Fremtidens turisme og Kertemindes potentialer. For VisitKerteminde V. Eva Steensig, Sociolog og Direktør i LHBS A/S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fremtidens turisme og Kertemindes potentialer. For VisitKerteminde V. Eva Steensig, Sociolog og Direktør i LHBS A/S"

Transkript

1 Fremtidens turisme og Kertemindes potentialer For VisitKerteminde V. Eva Steensig, Sociolog og Direktør i LHBS A/S

2 Professionelle oplevelsesforbrugere Når alle basale behov er dækket søges der hen imod selvrealisering og selv-artikulation og det har betydet, at oplevelsesforbruget får en vigtig rolle og udgør en større del af forbruget. Oplevelsesøkonomi 2,0: Erfarne, avancerede, klarsynede og selektive forbrugere Oplevelser tilføjer dimensioner til individet og opleves i stigende grad som en reelt, vigtigt og legitimt forbrugsbehov. Forbrugerne ER blevet sofistikerede og avancerede forbrugere af oplevelser heriblandt turisme- og rejseoplevelser. Dvs. professionelle oplevelsesforbrugere. Hvad der før imponerede opfattes i dag ordinært. Rejser skal opfylde specialiserede behov og forbrugerne rejser i forskellige konstellationer og på rejser af forskellig beskaffenhed.

3 Forbrugerne lever i et kolossalt konstant globalt udbud af oplevelses- og underholdningsmæssige påvirkninger Fladerne mellem underholdning, oplevelser og turisme er smeltet fuldstændig sammen i forbrugernes liv Forbrugernes forventningsniveau steget i takt med udbud af underholdning, kultur og oplevelser Forbrugerne bruger i stigende grad energi på at sortere i input og i hvad de bruger tid på Individualiseringen betyder, at forbrugerne i stigende grad ønsker selv at være subjekt og centrum i oplevelserne Forbrugerne har sofistikerede, høje og præcise forventninger til deres turisme- og overnatningsoplevelser og forventer sammenhæng mellem løfter og den reelle oplevelse.

4 Forbrugerne søger optimerede løsninger og produkter Oplevelses-økonomi 2,0: Erfarne, avancerede, klarsynede og selektive forbrugere Tidsoptimering Høje forventninger Individualisering Kontrol I takt med højnet levestandard og øgede forventninger til, hvad livet skal indeholde, forstærkes oplevelsen af, at frihed og fritid er en mangelvare. Eftersom folk arbejder mere og længere får de mindre tid til dem selv og deres familier. Det skaber et accelererende behov for at komme væk fra hverdagens stress og tilbringe tid sammen med familie og venner. Forbrugerne har høje forventninger til dem selv og til hvad livet kan bringe dem. Oplevelser, der tilfører den enkelte nogle særegne, særlige, unikke dimensioner eller tilfører merværdi i forbrugernes hverdag, er i høj kurs. På trods af en bred tilslutning til all inklusive, vil forbrugerne gerne foretage tilvalg for at skabe en unik og perfekt tilpasset løsning. Dette giver en oplevelse af, at individuelle behov bliver opfyldt. Har forbrugeren ikke mulighed for at præge og foretage små justeringer, kan det betyde et fravalg af produkter, brands, koncepter og destinationer. Kontroltab er skræmmende for nutidige forbrugere. Forbrugerne opfatter sig magtesløse overfor kriser, terror, økonomi, katastrofer m.m. men til gengæld kan de forsøge at kontrollere samtlige dimensioner i deres egne liv, og rejser udgør et af de største potentielle kontroltab hvor meget kan gå galt.

5 Oplevelses-økonomi 2,0: Erfarne, avancerede, klarsynede og selektive forbrugere Tidsoptimering Høje forventninger Individualisering Kontrol FREMTIDIGE REJSEBEHOV Specialisering og niche Sundhed og optimering Mad Samvær Ro og refleksion Ekstremt og spektakulært

6 Specialisering og niche I takt med, at forbrugerne bliver mere professionelle, avancerede og erfarne kombineret med teknologiske muligheder for at finde det man søger i hele verden, stiger graden af specialisering. Specialiseringen ses indenfor alle områder; mad, særlige interesser, specialiseret interesse for kunstgenrer, børneopdragelse, sundhed og sygdom, sportsgrene, hobbies, aktiviteter, fællesskaber osv. Forbrugeren udlever i høj grad denne specialisering på nettet. Blogs, tags, fora, brugeranmeldelser og eksperter er centrale elementer i det specialiserede og professionelle forbrug. Specialiseringen har medført en stigning i brugen af eksperter, diætister, coaches, psykologer og rådgivere. Har man specialiserede behov ønsker man specialister. Specialiseringen betyder, at vi kommer til at se et voksende marked for nichetilbud, men til gengæld er hele verden et marked for en niche. Specialisering skaber et marked for sær-interesser (hobbies for eksempel) hvor prispunktet er yderst elastisk fordi der ofte er tale om passion.

7

8 Sundhed og optimering Sundhed er blevet en fast og professionaliseret del af forbrugernes liv. Det handler ikke længere om en veltrimmet krop eller obskur meditation for de få eller om kampen mod overvægt alene. Sundhed handler i dag både om den fysiske, psykiske tilstand, om at øge sit velbefindende, sin præstationsevne og om at optimere sine muligheder. Sundhed breder sig og nye metoder kommer til. Fra dokumentation af effekten af meditation og mindfullness som stressbehandling i erhvervslivet, diverse sekteriske special-diæter og videre over i nye avancerede wellness-behandlinger som f.eks. kryoterapi (nedfrysning) og tarmskylning. Sundhedsbevidstheden breder sig til et optimerings- og præstationsfokus, som rækker udover både den fysiske sundhed, men også udover, at det er noget der hører privatlivet og fritiden til. Optimering kan være på mange fronter f.eks. læring, selvudvikling, uddannelse m.m., som også trækkes ind i spektret af rejser og ting man kan bruge sine sparsomme ferier på.

9

10 Mad og mad-oplevelser Mad er ved at erstatte boligen som genstand for forbrugsmæssig iscenesættelse og identitetsdannelse. Mad er omdrejningspunktet for fællesskaber, for fedme, for nydelse og i stigende grad et område, hvor forbrugerne fortæller om og iscenesætter sig selv. Vi har i stigende grad vanskeligheder med at spise det rigtige, ikke for meget, ikke det forkerte. Mad handler derfor om mådehold, selvkontrol og sundhed eller om manglende selvkontrol. Mad handler med andre ord om helt centrale følelsesmæssige dimensioner som netop kontrol, mådehold, nydelse, selvagtelse m.m. Antallet af kogebøger, guru-diæter, eksperter, diætister, premium fødevarer, michellin-restauranter, forbruget af take-away for ikke at nævne madlavningsprogrammer, slankeprogrammer og seneste skud på stammen mad som reality shows vidner om, at her er et emne, som i stigende grad både optager og samler forbrugerne.

11

12 Samvær og fællesskab Jo mere individualiserede liv med individuel mad, individuelle interesser og individuelle ambitioner jo større bliver behovet for at skabe optimale rammer for lykkeligt samvær og fællesskab. Fra at samvær var noget der opstod ved tilfældigheder og gennem dagens rutiner bliver samvær noget der skal tilrettelægges og iscenesættes for at ske. Samvær og fællesskaber skabes i stigende grad via de digitale teknologier og real life samvær er i stigende grad svært at håndtere og svært at en reel mangel i nutidige liv, som både er tillokkende og skræmmende. Samvær og fællesskaber med mulighed for at være sammen om noget er derfor i stigende grad attraktivt, fordi det ikke stiller de samme krav til deltagerne om konstant samvær, men muliggør 1. at man kan være der som individ og 2. at man bliver afledt af det man er sammen om. I udlandet ses iscenesat nærhed bl.a. Gennem cuttle parties og rent a friend. Når det sociale samvær er målet i sig selv, handler det om at skabe nogle rammer hvori forbrugerne selv kan udfylde indholdet: Hyggekroge, opholdsstue, spisesal, udendørs faciliteter såsom bålplads, hængekøjer, boldbane.

13

14 Ro og refleksion Ro og fordybelse er en luksus i en tid, hvor alt går stærkt og hvor der hele tiden er fokus på præstation og selvoptimering. Derfor er behovet for ro og fordybelse blevet yderst bevidstgjort behov blandt forbrugerne, og forbrugerne efterspørger i stigende grad produkter, ydelser og koncepter som opfattes at kunne tilfredsstille netop disse behov. Flere stillezoner i hverdagen gennem dyrkelsen af meditation og mindfullness. Der er sket et boom i udbuddet af bøger om meditationsteknikker og i udbuddet af meditationskurser. Stillezoner i den offentlige transport, stillezoner i børnehaver, meditations- og afstressningsrum eller bederum. Et frirum et pusterum i hverdagen. Stadig større efterspørgsel efter at kunne frasortere uønsket støj. Dette ses ikke mindst når børnefri produkter såsom børnefri hoteller, børnefri restauranter og børnefri zoner i flyet bliver stadig mere populære og efterspurgte. Behov for selv at kunne til- og fravælge forskellige forbrugsrum, som man kan træde ind og ud af efter behov.

15

16 Spektakulært og ekstremt Forbrugerne har set og oplevet det meste. Thailand er det nye Costa del Sol, Virgin sender den første sending rum-turister af sted og alle har set de mest ekstreme make-over programmer, reality shows m.m. I en tid hvor alt er set og oplevet skal der meget til at imponere, provokere, ryste eller virke grænseoverskridende. Derfor ser man flere og flere eksempler på nytænkning, som kan skabe nye og anderledes oplevelser; Signas mix af installationkunst og performanceteater ophæver grænsen mellem optrædende og tilskuere, digitale hørespil lader historien udfolde sig forskelligt afhængig af tilhørerne, udstillinger, der ændrer sig i takt med, hvem der kommer ind i lokalet, tyske performere lader optrædende agere på video og tilskuerne optræde i virkeligheden, digitale bordplader på bardiske skaber kommunikation mellem gæsterne hver gang man flytter noget på bardisken, spis middag under svømmende hajer eller 100 meter oppe i luften, ishoteller og ekstreme sportslige udfoldelser. Det ekstreme gælder både det fysisk ekstreme og det følelsesmæssige ekstreme. Det spektakulære er det storslåede, fantastiske, unikke, intense.

17

18

19 De seneste adfærdsændringer inden for turisme- og rejseforbrug

20 Rejsen som blær Stormagasin med officiel Book nu Beslut dig senere turistinformation Vær hvor Real Test Ride by Harley Davidson Spontanitet Samsung: Discovering New Friends Tiny Messages to Cheer Up People on the Go Klaus-Heidi Oplev en nat som hjemløs Find oplevelser ud fra dit humør kunderne er Hotel Lets Autenticitet You Sleep Next To A Rockstar Find Your Spontaneity with Expedia Frankfurt Lufthavn opbevarer vintertøj Whitepod Eco-luksus i de schweiziske alper British Airways: #lookup in Piccadilly Circus Verdens første en-mands restaurant Ny app for solo-rejsende Travel Like a Local Børnefri zoner Tune in for NY in the 20s Private virksomheder og turisten Den største forbrugeradfærdsændring Vinterturisme Google Outside Booming Russian Travel Market Mødebranche i stærk vækst Mysteri shoppers with a twist Augmented Reality Windows Über specialisering Full-service til børn in Buses Men More Likely to Use Mobile Shopping Specialisering urbadet by ILSE JACOBSEN VIP behandling i lufthavne 38 Sites Visited Before Booking Hotel samling/collection bryder Owegoo Sociale medier i Kina KLM introducerer betaling via Facts & Stats About Video Content med kædeformatet Site for unge foodies Brugergenereret Facebook og Twitter ehov vigtigere end destination Omtale på sociale sites Afslapning ændrer karakter The first Twitter-experience Hotel Motionscykling et voksende forbrug Sport Brugergenereret rejseguide Pingviner viserdigitalisering vej Rudersdal planlægger Danmarks første sportshotel Delta Air Lines introducerer nyt WIFI-produkt triatlonrute Nordens største klatrehal The Perfect indhold Morning WIFI i byer og lufthavne Kommunikér på 78 sprog Travel brilliantly Brug af mobile enheder på ferien Ny animeret sikkerhedsvideo Fremtidens religion Internet overalt I Singapore Coca-Cola Helps Fans The Sound of Great Britain Create Tacky Sweaters Louis Vuitton pakker din kuffert eineken: Time Travel Sanser Booth Virgin Mobile s Game of Phones Pharrell Williams 24 Happiness breder sig Hour Music Video Lufthana s Crazy Contest Sweden s Rouge Twitter Account Fascination af det ukendte Selviscenesættelse Nysgerrighed og selvfortælling Europæere rejser mest til nærtliggende destinationer Arlanda Food Truck Scandic Hotels introducerer online check-in Business Workboxes i Gatwick Stort marked for turistaktiviteter I EU ROTI Smartphones som hotelnøgler Aktiv ventetid Rethink Boarding Passes Personalisation, Effectivity & Connectivity Forretningsrejsendes spisevaner Japanere vilde med danske småkager Trofæer Create a 3D Print Of Norway Terrain SunConnect Nyt digitalt hotelkoncept Ferie versus livets små glæder Økologi et interessant emne Green Buses Green in Bigger Cities Freshdirect Hotel København: European Green Capital 2014

21 Kertemindes potentialer

22 Det særlige ved Kerteminde uden folk ingen destination! Små historier eller landsby narrativer, ting man vælger at fortælle gæsten, om ens by eller særegne historie; lokale, med viden og sans for de kuriøse lokale historier. Eksempelvis fik jeg at vide af en ældre herre, da jeg spurgte til en god badestrand, at der fra ældre tid er en distinkt forskel på hvem der bader på Nordstranden og hvem der bader på Sydstranden. Overklassen med badehusene på Sydstranden og underklassen med badeanstalten på nord stranden, etcetera. Eller som en anden beredvilligt fortalte, at man havde kunnet få masser af Amanda : Amanda-kødhakker, en Amanda-ambolt. Fiskefabrikken 555 lancerede med succes en Amanda-torskerogn samt at indtil flere af byens letlevende damer, skulle have lydt samme navn. SENCE Of PLACE analyse KERTEMINDE (Sommer 2014)

23 Parathed og vigtig opmærksomhed på hygiejnefaktorer! Der er en generel oplevelse af forventelig afstemt parathed til sæsonstarten, hele vejen, fra den professionelle fuldtids receptionist og til feriearbejderne. Der er mere trafik i bybilledet, kø flere steder medens rengøringen stadigt er fin. Selv på de store åbne arealer på havnen, flyder der ikke påfaldende affald, hvilket blev bemærket positivt af en familie fra Kiel, der vistnok sammenlignede med Kielerwoche SENCE Of PLACE analyse KERTEMINDE (Sommer 2014)

24 Kertemindes Potentialer Specialisering og niche Samvær og fællesskab Dyrkelse af autentiske og stedsspecifikke oplevelser efterspørges Digitaliseret verden skaber længsel efter live-oplevelser Specialisering kend din målgruppe/vær hvor kunderne er Kerteminde Haven ved Havet Det gode samvær i det autentiske købstadsmiljø omgivet af den uspolerede natur med skov og strand Spektakulært og ekstremt Højt krav til gennemførselsgrad der er mange aktører på markedet Mad og madoplevelser Ro og reflektion Gæsternes oplevelser skal svare til, eller være bedre end det, de bliver stillet i udsigt Sundhed og optimering Lad gæsterne kunne føle på oplevelserne, når de søger informationer

25 KRAVENE TIL GENNEMFØRSELSGRAD, KONSEKVENS OG GENNEMSIGTIGHED HAR ALDRIG VÆRET STØRRE KUNDEN I CENTRUM KONKLUSION OPLEVELSESFORBRUGET BLIVER MERE OG MERE SPECIALISERET OG FOKUSERET PÅ ENESTÅENDE TOTALOPLEVELSER BEHOV BLIVER VIGTIGERE END DESTINATION. DET MAN ØNSKER AT OPLEVE STYRER VALG AF PRODUKT OG DESTINATION VOKSENDE EFTERSPØRGSEL EFTER STEDBUNDNE UNIKKE OPLEVELSER ÅBENHEDEN OG OPLEVELSESLYSTEN HAR NOK ALDRIG VÆRET STØRRE KERTEMINDE ER EN ATTRAKTIV DESTINATION, HVOR EN PROFESSIONALISERING, UDVIKLING AF TIDSTYPISKE KONCEPTER OG EN AKTIVERING AF BYENS BORGERE GIVER GODE FREMTIDIGE MULIGHEDER

26 WELL, THAT S IT. Thank you.

27 GET IN CONTACT LHBS A/S LHBS Consulting Berlin GmbH Eva Steensig Mike Kotsch

28 Disclaimer This Presentation has been prepared by LHBS A/S. This presentation is for the exclusive use of the recipients to whom it is addressed. This Presentation and the information contained herein is confidential. In addition to the terms of any confidentiality undertaking that a recipient may have entered into with LHBS A/S, by its acceptance of the Presentation, each recipient agrees that it will not, and it will procure that each of its agents, representatives, advisors, directors or employees (collectively, representatives), will not, and will not permit any third party to, copy, reproduce or distribute to others this Presentation, in whole or in part, at any time without the prior written consent of LHBS A/S.

NYE REJSEMØNSTRE I TURISTBRANCHEN Nye behov og ændret adfærd blandt turister påvirker efterspørgslen

NYE REJSEMØNSTRE I TURISTBRANCHEN Nye behov og ændret adfærd blandt turister påvirker efterspørgslen NYE REJSEMØNSTRE I TURISTBRANCHEN Nye behov og ændret adfærd blandt turister påvirker efterspørgslen Adfærdsændringer blandt turister skaber nye muligheder og udfordringer for kyst-turisme i Danmark. Forbrugerne

Læs mere

Serious Business in a Playful Way

Serious Business in a Playful Way Serious Business in a Playful Way 100 nye arbejdspladser på udvikling af regionale fødevarer og turisme Bornholms Vækstforum d. 19. juni 2014 Hvilke muligheder findes der i at forstå ændrede markeds- og

Læs mere

Serious Business in a Playful Way

Serious Business in a Playful Way Serious Business in a Playful Way DEN DIGITALE TURIST Opstarts workshop for udviklingen af den fælles digitale strategi for dansk turisme V. Eva Steensig, Sociolog og Direktør i LHBS A/S De vigtigste digitale

Læs mere

Tjen mer på turister!

Tjen mer på turister! V. Eva Steensig Sociolog, trendforsker og direktør i LHBS A/S For Helsingør Kommune og VisitNordsjælland Baggrund Helsingør og turismen Nye store kulturinstitutioner, museer og events i verdensklasse Turismen

Læs mere

Tjen mer på vores gæster

Tjen mer på vores gæster V. Eva Steensig Sociolog, trendforsker og direktør i LHBS A/S For Helsingør Kommune og VisitNordsjælland Baggrund Helsingør og turismen Nye store kulturinstitutioner, museer og events i verdensklasse Turismen

Læs mere

Serious Business in a Playful Way

Serious Business in a Playful Way Serious Business in a Playful Way HVAD EFTERSPØRGER FREMTIDENS BORGER OG HVORDAN PÅVIRKER DET SAMSPILLET MELLEM BORGER OG KOMMUNE? KL s Sundhedskonference 2016 V. Sociolog Eva Steensig Hvad kendetegner

Læs mere

Hvem er kulturturisten?

Hvem er kulturturisten? Hvem er kulturturisten? Hvad er det for en ny type turist, vi skal forholde os til, og hvordan skal vi tænke forretningsudvikling, når det drejer sig om kulturturisme? Adfærdsændringer og nye behov skaber

Læs mere

Serious Business in a Playful Way

Serious Business in a Playful Way Serious Business in a Playful Way Health for sale Indstik 2015 For Danske Fysioterapeuter V. Eva Steensig, Sociolog og Direktør i LHBS A/S I 2013 havde 1,85 mio.personer en sundhedsforsikring. De sundhedsforsikrede

Læs mere

En danskers mediehverdag Mediernes rolle i hverdagslivet nu og fremadrettet. Eva Steensig Erhvervssociolog Lighthouse CPH A/S

En danskers mediehverdag Mediernes rolle i hverdagslivet nu og fremadrettet. Eva Steensig Erhvervssociolog Lighthouse CPH A/S En danskers mediehverdag Mediernes rolle i hverdagslivet nu og fremadrettet Eva Steensig Erhvervssociolog Lighthouse CPH A/S Superbrugeren anno 2009 Superbrugeren contra resten af befolkningen Kilde: Gallup

Læs mere

Nye spilleregler for påvirkning af den digitale forbruger. Eva Steensig Erhvervssociolog og stifter af Lighthouse Cph A/S

Nye spilleregler for påvirkning af den digitale forbruger. Eva Steensig Erhvervssociolog og stifter af Lighthouse Cph A/S Nye spilleregler for påvirkning af den digitale forbruger Eva Steensig Erhvervssociolog og stifter af Lighthouse Cph A/S Spillebanen: Rammen som adfærdsændringer foregår i Økonomi Polarisering Sundhed

Læs mere

Serious Business in a Playful Way

Serious Business in a Playful Way Serious Business in a Playful Way Hvem er den internationale kulturturist? Eva Steensig LHBS A/S Teaser Analysearbejde frem imod målgruppebeskrivelse/personas Workshop med aktører indenfor turisme og kultur

Læs mere

Fremtidens professionelle forbruger fremtidens kvinde og fremtidens mand Om adfærdsændringer blandt forbrugerne

Fremtidens professionelle forbruger fremtidens kvinde og fremtidens mand Om adfærdsændringer blandt forbrugerne Fremtidens professionelle forbruger fremtidens kvinde og fremtidens mand Om adfærdsændringer blandt forbrugerne Eva Steensig Erhvervssociolog Lighthouse CPH A/S Forkortet version af præsentation til SPTs

Læs mere

Selvværdsbaseret talentudvikling

Selvværdsbaseret talentudvikling SCANLEAD - Scandinavian Leadership development Selvværdsbaseret talentudvikling - om selvværdsbaseret ledelse - om udviklende relationer og resultater Præsentation med diskussion undervejs November 2011

Læs mere

Serious Business in a Playful Way

Serious Business in a Playful Way Serious Business in a Playful Way Hvorfor forbruger vi? Hvad forbinder forbrugerne med bæredygtighed og hvilken rolle spiller det for forbrugernes adfærd V. Eva Steensig sociolog og stifter af LHBS A/S

Læs mere

Serious Business in a Playful Way

Serious Business in a Playful Way Serious Business in a Playful Way Morgendagens bevidste forbrugere Hvad sker der af adfærdsændringer omkring os og hvordan påvirker det CSR? V. Eva Steensig, Sociolog og Direktør i LHBS A/S Værdier Forbrugerne

Læs mere

Kulturgæst segment: SPECIAL INTEREST/TYSKLAND

Kulturgæst segment: SPECIAL INTEREST/TYSKLAND Kulturgæst segment: SPECIAL INTEREST/TYSKLAND 4a. SPECIAL INTEREST TURISTER Tyskland Case eksempel: Mennesker med interesse for events, sport og kultur Special interest turister Eksempel: Mennesker med

Læs mere

Kulturgæst segment: SPECIAL INTEREST/NORGE

Kulturgæst segment: SPECIAL INTEREST/NORGE Kulturgæst segment: SPECIAL INTEREST/NORGE 4b. SPECIAL INTEREST TURISTER Norge Case eksempel: Mennesker med interesse for events, sport og kultur Special interest turister Eksempel: Mennesker med interesse

Læs mere

Hvordan ser succes ud for dig og din virksomhed?

Hvordan ser succes ud for dig og din virksomhed? Faust Dyrbye Cases Hvordan ser succes ud for dig og din virksomhed? Som Danmarks eneste strategiske udstillingsbureau arbejder vi indædt for, at gøre danske virksomheders deltagelse på messer og udstillinger

Læs mere

Aalborg Universitet. Feriehusferien og madoplevelser Et forbruger- og producentperspektiv Therkelsen, Anette; Halkier, Henrik. Publication date: 2012

Aalborg Universitet. Feriehusferien og madoplevelser Et forbruger- og producentperspektiv Therkelsen, Anette; Halkier, Henrik. Publication date: 2012 Downloaded from vbn.aau.dk on: August 09, 2019 Aalborg Universitet Feriehusferien og madoplevelser Et forbruger- og producentperspektiv Therkelsen, Anette; Halkier, Henrik Publication date: 2012 Document

Læs mere

FREMTIDENS BYGDETURISME I SKANDINAVIEN PRÆSENTATION AF UDVALGTE RESULTATER VARBERG, 9. MAJ 2012

FREMTIDENS BYGDETURISME I SKANDINAVIEN PRÆSENTATION AF UDVALGTE RESULTATER VARBERG, 9. MAJ 2012 FREMTIDENS BYGDETURISME I SKANDINAVIEN PRÆSENTATION AF UDVALGTE RESULTATER VARBERG, 9. MAJ 2012 AGENDA 1 2 BAGGRUND OG FORMÅL HVEM ER FREMTIDENS BYGDETURISTER? 3 HVAD ØNSKER FREMTIDENS BYGDETURISTER? 4

Læs mere

Kulturgæst segment: DE SELVBEVIDSTE/NORGE

Kulturgæst segment: DE SELVBEVIDSTE/NORGE Kulturgæst segment: DE SELVBEVIDSTE/NORGE 1b. DE SELVBEVIDSTE Norge De selvbevidste Voksne med og uden børn (Par, børnefamilie, vennegrupper) Alder: 30 65 år Husstandsstr. 2-4 Volumen: 610.000 Hjemland:

Læs mere

Fremtidens Gæsteservice og Aarhus 13. Januar 2015 Peer Kristensen

Fremtidens Gæsteservice og Aarhus 13. Januar 2015 Peer Kristensen Gæster (+ studerende og nye medarbejdere ) Turisme Business Fremtidens Gæsteservice og Aarhus 13. Januar 2015 Peer Kristensen Beslutningsgrundlag 4 overordnede indgangsvinkler til beslutninger omkring

Læs mere

inspirationsmøde, fordi vi meget gerne vil inddrage jer og jeres ideer i udviklingen af konceptet!

inspirationsmøde, fordi vi meget gerne vil inddrage jer og jeres ideer i udviklingen af konceptet! Dette scenarie har meget meget lidt at gøre med vores vision for vandog wellnessprojektet. Men denne visionære mand fra en helt anden tidsalder er alligevel et godt udgangspunkt for at belyse nutidens

Læs mere

Sammen om det gode liv. Kultur- og Fritidspolitik

Sammen om det gode liv. Kultur- og Fritidspolitik Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik 2017 - Sammen om det gode liv Du sidder nu med Aabenraa Kommunes Kultur- og Fritidspolitik, der gælder fra 2017 og frem med overskriften Sammen om det gode

Læs mere

Talent DK. Coaching i teori og praksis. Mads Langer og René Bach. København, oktober, 2008 S T R I C T L Y C O N F I D E N T I A L

Talent DK. Coaching i teori og praksis. Mads Langer og René Bach. København, oktober, 2008 S T R I C T L Y C O N F I D E N T I A L S T R I C T L Y C O N F I D E N T I A L Talent DK Coaching i teori og praksis Mads Langer og René Bach København, oktober, 2008 This presentation is for the exclusive use of the Client and may not be relied

Læs mere

DANSK PROFESSIONEL FODBOLD - UDFORDRINGER OG KOMMERCIELLE MULIGHEDER

DANSK PROFESSIONEL FODBOLD - UDFORDRINGER OG KOMMERCIELLE MULIGHEDER DANSK PROFESSIONEL FODBOLD - UDFORDRINGER OG KOMMERCIELLE MULIGHEDER Thomas Christensen Bestyrelsesformand i Divisionsforeningen & adm. direktør i OB Indhold 1. Kommerciel platform og udfordringer 2. Fan

Læs mere

FORBRUGERTRENDS INDENFOR HOLDNING TIL BIL, MOBILITET OG MODERNE STORBY

FORBRUGERTRENDS INDENFOR HOLDNING TIL BIL, MOBILITET OG MODERNE STORBY FORBRUGERTRENDS INDENFOR HOLDNING TIL BIL, MOBILITET OG MODERNE STORBY STATUSMARKØRER: FØR: Bil, hus, taske og tv IDAG: Tid, sundhed, motion, børn, fritid. 1. BILENS ROLLE 4 BILEN ER = MOBILITET OG BILPRODUCENTERNE

Læs mere

Fremtidens luksus hvad vil vi fråse i år 2040

Fremtidens luksus hvad vil vi fråse i år 2040 Fremtidens luksus hvad vil vi fråse i år 2040 Privat forbrug (Gennemsnitlig stigning 2,6% p.a.) Mængdeindeks 9000 8000 7000 6000 5000 4000 3000 2000 1000 0 1846 1859 1872 1885 1898 1911 1924 1937 1950

Læs mere

SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014

SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 DAGENS PROGRAM Sociale medier og engagerende content Hvad, hvor, hvem Godt indhold og Content

Læs mere

Turismestrategi 2013-2017

Turismestrategi 2013-2017 Turismestrategi 2013-2017 1 Indhold Forord... 4 Vision... 5 Strategi... 6 Fokus Stærke værdikæder... 7 Fokus Nem tilgængelighed... 8 Fokus Smart markedsføring... 9 2 Vision: Køge vil overraske dig Strategi:

Læs mere

Online tilstedeværelse

Online tilstedeværelse Online tilstedeværelse Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig? Modul 2: Få flere kunder -Hvordan får jeg mine besøgende konverteret til nye kunder

Læs mere

Fremtidens marked og forbrugere. i det sønderjyske!

Fremtidens marked og forbrugere. i det sønderjyske! Fremtidens marked og forbrugere indenfor specialfødevareprodukter i det sønderjyske! Danskere og hvor er fremtiden? U-turn siden 2007/2008. I dag og de næste 3-5 år er de gode værdier, fornuft, retfærdig

Læs mere

Hvordan skaber vi værdi med brands i foodservice branchen i fremtiden?

Hvordan skaber vi værdi med brands i foodservice branchen i fremtiden? Hvordan skaber vi værdi med brands i foodservice branchen i fremtiden? D Det særeste ved fremtiden, er at den til sin tid vil blive de gode gamle dage Ernst Hemmingway Forskningschef Marianne Levinsen

Læs mere

Trends og tendenser på turismeområdet. Holstebro, Februar 2018

Trends og tendenser på turismeområdet. Holstebro, Februar 2018 Trends og tendenser på turismeområdet Holstebro, Februar 2018 Om Seismonaut Seismonaut er et digitalt og strategisk konsulenthus specialiseret i at skabe vækst i en digital tidsalder med mennesket i centrum.

Læs mere

Undervisningsmateriale til Kompetenceudviklingsforløb i Kerteminde v. Eva Steensig LHBS A/S

Undervisningsmateriale til Kompetenceudviklingsforløb i Kerteminde v. Eva Steensig LHBS A/S Undervisningsmateriale til Kompetenceudviklingsforløb i Kerteminde v. Eva Steensig LHBS A/S April 2014 Uddannelse af ledere/ejere Formål: Lederne og virksomhedsejerne skal have en indsigt i, hvordan deres

Læs mere

Et godt glas vin PDF. ==>Download: Et godt glas vin PDF ebook

Et godt glas vin PDF. ==>Download: Et godt glas vin PDF ebook Et godt glas vin PDF ==>Download: Et godt glas vin PDF ebook Et godt glas vin PDF - Are you searching for Et godt glas vin Books? Now, you will be happy that at this time Et godt glas vin PDF is available

Læs mere

... 1... 2... 3... 7 Du kan bruge Sundheds- og velværeplanen til at hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du udvikler og bevarer en følelse af indre velbefindende og indre balance. At komme sig efter

Læs mere

Christian Jelbo mobile manager cj@eb.dk +45 2020 0575. Mobil

Christian Jelbo mobile manager cj@eb.dk +45 2020 0575. Mobil Christian Jelbo mobile manager cj@eb.dk +45 2020 0575 Mobil Godteposen Det mobile markedet og Ekstra Bladet Status på Ekstra Bladets mobile aktiviteter Strategi og markedsposition Hvem benytter sig af

Læs mere

Kultur- og Fritidspolitik

Kultur- og Fritidspolitik Kultur og Fritid Dato: 31-10-2016 Sagsnr.: 15/25492 Sagsbehandler: Lise Lotte Urfe Direkte tlf.: 7376 8234 E-mail: llu@aabenraa.dk Kultur- og Fritidspolitik 2017 - Sammen om det gode liv Du sidder nu med

Læs mere

Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland

Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland Marketing & Social Media - bliv du s med naboen Aalborg, Væksthus Nordjylland, 15.01.2015 Indhold Interkulturelt Erhvervs- og virksomhedskultur Sprog Markedsføring

Læs mere

Bilag. Resume. Side 1 af 12

Bilag. Resume. Side 1 af 12 Bilag Resume I denne opgave, lægges der fokus på unge og ensomhed gennem sociale medier. Vi har i denne opgave valgt at benytte Facebook som det sociale medie vi ligger fokus på, da det er det største

Læs mere

Be part of it! Sponsoring packages

Be part of it! Sponsoring packages www.baseball-em.de Be part of it! Sponsoring packages The Event 12 top teams from all over Europe will fight for the title The tournament is the Olympic Qualifier for Europe as well Defending Champion:

Læs mere

Sæt Apple Watch på arbejde. Sæt Apple Watch på arbejde. Data direkte på dit håndled. Hotte apps og evergreens

Sæt Apple Watch på arbejde. Sæt Apple Watch på arbejde. Data direkte på dit håndled. Hotte apps og evergreens Sæt Apple Watch på arbejde by Ditte Due Mortensen - onsdag, oktober 21, 2015 http://perspektiv.tdc.dk/saet-apple-watch-paa-arbejde/ Sæt Apple Watch på arbejde Det går stærkt på app-fronten lige nu. Og

Læs mere

Aalborg Universitet. Feriehusferie nej tak! Bubenzer, Franziska; Jørgensen, Matias. Publication date: 2011. Document Version Også kaldet Forlagets PDF

Aalborg Universitet. Feriehusferie nej tak! Bubenzer, Franziska; Jørgensen, Matias. Publication date: 2011. Document Version Også kaldet Forlagets PDF Aalborg Universitet Feriehusferie nej tak! Bubenzer, Franziska; Jørgensen, Matias Publication date: 2011 Document Version Også kaldet Forlagets PDF Link to publication from Aalborg University Citation

Læs mere

The X Factor. Målgruppe. Læringsmål. Introduktion til læreren klasse & ungdomsuddannelser Engelskundervisningen

The X Factor. Målgruppe. Læringsmål. Introduktion til læreren klasse & ungdomsuddannelser Engelskundervisningen The X Factor Målgruppe 7-10 klasse & ungdomsuddannelser Engelskundervisningen Læringsmål Eleven kan give sammenhængende fremstillinger på basis af indhentede informationer Eleven har viden om at søge og

Læs mere

Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik

Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik Sammen om det gode liv Du sidder nu med Aabenraa Kommunes Kultur og Fritidspolitik, der gælder fra 2017 og frem. I Aabenraa Kommune er kultur- og fritidslivet

Læs mere

Ferie med fokus på madoplevelser. Juli (Generelt for nordmænd som rejser til Danmark)

Ferie med fokus på madoplevelser. Juli (Generelt for nordmænd som rejser til Danmark) FOODIES/NORGE FOODIES Norge Foodies Alder: 45+ år Husstandsstørrelse: 1-2 Volumen: 530.000 Hjemland: Norge Motiver Baggrund for ferie: Kultur Natur Sol og strand Hvad får målgruppen til at komme tilbage

Læs mere

Hvad er trenden, når danskerne skal beslutte, hvor de vil bo?

Hvad er trenden, når danskerne skal beslutte, hvor de vil bo? Hvad er trenden, når danskerne skal beslutte, hvor de vil bo? Anne-Marie Dahl Fremtidsforsker, cand.scient.pol., sidefag i psykologi www.futuria.dk dahl@futuria.dk Ny samfundslogik Industrisamfund: Muskler,

Læs mere

dansk tv guide 4FF5B32E065D94EADE23B49ADD83576C Dansk Tv Guide

dansk tv guide 4FF5B32E065D94EADE23B49ADD83576C Dansk Tv Guide Dansk Tv Guide Thank you for downloading. As you may know, people have search hundreds times for their chosen readings like this, but end up in infectious downloads. Rather than enjoying a good book with

Læs mere

DESTINATIONSUDVIKLING SØNDERJYLLAND VED URS DEN 28.08.2013

DESTINATIONSUDVIKLING SØNDERJYLLAND VED URS DEN 28.08.2013 DESTINATIONSUDVIKLING SØNDERJYLLAND VED URS DEN 28.08.2013 FORMÅL OG PROCES Denvigtige sønderjyske turisme I 2010 brugte turister 3,3 mia. kr. i destinationen lig med en værditilvækst på 1,7 mia. kr. i

Læs mere

Tøj & mode. Customer Insight paper. Kort udgave, April 2015. For dig der arbejder med e-handel indenfor tøj- og modeindustrien

Tøj & mode. Customer Insight paper. Kort udgave, April 2015. For dig der arbejder med e-handel indenfor tøj- og modeindustrien Tøj & mode Customer Insight paper Kort udgave, April 2015. For dig der arbejder med e-handel indenfor tøj- og modeindustrien Tøj og mode - baseret på kundeindsigt fra 20 e-commerce sites. Når danskerne

Læs mere

Digital Academy: Fremtidens Turisme

Digital Academy: Fremtidens Turisme Digital Academy: Fremtidens Turisme Den 11. September 2019 Anna Porse Nielsen Seismonaut A/S 1 Dagens program Velkomst v/mark Hauge Østergaard, Destination Fyn & Niels Henrik Ove, Ditlevsdal Bison Farm

Læs mere

Modul 5. Practice. PositivitiES. On-line-kursus. Engagement og mening. Applied Positive Psychology for European Schools

Modul 5. Practice. PositivitiES. On-line-kursus. Engagement og mening. Applied Positive Psychology for European Schools PositivitiES Applied Positive Psychology for European Schools ES Positive European Schools On-line-kursus Modul 5 Practice Engagement og mening This project has been funded with support from the European

Læs mere

Syllabus. On-Line kursus. POSitivitiES. Learning. Applied Positive Psychology for European Schools

Syllabus. On-Line kursus. POSitivitiES. Learning. Applied Positive Psychology for European Schools PositivitiES Applied Positive Psychology for European Schools POSitivitiES Positive European Schools On-Line kursus Learning This project has been funded with support from the European Commission.This

Læs mere

Er forbrugeren offer eller hersker? Om fremtidens forbruger

Er forbrugeren offer eller hersker? Om fremtidens forbruger Er forbrugeren offer eller hersker? Om fremtidens forbruger Eva Steensig Erhvervssociolog Forkortet version af præsentation fra konferencen Hvordan bliver Danmark foregangsland på forbrugerområdet? D.

Læs mere

Aalborg Universitet. Empty nesters madpræferencer på feriehusferie Baungaard, Gitte; Knudsen, Kirstine ; Kristensen, Anja. Publication date: 2011

Aalborg Universitet. Empty nesters madpræferencer på feriehusferie Baungaard, Gitte; Knudsen, Kirstine ; Kristensen, Anja. Publication date: 2011 Aalborg Universitet Empty nesters madpræferencer på feriehusferie Baungaard, Gitte; Knudsen, Kirstine ; Kristensen, Anja Publication date: 2011 Document Version Også kaldet Forlagets PDF Link to publication

Læs mere

9.45 Syv år fra nu: Hvad vil dine kunder have i 2025? Jesper Bo Jensen, ph.d. Fremtidsforsker FremForsk Center for Fremtidsforskning

9.45 Syv år fra nu: Hvad vil dine kunder have i 2025? Jesper Bo Jensen, ph.d. Fremtidsforsker   FremForsk Center for Fremtidsforskning 9.45 Syv år fra nu: Hvad vil dine kunder have i 2025? Jesper Bo Jensen, ph.d. Fremtidsforsker www.fremforsk.dk FremForsk Center for Fremtidsforskning B to B e-handel i global vækst De seks generationer

Læs mere

Hjertelig velkommen til eftermiddagsworkshop Forretningsplan og salg Tirsdag den 16. april Munkebo Kro

Hjertelig velkommen til eftermiddagsworkshop Forretningsplan og salg Tirsdag den 16. april Munkebo Kro Hjertelig velkommen til eftermiddagsworkshop Forretningsplan og salg Tirsdag den 16. april Munkebo Kro Tak for sidst til den kreative workshop 1374 idéer godt gået! Udvikling af stedbundne turismekoncepter

Læs mere

Webside score facebook.com

Webside score facebook.com Webside score facebook.com Genereret Januar 14 2019 10:26 AM Scoren er 44/100 SEO Indhold Titel Facebook - Log In or Sign Up Længde : 28 Perfekt, din titel indeholder mellem 10 og 70 bogstaver. Beskrivelse

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

Turisme i Business Region Aarhus + Gæsteservice i Aarhus. Skanderborg 13. april 2016

Turisme i Business Region Aarhus + Gæsteservice i Aarhus. Skanderborg 13. april 2016 Turisme i Business Region Aarhus + Gæsteservice i Aarhus Skanderborg 13. april 2016 Agenda Baggrund Status Gæsteservice i Aarhus Baggrund Kommunerne iværksatte i 2014 en proces i regi af Business Region

Læs mere

Foodies. Karakteristik. Beskrivelse. Rejseadfærd og motiver

Foodies. Karakteristik. Beskrivelse. Rejseadfærd og motiver NORGE: FOODIES Foodies Alder: 45+ år Husstandsstørrelse: 1-2 Volumen: 530.000 Hjemland: Norge Motiver Baggrund for ferie: Kultur Natur Sol og strand Ferietype: Sæson: Ferie med fokus på madoplevelser Juli

Læs mere

Turisme og fødevarer i en bornholmsk kontekst muligheder og potentialer. Vi arbejder for turismen

Turisme og fødevarer i en bornholmsk kontekst muligheder og potentialer. Vi arbejder for turismen Turisme og fødevarer i en bornholmsk kontekst muligheder og potentialer Vi arbejder for turismen www.bornholm.info/erhverv Hvad gør vi/hvor er vi Vi har 75 fødevareproducerende virksomheder på Bornholm.

Læs mere

TRENDSTUDIE 10.02.2012

TRENDSTUDIE 10.02.2012 TRENDSTUDIE 10.02.2012 FREM- TIDENS REJSER REJSETRENDS TRENDS Small time holiday (befrielse): Nøjsomheden er essentiel for rejsen. Firstmoverne sparer på alt det overflødige Rejsen skæres helt ind til

Læs mere

SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014

SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 DAGENS PROGRAM Sociale medier og engagerende content Hvad, hvor, hvem Godt indhold og Content

Læs mere

Webside score assin.co

Webside score assin.co Webside score assin.co Genereret Juli 18 2019 15:45 PM Scoren er 57/100 SEO Indhold Titel Assin is automated service for your Instagram account promotion Længde : 63 Perfekt, din titel indeholder mellem

Læs mere

Danskernes Rejser. Christensen, Linda. Publication date: 2011. Link to publication

Danskernes Rejser. Christensen, Linda. Publication date: 2011. Link to publication Downloaded from orbit.dtu.dk on: Jan 07, 2016 Danskernes Rejser Christensen, Linda Publication date: 2011 Link to publication Citation (APA): Christensen, L. (2011). Danskernes Rejser Technical University

Læs mere

Er maden god, er ferien god

Er maden god, er ferien god Pressemeddelelse 17. februar 2014 Ny analyse af danskernes rejsevaner: Er maden god, er ferien god Danskerne er vilde med mad! Det kan der næppe herske nogen tvivl om særligt er Copenhagen Cooking, som

Læs mere

Forudsætninger for innovation ved Trine Nielsen

Forudsætninger for innovation ved Trine Nielsen Forudsætninger for innovation ved Trine Nielsen Mine to verdener u Innovation til alle tider Vinderkoncepter - Brugerdrevet innovation og forretningsudvikling Hvordan identificerer vi fremtidens behov

Læs mere

Rekruttering og fastholdelse af medarbejdere nu og i fremtiden!

Rekruttering og fastholdelse af medarbejdere nu og i fremtiden! Rekruttering og fastholdelse af medarbejdere nu og i fremtiden! 1. Status på efterspørgslen efter arbejdskraft 2. Metoder til at rekruttere og fastholde medarbejdere 3. Sygefravær og arbejdsmiljø 4. De

Læs mere

Det 63. danske Byplanmøde 26. 27. september 2013 på Frederiksberg SMARTE OMGIVELSER. Ved Filip Zibrandtsen (fzi @realdaniaby.dk)

Det 63. danske Byplanmøde 26. 27. september 2013 på Frederiksberg SMARTE OMGIVELSER. Ved Filip Zibrandtsen (fzi @realdaniaby.dk) Det 63. danske Byplanmøde 26. 27. september 2013 på Frederiksberg SMARTE OMGIVELSER Ved Filip Zibrandtsen (fzi @realdaniaby.dk) MIN SKY IVÆRKSÆTTER INNOVATION RÅDGIVER BYUDVIKLING FREMTIDENS BY KØBENHAVNS

Læs mere

Begynderens Guide Til Chatbots

Begynderens Guide Til Chatbots Begynderens Guide Til Chatbots Spørgsmål eller brug for hjælp? hejanton Ring på 31 56 43 21 Skriv til info@hejanton.com mere på hejanton.com Indholdsfortegnelse Side 3 - Side 9 - Side 11 - Side 12 - Hvad

Læs mere

Har mærkevaren en fremtid i detailhandlen?

Har mærkevaren en fremtid i detailhandlen? Har mærkevaren en fremtid i detailhandlen? D Det særeste ved fremtiden, er at den til sin tid vil blive de gode gamle dage Ernst Hemmingway Forskningschef Marianne Levinsen Cand.scient.pol. Fremforsk,

Læs mere

DET GODE LIV/TYSKLAND

DET GODE LIV/TYSKLAND DET GODE LIV/TYSKLAND DET GODE LIV Tyskland Det gode liv Alder: 45+ år Typisk gruppestørrelse: 2 Volumen: 23.900.000 Hjemland: Tyskland Motiver Baggrund for ferie: Sol og strand Natur Besøge familie og

Læs mere

60% af de bedste jobs indenfor de næste ti år er ikke opfundet endnu. -Thomas Frey

60% af de bedste jobs indenfor de næste ti år er ikke opfundet endnu. -Thomas Frey 19 JOB I FREMTIDEN 60% af de bedste jobs indenfor de næste ti år er ikke opfundet endnu. -Thomas Frey Før i tiden var karrierer stabile, lineære og enkle. Folk valgte en sti og forfulgte den i løbet af

Læs mere

Design til digitale kommunikationsplatforme-f2013

Design til digitale kommunikationsplatforme-f2013 E-travellbook Design til digitale kommunikationsplatforme-f2013 ITU 22.05.2013 Dreamers Lana Grunwald - svetlana.grunwald@gmail.com Iya Murash-Millo - iyam@itu.dk Hiwa Mansurbeg - hiwm@itu.dk Jørgen K.

Læs mere

Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE.

Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE. UDVALGET FOR KULTUR OG FRITID - i Lejre Kommune Kære Borger, Kære Gæst - i Lejre Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE. Meningen med vore

Læs mere

Webside score theimblog.net

Webside score theimblog.net Webside score theimblog.net Genereret August 21 2015 02:33 AM Scoren er 53/100 SEO Indhold Titel et Marketing Blog - Great Tips And Advice Længde : 47 Perfekt, din titel indeholder mellem 10 og 70 bogstaver.

Læs mere

SURFERE OG BOARDSPORTSUDØVERE/TYSKLAND

SURFERE OG BOARDSPORTSUDØVERE/TYSKLAND SURFERE OG BOARDSPORTSUDØVERE/TYSKLAND SURFERE OG BOARDSPORTSUDØVERE Tyskland Surfere og boardsportsudøvere Alder: 35+ år Husstandsstørrelse: 2-4 Ferietype: Ferie med fokus på surfing Planlægning Volumen:

Læs mere

Turistens Digitale Rejse

Turistens Digitale Rejse Turistens Digitale Rejse Turistens Digitale Rejse RESEARCH / PLANNING LOYALTY / REFLECTION / SHARING BOOKING / PLANNING TRIGGER (DREAM) OUT OF MARKET INSPIRATION EXPERIENCE / ON-SITE-PLANNING / SHARING

Læs mere

Turistoplevelsen i morgendagens oplevelsessamfund

Turistoplevelsen i morgendagens oplevelsessamfund Turistoplevelsen i morgendagens oplevelsessamfund Dansk Turismefremmes turistkonference 19. april 2012 Christian Have Oplevelsesøkonomiens tre ringe Ring 3: Oplevelser i det øvrige erhvervsliv Ring 2:

Læs mere

CHARA is collaborating with The Royal Library of Denmark to preserve and extend access to CHARA - Journal of Creativity, Spontaneity and Learning.

CHARA is collaborating with The Royal Library of Denmark to preserve and extend access to CHARA - Journal of Creativity, Spontaneity and Learning. Title:!Kreativiteten findes i nuet Author(s): Marianne Nygaard Source: CHARA Journal of Creativity, Spontaneity and Learning, Vol. 1, No. 4 (2010) Pages: 581-585 Published by: http://www.chara.dk Stable

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

Innovation Express International matchmaking og forretningsudvikling

Innovation Express International matchmaking og forretningsudvikling Innovation Express International matchmaking og forretningsudvikling International forretningsudvikling Invio - Innovationsnetværk for oplevelsesøkonomi (Danmark) og Innovationsnetværket Arena USUS (Norge)

Læs mere

Digital strategi og lederen på de sociale medier

Digital strategi og lederen på de sociale medier Digital strategi og lederen på de sociale medier Mads Cramer, Digital Chef @madscramer Mere synlighed Bedre indsigter Tættere engagement 7 digitale kommunikation trends Når som helst, hvor som helst, uanset

Læs mere

Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland

Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland - og bliv du s med naboen Interkulturelt Erhvervs- og virksomhedskultur Sprog Branding Pricing Globalisering og digitalisering Web & sociale medier Google

Læs mere

Når begivenheden går online

Når begivenheden går online Når begivenheden går online Agenda Formål og set-up Facebook cases Brugerdrevne blogs og twitter Målemuligheder Next step Bilag blandet info Formål Opbygning af ambassadørnetværk Øget produktion af indhold

Læs mere

FAMILIER PÅ EVENTYR/NORGE

FAMILIER PÅ EVENTYR/NORGE FAMILIER PÅ EVENTYR/NORGE FAMILIER PÅ EVENTYR Norge Familier på eventyr Alder: 25 44 år (med børn) Typisk gruppestørrelse: 4 Volumen: 190.000 Hjemland: Norge Motiver Baggrund for ferie: Sol og strand Besøge

Læs mere

Valencia den maj

Valencia den maj Valencia den 19. - 21. maj Velkommen til Passione Ferrari Superbiler, race og passionen for køreglæde. Det er hjertet i Passione Ferrari. Her kan du opleve den mest spændende side af motorsporten, nemlig

Læs mere

MISSION (im)possible (?)! HVA SKAL VI MED BIBLIOTEKERNE? Fremtidens trender, forbrukere og biblioteker

MISSION (im)possible (?)! HVA SKAL VI MED BIBLIOTEKERNE? Fremtidens trender, forbrukere og biblioteker MISSION (im)possible (?)! HVA SKAL VI MED BIBLIOTEKERNE? Fremtidens trender, forbrukere og biblioteker Jakob Søndergaard SPOTT trends & business 18. november 2014 Hva skal vi med bibliotekerne, når Google

Læs mere

PROMOVER MED BIG DATA

PROMOVER MED BIG DATA PROMOVER MED BIG DATA Vores systemer analyserer konstant real-time datastrømme om eksempelvis lokale vejrforhold, eller rejsemål. Informationerne kommunikerer systemet så direkte til dine digitale skærme.

Læs mere

TØNDER. De Sansers Land BUSINESS. Kontakt: Sans for business. Tønder Erhvervsråd. Vestergade 9. DK-6270 Tønder. Telefon: +45 7492 9395

TØNDER. De Sansers Land BUSINESS. Kontakt: Sans for business. Tønder Erhvervsråd. Vestergade 9. DK-6270 Tønder. Telefon: +45 7492 9395 Kontakt: Sans for business DK TØNDER 6 5 Tønder Erhvervsråd Vestergade 9 7 2 3 4 1 DK-6270 Tønder Telefon: +45 7492 9395 www.toender-regio.de DE De Sansers Land Kontaktperson: Christiane Plischke E-Mail:

Læs mere

Hvordan vil vi kommunikere, mødes og innovere i fremtiden anno 2030?

Hvordan vil vi kommunikere, mødes og innovere i fremtiden anno 2030? Hvordan vil vi kommunikere, mødes og innovere i fremtiden anno 2030? TØIs jubileumsfeiring 19. juli 2014 Forskningschef Marianne Lev Cand.scient.pol. Fremforsk, Center for Fremtidsforskning www.fremforsk.dk

Læs mere

Nøgletal omkring autocamperturismen.

Nøgletal omkring autocamperturismen. Nøgletal omkring autocamperturismen. 1 INTRODUKTION AF AUTOCAMPERRÅDET Autocamperrådet er stiftet 11. december 2010. Autocamperrådets medlemmer er DK-Autocam og Dansk Autocamper Forening. Autocamperrådets

Læs mere

Citation (APA): Bechmann, A. (2015). Produktionsvurdering [Lyd og/eller billed produktion (digital)].

Citation (APA): Bechmann, A. (2015). Produktionsvurdering [Lyd og/eller billed produktion (digital)]. Downloaded from orbit.dtu.dk on: Feb 08, 2017 Produktionsvurdering Bechmann, Andreas Publication date: 2015 Document Version Peer-review version Link to publication Citation (APA): Bechmann, A. (2015).

Læs mere

VORES REJSE UDKAST TIL EN FÆLLES RETNING FOR DANSK TURISME VERSION AUGUST 2008

VORES REJSE UDKAST TIL EN FÆLLES RETNING FOR DANSK TURISME VERSION AUGUST 2008 Erhvervsudvalget 2007-08 (2. samling) ERU alm. del Bilag 304 Offentligt VORES REJSE UDKAST TIL EN FÆLLES RETNING FOR DANSK TURISME VERSION AUGUST 2008 Dette udkast er et dialogoplæg faciliteret af VisitDenmarks

Læs mere

Nyt land i sigte vær åben for nye muligheder (kapitel 8)

Nyt land i sigte vær åben for nye muligheder (kapitel 8) Nyt land i sigte vær åben for nye muligheder (kapitel 8) Og nu står vi her på trappen på det øverste trin Nyorienteringsfasen, måske med den ene fod på trinnet lige under, nemlig i Bearbejdningsfasen.

Læs mere

Digitalisering af turismeerhvervet - udfordringer og potentialer

Digitalisering af turismeerhvervet - udfordringer og potentialer Digitalisering af turismeerhvervet - udfordringer og potentialer Agenda Hvordan møder vi turisten i en digital verden FØR, UNDER og EFTER? Hvad er vores udgangspunkt og hvad ved vi om brugeren i dag? Hvad

Læs mere

DK - Quick Text Translation. HEYYER Net Promoter System Magento extension

DK - Quick Text Translation. HEYYER Net Promoter System Magento extension DK - Quick Text Translation HEYYER Net Promoter System Magento extension Version 1.0 15-11-2013 HEYYER / Email Templates Invitation Email Template Invitation Email English Dansk Title Invitation Email

Læs mere

Alternativ Finansiering til Vækst og Ejerskifte. Revisor som sparringspartner ved finansieringsløsninger

Alternativ Finansiering til Vækst og Ejerskifte. Revisor som sparringspartner ved finansieringsløsninger www.pwc.dk Alternativ Finansiering til Vækst og Ejerskifte Revisor som sparringspartner ved finansieringsløsninger Agenda Revisors rolle ved valg af finansieringsformer Hvilke finansieringsformer er relevante

Læs mere