ECdox - Manual. Indledning 2. Etablering af portalen 3. Brugergrænsefladen 4 Backoffice Portal 5 Mobil Portalen 6. Login 7. Opret firmaenheder 9

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ECdox - Manual. Indledning 2. Etablering af portalen 3. Brugergrænsefladen 4 Backoffice Portal 5 Mobil Portalen 6. Login 7. Opret firmaenheder 9"

Transkript

1 ECdox - Manual Indledning 2 Etablering af portalen 3 Brugergrænsefladen 4 Backoffice Portal 5 Mobil Portalen 6 Login 7 Opret firmaenheder 9 Opret aktører 9 Opret leverandører 11 Konfiguration af kontoplan 12 Konfiguration af momsliste 13 Konfiguration af formål 14 Konfiguration af dimensioner 15 Indlæs filer 15 Journaler 15 Godkendelser 16 Indbakke 17 Ret kontering 17 ECdox på mobile enheder 18 Referencer 21

2 Indledning Dette dokument beskriver ECdox som er en fleksibel Cloud baseret SAAS løsning udviklet som software der understøtter virksomheders arbejdsgange for derved at opnå nem adgang til intern viden om kontrakter, leverandører samt finansposter. Investering af ressourcer er stærkt reduceret og implementering går eksponentielt hurtigere med agile engagementet til etablering af integrationer til lokal Økonomi, HR og IT afdelinger eller ansvarlige for den tekniske etablering. ECdox platformen kan betragtes som en tæt integreret, løst koblet software bygget som produkt til at foranledige effektive arbejdsgange samt for at kunne servicerer alle tilgængelig enheder e.g. smartphones, tablets og pc klienter som motor til at binde data i dine software applikationer sammen. I det at workflow platformen er et produkt der servicerer data i skyen er det også altid opdateret til seneste version med de nyeste funktioner. Udvikling af integrationer og anden innovation kommer alle til gode fordi funktioner deles i kodebase på tværs af arkitekturen. Effektive automatiserede digitale dokument baserede arbejdsgange dokumenterer og bidrager til at løse udfordringer der normalt er en hovedpine for kerneforretningen. Historisk dokumentation giver ledere og ledernes medarbejdere mulighed for at vurdere fremdrift i forretningsområder, for at identificere kerneforretning samt for at forbedre indsigt i forhold til produktivitet og kvalitet. Transparent forretningsresultater kan være vanskeligt at opnå men med præcise foranstaltninger i ECdox for fremskridt løfter den konstante udfordring. Virksomhedens medarbejdere giver forretningens business intelligence-data i supply chain management og indsigt i resultaterne er de oplysninger, konsistente, og lette at samle. Gennem hele livscyklus for arbejdsgange med dokumentation kan godkendere uafhængigt af hinanden sikre fremdrift med korrekte oplysninger samt revisionsspor for alle udvalg af data samt med fremskridt for forskellige dokumenttyper. Brugerfladen i ECdox er designet til at ligne dokumenter men kan kun vælges med venstre museknap. Indhold præsenteres i form af hjemmesider og kan være aktiv tekst, billeder, pdf eller omdirigere til nye sider. Tabeller kan aktiveres med musen i titel baren for både at sortere og fremsøge dokumenter til udvælgelse eller ved hjælp af filter oplysninger i søgefeltet.

3 Etablering af portalen Det er nemt at komme i gang med digitale arbejdsgange ved hjælpe af oprettelses blanketten på vores hjemmeside. Vælg at oprette din virksomhed som kunde ved at accepterer vores software licens betingelser samt at angive en administrator bruger. Det er vigtigt at angives korrekt da denne benyttes til at logge på systemet samt i tilfældet du har glemt din adgangskode. Det er ikke muligt at oprette et firma som allerede eksisterer således hvis der ved en tidligere lejlighed er angivet dit firmanavn vil du ikke kunne oprette en installation med samme navn. Besøg vores hjemmeside for at komme igang. Det tager kun få minutter.

4 Brugergrænsefladen Med grafisk brugerflade eller grafisk brugergrænseflade menes en grænseflade der formidler og præsenterer brugerens interageren med en computer. Grænsefladen fsva. ECdox præsenteres på en skærm i en browser og består af en kombination af tekst og grafik som kan manipuleres med fx tastatur og mus. På engelsk benyttes betegnelsen GUI (Graphical User Interface). Når et program har en grafisk brugerflade, præsenteres mulige kommandoer og funktioner i mange tilfælde ved hjælp af små billeder (der normalt kaldes ikoner). Med brug af en mus vil man kunne flytte markøren rundt på skærmbilledet. Når muse-markøren peger på et ikon kan man klikke med musens knap, og en given funktion vil blive udført. Et eksempel kunne være en ikon med et billede af en printer. Det er ligetil at opfatte et sådant ikon vil forårsage at noget udskrives. I den grafiske brugerflade findes 'paneler', som er tydeligt markerede og afgrænsede felter i skærmbilledet - eksempelvis værktøjslinjen. Her bruges både ikoner og og små tekstfragmenter som kan aktiveres ved museklik eller gennem tastaturgenveje. For den grafiske brugerflade bruges ofte betegnelsen 'skrivebord' engelsk: desktop som et metafor for det 'sted' hvor forskellige objekter befinder sig, såsom workflow og dokumenter. Elementer fra ECdox skrivebordsmiljø: Driver-software til at formidle den højopløselige grafik. En samling af ikoner. Deres filformat er meget varieret og spænder fra de helt simple bitmaps til de mere moderne SVG-formater. Grafiske værktøjssæt der gør det enkelt for vores programmøren at skabe brugervenlige paneler og vinduer. Billedbehandling-program. Tekstbehandling-program. Billede og dokument visnings-programmer. Programmer til afspilning af lyde, musik og film. Programmer til visualisering af komprimerede filer i zip format ECdox tabeller har alle en aktiv titlebar som giver mulighed for at sorterer efter valgte kolonne. ECdox roadmap er synligt for alle ved at holde venstre SHIFT+CTRL nede mens der trykkes med musen på 'Log ud'. Det er muligt at angive nye ønsker til udvikling, tilknytte kommentare samt ændre prioritering og status på alle oprettede poster i produktets roadmap.

5 Backoffice Portal ECdox består af to portaler, en webportal som benyttes via en browser og en mobil applikation. Webportalen kalder vi backoffice og dækker de funktioner den økonomiansvarlige administrative medarbejder typisk har brug for. Web portalen giver overblik af virksomhedens arbejdsgange med status og konfiguration af stamdata for medarbejdere, leverandører, kontoplaner og andre stamdata som er nødvendige for at kunne danne betalingsfiler eller anden integration til basis- og støttesystemer. Portalen starter i det sprog som er valgt for den enkelte aktør. Sproget kan opdateres fra Dansk, Svensk, Norsk eller Engelsk ved at vælge den lille mand i menuen til venstre. Sprogstammen XX benyttes af vores udviklere til at sikre sprogunderstøttelse af alle tekstfragmenter. I skærmbilledet her er indbakken med aktive arbejdsgange fuld. Efter en periode med effektiv brug vil listen med ikke eksporterede eller arkiverede workflow måske fylde mange sider. Det kan være portalen er tilkøbt af en revisor for at kommunikerer med kunder, måske et moderselskab således portalen dækker flere virksomheder. Det er derfor muligt at filtrer listen i toppen af skærmen således det kun er arbejdsgange for et valgt firma, med en valgt status eller indeholdende et som præsenteres i oversigten. På samme vis har indbakken yderligere en fritekst søgemulighed. Ved at angive søgetekst i indbakke feltet filtreres arbejdsgange som ikke passer med søgeteksten fra hvilket endvidere sikre det overblik som er fordelagtigt når det vigtige er arbejdsgange flyder effektivt. Bilag kan indlæses manuelt ved at benytte musen til at vælge knappen 'Indlæs bilag' i toppen af brugergrænsefladen, alternativt ved at fremsende med vedhæftede bilag til firmaets mailscanner adresse.

6 Mobil Portalen Mobil applikationen er tilegnet indberettere samt godkendere hos et firma. Mobil versionen dækker de funktioner virksomhedsansvarlige eller administrative medarbejdere, typisk har brug for og giver samtidigt overblik over egne udestående arbejdsgange med status, finansposter, leverandør samt betalingsdata for endeligt at kunne kvalificerer selskabets økonomiske poster. Nye bilag til behandling kan indlæses manuelt ved at benytte + knappen i toppen af brugergrænsefladen. Alternativt er det muligt at oprette nye workflow ved at fremsende med vedhæftede bilag til firmaets mailscanner adresse. Det er også muligt at ændre standard sprog og andre stamdata for den aktuelle brugere ved at vælge burger menu knappen. En arbejdsgang kan vælges ved at markerer denne med venstre museknap. Således åbnes bilag og præsenteres i detaljer i kroppen på brugergrænsefladen.

7 Første gang mobil applikationen installeres har applikationen brug for at indhente stamdata fra installationen. Denne process kan godt tage lidt tid men sjældent længere end 60 sekunder. Er ECdox ude af drift er det muligt applikationen er i gang med at blive opdateret eller et annonceret servicevindue er under gennemførelse. Denne type status kunne ses af brugerne med en besked om hvad der foregår, alternativt ses driftstatus på vores hjemmeside. Login Når du skal logge på systemet starter du med at åbne en fane i din browser. I adressebaren, i toppen af denne fane, indtastes din virksomhed eller det navn du har modtaget eller er blevet oplyst i en velkomstmail, efterfulgt af.ecdox.com, f.eks. demo.ecdox.com Som her: Din browser vil nu præsenterer en hjemmeside login skærm med følgende udseende:

8 Her taster du dit brugernavn, som ofte er din mailadresse, du er blevet oprettet med i ECdox. Dette ses i velkomstmailen som du kan have modtaget fra os. Denne kan se således ud: Hvis du ikke allerede har fået tildelt en adgangskode kan du trykke du på linket og gennemføre processen hertil glemt brugernavn og/eller adgangskode er samme process og du modtager en med en midlertidig nøgle du kan anvende til at genoprette adgangen, når du skal danne din egen hemmelige adgangskode.

9 Opret firmaenheder ECdox understøtter et vilkårligt antal dimensioner. I udgangspunktet er opsætningen for Kontoplan, Formål samt Moms påkrævet da disse er de oftest anvendte dimensioner og derfor en del af standard. Leverandører, Bankkonti, Nøgler, Lokationer, Typer, Arter, Projekter, Kostcentre samt Afdelinger er også aktive dimensioner men kan udelades dvs. hvis et firma i udgangspunktet ikke normalt tilknytter felterne til finansposter. Tilpasninger for firmaenheder afstemmes med det angivne økonomisystem i brugergrænsefladen så det grafiske valg er i overens med de forskellige digitale arbejdsgange dokumenteret i ECdox. I toppen af skærmen vælges Opret enhed med musen hvor efter firmaets detaljer kan angives i stambladet. Når et nyt selskab oprettes tildeles en unik kundevendt portal samt en scanner mailadresse til at aflæse bilag til kontering. Opret aktører I faneblad Aktører er det muligt at oprette nye medarbejdere og andre interessenter med behov for adgang til selskaber arbejdsgange. Forinden aktører til systemet defineres er det nødvendigt at oprette de enheder og selskaber som ejer data. Det er ikke muligt at se data og arbejdsgange for selskaber man ikke har adgang til. Adgange kan løbende administreres for aktører ved at tilknytte eller fjerne firma som giver mulighed for at godkende, forædle og drive arbejdsgange frem mod løn-, hr og økonomisystemet.

10 Når et firma er oprettet er det muligt at tilknytte nye brugere. Dette gøres ved at angive en aktuel mailadresse og sende en velkomstmail i det valgte sprog. ECdox er i dag tilgængelig på dansk, engelsk, norsk samt svensk. Roller fungerer således at alle bruger kun har adgang hertil Backoffice samt Mobil applikationen. En bruger oprettet med almindelig rolle kan dog kun benytte portalen og ECdox på mobiltelefon til at ændre formål, tilknytte kommentare, godkende eller afvise bilag. I det tilfælde at ECdox administrerer et størrer antal aktører er det muligt at indsnævre udvalget ved at skrive i søgefeltet. Søgefeltet filtrerer både på firmanavn, dokumenttyper, brugernavn, løbenumre, reference numre eller indholdet af tekst for oprettede posteringsdetaljer. Det er i udgangspunktet ikke muligt at slette hverken brugere eller firmaer. For at dette kan lade sig gøre skal den pågældende aktør være superbruger. Det er altid muligt at fjerne adgangen ved at ændre status for en Aktør fra aktiv til ikke aktiv.

11 Opret leverandører

12 Konfiguration af kontoplan Tabellen viser i udgangspunktet konti i oversigt med detaljer. Kontoplanen tilpasses når du benytter menubaren i toppen for at oprette konti manuelt eller ved at slette dem. Kontoplanen kan også indlæses afstemt med konfiguration af nøgler og økonomisystem for enhed.

13 Konfiguration af momsliste For at muligheden for at registrerer og tilknytte moms, til bilag for digitale arbejdsgange, giver sund mening skal koder afstemmes, med koderne for moms, fra dit økonomisystem. En allerede oprettet momskode kan redigeres ved at vælge momskode-linjen i tabellen med venstre museknap. Det er tilsvarende muligt at oprette nye momskoder ved at vælge at trykke på knappen Opret ny momskode i venstre hjørne af listen med momskoder.

14 Konfiguration af formål For at muligheden for at registrerer og tilknytte formål, til bilag for digitale arbejdsgange, giver sund mening skal koder afstemmes, med koderne for formål, fra dit økonomisystem. Et allerede oprettet formål kan redigeres ved at vælge linjen med formålet i tabellen. Det er muligt at se revisionsspor ved at benytte venstre museknap for en given række i tabellen. Musen benyttes også til at konfigurerer ved det blå plus ikon i venstre side af tabellen for at give adgang til yderligere enheder. Det er tilsvarende muligt at oprette nye formålskoder ved at vælge at trykke på knappen Opret formål i toppen af skærmen med formål.

15 Konfiguration af dimensioner Indlæs filer Journaler Bankfiler og løbenumre låses ved dannelsen af journaler og pakker til integration bliver skabt med et antal output filer hvori benytter det løbenummer som er arkiveret til at låses i ECdox for såvel alle aktiverede integrationer af egne systemer som for tredjepartssystemer. Bankfiler skrives eventuelt duplikeres finansposter og der skabes posteringer med eksempelvis modsat fortegn eller andre automatiske angivelser skal der indberettes i modkonto forhold.

16 Godkendelser Hvis et workflow er afsluttet og kan godkendes, eksempelvis et bilag som er klar til betaling, er der synlige knapper for godkend, godkend med kommentar og som markerer afvist i systemet. Godkend med kommentar og afvis giver en yderligere mulighed for at tilknytte kommentare til revisionssporet og derfor kan du blive mødt af følgende detaljer. Hvis der er noget galt med dokumentet og du gerne vil afvise det, f.eks. fordi beløbet er tastet forkert, vi afventer en kreditnota eller lignende indtastes dette og i et rigt tekstfelt til beskeden. Bilaget der bliver markeret med kommentar kan altid ses uanset om den status der tidligere har været angivet og det er således muligt at se, hvilken besked der er opført bilaget.

17 Indbakke I Backoffice er det muligt at konfigurerer ECdox til korrekt firma brug, tilføje finansposteringer samt at afstemme og godkende bilag til eksport. Backoffice er en portal tiltænkt firma ansvarlige som eksempelvis økonomi direktøren eller en teamleder i en regnskabsvirksomhed. Portalen er skabt som et fleksibelt værktøj til ledere der må se og godkende dokumentation men ikke har behov for det forkromede overblik. I portalen kan bilag indberettes og det er muligt at arbejde med at forædle bilag som ligger til godkendelse ved at redigerer dimensioner eller attesterer godkendt. Ligeså er finansposteringer og revisionssporet synligt men det er ikke muligt at ændre på disse informationer. Mobiltelefon applikationen kan de samme ting som portalen, dog er hverken muligt at rette finansposteringer eller se revisionssporet. Foruden søgning på fritekst og firmaenhed er status også en enhed der er mulige at filtrerer på farven som angiver status for processen men også det indsendts tekniske status. Hvis et vedhæftet bilag ikke er understøttet af systemet vises en standard side for eller en beskrivelse at forsendelsens forhold. kan det fiorange er nye workflow, azurblå er godkendte. Workflow som er mørkeblå er godkendt til eksport men røde workflow er afviste. Den lille mand viser de dokumenter hvor bruger har udestående aktiviteter. Når et dokument er åbent er det ofte muligt at have brug for lidt klippe klistre evt. Også for at fjerne fortrolige oplysninger. Her benyttes venstre SHIFT+musen for at makerere et firkantet område i billedet som efterfølgende enten vælges at blive et selvstændigt billede eller fjernet. Når du er logget ind, vil du kunne se status på bilagene ud fra farverne i oversigten. Farven grøn indikere at det er der, der skal forholde dig til bilaget Farven rød betyder at du allerede har behandlet bilaget, ved at afvise det Farven blå betyder, at du har håndteret dette bilag ved at godkende det Farven grå betyder, at du er færdig med at behandle det, men at det afventer en godkendelse fra en anden person. Ret kontering Hvis f.eks. formål kontoen er forkert, rettes det ved at vælge at knappen til formål for bilaget.

18 ECdox på mobile enheder Første gang mobil applikationen installeres har ECdox brug for at indhente stamdata som hører til installationen. Denne process kan godt tage lidt tid men sjældent længere end 60 sekunder. Er servicen ude af drift er det muligt applikationen er i gang med at blive opdateret eller et annonceret servicevindue inden for arbejdstid er under gennemførelse. Ofte vil du kunne se en besked om hvad der foregår alternativt ses driftstatus på vores hjemmeside. Applikationen er delt op i en top menu som altid er synlig og så en krop som viser indbakken eller andre oversigter og detaljer som er nødvendige for den givne sammenhæng. Når applikationen er startet kan der logges af systemet igen ved enten at lukke fanen på din enhed eller trykke på burger menuen hvor stamdata og knappen til at logge af systemet findes.

19 Bilag indlæses manuelt ved at vælge at trykke på knappen '+' i toppen af brugergrænsefladen, alternativt ved at fremsende med vedhæftede bilag til firmaets mailscanner adresse. For nye bilag kan der vælges type og angives tekst. For at kunne vælge at hente filer fra din telefon må du give ECdox adgang til det samme. Operativsystem på telefonen spørger om adgang såfremt dette ikke allerede er angivet korrekt. Det er også muligt at tage billeder mens du opretter. Dette er yderligere en ny type adgang som operativsystemet på telefonen spørger om at få på plads såfremt ECdox ikke allerede har denne adgang. En arbejdsgang kan vælges ved at markerer denne, således åbnes bilag og det er muligt at trykke på godkend, vis eller afvis. Indbakken viser hvem som har indsendt og hvornår samt type og status. Hele feltet som viser en digital arbejdsgang er aktivt og kan vælges snildt ligesom det er muligt at scroll op og ned.

20 Ændring af status præsenteres i oversigten på forsiden af indbakken. Lyseblå dokumenter er godkendt, blå dokumenter er klar til eksport, røde dokumenterer afvist og endeligt de grå er dem hvorpå der udestår aktivitet. Når et dokument vælges præsenteres detaljer for valgte bilag i kroppen på brugergrænsefladen. Trykkes der på godkend eller afvis er der mulighed for at tilknytte en kommentar hvorefter status for bilaget ændres. Et bilag kan også godkendes uden at tilføje et forbehold for godkendelsen. I udgangspunktet viser brugergrænseflade alene bilag som er tilknyttet den bruger som er logget på systemet. Der er derfor en menu til at justere filter for præsenterede dokumenter i toppen af skærmen. ECdox understøtter mange forskellige typer dokumenter. Hver enkelte dokumenttyper bære forskellige data med valideringsregler, revisionsspor og kan opdateres.

21 Referencer Generel beskrivelse af arbejdsgang Opdel dokumenter (automatisk - manuelt) Oprettelse af standard tekster mv. Controlling via Backoffice Modkonto Leverandør Integration til økonomisystemer Integration banker e-boks Brevfabrik

ECdox som favorit. Indledning 1. Internet Explorer 2. Chrome 4. Safari 5. Favorit på mobile enheder 6 Android 6 IOS 7. ECdox på mobile enheder 7

ECdox som favorit. Indledning 1. Internet Explorer 2. Chrome 4. Safari 5. Favorit på mobile enheder 6 Android 6 IOS 7. ECdox på mobile enheder 7 ECdox som favorit Indledning 1 Internet Explorer 2 Chrome 4 Safari 5 Favorit på mobile enheder 6 Android 6 IOS 7 ECdox på mobile enheder 7 Indledning Dette dokument beskriver hvordan man opretter og arbejder

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

OBS.: Fysiske bilag (indbakken ) viser bilag som er bogført. Du kan IKKE slette bilag, der ikke er bogført, men som ligger i kladde.

OBS.: Fysiske bilag (indbakken ) viser bilag som er bogført. Du kan IKKE slette bilag, der ikke er bogført, men som ligger i kladde. Indlæs Fysiske bilag Spring til Layout, Skabeloner, Søg Relevante links.: Import af e-conomic bilag, Fysiske bilag Fysiske bilag (Indbakke) Fysiske bilag kan placeres på det enkelte bilag på mange måder.

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder

Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 20 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 4 2 Adgang... 4 3 Menu... 4 3.1 Ret mine data... 4 3.2 Opret opgave...

Læs mere

2017 Recordit.nu version 2. Call Recorder Kvikguide for Apresa Client

2017 Recordit.nu version 2. Call Recorder Kvikguide for Apresa Client 2017 Recordit.nu version 2 Call Recorder Kvikguide for Apresa Client Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Opsætning... 4 2.1 Brugere... 4 2.2 Konto... 7 2.3 Server forbindelse... 7 2.4 Skærm... 8 2.5

Læs mere

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Brugermanual. Byggeweb Capture Entreprenør 7.38

Brugermanual. Byggeweb Capture Entreprenør 7.38 Brugermanual Byggeweb Capture Entreprenør 7.38 Indholdsfortegnelse Byggeweb Capture... 5 Indledning... 5 Hvad er Byggeweb Capture... 5 Principper... 6 Opbygning... 7 Projektinfo - Entreprenør... 7 Opsummering

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Af Thomas Liljendal 5. august 2014 Versionsnummer 01.01. Vejledning. Batchflow

Af Thomas Liljendal 5. august 2014 Versionsnummer 01.01. Vejledning. Batchflow Af Thomas Liljendal 5. august 2014 Versionsnummer 01.01 Vejledning Batchflow INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Introduktion... 2 2 Sådan gør du... 3 2.1 Log på... 3 2.2 Anvendelse af BatchFlow... 4 2.3 Kort gennemgang

Læs mere

SKYPE FOR BUSINESS QUICK CARDS KOM GODT I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS

SKYPE FOR BUSINESS QUICK CARDS KOM GODT I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS SKYPE FOR BUSINESS QUICK CARDS KOM GODT I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS . Indstillinger.. Installer Skype for Business på din computer.. Basis-indstillinger.. Indstil og skift headset og webcam.. Statusvisning

Læs mere

Planner4You: Pixi-guide

Planner4You: Pixi-guide 1 Indholdsfortegnelse Klik på en overskrift for at hoppe til det kapitel, du gerne vil læse. Indledning... 3 Forsiden... 4 Menulinjen... 4 Notifikationer... 5 Sagsaktiviteter... 6 Journal... 7 Journalen...

Læs mere

Vejledning til KOMBIT KLIK

Vejledning til KOMBIT KLIK Vejledning til KOMBIT KLIK KOMBIT A/S Halfdansgade 8 2300 København S Tlf 3334 9400 www.kombit.dk kombit@kombit.dk CVR 19 43 50 75 0 Version Bemærkning til ændringer/justeringer Dato Ansvarlig 1.0 Første

Læs mere

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost)

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) Funktions Manual Skyhost WebPortal Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) 1: Gå ind i på www.skyhost.dk - Klik på WebPortal knappen øverst på siden

Læs mere

C2IT s opgavestyringssystem. Quick Guide

C2IT s opgavestyringssystem. Quick Guide C2IT s opgavestyringssystem Quick Guide Forfatter: Kent Tranberg Pedersen / Michael Bo Larsen Dato: 12. juli 2016 C2IT A/S Birkemosevej 7 DK-6000 Kolding T.: +45 7216 0777 M.: info@c2it.dk www.c2it.dk

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Som et udspring af de administrative fællesskaber og et ønske om at effektivisere og digitalisere

Læs mere

Kvikmanual til FacilityNet

Kvikmanual til FacilityNet Version 0.01 Side 1 af 16 Kvikmanual til FacilityNet Om FacilityNet?... 2 Trin 1 - Aktiver din brugerprofil... 3 Trin 2: Opret ny bestilling... 4 Trin 3: Vælg varer... 5 Trin 4: Indtast ordreinformationer...

Læs mere

KMD Brugeradministration til Navision og LDV

KMD Brugeradministration til Navision og LDV KMD Brugeradministration til Navision og LDV Vejledning for Statens Administration og ØSC institutioner. Opdateret 09-09-2015 Indholdsfortegnelse 1 Kom godt i gang... 2 1.1 Login til KMD Brugeradministration...

Læs mere

Vejledning i brugen af økonomiportalen 2010 Indhold

Vejledning i brugen af økonomiportalen 2010 Indhold Vejledning i brugen af økonomiportalen 2010 Indhold Køreplan for indberetning af regnskab og budget til provstiet.... 2 Hvordan indberettes regnskab 2010?... 2 Hvor kan jeg få hjælp.... 3 Kontrol af data

Læs mere

Vistemmernu. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive. E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket.

Vistemmernu. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive. E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket. Vistemmernu Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket.dk Kolofon HVAL-vejledning Vistemmernu på HVAL.DK Forfatter: Susanne

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Vi er glade for at kunne byde velkommen til opdateret

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk Bruger - Udbyder

Brugervejledning til Tildeling.dk Bruger - Udbyder Brugervejledning til Tildeling.dk Bruger - Udbyder Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 3 Menu... 3 3.1 Ret mine data... 3 3.2 Tilbudsgivere... 4

Læs mere

KMD Brugeradministration til Navision og LDV

KMD Brugeradministration til Navision og LDV KMD Brugeradministration til Navision og LDV Vejledning for selvejere. Opdateret 09-09-2015 Indholdsfortegnelse 1 Overordnet liste af funktoner... 2 2 Vejledning... 3 2.1 Login til KMD Brugeradministration...

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver

Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 3 Menu... 3 3.1 Opgaveliste... 4 3.1.1 Spørgsmål

Læs mere

Administrator manual

Administrator manual Revision 1 Administrator manual INDHOLD LOG IND 1 OVERBLIK 1 ARBEJDSRUM 1 MEDARBEJDERE 2 OPRET NY MEDARBEJDER 2 TRIN 1 AF 4: NAVN OG OPLYSNINGER 2 TRIN 2 AF 4: LEGITIMATION 2 TRIN 3 AF 4: EFFEKTIVITETSNIVEAU

Læs mere

Ø90 Online - sådan - Kasseregistrering

Ø90 Online - sådan - Kasseregistrering Ø90 Online - sådan - Kasseregistrering DLBR Ø90 Online Kasseregistrering Her beskrives hvordan du anvender kasseregistrering og de tilknyttede faciliteter til din løbende bogføring i Ø90 Online. Redigeret

Læs mere

Vejledning i brugen af økonomiportalen for menighedsråd 2009. www.skema.brandsoft.dk Indhold

Vejledning i brugen af økonomiportalen for menighedsråd 2009. www.skema.brandsoft.dk Indhold Vejledning i brugen af økonomiportalen for menighedsråd 2009. www.skema.brandsoft.dk Indhold Køreplan for indberetning af regnskab og budget til provstiet.... 2 Hvordan indberettes regnskab 2008 og budget

Læs mere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere Superbrugerguide Indhold 1. Introduktion... 1 1.1 Hovedmenu... 2 2. Brugere... 3 2.1 Oprettelse af brugere enkeltvis... 3 2.2 Oprettelse af flere brugere... 3 2.3 Sletning og suspendering af brugere...

Læs mere

EazyProject lokalestyring

EazyProject lokalestyring EazyProject lokalestyring Brugermanual Version 1.1 Side 1 af 26 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion til EazyProject... 3 1.1 Om... 3 1.2 Support... 3 1.3 Daglig brug af EazyProject... 3 1.3.1 Print af

Læs mere

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Indhold For dig der skal i gang med at bruge ditmer edagsorden på ipad eller web 1. Sådan får du adgang til ditmer edagsorden... 2 2. Find udvalg

Læs mere

BRUGER GUIDE: SHOP INDEHAVER.

BRUGER GUIDE: SHOP INDEHAVER. BRUGER GUIDE: SHOP INDEHAVER. 1. Login & Log out. a. Login Åben web browser på adresse http://tattocolorbase.com/login Efter log in kommer du til et kontrolpanel, som ser sådan ud. b. Logout Log out, click

Læs mere

Brugervejledning Indstillinger og Funktioner

Brugervejledning Indstillinger og Funktioner Brugervejledning Indstillinger og Funktioner Version 1.3 Maj 2014 1 Vær opmærksom på at det ikke er alle funktioner som er tilgængelige og afhænger af hvilket abonnement som der er tilknyttet din konto.

Læs mere

AU Timeløn. Vejledning til godkendelse (godkender rolle) TIMEmSYSTEM ApS. Link: https://au.mtime.dk

AU Timeløn. Vejledning til godkendelse (godkender rolle) TIMEmSYSTEM ApS. Link: https://au.mtime.dk AU Timeløn Vejledning til godkendelse (godkender rolle) TIMEmSYSTEM ApS Link: https://au.mtime.dk Version 2.3 Januar 2017 Forord: Velkommen til AU Timeløn. Denne vejledning er udviklet for, at give dig

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018)

WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018) 2018 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Kladder...5 Setup... 6 Køretøjer... 6 SKAT kørselssatser...

Læs mere

WorldTrack Elektronisk

WorldTrack Elektronisk 2016 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE V.1 (FEB 2017) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Setup...5 SKAT kørselssatser...5 Opret ny bruger...

Læs mere

1 QUICK GUIDE. Sådan kommer du i gang / Quick guide

1 QUICK GUIDE. Sådan kommer du i gang / Quick guide 1 QUICK GUIDE Sådan kommer du i gang / Quick guide INDLEDNING 3 GENERELT OM SYSTEMET 3 HVILKE SLAGS BILAG KAN INDLÆSES? 3 ER DET KUN XML OG PDF? 3 HVILKE BILAG INDLÆSER I IKKE? 3 KAN ALLE SE ALT? 3 HVORDAN

Læs mere

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38 BRUGERMANUAL til Podio 23. februar 2015 Side 1 af 38 INDHOLDSFORTEGNELSE HVAD ER PODIO?... 3 HVAD KAN VI PÅ PODIO?... 4 Aktivitet... 4 Bestyrelsesmøder... 4 Arrangementer & aktiviteter... 5 Opslagstavle...

Læs mere

Indledning. MIO er optimeret til Internet Explorer. Læs endvidere under Ofte stillede spørgsmål.

Indledning. MIO er optimeret til Internet Explorer. Læs endvidere under Ofte stillede spørgsmål. Indhold Indledning... 3 Søgefunktioner... 4 Søgning fra forsiden... 5 Søgning under menupunktet Instrument... 6 Sådan får man vist instrumenterne i en bestemt afdeling... 7 Sådan ændrer man status på et

Læs mere

Brugermanual. Byggeweb Capture Entreprenør 7.39

Brugermanual. Byggeweb Capture Entreprenør 7.39 Brugermanual Byggeweb Capture Entreprenør 7.39 Indholdsfortegnelse Byggeweb Capture... 5 Indledning... 5 Hvad er Byggeweb Capture... 6 Principper... 7 Opbygning... 8 Projektinfo - Entreprenør... 8 Opsummering

Læs mere

Arbejde i Citrix. Vejledning. Hvordan du logger ind på Citrix med Windows 8.1 og opretter genveje til login IT-AFDELINGEN

Arbejde i Citrix. Vejledning. Hvordan du logger ind på Citrix med Windows 8.1 og opretter genveje til login IT-AFDELINGEN Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 7. juli 2015 IT-AFDELINGEN Vejledning Arbejde i Citrix Hvordan du logger ind på Citrix med Windows 8.1 og opretter genveje til login Norddjurs

Læs mere

Professionel håndtering af klinikregnskab

Professionel håndtering af klinikregnskab Professionel håndtering af klinikregnskab Kom godt i gang med TDfinans. Dette introduktionshæfte beskriver, hvordan du nemt og hurtigt kommer i gang med at bruge TDfinans, og hvordan du løser de daglige

Læs mere

BatchFlow4. Manual. Godkender

BatchFlow4. Manual. Godkender BatchFlow4 Manual Godkender juli 2017 Indholdsfortegnelse 1 GEMMENGANG AF BATCHFLOW ONLINE HOVEDVINDUET... 3 2 MAPPER... 3 3 FAKTURALISTE... 4 3.1 IKONER I MENUEN... 4 3.2 SPECIELLE KOLONNER... 4 3.3 STATUS...

Læs mere

Manual til Dynamicweb Februar 2010

Manual til Dynamicweb Februar 2010 Manual til Dynamicweb Februar 2010 Login... 2 Skabeloner og formater... 3 Filarkivet... 4 Lav en PDF... 5 Opret en ny side... 7 Navngiv siden... 9 Aktiver siden... 9 Sorter sider... 9 Flyt siden... 11

Læs mere

SDBF EN VEJLEDNING TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - VEJLEDNING EFTERUDDANNELSESKURSISTER

SDBF EN VEJLEDNING TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - VEJLEDNING EFTERUDDANNELSESKURSISTER SDBF EN VEJLEDNING TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - VEJLEDNING EFTERUDDANNELSESKURSISTER Ajourført okt. 2014 LOGIN SDBF er en webbaseret løsning, som du kan tilgå fra alle kendte browsere; Internet

Læs mere

Spil og svar. Journal nr. 13.12.599. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive

Spil og svar. Journal nr. 13.12.599. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive Journal nr. 13.12.599 Spil og svar Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket.dk Kolofon HVAL-vejledning Spil og svar

Læs mere

Vejledning i brugen af økonomiportalen 2011 Indhold

Vejledning i brugen af økonomiportalen 2011 Indhold Vejledning i brugen af økonomiportalen 2011 Indhold Køreplan for indberetning af regnskab og budget til provstiet.... 2 Hvordan indberettes regnskab 2011?... 2 Hvor kan jeg få hjælp.... 3 Kontrol af data

Læs mere

Dalux Field Brugermanual

Dalux Field Brugermanual Dalux Field Brugermanual Brugerstyring Version 2.0 Dato: 11. Juli 2014 Dalux Field Brugermanual - Brugerstyring Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Om denne brugermanual... 3 Registrering af bruger... 3 Indstilling

Læs mere

Brugermanual. Outlook Web Access for Exchange Server 2003 (OWA 2003) Udarbejdet af IT-afdelingen 2006

Brugermanual. Outlook Web Access for Exchange Server 2003 (OWA 2003) Udarbejdet af IT-afdelingen 2006 Brugermanual Outlook Web Access for Exchange Server 2003 (OWA 2003) Udarbejdet af IT-afdelingen 2006 Indholdsfortegnelse INDLEDNING... 3 HVORDAN DU FÅR ADGANG TIL DIN EMAIL... 3 OWA 2003 BRUGERGRÆNSEFLADE...

Læs mere

Brugermanual SIF (33069-04) Side 1/28. Godkendt af: Dato: Dokumentnr.: 077.024.214 Projekt: SIF (33069-04)

Brugermanual SIF (33069-04) Side 1/28. Godkendt af: Dato: Dokumentnr.: 077.024.214 Projekt: SIF (33069-04) Side 1/28 Brugermanual SIF (33069-04) Godkendt af: Dato: Side 3/28 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 INDLEDNING... 4 1.1 Fangster, sporbare enheder og salg... 4 2 GENEREL NAVIGERING... 4 2.1 Login... 4 2.2 Log ud...

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 3 SÅDAN LOGGER DU IND... 5 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 6 SÅDAN

Læs mere

Velkommen til DK Beton s kundeportal

Velkommen til DK Beton s kundeportal Velkommen til DK Beton s kundeportal DK Beton har udviklet en kundeportal, hvor du som kunde kan finde de følgesedler der har relevans for dig. Du finder portalen på følgende adresse: https://portal.dkbeton.dk/

Læs mere

Kendte fejl og mangler i e-faktura og e-arkiv 17. november 2017

Kendte fejl og mangler i e-faktura og e-arkiv 17. november 2017 Kendte fejl og mangler i e-faktura og e-arkiv 17. november 2017 Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte o90support@seges.dk eller din lokale DLBRvirksomhed. Se i øvrigt siden FAQ hvor du vil kunne

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Halsnæs

cpos Online Quickguide Version Halsnæs cpos Online Quickguide Version 1.1.7 Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Opsætning før undervisning

Opsætning før undervisning Vejledning til Opsætning før undervisning Version pr 2011-11-10 Opdateret og seneste version kan altid hentes på http://webtour.dk/manual Der arbejdes til stadighed på at forbedre vores brugervejledning

Læs mere

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net MailMax / Web v4.1 Copyright 2003 Gullestrup.net Log ind på webmailen Start med at gå ind på http://webmail.gullestrup.net i din browser. Indtast din Email-adresse samt Adgangskode, som hører til din konto.

Læs mere

Brugervejledning. Adgang til Plan A: Plan A findes på ALECTIA s hjemmeside under Login eller på webadressen

Brugervejledning. Adgang til Plan A: Plan A findes på ALECTIA s hjemmeside  under Login eller på webadressen Brugervejledning Version 2.2. August 2012 Hvad er Plan A? Plan A er et elektronisk webbaseret styringsværktøj, der kan samle alle virksomhedens handlingsplaner. Plan A giver nemt og hurtigt overblik over

Læs mere

Dalux Field Brugermanual Registrering og oprette opgaver

Dalux Field Brugermanual Registrering og oprette opgaver Dalux Field Brugermanual Registrering og oprette opgaver Dalux Field Brugermanual Registrering og oprette opgaver Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse Om denne brugermanual... 3 Registrering af bruger... Error!

Læs mere

Bank Management / Bankafstemning. Bankafstemning. Et kort overblik over funktioner: Bankafstemning. Opret afstemningskonti

Bank Management / Bankafstemning. Bankafstemning. Et kort overblik over funktioner: Bankafstemning. Opret afstemningskonti Bank Management / Bankafstemning Ideen bag modulet er, at du importerer alle dine transaktioner fra din bank, og så forbliver disse transaktioner i Uniconta, på samme måde som alle andre transaktioner.

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Vi er glade for at kunne byde velkommen til opdateret udgave af KEAs nye, automatiske blanket-system.

Læs mere

Brugermanual. Revision 1

Brugermanual. Revision 1 Revision 1 Brugermanual INDHOLD HENT APP 1 LOG IND 1 OVERSIGT OVER MOBILPLAN 1 OPRET PROJEKT 2 AFSLUT PROJEKT 2 MINE PROJEKTER 3 TILFØJELSER TIL PROJEKT 3 TILFØJ BESKED 3 VIS PÅ KORT 4 NAVIGER TIL 4 REGISTRERING

Læs mere

Vejledning til registrering som bruger til EudraCT results

Vejledning til registrering som bruger til EudraCT results Vejledning til registrering som bruger til EudraCT results 1 Registrering som ny bruger For at indtaste resultater, skal man registreres som bruger i EudraCT databasen: https://eudract.ema.europa.eu/results-web/

Læs mere

WorldTrack Elektronisk

WorldTrack Elektronisk 2017 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE V.2 (NOV 2017) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Setup...5 Køretøjer...5 SKAT kørselssatser...5

Læs mere

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 8 Licens... 8 Nyheder... 9 Eksterne links... 11 Log... 12 Password...

Læs mere

Indhold Start Log på MUS... 3 Lederen Invitér til MUS Forberedelse og afholdelse af MUS Medarbejderen...

Indhold Start Log på MUS... 3 Lederen Invitér til MUS Forberedelse og afholdelse af MUS Medarbejderen... Brugerguide Brugerguidens formål er at give et overblik og en hurtig instruktion i opgaverne for ledere og medarbejdere i forbindelse med MUS, Lektorkvalificering og Rekruttering Indhold Start... 2 Log

Læs mere

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper.

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper. Dokumentation Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook Moduler Påkrævet : Facebook Integration med sms-grupper Version : v1.00 Indholdsfortegnelse Versionshistorik... 3 Målet med

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Odense

cpos Online Quickguide Version Odense cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Odense https://odense.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Viditronic NDVR Quick Guide. Ver. 2.0

Viditronic NDVR Quick Guide. Ver. 2.0 Viditronic NDVR Quick Guide Ver. 2.0 1 Indholdsfortegnelse 1. HOVEDMENU 3 1.1 START 5 1.2 AKTIVITETSINDIKATOR: 7 1.3 INFORMATIONS VINDUE: 7 1.4 PTZ KAMERA KONTROL: 7 1.5 SKÆRMMENU 8 1.5.1 AKTIVER BEVÆGELSE:

Læs mere

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 Indhold 1. Overordnet beskrivelse... 3 2. Login... 3 3. Se og ret kundeoplysninger... 4 4. Rediger kontaktoplysninger... 6 5. Skift adgangskode... 7 6. BroBizz-oversigt...

Læs mere

Webmail Gmail Generelt Side 1

Webmail Gmail Generelt Side 1 Webmail Gmail Generelt Side 1 Webmail Gmail Generelt Side 2 Indholdsfortegnelse Oprette en Gmail...... Side 4 Indbakken Oversigt...... Side 9 Skriv en mail...... Side 11 Formateringsværktøjer...... Side

Læs mere

Brugervejledning til KasseRapporten LIGHT

Brugervejledning til KasseRapporten LIGHT Brugervejledning til KasseRapporten LIGHT INSTALLATIONSVEJLEDNING... 2 FØRSTE GANG DU TAGER KASSERAPPORTEN I BRUG... 3 KOM GODT I GANG MED KASSERAPPORTEN LIGHT... 4 KASSERAPPORTEN - BRUG AF EGEN KONTOPLAN...

Læs mere

Selene brugervejledning

Selene brugervejledning Selene brugervejledning F2 : Åbner en oversigt med data for det aktive felt. F3: Gemmer data i det aktive vindue Salgsordre : Bruges til oprettelse af Ordre/Arbejdskort/Fakrura Debitor: Debitorregister,

Læs mere

CPOS Borgerportal. Quickguide

CPOS Borgerportal. Quickguide CPOS Borgerportal Quickguide Version 1.1.8 Cheval Blanc Bygningsstyrelsen og Konkurrence- og forbrugerstyrelsen https://1351.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Kvik guide: GT-Command Mobile

Kvik guide: GT-Command Mobile GamesOnTrack A/S, Uhresoevej 35, DK 7500 Holstebro, Denmark, www.gamesontrack.com Tel: +45 3070 3777, email: nb@gamesontrack.com, CVR and VAT number: DK 3105 3013 Kvik guide: GT-Command Mobile I version

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ EN KANTINECHIP... 4

Læs mere

Online.bane.dk. Før du starter på selve afmeldingen, skal der oprettes en serviceregistrering, som du kan afmelde på.

Online.bane.dk. Før du starter på selve afmeldingen, skal der oprettes en serviceregistrering, som du kan afmelde på. afmeld på sordre med Brugervejledning Generelt om aktiviteten: Formål: Udvælg kontrakt, indkøbsordre, position og opret Service registrering og afmeld på tilbudsliste via leverandørportalen. Anvendelse:

Læs mere

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed Digitale uddannelsesaftaler Vejledning til virksomhed Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Adgang til Digitale uddannelsesaftaler i Elevplan... 5 Browser... 6 Ændr status og slet aftale...

Læs mere

OS2faktor. Brugervejledning. Version: Date: Author: BSG

OS2faktor. Brugervejledning. Version: Date: Author: BSG OS2faktor Brugervejledning Version: 1.0.0 Date: 27.01.2019 Author: BSG Indhold 1 Indledning... 3 2 Forskellige OS2faktor klienter... 5 3 Hvor får man en klient?... 6 4 Hvordan registreres min OS2faktor

Læs mere

OK Fonden. Umbraco CMS Quickguide

OK Fonden. Umbraco CMS Quickguide OK Fonden Umbraco CMS Quickguide 1 Indhold 1 Indhold... 2 2 Indledning... 3 2.1 Kompatible browsere... 3 2.2 Log ind i Umbraco... 3 2.3 Naviger i administrationsområdet... 4 2.4 Brug af træ menu... 5 3

Læs mere

Opsætning af SONOFON Bredbånd via FWA Outlook Express 5 - news

Opsætning af SONOFON Bredbånd via FWA Outlook Express 5 - news Opsætning af SONOFON Bredbånd via FWA Outlook Express 5 - news Før denne guide kan gennemgås, skal du have haft besøg af en SONOFON certificeret installatør, som har opsat din sender/modtager og installeret

Læs mere

Indberetning af driftsforstyrrelser

Indberetning af driftsforstyrrelser Trafikservicesystem TSS Indberetning af driftsforstyrrelser 1 Introduktion I denne manual finder du en gennemgang af Midttrafiks Trafikservicesystem - TSS. TSS anvendes (fra sept. 2019) af busselskaberne

Læs mere

Brugervejledning e-arkiv. Arbejde med e-arkiv

Brugervejledning e-arkiv. Arbejde med e-arkiv Brugervejledning e-arkiv Arbejde med e-arkiv Indhold 1. Tilføje (uploade) dokumenter/bilag til arkivet 2. Lægge dokumenter/bilag på plads i arkivet (tilføje tags) 3. Arbejde med dokumenter/bilag i arkivet

Læs mere

Brugervejledning EDI systemet for pensionsoverførsler. Pensionsoverførsler mellem et pensionsselskab og et pengeinstitut

Brugervejledning EDI systemet for pensionsoverførsler. Pensionsoverførsler mellem et pensionsselskab og et pengeinstitut Brugervejledning EDI systemet for pensionsoverførsler Pensionsoverførsler mellem et pensionsselskab og et pengeinstitut 1. november 2015 Brugervejledning til brugere af EDI-systemet for pensionsoverførsler

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på computer via waoo.tv FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på computer via waoo.tv FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på computer via waoo.tv FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Betjeningsguide... 8 TV-guide... 10 Bio... 12 Indstillinger...

Læs mere

Introduktion til Playmapping

Introduktion til Playmapping Introduktion til Playmapping PC version www.playmapping.dk 07-06-2018 Side 1 af 13 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 PLAYMAPPING Login 3 Startside - opbygning 4 Knap-funktioner 4 Lyseblå felt under

Læs mere

Husk at sikre du har valgt det rigtige regnskab når der ændres i indstillinger!

Husk at sikre du har valgt det rigtige regnskab når der ændres i indstillinger! Indstillinger Brugere: Under brugere fanen findes alle indstillinger på en bruger. Ligeledes er det også her man opretter en ny bruger ved hjælp af Opret ny bruger. Husk at sikre du har valgt det rigtige

Læs mere

Brugervejledning Kom godt igang

Brugervejledning Kom godt igang 1 Brugervejledning Kom godt igang OPRET AFDELINGER 2 OPRET LOKATIONER 3 OPRET KLASSER 4 OPRET TILLADELSER 5 OPRET PERSONALE 5 OPRET BØRN/ UNGE 6 STATUS SIDEN 9 BESKEDER 10 MAIL 10 SMS 11 UDSKRIFTER 11

Læs mere

Brugervejledning Optagelse.dk. Afhentning af ansøgninger til de videregående uddannelser

Brugervejledning Optagelse.dk. Afhentning af ansøgninger til de videregående uddannelser Brugervejledning Optagelse.dk Afhentning af ansøgninger til de videregående uddannelser Brugervejledning i Optagelse.dk Afhentning af ansøgninger til de videregående uddannelser Forfatter: Sara Holm Kristensen

Læs mere

Vejledning til de bydende

Vejledning til de bydende Vejledning til de bydende Juni 2013/JET Indledning Indledning ibinder er et web-baseret program, til håndtering af byggeprojekter og ejendomsdrift på en hidtil uset brugervenlig og økonomisk måde. ibinder

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.4 Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Portal vejledning Version 1.1.4 Roskilde SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Velkommen til FeedbackSystem.net. Lidt om systemet, s. 1 Almene begreber i systemet, s. 2 Support, s. 4

Indholdsfortegnelse. Velkommen til FeedbackSystem.net. Lidt om systemet, s. 1 Almene begreber i systemet, s. 2 Support, s. 4 Manual Indholdsfortegnelse Velkommen til FeedbackSystem.net Lidt om systemet, s. 1 Almene begreber i systemet, s. 2 Support, s. 4 Facilitator i FeedbackSystem.net Guide til evaluering af feedbackmodtagere

Læs mere

Indhold. Indholdsfortegnelse

Indhold. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indhold Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 6 Licens... 7 Nyheder... 8 Log... 9 Password... 9 System...

Læs mere

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0 My booking Version 9.0 System til at lave online bookinger, med mulighed for opdeling i grupper, forskellige booking typer, ændre layout indstillinger, status styring, sprogvalg samt en del mere, detaljer

Læs mere

Svar på de mest almindelige Citrix spørgsmål

Svar på de mest almindelige Citrix spørgsmål Svar på de mest almindelige Citrix spørgsmål Henrik Meyer og Ajâja Hyttel Oprettet: 24/6-13 Sidst revideret 14/5-14 h t t p s : / / c i t r i x. a a b n e t. d k Hvad er nyt i Citrix?... 2 Hvis du ikke

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Lemvig Ungdomsgård Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Lemvig Ungdomsgård   Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 Lemvig Ungdomsgård https://ug.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN

Læs mere

BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE

BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE Til Forsyningsvirksomheder i Danmark Dokumenttype Brugervejledning Rambøll Hjemmeside Full Responsive Dato Oktober 2017 BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE Revision 01 Dato

Læs mere