v/ firmaet A4 4. Økonomi

Læs mere

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling Til Andelshaverne i andelsboligforeningen AB Skydebanen København, den 9. april 2018 Ejd.nr. 460 INDKALDELSE til ordinær generalforsamling På bestyrelsens vegne skal jeg hermed indkalde medlemmerne i A/B

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 16. januar 2018, kl. 18.00 20.45 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Michel og Jens Brian (Boligkontoret) og Tina

Læs mere

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Skydebanen Ejd.nr.: 1-460 REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København

Læs mere

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling Til Andelshaverne i andelsboligforeningen AB Skydebanen København, den 25. marts 2019 Ejd.nr. 460 INDKALDELSE til ordinær generalforsamling På bestyrelsens vegne skal jeg hermed indkalde medlemmerne i

Læs mere

INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling

INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling Til Andelshaverne i andelsboligforeningen AB Skydebanen København, den 8. juni 2018 Ejd.nr. 460 INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling På bestyrelsens vegne skal jeg hermed indkalde medlemmerne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30 Til stede: Lina, Tom, Bo, Kristian, Thor og Jørgen. Afbud: Ida Marie Dagsorden 1. Informationer til bestyrelsen og indkomne mails 2. Status på

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, januar 2015, referat, www.skydebanen.dk

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, januar 2015, referat, www.skydebanen.dk Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, januar 2015, referat, www.skydebanen.dk Tilstede 5. januar 2015: Eva Margrethe Madsen, Denis Bowers, Rikke Ludwigsen, Marie Hindhede, Morten Friis og Rikke Pedersen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Englandshus Ejd.nr.: 469 Dato:11. maj 2015 Referat af ordinær generalforsamling Den 07. maj 2015, kl. 19.00, i Amager

Læs mere

Referat generalforsamling d. 30/09/2014 Afholdt pa Loftet, Øresundsvej 4, 2300

Referat generalforsamling d. 30/09/2014 Afholdt pa Loftet, Øresundsvej 4, 2300 Referat generalforsamling d. 30/09/2014 Afholdt pa Loftet, Øresundsvej 4, 2300 Bestyrelsesformand Lars Christensen byder velkommen til aftenens generalforsamling. Valg af dirigent Ingen af fremmødte melder

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl.

Referat fra bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Referat fra bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Møde mandag d. 1. februar 2010 kl. 19:00 Dirigent: Signe (SHA) Referent: Asbjörn (AUV) Til stede: Sara (SS), Inge (IJK), Enver (EP) og Rudolf (RH). Afbud:

Læs mere

Orienteringsmøde. Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014

Orienteringsmøde. Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014 Orienteringsmøde Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014 Orienteringsmøde Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Orientering om klimasikring, Lokal Afledning af Regnvand

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Frederiksberg 7. maj 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Jeg indkalder hermed til ordinær generalforsamling, for Ejerforeningen Frederiksvej 42, på 1. sal th. onsdag d. 30 maj, klokken 19.00

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr.

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr. Dagsorden for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Møde: Dirigent: Enver Referent: Enver Til stede: Inge, Rudolf, Enver, Maria. Afbud: Sara. A: Formelt 1. Nye punkter til dagsordenen. 2. Godkendelse og

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016 Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016 Tirsdag den 5. juli 2016, kl. 18:30, blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Vesterbrogade 114-116 med en dagsorden

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde. Skydebanegade Øst Kareéns Gårdlaug d. 5 juni, 2011

Referat Bestyrelsesmøde. Skydebanegade Øst Kareéns Gårdlaug d. 5 juni, 2011 Referat Bestyrelsesmøde. Skydebanegade Øst Kareéns Gårdlaug d. 5 juni, 2011 TID OG STED: Kl 19:00-21:00. Lille mødelokale - Skydebanegade. TIL STEDE: Fra Bestyrelsen: Allan Krog Hørup Christensen AB Skydebanen

Læs mere

Boligforeningen HVIDOVREBO

Boligforeningen HVIDOVREBO Hvidovre, den 4. februar 2015 Referat Den 3. februar 2015 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 29 Mødested: FA09 Afdeling: Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid kl. 16.30 Deltagere:

Læs mere

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3.

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Forretningsorden for bestyrelsen i A/B Ingolf - Juni 2012 Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Formål Formålet med bestyrelsens arbejde er at varetage

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN ÅGADE 136 M.FL. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE

ANDELSBOLIGFORENINGEN ÅGADE 136 M.FL. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 18. marts 2014, 18:00 København N Formalia Til stede: Fraværende: Dirigent: Referent: Lars Kristoffersen (LK), Christoffer Halken (CH), Sussi Askler (SA), Maj Svendstorp (MS),

Læs mere

Dagsorden til møde i afdelingsbestyrelsen afdeling januar 2019 kl

Dagsorden til møde i afdelingsbestyrelsen afdeling januar 2019 kl Dagsorden til møde i afdelingsbestyrelsen afdeling 20. 16. januar 2019 kl. 16.30-18.30 Deltagere: Niels Trolle Lars Ejby Annette Rothmann Sofie Astrid Broe Afbud: Pia Andersen Dagsorden Beslutninger 1.

Læs mere

Til stede: Michael (MMN), Anders (AMS), Lars (LK), Christoffer (CH), Enver (EP) og Martin (ML) Fraværende: Maria og Julie(suppleanter)

Til stede: Michael (MMN), Anders (AMS), Lars (LK), Christoffer (CH), Enver (EP) og Martin (ML) Fraværende: Maria og Julie(suppleanter) 1 Referat til bestyrelsesmøde den 29. oktober 2012 kl. 18.00 Indhold 1. Formalia:... 1 2. Næste bestyrelsesmøde:... 1 3. Vagtperioder:... 1 4. Nye sager:... 2 5. Vicevært (ML):... 2 6. Økonomi:... 2 7.

Læs mere

I DATEA leverer vi skræddersyede løsninger til andels- og ejerforeninger samt ejere af alle typer investeringsejendomme. Vi er kendte for at være

I DATEA leverer vi skræddersyede løsninger til andels- og ejerforeninger samt ejere af alle typer investeringsejendomme. Vi er kendte for at være I DATEA leverer vi skræddersyede løsninger til andels- og ejerforeninger samt ejere af alle typer investeringsejendomme. Vi er kendte for at være professionelle, empatiske og værdiskabende, hvilket sikrer

Læs mere

Bestyrelsesmøde for Andelsboligforeningen Tjørnen anno 2001

Bestyrelsesmøde for Andelsboligforeningen Tjørnen anno 2001 Bestyrelsesmøde for Andelsboligforeningen Tjørnen anno 2001 Afholdt d. 15/6-2015 Fremmødte: Anette Engelund Friis (Formand),, Morten Bay Knudsen (Kasserer), Jimmy Ude Pedersen (Referent/Husorden), Allan

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat Mødedato: 5. december 2017 Kl. 17:30-21:00 Emne: Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Camille Hillmann (CH) Mette Nielsen (MN) Mikkel Jørgen-Jensen (MJJ) Morten Lindegaard(ML)

Læs mere

Ibstrupparken III Velkommen til Generalforsamling 2008

Ibstrupparken III Velkommen til Generalforsamling 2008 Ibstrupparken III Velkommen til Generalforsamling 2008 Generalforsamling 2008 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning 3.Fremlæggelse af årsrapport 4.Vedligeholdelsesplan 5.Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19.

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. 1 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/3 2017 i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. Fredag den 7. april 2017 Til stede: 46 grundejere, heraf 7 repræsenteret ved

Læs mere

Grundejerforeningen DamgårdsLunden 1

Grundejerforeningen DamgårdsLunden 1 Grundejerforeningen DamgårdsLunden 1 Næste bestyrelsesmøde (jf. GFvedtægter 5 stk.1) Tirsdag d. 29.8.2017 kl. 19.00 i Abildgården Dagsorden: 1. Grøn tur 2. Godkendelse af referat 3. Siden sidst 4. Opfølgning

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Bestyrelsen havde indkaldt til ekstraordinær generalforsamling med flgd. punkter på dagsordenen: 1. Renovering af facader og vinduer

Læs mere

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt Referat Generalforsamling 2019 Grundejerforeningen Alléhusene 30 ud af 82 tilstede på årets Generalforsamling. 1. Valg af dirigent Christian Fruelund 2. Valg af referent Simon Albers 3. Afgørelse om generalforsamlingen

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i ABF-Egen

Referat bestyrelsesmøde i ABF-Egen Referat bestyrelsesmøde i ABF-Egen Tidspunkt: Tirsdag den 25. november 2014 kl. 17:00 18:30 Sted: Tilstede: Hos Kai Kai, Anna Inga, Ove, Hanne Fraværende Gitte Dagsorden/referat: 1. Godkendelse samt opfølgning

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 251 Torsdag den 20. april 2017 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Konstitueres på mødet.

Læs mere

Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016

Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016 Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af forretningsorden for afdelingsmødet 2. Valg af: a. Dirigent b. Stemmeudvalg c. Referent 3. Fremlæggelse af beretning

Læs mere

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT Bestyrelsesmøde nr. 12 den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Mødet blev holdt på Idrætsefterskolen Ulbølle med følgende dagsorden: Deltagere: Erik

Læs mere

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 År 2011, torsdag d. 13. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Postgården i lokalerne Prinsessen, Prinsesse Charlottes

Læs mere

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, april 2015, referat, www.skydebanen.dk

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, april 2015, referat, www.skydebanen.dk Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, april 2015, referat, www.skydebanen.dk Tilstede 20. april 2015: Eva Margrethe Madsen, Denis Bowers, Rikke Ludwigsen, Marie Hindhede, Morten Friis og Rikke Pedersen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. september, kl. 18.00. Afbud: Tina Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Boligselskabet Sæbjørnshuse i Gladsaxe

Boligselskabet Sæbjørnshuse i Gladsaxe Boligselskabet Sæbjørnshuse i Gladsaxe Referat af organisationsbestyrelsesmøde, som blev afholdt torsdag den 14. juni 2016, kl. 17.00, i selskabslokalet, Sæbjørnsvej 9, 2880 Bagsværd. Fra Boligkontoret

Læs mere

År 2012 den 23. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Ved Kajen i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34.

År 2012 den 23. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Ved Kajen i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34. År 2012 den 23. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Ved Kajen i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34. Bestyrelsesmedlem Sanni Kofoed Nielsen bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Andelsboligforeningen Matthæusgaarden Matthæusgade 26, kld. 1666 København V www.3i1.net post. Beskrivelse Ansvarlig Frist.

Andelsboligforeningen Matthæusgaarden Matthæusgade 26, kld. 1666 København V www.3i1.net post. Beskrivelse Ansvarlig Frist. Referat af bestyrelsesmødet den 05.11. 2012 Til stede:, René,, Bruno, Heidi Afbud: Peter, Anders, Rik 1 Meddelelser.: 2 Post: Breve Dato Fra Indhold Hvad gør vi? 19-09-12 Sanistål Kontoudtog ok 10-10-12

Læs mere

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent ANDELSSELSKAB M. B.A. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent 2. Godkendelse at referat fra seneste bestyrelsesmøde 3. Økonomi. Indeståender. Restancer. Meddelelser. Valuar 4. Meddelelser

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat rev. 18-01-17 Mødedato: 12. januar 2017 Kl. 17:30-21:00 Emne: Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Anne Lundsmark (AL) Mette Nielsen (MN) Mikkel Jørgen-Jensen (MJJ) Minna

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th.

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th. 3. april 2004/cfa Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th. Dagsorden 1. Årsberetning 2. Gennemgang af regnskab for 03/04 3. Gennemgang af budget

Læs mere

SAFJORD. (Ç / C-Lv. selshabe. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj 2014 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

SAFJORD. (Ç / C-Lv. selshabe. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj 2014 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden selshabe SAFJORD ANDELSSELSKAB M. BA. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde og underskrift 3. Forretningsorden Endelig udformning af forretningsorden

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 20-11-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 20-11-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 20. november 2014 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

AB/EK møde, oktober oktober 2016, kl. 17:00-18:30 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde, oktober oktober 2016, kl. 17:00-18:30 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde, oktober 2016 10. oktober 2016, kl. 17:00-18:30 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers,

Læs mere

28/ : Kasper sender mail til Mona angående adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail.

28/ : Kasper sender mail til Mona angående  adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 12-12-2017 Møde deltagere: Berit, Christian,, Sophie, Morten Ikke tilstede:, Jens, Regitze, Kasper

Læs mere

Åbne punkter: Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3. Forfatter: Berit Carlsen. Møde dato:

Åbne punkter: Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3. Forfatter: Berit Carlsen. Møde dato: Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Carlsen Møde dato: 13-08-2012 Møde deltagere: Kasper, Arne, Henrik, Claus, Gry og Berit Ikke tilstede: Christian,

Læs mere

Bestyrelsesmøde 12. februar 2019

Bestyrelsesmøde 12. februar 2019 Bestyrelsesmøde 1 februar 2019 Tilstede Fraværende Dirigent Referent Michael Lindberg (ML), Mads Enemark (ME), Christoffer Halken (CH), Ditte Petersen (DP), Caroline Marquardsen (CM) CH CH Dagsorden 5.

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 4 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Susse Ibsen Allan Oldenburg

Læs mere

FORSLAG TIL MODEL FOR HÅNDTERING AF FORSKELLE I BOLIGAFGIFT

FORSLAG TIL MODEL FOR HÅNDTERING AF FORSKELLE I BOLIGAFGIFT AB SKYDEBANEN MODEL TIL HÅNDTERING AF FORSKELLE I BOLIGAFGIFT Efter den stormfulde generalforsamling i 2013 har arbejdsgruppen afholdt en række møder, der har haft flere formål. Gruppens første opgave

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Til stede: Hanne, Patricia, Michael, Bente Fraværende: Allan og Pia skulle have været med på Skype, men internettet fungerede ikke. Linda blev i København,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat rev. 12-06- 15 Mødedato: Emne: 11. juni 2015 Kl. 18:30-22:15 Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Anders Brammer (AB) Anne Lundsmark (AL) Bjarne Brændeskov (BB) Ditte Bjarnild

Læs mere

CARLSHØJ AFD. A3 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE VINDUESUDSKIFTNING MV.

CARLSHØJ AFD. A3 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE VINDUESUDSKIFTNING MV. CARLSHØJ AFD. A3 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE VINDUESUDSKIFTNING MV. Udskiftningen af vinduer samt altandøre igangsættes i løbet af kort tid. Jeg beder jer derfor om at læse nærværende skrivelse igennem

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Tirsdag den 8. oktober 2013 Sted Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere Afbud Dagsorden Patrick Abrahamsen Elisabeth Bransmark Kent Christensen Kim Holk

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 11. januar 2018 kl Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 5.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 11. januar 2018 kl Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 5. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 11. januar 2018 kl. 1630 Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 5. januar 2018 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde: Torsdag d. 26. juni 2014, kl. 18.30 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Annie, Gunna, Henrik, Susanne og Mette Dagsorden 1. Mettes arbejdstider

Læs mere

Grundejerforeningen Februar 2019 Farum Nord-Øst ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN KL I LYNGHOLMKOLENS KANTINE

Grundejerforeningen Februar 2019 Farum Nord-Øst   ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN KL I LYNGHOLMKOLENS KANTINE Grundejerforeningen Februar 2019 Farum Nord-Øst www.farumnordost.dk ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 19.3.2019 KL. 19.30 I LYNGHOLMKOLENS KANTINE Dagsordenen er følgende i henhold til vedtægterne: 1. Valg

Læs mere

Naverparken. Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede

Naverparken. Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede Referat Ordinær Generalforsamling d. 25.04.-2018 Naverparken Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede Alice & Lars Steinicke 9 M x Annalise Amstrup 9 U x Anne-Mette Jensen 9 N - Anni Brown & Jørn

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 31. oktober 2018

Referat Bestyrelsesmøde 31. oktober 2018 Side 1 Referat Bestyrelsesmøde 31. oktober 2018 Mødedato: Onsdag 31. oktober 2018 Mødetidspunkt: Kl 16:45 20:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud Kulturøen Middelfart Allan Hornstrup, Birte Holm Sørensen, Carsten

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

28/ : Kasper sender mail til Mona angående adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail.

28/ : Kasper sender mail til Mona angående  adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 09-01-2018 Møde deltagere: Berit, Sophie, Morten, Jens, Regitze, Kasper, Claus Ikke tilstede:, Christian

Læs mere

REFERAT AF BYGGEMØDE NR. 7

REFERAT AF BYGGEMØDE NR. 7 Dato: 2012.05.11 msag Vor ref: 2011 404 00 - REFERAT AF BYGGEMØDE NR. 7 Dato: Fredag d. 11.05.2012, Kl.: 9.00 Vedr.: Sted: Vinduesrenovering, Carlton Karréen, etape 2 (Gårdside) På pladsen. Deltagere:

Læs mere

AB TOFTEVANGS BESTYRELSESREFERAT

AB TOFTEVANGS BESTYRELSESREFERAT S BESTYRELSESREFERAT Deltagere: Jesper Thrane, Lone Christoffersen, Nicolas Helt,, Nicolas Tapia 1 Afbud: Søren B. Nielsen, Kristoffer Kreinøe og Jørgen Olsen 1. Godkendelse af dagsorden 2. Konstituering

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00. i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00. i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00 Afholdelse hos Agnethe, Violvej 140B. Dagsorden: i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens Horsens d. 7. april 2015 OBS vi mødes

Læs mere

Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt. tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé

Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt. tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 11. september 2019 kl. 17.00 Deltagere: Antal beboere: 7 Organisationsbestyrelse: Susse Ibsen Driftskontor: Administration: Flemming

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

Nordfyns Vandværk CVR: 5870 1718. Referater 2013 2014. Der afholdtes bestyrelsesmøde tirsdag den 19. august 2014 kl. 19:00 på Thygesensvej 2.

Nordfyns Vandværk CVR: 5870 1718. Referater 2013 2014. Der afholdtes bestyrelsesmøde tirsdag den 19. august 2014 kl. 19:00 på Thygesensvej 2. Der afholdtes bestyrelsesmøde tirsdag den 19. august 2014 kl. 19:00 på Thygesensvej 2. Mødte: Jens Rasmussen, Kristian Andersen, Palle Knudsen og Mogens Stougaard Afbud: Frans Tange Velkomst, vi indledte

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet den 08.10. 2012

Referat af bestyrelsesmødet den 08.10. 2012 Referat af bestyrelsesmødet den 08.10. 2012 Til stede: Mikkel, René, Anders, Bruno, Rik Afbud: Peter, 1 Meddelelser.: 2 Post: Breve Dato Fra Indhold Hvad gør vi? 02-10-12 Datea Kvartalsrapport 04-10-12

Læs mere

Referat. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6.

Referat. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6. Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 3. november 2016 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 20. oktober 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde. Onsdag d. 6/2-2013

Referat fra bestyrelsesmøde. Onsdag d. 6/2-2013 Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag d. 6/2-2013 Tilstede: Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Hanne, Thomas og Rikke. Fraværende Marika (suppleanter) Herudover deltog nyvalgte suppleanter

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 12.04.09. Referat af: Bestyrelsesmøde tirsdag d. 07.04.09 kl. 18.30 22.00 marts 2009. referat nr. 5.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 12.04.09. Referat af: Bestyrelsesmøde tirsdag d. 07.04.09 kl. 18.30 22.00 marts 2009. referat nr. 5. DIRIGENT: Marianne Larsen AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy Rasmussen, Tina Laursen, Mads Greve, Knud Petersen, Peter Nielsen, David Oszlak, Marianne Larsen og Aase B. Stisen.

Læs mere

Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev.

Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev. DIRIGENT: TINA LAURSEN Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev. AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott (EO) Varmemester Jan Grzona (JG) Formand

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl.

Referat for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Referat for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Møde: 22. juli 2009 kl. 18.00. Mødet slut kl. 23.00 (5 timer) Dirigent: Signe Hinz Andersen (fru Hinz) Referent: Inge Kristoffersen Til stede: Signe Hinz,

Læs mere

Mødereferat. Bestyrelsesmøde. Thea Gade-Rasmussen, Erik Frandsen, Sune Christiansen, Jesper Jørgensen, Janus Blomfrø. Dagsorden:

Mødereferat. Bestyrelsesmøde. Thea Gade-Rasmussen, Erik Frandsen, Sune Christiansen, Jesper Jørgensen, Janus Blomfrø. Dagsorden: Mødereferat Mødedato 2009-03-02 Emne Bestyrelsesmøde Deltagere Thea Gade-Rasmussen, Erik Frandsen, Sune Christiansen, Jesper Jørgensen, Janus Blomfrø Fraværende Fra Dato 2009-03-02 Cc Vor ref Sune Christiansen

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 04-12-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 04-12-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. december 2014 klokken 18:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

Referat af generalforsamling 15. april 2008

Referat af generalforsamling 15. april 2008 Referat af generalforsamling 15. april 2008 Dagsorden. 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af protokol. 3. Formandens beretning 4. Årsregnskab v/ revisionsfirmaet Chr. Mortensen godkendelse af regnskab

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat rev. 23-02- 15 Mødedato: Emne: 17. februar 2015 Kl. 18:30-22:00 Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Anne Lundsmark (AL) Dean Bozinovski (DB) Ditte Bjarnild (DiB) Jacob

Læs mere

Vejlaget Bispebjærg By

Vejlaget Bispebjærg By Vejlaget Bispebjærg By Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 9. april 2014 i "salen" på TK's Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL), og Nadja Strojeck (NS) ref.

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL), og Nadja Strojeck (NS) ref. Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april 2017 Deltagere: 13 beboere fra 11 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Fra administrationen

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere