Referat - Bestyrelsesmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat - Bestyrelsesmøde"

Transkript

1 Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 14. august 2018, kl Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line og Karin Tina (SWE) Rasmus Dagsorden 1. Sommer Status o Orientering og diverse opfølgninger o Renhold af gaden o Tina, som fungerende vikar i Boligkontoret Forslag til faktura procedurer Forslag til kælder, loftrum overblik 2. Status fra SWE, Tina Hald o Ventilationsprojektet o Persondatalov o Løbende sager 3. Byggesager og løbende projekter: o Maling af vinduer m.v. Entrepriseforsikring o Altanrunde 3 o Vedligeholdelsesplan, langtidsbudget Økonomiudvalget 4. Vicevært, ny ansættelse 5. Gadefesten den 25/8 o 30-års jubilæums-markering 6. Beboerhenvendelser o Ansøgning om afdragsordning o Støjende fest o Naboklage o Udeservering i perioden med stillads o Brug af beboerlokalet til gymnastik (manuvisionstræning) o Ansøgning om butikslokale 7. Næste møde 8. Eventuelt. Træffetid kl

2 Ad. 1 Sommerstatus 1.1 Orientering og diverse opfølgninger Selvom bestyrelsen har holdt ferie, så holder gaden jo aldrig helt fri. Der har, med andre ord, været en del at tage sig af hen over sommeren. Igen har vores portefølje fordeling af opgaverne vist sig hjælpsom, da vi hver især har kunnet tage stilling til, hvornår vi skulle træde ind og gøre noget eller netop overlade det til de øvrige. Sommeren har blandt andet budt på ny kontrakt med vintagebutik i det gamle Sort Kaffe og Vinyl lokale. Servernedbrud. Nabokonflikt og klage over larmende fest. Entreprisekontrakt omkring det store maling-afvinduer-mv-projekt. Pludseligt forsvandt alle skraldespande i gaden. Løbende sager omkring altanbyggeri og maling af vinduer. Ansættelsessamtaler. Beboerhenvendelser. Indsats omkring affaldssortering og nyt informationsmateriale. Opfølgning på ventilationsrensning samt ny serviceaftale omkring vedligehold af affaldstanke og affaldssystem. De nye aftaler sparer foreningen for en del penge. 1.2 Renhold af gaden Greyheads har henover sommeren fortsat med renhold af gaden efter vi selv har overtaget ansvaret herfor og ikke længere betaler gebyr til Københavns Kommune, der tidligere havde ansvaret for renhold. Vi er fortsat godt tilfredse med resultatet, og der vil ultimo august måned blive foretaget en samlet evaluering. 1.3 Tina som fungerende vikar i Boligkontoret Tina Hald fra Sven Westergaards Ejendomsadministration (SWE) har været på boligkontoret tre mandage i løbet af sommeren, hvor Uffe har haft ferie. Der var således en pukkel af mails, som hun stort set har håndteret. Ligesom det har givet anledning til forslag omkring nye procedurer. Herunder: Forslag til faktura procedurer Tina foreslår at fakturaer, der afspejler vores faste serviceaftaler, tilgår SWE direkte, da bestyrelsens godkendelse fremgår af selve serviceaftalen. Bestyrelsen er enige og hermed vedtaget. Samtidig er den seneste gennemgang af service på affaldstanke/affaldssystem et eksempel på, at der kan være penge at spare. Noget lignende har vi tidligere gennemført omkring serviceaftaler på skadedyrsbekæmpelse. Vi skal således sikre, at alle serviceaftaler gennemgås ved en årlig gennemgang i august måned. Forslag til kælder, loftrum overblik Tina foreslår, i forlængelse af tidligere drøftelser og det aktuelle vinduesprojekt, at vi udsender et brev med en label, hvor alle beboere skal angive hvor de har kælder og/eller loftrum. Rasmus vil i samarbejde med Tina og Brian, når han er tilbage, få udarbejdet et samlet overblik. Ad. 2 Status fra SWE, Tina Hald 2.1 Ventilationsprojektet Varslinger er omdelt, og 2. runde vedr. rensning af vores fælles system foregår således i uge 37. Herefter vil der blive foretaget opfølgning individuelle fejl og mangler. Processen har ikke været optimal, og Rasmus, Tina og Brian indkalder derfor BS Aircondition til møde, så sagen kan blive afklaret. 2.2 Persondataforordningen Vi har modtaget spørgsmål omkring foreningens håndtering af persondataforordningen.

3 Vi beder SWE s advokat om at redegøre for, hvordan og om vi lever op til kravene ligesom vi færdiggør arbejdet med at få formuleret en politik på området. Det er SWE's vurdering, at vi allerede lever op til de krav, der stilles. Vi har imidlertid et ønske om at få vores generelle sagsbehandling gennemgået for en god ordens skyld. 2.3 Løbende sager Udbedring efter vandskade, der har berørt Reden Genbrug er afsluttet. Andre sager med opfugtning, vandskade og lignende er nu afsluttet. En andelshaver har i den forbindelse bedt om en afdragsordning af personlige grunde. Bestyrelsen indvilger heri. En beboer har klaget over brunt vand i køkkenet. Det er vores opfattelse at er forbigående i forbindelse med rensning af vores vandtanke, og vi foretager os ikke indtil videre ikke yderligere i denne omgang. Ad. 3 Byggesager og løbende projekter 3.1 Maling af vinduer m.v. Stillads er nu sat op og arbejdet går i gang. Med projektets udvikling har grundlaget for vores entrepriseforsikring muligvis ændret sig. Vi beder således om en vurdering inden vi indgår en samlet entrepriseforsikring. Martin holder snor i sagen. Vi tager emnet op igen på mødet i næste uge. 3.2 Altanrunde 3 Det foregår fortsat en juridisk udredning af de mange forhold og uregelmæssigheder. Inden det går i gang, vil der imidlertid være mulighed for Kontech at udbedre de fejl og mangler som fortsat er tilstede. 3.3 Vedligeholdelsesplan, langtidsbudget: Udskydes til næste møde, den 21. august Nye affaldstanke To af vores affaldstanke trænger til udskiftning. Vi har bedt Ensto om at fremsende tilbud. Ad. 4 Vicevært, ny ansættelse Fra dags dato har vi ansat Morten Bastian Mose Christensen som vicevært i første omgang i 8 uger, hvor vi tager stilling til, hvordan gaden bedst bemandes fremadrettet. Morten kender gaden, viceværtkontoret og håndværkerne godt i forvejen, så vi er glade for aftalen og byder Morten velkommen. Kom gerne forbi viceværtkontoret og hils på. Ad. 5 Gadefesten den 25. august Med plakater, flyers og opslag har Festudvalget markeret, at gadefesten, den 25. august, bliver noget særligt i år, da det samtidig er en jubilæumsfest fordi det er 30 år siden vores forening blev etableret. Herunder at vi alle er blevet inviteret til fælles morgenmad.

4 Bestyrelsen opfordrer til at mange melder sig som frivillige til dagen, da det bidrager til et vellykket arrangement. Bestyrelsen har tidligere drøftet muligheden for at arrangere en decideret jubilæumsreception, men vi oplever at Festudvalget allerede har gjort meget med morgenmad, udstilling og ekstra events. Det er flot arbejde, og på alle måder fine markeringer. Ad. 6 Beboerhenvendelser 6.1 Støjende fest Den varme sommer og de åbne vinduer har betydet, at der sidst på sommerferien var flere oplevelser med fester og støj i gårde end normalt. Vi har modtaget klage over en fest, der var særligt støjende. Bestyrelsen har fulgt op herpå, og sagen er blevet håndteret godt. 6.2 Naboklage Rasmus har fat i sagen, som ikke omtales yderligere i nærværende referat. 6.3 Udeservering i perioden med stillads Papa Ramen og Sort Kaffe og Vinyl har rettet henvendelse om placering af møbler til udeservering, når stillads står helt ind til væggen. Vi er indstillet på, efter nærmere aftale, at give dispensation, så der kan serveres mad og drikke lidt uden for de ellers aftalte områder, så længe stilladset blokerer for pladserne. Skift i vejret gør dog dette mindre relevant. 6.4 Brug af beboerlokalet til gymnastik (manuvisionstræning) Vi har modtaget forespørgsel om muligheden for at gennemføre manuvisionstræning én gang om ugen i dagtimerne i beboerlokalet. Det er et godt initiativ, som vi bakker op, så længe det ikke står i vejen for betalende lejere og andre dagsaktiviteter. 6.5 Ansøgning om butikslokale Der er ikke aktuelt ledige butikslokaler i gaden, derfor går forespørgslen også på, om vi har planer om at ændre på placering af viceværtkontor eller andet, der gør udlejning muligt. Dette vil vi undersøge nærmere. Ad. 7 Næste møde Næste møde er tirsdag den 21. august kl kl Thorkild deltager dog kun den første time. Der er træffetid Ad. 8 Eventuelt Vedrørende reetablering af vores parkeringspladser i gaden samt et par andre småting, har vi modtaget besked fra kommunen om, at vi er noteret på deres mangelliste. Vi kan således forvente udbedring i løbet af efteråret. Beboerlokalet har fået ny opvaskemaskine.

5 Beboer har henvendt sig om, at der ofte er meget tæt med folk, cykler og barnevogne uden for porten ved siden af SI Is. Vi har fulgt op på dette, og SI is gør en indsats bl.a. med et nyt skilt der gør kunderne opmærksomme på at vise hensyn og ikke stå i vejen for porten. Vi modtager fortsat løbende spørgsmål om, hvorvidt der er planer om en ny altanrunde. Det er der ikke. Vi forventer således ikke ny altanrunde førend tidligst Der har været stor interesse for de rundvisninger, som vi arrangerer for nye beboere. Kathe og Denis gennemfører således hele 2 rundvisninger her i august måned. Dejligt med interessen. Der har atter været eksempler på, at potentielle købere bliver rådgivet forkert omkring økonomien i AB Skydebanen med henvisning til vores SWAP-lån så disse ikke kan få bevilget lån til købet. Vi har ved flere lejligheder orienteret om dette, og skal gentage at vores økonomi er bundsolid og vi opfordrer alle til at henvende sig til bestyrelsen eller til Tina Hald (SWE) i tilfælde af forkert rådgivning. Vi har fået en henvendelse om et besøg fra Frankrig, hvor de gerne vil se nærmere på arkitekturen. Line og Rasmus står for rundvisningen. Den nye andelsboliglov trådte i kraft den 8. august. Vi beder SWE om at rådgive os om, hvorvidt det har betydning for os som veletableret og veldrevet forening. Lovgivningen retter sig primært mod nye foreninger, hvor der har været sager omkring finansiering, som ikke er relevante for os. Thorkild Olsen 17. august 2018

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Mandag den 18. juni 2018, kl. 18.30-20.30 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Rasmus og Karin Tina (SWE) Dagsorden 1. Beretninger

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Mandag den 4. juni 2018, kl. 17.00-19.30 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Rasmus og Karin Tina (SWE), Brian boligkontoret

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Mandag den 7. maj 2018, kl. 17.00 19.00 Sted: Deltagere: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Karin og Rasmus Samt: Brian (Boligkontoret), Tina (SWE) samt Jens Halsnæs

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 5. december 2017, kl. 17.30 20.00 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Michel og Jens Brian (Boligkontoret) og Tina (SWE) Martin,

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 13. marts 2018, kl. 17.30 20.30 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Michel og Jens Brian (Boligkontoret) og Tina

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 2. juli 2019, kl. 19.00-21.30 Sted: Boligkontoret Deltagere: Thorkild, Martin, Sophie, Denis og Rasmus Samt: Tina (SWE) og Line (boligkontor) Afbud: Fraværende:

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 27. februar 2018, kl. 17.00-19.00 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Michel, Line, Jens og Martin Martin (første 2 punkter) Dagsorden

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde

Referat Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 7. maj 2019, kl. 19.00-21.30 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Denis og Rasmus Tina (SWE) og Line (boligkontor) Martin og Sophie

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 16. januar 2018, kl. 18.00 20.45 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Michel og Jens Brian (Boligkontoret) og Tina

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 30. januar 2018, kl. 17.00-19.00 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Jens Michel Dagsorden 1. Opfølgning på sidste

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 4. juni 2019, kl. 19.00-21.30 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Denis og Rasmus Tina (SWE) og Line (boligkontor) Sophie

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 18. juni 2019, kl. 20.00-21.30 Sted: Boligkontoret Deltagere: Thorkild, Martin, Sophie og Denis Samt: Line (boligkontor) Afbud: Rasmus Fraværende: Dagsorden

Læs mere

Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden

Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden Møde foregår: Festlokalet Møde den torsdag den 30. oktober 2008 Møde start: kl. 19.37 Møde slut: kl. 21.15 Tilstede er: Linda, Betty, Ellen og Jonas Afbud:

Læs mere

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Skydebanen Ejd.nr.: 1-460 REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København

Læs mere

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet.

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 20.10.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat no. 1. BESTYRELSEMØDE: Tirsdag d. 14.10 14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, januar 2015, referat, www.skydebanen.dk

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, januar 2015, referat, www.skydebanen.dk Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, januar 2015, referat, www.skydebanen.dk Tilstede 5. januar 2015: Eva Margrethe Madsen, Denis Bowers, Rikke Ludwigsen, Marie Hindhede, Morten Friis og Rikke Pedersen

Læs mere

Arbejdsgruppemøde (nr.2), torsdag den 17. august kl

Arbejdsgruppemøde (nr.2), torsdag den 17. august kl Arbejdsgruppemøde (nr.2), torsdag den 17. august kl. 19.30 21.00 Arbejdsgruppe til forberedelse og planlægning af Beboerhøring i forbindelse med ansøgning fra Sort Kaffe og Vinyl om etablering i hjørnebutikken,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30 Til stede: Lina, Tom, Bo, Kristian, Thor og Jørgen. Afbud: Ida Marie Dagsorden 1. Informationer til bestyrelsen og indkomne mails 2. Status på

Læs mere

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, december 2014, referat www.skydebanen.dk

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, december 2014, referat www.skydebanen.dk Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, december 2014, referat www.skydebanen.dk Tilstede 1. december: Eva Margrethe Madsen, Denis Bowers, Rikke Ludwigsen, Marie Hindhede, Morten Friis og Rikke Pedersen

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse)

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse) Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse) Dagsorden til bestyrelsesmøde kl. 19:30 hos JBK) Dato: 09.03.2016 Deltagere ved mødet: Frank Nissen (FN), Jørn Christensen (JC), Einar Estrup

Læs mere

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, april 2015, referat, www.skydebanen.dk

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, april 2015, referat, www.skydebanen.dk Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, april 2015, referat, www.skydebanen.dk Tilstede 20. april 2015: Eva Margrethe Madsen, Denis Bowers, Rikke Ludwigsen, Marie Hindhede, Morten Friis og Rikke Pedersen

Læs mere

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr.

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr. Dagsorden for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Møde: Dirigent: Enver Referent: Enver Til stede: Inge, Rudolf, Enver, Maria. Afbud: Sara. A: Formelt 1. Nye punkter til dagsordenen. 2. Godkendelse og

Læs mere

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling Til Andelshaverne i andelsboligforeningen AB Skydebanen København, den 25. marts 2019 Ejd.nr. 460 INDKALDELSE til ordinær generalforsamling På bestyrelsens vegne skal jeg hermed indkalde medlemmerne i

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat Mødedato: 5. december 2017 Kl. 17:30-21:00 Emne: Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Camille Hillmann (CH) Mette Nielsen (MN) Mikkel Jørgen-Jensen (MJJ) Morten Lindegaard(ML)

Læs mere

Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev.

Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev. DIRIGENT: TINA LAURSEN Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev. AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott (EO) Varmemester Jan Grzona (JG) Formand

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Godkendt referat. Dato: Bestyrelsesmøde d. 16.09.2015 Deltagere ved mødet: Ejnar, Frank, Jørn, Pia Afbud: Helle, Tomas. Ej Fremmødt: Dagsordenspunkt Beslutning

Læs mere

Bestyrelsesmøde for Andelsboligforeningen Tjørnen anno 2001

Bestyrelsesmøde for Andelsboligforeningen Tjørnen anno 2001 Bestyrelsesmøde for Andelsboligforeningen Tjørnen anno 2001 Afholdt d. 15/6-2015 Fremmødte: Anette Engelund Friis (Formand),, Morten Bay Knudsen (Kasserer), Jimmy Ude Pedersen (Referent/Husorden), Allan

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (Godkendt)

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (Godkendt) Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (Godkendt) Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2016 kl. 19:00 Dato: 5/10-2016 Deltagere ved mødet: Jørn Christensen (JC), Einar Estrup Jensen(EEJ),

Læs mere

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F.

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F. d. 8. juni 2015 Referat af bestyrelsesmøde afholdt tirsdag d. 2. juni 2015 Referent: Til stede ved bestyrelsesmødet var: Lennarth formand og kasserer Chris næstformand og indkøber Ib husansvarlig Christian

Læs mere

- Der er efterspurgt en 10 års plan for vedligehold Jeppe sørger for, at der udarbejdes en, der er til at forstå.

- Der er efterspurgt en 10 års plan for vedligehold Jeppe sørger for, at der udarbejdes en, der er til at forstå. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde 2015 Kildehøjen 1. oktober Tilstede: Vagn Erik, Kasper, Kasper, Peter, Dorthe og Mette Dagsorden; 1. Opfølgning på afdelingsmødet 2. Konstituering af bestyrelsen 3.

Læs mere

AB/EK møde 25. juni 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 25. juni 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 25. juni 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00.

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden byder velkommen 3. Gennemgang af tilstandsrapport/vedligeholdelsesplan v/ firmaet A4 4. Økonomi

Læs mere

Afbud fra Bianca Balslev og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 1.,samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Bianca Balslev og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 1.,samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken Afd. 3. Brøndbyøster d. 16.11.13 Beslutningsreferat af: Referat nr. 2. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.11.13 kl. 18.30 21.30 November 2013 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dat: Tirsdag den 3. april 2018, kl. 17.00-19.00 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Bligkntret Thrkild, Line g Martin Michel g Jens Dagsrden 1. Ordinær Generalfrsamling

Læs mere

Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott, samt fra varmemesteren V / Freddy Rasmussen.

Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott, samt fra varmemesteren V / Freddy Rasmussen. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 9,09.13 Beslutningsreferat af: Referat nr. 11 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.09.13 kl. 18.30 21.15 september 2013 DIRIGENT: SUSSIE TRANEKÆR

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II Jens Erik Basballe Esben Knudsen Birgit Borre Henrik Hansen Birthe Rasmussen Torben Andersen Allan Olsson Michael Tang Pedersen Kim Vesselgaard Preben Mac 26. marts 2017 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet

Læs mere

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 5 13. september 2010

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 5 13. september 2010 Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 5 13. september 2010 Til stede: Afbud: Erik Wodstrup (EW), Anne Kathrine Henriksen (AK), Henrik Andersen (HA), Frank B. Hansen (FH), Jonas Jensen (JJ), Gitte Nørgaard

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat rev. klik her for dato Mødedato: Emne: 14. september 2017 Kl. 17:30 - "Sluttidspunkt" Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Camille Hillmann (CH) Mette Nielsen (MN) Mikkel

Læs mere

Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden

Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden Møde foregår: Fest lokalet Møde den 16.02.2009 Møde start: kl. 20.00 Møde slut: kl. 21.32 Tilstede er: Jacques, Linda, Jacob, Betty, Dennis (Betty s mand) og

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Erik, Claus, Martin, Claes, Susan, Jette (går efter punkt 8), Mikael (går efter punkt 8) Afbud/Fraværende:

Læs mere

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling Til Andelshaverne i andelsboligforeningen AB Skydebanen København, den 9. april 2018 Ejd.nr. 460 INDKALDELSE til ordinær generalforsamling På bestyrelsens vegne skal jeg hermed indkalde medlemmerne i A/B

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat rev. 18-01-17 Mødedato: 12. januar 2017 Kl. 17:30-21:00 Emne: Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Anne Lundsmark (AL) Mette Nielsen (MN) Mikkel Jørgen-Jensen (MJJ) Minna

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Siri, Allan, Martin, Claus, Claes, Mikkel, Jette Afbud/Fraværende: Susan, Erik Dirigent: Siri

Læs mere

Brøndbyernes Andelsboligforening

Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndbyernes Andelsboligforening Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup, tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 mail: bab@babnet.dk CVR nr. 36 88 05 11 Varmemester tlf. 36 75 14 84 - mail:

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse)

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse) Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse) Dagsorden og referat af bestyrelsesmøde den 6/4-2016 kl. 18:30 i Fælleskælderen Dato: 6/4-2016 Deltagere ved mødet: Frank Nissen (FN), Jørn

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen Valhøjparken. REFERAT Kl. 18.00 28. maj 2015 i Bestyrelseslokalet

Afdelingsbestyrelsen Valhøjparken. REFERAT Kl. 18.00 28. maj 2015 i Bestyrelseslokalet Afdelingsbestyrelsen Valhøjparken REFERAT Kl. 18.00 28. maj 2015 i Bestyrelseslokalet Åbning: Der blev indkaldt til møde d. 25.05.2015 af Nanna Nielsen i henhold til tidligere aftalt dato Sendt til: Ilse

Læs mere

AFDELINGSBESTYRELSEN. Referat fra afdelingsbestyrelsens møde onsdag den 4. oktober Dagsorden

AFDELINGSBESTYRELSEN. Referat fra afdelingsbestyrelsens møde onsdag den 4. oktober Dagsorden AFDELINGSBESTYRELSEN Avedøre Boligselskab Avedøre Stationsby, Syd, afdeling 3501 Bymuren 105 1. th, 2650 Hvidovre E-mail: absydmail@gmail.com onsdag den 4. oktober 2017 Mødedeltagere: Solveig Isbrand Margit

Læs mere

Bestyrelsesmøde 10. januar 2018

Bestyrelsesmøde 10. januar 2018 Bestyrelsesmøde 10. januar 2018 Tilstede Fraværende Ingen Dirigent Referent Christoffer Halken (CH), Julia Vollertsen (JV), Michael Lindberg (ML), Søren Berg (SB), Mads Enemark (ME) CH CH Dagsorden 2.

Læs mere

Bestyrelsesformand (JØP/Provstebo) Bestyrelsesmedlem (beboer)

Bestyrelsesformand (JØP/Provstebo) Bestyrelsesmedlem (beboer) Referat fra bestyrelsesmøde den 30. juli 2014 Til stede var følgende: Aksel Bjørnsen Sanne Lensbæk Pia Bentzen Jørgen Christiansen Susanne Bøggild Bo Blaabjerg Kenn Jeppesen Bestyrelsesformand (JØP/Provstebo)

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Referat Dato: Dagsorden Bestyrelsesmøde d. 03.08.2015 Deltagere ved mødet: Jørn, Frank, Ejnar, Helle Pia (Ref.) Afbud: Ej Fremmødt: Tomas Dagsordenspunkt Beslutning

Læs mere

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, oktober 2014, referat, www.skydebanen.dk

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, oktober 2014, referat, www.skydebanen.dk Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, oktober 2014, referat, www.skydebanen.dk Tilstede 6. oktober: Eva Margrethe Madsen, Denis Bowers, Rikke Ludwigsen, Morten Friis og Rikke Pedersen (SWE) Afbud:

Læs mere

Afbud fra Esbern Ott, Christian Hansen og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 5, samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Esbern Ott, Christian Hansen og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 5, samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 10.03.14. Referat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.03.14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: KLAUS JUELKERT AD. 1 Fremmødte / Fraværende.

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 7 af 16/5-2013 = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen - Alexander

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød. 27. juni 2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Ulrik Steffensen, Frank Polauke, Olaf Wacherhausen, Lau Ostenfeldt, Kirsten Sørensen. Poul Reynolds.

Læs mere

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde.

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde. Dagsorden til bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. marts 2010 kl. 20.00 Afbud: Camilla 1) Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelser. Fælles Forum Konklusion Loftsrum Kælderrumsopgørelse 2) Godkendelse

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Dato: 10. august 2015 kl. 19.00 i Mødelokale:,,,, Tilstedeværende: Afbud fra Peshko og Stig Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 02.08.05 kl. 18.30 22.45

Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 02.08.05 kl. 18.30 22.45 DIRIGENT: PIA H. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. 1. mand Niels Nielsen, Freddy, Pia H., David, Pia K., Karin, Aase. Afbud fra Per N. og Mads. Freddy bød vores nye 1. mand Niels velkommen. AD. 2. Godkendelse

Læs mere

Uddrag af opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, maj

Uddrag af opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, maj Uddrag af opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, maj 2016 www.skydebanen.dk Den nye bestyrelse Konstituering: Bestyrelsen bød velkommen til de to nye medlemmer, Jens og Patrick, og konstituerede sig

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30 DIRIGENT: DAVID AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Pia K., Mads, Aase. Afbud fra Per N., Niels, Karin, Klaus. Uden afbud fra Per Chr. Bestyrelsen besluttede, at fremover bliver det ikke

Læs mere

ÅBENT BESTYRELSESMØDE - REFERAT FOR AFD. 75 I BK-AARHUS

ÅBENT BESTYRELSESMØDE - REFERAT FOR AFD. 75 I BK-AARHUS ÅBENT BESTYRELSESMØDE - REFERAT FOR AFD. 75 I BK-AARHUS Dato: 26. maj 2014 kl. 19.00 Sted: Fælleslokalet Til stede: Rikke, Rune, Sofie, Kauri, Sigrid og 3 beboere Information: Bilag 1, beslutningsnotat

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 2. Godkendelse af sidste mødereferat og ekstraordinær generalforsamlings referatet. a) Opfølgning på rengøring ved udflytning

Bestyrelsesmøde. 2. Godkendelse af sidste mødereferat og ekstraordinær generalforsamlings referatet. a) Opfølgning på rengøring ved udflytning Bestyrelsesmøde REFERAT 13 03 2014 19:00 21:15 FÆLLESRUMMET DAMAGER MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Tais Sandal Nissen Bestyrelsesmøde Tais Sandal Nissen Henrik Bendtsen TIDTAGER DELTAGERE

Læs mere

INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling

INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling Til Andelshaverne i andelsboligforeningen AB Skydebanen København, den 8. juni 2018 Ejd.nr. 460 INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling På bestyrelsens vegne skal jeg hermed indkalde medlemmerne

Læs mere

Bestyrelsesmøde 17. maj 2018

Bestyrelsesmøde 17. maj 2018 Bestyrelsesmøde 17. maj 2018 Ejerforeningen Sundby Parkvej, Etape 4 Deltager: Kurt, Keld, Stine, Bruno, Susanne Afbud: Ingen Mødested: Keld Referent: Susanne Bestyrelsens sammensætning efter generalforsamlingen

Læs mere

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse REFERAT Emne: Møde i skolebestyrelsen Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 31.01.12 konferencerummet 18.00 21.30 Deltagere Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth),

Læs mere

Bestyrelsesmøde Stefanskilde Dato: 13-01-2015 Næste møde: 03-2015

Bestyrelsesmøde Stefanskilde Dato: 13-01-2015 Næste møde: 03-2015 Bestyrelsesmøde Stefanskilde Dato: 13-01-2015 Næste møde: 03-2015 Tilstede: Amalie Dynnes Line M Rasmussen Mark Einstein Hjorth-Lipski Alexandra Vassilieva Truus Tuntelder Peter Koch Larsen Martin Laursen

Læs mere

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Klerkegården Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Arbejdet udføres i to omgange Side 4 Reparationer udføres bedst muligt Side 5 Her kan du stille

Læs mere

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen E/F Strandbo II

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen E/F Strandbo II H. Høgsbro Holm Kristian Nørgaard Administration ApS Stockholmsgade 37, 2. Referat nr. 31 2100 København Ø Journal nr. 574/mbj Tlf. 35 43 43 06 København, den 8.9.2011 R E F E R A T fra bestyrelsesmøde

Læs mere

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen EF Strandbo II

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen EF Strandbo II H. Høgsbro Holm Kristian Nørgaard Administration ApS Stockholmsgade 37, 2. Referat nr. 27 2100 København Ø Journal nr. 574/mbj Tlf. 35 43 43 06 København, den 14.10.2010 R E F E R A T fra bestyrelsesmøde

Læs mere

Bestyrelsesmøde 22. oktober 2018

Bestyrelsesmøde 22. oktober 2018 Bestyrelsesmøde 2 oktober 2018 Tilstede Fraværende Dirigent Referent Michael Lindberg (ML), Mads Enemark (ME), Christoffer Halken (CH), Ditte Petersen (DP), Caroline Marquardsen (CM) CH CH Dagsorden 4.

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 3. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl

Beslutningsreferat af: Referat nr. 3. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl DIRIGENT: Pia K. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H., Karin, Pia K., Klaus, Mads, Aase. Afbud fra David, Per Chr. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 2. Rettelse til pkt.

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden.

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden. Til stede: Susanne, Jette, Najha, Jytte, Anna. Afbud: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 2.september 2013. Godkendt. 2. Godkendelse af bestyrelsens referat årsgennemgang den 24. september

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Dagsorden og referat af bestyrelsesmøder Dato: Dagsorden Bestyrelsesmøde d. 25.03.2015 Deltagere ved mødet: Jakob Modigh, Jørn Christensen, Einar Estrup, Helle

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Godkendelse af referat nr. 9, samt beslutningsreferatet.

Godkendelse af referat nr. 9, samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3 Brøndbyøster d. 11.08.13 Beslutningsreferat af: Referat nr. 10 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.08.13 kl. 18.30 21.30 August 2013 DIRIGENT: BIANCA BALSLEV AD.

Læs mere

Afbud forelå fra: Marie Louise Sveen, Jesper Falk og Morten Dunø

Afbud forelå fra: Marie Louise Sveen, Jesper Falk og Morten Dunø Referat af bestyrelsesmøde den 16. oktober 2003 hos Anders Nørregård Tilstede var: Arne Kaalund, Sven Petersen, Anders Nørgaard og Janus Skak Olufsen (referent). Afbud forelå fra: Marie Louise Sveen, Jesper

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling for AB Lange Carl. Mandag d. 8. maj 2017, kl Mødelokalet, Carl Langes Vej 43 st.

Referat af ekstraordinær generalforsamling for AB Lange Carl. Mandag d. 8. maj 2017, kl Mødelokalet, Carl Langes Vej 43 st. Referat af ekstraordinær generalforsamling for AB Lange Carl Mandag d. 8. maj 2017, kl. 18.30 Mødelokalet, Carl Langes Vej 43 st. 1, 2500 Valby 0 Dagsorden/indholdsfortegnelse Tilstede... 2 1. Valg af

Læs mere

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken Dagsorden til bestyrelsesmøde 19-12-2012 MEDBORGERHUSET KORSKÆR Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 19. december 2012, kl. 15.45 i Medborgerhuset, Korskærparken Indkaldt til mødet: Lone Hartung, Else

Læs mere

Bestyrelsen mener ikke der skal gøres noget ved den henviste liste.

Bestyrelsen mener ikke der skal gøres noget ved den henviste liste. Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. Januar. Kl. 18:30 Referent: Anders Alle var fremmødt inkl. suppleanter. Referat: 1) Opfølgning på punkter fra sidste møde: 1.2) Status på loft/ kælder rums fordeling. Intet

Læs mere

Evt. ansvarlig for opfølgning. GF2 Michael: GF2 er udmærket, god energi, der er kommet styr på sagerne, ingen mangler.

Evt. ansvarlig for opfølgning. GF2 Michael: GF2 er udmærket, god energi, der er kommet styr på sagerne, ingen mangler. Lokalt uddannelsesudvalgsmøde for VVS Mødedato: Mandag den 5. marts 2018, kl. 12-14. Mødested: Møde indkaldt af: Deltagere: Milnersvej 48, 3400 Hillerød, mødelokale 1 (1. sal) Arne Frandsen, på vegne af

Læs mere

Referat til offentliggørelse Fra styringsdialogmøde mellem Ballerup Kommune og Ballerup Boligselskab Onsdag den 5. december 2012

Referat til offentliggørelse Fra styringsdialogmøde mellem Ballerup Kommune og Ballerup Boligselskab Onsdag den 5. december 2012 Referat til offentliggørelse Fra styringsdialogmøde mellem Ballerup Kommune og Ballerup Boligselskab Onsdag den 5. december 2012 Deltagere: Mona Bojko, Ballerup Boligselskab Lone Thomsen, Ballerup Boligselskab

Læs mere

Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30

Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30 Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30 Tilstede: til beboermødet var der repræsenteret 12 stemmeberettigede lejemål Referent: Charlotte Siig Niclasen

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Henriksen formand Poul Rasmussen, næstformand Bent Maigaard Jens Gormsen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Henriksen formand Poul Rasmussen, næstformand Bent Maigaard Jens Gormsen Boligselskabet Domea Vordingborg Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde mandag den 25. juni 2012 kl.16.00-18.00 i restaurant Snekken, Nordhavnsvej 32, 4760 Vordingborg Dagsorden: 1 Godkendelse af

Læs mere

Bestyrelsens beretning Først gennemgås bestyrelsens beretning og efterfølgende gennemgås projektet med altanskurene.

Bestyrelsens beretning Først gennemgås bestyrelsens beretning og efterfølgende gennemgås projektet med altanskurene. Referat af Lejerbos beboermøde d. 12. april 2011 i AKBs beboerhus 52 fremmødte husstande. Referent: Hanne Bine. John T bød velkommen. JohnT spurgte om det var i orden at formanden Ann Berthelsen fra afd.331

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde november

Referat bestyrelsesmøde november Eksterne referater side 1 Referat bestyrelsesmøde november 1 november 2015 19:43 Tilstede Inge Kristoffersen (IK), Anne Korch (AK), Camilla Borch (CB), Sara Skelbæk (SSK), Martin Lindholm (ML) Kirstine

Læs mere

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, juni 2015, referat

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, juni 2015, referat Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, juni 2015, referat www.skydebanen.dk Tilstede 1. juni 2015: Eva Margrethe Madsen, Denis Bowers, Rikke Ludwigsen, Marie Hindhede, Morten Friis og Rikke Pedersen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

Susanne W. Rasmussen, Formand

Susanne W. Rasmussen, Formand Susanne W. Rasmussen, Formand 12.04.2017 Notat: Formandsorientering Jeg har talt med vores samarbejdspartnere og informeret dem om, at bestyrelsen forud for generalforsamlingen har truffet den besluttet,

Læs mere

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent ANDELSSELSKAB M. B.A. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent 2. Godkendelse at referat fra seneste bestyrelsesmøde 3. Økonomi. Indeståender. Restancer. Meddelelser. Valuar 4. Meddelelser

Læs mere

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1 Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2014 Dato: 11. december 2015 Lokale: Tidspunkt: Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Kl.

Læs mere

Bestyrelsesmøde 15. november 2018

Bestyrelsesmøde 15. november 2018 Bestyrelsesmøde 15. november 2018 Tilstede Fraværende Dirigent Referent Michael Lindberg (ML), Mads Enemark (ME), Christoffer Halken (CH), Ditte Petersen (DP), Caroline Marquardsen (CM) CH CH Dagsorden

Læs mere

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør.

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør. Aktivitet Ansvarlig Status Underlag parkeringspladserne Bestyrelsen Vi vil til foråret smide ekstra jord eller gødning på P- pladserne så græsset måske kan vokse mere op. Der er mange beboer der er faldet

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Andelsboligforeningen Troldehegnet, Tranebanken, 4681 Herfølge

Andelsboligforeningen Troldehegnet, Tranebanken, 4681 Herfølge Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag 25 Februar 2014. kl. 19,00 hos Laila med opdatering Tilstede: Laila, Christian & Kenneth Afbud: Tony & Martin Med tillæg fra mødet d. 18. Marts (Tilstede: Laila, Christian

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat rev. 02-11-15 Mødedato: 27. oktober 2015 Kl. 18:30-21:30 Emne: Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Anders Brammer (AB) Anne Lundsmark (AL) Bjarne Brændeskov (BB) Ditte

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Referat fra bestyrelsesmødet den 7. december 2016 kl. 19:00 Dato: 7/12-2016 Deltagere ved mødet: Jørn Christensen (JC), Tomas Klement (TK), Jacob Brogaard-Kay

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat rev. 12-06- 15 Mødedato: Emne: 11. juni 2015 Kl. 18:30-22:15 Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Anders Brammer (AB) Anne Lundsmark (AL) Bjarne Brændeskov (BB) Ditte Bjarnild

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 31/8-16!

Referat fra bestyrelsesmøde d. 31/8-16! Referat fra bestyrelsesmøde d. 31/8-16! Til stede var: Bettina, Jakob, Connie, Morten (en del af mødet), Christian (en del af mødet) 1. Opsamling fra sidste møde Rottesituationen efter seneste rep.: Alle

Læs mere